Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ .


From  HEIL GAP ( or mind the GAP )

Η αλλαγή του καθεστώτος στη Συρία συμφωνά με την Ατζέντα Μπίλντερμπεργκ,  Goldman Sachs & Τζορτζ Σόρος …. ενώ « αναδύεται » η Μουσουλμανική (Τεκτονική) Αδελφότητα της Συρίας !

Ακριβώς όπως έκανε στην Τυνησία και την Αίγυπτο, έτσι λοιπόν … και τώρα ο Μπαράκ «Χουσεΐν» Ομπάμα … επιτρέπει την εξαγορά και της Συρίας από την Μουσουλμανική Τεκτονική Αδελφότητα

Προφανώς , ολόκληρος ο ισλαμικός κόσμος γνωρίζει ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα στηρίζει και χρηματοδοτεί τη Μουσουλμανική Αδελφότητα , γιατί άραγε όμως οι περισσότεροι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης στη Δύση προσποιούνται ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ;
Η απαγορευμένη μέχρι πρόσφατα, Μουσουλμανική Αδελφότητα στη Συρία , τώρα διαμορφώνεται σε ένα νέο πολιτικό κόμμα... περιμένοντας να αρπάξει την εξουσία … εάν … και όταν … θα εκδιωχθεί ( ποτέ ) ο Άσαντ. 


Στα άρθρα των φιλελεύθερων Αράβων , τώρα …. κυριαρχεί η ιδέα ότι η βοήθεια  της κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τους ισλαμιστές … είναι δεδομένη.

Έτσι , οι δημοκράτες οι φιλελεύθεροι και οι μετριοπαθείς Άραβες βλέπουν πλέον την Αμερική ως εχθρό τους.
« Ωστόσο, υποτίθεται ότι η πολιτική των ΗΠΑ είναι η προώθηση της δημοκρατίας και της μετριοπάθειας , σωστά (;) »

Η κριτική απέναντι στις ΗΠΑ έχει ένα ισχυρό επιχείρημα : Η πολιτική του Ομπάμα ενθαρρύνει την Μέση Ανατολή να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της … και .... από ένα εθνικό κράτος - κυρίως αραβικό - να μετατραπεί … σε ένα ισλαμικό θεοκρατικό  κράτος .

«Ο Ομπάμα κάλεσε την Μουσουλμανική Αδελφότητα να καθίσει στην πρώτη σειρά».
Στη συνέχεια, χωρίς κανείς να του το ζητήσει , ο Ομπάμα είπε ότι δεν θα πείραζε τις  Ηνωμένες Πολιτείες αν η Αδελφότητα γίνει η κυβέρνηση της Αιγύπτου , μέχρι που πιο πρόσφατα …. υποστήριξε την Μουσουλμανική Αδελφότητα εναντίον του Αιγυπτιακού στρατού .
Και στη Συρία (;) ….  Βεβαίως και εκεί η κυβέρνηση Ομπάμα υποστηρίξει την κυριαρχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ηγεσία του Εθνικού Συμβούλιου της Συρίας.

                                               Obama: "My Muslim Faith"


Ενώ όπως γράψαμε πρόσφατα στο άρθρο μας  :

Χιλιάδες θυμωμένοι Αιγύπτιοι πέταξαν ντομάτες , παπούτσια και μπουκάλια νερού εναντίον της αυτοκινητοπομπής της Χίλαρι Κλίντον , φωνάζοντας «Μόνικα, Μόνικα».

Η Χίλαρι Κλίντον είπε στον Αιγύπτιο Πρόεδρο Morsi: " Θέλω να γίνει σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εμπλέκονται στην όλη επιχείρηση, επιλογής νικητών και ηττημένων, στην Αίγυπτο , ακόμα και αν μπορούσαμε , το οποίο, φυσικά , δεν μπορούμε . " 


Λάθος ! Ενώ οι ισλαμιστές ήταν φυσικά εκείνοι που κέρδισαν τις εκλογές στην Αίγυπτο και την Τυνησία …, η κυβέρνηση Ομπάμα ομως ήταν αυτή που εργάστηκε για να επιλέγουν τόσο οι νικητές …. όσο και οι ηττημένοι .
Οι νικητές :  οι επαναστάτες ισλαμιστές …  
Οι χαμένοι : παλαιά καθεστώτα και οι φιλελεύθεροι αντιφρονούντες . 

Μήπως ο Ομπάμα βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του «Χριστιανού» υπουργού Άμυνας της Συρίας ;

Δεν είναι σαφές μέχρι τώρα αν οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν άμεση ή έμμεση ανάμιξη στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας των υποστηριζόμενων από τις Ηνωμένες Πολιτείες ανταρτών του (FSA) , στην πρωτεύουσα της Συρίας , κατά την οποία δολοφονήθηκε ο Χριστιανός υπουργός Άμυνας της Συρίας Dawoud Rajha . 
Φυσικά τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη , αποδίδοντας την έκρηξη σε ένα βομβιστή αυτοκτονίας … 
Αλλες υποθέσεις όμως ..... περιλαμβάνουν την εκτόξευση πυραύλου από ένα μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ , ενώ ο γνωστός μας (από τον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης το 2011) Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meyssan ανέφερε ότι η έκρηξη πυροδοτήθηκε από το εσωτερικό της αμερικανικής πρεσβείας, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Όμως …. αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση " ο Λευκός Οίκος δήλωσε στο BBC ότι
ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ έχει χάσει τον έλεγχο της Συρίας και η διεθνής κοινότητα πρέπει να βοηθήσει στο έργο …  προς μια πολιτική μετάβαση."
(… ακριβώς αυτό που είπε ο κ. Ομπάμα , πριν παραιτηθεί ο Χόσνι Μουμπάρακ …)


Ο Πρόεδρος Ομπάμα …. « πάνω στην ώρα για τις εκλογές του Νοεμβρίου » , ελπίζει ότι  « η Συριακή περιπέτεια του » θα συσπειρώσει την « πατριωτική στήριξη » στο πρόσωπο του … καθώς από το Μάιο , οι Ηνωμένες Πολιτείες με τους αξιωματικούς της CIA που λειτουργούν στην Τουρκία , βοηθούν ενεργά με λαθραία όπλα τη συριακή αντιπολίτευση , μέσω της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Συρίας .
Από τα μέσα του 2011, η κυβέρνηση Ομπάμα, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία υποστηρίζουν ανοιχτά τους Σουνίτες Μουσουλμάνους στην τζιχάντ εξέγερση της Συρίας …. ως ένα όχημα , για να ασκηθούν πιέσεις εναντίον του βασικού σύμμαχου της Συρίας … του Ιράν .

Εδώ είναι το τι μας λέει σήμερα η Μουσουλμανική Αδελφότητα στη Συρία :
« Δεν υπάρχει αντίφαση μεταξύ των Ισλαμικών αξιών και τη ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας ».
Μόλις Άσαντ θα έχει φύγει , ε τότε … θα πρέπει να ακούει κάνεις … λιγότερα για ελευθερία και την ισότητα και … περισσότερα για το νόμο της σαρία !
Όπως ακριβώς ακούγονται αυτά σήμερα και στην Τυνησία και την Αίγυπτο .

          Syrian Muslim Brotherhood to launch political party


Η εξωτερική χρηματοδότηση στην αντιπολίτευση της Συρίας και η υποστηριζόμενη από τη Δύση ένοπλη εξέγερση εναντία στον Μπασάρ αλ-Άσαντ , ψευδώς παρουσιάζεται ως μια αυθόρμητη εξέγερση των ακτιβιστών της « δημοκρατίας » , καθώς σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  Guardian στο Ηνωμένο Βασίλειο , εξέχουσες προσωπικότητες του συνασπισμού " αλλαγής του καθεστώτος " - κυρίως του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου (SNC) - έχουν στενές σχέσεις με τις υψηλότερες τάξεις της παγκοσμίας ελίτ: την σκοτεινή Μπίλντερμπεργκ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR ), τον Zbigniew Brzezinski , τον πρόεδρος της Goldman Sachs International: Peter Sutherland , τον συνεργάτη των ΝΑΖΙ στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος , καθώς και αμέτρητα αφεντικά από τη Δύση και φυσικά , την κυβέρνηση των ΗΠΑ !
Είναι ξέρετε όλοι τους …. πάρα πολύ καλά φιλαράκια ! 


Όλοι λοιπόν … συνδέονται με την « αραβική πρωτοβουλία Μεταρρύθμισης » με διάφορους τρόπους ….. « ενώ η εικόνα που αναδύεται είναι της Bassma  Kodmani ,  της αξιόπιστης υπολοχαγού της άγγλο-αμερικανικής βιομηχανίας … για την προώθησης της δημοκρατίας » Χα, χα, χα … Πράγματι, προκειται για μεγάλη #%^&@ !


Η έρευνα αποδεικνύει ότι ένα μεγάλο μέρος της προπαγάνδας που χρησιμοποιείται για την … χα, χα, χα … "επανάσταση" , δηλαδή την προώθηση της διεθνούς στρατιωτικής επέμβασης , στην πραγματικότητα είναι τεχνάσματα των δημοσίων σχέσεων που χρηματοδοτούνται από τα μεγάλα αφορολόγητα ιδρύματα !
Και υπάρχουν πολλά χρήματα πίσω από την εξάπλωση της παραπληροφόρησης .
Εξετάστε τις φαινομενικά ατέρμονες αναφορές για « σφαγές αμάχων » που κατηγορούν τη συριακή τυραννία -.
Σχεδόν πάντα από "ανώνυμους ακτιβιστές" – με κατηγορίες που αποδεικνύεται συνεχώς ότι είναι υπερβολικές , ή κατασκευάζονται, ή ακόμα ότι στην πραγματικότητα …. οι σφαγές διαπράττονται από τους υποστηριζόμενους από τη Δύση επαναστάτες , και στη συνέχεια κατηγορείται το καθεστώς Άσαντ. 


Τουλάχιστον τρεις μεγάλες γερμανικές εφημερίδες - η Die Welt, η FAZ (εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung), και η εφημερίδα Bild - έχουν δημοσιεύσει εκθέσεις που αποδίδουν την ευθύνη για τη σφαγή στις 25 Μάη στην πόλη της Συρίας Χούλα σε αντικυβερνητικές δυνάμεις ανταρτών ή το αντιμετωπίζουν ως το πιο πιθανό σενάριο.


Ο Γερμανός πολεμικός ανταποκριτής Jurgen Todenhofer , γράφοντας στην εφημερίδα Bild ,  κατηγόρησε τους αντάρτες πως «σκοτώνουν σκόπιμα αμάχους και στη συνέχεια τους παρουσιάζουν ως θύματα της κυβέρνησης".
Περιέγραψε αυτό το "μακελειό-στρατηγική μάρκετινγκ" ως " μια από τις πιο αηδιαστικές εμπειρίες που είχε ποτέ σε μια ένοπλη σύγκρουση. "

Έτσι, ποιοι είναι λοιπόν οι «ακτιβιστές της αντιπολίτευσης" στην πραγματικότητα;
Ο Charlie Skelton σε λεπτομερές άρθρο του για την Guardian, σημειώνει ότι πολλές πηγές συνδέονται ανοικτά με αυτό που αποκαλεί "η άγγλο-αμερικανική επιχειρηματική δημιουργία της αντιπολίτευσης", καθώς τεκμηριώνεται ότι πολλές από τις ομάδες της "αντιπολίτευσης" της Συρίας και οι ηγέτες τους , έχουν πλημμυρίσει με τα δολάρια των αμερικανών φορολογουμένων  , για να υπονομεύσουν το καθεστώς Άσαντ …. πολύ πριν ακόμη ξεσπάσει ακόμη και η «αραβική άνοιξη»,.


Εκτός από τις «ανώνυμες» πηγές, πίσω σχεδόν από όλες τις κατηγορίες και τα περισσότερα από τα αιτήματα για τον «ανθρωπιστικό» πόλεμο υπάρχουν ορισμένα ονόματα της αντιπολίτευσης , όπως η κα. Bassma Kodmani, (στα αραβικά بسمة قضماني) ), (γεννηθείσα την 29η, Απριλίου 1958 στη Δαμασκό της Συρίας ) μια από τις κορυφές στην ηγεσία του «Εθνικού Συμβουλίου της Συρίας» – SNC , (Syrian National Council) , ένα συνασπισμό από ομάδες της αντιπολίτευσης της Συρίας με έδρα την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία , μια ομπρέλα για ορισμένες παρατάξεις  συμπεριλαμβανομένης και της εξτρεμιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η οποία ως υποστηρίζεται ευρέως από τον Τύπο και τις Δυτικές κυβερνήσεις ως η κύρια ομάδα που εκπροσωπεί « τους ανθρώπους της Συρίας » .


Η Bassma Kodmani, η οποία συνεχίζει να απαιτεί διεθνή στρατιωτική επέμβαση για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ, έχει ανοικτές διασυνδέσεις με την ελίτ της N.W.O. … σκεφτείτε, για παράδειγμα, ότι παραβρέθηκε στο φετινό συνέδριο της Bilderberg στο  Chantilly, Βιρτζίνια – την μυστική ετήσια συνάντηση των κορυφαίων μεσιτών της εξουσίας της παγκοσμιοποίησης : από τα μέσα ενημέρωσης, τη χρηματοδότηση, τις κυβερνήσεις, στρατό , τις μυστικές υπηρεσίες , τις επιχειρήσεις … και τους λοιπούς !

Η Bassma Kodmani παραβρέθηκε επίσης στη διάσκεψη Bilderberg, του 2008 .
Πριν την Μπίλντερμπεργκ, η κ. Kodmani ήταν πρώην υπάλληλος στο Ford Foundation , έναν οργανισμό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τις αμφιλεγόμενες τις προσπάθειές του ….  να ανακατασκευάσει τον κόσμο , ενώ υπηρέτησε επίσης την παγκοσμιοποίηση και μέσα από το (CFR) γνωστό ως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων– μια ακόμη αμφιλεγόμενη ομάδα της ελίτ που συχνά αντιμετωπίζει σοβαρές επικρίσεις για τους εχθρότητα της προς την εθνική κυριαρχία , τις παραδόσεις καθώς και την ατομική  ελευθερία.  

  
Η παρουσία της εκπροσώπου του Εθνικού Μεταβατικού Συμβούλιου της Συρίας Bassma Kodmani στη διάσκεψη της Bilderberg του 2012 δείχνει σαφώς ότι η κουβέντα στην ελίτ περιστράφηκε στην προσπάθεια για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ , ώστε το ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει δια της βίας … άλλη μια φιλική του διοίκηση …. σε μια ακόμη χώρα.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης Bilderberg του περασμένου έτους διάσκεψη στο St Moritz της Ελβετίας, τα μέλη συζήτησαν την επέκταση του πολέμου στη Λιβύη.
Τέσσερις μήνες αργότερα, σκοτώθηκε ο Καντάφι και η χώρα πέρασε υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ, που υποστηρίζεται από τους αντάρτες και το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο της Λιβύης.

Φωτογραφία: Λιβύη : H πόλη Σύρτη μετά από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ.

Εικόνα: Τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στη Δαμασκό, της  Συρία που φέρουν όλα τα χαρακτηριστικά των σουνιτών εξτρεμιστών, που χρηματοδοτούνται και κατευθύνονται από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία τουλάχιστον από το 2007, σύμφωνα με το άρθρο του Seymour Hersh, " Η ανακατεύθυνση ".

Φυσικά στην Ελλάδα ΔΕΝ είδαμε ουδεμία κινητοποίηση ΟΥΤΕ ακούσαμε κάτι …  για τα γεγονότα στη Συρία από την (Τεκτονική) ψευδό-αριστερά ΟΥΤΕ φυσικά και από το ΚΚΕ .
Θάψιμο κανονικό ….. όπως πέρυσι δηλαδή …  με την εισβολή του ΝΑΤΟ στην ΛΙΒΥΗ και την δολοφονία του συνταγματάρχη Καντάφι .
Άκρα του τάφου σιωπή ….  από τα αριστερά δεκανίκια της N.W.O.

               Η καταστροφή του κράτους έθνους της Συρίας ! 


                 Wes Clark - America's Foreign Policy "Coup"



Βίντεο: Επτά έθνη, πέντε χρόνια ..... Ο Στρατηγός Wesley Clark - του Στρατού των ΗΠΑ - εκθέτει το 2007, τις  νεο-συντηρητικές φιλοδοξίες που χρονολογούνται από το 2001, και αφορούν την καταστροφή των επτά εθνών: του Ιράκ, της Συρίας του Λιβανου, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν και του Ιράν.
Το Ιράκ, η Λιβύη, και η Σομαλία έχουν υποστεί άμεση στρατιωτική επέμβαση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με το Λίβανο και το Σουδάν να τις έχουν υποστεί επίσης … και τη Συρία, που υποφέρει τώρα με την συγκεκαλυμμένη αποσταθεροποίηση… και με τις ανοικτές απειλές πολέμου εναντίον του Ιράν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το σχέδιο είναι σε εξέλιξη. 



Το σφύριγμα των Illuminists . Μιλούν με τη γεμάτη δηλητήριο γλώσσα τους !
Πρέπει να καταλάβετε την υποκρισία στην ομιλία τους.
Η βασική αρχή τους είναι πάντα να καλύψουν ένα μεγάλο κακό από το φως!
Για παράδειγμα. « Θέλουμε να εξαλείψουμε την πείνα στην Αφρική (;) »
Η λύση των Illuminists:
«Όταν πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι, δεν θα υπάρχει πλέον άνθρωπος που θα πεινά ....
Η πείνα θα έχει εξαλειφθεί! » 



 Το μήνυμα της Συριακής αντιπολίτευσης είναι τώρα σαφές:
«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Θέλουμε την εξουσία τώρα ».

Αυτή είναι η αντιπολίτευση που υποστηρίζεται από τις δυτικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Χίλαρι Κλίντον και της διευθύνουσας ομάδας , μιας αντιπολίτευσης «τους Φίλους της Συρίας» που αυτή τη στιγμή σκοτώνουν, καίνε, λεηλατούν , σε μια Συρία  που τελικά παίρνει όλο και περισσότερο το δρόμο της Λιβύης.


Τώρα είναι ένα παιχνίδι αναμονής.
Το κράτος-έθνος της Συρίας θα σπάσει εσωτερικά , « δηλαδή από μέσα » , δεδομένης της εξωτερικής οικονομικής και στρατιωτικής πίεσης και του αρκετού χρόνου που ασκείται .
Η δυτική ελίτ της παγκοσμιοποίησης το γνωρίζει καλά αυτό.

Η « ανθρωπιστική επέμβαση » του ΝΑΤΟ θα είναι σίγουρα ευκολότερη για την Ουάσιγκτον .
Η « στρατηγική » της Δύσης είναι απλή :

Αγορά αρκετού χρόνου έως ότου το σχέδιο αποσταθεροποίησης επιτύχει και υπάρξει η κατάρρευση του νόμου και της τάξης , στο εσωτερικό της Συρίας.


Να είστε επιφυλακτικοί με όλη την προπαγάνδα της αλητείας των ΜΜΕ της πατριδος μας εναντίον του Άσαντ.
Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη Συρία είναι ολοι αυτοι οι χρηματοδοτούμενοι , οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι τρομοκράτες από την δύση .
Δεν είναι κάποιοι που βγήκαν έξω στους δρόμους …. για τη δημοκρατία.
Έχουν σταλεί εκεί για μαζικές δολοφονίες και γενοκτονία!

Πρόκειται για μια ξένη εισβολή στην Συρία , όχι μια επανάσταση

Στην ουσία, μας λένε ότι : οι μαχητές εξτρεμιστές ενάντια στη Συρία που έχουν συναρμολογηθεί από τις ΗΠΑ , τελικα δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, οπότε οι ΗΠΑ θα πρέπει τώρα να παρέμβουν με το πρόσχημα του ανθρωπισμού !
 


Οι New York Times στο άρθρο, « λέγεται ότι η CIA βοήθα με όπλα και καθοδήγει την αντιπολίτευση της Συρίας», δηλώνει σαφώς ότι:
Ένας μικρός αριθμός αξιωματικών της CIA λειτουργούν κρυφά στη νότια Τουρκία, βοηθώντας τους συμμάχους να αποφασίσουν ποιοι μαχητές της συριακή αντιπολίτευση κατά μήκος των συνόρων θα λάβουν τα όπλα για την καταπολέμηση της συριακής κυβέρνησης, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους και αραβικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Οι  NYT συνεχίζουν :
Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα όπλα, διοχετεύονται κυρίως από τα τουρκικά σύνορα μέσω της διαμεσολάβησης του μυστηριώδους δικτύου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Συρίας και πληρώνονται από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ . 


    Weapons smuggled from Turkey to Syria have been seized...Again 09-03-2012


Ομοίως, « στο άρθρο της Washington Post , αναφέρεται ότι οι αντάρτες της Συρίας μάχονται το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ , κατά τις τελευταίες εβδομάδες λαμβάνουν  πολύ περισσότερα και καλύτερα όπλα ».
Η Τουρκία, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, είναι μέλος του ΝΑΤΟ – και το γεγονός ότι εντός της και κατά μήκος των συνόρων της υπάρχουν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα .... διαψεύδει πλήρως τον 10-ετη "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", και … αποκαλύπτει επιτέλους αυτό το μεγάλο παραμύθι .


Με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπαντάρ μπιν Σουλτάν , ως επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, τώρα οι νεο-Salafi δολοφόνοι λαμβάνουν όλα αυτά που θέλουν, ώστε συμφώνα με τις παραγγελίες που τους έχουν δοθεί ,  
να βαδίσουν …όχι μόνο κατά της Συρίας , αλλά και κατά του επόμενου στόχου !
                    ΔΗΛΑΔΗ : Σε ένα θρησκευτικό πόλεμο … στον Λίβανο. 



Ο πρίγκιπας Μπαντάρ και οι Βρετανοί υπόσχονται στις ΗΠΑ ότι μόλις πέσει ο Άσαντ, η Σαουδική Αραβία θα "διαλύσει" τους νεο-Salafi δολοφόνους. « Αυτό είναι εντελώς ανόητο », ανέφερε ένας υψηλού επιπέδου αναλυτής της Μέσης Ανατολής , ο οποίος έχει « σπουδάσει » για δεκαετίες ολόκληρες … τον φανατισμό των ισλαμιστών εξτρεμιστών. "Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τους νεο-Salafis".
Το αποτέλεσμα θα είναι « ποτάμια αίματος », όπως τα βλέπουμε τώρα στο Ιράκ.
Αυτή η πολιτική των ΗΠΑ είναι παράλογη και πρέπει να καταπολεμηθεί με νύχια και με δόντια. "


Ο Αμπού Thuha, ένας 56-χρονος και ενεργό στέλεχος της Αλ Κάιντα που ζει κοντά στο Κιρκούκ στο βόρειο Ιράκ , περιγράφει τα μεγαλόπνοα σχέδια της ισλαμιστικής οργάνωσης , στην ιρακινή δημοσιογράφος των New York Times.
« Είχαμε την εμπειρία πολεμώντας τους Αμερικανούς και τώρα έχουμε περισσότερη εμπειρία με την επανάσταση της Συρίας » τόνισε. " Μεγάλη ελπίδα μας είναι να σχηματίσουμε ένα ισλαμικό κράτος Συρίας-Ιράκ για όλους τους μουσουλμάνους, και μετά να ανακοινώσουμε τον πόλεμο μας ενάντια στο Ιράν και το Ισραήλ, και την ελεύθερη Παλαιστίνη. "


Παρόμοιες αποκαλύψεις ότι "περίπου 90 τρομοκρατικές επιθέσεις που μπορεί να αποδοθούν σε οργανισμούς που είναι πλησίον στο περιβάλλον της Αλ-Κάιντα ή που πραγματοποιήθηκαν από ομάδες τζιχάντ στη Συρία , ανάμεσα στο τέλος του Δεκεμβρίου και στις αρχές του Ιουλίου , έχουν γίνει και από τη γερμανική υπηρεσία πληροφοριών εξωτερικού, BND.
Οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από τη γερμανική κυβέρνηση σε απάντηση κοινοβουλευτικής ερώτησης:  Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι είχε λάβει πολλές αναφορές από τη γερμανική υπηρεσία πληροφοριών του εξωτερικού, αλλά σημείωσε ότι το περιεχόμενο των εκθέσεων αυτών πρέπει να χαρακτηριστεί ως απόρρητο "λόγω του εθνικού συμφέροντος", με γνώμονα τη στήριξη της Γερμανίας για την εξέγερση και το πολιτικό σκέλος της , το Συριακό Εθνικό Συμβούλιο (SNC).


Φωτογραφία: Ο πρώην Αμερικανός σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι σε συνάντηση του με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν , ο όποιος στη συνέχεια ηγήθηκε των Άραβων λεγεωνάριων της CIA στο Αφγανιστάν.
Ο Μπιν Λάντεν και η Αλ Κάιντα που αργότερα θα αποσχιστεί σε περιφερειακές τρομοκρατικές οργανώσεις , αποτελείται από συγκεκαλυμμένους ενόπλους, εκπαιδευμένους  και προστατευμένους από τη CIA σε αυτήν την κατηγορία  συμπεριλαμβάνονται οι μισθοφόροι LIFG στη Λιβύη, MEK στο Ιράκ και το Ιράν, και  οι βαλούχοι αντάρτες στο Πακιστάν. 


Σύμφωνα με όλες τις αποκαλύψεις …. συμπεριλαμβανομένων αυτών από τον πρώην Υπουργό Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς και τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι , η οργάνωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν Αλ Κάιντα δημιουργήθηκε από τη Δύση κατά τη διάρκεια του σοβιετικού πολέμου του Αφγανιστάν στα τέλη της δεκαετίας του 70 και καθ 'όλη τη δεκαετία του 80 .
Η χρηματοδότηση αυτών των αγωνιστών από τις ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία δεν ξεκίνησε μετά τη σοβιετική εισβολή , αλλά στην πραγματικότητα αρκετά χρόνια πριν την εισβολή. 

Από τότε, η Αλ Κάιντα αποτελεί τον τρομακτικό μπαμπούλα .... την τόσο βολική και τόσο καλά οπλισμένη  « δύναμη μεσολάβησης»,  που δίνει στην Wall Street και το Λονδίνο …. ικανή πρόσβαση σε έθνη που .... με διαφορετικά μέσα , δεν θα μπορούσε ποτέ να δικαιολογήσει παρέμβαση  !


                                                             Abdul Hakim Belhaj
Ο "πολύ μαχητικός" ηγέτης της «Ταξιαρχίας της Τρίπολης » που εξασφάλισε για το ΝΑΤΟ την πρωτεύουσα της Λιβύης , ήταν ο Abdul Hakim Belhaj , διοικητής της Λιβυκής μαχόμενη ισλαμικής ομάδας (LIFG), εισηγμένος ως τρομοκράτης στο Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών των (# 28).
Στην πραγματικότητα, πολλές εκθέσεις από την καταπολέμηση της τρομοκρατίας West Point Κέντρο (CTC), φαίνεται πως η LIFG όχι μόνο οδηγούσε ενεργά την ΝΑΤΟ-ικη αλλαγή καθεστώτος στη Λιβύη, αλλά συμμετέχει στον πόλεμο κατά τωνΔυτικών στρατευμάτων και των ντόπιων , τόσο στο Αφγανιστάν όσο και στο Ιράκ - παρέχοντας συνεχή πρόσχημα για τη διατήρηση των Δυτικών δυνάμεων κατοχής .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Σε λίγο και το νούμερο τρία .... αλλα τωρα Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ                     

  Obama Admits He Is A Muslim

 


http://heilgapormindthegap.blogspot.gr/2012/07/blog-post_30.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters