Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Έθαψαν» τη μήνυση κατά του Γ. Παπανδρέου!

του Παναγιώτη Σουρέλη
Την ώρα που η προσφυγή των κ.κ. Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξετάζεται στη Χάγη και τον ΟΗΕ, η ελληνική δικαιοσύνη την έβαλε στο αρχείο!

«Έθαψαν» τη μήνυση κατά του Γ. Παπανδρέου!
Πρόκειται για την υπόθεση που ανέδειξε το newsbomb, με τις δύο θαρραλέες Ελληνίδες, μητέρα και κόρη, οι οποίες κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία.
Συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου του 2011 ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης επέστρεψε τη συνημμένη δικογραφία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ζήτησε την αρχειοθέτησή της, διότι «α) είναι πολιτική κριτική του Πρωθυπουργού τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετά την ανακάλυψη της εξουσίας από αυτόν
β) είναι γνωστά στη Βουλή των Ελλήνων που είναι αρμόδια για τον έλεγχό του
γ) είναι πολιτική κριτική των υπολοίπων μελών της Κυβερνήσεως
και δ) είναι γνωστά στην ίδια Βουλή».
Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δηλώνει ευθαρσώς και μάλιστα δύο φορές, ότι τα όσα καταγγέλλουν οι κ.κ. Γεριτσίδου, δηλαδή το σύνολο των εγκληματικών ενεργειών και πράξεων της κυβέρνησης του Παπανδρέου, είναι γνωστά στη Βουλή, ενώ πρόκειται απλώς για πολιτική κριτική. Μάλιστα, στο κείμενο της παραγγελίας δεν αναφέρεται ούτε ένας νόμος, στοιχείο που είναι απαραίτητο για να είναι νόμιμη η όποια πράξη αρχειοθέτησης.
Οι Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου δηλώνουν, ότι «παρ' όλη την εξόφθαλμη προσπάθεια συγκάλυψης / θαψίματος της μηνύσεως, η μήνυση αυτή δεν πρόκειται να παραμείνει στο αρχείο, διότι θα προβούμε στα ανάλογα βήματα για να προκαλέσουμε ανάσυρσή της από εκεί. Αλλά η όλη απόπειρα του αρεοπαγίτη, στην οποία ομολογουμένως είχαμε ποντάρει, μας έδωσε ανέλπιστα δυνατά όπλα για τις διαδικασίες που έχουμε ήδη κινήσει στην Χάγη και στον ΟΗΕ».



arxeio-minisi
http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/100055/ethapsan-ti-minysi-kata-toy-g-papandreoy

Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου

Του Παναγιώτη Σουρέλη
Μία άνευ προηγουμένου ηλεκτρονική «επίθεση» στο email του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, που είχε ως αποτέλεσμα να «κρασάρει» για αρκετή ώρα το σύστημα, εξαπολύουν τα τελευταία 24ωρα όχι οι «Anonymous», αλλά χιλιάδες Έλληνες πολίτες!

Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου
Μηνύματα οργής και αγανάκτησης για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας έχουν κατακλύσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης, με τα οποία οι αποστολείς τους ζητούν επιτακτικά από τον εισαγγελέα να «τρέξει» την προσφυγή κατά του άρθρου 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του Γιώργου Παπανδρέου και όσων των στηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων της κυβέρνησης Παπαδήμου, της τρόικας και άλλων. Εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι κυρίες Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου. Πρόκειται για τις δύο θαρραλέες γυναίκες – μητέρα και κόρη – οι οποίες μήνυσαν τον Γιώργο Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενοκτονία, μία υπόθεση που ανέδειξε το newsbomb τον περασμένο Δεκέμβριο.
Πώς γεννήθηκε η ιδέα
Όπως εξηγεί η κυρία Όλγα Γεριτσίδου στο newsbomb, η ιδέα για τη μαζική αποστολή των email γεννήθηκε μόλις την περασμένη Δευτέρα. Αρχικά επιχείρησε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και τον εισαγγελέα, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της μήνυσής της κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Όμως το μόνο που κατάφερε, ήταν να ακούει τον τηλεφωνητή. Τότε σκέφτηκε να στείλει ένα email, ενώ την ίδια κίνηση έκαναν μερικοί Έλληνες Ομογενείς και φιλέλληνες από την Αμερική και τη Χάγη. «Η πάγια τακτική του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης είναι να μην δίνει ο τηλεφωνητής πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος τμήματος του και ιδιαιτέρως όχι του γραφείου του εισαγγελέα. Αυτό προσπάθησε στην αρχή να το κάνει και στην δική μας περίπτωση.  Όταν όμως ελάχιστος αριθμός συνΕλλήνων μας της Ομογένειας και φιλελλήνων από Αμερική και Χάγη πίεσαν το δικαστήριο να δώσει πληροφορίες αμέσως, εντός 24ώρου από τις πιέσεις όχι μόνο μας δόθηκε πρόσβαση σε στέλεχος του γραφείου του εισαγγελέα ( office of the prosecutor ) αλλά και ορισμένες βασικές πληροφορίες που μας έδωσαν βασική ιδέα του πώς δουλεύει και πώς επιλέγει προτεραιότητα το συγκεκριμένο δικαστήριο: Αναλόγως με τις πιέσεις που δέχεται και από πού τις δέχεται αντιδρά. Όταν 5 άτομα πιέζοντας εξαναγκάζουν να δοθεί πρόσβαση στο “άδυτο” του γραφείου του εισαγγελέα, τί θα κάνουν 500 επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Τι θα κάνει με 5.000; Τι θα κάνει με 500.000, με 1.000.000; Με 5.000.000».
«Κράσαρε» το σύστημα!
Μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες email κατέκλυσαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης, με αποτέλεσμα το σύστημα να «πέσει» για αρκετή ώρα και να μη δέχεται άλλα μηνύματα! «Από τη Δευτέρα έχουν επικοινωνήσει μαζί μου εκατοντάδες άτομα είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email ή fax, για να τους ενημερώσω σχετικά με την αποστολή του email. Υπολογίζω, ότι έχουν σταλεί χιλιάδες email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι το σύστημα “κράσαρε”, με αποτέλεσμα το ταχυδρομείο της Χάγης να μη δέχεται άλλα email και αυτά να επιστρέφονται στους αποστολείς τους! Από ότι έχω ενημερωθεί η βλάβη αποκαταστάθηκε», δηλώνει η κυρία Όλγα Γεριτσίδου.
Οι κυρίες Γεριτσίδου έχουν συντάξει ένα προτεινόμενο κείμενο προς αποστολή. Σε αυτό κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν άμεσα από τον εισαγγελέα να εξετάσει τη μήνυση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς όπως σημειώνουν, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά. «Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη. Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε».
Η ηλεκτρονική διεύθυνση για επικοινωνίες προς το γραφείου του εισαγγελέα του ΔΠΧ κατ’ άρθρον 15 και για καταγγελίες κατ’ άρθρον 15 της συνθήκης της Ρώμης είναι otp.informationdesk@icc-cpi.int, ενώ το fax +31 70 515 8555. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν είτε το προτεινόμενο email είτε να συντάξουν οι ίδιοι ένα κείμενο διαμαρτυρίας, το οποίο όμως πρέπει να είναι γραμμένο στα αγγλικά ή στα γαλλικά.
Ακολουθεί το προτεινόμενο κείμενο των κυριών Γεριτσίδου:
 «TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
Office of the Prosecutor

TO WHOM IT MAY CONCERN

On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
famine, death from exposure, death due to lack of medical and
pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
welfare, social state, judiciary support and generally state of
justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.

When the Communication was made, things were not as desperate as they
are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
wages and when they are they cannot sustain themselves or their
families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
and the suicide rate is skyrocketing.

Since the Communication and Request to put a stopper to
those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
already died as a direct result of these destructive policies that were
duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
survive.

We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :

1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.

2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.

3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.

We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.

Awaiting your immediate response,

Sincerely,» *


* μετάφραση στα Ελληνικά :
« ΠΡΟΣ: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ

Την 11/10/2011 σας εστάλη από την Ελλάδα, από δύο Ελληνίδες συμΠολίτισσές μου, μέσω EMS express mail (αριθ. Αποστολής ΕΕ201101791GR), μία Προσφυγή με διάφορες αποδείξεις σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος, την δικαστική προστασία και γενικά το κράτος δικαίου και της ασφάλειας, το κείμενο της οποίας γνωρίζω και με το οποίο συμφωνώ απολύτως.

Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη.

Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυτξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε.

Επειγόντως, λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα, απαιτούμε να ανταποκριθείτε με την ύψιστη προτεραιότητα ώστε:

1. τα Εγκλήματα που σας περιγράφει η αναφερόμενη Προσφυγή να σταματήσουν, αφού ακόμα διαπράττονται με σοκαριστική απανθρωπιά και σκληρότητα που θυμίζει τακτικές του Άξονα του Β’ ΠΠ
2. οι δράστες των Εγκλημάτων αυτών και το σύνολο των συνεργατών τους να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιων της Δικαιοσύνης, αφού εντός των συνόρων μας αυτό είναι πρακτικά αδύνατο λόγω έλλειψης Κράτους Δικαίου
3. να μην μας εξαναγκάσετε να υπερασπιστούμε τις ζωές μας όπως κρίνουμε ότι αρμόζει, όπως το Σύνταγμά μας, που διαρκώς και βιαίως καταπατείται, απαιτεί

Είμαστε φιλειρηνικοί και νομοταγείς, αλλά εαν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε αδύναμοι/ μη θέλοντες να υπηρετήσετε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργηθήκατε και μέχρι σήμερα πληρώνεστε από τους φορολογούμενους της υφηλίου.

Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας.


http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/113005/vrohi-apo-e-mail-sti-hagi-kata-kyvernisis-kai-giorgoy

ΧΑΓΗ: Υπό εξέταση η κυβέρνηση Παπανδρέου!

Πρώτη δικαίωση για τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

                       
ΧΑΓΗ: Υπό εξέταση η κυβέρνηση Παπανδρέου!  
 
Του Παναγιώτη Σουρέλη
Ένα χρόνο μετά τη μήνυση δύο Ελληνίδων, μητέρας και κόρης, κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γενοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η πρώτη δικαίωση ήλθε: Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με έγγραφό του στα αγγλικά και τα γαλλικά ανακοίνωσε, ότι ο φάκελος ανοίγει! Την αναφορά (χρησιμοποιείται ο όρος reference) της υπόθεσης με αριθμό OTP-CR-47/12 υπογράφει ο επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης M.P. Dillon.

Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της ψυχοπαιδαγωγός και εκδότρια Τάνυα, κατέθεσαν τη μήνυση στις 22 Μαρτίου του 2011. Ακολούθησε μαζική αποστολή χιλιάδων email από Έλληνες από όλο τον κόσμο, με τα οποία πίεζαν τη Χάγη να πάρει θέση και να εξετάσει την υπόθεση. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 19 Μαρτίου 2012, η Χάγη με επίσημο έγγραφό της γνωστοποίησε στις κυρίες Γεριτσίδου, ότι η μήνυσή τους έχει εισαχθεί στον κατάλογο του γραφείου και θα εξετασθεί με προσοχή, όπως γίνεται ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Ενημερώνει ακόμη, ότι μόλις υπάρξει απόφαση, θα ενημερωθούν εγγράφως για αυτήν καθώς και για τους λόγους της απόφασης.

«Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη! Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. Αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας, όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος, εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων, που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι. Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία», σχολίασαν οι κυρίες Γεριτσίδου.

Δύο Ελληνίδες έκαναν την αρχή. Χιλιάδες άλλοι Έλληνες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στην κίνησή τους και έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη, κατακλύζοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έσυραν τη χώρα στο ΔΝΤ και βύθισαν τους πολίτες στη φτώχεια και τη δυστυχία.


http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/123696/hagi-ypo-exetasi-i-kyvernisi-papandreoy

Κανέλλη και δημοσιοκάφροι: Φασίστες και Ναζί όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

Γιατί κλαίγεστε κύριοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής;


Αν οι Έλληνες γνώριζαν τι παίζεται εις βάρος της Ελλάδας και της ανθρωπότητας σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο θα σας έδερναν όλοι μαζί.. Το λιγότερο. 


Και μην αναρωτιέστε γιατί. Θα σας κυνηγούσαν γιατί ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια αποκρύψατε απο τον ελληνικό λαό ότι οι δανειστές μας είναι μερικοί Διεθνείς Τραπεζίτες με όνομα και επώνυμο και συγκεκριμένη καταγωγή και σχεδιάζουν να μας εξοντώσουν οικονομικά και πνευματικά.


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια καλλιεργήσατε τον εθνομηδενισμό και προωθήσατε με έντεχνο τρόπο την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση στην ελληνική κοινωνία.


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια λέγατε και λέτε ΨΕΜΜΑΤΑ στους Έλληνες για το ποιοί φταίνε που φτάσαμε ως εδώ.


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια προσπαθείτε να μας πείσετε οτι πρέπει να δεχθούμε όποιον λαθρομετανάστη μπαίνει στην χώρα αλλιώς είμαστε ρατσιστές!


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια αποκρύπτετε τις δολοφονίες Ελλήνων απο  λαθρομετανάστες! 


Στηρίξατε τους υπαλλήλους των τραπεζιτών γιατί οι μισθοί σας ήταν παχυλοί. Και το κάνατε συνειδητά γιατί γνωρίζατε ποιοί κρύβονται πίσω απο τις οικονομικές κρίσεις. 


Φροντίσατε να "θολώσετε" τα νερά ούτως ώστε οι Έλληνες να μην αντιληφθούν ποιοί κρύβονται πίσω απο τα μνημόνια και τους οίκους αξιολόγησης.


Καταδικάζατε σαν φασιστικό οτιδήποτε το πατριωτικό και δεν σας ένοιαζε καθόλου ο Ελληνισμός. Αντίθετα υπηρετούσατε αυτούς που τον μισούν.


Για αυτό λοιπόν μην κλαίγεστε τώρα.. Θα κλαίτε όταν οι Έλληνες ανακαλύψουν τις απάτες που τους παίξατε τόσα χρόνια υπηρετώντας με παχυλούς μισθούς τους Διεθνείς Τραπεζίτες και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Γιατί τότε δεν θα μιλάμε για χαστούκια, αλλά για κρεμάλες..
 
 
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_428.html

Αριστούργημα

Πιστεύω εις ένα Ευρώ,
Πατέρα, λαοκράτορα , ποιητή δουνουτού και γης, δανειστών τε πάντων και φραγγάτων.
Και εις ένα Κύριων πρόεδρο της Ε.Κ.Τ., τον Υιών του Ευρώ τον μονογενή, 

τον εκ του Πατρός δανεισθέντα προ πάντων των εντόκων.
Δάνειο εκ δανείου, ευρώ αληθινών εξ ευρώ αληθινού, τοκισθέντα, ου χαρισθέντα, ομοούσιων τω ΔΝΤ, δι' ου τα πάντα οφείλετω.
Τον δι' ημάς τους χαχόλους και δια την ημετέρα
σωτηρία κατελθόντα εκ των Βρυξελλών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος  Ηλιθίου και Μαργαρίτας του
Ανδρέα και πρωθυπουργήσαντα.
Παραιτηθέντα τε υπέρ ημών επί Καρόλου Παπούλια και παθόντα και ξεφτιλισθέντα.
Και ταξιδέψαντα στην Κόστα Ρίκα κατά τας γραφάς.
Και ανελθόντα εις τη σοσιαλιστική διεθνή και καθεζόμενον εκ δεξιών του Βλακός.
Και πάλιν ερχόμενων μετά λόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της μαλακίας ουκ έσται τέλος.
Και εις τον Παπαδήμα τον Άγιον, τον Κύριων, τον φοροοποιόν, τον εκ του Πατρός
εκπορευόμενων, το συν Πασόκ και Νουδού συγκυβερνούμενον και
συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των εκδοτών.
Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και άποστολικήν Γερμανίαν.
Ομολογώ μνημόνιο εις άφεσιν χρεών.
Προσδοκώ κούρεμα  ιδιωτών.
Κι  οφειλή του μέλλοντος αιώνος.
Αμήν.

πηγη ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η ρίγανη σκοτώνει τον καρκίνο του προστάτη

H ρίγανη είναι ένας αρωματικό θαμνώδες φυτό που αφθονεί στην ελληνική φύση. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κουζίνα, ενώ φημίζεται και για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.


Τα προτερήματα όμως της ρίγανης δεν περιορίζονται στο να δίνει νοστιμιά και στο να....καταπολεμά τα βακτήρια: ένα συστατικό της θεωρείται ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του... προστάτη.


Έρευνα που δημοσιεύεται από την Ένωση Αμερικανικών Εταιρειών Πειραματικής Βιολογίας υποστηρίζει πως ένα από τα βασικά συστατικά της ρίγανης, η καρβακρόλη, καταπολεμά τον καρκίνο του προστάτη.


Η επικεφαλής της έρευνας Σουπρίγια Μπαβαντεκάρ, καθηγήτρια φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονγκ Άιλαντ δηλώνει πως «η καρβακρόλη ήταν γνωστή για την αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση της», αλλά τα πειράματα έδειξαν πως έχει τη δυνατότητα να σταματήσει την ανάπτυξη όγκων του προστάτη.


Η καρβακρόλη προκαλεί απόπτωση -ή “αυτοκτονία κυττάρων”- στα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. Παρότι τα πειράματα δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας της καρβακρόλης, οι επιστήμονες επιχειρούν να κατανοήσουν πώς η ουσία εξοντώνει τα καρκινικά κύτταρα.


Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, ο καρκίνος του προστάτη είναι το δεύτερο πιο θανατηφόρο είδος καρκίνου στις ΗΠΑ, με τα διαγνωσμένα περιστατικά να εκτιμώνται σε 240000 ως το τέλος του 2012.


Στην Ελλάδα ο καρκίνος του προστάτη προκαλεί τον θάνατο σε 1200 άτομα το χρόνο, ενώ τα άτομα που επιβιώνουν με αυτή τη διάγνωση μπορεί να είναι ακόμα και δεκαπλάσια.


Η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι μακροχρόνια και συχνά περιέχει πολλές μεθόδους. Οι πιο συχνές μορφές αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη είναι:


*Ολική προστατεκτομή: με χειρουργική αφαίρεση που είναι η λύση που επιλέγεται πιο συχνά ως πρώτης γραμμής θεραπεία του καρκίνου του προστάτη
*Ακτινοθεραπεία: εναλλακτική ή πρόσθετη στην προστατεκτομή (πιθανόν με λιγότερες παρενέργειες)
*Κρυοθεραπεία (χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά)
*Βραχυθεραπεία (χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά)
*Ορμονοθεραπεία (χορηγείται σχεδόν σε όλους τους ασθενείς)

iatronet.gr Πηγή

http://okloios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_19.html

ΠPΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙA THN ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΙΔΕΑΣ» ΔΩΡΕΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ»!

Χρίστου Βασιλειάδη
Θεολόγου - Φιλολόγου πρ. Εκπαιδευτικού
Το «Κοινό» δικαιούται και πρέπει να γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται, προκειμένου για τις Μεταμοσχεύσεις, για­τί αυτό ακριβώς το «Κοινό» καλείται να εφοδιάσει τις «Τρά­πεζες ανθρωπίνων οργάνων» με μοσχεύματα.
Δυστυχώς, όμως, οι ήδη δωρητές και οι δυνητικοί τοιούτοι αγνοούν τις λεπτομέρειες, διότι όλος ο... μηχανισμός της σχετικής με το θέμα της «δωρεάς σώματος» προπαγάνδας παραπλανά το «Κοινό», δεν τού λέ­ει όλη την αλήθεια.

Οι παραλήπτες της κάρτας τού «δωρητή» πληροφορούνται απλώς και ψευδώς, ότι τα όργανά τους αφαιρούνται «μετά θάνατο». Δεν έχουν, όμως, ιδέα, ότι οι προπαγανδιστές εννοούν τον «Εγκεφαλικό θάνατο». Ούτε γνωρίζουν οι «δωρητές», τι είναι αυτός ο «Εγκεφαλι­κός θάνατος», ότι, δηλαδή, στην ουσία του είναι ο προθάλαμος μιας «χειρουργικής νόμιμης δολοφονίας». Έτσι έπρεπε να ονομάζουν τον θάνατο, για τον οποίο προορίζουν τους «δωρητές».
Φυσικά, εάν οι «δωρητές» το ήξεραν και το απεδέχοντο, εάν, δηλα­δή, εδέχοντο την ευθανασία (διότι περί αυτού πρόκειται) και εάν αυτό το επέτρεπε η Πολιτεία και η Εκκλησία, τότε, ευ και καλώς, να γί­νουν συνειδητά «δωρητές». Τους αποκρύβουν, όμως, ότι «προκειμένου να σωθεί ένας άρρωστος, πρέπει οι γιατροί να προξενήσουν, πάνω στο χειρουργικό τραπέζι, το θάνατο ενός άλλου ασθενούς» (Κυπριανού Χριστοδουλίδη, «Μεταμο­σχεύσεις: λύση ή πρόβλημα;» εκδ. Υπακοή, 1995, σελ.11).
Αλλά οι «δωρητές», δεν είναι ούτε σωστά, ούτε πλήρως ενημερω­μένοιαπό την πληροφόρηση, που τους γίνεται. Αγνοούν κάτι βασικό, το εάν, δηλαδή, όταν τους αφαιρούν τα όργανα (π.χ. στην περίπτωση μεταμόσχευσης καρδιάς), είναι ζωντανοί, ή, νεκροί.
Όταν, λοιπόν, τους λένε, ότι «τα όργανα τα αφαιρούν μετά θάνα­το», εννοούν τον «εγκεφαλικό θάνατο», ο οποίος είναι προβληματικό, τουλάχιστον και, επιστημονικώς, αντιλεγόμενο, εάν είναι ο ορι­στικός βιολογικός θάνατος.
Στην τρέχουσα ιατρική γλώσσα, οι ασθενείς με «νεκρό» εγκέφαλο και ζωντανή καρδιά ονομάζονται «εγκεφαλικά» ή «κλινικά» νε­κροί. Επομένως, αφού η καρδιά λειτουργεί, κατά τον «εγκεφαλικό θάνατο», όταν θα αφαιρεθούν τα όργανα, δεν είναι αλήθεια, ότι τα όρ­γανα αφαιρούνται «μετά θάνατο».
Η αλήθεια, λοιπόν, είναι, προκειμένου και περί της καρδιάς, ότι οι χειρουργοί προκαλούν στο χειρουργείο τεχνητά το θάνατο τού «δω­ρητή», για να τού την αποσπάσουν.
Κρύβουν την αλήθεια άπ' το «κοινό», αποσιωπούν το κρίσιμο σημείο (δηλαδή το «πριν», ή «μετά» θάνατον), και εξωραΐζουν την πρά­ξη της «δωρεάς οργάνων» με λόγια - πομφόλυγες, ως εξής: «Γίνε δω­ρητής σώματος! Η δωρεά σώματος είναι μια πράξη χωρίς πολιτική η θρησκευτική τοποθέτηση [Παράλληλα απευθύνονται στην Εκκλησία για να πει αυτή στους πιστούς της, ότι η «δωρεά» είναι «αυτοθυσία» και «υψίστη χριστιανική αρετή»!!!].
Είναι μια ιδέα, που δεν έχει σύνο­ρα, δεν έχει χρώμα. Είναι πανανθρώπινη και καταξιώνει τον άνθρωπο με την προσφορά ζωής προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του». Θα είχαν, βέβαια, δίκαιον, εάν προέτρεπαν τους τόσο «μεγαλόψυχους» και «γενναιοδωρότατους» «δωρητές» να γίνουν δότες εν ζωή, δηλαδή να δεχθούν, ενόσω ζουν και ενόσω είναι υγιέστατοι, να δωρήσουν ένα άπ' τα διπλά τους (δίδυμα) όργανα (νεφρό, οφθαλμό, λοβό τού ήπα­τος). Αυτό θα ήταν «αυτοθυσία», «δωρεά», «υψίστη χριστιανική πρά­ξη» κλπ. Άλλ' αυτό απαγορεύεται, είναι παράνομο, εκτός εάν ο δότης είναι στενός συγγενής τού ασθενούς.
Και η προπαγάνδα συνεχίζει, η δε Εκκλησία «σιγοντάρει» και «κανοναρχεί»: «Η δωρεά σώματος είναι μια απόφαση, που θα πρέπει να πάρουμε, όσο είμαστε ζωντανοί, συνειδητά, με ελεύθερη και αβίαστη θέ­ληση.
Η απόφαση αυτή γίνεται πράξη ζωής, για κάποιον ή για κάποιους άλλους, μετά το δικό μας τέλος. Έχουμε, λοιπόν, τη δύναμη, και το το­νίζουμε, τη δύναμη κι' όχι απλά τη δυνατότητα, να προσφέρουμε ζωή, μετά το δικό μας τέλος.
Είναι η ιδιόμορφη περίπτωση, όπου η ζωή δεν μπορεί να προσφέρει ζωή, στηνιδίαν τη ζωή και τότε καλείται να το κάνει ο θάνατος. Αυτό σημαίνει, ότι, μετά το δικό μας τέλος, αν θέλουμε, κάποιος θα πάρει μία παράταση ζωής και κάποιοι άλλοι θα αισθανθούν την ποιότητα της ζωής τους να καλυτερεύει...
Τα υγιή όργανα, που μεταμοσχεύονται, τα παίρνουμε από νεκρά άτο­μα και γι αυτό τα ονομάζουμε "πτωματικά" μοσχεύματα» (Περιοδ. «Στρατιωτικά Χρονικά», Οκτ.-Νοέμ.-Δεκ. 1986, σελ. 44).
Αφού νομιμοποίησαν το έγκλημα, γίνεται προσπάθεια και να το δι­καιώσουν ηθικά και να το εξωραΐσουν και να το εξιδανικεύσουν!
Στους δε ταλαιπωρημένους, στενοχωρημένους και αδαείς συνήθως συγγενείς ενός αρρώστου με «εγκεφαλικό θάνατο», που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λένε τα εξής: «Ο δικός σας άνθρωπος θα επιθυμούσε κι' ο ίδιος να γίνει δωρητής! Σκεφθείτε, ότι με τη δωρε­άν των οργάνων του ο άνθρωπός σας δεν χάνεται τελείως, αφού έσωσε κάποιους άλλους συνανθρώπους. Συνεχίζει να ζει με τα όργανά του, μέσα στο σώμα τού άλλου». Και το εξής αμίμητο: «Δεχθείτε να ανα­στήσετε κάποιον άλλο, με το να πεθάνετε εσείς»! («Στρατιωτικά Χρο­νικά», Οκτ.-Νοέμ.-Δεκ., σελ. 45,1986).
Ακούστε και το θράσος σ' όλη του τη γύμνια κι' αδιαντροπιά: Η Π.Ε. ΠΡΟ.ΖΩ. στα Στρατ. Χρονικά, αυτόθι σελ. 45, «τολμώσα ητήσατο το σώμα» τού δυνητικού «δωρητή» και γράφει:
«Όλοι ξέρουμε, ότι είναι επιθυμία, δικαίωμα τού κάθε ανθρώπου, να παρατείνει τη ζωή του, ή να καλυτερεύει την ποιότητά της». Φοβερόν και ακατανίκητο το επιχείρημα! Ο καθείς, λοιπόν, «επιθυμεί» και γι' αυτό «δικαιούται» να παρατείνει τη ζωή του εις βάρος της ζωής τού «δωρητή», - ο οποίος, δεν δικαιούται να παρατείνει κι' αυτός τη ζωή του;
Ώστε δεν πρόκειται για «δωρεάν», ούτε για «χαριστική» πράξη τού δωρητή, αλλά για «δικαίωμα» τού λήπτη, να παρατείνει τη ζωή του μετά το θάνατο, που θα προκαλέσει στο δότη! «Δικαίωμα», λοι­πόν, επί της «δωρεάς» και επί της «χαριστικής» πράξης τού δωρητή! Ακούς, αναγνώστη μου, περί τίνος πράγματος πρόκειται;;;

Από το βιβλίο:


ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ; Φάκελλος "Μεταμοσχεύσεις". Οι νόμιμες δολοφονίες εν ονόματι της ζωής ή η νομιμοποίηση της Ευθανασίας;

Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον www.egolpion.com


17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011


http://www.katohika.gr

http://okloios.blogspot.gr/2012/06/p-thn.html 

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που κυβερνάται -πιλοτικά- από την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!”

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;; Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους!! Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση. Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.


Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.

Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα και μάλιστα η εφαρμογή του γίνεται, από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, και εννοούμε τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:

Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.

Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.

Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.

Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.

Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.

Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.


1..Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.


2..Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους , κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.


3.. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.


4.. Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίηση, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.


5.. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.


6..Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταϊκών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.


7.. Επιδοτούνται τα γενετικός μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο.!!!



Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημόνιο ,και στην περίπτωση που τα μνημονιακά κόμματα κερδίσουν 181 έδρες οπότε θα “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ” όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ..!!!!


Αναστασιος Ηλιαδης.


Υ.Γ.


Ίσως η πιο εμπεριστατωμένη μελέτη-ανάλυση που έχω διαβάσει σχετικά με την έλευση και εφαρμογή στην πατρίδα μας του νέου τύπου επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας και μετατροπής όλων των λαών σε σκλάβους!!!
1greek
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2256.html

B 17 η Θαυματουργή Αμυγδαλίνη


Vitamin B 17 ή Αμυγδαλίνη (amygdálē, C 20 H 27NO). Μια δυνατή αντικαρκινική ουσία, η B 17, μια ουσία που με κάθε τρόπο (ολοφάνερο) την πολεμούν, βρίσκεται σε φυσική μορφή και σε πληθώρα, στα κουκούτσια από βερίκοκα και στα κουκούτσια από πικραμύγδαλα, επίσης υπάρχει στο Αμυγδαλέλαιο, στον χυμό από σιτάρι και στον χυμό από φύλλα ελιάς. Το πικραμύγδαλο και τα βερίκοκα, ειδικά τα κουκούτσια τους, είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17, και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη B 17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της... Αμυγδαλίνης.

Η Αμυγδαλίνη απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1830. Το 1845 χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία του καρκίνου στη Ρωσία, και στη δεκαετία του 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θεωρήθηκε πολύ δηλητηριώδης και τοξική ή πολύ δύσκολη να αντιγραφεί και να γίνει φάρμακο, φυσικά τα φρούτα δεν πατεντάρονται !, Άρα δεν υπάρχει κέρδος για τις φαρμακοβιομηχανίες, αν οι άνθρωποι αρχίσουν να τρώνε βερίκοκα και πικραμύγδαλα, δεν θα αρρωσταίνουν, άρα… Τώρα πως να το αποτρέψουν αυτό; Διαβάστε με ποιόν τρόπο το κάνουν.
Στη δεκαετία του 1950, μια δήθεν μη τοξική, συνθετική μορφή κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση της ως συντηρητικό κρέατος (!) και στη συνέχεια στην αγορά ως το σκεύασμα- φάρμακο Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου. (!!!!)
Το φάρμακο Laetrile πήρε μεγάλη δημοσιότητα τη δεκαετία του 70 στην Αμερική, χρησιμοποιήθηκε σαν μονοθεραπεία ή σαν τμήμα ενός προγράμματος μεταβολικής θεραπείας που περιελάμβανε ειδική δίαιτα, υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμινών και ενζύμων του παγκρέατος, ένα γκρουπ πρωτεϊνών που βοηθούν στη χώνεψη του φαγητού.Η προώθηση της Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου έχει περιγραφεί στην επιστημονική βιβλιογραφία ως ένα κανονικό παράδειγμα αγυρτίας, το Πανεπιστημίου της Μινεσότα το περιγράφει ως «την πιο αριστοτεχνική, πιο εξελιγμένη, και σίγουρα την πιο αποδοτική προώθηση, κομπογιαννίτικης θεραπείας καρκίνου στο ιατρικό ιστορικό.»
Η αμαρτωλή Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων απαγόρευσε τη διακρατική μεταφορά της αμυγδαλίνης και του φαρμάκου Laetrile το 1977. Αργότερα όμως 27 πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποίησαν τη χρήση της αμυγδαλίνης μέσα σε αυτά τα κράτη.
Δηλ. εντοπίζουν, ανακαλύπτουν,(!) μια ουσία, βιταμίνη, που υπάρχει στην φύση σε αφθονία. Πως να την σταματήσουν; Φτιάχνουν ένα σκεύασμα, γνωρίζοντας πως κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπορεί να κατασκευάσει με ακρίβεια, ούτε κατά προσέγγιση, φυσικά προϊόντα. Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε εργαστήριο, πχ ένα λεμόνι, ο βασιλικός πολτός, ένα βερίκοκο, τα σταφύλια, οι μπανάνες … αλλά από την άλλη, αυτά δεν πατεντάρονται. Τι κάνουν;
Ψευτοφτιάχνουν ένα σκεύασμα που πλησιάζει όσο γίνεται στο φυσικό προϊόν, την αμυγδαλίνη εν προκειμένω, την κακό-φτιάχνουν σκόπιμα και την υπέρ-προωθούν ως δήθεν φυσική ανακάλυψη θεραπείας του τάδε επιστήμονα… Φυσικά και γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα. Το διαθέτουν στην αγορά και με τα άσχημα αποτελέσματα που παράγει το ψευδό-σκεύασμα, φροντίζουν να το αποσύρουν άρον άρον και ταυτόχρονα με το ψευδό-σκεύασμα να απαγορεύσουν, αποτρέψουν και την χρήση της ΦΥΣΙΚΗΣ Αμυγδαλίνης, δηλ τα ΦΥΣΙΚΑ κουκούτσια από το πικραμύγδαλο ή του βερίκοκου, ως δήθεν τοξικά και ακατάλληλα.
Σήμερα, σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή βερίκοκο απαγορεύονται σαν τρόφιμο. Στην Ελλάδα η εισαγωγή γίνεται από την Γερμανία και την Ολλανδία. Είναι ο κλασσικός τρόπος να “κάψουν” κάθε τι καλό, εποικοδομητικό ή αληθινό. Είναι η γνωστή τακτική προπαγάνδας. Εφαρμόζεται κατά κόρον, στο Χόλυγουντ, στην πολιτική, στις θρησκείες, στα χρηματιστήρια όλου του πλανήτη. Το εφάρμοσαν με τους Δίδυμους Πύργους και την δήθεν τρομοκρατία, με την δήθεν οικονομική κρίση… και πάει λέγοντας. Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, κάνε το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.


Πικρό και Ξινό: Αποκλείσαμε δύο από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό, το ΠΙΚΡΟ και το ΞΙΝΟ. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν απορρίψει το ξινό ή το πικρό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία.
Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα ( Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης Προσωκρατικός φιλόσοφος, γιατρός και φυσικός περί το 500 π.κ.ε.). Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με την ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε εν συνεχεία και ο Ιπποκράτης.
«Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Τις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης.
«Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ’ όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη» .
Όταν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού έχει οδυνηρό και ολέθριο τίμημα, που το πληρώνει ο άνθρωπος και μάλιστα ακριβά. Οι καρκινικοί όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε το γνωστό «ότι είναι πικρό και ξινό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι». Τονίστηκε ότι οι πικρές και ξινές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης. Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος , βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ’ αυτό τον τρόπο ενάντια στηνοξύτητα του αίματος. Τρώγοντας πικρά τρόφιμα…
1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά; Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.
2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη.Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. Οι πικρές ουσίες, όπως και οι ξινές είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες; Ας δούμε την περίπτωση του βερίκοκου.
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Το συκώτι είναι για τον καρκίνο , ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο. Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο. Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται και δημιουργούνται σε όξινο περιβάλλον, αλλά ενώ το λεμόνι σαν τροφή είναι ξινή, όταν εισάγεται στον ανθρώπινο οργανισμό έχει αλκαλική αντίδραση! Κάθε τρόφιμο περιέχει και όξινα και αλκαλικά στοιχεία. Πολλά φρούτα έχουν ξινή γεύση, μα τα περισσότερα απ’ αυτά βοηθούν στη δημιουργία αλκαλικής κατάστασης που ωφελεί. Το λεμόνι ανήκει στις εξαιρετικά αλκαλικές τροφές, παρ ότι ξινό, που ανανεώνουν τα κύτταρα μέσω του αίματος, με pH 9,0
Αντίθετα, από τις πλέον όξινες τροφές που οξειδώνουν τους ιστούς και τα όργανα και οδηγούν σε ασθένειες, είναι η άσπρη ζάχαρη με pH 5,5. Ενώ τα φυσικά σάκχαρα (φυσικοί χυμοί) φέρνουν αλκαλικότητα. Αν όμως προστεθεί ζάχαρη, αυτή κάνει τους χυμούς να σχηματίζουν οξέα και από φυσικά αλκαλικές τροφές μετατρέπονται σε όξινες. Έτσι είναι όλα στα σκευάσματα “φυσικών χυμών” και γι αυτό πρέπει να αποφεύγονται.
Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος.Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο; Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου.
Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο. Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας δούμε τι λέει ο Edward
1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ),
2) έλλειψη οξυγόνου,
3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ.
Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων.
Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία τα καταστρέφει εντελώς. Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές.Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.
ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ > Τουλάχιστον το 90% των τροφών ενός καρκινοπαθή, αλλά και κάθε ανθρώπου, πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων. Επίσης απαγορεύεται η κατανάλωση κρεάτων και γαλακτοκομικών, όπως και κάθε επεξεργασμένη τροφή. Είναι η ίδια ΩΜΗ Διατροφή που θα κάνει κάποιον άνθρωπο να μην πάθει ποτέ καρκίνο.
Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου και του πικραμύγδαλου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα ή δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν; Η B 17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄ αυτή τη ΦΥΣΙΚΗ του μορφή είναι χημικά αδρανές.
Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης B 17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το αποκαλούμε, “το ένζυμο που ξεκλειδώνει”. Όταν η βιταμίνη B 17, έρχεται σε επαφή μ’ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ’ όσο η κάθε μια χωριστά. Είναι το γνωστόσυνεργιστικό αποτέλεσμα.
Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Μάλιστα στα καρκινικά κύτταρα 100 φορές περισσότερο απ’ ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα. Αποτέλεσμα, το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και ΜΟΝΟ και τα σκοτώνει.
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται. Είναι από τα ένζυμα που δεν περιέχονται στα τεχνικά σκευάσματα, γιατί δεν μπορεί να κατασκευαστεί. Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο, ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Η Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Αλλά…


Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται μια ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, “αγαπητό’’ πρόσωπο, στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη, παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι και ονόμασαν τον Ρασπούτιν μεγάλο μάγο που σώθηκε από τόσο δυνατό δηλητήριο !
Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως αναμεταδίδουν, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και δουλικοί υποτελείς των επικυρίαρχων, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους. Διάβασε και για την άσπρη ζάχαρη Η λευκή ζάχαρη σε σκοτώνει. Είναι ένας από τους λευκούς δολοφόνους !
Τρώγοντας κουκούτσια από πικραμύγδαλα ή βερίκοκου, η υγεία, η ευεξία, η πέψη, ο μεταβολισμός, βελτιώνονται κατακόρυφα. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Φροντίστε να είναι βιολογικά, γιατί τους ρίχνουν πολλά φυτοφάρμακα, της “αγαπημένης’’ μας Monsanto. Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, κερδίζει η Ζωή σας, η Υγεία σας. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα 10-15 κουκούτσια βερίκοκων και αμύγδαλων. Βάλτε τα σε σαλάτες, σούπες, φτιάξτε φυσικά ωμά σνακς και γάλα από αυτά. Πίνετε 2-3 σφηνάκια χυμό σιταρόχορτου ή φύλλων ελιάς που είναι πλούσια σε B 17 και θα δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα.
Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ). Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, ΞΙΝΟ, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι (βιολογικό, χωρίς φυτοφάρμακα) κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ, 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ.
Φρούτα, ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Επίσης λάδι από κουκούτσι σταφυλιού σε σαλάτες, σούπες, ΜΟΝΟ ΩΜΟ και πίνεται ωμό. Επίσης λάδι απο αβοκάντο και λάδι από σιτέλαιο ( τούρμπο σε βιταμίνες, ειδικά την Ε ). Μια κουταλιά το πρωί με άδειο στομάχι και μια το βράδι και όχι όλα μαζί φυσικά.
Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες ( τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).
Καρότο – χυμό με ένα λεμόνι και μήλο ή μπανάνα. Διατροφικός Δυναμίτης. Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης. H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson, που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία. Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα. Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων.


Οι χυμοί του σιταριού, της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς, σέλινου, μαϊντανού και καρότου είναι ασπίδα εναντίον του καρκίνου και προστασία ενός υγιούς οργανισμού. Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Μόνο με αυτόν τον αποχυμωτή παίρνουμε όλα τα ένζυμα από τα χόρτα, (Z-star juicer) ενώ με το μπλέντερ αυτά χάνονται. Υπάρχουν σιτάρι, κριθάρι, άλφα άλφα και σε σκόνη, όταν η δυνατότητα για φυσικό χυμό είναι αδύνατη. Διάβασε επίσηςΟρισμός και Μέτρο Υγιούς Ανθρώπου
Όταν ο Max Gerson παρουσίασε ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΕΣ, τις ανίατες περιπτώσεις καρκίνου στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, (!!!) άρχισαν ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Τι πρωτότυπο!!! Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, άλλωστε ανήκουν στους επικυρίαρχους, καταδιώκουν με λύσσα κάθε θεραπεία, αφού οι ίδιοι δημιουργούν τις ασθένειες, χρειάζονται ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΧΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Αυτό μπορείς να το σταματήσεις ΜΟΝΟΣ σου μέσω της σωστής για τον οργανισμό σου ΔΙΑ- Τροφής.
Μπορείς όχι μόνον να μην είσαι ασθενής, αλλά να σταματήσεις να γερνάς. Αγόρασε κουκούτσια από βερίκοκο ή πικραμύγδαλο, (γιατί η αμυγδαλίνη ή B17 είναι απαγορευμένη και οι εισαγωγές κουκουτσιών βερίκοκου και πικραμύγδαλου είναι δύσκολες, στην Ελλάδα φυσικά οι παραγωγοί είναι «αγανακτισμένοι» ) αλλά και λάδια ή σιταρόχορτο σε σκόνη, όπως επίσης και τον ειδικό αποχυμωτή λαχανικών, από το κατάστημα βιολογικών ειδών ΒΙΟΦΩΣ αποστέλλονται δωρεάν με κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Επίσης στο Βιοφώς θα βρεις και τον ειδικό αποχυμωτή για να έχεις φρέσκο χυμό από φύλλα σιταριού, σέλινου, μαϊντανού, ελιάς και όλων των λαχανικών. …και Τρώγε πιπεριά, σκόρδο και κρεμμύδι σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα.
http://www.terrapapers.com/?p=11621

Ὁ ἐξολοθρευτὴς τοῦ καρκίνου;

 
Σήμερα ἔλαβα τὸ παρακάτω καὶ θεώρησα πὼς πρέπει νὰ μοιραστῶ μαζύ σας. 
Δὲν γνωρίζω πολλὰ γιὰ τὸ φυτὸ καὶ θὰ ἤθελα περισσότερες πληροφορίες.
Στὸ μεταξύ, θεωρώντας πὼς κάθε νέο δεδομένο ποὺ ἀφορᾷ στὴν ὑγεία μας εἶναι ἀπολύτως σημαντικό, κρατῆστε το.
Πιθανότατα νὰ εἶναι χρησιμότερον ἀπὸ ὅσα ἢδη γνωρίζουμε.
Φιλονόη.


G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου

Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, Annona sericea Dunal στον Correia, M. P., (1984), Annona macrocarpa Wercklι, A. bonplandiana H.B. & K., A. cearensis Barb.Rodr., Guanabanus muricatus (L.) M.Gσmez στο Rain-tree) είναι πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής, της Καραϊβικής και του βορείου τμήματος της Νότιας Αμερική. Σήμερα φύεται σε μερικές περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία. Στα αγγλικά λέγεται soursop. Στις περισσότερες ισπανόφωνες χώρες ονομάζεται από τους περισσότερους Guanαbana, ενώ στις Φιλιππίνες είναι γνωστό ως guyabano.
Το φυτό graviola, έχει προσαρμοστεί σε περιοχές με μεγάλη υγρασία και σχετικά ζεστούς χειμώνες. Θερμοκρασίες κάτω των 5 βαθμών Κελσίου προκαλούν καταστροφές στα φύλλα και σε μικρά κλαδιά, ενώ το φυτό ξερένεται σε θερμοκρασίες κάτω των 3 βαθμών Κελσίου. Η γεύση του μπορεί να συγκριθεί με διάφορα άλλα φρούτα, μπορούμε αν πούμε πως πλησιάζει ένα μείγμα φράουλας και ανανά μέχρι ξινού κίτρου, καρύδας και μπανάνας. Το φρούτο είναι κάπως δύσκολο να φαγωθεί, καθώς η λευκή σάρκα του στο εσωτερικό έχει πολλούς μεγάλους σπόρους και φυτικές μεμβράνες. Για το λόγο αυτό καταναλώνεται σε χυμό περισσότερο από το να φαγωθεί ατόφιο.
 
Το φυτό καλλιεργείται ως γεωργική καλλιέργεια για τον αγκαθωτό πράσινο καρπό του. Εκτός από τις περιοχές που αποτελούν πατρίδα του φυτού, η graviola καλλιεργείται επίσης στη νότια Φλόριντα των ΗΠΑ, για εσωτερική κατανάλωση, σε περιορισμένη κλίμακα. Η σάρκα του φρούτου είναι λευκή και ο πυρήνας του αποτελείται από πολλά μαύρα κουκούτσια, τα οποία δεν μπορούν να χωνευτούν. Η γλυκιά του σάρκα χρησιμοποιείται για την παρασκευή χυμών, γλυκών, σιροπιών και για γεύσεις παγωτών. Στο Μεξικό το φρούτο graviola είναι κοινό επιδόρπιο.
Από άποψη θρεπτικής αξίας, το graviola είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και κυρίως φρουκτόζη. Επίσης, περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη B1 και βιταμίνη B2. Ο καρπός, οι σπόροι και τα φύλλα του φυτού χρησιμοποιούνται ως βότανα και φάρμακα από τους αυτόχθονες του Μεξικού και των υπόλοιπων περιοχών όπου το φυτό είναι ιθαγενές. Αλλά όχι μόνο αυτό.
H Graviola έχει μεγάλη ιστορία χρήσης στη βοτανοθεραπεία -από τους ιθαγενείς του Αμαζονίου- για το διαβήτη, την καταρροή, τους σπασμούς, ως αντιμικροβιακό ευρέως φάσματος κατά των βακτηρίων και των μυκήτων, κατά των παρασίτων, για τη ρύθμιση της υψηλής πίεσης του αίματος, για την κατάθλιψη, για νευρικές διαταραχές, καρδιοπάθειες, άσθμα, προβλήματα με το συκώτι, αρθρίτιδες κ.ά.
Η Graviola έχει ονομαστεί θαυματουργό δέντρο. Ενδημεί στις βροχερά δάση και στις βαθιές ζούγκλες του Αμαζονίου κατά μήκος του μεγάλου ποταμού. Τα διάφορα μέρη του, έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες από γιατρούς και ιθαγενείς σαμάνους της Νοτίου Αμερικής για να θεραπεύσουν το άσθμα, τα προβλήματα του ήπατος, την αρθρίτιδα και τις καρδιακές νόσους.
Από το 1976 που πιστοποιήθηκε, φυλάχτηκε κρυφά με εσωτερικό σημείωμα, σαν ζηλότυπο μυστικό, από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου και το δέντρο Graviola (Annona Muricata) και οι θεραπευτικές του δυνάμεις θα ήταν άγνωστες στον κόσμο μέχρι που το έτος 2000 αποκαλύφθηκε στο κοινό, αφού εκατομμύρια ζωών είχαν ήδη χαθεί από τον καρκίνο αλλά και τον μεγαλύτερο σύμμαχο των καρκίνων, την χημειοθεραπεία!!!
Πάνω από 20 εργαστηριακές μελέτες, που παρέμειναν κρυφές έχουν δείξει ότι αυτό το δέντρο έχει αντικαρκινικές ιδιότητες 10.000 φορές πιο ισχυρές από την Αδριαμυκίνη, μια γνωστή ουσία που χρησιμοποιείται στις χημειοθεραπείες. Όμως αντίθετα από την Αδριαμυκίνη που αρρωσταίνει, ρίχνει τα μαλλιά και σε πολλές περιπτώσεις προκαλεί το θάνατο, η Graviola όχι μόνο δεν έχει παρενέργειες αλλά  ευεργετεί ολόκληρο τον οργανισμό.
Σε εργαστηριακές μελέτες η Graviola επιλεκτικά εντοπίζει και σκοτώνει 12 διαφορετικούς τύπους καρκινοκυττάρων (χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα) με κύριους εντοπισμούς τον μαστό, τον προστάτη, τους πνεύμονες, το παχύ έντερο και το πάγκρεας. Επιπροσθέτως ενισχύει αφάνταστα και εκτινάσσει στα ύψη το ανοσοποιητικό σύστημα κάνοντας τον ασθενή να έχει περισσότερη ενέργεια, καλύτερη υγεία και δύναμη και να βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα τη ζωή.
Το θαυματουργό αυτό φυτό είναι ένας πολεμιστής του καρκίνου που υπακούει στο βασικό Νόμο της ζωής που είναι ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙΣ. Οι άνθρωποι των πόλεων δεν είχαν σχεδόν ποτέ ακούσει γι’ αυτό, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠO ΑΥΤΌ ΑΛΛA EIΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕIΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!
Δυστυχώς μέχρι τώρα όλα αυτά τα εκπληκτικά νέα, έμειναν κλεισμένα σε συρτάρια, ενώ πολλές υποθέσεις έχουν γίνει για μυστηριώδους θανάτους ανθρώπων, που γνώριζαν. Βλέπετε η ισχυρή αυτή φυσική ουσία, δε μπορούσε να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και φυσικά δεν θα υπήρχε κέρδος για τις συγκεκριμένες πολυεθνικές. Ο μόνος λόγος που γνωρίζουμε για τη Graviola σήμερα και τα ευεργετικά της αποτελέσματα ενάντια στον καρκίνο, είναι ότι ένας εργαζόμενος σε κάποια απ’ αυτές τις Φαρμακευτικές εταιρείες το ανακοίνωσε.
Ολιστικοί θεραπευτές, γιατροί και ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν σήμερα την Graviola με εκπληκτικά αποτελέσματα. Μην περιμένετε τον δικό σας γιατρό να το ανακαλύψει. Aν ο γιατρός σας σας πει ότι είναι «παραμύθι», πηγαίνετε και ρωτήστε κάποιον που κατέχει το θέμα, αν βρείτε. Υπάρχουν γιατροί που θέλουν να σας θεραπεύσουν, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα. Υπάρχουν γιατροί που θέλουν να σας βοηθήσουν, αλλά τα μυαλά τους δεν είναι ανοιχτά. Υπάρχουν γιατροί που θέλουν να σας θεραπεύσουν και οι οποίοι θα έκαναν οτιδήποτε για να πετύχουν τον σκοπό αυτό, χωρίς να σας προκαλέσουν ζημιά.
Εδώ και χρόνια, φαρμακοβιομηχανίες και στην Ελλάδα  έχουν προσπαθήσει να κατοχυρώσουν τη Γκραβιόλα, για να προλάβουν τον ανταγωνισμό της αγοράς. Επίσης πολυεθνικές προσπαθούν να απομονώσουν και να δημιουργήσουν τεχνητά αντίγραφα Graviola. Αλλά είναι αδύνατον να έχουν τα αποτελέσματα του φυτού.
Η Graviola επιλεκτικά χτυπάει τα καρκινικά κύτταρα αφήνοντας τα υγιή κύτταρα ανέπαφα. Η χημειοθεραπεία αδιακρίτως καταστρέφει όλα τα δραστήρια αναπαραγωγικά κύτταρα, ακόμα και τα απολύτως υγιή.
Σύγχρονες έρευνες σε ανεξάρτητα Πανεπιστήμια έχουν ανακαλύψει πρόσφατα ότι φύλλα από το δέντρο Graviola σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στον καρκίνο του προστάτη και παγκρέατος. Σε μια άλλη έρευνα ανεξάρτητοι ερευνητές απέδειξαν ότι εκχυλίσματα από φύλλα Graviola είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στο να απομονώνουν και να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα των πνευμόνων.
Η πιο πρόσφατη μελέτη, που διεξάχθηκε σε Καθολικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, αποκάλυψε ότι δύο χημικά στοιχεία που εξάχθηκαν από τους σπόρους Graviola έδειξαν «επιλεκτική κυτταροτοξικότητα συγκρινόμενη με την Αδριαμυκίνη» προς καρκινικά κύτταρα του μαστού και του παχέως εντέρου. Τα χημικά αυτά στοιχεία στόχευσαν και σκότωσαν κακοήθη κύτταρα του μαστού και του εντέρου μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα – όπως ακριβώς το συχνά χρησιμοποιούμενο χημειοθεραπευτικό φάρμακο Αδριαμυκίνη.
Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό Φυσικών Προϊόντων στις Η.Π.Α, έδειξε ότι η Graviola όχι μόνο συγκρίνεται με την Αδριαμυκίνη αλλά την ξεπερνάει δραματικά σε εργαστηριακά πειράματα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ένα χημικό στοιχείο που βρίσκεται στη Graviola σκοτώνει επιλεκτικά τα καρκινοκύτταρα του παχέως εντέρου 10.000 φορές πιο αποτελεσματικά από την Αδριαμυκίνη!
Ίσως τα πιο εξέχοντα αποτελέσματα της έρευνας για την Graviola, είναι ότι η Graviola χτυπά επιλεκτικά τα εχθρικά κύτταρα αφήνοντας ανέπαφα τα υγιή. Αντίθετα η χημειοθεραπεία καταστρέφει αδιάκριτα όλα τα ενεργά αναπαραγωγικά κύτταρα, ακόμα και τα υγιή μαλλιά και τα κύτταρα του στομάχου. Αυτός είναι και ο λόγος ότι ο άνθρωπος που την παίρνει υποφέρει συνεχώς από φοβερή ναυτία εκτός από την ολική φαλακρότητα.
Κάποιοι γιατροί-θεραπευτές συνιστούν, αν χρησιμοποιήσετε Graviola, η οποία μειώνει την κυτταρική ενέργεια της κακοήθειας, να μην χρησιμοποιείτε Συνένζυμα CoQ10, τα οποία βοηθούν τα υγιή κύτταρα να παράγουν αερόβια ενέργεια, επειδή αυτό μπορεί να αυξήσει την παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας. Αν όμως σκεφτούμε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα κύτταρα στο σώμα μας να παράγουν αερόβια ενέργεια για να γίνουν πιο ανθεκτικά στον καρκίνο, ο οποίος χρησιμοποιεί κυρίως αναερόβια παραγωγή ενέργειας, τότε είναι φανερό ότι τα ευεργετήματα των Συνενζύμων Q10 και άλλων συμπληρωμάτων που παράγουν οξυγόνο, μπορούν να ισοφαρίσουν κάθε πιθανή μικρή μείωση στην αποτελεσματικότητα της Graviola.
Η Graviola χρησιμοποιείται επίσης για τη μείωση των πυρετών, σκοτώνει τα παράσιτα και μειώνει τους πόνους των μυών εκτός από την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
Σαν συμπληρώματα διατροφής, η Graviola ενεργεί με διπλό σκοπό, όπως όλα τα φυσικά βότανα και οι βιταμίνες, Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλουν να τα θέσουν υπό έλεγχο και σταδιακά να τα εξαφανίσουν (ατζέντα 21). Για παράδειγμα, αν παίρνουμε την  Graviola για την καταπολέμηση μιας άσχημης ημικρανίας, βοηθάμε επίσης, ταυτόχρονα, σε κάποια ασθένεια του στομάχου και για την καταπολέμηση μια άσχημης κατάθλιψης και επίσης έχουμε καλό και υγιές δέρμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα δίνουν ΌΛΑ τα στοιχεία που χρειάζεται το σώμα μας.
Τα Βότανα και τα φυτά που ανήκουν σε φυσικούς πόρους, μπορούν και παρέχουν αυτά τα θρεπτικά συστατικά και όχι τα φάρμακα, κανένα φάρμακο δεν πετυχαίνει διπλή δράση. Παίρνοντας ένα βότανο κάνουμε καλό σε πολλά σημεία του σώματος και του πνεύματος μας και αυτό δεν είναι κάτι που οι φαρμακευτικές θα το επιτρέψουν. Εμείς που ζούμε με βότανα και καρπούς το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. (μία στάλα)

http://www.filonoi.gr/exolothrefths/

Ὁ τσόγλανος ποὺ μᾶς καταστρέφει τὴν ζωή!



Ὁ κάθε τσόγλανος!
Ἔρχεται τὸ τομάρι καὶ μπαίνει ἀπὸ κάθε πλευρά, ἀφύλακτη καὶ μή, καὶ μᾶς κάνει τὴν ζωὴ κόλασι!
Δὲν ὑπάρχει περίπτωσις νὰ σεβαστῇ τίποτα….
Νὰ ἐκτιμήσῃ τίποτα…
Νὰ σταματήσῃ ἐμπρὸς στὸ ὁ,τιδήποτε!
Ὁ κάθε τσόγλανος! Τὸ κάθε ἀπαίδευτο κατακάθι ποὺ ὑπάρχει μόνον ὡς ὄν ποὺ κοπρίζει τὸν πλανήτη! Εἶμαι πάρα πολὺ θυμωμένη!
Εἶμαι θυμωμένη μὲ ἐμᾶς ποὺ τὸν ἀνεχόμαστε!
Εἶμαι θυμωμένη μὲ αὐτὸν ποὺ ὑπάρχει!
Εἶμαι θυμωμένη διότι τελικῶς ἔχουν τὰ πάντα «ἐξελιχθεῖ» μὲ τέτοιον τρόπο ὡς τε νὰ ἐξυπηρετοῦν αὐτὸν καὶ νὰ μοῦ μειώνουν τὸν ἀέρα ποὺ ἀναπνέω.
Ὁ κάθε τσόγλανος.
Εἶτε λέγεται τραπεζίτης ποὺ δανείζει μὲ τοκογλυφικὰ ἐπιτόκια, μὲ μοναδικὸ στόχο νὰ μοῦ ἁρπάξῃ τὸ σπίτι.
Εἶτε λέγεται Carrefour  (καὶ κάθε ἀναλόγου τύπου «ἐπενδυτής») ποὺ  κατατρώγει τὶς σᾶρκες τῶν προμηθευτῶν του. 
Εἶτε λέγεται Κωστόπουλος, Γαβαλᾶς, Ψωμιάδης, Λαυρεντιάδης….
Εἶτε λέγεται Μαρίτσα, Πηνελοπίτσα, Κατινίτσα ποὺ τὸν ἀκολουθεῖ καὶ ὡς ἄλλη μαριονέτα κινεῖται στὸν ῥυθμὸ ποὺ τῆς παίζει..
Εἶτε λέγεται Μῆτσος, Κῶτσος, Λάκης ποὺ ζῇ εἰς βᾶρος μας, γυρνοβολῶντας  ὡς ὅ,τι πιὸ ἄχρηστο καὶ περιττὸ καταστρέφοντας ζωές, συνειδήσεις καὶ σκέψεις…
Εἶτε λέγεται  σκέτο ὑπηρέτης καὶ συμβιβασμένος τοῦ συστήματος…
Ἦλθε γιὰ νὰ καταστρέψῃ! Ἦλθε γιὰ νὰ κλέψῃ αὐτὸ ποὺ ἐγὼ κι ἐσὺ αἰῶνες τώρα δομούσαμε. Ἦλθε γιὰ νὰ στήσῃ ἐπιχειρήσεις ποὺ θὰ μὲ ἐξαθλιώσουν!
Κι ἐγώ, ἀκόμη ἀγαθός, παρὰ τὰ τόσα πολλὰ κτυπήματα μέσα στοὺς αἰῶνες ποὺ πέρασαν, τὸν καλοδέχτηκα. Τοῦ ἔκανα χαρές! Τοῦ ἔστρωσα κόκκινα χαλιά…
Μπῆκε στὸ σπίτι μου καὶ τὸ ῥήμαξε!
Στὴν ἀρχὴ ἄλλαξε τὴν ἐπίπλωσι, διότι εἶπε πὼς ἦταν παλαιομοδίτικη.
Μετὰ μοῦ πέταξε τὶς φωτογραφίες τῶν προγόνων στὴν φωτιά… Δὲν μοῦ χρειάζονται εἶπε, πρέπει νὰ στηλώσω τὰ πόδια στὸ τώρα καὶ νὰ δῶ τὰ πράγματα μὲ νέα ματιά. Τὸ χθὲς πέθανε, εἶπε…
Μετὰ πῆρε τὰ παιδιά μου ἀπὸ τὸ χέρι καὶ τοὺς ἔμαθε πὼς θὰ μπορούσαν νὰ γίνουν πόρνες πολυτελείας πρὸ κειμένου νὰ περνοῦν ζάχαρι! Ἀγόρια κορίτσια ποτίστηκαν μὲ τοὺς κανόνες τοῦ  life style, κυλίστηκαν  στὰ κρεββάτια τῶν ἐπωνύμων γιὰ μίαν γυαλιστερὴ κοτρόνα στὸ χέρι ἢ γιὰ ἕνα GTI….
Καὶ αὐτός, πρῶτος στὶς δεξιώσεις, στὰ πάρτυ, στὰ ἐξωτικὰ ταξείδια, στὸ «πνεῦμα», στὶς «ἰδέες», στὴν προβολή…Καὶ γύρω δοῦλοι, σκουπίδια, ἐκκολαπτόμενα τσογλάνια….
Ἄφησε ἀνθρώπους νὰ πεινοῦν, νὰ στήνονται σὲ  οὐρὲς στὰ γραφεῖα τῶν δικηγόρων καὶ τῶν εἰσαγγελέων, πρὸ κειμένου νὰ πάρουν ψίχουλα ἀπὸ τὰ δεδουλευμένα τους. 
Ἄφησε σὰν ἀπορρίματα σὲ χωματερές, ὅλα μας τὰ παιδιὰ ξέπνοα, ἠλίθια, λοβοτομημένα…
Ἄφησε  ἀστέγους, πεινασμένους, παγωμένους, νεκρούς….
Καί τώρα ποιός πληρώνει; Ποιός πονᾶ; Ποιός εἶναι τό ἐξιλαστήριον θῦμα; 
Ὄχι αὐτός… Ὄχι ἀκόμη τοὐλάχιστον… Δὲν ἦλθε βλέπετε ἡ στιγμή…
Ἕνας Λάκης μᾶς δουλεύει… Ἔκανε τὴν ζωή του πουλῶντας φύκια γιὰ μεταξωτὲς κορδέλες καὶ προσλαμβάνοντας μόνον ὅσους τοῦ ἔκαναν τὰ χατήρια. 
Ἕνας Πέτρος δηλώνει ἀδυναμία πληρωμῆς καὶ πιάνει ἀνακουφισμένος τὰ ἀχαμνά του, ἐν ᾦ τὴν ἴδιαν στιγμὴ ἐξακολουθεῖ τὴν ἄνευ αἰδοῦς διαβίωσίν του ἐπὶ τοῦ πλανήτου! Μᾶς ἐμπαίζει;
Ἕνας Λαυρέντης ἅρπαξε ὅσα τοῦ ἐπέτρεψαν τὰ κουδουνισμένα νὰ ἁρπάξῃ καὶ τώρα τὸ παίζει θῦμα… Πόσα «θύματα» ἐπί τέλους; Πόσα;
Ἀλλὰ καὶ στὸν μικρόκοσμό μας… Τὰ ἴδια…
Περνᾶ ὁ ἕνας καὶ πετᾶ τὴν ζελατίνα ἀπὸ τὰ τσιγάρα του δίχως νὰ τρέχῃ κάστανο..
Περνᾶ ὁ ἄλλος καὶ σταθμεύει τὸ αὐτοκίνητό του ἐμπρὸς στὴν ἔξοδο τοῦ σπιτιοῦ μου, μὴ ἐπιτρέποντάς μου νὰ βγάλω ἐγὼ τὸ δικό  μου.
Περνᾶ ὁ τρίτος διασχίζοντας τοὺς μονοδρόμους ἀνάποδα, μὲ τέτοιαν ταχύτητα, ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ ἐκσφενδονίσῃ παιδιὰ καὶ γέρους…
Ἡ ζωή μου γιατί νά καταστρέφεται ἀπό τό κάθε τσογλάνι;
Γιατί ἐγώ νά πληρώνω τήν δική του ἀνυπαρξία;
Γιατί νά ματώνῃ ἡ ἀσφαλτος; Γιατί νά βουλιάζῃ ἡ κοινωνία μας; Γιατί νά μήν μποροῦμε νά ζήσουμε λίγες στιγμές πρίν πεθάνουμε;
Γιατί τά τσογλάνια νά κυκλοφοροῦν ἀνενόχλητα;
Γιατί νά πληρώνῃ ἡ ἀγαθός κι ὄχι ὁ φταίχτης;
Γιατί νά τούς ἐπιτρέπουμε νά ὑπάρχουν;
Εἰλικρινῶς, μὲ ἐνοχλεῖ πάρα πολὺ ἡ πολιτικὴ κατάστασις ποὺ ἐπικρατεῖ σήμερα στὴν Πατρίδα μας.
Μὲ ἐνοχλεῖ ποὺ ὁ κάθε τυχάρπαστος ἔχει ἁρπάξει ἀπὸ μίαν καρέκλα καὶ συμπεριφέρεται ὡς θεός.  
Μὲ ἐνοχλεῖ ὅμως περισσότερο ὅλων ἡ ἀτιμωρησία! Ἡ (ἔς τὧ καὶ προσωρινή) ἀσυλία τῶν πραγματικῶν ἐγκληματιῶν. Ἡ πουράκλα στὸ ἕνα χέρι καὶ τὸ ἄλλο χέρι στὰ ἀχαμνά τους… Τόσο θρᾶσος; Τόση ἀναίδεια; Τόση Ὕβρις; 
Λυπᾶμαι ἐπίσης καὶ γιὰ αὐτοὺς ποὺ πρόλαβαν νὰ «φύγουν» δίχως νὰ πληρώσουν. Ποὺ τοὺς πληρώνουμε τοὺς τάφους καὶ τὰ μνημόσυνα, ὡς ἄλλοι δοῦλοι ποὺ προσκυνοῦν μὲ τρόμο τοὺς δυνᾶστες τους. Ἀφῆστε ποὺ μᾶς ἔμεινε ἡ πλαστή τους ὑστεροφημία στὴν καθημερινότητά μας, ὡς ἄλλη ἐπὶ πλέον ἐπιβάρυνσις!. 
Πῶς καί μέ ποιόν τρόπο θά πληρώσουν αὐτοί; Γιατί νά φύγουν δίχως νά περάσουν ἀπό τό ταμεῖο; Πότε θά ἔλθῃ τό ταμεῖον; Θά ἔλθῃ;
Ξέρω ποῦ θὰ φθάσουμε.. Ξέρω πὼς συντόμως πολλοί, πάρα πολλοί, πολὺ περισσότεροι ἀπὸ ὅσους ὑπολογίζουμε, θὰ πληρώσουν γιὰ πάρα πολλῶν γενεῶν λάθη. Πρῶτοι στὴν λίστα τὰ τσογλάνια… Τοὐλάχιστον νὰ μὴν φύγουν κι αὐτὰ τὰ τσογλάνια μὲ τὴν χαρά πὼς γλύτωσαν. 
Καὶ ὁ χρόνος τελειώνει… Γρηγορότερα ἀπὸ ὅσο ὑπολογίζουν!
Φιλονόη. 
Υ.Γ. Ἐὰν εἶχα τὴν δυνατότητα νὰ πατήσω ἕνα κουμπὶ τὸ ὁποῖον θὰ τροφοδοτοῦσε ἕναν μηχανισμὸ ἀφανισμοῦ τῶν τσογλάνων, νὰ εἶστε σίγουροι πὼς θὰ τὸ ἔκανα! Μὲ πάρα πολὺ μεγάλη χαρὰ κι ἀνακούφισι φυσικά!
φωτογραφία

http://www.filonoi.gr/tsoglanos/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters