Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Βιβλίο Γάλλο-Εβραίου συγγραφέα αποκαλύπτει το πώς η Μοσάντ χρησιμοποιεί και στρατολογεί Γάλλο-Εβραίους

Press tv / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Γάλλο-Εβραίος συγγραφέας Jacob Cohen κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο που αποκαλύπτει πώς η ισραηλινή υπηρεσία κατασκοπείας, η Μοσάντ, χρησιμοποιεί συνηθισμένους Εβραίους στη Γαλλία και τους προσλαμβάνει ως μυστικούς πράκτορες.

Το βιβλίο, με τίτλο ‘Dieu ne repasse pas à Bethléem (‘Ο Θεός δεν θα επιστρέψει στη Βηθλεέμ’), ερευνά εις βάθος τα ερείσματα του Ισραήλ στη Γαλλία, και είναι η πρώτη δημοσίευση στη Γαλλία που αποκαλύπτει την επιρροή της Μοσάντ και των δραστηριοτήτων της στο εσωτερικό της Γαλλίας.

Το βιβλίο κάνει αναφορά στους Sayanims ή τους μυστικούς πράκτορες που εργάζονται για τη Μοσάντ, μια εβραϊκή λέξη δεν είναι ευρέως γνωστή στη Γαλλία.

"... για το ποιες είναι οι συνδέσεις παίρνω ένα παράδειγμα. Θυμηθείτε τον στρατιώτη, Γκιλάντ Σαλίτ (Gilad Shalit). Ήταν εντελώς άγνωστος και, σε λίγες ημέρες, το όνομά του έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο. Ποιο είναι το έργο των Sayanim; " είπε ο Cohen σε έναν ανταποκριτή του Press TV το Σάββατο. Ο Σαλίτ, ο οποίος έχει επίσης γαλλική υπηκοότητα, ήταν ένας Ισραηλινός στρατιώτης δεκανέας, ο οποίος συνελήφθη από το παλαιστινιακό κίνημα αντίστασης της Χαμάς σε διασυνοριακή επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας το 2006. Κρατήθηκε για πάνω από πέντε χρόνια και ελευθερώθηκε το 2011 ως μέρος της συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων.

Όντας ο ίδιος Εβραίος με μέλη της οικογένειάς του να ζουν στα Κατεχόμενα Εδάφη, ο Cohen έχει ήδη δεχθεί επίθεση για τα βιβλία του.

Λέει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε για τις ιδέες και τα βιβλία του τον βοήθησε να γνωρίσει τους ισραηλινούς μηχανισμούς από την καλή και τον οδήγησε να γίνει έντονα αντι-σιωνιστής.

"Όλο αυτό με ώθησε να γράψω δύο βιβλία για το πώς χειρίζεται η Μοσάντ πολλούς Εβραίους, που ζουν στη Γαλλία, στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσουν στην προπαγάνδα τους", πρόσθεσε.

Μια νύχτα πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, η περιοχή που μένει γέμισε με γκράφιτι.

Ο Κοέν, όμως, λέει ότι δεν φοβάται και σχεδιάζει να γράψει ένα τρίτο βιβλίο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

 
 
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_11.html

Τελικά ηλίθιε ο καπιταλισμός το κεφαλαίο και η κρίση έχει όνομα… και αυτό είναι το Σιωνιστικό!

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματίακαι πολιτικού το 1961 θα έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοιεμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναιυπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότιθα πρέπει να υποστηρίζουμε τους ΕβραίουςΜια ομιλία του Benjamin Η. Freedman που έγινε το1961 στοξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ' εντολήν τηςτότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley "CommonSense"Η μετάφραση από το γερμανικό κείμενο έγινε από τον Εμμανουήλ Σαρίδη.
Που επιμένει, ότι αν δεν μάθουμε ποιόςπραγματικά κυβερνάει την Ελλάδα - και βέβαια όλο τονκόσμο - θα μπερδευόμαστε πάντα με τις σαχλαμάρες του ΚΚΕ και της κυρίας Παπαρήγα για το μεγάλο κεφάλαιο πουβλέπουν στην Ελλάδα, κρύβοντας στην πραγματικότητα τους εβραίους τοκογλύφους και κεφαλαιοκράτες πουβρίσκονται από πίσω του.
Μπορούν το ΚΚΕ και οι πολέμιοιτου κεφαλαίου να μας κατονομάσουν τις εταιρίες με τομεγάλο κεφάλαιο στην Ελλάδα, με το οποίο μας πρήζουνκάθε ώρα και στιγμή; Ασφαλώς και όχι, διότι απλά δενυπάρχουν. Και επειδή και εγώ συγκαταλέγομαι στουςπολέμιους του μεγάλου κεφαλαίου, έψαξα και βρήκα, ότιπίσω απ' αυτό το μεγάλο ελληνικό κεφάλαιο βρίσκονται,δυστυχώς, μόνο οι μεγάλοι εβραίοι τραπεζίτες καιτοκογλύφοι της Wall Street και της City of London.
Ποιός ήταν ο Benjamin Freedman ;
Ο Benjamin H. Freedman γεννήθηκε το 1890 από εβραίους γονείς.Έγινε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και ήταν ο κυρίως ιδιοκτήτης της Woodbury SoapCompany. Ένας εκατομμυριούχος, μυημένος σε διεθνείςσιωνιστικές οργανώσεις, φίλος τεσσάρων προέδρων των ΗΠΑ, και μέλος επίσης της 117μελούς σιωνιστικής επιτροπής στην υπογραφή της συνθήκης των Βερσαλλιών. Ηομιλία του στοWillard Hotel το 1961 μπορεί να θεωρηθείσαν μια από τις πιο σημαντικές ομιλίες του 20ου
αιώνα.Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο διέκοψε τις σχέσεις και τιςδιασυνδέσεις του με τον οργανωμένο Εβραϊσμό. Με μιαοικονομική δαπάνη 2,5εκατ. δολαρίων πέρασε τηνυπόλοιπη ζωή του με δημοσιεύσεις για την επιρροή των Εβραίων στην Οικονομία και την Πολιτική των ΗΠΑ. Ήτανένας Insider υψηλοτάτου βαθμού για τις εβραϊκέςοργανώσεις και προσωπικός φίλος του Bernard Baruch,Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy και πολλών άλλων, πουτην εποχή εκείνη βρισκόντουσαν σε κάποιο αξίωμα καιείχαν κάτι να πούνε.

Παρά το γεγονός, ότι η ομιλία του Freedman έγινε το 1961,δεν έχει χάσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητά της, τοαντίθετο: Η πολιτική των ΗΠΑ για την Μέση Ανατολήβρίσκεται σήμερα όσο ποτέ στον βρόγχο εβραϊκών καιπροισραηλινών δυνάμεων που δρουν από το παρασκήνιο.Αυτό άλλωστε πιστοποιείται τώρα και από μια εντελώςανύποπτη πλευρά, από δύο περίφημους επιστήμονες τουΠανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Τον John Mearsheimer καιτον Stephen Walt, οι οποίοι στη μελέτη τους "The IsraelLobby and U.S. Foreign Policy" (1) αποδεικνύουν, ότι ηπολιτική για την Μέση Ανατολή που ασκούν οι ΗΠΑ δεναντιπροσωπεύει τόσο τα αμερικανικά συμφέροντα, όσο αυτάτου Ισραήλ.

Αυτή την παράλειψη εκτελέσεως καθήκοντος τηςαμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία όχι μόνοσυμπάθειες της αποφέρει, αλλά αυξάνει τους εχθρούς τους,την εξηγούν οι συγγραφείς με το ότι εβραϊκές ομάδες πίεσηςέχουν κατορθώσει αριστοτεχνικά να πείσουν τουςΑμερικανούς,ότι οι εχθροί του Ισραήλ στην περιοχή (ιδίωςτο Ιράν, το Ιράκ και η Συρία (2) αποτελούν μια απειλή για τιςΗνωμένες Πολιτείες.

Αυτά τα θρασύτατα ψέματα, που έκαναντο 2003 δυνατή την δεύτερη εισβολή στο Ιράκ, που ακόμηδεν έχουν σχεδόν ξεχαστεί, σερβίρονται από τους Εβραίουςσχεδόν κατά λέξη και πάλι - αυτή τη φορά για μια επίθεσηεναντίον του Ιράν. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, το αίτημα "Όχιπια άλλος πόλεμος για το Ισραήλ" .
Και τώρα η ομιλία του Benjamin H. Freedman που έγινε το1961στο ξενοδοχείο Willard, στην Washington D.C.:
Η ομιλία
Εδώ στις ΗΠΑ οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί τουςσύμμαχοι ασκούν τον πλήρη έλεγχο πάνω στην κυβέρνησήμας. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε τώρα σελεπτομέρειες. Όμως οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί σύμμαχοι τους διοικούν τις ΗΠΑ, σαν να ήσαν οι απόλυτοιμονάρχες αυτής της χώρας.Προφανώς θα νομίζετε,ότι αυτό είναι μια πολύ εύκολη καιαπλή γνώση, αλλά επιτρέψτε μου να πω και να δείξω τισυνέβη, όταν εμείς "κοιμόμασταν".

Τι είχε συμβεί;
Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το καλοκαίρι του 1914.Μερικοί της ηλικίας μου θα τον θυμούνται ακόμα. Αυτός οπόλεμος λοιπόν έγινε από τη μία πλευρά από την Αγγλία,τηΓαλλία και τη Ρωσία και από την άλλη από τη Γερμανία, τηνΑυστρία, την Ουγγαρία και την Τουρκία. Μέσα σε 2 χρόνια ηΓερμανία κέρδισε τον πόλεμο, όχι επίσημα, αλλά στο πεδίοτης μάχης. Τα γερμανικά υποβρύχια, που απετέλεσαν μιαέκπληξη για τον κόσμο, σάρωσαν όλα τα πλοία αποστολήςεφοδίων από τον Ατλαντικό. Τα πυρομαχικά και οι εφεδρείεςτης Βρετανίας εξαντλήθηκαν. Μετά ήρθε η πείνα.Ταυτόχρονα,ο γαλλικός στρατός είχε στασιάσει, η Γαλλίαείχε χάσει 600.000 νέους ανθρώπους,το άνθος της γαλλικήςνεολαίας, στη μάχη του Βερντέν στο Σομ.Οι Ρώσοι είχαν διαλυθεί, είχαν πάρει τα (πολεμικά) παιχνίδιατους και πήγαν σπίτι, δεν ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι,ούτε και τους άρεσε ιδιαίτερα ο τσάρος.

Ο ιταλικός στρατός είχε καταρρεύσει.Στο γερμανικό έδαφος δεν είχε πέσει ούτε έναςπυροβολισμός.Κανένας εχθρός δεν είχε περάσει ταγερμανικά σύνορα, και όμως η Γερμανία πρότεινε στηνΑγγλία ειρήνη. Μια ειρήνη επί τη βάσει των πραγμάτων τηςπροηγούμενης κατάστασης, του "Status quo ante", θαλέγανε οι νομικοί.
Αυτό σημαίνει, ότι η Αγγλία το καλοκαίριτου 1916 σκεφτόταν στα σοβαρά. Δεν είχε καμμία άλληεπιλογή, είτε θα αποδεχόταν αυτή την προσφορά ειρήνης, ήθα συνέχιζε να πολεμά μέχρι την αυτοκαταστροφή της.Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης οι γερμανοί Σιωνιστές,σαν εκπρόσωποι των Σιωνιστών της Ανατολικής Ευρώπης,αποτάνθηκαν στο βρετανικό πολεμικό Συμβούλιο, και για να
συντομεύσω το όλο θέμα εδώ, εγώ έχω όλα τα έγγραφα εδώγια να το αποδείξω, είπαν:

"Κοιτάξτε εδώ, εσείς μπορείτε να κερδίσετε ακόμη αυτό τονπόλεμο, δεν χρειάζεται να παραδοθείτε. Δεν χρειάζεται νααποδεχθείτε αυτήν την ειρήνη που σας προσφέρουν οιΓερμανοί. Με τις ΗΠΑ σαν σύμμαχοι, μπορείτε ακόμη νακερδίσετε αυτό τον πόλεμο".
Οι ΗΠΑ δεν είχαν ακόμη καμμία σχέση με αυτό τον πόλεμο. Ήμασταν ακόμη φρέσκοι, ήμασταν νέοι, ήμασταν πλούσιοικαι ήμασταν ισχυροί. Οι Σιωνιστές είπαν στην Αγγλία: "Θασας φέρουμε τις ΗΠΑ στον πόλεμο σαν σύμμαχο, αφού όμωςεσείς κερδίσετε τον πόλεμο και νικήσατε την Γερμανία, τηνΑυστρία-Ουγγαρία και την Τουρκία,θέλουμε ως αντάλλαγματην Παλαιστίνη, αυτό είναι η τιμή της προσφοράς".Λοιπόν,η Αγγλία είχε το ίδιο δικαίωμα να υποσχεθεί τηνΠαλαιστίνη σε κάποιον, όπως και εμείς, αν είχαμε υποσχεθείστους Ιρλανδούς την Ιαπωνία, για έναν οποιονδήποτε λόγο.
Ήταν απολύτως παράλογο, η Μεγάλη Βρετανία, η οποία δενείχε κανένα συμφέρον, ούτε κανέναν δεσμό με τηνΠαλαιστίνη, να την χρησιμοποιήσει σαν μέσο πληρωμής τηνείσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο.Όπως και νάχουν τα πράγματα, έδωσαν αυτή την υπόσχεσήτον Οκτώβριο του 1916. Και λίγο μετά, δεν ξέρω πόσοι θαμπορούσαν να το ενθυμούνται,εισήλθαν οι ΗΠΑ, που ήσανπάντα και είναι απόλυτα υπέρ της Γερμανίας, ως σύμμαχοιτης Μεγάλης Βρετανίας στον πόλεμο.

Το λέω πάλι: Οι ΗΠΑ ήταν πάντοτε υπέρ της Γερμανίας,επειδή οι εφημερίδες ήταν υπό εβραϊκό έλεγχο, οι τραπεζίτεςήταν Εβραίοι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη χώρα αυτήήταν υπό εβραϊκό έλεγχο και οι Εβραίοι οι ίδιοι ήσανφιλογερμανοί, επειδή πολλοί από αυτούς είχαν έρθει από τηΓερμανία.Ήθελαν η Γερμανία να νικήσει τον Τσάρο.Οι Εβραίοιμισούσαν τον Τσάρο, δεν ήθελαν να κερδίσει η Ρωσία τονπόλεμο. Αυτοί οι εβραίοι τραπεζίτες, ο Kuhn Loeb και άλλεςμεγάλες τράπεζες, είχαν αρνηθεί να υποστηρίξουν τηνΑγγλία και τη Γαλλία,ούτε με ένα δολάριο. Έλεγαν: «Όσο ηΑγγλία και η Γαλλία είναι σύμμαχοι της Ρωσίας, δενπαίρνουν ούτε ένα σεντ!" Δίνανε όμως χρήματα στηΓερμανία,πολεμούσαν με τη Γερμανία εναντίον του Τσάρου,για να διαλύσουν το τσαρικό καθεστώς.

Και οι ίδιοι οι Εβραίοι έκλεισαν την συμφωνία με την Αγγλία,όταν είδαν την δυνατότητα να πάρουν την Παλαιστίνη.Ξαφνικά άλλαξαν όλα, όπως ένα φανάρι,που αλλάζει χρώμααπό το κόκκινο στο πράσινο. Όλες εκείνες οι εφημερίδες,που έλεγαν στον κόσμο το τι δυσκολίες έχουν οι Γερμανοίστον αγώνα κατά των Βρετανών, άλλαξαν ξαφνικά τη γνώμητους. Τώρα έλεγαν, ότι οι Γερμανοί είναι κακός λαός, όπως οιΟύννοι, οι βάρβαροι. Αυτοί οι Γερμανοί εκτελούσαν τώρα αδελφές του Ερυθρού Σταυρού και έκοβαν τα χέρια μικρώνπαιδιών.Ήταν κακοί. Λίγο αργότερα κήρυξε ο ΠρόεδροςWilson τον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Οι Σιωνιστές του Λονδίνου τηλεγραφούσαν στον δικαστήBrandeisστις ΗΠΑ, με την προτροπή: «Επεξεργασθείτε τονΠρόεδρο Wilson και εμείς θα έχουμε από την Αγγλία ότιθέλουμε. Κάντε τον Πρόεδρο Wilson να μπει στον πόλεμο".

Με αυτό τον τρόπο μπήκαν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Εμείς δενείχαμε κανένα συμφέρον να μπούμε. Είχαμε το ίδιο δικαίωμανα μπούμε σ' αυτόν τον πόλεμο, σαν να ήμασταν απόψε στοφεγγάρι και όχι σ' αυτή την αίθουσα.Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε αυτό τον πόλεμο καιδικό μας. Οδηγηθήκαμε στον πόλεμο, μόνο και μόνο για ναπάρουν οι Σιωνιστές την Παλαιστίνη.Αυτό είναι κάτι, πουακόμη κανείς δεν εξήγησε στους πολίτες αυτής της χώρας.Δεν ξέρουν, γιατί μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.Αφού είχαμε μπει στον πόλεμο, πήγαν οι Σιωνιστές στοΛονδίνο και είπαν:Εμείς έχουμε εκπληρώσει το μέρος της συμφωνίας μας, τώραείναι η σειρά σας,δώστε μας ένα έγγραφο που να δείχνει, ότιθα πάρουμε την Παλαιστίνη αφού εσείς κερδίσετε τονπόλεμο".

Δεν ήξεραν ακόμη, πόσο καιρό θα κρατήσει οπόλεμος,1, 2 ή 10 χρόνια, αλλά το έκαναν. Το έγγραφοσυντάχθηκε με τη μορφή μιας επιστολής, με μία περίεργηδιατύπωση, για να μην γνωρίζει ο κόσμος ακριβώς περίτίνος πρόκειται. Το έγγραφο αυτό ονομάζεταιΔΙΑΚΗΡΥΞΗBALFOUR(3). Και η διακήρυξη Balfourδεν ήταν τίποταπερισσότερο από την υπόσχεση της Αγγλίας γι' αυτή την"εκδούλευση".
Αυτή η "μεγάλη" διακήρυξη Balfour είναι τόσοπολύτιμη, όσο και ένα χαρτονόμισμα 3 δολαρίων.Νομίζω, ότι δέν μπορώ να εκφρασθώ αλλιώς. Έτσι ξεκίνησε όλο το πρόβλημα. Οι ΗΠΑ μπήκαν στονπόλεμο.Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν την Γερμανία. Το τί έγινε μετά, τοξέρετε. Όταν τελείωσε ο πόλεμος και οι Γερμανοί πήγαν γιανα λάβουν μέρος στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το1919,ήταν παρόντες εκεί και117 Εβραίοι.Μια εβραϊκή αντιπροσωπεία, η οποία αντιπροσώπευε τουςΕβραίους της Ανατολικής Ευρώπης, με επικεφαλής τονBernard Baruch. Ήμουν και εγώ εκεί, έπρεπε να ξέρω. Τισυνέβη;

Οι Εβραίοι σ' αυτή τη διάσκεψη, όταν ακριβώςεπρόκειτο να τεμαχισθεί η Γερμανία για να διανεμηθεί στουςΕυρωπαίους, είπαν: "Τι θα λέγατε να μας δώσετε τηνΠαλαιστίνη;" Και ανέφεραν, επί παρουσία των Γερμανών,την διακήρυξη Balfour. Οι Γερμανοί κατάλαβαν τι παίζεται."A, έτσι έγινε το παιχνίδι, γι 'αυτό οι ΗΠΑ μπήκαν στονπόλεμο".
Οι Γερμανοί κατάλαβαν για πρώτη φορά, ότι είχαν ηττηθεί,γιατί οι Σιωνιστές ήθελαν την Παλαιστίνη. Οι Γερμανοί έπρεπε να υπομείνουν αυτό το αίσχος και τις εξωφρενικέςεπανορθώσεις μόνο γι' αυτό ακριβώς τον λόγο.
Αυτό μας οδηγεί σ' ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα.Όταν οι Γερμανοί το συνειδητοποίησαν, θύμωσαν πολύ με τους Εβραίους, είναι κατανοητό.Μέχρι τότε οι Εβραίοι δεν ζούσαν πουθενά, σε καμμιά άλληχώρα του κόσμου, καλύτερα από τη Γερμανία. Υπήρξε οκύριος Rathenau, που ήταν για τη βιομηχανία και τηχρηματοδότηση τόσο σημαντικός, όπως και ο BernardBaruch σε αυτή τη χώρα.
Ήταν ο κύριος Balin, κάτοχος τωνμεγάλων ατμοπλοϊκών γραμμών, τωνNorddeutsche Lloydsκαι της Hamburg-Amerika Linie. Ήταν ο κύριος Bleichroden,ο τραπεζίτης της οικογένειας Hohenzollern. Ήταν η Warburgστο Αμβούργο, μια από τις μεγαλύτερες οικογένειεςεμπόρων και τραπεζιτών του κόσμου.Οι Εβραίοι περνούσανπολύ καλά στη Γερμανία.Αλλά οι Γερμανοί σκέφτονταν: "Αυτό είναι σχεδόν έναξεπούλημα".
Ήταν ένα ξεπούλημα, που ισοδυναμεί με αυτή τηνυποθετική κατάσταση:Ας υποθέσουμε, ότι εμείς, οι ΗΠΑ, βρισκόμαστε σε πόλεμομε την ΕΣΣΔ και τον κερδίζουμε, ξαφνικά όμως προτείνουμεστην ΕΣΣΔ την άμεση διακοπή του.Τους προσφέρουμε ειρήνη. Ξαφνικά μπαίνει στον πόλεμο ηκόκκινη Κίνα σαν σύμμαχος της Σοβιετικής Ένωσης. Και γι'αυτό ηττώμαστε κατά κράτος.Αμέσως μετά έρχονται τέτοιες αποζημιώσεις, που δενμπορούμε καν να φανταστούμε. Φανταστείτε τώρα, ότιαμέσως μετά τον πόλεμο ανακαλύπτουμε, ότι οι Κινέζοι τωνΗΠΑ, οι συμπολίτες μας, που εμείς πάντα πιστεύαμε ότιείναι τίμιοι και αξιόπιστοι πολίτες της χώρας μας,φανταστείτε το, ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τηνκαταστροφή μας. Φανταστείτε, ότι οι Κινέζοι των ΗΠΑ μαςπούλησαν στην ΕΣΣΔ. Πώς θα αισθανόμασταν; Πιστεύω, ότικανείς απ' αυτούς δεν θα μπορούσε να δείξει το πρόσωπότου ποτέ ξανά στους δρόμους.

Δεν θα υπήρχαν τόσα φαναράκια για να τους προστατεύουντη νύχτα. Πώς θα νιώθουμε ...;Λοιπόν,έτσι αισθάνονται και οι Γερμανοί για τουςΕβραίους. Οι Γερμανοί ήσαν πάντα πολύ έντιμοι απέναντιστους Εβραίους. Όταν το 1905 απέτυχε η κομμουνιστικήεπανάσταση στη Ρωσία και οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τηΡωσία, πήγαν όλοι στη Γερμανία, και η Γερμανία τουςπρόσφερε καταφύγιο.
Τους φέρθηκαν πολύ καλά.Τώρα όμως προδώσανε καιπουλήσανε τη Γερμανία, για ένα και μόνο λόγο, μόνο για νααποκτήσουν την Παλαιστίνη.Την "Εβραϊκή Κοινοπολιτεία" τους".
Ο Nahum Sokolow και όλοι οι μεγάλοι ηγέτες και τα μεγάλαονόματα που αναφέρονται σήμερα σε σχέση με τονΣιωνισμό, έγραφαν από το 1919 μέχρι το 1923στιςεφημερίδες τους, γεμάτες με δηλώσεις, ότι οι Γερμανοί, παράτο ότι αντελήφθησαν, ότι έχασαν τον πόλεμο ύστερα απότην ανάμειξη των Εβραίων, τρέφουν ακόμη απέναντι τωνΕβραίων αποδεκτά συναισθήματα.Δεν υπήρξαν θρησκευτικά συναισθήματα, δεν υπήρξανεχθρότητες, μόνο και μόνο επειδή οι Εβραίοι έχουν μιαδιαφορετική πίστη. Ήταν καθαρά οικονομικού και όχιθρησκευτικού χαρακτήρα. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε στηνΓερμανία, αν ένας Εβραίος πάει το βράδυ στο σπίτι του,κλείνει τα παραθυρόφυλλα και λέει "Shema Yisroel» ή "Πάτερημών". Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τέτοια πράγματα, ούτεπερισσότερο, ούτε λιγότερο από ότι εδώ στις ΗΠΑ.

Τα συναισθήματα που αναπτύχθηκαν αργότερα, οφείλοντανμόνο στο γεγονός,ότι οι Γερμανοί θεώρησαν τους Εβραίουςυπεύθυνους για την ήττα τους.Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε χωρίς ευθύνη τωνΓερμανών.Δεν είχαν καμία ευθύνη,μόνο την ευθύνη, ότι ήσανεπιτυχείς. Δημιούργησαν ένα μεγάλο στόλο. Ανέπτυξανσυναλλαγές με όλο τον κόσμο. Πρέπει να αντιληφθείτε, ότι ηΓερμανία κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασηςαποτελείτο από πάνω από 300 πόλεις-κράτη, Κομητείες,Ηγεμονίες,κλπ. Στο μεταξύ χρονικό διάστημα, την εποχήτου Ναπολέοντα και του Μπίσμαρκ,είχαν μετουσιωθεί σεμια χώρα. Μέσα σε 50 χρόνια η Γερμανία έγινε μιαπαγκόσμια δύναμη.Ο στόλος της συναγωνιζόταν με τον βρετανικό στόλο καιέκανε εμπόριο με όλο τον κόσμο. Παρήγε καλύτερα προϊόνταπου μπορούσαν να ανταγωνιστούν με κάθε άλλο προϊόν. Καιποιο ήταν το αποτέλεσμα;Η Αγγλία, η Γαλλία και η Ρωσία συνωμότησαν εναντίον τηςΓερμανίας.Ήθελαν να την καθηλώσουν.

Δεν υπάρχει σήμερα κανείςιστορικός, που θα μπορούσε να βρει κάποιον άλλο λόγο,γιατί η Γερμανία έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη.Όταν οι Γερμανοί συνειδητοποίησαν, ποιός ήταν υπεύθυνοςγια την ήττα τους, ήταν φυσικά πολύ θυμωμένοι. Όμως δενάγγιξαν ούτε μια εβραίικη τρίχα, ούτε μία. Ο καθηγητήςTansill από το Georgetown University, που έχει πρόσβαση σεόλα τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών,τσιτάρει στο βιβλίο του ένα έγγραφο που γράφτηκε από τονHugo Schoenfelt, έναν Εβραίο, που έστειλε ο Cordell Hull το1933 στην Ευρώπη για να διερευνήσει τα λεγόμεναστρατόπεδα των πολιτικών κρατουμένων, ότι όλοι οικρατούμενοι βρίσκονταν σε καλή κατάσταση. Ήσαν όλοιτους καλά και τους συμπεριφέρονταν καλά.
Τα στρατόπεδα ήταν γεμάτα με κομμουνιστές. Πολλοί απότους κρατουμένους ήταν Εβραίοι,διότι το 98% των κομμουνιστών στην Ευρώπη ήταν Εβραίοι.

Μεταξύ των κρατουμένων ήσαν και μερικοί ιερείς, ηγέτεςσυνδικάτων και άλλοι με διεθνείς διασυνδέσεις. Η αιτία είναι: Κατά τα έτη 1918-1919 οι κομμουνιστές κατέλαβαν γιαλίγες μέρες τη Βαυαρία .Η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο ΚαρλΛίμπκνεχτ καθώς και μια ομάδα άλλων Εβραίων, ανέλαβαντην κυβέρνηση για τρεις ημέρες. Μετά τον πόλεμο ο KaiserWilhelmκατέφυγε στην Ολλανδία, γιατί φοβήθηκε, ότι θαέχει την ίδια τύχη με τον Τσάρο της Ρωσίας. Ύστερα απότην κομμουνιστική απειλή στη Γερμανία, οι Εβραίοιπροσπαθούσαν να πάρουν πίσω τις θέσεις που είχαν πρίν.Οι Γερμανοί, όμως αντετίθεντο όσο πιο καλά μπορούσαν.Καταπολεμούσαν τους Εβραίους, όπως την εποχή τηςποτοαπαγορεύσεως καταπολεμούσαμε εμείς το αλκοόλ καιτους υποστηρικτές του. Δεν καταπολεμήθηκαν όμως μεόπλα.Αυτός ήταν ο τρόπος που καταπολεμήθηκαν οι Εβραίοι στηΓερμανία.Την εποχή εκείνη υπήρχαν στην Γερμανία περίπου 80 με 90εκατομμύρια Γερμανοί και μόνο460.000Εβραίοι.

Περίπου το0,5% του πληθυσμού ήταν Εβραίοι, και όμως ήλεγχαν όλοτον Τύπο και το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας, διότιόταν υποτιμήθηκε το γερμανικό μάρκο είχαν αγοράσει με ταπολύτιμα δολάρια ΗΠΑ που είχαν τα πάντα (4).Οι Εβραίοι προσπάθησαν όλα αυτά να τα συγκαλύψουν,δενήθελαν να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ο κόσμος, ότιείχαν προδώσει και πουλήσει τη Γερμανία και οι Γερμανοίδεν τους το συγχώρησαν αυτό.Οι Γερμανοί τους καταπολεμούσαν με κατάλληλες ενέργειες.Κάναν διακρίσεις εις βάρος τους, όπου και όποτεμπορούσαν. Τους απέφευγαν όπως και εμείς θα αποφεύγαμετους μαύρους, τους Κινέζους ή τους Καθολικούς, εάν ήτανυπεύθυνοι για την ήττα μας, και μας είχαν πουλήσει στονεχθρό.Μετά από λίγο καιρό, οι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν σε μιαπαγκόσμια διάσκεψη στο Άμστερνταμ. Στη συνάντηση, πουέγινε το 1933, συμμετείχαν Εβραίοι από κάθε χώρα.Καιείπαν για την Γερμανία: "Διώξτε τον Χίτλερ και δώστε μαςπίσω τις παλιές θέσεις που είχαμε, ανεξάρτητα από το ανκάποιος είναι κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο.

Δεν μπορείτενα μας αντιμετωπίζετε έτσι. Εμείς, οι Εβραίοι του κόσμου,σας εκδίδουμε ένα τελεσίγραφο". Μπορείτε να φανταστείτετι είπαν οι Γερμανοί στους Εβραίους. Τι συνέβη τότε;Το 1933, όταν η Γερμανία αρνήθηκε να λάβει μέρος στοΠαγκόσμιο Συνέδριο, η Διάσκεψη διακόπηκε .
Ο κύριος Samuel Untermyer, ο επικεφαλής τηςαμερικανικής αντιπροσωπείας της Διάσκεψης, επέστρεψεστις ΗΠΑ. Πήγε κατευθείαν από το ατμόπλοιο στο στούντιοτης Columbia Broadcasting System - CBS, και εξέδωσε μιαγνωμοδότηση,που μεταδόθηκε από όλους τουςραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ, στην οποία έλεγε:"Εμείς βρισκόμαστε τώρα σε μια ιερή σύγκρουση με τηΓερμανία, και θα την πεινάσουμε ώσπου να παραδοθεί. Εμείςθα μποϊκοτάρομε τα γερμανικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο".

Γεγονός είναι, ότι τα δύο τρίτα των τροφίμων στηνΓερμανία εισάγονται.Και οι εισαγωγές μπορεί να γίνονται, όταν ταυτόχροναγίνονται και εξαγωγές. Έτσι εάν η Γερμανία δεν μπορεί ναεξάγει, θα πρέπει να λιμοκτονήσουν τα δύο τρίτα τουγερμανικού λαού.
Αρκετά τρόφιμα υπήρχαν μόνο για το ένατρίτο.Σ'αυτή την δήλωση που έχω εδώ και δημοσιεύθηκε στους New York Times της 7Αυγούστου 1933, ο κύριος SamuelUntermyer ανακοίνωνε, ότι αυτός είναι ο"δικός μας τρόποςαυτοάμυνας".

Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ κοινοποίησε αυτή τηδιαταγή στο National Recovery Administrationτη, ότι όποιοςδεν υπακούει σ' αυτό το"New Deal" θα μποϋκοτάρεται κατ'αυτό τον τρόπο. Θα θυμάστε, κυρίες και κύριοι, ότι τηναποδέχθηκε ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο.Τελικά οι Εβραίοι κήρυξαν πόλεμο κατά της Γερμανίας, καιαυτός ο πόλεμος ήταν τόσο αποτελεσματικός, που σε κανένακατάστημα πλέον δεν έβρισκες ένα προϊόν με την ετικέτα"Made in Germany".Ένας υπάλληλος της εταιρείας Woolworth μου είπε, ότιεπιτραπέζια είδη αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίωνέπρεπε να πεταχτούν στο ποτάμι, επειδή οι πελάτες ταέβρισκαν στο μαγαζί αποκαλούσαν τους ιδιοκτήτες"Χιτλερικούς,δολοφόνους κλπ." Υπήρχαν πολλές πορείες καιδιαμαρτυρίες.

Σε ένα κατάστημα που ανήκε στην αλυσίδα R.H. Macy καιδιευθύνετο από την οικογένεια Strauss, που ήταν επίσηςΕβραίοι, μια γυναίκα βρήκε ένα καλσόν με το σήμα Made inGermany. Καλσόν από το Chemnitz, που το μαγαζί πουλούσεεδώ και 20 χρόνια, μποϊκοταρίστηκαν. Οι ιδιοκτήτες τουςαποκλήθηκαν "Χιτλερικοί". Εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχανπάνω κάτω και διαμαρτύρονταν ....
Μέχρι τότε κανείς στην Γερμανία δεν είχε πειράξει έναν Εβραίο. Οι Εβραίοι δενυπέφεραν, δεν πεινούσαν, δεν τους επιτίθεντο, δεν τουςδολοφονούσαν.Φυσικά, οι Γερμανοί είπαν: "Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποιπου μποϊκοτάρουν τη χώρα μας, που κάνουν τον λαό μαςάνεργο και οδηγούν την βιομηχανία μας σε στασιμότητα;Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν κάτι τέτοιο;"
Οι Γερμανοί θύμωσαν πολύ με τους Εβραίους. Ξαφνικάβάφτηκαν εβραϊκά μαγαζιά στην Γερμανία με συνθήματα καισύμβολα.Γιατί άλλωστε θα έπρεπε ένας γερμανός να δώσειτα λεφτά του σε μια επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης της οποίαςσυμποικοτάρει τη Γερμανία, ο οποίος φροντίζει να πεινά ογερμανικός λαός που θα έπρεπε να υποχρεωθεί σεπαράδοση, να παραδοθεί στον παγκόσμιο Εβραϊσμό; Έναμποϊκοτάζ από ανθρώπους που ήθελαν να αναγκάσουν τους Γερμανούς να αποδεχθούν τον Πρωθυπουργό ή τονΚαγκελάριο τους, ήταν γελοίο.Το μποϋκοτάζ πήρεμεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά όταν το 1938 ένας νεαρόςΕβραίος από την Πολωνία διείσδυσε στην γερμανικήπρεσβεία στο Παρίσι και δολοφόνησε έναν υπάλληλο, η ζωήτων Εβραίων στη Γερμανία σκλήρυνε.Τα παράθυρα στα σπίτια τους σπάζανε και άρχισανοδομαχίες.

Δεν χρησιμοποιώ ευχαρίστως τη λέξη "αντισημιτισμός",γιατί δεν έχει κανένα νόημα, την χρησιμοποιώ όμως, γιατίδεν την ξέρουμε διαφορετικά.Ο μόνος λόγος, για τον οποίο οι Γερμανοί είχαν αντι-εβραϊκάαισθήματα, ήταν διότι γνώριζαν, ότι οι Εβραίοι είχαν τηνευθύνη για την ήττα τους στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και γιατο μποϊκοτάζ.Έτσι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι και για τον 2οΠαγκόσμιο Πόλεμο, διότι, όταν η όλη υπόθεση ξέφυγε απότα χέρια, ήταν σημαντικό να δούμε, ποιος θα επιζήσει απότον αγώνα και ποιός θα βγει νικητής.Έχω ζήσει στη Γερμανία και ξέρω ότι οι Γερμανοί είχαν ναεπιλέξουν μεταξύ του κομμουνισμού και του χριστιανισμού.Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο δεν υπήρχε τίποτα. Οι Γερμανοίεπέλεξαν τον Χριστιανισμό. Άρχισαν να επανεξοπλίζονται.

Τον Νοέμβριο του 1933 η Σοβιετική Ένωση είχεαναγνωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σοβιετική Ένωση έγινε πολύ ισχυρή. Οι Γερμανοί που τοαντελήφθησαν αυτό αποφάσισαν να φύγουν και ναξανάρθουν, όταν θάτανε ισχυροί. Το ίδιο κάνουμε άλλωστεκι΄ εμείς εδώ, φεύγουμε και εμφανιζόμαστε ξανά στοπροσκήνιο όταν είμαστε δυνατοί.Η κυβέρνησή μας ξοδεύειτο χρόνο 83 ή 84 δισεκατομμύρια για την άμυνα. Άμυναεναντίον τίνος; Άμυνα εναντίον των 40.000 Εβραίων στη Μόσχα (5), πουέχουν πάρει τη Ρωσία και με τον ανέντιμό τρόπο τουςελέγχουν επίσης και άλλες χώρες του κόσμου;Σήμερα,ζούμε στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου,από τον οποίο κανείς δεν θα βγει νικητής. Αυτό ξεπερνά τηνφαντασία μου. Γνωρίζω ότι οι πυρηνικές βόμβες μετρούνταιστην περιοχή των μεγατόνων. Ένας μεγατόνος είναι ο όροςγια ένα εκατομμύριο τόνους TNT. Οι πυρηνικές μας βόμβεςείχαν μια ικανότητα 10μεγατόνων, 10 εκατομμύρια τόνωνΤΝΤ, όταν αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά. Σήμερα έχουμε
πυρηνικές βόμβες στην περιοχή των 200-μεγατόνων, καιμόνο ο Θεός ξέρει πόσες έχουν οι Ρώσοι. Με τι έχουμε νακάνουμε σήμερα; Αν σήμερα ξεκινήσουμε έναν πόλεμο,αυτός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο.Θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Ναι, θα συμβεί, αν ανοίξει ηκουρτίνα για την τρίτη πράξη.Η πρώτη πράξη ήταν ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος, η δεύτερηο 2ος και η τρίτη θα είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. ΟιΕβραίοι του κόσμου, οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί τουςσύμμαχοι,είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τιςΗΠΑ σαν βάση για το σχέδιό τους, να κάνουν τη γη τηςΠαλαιστίνης πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησής πουεπιδιώκουν.Αυτό είναι τόσο αληθινό, όσο εγώ που στέκομαιεδώ.Δεν είμαι μόνο εγώ που το ξέρω αυτό και το έχωδιαβάσει, το κάνανε και άλλοι πολλοί εδώ και είναι γνωστόσε όλο τον κόσμο.Τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε; Η ζωή που θαμπορούσατε να σώσετε εσείς, θα μπορούσε να είναι ο γιοςσας. Τα παιδιά σας θα μπορούσαν να είναι αυτή τη νύχτακαθ' οδόν για τον πόλεμο, και εσείς ξέρετε γι' αυτό τόσοπολύ λίγο, όσο γνώριζαν και το 1916, όταν η βρετανικήκυβέρνηση και οι Σιωνιστές συνήψαν την συμφωνία τους. Τογνωρίζατε αυτό; Κανείς στις ΗΠΑ δεν το ήξερε.

Δεν του επιτρέπανε να το γνωρίζει.
Ποιος το ήξερε; Το ήξερε ο Πρόεδρος Wilson. Το ήξερε οσυνταγματάρχηςHouse. Το ήξεραν επίσης και άλλοιμεμυημένοι. Εγώ το ήξερα; Ναι, είχα μια αρκετά καλή ιδέαγια το τι συνέβαινε. Ήμουν σε στενή επαφή με τον HenryMorgenthau sen.κατά την προεκλογική εκστρατεία του1912, όταν εξελέγη ο Πρόεδρος Ουίλσον. Έγινε συζήτησηγύρω από το γραφείο του. Εγώ ήμουν άνθρωπος τηςεμπιστοσύνης του Henry Morgenthau sen. που ήτανπρόεδρος της επιτροπής οικονομικών, και ήμουν σε στενήεπαφή με τονRollo Wells που ήταν ταμίας. Ήμουν σ' αυτότον κύκλο. Ο Πρόεδρος Wilson στο τέλος του τραπεζιού καιόλοι οι άλλοι.Άκουσα πώς τον σφυροκοπούσαν με τον φόροεισοδήματος,μέσω του οποίου δημιουργήθηκε η FederalReserve, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, και άκουσα, πώς τουκάνανε κατήχηση για το σιωνιστικό Κίνημα. Ο ΔικαστήςBrandeis και ο Πρόεδρος Wilson ήταν τόσο κοντά, όσο αυτάτα δύο δάχτυλα στο χέρι μου.Ο Πρόεδρος Wilson ήταν απόλυτα παραλυμένος όταναποφασίστηκε αυτό το νεογέννητο μωρό (η FederalReserve). Έτσι μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώόλοι μας"κοιμόμασταν". Έστειλαν τα παιδιά μας στη σφαγή.Για ποιο πράγμα; Μόνο και μόνο για να πάρουν οι Εβραίοιτην "Παλαιστίνη" σαν την"Κοινοπολιτεία" τους." Σας έχουν κάνει τόσο ηλίθιους, που δεν ξέρετε πια τι είναι αριστερά και τι δεξιά.
Τι γνωρίζουμε για τους Εβραίους; Τους αποκαλώ εδώΕβραίους,γιατί έτσι τους ξέρουμε. Εγώ προσωπικά τουςαποκαλώ "οι λεγόμενοι Εβραίοι", γιατί εγώ ξέρω ποιοι είναι.Οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης,από τούς οποίουςκατάγεται το 92% του εβραϊκού πληθυσμού της γης, στηνπραγματικότητα δεν είναι Εβραίοι.Στην πραγματικότηταείναι Χαζάροι(6).Οι Χαζάροι ήταν μια πολεμική φυλή που ζούσε στην καρδιάτης Ασίας.Ήταν τέτοιοι πολεμιστές, που οι ίδιοι οι Ασιάτες τουςέδιωξαν από την Ασία στέλνοντάς τους στην Ευρώπη.
Οι Χαζάροι ίδρυσαν ένα μεγάλο βασίλειο με μια επιφάνεια800.000 τετραγωνικά μίλια. Εκείνη την εποχή η Ρωσία δεν υπήρχε ακόμη, το ίδιο και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.Το βασίλειο των Χαζάρων ήταν το μεγαλύτερο σε ολόκληρητην Ευρώπη, τόσο μεγάλο και τόσο ισχυρό, που αν άλλοιμονάρχες τους ζητούσαν στρατιωτική βοήθεια, θαμπορούσαν να τους στείλουν μέχρι 40.000 στρατιώτες.

Τόσομεγάλο και ισχυρό ήταν.Οι Χαζάροι ήσαν θαυμαστές - λάτρευαν τον φαλλό, κάτι πουείναι ανήθικο και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Αυτόςήταν η "θρησκεία" τους, όπως ήταν και η θρησκεία πολλώνάλλων ειδωλολατρών και βαρβάρων του πλανήτη.Ο βασιλιάς των Χαζάρων ήταν τόσο αηδιασμένος από αυτότον εκφυλισμένο τρόπο ζωής, που αποφάσισε να υιοθετήσειμια άλλη "πίστη", τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ ή τονΙουδαϊσμό,που στην πραγματικότητα είναι ο Ταλμουδισμός.Επέλεξε τους Εβραίους, και ότι έγινε η θρησκεία τουκράτους. Ίδρυσε τις σχολές του Ταλμούδ Pumbedita καιSura,οι οποίες εκπαίδευσαν χιλιάδες ραβίνους. Άνοιξεσυναγωγές και σχολεία και οι υπήκοοι του έγιναν αυτό πουσήμερα αποκαλούμε "Εβραίοι". Κανείς απ'αυτούς δεν είχεποτέ πατήσει το πόδι του στους Αγίους Τόπους, ούτε τηνεποχή της Παλαιάς Διαθήκης, ούτε από τότε που αυτήξεκίνησε. Κανείς τους.Και όμως έρχονται στους χριστιανούς ζητώνταςστρατιωτική βοήθεια για την Παλαιστίνη. Λένε: "Δεν θέλετενα βοηθήσετε τον εκλεκτό λαό, να πάρει πίσω τη γη τηςεπαγγελίας του, την πατρίδα των προγόνων του;

Είναιχριστιανικό καθήκον σας. Εμείς σας δώσαμε έναν από τουςγιους μας σαν Κύριο και Λυτρωτή.Εσείς πηγαίνετε κάθε Κυριακή στην εκκλησία, γονατίζετεκαι προσεύχεστε σε έναν Εβραίο, και εμείς είμαστε Εβραίοι".Στην πραγματικότητα όμως είναι ειδωλολάτρες Χαζάροι,που ασπάσθηκαν τον Χριστιανισμό όπως τον ασπάσθηκανκαι οι Ιρλανδοί. Είναι γελοίο να τους λέμε "λαό των ΑγίωνΤόπων", όπως θα ήταν γελοίο να ονομάσουμε 54εκατομμύρια Κινέζους "Άραβες". Θα έπρεπε νααναρωτηθούμε, αν τα μυαλά μας λειτουργούνε καλά, αν
ονομάζαμε τους Κινέζους "Άραβες". Όποιος πίστευε ότιαυτοί οι Κινέζοι είναι Άραβες, δεν θα ήταν στα καλά του.Το μόνο που έκαναν, ήταν να ασπασθούν την εβραϊκή πίστη,προέλευση του οποίου είναι η Μέκκα της Αραβίας. Ακριβώςόπως το έκαναν και οι Ιρλανδοί.Οι Ιρλανδοί δεν έγιναν άλλοι άνθρωποι.

Είναι πάντα οι ίδιοι,μόνο που έχουν αποδεχθεί τον Χριστιανισμό, και όμωςεξακολουθούν να είναι Ιρλανδοί.Αυτοί οι Χαζάροι, αυτοί οι ειδωλολάτρες, αυτοί οι Ασιάτες,ήταν μια μογγολική φυλή, η οποία εκδιώχθηκε από την Ασίακαι ήρθε στην Ευρώπη.Επειδή ο βασιλιάς τους είχε αποδεχθεί αυτήν την πίστη,τόκανε και ο λαός του που δεν είχε μια άλλη επιλογή.Ακριβώς όπως και στην Ισπανία. Ο βασιλιάς ήταν καθολικός,άρα καθολικός ήταν και ο λαός του. Όποιος το αρνήθηκε,έπρεπε να εγκαταλείψει τη χώρα.Έτσι έγιναν οι Χαζάροιαυτό που σήμερα λέμε "Εβραίοι".Τώρα μπορείτε να δείτε, πόσο ανόητο ήταν εκ μέρους τωνχριστιανικών κυβερνήσεων να πουν: "Θα βοηθήσουμε μεόλες μας τις δυνάμεις και το κύρος μας τον εκλεκτό λαό τουΘεού να πάρει πίσω τη γη των προγόνων του".
Υπάρχει κανένα μεγαλύτερο ψέμα από αυτό;
Οι Εβραίοι ελέγχουν τις εφημερίδες, τα περιοδικά, τοραδιόφωνο,την τηλεόραση, τους μεγάλους εκδοτικούςοίκους βιβλίων, και επειδή οι πολιτικοί μας μιλούν "τηγλώσσα τους», δεν είναι περίεργο που εσείς πιστεύετε αυτάτα ψέματα. Θα πιστεύατε, ότι το μαύρο είναι άσπρο, αν σαςτο λέγανε αρκετά συχνά. Δεν θα λέγατε πια το μαύρο μαύρο.Θα λέγατε το μαύρο άσπρο, και κανείς δεν θα σαςκατηγορούσε γι' αυτό. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ψέματαστην ιστορία μας. Είναι το θεμέλιο της μιζέριας που μας έχειπλήξει.Ξέρετε τι κάνουν οι Εβραίοι την Ημέρα της Εξιλέωσης, τηνημέρα που εσείς νομίζετε ότι είναι "ιερή" για τους Εβραίους;Εγώ ήμουν ένας από αυτούς.Αυτό δεν είναι φήμες.Εγώ δεν είμαι εδώ για να σας διηγηθώσαχλαμάρες.Σας δίνω στοιχεία!Την ημέρα της Εξιλέωσης πηγαίνουν σε μια συναγωγή.
Για την πρώτη στέκονται όρθιοι άνθρωποι. Είναι η μόνηπροσευχή που στέκονται όρθιοι. Επαναλαμβάνουν τρειςφορές μια σύντομη προσευχή που λέγεται"Koλ Νίντρε".Σ'αυτή την προσευχή κάνουν μια συμφωνία με τον Θεό, πουλέει,ότι κάθε όρκος, κάθε υπόσχεση τάξιμο που θα κάνουντους επόμενους δώδεκα μήνες σε μη Εβραίους, είναι άκυρο.Ο όρκος δεν είναι όρκος, η υπόσχεση δεν είναι μιαυπόσχεση και το τάξιμο δεν είναι τάξιμο. Αυτά όλα δενέχουν για τους Εβραίους καμία ηθική αξία.
Και το Ταλμούδ διδάσκει, ότι αν κάποιος κάνει έναν όρκο,δώσει μια υπόσχεση ή κάνει ένα τάμα, να θυμάμαι πάντα τηνημέρα του Εξιλασμού, επειδή σαν Εβραίος δεν πρέπει να τατηρήσει, σαν Εβραίος εξαιρείται από την τήρησή τους...(7). Πόσο λοιπόν μπορείτε να βασιστείτε στην εντιμότητα ενόςΕβραίου; Να υπολογίζετε τότε ακριβώς όπως πίστευαν οι Γερμανοί το1916 τις εβραίικες υποσχέσεις. Θα έχουμε κι' εμείς την ίδιατύχη με τη Γερμανία, και για τους ίδιους λόγους. Για το κείμενοΤίτλος στα αγγλικά: "Benjamin Freedman the 1961 WillardHotel speech". Μετάφραση στα γερμανικά απο τον Τ.Steinemann με τον τίτλο "Das Weltmachtsprinzip derZionisten - Deutschland und die "Juden".Μετάφραση στα ελληνικά (από το γερμανικό κείμενο) απότον Εμμανουήλ ΣαρίδηΟι υπογραμμίσεις είναι από τον Τ. Steinemann, που γράφειστο τέλος:
Αναρωτιέμαι, παρεμπιπτόντως, γιατί στο9/11 ΔΕΝ υπήρξαν Εβραίοι μεταξύ τωνθυμάτων; Μήπως τη μέρα εκείνοι είχαν όλοιοι Εβραίοι διακοπές...
Υποσημειώσεις[1] Mearsheimer, John και Stephen Walt, H LobbyτουΙσραήλ και η Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, HarvardUniversity, Kennedy School of Government, Τμήμα Ερευνών,Κείμενα Εργασίας Σειρά RWP06-011, Μάρτιος 2006,http://www.lrb.co.uk/v28/n06/mear01_.html[2]Το κατονόμασμα των χωρών αυτών ως "άξονας τουκακού" από τον Τζορτζ Μπουςοφείλεται στον"νεοσυντηρητικό" Εβραίο David Frum που έγραφε τις ομιλίεςτου.[3] Η αναφορά στην δήλωση Balfour απορρίπτεται συχνάσαν μέρος μιας"δεξιάς θεωρίας συνωμοσίας". Θα πρέπει γι'αυτό να σημειωθεί εδώ, ότι στην Διακήρυξη τηςΑνεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ στις 14. Μαΐου 1948γίνεται ρητά αναφορά στην δήλωση Balfour. Ο NahumGoldmann, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσουαπό την ίδρυσή του το 1938 μέχρι το 1977, δήλωσε περίαυτού τα εξής: "Για την ίδρυση του Ισραήλ έπρεπε να γίνουνδύο πόλεμοι. Ο πρώτος για να εξαναγκασθεί η Αγγλία στηνδιακήρυξη του Balfour, ο δεύτερος να να υποχρεώσουμε ταΗνωμένα Έθνη να αποφασίσουν την δημιουργία ενόςεβραϊκού κράτους σε ένα τμήμα της Παλαιστίνης". Βλέπεκαι: Nahum Goldmann, Israel muß umdenken, σελίδα 15
4] Να αναφερθεί εδώ συμπληρωματικά, ότι γύρω στο 1933το ποσοστό των Εβραίων ήταν και στα εξής επαγγέλματαδυσανάλογα υψηλό: Γιατροί 52%, δικηγόροι48%,Συμβολαιογράφοι 56%. Και αυτό, έχοντας υπ' όψιν, με ένανεβραϊκό πληθυσμό μικρότερο του 1%! (Βλέπε και GregorSchwarz-Bostunitsch, Jüdischer Imperialismus[5]Το ότι ο Μπολσεβικισμός στις πρώτες ημέρες του ήτανένα σχεδόν αποκλειστικά εβραϊκό κίνημα, είναι σήμερααπόλυτα τεκμηριωμένο.Δείτε επίσης: Johannes Rogalla von Bieberstein, JüdischerBolschewismus καθώς και Alexander Solschenizyn, Die Judenin der Sowjetunion[6] Βλέπε επίσης: Arthur Koestler, Der dreizehnte Stamm -Das Reich der Khasaren und sein Erbe(Η δέκατη τρίτη φυλή- Η αυτοκρατορία των Χαζάρων και η κληρονομιά της).[7] Περισσότερες πληροφορίες για τις λιγότερο γνωστέςπτυχές του Ιουδαϊσμού, βλέπε μεταξύ άλλων και εδώ:www.abbc.net/talmud/ger/talmud.htm
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. (ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΛΙΤΗ.ΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ  ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ''??? ΠΟΙΟΣ?? ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ''0''..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ..ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ  ..ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE.
             ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ?? ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ..19 KAI 20 ΙΟΥΛΊΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ...ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ... ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ..ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ'' ΧΟΡΟ...
αναγνώστης
 

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΡΑΦΕΙ:
ILINDEN VO OVCHARANI 19- 20 IOULI.Οι απανταχού ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ γιορτάζουν στο Ovcharani-Μελίτη Φλώρινας το Ιlinden! Η κεντρική εκδήλωση των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ στο Οvcharani-Μελίτη Φλώρινας στις 19 και 20 Ιουλίου.Site zaedno brakja da go proslaveme Ilinden!!! Σας προσκαλεί Πνευματικός μορφωτικός σύλλογος Μελίτης!!!
Χορηγός επικοινωνίας web radio "Μακεδονική Παράδοση":
http://3macedonianculture.listen2myradio.com/
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 
ΜΠΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ CHAT TOY ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ 
ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 


μπείτε εδώ για λεπτομέρειες 
https://www.facebook.com/events/436732266346792/

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Υπάρχει ένα εντυπωσιακό βιβλίο με τον τίτλο «Το πρωϊνο των μάγων» (The morning of the Magicians) που γράφτηκε το 1969 από τους Louis Paules και Jacque Bergier με εκδότη τους Avon Books. Σε αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς παρουσιάζουν την έρευνα τους για τον Χίτλερ. Δεν είναι χριστιανοί, πρόκειται για κοσμικούς («αγνωστικιστές») συγγραφείς. Μελέτησαν τις απομαγνητοφωνήσεις της δίκης της Νυρεμβέργης. Μελέτησαν χιλιάδες βιβλία και αναφορές και την κατάθεση αυτοπτών μαρτύρων και στο βιβλίο περιγράφονται τα συμπεράσματα τους. Αναφέροντας τους, στη Σελίδα 249 του βιβλίου γράφουν: «Είναι αδύνατον να κατανοήσεις τα πολιτικά σχέδια του Χίτλερ εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις του. Και η βασική του πίστη ήταν ότι υπάρχει μια μαγική σχέση μεταξύ των ανθρώπων και του σύμπαντος».

Με άλλα λόγια ο Χίτλερ πίστευε ότι υπάρχει κάποιου είδους μαγική, μυστικιστική σχέση μεταξύ των ανθρώπων και του «άλλου κόσμου».

Συνεχίζουν αναφέροντας ότι ο Χίτλερ ενθουσιάζονταν με τις ιδέες του μυστικισμού και εμβάθυνε σε αυτές. Είδε το θαύμα του δικού του πεπρωμένου ως τη δράση αόρατων δυνάμεων. Διάβαζε συνεχώς το «Aenids of Plutonius» που είχε να κάνει πολύ με αποκρυφισμό και μυστικισμό. Και ξεκίνησε μικρές μυστικές εταιρείες εθνικιστών γερμανών διανοούμενων που ξεκίνησαν να διαβάζουν αρχαία ινδουιστικά κείμενα μαζί με Νίτσε και κείμενα Θιβετιανών (μογγόλων) μάγων.

Οι Paules και Bergier αναφέρουν ότι η πιθανή εξήγηση για τα κατορθώματα του Χίτλερ είναι η ύπαρξη ενός μαγικού παζλ, ενός ισχυρού σατανικού (δρακονιανού) μυστηρίου. Και αναφέρουν ότι δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς από τον Ναζισμό ή μάλλον από κάποιες υλοποιήσεις μιας Σατανικής σέχτας η οποία, διαμέσου των Ναζί (ή νεοναζί), ρίχνει τη σκοτεινή σκιά της στον κόσμο, και δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς από τον Ναζισμό μέχρι να έχουμε αφυπνίσει τους εαυτούς μας σε μια πλήρη κατανόηση των πιο φανταστικών παραμέτρων της Χιτλερικής περιπέτειας.

Υπάρχει ένα άλλο βιβλίο με τίτλο «Η κοίλη Γη» γραμμένο από τον Eric Norman το 1972 και αυτό μας λέει περισσότερα. Ο Eric Norman λέει ότι ο Χίτλερ και η Ναζιστικά προσανατολισμένη σέχτα του και μυστική εταιρεία του, είναι μια μακάβρια ιστορία ανθρώπων που λάτρευαν τα όντα που ζούσαν στην «κοίλη Γη» (υποχθόνιες βουδιστικοναζιστικές θεοσοφικές «Δυνάμεις Ταμίλ» κατά την έρευνα της Ο.Ε.Α.). Αυτή η (ναζιστική) σέχτα της «κοίλης Γης» πίστευε ότι στο κέντρο της Γης κατοικούν δαίμονες και ότι αυτή η κατοικία δαιμόνων πρόκειται να εξέλθει από το κέντρο της Γης για να ελέγξει τον κόσμο. Σας φαίνεται οικείο;; Αυτά αναφέρονται στο βιβλίο «Αποκάλυψη του Ιωάννη» όπου ο Σατανάς ξερνάει τους δαίμονες του από την άβυσσο και οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τη Γη. Μόνο ο Σατανάς καθοδηγεί αυτούς τους ανθρώπους με αυτό τον αποκρυφιστικό τρόπο για να το κατορθώσουν. Και ο Χίτλερ πίστευε έντονα ότι αν δεν ευθυγράμμιζε τον εαυτό του με αυτή την δαιμονική κατοικία (δαιμονική καταληψία), τότε αυτός θα καταστρέφονταν όταν αυτοί οι δαίμονες καταλάμβαναν τον κόσμο. Αυτό το πράγμα πίστευε! Μάλιστα (οι ναζί) έκαναν τρείς απόπειρες να εισέλθουν στην «Κοίλη –έσω- Γη».

Ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε παιδιά ως πολεμιστές ως «ναζιστική νεολαία» και στον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή η εγκληματική νοοτροπία προήλθε από κείμενα που σχετίζονταν με τις σέχτες της «Κοίλης –έσω – Γης», και μέσα από αυτά τα κείμενα σχημάτισε τα σώματα των εφήβων λυκανθρώπων που φορούσαν μαύρες στολές και είχαν μακάβριες νεκροκεφαλές στα μανίκια τους. Και εδώ μιλάμε για απλά μικρά παιδιά!! (εξού και οι μοντέρνες τάσεις λυκανθρωπισμού νεαρών μελών της «Χρυσής Αυγής Ελλάδος» - Golden Dawn Greece, οι οποιοι μαλιστα μας επιτεθηκαν με διαταγες του ουρακοτανγκου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ )

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ «ΦΥΡΕΡ» ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ) ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:
 http://www.youtube.com/watch?v=DvBclyRKaSE

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟ 2004 ΕΞΥΜΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ) ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZkSKe_WFckc#!

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
http://www.youtube.com/user/okdarkangel?feature=results_main

Το Τρίτο Ραίχ του Χίτλερ ήταν τόσο πολύ δεμένο με τον μαύρο αποκρυφισμό (μαύρη μασονία) που είναι εντυπωσιακό. Για παράδειγμα ο μεγάλος γεωπολιτικός αναλυτής του ναζισμού Καρλ Χαουσχόφερ, ένας από τους σημαντικότερους στρατηγιστές του Χίτλερ, ήταν ένα από τα πρωταρχικά μέλη της Γερμανικής Μυστικής Εταιρείας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Βερολίνου (Goldene Mοrgenröte) η οποία ιδρύθηκε για την εξάσκηση μαύρης μαγείας. Και ο Χάουσχόφερ ήταν ένας από αυτούς που συμβούλεψε τον Χίτλερ στην γραφή του βιβλίου του «Ο αγών μου».

Ο Χαουσχόφερ επισκέφτηκε το Θιβέτ, την Κίνα και την Ινδία (Κινεζομογγολικές υπερστοές HONG και ZEN). Υιοθέτησε την πίστη του Βουδισμού (666) και πέρα από αυτή, την πίστη στην μαύρη αποκρυφιστική θρησκεία. (Μελανό αδελφάτο). Μυήθηκε σε μια μυστική Βουδιστική εταιρεία που ο μόνος τρόπος να φύγεις από αυτήν ήταν η αυτοκτονία. Απέκτησε χαρίσματα μεγάλης ψυχικής δύναμης (Δρακονιανό μέντιουμ) και μοιάζει ο Χαουσχόφερ να ήταν ο Μαύρος Μάγος που έλεγχε τον Χίτλερ, και ακόμα και ο μαθητής του Χαουσχόφερ, Ρούντολφ Ες, ανάφερε: «Ο Χαουσχόφερ είναι η δύναμις, είναι ο μάγος πίσω από τον Χίτλερ και τις δαιμονικές λεγεώνες του!».. Και προχώρησαν στο σημείο να λένε ότι και ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν (δρακονιανό) μέντιουμ που μαγνήτιζε τα πλήθη..

Παρεμπιπτόντως, η μαγική χρήση του συμβόλου της σβάστικας (αριστερόστροφος αγκυλωτός σταυρός) προέρχεται από τον μαύρο (θεοσοφικό) αποκρυφισμό στο (μογγολικό) Θιβέτ (Υπερστοά ΖΕΝ υπόλογη στην HONG). Το 1925, κάτω από τις διαταγές του Χίτλερ, μια ομάδα Βουδιστών Θιβετιανών (μογγόλων) μοναχών (με ξυρισμένα κεφάλια όπως οι Χρυσαυγίτες), μετακινήθηκε στο Βερολίνο, και ορκίστηκε πίστη και υποταγή στη μαύρη μυστική εταιρεία, αρχίζοντας να διεισδύουν σε ολόκληρη τη Γερμανική κοινωνία. Στην κυριολεξία το Γερμανικό Τρίτο Ράιχ, υπό τις διαταγές της ναζιστικής στοάς Ανενέρμπε του εβραιογερμανού Χίμλερ (υπερ-φύρερ), χρηματοδότησε αποστολές στο Θιβέτ για να μάθουν περισσότερα για αυτό (ψάχνοντας για «άρειους» στο … μογγολικό Θιβέτ! ΓΕΛΩΣ!! Με νόημα…)..

Και όταν η ναζιστική Γερμανία τελικά κατέρρευσε και άρχισαν να αποκαλύπτονται πολλά μυστικά, βρέθηκε ότι πολλοί που άνηκαν στο τάγμα των φανατικών ναζί «S/S» ήταν ανατολίτες (μογγόλοι) από τα Ιμαλάϊα άνευ ταυτότητος! Ο Ροζενμπεργκ ανάφερε ότι αυτοί ήταν οι τελευταίοι από τους θιβετιανούς μοναχούς που βοήθησαν τον Χίτλερ στο σκοτεινό κίνημα του.

Τον Μάρτιο του 1946, ο Χάουσχοφερ σκότωσε τη γυναίκα του και μπροστά από ένα Βουδιστικό βωμό αυτοκτόνησε. Ο γιός του είπε ότι :«γνωρίζω ότι ο πατέρας μου ήταν ο μάγος πίσω από τον Χίτλερ». Και οι 7 ιδρυτές του Ναζισμού ήταν μέλη αποκρυφιστικών μασονικών οργανώσεων – μυστικών εταιρειών υπό τις διαταγές των εβραιοσαξόνων μάγων των ΟΤΟ-ΑΟΑ-Χρυσή Αυγή Λονδίνου-Βερολίνου και των δρακονιανών υπερστοών ZENΘιβέτ και HONG Κίνας) 

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html (ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ-ΑΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ")

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN («ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ)». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ:
http://www.scribd.com/doc/54091367/10/Adolf-Hitler-Messiah-Of-Hollow-Earth-Lore#outer_page_75
 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚΤΕΝΩΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑΚΩΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

ΕΡΩΤΟΥΜΕ:

Πριν να γινει Καγκελαριος, ο Χιτλερ βρισκοταν 'η οχι σε συχνη επαφη με τον θιβετιανο "καλογερο της Σαμπαλα" ο οποιος επονομαζοταν "ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΡΤΑ", και ο οποιος με διαταγες Δαλάϊ Λάμα, ειχε αναλαβει την μυηση του Χιτλερ;

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ HAUSHOFFER μελος της αντιστοας "THOULE" ητοι μελος ναζιστικης στοας; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ειχε 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στο Θιβετ ο Πατηρ Haushoffer, ιουδαιος ραββινος Βερολινου; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ ραββινος Haushoffer, ο πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ, ο μονος που ειχε δικαιωμα να τον επισκεπτεται στη φυλακη πριν ο Χιτλερ αναριχηθη στην εξουσια; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Lincoln Von Trembits, ιουδαιος ραββινος Ουγγαριας και μαγος, της ναζιστικης στοας "ANENEHRBE" ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! (ΚΑΙ μυημένος στο Θιβέτ ΚΑΙ στην σινικη υπερτατη δρακονιανή στοα ΧΟΝΓΚ) Ειχε ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στον δαιμονικο Λαμαϊσμο στο Θιβετ; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ηταν πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ραββινος Rosemberg ο οποιος συνεγραψε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ"; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο ιουδαιος ραββινος Rosemberg εκεινος που μεχρι σημερα αναγνωριζεται απο τους απανταχου Ναζιστες ως "Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ;" ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Χιτλερ, νοθος γυιος του ιουδαιου βαρωνου Ροτσιλδ (Ροτσιλδ Φρανκφουρτης) με ιουδαια υπηρετρια του; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ο Πατηρ Χιτλερ 'η Χισλερ ο οποιος υιοθετησε τον νοθο τεκνο του ιουδαιου Ροτσιλδ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ.

Ειναι 'η δεν ειναι εβραϊκο το ονομα του χωριου BRAUNAU στο οποιο ζουσε ως τελωνειακος ο πατηρ Χιτλερ; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιοι η πλειοψηφια του ιουδαϊκου χωριου BRAUNAU; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!

Ηταν ιουδαιοι και μαγοι, δηλαδη ηταν χωριο σατανιστων ιουδαιων!!! BRAUNAU: Φυτωριο ιουδαιων μαγων και μεντιουμ....φημισμενων σε ολη τη Γερμανια και Αυστρια.

Τωρα πιο βαθεια; Εκτελεστηκε η' δεν εκτελεστηκε απο το Ρωσικο Συνταγμα του "Αγιου Γεωργιου" ενας ολοκληρος λοχος θιβετιανων μοναχων (φρουρα Βερολινου) με στολες "SS" και ξυρισμενα κεφαλια, επειδη δεν εφεραν ταυτοτητες και θεωρηθηκαν "κατασκοποι";

Ηταν αυτος ο λοχος θιβετιανων η' δεν ηταν η φρουρα της Αρχιραβινειας Βερολινου ανεπισημως, και επισημως Ναζιστικη αντι-στοα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ "ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; Αν εννοειτε το ολοκαυτωμα που διεταξαν ιουδαιοι Ευρωπης, συμφωνουμε.

Τι εχει συμβει εδω; θα σας εξηγησουμε εμεις τα ανεξηγητα και ανεξερευνητα, αφου κανουμε ακομη τρεις ερωτησεις:

Ειναι αληθεια η' οχι οτι μετα την καταρρευση του Γ' Ραϊχ, οι εναπομειναντες ζωντανοι εβραίοι θεσσαλονικης εψαχναν να βρουν για να σκοτωσουν τον ραββινο θεσσαλονικης επειδη ειχε αποδειχθη οτι αυτος ο ραββινος ειχε δωσει στη Γκεσταπο τον καταλογο με τα ονοματα και διευθυνσεις ολων των εβραιων θεσσαλονικης; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ηταν ο Αϊχμαν, αρχηγος των "SS", εβραιος Γερμανιας, ναι η' οχι; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! Ο Ν° 2, Borman; ΕΠΙΣΗΣ!!!

Ηταν εβραιος ο ταγματαρχης των "SS", με ονομα ληγον στην κλασσικη εβραϊκη καταληξη - BERGER, εκεινος που διεταξε την γενοκτονια Ελληνων στα Ελληνικα Καλαβρυτα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Regiment Hans Ebersberger
http://olonos.blogspot.com/2005/11/13121943.html

http://8848m.wordpress.com/2007/03/15/kalavrita/

Εχοντας τις καταφατικες απαντησεις στα ανωτερω ερωτηματα, οπως προκυπτει και απο τα ιστορικα αρχεια Ενοπλων Δυναμεων ΗΠΑ-ΕΣΣΔ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΙΑΣ, ειναι αναγκη να ασχοληθουμε με "ραββινικη ιστορικη ψυχαναλυση" αλλα αναγκαιο αν θελετε να βρειτε το "γιατι" του καταντηματος σας Ω! πρωην εκλεκτε λαε του "Γιαχβε".

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ (ΥΠΕΡ)ΠΛΟΥΣΙΩΝ "ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ" ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ "ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ" ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

«...ΔΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ “ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”;

Η ΠΕΙΣΤΙΚΩΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ “ΤΑ 6.000.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” (ΚΑΙ ΟΧΙ “ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ”) ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΥΘΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄Π.Π. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” ΕΤΕΘΗ ΥΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΩΣ “ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ”, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ.

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ, Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΩΡΙΣΣΟΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΟΥΝ ...6.000.000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 1945 Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΡΙΣΣΟΝ ΚΑΙ ΓΚΑΡΟΝΤΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ “ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ” ΩΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΤ.ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ “ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ” ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ “ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ” ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΙΡ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΣΙΜΟΝ ΒΕΙΛ. ΟΙ “ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 6.000.000. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” ΤΩΝ 6.000.000 ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ 6.000.000 ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΩΣ ...ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΑΝΤΕΣ. ΣΤΟΝ Β΄Π.Π. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ: ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ...ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ Β΄Π.Π. ΔΙΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ROUSVELT (ROSENWELT) ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ CHURCHILL (CHERZL) ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ADOLF ROCHILD ΤΩΝ ROCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Ή HISLER Ή HITLER ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ STALIN (JOSEPH JUGASVILLY), ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ “AOA” (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Β΄Π.Π. ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 12.000.000 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, 12.000.000 ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΩΝΩΝ, 2.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΑ “ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ” ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑΣ Κ.Λ.Π., ΔΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ) ΣΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΤΟΥ 2007-2012, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΑΠΟ 2008 ΕΩΣ 2010 ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΣΑΒΑΩΘ, ΘΕΩΝ ΤΟΥ ...ΑΒΡΑΑΜ (ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ή ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) , ΤΟΥ ...ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΙΑΚΩΒ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΙΝ-(ΣΗΜ)-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ»._













(LINK ΕΙΚΟΝΑΣ: http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=547047&w=400&h=300&q=80 ) Η ΧΡΥΣΗ

ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ -λέμε τώρα-"ΕΛΛΗΝΕΣ" ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ TOY.

Ο Αδόλφος Χίτλερ (γερμ. Adolf Hitler, προσωνυμία Φύρερ Führer [Ηγέτης] 20 Απριλίου 1889 - 30 Απριλίου 1945) ήταν...

Γερμανός πολιτικός, ηγέτης του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) και δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας.

Aυτοι ειναι οι ''ελληναραδες πατριωτες'' της χρυσης αυγης υμνητες του χιτλερ και των εκληματιων πολεμου που αιματοκυλισαν τον κοσμο και την ΕΛΛΑΔΑ μας.Υμνητες των γερμανοτσολιαδων,ταγματασφαλιτων, δωσιλογων,χιτων και ολων των φασιστικων μιασματων που αντι να κανουν αντισταση στους γερμανους ναζι στην κατοχη αυτοι ηταν συμμαχοι τους. Σκοτωναν και προδιδαν του ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που αντιστεκονταν στους δολοφονους κατακτητες ναζι γιατι απλα οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ηθελαν την ΠΑΤΡΙΔΑ τους ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο κατακτητες ναζι.
TA ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΕΡΙ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
http://greekvoices.blogspot.gr/2012/04/blog-post_6689.html

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters