Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

"Πλακώθηκε" ο Βενιζέλος με τους Βαρώνους

Προοίμιο διάσπασης στο ΠΑΣΟΚ ή αμφισβήτησης στην πράξη του ηγετικού ρόλου του Ε.Βενιζέλου αποτελούν τα όσα εξελίχθηκαν στην σύσκεψη των επτά κορυφαίων στελεχών με τον  Ευ. Βενιζέλο, για την οποία σας ενημερώσαμε από ενωρίς το μεσημέρι. Επί 2,5 ώρες οι δύο "βαρώνοι" Μιχ. Χρυσοχοΐδης και Α.Λοβέρδος κυριολεκτικά βριζόντουσαν και παραλίγο να........
πιαστούν στα χέρια (!) με τον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος επ'ουδενί δεν ήθελε να τους κάνει υπουργούς.
Ήταν τόσο έντονη η κόντρα (κάποιοι παριστάμενοι φοβήθηκαν μην πιαστούν στα χέρια) που καθυστέρησε να ξεκινήσει η συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) αφού ο Κ. Σκανδαλίδης δεν μπορούσε να φύγει φοβούμενος κλωτσοπατινάδα στις Κασιδιάρη-Κανέλλη! 
Ο Ε.Βενιζέλος επέμενε με έντονο τρόπο ότι αν το ΠΑΣΟΚ εννοεί πραγματικά αυτό που λέει για τη στήριξη της κυβέρνησης με όλες τις δυνάμεις του τότε θα πρέπει να μετάσχουν σε αυτή έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη υπονοώντας ότι αυτοί έχουν φθαρεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Α.Λοβέρδος του απάντησε στο ίδιο ύφος «και ποιός λέει ότι εσύ είσαι επιτυχημένος» και εκεί έγινε το "έλα να δεις" με τον Ε.Βενιζέλο να του ανταπαντά "Και ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις έτσι στον πρόεδρο", με τους Α.Λοβέρδο και Μ.Χρυσοχοΐδη να σηκώνονται να φύγουν, μάλιστα λέχθηκε ότι ειπώθηκαν και μερικά "γαλλικά" .

Τα επτά στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη αποχώρησαν από την Ιπποκράτους, με τους Α.Λοβέρδο και Μ.Χρυσοχοΐδη νααπειλούν "Θεούς και δαίμονες" (βασικά απειλούσαν με ανεξαρτητοποίηση).



Αύριο, Τετάρτη, το πρωί ο Βενιζέλος έχει συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Πρακτικά και ειδικά σε ότι αφορά τον Α.Λοβέρδο, όλα είναι ανοικτά: Από το να ανεξαρτητοποιηθεί και να κάνει δικό του κόμμα, μέχρι να θέσει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ...

Η ώρα της Δικαιοσύνης για τους πρωταίτιους του Μνημονίου: Άμεσα Εξεταστική Επιτροπή!


Δικαιοσύνης,Μνημονίου,Άμεσα Εξεταστική Επιτροπή,dikaiosynis,mnimoniou,amesa exetastiki epitropiΜια μεγάλη είδηση βγήκε από την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένου: Ότι και οι δύο είναια αποφασισμένοι να "καθίσουν στο σκαμνί" αυτούς που οδήγησαν την χώρα στο Μνημόνιο και...
εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους προς ίδιον όφελος. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Α.Σαμαρά:

"Πρώτο μας μέλημα είναι η δημιουργία εξεταστικής Επιτροπης η οποία θα διερευνήσει το πως φτάσαμε στο Μημόνιο το 2010, το αν θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει και ποιοι έχουν επωφεληθεί από την είσοδο της χώρας το Μνημόνιο. Ο Α.Σαμαράς θεωρεί το δεύτερο Μνημόνιο "κατά συνθήκη" δηλαδή αναγκαστικό, αλλά όχι το πρώτο το οποίο οδήγησε την Ελλάδα εδώ που είμαστε σήμερα. Υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα κλειδιά των οποίων ο ρόλος πρέπει να διερευνηθεί όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνταντίνου, ο Θ.Πάγκαλος κλπ".

Ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος που κατάφερε να βγει με μικρές απώλειες από την συμπληγάδες της πόλωσης, είπε στπν Α.Σαμαρά ότι "Θα έχει την αμέριστη στήριξή του στο συγκεκριμένο θέμα και θα θέσει όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της Επιτροπής".

Ήταν ίσως και το μοναδικό σημείο προσέγγισης των δύο πολιτικών και τώρα αναμένεται να δούμε πως θα αντιδράσει το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα και κυρίως ο Ε.Βενιζέλος. Κανονικά δεν πρέπει να εχει κανένα λόγο να στηρίξει και να καλύψει τα εγκλήματα του προκατόχου του και των υπουργών που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση αυτή, αλλά και δεν μπορεί να το κάνει. Με ένα 12% δεν μπορεί να προσδοκά "ασυλίες", αλλά δεν νομίζουμε ότι τις θέλεις κι όλας.

Από εκεί και πέρα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εξεταστική θα εστιάσεις σε τρεις περιόδους:

-Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάϊο που έγιναν τα γνωστά εγκλήματα απεμπόλησης των δανεικών διαφόρων fund (ο ίδιος ο Α.Σαμαράς έχει μιλήσει για το αμερικανικό fund που προσέφερε 25 δισ. ευρώ και δεν τους απάντησαν καν) ή του ρωσικού δανείου για τους όρους του οποίου ο Β.Πούτιν έχει ενημερώσει τον Α.Σαμαρά, για την περίοδο

-Aπό τον Μάϊο του 2010 μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε συνετλέστηκε και η αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και εκτινάχθηκαν τα spread μόνιμα και

-Στην τρίτη περίοδο από τις αρχές του 2011, μέχρι το καλοκαίρι οπότε και αποκαθηλώθηκε αναγκαστικά από ΥΠΟΙΚ ο Γ.Παπακωνσταντίνου, αφού παραλίγο να πέσει η κυβέρνηση αν δεν γινόταν αυτό.

Στόχος να έχει ολοκληρωθεί η εξεταστική μέχρι τα Χριστούγεννα και να προχωρήσει ο σχηματισμός προανακριτικής και εν συνεχεία ... ειδικό δικαστήριο από την στιγμή που τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν καταδίκη των πρωταιτίων.
Ο ίδιος ο Π.Καμμένος, δήλωσε βγαίνοντας από την συνάντηση με τον Α.Σαμαρά ότι "Ο κ.Σαμαράς δεσμεύτηκε για την εξεταστική επιτροπή για το πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο κι εμείς θα τον βοηθήσουμε”.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


nti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_1975.html

Εθνική μας εορτή το ολοκαύτωμα των Εβραίων;;;


Ο Δούρειος Ίππος ήταν μια σκέψη του Οδυσσέα για να μπει στην Τροία, το τέχνασμα αυτό του Δούρειου Ίππου χρησιμοποιείται στις μέρες μας από κάποιους, όχι σε υλικό επιπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο δια της Προπαγάνδας.
Η Προπαγάνδα ή αλλιώς η χειραγώγηση των μαζών είναι μηχανισμός ο οποίος χρησιμοποιείται ως ευρύτερο λογισμικό μέσον για να εγκαταστήσουν καταστροφικές ιδέες στο μυαλό των μαζών οι οποίες φυσικά είναι καλυμμένες, δηλαδή ενώ φαινομενικά είναι άχρωμες και ακίνδυνες στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνες. Δείτε παρακάτω το γιατί:

Το “Ελληνικό” κατά τα άλλα Κράτος, το 2004 με νομοθεσία του κΥνοβουλίου ψήφισε ότι την 27η Ιανουαρίου να έχουμε ως επίσημη Εθνική εορτή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ιδού και οι αποδείξεις:




Για να ξέρουμε τι μας γίνεται:

Δεν ισχύει αυτό που θέλουν να μας περάσουν ως ιδέα (virus) ότι Έλληνας είναι κάποιος ο οποίος ταυτόχρονα μπορεί στο θρήσκευμα να είναι Εβραίος ή Μουσουλμάνος ή Χριστιανός ή οτιδήποτε άλλο, διότι όταν τεθεί το δίλημμα θρησκεία ή Ελληνισμός οι Εβραίοι θα υποστηρίξουν την θρησκεία τους, οι Μουσουλμάνοι το ίδιο και οι Χριστιανοί το ίδιο και όλοι το ίδιο.

Για του λόγου τω αληθές δείτε τι εορτάζουν οι Εβραίοι με την μεγάλη τους εορτή η οποία ονομάζεται Χανουκά κάνοντας κλίκ ΕΔΩ, ποιες οι δράσεις των Χριστιανών κατά του Ελληνισμού κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ καιΕΔΩ.

Μην ξεχνάμε ότι Εβραίος είναι πρώτα Εθνότητα (απόγονοι του Αβραάμ Ιβρί δηλαδή του Αβραάμ του Εβραίου) οπότε κατ επέκταση είναι θρησκεία! Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν εδώ υπάρχει ολοφάνερος πολυεπίπεδος Δούρειος Ίππος.

Το ότι είναι Έλληνες πολίτες δηλαδή μένουν σε Ελληνικές πόλεις δεν τους κάνει αυτόματα και Έλληνες! Άλλο το Έλληνας Πολίτης και άλλο Έλληνας. Έλληνες νοούνται και ορίζονται όσοι έχουν ένα σύνολο κοινών πραγμάτων στον αιώνα τον άπαντα, δηλ το ομόαιμον, ομότροπον, ομόδοξον, ομόγλωσσον κτλ.

Όπως λέει ο Ισοκράτης δεν είναι Έλληνες όσοι απλά γεννήθηκαν εδώ και μιλάνε Ελληνικά (αποδείξεις ΕΔΩ).
Άλλη μια απόδειξη των λεγομένων είναι καταγεγραμμένη στα ιερά τους βιβλία (Παλαιά Διαθήκη):

“Θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μου, τους άνδρες του Εφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων”.
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12

“Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είμαι ο κύριος”.
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15

Πάρτε ακόμα ένα χωρίο από την Παλαιά Διαθήκη και συνδυάστε το με το ότι και η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος (οι οποίες είχαν το αποκλειστικό δικαίωμα εκδόσεως χρήματος στην Ελλάδα) ήταν πάντα ιδιωτικές και άνηκαν/ανήκουν σε Ρότσιλντ – Rοκφέλερ:

Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας.
Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20

Είναι λοιπόν δούρειος Ίππος κατά του Ελληνισμού να συναποφασίζουν για την Ελλάδα όσοι είναι στο θρήσκευμα κάτι διαφορετικό από την Πατρώα δοξασία. 


[ofis66.blogspot.gr]

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9729.html

Ερχεται «χαράτσι» 866 εκατ. ευρώ


Την «κρυάδα» των έξτρα φόρων που καλούνται να πληρώσουν φέτος ένοιωσαν σχεδόν επτά στους δέκα φορολογούμενους που υπέβαλαν από τους πρώτους ηλεκτρονικά τη φορολογική τους δήλωση και άρχισαν να παραλαμβάνουν τα «φουσκωμένα» εκκαθαριστκά σημειώματα.

Τα πρώτα 900.000 εκκαθαριστικά σημειώματα δείχνουν ότι περίπου 596.000 φορολογούμενοι θα κληθούν εντός των προσεχών εβδομάδων να πληρώσουν φόρους συνολικού ύψους 866 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή 1.453 ευρώ ο καθένας κατά μέσο όρο.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, φέτος αναμένεται να εισπραχθούν φόροι συνολικού ύψους 5,1 δισ. ευρώ από την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, ενώ πέρυσι από τις αντίστοιχες δηλώσεις εισπράχθηκε μόλις 1,1 δισ. ευρώ. Δηλαδή φέτος οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν πενταπλάσιους φόρους.
Μάλιστα τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα θα περιλαμβάνουν όχι μόνο τον φόρο για εισοδήματα του 2011, αλλά και 2 ακόμη «χαράτσια»:

-την «ειδική εισφορά αλληλεγγύης», η οποία θα επιβαρύνει με συντελεστές 1%-4% όσους εμφανίσουν στις φετινές δηλώσεις πραγματικά ή τεκμαρτά εισοδήματα έτους 2011 μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ,

-το «τέλος επιτηδεύματος», το οποίο θα επιβληθεί σε όσους κατά τη διάρκεια του 2011 άσκησαν ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και θα ανέρχεται σε 400-500 ευρώ για κάθε επαγγελματική εγκατάσταση που δηλώνεται ως έδρα και σε 300 ευρώ για κάθε υποκατάστημα.

Ήδη, εδώ και 2 εβδομάδες έχουν εκδοθεί και έχουν αρχίσει να αποστέλλονται τα πρώτα 420.000 «ενιαία εκκαθαριστικά σημειώματα φυσικών προσώπων», ενώ άλλα 480.000 εκκαθαριστικά εκδόθηκαν από τη ΓΓΠΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο και πρόκειται να ταχυδρομηθούν εντός της εβδομάδας. διανύουμε. Από τα 900.000 περίπου εκκαθαριστικά των 2 πρώτων «παρτίδων»:

596.000 είναι χρεωστικά και αναγράφουν ποσά φόρων προς πληρωμή συνολικού ύψους 866 εκατ. ευρώ. Σε κάθε παραλήπτη αντιστοιχεί κατά μέσο όρο φόρος προς πληρωμή συνολικού ύψους 1.453 ευρώ. Για όσους παραλήπτες η εκκαθάριση του φόρου έγινε με ημερομηνία 31-5-2012, το αναγραφόμενο συνολικό ποσό οφειλής πρέπει να εξοφληθεί είτε εφάπαξ είτε κατά το 1/3 μέχρι τις 29-6-2012, ενώ για όσους η εκκαθάριση έγινε εντός του Ιουνίου, η συνολική οφειλή πρέπει να καταβληθεί είτε εφάπαξ είτε κατά το 1/3 μέχρι τις 31-7-2012.

- 80.000 είναι πιστωτικά και αναγράφουν ποσά φόρων προς επιστροφή συνολικού ύψους 46 εκατ. ευρώ

- 224.000 είναι μηδενικά.

imerisia.gr 
 
http://efimeridapolis.blogspot.gr/2012/06/866.html

Αλβανός προθυπουργός: Η νίκη της ΝΔ είναι θετική εξέλιξη για τους μετανάστες!




Μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.ο αλβανός πρωθυπουργός είπε μεταξύ άλλων: «Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή προοπτική για την Ελλάδα. Η ψήφος του ελληνικού λαού χαιρετίστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη και τον πολιτισμένο κόσμο. Το ελληνικό έθνος ψήφισε υπέρ πολιτικών δυνάμεων, που είναι προσηλωμένες στην εφαρμογή των συμφωνιών και την υπηρέτηση των συμφερόντων του έθνους και της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης. Το ελληνικό έθνος εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση στον κεντροδεξιό ηγέτη Αντώνη Σαμαρά».

 Αναφέρομενος στον πολύ μεγάλο αριθμό των συμπατριωτών του που βρισκονται στην Ελλάδα (εκτιμάται γύρο στο ένα εκατομύριο) ο κ. Μπερίσα είπε πως  « Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι θετική εξέληξη για τους μετανάστες»
 
 
http://efimeridapolis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1990.html

Εκπληκτική απάντηση του Καναδικού κράτους προς "έξυπνους" πολίτες του.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxwKwUDdDtX4unE7pBDbcJDiGO1qJHmc5z9e3952u_XgardcZWtHV3gJHPDy0VnKYdHMyHdC9naOJSSLUIfLjFFLxOWB7UDsYYEM4PNkytp3awVqe9kL11Qb1l-4DOBxUGVvleOeQXiwg/s1600/photo_1316009_resize.jpg

Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.
Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικά έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:


National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,

Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν.
Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπ όψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάουα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjt_W6bv-_IEFLWBCc9y7IQ3PAET5ygssgDwko6SLnM0cwmSNr9vQNUqpnI2CF_MzMSJpId1_G5oZU7uPt82TnBR-DxhEOwr8wRqCx4QzEjkMtfRoo_rxU3k5eF1FENhH5cmG9sp3tYsF8/s1600/imagesCAVQE0GK.jpg
Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος.
Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.

Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα "συστήσει" ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα.
Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.
Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.

Καλή τύχη
.

Φιλικά,

Gordon O'Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας


Ακολουθεί το πρωτότυπο κείμενο για του λόγου το αληθές:

National Defense Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada

Dear Concerned Citizen,

Thank you for your recent letter expressing your profound concern of
treatment of the Taliban and Al Qaeda terrorists captured by
Canadian Forces who were subsequently transferred to the Afghanistan
Government and are currently being held by Afghan officials in
Afghanistan National Correctional System facilities.
Our administration takes these matters seriously and your opinions
were heard loud and clear here in Ottawa. You will be pleased to
learn, thanks to the concerns of citizens like yourself; we are
creating a new department here at the Department of National Defense,
to be called 'Liberals Accept Responsibility for Killers' program, or L.A.R.K. for short.

In accordance with the guidelines of this new program, we have decided
to divert one terrorist and place him in your personal care.
Your personal detainee has been selected and is scheduled for
transportation under heavily armed guard to your residence in Toronto
next Monday.

Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (you can just call him Ahmed) is to be
cared for pursuant to the standards you personally demanded in your letter of complaint!
It will likely be necessary for you to hire some assistant caretakers.
We will conduct weekly inspections to ensure that your standards of care for Ahmed are commensurate with those you so strongly recommended in your letter. Although Ahmed is a sociopath and extremely violent, we hope that your sensitivity to what you described as his 'attitudinal problem' will help him overcome these character flaws.
Perhaps you are correct in describing these problems as mere cultural differences.

We understand that you plan to offer counseling and home schooling. Your adopted terrorist is extremely proficient in hand-to-hand combat and can extinguish human life with such simple items as a pencil or nail clippers. We advise that you do not ask him to demonstrate these skills at your next yoga group. Please advise any friends, neighbors or relatives about your houseguest, as he might get agitated or even violent, but we are sure you can reason with him. He is also expert at making a wide variety of explosive devices from common household products, so you may wish to keep those items locked up, unless (in your opinion) this might offend him.

Ahmed will not wish to interact with you or your daughters (except sexually) since he views females as a subhuman form of property thereby having no rights, including refusal of his sexual demands. This is a particularly sensitive subject for him and he has been known to show violent tendencies around women who fail to comply with the new dress code that he will "recommend" as more appropriate attire.

I'm sure you will come to enjoy the anonymity offered by the burka
over time. Just remember that it is all part of 'respecting his culture and religious beliefs' as described in your letter.

Thanks again for your concern.

We truly appreciate it when folks like you keep us informed of the proper way to do our job and care for our fellow man.
You take good care of Ahmed and remember we'll be watching.

Good luck.

Cordially,
Gordon O'Connor

Minister of National Defense
http://efimeridapolis.blogspot.gr

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters