Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Υπόμνημα Ειδικό – Αναφορά Ειδική – Ειδική Ανάλυση- Ειδική Αίτηση- Ειδική Καταγγελία – & Ανοικτή Επιστολή

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
Αρ. Πρωτ……………….

Προς
Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Αντώνη Σαμαρά,
Υπουργό Οικονομίας κ. Στουρνάρα Γιάννη
Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας κ. Σταϊκούρα Χρήστο
Υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υγείας, Αμύνης, Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ

Αθήνα, 10-8-2012

Θέμα: 1. «Η διεθνής οικονομική κρίση, τα άφθονα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου, ο ορυκτός πλούτος της πάμπλουτης Ελλάδας, οι νέοι τραπεζίτες, τα δυσβάστακτα «νέα μέτρα» και οι δολοφονίες –αυτοκτονίες δανειοληπτών.
Θέμα 2. « Στην Ελλάδα, ανακοινώνονται νέα «μέτρα», που δεν θα βγάλουν σε τίποτα – σε βάρος των φτωχών πολιτών»-, οι πλούσιοι, που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μέσω «εξωχώριων εταιριών» κάνουν πάρτι στην Μύκονο κλπ.. Στην Ισλανδία και Ιρλανδία συνελήφθηκαν, ήδη, οι «υπεύθυνοι της «κρίσης»! Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών και η οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα και λύσεις». Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των τραπεζιτών. Κάθε μέρα δολοφονείται – αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια, το ΔΝΤ, η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές- δολοφονίες της Eurobank και των άλλων τραπεζών, οι υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες – αυτοκτονίες πολιτών».
Θέμα 3. «Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό. Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Οι γέροντες δεν έχουν τα βασικά φάρμακά τους. Η χώρα θυμίζει εποχές «Μαρίας Αντουανέτας». Πείνα και δυστυχία, σε συνθήκες νέας κατοχής.
Θέμα 4. Το ποσό των 218 δις ευρώ σε εγγυήσεις και δάνεια έχει παράσχει το Ελληνικό κράτος στους τραπεζίτες μέχρι σήμερα – Σχεδόν όσο το ΑΕΠ της χώρας. Τράπεζες και δισεκατομμύρια αλλάζουν αστραπιαία χέρια. Οι πολίτες εξασθενούν οικονομικά στην νέα «τραπεζο-δικτατορία» και μαζί με αυτούς η «Αστική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» και η Ελλάδα.
Θέμα 5. «Γίνεται προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας σε πόλεμο, για να χάσει και αυτά που έχει». Υπάρχουν σχέδια «αλλαγής συνόρων», ενώ υπολειτουργούν επικίνδυνα όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Οι ένοπλες δυνάμεις οφείλουν να έχουν ετοιμότητα στο Αιγαίο, όπου βρίσκονται Αμερικανικά, Κινέζικα, Ρώσικα, Τούρκικα κλπ.. πολεμικά πλοία, πάνω από τα πάμπλουτα κοιτάσματα πετρελαίου, υδρογονανθράκων, πολύτιμων μετάλλων κλπ…
Η μήνυση στρέφεται και κατά των : Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), για παράνομη ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνική Δημοκρατίας, για εκβιασμό της Ελλάδας, πρόκληση νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, νέας γενοκτονίας και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας. Ο κ. Τόμσεν αυτή την στιγμή είναι στην Ελλάδα και μπορεί να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου». Ο κ. Τόμσεν παράνομα επισκέπτεται Υπουργεία και υπηρεσίες, εκβιάζει Υπουργούς να «πάρουν και άλλα μέτρα», τα οποία δεν θα μας βγάλουν από το πρόβλημα, αλλά θα μας χώσουν σε βαθύτερο πρόβλημα, όπως όλοι ομολογούν!

Η όλη δήθεν κρίση, είναι μια καλοστημένη κομπίνα, για να σωθούν και να πλουτίσουν οι ιδιώτες τραπεζίτες και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται παράνομα σε υποτέλεια. Στην συνέχεια, οι ξένες δυνάμεις, με την βοήθεια εσωτερικών συνεργατών, θα πάρουν παράνομα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας «αντί πινακίου φακής».
Όλοι οι εμπλεκόμενοι, στην δήθεν Ελληνική οικονομική κρίση, πρέπει να διωχτούν και με τον νόμο περί «εσχάτης προδοσίας» και με τους νόμους περί απάτης, δολοφονίας – αυτοκτονίας εκατοντάδων πολιτών, κατάχρηση εξουσίας, κατασκοπίας, παράνομες ενέργειες κατά της Εθνικής Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας της Ελλάδας κλπ. κλπ…

Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τουλάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες! Να γίνει η Νέα Σεισάχθεια, Μόνο το 30% του μισθού του πολίτη, για το σύνολο των δόσεων των δανείων του. Αυτό ήταν και η πρότασή μας, αλλά και η προεκλογική δέσμευση του κ. Σαμαρά, αν την θυμάται, και οι προτάσεις άλλων κομμάτων.!

Επίσης, η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας, εναντίον αυτόν που βοήθησαν στον «ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των πολιτών», και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…

«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες,
παράνομα στην Ελβετία, Λιχτενστάιν,
Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».
Σύγχρονη ρήση

ΜΕΡΟΣ Α΄ : ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης ( ο 7ος πιο πλούσιος διεθνώς) και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 110 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του. Ο κ. Λάτσης, Ελβετός υπήκοος (?) χώρισε την τράπεζα στα δύο και τις μετοχές τις μεταβίβασε στους απογόνους του. Να ερευνηθεί η νομιμότατα των μεταβιβάσεων, αν πληρώθηκαν φόροι κλπ… Επίσης η περίπτωση «αγοράς» της Αγροτικής» από τον πριν λίγο «μη έχοντα ρευστότητα» κ. Σάλλα μόνο μια καραμπινάτη απάτη μπορεί να είναι, όπως γράφει η Εφημερίδα η « Η Ελλάδα αύριο» (1 Αυγούστου 2012). Να ερευνηθούν οι πτυχές πώλησης της Αγροτικής.

Ανάλυση – Αποδείξεις

Σύμφωνα με την Συνθήκη του Μάαστριχτ, οι οικονομίες της ευρωζώνης όφειλαν να έχουν κοινό νόμισμα, κοινά ποσοστά ελλείμματος και χρέους και κοινό πληθωρισμό. Όμως γνώριζαν ότι το Ευρώ δεν έχει «κοινό ταμείο» όπως το δολάριο και κάποια στιγμή θα έφτανε η δήθεν κρίση μέσα στο ευρώ. Η Γερμανία πρώτη παραβίασε την Συνθήκη Μάαστριχτ για να μπει στο Ευρώ η Ανατολική Γερμανία! Η αθέτηση της συμφωνίας για κοινό πληθωρισμό οδήγησε στην αύξηση του πληθωρισμού στην Ελλάδα. Όμως ε την εμφάνιση στην Αμερική της «κρίσης» η Γερμανία οδήγησε τις χώρες του νότου σε αύξηση του πληθωρισμού. Στην συνέχεια οι χώρες του νότου και οι τράπεζές τους κατέρρευσαν γιατί δεν υπήρχε «ρευστότητα», γιατί η Γερμανία απέσυρε όλα τα χρήματά της από τον νότο. Η Γερμανία που οδήγησε σε κατάρρευση τις χώρες του νότου ευθύνεται κυρίως για την «κρίση» στην Ευρώπη και κερδοσκόπησε επί αυτής. Υπολογίζεται ότι ως σήμερα η Γερμανία κέρδισε 40 δις από την δήθεν κρίση! Το ευρώ δεν είχε καλό σχεδιασμό και τα κράτη δεν μπορούσαν να δανειστούν από το «ανύπαρκτο κοινό ταμείο». Οδηγηθήκαμε στον παραλογισμό οι ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες να δανείζονται σήμερα με 0,75% και το κράτος με 4-5% και με Μνημόνια κλπ…

Ας μην ξεχνάμε ότι η κρίση του 1929, που οδήγησε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο άρχισε γιατί η Γερμανία – πάλι – αρνήθηκε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και έτσι οδήγησε σε διάλυση της οικονομίας των ΗΠΑ, στο «κραχ» στην αυτοκτονία εκατοντάδων πολιτών και σε οικονομική υστέρηση της Ελλάδας. Στο τέλος, ήρθε ο πόλεμος, η κατοχή και τα «εγκλήματα πολέμου» εναντίον της Ελλάδας από την Γερμανία. Ουδέποτε η Γερμανία πλήρωσε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδας, συνολικά 1.300 δις – και από πάνω κάνει και τον «τιμητή»!

Η όλη δήθεν κρίση ήταν μια καλοστημένη κομπίνα των ιδιωτών τραπεζιτών που «έριξαν έξω» τις «ιδιωτικές τράπεζες» και στην συνέχεια το Κράτος επωμίστηκε – κακώς – την ζημία τω ιδιωτών, για να γίνει στο τέλος υποτελές στην Γερμανία, ΔΝΤ και Τρόικα!
Οι Ελληνικές τράπεζες δανείζονται με 0,75% επιτόκιο από την ΕΚΤ και μετα-δανείζουν τους πολίτες με ληστρικά επιτόκια 10 έως 17 – 20 %. Να διωχτούν οι διοικήσεις των τραπεζών για ταχύτατο παράνομο ανήθικο πλουτισμό και για δολοφονία – αυτοκτονία 1800 πολιτών
Ο κ. Εισαγγελέας βασιζόμενο στην ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος «περί προάσπισης της Ελληνικής Δημοκρατίας» οφείλει να ασκήσει διώξεις και να πράξει τα νόμιμα, άσχετα με το τι κάνουν οι «πολιτικοί», που θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης! .

Η μήνυση στρέφεται και κατά των νέων συνεργατών των Γερμανών, όπως ο κ. Χατζημαρκάκης Γιώργος, που σκοπίμως διέδιδε την δήθεν έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ.
(Πηγή: Express.gr 17/02/12-10:14)

O ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο. Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης 9.84, ο κ. Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο των δανειστών της χώρας προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει κι άλλες χώρες. Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά. Αυτό οδήγησε σε πανικό απόσυρσης των καταθέσεων των πολιτών και με τον πανικό που έσπειραν τα ξένα και Ελληνικά ΜΜΕ σε 8,5 δις τον Μάιο 2012 και σε 10 δις τον Ιούνιο 2012. Όμως δεν επαληθεύτηκε ο νέος δοσίλογος κ. Χατζημαρκάκης και όλα ήταν σχέδιο τρομοκράτησης των πολιτών να δεχτούν την Τρόικα τον Ραιχεμπαχ και τους νέους παράνομους Επιτρόπους τοποτηρητές της Ελλάδας.

Η μήνυση στρέφεται κατά των ΜΜΕ, ελληνικών και ξένων, που διέδιδαν και διαδίδουν, σκοπίμως την πτώχευση της Ελλάδας και την επιστροφή στην δραχμή κλπ. Επίσης μηνύεται η Επίτροπος κ. Δαμανάκη Μαρία για της δηλώσεις της περί Δραχμής και εκείνη της Παρασκευή έφυγαν για Κύπρο άλλο 2 δις παράνομα! Στην Κύπρο είναι περίπου 60 δις ελληνικά χρήματα παράνομα και οφείλει η εισαγγελία να τα επαναπατρίσει.

Καλούμε την Εισαγγελία να συλλάβει – με την διαδικασία του αυτοφώρου – τον κ. Ραιχεμπαχ Χορστ, για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα και παράνομες ενέργειες υποδούλωσης της Ελλάδας. Επίσης να συλλάβει τους επικεφαλής της παράνομης Τρόικας τον κ. Τόμσεν, Μαζούχ και Μόρς που συμπεριφέρονται ως υπερ-πρωθυπουργοί παράνομα και δίνουν οδηγίες στην Κυβέρνηση και εμπλέκονται στα εσωτερικά της Ελλάδας…

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Πρώτο Θέμα (27/06/2012 10:30) οι Τροικανοί έρχονται για να … κυβερνήσουν.. και γράφει:
«Ήδη, ο Γιάννης Στουρνάρας μετράει τις ώρες που απομένουν, έως ότου προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τους τρεις επικεφαλής της τρόικας.

Οι κ. κ. Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς φτάνουν στην Αθήνα για ένα δύσκολο και επίπονο τετ α τετ με το οικονομικό επιτελείο.
Εν αναμονή της άφιξης της τρόικας, ο Γιάννης Στουρνάρας είναι κατηγορηματικός, όταν ομιλεί για τους επόμενους δύσκολους μήνες: «Έχουμε τις δυνατότητες να ξεφύγουμε από το πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, έχουμε ανηφορικό δρόμο, αλλά η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες» τόνισε χθες το απόγευμα ο νέος υπουργός Οικονομικών και επισήμανε ότι σε δύο μέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης επέστρεψαν στο τραπεζικό σύστημα περίπου δύο δισ. ευρώ.

«Υπάρχει τοίχος κατεστημένων νοοτροπιών που δεν θέλουν να ακούσουν ότι η Ελλάδα έχει δυνατότητες», υπογράμμισε ο κ. Στουρνάρας.

Η οικονομία βρίσκεται για 4η χρόνια σε ύφεση (στο 3ο τρίμηνο θα ξεπεράσει το 9%),τα κρατικά ταμεία έχουν μόλις 2 δισ. ευρώ για μισθούς και συντάξεις, τα νοσοκομεία δεν έχουν υλικά για τα χειρουργεία, τα ασφαλιστικά ταμεία όπως
το ΙΚΑ χρειάζονται προσθετή χρηματοδότηση, οι εφορίες δεν εισπράττουν φόρους, οι τράπεζες είναι υπό μεγάλη πίεση, οι Γάλλοι της Εμπορικής και της Γενικής λέγεται ότι αποχωρούν από τη χώρα, ενώ ΑΤΕ και ΤΤ που εργάζονται
10.000 εργαζόμενοι χρειάζονται άμεσα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίησή τους.

Ο νέος υπουργός ως άριστος γνώστης της καθημερινότητας γνωρίζει από τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου για την καταβολή μισθών, συντάξεων και προνοιακών επιδομάτων
επαρκούν ως τα μέσα Ιουλίου.

Το Δημόσιο για να καλύψει κάποιες ανάγκες του προχώρησε σε δύο εκδόσεις τρίμηνων εντόκων γραμματίων ποσού 1,6 δισ. ευρώ και 1 δισ ευρω. Από το ποσό αυτό 400 εκατ. ευρώ θα καλύψουν τρέχουσες ανάγκες και κυρίως τις οφειλές των νοσοκομείων στους προμηθευτές και των Ταμείων στους φαρμακοποιούς, ενώ το 1,2 δισ. ευρώ διατέθηκε για να καλυφθούν λήξεις παλαιότερων γραμματίων.

Το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί σε άλλες ανάγκες του Δημοσίου. Όπως γίνεται αντιληπτό, το Δημόσιο απλά πήρε μια «ανάσα» πληρώνοντας όμως υψηλό επιτόκιο (4,60%). Μεγαλύτερη ανάσα θα πάρει το ελληνικό δημόσιο μόλις εκταμιευθεί και το 1 δισ της τρέχουσας δόσης του Μαΐου που δεν δόθηκε.

Στην πρώτη συνάντηση του νέου οικονομικού επιτελείου θα με την τρόικα θα συζητηθούν:

- Τα 5 δισ της επόμενης δόσης: Σε αυτή την φάση πρέπει να συμφωνηθεί πότε θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση, ύψους 5 δισ. ευρώ. Επιπρόσθετα πρέπει από τώρα να συμφωνηθεί και ο χρόνος της ανακεφαλαιοποίησης των 4 μεγάλων τραπεζών (Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, Alpha Bank ) συνολικού ύψους 25 δισ
ευρω.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα της επόμενης ανακεφαλαιοποιησης (σε ομόλογα) πρέπει να έλθουν στην Αθήνα τους επόμενους μήνες. Οι αγορές όμως πρέπει να ξέρουν από τώρα ποτέ θα γίνει αυτό καθώς οι ελληνικές
τράπεζες βρίσκονται υπό πίεση. Σε εκκρεμότητα εξακολουθούν να βρίσκονται ΑΤΕ και ΤΤ που απασχολούν πάνω από 10.000 εργαζόμενους. Το πιθανότερο είναι να αποφασιστεί η μετατροπή τους σε μεταβατική τράπεζα (bridge bank) .

- Τα έσοδα: Υπάρχει υστέρηση πέριξ των 900 εκατ ευρω στο α πεντάμηνο του έτους, αφού οι εφορίες δεν εισπράττουν φόρους. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία μόλις 2 στους 10 πολίτες πληρώνουν τους φόρους τους.

- Τα χρέη του δημοσίου στις επιχειρήσεις. Το ποσό ανέρχεται στα 6,4 δισ ευρω και εκατοντάδες επιχειρήσεις δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες.

- Οι αποκρατικοποιήσεις . Το Δημόσιο εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκλογών πάγωσε τις αποκρατικοποιήσεις. Τα project που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα είναι του Ελληνικού , της Δεπα – Δεσφα κλπ.

- Ασφαλιστικά ταμεία: Το πρωτογενές πλεόνασμα των ασφαλιστικών ταμείων (μετά τις περικοπές που έγιναν στις συντάξεις και στις παροχές) εξανεμίστηκε σε σημείο που ορισμένα Ταμεία και κυρίως τα νοσοκομεία να προχωρήσουν το τελευταίο δίμηνο σε μια ακήρυχτη «στάση πληρωμών». Ο υπουργός ενημερώθηκε
ότι στην τακτική μηνιαία απογραφή τα περισσότερα χρέη τα είχαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Ξεπέρασαν το πρώτο τετράμηνο του έτους τα 2,8 δισ. ευρώ, ενώ τα χρέη των νοσοκομείων αυξήθηκαν τον Απρίλιο στα 1,58 δισ. ευρώ (από
1,47 δισ. ευρώ τον Μάρτιο) και ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ τον Μάιο.

- Φοροδιαφυγή: θα είναι το μεγάλο στοίχημα της τρόικας και θα πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση . Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ έχει δηλώσει ότι οι πλούσιοι στην Ελλάδα δεν πληρώνουν καθόλου σε αντίθεση με την μεσαία τάξη η οποία πληρώνει όλους τους φόρους.

Μια από τις βασικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να δει ο νέος υπουργός και μάλιστα πολύ γρήγορα είναι μεταξύ άλλων δεκάδες παρεμβάσεις τεχνολογικού εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης.

Παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα η Ηλεκτρονική Παρακολούθηση Εκτέλεσης Προϋπολογισμού στο ΓΛΚ, το Κεντρικό
Πληροφοριακό Σύστημα για τα Νοσοκομεία, η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, το Σύστημα Ηλεκτρονικών Προμηθειών, η Εκκαθάριση Μητρώου Ασφαλισμένων, το Εθνικό Ληξιαρχείο, η διασύνδεση των τεσσάρων μητρώων του πολίτη (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αρ. Δημοτολογίου, ΑΤ), η Ηλεκτρονική Πολεοδομία, το Δημόσιο Περιουσιολόγιο,
η Ενιαία Αρχή Πληρωμής και το Ηλεκτρονικό Πόθεν Εσχες – παραμένουν ακόμη υπό προκήρυξη ή κολλημένες για μήνες στη διαγωνιστική διαδικασία ή στην καλύτερη περίπτωση σε φάση πιλοτικής εφαρμογής ή πολύ αρχικής υλοποίησης.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να αποκατασταθεί η ροή πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία (ήδη μπήκαν στα ταμεία 310 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του δυτικού οδικού άξονα στο Άκτιο και τους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου), ενώ η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, αν η χώρα δεν μπει σε περιπέτειες, θα είναι σε θέση να δείξει μεγαλύτερη ευελιξία και να παρέχει εγγυήσεις για τη χρηματοδότηση των μεγάλων οδικών έργων. Επικουρικά προχωρεί η προετοιμασία φακέλων για ένταξη δέκα μικρών συγχρηματοδοτούμενων έργων (ΣΔΙΤ) για κατασκευή
σχολείων, φυλακών, τοπικών υποδομών στα προγράμματα του ΕΣΠΑ».

Επομένως, η όλη δήθεν κρίση είναι μια καλοστημένη κομπίνα για να σωθούν οι ιδιώτες τραπεζίτες και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται σε υποτέλεια. Η Ελληνική κρίση έγινε παράδειγμα – πατέντα για να βάλουν στο χέρι και άλλα Κράτη – όπως η ισπανική τράπεζα Bankia που οδήγησε την Ισπανία στο να ζητήσει ευρωπαϊκή βοήθεια και «καλυμμένο Μνημόνιο».

Έρευνα κατά 33 στελεχών της Bankia στην Ισπανία. (Πηγή: Express.gr 05/07/12-09:14).
«Οι υψηλές δαπάνες για τη διάσωσή της «βάρυναν» αρκετά το ισπανικό Δημόσιο και μάλιστα σε μια δύσκολη στιγμή και ως εκ τούτου δεν δημιουργεί «ερωτηματικά» γιατί η Bankia «ετοιμάζεται» να εμπλακεί και με τις δικαστικές αρχές. Ισπανικό δικαστήριο ξεκίνησε χθες έρευνα για απάτη κατά πρώην στελεχών της τράπεζας, εν μέσω της αυξανόμενης οργής της κοινής γνώμης στην Ισπανία κατά της τράπεζας αυτής που διασώθηκε από το κράτος. Η αγωγή κατατέθηκε από ένα από τα μικρότερα πολιτικά κόμματα της Ισπανίας, το οποίο κατηγορεί 33 αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της τράπεζας Ροδρίγο Ράτο, για απάτη, χειραγώγηση τιμών και πλαστογράφηση λογαριασμών.

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Ισπανίας αξίωσε από τον Ράτο και τα άλλα στελέχη που κατηγορούνται να παρουσιαστούν ενώπιόν του και από τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ισπανίας Μιγκέλ ‘Ανχελ Φερνάντεθ Ορντόνεθ να παρουσιαστεί ως μάρτυρας. Η κυβέρνηση ανέλαβε τη διεύθυνση της Bankia το Μάιο όταν κατέστη σαφές ότι η τράπεζα δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απώλειες που υπέστη λόγω του δανεισμού αδιακρίτως κατά την άνθηση της αγοράς ακινήτων, στην οποία επήλθε κραχ πριν από τέσσερα χρόνια. Η Ισπανία αναγκάστηκε να ζητήσει ευρωπαϊκή βοήθεια για τη διάσωση των τραπεζών της. Η Bankia κατέχει περισσότερο από το 10% των ισπανικών καταθέσεων και είναι η μεγαλύτερη τράπεζα η οποία είναι πιθανόν να πάρει κεφάλαια όταν χορηγηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια αργότερα φέτος. Υπό τη νέα της διοίκηση, η Bankia ζήτησε σχέδιο διάσωσης ύψους 19 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η διάσωσή της έχει εξοργίσει τους Ισπανούς που υφίστανται πολύ αυστηρές κυβερνητικές περικοπές στις δαπάνες».
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» (8-7-2012, σελ Α12 λέει ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας στην Ισπανία ήταν βουτηγμένη ως το λαιμό στο σκάνδαλο της τράπεζας Bankia.

Είναι πασιφανές ότι η δήθεν κρίση είναι απάτη για να σωθούν οι ιδιώτες τραπεζίτες, να επωμιστούν τις ζημίες α Κράτη τα οποία στην συνέχεια γίνονται υποτελή του ΔΝΤ της Τρόικας και της Γερμανίας.
Το Βήμα της Κυριακής (9-7-2912 σε. Α13) αποκαλύπτει τις απάτες των τραπεζιτών:
«H «υπόθεση Barclays» έφερε στην επιφάνεια ένα ιδιότυπο τραπεζικό καρτέλ που φέρεται ότι «χειραγωγούσε» εδώ και χρόνια τα επιτόκια στη διατραπεζική αγορά διαμορφώνοντας το κόστος δανεισμού για τους ιδιώτες, τις επιχειρήσεις, αλλά και τα ίδια τα κράτη. Ανέδειξε επίσης τη στενή σχέση αλληλεξάρτησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος με την πραγματική οικονομία, ενώ έθεσε για μία ακόμη φορά σε αμφισβήτηση τον μύθο της ελεύθερης και αυτορυθμιζόμενης αγοράς.

Το διατραπεζικό επιτόκιο Libor, για τον δανεισμό χρημάτων από μια τράπεζα στην άλλη, ώστε να υπάρχει μια κοινή τιμή αναφοράς στις συναλλαγές δανεισμού, καθορίζει στην ουσία το «εμπόριο του χρήματος». Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως κεφάλαια 360 τρισ. δολαρίων που είναι τοποθετημένα σε στεγαστικά δάνεια και τιτλοποιημένα προϊόντα χρησιμοποιούν ως δείκτη αναφοράς το εν λόγω επιτόκιο, όπως και πολλά προϊόντα στις προθεσμιακές αγορές εμπορευμάτων που αυξάνουν το συνολικό ποσό κεφαλαίων που καθορίζεται από το Libor στα 564 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος δείκτης, πέρα από τη διατραπεζική αγορά, καθορίζει εξάλλου τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων, των επιχειρήσεων και των εταιρικών και κρατικών ομολόγων, επηρεάζοντας έτσι το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας.

Το μεγάλο κόλπο
Λίγο πριν από τις 11 π.μ. (ώρα Βρετανίας) λοιπόν, ορισμένοι traders από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου φέρεται πως δίνοντας συγκεκριμένες τιμές «χειραγωγούσαν» τα επιτόκια εσωτερικού δανεισμού των τραπεζών Libor και Euribor, καθορίζοντας με την τεχνητή αυξομείωσή τους το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Οι 18 κορυφαίες τράπεζες: Bank of America, Bank of Tokyo-Mitsubishi, Barclays Bank, BNP Paribas, Citibank, Credit Agricole CIB, Credit Suisse, Deutsche Bank AG, HSBC, JP Morgan Chase, Lloyds Banking Group, Rabobank, Royal Bank of Canada, Societe Generale, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, The Norinchukin Bank, The Royal Bank of Scotland Group, UBS AG, κάθε πρωί επηρέαζαν λοιπόν καταλυτικά τα επιτόκια της διατραπεζικής αγοράς με στόχο, όπως λέγεται, από τη μία πλευρά το κέρδος αλλά και από την άλλη τον έλεγχο τους παγκόσμιου συστήματος με βάση την εκάστοτε οικονομική συγκυρία.
Από τις 18 αυτές τράπεζες αφαιρούνταν οι τέσσερις που έδιναν τις υψηλότερες τιμές και αντίστοιχα οι τέσσερις που έδιναν τις χαμηλότερες, ενώ η τιμή των διατραπεζικών επιτοκίων διαμορφωνόταν από τη μέση σταθμισμένη τιμή που έδιναν οι 10 εναπομείνασες τράπεζες. Οπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι απαραίτητο να είναι όλες οι τράπεζες στο «κόλπο», καθώς το τελικό αποτέλεσμα καθορίζεται συνήθως από τις ηγέτιδες τράπεζες (market leaders) της αγοράς, καθώς οι υπόλοιπες δεν μπορούν παρά να ακολουθήσουν.

Το κοινό… καλό
Οι παρεμβάσεις των τραπεζών αυτών στη διατραπεζική αγορά χωρίζονται σύμφωνα με στελέχη του Σίτι του Λονδίνου σε δύο περιόδους: Στην πριν από την κατάρρευση της Lehman Brothers εποχή όπου επικρατούσε η μεγάλη μόχλευση (επενδύσεις και με δανικά) στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, μια περίοδος που συνέφερε τα επιτόκια να είναι υψηλότερα για να βγαίνουν περισσότερα κέρδη – ιδίως στις αγορές παραγώγων και στη μετά Lehman εποχή όπου η παγκόσμια κρίση αύξησε τους συστημικούς κινδύνους με αποτέλεσμα τα επιτόκια να πιέζονται τεχνικά προς τα κάτω ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Αν π.χ. αφηνόταν, όπως υποστηρίζεται, η διαμόρφωση των επιτοκίων χωρίς παρεμβάσεις στην ελεύθερη αγορά, τότε η οικονομική καταστροφή θα αποτελούσε μια πραγματικότητα.
«Σε ακραίες περιπτώσεις που κινδυνεύει όλο το σύστημα ίσως δεν είναι παράλογο να υπάρχει μια συνεννόηση σε πολύ υψηλό επίπεδο για το… κοινό καλό» ανέφεραν τραπεζικά στελέχη με γνώση των πρακτικών που αναπτύσσονται στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ωστόσο ποιος μπορεί να αποκλείσει τη χειραγώγηση των τιμών και τις καλές ημέρες; Το Libor εξάλλου ποτέ δεν οργανώθηκε ως σωστή αγορά από την αρχή, κι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο συνεχίστηκε ανενόχλητα η χειραγώγηση σε τόσο μεγάλο βαθμό για τόσο μεγάλο διάστημα, δεδομένου, όπως υποστηρίζουν οι αναλυτές, ότι η αποτίμησή του βασιζόταν σε ιδιωτικές αναφορές τιμών και όχι σε απτές συμφωνίες. Οι κατηγορίες δεν αφορούν μόνο τη χειραγώγηση του Libor, αλλά και του ευρωπαϊκού διατραπεζικού επιτοκίου Euribor, το οποίο πάντως διαμορφώνεται από τις τιμές που δίνουν 43 ευρωπαϊκές τράπεζες (μεταξύ των οποίων και η Εθνική) σε μια όμως αγορά με μικρότερο βάθος και σημασία.
Οπως έδειξαν πάντως τα e-mails που δημοσιοποίησε η Αρχή Τραπεζικών Υπηρεσιών (FSA) της Βρετανίας ορισμένοι traders της Barclays «δεν ανέφεραν τίμια τις τιμές» και ενεπλάκησαν σε συνεχή και επίμονη προσπάθεια να χειραγωγήσουν την αγορά Libor και μετά, με την ενθάρρυνση ανώτερων managers.

Αποζημιώσεις
Ορισμένοι στην αγορά δεν αποκλείουν το «Σκάνδαλο Barclays» να οδηγήσει σε μεγάλες νομικές διαμάχες των θιγομένων την ώρα που περίπου είκοσι κορυφαίες τράπεζες, με βάση εκτιμήσεις στελεχών του Σίτι του Λονδίνου, βρίσκονται στο μικροσκόπιο στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν εδώ και καιρό στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία, οι διωκτικές αρχές κατά του οικονομικού εγκλήματος. H Barclays δεν αποτελεί εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η FSA, μεμονωμένη περίπτωση στην έρευνα των Αρχών για τις ύποπτες διατραπεζικές πρακτικές στα επιτόκια.
Όπως γίνεται σχεδόν πάντα, ύστερα από ένα «ατύχημα» στις χρηματοπιστωτικές αγορές, οι Αρχές κάνουν λόγο για ένα νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που θα αποτρέψει μελλοντικές παρατυπίες. Στη Βρετανία, όπου το πολύκροτο σκάνδαλο Libor ανάγεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα, οι εποπτικές αρχές θέτουν επί τάπητος τους κανόνες διαμόρφωσης του διατραπεζικού επιτοκίου. Η Βρετανική Ένωση Τραπεζών ετοιμάζει τις δικές της προτάσεις.
Στις ΗΠΑ όμως οι εποπτικές αρχές κατέληξαν σε συμβιβαστική συμφωνία με την Barclays βάσει της οποίας η ίδια η τράπεζα θα αναλάβει να πείσει τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη διαφάνεια. Βάσει των όρων του συμβιβασμού με την αμερικανική Επιτροπή Trading Παραγώγων, η Barclays συμφώνησε σε ένα σχέδιο έξι σημείων βάσει του οποίου θα «ενθαρρυνθούν» οι παίκτες της συγκεκριμένης αγοράς, όπως η Βρετανική Ενωση Τραπεζών, να βελτιώσουν τη διαδικασία διαμόρφωσης του διατραπεζικού επιτοκίου, να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη διαφάνεια και να θεσπίσουν αυστηρή μεθοδολογία.
Ωστόσο στην αγορά αμφισβητείται το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά η αρχιτεκτονική του συστήματος. Τα κράτη και οι τράπεζες βρίσκονται εξάλλου σε σχέση εξάρτησης. Είναι χαρακτηριστικό π.χ. ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα πρέπει να αναλάβουν την αναχρηματοδότηση των ομολόγων της ευρωζώνης συνολικού ύψους 3 τρισ. ευρώ που λήγουν μέσα στην επόμενη διετία.

Το μεγάλο κόλπο με το Libor

- 18 τράπεζες απ’ όλο τον κόσμο συμμετέχουν στη διατραπεζική αγορά και καθορίζουν το επιτόκιο Libor.

- Πριν από τις 11 το πρωί traders από ορισμένες τράπεζες (όχι κατ’ ανάγκη όλες) μιλούσαν μεταξύ τους και έδιναν συγκεκριμένες τιμές ώστε να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν τα επιτόκια.

- Από τις 18 τράπεζες αφαιρούνταν οι 4 που έδιναν τις υψηλότερες τιμές και οι 4 που έδιναν τις χαμηλότερες. Η μέση τιμή διαμορφωνόταν από τις προσφορές των 10 «ενδιάμεσων» προσφορών.

- Το Libor είναι δείκτης αναφοράς για τις αποδόσεις κεφαλαίων 360 τρισ. δολαρίων που έχουν τοποθετηθεί σε στεγαστικά δάνεια και τιτλοποιημένα προϊόντα.

- Πιο δύσκολη η χειραγώγηση του Euribor καθώς στη διαμόρφωσή του συμμετέχουν 40 τράπεζες.

Η κάθαρση
Έρευνα για τραπεζική απάτη στην Bankia

Προφανώς, η κάθαρση πρέπει να αρχίσει από αλλού, από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από τα άγραφα εγκλήματα των τραπεζιτών – χώρες όπως η Ιρλανδία, η Ισλανδία, και τώρα η Ισπανία, όπου όπως προκύπτει και τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας ήταν βουτηγμένα ως τον λαιμό στο σκάνδαλο της Bankia, της τράπεζας που προέκυψε από τη συγχώνευση επτά περιφερειακών ταμιευτηρίων, μεταξύ των οποίων η Caja Madrid και η Bancaja της Βαλένθιας, που είχαν ουσιαστικά πτωχεύσει εξαιτίας της έκθεσής τους στη «φούσκα» των ακινήτων.
Πράγματι, ισπανικό δικαστήριο ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες μεγάλη έρευνα για τραπεζική απάτη εις βάρος πρώην διευθυντικών στελεχών της Bankia, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου Ροδρίγο Ράτο – του άλλοτε γενικού διευθυντή του ΔΝΤ και υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση Αθνάρ!
Και οι ισπανοί Σοσιαλιστές έχουν λερωμένη τη φωλιά τους: όχι μόνο γιατί πολλά στελέχη τους συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Bankia, αλλά και γιατί η κυβέρνηση Θαπατέρο ήταν εκείνη που προετοίμασε τη συγχώνευση των επτά τραπεζών που σχημάτισαν την «υπερτράπεζα» Bankia, και που έπεισε χιλιάδες μικρομετόχους να αγοράσουν μετοχές στην αρχική δημόσια προσφορά, τον Ιούλιο του 2011 – μετοχές που σήμερα δεν αξίζουν ούτε… πεσέτα.
Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκονται και οι ίδιες οι ρυθμιστικές αρχές, όπως και η ηγεσία της Τράπεζας της Ισπανίας. Και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος: τα 23,5 δισ. ευρώ που απαιτήθηκαν για τη διάσωση της Bankia τον Μάιο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά την Ισπανία να προσφύγει στην ΕΕ για τη διάσωση του τραπεζικού της συστήματος…

Στίγκλιτς κατά τραπεζών
Η θεωρία της «ασύμμετρης πληροφορίας»

Την πραγματική αλήθεια (και) γι’ αυτό το τραπεζικό μέγα-σκάνδαλο μας τη λέει ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς: «Κανείς από αυτούς (τους τραπεζίτες) δεν πήγε φυλακή. Εχουμε ένα νομικό σύστημα που δεν επιβάλλει τον σαφή καταλογισμό ευθυνών. Είναι ξεκάθαρο πως αυτοί οι τύποι δεν θα πληρώσουν για όσα έκαναν» δήλωσε οργισμένος στον βρετανικό «Independent».
Για τον Στίγκλιτς, όπως και για τους περισσότερους πραγματικά ανεξάρτητους οικονομολόγους, που δεν εξαρτώνται από τα διάφορα λόμπι, τα ινστιτούτα και τις «δεξαμενές σκέψης», οι αποκαλύψεις αυτές μόνο σοκ δεν προκαλούν: αντιθέτως, ο Στίγκλιτς έχει γράψει ήδη από τη δεκαετία του ’70 μια σειρά από προφητικά κείμενα, που περιγράφουν ακριβώς το πώς οι δήθεν «ελεύθερες αγορές» παύουν να είναι ελεύθερες και καταλήγουν να είναι επιβλαβείς για τις κοινωνίες, όταν ομάδες ανθρώπων – στην περίπτωσή μας τραπεζιτών – αποκτούν προνομιακή πρόσβαση σε πληροφορίες που παραμένουν κρυφές από το ευρύ κοινό.
Πρόκειται για τη γνωστή θεωρία της «ασύμμετρης πληροφορίας» (asymmetrical information), η οποία χάρισε το 2001 το βραβείο Νομπέλ Οικονομίας στον σημερινό καθηγητή του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Μια θεωρία που βέβαια ο Στίγκλιτς είχε ήδη επαληθεύσει στην πράξη έναν χρόνο πριν από τη βράβευσή του, το 2000, όταν παραιτήθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ρόλο της τελευταίας – και της προνομιούχου «συμμορίας των πέντε αστέρων», απαρτιζόμενης από ειδικούς, στην οποία και ο ίδιος ανήκε – στη μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση της ΝΑ Ασίας, που σάρωσε δεκάδες οικονομίες, επεκτεινόμενη στην Ανατολική Ευρώπη και στη Νότια Αμερική.
Η ίδια ακριβώς προνομιακή πρόσβαση στην πληροφορία, μαζί φυσικά με τη βεβαιότητα της ατιμωρησίας σε πολιτικό και νομικό επίπεδο, είναι που γέννησε και το σκάνδαλο της Barclay’s – σκάνδαλο που ο Στίγκλιτς αποκαλεί σήμερα «κλασικό παράδειγμα» των συνεπειών της «ασύμμετρης» θεωρίας του: όπως εξηγεί και στο νέο του βιβλίο «The Price of Inequality» (To τίμημα της ανισότητας), ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση πιο δίκαιων και πιο πλούσιων κοινωνιών είναι να διασπάσουμε το ουσιαστικό μονοπώλιο της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας που έχει εξασφαλίσει ο χρηματοπιστωτικός τομέας τις τελευταίες δεκαετίες, και ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.
Πώς θα πραγματοποιηθεί αυτή η ριζική αλλαγή; Κατά τον Στίγκλιτς, όπως και για εκατομμύρια έμμεσα ή άμεσα θύματά τους σε όλο τον κόσμο, ο καλύτερος τρόπος είναι να αρχίσουμε να στέλνουμε μερικούς τραπεζίτες στη φυλακή. Ο Μπαράκ Ομπάμα το υποσχέθηκε, αλλά δεν το έπραξε: η περίφημη μεταρρύθμισή του στη Wall Street αποδείχθηκε άσφαιρη, με τις μεγάλες τράπεζες και τις ηγεσίες τους να παραμένουν άθικτες, κόντρα στους νόμους του ίδιου του καπιταλισμού, και τον λογαριασμό της διάσωσής τους να μεταφέρεται στους δυστυχείς φορολογουμένους. Το ίδιο δυστυχώς ισχύει ως τώρα και για τη Βρετανία, αφού παρά τις αρχικές «αγριάδες», τα πρόστιμα και τις ψευδεπίγραφες, όπως αποδεικνύεται σήμερα, εθνικοποιήσεις του Γκόρντον Μπράουν, τα ηνία του Σίτι παρέμειναν σε ανθρώπους σαν τον Ντάιαμοντ».

Κύριε Εισαγγελέα, είναι πασιφανές ότι η δήθεν κρίση είναι μια κομπίνα των τραπεζιτών και σκοπίμως ανίκανων πολιτικών.!
Παρόμοια μήνυση, έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις. Αλλά οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών συνεχίζονται.
Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Οι αμοιβές των εκβιαστών μας

Ο μισθός του «τυχερού» που θα αναλάβει γενικός διευθυντής του ESM, θα είναι 324.000 ευρώ (μεικτά) ετησίως και θα υπερβαίνει ακόμα και αυτόν της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ που αμοίβεται με 190.000 ευρώ ή 290.000 αν συνυπολογίσουμε επιδόματα και βουλευτική αποζημίωση.

Το σχετικό έγγραφο αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag», στο οποίο επισημαίνεται επίσης, ότι ο γενικός διευθυντής του ESM θα λαμβάνει επιπλέον επιδόματα και μπόνους και θα βρίσκεται σε αντιστοιχία με το μισθό του προέδρου της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος αμοίβεται με 304.000 ευρώ.

Πάντως, την μισθολογική… πρωτιά της Ευρώπης εξακολουθεί να καταλαμβάνει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ο οποίος αμοίβεται με 370.000 (μεικτά) ετησίως.

Γενικά, πάντως όποιος πιάσει δουλειά στον ESM δεν θα μείνει ποτέ παραπονούμενος στα μισθολογικά τους, αφού, σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει η «Welt am Sonntag», οι μισθοί για τα ανώτερα στελέχη θα κυμαίνονται από 64.000 ως 107.000 ετησίως, ενώ το διοικητικό προσωπικό και οι μαθητευόμενοι θα λαμβάνουν από 22.000 ως 72.000.

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιος θα είναι ο επικεφαλής του ΕSM. Φαίνεται πάντως, ότι τα λεφτά πάλι στη… Γερμανία θα πάνε αφού επικρατέστερος για τη θέση φέρεται να είναι ο Γερμανός, Κλάους Ρέγκλινγκ, που είναι επικεφαλής στον μηχανισμό EFSF.

Επίσης να ελεγχτεί πόσο αμείβεται ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας και οι Πρόεδροι των ΔΣ των Ελληνικών τραπεζών και μάλιστα σε περίοδο κρίσης, όταν ο κ. Πρόεδρος κ. Κ. Παπούλιας έχει αποποιηθεί του μισθού του!
Και αλλού έγιναν τα ίδια!
Ισλανδία: Ο πρωθυπουργός στο εδώλιο!!!

Ενώπιον ειδικού δικαστηρίου οδηγείται σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας και ηγέτης του συντηρητικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας, Γκέιρ Χάαρντε.
Ο Ισλανδός πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται για αμέλεια και παράβαση καθήκοντος, με αποτέλεσμα την….
κρίση στο τραπεζικό σύστημα της χώρας το 2008 που οδήγησε στην κατάρρευση των τριών μεγαλύτερων τραπεζών, Kaupthing, Landsbanki και Glitnir.
Ο κ. Χάαρντε παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2009, ωστόσο, σε περίπτωση που τώρα κριθεί ένοχος ενδέχεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη.
Η υπόθεση προκαλεί πολιτικές αντιπαραθέσεις, καθώς ο κ. Χάαρντε είναι το μόνο πρώην μέλος της κυβέρνησης που προσάγεται σε δίκη. Το κοινοβούλιο αποφάσισε το Σεπτέμβριο του 2010 να μην προσαχθούν σε δίκη τρεις υπουργοί για το ρόλο τους στην υπόθεση.
Από: epikaira.gr (Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012).

Στην Ιρλανδία, συνέλαβαν τον άνθρωπο που έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ!

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από τις διακοπές, ο πρώην επικεφαλής της Anglo Irish bank, της τράπεζας που με τα χρέη της οδήγησε την Ιρλανδία στο μνημόνιο.

Ο 64χρονος Σον Φιτζπάτρικ, πρώην επικεφαλής της εθνικοποιημένης πλέον Anglo Irish, συνελήφθη στα πλαίσια της τριετούς έρευνας των αρχών για οικονομικές ατασθαλίες στην τράπεζα η οποία εκτεθειμένη στην στεγαστική φούσκα της Ιρλανδίας κατέρρευσε, αφήνοντας στους φορολογουμένους έναν λογαριασμό 30 δις ευρώ, ήτοι περισσότερα από 6.500 ευρώ χρέος για κάθε Ιρλανδό πολίτη!
Οι δεκαέξι συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Φιτζπάτρικ αφορούν σε συνομωσία με σκοπό την απόκρυψη ζημιών της τράπεζας πριν την εθνικοποίηση της το 2009.
Ο μεγαλοτραπεζίτης της Anglo Irish παρείχε δάνεια σε ομάδα επενδυτών αλλά και στα πέντε παιδιά του χρεοκοπημένου επιχειρηματία Σον Κουίν και την γυναίκα του Πατρίτσια, ώστε εκείνοι να αγοράσουν έπειτα μετοχές στην τράπεζα του.
Με αυτόν τον τρόπο η Anglo Irish ενίσχυε την αξία της μετοχής της και ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη προς την ίδια την τράπεζα, με στόχο πάντα την απόκρυψη της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, ζημίες δεκάδων δισεκατομμυρίων που γονάτισαν τελικά την τράπεζα και οδήγησαν στην εθνικοποίηση της.
Τα 30 δις με τα οποία ο Φιτζπάτρικ και η παρέα του φέσωσαν το ιρλανδικό δημόσιο είναι τα μισά σχεδόν από ολόκληρο το πακέτο στήριξης που έλαβε τελικά η Ιρλανδία που οδηγήθηκε εξαιτίας των τραπεζών της στην αγκαλιά της Τρόικας Εάν ο Φιτζπάτρικ καταδικαστεί για την απάτη αντιμετωπίζει πέντε χρόνια φυλάκισης για κάθε μια από τις δεκαέξι κατηγορίες…
Άλλα δυο υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας εμφανίστηκαν χτες ενώπιων του δικαστηρίου και αντιμετωπίζουν τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες για απάτη. Και τα τρία μεγαλοστελέχη της Anglo Irish αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση και περιοριστικούς όρους για να ξαναεμφανιστούν ενώπιων του δικαστηρίου στις 8 Οκτώβρη. http://www.ramnousia.com
Άντε και στα «δικά μας»!

Προτάσεις, για το νέο συνολικό νομοσχέδιο περί «εισπρακτικών εταιριών».
Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 110 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Τα χρήματα αυτά, τα ξαναβγάζουν στο εξωτερικό και έρχονται μετά να αγοράσουν τις ΔΕΚΟ, με τα λεφτά που τους χάρισε το Κράτος. Το κράτος είναι «καλό» όταν παρεμβαίνει υπέρ των τραπεζιτών, αλλά δεν είναι «καλό», για κάποιους όταν παρεμβαίνει υπέρ των πολιτών. Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει την «κομπίνα»;
Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!

Ξένα κανάλια, διαδίδουν σκόπιμα πληροφορίες, για δήθεν πτώχευση και οικονομική καταστροφή, ενώ γνωρίζουν, ότι η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1,3 τρισεκατομμύρια.
Το πρόβλημα ξεκίνησε από την Αμερική όπου τα golden’s boys έκλεψαν τις τράπεζές τους. Στην συνέχεια το πρόβλημα επεκτάθηκε στην Ευρώπη και η κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα για την αντίσταση εναντίον των Γερμανών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πρώην φίλοι της Ελλάδας την εγκατέλειψαν στην τύχη της. Το Ευρώ δεν έχει κοινό ταμείο όπως το δολάριο. Αν στην Αμερική μια πολιτεία έχει πρόβλημα παίρνει από το κοινό ταμείο. Αν η Ελλάδα είχε δικό της νόμισμα θα είχε κάνει υποτίμηση και θα είχε λύσει τα προβλήματα. Τώρα η Ελλάδα είναι φυλακισμένη στο Ευρώ. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κοινό ταμείο και κάθε κράτος έχει αφεθεί στην τύχη του. ΟΧΙ σε μια Ευρώπη Γερμανική.

Υπάρχουν λύσεις στην οικονομική κρίση και στην μη καταβολή της επόμενης δόσης!
1. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του πραγματικού χρέους. Να βγουν ομόλογα με «εγγύηση» τα Ελληνικά πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο.
Να βγουν επειγόντως «έντοκα γραμμάτια», εξάμηνα ετήσια, διετή, τριετή με χαμηλό επιτόκιο και να πάρει το κράτος, όλα τα χρήματα που θα προσφερθούν!
2.Δηλ. κάθε φορά ζητάει το κράτος 1,5 δις και του προσφέρονται περίπου 5 δις και παίρνει μόνο το 1,5 δις. Τώρα, να βγουν κάθε εβδομάδα έντοκα γραμμάτια και το Κράτος να πάρει όλο το προσφερόμενο ποσό! Μπορεί έτσι να πάρει και 10 δις. Άρα θα έχει χρήματα ακόμα και αν δεν καταβληθεί η επόμενη δόση! Έτσι θα κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο και θα μετατεθεί η λεγόμενη στάση πληρωμών, τουλάχιστον ένα έτος
3.Έντοκα γραμμάτια για Δημοσίους Υπαλλήλους και συνταξιούχους. Το ποσόν που κόβεται από έναν Δημόσιο Υπάλληλο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα τριετές έντοκο γραμμάτιο των 100 ευρών των 200 ευρώ, των 300 ευρώ κλπ…, ανάλογα το ύψος αμοιβής του Δημοσίου Υπαλλήλου και του ύψους μείωσης των αποδοχών του.
4.Έντοκα γραμμάτια που θα απευθύνονται σε Ομογενείς και θα έχουν διάρκεια από 2 – 7 έτη με καλό επιτόκιο και εγγύηση του Δημοσίου, θα φέρουν πολλά χρήματα στο Δημόσιο Ταμείο.
5.«Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα ο υπουργός στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Οι τραπεζίτες παίρνουν τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό
6.Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Αν υπήρχε μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα θα μπορούσε με εγγύηση τα Ελληνικά ομόλογα να δανειστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όσα δισεκατομμύρια χρειαζόταν με 1% επιτόκιο. Τώρα δανείζεται μέσω της Τρόικας με τουλάχιστον 4%, τα χρήματα, που τα Ευρωπαϊκά Κράτη δανείζονται με 1% και επιπλέον ζητούν και «εγγυήσεις», «μέτρα» κλπ…
7.Να γίνει επίσημη αίτηση για την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων. Οι Γερμανία χρωστάει συνολική 1,3 τρισεκατομμύρια από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.. Ο Ζακ Νελπλά, ο Σύμβουλος του κ. Σαρκοζί δήλωσε προ μηνών, στην Γαλλική Εφημερίδα «Ηχώ», ότι Η Γερμανία χρωστάει 757 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Ας πάρουμε τώρα αυτά και βλέπουμε. Όσο καθυστερεί η καταβολή των αποζημιώσεων, επισυνάπτεται επιτόκιο ανάλογο του δανεισμού της Ελλάδας από την Τρόικα.
8.Το Υπουργείο Οικονομικών και η Εισαγγελία, οφείλει να κάνει επίσημη αίτηση για την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων και να λειτουργήσουν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Σε αντίθετη περίπτωση είναι «απιστία» προς την υπηρεσία, προδοσία της Ελλάδας και υπάρχουν ευθύνες.
9.Να υποβληθούν αυτεπάγγελτα αι από την Εισαγγελία και από την Κυβέρνηση και από τους πολίτες, αγωγές και μηνύσεις στα περιοδικά τα Γερμανικά κλπ., που υβρίζουν την Ελλάδα. Να σταματήσει με νόμο ο ψυχολογικός πόλεμος από μερικά ΜΜΕ, για δήθεν καταστροφή κλπ… , που τραυματίζουν σκόπιμα την οικονομία.
10.Να ασκηθεί δίωξη κατά της Τρόικας, για προπαρασκευαστικές πράξεις, για συστηματική γενοκτονία των Ελλήνων, μέσω της οικονομικής καταστροφής και παράνομης επέμβασης στα εσωτερικά της Ελλάδας.
11.Να ζητηθεί η φορολόγηση και η επιστροφή των χρημάτων, με διεθνές ένταλμα σύλληψης των παρανόμων, που είναι στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
12.Να μπει «ειδικός φόρος» στους δέκα χιλιάδες πιο πλούσιους Έλληνες κατά το πρότυπο του κ. Ομπάμα.
13.Ψυχική τόνωση του Ελληνικού λαού, ότι υπάρχει ελπίδα και να πιστεύει στο μέλλον και στις δυνάμεις του.
14.Η Ελλάδα μόνο εισάγει προϊόντα. Ελλάδα χρειάζεται ένα πρόγραμμα ανάπτυξης. Πρέπει να παράγει προϊόντα να καλύπτουν και την εσωτερική αγορά και να εξάγει.
Παρατήρηση: «Βγάλτε έντοκα γραμμάτια εσωτερικό να υπάρχουν χρήματα ακόμα και αν δεν δοθεί η επόμενη δόση». Δεν μπορεί να υποβάλλεται σε ψυχολογικά βασανιστήρια ολόκληρος λαός, γιατί οι ξένοι μας εμπαίζουν»! Κάθε μέρα διαδίδονται φήμες καταστροφής, επιστροφής στην δραχμή και αυτό πρέπει να σταματήσει όταν μας δουν αποφασιστικούς»! «Ζητήστε επίσημα τα 1,3 τις από την Γερμανία και σταματάτε να υποχωρείτε»!

Υπάρχει λύση για όλους τους υπερδανεισμένους πολίτες.
1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων-καρτών του πολίτη είτε έχει καταγγελθεί είτε έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση, είτε είναι στον Τειρεσία», σε ένα νέο δάνειο «πακέτο», που θα συγκεντρώνει όλες τις οφειλές του σε «όλες τις τράπεζες», στο Ταμείο Παρακαταθηκών, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ή σε κάθε τράπεζα με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Το σύνολο των δόσεων δεν πρέπει να ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Καμία περεταίρω «προσημείωση ή υποθήκη» από αυτές που ήδη υπάρχουν, γιατί οι τράπεζες εκβιάζουν – εξαναγκάζουν τους πολίτες σε νέες προσημειώσεις σπιτιών κλπ..
2. Παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 12 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, από τις 3 μήνες που είναι τώρα θα φέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες! Μόνο στην Ελλάδα καταγγέλλεται το δάνειο στους 3 μήνες. Μετά αρχίζουν τα πανωτόκια επί του συνόλου του δανείου. Η καταγγελία να ισχύει μόνο για το καθυστερημένο ποσόν και όχι για το σύνολο του δανείου. Άρα το τραπεζικό Ελληνικό σύστημα στηρίζεται στον ληστρικό εκβιασμό των πολιτών.
3. Η ρύθμιση και χρονική παράταση των δανείων μπορεί να πάει έως τα 79 έτη του πολίτη γιατί οι τράπεζες κάνουν ρυθμίσεις έως τα 65 έτη, σκόπιμα, για να μην μειώσουν τις δόσεις, ενώ κατασχέσεις κάνουν και σε υπερήλικες!
4. Ειδικά προγράμματα, για δημοσίους υπαλλήλους, με μείωση των δόσεων και χρονική παράταση των δανείων με χαμηλό επιτόκιο.
5. Είτε είναι στεγαστικό, είτε καταναλωτικό οι τράπεζες δίνουν τα ίδια χρήματα στους πολίτες, γιατί για τα καταναλωτικά να υπάρχει υψηλότερο επιτόκιο; Για όλα τα είδη δανείων και ρυθμίσεων πρέπει να είναι τι ίδιο επιτόκιο με το στεγαστικό.
6. Κατά την «ρύθμιση» οι τράπεζες πιέζουν- εκβιάζουν επιπλέον τους πολίτες να υποθηκεύσουν – προσημειώσουν ακόμα και περιουσία μικρής ακίνητης αξίας ακόμα και σε απομακρυσμένα χωριά! Αυτό να σταματήσει γιατί εμπίπτει στο νόμο περί εκβιασμού – εξαναγκασμού
7. Τα 30 δις, που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών, να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’, τη Νέα Σεισάχθεια. Συγκέντρωση δανείων – καρτών σε ένα «πακέτο» και η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνάει το 30% του μηνιαίου μισθού του πολίτη.
8. Να ψηφιστεί νέος νόμος συμπληρωματικός του Νόμου κ. Κατσέλη, όπου για να γίνει «ρύθμιση δανείων», πρέπει να προσκομίσεις χιλιάδες χαρτιά, αλλά και να κάνεις «ρευστοποίηση» της όποιας μικρής περιουσίας σου.
9. Να σταματήσει η κομπίνα των πλειστηριασμών. Αν στην τρίτη φάση πλειστηριασμού το ακίνητο δεν «ζητηθεί στην αντικειμενική αξία», τότε αυτό δίνεται σε οποιαδήποτε αξία ακόμα και μηδενική! . Να σταματήσουν οι κατασχέσεις για 7 χρόνια και για ποσό έως 300 χιλιάδες ευρώ ισόβια.
10. Να γίνουν ενέργειες από το ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία για την επιστροφή των 600 δις από την Ελβετία και την καταβολή των 1,3 τρις, των Γερμανικών αποζημιώσεων! Να ψάξουν τις καταγγελίες στον Μαραθώνα τι συμβαίνει σε δασικές εκτάσεις.
11. Να σταματήσουν τα ΜΜΕ και ειδικά τα τηλεοπτικά να προβάλλουν συνεχώς το θέμα της δήθεν χρεοκοπίας, καταποντισμού κλπ… δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην Ελλάδα. Μα πού είναι αυτοί οι περίφημοι Εισαγγελείς και δεν παρεμβαίνουν υπέρ των πολιτών, για να σώσουν την Ελλάδα και την Δημοκρατία;
12. Να συλληφθούν από τους Εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ, οι πολιτικοί και τραπεζικοί «κύκλοι», που παρακινούν – εκφοβίζουν – εκβιάζουν τους πολίτες να βγάλουν τα χρήματά τους στο Εξωτερικό, λόγω της δήθεν πτώχευσης… Οι ίδιοι μεταμφιεζόμενοι κυκλοφορούν στο Σύνταγμα…. «ως αγανακτισμένοι πολίτες» από την Εκάλη.
13. Να απαγορευθεί στα ΜΜΕ να έχουν δήθεν θέμα την πτώχευση της Ελλάδας, και την κατάρρευση της Ελλάδας. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και το κάθε κανάλι για να «κερδίσει» βγάζει στο σφυρί την Ελλάδα!
14. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια. Από τον Ιανουάριο του 2012 δηλ. σε οκτώ μήνες η Ευρώπη θα έχει νέο μόνιμο Ταμείο σταθερότητας και δανεισμού υπερχρεωμένων Κρατών. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!
15. Αυξάνεται ο Τουρισμός. Να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης και να γίνει μερικός ανασχηματισμός. Να φύγουν οι «μπάτλερ και οι καμαριέρες»! Σοβαρά και μορφωμένα πρόσωπα στην Κυβέρνηση.
16. Οι δημοκρατικοί διαδηλωτές, αλλά και οι «νέοι δεξιοί αγανακτισμένοι» της Πλατείας Συντάγματος, να διαδηλώσουν και στην Πολιτεία, Κεφαλάρι, Κοκκιναρά, την Ραφήνα, γιατί τα χρήματα του Κράτους τα πήραν «χάρισμα» οι τραπεζίτες, οι πραγματικοί κλέφτες
17. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια και όχι μόνο τριμηνιαία. Από το 2012 η Ευρώπη θα έχει νέο δικό της σταθερό μηχανισμό στήριξης. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, δεδομένου ότι ο τουρισμός αυξάνεται!
18. Γίνεται προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας με την Τουρκία. Προσοχή!
19. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας των τραπεζιτών, εφοπλιστών, πλουσίων.20. Αργά ή γρήγορα ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!
20. Να βγουν ομόλογα με εγγύηση τα πετρέλαια και τον ορυκτό μας πλούτο.

Ειδική Ανάλυση – προτάσεις.
Εισπρακτικές εταιρίες – κεφαλοκυνηγοί, ακόμα και του εξωτερικού «αγοράζουν» από τους τραπεζίτες τα «δήθεν χρέη» των πολιτών (όπως ο Τελώνης της Καινής Διαθήκης) και εκβιαστικά κερδοσκοπούν επί της είσπραξης αυτών, βγάζοντας έτσι και «υπερκέρδος», δολοφονώντας τους πολίτες, που φαίνεται ότι αυτοκτονούν. Μαζικά είναι τα τηλεφωνήματα από εισπρακτικές εταιρίες προς δανειολήπτες που αυτοκτονούν και ακόμα δεν έχει συλληφθεί κανένας εκβιαστής!
Αν δούμε τα τηλέφωνα – μέσω της άρσης απορρήτου – που έγιναν σε έναν πολίτη που αυτοκτόνησε θα δούμε αμέσως ποιοι τον εκβίαζαν και τον δολοφόνησαν.
Οι εκβιαστές μπορεί να έχουν νόμιμη άδεια ενημέρωσης, αλλά παράλληλα έχουν παραρτήματα παράνομα όπου οι «συνεργάτες τους» κυρίως νεαρές παράνομες κοπέλες απειλούν εκβιαστικά δανειολήπτες και μέσω «ιντερνετικών τηλεφώνων».

Υπάρχει μια σκόπιμη κρατική διάθεση «διάλυσης» όλων των υπηρεσιών, για να γίνει πιο εύκολη η διολίσθηση από την Αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε νέο σύστημα την «νέο-φεουδο-τραπεζο-δικτατορία», όπου όλοι οι πολίτες θα είναι «νέο-σκλάβοι» και θα εργάζονται για να ξεπληρώσουν το «χρέος», που δεν θα ξεπληρώνεται ποτέ και θα μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά!
Επισημαίνουμε ότι στον μεσαίωνα υπήρχαν υπερδανεισμένοι που έμεναν φυλακισμένοι ισόβια και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν μέσα στην φυλακή εξακολουθούσαν να δουλεύουν για τον φεουδάρχη για να ξεπληρώσουν το «δήθεν χρέος»!! Ηθικός υπεύθυνος των αυτοκτονιών – δολοφονιών, ο Υπουργός Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, που πρέπει να συλληφθούν για ηθική αυτουργία σε αυτοκτονία – δολοφονία κατά συρροή. Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των εισπρακτικών εταιριών και των τραπεζιτών. Περίπου 1500 άτομα έχουν αυτοκτονήσει.
Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 110 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες! Ακόμα και χιλιάδες δις να δώσουν στους τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
Τα συνεχή τηλεφωνήματα από εισπρακτικές εταιρίες οδηγούν στην ψυχολογική κατάρρευση του πολίτη. Τέλος η μαζική αποστολή εξωδίκων αποτελειώνουν τον πολίτη με ευθύνη της Τράπεςδες και των δικηγορικών γραφείων.
Τις τελευταίες μέρες αυτοκτόνησαν πέντε άτομα μόλις ήρθε το εξώδικο από την τράπεζα και το εξώδικο για έξωση από το σπίτι.
Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!
«Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει. Η γενική δήμευση απαγορεύεται». Σύνταγμα, 7, 2«Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Δηλ. δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, 62.«Υπάρχουν λύσεις, όταν πληρώνουν όλοι, ανάλογα με την οικονομική τους επιφάνεια»!«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!
Η «νέα βοήθεια» από την Ευρώπη είναι η απάτη και ούτε υπάρχει η πιθανότητα «πτώχευσης»!
Αυτοκτόνησε – δολοφονήθηκε και άλλος πολίτης για τις τράπεζες! Αυτοκτονούν ακόμα και αστυνομικοί για τις Τράπεζες των ιδιωτών, που πήραν χάρισμα τα 110 δις και κοροϊδεύουν το Κράτος! Μερικοί τραπεζίτες είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, αλλά το κράτος τους δίνει και άλλα χρήματα δωρεάν για να σώσουν «δήθεν τις τράπεζές τους»! Και τα 110 δις από την Τρόικα και Δ.Ν.Τ. πήγαν χάρισμα στους τραπεζίτες εντελώς δωρεάν, οι οποίοι τα βγάζουν παράνομα στο εξωτερικό και στην συνέχεια με «αέρα» θα αγοράσουν τις κερδοφόρες επιχειρήσεις του Δημοσίου σε μηδενική τιμή!
Οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία! Εφόσον δέχονται την «δωρεά» των 110 δις πρέπει να φορολογηθούν με τον νόμο «αποδοχής δωρεάς».
Εκατοντάδες οι καταγγελίες για «τηλεφωνικές ενοχλήσεις – εκβιασμούς» από την Eurobank και από άλλες τράπεζες προς τους ανυπεράσπιστους πολίτες.
Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου τον Γενικό Διευθυντή και Σύμβουλο και το Δ.Σ. των τραπεζών που εκβιάζουν, απειλούν, ενοχλούν και οδηγούν τους πολίτες στην δολοφονία-αυτοκτονία.
Οι Εισαγγελείς πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «Φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»!
Η εξήγηση, ότι όλα τα επιβάλει η Τρόικα, είναι «εσωτερικής κατανάλωσης»!
Παραβιάζονται συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, από τους «τραπεζίτες νέο-δικτάτορες» και τους συνενόχους τους!
Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να βγάλουν έντοκα γραμμάτια να αντιμετωπίσουν την κρίση και να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!

Υπάρχει λύση : Να φύγει η Τρόικα, να αλλάξει η Οικονομική πολιτική.
1. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας του κ. Λάτση (που είναι ο 7ος πιο πλούσιος στον κόσμο) του κ. Βαρδινογιάννη, του κ. Βγενόπουλου και όλων των τραπεζιτών και εφοπλιστών ανάλογα την περιουσία τους, για να σωθεί η Ελλάδα! Αφού δέχονται την «δωρεά» των 110 δις από το Κράτος και τους φτωχούς πολίτες του, πώς οι ίδιοι δεν λειτουργούν υπέρ του κράτους; Δεν μπορούν μόνο να εισπράττουν, αλλά πρέπει και να πληρώνουν! Οι ίδιοι πως κατάσχουν με περισσή ευκολία τα σπίτια του κοσμάκη!
1. Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 30%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη! Να σταματήσουν οι απολύσεις.
2. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Η καταβολή δόσεων στην χρονική επιμήκυνση των δανείων δεν θα πρέπει να ξεπερνά στο σύνολο το διπλάσιο του αρχικού δανείου.
3. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3. Ο νόμος της κ. Κατσέλη είναι καλός, αλλά είναι εκατομμύρια οι δανειολήπτες που έχουν πρόβλημα, αλλά δεν μπορούν να εισαχθούν σε αυτόν. Επομένως πρέπει να εισαχθεί νέος νόμος για τους πολίτες που δεν περιλαμβάνονται στον νόμο της κ. Κατσέλη. Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Καμία κατάσχεση, καμία νέα προσημείωση, κανένας πλειστηριασμός.. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
4. Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
5. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς τους «αγανακτισμένους», που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
6. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη (που έχει σε όλες τις τράπεζες) σε ένα δάνειο (σε μια τράπεζα) με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ουσιαστικά οι 10 τράπεζες θα αναλάβει η κάθε μία το 10% των υπερδανεισμένων.
7. Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 12 δόσεις! Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών! Οι πολίτες αναγκάζονται να ξαναδανειστούν για να πληρώσουν τις προηγούμενες δόσεις και έτσι μπαίνουν σε έναν «φαύλο κύκλο ατέλειωτου υπερδανεισμού», όπου στο τέλος υπάρχει η αυτοκτονία!
8. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!
9. Ήδη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κάνει «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός! Αυτό μπορεί να γίνει και με μια απλή εγκύκλιο του Προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αντί να δίνουν «χάρισμα» επιπλέον 6 χιλιάδες σε όποιον κάνει μεταφορά, ας δίνουν αυτά τα 6 χιλιάρικα για πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων του πολίτη. Δηλαδή να μεταφέρουν τα δάνεια και τις κάρτες άσχετα αν έχουν πληρωθεί οι καθυστερημένες δόσεις. Τον ρόλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπορεί να παίξει, με εγκύκλιο, και οποιαδήποτε Τράπεζα σωτηρίας υπερδανεισμένων!
10. Επίσης η Εθνική κάνει συγκεντρώσεις έως 60 χιλιάδες αφού δεν υπάρχουν απλήρωτες δόσεις κλπ… πράγμα πλέον αδύνατον!
11. Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, ακόμα και για όσους δεν έχουν εγγυήσεις ή δεν έχουν υποθήκες, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 250 ευρώ. Για 100.000 μηνιαία δόση 500 και για 150.000 μηνιαία δόση 750 ευρώ. Τέλος για 200 χιλιάδες η μηνιαία δόση να είναι 1.000 ευρώ! Για όσους έχουν ήδη υποθήκες οι δόσεις μπορεί να είναι μικρότερες! Το επιτόκιο των στεγαστικών να είναι ίδιο με το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπων, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις οι τράπεζες δανείζουν τα ίδια χρήματα, οπότε δεν υπάρχει διαφορά στεγαστικού και καταναλωτικού.
12. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός, ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Σήμερα ο κάθε πολίτης δίνει το σύνολο του μισθού του (ακόμα και το διπλάσιο του μισθού του ή ξαναδανείζεται αυτός ή οι συγγενείς του) για τα δάνεια που έχει σε διάφορες τράπεζες, ενώ αν γίνουν οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», τότε θα δίνει ένα μικρό μέρος του μισθού του και θα μπορεί να ζει αρμονικά! «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος, ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη. Επιτρέπεται μη καταβολή 3 δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού). Αν ξεκινήσει μια Τράπεζα να κάνει «μεταφορές – συγκεντρώσεις υπολοίπων υπερδανεισμένων», τότε θα ακολουθήσουν και άλλες, αφού θα απελευθερωθούν κεφάλαια! Καλύτερα να μην δίνονται νέα δάνεια, αλλά να γίνονται συγκεντρώσεις-μεταφορές δανείων υπερδανεισμένων!
13. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία! Με αυτές τις ρυθμίσεις και μια ανάσα θα πάρουν οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει, αφού οι δανειολήπτες δίνουν όλο τον μισθό τους στις δόσεις στις τράπεζες! Για παράδειγμα ένας πολίτης έχει 10 δάνεια – κάρτες σε 10 τράπεζες και πληρώνει συνολικά 2.000 τον μήνα για τα 100 χιλιάδες δάνειο συνολικό. Αν συγκεντρώσει αυτά τα δάνεια – κάρτες σε μια τράπεζα θα πληρώνει μόνο 250 ευρώ τον μήνα! Οι τράπεζες αρνούνται έως τώρα να κάνουν συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων, που είναι στον Τειρεσία.
14. Απαγόρευση κάθε είδους κατάσχεσης, προσημείωσης, πλειστηριασμού για οφειλές έως 300.000 χιλιάδες. Καμία νέα προσημείωση ή υποθήκη για τις μεταφορές υπολοίπων υπερδανεισμένων. Επιτέλους, οι Τράπεζες, σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία εκβιασμών και κατασχέσεων δεν μπορούν να κατασχέσουν και να υποθηκεύσουν, όλα τα σπίτια του κοσμάκη και μάλιστα σε «πλειστηριασμούς μαϊμού και στημένους»!
15. Απαγόρευση στις τράπεζες που ζητούν εκβιαστικά από επιχειρηματίες και ιδιώτες να υπογράψουν νέα δανειακή σύμβαση με δυσχερέστερους όρους και με υψηλότερο επιτόκιο.
16. Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
17. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς τους «αγανακτισμένους», που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
Οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρνονται όπως ο «άφρων πλούσιος της καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα», όπως τα ανωτέρω, τα οποία τελούνται κατά συροήν και έχουν τον χαρακτήρα του αυτοφώρου.
Όμως στον ΔΣΑ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για Δικηγορικά γραφεία που έχουν καταντήσει εισπρακτικές εταιρίες ενημέρωσης, δολοφονίας, αυτοκτονίας και κατάσχεσης της περιουσίας των πολιτών! Καταγγελίες υπάρχουν και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες.
Οι καταγγελίες που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, και αν όχι, γιατί όχι!
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των τραπεζών, γιατί αφού έδωσαν αφειδώς, τα δάνεια στους πολίτες, τώρα στην οικονομική κρίση δεν κάνουν «ρυθμίσεις οφειλών», αλλά προσπαθούν να υποθηκεύσουν και στην συνέχεια κα κατασχέσουν την όποια περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή.
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!
Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!
Από τα Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά του 2011… στις εκλογές Απριλίου 2012
Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο σπαραγμού των «υπηρεσιών» των μεγάλων δυνάμεων (βλέπε Εφραίμ) με στόχο το ποιος θα «βουτήξει» περισσότερα!
Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά εξαθλίωσης, υποσιτισμού, πείνας, αλλά και «χλιδής» για την φεουδο-τραπεζο-δικτατορία….. αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
«Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε». Σόλωνας

Το παράνομο «τοκογλυφικό επιτόκιο» κυβερνά όλον τον πλανήτη!
Η Ελλάδα των πάμπλουτων “αεριτζήδων εκβιαστών δολοφόνων” Τραπεζιτών και των “πεινασμένων μισολιπόθυμων” μαθητών και πολιτών.
Τραγική η κατάσταση στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Όσοι ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους, είναι αυτοί που σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων και τις οφειλές και τα χαράτσια στην εφορία!
Αντίθετα στα σαλέ τις Ελβετίας, στα Κάιμαν Νησιά, στα πολυτελή ξενοδοχεία και πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα πέρασε η ολιγαρχία και φεουδο-πλουτοκρατία τις διακοπές της, πουν αν και δηλώνουν δήθεν «χριστιανοί» αδιαφορούν προκλητικά για τον «φτωχό πλησίον» τους!
«Οι καιροί ου μενετοί». Θουκυδίδης
«Οι καιροί (οι περιστάσεις) δεν επιτρέπουν άλλη αναβλητικότητα και αδράνεια».
Υπάρχει τρόπος εμπόδισης της δεξιάς να ανέβει στην εξουσία, φτάνει το ΠΑΣΟΚ, να ξαναγυρίσει αμέσως, στις ρίζες του, με νέα εντελώς άφθαρτα πρόσωπα!
Στους δρόμους της Αθήνας χλωμά παιδιά από τον υποσιτισμό λέγανε τα κάλαντα, μήπως εισπράξουν κανένα «δεκαράκι»..
Στους δρόμους της Αθήνας αυτή τη στιγμή «κοιμούνται» εκατοντάδες άστεγοι και υπερήλικες και κανένας «υπεύθυνος» δεν ευαισθητοποιείται και δεν ντρέπονται οι διάφοροι υπουργοί που βγαίνουν στα κανάλια σε στημένα παράθυρα (όπου δήθεν «τσακώνονται» με τον «αντίπαλο») και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, αλλά έχουν και ευθύνη τα κανάλια που καλούνε τον κάθε «καραγκιόζη – υπεύθυνο».
Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια της Εκκλησίας. Τα ποσοστά εκτινάχθηκαν. Ήδη 60.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Ζητούν μεγάλο “κούρεμα”, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν έστω και τη μισή μηνιαία δόση. Σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, 400.000 οικογένειες πλέον δεν έχουν κανένα εισόδημα καθώς όλα τα μέλη τους έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αντίθετα οι “αεριτζήδες τραπεζίτες” επιδίδονται σε δολοφονίες – αυτοκτονίες πολιτών που έχουν φτάσει ήδη τις 1800 αυτοκτονίες – δολοφονίες και κανείς δεν είναι «υπεύθυνος”, να συλλάβει τους εκβιαστές αεριτζήδες δολοφόνους, τραπεζίτες!
Πείνα και δυστυχία για τα δέκα εκατομμύρια πολιτών – νεοσκλάβων στους τραπεζίτες και ακόρεστη χλιδή για τους ληστρικούς τραπεζίτες και την ολιγαρχο-δικτατορία!

Φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών, έχουμε σε όλη την Ελλάδα, που κυμαίνονται από 3% έως 33% ανά σχολείο και περιοχή , χωρίς να εξαιρέσουμε καμία περιοχή. Το πρόβλημα καλύπτεται μερικώς, γιατί τα σχολικά κιλικία δίνουν “βερεσέ” τροφή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!
Όσο για την υποταγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την κ. Μέρκελ υπάρχει λύση, αρκεί να τολμήσουμε! Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Καμιά λύπηση στους φεουδοτραπεζίτες ολιγο-φασιστοδικτάτορες και τους «προσκυνημένους». Οι καιροί ου μενετοί!

Οι σημερινοί εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρνονται όπως ο «άφρων πλούσιος της καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα», όπως τα ανωτέρω, τα οποία τελούνται κατά συροήν και έχουν τον χαρακτήρα του αυτοφώρου.

Όμως στον ΔΣΑ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για Δικηγορικά γραφεία που έχουν καταντήσει εισπρακτικές εταιρίες ενημέρωσης, δολοφονίας, αυτοκτονίας και κατάσχεσης της περιουσίας των πολιτών! Καταγγελίες υπάρχουν και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες.
Οι καταγγελίες που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, και αν όχι, γιατί όχι!
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των τραπεζών, γιατί αφού έδωσαν αφειδώς, τα δάνεια στους πολίτες, τώρα στην οικονομική κρίση δεν κάνουν «ρυθμίσεις οφειλών», αλλά προσπαθούν να υποθηκεύσουν και στην συνέχεια κα κατασχέσουν την όποια περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή.

Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας, Υγείας, Οικονομικών και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!«Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε»
Ελληνική Παροιμία!

Ευτυχώς, που ακόμα υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα!

Καταθέτουν ως ύποπτοι 50 στελέχη τραπεζών
Ως ύποπτοι για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος καλούνται να καταθέσουν στις 3 Ιουλίου, στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, 50 στελέχη πέντε μεγάλων τραπεζών, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την παράνομη χρηματοδότηση των κομμάτων, κυρίως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας, που διενεργείται αυτεπαγγέλτως, είναι η διαπίστωση τυχόν ποινικών ευθυνών από την πλευρά των στελεχών των τραπεζών για τη χορήγηση δανείων στα κόμματα, με μόνη εγγύηση τη μελλοντική κρατική επιχορήγηση. Στο? μικροσκόπιο του οικονομικού εισαγγελέα έχουν τεθεί οι δανειακές συμβάσεις των κομμάτων των τελευταίων 15 ετών, ενώ εξετάζεται εάν τα δάνεια 253 εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν δοθεί, αποπληρώνονται.

Και ενώ αυτοκτονούν δύο άτομα κάθε μέρα, άλλοι προκλητικά, προκαλούν τον κόσμο!

Το πλωτό παλάτι του Κοπελούζου στη Σκόπελο
Υψηλή αισθητική και μοναδικές ανέσεις που καμία θαλαμηγός της κατηγορίας της δεν φτάνει. Είναι το mega yatch του Δημήτρη Κοπελούζου, με το όνομα Sunday που απο χθες βρίσκεται στη Σκόπελο. Το 58 μέτρων mega yacht του Δημήτρη Κοπελούζου που φέρει στην πρύμνη του το όνομα Sunday – στα αγγλικά το όνομα της αγαπημένης του συζύγου – θεωρείται ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στις ελληνικές θάλασσες. Για το εσωτερικό design του, …επιστρατεύτηκε ο Σοφοκλής Εμμανουηλίδης του Studio IPSO ο οποίος πρόσφατα είχε αναλάβει και τη διακόσμηση της βίλας του μεγαλοεπιχειρηματία και της συζύγου του. www.crime.gr (Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012)

Οι εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ, καλούνται να ερευνήσουν, όλες τις «εξωχώριες εταιρίες», τα «ιδρύματα», τους «Συλλόγους, τις ΜΚΟ, τους ¨κρυφούς κωδικούς» τις καταθέσεις στο εξωτερικό, όπου οι κροίσοι ολιγάρχες κρύβουν εντέχνως, αμύθητους θησαυρούς!

ΜΕΡΟΣ Β΄ : ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ».

Όλοι γνώριζαν, από ετών, την ύπαρξη των πετρελαίων, ορυκτών κλπ… αλλά περίμεναν να «χρεοκοπήσουν την Ελλάδα» και να τα πάρουν οι ξένοι «αντί πινακίου φακής». Στους «εσωτερικούς προδότες» θα δώσουν οι ξένοι τα «30 αργύρια της προδοσίας». Αλλά μετά οι ξένοι θα «καθαρίσουν οι ξένοι και τους εσωτερικούς προδότες, όπως οι Γερμανοί «καθάριζαν», στο τέλος και τους καταδότες και δοσίλογους, επί κατοχής» και τώρα τα ίδια θα πράξουν!


koutsoukos anastassios ankoutsoukos@yahoo.gr

 

http://www.arxaiaithomi.gr

ΘΕΟΣ και Fractal, το απόσταγμα



Αυτή είναι “η Θεωρεία Των Πάντων”.
Το εκδηλωμένο Λογισμικό είναι Ταυτόχρονα και η “υλική πραγματικότητα” της ΕΠ και το Πνεύμα-Λογισμικό.
Ο Χριστός είναι ενσαρκωμένος, δηλαδή Υλη-ΕΠ και ταυτόχρονα Πνεύμα-Λογισμικό.
Ουφ!!! Επιτέλους μου ‘φύγε το υπαρξιακό άγχος!
Τώρα όλα κομπλέ!

Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες


Ομοιότητες Φορέα και Θεού
1. Οι όποιες μεταβολές dx/dψ, είναι εσωτερικές της Εικονικής Πραγματικότητας(ΕΠ). Ο Φορέας απλά ΕΙΝΑΙ εκεί. Ακόμα και αν ο Φορέας έχει την δική του μεταβολή-κίνηση, αυτή είναι ΑΣΧΕΤΗ με την μεταβολή-κίνηση που τεκταίνεται εντός της ΕΠ. (π.χ. στην προβαλλόμενη ολογραφία-ΕΠ, ο,τι κίνηση και να κάνει το ολόγραμμα, αφήνει παντελώς ανεπηρέαστη την εσωτερική κίνηση της ολογραφίας-ΕΠ.)
2. Ο Φορέας. Εντός αυτού τρέχει το λογισμικό γι’ αυτό είναι “αγαν αφαω” και επί πλέον δε, είναι ατάραχος από το λογισμικό, δεν κρίνει το λογισμικό, απλά το εκτελεί, όποιο κι αν είναι αυτό και αναλόγως του περιεχομένου του στις γραμμές κώδικα βγάζει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα-προβολή.
3. Ο Φορέας τρέχει το λογισμικό ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ – ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ – ΠΡΟΒΑΛΕΙ. Αυτή η προβολή είναι η λεγόμενη ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
4. Τα 2. και 3. μαζί είναι το “ζητήσετε και θα λάβετε” είναι το “the secret” είναι το “γνώσετε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς” !
5. Ο Φορέας είναι ΤΑΥΤΟΣ για ΟΛΑ τα επίπεδα εικονικών πραγματικοτήτων (ΕΠ μέσα σε ΕΠ μέσα σε ΕΠ μέσα σε ΕΠ και ούτω καθ’ εξής) και αυτό έχει σαν συνέπεια να είμαστε θεοί μέσα στην ΕΠ μας, σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε!
6. Ανάλυση του 3..Ο υπολογιστής, ένας υπολογιστής από το κοντινό μέλλον, ενιαίος (όλα τα επί μέρους εξαρτήματα του σ’ ένα και μοναδικό ολοκληρωμένο) είναι ο Φορέας. Το λογισμικό εκτελούμενο παράγει από τον Φορέα την προβολή του περιεχομένου, του κώδικα-λογισμικού. Παράδειγμα: Ο ευφυής χαρακτήρας σ’ ένα videogame δεν μπορεί να περάσει μέσα από έναν τοίχο. Αυτό οφείλεται σε κάποια ρουτίνα κάπου μέσα στον κώδικα της γλώσσας προγραμματισμού στην όποια γράφτηκε το videogame. Στην ΕΠ του videogame αυτό καλείται “νόμος της φύσης”. Δεν αρκεί διόλου να ξέρεις την αντίστοιχα “φυσικός νόμος στην ΕΠ>”= <ρουτίνα κώδικα εκτελούμενη στον φορέα>.
Δυο πράγματα! (κλεμμένο). Πρέπει να έχεις ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον Φορέα και γνώση, ποια είναι η γλώσσα προγραμματισμού και των ΕΝΤΟΛΩΝ της. Π.χ. Basic, Delphi, Fortran, C++, Lisp κλπ κλπ. Πρόσβαση στον Φορέα διότι πρέπει να ΕΙΣΑΓΕΙΣ στον Φορέα-Υπολογιστή τον κώδικα που θες να εκτελέσει ο Φορέας-Υπολογιστής.
7. Ένα ακόμη παράδειγμα. Όλοι οι νομοί της κβαντοφυσικής, όπως αρχή απροσδιοριστίας, τα σωματίδια ως υλη-κύματα, η διάταξη των στιβάδων των ηλεκτρονίων, οι δυνάμεις Βαν ντερ Βααλς κλπ είναι ρουτίνες που εκτελούνται από τον Φορέα. Σ’ έναν υπολογιστή πρέπει κατ’ αρχήν να έχουμε πρόσβαση για να του “ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ” το πρόγραμμα προς εκτέλεση, αλλιώς το πρόγραμμα είναι μια <άυλη ιδέα> που από ΜΟΝΗ της δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Επίσης πρέπει να ΞΕΡΟΥΜΕ κάποια γλώσσα προγραμματισμού και το πρόγραμμα να συνταχθεί με την ΛΟΓΙΚΗ της. Όχι τυχαίες εντολές με τυχαία σύνταξη. “Εν αρχή ην ο Λόγος”. Ποια η γλώσσα προγραμματισμού ώστε να γράφουμε μετατρέποντας, διαγράφοντας, συμπληρώνοντας ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ.? Ποιος κατόπιν είναι ο Φορέας που θα την εκτελέσει?
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ !!!!!
“Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”. Το δεύτερο είμαι, το πρώτο ΔΕΝ είμαι ! ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!
ΣΗΜ.
Εξίσωση Νο1:
Θεός=Πατήρ + Υιος + Αγιο Πνευμα
Εξίσωση Νο2.
Θεός = Φορέας + Εκδηλωμένο Λογισμικό(=ΕΠ) + Γλώσσα Προγρ/σμου
Το εκδηλωμένο Λογισμικό είναι Ταυτόχρονα και η “υλική πραγματικότητα” της ΕΠ και το Πνεύμα-Λογισμικό
Ο Χριστός είναι ενσαρκωμένος, δηλαδή Υλη-ΕΠ και ταυτόχρονα Πνεύμα-Λογισμικό
Αυτή είναι “η Θεωρεία Των Πάντων”. Μένει μονάχα το μαθηματικό μέρος.
Ζητείται μαθηματικός.
Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι ΛΟΞΟΣ!!!

http://www.terrapapers.com/?p=15270

http://okloios.blogspot.gr/2012/08/fractal.html 

ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΡΟΦΗ; ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;


Ένα πολύ δυνατό άρθρο..Αξίζει να το διαβάσετε!!

Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».


Η ΕΙΣΟΔΟΣ


Τις τελευταίες χιλιετηρίδες, στο γραμμικό χρόνο επικρατεί μια κατευθυνόμενη σύγχυση για το τι είναι η ανθρώπινη ψυχή. Όσο και να ψάξει κανείς, δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων, τουλάχιστον τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια.
Πόσο μάλλον για την ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκεκριμένη Δημιουργία, στην οποία έχουμε την κακή τύχη να ζούμε, όσοι από εμάς έχουμε ψυχή. Ψυχή ή ταυτότητα;… Θα δούμε παρακάτω.
Σας πείραξε η έκφραση «όσοι έχουμε»; Μα φυσικά, ούτε το 50% ! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων (scalar fields), τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά, ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του «κοπαδιού στο μαντρί».

«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.

Έτσι, χονδροειδώς, μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε. Η θεωρία τηςδιττότητος του Jean Pierre Garnier Malet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα: «Η ελικοειδής κίνηση της διττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν, στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA»

Εδώ δεν θα μπούμε στις έννοιες του δικτυακού χρόνου, γιατί το άρθρο είναι ήδη «βαρύ» από τη φύση του, οπότε αποφασίσαμε να κινηθούμε στις παρυφές του προβλήματος. Έτσι, επεκτείνοντας τη βασική αντίληψη, η ψυχή αποτελεί ένα γεωμετρικό, ελλειψοειδή κρύσταλλο, βάσει των αρχών της υπερδιαστατικής φυσικής.

Μέσα της έχει φυσικά δύο κέντρα, και τον παγιδευμένο θεϊκό σπινθήρα, ο οποίος, όπως μύριοι άλλοι, έχει αλιευθεί από τις παρυφές της θείας φλόγας (τα νησιά, δηλ οι Μακάριοι Νήσοι, για όσους καταλαβαίνουν), με τη χρήση διχτύων από τρίγωνα και έχει παγιδευτεί σε αυτήν την εικονική σκοτεινή πραγματικότητα, με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κίνηση.

Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, τους Βολαντόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού, ζουν από το αδηφάγο ρούφηγμα ενέργειας, με τη χρήση διπλής δίνης, μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα. Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς, τους Πρεσβύτερους (βλέπε, H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους (βλέπε, Keneth Grant, Typhonian Trilogy), από το Μεγάλο Χάος, που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους συγνώμη, «μυημένων» ήθελα να πω να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.

Η ασυμβατότητα αυτών των «όντων» με τις δικές μας μορφικές διαστάσεις, τα κάνει να τις «βλέπουν» σαν λουκούμι. Όσοι είστε παρατηρητικοί και παρακολουθείτε τον πόλεμο των γκράφιτι στους δρόμους, ίσως αντιλαμβάνεστε τι προσπαθεί να «περάσει» εδώ. Πάλι καλά που τα αδέσποτα ζωάκια καταλαβαίνουν περισσότερα από εμάς τους πολιτισμένους και δίνουν έναν άνισο αγώνα μέχρι θανάτου. Όχι για μας, απλώς υπερασπίζονται το δικό τους κόσμο.
Κάντε μια βόλτα στην γειτονιά σας στις τρεις με πέντε το πρωί και παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, μήπως ξεχάσατε την έρπουσα σκιά; (Γ. Μπαλάνος, Κάτι που Έρπει … σαν σκιά). Μπορεί να σας κάνει κλικ και ο Αετός του Castanenda από την άλλη.

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ

Όλοι οι «φυσικοί νόμοι» που κυβερνούν το φυσικό κόσμο, δηλαδή την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, βασίζονται σε ψευδαισθήσεις που έχουν επιβληθεί στους κατοίκους του Δωδεκάεδρου (εικονική πραγματικότητα). Κάθε ψευδαίσθηση βασίζεται στη Μεγάλη Ψευδαίσθηση της Κίνησης.

Ολόκληρη αυτή η εικονική πραγματικότητα είναι εγκιβωτισμένη στο Δωδεκάεδρο, που αποτελείται από δώδεκα πενταδωδεκάεδρα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί την απόλυτη σύγχυση. Ακόμη και ο εγκιβωτισμός των Αληθινών Θείων Σπινθήρων σε αυτή την εικονική πραγματικότητα πηγάζει από την ψευδαίσθηση της μη-κινήσεως.

Τώρα, η ψευδαίσθηση της μη κινήσεως διασπάται, γιατί η Εικονική Πραγματικότητα καταρρέει. Μόλις πραγματοποιηθεί στο έπακρο ο διαχωρισμός των θείων σπινθήρων από την ύλη, θα ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι αληθινοί σπινθήρες θα απελευθερωθούν από τα περιβλήματα που ονομάζονται ψυχές.
Φυσικά, υπάρχουν οι ψευδοσπινθήρες που παριστάνουν τους αληθινούς και λειτουργούν ως φύλακες των αληθινών που έχουν παγιδευτεί στην Εικονική Πραγματικότητα. Επίσης, δεν πρέπει να συγχέονται τα όσα αναφέραμε με τη βουδιστική έννοια της ψευδαίσθησης, γιατί εκεί πρόκειται για άλλη μία ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση.

Η κίνηση δημιουργήθηκε από τη διεστραμμένη σκέψη της Σκοτεινιάς, η οποία δημιούργησε σκέψεις και σκεπτομορφές μέσα στην παραίσθηση της δικιά της φαντασιώσεως. Οι σκεπτομορφές της δημιούργησαν τα ψευδο-ϋλικά αμαλγάματα που θεωρούμε ύλη. Η Σκοτεινιά πρόβαλε τις σκέψεις της για να «δημιουργήσει».

Ουσιαστικά, όλη η δημιουργία είναι η παραίσθηση στον «νου» της Σκοτεινιάς. Η κίνηση είναι το θεμέλιο της δονήσεως, που είναι άλλη μια ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση της κινήσεως. Οι δονήσεις χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πολλών άλλων ψευδαισθήσεων, όπως ψεύτικο φως των ανωτέρων διαστάσεων και το υλικό φως.
Οι διαστάσεις δημιουργούνται από διαφορετικές συχνότητες των δονήσεων. Η Εικονική Πραγματικότητα είναι μία πολύ επιτυχημένη παγίδα. Όπως και οι αισθήσεις. Έτσι, πολλοί ψυχολόγοι και το ιατρικό κατεστημένο με πολύ ζήλο «θεραπεύει» όσους έχουν εμπειρίες πέρα από τις αισθήσεις. Όσο η κατάρρευση που έχει αρχίσει συνεχίζεται, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις ενδοδιαστατικές δραστηριότητες, οπότε χαρακτηρίζονται σχιζοφρενείς ή ψυχικά ασταθείς.

Όλα τα βιολογικά σώματα φτιάχτηκαν έτσι ώστε να χρειάζονται ξεκούραση και ύπνο. Εκεί ισχύουν διαφορετικοί νόμοι ελέγχου. Ο ονειρικός κόσμος είναι ένα ελεγχόμενο υποσύνολο. Δεν είμαστε το σώμα μας, είμαστε η συνείδηση. Η συνείδηση δεν είναι το φυσικό σώμα, παρόλο που έχει έδρα στο σώμα. Είναι δε εγκιβωτισμένη στην ψυχή, αν και συχνά κάνουμε το λάθος να τη θεωρούμε ως το θείο σπινθήρα (Amitakh Stanford)

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Μόλις πεθαίνει κάποιος έμψυχος στο δίδυμο σύστημα γης-σελήνης, εγκαταλείποντας το μαντρί του που του έδωσε: πολιτισμό, κοινωνική ασφάλιση, κόμματα, ποδόσφαιρο, μεταφυσικά ρεύματα, μυήσεις, αξιώματα, τέχνες, φτώχεια, πολέμους και άλλα καλά, κάτι γίνεται. Μια μωβ διπλή εσωτερικά ακτίνα ξεκινάει από τη σελήνη και ρουφά την ψυχή του. Από την περιοχή της σελήνης που ονομάζεται Mare Orientale. Οι συντεταγμένες της είναι: strip: lat: -20 to -2 deg; long: 88 to 90 WEST.





Στη φωτογραφία βλέπετε την αλίευση των ψυχών των αστροναυτών του Atlantis. Δεν τους έσωσαν οι μυήσεις τους, τους έχωσαν χειρότερα. Τι έχει εκεί; Μα έναν τερατώδη οβελίσκο-μονόλιθο (σας λέει τίποτα ο συνειρμικός σας νους;) Και μετά;



Μα η ανακύκλωση απαιτεί έναν σταθμό υποδοχής και μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας τουλάχιστον. Πού είναι; Στο Sinus Midii. Εκεί υπάρχει το περίφημο SHARD (εικ.). Βρίσκεται στην τομή του κεντρικού μεσημβρινού με τον Ισημερινό.



Μετά την ενεργειακή απογύμνωση της ψυχής κατά επίπεδα, γίνεται στον κατάλληλο χρόνο η έγχυση του απογυμνωμένου κυματοκρυστάλλου-ψυχή σε σώμα νεογέννητου, για τη γνωστή συνέχεια. Φυσικά, αυτό γίνεται με προδιαγραφές. Πρόκειται για συνδυασμό αστρολογίας, I Ching, κβαντικής φυσικής, Kabbalah κλπ). Μα φυσικά, όλα είναι μπροστά μας, απλώς διασκεδάζουν να μας κοροϊδεύουν. Το λέει και το όνομα: Ανθρώπινος Σχεδιασμός !!!







Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ

Μετά το μεγάλο πόλεμο της αυτοκρατορίας του Σείριου Ωρίωνα και των Αρείων (Mag Dak Warriorrs) κατά του Δία στο ηλιακό μας σύστημα, κατεστράφη ένα μεγάλο μέρος των πλανητών και του ηλιακού συστήματος (δείτε ένα κατάλοιπο πλανητών μάχης της εποχής, στην κάτω εικ.).



Κατ’ ανάγκη έπρεπε να φτιάξουν ένα σύστημα, το οποίο θα διατηρούσε τη ζωή και τον έλεγχο στη Γη. Έτσι έκτισαν το Βόρειο Πόλο του ενεργειακού δικτύου της Γης (σε αστέρα τετραεδρικό εξαγωνικό) γύρω από την Γκίζα, με πυραμίδες και μαθηματικές σχέσεις αγκιστρώσεως, χρησιμοποιώντας τον νόμο του επτά-επταέδρου (κάτω εικ.) και το Νότιο Πόλο στον αντίποδα, στην Μουρουρόα, στο νότιο Ειρηνικό.


Ψάξτε 33 μοίρες βόρειο πλάτος, 143 μοίρες δυτικά της Γκίζας και τη σχέση με το νόμο του επταέδρου: 7 χ 143 = 1001 και 7 χ 11 χ 13 = 1001 νύχτες της Σεχραζάτ ! Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν αυτούς τους αριθμούς αποκεφαλίζονταν! (http://wiolawapress.com/lawof.htm)
Το ρομβοεδρικό πεδίο είναι η τελευταία ενεργειακή φυλακή εδώ (κάτω εικ). Βέβαια, το ίδιο το DNA μας είναι το κελί μας, αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το ταξίδι της επιστροφής, αρκεί να βρει κανείς το μονοπάτι μέσα στην τεχνητά διαμορφωμένη απόλυτη σύγχυση και παραπληροφόρηση, για τεράστιο χρονικό διάστημα.Ο Buckminster Fuller στο έργο του Synergistics II έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο όπου εξηγεί αυτήν την ιστορική γεωμετρία και μαθηματικά.


Τώρα, το επόμενο πρόβλημα είχε να κάνει με τη γεωμετρική κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, ώστε να μπορεί να συγκρατεί το ενεργειακό δίκτυο στη Γη. Δημιουργήθηκε από τον Θωθ, ο οποίος ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος και ελεγκτής στην Αίγυπτο.

Ας δούμε τις γεωμετρίες και τις συσκευές ελέγχου που ενεργοποιήθηκαν και τι σήμαινε αυτό για τις μορφές ζωής της Γης. Υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο του Jon Mitchell με τίτλο The New View Over Atlantis, στο οποίο μπορείτε να δείτε τις γεωμετρίες και τους αντίστοιχους νόμους που δημιουργήθηκαν.
Ας δούμε μερικούς: Κοιτάξτε την πιο πάνω εικόνα: Οι δύο ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ με την πυραμίδα εγγεγραμμένη είχαν 1746 πόδια περίμετρο. Το ημίτονο της γωνίας της πυραμίδας έτσι έγινε 51 μοίρες 51 λεπτά. Οι γωνίες του Επταέδρου (ημίτονο = 51 μοίρες 42 λεπτά) είχαν αρκετή προσέγγιση για να εκκινήσουν τον Επταεδρικό ΝΟΜΟ της ΓΗΣ. Ο μεγάλος ΡΟΜΒΟΣ είναι 66.600 τετραγωνικά πόδια γύρω από τους δύο κύκλους και την πυραμίδα. Ένας από τους νόμους που έχει σχέση με αυτόν τον αριθμό βγαίνει από την εσωτερική γνώση του Θωθ-Thoth (δηλαδή του Quetzalcoatl, σύμφωνα με τον Σίτσιν και άλλους ερευνητές).

Παράξενο; Όχι και τόσο. Οι νόμοι του QUKO = KUKO ή οι Νόμοι των Αντιστρόφων 26 (2+6) και 27 (2+7) = 8 + 9 = 17
(«17» Ο Κύριος των Νόμων του 17 — 17/27 = 0.629)
Για να αντιληφθείτε τη γνώση των αντιστρόφων του 27, δείτε την εργασία του Wes Bateman για τον νόμο των αντιστρόφων απο την εργασία του The Rods of AmonRa. (http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Hall/3324/nefersschooloflearning.htm)

Ημίτονο = 27 μοίρες, κάθε πλευρά του Επτάγραμμου (εικ με το επτάκτινο αστέρι).
Αυτοί οι νόμοι χαρακτηρίζουν την αντίστροφη συντήρηση του σύμπαντος και την μεταφορά των ενεργειών. Κανονικά, αυτοί οι νόμοι είναι λίγο πολύ ομοιόμορφοι και κανείς δεν υπερχρησιμοποιείται, αλλά υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ όλων των 27. Πάντως, οι του Ωρίωνος και οι Ερπετοειδείς βρήκαν ότι αν συνδύαζαν περισσότερα από τα 666, όπως η χρήση ρόμβου με τον αριθμό 66600 τετραγωνικά πόδια στην κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, τότε μεγιστοποιείται η εξαγωγή ενέργειας δίνοντας μια υπεραφθονία ΤΡΟΦΗΣ (ενέργεια).

Ένα μέρος εκπέμπεται στον αστερισμό του Ηρακλέους. Δείτε τρεις παρακάτω εικ. και θα καταλάβετε…







Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα μικρό παράδειγμα του πώς γίνεται η συλλογή των ενεργειών από τους τόπους λατρείας, ασχέτως θρησκείας. Να η εξήγηση γιατί οι ναοί πάντοτε κτίζονταν πάνω σε κόμβους του ενεργειακού δικτύου (εικ.) του πλανήτη. Για καλύτερη αντίληψη του ενεργειακού δικτύου της γης δείτε: http://members.telering.at/t.faltejsek καιhttp://www.whale.to/m/cathie.html.

 

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κανείς δεν διερωτάται γιατί οι τροχιές των πλανητών είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, κάθετο προς τον άξονα περιστροφής του ήλιου. Ίσως γιατί ο ήλιος δεν είναι αυτό που παραδέχεται η επίσημη επιστήμη. Μια υδρογονική βόμβα σε διαρκή έκρηξη; Πολλά δεν ταιριάζουν…
Πρόσφατα η NASA (δηλαδη Never A Straight Answer) παραδέχτηκε ότι ο ήλιος αποτελεί ηλεκτρικό φαινόμενο και έχει πυρήνα κάτω από τη φωτόσφαιρα calcium-ferrite. Κάτι, για το οποίο, ενώ θα έπρεπε να προκαλέσει θύελλες, επικράτησε σιγή. (http://www.thesurfaceofthesun.com/
και http://www.thesurfaceofthesun.com/TheSurfaceOfTheSun.pdf.
και http://www.kronia.com/electric.html).
Βέβαια, πριν από εκατό χρόνια, κάποιοι αστρονόμοι πίστευαν ότι ο πυρήνας είναι σιδερένιος δόκτωρ Birkeland. Τελικά είναι ένας τεχνητός κύβος που περιστρέφεται με τρομερή ταχύτητα περί άξονα, με πολλούς βαθμούς ελευθερίας, οπότε οι πλανήτες, αν δεν είχαν τη γνωστή θέση, θα ρουφιόνταν από την ενεργειακή δίνη των πόλων… αλλά αυτό αποτελεί θέμα άλλου άρθρου.
Όσοι παρακολουθούν το site του soho της Nasa-Esa 
http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html
 θα έχουν αντιληφθεί τις συνεχείς μάχες των σκαφών των όντων με διαφορετικά DNA για τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος. Σύνηθες μέσο μήκος των σκαφών 42.000 χιλιόμετρα (παρακάτω εικ).



Οι βολές σφαιρών πλάσματος σε ενεργειακούς φακέλους δίνουν και παίρνουν, μαζί με τα stargates (κάτω εικ).



Το κεντρικό σκάφος ελέγχου είναι το suncruiser, όπως το έχουν ονομάσει διάφοροι ερευνητές. Μπορέσαμε και τα είδαμε μόνο όταν το Soho τοποθετήθηκε πάνω από το επίπεδο των τροχιών των πλανητών.

ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ

Τι συμβαίνει τελικά; Ποιοι είναι αυτοί που μας κλέβουν την ψυχή; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Με τη διαταραχή λοιπόν την οποία δημιούργησε η Σοφία (βλέπε προχριστιανικούς Γνωστικούς), με ένα καλό σπρώξιμο από τους «κατοίκους» του μεγάλου χάους, δημιουργήθηκε μια φρακταλική θάλασσα μέσα στις πολλές της Δημιουργίας παραγωγής ανόργανων παρασίτων με ηλεκτροκβαντική συνείδηση τα οποία τρέφονται με την ενέργεια την οποία συσσωρεύει η ψυχή, με τον κατάλληλο πολλών επιπέδων νοητικό προγραμματισμό.





Μπορούμε να συγκρίνουμε τους Archons και τους Flyers με μηχανές; Ο ερευνητήςNigel Kerner προτείνει τη σύγκριση αυτών των παρασιτικών οντοτήτων με μηχανές. Επίσης, μοιάζουν με προγραμματισμένους ιούς, στους οποίους λείπει κάτι στοιχειώδες από τη δομή τους. Μήπως είναι ένα είδος ψυχικών μηχανικών ιών σε σώματα ξένου DNA; Φαίνεται ότι και οι Archons και οι Greys έχουν πρόβλημα συνδέσεως με την Πηγή, όπως την αποκαλεί ο Kerner.
Από μια ματιά, στο γνωστικό The First Apocalypse of James (NHC V,3) διαβάζουμε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με έναν μη ονομαζόμενο Δάσκαλο (Κύριος), (Ιησούς Χριστός) ο οποίος δίνει μυστική γνώση στονJames (Απόστολο Ιάκωβο):

«Ο Κυριος είπε: ‘‘James (Ιάκωβε) πρόσεξε, θα σου αποκαλύψω το δρόμο της λύτρωσης. Όταν σε καταλαμβάνει θανάσιμος φόβος, πολλοί Archons θα στραφούν εναντίον σου, νομίζοντας ότι θα σε αιχμαλωτίσουν. Και ειδικά τρεις από αυτούς θα σε πιάσουν, αυτοί που παριστάνουν τους εισπράκτορες διοδίων. Όχι μόνο απαιτούν διόδια, αλλά κλέβουν τις ψυχές. Όταν βρεθείς κάτω από τη δύναμή τους, ένας από αυτούς που είναι ο επιβλέπων θα σου πει: “Ποιος είσαι, και από πού έρχεσαι”;
"Πρέπει να του πεις: “Είμαι ένα παιδί της ανθρωπότητας και προέρχομαι από την πηγή”
"Τότε αυτός θα σου πει: “Τι είδους παιδί είσαι και σε ποια πηγή ανήκεις”;

"Πρέπει να του πεις: “Είμαι από την προϋπάρχουσα Πηγή, και είμαι γέννημα της Πηγής”.
"Τότε θα σου πει: “Γιατί στάλθηκες έξω από την πηγή”;

"Τότε εσύ θα του πεις: “Ήρθα από Αυτόν που Προϋπάρχει, ώστε να παρατηρώ αυτούς του είδους μου και τους αλλογενείς”.
"Και θα σου πει: “Ποιοι είναι αυτοί οι αλλογενείς“;

"Κι εσύ θα του πεις: “Δεν είναι πλήρως αλλογενείς, γιατί προέρχονται από τη Σοφία που εξέπεσε (Achamoth), τη θηλυκή θεότητα που τους παρήγαγε όταν έφερε την ανθρώπινη φυλή κάτω από την Πηγή, την περιοχή του Προϋπάρχοντος. Έτσι δεν είναι τελείως αλλογενείς, αλλά είναι συγγενείς. Αυτό όντως είναι έτσι, γιατί αυτή που είναι η μήτρα από την οποία προέρχονται. Σοφία Achamoth, είναι από την Πηγή. Ταυτόχρονα είναι αλλογενείς, διότι η Σοφία δεν συνευρέθηκε με το όμοιό της στην Πηγή (το θείον αρσενικό έτερον ήμισυ), όταν τους παρήγαγε’’.
"Όταν επίσης σου πει: “Πού θα πας τώρα”;
"Εσύ θα του πεις: “Στο μέρος από το οποίο ήρθα, στην Πηγή, εκεί θα γυρίσω”.

"Και αν απαντήσεις με αυτό τον τρόπο, θα ξεφύγεις από τις επιθέσεις τους".

(NHC V, 3. 33 – 34: 1- 25. Translation from NHLE 1990, pp. 265-6 and Kurt Rudolf, Gnosis, p. 174-5.)
Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σε αυτό το εδάφιο. Η ομοιότητα με τις σύγχρονες αναφορές «Στενών Επαφών» είναι αδιαμφισβήτητη: οι Archons επιφέρουν μια κατάσταση πανικού θανάτου, συχνά εμφανίζονται ανά τρεις, κάνουν απαγωγές (κλέβουν ψυχές).
Αυτές οι λεπτομέρειες ταιριάζουν με τη σύγχρονη παράδοση Εξωγήινων ΑΤΙΑ. Αλλά ξεφεύγοντας τελείως από τη σύγχρονη βιβλιογραφία, ο Γνωστικός Δάσκαλος δίνει επακριβείς οδηγίες για την αντιμετώπιση των αλλογενών οντοτήτων. Ο τεράστιος όγκος της σύγχρονης βιβλιογραφίας δεν δίνει καμία πληροφορία για την άμυνα σε αυτές τις επιθέσεις. Οι επαφικοί και οι απαχθέντες βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία έναντι των αλλογενών. Αλλά οι γνωστικές γραφές, όχι μόνο περιγράφουν τέτοιες επαφές αλλά δίνουν και τεχνικές άμυνας.

ΟΙ… «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ»

Είπαμε πιο πάνω ότι ούτε το 50% των ανθρώπων δεν έχει ψυχή. Ουσιαστικά είναι ψυχοπαθείς με μάσκα λογικής.

Ο συγγραφέας-ερεηνητής H. Cleckley, στο έργο του The Mask of Sanity αναφέρει: «Ο παρατηρητής αντιμετωπίζει μια πειστική μάσκα λογικής συμπεριφοράς. Όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μάσκας είναι ανέγγιχτα, δεν διαπερνιέται από ερωτήσεις που απευθύνονται στα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας. Ο εξεταστής δεν πέφτει ποτέ πάνω στο χάος που μερικές φορές βρίσκεται ψάχνοντας από την εξωτερική επιφάνεια ενός παρανοϊκού σχιζοφρενούς.» Οι διαδικασίες της σκέψεως διατηρούν τη νορμάλ φαινομενικότητα κάτω από την ψυχιατρική διερεύνηση και τα τεχνικά τεστ στα οποία υποβάλλεται για να έρθουν στο φως δυσδιάκριτες αποδείξεις παράνοιας. Η εξέταση αποκαλύπτει όχι μόνο μια κανονική δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται σαν μια συμπαγής και ουσιαστική δομική εικόνα της υγιούς και λογικής προσωπικότητας.»

Είναι μια κατάσταση στην κυριολεκτική έννοια, σαν παράδειγμα αυτού που ο Trelat (ιδιότητα, με μια λέξη) ονομάζει με τον εκφραστικό όρο la folie lucide. Επιπλέον, αυτή η δομή προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί με απαράλλαχτο τρόπο, όπως μια υγιής λογική προσωπικότητα. Οι λογικές διαδικασίες της σκέψεως δείχνουν να λειτουργούν τέλεια, ανεξάρτητα του πόσο εξιτάρονται κάτω από τις συνθήκες του πειράματος.»

Επιπλέον, ο παρατηρητής βρίσκει πειστικές τις εκφράσεις του λόγου, του προσώπου, τους τόνους της φωνής και όλα τα άλλα σημάδια, τα οποία θεωρούμε ότι δείχνουν συναισθήματα και μια φυσιολογική συμπεριφορά στην αντιμετώπιση της ζωής, όπως τη γνωρίζουμε από την εμπειρία τη δική μας και των άλλων.»

Όλες οι κρίσεις των αξιών και των συναισθημάτων δείχνουν υγιή αντιμετώπιση στις προφορικές εξετάσεις. Μόνο πολύ αργά, και με μια πολυσύνθετη αξιολόγηση βασισμένη σε πολλές μικρές εντυπώσεις, δημιουργείται η εντύπωση ότι παρά όλες τις άθικτες λογικές διαδικασίες, και τις φυσιολογικές συναισθηματικές επιβεβαιώσεις, και τη σταθερή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μη πλήρη άνθρωπο, και μάλιστα κάτι δείχνει ότι είναι μια κατασκευασμένη μηχανή, η οποία μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα.» ([ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΙΩΑΝΝΗ]: «Μέσω της συνουσίας ο άρχοντας προκάλεσε νέα ανθρώπινα σώματα να παραχθούν και φύσηξε τοτεχνητό του πνεύμα μέσα σε κάθε ένα από αυτά» )

Αυτή η λειτουργούσα ψυχική συσκευή αναπαράγει συστηματικά όχι μόνο δείγματα ανθρώπινης λογικής, αλλά επίσης σωστές συναισθηματικές αντιδράσεις σε αντίδραση με όλα τα διαφορετικά ερεθίσματα της ζωής.

Τόσο τέλεια είναι η αναπαραγωγή ενός πλήρους και κανονικού ανθρώπου, που κανένας από όσους τον εξετάσουν με κλινικές συνθήκες δεν θα μπορέσει να αποδείξει με επιστημονικό, αλλά και αντικειμενικό, τρόπο ότι δεν είναι αληθινός. Τελικά γνωρίζουμε, ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε, ότι η πραγματικότητα, με τη έννοια της πλήρους και υγιούς εμπειρίας της ζωής δεν υπάρχει σε αυτούς».
Ο Checkley περιγράφει ένα άτομο το οποίο μπορεί να μιμείται την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι κάτι λείπει εδώ. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια δυσδιάκριτη μηχανή αντανακλαστικών που μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα».
Θυμηθείτε ότι ο Cleckley έχει να κάνει με κλινικές περιπτώσεις, που κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμά τους και τους έπιασαν, αλλιώς δεν θα είχαν περάσει από το γραφείο του…
ΟΙ… «ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ»


Υπάρχουν όμως και «οι άλλοι» ψυχοπαθείς, τους οποίους ονομάζουμε Οργανικές Πύλες και είναι οι επιτυχημένοι ψυχοπαθείς. Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν την τάση να παραβαίνουν τους νόμους.

Κυνηγούν τις επιρροές Α (όρος του Mouravief) δηλαδή το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.


Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.

Η διαφορές στους σύγχρονους δεν γίνονται αντιληπτές με τις αισθήσεις. Τα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι ποιο όμορφοι και δυνατοί.
Οι άνθρωποι «έπεσαν» γιατί αποτέλεσαν το κυριολεκτικό πεδίο μάχης κάποιων «οντοτήτων», έτσι έχασαν δέκα αλυσίδες από το DNA τους, χωρίστηκε ο εγκέφαλος σε δύο ημισφαίρια κλπ.

Η πτώση έγινε από το κυνήγι του χρυσού για λογαριασμό των ερπετοειδών του κατώτερου αστρικού. Εάν σάς ενδιαφέρει, ψάξτε τα βραχογραφήματα του Παγγαίου, και τον Frank Herbert.

Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Έτσι, όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανρθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια.
Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά. Γι’ αυτό οι ψυχοπαθείς έχουν τόσο παρόμοια συμπεριφορά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο. Το έμψυχο ον βλέπει έναν καθρέφτη της δικιάς του ψυχής, όταν προσδίδει ιδιότητες ψυχής σε τέτοια όντα.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει. Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα στις ίδιες οικογένειες. Ο αδελφός σας, η αδελφή, μητέρα, πατέρας, κόρη ή γιος… Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου ή στον απέναντι δρόμο που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος.
Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Η ΚΥΜΑΤΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΠΕΔΙΟΥ (ΨΥΧΗ;;;)

Πώς ξεφεύγει κανείς από την κόλαση που ζούμε; Ίσως πρέπει να δούμε τα πράγματα αδογμάτιστα και με άλλα μάτια. Τρόποι υπάρχουν, άγνωστοι σε μεγάλο βαθμό. Αν έχετε ακόμη κάποια ευαισθησία και κάτι ριγεί στα κατάβαθα του εαυτού σας, συνεχίστε την ανάγνωση. Σας δίνω ένα απόσπασμα από την Κοσμική Βιοδυναμική, του Γιώργου Μπαλάνου:

«Η επαφή με το Κοσμικό Δίκτυο είναι χαρακτηριστική: Κα­θώς η κρυσταλλομορφή του ανθρώπινου βιοδικτύου προσεγ­γίζει προς την αντίστοιχη γεωμετρική “υποδοχή” του μεταπε­δίου –σαν το μικροσκοπικό κομματάκι ενός τερά­στιου παζλ που τείνει να θηλυκωθεί στη θέση του– το άτομο πλημμυρίζει από μια ιλιγγιώδη αίσθηση ασύλληπτης φρα­κταλικής (fractal) απεραντοσύνης πέρα από κάθε περιγραφή.

»Εάν λάβουμε υπόψη την κυματοκρυσταλλική δομή του αν­θρώπινου βιοπεδίου, η μετάβαση σ’ έναν άλλο κόσμο μπο­ρεί να θεωρηθεί και σαν διαδικασία εκπομπής/λήψης ενός “σή­ματος” που λέγεται “άνθρωπος”. Όμως η ισχύς, η μορφή ή το περιεχόμενο ενός σήματος μπορεί να ποικίλλουν ανά­λογα με τις δυνατότητες του πομπού. Έτσι, εάν μεταφέ­ρουμε τα πα­ραπάνω σε πιο εμπειρικούς όρους, λέμε ότι μια διάβαση του Δικτύου μπορεί να είναι χαμηλής, μέσης ή υψηλής μεταβλητό­τητας».

ΜΑΝΙΑ
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να «κλείσω» καλύτερα αυτό το κείμενο, παρά με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Χένρυ Κάττνερ, Μανία, από τις εκδόσεις Locus 7:

«Χώρια απ’ αυτό, το ν’ αποποιείται κανείς τις δυσάρεστες ευθύ­νες είναι ένα λυπηρό ανθρώ­πινο ιδί­ωμα. Επί αιώνες η τάση ήταν μια απομάκρυνση από τον ατομικισμό. Η κοινω­νική ευθύνη είχε πλέον φτάσει ως το ση­μείο όπου ο καθένας, θεωρητικά, ήταν πράγματι ο “φύλα­κας του αδελφού του”, το στήριγμα του διπλα­νού του.
»Τελικά, όλοι έφτιαξαν έτσι έναν ωραίο κύκλο και κατέρρευ­σαν με χάρη ο ένας στην αγκα­λιά του άλ­λου. Κι όσο αποκτούσαν γνώσεις και πείρα άρχισαν σταδιακά ν’ αναλαμβάνουν και τις ευθύνες που τόσο εύκολα τους παραχωρού­σαν τα άνευρα πλήθη. Ήταν μια αρκετά σταθερή κοινωνία – για μια ράτσα που ήδη ψυχορραγούσε».


Δεν υπάρχει χώρος για τον Άνθρωπο Εδώ.


Αν τώρα νοιώθετε μια μανία μέσα σας να κινείται σε δίνες, μετά την ανάγνωση αυτού του περίεργου άρθρου, ίσως να καταλάβατε ότι «Δεν Υπάρχει Χώρος Για Τον Άνθρωπο Εδώ»…
Βαθιά μέσα στον καθένα μας, κρύβεται ατόφια όλη η κλίμακα της εξέλιξης, από την πρώτη ζωντανή πρωτοπλασματική σταγόνα που κολυμπούσε στις αρχέγονες θάλασσες της Γης ως το πιο εξελιγμένο θηλαστικό ζώο, πριν αυτό αποκτήσει την ανθρώπινη ιδιότητα – κρύβεται το αληθινό ζώο, πριν στον εγκέφαλό του καθίσει η σκόνη της ανώτερης νόησης και το μετατρέψει σ’ αυτό που λέμε “άνθρωπο”.
Όλοι μας, κάπου βαθιά μέσα μας, κολυμπάμε σε αρχαίες θάλασσες, έρπουμε σε αρχαία εδάφη, πετάμε σε αρχαίους ουρανούς και τρέχουμε σε αρχαία δάση. Σε πλήρη άγνοια της ανθρώπινης σκόνης που νομίζει ότι κυριαρχεί σε όλα αυτά τα παράξενα εσωτερικά πλάσματα.

Το περισσότερο που μπορεί να ελπίζει ένας ανθρώπινος νους είναι να μπορέσει να κουμαντάρει ως ένα βαθμό τις δυνάμεις αυτές, τουλάχιστον αρκετά ώστε να εκμεταλλευτεί την ισχύ τους χωρίς να τον κατασπαράξουν. Είναι δικές του δυνάμεις, ναι, που όμως είναι ουσιαστικά σαν ξένες, αφού την ύπαρξή τους την αγνοεί ή, ακόμη χειρότερα, την περιφρονεί, εφησυχάζοντας με τις δήθεν δυνάμεις της ανθρώπινης «ιδιότητας» που την αποκαλεί “μυαλό”.

Γιατί ο μόνος Δρόμος Δύναμης είναι εκείνος που θα σας εξοικειώσει με όλα όσα είσαστε, που θα σας μάθει να κολυμπάτε, να έρπετε, να πετάτε και να τρέχετε μαζί με τους προ-εαυτούς σας στους ίδιους σκοτεινούς τόπους που μονάχα εκείνοι ξέρουν. Μονάχα έτσι θα αποκτήσετε τη δύναμή τους. Το γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος είναι αυτονόητο.

Αν το ανθρώπινο στοιχείο μας δεν ενοποιηθεί –αν “δεν τα βρει”– με όλα τα προηγούμενα στοιχεία της υπόστασής μας, τότε δεν θ’ αποκτήσει ποτέ τη δύναμή τους ή, αν το επιχειρήσει απροετοίμαστο κι αποκομμένο από αυτά, τότε τα θηριώδη βαθύτερα στοιχεία θα τον κατασπαράξουν στο πι και φι, μεταφορικά, αλλά ίσως και κυριολεκτικά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters