Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Περί Νόμου του 2012 για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Ο Νόμος του 2012 για την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει ότι το εξωτερικό της όριο δεν εκτείνεται πέραν των 200 ναυτικών μιλίων – 1ΝΜ= 1852m – από τις γραμμές βάσης από τις οποίες μετράται το εύρος της αιγιαλίτιδας ζώνης. Αυτό, βέβαια, ως θεμελιακή αρχή. Στην.....
συνέχεια είναι σημαντικό να εξετάσουμε το θέμα της επικάλυψης, αφού για την Ελλάδα θα έχουμε όντως 6 περιπτώσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Νόμος πρέπει να εμπεριέχει την εξής διευκρίνιση: Σε περιπτώσεις όπου μέρος της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης επικαλύπτεται από μέρος της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης οποιουδήποτε άλλου κράτους με ακτές που κείτονται απέναντι από αυτές της ελληνικής Δημοκρατίας, η χάραξη μεταξύ της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της ελληνικής Δημοκρατίας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης του άλλου κράτους θα λάβει χώρα με συμφωνία μεταξύ των άμεσα ενδιαφερομένων κρατών.
Σε αυτό το πεδίο, ακολουθούμε επί του πρακτέου τις συμφωνίες της Κύπρου με την Αίγυπτο το 2003, με το Λίβανο το 2007 και το Ισραήλ το 2010. Και σε περίπτωση έλλειψης κάποιας συμφωνίας, η χάραξη αυτής της ζώνης δεν θα εκτείνεται πέραν της μέσης γραμμής ή της γραμμής ίσης απόστασης ή της μεθόδου των μεγίστων κύκλων- όλες αυτές ταυτίζονται στην πράξη όπως το δείχνουν τα διαγράμματα Voronoi και η τριγωνοποίηση Delaunay- η οποία μετράται από τις αντίστοιχες γραμμές βάσης από τις οποίες μετράται το εύρος της αιγιαλίτιδας.
Αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι αυτός ο Νόμος δεν θα εμπεριέχει στοιχεία οριοθέτησης, αφού η διαδικασία που προβλέπεται από το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982, που έχουμε κυρώσει το 1995, είναι μονομερής, ενώ οι οριοθετήσεις γίνονται σε διμερείς σχέσεις.
Έτσι, ο Νόμος μας θα διευκρινίζει, όπως είναι το πρέπον, ότι τα ακριβή όρια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης οποτεδήποτε προσδιορίζονται, θα καθίστανται δημόσια με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που θα δημοσιεύεται στην επίσημη εφημερίδα της Κυβέρνησης, καθώς αυτά τα όρια θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιοχές και τις πιθανές συμφωνίες οριοθέτησης που υπογράφονται σύμφωνα με τις διατάξεις στις οποίες αναφερθήκαμε προηγουμένως.
Θα πρέπει, επίσης, να περιγράφει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα για σκοπούς έρευνας και εκμετάλλευσης, συντήρησης και διαχείρισης των φυσικών πόρων είτε ζώντων είτε μη ζώντων, στα ύδατα που υπέρκεινται του βυθού της θάλασσας στον βυθό της θάλασσας και το υπέδαφος του, και ως προς άλλες δραστηριότητες για την οικονομική εκμετάλλευση και έρευνα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, όπως για την παραγωγή ενέργειας από τα ύδατα, τα ρεύματα και τον άνεμο.
Αυτές οι διευκρινίσεις είναι βασικές και θα πρέπει στη συνέχεια να εξετάζονται με λεπτομέρεια από το Νόμο, έτσι ώστε η ερμηνεία του να είναι μοναδική και να φανεί σε όλα τα κράτη και όχι μόνο στους δικούς μας ότι ακολουθεί πιστά και νομικά το Δίκαιο της Θάλασσας.

http://ethnikonthematon.blogspot.gr 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/07/2012_26.html

Συνδυάστε την κατανάλωση φθορίου με τον υδράργυρο [στα εμβόλια] και τους αεροψεκασμούς και θα συμπληρωθεί το παζλ...Δείτε το βίντεο...

Συνδυάστε την κατανάλωση φθορίου με τον υδράργυρο [στα εμβόλια] και τους αεροψεκασμούς και θα συμπληρωθεί το παζλ...

Δείτε το βίντεο...



Αν δεν υπήρχε αυτή η συνωμοσία εδώ και πάαααρα πολλλλά χρόνια... Ο άνθρωπος θα μπορούσε άραγε και να πετάξει;

Ξυπνήστε...




 
http://www.katohika.gr/2012/07/iq.html

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

-Ο πιο παράταιρος απο τους θεούς σε σχέση με το Ελληνικό μέτρο ήταν ο Διόνυσος(από το Δίας και Νύσα,το όνομα του βουνού όπου οι Νύμφες ανέθρεψαν τον Θεό κρυφά από την Ήρα).

-Χωρίς αρχικά να ανήκει στο Δωδεκάθεο,προστάτευε την μέθη,την έκσταση και την ευλάβεια μέσω της μη χαλιναγώγησης των παθών.

-Ο Διόνυσος,γιός του Δία και της Σεμέλης,ήταν ο Θεός του κρασιού αλλά και της Ιερής Τέχνης της Τραγωδίας.Περιφέρθηκε σε όλη την Ασία,συνοδευόμενος από μια ομάδα σατύρων και μαινάδων και αναμείχθηκε σε πολλά αξιοπερίεργα περιστατικά.

-Για παράδειγμα έγδαρε ζωντανό τον βασιλιά της Δαμασκού και κυνήγησε τις Αμαζόνες στην Έφεσο,όπου μερικές από αυτές βρήκαν καταφύγιο μέσα στο ναό της Αρτέμιδος.

-Αφού εδραίωσε την λατρεία του,ο Διόνυσος ανέβηκε στον Όλυμπο και πήρε την θέση του ανάμεσα στους υπόλοιπους Ολύμπιους.

-Μια,απρόσμενη εκ πρώτης όψεως,θρησκευτική σύμπτωση έχουμε στις μορφές του Θεού Διόνυσου και του Ιησού Χριστού.<<Εγώ ειμί η άμπελος η αληθινή>>,αναφέρει ο ίδιος ο Χριστός.

-Μέσω της αναγέννησης του αίματος της Φύσης και των χυμών της αμπέλου,έχουμε την άμεση επικοινωνία της μεταληπτικής κοινωνίας(<<τούτο εστί το αίμα μου>>) με Διονυσιακά σύμβολα,όπως είναι το κλήμα και το κρασί.

-Σύμβολο της Αθανασίας,το Διονυσιακό κλήμα ξετυλίγεται σε αληθινά οργιαστική βλάστηση στις ζωγραφικές αναπαραστάσεις και στην γλυπτική που έχουν διασωθεί σε χριστιανικές κατακόμβες,επιταφίους,εικόνες κλπ.

-Είναι φανερό πως οι πιστοί του Ιησού δεν θεωρούν τόσο πολύ απόμακρο τον Θεό Διόνυσο,καθώς ανασαίνουν την φαντασμογορία της Διονυσιακής λατρείας,ανοίγοντας διάπλατα την θρησκεία τους στα σύμβολά της.

-Ένας αιρετικός νούς ίσως θα μπορούσε στην παραπάνω προσέγγιση να εντοπίσει την πηγή της έντονης αντιπαράθεσης ορισμένων χριστιανών συγγραφέων κατά του <<επονείδιστου>> αλλά και συμβολικά,τόσο ομοιότροπου Διόνυσου.

-Σημαντική για τους παραπάνω συσχετισμούς,είναι και η ξακουστή παράσταση μιας κυλινδρικής σφραγίδας από αιματίτη του 3ου ή του 4ου αιώνα μ.0. με έναν Εσταυρωμένο κάτω από ένα μισοφέγγαρο και επτά αστέρια,σύμβολα της αστρικής αθανασίας.

-Στη σφραγίδα αυτή, που φέρει την επιγραφή "ΟΡΦΕΑΣ ΒΑΚΧΙΚΟΣ" φαίνεται πως ο Εσταυρωμένος δεν είναι ο Ιησούς,καθώς η Σταύρωση του Ιησού παρουσιάζεται στην εικονογραφία αρκετά αργότερα.

-Η παράσταση ενός εσταυρωμένου Βακχικού Ορφέα ξεκινά έναν αρχικό ταυτισμό των δύο πασχόντων Θεών.Επιπλέον ο Διόνυσος είναι ο γιός του υπέρτατου Θεού,του Δία και μιας θνητής,ο οποίος θανατώνεται από θεοκτόνους,ανασταίνεται θριαμβευτικά και παίρνει την θέση που του ανήκει στο Δωδεκάθεο δίπλα στον θεϊκό πατέρα του.

-Το ίδιο και ο Ιησούς.Γεννιέται από πατέρα Θεό και μια θνητή,θανατώνεται από θεοκτόνους και αφού αναστηθεί,καταλαμβάνει το θρόνο του εκ δεξιών του Πατρός.

-Υπάρχουν και άλλα στοιχεία=κρίκοι της θρησκευτικής αυτής αλυσίδας που,αν και στο πέρασμα των αιώνων αλλάζει μορφές,παραμένει η ίδια.

-Η ωμοφαγία των λατρευτικών μαινάδων του Διόνυσου μετουσιώνεται σε βρώσητου σώματος του Ιησού.

-Σε μια Συριακή επίσης παράσταση του 2ου ή 3ου αιώνα μ.0. παρουσιάζεται ο Διόνυσος <<ΠΕΡΙΠΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ>>.

-Τα συμπεράσματα δικά σας...

  transporter...

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4163.html

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ GATES ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Στο Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (LSFP) το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates υποσχέθηκε ότι θα χρηματοδοτήσει με 560 εκατομμύρια δολάρια την εκστρατεία μείωσης του πληθυσμού των υπανεπτυγμένων εθνών του κόσμου, όπως...
αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο εδώ στο pentapostagma.gr. Παγκόσμιοι ηγέτες, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, εκπρόσωποι του Ο.Η.Ε και Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις συμμετείχαν στο Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Λονδίνου. Μέχρι το 2020, η Melinda Gates ευελπιστεί να επεκτείνει τη χρήση της εξαναγκαστικής στείρωσης μέσω της χειραγώγησης των ξένων κυβερνήσεων ώστε να επιτύχει τη προώθηση του σχεδίου πρόληψης 80 εκατομμυρίων «ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων» σε μέρη όπως η Αφρική, η Ινδία και η Νοτιανατολική Ασία. Η εταιρία-φαρμακευτικός κολοσσός Merck ανακοίνωσε σε επίσημη δήλωση εκπροσώπων της ότι θα δωρίσει 25 εκατομμύρια δολάρια σε περίοδο 8 ετών για την Καμπάνια “Merck for Mothers” (βλέπε σχετικά http://www.merckformothers.com/home.aspx#2) σε απόλυτη «σύμπνοια» με την Ατζέντα Απομείωσης Πληθυσμού του Ιδρύματος Βill και Melinda Gates.
Η φαρμακευτική εταιρία Merck ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μία προσπάθεια μείωσης της μητρικής θνησιμότητας σε ολόκληρο τον κόσμο και προώθησης της εκπλήρωσης του Στόχου 5 των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας του Ο.Η.Ε, η οποία καλεί στην μείωση της μητρικής θνησιμότητας κατά 75% και στη καθολική πρόσβαση στις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας μέχρι το 2015 .”



Τόσο η φαρμακευτική εταιρία Merck όσο και το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα δράσης το οποίο εστιάζει σε τρείς κύριους άξονες:
Τη χρησιμοποίηση προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να κερδίσουν την υποστήριξη της κοινής γνώμης για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Τη συνεργασία και τη χρησιμοποίηση φαρμακευτικών εταιριών και εταιριών του ιδιωτικού τομέα ώστε να καταστήσουν σίγουρο ότι οι ενέργειες «οικογενειακού προγραμματισμού» μπορούν να πραγματοποιηθούν στα υπανεπτυγμένα έθνη.
Να πείσουν τις κυβερνήσεις, τις εταιρίες και την κοινωνία των πολιτών να υποστηρίξουν τη κοινωνική νόρμα του υπερπληθυσμού καθώς και τις ενέργειες «θεραπείας» του προβλήματος από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates. Το σχέδιο ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού της γης αποτελεί το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε ΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙΠΑΙΔΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (GSWCH):


Το Διεθνές Συνέδριο Σχετικά με τον Πληθυσμό καιτην Ανάπτυξη (ICPD) που πραγματοποιήθηκε περίπου 20 χρόνια πριν ανακοίνωσε ως επίσημους στόχους την καθολική εκπαίδευση, τη μείωση των γεννήσεων και τη προστασία της μητρικής θνησιμότητας ως προπέτασμα καπνού για τη λειτουργία προγραμμάτων οικογενειακού προγραμματισμού που σκοπό έχουν την πρόληψη της τεκνοποίησης στις πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου, ώστε να επιτευχθεί κατά γράμμα η ατζέντα των παγκόσμιων ελίτ.


Όπως έχουμε ξανατονίσει εδώ στο pentapostagma.gr, η προπαγάνδα περί του προβλήματος της αύξησης του πληθυσμού της γής και ο κίνδυνος του υπερπληθυσμού αποτελούν ξεκάθαρα την ατζέντα των ελίτ της παγκοσμιοποίησης - η οποία θα επιχειρήσει ως τελικό στόχο να μειώσει τον πληθυσμό της γης κατά 80%.




Πηγή
thesecretrealtruth.blogspot.com
http://diadrastiko.blogspot.gr


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/07/gates.html

Αλητεία! Ιδού πόσα έπαιρναν οι «χορτάτοι» μνημονιακοί δημοσιογράφοι.

KΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Σοκ και δέος για τη διαλυμένηκοινωνία μας προκαλεί ο οικονομικός προϋπολογισμός που έδωσε στη δημοσιότητα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤγια τις αμοιβές των....
δημοσιογράφων- παρουσιαστών της πρωινής ζώνης για το 2008 και 2009. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ με αντικείμενο εργασίας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Γραμμή, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, έφτασε σε απολαβές το μισό εκατομμύριο ευρώ! Τα ποσά, που προκαλούν ίλιγγο στην Ελλάδα του ΔΝΤ, δόθηκαν επί ηγεσίας Παναγόπουλου, σημερινού προϊσταμένου τους στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εκεί όπου με περισσή άνεση και ευκολία οι τρεις παρουσιαστές έχουν αναλάβει εργολαβία την προώθηση και την προπαγάνδα του Μνημονίου, των αντεργατικών μέτρων και τον απεργοσπαστικό αγώνα. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, για το 2008 οι Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξαν από την κρατική τηλεόραση 860.000 ευρώ, δηλαδή μηνιάτικο για τον κάθε ένα από αυτούς 35.000 ευρώ! Την επόμενη χρονιά (έτος που η Ελλάδα άρχισε να πλήττεται από τη κρίση) το δίδυμο εισέπραξε για τις υπηρεσίες του 684.000 ευρώ το οποίο μεταφράζεται σε 28.000 ευρώ το μήνα. Για να γίνει ακόμη περισσότερο κατανοητό το υπέρογκο ύψος των αποδοχών, σήμερα το αντίστοιχο δίδυμο παρουσιαστών στη NET, αμείβεται συνολικά με 89.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 3.000 ευρώ το μήνα! Αντίστοιχα εξοργιστική για τους εργαζόμενους είναι τα οικονομικά δεδομένα και για την Πόπη Τσαπανίδου. Η ηαρουσιάστρια της εκπομπής Συμβαίνει Τώρα, μόνο για το 2008, έπαιρνε «μηνιάτικο» 23.000 ευρώ, δηλαδή συνολικές απολαβές 277.831 ευρώ. Την επόμενη χρονιά το κόστος της παρουσίασης της εκπομπής μειώθηκε (λόγω κρίσης;) κατά 20.000 ευρώ, «μειώνοντας» το ποσό στις 257.000. Σήμερα, το κόστος της παρουσιάστριας που έχει αντικαταστήσει την Τσαπανίδου είναι 45.000 ευρώ, δηλαδή, 3.750 ευρώ. Δείχνουν την κοινωνία με το δάχτυλο, εδώ και χρόνια. … Την εγκαλούν ως τον κύριο υπαίτιο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας. Κραυγάζουν για τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις. Φωνάζουν για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων προβάλλοντας την «αδέσμευτη δημοσιογραφία», τη «δημοσιογραφία της κοινής λογικής» ως επιχείρημα στην πείνα του άλλου. Έχουν στραφεί εκατοντάδες φορές ενάντια στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, ενώ δεν ξεχνούν να υπενθυμίζουν πως η πολιτική του Μνημονίου και μετέπειτα η συγκυβέρνηση είναι η μόνη διέξοδος.Έχουν κατ’ επανάληψη σπάσει απεργίες συναδέλφων τους (δημοσιογράφων και τεχνικών) με αποκορύφωμα την έγκληση του Οικονόμου από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής. Από την άλλη πλευρά, η ηαρουσιάστρια Τσαπανίδου, οικοδομώντας για χρόνια το προφίλ της σύγχρονης αλλά… απλής, έφτασε στο σημείο να διαφημίζει προϊόντα κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας «επειδή δεν είχε δουλειά για δύο μήνες», όπως η ίδια είπε στην κατάθεσή της και αφού πρώτα είχε καρπωθεί 500.000 ευρώ! 
πηγή :alexiptoto.com
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5433.html

Καταφύγιο στα μοναστήρια για να γλιτώσουν την οικονομική κρίση!!!

Καταφύγιο στον Θεό αναζητούν το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι Έλληνες, προκειμένου να γλιτώσουν από το «δαίμονα» της οικονομικής κρίσης και των χαρατσιών! Η εφημερίδα «Ελλάδα» αποκάλυψε περιπτώσεις δύο επιχειρηματιών από την Πάτρα, οι οποίοι έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους και ..
ακολούθησαν το δρόμο της Ορθοδοξίας, αφήνοντας πίσω τους χρέη και πιστωτές. Η απόφαση γνωστού επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα υπόδησης σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, να φύγει για την Αθήνα προκειμένου να χειροτονηθεί διάκονος, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους συναδέλφους του στην περιοχή. Όλοι γνώριζαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα ακολουθούσε το δρόμο του Θεού στα 45 του χρόνια. «Τον συγκεκριμένο συνάδελφο τον κυνηγούσαν Θεοί και δαίμονες. Αυτό φάνηκε και όταν έκλεισε την επιχείρηση και έφυγε για να χειροτονηθεί, καθώς τα εξώδικα για χρέη μπροστά από το κατάστημά του σχημάτισαν βουνό», δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργος Ρόρος. Το δρόμο του μοναχισμού πήρε άλλος επιχειρηματίας από την Πάτρα, που διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στο κέντρο της πόλης. Τα χρέη τον έπνιγαν μέχρι που ξαφνικά μία ημέρα έβαλε λουκέτο και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα βρίσκεται σε μοναστήρι της Πελοποννήσου, ενώ παρακολουθεί μαθήματα βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας. «Ο συνάδελφος είχε μία τάση προς το Θεό, όχι όμως τέτοια για να βάλει το ράσο. Οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και φαίνεται πως αποφάσισε να πάει στο μοναστήρι για να βρει στέγη, τροφή και να προσφέρει υπηρεσίες», δηλώνει ο κ.Ρόρος. Μάλιστα παρομοιάζει τη σημερινή κατάσταση με εκείνη του Βυζαντίου: «Όπως στην εποχή του Βυζαντίου πολλοί πήγαιναν στα μοναστήρια για να μην πολεμήσουν, έτσι και τώρα στρέφονται σε αυτά, διότι το να ζεις στη σημερινή κοινωνία είναι ένας διαρκής πόλεμος με τα χαράτσια, το ΔΝΤ, την απειλή της χρεοκοπίας. Η κατάσταση στην Πάτρα, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είναι δραματική. Από τις αρχές του 2012 έχουν κλείσει στην περιοχή μας περισσότερα από 280 καταστήματα. Έτσι κάποιοι επιχειρηματίες ακολουθούν το δρόμο του Θεού, άλλοι της ξενιτιάς και άλλοι παίρνουν ένα σχοινί και βάζουν τέλος στη ζωή τους…» Πάγωμα διορισμών και στην Αρχιεπισκοπή! Ούτε στην εκκλησία δεν μπορούν να βρουν δουλειά οι πολίτες, καθώς το μνημόνιο έφερε πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και κατ’ επέκταση και στην εκκλησία, που υπάγεται σε αυτόν, ενώ οι κληρικοί πληρώνονται από τα κρατικά ταμεία. Έτσι για κάθε δέκα αποχωρήσεις κληρικών, γίνεται μόλις ένας διορισμός, όπως ισχύει στο δημόσιο. «Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν έχουν γίνει καθόλου διορισμοί. Πέρυσι μας δόθηκαν 100 θέσεις κληρικών, 85 για όλη την Εκκλησία της Ελλάδας και 15 για τις Μητροπόλεις του Πατριαρχείου», δηλώνει ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πατήρ Μάξιμος. Ασφαλώς και η επιλογή κάποιου να γίνει ιερέας είναι πρωτίστως πνευματική ανάγκη και δεν αποτελεί λύση σωτηρίας – και μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες – από τα οικονομικά προβλήματα. Εξάλλου, όπως λέει ο πατήρ Μάξιμος «δεν επιτρέπουμε σε κάποιον να χειροτονηθεί, αν δεν έχει προηγηθεί διαρκής προετοιμασία και δεν έχουμε κρίνει ότι είναι κατάλληλος και χρήσιμος για να πάρει την ευλογία».

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4746.html

Δείτε ποιοι έκαναν επίθεση στην Παπαχρήστου...και θυμηθείτε τι έλεγαν οι ίδιοι..


Οι κωλοτούμπες και τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς,έχουν βάλει σκοπό να στείλουν στην Χρυσή Αυγή και στον ακροδεξιό χώρο όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί τους....και όποιον είναι απλός παρατηρητής τον κάνουν να επισκεφτεί τον πρώτο ψυχίατρο που θα βρει μπροστά του.

Τώρα απαγόρευσαν και τιμωρούν με τον πιο ατιμωτικό τρόπο...ακόμα και το χιούμορ που δεν τους αρέσει.Θύμα τους η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.
Οι ίδιοι βέβαια μπορούν να συκοφαντούν,να λοιδωρούν και να λειτουργούν άκρως φασιστικά σε όποιον τους κάνει κέφι χωρίς να πονοκεφαλιάζουν πως και πότε θα τους επιτεθούν μετά τα ΜΜΕ.
Τα οποία λειτουργούν πια άφοβα σαν παπαγαλάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ...και έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα ΜΜΕ πουλώντας με άνεση αριστεριλίκι και διεθνισμό.

Το ΠΑΣΟΚ που έκανε επίθεση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν 2 μήνες μέσω των κυρίων Λοβέρδου και Χρυσοχοϊδη που διέδιδαν τα εξής..
Ανατριχιαστική είναι η εικόνα ττου κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με στοιχεία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ο υπουργός έκανε λόγο για υγειονομική βόμβα τοποθετημένη στο κέντρο της πόλης, με άθλιες συνθήκες στέγασης μεταναστών όπου οι μολυσματικές ασθένειες εξαπλώνονται με ταχύτητα, για 600 πορνεία που πρέπει να κλείσουν γιατί μόνον 7 είναι νόμιμα και άλλα πολλά.

«Η κατεύθυνση του Μ. Χρυσοχοίδη για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών είναι απολύτως σωστή. Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική. Εχουν αυξηθεί μολυσματικές ασθένειες όπως η φυματίωση και το έιτζ μέσω της σεξουαλικής επαφής, της χρήσης ναρκωτικών, των άθλιων συνθηκών στέγασης και διαβίωσης».

«Εδωσα μάχη για να προχωρήσω σε υγειονομικές εξετάσεις σε χώρους μόλυνσης από ναρκωτικά και πορνεία. Ερχόταν η Δημοτική Αστυνομία και με έδιωχνε. Τώρα όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Ερχεται ο Μ. Χρυσοχοίδης, από την πλευρά του πιο δύσκολου υπουργείου, και λέει θα δώσω λύση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργατικής διάθεσης, την Δευτέρα εκδίδω υγειονομική διάταξη σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που αφορά νοσήματα ξεχασμένα, που εισάγονται ξανά μέσω της Ελλάδας -οι Ευρωπαίοι δεν μας άκουγαν που φωνάζαμε μέχρι πρότινος, έπρεπε να προστεθούν η Μάλτα και η Ιταλία στο πρόβλημα για να συνειδητοποιήσουν πόσο δύσκολο είναι- για να διαφύγουν πάλι προς τα έξω. Είμαστε σε δεινή θέση. Οι μετανάστες είναι εύκολο να μπουν στην χώρα μας και δύσκολο να βγουν».

Οσο για το θέμα της ολοένα αυξανόμενης πορνείας στο κέντρο της πόλης, με χώρους και με ιερόδουλες που δεν περνούν ποτέ υγειονομικό έλεγχο, ο Α. Λοβέρδος λέει:

«Μου λένε ότι υπάρχουν 600 οίκοι ανοχής που είναι κυριολεκτικά εστίες μολύνσεων, γιατί από αυτούς μόνον οι 7 είναι νόμιμοι. Τώρα επιβάλλουμε τον έλεγχο. Ελέγχουμε και κλείνουμε. Μπορώ να πω ότι πλέον το ζήτημα που αφορά την δημόσια υγεία στο κέντρο της Αθήνας θα επιλυθεί όχι σε διάστημα μηνός αλλά ημερών».

Πάμε τώρα και στα ορφανά του ΚΚΕ που έφτιαξαν δικά τους κόμματα...
Απο την εποχη του ελληνικου εμφυλιου..



Τοτε που το ΚΚΕ και οι αριστεροί δεν είχαν πάρει ακόμα τις αμερικανοεβραϊκές οδηγίες να αρχίσουν να το παίζουν αντιρατσιστές...όπως τώρα..
Θα παροτρύνω όποιον θέλει να κάνει την δικιά του έρευνα να δει τι έχουν πει κατά καιρούς όλοι αυτοί οι επαγγελματίες λασπολόγοι σε άρθρα και σχόλια ....τι ακριβώς λένε για όποιον είναι από χωριό ή δεν έχει και την καλύτερη μόρφωση όπως διατυμπανίζουν πως έχουν ίδιοι.
Θεωρούν λοιπόν κατώτερους τους χωριάτες και τους αμόρφωτους.
Δηλαδή αν αυτό δεν είναι ρατσισμός...τότε τι είναι?
Επίσης υβρίζουν και διακωμωδούν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που έδωσαν το αίμα και την ίδια τους τη ζωή για την πατρίδα...πχ Τατσόπουλος για Κολοκοτρώνη...ο οποίος Τατσόπουλος μετά επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και έγινε μέχρι και βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου..με ποιον άλλον με το ΣΥΡΙΖΑ φυσικά.

Επίσης το ίδιο και η Ρεπούση,που εξύβρισε με τον χειρότερο τρόπο την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους στη Σμύρνη.

Για τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν έχω να πω κάτι,είναι γνωστός ο ρόλος τους και ξέρουμε όλοι τι παιχνίδια παίζουν και τι αμοιβές παίρνουν για να κάνουν τις θλιμμένες χήρες  και ότι δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων..πρώτα των ξένων και μετά των Ελλήνων..Όταν όμως οι Έλληνες εργαζόμενοι φωνάζουν πως μένουν άνεργοι και τα αφεντικά τους...δίνουν τις δουλειές τους τώρα πια σε φτηνούς μετανάστες εργάτες.τότε επικρατεί σιγή ιχθύος και αρχίζει το παραμύθι του ιμπεριαλισμού και κατά των κακών αφεντικών.Η ειρωνεία είναι ότι τα ίδια αφεντικά (μεγαλοεργολάβοι) πληρώνουν και τους ίδιους...για να γράφουν απόψεις με ύφος που τα ξέρει όλα ...για το πόσο πολύ πονάνε και στεναχωριούνται για τους κατατρεγμένους και κακόμοιρους μετανάστες..που εκμεταλλεύεται το κεφάλαιο που πληρώνει και τους ίδιους..
Σας προτείνω να κάνετε και οι ίδιοι τις δικές σας έρευνες και είμαι σίγουρος πως θα βρείτε κι άλλα πολλά "μαργαριτάρια" που έχουν πει και κάνει κατά καιρούς όλη αυτή η αριστερή λαίλαπα που τρώει συστηματικά τα σωθικά της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες με μόνο σκοπό να γίνουν όλοι απάτριδες,άθρησκοι και καλά νεοταξικά προβατάκια...

ΥΓ..Μιας και το επιβάλει η μέρα θα πω και εγώ ένα ρατσιστικό ανέκδοτο..
Απαγορεύτηκαν τα ανέκδοτα για τους Gay...
Θίγονται οι Βρετανοί και θα σβήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα προς ένδειξη διαμαρτυρίας!!!
Jack the ripper για το eglimatikotita.gr


http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_2194.html

Ντοκουμέντο: Ιδού γιατί έκοψαν την Β.Παπαχρήστου...[ΒΙΝΤΕΟ]

"Στοχοποιημένη" την είχαν την πρωταθλήτρια του τριπλούν και βασική μας ελπίδα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Βούλα Παπαχρήστου οι γνωστοί κύκλοι της παγκοσμιοποίησης (και κατά τύχη υπερασπιστές του Μνημονίου στην Ελλάδα).

Γιατί αποδεικνύεται ότι η Β.Παπαχρήστου, εκτός από εξαιρετική αθλήτρια και πειθαρχημένος χαρακτήρας είναι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ μέχρι μυελού των οστών. Γιατί εν τέλει αποδεικνύεται ότι την κυνήγησαν οι ξεφτιλισμένοι, γιατί απλά ένιωθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Ιδού ποιο βίντεο είχε ανεβασμένο στο twitter η Παπαχρήστου





http://www.tragiko.com/2012/07/blog-post_3824.html

Αίσχος και ντροπή!!! Δρομέας σταμάτησε και άναψε με την φλόγα...το τσιγάρο περαστικού



Καλά δεν περιμέναμε και κάτι καλό απο αυτούς...!!!


Να σας θυμίσουμε και το χτεσινό περιστατικό με το μπέρδεμα των εθνικών ύμνων Κορέας και Β.Κορέας που θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο.
Τα τραγικά λάθη στο Λονδίνο πάνε και έρχονται...


Αλλά αυτό παραπάει...Δρομέας να σταματάει και να ανάβει τσιγάρο στον περαστικό, είναι τελειώς προσβλητικό για την Ελλάδα.


Τι προσπαθουν να αποδείξουν...;


Τον εξευτελισμό της Ελλάδας ;


Aς το σκεφτoμασταν οταν τους δίναμε την Ολυμπιακή φλογα...εαν ομως μας τα έχωναν χοντρά οπως θα επρεπε.. δεν θα κάνανε μ@λ@κιες...


Αυτά δεν τα κοιτάνε στην Ολυμπιάδα η επιτροπή; Αμεσο αποκλεισμό απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες θελουν.


Πρέπει να πάρει θέση η Κυβέρνηση της Ελλάδας δεν μπορούνε να μας ξεφτυλίζουν έτσι οι Άγγλοι που είναι με μια μπύρα στο χέρι, που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται.


Δείτε Βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο:


http://www.tragiko.com/2012/07/blog-post_3960.html

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,

εδώ κι αρκετό καιρό, είχα πάθει αυτό που λέμε άρνηση και δεν ένιωθα καμία όρεξη να σου μιλήσω. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουνίου, ένιωσα το απόλυτο κενό. Τα πάντα έμοιαζαν ανούσια, όπως κάποτε που όλοι κοιμούνταν. Τώρα όμως ξύπνησε ο κόσμος είπα. Τί πήγε στραβά; Τί στο καλό περιμένει να δει πλέον για να γίνει αυτό που όλοι λένε στο διαδίκτυο, δηλαδή να ξυπνήσει; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι πως από σήμερα σταμάτησα να νιώθω αυτήν την οργή για τον κόσμο που με περιβάλει και να τον κατηγορώ για την στάση του στις εκλογές, σταμάτησα να νιώθω αυτήν την άρνηση κι αφορμή για τούτες δω τις αράδες, είναι ένα από τα τερατουργήματα που έχει δημιουργήσει ο νεοέλληνας κι ακούει στο όνομα Κούβελος.


Κούβελος βιογραφικό : http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=65&catid=35&Itemid=56&lang=el βέβαια, πουθενά δεν αναφέρεται στο βιογραφικό του, το τί ακριβώς έγινε στους Μεσογειακούς αγώνες του 2013 με κοινή διοργάνωση από Βόλο και Λάρισα, π.χ. : http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=103042


ούτε φυσικά μπορεί κάποιος να αποδείξει πώς τον ψήφισαν τον κουβελο όλοι αυτοί. Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Αυτός είναι ο άνθρωπος όμως, που για τους δικούς του λόγους φυσικά, ευθύνεται για την στέρηση της ευκαιρίας να δοξάσει την χώρα της η αθλήτρια Παρασκευή Παπαχρήστου. Ο άνθρωπος που ντρόπιασε την Ελλάδα όταν μας πήραν πίσω την διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων του 2013, ο άνθρωπος που μεσούσης της κρίσης και της ανάγκης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος για ρευστότητα, εκείνος έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό και μια ολόκληρη ελληνική βουλή, έψαχνε (τάχα μου τάχα μου) για μια ολόκληρη εβδομάδα, ποιος ήταν ο αποστολέας των χρημάτων. Βγήκε φυσικά η σύζυγος κι είπε ξεκάθαρα πως ξεκάθαρα δεν είχε καταλάβει ποιον ξεκάθαρα ψάχνουμε, δήλωσε ξεκάθαρα έκπληκτη, δήλωσε ξεκάθαρα πως όλα έχουν γίνει ξεκάθαρα νόμιμα (νομότυπα είναι η λέξη που ψάχνουν ορισμένοι), κλπ. Αυτός είναι κι ο άνθρωπος που έκρινε μια ζωή σε μια στιγμή. Κρίνει αυτός που θα έπρεπε να κρίνεται. Ζήτησε συγγνώμη τρομαγμένο το κοριτσάκι στο τουίτερ και της απάντησα να μην ζητάει συγγνώμη. Η πολιτεία πρέπει να της ζητήσει συγγνώμη.

Διάβασα κι ένα ωραίο άρθρο του Νετάκια http://netakias.wordpress.com/2012/07/25/ypokrites/ κι έχω να θέσω κάποιες ερωτήσεις…

1. Καταλαβαίνουμε όλοι ή μόνον εγώ, πως εδώ και καιρό γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια υποβάθμισης κάθε τί Ελληνικού;

2. Καταλαβαίνουμε όλοι ή μόνον εγώ, πως ό,τι είναι τουρκικό ή αλβανικό ή πακιστανικό ή σκοπιανό ή γερμανικό ή ισραηλινό ή ή ή ή ή είναι καλό κι ό,τι είναι Ελληνικό είναι σκάρτο και πρέπει να καταργηθεί και να εξαφανιστεί από το πρόσωπο του χάρτη;

3. Καταλαβαίνουμε όλοι ή μόνον εγώ, πως μπορεί μια ολόκληρη γη ή μια ολόκληρη χώρα (γερμανία, ολλανδία, κλπ) ή κάθε διαπλεκόμενη γερμανική κωλοφυλλάδα να βρίζει, να μειώνει, να ρεζιλεύει, να ξεφτιλίζει την χώρα μας κι αν εμείς πούμε κάτι, είναι ρατσιστικό;

4. Καταλαβαίνουμε όλοι ή μόνον εγώ, πως ενώ υπάρχει ο όρος «Αντισημιτισμός» κι όλοι μπορούμε να κατηγορηθούμε για αντισημιτσμό, παράλληλα κανείς δεν ασχολείται για τον απόλυτο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της ίδιας της πολιτείας και του ίδιου του κράτους; Να θυμίσω δηλώσεις από ρεπουση, τασιοπουλο, καμινη, μπουταρη, παγκαλο και τόσους και τόσους ανθέλληνες που να με συμπαθάνε που ξεχνώ τα ονόματά τους;

5. Καταλαβαίνουμε όλοι ή μόνον εγώ, πως όλα αυτά γίνονται για να νιώθουμε συνέχεια ένοχοι, υπόλογοι, αιχμάλωτοι, ντροπιασμένοι, μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα;

6. Καταλαβαίνουμε όλοι ή μόνον εγώ, πως λίγο ακόμη και δεν θα πιστεύουμε ούτε εμείς οι ίδιοι πως είμαστε Έλληνες;

Προσπαθούν να μας κάνουν να μιλάμε άλλη γλώσσα (ενώ αυτοί μαθαίνουν στα παιδιά τους Αρχαία Ελληνικά), προσπαθούν να μας αλλοιώσουν με όλες αυτές τις ορδές των παρανόμων μεταναστών, προσπαθούν να μας συρρικνώσουν και μιλάνε συνεχώς για ανεξάρτητη Κρήτη, ανεξάρτητη Ικαρία, βγάζουν το Καστελόριζο από τους χάρτες για την ΑΟΖ, κλείνουν τα ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό, ώστε ν’ αποκοπούν οι Έλληνες δεύτερης και τρίτης γεννιάς από την μαμά Πατρίδα, προσπαθούν να μας κάνουν να γίνουμε ανθέλληνες εμείς οι ίδιοι και να πιστέψουμε τα αισχρά τους ψεύδη, πως τάχα μου δεν προερχόμαστε και καμία σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους μας προγόνους, πως η γραφή ανεκαλήφθει από τους Φοίνικες, πως την αμερική ανεκάληψε ο κολόμβος, πως την στρογγυλή γη ανεκάληψε ο γαλιλαίος, πως η Αίγυπτος (Υπτίως του Αιγαίου) έχει αρχαότερο πολιτισμό από εμάς και πλείστες άλλες γελοιότητες.

Γιατί όλα αυτά κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα που θέλουν τόνους από μελάνι για να γραφτούν; Γιατί όλα αυτά για μια χούφτα ανθρώπων σε μια μικρή γωνιά της γης; Γιατί τέτοιο μίσος για τους Έλληνες; Γιατί τόσος κόπος και χρήμα για να πάψουμε να υπάρχουμε;

Προφανώς και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Προφανώς αν δούμε όλο το παζλ, καταλάβουμε την σημασία του να μην υπάρχει Έλληνας κι αθάνατο Ελληνικό πνεύμα.

Και μετά απ’ όλα αυτά, ρωτάω:

Είσαι Έλληνας ή Ανθέλληνας;

Εσένα ρωτάω που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Εσένα που είσαι πολιτικός εκλεγμένος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εσένα που είσαι δάσκαλος.

Εσένα που είσαι παππάς.

Εσένα που είσαι καλλιτέχνης.

Εσένα που είσαι δήμαρχος, νομάρχης κλπ



Είσαι Έλληνας ή Ανθέλληνας;



Σκέψου πριν απαντήσεις, γιατί μπορεί να νομίζεις άλλα και να συμβαίνουν άλλα.

Άναξ
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4232.html

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ

Όταν ένα μηδενιστικό μόρφωμα, όπως το κόμμα ΚΟΥΒΕΛΗ –ΡΕΠΟΥΣΗ, αποφασίσει ότι χρειάζεται πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, όταν η γνωστή οικογένεια, τα μέλη της οποίας υπήρξαν οι καλύτεροι πελάτες της SIEMENS, αποφασίσουν ότι έφθασε η ώρα για να πριονίσουν την καρέκλα του απεχθούς Καλαματιανού, που οι Έλληνες τόλμησαν να εκλέξουν πρωθυπουργό,όταν ο Καλαματιανός έχει δίπλα του φυγόμυαλους και τενεκέδες, οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν τι τρέχει γύρω τους, τότε, τη νύφη την πληρώνει κάποια άτυχη πρωταθλήτρια που, δυστυχώς γι αυτήν, δεν διαθέτει ούτε την μικροψυχία των διωκτών της, ούτε την δυνατότητα για μακροβούτια και πατητές στα λασπόνερα του δημόσιου διαλόγου.
Ο μπάρμπα-Φώτης, γλυκομίλητος και πράος, όπως ακριβώς ταιριάζει σε όλους τους υστερόβουλους πολιτικάντηδες που ανέδειξε η Ψωροκώσταινα, ζήτησε την σταύρωση της Βούλας Παπαχρήστου, διότι ‘δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’: τα αστεία, άνευ εγκρίσεως της Επιτροπής Λογοκρισίας της ΔΗΜ.ΑΡ., απαγορεύονται. Επίσης απαγορεύεται, αυστηρώς και δια ροπάλου, η συζήτηση ή η ανταλλαγή ευχών με μέλη της ‘ΧΡΥΣΗΣ.ΑΥΓΗΣ.’ ή άτομα ύποπτα για σχέσεις με την παράνομη αυτή οργάνωση!
Η επινίκια δήλωση του εκπροσώπου της ΔΗΜ.ΑΡ. για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στάζει χολή και απροκάλυπτο μίσος!Όζει ο βόθρος της αριστεροφροσύνης!
Στην άλλη όχθη, η ΥΨΗΛΗ ΚΥΡΙΑ, άρτι επαναφιχθείσα στο ΝεοΔημοκρατικό μαντρί, υπομειδιά εύχαρις και ευγνώμων προς τον σύζυγό της: επιτέλους έκανε μία δουλειά σωστά!Πρώτα, λένε, βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι! Έτσι και με τα μέλη της Άγιας Οικογένειας, είτε όμαιμοι είτε σώγαμπροι, το κουβαλάνε το μαύρο το χτικιό μέσα τους! Αρκεί να γίνεται πάντοτε το κακό!
Τέλος, οι… λεβεντολεβέντες υψηλόβαθμοι της Ν.Δ. Με απασχολούν μόνο αυτοί, γιατί δεν πιστεύω ότι το ζήτημα Παπαχρήστου πρόλαβε να απασχολήσει τον ίδιο τον Σαμαρά.Βυθισμένοι στον αυτισμό τους, ανίκανοι να αντιληφθούν τα στοιχεία που δομούν την πραγματικότητα, ανήμποροι, συνεπώς, να την ερμηνεύσουν, ανεπαρκείς και ακατάλληλοι όταν χρειάζεται να την ελέγξουν, καταδικασμένοι να τους ‘τσιμπάει το μάγουλο’ ο κάθε Κούβελος!
Λίγες μόνο ημέρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε, η κυβέρνηση Σαμαρά φαίνεται να πνίγεται σε μιά κουταλιά νερό. Πριν καλά-καλά προλάβει να ασχοληθεί με τα μεγάλα και σοβαρά χάνει τον βηματισμό της στα επουσιώδη και μικρά.Το επεισόδιο με την Βούλα Παπαχρήστου δεν είναι το πρώτο και, υποπτεύομαι ότι, δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο. Είναι πιθανό να πάρει διαστάσεις ανεξέλεγκτες, εάν τώρα δεν αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα.
Καλά θα κάνουν στου Μαξίμου να αντιληφθούν ότι συχνά τα φαινομενικώς μικρής σημασίας ζητήματα έχουν έντονη και ισχυρή επίδραση στο εκλογικό σώμα και είναι ικανά να πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις,Ας ρωτήσουν και τη Μαριέττα. Αυτή ξέρει!

http://greeknation.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5828.html

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ… ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ… ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.

γράφει ο ΦΟΡΟΥΜπήχτης...


Ο Κουβέλης με το εκτροφείο του ανθελληνισμού και των Ρεπούσηδων, που συγκυβερνά με τον «ευπατρίδη» Σαμαρά…
Ο Κούβελος με τα εκατομμύριά του…
Ο Καστανίδης με την εχθροπάθεια του…
Ο Ραγκούσης, το κόμμα του και η BENETON «ευαισθησία» του…
Ο Τσίπρας με τους διαχρονικούς προστατευόμενούς του…
Ο SOROS με τους καλοπληρωμένους επαγγελματίες αντιρατσιστές…
Από κοντά φυσικά και το ΚΚΕ με τη μακακία που το δέρνει. Ανακάλυψε κι αυτό τον "εθνικισμό" που υποβόσκει στο χώρο του αθλητισμού, γιατί κατά τη γνώμη του οι αθλητές είναι κακό να φανατίζονται για λογαριασμό της πατρίδας τους, όταν καλούνται να την εκπροσωπήσουν...
Μόνο που όλοι οι άλλοι κάτι τσίμπησαν από το μεγάλο πολιτικό φαγοπότι. Ενώ το ίδιο ακόμη τσιμπιέται για να δει αν ο κατήφορος θα πιάσει πάτο…

Σ αυτό το ρεφενέ της ντροπής, όλοι κάτι είχαν να βάλουν...


Αυτή η «ιερή συμμαχία» της ντροπής και της υποκρισίας, που δε βρήκε κοινή περπατησιά για να βγάλει άμεσα τον Ελληνικό λαό από το Γολγοθά της ταπείνωσης στον οποίο τον καταδίκασαν, συσπειρώθηκε… ένωσε τα βήματά της… με μιας απέναντι στον κοινό οχτρό.

Και ο κοινός οχτρός ήταν μια Ελληνίδα αθλήτρια. Ένα κορίτσι που μόχθησε για να «περπατήσει» το όνειρό του και – γιατί όχι – να περπατήσει και η ίδια με τη σημαία της Ελλάδας τυλιγμένη στην πλάτη της.

Η Νέα Τάξη όμως δε θέλει τη νέα γενιά να ονειρεύεται…
Η Νέα Τάξη δε θέλει την Ελλάδα να κυματίζει ούτε καν ως σημαία στην πλάτη ενός αθλητή από τη χώρα που γέννησε τον Ολυμπισμό.

Ντοπάρισε λοιπόν τα πολιτικά της ανδρείκελα με το δηλητήριο του «αντιρατσισμού», και τα έβγαλε στο δρόμο να πυροβολούν Έλληνες πολίτες.

Αυτή είναι η κατάντια τους…
Αυτή είναι η ξεφτίλα τους…
Αυτή την εντολή έλαβαν…
Αυτή τη διατεταγμένη υπηρεσία εξετέλεσαν…

Ε… αυτά λοιπόν τα πολιτικά κατακάθια (και αναφέρομαι στο σύστημα των αντιλήψεων με το οποίο κυκλοφορούν) δε μπορούν να με κάνουν να αισθάνομαι περήφανος ως Έλληνας.

Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο οι όποιες πολιτικές απόψεις μιας Ελληνίδας αθλήτριας. Την ώρα που αγωνίζεται εκπροσωπεί την πατρίδα που τη γέννησε και όχι τις πολιτικές της ευαισθησίες.

Αν επρόκειτο να μπω στη λογική να κρίνω μια αθλήτρια για την άποψή της απέναντι στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, γιατί να μην κρίνω πρωτίστως αυτούς που άνοιξαν την κερκόπορτα της χώρας???
Γιατί να μην εξαιρέσω πρωτίστως τους αθλητές που ερωτοτροπούν με τα κόμματα του εθνομηδενισμού???
Γιατί να μην εξαιρέσω επίσης τους αθλητές που ερωτοτροπούν με τα κόμματα εκείνων των ηγετών που διέσυραν στο εξωτερικό την πατρίδα μου???
Γιατί να μην εξαιρέσω επίσης τους αθλητές που ερωτοτροπούν με τα κόμματα οι ηγέτες των οποίων δήλωσαν πίστη και υποταγή στις δυνάμεις της κατοχής???
Γιατί να μην απαιτήσω επίσης την εξαίρεση των αθλητών της Τουρκίας που η ηγεσία της προκαλεί εθνικά τη χώρα μου και λειτουργεί ως κρατικός μεσολαβητής στο λαθρεμπόριο ψυχών και ελπίδας στα ανατολικά σύνορα της πατρίδας μου???

Και φυσικά δε δικαιούνται να την κρίνουν για τις όποιες απόψεις της, εκείνοι που δεν χάνουν την ευκαιρία να ταπεινώσουν την πατρίδα τους, την ιστορία της και τους ιστορικούς αγώνες του λαού της.

Δε δικαιούνται να την κρίνουν όσοι ανέχτηκαν τη χημική ντόπα και τα αίσχη που βγαίνουν  στην επιφάνεια κατά καιρούς.

Η επιλογή σας ήταν κατευθυνόμενη και ελεεινή... Τη Βούλα την πετάξατε έξω γιατί απλά είναι Ελληνίδα.

Σπείρατε θύελλες άθλιοι… Θα θερίσετε καταιγίδες… Κι αυτή η ώρα θε να ρθεί… Και θα ναι ντάλα μεσημέρι.
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_5974.html

Μείναμε με το ένστικτο της επιβίωσης, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...

Η χώρα κατρακυλά καθημερινά από το κακό στο χειρότερο. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί επιδεικνύουν μοναδική (ίσως και παγκόσμια) αδιαφορία για την κατάρρευση της κοινωνίας. Μοναδικό μέλημα αυτών των ανθυπο-κυβερνώντων είναι η εξυπηρέτηση του χρέους που οι ίδιοι δημιούργησαν και που οι ίδιοι πέρυσι το καλοκαίρι αποφάσισαν και νομοθέτησαν για την μη διερεύνησή του…

Δυστυχώς ως χώρα βρισκόμαστε σε μία σταθερά καθοδική (και συνεχώς αυξανόμενη σε ταχύτητα) πορεία καταστροφής, εκτός και εάν συμβεί κάτι «απρόβλεπτο» που θα είναι ικανό να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση και να βγάλει την χώρα από το σπιράλ θανάτου στο οποίο την έχουν τοποθετήσει οι… «διασώστες» της.

Η σημερινή κυβέρνηση –η οποία αποτελεί την φυσική συνέχεια των προηγούμενων καταστροφικών για την χώρα μας κυβερνήσεων- θέλει να ξεκινήσει μία διαδικασία fast track, στην οποία θα τοποθετήσει πωλητήρια σε οτιδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά και στην οικονομική ανεξαρτησία, της χώρας.

Επιτελεία ολόκληρα εργάζονται και σχεδιάζουν τους τρόπους ξεπουλήματος και ευαρέσκειας των «οικονομικών τρομοκρατών» μας, αλλά κανείς δεν έχει έστω και μία απάντηση για το τι θα σημάνει αυτή η γενική πώληση την επόμενη ημέρα για την χώρα, η οποία θα είναι εξαρτώμενη τόσο από το εξωτερικό, όσο και από τους «επιχειρηματίες» που θα έχουν πάρει «κοψοχρονιά» την ενέργεια, το νερό, τις μεταφορές, την είσπραξη φόρων κ.α.

Πώς θα ανταπεξέλθουν οι πολίτες (όσοι θα έχουν την «τύχη» να εργάζονται) με μισθούς κάτω από τα όρια της φτώχειας στην υπερφορολόγηση που δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου εξαφανιστεί και το τελευταίο ευρώ; Κανείς από τους Ελληνόφωνους κυβερνώντες (και εν γένει πολιτικούς) δεν ενδιαφέρεται για το αύριο της χώρας και των κατοίκων της.

Πώς θα ανταπεξέλθουν οι πολίτες στην συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα (η οποία σήμερα εκπορεύεται κυρίως από τους λαθρο-εποίκους, ενώ αύριο αναμένεται αλματώδης αύξησή της λόγω της φτώχειας που επιβάλλουν τα κυβερνητικά μέτρα) και πως θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν θα υπάρχει καμία νομιμότητα και ασφάλεια;

Το ΔΝΤ σκοτώνει, ήταν η είδηση που πριν μερικές ημέρες «βγήκε» στο φως της δημοσιότητας. Μόνο που σκοτώνει τον αθώο πληθυσμό και όχι τα λαμόγια, τους μεγαλοκαρχαρίες, τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς μαζί με τους παρακοιμώμενούς τους. Η κυβέρνηση αρνείται να κατανοήσει πως κάθε της ενέργεια βυθίζει την χώρα ακόμη περισσότερο, την καταστρέφει και την αποσυνθέτει και την παραδίδει σε συμφέροντα ξένων για βάθος δεκαετιών.

Υπάρχει λύση, μέσα σε αυτό το ζοφερό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον; Υπάρχει τρόπος μίας γρήγορης ανάκαμψης, παρά το ότι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο; Μπορεί η χώρα να βρει τον βηματισμό εκείνο (που ίσως ποτέ δεν επέτρεψαν οι «φίλοι» της) που θα την οδηγήσει μακριά από τον καλο-σχεδιασμένο όλεθρό της και μακριά από την σύγχρονης μορφής υποδούλωσή της;

Οι πρόσφατες εκλογές, εκτός του ότι αποδείχθηκαν –για μία ακόμη φορά- ένα μεγάλο πολιτικό ψέμα κι ένα μεγάλο των πολιτών φιάσκο, κατέστησαν απολύτως σαφές πως με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό η διέξοδος από το αδιέξοδο δεν είναι μόνο αδύνατη, αλλά είναι απαγορευτική, προκειμένου η Ελλάδα να καταστεί υπό πλήρη ομηρεία, χωρίς εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία, για να μπορέσουν οι εποφθαλμιώντες τον πλούτο της να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη-κέρδη.

Από όλα αυτά, εξάγεται ένα σαφέστατο συμπέρασμα: Η χώρα απαιτείται να ανακάμψει μέσα από μία σειρά αποφάσεων που θα λάβει ο Ελληνικός λαός, παρακάμπτοντας την σημερινή κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τα Ελληνικά συμφέροντα, διαγράφοντας αποφάσεις, υποσχέσεις και υπογραφές που λήφθηκαν ερήμην του και κατά των συμφερόντων του και καταδικάζοντας πολιτικές και πολιτικούς που έδρασαν ακούσια ή εκούσια κατά της ίδιας της χώρας και του Συντάγματός της.

Μόνο ένα γενικό δημοψήφισμα, με μία σειρά ερωτήσεων που θα κληθεί να απαντήσει ο Ελληνικός λαός, μπορεί να δώσει τις κατάλληλες και υπεύθυνες απαντήσεις. Ένα δημοψήφισμα που θα γίνει με απουσία του παρόντος πολιτικού προσωπικού από τα θεσμικά όργανα και που θα μπορέσει να λειτουργήσει ως μία νέα αρχή έναντι όλων εκείνων που χαμογελώντας μας απειλούν με καταστροφή.

Άραγε, τι θα συνέβαινε εάν αποφασίζαμε να… απομακρυνθούμε από τους δολοφόνους μας; Τι θα γινόταν εάν αποφασίζαμε να μην δεχθούμε να πληρώσουμε για ένα χρέος που εντέχνως δημιούργησαν και που μας φόρτωσαν; Τι θα γινόταν εάν αποφασίζαμε ως λαός να πούμε ένα νέο, σύγχρονο ΌΧΙ σε εκείνους που μας προσβάλουν και που (ήδη) μας μεταχειρίζονται ως υπανθρώπους;

Τι χειρότερο θα συνέβαινε σε εμάς που μας έχουν δρομολογήσει να βιώσουμε την καταστροφή, τον εξευτελισμό, την φτώχεια, την πείνα και την ατίμωση; Και τι χειρότερο θα συνέβαινε σε εκείνους οι οποίοι μέχρι και σήμερα τολμούν να παίζουν με δηλώσεις κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων και να κερδοσκοπούν από αυτές τις δηλώσεις στα διεθνή χρηματιστήρια και στις «αγορές»;

Ένα δημοψήφισμα επί όλων των θεμάτων, είναι η απάντηση, η μοναδική απάντηση σε όσα σήμερα ταλανίζουν την χώρα, σε όσα σήμερα συνθλίβουν την οικονομία και την κοινωνία, σε όσα σήμερα απειλούν την γεωγραφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Ένα δημοψήφισμα που θα βάλει τον κάθε κατεργάρη στο… κελί του και που θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάκαμψης.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, αφού τον «πάτο» τον προσπεράσαμε ήδη και οι «διασώστες» μας έχουν βάλει να σκάβουμε για να πάμε ακόμη πιο βαθιά. Αυτοί που έχουν να φοβηθούνε, είναι εκείνοι που αποφάσισαν να μας εξοντώσουν εκ του ασφαλούς, κάνοντας μόνο δηλώσεις… Και είναι φοβερό για μία χώρα, για μία οποιαδήποτε χώρα, αλλά ιδιαίτερα για την Ελλάδα, να υποτάσσεται από δηλώσεις μαριονετών της Νέας Τάξης, η οποία έχει στοχοποιήσει την Ελλάδα ως το πειραματόζωο που θα πεθάνει για να φοβηθούν οι υπόλοιποι για να ακολουθήσουν τις «συμβουλές» της.

Απαιτείται, λοιπόν, ένα γενικό δημοψήφισμα, το οποίο θα λειτουργήσει ως εντολή για εκείνους που θα τολμήσουν να αναλάβουν το βάρος και την ευθύνη της υλοποίησής του. Αρκετά μας κορόιδεψαν οι ελληνόφωνοι μεγαλο-σπουδασμένοι βρυκόλακες και δεινόσαυροι, οι καρεκλοκένταυροι θηρευτές και βιαστές της Δημοκρατίας και της λογικής. Τα μίσθαρνα υπαλληλάκια του νεοταξισμού απαιτείται να βρεθούν εκεί που τους αξίζει. Η χώρα απαιτεί διοίκηση Ελληνική, με αίσθημα ευθύνης και αδίστακτη στην επιβολή των Δικαίων της χώρας.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ως λαός πως βαδίζουμε σε ένα τούνελ, σε έναν μονόδρομο θανάτου και πως απαιτείται να κάνουμε επιτόπια αναστροφή για να κινηθούμε προς την διάσωσή μας. Ο χρόνος που υπολείπεται δεν είναι αρκετός για περαιτέρω βαθυστόχαστες αναλύσεις. Οφείλουμε να κινηθούμε τώρα, να απαιτήσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες και να επαναφέρουμε την Δημοκρατία στην χώρα.

Εάν δεν κάνουμε αυτό που η λογική επιτάσσει, θα γίνουμε μάρτυρες μίας νέας εθνικής ταπείνωσης και αιχμάλωτοι των τιποτένιων ανθυποκυβερνώντων που σήμερα κυβερνούν για εμάς, χωρίς εμάς και εκτελούν εντολές εκείνων που αποφασίζουν υπέρ των δικών τους συμφερόντων και όχι των δικών μας. Ξεπεράσαμε προ πολλού το χρέος μας προς τους προγόνους και στην ιστορία. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον όλεθρό μας και το μόνο μας όπλο είναι το ένστικτο της επιβίωσής μας.

Είτε θα ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και υπάρχει περίπτωση (σοβαρή μάλιστα) να διασωθούμε, είτε θα μείνουμε υπάκουοι στις εντολές των εκτελεστών και των δημίων μας και θα προχωρήσουμε σιωπηλοί προς τον τόπο της εκτέλεσής μας.

Η επιλογή είναι δική μας. Πάντα ήταν δική μας. Πάντα έπρεπε να επιλέξουμε στο μοναδικό δίλημμα: Ή αυτοί, ή εμείς. Απλά, τα ερωτήματα που μας έθεταν δεν περιείχαν αυτή την επιλογή ή τα μικροσυμφέροντα που μας τεχνηέντως μας «εμβολίαζαν», λειτουργούσαν ως «αντιστάσεις» προς την εφαρμογή του λογικά και όχι του πολιτικά ορθού. Σήμερα είμαστε μηχανές παραγωγής χρήματος και αριθμοί στους οποίους χρεώνουν τα δικά τους χρέη.

Μήπως, επιτέλους, πρέπει να αποφασίσουμε να γίνουμε άνθρωποι ελεύθεροι, να σταματήσουμε να ζούμε με τον τρόμο του αύριο και τις δικές τους αποφάσεις και να ορίσουμε την χώρα και τις ζωές μας εμείς οι ίδιοι, αφού αυτοί που ανέλαβαν αυτή την ευθύνη δεν είναι απλά ανερπαρκείς, αλλά είναι επικίνδυνοι, αφού δεν υπηρετούν εμάς, αλλά εξυπηρετούν τους μεγάλους "αφέντες" τους;




http://kostasxan.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2759.html

http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz21jsNoTH5

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8656.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters