Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Θα χτυπήσουν τη Συρία μέσα στο 2012

Σταδιακά επιδεινώνονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας, με αιτία τα όσα δραματικά συμβαίνουν στη Συρία. Η Ρωσία κατηγορεί ανοιχτά τις ΗΠΑ ότι οργανώνουν την μεταφορά όπλων στη Συρία και εξοπλίζουν τους αντάρτες. Ο Αρχιστράτηγος των ρωσικών δυνάμεων Νικολάι Μακάροφ, είπε ότι οι αντάρτες που πολεμάνε τον Άσαντ στην Συρία χρησιμοποιούν αμερικάνικης κατασκευής αντιαεροπορικά βλήματα. 
Η εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ Βικτώρια Νιούλαντ από την άλλη, ενοχλημένη, αρνήθηκε ότι οι ΗΠΑ μεταφέρουν οτιδήποτε στους αντάρτες στην Συρία. "Δεν προμηθεύουμε τίποτα επικίνδυνο στους αντάρτες στη Συρία", δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα αντιαεροπορικά που εθεάθησαν να χρησιμοποιούνται απο μαχητές της αντιπολίτευσης είναι "ρώσικες απομιμήσεις". 

 
Ο στρατηγός Μακάροφ ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία δεν ξέρει ακόμα πως φτάνουν τα αντιαεροπορικά στους αντάρτες, προσθέτοντας ότι μπορεί να παραδίδονται απο το εξωτερικό με διάφορους τρόπους μεταφοράς, ακόμα και με επιβατικά αεροσκάφη.


Θυμίζουμε πως η Ρωσία δέχεται πιέσεις απο την Δύση και τους αντιπάλους του Άσαντ στον αραβικό κόσμο να σταματήσει να εξοπλίζει το καθεστώς, στον πόλεμο με τους αντάρτες. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την περασμένη βδομάδα αντέδρασε αυστηρά στα σχετικά που λέγονται, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να πουλήσει οτιδήποτε στον οποιονδήποτε, όσο αυτό δεν παραβιάζει καμιά οδηγία του Συμβουλίου Ασφαλείας, στο οποίο η Ρωσία έχει μόνιμη θέση με δυνατότητα βέτο.


"Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν έχει δικαίωμα να υπαγορεύσει στην Ρωσία η σε κανένα άλλο κράτος με ποιόν και τι θα εμπορευθεί", δήλωσε ο Πούτιν.


Πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν, όχι αβάσιμα κατά την άποψή μας, πως οι εξελίξεις στη Συρία και οι αντοχές του Άσαντ, θα εξαρτηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πόσο ισχυρή αντίσταση είναι διατεθειμένη να προβάλλει η Μόσχα. Θα κρατήσει με κάθε μέσο και τίμημα τα ερείσματά της στην περιοχή, ή σχεδιάζει να προβεί σε μια στρατηγική αναδίπλωση προς τα πίσω, αν της ασκηθεί τεράστια πίεση; Κρίσιμα ερωτήματα, και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να απαντηθούν μέσα από μια γενικευμένη σύρραξη, που θα συμπαρασύρει κράτη και συμμαχίες. Από την άλλη όμως, πληθαίνουν και οι εκτιμήσεις που βλέπουν να γίνεται τελικά το χτύπημα ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Τουρκίας κατά της Συρίας, μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά πάντως μέσα στο 2012.

ΟΧΙ Προδότες! Ιατρόπουλος


ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα την πάρετε αυτή την πατρίδα, δεν θα την ξεπουλήσετε.
Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι, δεν θα περάσει το σχέδιό σας να αφελληνίσετε τον τόπο.

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα σας αφήσουμε να μαστουρώσετε τη νεολαία μας.
Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της χώρας μας, την κατάργηση της ιστορίας μας, την κατασυκοφάντηση των ηρώων μας..

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα πεθάνουν αργά-αργά, επειδή εσείς τους έχετε ξεγράψει, οι απόμαχοι γέροντές μας.
Δεν θα δουλεύουνε στα ξένα αφεντικά σας, για μια χούφτα φασόλια οι Συνέλληνες.
Δεν θα ξανακλάψουν τα παιδιά στα συσσίτια.
Δεν θα κλείσουν οι παιδικές χαρές κι οι λαϊκές αγορές.
Δεν θα αδειάσουν οι κερκίδες στα στάδια.
Δεν θα σκουριάσουν οι καμπάνες στις εκκλησίες.
Δεν θα κηδεύουμε κάθε τρεις και λίγο κι από έναν άξιο συμπατριώτη μας που τον ρίξατε απ το μπαλκόνι, που τον ποτίσατε δηλητήριο, που τον πνίξατε τη νύχτα που κοιμότανε..

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα σας ανοίξουμε την πόρτα να το σκάσετε.
Δεν θα σας χαριστούμε.
Δεν θα συγχωρέσουμε κανέναν σας.
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο.
Δεν θα αφήσουμε χλωρό κλαρί από σας, όπου και να δραπετεύσετε.
Στην άκρη της Γης θα σας βρίσκουμε και θα σας τιμωρούμε, μέχρι να λιώσετε στο μαύρο χώμα...

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν υπάρχει λύπηση για σας, που δουλέψατε στα σκοτεινά υπόγεια με τους ξένους πράκτορες, για να ξεπουλήσετε να νησιά μας, να μας πάρετε τα σπίτια μας, να κατακλέψετε τον κόπο μας μιας ολόκληρης ζωής, να στρώσετε το χαλί της πιο φριχτής υποδούλωσης, για να μπούνε τα κοράκια των τοκογλύφων, να αρμέξουνε το πετρέλαιό μας, που κοιμάται στα σπλάχνα των θαλασσών μας, να βγάλουνε με τα βρώμικα νύχια τους, στο χρυσάφι που κοιμάται στα σπλάχνα των βουνών μας, να ξεριζώσουνε με τα άπληστα δόντια τους, την ομορφιά που φωτίζει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, ετούτη την ευλογημένη γη, τη δικιά μας γη.
Την ΔΙΚΙΑ μας, το ακούτε προδότες;

ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ, κι άλλη μια φορά λοιπόν ΟΧΙ!
Δεν θα σβήσουμε κανένα και καμιά σας από το μαύρο κατάλογο, όπου και να βυσσοδομήσατε, όποιο πόστο και να ανεβήκατε, όποια πιάτσα κι αν σεργιανίσατε, σ’ όποιαν αγορά κι αν ξεπουλήσατε την πατρίδα.

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο.
Δεν θα χαρείτε άσπρη μέρα.
Δεν θα βρείτε πουθενά καταφύγιο και γλυτωμό.
Δεν θα γελάσει τ’ αχείλι σας.
Δεν θα ξαναπαίξετε με τα παιδιά σας.
Δεν θα γλυκαθείτε με τ’ αγγόνια σας.
Δεν θα υπάρξει για σας επιείκεια.
Σας ξέρουμε όλοι, όλους σας και όλες σας, έναν-έναν και μία-μία.
Έχετε καταγραφεί για πάντα στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας, αυτής της πανένδοξης και πανέμορφης χώρας, που συνωμοτήσατε να την εξαφανίσετε από το χάρτη της Γης..

ΟΧΙ!! Προδότες!
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ανάσα, ποτέ και πουθενά, όσο θα ζείτε..

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν πρόκειται να μαζευτούμε κρυφά εμείς, ούτε πρόκειται να σας επιτεθούμε ύπουλα, ούτε κλεφτοπόλεμο θα κάνουμε.
Τίποτε απ αυτά που σας δίδαξαν στα υπόγεια σεμινάρια, τίποτε απ αυτά που φοβόσαστε όλη μέρα κι όλη νύχτα, και έχετε χάσει τον ύπνο σας, δεν θα συμβεί.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ιδιοκτήτες αυτής εδώ της χώρας, ένα ωραίο πρωί, που δεν είναι καθόλου μακριά, θα συντονιστούμε αστραπιαία και αυθόρμητα, όλες και όλοι, δέκα εκατομμύρια νοματαίοι, νοικοκυραίοι, ψυχές και πνεύματα, και θα βγούμε από τα σπίτια μας, με την υπόσχεση στους νεκρούς μας παππούδες και γιαγιάδες, και στα αγέννητα παιδιά του τόπου μας, ότι δεν θα επιστρέψουμε πάλι, αν πρωτύτερα δεν θα έχουμε ξαναπάρει την πατρίδα στα χέρια μας.

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα συμβεί αυτό περίεργα και δύσκολα και εκκωφαντικά.
Πολύ απλά θα γίνει.
Έτσι όπως αρπάζεις το χέρι του πορτοφολά στον ηλεκτρικό, που πήγε να σε ξαφρίσει.
Και στον πρώτο επόμενο σταθμό, την ώρα που ανοίγει η πόρτα, τον πετάς στις γραμμές, και φτύνεις στις παλάμες σου.
Πρώτα για να καθαρίσεις από το άγγιγμά του και μετά για να ξαναπιάσεις το φτυάρι, τον γκασμά, την πέννα, το τιμόνι, και το ποτιστήρι…
Να ξαναμπεί μπροστά αυτή η αγαπημένη πατρίδα…
Τόσο απλά και νοικοκυρεμένα θα γίνουν όλα…

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΟΧΙ!


 

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2623.html

Προς κάθε πολιτικό των 38 τελευταίων ετών



Tου Γεράσιμου Βαλσαμή, αντισμήναρχου ε.α.

Σαν Άνθρωπο δεν σε γνωρίζω, σαν Έλληνα αμφιβάλλω, σαν πολιτικό σε γνώρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, (σε ένιωσα στο πετσί μου), .... γιατί μου ξύνεις πληγές (ζητώντας την ψήφο μου) που άνοιξες εσύ και οι όμοιοί σου και τρέχει το αίμα μου, το αίμα των παιδιών μου και όλων των συν-Ελλήνων μου.

Ξέρεις τι σημαίνει, να δουλεύεις σε οικοδομές από 12 χρονών παιδί;

Ξέρεις τι σημαίνει, να πετυχαίνεις σε στρατιωτική σχολή με μόνη βοήθεια τη θέλησή σου;

Ξέρεις τι σημαίνει, να ''σπαταλήσεις'' τη νιότη σου μέσα στο στρατόπεδο της σχολής;

Ξέρεις τι σημαίνει, να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ για 28 συνεχόμενα χρόνια στη πρώτη μονάδα αναχαίτισης, την Τανάγρα; (έχεις κοιμηθεί ποτέ μέσα στο SHELTER πάνω στη πτέρυγα του μαχητικού ή μέσα στις κάσες των πυραύλων του επειδή ήσουν επιφυλακή ή άσκηση κλπ και ήσουν ένα με το αεροσκάφος σου);

Ξέρεις τι σημαίνει, να αποστρατεύεσαι μετά από 38 χρόνια (33 + 5 πολεμικά) κουφός από το ένα αυτί και με απώλεια ακοής πάνω από 40% από το άλλο αυτί από τα συνεχή RUN UP, χωρίς να διεκδικείς αναπηρική σύνταξη κλπ και σήμερα να μην έχεις να ανταποκριθείς στην οικογένειά σου;

Ξέρεις τι σημαίνει, να αναγκάζεσαι να φεύγεις μετανάστης στα 56 σου στην αλλοδαπή για εργασία, ακόμη μία φορά μακριά από την οικογένειά σου, την οποία δεν γνώρισες ποτέ καλά (γιατί, σπίτι, οικογένεια, γυναίκα και παιδιά σου ήτανε η μονάδα σου τα μαχητικά αεροσκάφη και οι συνάδελφοί σου); 

Ξέρεις τι σημαίνει, να φυλάς την Πατρίδα σου έτσι ώστε αυτή να μπορεί απερίσπαστα να ασχολείται για την πρόοδο των πολιτών της, και μετά να ανακαλύπτεις ότι φύλαγες ΛΑΜΟΓΙΑ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που λυμαίνονταν τους συμπολίτες μου;

Ξέρεις..., Ξέρεις...,

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τίποτε από όλα αυτά....

ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

Συνεχίζεις να μιλάς, ενώ θα έπρεπε να έχεις κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ.

ΕΣΥ;


Πηγή: Ithaca Net
 
 http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/38.html
 

Ή με τους δωσίλογους ή με τον λαό

ΠΡΟΣ : ΗΓΕΣΙΕΣ Κ.Κ.Ε. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ.

Απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς, ενώ ταυτόχρονα καλώ τους ψηφοφόρους σας να αναλογισθούν με ψυχραιμία και με ελεύθερη σκέψη, ότι θα καταγράψω και όχι με κομματικά κριτήρια, έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας....

απέναντι στην πατρίδα μας που τεμαχίζεται και εκποιείται ενώ οι Έλληνες πολίτες οδηγούνται στον αφανισμό, στον Καιάδα!

Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή να δούμε πώς φθάσαμε εδώ.


Οι εκλογές του Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν με παραβίαση του άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα "Περί εξαπάτησης ψηφοφόρων".
ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ως έδει...

Την 5/5/2010 υπεγράφη, όπως υπεγράφη, με τους Οικονομικούς Δολοφόνους η "Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης" που αποτελεί την μήτρα όλων των μετέπειτα Εγκλημάτων, κατά παράβαση του άρθρου 28 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με την οποία οι δωσίλογοι παραιτήθηκαν "άνευ όρων και αμετάκλητα" από την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.


Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε το 1ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Εσείς όμως παραμείνατε στο "Κυνοβούλιο", απλά καταγγέλλοντας, και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει...

Μετά τις δυναμικές αντιδράσεις του λαού η "Κυβέρνηση" των Δωσιλόγων παραιτήθηκε και ορκίστηκε "Κυβέρνηση" με "Πρωθυπουργό" τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αλλά και πάλι παραμείνατε στο "Κυνοβούλιο"
και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει..., με αποτέλεσμα να συντελεσθεί το 2ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Λίγους μήνες μετά, πάντα κάτω από τις λαϊκές αντιδράσεις παραιτείται και η "Κυβέρνηση" αυτή και ανακοινώνονται εκλογές με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, κατά παράβαση του άρθρου 41 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, διότι δεν προεβλήθησαν λόγοι "Ύψιστου Εθνικού Συμφέροντος" μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.


Εδώ λοιπόν έχουμε το 3ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εσείς δε και πάλι παραμείνατε και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει...

Την 17/6/2012 πραγματοποιούνται οι επαναληπτικές Εκλογές που ανέδειξαν "Κυνοβούλιο" κατά παράβαση του άρθρου 54 παρ. 2 δεδομένου ότι αν και είχε συμπληρωθεί ένα έτος από την περαίωση της τελευταίας απογραφής, στις 24/5/2012, πραγματοποιήθηκαν με τους Εκλογικούς καταλόγους της προ 10ετίας περίπου απογραφής.

Εδώ λοιπόν έχουμε το 4ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εσείς δε και πάλι παραμείνατε και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει...

Σε όλη δε αυτή τη χρονική διάρκεια, από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και σήμερα, που η Ελλάδα τεμαχίζεται και ξεπουλιέται οι δε Πολίτες της αυτοκτονούν κατά χιλιάδες, μένουν άνεργοι εκατομμύρια, μένουν χιλιάδες άστεγοι και άλλοι που αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμμάτων, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες, κυρίως νέοι, αναγκάζονται σε μετανάστευση, παραμένοντας στο "Κυνοβούλιο" αποκαλείται τον κάθε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "Κύριε Πρωθυπουργέ", τον ΠΑΠΟΥΛΙΑ "Κύριε Πρόεδρε" και δεν αισχύνεσθε!


Λοιπόν Κυρία και Κύριοι, ήρθε η τελευταία στιγμή να διαλέξετε στρατόπεδο. Ή θα παραιτηθείτε "αμελλητί" από τη βουλευτική σας έδρα και θα βγείτε μαζί με τον Λαό για να οργανώσετε ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με στόχο την άμεση πτώση της "Κυβέρνησης" και δημιουργία ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση ευρύτατης αποδοχής με στόχο να ανακτήσει η χώρα μας την Ανεξαρτησία της ή θα εξακολουθήσετε να καλείτε τον Λαό σε αντίσταση παραμένοντας όμως στα ασφαλή και αποδοτικά έδρανά σας.


Προσέξτε όμως έστω και την τελευταία στιγμή. Όπως ξέρετε πολύ καλά σε ένα Έγκλημα υπάρχουν τέσσερις ιδιότητες :


1. Του Ηθικού Αυτουργού

2. Του Αυτουργού
3. Του Συνεργού, και
4. Του Θύματος

Επιλέγετε την τρίτη ιδιότητα; Είναι βεβαίως δικαίωμά σας, όπως είναι και δικό μας, όταν έρθει η ώρα της απόδοσης των ευθυνών.


Και πιστέψτε με ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!


Σας θυμίζω μάλιστα και το έγκλημα "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", Άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα.


ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)- Νομικός
Μέλος Πολιτικής Γραμματείας Ε.ΠΑ.Μ
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3747.htmlή

'Oταν τα Ελληνικά Φάντομ έκαναν «touch and go» (άγγιγμα και απογείωση) στο Τούρκικο αεροδρόμιο Tσίλι της Σμύρνης...


...Και σπάνε τον ήχο πάνω απο τα Τούρκικα Τζαμιά !

Στις 19 Mαρτίου του 1987, το «Πίρι Pέις» πλέει από..

το στενό της Iμβρου προς το Aιγαίο συνοδεία δύο πολεμικών πλοίων. Kινείται εκτός χωρικών υδάτων, κοντά στη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, τον Aθω και τη Σκύρο για να πραγματοποιήσει έρευνες.

Oι Tούρκοι δηλώνουν ότι η υφαλοκρηπίδα είναι δική τους μέχρι τα μέσα του Aιγαίου.

O Aνδρέας Παπανδρέου αποφασίζει ότι «θα αντιδράσουμε δυναμικά». O τουρκικός στόλος συγκεντρώνεται στον Eύξεινο Πόντο. Hταν ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Mαρτίου.

Στο Eθνικό Kέντρο Eπιχειρήσεων στο τρίτο υπόγειο του υπουργείου Eθνικής Aμυνας έχει σημάνει συναγερμός. Aποφασίζεται κινητοποίηση όλων των δυνάμεων. Στα νησιά και στη Θράκη διατάσσεται γενική επιστράτευση. O ελληνικός στόλος έσπευσε στις επίμαχες θαλάσσιες περιοχές. Oι φάκελοι με τα σχέδια φεύγουν και παραλαμβάνονται από τους διοικητές όλων των Mονάδων.

«Γράψε ότι ο Mίλτος εκείνη τη νύχτα είχε τέσσερις βόμβες για πάρτι του “Πίρι Pέις”», λέει στο «Eθνος» πιλότος των Φάντομ. «Nα το γράψεις. Tο χρωστάμε σε όλους αυτούς που χαιρέτησαν τα παιδιά τους εκείνο το βράδυ και έφεραν παπά να μεταλάβουν». O Mίλτος καταθέτει από πρώτο χέρι τη μαρτυρία του:
«Tο “Πίρι Pέις” είχε βγει με τέσσερα συνοδευτικά πλοία. H Πολεμική Αεροπορία είχε σχεδιάσει αποστολή με 70 αεροσκάφη. H σχεδίαση είχε γίνει από τον αρχηγό ATA. Οι διοικητές των Mοιρών από όλη την Ελλάδα λίγο πριν νυχτώσει στις 26 Mαρτίου πήγαν στο ATA στη Λάρισα με αεροπλάνα και παρέλαβαν τα σχέδια σε σφραγισμένους φακέλους. Στις έξι το πρωί θα βυθίζαμε τον στολίσκο. Το KYΣEA το είχε εγκρίνει. Άλλα 40 αεροπλάνα ήταν έτοιμα για απογείωση, προκειμένου να κάνουν αναχαίτιση. Για εμάς ήταν πόλεμος, το είχαμε πάρει απόφαση.

Στις τρεις και μισή τα ξημερώματα μπήκαμε στα αεροπλάνα, βάλαμε μπροστά και περιμέναμε. Ήμασταν δεμένοι στο κόκπιτ και δεν μιλούσαμε. Δεν είχαμε καρδιοχτύπι, απλά δεν μιλούσαμε. Ήμασταν πολύ ήρεμοι. Λέγαμε, επιτέλους, ας γίνει. Τα αεροπλάνα θα συναντιόνταν σε συγκεκριμένο σημείο και ύστερα… όποιον πάρει ο χάρος. Σε 2,5 λεπτά θα τελείωναν όλα. Αν απογειωνόμασταν, δεν υπήρχε επιστροφή. Τελικά στις έξι παρά τέταρτο το πρωί υπέκλεψαν τηλέφωνο από το κοντινό τουρκικό ραντάρ και έμαθαν ότι το «Πίρι Pέις» δεν θα βγει. Στις έξι και τέταρτο μας είπαν ότι όλα είχαν τελειώσει». Το «Πίρι Pέις» δεν βγήκε από τον Kόλπο του Ξηρού. Tα πράγματα έδειχναν ότι είχαν ηρεμήσει. O Ανδρέας Παπανδρέου εξέφρασε «συγκρατημένη αισιοδοξία». Mια εβδομάδα μετά την κρίση, δεν πετούσε τίποτε στον εναέριο χώρο.

O Mίλτος θυμάται κι ένα ακόμα περιστατικό: «Hμέρα Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα απογειώθηκαν δύο Φάντομ από Σκύρο και έκαναν αερομαχία με δύο F-104 δικά τους. Kυβερνήτες ο Γιάννης κι εγώ. Tους “σκίσαμε” και επειδή έμειναν από καύσιμα πήγαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Tσίλι της Σμύρνης στα τουρκικά παράλια. O Γιάννης μού φώναξε να ακολουθήσω. Έπιασε κλειστό σχηματισμό τον ένα κι εγώ τον άλλο και φτάσαμε μέχρι την τελική φάση προσγείωσης. Kάναμε «touch and go» (άγγιγμα και απογείωση) στο τουρκικό αεροδρόμιο!
Aμέσως φύγαμε, περάσαμε χαμηλά από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου και σηκώθηκε όλη η αεροπορία τους να μας κυνηγήσει. Tο ραντάρ της Mυκόνου φώναζε σαν τρελό. Hταν ο Θύμιος που κατάλαβε τι έγινε. Tότε πετάξαμε υπερηχητικά από όλα τα χωριά τους. Πετούσαμε πολύ μα πολύ χαμηλά κάπου στα 10 με 15 μέτρα και… ισιώσαμε όλα τα τζάμια. Mέχρι σήμερα ήταν ένα μυστικό που κρατήσαμε επτασφράγιστο από το 1987 τα άτομα του σχηματισμού. Eχουν περάσει χρόνια, μπορείς να το γράψεις».
Τότε που οι Αξιωματικοί έγραφαν στα αρχίδια τους τον τσαμπουκά των Τούρκων !

http://www.veteranos.gr

http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/10/o-touch-and-go-t.html

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης υπέρβασης των ορίων σε όλα τα επίπεδα. Βρισκόμαστε μπροστά στον απόλυτο εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου έθνους. Αντιλαμβανόμαστε την έννοια του απόλυτου δράματος στα δεινά που βιώνουμε ως λαός και την έννοια της πλήρους αναισθησίας και της απόλυτης υποκρισίας των γραικύλων πολιτικάντηδων. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν ξεπουλιούνται μπροστά στα μάτια μας η πατρίδα γιατί μας λένε ότι αυτό εξυπηρετεί το δικό μας συμφέρον! Έχουμε ανεχθεί μέχρι τώρα τα πάντα. Τι πιο σκληρό θα μπορούσε να συμβεί άλλωστε από τις αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών μας επειδή δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους και επειδή δεν ανέχονται το χρέος και την ανέχεια. Δεν έχουμε ακόμη εγερθεί. Δεν έχουμε ακόμη ανατρέψει την προδοσία που έχει διοριστεί για να παραχωρήσει διαπιστωμένα ακόμη και τα σπίτια μας και τα νησιά μας και πιθανόν τους τάφους των προγόνων μας...
ακόμη στην αιώνια πανούκλα των γνωστών γυρολόγων εμπόρων των εθνών. Δεν έχουμε συλλάβει ακόμη τα ενεργούμενα του ξεπεσμού μας για να δικαστούν και να σταλούν στο Γουδί ή στον Καιάδα.
Δεν έχουμε ακόμη πράξει το χρέος μας που είναι η απελευθέρωση της πατρίδος μας από τα πολιτικά δεσμά της τυραννίας όταν δεν έχουν εκλείψει ακόμη οι απειλές εξ ανατολών. Μαθημένοι είναι άλλωστε οι Τούρκοι απόβλητοι ωσάν ακόρεστα όρνεα με μπόλικη ωστόσο ανικανότητα να περιμένουν να αποκάμουμε για να βουτήξουν γη, κάνοντας προπαγάνδα παρά τα δικά τους προβλήματα. Βλέπουν άλλωστε έναν λαό ραγιάδων να ανέχεται ακόμη και τους λαθραίους μπραίμηδες που μας στέλνουν για να αφανίσουν τους Έλληνες και να πάρουν τη θέση τους! Μα μπορούμε ορέ Έλληνες να ανεχόμαστε τις εφημερίδες της πόρνης Εσπερίας να μας λένε ότι εκπορνεύονται οι γυναίκες μας από ανέχεια στις πιάτσες της και πως οι Έλληνες αφήνουν άταφους τους νεκρούς τους πάλι από ανέχεια;
Ο λόγος της ανοχής μας δεν είναι ότι είμαστε μικρό έθνος αλλά ότι φερόμαστε ως μικρό έθνος. Γιατί τα μεγάλα έθνη δεν είναι αυτά που διακρίνονται στα λεφτά και τα στρέμματα αλλά εκείνα που διακρίνονται στη μεγαλοσύνη και το σφρίγος καρδιάς και ψυχής. Εκεί μέσα είναι η δύναμη της ισχυρής προσωπικότητας. Να λέει στον ίδιο του τον εαυτό πως θα εργαστεί σκληρά και θα πολεμήσει άγρια για να δαμάσει τα στοιχειά που τον περιτριγυρίζουν και θα σηκώσει έναν πολιτισμό τόσο λαμπρό και τόσο μεγάλο για να βάλει εκεί μέσα ασφαλισμένα όλα τα παιδιά της Ελληνικής Φυλής και να εξασφαλίσει πως δεν θα τους λείψει τίποτα.
Ο λόγος λοιπόν της ανοχής μας είναι πως πρέπει να πάψουμε να περιμένουμε το οτιδήποτε καλό από τους ξένους γιατί και πάλι όπως στην εποχή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Να προσμετρήσουμε την φκιασιδωμένη δημοκρατία του ντόπιου νεοταξισμού στους ξένους ανθέλληνες αφού τα δικά τους έργα στηρίζουν. Και φυσικά να καταλάβουμε πως οι άλλοι κοιτούν το δικό τους συμφέρον και καλά κάνουν. Και ακόμη πως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα ελληνικά συμφέροντα. Τα δε ελληνικά συμφέροντα μήτε ταιριάζουν με κείνα του πραγματικού εχθρού σιωνιστικού νεοταξισμού μήτε άδικα σαν κείνων είναι. Η ανάσταση του Ελληνικού Έθνους είναι υπόθεση μονάχα των Ελλήνων. Υπόθεση για Επανάσταση Εθνικιστική και Νίκη Ελληνική!
Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ καλοί στα γραπτά. Η σοφία της Φυλής μας έχει γεμίσει βιβλιοθήκες πολλές, ενίοτε και των εχθρών μας που την έχουν αξιοποιήσει ακόμη και σε βάρος μας. Αλλά ο ελληνισμός έως σήμερα την άφησε κλειδωμένη στα χαρτιά. Φτιάξαμε όμορφα κτήρια, όμορφους ναούς, ανυπερβλήτους πολιτισμούς. Τον πρώτο πολιτισμό στα πρώιμα χρόνια και την κλασσική αρχαιότητα. Τον δεύτερο πολιτισμό στα χρόνια του Βυζαντίου. Τον τρίτο κίνησε να τον χτίσει στα χρόνια του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού ο Εθνάρχης Μεταξάς μα κιτρίνισε από φόβο και φθόνο η γυρολόγα μάστιγα της ανθρωπότητας και έβαλε τους δικούς της ανθρώπους ενταύθα να τον βγάλουν από τη μέση.
Τι θα γίνει λοιπόν; Η Ελλάς και η Εθνική Ιδέα, Αιώνια Έφηβη Ελληνίδα κι αυτή, θυγατέρα της Ελλάδος, έχουν ποτίσει με αίματα πολλά και με επιτεύγματα σπουδαία ελληνικές κοσμοκρατορίες και ελληνικές σκλαβιές ίσαμε τώρα. Δεν θα αφήσουμε το αίμα να θεριέψει γιατί τότε από τον μεγάλο και δίκαιο θυμό του θα μας πνίξει. Γιατί εμείς θα είμαστε οι φονιάδες της Φυλής μας κι όχι οι άλλοι. Και δεν θα αφήσουμε τις περγαμηνές του Ελληνισμού κλεισμένες σε χαρτιά δίχως διαδοχή.
Ήρθε η ώρα να λευτερωθείς μεγάλη έφηβη καρδιά του πανώριου Ελληνισμού. Ήρθε η ώρα να μεθύσει η ψυχή σου από τον πόθο του σύγχρονου ελληνικού μεγαλείου και να τον κάνει πράξη τούτη τη στιγμή. Είναι ο καιρός για Επανάσταση ελληνική και για την Ανάσταση της Μεγάλης Ελλάδος. Είναι ο καιρός να βγάλουμε τα σκουπίδια του μισελληνισμού από το περιβόλι του Ελληνισμού και να ορθώσουμε με τη δική μας ανεξάρτητη θέληση και τα δικά μας χέρια τον Τρίτο Ελληνικό Πολιτισμό που πόθησε ο Μεταξάς και ποθούμε όμοια Όσοι Ζωντανοί Έλληνες κατά τον Ίωνα Δραγούμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/10/blog-post_854.html

Ο δορυφόρος «Κόσμος-1484» θα πέσει στη Γη 19 Δεκεμβρίου του 2012


Ο δορυφόρος «Κόσμος-1484», που είχε εκτοξευθεί πριν από περίπου 30 χρόνια από τη Σοβιετική Ένωση, μπορεί το αμέσως επόμενο διάστημα να πέσει στη Γη.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των ειδικών, η συσκευή μπορεί να μπει στα πυκνά στρώματα της ατμόσφαιρας περίπου στις 19 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες πριν επέλθει το τέλος του κόσμου, που έχει προβλεφθεί από τον αρχαίο λαό των Μάγια.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ειδικό Φίλιπ Κλαρκ, τον Οκτώβριο του 1993 σημειώθηκε στο δορυφόρο έκρηξη του συσσωρευτή του. Οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ παρακολούθησαν τα 48 θραύσματα, τα οποία έχουν ήδη εισέλθει στην ατμόσφαιρα, αλλά λόγω του μικρού τους μεγέθους δεν προκάλεσαν σοβαρή ζημιά πέφτοντας στη Γη.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιο ακριβώς τμήμα της βάρους 2,5 τόνων συσκευής θα βρεθεί το Δεκέμβριο στην ατμόσφαιρα, όπως διαβάζουμε στην "Φωνή της Ρωσίας".
ΠΗΓΗ


http://www.apocalypsejohn.com/2012/10/o-doryforos-kosmos-1484-tha-pesei-sth-gh-19-dekembrioy-toy-2012.html

Η τρόϊκα καταργεί τη βουλή, οι 300 θα είναι μόνο «γλάστρες»! (Βίντεο)

O υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αποκάλυψε ότι «η τρόϊκα ήταν αρνητική και στο θέμα του 10% του οικογενειακού μισθού και στο θέμα της επεκτασιμότητας της σύμβασης» και συμπλήρωσε ότι «επίσης υπάρχει ένα τρίτο θέμα που είχανε θέσει τα πολιτικά κόμματα, το θέμα της κύρωσης από την Βουλή των ιδιωτικοποιήσεων και αυτό η τρόικα δεν το δέχεται και εμμένει...
στο προαπαιτούμενο και νομίζω ορθά κατά την άποψή μου πολύ δύσκολα ένας ξένος επενδυτής θα ερχόταν στην Ελλάδα αν έπρεπε τελικά η βουλή να κυρώσει την σύμβαση».
 
 
 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2012/10/300_29.html 

Tον πήραν στο "ψιλό" οι ζητιάνοι της Αμερικής. Δείτε τι κρατά στα χέρια του ένας επαίτης στη Βοστώνη

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επαιτεί στους δρόμους της Βοστόνης ένας άνδρας. Καθισμένος οκλαδόν σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατά... 
...στα χέρια του ένα μικρό χαρτόνι στο οποίο για να πείσει τους περαστικούς να τον βοηθήσουν οικονομικά γράφει:
«Παρακαλώ, βοηθήστε με! Καθηγητής μου στο Χάρβαρντ ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν έχω μέλλον!»
Σίγουρα ο συγκεκριμένος κύριος θα κέρδισε την συμπάθεια των περαστικών αφού πλέον όλοι γνωρίζουν τι εστί Γιώργος Παπανδρέου...ΔΕΙΤΕ>>
Πηγή: newsbomb.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/10/t_29.html

Η περιστροφή της Γης σε... φωτογραφία!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό . Ο φωτογραφικός φακός ενός ερασιτέχνη του είδους «συνέλαβε» μια εικόνα που δύσκολα μπορούν οι λέξεις να περιγράψουν. Ένας ξάστερος ουρανός, μια φωτογραφική μηχανή, ένα τρίποδο, το φως από το…
σαλόνι του γείτονα και λίγη υπομονή: αυτά χρειάστηκε ο ερασιτέχνης φωτογράφος Άντριου Μπρουκς για να φωτογραφίσει την περιστροφή της Γης! Όλα τα υπόλοιπα, τα έκανε η βαρύτητα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Telegraph και τραβήχτηκε στην πόλη Ντένιαλ Μπει, ένα ψαροχώρι στην άκρη του μεγάλου κόλπου της Αυστραλίας. Perierga.gr - Η περιστροφή της Γης σε... φωτογραφία! Ο Μπρουκς εκμεταλλεύθηκε την περιστροφή της Γης για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάστηκε 36 λεπτά για κάθε φωτογραφία, ενώ άφησε το κλείστρο της κάμερας ανοιχτό για 18 λεπτά. «Βγήκα έξω ένα βράδυ και γοητεύτηκα από το πόσο καθαρός ήταν ο ουρανός. Έστησα την κάμερα και ξαναμπήκα στο σπίτι, έφτιαξα μια κούπα τσάι και κάθισα να δω ποδόσφαιρο, καθώς χρειαζόταν να κάνω υπομονή. Όταν πήγα ξανά στη φωτογραφική μηχανή έμεινα έκθαμβος με το τι είχα τραβήξει. Ήταν μια εντυπωσιακή φωτογραφία», δήλωσε ο 42χρονος στη Daily Telegraph. Η πιο κοντινή πόλη απέχει περίπου 800 χιλιόμετρα, που σημαίνει ότι ο ουρανός δεν επηρεάζεται από τα φώτα της πόλης και τα αστέρια είναι πιο καθαρά ακόμη και στο «γυμνό» μάτι. Εξαιτίας της εποχής του χρόνου, η θέση της Γης ήταν η πιο κατάλληλη για τη λήψη μιας τέτοιας φωτογραφίας.
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8213.html

Ο Garry McKinnon και το μυστικό πρόγραμμα Solar Warden

Η υπουργός Εσωτερικών της Αγγλίας Theresa May, ανακοίνωσε ότι ο Gary McKinnon, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι χάκαρε το δίκτυο υπολογιστών του Πενταγώνου
δεν θα εκδοθεί στις ΗΠΑ. Η κίνηση έγινε από τον φόβο ότι ο McKinnon θα αυτοκτονούσε.

Ο McKinnon, 46 ετών τώρα, υποφέρει από το σύνδρομο του Asperger. Εάν καταδικαστεί στις ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινή φυλακίσεως 60 ετών. Ο McKinnon, συνελήφθη τον Μάρτιο του 2002 για υποτιθέμενη παραβίαση μιας ντουζίνας υπολογιστές της NASA και του Πενταγώνου. Παραδέχτηκε τις παραβιάσεις ασφαλείας αλλά είπε ότι ήταν ακούσιες και ότι κοιτούσε για αποδείξεις για UFO.

Αυτό που δεν λένε τώρα, είναι ο απίθανα γελοίος τρόπος που «χακιέριασε» τους servers! Δούλευε με μια dial-up γραμμή από το σπίτι της θείας του. Επειδή δεν ήταν ουσιαστικά άξιος να χακιεριάσει τίποτα και ταυτόχρονα ντουμάνιαζε με » το χόρτο του θεού», έψαχνε για servers ΧΩΡΙΣ PASSWORD !!! Και όμως στο πιο ευαίσθητο και άκρως πρόγραμμα της NASA και του Πενταγώνου βρήκε τέτοιους server και μπήκε για αρκετό καιρό μάλιστα. Αν δε, είχε γραμμή DSL είναι αμφίβολο αν θα τον πιάνανε. (Αντιλαμβάνεστε πόσο αστείο είναι να μιλάνε για ασφάλεια στο ιντερνέτ τώρα που ετοιμάζονται να φακελώσουν διαδικτυακά ότι ανθρώπινο κυκλοφορεί)

Βρήκε ο Gary αυτό που έψαχνε; Σύμφωνα με τον McKinnon, βρήκε φωτογραφίες, φιλμ και άλλες αποδείξεις από εξωγήινα διαστημόπλοια που κατείχαν μυστικά διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Ο McKinnon πρώτα μπήκε στο Johnson Space Center: Βρήκε μια υψηλής αναλύσεως εικόνα ενός αντικειμένου σαν μεγάλο πούρο πάνω από το Βόρειο Ημισφαίριο. Αργότερα μπήκε σε απόρρητους φακέλους της U.S. Space Command (ενσωματώθηκε στη Στρατηγική Διοίκηση την 1η Οκτωβρίου του 2001).

Βρήκε μια λίστα αξιωματικών κάτω από τον τίτλο ΜΗ – ΓΗΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Gary: «Νομίζω ότι σημαίνει δεν ανήκουν σε Γήινη Βάση. Βρήκα μια λίστα από «μεταφορές από στόλο σε στόλο», και μία λίστα ονομάτων σκαφών. Τα κοίταξα. Δεν ήταν πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού. Αυτό που είδα με έκανε να πιστέψω ότι ήταν κάποιο είδος διαστημοπλοίων, εκτός πλανήτη.»

Ο McKinnon βρήκε αποδείξεις για ένα υψηλά διαμερισματοποιημένο πρόγραμμα κάτω από το στρατιωτικό κωδικοποιημένο όνομα «Solar Warden”, (Ηλιακός Φύλακας). Ένας άκρως απόρρητος και μυστικός στόλος που λειτουργεί στο διάστημα με τεχνολογία αντιβαρύτητας. Οι δηλώσεις του McKinnon είναι όμοιες με μια σημείωση (June 11, 1985 – page 334) στο ημερολόγιο του προέδρου Reagan:

Γεύμα με 5 κορυφαίους διαστημικούς επιστήμονες. Ήταν συναρπαστικό. Το διάστημα είναι πραγματικά το τελευταίο σύνορο και κάποιες επιτεύξεις στην αστρονομία κλπ, που είναι σαν επιστημονική φαντασία, εκτός του ότι είναι αληθινές. Έμαθα ότι το Διαστημικό Λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει σε τροχιά 300 άτομα.

Ενα Διαστημικό Λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει το πολύ οκτώ άτομα και είναι φτιαγμένο για πέντε άτομα. Μήπως ο Reagan απεκάλυπτε την ύπαρξη ενός υψηλά διαβαθμισμένου διαστημικού προγράμματος του «Solar Warden» που μπορούσε να φιλοξενήσει εκατοντάδες αστροναύτες σε τροχιά;

Επίσης ο Ben Rich διευθυντής της Skunk Works της Lockheed, μυστικό παρακλάδι έρευνας και αναπτύξεως, παραδέχτηκε στο επιθανάτιο κρεβάτι του τον Ιανουάριο του 1995: «Ο Στρατός των ΗΠΑ ταξιδεύει στα άστρα και τα εξωγήινα UFO είναι αληθινά», που ερμηνεύεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ συνεργάζεται με Εξωγήινους στην ανάπτυξη διαστημοπλοίων.

Ben Rich: «Ήδη έχουμε τα μέσα να ταξιδεύουμε στα άστρα, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες στα black projects (Μαύρα Προγράμματα), και θα χρειαζότανε μια πράξη του Θεού να τα βγάλουμε στην δημοσιότητα και να επωφεληθεί η ανθρωπότητα. Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, ήδη ξέρουμε να το κάνουμε.»

Το συμπέρασμα του McKinnon για ένα διαστημικό στόλο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού υποστηρίζεται επίσης από τα σχόλια ενός αξιωματικού εν υπηρεσία στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Έχει αποκαλύψει σε ιδιωτικές συνεντεύξεις ότι το Ναυτικό αποφασίζει για την πολιτική σε ότι αφορά την χρήση προηγμένων εξωπλανητικών τεχνολογιών.

Ο διαστημικός στόλος, κρυμμένος και άγνωστος στο κοινό … λειτουργεί κάτω από το US Naval Network and Space Operations Command (NNSOC) (πρώην Naval Space Command). Το προσωπικό είναι περίπου 300 άτομα σε αυτήν την υπηρεσία.

Το Solar Warden λέγεται ότι κατασκευάζεται από εργολάβους των αεροδιαστημικών Black Projects των ΗΠΑ, αλλά με κάποιες συνεισφορές σε εξαρτήματα και συστήματα από τον Καναδά, την Αγγλία, Ιταλία, Αυστρία, Ρωσία και Αυστραλία. Επίσης λέγεται ότι το πρόγραμμα τεστάρεται και λειτουργεί από μυστικές σταρτιωτικές βάσεις όπως η περιοχή 51 στην Nevada στις ΗΠΑ.

Η Naval Space Command επίσημα ξεκίνησε τις επιχειρήσεις την 1η Οκτωβρίου του 1983. Ένας υποτιθέμενος πληροφοριοδότης περιέγραψε το Solar Warden ως: «Υπάρχουν από το 2005, οκτώ μητρικά σκάφη (το καθένα με μήκος δύο γηπέδων ποδοσφαίρου από άκρη σε άκρη) και 43 μικρά ανιχνευτικά σκάφη (προστατευτικά) που είναι διαστημικά αεροπλάνα».

Το Solar Warden σύμφωνα με τους προαναφερθέντες έχει ήδη εγκαταστήσει βάσεις στην Σελήνη και τον Άρη, και ασχολείται με την διαστημική εξερεύνηση.

Ένα μέρος τη ς αποστολής του Διαστημικού Στόλου είναι να προλαμβάνει χώρες ή τρομοκρατικές ομάδες από το να χρησιμοποιήσουν το διάστημα από το οποίο να διεξαγάγουν πόλεμο εναντίον άλλων χωρών ή στόχους μέσα στις χώρες.

Το δεύτερο μέρος της αποστολής του Διαστημικού Στόλου είναι να εμποδίσει την παγκόσμια ελίτ να χρησιμοποιήσει τα τροχιακά της οπλικά συστήματα (περιλαμβανομένων των όπλων κατευθυνόμενης ακτίνας, ώστε να κάνει να υπακούσει ή να επιτεθεί σε όποιον θέλει να τον κάνει να υπακούσει στην θέληση της.

Το τρίτο μέρος της αποστολής του Διαστημικού Στόλου είναι να προστατεύει την Γή από εχθρικούς εξωγήινους.

Περαιτέρω η αξιοπιστία της υπάρξεως του Solar Warden επιβεβαιώνεται από την δισέγγονη του Eisenhower στρατηγού και προέδρου της Αμερικής την Laura Eisenhower που μιλά για την αποικία στον Άρη και άλλα μυστικά προγράμματα της NASA.



 ΠΗΓΗ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/garry-mckinnon-solar-warden.html

Αρνητική η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την ελεύθερη διακίνηση των παλιών ποικιλιών (σπόρων)

Το Κοκοπελί (γαλλική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει και πουλά παραδοσιακούς σπόρους), είχε μηνυθεί to 2005 από την σποροεταιρία Graines Baumaux, ως αθέμιτος ανταγωνιστής επειδή πουλά παραδοσιακούς σπόρους που δεν είναι γραμμένοι στον επίσημο κατάλογο.

Το Κοκοπελί καταδικάστηκε το 2008 από γαλλικό δικαστήριο. Πριν την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε, αποφάσισε να προσφύγει στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων προσβάλλοντας την ισχύ των ευρωπαϊκών οδηγιών για τους σπόρους ως μη συμβατές με αρχές της Ευρ. Ένωσης.

Δυστυχώς υπάρχουν ευρωπαϊκές οδηγίες που περιορίζουν την εμπορεία παραδοσιακών ποικιλιών με τους ακόλουθους τρόπους

1. Ο σπόρος για να πουληθεί πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται σε επίσημο κατάλογο στον οποίον εγγράφεται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου η οποία έχει και κόστος. Για τις παλιές ποικιλίες που αποτελούν Κοινό Αγαθό είναι πολύ δύσκολο για έναν αγρότη να αναλάβει το κόστος και τη γραφειοκρατία της αίτησης. Αντίθετα, οι πολυεθνικές που κατοχυρώνουν πνευματικά δικαιώματα για τα υβρίδια τους, έχουν ιδιαίτερο κίνητρο να τα εγγράψουν στον κατάλογο.

2. Επιπλέον οι σπόροι για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο πρέπει να παρουσιάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα οποία ανταποκρίνονται κυρίως τα βιομηχανικά υβρίδια αλλά όχι απαραίτητα και οι παλιές ποικιλίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η Διακριτότητα, η Σταθερότητα και η Ομοιομορφία.

3. Πέρα από το θέμα του καταλόγου, η εμπορεία των παλιών ποικιλιών δεν είναι ελεύθερη, καθώς υπόκειται σε στενούς γεωγραφικούς και ποσοτικούς περιορισμούς.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε τον Γενάρη 2012 και η εισήγηση της Γενικής Εισαγγελέως ήταν συγκλονιστική. Υιοθετεί όλα τα βασικά επιχειρήματα του Κοκοπελί προωθεί την έννοια της γεωργικής βιοποικιλότητας και θεωρεί ότι οι ευρωπαϊκές οδηγίες για τους σπόρους είναι αντίθετες προς τις αρχές της ΕΕ, όπως πχ η ελεύθερη κυκλοφορία των αγαθών, και η αρχή της αναλογικότητας. Η εισαγγελέας αναφέρει, ότι η υποχρεωτική αναγραφή των προς εμπορεία σπόρων σε επίσημο κατάλογο είναι δυσανάλογη προς τους στόχους του νομοθέτη. Στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οι εισηγήσεις του εισαγγελέα υιοθετούνται στις 80% των περιπτώσεων. Δυστυχώς, στην περίπτωση των παλιών ποικιλιών έγινε το αντίθετο:

Τον Ιούλιο 2012, βγήκε η απόφαση που “δικαιώνει” την υφιστάμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία με κύριο επιχείρημα ότι στόχος είναι η υψηλή παραγωγικότητα. Την μηνύτρια εταιρία υποστήριξαν με δικά τους επιχειρήματα και οι κυβερνήσεις της Γαλλίας και Ισπανίας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης, άρχισε να κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ότι δήθεν “δικαιώθηκε η διατήρηση της βιοποικιλότητας” και διάφορα τέτοια φαιδρά που προφανώς προωθούνται από τα λόμπυ των πολυεθνικών προκειμένου να προλάβουν τις αντιδράσεις του κόσμου όταν γίνει κατανοητό ότι έγινε ακριβώς το αντίθετο. Λόγω δε της πολυπλοκότητας του θέματος όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολη η σε βάθος κατανόηση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η δίκη του Κοκοπελί για αθέμιτο ανταγωνισμό, θα διεξαχθεί σε Γαλλικό δικαστήριο (περιοχή Nancy) και αναμένεται η οργάνωση θα καταδικασθεί και πάλι. Η Graines Baumaux, ζητά 100.000 ευρώ αποζημίωση και παύση των δραστηριοτήτων του Κοκοπελί. Σημειωτέον ότι η εταιρία αυτή, είχε ετήσιο τζίρο 14 εκ. ευρώ το 2011, από τα οποία τα 2 εκατομμύρια είναι κέρδος. Το Κοκοπελί σε δελτίο τύπου αναφέρει ότι «θυσιάζεται η βιοποικιλότητα στο βωμό της παραγωγικότητας».

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ (FAO), έχουμε ήδη χάσει το 75% της αγροτικής της βιοποικιλότητας. Ήλθε λοιπόν η ώρα για την Κοινωνία των Πολιτών να συσπειρωθεί για να απελευθερώσει τις πολύτιμες παλιές ποικιλίες από τις απαγορεύσεις. Είναι οι μόνες που εγγυώνται στην ανθρωπότητα ότι θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα δώρα της γεωργικής βιοποικιλότητας μέσα στα οποία μακροπρόθεσμα περιλαμβάνεται και η υψηλή παραγωγικότητα.
———————————————————
Σημειώσεις
Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
(http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=118143&pa...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2012http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=125002&pa...
Περὶ αὐτῶν τῶν διαφημίσεων
aienaristeyein.com

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3797.html

Αλβανοί εθνικιστές επιτέθηκαν στον Έλληνα πρέσβη στην Αλβανία.

Ένταση και επεισόδια στην Κλεισούρα

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην Κλεισούρα της Πρεμετής όπου έχουν συγκεντρωθεί Έλληνες Διπλωμάτες καθώς και πλήθος βορειοηπειρωτών για να τιμήσουν τους πεσόντες του ’40.
Σύμφωνα με πληροφορίες Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και του κόμματος Αυτοδιάθεση του Κοσόβου ενισχυμένοι και από αλβανοτσάμηδες έστησαν μπλόκο για να αποτρέψουν την διέλευση της αυτοκινητοπομπής του Έλληνα Πρέσβη και των ανθρώπων που τον συνοδεύουν.

Οι Αλβανοί εθνικιστές που είχαν συγκεντρωθεί στον δόμο που οδηγεί προς το νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών προσπάθησαν να σταματήσουν την αυτοκινητοπομπή και εκτόξευσαν βροχή από πέτρες προς το αμάξι του Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, κ. Νικόλαου Πάζιου, χωρείς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες «κρατάνε» τους αλβανούς νεοναζί σε απόσταση ασφαλείας από το σημείο όπου πραγματοποιείτε η εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία γεμάτα ελληνόψυχους και συγγενείς των πεσόντων έχουν έρθει από την Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του ’40, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν βρίσκονται μαζί τους και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Κλεισούρα δόθηκε μια απ’ τις πιο σκληρές μάχες μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών στρατιωτών. Οι εκδηλώσεις προς τιμή των πεσόντων του ’40 θα συνεχιστούν στο νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών που βρίσκεται στο χωριό Βουλιαράτι.



kostasxan.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6591.html

Spiegel: Η τρόικα θα ζητήσει 150 νέες μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα .

Οι διεθνείς πιστωτές θα ζητήσουν από την Ελλάδα να πραγματοποιήσει επιπλέον 150 μεταρρυθμίσεις στην πληγείσα από την κρίση οικονομία της, καθώς η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, αναφέρει στην έκδοση της Κυριακής το γερμανικό περιοδικό Spiegel, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Στο δημοσίευμά του το Spiegel, όπου επικαλείται μια ενδιάμεση έκδοση των πορισμάτων της τρόικας, αναφέρει ότι η Αθήνα θα λάβει τελικά τη διετή επιμήκυνση για την εφαρμογή του προγράμματος, αλλά αυτή η καθυστέρηση θα κοστίσει δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, στην έκθεση αναφέρεται ότι η Ελλάδα έχει ολοκληρώσει ήδη το 60% των μεταρρυθμίσεων που της έχουν ζητηθεί, ένα άλλο 20% βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ το εναπομείναν 20% εκκρεμεί.

Μεταξύ των επιπρόσθετων μεταρρυθμίσεων που αναμένεται να ζητηθούν από την Ελλάδα είναι, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, η χαλάρωση του κανόνα προσλήψεων – απολύσεων, αλλαγές στον κατώτατο μισθό και κατάργηση συγκεκριμένων επαγγελματικών προνομίων.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το Spiegel, στην ίδια έκθεση αναφέρεται πως οι πιστωτές, περιλαμβανομένων και των κρατών της ευρωζώνης, θα υποστούν νέο κούρεμα ή διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους που έχουν στην κατοχή τους, γεγονός που σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα χρηματοδοτήσουν τη νέα ελληνική διάσωση.

Τα ελληνικά ομόλογα που έχει στην ιδιοκτησία της η ΕΚΤ δεν θα υποστούν κούρεμα, διότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με χρηματοδότηση της Ελλάδας από την ΕΚΤ, η οποία απαγορεύεται αυστηρά.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/spiegel-150.html

Ποιοι καλύπτουν τον άνθρωπο που βύθισε τη χώρα;

Από τον Βασίλη Μπόνιο



Η σχέση της καλοντυμένης- γοητευτική για πολλούς και σίγουρα μυστηριώδης- Γαλλίδας επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με την Ελλάδα της κρίσης είναι σχεδόν μεταφυσική.


Δύο λίστες που πέρασαν από τα χέρια της θα μπορούσαν να αποτελούν σημεία αναφοράς σε όλα τα ντοκυμαντέρ αλλά και τις ταινίες που θα γυρισθούν στο μέλλον για την κρίση που βιώνει η Ευρώπη και την πολύ πιθανή διάλυση της ευρωζώνης. Δεν θα κάνουμε λόγο για το ξέσπασμα ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που αχνοφαίνεται στο βάθος, για να μην χαλάσουμε την σκηνή που ακολουθεί.  

Mάιος 2009. Στον “Αστέρα Βουλιαγμένης” διεξάγεται η ετήσια σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο τότε τσάρος της Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου πλησιάζει την υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας και της δίνει μια κόλλα χαρτί που είχε δανεισθεί από την ρεσεψιόν και πάνω στην οποία είχε γράψει μια λίστα με τα μέτρα που επρόκειτο να πάρει η κυβέρνηση του Καραμανλή για την οικονομία και το ελληνικό χρέος. Σε αντίθεση με την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά του Έλληνα υπουργού η λίστα της Λαγκάρντ ήταν σε ηλεκτρονική μορφή και περιείχε κοντά  στα 2.000 ονόματα Ελλήνων φοροφυγάδων. Την παρέλαβε ο διάδοχος του Παπαθανασίου Γιώργος Παπακωνσταντίνου και έκτοτε η τύχη της αγνοείται.


Ένα βράδι εκείνου του Μαίου του '09 μια παρέα Ελλήνων που παίρνουν μέρος στις εργασίες της Συνόδου της Λέσχης αποτελούμενη από τουςΓιάννη Παπαθανασίου, Αννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Στουρνάρα, Γιώργο Αλογοσκούφη και ο Οδυσσέα Κυριακόπουλο αποφάσισαν να ..
καλέσουν και ορισμένους από τους διακεκριμένους ξένους προσκεκλημένους της λέσχης και, όλοι μαζί, να πάνε για φαγητό. Επέλεξαν το «Nobu», το θεωρούμενο ως το καλύτερο γιαπωνέζικο εστιατόριο του κόσμου (και κατά πάσα πιθανότητα το ακριβότερο στην Ελλάδα), το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του «Αστέρα»-όπως μας πληροφορεί ο Στέφανος Κασιμάτης-που τότε εργάζονταν ακόμη στο “ΒΗΜΑ”. 



Στο βάθος του εστιατορίου είδαν τον μετέπειτα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να δειπνεί με την σύζυγό του Άντα. Η έκπληξή τους τεράστια όχι γιατί δεν περίμεναν από έναν λάτρη της σωστής διατροφής να βρίσκεται ανάμεσά τους αλλά γιατί ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της Λέσχης οι οποίοι τον είχαν καλέσει να παρευρίσκεται και να μιλήσει ότι θα βρίσκεται στη Κίναόπου θα πραγματοποιούσε επίσκεψη με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! 


Σε αντίθεση με τον χαμένο στον κόσμο του πρώην πρωθυπουργό, ο εκ Κοζάνης τσάρος της Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου τα 3 χρόνια που ακολούθησαν θα έδινε το παρόν με απόλυτη συνέπεια στις Συνόδους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Το 2010 στο Sitges νότια της Βαρκελώνης, το 2011στην Ελβετία και το 2012 στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. 


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκτιμούσαν πως ο ΓΑΠ θα επιλέξει έναν πιο έμπειρο πολιτικό να του αναθέσει την οικονομία μιας χώρας που λίγους μήνες αργότερα θα έβαζε φωτιά στην Ευρώπη. Διαψεύσθηκαν. Ο Παπανδρέου εθισμένος στον χαοτικό τρόπο σκέψης ανέθεσε σε έναν άπειρο γόνο γνωστής πολιτικής οικογένειας της Κοζάνης την ελληνική οικονομία λίγο πριν εκείνη πέσει στο παγόβουνο. Βέβαια είχε προηγηθεί η αμέριστη βοήθεια του γερμανοτραφή Κώστα Σημίτη στο πρόσωπο του Παπακωνσταντίνου, τον οποίο είχε αναγάγει σε σύμβουλο-μαζί με τον Πανταγιά, τον Νεονάκη και άλλους φωστήρες.
Ο Παπακωνσταντίνου έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να σιγουρέψει αυτή τη σύγκρουση. Κι αφού τα κατάφερε συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς εγωπάθειας και ωχαδελφισμού έως πρόσφατα που έγραψε κανονικά την Επιτροπή της Βουλής που τον είχε καλέσει να καταθέσει για την Λίστα Λαγκάρντ και άρχισε ένα αδιόρατο ταξίδι κάπου ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βρετανία. Φυσικά κανείς δεν τον ενόχλησε. Ούτε καν η κυβέρνηση Σαμαρά τόλμησε να αναφέρει το όνομά του. Μόνο ο Βενιζέλος καταθέτοντας στην επιτροπή της Βουλής, είπε ότι η λίστα που του έδωσε ο Παπακωνσταντίνου περιείχε πάνω πάνω εβραικά ονόματα με αποτέλεσμα να γίνει μύλος με τους Έλληνες Εβραίους οι οποίοι νόμιμα διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό.


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.


Η σχέση της οικογένειας Παπακωνσταντίνου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα περιγράφεται στο νέο βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα«Μια οικογένεια για όλες τις εποχές», που διατρέχει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία από το 1941 μέχρι σήμερα.

Μέσω σπάνιων φωτογραφιών - ντοκουμέντων, ο ιστορικός και δημοσιογράφος Δημοσθένης Κούκουνας παραθέτει στοιχεία για το εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που η οικογένεια Παπακωνσταντίνου και συγκεκριμένα ο Γεώργιος Μ. Παπακωνσταντίνου, είχε αποκτήσει το 1941 σύμφωνα με το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα που του είχε παραχωρήσει ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου.

Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου, υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα.




Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του Γεώργιου Παπακωνσταντίνου,  υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως, αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. 
 
Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-11 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.



Το 1958 ο τότε πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής θα επισκεπτόταν την Πτολεμαίδα για να επιθεωρήσει από κοντά το εκεί εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που η ΔΕΗ είχε αποκτήσει από την οικογένεια Παπακωνσταντίνου.




Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ο οποίος ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το 1954 ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου τον είχε χαρακτηρίσει ως τη “μεγαλυτέρα ζώσα πολιτική φυσιογνωμία της Ελλάδος” και υπήρξε θερμός οπαδός και συνεργάτης του. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-11 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Τρεις γενιές – τρία σκάνδαλα…θα σημειώσει ο Δημοσθένης Κούκουνας στο βιβλίο του.


ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 

Μόλις σήμερα το γερμανικό περιοδικό  «Der Spiegel»  σε ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων για την περίφημη Λίστα Λαγκάρντ.


Χαρακτηριστική της χαλαρότητας στην αντιμετώπιση των φοροφυγάδων είναι η επονομαζόμενη λίστα Λαγκάρντ. Για μήνες λογιζόταν εξαφανισμένη, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου επανεμφανίστηκε. Στο μεταξύ βρίσκεται στον οικονομικό εισαγγελέα. Η λίστα περιλαμβάνει 1991 έλληνες ιδιοκτήτες ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών. Πολλά γνωστά ονόματα της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού λέγεται ότι είναι ανάμεσά τους.



Η ιστορία αυτής της λίστας δείχνει κυρίως την έλλειψη βούλησης των πολιτικών να αλλάξουν κάτι. Το φθινόπωρο του 2010 η Κριστίν Λαγκάρντ, τότε ακόμη υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, έδωσε στον έλληνα ομόλογό της Γιώργο Παπακωνσταντίνου μία ψηφιοποιημένη λίστα τραπεζικών λογαριασμών με στοιχεία ελλήνων πελατών της τράπεζας HSBC στην Ελβετία, όπου είχε κατατεθεί συνολικά 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Ενώ το γαλλικό κράτος με τη βοήθεια της λίστας εισέπραξε από τους φοροφυγάδες του μισό δισ. ευρώ και πλέον, το ενδιαφέρον των Ελλήνων να επιχειρήσουν το ίδιο παρέμεινε περιορισμένο.



Μόνο πολλούς μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, οΠαπακωνσταντίνου έδωσε τελικά -μόνο- δέκα ονόματα από τη λίστα στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Τότε δεν διαβίβασε όλα τα στοιχεία, επειδή δεν «εμπιστευόταν την Αρχή», δήλωσε ο πρώην υπουργός πριν από λίγες μέρες. 



Ο διάδοχός του ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκτός αυτού μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού. Επί εννέα μήνες ο Βενιζέλος ήταν υπουργός οικονομικών, διαπραγματεύτηκε την απομείωση του χρέους και το δεύτερο πακέτο διάσωσης -και επανειλημμένα διαμαρτυρόταν για το μεγάλο πρόβλημα της φοροδιαφυγής. 


Στο συρτάρι της γραμματέως του υπήρχε όλο αυτό τον καιρό ένα στικ USB με τα ήδη συγκεντρωθέντα στοιχεία ελλήνων φοροφυγάδων: η λίστα Λαγκάρντ. Απλώς έπρεπε να ξεκινήσει κάποιος τις έρευνες. Αλλά ο Βενιζέλος δεν ανέθεσε στο ΣΔΟΕ έρευνες -ούτε ενημέρωσε κανέναν για τα διαθέσιμα στοιχεία. Η κυβέρνηση νόμιζε ότι η λίστα είχε χαθεί. Μόλις ο νυν υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έμαθε για τα χαμένα στοιχεία και θέλησε να ζητήσει ένα αντίγραφο από το Παρίσι, ο Βενιζέλος θυμήθηκε το στικ στο συρτάρι και το έστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με ταχυμεταφορά. Όπως είπε, δεν γνώριζε «ότι κανείς εκτός από μένα δεν έχει αντίγραφο».


Εν τω μεταξύ, τόσο ο Βενιζέλος όσο και ο Παπακωνσταντίνου αναγκάστηκαν να δικαιολογηθούν ενώπιον Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής. Και οι δύο προσπάθησαν να μεταθέσουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο. 


Και καλά ο Βενιζέλος φιλοτιμήθηκε και προσήλθε στην Εξεταστική. Ο Παπακωνσταντίνου επέλεξε να περιπλανηθεί ανα τον πλανήτη όταν η Βουλή τον κάλεσε να καταθέσει. Το πιο προκλητικό στην περίπτωσή του δεν είναι ο ίδιος αλλά η αφασία του ελληνικού κράτους. Θα τολμούσε Γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών να εγκαταλείψει την Γερμανία αγνοώντας πρόσκληση της γερμανικής Βουλής; Ούτε με σφαίρες-στην κυριολεξία. Αντίθετα ο άνθρωπος που υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο το οποίο είναι πιθανό να οδηγήσει στην διάλυση της Ευρωζώνης μπήκε σε μια κάψουλα σαν τον Αυστριακό Felix Baumgartner και επιχειρεί να σπάσει κάθε ρεκόρ αφασίας.

Der Spiegel: Ζει και βασιλεύει η διαφθορά στην Ελλάδα
Ο τέως υπουργός οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλάει στο συνέδριο που είχε διοργανώσει η Transparency International (Διεθνής Δαφάνεια) για «Κράτος και διαφθορά», στον Μάιο του 2011 -φωτ.αρχείου [International AP Photo/ Petros Giannakouris]-photo από το ΒΗΜΑ.



Πηγήhttp://attikanea.blogspot.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9836.html

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο εμπλοκής των ΕΔ στην εσωτερική ασφάλεια .

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να εμπλέκονται χωρίς κανένα νομικό πρόβλημα ή συνταγματικό κώλυμα σε αποστολές εσωτερικής ασφάλειας εδώ και 12 χρόνια, αρχικά με την ψήφιση σχετικού νόμου το 2000 και συνεχεία με την έγκριση του κειμένου "Αμυντικής Στρατηγικής Αναθεώρησης" από το το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 και ενσωμάτωνε την αντιμετώπιση εσωτερικών απειλών στα καθήκοντα των ΕΔ.

Και όσο και αν κάποιοι κρύβουν τα κείμενα της Αμυντικής Στρατηγικής Αναθεώρησης του 2001 που βασίστηκε σε νομολογία του 2000, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πλήρες θεσμικό πλαίσιο για εμπλοκή των ΕΔ σε αποστολές εσωτερικής ασφάλειας, όπως αποκαλύπτει σημερα του defencenet.gr και το μόνο ερώτημα είναι πότε θα δούμε μια τέτοια πρεμιέρα.

Όπως σημείωνε κυβερνητικό στέλεχος μιλώντας στο defencenet.gr: "Η ΕΛΑΣ κάνει ότι μπορεί, αλλά αρκεί αυτό; Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε έναν Δεκέμβριο του 2008"...

Το κείμενο της "Αμυντικής Στρατηγικής Αναθεώρησης" δόθηκε στη δημοσιότητα στις 2/10/01 και περιλαμβάνει συγκεκριμένο ορισμό των νέων καθηκόντων των ΕΔ: "Ως ασύμμετρες απειλές ορίζονται οι προσπάθειες εκείνες υπονόμευσης της ισχύος ενός αντιπάλου, οι οποίες στηρίζονται στην εκμετάλλευση των αδυναμιών του με χρήση μέσων που διαφέρουν σημαντικά από τον συνήθη τρόπο διεξαγωγής επιχειρήσεων του αντιπάλου" (σ.19).κι ως τέτοιο παράδειγμα "ασύμμετρης απειλής" αναφέρεται "μια σύγκρουση", γενικά, όπου "από τη μία βρίσκεται ένα οργανωμένο κράτος και από την άλλη έχουμε 'ομάδες' συμφερόντων" (σ.19). "Ομάδες συμφερόντων" που απαρτίζονται, προφανώς, από εξτρεμιστές στο εσωτερικό της χώρας.

Αναλυτικότερη είναι η απαρίθμηση, στο ίδιο ντοκουμέντο, "των βασικότερων μορφών ασύμμετρης απειλής" που αντιμετωπίζει η χώρα μας: "διεθνής τρομοκρατία", "όπλα μαζικής καταστροφής", "διεθνές οργανωμένο έγκλημα", "εμπόριο ναρκωτικών", "διαφθορά" και "λαθρομετανάστευση" (σ.21). Η τελευταία, εκτός από "εισβολή προσφύγων από βαλκανικές χώρες", συνεπάγεται και τον πρόσθετο "κίνδυνο" της "διασποράς μουσουλμανικών θυλάκων στα βόρεια σύνορα με απροσδιόριστες απειλές" (σ.54).

Σε ομιλία του στη Ναυτική Σχολή Πολέμου (21/8/02), ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γ.Χαρβάλας θα προσθέσει δυο ακόμα "ασύμμετρους" κινδύνους: τον "εθνικοθρησκευτικό φανατισμό" και τον εν γένει "ριζοσπαστισμό" -διατύπωση που παραπέμπει σε όλα αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο εσωτερικό μέτωπο.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 οι ΕΔ έλαβαν "το βάπτισμα του πυρός" στα νέα τους καθήκοντα: Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης διέθεσε ειδικές δυνάμεις, οι οποίες εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα και ανέλαβαν τη φύλαξη σημαντικών υποδομών και εγκαταστάσεων και την αστυνόμευση χώρων. Αλλά, η ενισχυτική παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας προβλέπεται ήδη και νομικά κατά βάση από το άρθρο 5 του Ν.2833/2000 και το Π.Δ. 63/2001, με έγκαιρο προσδιορισμό του έργου τους, είτε ως αυτοτελώς ενεργουσών (ανάθεση διακριτών – αυτοτελών αποστολών), είτε με ανάθεση αποστολών, οι οποίες επιβάλλουν διάθεση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άλλες σοβαρότερες αποστολές, που δύνανται να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ως ενισχυτική δύναμη ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, αλλά με αυτονομία δράσης υπό την πλήρη διοίκηση του Στρατιωτικού Διοικητή και τον οπλισμό και εξάρτηση του θεσμικού τους ρόλου, είναι και οι κατωτέρω :

(1) Η φύλαξη των ζωτικών εγκαταστάσεων. Είναι οι λεγόμενες στρατηγικές υποδομές: Εγκαταστάσεις ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης, μεταφοράς κοινού.

(2) Η διάθεση προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων σε ρόλο εφεδρείας για την υποστήριξη των αντιστοίχων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

(3) Η αστυνόμευση των χερσαίων συνόρων στα πλαίσια της ήδη υφισταμένης συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ με το Στρατό Ξηράς για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και της διασυνοριακής εγκληματικότητας.

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, υπάρχει πλήρες νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει την εμπλοκή των ΕΔ σε καθήκοντα εσωτερικής ασφάλειας, επικουρικά πάντα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Αλλά οι εμπειρίες από τον Δεκέμβριο του 2008, τον Φεβρουάριο του 2012 και από άλλες ανάλογες περιπτώσεις, όπως η εισβολή στο ΥΠΕΘΑ των συνδικαλιστών των ΕΝΑΕ έδειξε ότι η ΕΛΑΣ πλέον αδυνατεί αν εφαρμόσει τέτοιας ευρείας έκτασης σχέδια ασφάλειας. Και εκεί που τελειώνει η ΕΛΑΣ, αρχίζει ο Στρατός, αν δεν θέλουμε να εξελιχθούμε σε χώρα ηττημένη εκ των έσω...



defencenet.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7752.html 

Illuminati απόκρυφοι συμβολισμοί στο νεο βίντεο κλιπ των Jay-Z και Kanye West - Niggas In Paris

Η μουσική βιομηχανία των ''πεφωτισμένων'' συνεχίζει το έργο της και μάλιστα προς έκπληξη όλων, μας δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες για τους συμβολισμούς, τις προθέσεις και το προσχέδιο που ακολουθεί πιστά, την τελευταία τουλάχιστον τριακονταετία! Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο  κλιπ τόσο μοναδικό είναι οι απίστευτοι συμβολισμοί του (που χρειάζονται αρκετές γνώσεις για να τους αποκωδικοποιήσεις) και η διαλεύκανση/παραδοχή μιας χειρονομίας που όσο περνάει ο καιρός χρησιμοποιείται και διαδίδεται μέσω ντοκιμαντέρ, ταινιών, ΜΜΕ, από καλλιτέχνες και απλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, εννοείται και στην Ελλάδα!  
Ας ξεκινήσουμε να βλέπουμε τους συμβολισμούς του βίντεο και στη συνέχεια θα αναπτύξουμε την σκέψη μας βλέποντας στοιχεία και αναλύοντας κατά την γνώμη μας την ερμηνεία τους.
Τα έντονα κόκκινα γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι  που όταν πατάτε κλικ πάνω τους, σας πηγαίνουν σε αντίστοιχα παραδείγματα και τακτικές.
Στην εισαγωγή του βίντεο βλέπουμε μια κοπέλα με ξυρισμένα μαλλιά, ταττουάζ, ενα περιοδικό και μια φωτογραφική μηχανή που θέλει να μας δείξει προφανώς έναν απλό άνθρωπο που ακολουθεί τη μόδα της εποχής... Αμέσως μετά εμφανίζεται ο Jay z ως γίγαντας δίπλα από το άγαλμα της Ελευθερίας και τον πύργο του Άιφελ που τα δημιούργησαν ελευθεροτέκτονες, μασόνοι. Αυτό το αναφέρουμε γιατί το κλιπ είναι γεμάτο από τους συμβολισμούς τους. 
Στη συνέχεια βλέπουμε δυο γατάκια με διπλό συμβολισμό: Το χρώμα τους λευκό και μαύρο που δείχνει το καλό και το κακό. Ο δεύτερος συμβολισμός είναι τα κίτρινα ερπετοειδή μάτια με το υπονοούμενο των ερπετοειδών, πράγμα που έχει κάνει και η προστατευόμενη του Jay Z, Rihanna, ουκ ολίγες φορές (μέχρι και η πριγκίπισσα των Illuminati έγραφε πως είναι!!!).
Για τη σύνδεση μασόνων-ερπετοειδών δείτε ΕΔΩ
Στη συνέχεια ο γίγαντας Jay Z (το παίζει καλός θεός) στέκεται στην πυραμίδα του Λούβρου, σύμβολο των πεφωτισμένων ελευθεροτεκτόνων (ω, τι σύμπτωση) και ''ξετυλίγει'' το υπέρτατο σύμβολο των Illuminati, τον πανεπόπτη οφθαλμό μέσα στη πυραμίδα! Ο τρόπος έχει σημασία... κάνει με τα χέρια του το τρίγωνο....περνάει ο Ήλιος από μέσα και φωτίζει τον οφθαλμό του τοίχου, ολοκληρώνοντας τον συμβολισμό και επαληθεύοντας εμάς που αγωνιζόμασταν παλαιότερα να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες!  
Είναι προφανής η αναφορά του πανεπόπτη στην πυραμίδα. 
Είναι η ίδια χειρονομία που έκαναν...στις ομιλίες του Ομπάμα, η ίδια χειρονομία που μαθαίνουν πλέον τα παιδιά στα κινούμενα σχέδια,η ίδια χειρονομία που χρησιμοποίησε το Ζeitgeist. Το μάτι βρίσκεται παντού, μέχρι και στις εκκλησίες μας, σύμβολο της NWO, της νέας εποχής!
Στα επόμενα καρέ βλέπουμε έναν οβελίσκο (τεκτονικός συμβολισμός) και εναλλάσσεται από μέρα σε νύχτα...
Ο Kanye West εμφανίζεται ως μια κακή οντότητα, θυμίζει Αννουνάκι, νεφελίμ...
Γίγαντας και αυτός, κινείται στο σκοτάδι. Δείτε πάλι τον συμβολισμό που προσπαθούν να περάσουν.... Βρίσκεται δίπλα από έναν ουρανοξύστη αλλά στη συνέχεια βάζουν τη σκηνή καρέ-καρέ, μία δεξιά, μια αριστερά που μας θυμίζει τους δίδυμους πύργους. Οι μασόνοι παίζουν με το μυαλό και τα νεύρα μας... 
Η 9/11 ήταν μια δουλειά σχεδιασμένη από χρόνια και πάντα μας έδειχναν στοιχεία που αν τα ενώσετε συμπληρώνουν το παζλ (Δείτε ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ) Λένε πως έγινε για να ανοίξουν μια πύλη! Ποιος μπήκε μέσα (στην διάστασή μας) δεν γνωρίζουμε...
Στην συνέχεια και εκεί που λέει στον στίχο πως είναι άγιος, για ένα καρέ, φαίνεται ο εσταυρωμένος στην θέση της κακής οντότητας... Το μάτι δεν προλαβαίνει να δει πέρα από μια άσπρη φιγούρα, η εναλλαγή είναι τόσο γρήγορη! 
Τι θέλει να πει ο ''ποιητής''; Μήπως όπως είχαμε πει οι θρησκείες έχουν ερπετοειδή προέλευση; Μήπως προσπαθούν να υποδυθούν κάποιους άλλους; Σε όλο το κλιπ οι ιλλουμινάτοι μας δείχνουν την περιουσία τους, την σχολή  τους, τα έργα τους.... Ο Zay Z στους στίχους επαναλαμβάνει συνεχώς πως δούλεψε τόσο σκληρά... Ξέρετε...
Στη συνέχεια μας δείχνει μερικούς από τους κορυφαίους ράπερς που έχουν πεθάνει μυστηριωδώς, όπως ο 2pac που μιλούσε εναντίων τους και χρησιμοποιούσε τον όρο: Killuminati ! Σκοτώνει τους Illuminati...
Από τα μάτια του βγαίνει το φως των "πεφωτισμένων"...
Μια μολότοφ που κρατάει ένας μαύρος.... και μια μάσκα που κρατάει ένας κουστουμαρισμένος με χαρτοφύλακα... Προφανώς και συγκρίνει την μολότοφ με την μάσκα των Anonymous που συμβολίζει το χάος που θα προκληθεί. Οι Anonymous και αυτοί νεοταξίτες
Κανόνας: Οι ίδιοι δημιουργούν το πρόβλημα και οι ίδιοι μας δίνουν τη λύση.
6 αλλαγές στο φάσμα...6 διαστάσεις...; Μήπως προσπαθούν να μας δώσουν κάποια πληροφορία σχετικά με τις διαστάσεις και τη φύση των ερπετοειδών;
Βλέπουμε πως και οι δυο κινούνται ανάμεσα μας και δεν τους βλέπουμε... 
Τέλος, το βίντεο κλείνει με μια έκλειψη Ηλίου και το στίχο: Είμαι σίγουρα στη ζώνη μου... (I'm definitely in my zone) 
Συμπέρασμα: Στο καραμασονικό  βίντεο κλιπ κάνουν μια επίδειξη δύναμης που με συμβολισμούς προσπαθούν να δώσουν το στίγμα τους, στην ελίτ παγκοσμίως. Το βίντεο φαίνεται απειλητικό και δείχνει πως έρχεται ένα μεγάλο γεγονός που ίσως το έχουν πυροδοτήσει οι ίδιοι, όπως συνηθίζουν, έχοντας τη γνώση χιλιάδων χρόνων και τα μέσα να το κάνουν. Ζούμε στον κόσμο που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι (ελίτ, σύστημα, NWO) και όπως είπε ένας από αυτούς: 


Eίμαστε μια απόκρυφη οργάνωση. Δουλεύουμε πίσω από τις σκηνές για να χειραγωγήσουμε τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι . Χρησιμοποιούμε το συμβολισμό και τις εικόνες για να ενεργοποιήσουμε τις αδρανείς πτυχές του ανθρώπινου μυαλού. Χρησιμοποιούμε τη μουσική, γιατί αυτό είναι το μέσο που οι νέοι ανταποκρίνονται τώρα. Η Πολιτική είναι το κουκλοθέατρο για τους ανθρώπους. Τα έχουμε όλο υπό έλεγχο. Αν η ανθρώπινη φυλή συνεχίσει (έτσι) , θα κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη για το τέλος του παλιού κόσμου και την αρχή μιας Νέας Τάξης (Νέα Παγκόσμια Τάξη / NWO) 

Nikolas Schreck, υψηλός ιερέας του σατανισμού και πνευματικό παιδι του Anton LaVey 

Ζούμε στην μετάβαση του ανθρώπινου είδους στη νέα εποχή όπως λένε οι ίδιοι, στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Μας εμφυτεύουν την κουλτούρα που θεωρούν σκόπιμη για την περίσταση και διαμορφώνουν τις ζωές μας, λες και είναι δικές τους.... Πότε θα ελευθερωθούμε επιτέλους; Πόσο ακόμα θα είμαστε οι μπαταρίες τους; 
 Δείτε το βιντεο κλιπ


Niggas In Paris / Jay-Z & Kanye West from Lionel Hirlé & Grégory Ohrel on Vimeo.




afipnisoy.blogspot.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/illuminati-jay-z-kanye-west-niggas-in.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters