Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Οι τρεις καταστάσεις της... συνείδησης

Περίεργα?...μόνο στο periergaa.blogspot.gr
Ο άνθρωπος ζει καθημερινά μέσα σε τρεις καταστάσεις της συνείδησης:
  1) Της εγρήγορσης, 2) Του ύπνου με όνειρα, 3) Του βαθύ ύπνου


Η πρώτη κατάσταση είναι συνειδητή. Ο άνθρωπος μπορεί να διαλέγει συνεχώς ανάμεσα σε πολλούς ερεθισμούς που προκαλούν τα όργανα των αισθήσεων και να ενεργεί με σκέψη ή απερίσκεπτα αν η δύναμη του ερεθισμού είναι μεγάλη και δεν μπορεί ή δε θέλει να αντιδράσει. Μόνο στην κατάσταση της εγρήγορσης θυμάται τις δυο άλλες καταστάσεις, δηλαδή του ύπνου με όνειρα (υποσυνείδητο) και του βαθύ ύπνου (ασυνείδητο).


Το υποσυνείδητο και ό,τι ακόμα διαμορφώνει την ατομικότητα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη:

1. ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. Συνθέτει όλες τις προσλήψεις που αποκτά με την πείρα.

2. Το ΕΓΩ. Η ιδιαίτερη αυτή αίσθηση του Εγώ είναι απαραίτητη. Χωρίς την αίσθηση αυτής της ατομικότητας, η αντίληψη θα ήταν αδιάφορη.

3. ΔΙΑΝΟΙΑ. Δύναμη διάκρισης και εκλογής. Η διάνοια δρα με την αντίληψη και δίνει την προσωπική βεβαίωση.

4. ΜΝΗΜΗ. Η τελευταία φάση. Σε αυτήν εγγράφονται και καταχωρούνται όλες οι παρατηρήσεις που έγιναν συνειδητά ή ασυνείδητα. Η μνήμη περιέχει αφάνταστη ποσότητα πληροφοριών που συσσωρεύτηκαν στη ζωή σαν μορφή αναμνήσεων γραμμένες στα κύτταρά μας. Ακόμη περιέχονται πληροφορίες, σχετικά με όλες τις αναμνήσεις του ανθρώπινου είδους. Η μνήμη είναι αυτή που τροφοδοτεί την κατάσταση της εγρήγορσης καθώς και του ύπνου με όνειρα. Στη κατάσταση του ύπνου το σώμα και οι αισθήσεις είναι αποκομμένες και δεν δίνουν καμία πληροφορία από τον έξω κόσμο, ωστόσο η νόηση δεν σταματά τη λειτουργία της αλλά εργάζεται με διαφορετικό τρόπο. Με εικόνες που ξεπηδούν από την ανάμνηση, ή και από την περιπλάνηση του υποσυνείδητου . Το υποσυνείδητο είναι παγκόσμιο και ατομικό, περικλείει όλες τις πρωτόγονες δυνάμεις και αντιδράσεις. Το υποσυνείδητο τοποθετείται μεταξύ συνείδησης και ασυνείδητου.

Η κατάσταση του ασυνείδητου, είναι ο βαθύς ύπνος χωρίς όνειρα, τότε που το νοητικό αποκοιμιέται και δεν υπάρχει τίποτα από τον κόσμο του χώρου και του χρόνου. Είναι μια κατάσταση τέλειας λησμονιάς. Την κατάσταση αυτή ονομάζουν οι Γιόγκι απόλυτη ευτυχία. Είναι καθαρά πνευματική κατάσταση που δεν την συνειδητοποιούμε.
Η συνείδηση χωρίζεται  σε εξωτερική και σε θεία συνείδηση. Η εξωτερική είναι φυλακισμένη μέσα στο σώμα. Έχει τα κέντρα της στο κρανίο (πνευματική συνείδηση), στην καρδιά (συγκινήσεις) και στον ομφαλό (αισθήσεις). Οι πρώτες αρχές για να εξελιχθεί η εξωτερική συνείδηση, λέει, είναι η ειλικρίνεια, η υπομονή και η θέληση. Να σκεφτόμαστε τα λάθη μας αλλά να συγκεντρώνουμε τη σκέψη μας στα ιδανικά για να μπορέσουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Η μέθοδος του ΑΓΙΟΥ έχει σκοπό να ανεβάσει την εξωτερική συνείδηση προς τη θεία συνείδηση, ώστε να μεταμορφωθεί ο άνθρωπος σε αυτή τη γη, δημιουργώντας μια ζωή θεϊκή μέσα στην ύλη. Η άσκηση ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΧΗ  είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για την εξέλιξη της συνείδησης, κατά τη μέθοδο του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ με μόνιμη συγκέντρωση προς το πνεύμα ή τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου. Έτσι η συνείδηση γίνεται δέκτης, έτοιμη να βυθιστεί στο θείο Φως. Η πρώτη ένδειξη επαφής της εξωτερικής συνείδησης με τη θεία συνείδηση είναι η ειρήνη που νιώθει ο άνθρωπος. Ένα αίσθημα ανάπαυσης και αρμονίας, μια απελευθέρωση, μια κατάσταση τέλειας ακινησίας στο νοητικό και στο αστρικό πεδίο που καμία εξωτερική αντίδραση δεν είναι ικανή να αλλάξει αυτή τη κατάσταση.

Η ΖΩΗ εμφανίζεται με την ένωση ενός θετικού με ένα αρνητικό μόριο και ακολουθεί ο κοσμικός νόμος. Η στιγμή της σύλληψης είναι το τέλος μιας κατάστασης ουδέτερης, όπως είναι το ξύπνημά μας από ένα βαθύ ύπνο στη κατάσταση της εγρήγορσης. Ο θάνατος είναι το τέλος μια κατάστασης πολωμένης, η είσοδος στην κατάσταση του ασυνείδητου και η επιστροφή στην ουδέτερη κατάσταση (0).
Η γέννησή μας δεν είναι παρά η αρχή στο υλικό πεδίο. Η συνέχεια βρίσκεται στα ψυχικά και πνευματικά πεδία που τα διέπουν διαφορετικοί νόμοι από αυτούς που ξέρουμε και δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί.
Οι άγιοι, δίνουν ένα πολύ ζωντανό παράδειγμα. "Η ζωή είναι σαν το φως, δημιουργείται από την ένωση δυο πόλων αντίθετης κατηγορίας. Όταν ο λαμπτήρας έχει χρησιμοποιηθεί και χαλάσει, σταματά να λειτουργεί, όπως το σώμα παύει να λειτουργεί όταν πεθάνει. Ο ηλεκτρισμός όμως εξακολουθεί να υπάρχει. Με την τοποθέτηση ενός καινούργιου λαμπτήρα το φως εκδηλώνεται πάλι".
Ο άνθρωπος από τη γέννηση ως την ενηλικίωσή του, περνά διάφορα στάδια ωσότου ωριμάσει και φτάσει στο γήρας. Η ζωή θεωρητικά ξεδιπλώνεται σε 12 στάδια, κάθε 7 χρόνια. Μετά τα 3 πρώτα στάδια ο άνθρωπος λογίζεται ενηλικιωμένος, αλλά ισχύει για το φυσικό πεδίο και όχι για τι ψυχικό και το πνευματικό. Η ψυχική ωριμότητα δηλαδή το ξύπνημα της πνευματικής ζωής, αρχίζει κατά κανόνα περί τα 42 χρόνια. Η φύση φροντίζει για τη φυσική μας εξέλιξη, την αυτόνομη και καλή λειτουργία του σώματος μας κατά τη διάρκεια της ζωής, αλλά για τη διατήρηση της καλής υγείας, της ψυχικής ισορροπίας, της πνευματικής εξέλιξης, πρέπει να φροντίσει ο ίδιος ο άνθρωπος.

Τρία είναι τα στάδια της όλης εξέλιξης:

1. Γέννηση και ωρίμανση του σώματος. Από τη γέννησή του ως τα 7 χρόνια ο άνθρωπος γνωρίζει το σώμα του και το νιώθει να αναπτύσσεται. Από τα 7 έως τα 14 διαμορφώνει το Εγώ του και την πίστη του στον εαυτό του. Από τα 14 έως τα 21, το φυσικό σώμα έχει φτάσει στην ωριμότητά του καθώς και η σεξουαλική λειτουργία.

2. Ωρίμανση της Προσωπικότητας.
Από τα 21 έως τα 28, αρχίζει να διαμορφώνει την προσωπικότητά του. Από τα 28 έως τα 35 έχει εδραιώσει την προσωπικότητά του. Από τα 35 έως τα 42 αναπτύσσει τις δυνατότητές του.

3. Ωρίμανση της Πνευματικότητας.
Από τα 42 χρόνια έχει τη δυνατότητα ο άνθρωπος να ολοκληρωθεί πνευματικά μέσα από την ανάπτυξη της συνείδησης και του πραγματικού Εαυτού. Ότι υπάρχει στο σύμπαν υπάρχει και στον άνθρωπο. Οι Γιόγκι χωρίζουν το Σύμπαν σε τρία πεδία.
Το υλικό πεδίο που ανήκει στη γη. Πάνω από το υλικό τοποθετούν το πεδίο της κοσμικής ενέργειας και πάνω από αυτό, το πνευματικό πεδίο. Τα τρία αυτά πεδία αποτελούν το τριπλό του εσωτερικού ημισφαιρίου. Αντίστοιχα στον άνθρωπο τα τρία πεδία είναι: το φυσικό, το αστρικό, που συμμετέχει στις λειτουργίες του φυσικού σώματος γιατί ενσωματώνεται με αυτό το πνευματικό πεδίο, και το ανώτερο. Το πνευματικό πεδίο είναι ήρεμο, σταθερό και δεν συμμετέχει στα αισθήματα και τον κόσμο των αισθήσεων. Είναι μέρος της θείας εκδηλώσεως. Όλα όσα υπάρχουν στο Σύμπαν υπακούουν στο νόμο των συνεχών μεταβολών και είναι εκδηλώσεις της θείας Ουσίας. Το θείο είναι το μόνο αιώνιο, ουδέτερο, ατέρμονο, δυναμικό. Η γήϊνη ζωή μας είναι και αυτή μια εκδήλωση με συνεχείς μεταβολές. Ο άνθρωπος ζητά την ευτυχία μέσα από μια σταθερή κατάσταση, μέσα από κάτι που δεν μεταβάλλεται, οι Γιόγκι μας διδάσκουν ότι υπάρχει μέσα στον άνθρωπο ένα σημείο ακλόνητο το πιο κρυφό και μυστηριακό της ύπαρξής του. Όταν ο άνθρωπος μέσα από το διαλογισμό συνειδητοποιήσει το σημείο αυτό, γνωρίζει τη γαλήνη και τίποτα πια δεν τον ταράζει.
Για να φτάσει όμως ως εκεί χρειάζεται να χαλαρώσει πρώτα από την ένταση του κόσμου που τον περιβάλλει τον κόσμο των φαινομένων . Να απομακρυνθεί από συνήθειες που δεν έχουν σχέση με τις πραγματικές του ανάγκες. Και είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψει κανείς ποιες είναι οι πραγματικές του ανάγκες. Μέσα από την τεχνική της προσευχής μπορεί ο άνθρωπος να βρει το δρόμο του αποκτώντας εσωτερική γαλήνη, χωρίς να γίνει αδιάφορος για τους ανθρώπους.

http://astroneo2010.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.gr

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε! Θα σας λυθούν πολλές απορίες, αλλά ίσως γεννηθούν μερικές ακόμα...


Picture
γράφει η Γιάννα Μυράτ
και παρακαλεί όποιος αναδημοσιεύσει να αναφέρει και την πηγή...

λινκ: http://allnewz.weebly.com/sigmaupsilonnunuepsilonphiiotaepsilonsigmaf.html

Τι τρέχει με τα σύννεφα...; Μεγαλώσαμε με κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν είμαστε 'ειδικοί', ότι τα σύννεφα είναι σύνολο υδρατμών που συσσωρεύονται στην ατμόσφαιρα και φέρνουν συνήθως βροχή. 

Ένας κύκλος με λίγα λόγια του υγρού στοιχείου που από τον πλανήτη μας πάει στην ατμόσφαιρα και επιστέφει, άλλοτε ευεργετικά κι άλλοτε καταστροφική, η φύση έκανε τα κουμάντα της κι είχε το πάνω χέρι στο λογαριασμό γης και ουρανό.
 (1)


Το τελευταίο διάστημα όμως, όλα όσα ξέραμε ανατρέπονται. Βλέπουμε περίεργα σύννεφα σε σχηματισμούς που ούτε οι ειδικοί έχουν μπορέσει να ταξινομήσουν 
(2) ή σύννεφα που δημιουργούνται σταδιακά μετά από τους χημικούς αεροψεκασμούς. 

Κάποιοι πιο παρατηρητικοί ξεχωρίζουν και διάφορες μορφές μέσα σ' αυτά και μάλιστα πολλοί τα έχουν καταγράψει με κάμερες (3)


Οι συνεχείς αναφορές/καταγγελίες ότι συστήματα όπως το
H.A.A.R.P. μπορούν να επέμβουν στο κλίμα και να χειραγωγήσουν το υγρό στοιχείο σε κάθε του μορφή ολοένα πληθαίνουν, μια επέμβαση που ξεπερνά τα όρια των αποδεκτών μεθόδων της Γεωμηχανικής, μιας τόσο αμφιλεγόμενης επιστήμης και πρακτικής, η οποία απειλεί μάλιστα να καθορίσει την τύχη και το μέλλον πλανήτη και ανθρώπων.

Το σύννεφο δεν φέρνει πάντα βροχή και τελευταία δεν την φέρνει όταν πρέπει και την ρίχνει με τα κιλά όταν δεν πρέπει. Το 2011 είχαμε το φθινόπωρο ανομβρία, περίοδος με ανάγκες για νερό, ενώ την Άνοιξη του '12 είχαμε κατακλυσμούς και χαλάζια, (4) καταστροφικά για τη χώρα μας. 


Επίσης το σύννεφο κόβει και την ηλιακή ακτινοβολία και η παρατεταμένη συννεφιά προκαλεί προβλήματα υγείας στο ζωικό αλλά και φυτικό βασίλειο. Η έλλειψη βιταμίνης D προκαλεί πτώση του ανοσοποιητικού & κατάθλιψη.(5)

Τι περιέχουν όμως τα σύννεφα εκτός από υδρατμούς;

Πλάσμα! Με τις πολλές έννοιες που έχει αυτή η λέξη. Η πρώτη που αφορά στη Φυσική, είναι ένα σώμα μη συγκεκριμένο σε όγκο και σχήμα, φορτισμένο με ατομικά σωματίδια - ιόντα και ηλεκτρόνια (6)

Κοινό παράδειγμα πλάσματος είναι ο 
κεραυνός.Το πλάσμα, που μερικές φορές αναφέρεται ως "η τέταρτη κατάσταση της ύλης" (εκτός από τη στερεή, την υγρή και την αέρια), αναφέρεται σε αυτή την περίπτωση σε ένα αέριο στο οποίο έχει δοθεί αρκετή ενέργεια για να αποχωριστούν τα άτομα από τα ηλεκτρόνιά τους (ιονισμός) και να παραχθεί ένα νέφος από ιόντα και ηλεκτρόνια. 

Επειδή τα σωματίδια αυτά




είναι ιονισμένα (φορτισμένα), το αέριο συμπεριφέρεται διαφορετικά από ένα ουδέτερο αέριο, για παράδειγμα όταν υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία.   

Και όσο πιο γεμάτη χημικά είναι η ατμόρφαιρα, τόσο και πιο εύκολα ιονίζεται και χειραγωγείται μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Τα συστήματα όπως το H.A.A.R.P. λειτουργούν με τέτοιου είδους κύματα αλλά και πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Μήπως είναι αυτός ένας ακόμα λόγος που γέμισε ο πλανήτης μ' αυτές....;



Αλλά τι άλλο ακόμα μπορούμε να βρούμε στα σύννεφα; Μικρόβια και βακτήρια, λένε οι ειδικοί!!! (7) και κάποιοι μάλιστα βρήκαν σε αναλύσεις βρόχινου νερού και κύτταρα αιμοσφαιρίων, δηλαδή με άλλα λόγια, πάλι... Πλάσμα!  Αλλά αίματος αυτή τη φορά!(8) Μάλιστα στην Ινδία κάποτε που έβρεξε κόκκινη βροχή (μάλλον η δόση ήταν υπερβολική) και βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια, κάποιοι βιάστηκαν να το καλύψουν προβάλοντας την πλέον ανόητη εξήγηση ότι είναι εξωγήινοι!!!! (9) (Αυτό καλό θα είναι να το λάβουν πολύ σοαβαρά υπόψη όλοι όσοι νομίζουν ότι μόνο η μετακίνηση πληθυσμών είναι υπέυθυνη για διαδόσεις μικροβίων).



Όμως... δεν τελειώσαμε με τα μικρόβια στα σύννεφα.
"Τα μικρόβια βοηθάνε στο σχηματισμό των σύννεφων!" λένε οι ειδικοί και, κάντε κλικ στον τίτλο και διαβάστε το ως έχει, απολαύστε μάλιστα και την υπέροχη φωτογραφία!!!  Θα καταλήξουν τελικά; Τους πείραζε παλιά ο μόλυβδος στην ατμόσφαιρα και τώρα που 'υποτίθεται' μειώθηκε (αν και αναλύσεις λένε το αντίθετο) οι ρίπη από αυτόν κλέγονται; Ένα επιστημονικό παραλήρημα που είναι αδύνατον πια κανείς να το παρακολουθήσει (καθόλου τυχαίο νομίζω) όπου τα φαινόμενο θερμοκηπίου τσακώνεται με το CO2, τα διάφορα σωματίδια τη μια βοηθάνε την άλλη προκαλούν ζημιά στο κλίμα - ό,τι νάναι, φτάνει να το φέρουν κάποια στιγμή στα μέτρα τους, να ψεκάζουν και να χειραγωγούν το κλίμα ανενόχλητοι από 'θεωρίες συνωμοσίας' και αν είναι δυνατόν και με την έγκριση του κόσμου! 

Σύννεφα και CERN

Picture
Το ακούσατε πολύ το Cern το τελευταίο διάστημα για την 'ανακάλυψη΄ που υποτίθεται έκαναν. Αυτό όμως που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι το Cern επίσης στηρίζει το πείραμα Cloud (10) & (11) το οποίο έχει ως έρευνα την κοσμική ακτινοβολία και κατά πόσο αυτή ευνοεί το σχηματισμό πυρήνων για τη γέννηση νεφών. 


Και τα συστατικά 'έκπληξη' τα οποία για τα οποία μιλούν, μήπως όταν 'καταλήξουν' στις 'έρευνές' τους αποτελέσουν έναν ακόμα λόγω να μας τρελάνουν είτε με θεωρίες είτε με περισσότερους ψεκασμούς; Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν....

Δεν τελειώσαμε όμως... PEAR!!!

Αν νομίζετε πως τελειώσαμε είστε βαθύτατα γελασμένοι. Έχω ξαναμιλήσει για το PEAR (Princeton Engineering Anomalies Research) και τα περίεργά του. Ασχολείται με το συλλογικό συνειδητό (13) , σκαλίζει μέσα στις ψυχές μας (12) , και τώρα μάθαμε ότι ασχολείται και με τι άλλο...; 

Τα σύννεφα!!! (14) Προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη 'παραψυχολογικών φαινομένων' (σημ. τα φαντάσματα θεωρούνται ως τέτοια και είναι η ΤΡΙΤΗ έννοια στη λέξη ΠΛΑΣΜΑ) τηλεκίνησης και γενικά πως ο ανθρώπινος νους μπορεί να επέμβει στην ύλη. 


Είκοσι χρόνια το παλεύουν το θέμα, η χρηματοδότηση μεγάλη και οι κακές γλώσσες λένε ότι ένας από τους μεγαλο-χορηγούς είναι ποιός άλλος..; Ο Ροκφέλερ! Κι αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες, μάλλον δεν το έχετε ψάξει ακόμα καλά, ή δεν έχετε καν δει την ταινία 
The Men Who Stare at Goats (15)

Είναι μια τανία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του αμερικάνικου στρατού πάνω σ' αυτά τα θέματα.



To  PEAR λοιπόν ψάχνει να βρει τη σχέση ανάμεσα στα σύννεφα και την ανθρώπινη ψυχική υπόσταση, την αλληλεπίδραση τους, το κατά πόσο τα περίεργα σχήματα που βλέπουμε τελευταία
(και ω..ναι! είναι πολλά!) είναι αποκυήματα της φαντασίας μας ή δημιουργίες κάποιου συλλογικού συνειδητού κλπ 'Αρα.. ένας δράκος ή διάολος ή πρόσωπο περίεργο στα σύννεφα είναι δημιούργημα κάποιας ψυχικής ενέργειας....;

Τελειώνοντας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα σύννεφα είναι γεμάτα 'πλάσματα'. Της φυσικής, του αίματος και του μεταφυσικού. Και όλα αυτά αιωρούνται πάνω μας, κόβουν τον ήλιο, χειραγωγούν τον καιρό, γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βακτήρια, επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Κι αναρωτιέται κανείς, τι είδους 'πλάσματα' είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται, επενδύουν, καταστρώνουν, δοκιμάζουν, επιχειρούν ΟΛΑ αυτά πάνω μας, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με πλήρη σαδιστική απόλαυση; 

Προσωπικά δεν πιστεύω στους εξωγήινους. Πιστεύω όμως στους ανθρώπους που η ψυχή τους εγκατέλειψε εν ζωή ακόμα, που την πούλησαν στα σκοτεινά του σύμπαντος, που μια μέρα - αργά ή γρήγορα - θα κληθούν σε απολογία από τον αληθινό δημιουργό και χειραγωγό των νεφών. Κι αλήθεια λέω... ούτε ψήλος στον κόρφο τους!


 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5569.html

Α ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΉ ΛΗΞΗΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ? ' Λονδίνο 2012: Οι Ολυμπιακοί αγώνες των Μασόνων ή θεωρίες συνομωσίας;

Ήταν 6 Ιουλίου του 2005 όταν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ανακοίνωνε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012, θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

Σήμερα, έπειτα από επτά χρόνια, το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης ανοίγει τις πύλες του, υποδεχόμενο αθλητές και κοινό από όλο τον κόσμο, σε μια διοργάνωση που έχει ήδη συζητηθεί πολύ στην χώρα μας πριν καν ξεκινήσει, εξαιτίας του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστουγια ένα σχόλιο που ανέβασε στο twitter της και του Δημήτρη Χονδροκούκη ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.




Οι Άγγλοι από την αρχή έδειξαν πως μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών αποτέλεσε για αυτούς ιερό καθήκον να επιτύχουν μια διοργάνωση που θα μείνει αξέχαστη. Η κατασκευή του Σταδίου είναι ένα θαύμα της αρχιτεκτονικής, καθώς μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να μετατραπεί σε μικρότερο. Η χωρητικότητα του είναι 80.000 θέσεων, ωστόσο μετά την αξιοποίησή του για τους αγώνες θα μετατραπεί σε 25 χιλιάδων.




Μάλιστα, σαν λαός που θέλουν πάντα να κάνουν το κάτι παραπάνω, εγκαινίασαν το Στάδιο 2012 ώρες πριν την έναρξη των Αγώνων.




Η κατασκευή του κόστισε κάτι παραπάνω από 807 εκατ. δολάρια, ενώ χρειάστηκαν 10.000 τόνοι ατσαλιού για την υλοποίηση του έργου!




Ωστόσο, εκτός από τον θαυμασμό, το Ολυμπιακό Στάδιο έχει προκαλέσει και αντιδράσεις, αφού πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα «ναό» μασόνων! Ναι, σωστά διαβάσατε! Το διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες έχει πλημμυρίσει από βίντεο για τη δράση του μασονισμού στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και από τα σχόλια που γίνονται από τους χρήστες που τα παρακολουθούν, φαίνεται πως πολύς κόσμος πιστεύει πως κάτι κακό θα συμβεί στην γιορτή αυτή του αθλητισμού.




Το μάτι που τα βλέπει όλα




Το σύμβολο της πυραμίδας με το «all seeing eye», ή στα ελληνικά το μάτι που τα βλέπει όλα, πιστεύεται πως είναι μασονικό σύμβολο. Οι διοργανωτές λοιπόν -εφόσον όπως πολλοί πιστεύουν έκαναν το χατίρι των μασόνων και προσάρμοσαν στα μέτρα τους τη διοργάνωση- υπέπεσαν, σύμφωνα πάντα με τους «συνωμοσιολόγους» σε οφθαλμοφανέστατα λάθη τα οποία μαρτυρούν την σχέση των illuminati με τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Κατ’ αρχήν, κοιτάζοντας τους προβολείς του γηπέδου, καταλαβαίνει κανείς πως είναι η πυραμίδα κάτω από το «μάτι». Όπως θα δείτε παρακάτω, οι ειδικοί περί τη μασονία υποστηρίζουν ότι το μάτι υποσυνείδητα περνάει στο μυαλό του κόσμου εδώ και χρόνια σαν ένα απλό σύμβολο, είτε μέσα από ταινίες του Χόλιγουντ, είτε μέσω εταιριών που χρησιμοποιούν στα logo τους κάτι ανάλογο.




Η μασκότ

Άλλη μια απόδειξη για το μάτι, είναι και οι μονόφθαλμες μασκότ. Πρόκειται μάλλον για εξωγήινους, οι οποίοι υποδέχονται τους χιλιάδες αθλητές και θεατές των Ολυμπιακών αγώνων. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, αναγράφονται (στα σχόλιά του) και οι χρόνοι που εμφανίζονται τα μασονικά σύμβολα. Κάντε ένα κόπο και κοιτάξτε τα… Ενδεικτικά αναφέρουμε πως υπάρχει η πυραμίδα και φυσικά το μάτι…






Το παιχνίδι των Illuminati με τις κάρτες και η σχέση του με του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Λέγεται πως οι «πεφωτισμένοι» -αν υπάρχουν τέτοιο- παίζουν εδώ και χρόνια ένα παιχνίδι με κάρτες. Σε αυτό λοιπόν το παιχνίδι το οποίο υπάρχει από το 1985, υπήρξαν κάρτες που προέβλεψαν την επίθεση στο Πεντάγωνο των Η.Π.Α. και των δίδυμων Πύργων. Όμως, μια κάρτα απεικονίζει την καταστροφή του Big Ben. Πολλοί πιστεύουν πως αυτή θα γίνει στους Ολυμπιακούς αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ώρες…





Η διαφήμιση που προκάλεσε τους Αντι – Illuminati

Αν δεν σας φτάνουν τα παραπάνω, έχουμε κι άλλα… Η αθλητική εταιρία εταιρεία που σπονσοράρει τους αγώνες, δημιούργησε μια διαφήμιση για αυτούς. Σε αυτήν, γίνονται όργια σύμφωνα με τους επικριτές των μασόνων. Παρατηρήστε την και θα καταλάβετε…






Το 2012 που τελικά ήταν …Zion




Στα Ελληνικά, Σιών. Δηλαδή Νέα Ιερουσαλήμ…

Στο παρακάτω βίντεο, περιγράφεται –και στα σχόλια- η ακριβής σημασία της λέξης. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας…





Συμπερασματικά, οι αγώνες που θα ξεκινήσουν σήμερα έχουν καταφέρει να συζητιούνται σχεδόν από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθούν στο Λονδίνο. Την ώρα που το ευρύ κοινό στρέφει τα βλέμματα σε αθλητές και αγωνίσματα, υπάρχουν οι …καχύποπτοι που περιμένουν την επιβεβαίωση της θεωρίας συνομωσίας που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολύ καιρό. Το αν θα δικαιωθούν ή όχι, θα το μάθουμε σύντομα…

ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΛΟΝΔΙΝΟ masonic olympic games ILLUMINATI



πηγη

( ΦΩΤΟ η ΜΑΣΚΌΤ των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 ) το ΘΗΡΙΟ Α΄' (ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13' ΚΕΦ..) ΚΑΙ ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ( το δικερατο ΘΗΡΙΟΝ..) ( ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ )


 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/2012_31.html

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ...ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!

Σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής που....αναρτήθηκε στο site της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση (!) στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9288.html

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να αλλάξει η Ιστορία!

Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν πρώτα-πρώτα στη λίστα των μελών της αυτοαποκαλούμενης«Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης-ΣΕΤΜΔΘ», που....

ζητά να ξαναγραφεί η Ελληνική Ιστορία και να μη γίνονται αναφορές στις τουρκικές φρικαλεότητες στη Σμύρνη το ’22, για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας. Η χθεσινή αποκάλυψη του «Ε.Τ.» τάραξε τα νερά και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ.

Στην ιστοσελίδα της «ΣΕΤΜΔΘ» (http://www.bttadk.org μπορείτε να δει τη λίστα με τα μέλη της λεγόμενης Επιτροπής. Η τουρκική εκδοχή της ιστοσελίδας είναι πιο ενημερωμένη καθώς στην κορυφή της λίστας εμφανίζονται τα ονόματα των βουλευτών Αχμέτ Χατζηοσμάν (Ροδόπης – ΠΑΣΟΚ), Αϊχάν Καραγιουσούφ (Ροδόπης – ΣΥΡΙΖΑ) και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Ξάνθης – ΣΥΡΙΖΑ). Αντίθετα, η ελληνική «βερσιόν» της ιστοσελίδας δεν ανανεώνεται (όπως φαίνεται) τόσο τακτικά, με αποτέλεσμα στην κατηγορία των μελών να εμφανίζονται τα ονόματα του πρώην βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή και του επενεκλεγέντα Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ενστερνίζονται την επιστολή;

Οι Έλληνες (μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα) βουλευτές θα πρέπει να απαντήσουν αν ενστερνίζονται την επιστολή της «ΣΕΤΜΔΘ» και συμφωνούν με την πρόταση να αλλάξει η… ιστορία της καταστροφής της Σμύρνης στο πλαίσιο της… ελληνοτουρκικής φιλίας. Επιπλέον, θα είναι προς όφελος όλων να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους με τα σημεία της επιστολής τα οποία αναφέρουν τους μουσουλμάνους της περιοχής «ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Πρόεδρος της… περίφημης «ΣΕΤΜΔΘ» έχει αναλάβει στα τέλη Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ενώ στις θέσεις των αντιπροέδρων βρίσκονται ο δήμαρχος Αρρειανών Ιμπραήμ Σερίφ και Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, δίνοντας ένα «αυτοδιοικητικό αέρα» στη διοίκηση. Χαρακτηριστικό του ρόλου που παίζει η αυτοαποκαλούμενη Επιτροπή είναι το γεγονός ότι ο Ισμέτ Καντί συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, σε αίθουσα της τουρκικής βουλής, με αντικείμενο τις ελληνικές εκλογές! Προφανώς ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης ΣΕΤΜΔΘ περιέγραψε την κατάσταση και έλαβε εντολές από το διευθυντήριο της Αγκυρας για το πώς θα πρέπει να ψηφίσουν οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Θράκης.

Πριν από μερικές μέρες ο αντιπρόεδρος της «Επιτροπής» και δήμαρχος Αρρειανών Ιμπραήμ Σερίφ συμμετείχε στην 14η πανήγυρη «Δυτικοθρακιωτών», που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα με διοργανωτή τον… «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης». Στο πανό με τους μεγάλους χορηγούς της πανήγυρης υπήρχε και το δικό του όνομα… Προφανώς, τα χρήματα προήλθαν από τα προσωπικά του έσοδα κι όχι από τα ταμεία του δήμου…

«Την αγνοούμε… Το βιβλίο δεν αλλάζει»

Το πλέον επίσημο βήμα, αυτό της εθνικής αντιπροσωπίας, επέλεξε χθες ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος για να στείλει το μήνυμα σε όσους «ορέγονται» να αλλάξουν… την ελληνική Ιστορία και με λιτό και απόλυτα σαφή τρόπο διαμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού δεν αλλάζει. Λάβαμε την επιστολή και την αγνοούμε. Το βιβλίο, δεν αλλάζει…»

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος έδωσε «απάντηση» στην επιστολή-σοκ της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης»

Η άμεση και με καταλυτικό τρόπο απόρριψη από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, «λάβαμε την επιστολή και την αγνοούμε…», έκοψε τη φόρα όχι μόνο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, που νωρίτερα έθεσε το θέμα ανεβάζοντας τους τόνους για τις προκλητικές αξιώσεις της Τουρκίας, που βρίσκονται πίσω από τέτοιου είδους, υποτίθεται, μειονοτικών επιτροπών της Θράκης, αλλά και σε οποιαδήποτε εθνικιστική ανακύκλωσή του.


Ελεύθερος Τύπος
http://nyxtobaths.blogspot.com/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4497.html

"Εισβολή" της τρόϊκας στο σκληρό πυρήνα της Άμυνας! 25% μειώσεις απαιτούν οδηγώντας σε διάλυση τις ΕΔ!

Τον “αφοπλισμό” της χώρας απαιτούν οι τροϊκανοί οι οποίοι την ίδια στιγμή εξυπηρετούν και προστατεύουν τα οικονομικά συμφέροντα εταιρειών εξοπλισμών των χωρών τους ,οι οποίες επιβίωσαν χάρη στα δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων,πουλώντας εξοπλισμούς που σε πολλές περιπτώσεις ήταν τουλάχιστον ελαττωματικοί.

Το προκλητικό όχι που είπαν στα ισοδύναμα που παρουσίασε ο ΥΕΘΑ για να μην περικοπεί το μισθολόγιο των στρατιωτικών κατά 12% δείχνει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να “ξεζουμίσουν” τελείως τις ελληνικές ΕΔ. Δεν δείχνουν τη παραμικρή ευαισθησία για τα θέματα εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και να μην συζητούνται καν στις διαβουλεύσεις.

Εντύπωση προξενεί ότι επικεντρώνουν τις απαιτήσεις τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποδοχές των στρατιωτικών και όχι σε άλλα θέματα για τα οποία όντως θα μπορούσαν να βρουν συμπαραστάτες και εντός Ελλάδος. Δεν έχουν καμία επιμονή για το θέμα του “συμμαζέματος” στρατοπέδων και αχρείαστων στρατιωτικών μονάδων που κοστίζουν πολλά χρήματα. αλλά επικεντρώνουν στη περικοπή όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων από τις απολαβές των στελεχών των ΕΔ. Με όσα παράλογα και ανήκουστα ζητάνε προσπαθούν να επιβάλουν περικοπή της τάξεως του 25% ακόμη στις αποδοχές των στρατιωτικών κάτι που θα προκαλέσει φυσικά έκρηξη.

Το χειρότερο; Οι τροϊκανοί το ξέρουν και δείχνουν να το επιδιώκουν. Οι νεαροί κουστουμαρισμένοι που εμαφανίζονται ως …γκουρού των οικονομικών είναι απολύτως ενημερωμένοι για το τι “πονάει” τις ΕΔ, από Έλληνες συνεργάτες τους ,τους οποίους από το πρωί στους διαδρόμους των Επιτελείων χαρακτηρίζουν “καταδότες”. Εκεί ακριβώς χτυπάνε οι τροϊκανοί λες και ο στόχος τους είναι η απόλυτη αποδιοργάνωση των ΕΔ,οι οποίες έχουν ανάγκη από αναδιοργάνωση και όχι από τη διάλυση την οποία επιδιώκουν οι κύριοι με τα “μαύρα κοστούμια”.

Επιβεβαίωση Onalert για το 1 δις επιπλέον περικοπών

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Onalert για το 1 δις ευρώ επιλέον περικοπές που ζητά η τρόϊκα.

Παραδόξως η φράση του που έχει καταγραφεί απ΄όλες τις τηλεοπτικές κάμερες, έχει ...παραληφθεί από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της δήλωσής του! Το γιατί μόνο οι άνθρωποι του επιτελείου του μπορούν να μας το εξηγήσουν.



http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=16803

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/25.html

Αιδώς αχρείοι!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδαςτου Οδυσσέα Τηλιγάδα 

 Η Ελλάδα σήμερα χρωστά το 143% του ΑΕΠ και σύμφωνα με την πρόβλεψη του ΔΝΤ το χρέος της για το 2013 θα φτάσει το 171%!!! H συμμορία Παπανδρέου το παρέλαβε στο 120% kai οδήγησε την Ελλάδα σε χρόνο μηδέν να κατέχει την 13 θέση στον Κόσμο σε Δημόσιο χρέος και κάθε Έλληνα να χρωστά 42.216 δολάρια


«Όσοι έχουν την τύχη μας σήμερον εις τα χέρια τους, όσοι μας κυβερνούν, μεγάλοι και μικροί, και υπουργοί και βουλευταί, το 'χουν σε τιμή, το 'χουν σε ικανότη το να τους ειπής ότι έκλεψαν, ότι πρόδωσαν, ότι ήφεραν τόσα κακά εις την πατρίδα. Είναι άξιοι άνθρωποι και τιμώνται και βραβεύονται….Όσοι είναι τίμιοι κατατρέχονται ως ανάξιοι της κοινωνίας και της πολιτείας.»

Τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη έρχονται στη σκέψη μου συχνά και νοιώθω απέραντη αηδία να με διακατέχει όσο συλλογιέμαι ότι το Έθνος μου, βαδίζοντας στα μονοπάτια της εξαθλίωσης, βρίσκεται πλέον υπό Κατοχή, με οικονομικούς όρους βέβαια, αλλά με χιλιάδες μέχρι σήμερα «εκτελέσεις» αφού δεν υπάρχει πιά οικογένεια που να μην έχει έναν άνεργο, που να μην φοβάται για την καθημερινή κατρακύλα των ονείρων της και την δημιουργία σωρού ερειπίων επί των οποίων ολόκληρη η ελληνική κοινωνία καλείται να ζήσει. Αν το λένε αυτό ζωή πιά και όχι ελαιοτριβείο ψυχών και σωμάτων!!!

Διανύουμε τον τρίτο χρόνο του στρατηγικού σχεδιασμού της τραπεζικής χρεοκοπίας και του τζογαρίσματος με το κρατικό χρέος, μιας κομπίνας της διεθνούς μαφίας του χρήματος με σκοπό τον πλουτισμό του καρτέλ της ληστοσυμμορίας των τοκογλύφων-τραπεζιτών οι οποίοι προκάλεσαν την κρίση εις βάρος της πραγματικής οικονομίας που την κατασπαράσσει η διεφθαρμένη μορφή του καπιταλισμού που ζούμε.

Οι διεστραμμένοι απάτριδες πολιτικοί που μας κυβερνούν, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» έβαλαν την Ελλάδα στο σπιράλ του θανάτου και με την σχεδιασμένη και ελεγχόμενη «πτώχευσή» της, που αποτελεί αντικείμενο ευρύτερων γεωπολιτικών οικονομικών συμφερόντων, ασφάλισαν τα κέρδη στα χρηματοκιβώτιά τους και φορτώνοντας την χασούρα τους στις πλάτες του δημοσίου υπέβαλλαν ολόκληρο τον πληθυσμό σε αυστηρή λιτότητα και περικοπές δαπανών. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!!

Αυτός ο «μαϊμού καπιταλισμός» της Διεθνούς συνωμοσίας των «αγορών», με ονόματα που σκόπιμα αποκρύβουν την εβραϊκή τους προέλευση, που του επιτράπηκε η απόλυτη ασυδοσία μετατρέποντας τις τράπεζες σε καζίνα, έχει τροφοδοτήσει μια χρηματοπιστωτική φούσκα που τόσο η τοκογλυφία όσο και τα χρέη έχουν φτάσει πια σε αξεπέραστο βαθμό φέρνοντας σε πλήρη απόγνωση το σύνολο σχεδόν των λαϊκών στρωμάτων, απειλώντας τις ζωές πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων και κάθε νοικοκυριό, που βιώνει  την αποσάθρωσή του, κινδυνεύει όχι μόνο με κατασχέσεις των υπάρχοντών του αλλά και με συλλήψεις των οικείων του οδηγώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αυτοκτονία και την μαζική εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.

Με την αισχρή αυτή τακτική ευοδώνεται το όνειρο του ένθερμου οπαδού του Σιωνισμού Δαβίδ Μπέν Γκουριόν [Γκρούεν] ο οποίος την 14η Μαΐου 1948 ανακήρυξε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και το 1962 ως πρωθυπουργός ακόμη, είχε «προβλέψει» την δημιουργία ομοσπονδοποιημένων ενωμένων ηπείρων, των οποίων η Ανωτάτη Αρχή θα εδρεύει στην Ιερουσαλήμ πραγματώνοντας έτσι τις άνομες γραφές των Ταλμούδ και τις επιδιώξεις των μεσσιανιστών του πονηρού γένους που ευαγγελίζονται να καταστεί το κράτος του Ισραήλ ο κλειδοκράτορας του παγκόσμιου θησαυροφυλακίου!!!

Δυστυχώς, με την υπόθαλψη των εκάστοτε δωσίλογων κυβερνήσεων, οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε, με σκοπό να μην μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Όλα δείχνουν πως μιά στρατιά τραπεζιτών, που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του ελληνικού Έθνους, επέπεσαν επί του ελλαδικού κορμού εκτρέφοντες το σαρκίο τους με τις σάρκες του ελληνισμού και αφαιμάσσουν τον Λαό ρουφώντας και την τελευταία ρανίδα του αφού κατέστησαν τους Δικαστές θεραπαινίδες τους όχι μόνο, σύμφωνα με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κύριο Δημήτριο Βερβεσό που, επικαλούμενος δήλωση του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίου Ρωμύλου Κεδίκογλου ότι: «Δικαστές - "υπάλληλοι" δικηγορικών γραφείων», έριξε την βόμβα για την ύπαρξη δικαστών έμμισθων δικηγορικών γραφείων υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δικαστικό κύκλωμα που ταυτίζεται με ιδιωτικά συμφέροντα, καταργώντας την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και μπαζώνοντας τις νομικές τους υπηρεσίες με τα βλαστάρια τους. Αυτές οι βδέλλες έχουν αποδιθεί σε μιά ανθρωποκαταδίωξη μετατρέποντας τον ελλαδικό χώρο σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως οδηγώντας, από σαδισμό και ρεβανσιστική εκδικητικότητα, την ελληνική φυλή στα οικονομικά κρεματόρια του 4ου Ράϊχ ενώ ο ευρωπαϊκός Μινώταυρος, δολοφονώντας το Έθνος των Ελλήνων, βρυχάται ζητώντας αίμα, κι άλλο αίμα, αίμα ελληνικό!!!

Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα. Νοικοκύρηδες, τίμιοι Έλληνες, διαπομπεύονται και εκβιάζονται από τις εισπρακτικές εταιρίες και χάνονται την ίδια στιγμή που οι τραπεζίτες, παρέα με την διαπλοκή και ένα αργυρώνητο «κράτος» που δεν έχει υπόσταση πλέον, συνεχίζουν το ολέθριο έργο τους. Αυτά τα ίδια εθνομηδενιστικά ανθρωποειδή που διέλυσαν συθέμελα ό,τι συνιστούσε αυτό το κράτος, από το ήθος ως την ελευθερία του, υποδουλώνοντάς το στους δανειστές του και αρπάζοντας τις αποταμιεύσεις του με τις κάθε είδους παλιανθρωπιές τους, από την εδαφική του ακεραιότητα ως τα κυριαρχικά του δικαιώματα, από την παιδεία και την ιστορία του ως την ταυτότητά του, άνοιξαν την κερκόπορτα για την εκποίηση της χώρας πνίγοντας το κάθε τι και ταπεινώνοντας το έθνος μας. Δυστυχώς έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι γραικύλοι που τα ξεπουλάνε όλα αφού προηγουμένως έβαλαν πωλητήριο ακόμη και στην αξιοπρέπεια της Ελλάδας και χαντάκωσαν την πατρίδα μας. Είναι δυνατόν λοιπόν ποτέ να την αφήσουν οι συμμορίες του πλειστηριασμού να αναβαθμίσει ως προς κάτι την αξία της; Και γεννάται το ερώτημα: Ποιό τέλος άραγε θα’ χει η ηρωική ελληνική φυλή;

Οι τρομοκράτες του λαού και οι καταστροφείς του κράτους είναι οι θεσμοί που αποπνέουν βρωμιά και η δυσωδία. Είναι οι δωσίλογοι πολιτικοί που παρέλαβαν κράτος και το οδήγησαν στην εξαθλίωση, είναι αυτοί οι διεφθαρμένοι που πρόδωσαν και προδίδουν την πατρίδα κάθε μέρα, είναι οι ανηλεείς επίορκοι δικαστές και η ευνουχισμένη Δικαιοσύνη, οι ανέντιμοι αστυνομικοί, οι επίπλαστοι δήθεν Ακαδημαϊκοί, οι καθηγηταράδες της σφαλιάρας που έφεραν τον κομματισμό και την ασυδοσία μέχρι και στα Πανεπιστήμια, οι λωποδύτες δημόσιοι λειτουργοί, τα ανθρωπόμορφα ερπετοειδή των «ανθρωπιστικών» και μη κυβερνητικών οργανώσεων, οι αχρείοι δικηγόροι, οι άθλιοι συνδικαλιστές, τα αδηφάγα Μέσα Μαζικής Αποβλακώσεως [ΜΜΕ] των νταβατζίδων της διαπλοκής με τις εξώνητες χρυσοκάνθαρες, ασύδοτες οδαλίσκες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, οι αναίσχυντες πλέον εξουσίες που αλωνίζουν ξεδιάντροπα την ελληνική επικράτεια περιφέροντας το σαρκίο τους, οπλισμένες με το μακρύ χέρι των νόμων που οι ίδιες επινόησαν για να τις υπηρετούν και φέρνουν σε πλήρη απόγνωση το σύνολο σχεδόν των λαϊκών στρωμάτων μετατρέποντας την κοινωνία σε έρμαιο των σαρκοβόρων επιδιώξεών τους υποθηκεύοντας το μέλλον των απογόνων μας και του Έθνους μας

Οι παγκοσμοποιητές της Νέας Τάξης, καταστρώνοντας ένα ύπουλο και ανήθικο εγχείρημα, θέλουν αποχαυνωμένο και άνευρο τον κόσμο για να του φορτώσουν το ψεύτικο χρέος τους και κάνοντας συμφωνία-συνωμοσία με τηv Goldman Sachs πείθουν τις, Νεοταξίτικες ανθελληνικές κυβερνήσεις να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τόπο του εγκλήματος. Το χρέος όμως δεν το χρωστάει ο Λαός αλλά οι οικονομικοί φασίστες και οι εφαρμοστές του ναζισμού γιατί ο Ελληνικός Λαός που καλείται να πληρώσει με το αίμα του τις μίζες των ακόλαστων στελεχών του ξετσίπωτου κομματισμού ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τις συντελεσθείσες ρεμούλες του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας από τις ακρίδες που ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΟΥΔΕΜΙΑ λογοδότησε στην αμαρτωλή και ανύπαρκτη, κατ’ επίφαση, Δικαιοσύνη που όχι μόνο είναι θεόστραβη αλλά και θεόκουφη αν όχι και ανέντιμη.    

Και ρωτάμε τις συμμορίες της καταραμένης γενιάς του Πολυτεχνείου και των «αντιδικτατορικών» τρωκτικών που εκβράσθηκαν από τους οχετούς και ακολούθησε η στρατιά εκείνων των εχιδνών που με την ιοβόλο πρακτική της μίζας δηλητηρίασαν την ελληνική κοινωνία, ρωτάμε τις εξουσίες της μαγκιάς της «σοσιαλιστικής φυλής» του ζιβάγκο της Πασοκικής λαίλαπας, της βροντερής ψευδεπίγραφης προκατασκευασμένης συνθηματολογίας των «βάσεων του θανάτου», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «όχι στην ΕΟΚ των μονοπωλίων», «Έξω από την ΕΟΚ», «η Ελλάδα στους Έλληνες», «ΕΟΚ, ο λάκκος των λεόντων», «Αμερικάνοι φονιάδες των λαών», της χαρακτηριστικής φράσεως του ολετήρα του Έθνους Ανδρέα Παπανδρέου: «Δεν θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης» και των  άρθρα του ξετσίπωτου κυρίου Σημίτη ότι η «ΕΟΚ θα οδηγήσει σε νέα δικτατορία». Ρωτάμε τους μέχρι σήμερα κυβερνώντες που καταλήστεψαν και καταληστεύουν το κράτος οδηγώντας τους Έλληνες στην εξαθλίωση: «Βρε αισχρά υποκείμενα, έχει καμία σχέση ο ελληνικός Λαός με την Παγκάλειο ρήση “Μαζί τα φάγαμε” και με τις κατωτέρω αθλιότητές σας με τις βρώμικες ιστορίες της διαφθορά σας για τις οποίες ουδείς ποτέ θα μάθει την αλήθεια;» Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από το μεγάλο φαγοπότι της φαύλης κομματοκρατορίας σας και τις ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ οικονομικές και όχι μόνο υποθέσεις που στοίχειωσαν τα ΜΜΕ για κάποιο διάστημα αλλά πλέον δεν ακούγονται και πολλοί ίσως δεν τα θυμούνται;

Να ξεχάσουμε την, με κωδική ονομασία του FBI «Επιχείρηση Ζορμπάς», μεγαλύτερη επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που, με πρωταγωνιστή τον κύριο Γιώργο Ανωμερίτη, είχαν στήσει περίτεχνα ανώτατα κυβερνητικά και κομματικά  στελέχη του ΠΑΣΟΚ  στην Νέα Υόρκη από το 1983 μέχρι της 21 Ιουνίου του 1989 που γράφτηκε το άδοξο τέλος της μεγαλύτερης οικονομικής  απάτης, όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο Αμερικάνικος Τύπος, με λεία περισσότερα από 730.000.000 $, με 12 υποκαταστήματα της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ Τράπεζας στις ΗΠΑ και θύματα την ομογένεια! Να ξεχάσουμε το Σκάνδαλο του καλαμποκιού με τον κύριο Νίκο Αθανασόπουλο, το 1,5 δις δραχμές εις βάρος της ΕΤΒΑ και των ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, το σκάνδαλο της Αγροτικής Ασφαλιστικής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, την  πλαστογραφία του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κυρίου Κώστα Ζώρα, την «Υπόθεση Γιώργου Δρέγου», ενός εκ των πολλών πολυθεσιτών δικηγόρων του ΠΑΣΟΚ, τον «πικρό καφέ» και «τα σάπια ξύλα» της ΠΡΟΜΕΤ, το σκάνδαλο ΑΓΡΕΞ και τις «Αγροτικές Εξαγωγές», τον χρυσοδάκτυλο της Εθνικής Τράπεζας κύριο Αριστείδη Χρήστου, τον φιλόδοξο εκδότη φιλοπασοκικών εφημερίδων κύριο Αθανάσιο Πόπωτα και την κατάχρηση 57 εκατομμυρίων δραχμών από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την ΠΥΡΚΑΛ που πουλούσε στο Ιράκ 112 $ την οβίδα και στον ελληνικό στρατό 201 $ ή την αγορά του άχρηστου ναυπηγείου πλαστικών σκαφών στο Λαύριο έναντι του ποσού των 370 εκατομμύριων δραχμών, τον κύριο Δημήτρη Μαυράκη που έγραψε ιστορία διά του ΜΕΓΑ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗ, κατά τον κύριο Χρήστο Γιανναρά, και του μεγάλου «σοσιαλιστή» αρχηπαπατζή αρχηγού του που επισημοποίησε τη μίζα με την ρήση: «είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά όχι και πεντακόσια εκατομμύρια» και την συμφωνία για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την Αλβανία με την παρότρυνση του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, προκαλώντας ζημιά 120 εκατομμυρίων δραχμών στη ΔΕΗ, «το σκάνδαλο του σταριού» της ΚΥΔΕΠ που ζημίωσε τους Έλληνες αγρότες με το ποσό των 910 εκατομμυρίων δραχμών, τον κύριο Μιχάλη Σταματελάτο που υπεξαίρεσε 230 εκατομμύρια δραχμές από την Λαϊκή Ιονική Τράπεζα και τμήμα του ποσού δόθηκε για τις προεκλογικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ κύριο Σεφτελή που είχε κατηγορηθεί ότι αναμίχθηκε σε πολλά σκάνδαλα και απάτες, το πρωτοπαλίκαρο του ΠΑΣΟΚ και κουμπουροφόρο Θεοφάνη Τόμπρα με τις παρακολουθήσεις και τις καταγραφές συνομιλιών στα σκοτεινά υπόγεια του ΟΤΕ και της ΚΥΠ, το «Σκάνδαλο Κοσκωτά» με τα «Πάμπερς» που έγινε το όχημα για την πλήρη επικράτηση των «νέων τζακιών» του ΠΑΣΟΚ, το σκάνδαλο ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων) και τις μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων με εμπλοκή και εδώ του Μένιου Κουτσόγιωργα που ΠΟΥΛΗΣΕ στον κύριο Κοσκωτά τον περίφημο «κουτσονόμο» έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων και με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Γεώργιο Πέτσο και Δημήτρη Τσοβόλα, το αλησμόνητο σκάνδαλο της «αγοράς του αιώνα» των προβληματικών αεροσκαφών MIRAGE, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των αεροσκαφών τον κύριο Γιώργο Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το συνταγματικό πραξικόπημα των μπλε και λευκών ψηφοδελτίων, ώστε να εξασφαλιστεί η εκλογή του κυρίου Χρήστου Σαρτζετάκη στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τις προβοκάτσιες του τύπου: «ο Μητσοτάκης είναι συνεργάτης των Ναζί» που μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους πράκτορες της Στάζι ότι τα υποτιθέμενα στοιχεία είχαν κατασκευαστεί «κατά παραγγελίαν» από την ανατολικογερμανική μυστική υπηρεσία με στόχο τη σπίλωση του τότε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και την ήττα του στις επερχόμενες εκλογές που αργότερα ο κύριος Κουρής ζήτησε συγνώμη για τη δημοσίευση των κατασκευασμένων φωτογραφιών από την εφημερίδα του, το έγκλημα του χρηματιστηρίου και την άγρια λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις προτροπές της σπείρας των κ.κ. Σημίτη-Παπαντωνίου και το «Aς πρόσεχαν» του αδιάντροπου κυρίου Σημίτη, την αξέχαστη «νύχτα των Ιμίων» και το «ευχαριστώ τους Αμερικάνους» και τον πρόεδρο Κλίντον που από εκείνη την ημέρα η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και το Αιγαίο σε όλο του το πλάτος μια απέραντη γκρίζα ζώνη, την συμφωνία της Μαδρίτης που παραχωρεί δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην ελληνική επικράτεια, την σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου, την «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, τα εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις ευρώ από τον κύριο Κώστα Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους μας, τα ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα TOR-M1 που πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται μυστικές υπηρεσίες, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, 474 εκατομμύρια δολάρια και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκατομμύρια δολαρίων, το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες σε δρόμους καρμανιόλες μέχρι ετοιμόρροπες γέφυρες, το Εθνικό Κτηματολόγιο, την «Δημιουργική Λογιστική» της κυβερνήσεως Σημίτη και την εγκληματική υποτίμηση της δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, την ολοφάνερη και καραμπινάτη Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες, ενώ παράλληλα υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους με αποτέλεσμα την νόθευση των εκλογών της    9ης Απριλίου 2000, να ξεχάσουμε την προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους, το «σκάνδαλο Πάχτα»  που έδινε τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου κυρίου  Κωνσταντίνου Στέγκου, να χτίσει χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή του ξενοδοχείου στο οποίο δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες ο κύριος Κώστας Σημίτης κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκατομμυρίων δραχμών, το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του κυρίου Σεραφείμ Φυντανίδη, κυρίας Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer, το Αγροτικό Ζήτημα με τα τρισεκατομμύρια που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας και οι επιδοτήσεις χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, τις προμήθειες στα νοσοκομεία με τις εικονικές τιμολογήσεις και τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%, την Ολυμπιακή Αεροπορία  που αφού ο κύριος Χρήστος Βερελής «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές» και πωλήθηκε από την κυβέρνηση του κυρίου Κώστα Καραμανλή και από τον κύριο Κώστα Χατζηδάκη στην MIG, την καταγγελία το 2003 του κυρίου Μισέλ Ζοσεράν προέδρου της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES για δωροδοκία μέλους της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού, το Ναυάγιο «Σάμινα» με αποτέλεσμα 83 νεκροί και την αυτοκτονία Σφηνιά, την δίωξη γιά τέσσερα κακουργήματα κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, το πράσινο δομημένο ομόλογο-τέρας του 2001 ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ που πάνω σε αυτό «παίχτηκαν» 18 τράμπες (swaps), την λεηλασία των ταμείων από το ΠΑΣΟΚ μέσω της «Ακρόπολις» χρηματιστηριακής, το σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ που το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκατομμύρια ευρώ, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων με μίζες που ξεπερνούν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, τις αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες ΠΑΣΟΚ με τη Μονή Τοπλού, την πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» έναντι του «ασήμαντου» ποσού των 11 εκατομμυρίων ευρώ, την εκποίηση εν κρυπτώ, εκ μέρους του κήνσορα «συντρόφου» κυρίου Κώστα Σημίτη και την Τράπεζα της Ελλάδος του κυρίου Νίκου Γκαργκάνα, των 20 τόνων χρυσού τον Αύγουστο του 2003, από τα αποθέματα των 147 τόνων χρυσού της Ελλάδος, την αγορά, από την κυβέρνηση Σημίτη, κατά 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι η Τουρκία (2 δις δρχ.) των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ, τα προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους 750.000.000.000 δραχμών (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), το περίφημο «άρθρο 4» που κήρυξε «παράνομες» τις απεργίας με το πρόσχημα της εργασιακής ειρήνης για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ένα νομικό κατασκεύασμα που εμπεριέχει ολόκληρη την κουλτούρα ατιμωρησίας και αποφυγής ευθυνών των ανερμάτιστων πολιτικών που κυκλοφορών ελεύθεροι βγάζοντάς μας την γλώσσα κοροϊδευτικά, το «Σκάνδαλο Siemens» και οι μίζες των 100 εκατομμυρίων ευρώ με το μέχρι στιγμής σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, μέσω του κυρίου Θεόδωρου Τσουκάτου, το σκάνδαλο «Τάσος Μαντέλης» με την προεκλογική χορηγία των 200.000 γερμανικών μάρκων από τη Siemens στον τραπεζικό λογαριασμό με τον κωδικό «AROKOS» που είχε ανοίξει ο φίλος και κουμπάρος του, κύριος Γιώργος Τσουγκράνης.

Ιδιωτικά κέντρα οικονομικής ισχύος, κοινοβουλευτικά κόμματα και παντελής έλλειψη διαφάνειας συνθέτουν το μωσαϊκό της υπόθεσης Siemens και την απληστία και την αλαζονεία του κέρδους που διέπει τους, αδηφάγους διαχειριστές της μίζας, πολιτικούς.

          Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία και η Υπόθεση Λιάσκου – Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα εναλλακτική και «καθαρή» κυβέρνηση του κυρίου Κώστα Καραμανλή. Τον Σεπτέμβριο του 2004 το πανελλήνιο συγκλονίζεται με την μεταγραφή του γιου του κυρίου Σάββα Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό. Ακολουθεί η πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ την 11η Σεπτεμβρίου 2004 που στοίχισε την ζωή του, κυπριακής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρου και της 17μελούς συνοδείας του. Ήταν η περίοδος του Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. Ο καθηγητής κύριος Κάρολος Ανδριώτης, καταγγέλλων, ισχυρίζεται πως η πτώση του ελικοπτέρου ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς, με στόχο να φονευθεί ο Πατριάρχης διότι αυτός επηρέαζε τον Τάσσο Παπαδόπουλο και τον είχε πείσει να απορρίψει το Σχέδιο Ανάν, με αποτέλεσμα ο Πατριάρχης να μπει στο στόχαστρο ξένων υπηρεσιών. Τον Ιανουάριο του 2005 η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του διαύλου. Σε συνέχεια, τον Μάϊο του 2005 ο στενός συνεργάτης του κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, κύριος Θανάσης Χούπης, εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής. Αυτός ο τύπος έχει σχέσεις και με την εταιρεία συμβούλων Noisis του κυρίου Γιώργου Νικητίδη γαμπρού του «επιλοχία» της ΝΔ Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη, ο γιος του οποίου, Αγάπιος, έκανε την κομπίνα με το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ. Τον Σεπτέμβριο δε του 2005 σκάει το σκάνδαλο του καρτέλ γάλατος με την συμμορία των γαλάζιων «κουμπάρων» που δρα σε βάρος των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών. Το καρτέλ συγκροτείται από τις εταιρείες Δέλτα, Όλυμπος, ΦΑΓΕ, την ολλανδική Friesland και την ΜΕΒΓΑΛ. Τον Οκτώβριο του 2005 έρχεται η παραίτηση του κυρίου Αδάμ Ρεγκούζα που την προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη. Ο Οκτώβριος του 2005 φέρνει στο προσκήνιο το παραδικαστικό κύκλωμα και την εμπλοκή του κυρίου Πέτρου Μαντούβαλου. Τον Δεκέμβριο του 2005 τα ΜΜΕ μιλούσαν για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Διοικήσεως του κυρίου Ιωάννου Παλαιοκρασσά. Τον Ιανουάριο του 2006 ο κύριος Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε ηχογραφημένες συνομιλίες διατυπώνει αρνητικούς χαρακτηρισμούς για τον τότε Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κύριο Γεώργιο Σανιδά και από κοντά ο Φεβρουάριος του 2006 με το μεγαλύτερο σκάνδαλο των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο, εκ μέρους της Vodafone και την «αυτοκτονία…» του Τσαλικίδη και τον  Δεκέμβριο του 2006  έρχεται το σκάνδαλο της Εξαγοράς της ζημιογόνου εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ από την COSMOTE και την όλη μεθόδευση της εξαγοράς με συνολικό τίμημα 1,3 δις ευρώ, εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, τον Μάρτιο δε του 2007 έρχεται στην επικαιρότητα το σκάνδαλο των δομημένων Ομολόγων των αποθεματικών των ελληνικών ταμείων των επικουρικών συντάξεων με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλιΤον Μάιο του 2008 στο στόχαστρο όλων μπήκε η συμφωνία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την εξαγορά του ΟΤΕ από την Γερμανική Deutsche Telekom με την εμπλοκή του κυρίου Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο κύριος Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθρωτικές κινήσεις τους. Τον Μάιο επίσης του 2008 ο τότε υπουργός Ναυτιλίας, κύριος Γεώργιος  Βουλγαράκης εκχωρεί την κερδοφόρα επιχείρηση του δημοσίου «Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε.» [ΟΛΠ] στην κινεζικών συμφερόντων offshore εταιρεία «Cosco Pacific Ltd» με έδρα τις Βερμούδες, παραχωρώντας μιας ζωτικής σημασίας για την αξιοποίηση των πηγών του εθνικού πλούτου δημόσιας υπηρεσίας, αποκλειστικά σε μια ιδιωτική κινεζική εταιρεία και στους μετόχους της χωρίς να υπάρχει ούτε και τυπικά ίχνος διακρατικής συμφωνίας έστω και σε επίπεδο προσώπων από πλευράς κινεζικής κυβέρνησης, ο δε πρόεδρος της εταιρείας να δηλώνει ότι: «ακρογωνιαίος λίθος του Ομίλου είναι ο πρώτος πλήρως ιδιόκτητος σταθμός του Πειραιά με τη συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στην ΣΕΠ ΑΕ (πού ανήκει στην Cosco Pacific Ltd) και στον ΟΛΠ ΑΕ». Στα ποσά που δηλώθηκαν υπήρξαν κάποιες διαφορές μερικών δεκάδων εκατομμυρίων και όλοι θα θυμούνται τις δηλώσεις Βουλγαράκη και τις διαψεύσεις της C.P. Ο ΟΛΠ βέβαια μεταβιβάζεται στους Κινέζους ενώ η Ελλάδα ξεπουλιέται. Θα ξεχάσουμε το σκάνδαλο της 27ης  Μαΐου 2008 όταν σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ κατά την καταληκτική ψηφοφορία οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Κ. Αγοραστός, Ι. Μπούγας και η κυρία Φ. Πατριανάκου αλλάζουν ψηφοδέλτια γιά διασφάλιση του αρεστού αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Τον Ιούλιο του 2008 Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλος της δευτεροβάθμιας Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα για το C41, κατηγορείται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία. Τον Αύγουστο του 2008 το μέγαρο Μαξίμου αποφασίζει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο κύριος Αριστοτέλης Παυλίδης. Ο εφοπλιστής, κύριος Φώτης Μανούσης, καταγγέλλει ότι χρημάτισε το περιβάλλον του Υπουργού Αιγαίου, κυρίου Αριστοτέλη Παυλίδη, για δρομολόγια της άγονης γραμμής. Ακόμη μια φορά περί πολιτικής ευθύνης ο λόγος. Τον Σεπτέμβριο του 2008 αποκαλύπτεται το διαβόητο Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι κρυφές διασυνδέσεις του ηγούμενου Εφραίμ και η παραχώρηση πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική, με τις ευχές του κυρίου Θεόδωρου Ρουσόπουλου, «ταράζει τα νερά» στη δημόσια ζωή της χώρας. Ακολουθεί το σκάνδαλο ΟΣΕ. Υπέρβαρες αμαξοστοιχίες με παραποιημένα παραστατικά επιφέρουν οικονομική ζημία ύψους 1.300.000 ευρώ στον OΣE. Παράλληλα εμφανίζεται στην επικαιρότητα η υπόθεση της Μυκόνου που εμπλέκονται ο βουλευτής της ΝΔ κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κύριος Ευγένιος Παπαδόπουλος, που αφορά την αγορά εκτάσεων στην Μύκονο, με προεκτίμηση της εφορίας, και τη μεταπώλησή τους αργότερα, με τη βοήθεια μιας off shore εταιρίας που έχουν ιδρύσει τα ίδια άτομα, στο εξαπλάσιο της αρχικής τιμής. Δεν συγκαταλέγονται βέβαια στα καταγραφέντα σκάνδαλα, ο βίος και η πολιτεία του «ωραίου Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ, του κατά κόσμο παμφάγου κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου και των δισεκατομμυρίων ευρώ που προέρχονται από τις μίζες και το ταμείο του ΠΑΚ.

Και έρχεται πλέον η υπερχρέωση της χώρας και η διόγκωση του δημόσιου χρέους, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29% και έφτασε σε χρέος ρεκόρ. Η Ελλάδα σήμερα χρωστά το 143% του ΑΕΠ της και σύμφωνα με την επίσημη πρόβλεψη του ΔΝΤ, το χρέος της χώρας για το 2013 θα φτάσει το 171%!!! Όταν η συμμορία Παπανδρέου το παρέλαβε στο 120%, οδήγησε την Ελλάδα σε χρόνο μηδέν να κατέχει την 13 θέση στον Κόσμο σε Δημόσιο χρέος και κάθε Έλληνας να χρωστά  42.216 δολάρια ληστεύοντας τους πολίτες και οδηγώντας τους στην εξαθλίωση εξευτελίζοντας την έννοια του Ελληνισμού με χυδαίο και απρεπή τρόπο.

Παρ όλα αυτά τα δυσμενή για το Έθνος, η υλοποίηση του εξυφανθέντος σχεδίου της χρεοκοπίας της Ελλάδας από τους διεθνείς κερδοσκόπους έλαβε χώρα από την επομένη των εκλογών 05/10/2009 και λίγες ημέρες αργότερα στις 22/10/09 ( με τις υπΑριθμούς Πρωτοκόλλου 690 και 691 διατάξεις) διά των οποίων η κατ’ επίφαση Τράπεζα της Ελλάδας, κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου  από Τ3 σε Τ10 διευκολύνοντας έτσι τους υποτιμητικούς κερδοσκόπους «σορτάκηδες» να εξοντώσουν την ελληνική οικονομία, εκτοξεύοντας, με ανύπαρκτο ρίσκο, το κόστος δανεισμού της χώρας μας από 100 περίπου μονάδες βάσης [basis points] σε 450, υπονομεύοντας τα εθνικά μας συμφέροντα!

Και φτάνουμε στο σήμερα που μιά τριμερής, γιαλατζί κυβέρνηση λοβοτομημένων λοβιτουρατζήδων, ερήμην του Λαού και υπό την παρότρυνση των κ.κ. Ι. Στουρνάρα και Γ. Προβόπουλου, των καταστροφέων της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ και των ασφαλιστικών ταμείων οι οποίοι, ως διεκπεραιωτές των ανόμων ορέξεων των ευρωπαϊκών και διεθνών ληστοσυμμοριών των Ρότσιλντ, θα αποτελειώσουν την εθνική οικονομία, διαμοιράζοντας τα ιμάτια του ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου ξεπουλώντας με αδιαφανείς όρους την Αγροτική Τράπεζα, που έχει υποθηκευμένη το 70% της καλλιεργήσιμης γης και υπό τις επιταγές των σκοτεινών κύκλων που υπηρετούν θα οδηγήσουν τους αγρότες σε αφανισμό και τον ελληνικό Λαό υποχείριο των σχεδίων τους εκτελώντας ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» κατά του Έθνους. «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν!»

Κατόπιν των ανωτέρω, επί των οποίων ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΜΙΑ αντιλογία δύναται να προτάξει, ερωτώ τα πολιτικά σκύβαλα που παριστάνουν τους εκπροσώπους του Λαού: «Πού πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που αποκόψατε από το κορμί της πατρίδας μου ως ύαινες σιχαμερές; Ποιά μερίδα αναλογεί στον Λαό μου από τα αποφάγια σας όρνεα τερατόμορφα; Με ποιόν Έλληνα καθίσατε στο ίδιο τραπέζι να φάτε; Με τους ελληνόφωνους του σιναφιού σας ναι, τρωγοπίνατε μεθοκοπώντας με αίμα ελληνικό χορεύοντας τους καταραμένους χορούς των βρικολάκων!!»

Επειδή εμείς επ ουδενί δεχόμεθα το υποστηριζόμενο υπό του κυρίου Σημίτη «Αυτή είναι η Ελλάδα» και το «Έτσι κάνουν όλοι» του κυρίου Μαγγίνα, ούτε δεχόμαστε την στάση εκείνων των αθλίων που αποδέσμευσαν την πολιτική από την ηθική και θεωρούν «ό, τι το νόμιμο είναι και ηθικό» εισάγοντας καινούριους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας και θέσεις που μας προσβάλλουν και μας λοιδορούν ως Έλληνες το γένος.

Επειδή οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και της ελευθερίας επιχειρώντας μιά ολομέτωπη Κοινωνική αντεπίθεση να σπάσουμε το αφορμισμένο απόστημα που πυορροεί,  ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να παρακολουθούμε την προμελετημένη φθορά των ιδανικών  και των αξιών που πρεσβεύουμε και υπηρετούμε, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να μεταβληθούμε σε παρατηρητές μιάς αξιοθρήνητης θεσμικής παρωδίας, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να είμαστε συνένοχοι της πνευματικής σήψεως, της διαφθοράς και της ανομίας που κατακλύζουν την ελληνική κοινωνία, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να διασυρόμεθα ως Έλληνες το γένος, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να παρακολουθούμε αηδιασμένοι τα έργα και τις ημέρες ενός αμετροεπούς πολιτικού κατεστημένου που αλληλοϋβρίζεται, αλληλοκατηγορείται βαρύτατα, χωρίς ενδοιασμούς, φραγμούς και ντροπή, ενώ παράλληλα διαπλέκεται και συναγελάζεται με τους « νονούς», με τους « βαρόνους», με τους νταβατζήδες, με την « Κόζα Νόστρα», με τους εμπόρους όπλων και ναρκωτικών, τους εμπόρους ψυχών και σωμάτων, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να δεχθούμε την διαφθορά ως εξουσία αφού γνωρίζουμε πλέον ότι έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, πρεζέμπορους, δουλεμπόρους και εντεταλμένους πλιατσικολόγους, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να συμμετέχουμε ως κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου που στήνεται με την απαξίωση κάθε έννοιας του Έθνους και ανταποκρινόμενοι στα κοινωνικά μηνύματα του σήμερα, που δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς τους κράτους και στην γενικευμένη άποψη περί διαρκώς εντεινόμενης διαφθοράς στο δημόσιο τομέα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με την ιδέα ότι πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα, χωρίς αντίσταση στο κακό, χωρίς αντίσταση στην πνευματική και φυσική μας υποδούλωση, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, με τους ρυθμούς που γκρεμίζονται τα πάντα, θα ρθει πολύ σύντομα η ημέρα που ελάχιστοι άνθρωποι θα έχουν πιά τις ψυχικές αντιστάσεις για να ζήσουν σ αυτήν εδώ την χώρα όπου η κατάχρηση εξουσίας γίνεται αντιληπτή από τον κάθε πολίτη ως ηθική παρεκτροπή, ως βάναυση πρόκληση του κοινού αισθήματος από τους μακελάρηδες του μέλλοντος του ελληνισμού που δρούν ως οργανωμένο έγκλημα στα ανήλιαγα υπόγεια κάθε λογής Στοών και στων χαλκείων του Διεθνούς Σιωνισμού.

Έχοντας ΔΚΑΙΩΜΑ, ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ να ζήσουμε σε έναν κόσμο δίκαιο, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη μιάς ιδεολογικής μάχης εναντίον εκείνων που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την «ποιμνιοποίηση» του λαού μας, για την άνοδο των ουτιδανών, εκείνων που ευθύνονται για την κατρακύλα της χώρας, για την ανασφάλεια, την φτώχεια, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την ανέχεια, την κοινωνική αποσάθρωση, εναντίον του ανήθικου και διεφθαρμένου, απολυταρχικού πολιτικού κατεστημένου και των παραφυάδων του που χλευάζει εμάς και τα παιδιά μας. Η αντίδρασή μας βέβαια δε μπορεί να μείνει στο επίπεδο του πολύγραφου της κατοχής, πρέπει να περάσει στο στάδιο της παλλαϊκής, εθνικής αντίστασης με όλα τα διαθέσιμα μέσα και τρόπους και ταυτίζουμε την πορεία μας με την Επαναστατική προκήρυξη του Μεγάλου μας ιδεαλιστή Ρήγα Φεραίου: «όταν η διοίκησης βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του.»

Εμείς αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» η οποία προσβάλλει το Λαό μας και θα μείνουμε παντελώς αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους συνεπείς στην ρήση του Ουγκώ: « Εάν πρόκειται να υποφέρουμε, ας υποφέρουμε με αξιοπρέπεια». Όθεν, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ θα αναχαιτίσει την εσωτερική μας παρόρμηση να στραφούμε με νύχια και με δόντια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ως των βιαστών της Φυλής μας και του πολιτισμού μας!!! Είμαστε όλοι, ανεξαρτήτως κόμματος, προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι. Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας!! Υπάρχει ακόμα μαγιά. Το Γένος μας θα συνεχίσει την διαχρονική Ιστορία του!!! Είμαστε Έλληνες!!! Είμαστε Έλληνες!!!
                             
           Την ύβρη ακολουθεί νομοτελειακά η Νέμεσις!! Ας το κατανοήσετε οι πάντες πως εμείς βρισκόμαστε στις επάλξεις του κάστρου των ψυχών μας κι αν έλθει η ώρα η τρανή, θα ακουστεί και πάλι η ιαχή του αγώνα: «Ελευθερία ή θάνατος»!!!

1. Αυγούστου 2012

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57, 10554 Αθήνα
Τηλ.: 2103241961, Κιν.: 6973519579
e-Mail: elas@otenet.gr

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2770&cHash=d0bf41c2af3b9eea5e33c66af7a2ea8c
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters