Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΜΑΧΗΤΗ ΣΠ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

karatzaferis-spiros 
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ! Ελεύθερος είναι ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Όπως αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος της σύλληψης του Σπύρου Καρατζαφέρη είναι ένα μικρό φορολογικό όφελος που είχε το οποίο το διευθέτησε με το να δίνει από 1/1/13 100 ευρώ τον μήνα! Και γι' αυτό τον αστείο λόγο, τον έβαλαν σιδηροδέσμιο στις φυλακές! Αυτό το άθλιο κράτος ποιος θα το συλλάβει; ...
Αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι τι δημοσιογραφικό συνάφι φέρθηκε σκάρτα στον Σπύρο Καρατζαφέρη. Κανένα κανάλι όχι μόνο δεν συμπαραστάθηκε στην άδικη και απαράδεκτη περιπέτεια του γνωστού δημοσιογράφου αλλά ούτε καν κάλυψε το γεγονός! Κατά τα άλλα ο Σπύρος Καρατζαφέρης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:«Είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο, με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι anonymous. Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων".
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7969.html

Κόψτε το βήχα σας σε λίγα λεπτά (χωρίς φάρμακα)

Τι σχέση έχει το λεμόνι, το μέλι, το τίλιο και το χαμομήλι; Μπορούν όλα να μας ανακουφίσουν από το βήχα. 
Δείτε πως Ανακουφιστείτε από το βήχα με εναλλακτικούς τρόπους και μάθετε όλα όσα πρέπει να αποφεύγετε επειδή τον επιδεινώνουν Ανακούφιση συμπτωμάτων 
*Βράστε ένα μέτριο λεμόνι μέσα σε λίγο νερό για 10 λεπτά και έπειτα το στύβετε. Βάζετε το χυμό σε ένα μεγάλο ποτήρι και προσθέτετε μέλι. 
 Ανακατεύετε καλά και πίνετε λίγο- λίγο μέσα στην ημέρα. Μπορείτε να το διατηρήσετε εκτός ψυγείου. 
Το λεμόνι διαθέτει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ το ο μέλι μαλακώνει το βήχα. 
*Πίνετε χλιαρά αφεψήματα χαμομηλιού. Το χαμομήλι διαθέτει μαλακτική δράση. Το ίδιο ισχύει και για το τίλιο. 
*Πιείτε ζεστό γάλα με μέλι αν έχετε πόνο και στο λαιμό. 
*Κάνετε ζεστές εισπνοές ατμού, που μαλακώνουν το λαιμό και βοηθούν στην απομάκρυνση πτυέλων. 
*Να τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά , που περιέχουν βιταμίνη C που βοηθάει το ανοσοποιητικό. Αποφύγετε:
 *Την έντονη σωματική άσκηση. 
*Σταματήστε το κάπνισμα γιατί ο καπνός του τσιγάρου ερεθίζει το βλεννογόνο του αναπνευστικού 
 *Αποφύγετε να μιλάτε άσκοπα 
 *Μην καταφύγετε σε αντιβηχικά αν δεν συμβουλευτείτε το γιατρό. Αν ο βήχας είναι παραγωγικός, δηλ. έχετε φλέματα, πρέπει να απομακρυνθούν από τον οργανισμό τα αντιβηχικά αναστέλλουν το αντανακλαστικό του βήχα που τα απομακρύνει.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7127.html

«Eκβιάζουν» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν «ναι»

Το τι γίνεται στο παρασκήνιο εν όψει της ψηφοφορίας των μέτρων στη Βουλή δεν περιγράφεται.
Οι πιέσεις που ασκούνται στους βουλευτές, ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ, που έχουν εκφραστεί κατά της καταψήφισης των μέτρων είναι αφόρητες. Επιστρατεύεται μάλιστα, όπως λέγεται, κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να πειστούν ν’ αλλάξουν γνώμη. Οι… πιέσεις, που δεν είναι κατ’ ανάγκην μόνον πολιτικές, «υπενθυμίζουν» στους υποψήφιους αντάρτες σχέσεις, γεγονότα και πράξεις του παρελθόντος.
Μένει να δούμε αν η πίεση θα φέρει αποτελέσματα και οι υποψήφιοι αντάρτες μετατραπούν...
εν μία νυκτί σε υπάκουα όντα.
Πάντως, για το ΠΑΣΟΚ, η ηγεσία της Ιπποκράτους διαδίδει ότι αυτοί που θα πουν «όχι» στο τέλος θα είναι μόνον τρεις. Ενδιαφέρον είναι ότι ακόμη και για τον Κ. Σκανδαλίδη θεωρούν ότι οι διαφωνίες του είναι λεονταρισμοί και στο τέλος θα κάνει την «κωλοτούμπα» και θα ψηφίσει τα μέτρα.
Για τον Γιάννη Κουτσούκο ετοιμάζονται να δώσουν στη δημοσιότητα τη δήλωση που είχε κάνει προκειμένου να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ (είχε διαγραφεί επειδή είπε «όχι» στο δεύτερο μνημόνιο) και να είναι εκ νέου υποψήφιος. Το ίδιο λέγεται ότι θα κάνουν και στον Παραστατίδη. Για τον Μιχ. Κασσή το παιχνίδι είναι πιο «βρόμικο» καθώς αρχίζουν να του βγάζουν ιστορίες με Μάκη Ψωμιάδη και συνεταιρισμούς με κοτόπουλα στα Γιάννενα.
Το ΠΑΣΟΚ ξέρει καλά αυτούς τους μαύρους μηχανισμούς πιέσεων και περισσότερο όλων ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε όλη την απόρρητη πληροφόρηση από την Ασφάλεια και την ΕΥΠ. Το θέμα είναι ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι σε κόντρα με τον Βενιζέλο οπότε δύσκολα θα τον βοηθήσει. Φυσικά από την άλλη είναι υπέρ του μνημονίου. Οπότε… κουλουβάχατα. Το σίγουρο είναι ότι για όσους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Ν.Δ. -εάν υπάρχουν τέτοιοι- πουν «όχι», αν μη τι άλλο θα εξαχθεί το συμπέρασμα ότι είναι «καθαροί» ή αντέχουν στις πιέσεις. Τα ερωτηματικά θα μείνουν για αυτούς που μέχρι χθες έλεγαν «όχι» και πιθανόν στη Βουλή θα πουν «ναι» στα μέτρα. Για να δούμε, τι θα δούμε.
Από matrix24 , μέσω nonews-news
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2012/11/e.html

Κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για επαναφορά του Γιώργου!

Λέτε;
Στην Ελλάδα, βέβαια, ζούμε και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και τα πιο απίθανα!
Ας πούμε, ποιος σήμερα στη χώρα μας θα μπορούσε να διανοηθεί μια επανάκαμψη, ένα comeback του… Γιώργου Παπανδρέου -ο οποίος αποχώρησε ταπεινωτικά και με αναθέματα από την ελληνική πολιτική σκηνή-, του μοιραίου ανθρώπου ο οποίος έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια της εξάρτησης και της φτώχειας, της εξαθλίωσης του λαού και του ξεπουλήματος των πάντων;
Κι όμως!

Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν τέτοια όνειρα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι και θα ευοδωθούν, αλλά πάντως την προσπάθεια την κάνουν!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «Π», οι διαφοροποιήσεις, οι ανταρσίες κάποιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εντάσσονται ακριβώς σε έναν σχεδιασμό επανάκαμψης του Γιώργου σε… πρωταγωνιστικό ρόλο στα ελληνικά πολιτικά πράγματα!
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τους βουλευτές Μωραΐτη, Μπόλαρη, Τζάκρη, Δριβελέγκα, οι οποίοι την τελευταία περίοδο έχουν σηκώσει μπαϊράκι, διαφοροποιούνται από όλες σχεδόν τις βασικές επιλογές του Βενιζέλου και γενικά διεκδικούν να γίνουν «πόλος» εναλλακτικός εντός του ταλαιπωρημένου ΠΑΣΟΚ.
Όχι δηλαδή ότι χρειάζεται και ιδιαίτερος κόπος για να πάει κανείς κόντρα σε επιλογές του Βενιζέλου, αφού φροντίζει να δίνει αιτίες, αλλά πάντως η δικιά τους πρεμούρα χρεώνεται εκεί, στην επιθυμία τους να δουν τον αποτυχημένο πρωθυπουργό να επανέρχεται!
Και κάτι παραπάνω. Επικεφαλής της κίνησης για την… επαναφορά του Γιώργου είναι ένας πρώην υφυπουργός του Γιώργου, ο εκ Ρεθύμνου Μαν. Όθωνας!
Μάλιστα, δεν λείπουν και οι εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ακόμα και η «ανοχή» του Α. Λοβέρδου έναντι των πεπραγμένων του πρώην πρωθυπουργού επίσης έχει να κάνει με σχεδιασμούς επιστροφής του αλήστου μνήμης Γιώργου….
Λέτε;
paron.gr

http://www.triklopodia.com/2012/11/blog-post_5160.html

Βενιζέλος σε Κουβέλη: Αν δεν ψηφίσεις τα μέτρα, θα φύγεις από την κυβέρνηση

Επίθεση στη ΔΗΜΑΡ κάνει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος την οποία κατηγορεί ότι προκαλεί αβεβαιότητα στη χώρα και προειδοποιεί τον Φώτη Κουβέλη ότι αν δεν ψηφίσει τα μέτρα θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, διαβεβαιώνει ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης θα ψηφίσει το Μνημόνιο.

Λίγες ώρες μετά την ολομέτωπη αμφισβήτηση που δέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκπέμπει μηνύματα εντός και...
εκτός ΠΑΣΟΚ, με πολλούς αποδέκτες. Κύκλοι της Ιπποκράτους αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να στηρίξει τα μέτρα και διαμηνύουν ότι «με την καθαρή απόφαση του έστειλε και στο εξωτερικό ένα μήνυμα που βοηθά στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης μετά την αβεβαιότητα που προκαλέσει η στάση της ΔΗΜΑΡ».
Η Ιπποκράτους εξαπολύει επίθεση στη ΔΗΜΑΡ αναφέροντας ότι «οι ρυθμίσεις για τα εργασιακά έχουν μεγάλη σημασία, αλλά όχι μεγαλύτερη των ρυθμίσεων σχετικά με μισθούς,συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα ή τη φορολογία εισοδήματος. Συνεπώς η τελική στάση απέναντι στο πακέτο είναι πολιτικού και στρατηγικού χαρακτήρα πέραν των επιμέρους αντιρρήσεων ή παρατηρήσεων τόσο επί της διαπραγματευτικής τακτικής όσο και επί της ουσίας».
Είναι συνεπώς προφανές, λένε στην Ιπποκράτους, ότι η ΔΗΜΑΡ εφόσον θέλει να μείνει σταθερή στη γραμμή στήριξης της κυβέρνησης, θα βρει τελικά τρόπο να υπερψηφίσει τα μέτρα. Διαφορετικά θα έχει μεταβληθεί ο χαρακτήρας της σημερινής κυβέρνησης και η ΔΗΜΑΡ θα έχει αλλάξει ριζικά τη στρατηγική της μέσα σε τέσσερις μήνες.
Καλοπιάνει τον Σκανδαλίδη
Στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη σημασία της εσωκομματικής αμφισβήτησης και αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία που διαμορφώθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα έστειλε ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας «παρά τον παραπολιτικό θόρυβο, τις περισπούδαστες αναλύσεις, τις συνεχείς προβοκάτσιες αυτών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την επιχείρηση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ αλλά ματαιοπονούν», όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με συνεργάτες του, εκτιμά ότι από το ΠΑΣΟΚ οι αντάρτες δεν θα υπερβαίνουν τους τρεις και τονίζει ότι «η κυβέρνηση με αυτές τις προϋποθέσεις η κυβέρνηση μπορεί να σταθεί πολιτικά και να συνεχίσει το έργο της».
Ο κ. Βενιζέλος θα συνεχίσει με προσωπικές επαφές την προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει τις διαφοροποιήσεις. Κύκλοι πολύ κοντά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν σήμερα να «καλοπιάσουν» τον Κώστα Σκανδαλίδη αφού τον χαρακτηρίζουν «ιστορικό στέλεχος
της παράταξης και ενεργεί με πολιτικά κριτήρια θα ακολουθήσει την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας»
Για τη «λίστα Λαγκάρντ»
Στην αντεπίθεση περνάει η Ιπποκράτους και για την λίστα Λαγκάρντ. Αποδίδουν τον θόρυβο που ξέσπασε γύρω από το πρόσωπο του κ. Βενιζέλου σε «απλοϊκές αντιφάσεις που υπηρετούν προφανείς σκοπιμότητες».
Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος σε σύσκεψη με τους συνεργάτες του την Παρασκευή, «κανείς δεν θα κρατήσει όμηρο το ΠΑΣΟΚ. Η στάση μου στο ζήτημα της λίστας, πολλούς μήνες μετά την αποστολή της από τους Γάλλους και δύο ολόκληρους μήνες μετά την αποστολή της στο ΣΔΟΕ, ήταν βασισμένη στις αρχές της νομιμότητας και της αποτελεσματικότητας. Αυτά που έγιναν κατά της φοροδιαφυγής τους εννέα μόλις μήνες της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Και μάλιστα εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης της χώρας η διαχείριση τη οποίας ήταν η πρώτη και βασική προτεραιότητα μου. Θα έχουμε άλλωστε τις επόμενες ημέρες στην Ολομέλεια της Βουλής, πολλές ευκαιρίες να αναμετρηθούμε πολιτικά με την δημαγωγία, τη συνομωσιολογία, και την τυφλή πολιτική του εθνικού αδιεξόδου. Είμαστε, είμαι και προσωπικά,
στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης».
Στο πλαίσιο αυτό το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει μία σειρά από πρωτοβουλίες για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Γιατί, πέραν των άλλων, το ΠΑΣΟΚ απασχολούν και οι πολιτικές πτυχές του τρόπου με τον οποίο εμφανίστηκε και εξελίχθηκε στη δημοσιότητα η υπόθεση αυτή τις τελευταίες εβδομάδες.
Από iefimerida
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2680.html

ΠΩΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! ΙΔΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ "ΜΑΥΡΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ",

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ SS ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΠΛΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 'SS" ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ.

Ο ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ "ΜΜΕ" ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ - ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΩΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΔΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ!  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!  ΠΑΝΕ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ...  ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;  
ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ Νο3 
Ο.Ε.Α. 1999 ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 
("DRANG NACH OSTEN" ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" + "ΛΑ.Ο.Σ." 666 ΕΝΑΝΤΙΟΝ "Ρ.Ι.Κ. 888")



Δειτε τα σημεια : HITLER HITLER  HITLER (σ.ιστ.:  ΚΑΙ με κεφαλαια ΚΑΙ στα γερμανικα παρακαλω)  και τα σχολια της Ο.Ε.Α. απο κατω! 



ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ - ΝΑΖΙΣΜΟ  [Ο.Ε.Α.]


"ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 36


ΠΕΝΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ



ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ - ΗΘΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΝΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ Νο2

ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.-



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ Νο1


ALFRED ROSENBERG : ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!  
ΗΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ( ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ) , ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ SS !!!


Ο ερχομος του Ανωτατου φυλετικου τυπου ο ερχομος του υπερανθρωπου  ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ...ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


ΙΔΟΥ Η ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
ΕΜΕΙΣ τηρητες της Ιερης παραδοσης του "Μαυρου Ταγματος των ιπποτων του αστραφτερου Σκοταδιου"
"ΜΑΥΡΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ" : ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ "SS" ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ, ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Η' "GOLDEN DOWN" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ "ΑΟΑ" ΚΑΙ "ΟΤΟ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ.-





hermetic goldendawn




ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ SS!  ΕΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΜΕ! ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΔΩ:  https://rapidshare.com/files/3355362764/xrush%20augh.rar

ΑΓΟΡΑΣΤΕ Ή ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
Ο Δάσκαλος του Χίτλερ στις Σκοτεινές Τέχνες: ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΙΠΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ (ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ) ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ "SS".
http://www.amazon.com/Hitlers-Master-Dark-Arts-Himmlers/dp/0760337780

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤIΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/666-666.html
 
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/

ΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!!! ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

 
Ὁ Σώρρας κόπηκε ἀπό τό κανάλι .........μέ ἐντολή ἂνωθεν.....

Τό ἲδιο καί τό δεύτερο κανάλι πού εἶχε προγραμματιστῆ γιά αὒριο.......
Ἡ ἀλήθεια φιμώνεται ἀπό παντοῦ, ἡ ἐλευθερία τῆς Ἑλλάδος ἒχει πωληθῆ ἀνεπιστρεπτί........ ἒτσι τουλάχιστον νομίζουν......... ...........

ὁ Φοῖβος παρά ταῦτα ἒσεται πάλιν........ καί ἐς ἀεί ἒσται.........

ΣΧΕΤΙΚΑ:

"END" ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/end_28.html


ΠΗΓΗ http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9971.html

ΤΟ ΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΟΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ 300 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΖΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 
http://www.xa-amthraki.net/2012/07/blog-post_28.html

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΕΛΦΑ ΕΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
http://www.xa-amthraki.net/2012/07/blog-post_28.html

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ "ΜΜΕ" ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ  ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΜΜΕ" ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ "ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;;;;   ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!  ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΝΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΙΧΑΜΑΡΑ, ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ "ΤΥΦΛΟΣ" ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ.", ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ Ο "ΤΥΦΛΟΣ" ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΙΣΧΗ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΠΟΥ Η "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ", "ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ", "ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ" "ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΟΜΗΝΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΝΔΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ!!! ΝΑΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥΣ "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ" ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΠΑΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΑΤΕ(ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ) ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΕΛΙΤ/ΑΛΗΤ ΣΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ 300 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ, Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΤΗΚΕ Η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΛΟΥΣ! ΟΛΟΥΣ! ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α., ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΗΚΑΤΕ, ΩΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΠΕΙΤΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ "ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ"(ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΡΙ ΕΝΑΡΧΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ...ΦΕΓΓΑΡΙ), "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ", "ΠΑΣΟΚΟΥΣ". ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΛΑΟΣ Χ.Α. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΛΕΨΙΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ! ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΡΕΛΟ, ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ "ΜΑΣΟΝΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ" ΚΑΙ ...ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΗΤΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥΣΙΑ!!!

ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ! ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ... ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΙΟΙ; ΕΣΕΙΣ! ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ Χ.Α.

ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ! ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!" ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΟΡΜΑΤΕ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΠΟΜΕΡΑΝΙΑΝ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ! ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ! ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ/ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ.

ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΠΩΣ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ; ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ; ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Η Χ.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΣΕ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΔΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΓΙΝΑΤΕ. ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ;;; ΑΙΜΑ ΦΤΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΞΑΝΑ! ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ). 2012 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΞΑΝΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ; ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΛΕΟΝ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΑΥΤΟΙ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ ΚΑΝΟΥΝΕ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ; ΠΩΣ ΕΛΚΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ; ΠΩΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΛΙΤΣΑ Η ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ Ο ΕΡΜΗΣ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΑΛΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ; ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ; ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ; ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΝΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ; ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟΣ; ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ; ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΑΙΩΝΩΝ; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΠΑΛΙ ΝΑΖΙ, ΠΑΛΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ, ΠΑΛΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ, ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΛΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;;

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΜΕ" ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΤΑΔΕ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ Ο ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ! Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΤΙΣ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ ΚΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ! ΣΙΓΑ ΟΨΙΜΟΙ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΡΑ, ΣΙΓΑ ΧΙΟ, ΣΙΓΑ ΚΟΥΡΗ, ΣΙΓΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΣΙΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΣΙΓΑ ΤΡΑΓΚΑ, ΣΙΓΑ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ ΣΙΓΑ! ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ.... ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ! ΜΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ.

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ (ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ(ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ).

ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙ, ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ REAL ESTATE ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΖΙΠ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΙΡΑΝΩΝ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΕΡ ΜΑΤΑΡΟΝ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ Η Χ.Α., ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ, ΞΥΛΟ, ΚΟΡΠΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΩΣ ΕΚΕΙ, ΜΕΤΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΟΙ COMEDIANS ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ "ΜΜΕ" ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΝΑΞΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΛΕΟΝ!!!  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΪΧ;;; ΕΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ; 

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/666-666.html

Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
https://rapidshare.com/files/1297523048/ΣΗΜΑ ΙΣ_ εγχ.επιβιώσεως.rar

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
https://rapidshare.com/files/2828776322/B ENXIRIDIO--TELIKO TELESIGRAFO.rar
 
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/

"END" ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ

 
 
http://youtu.be/lnPXo99xevA

Ανοιξτε και δειτε τις επισκεψεις που εχει το συγκεκριμενο βιντεο. Αυτη ειναι η καταντια του νεοελληνα που κλεγεται και απο πανω! Αν το βιντεο εδειχνε το βρακι καμιας πορνης, τοτε θα εδειχναν ενδιαφερον δεκαδες χιλιαδες!! ΕΜΕΤΟΣ!!!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Στο video στο 1:48:27 δηλ. 1 ώρα 48 λεπτά και 27 δεύτερα ξεκινάει να μιλάει ο κ.Σώρρας κάνοντας έναν επίλογο στην συγκεκριμένη εκπομπή.
2 πράγματα, με μεγάλο ενδιαφέρον, που λέει είναι:

1ον. "Λέω, αυτοί (κινεζοι) θα εγκρίνουν εμένα (τον Πελασγο λευκης φυλης); Εγώ (ο πελασγος Ελληνας) ήμουν εδώ πριν απ' αυτούς (τους κινεζους) ... ... ας μιλήσουμε για μιά συνύπαρξη αν το θέλετε..."
(Οι παρενθεσεις ειναι του ιστολογιου)


κι αμέσως μετά:

2ον. "Πάντως εγώ ένα μήνυμα που θέλω να δώσω σε πιό προχωρημένους ανθρώπους είναι - ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ - κλπ.

Θεωρώ ότι έγινε απόλυτα κατανοητός.

---------------------------------

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΕΞΗ,ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΞΗ, ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ! ΟΛΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ Κ. ΜΠΕΞΗ; ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 "END" ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η "END" ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΩΣ ΤΑΧΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!! (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ END ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ, ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ)

ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΙΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΒΑΩΘ!!!  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ 3 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΞΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΘΕΤΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΝ!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤΕΣΤΕΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ:  
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/end-o-nikos-gewrgantzas-exhgei-kai-apanta-se-erwthmata-gia-ta-le.html

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/10/end_28.html

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5480.html

---------------------------------------------------------------

Ιδου ο δράκος και η χελώνα! Και τα δυο ερπετά! Μοστράρουν στην απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου:


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30-5-2011 - ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΆΡΘΡΟΥ - ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ευθύνες σε Γαλλία και Γερμανία για την κρίση στην ευρωζώνη αποδίδει ο βετεράνος πολιτικός

«Οι χώρες που διαχειρίστηκαν με τρόπο άσωτο τα δημοσιονομικά τους θα έπρεπε να κηρύξουν πτώχευση», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν σε...
συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στη γαλλική εφημερίδα «Les Echos».

Σύμφωνα με το γάλλο πολιτικό, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους θεμελιωτές της ευρωπαϊκής ενοποίησης αλλά και «φίλος» της Ελλάδας, «τα κράτη που αποτυγχάνουν στη διαχείριση των οικονομικών τους πρέπει να αναλαμβάνουν το κόστος, όπως ακριβώς και οι επιχειρήσεις».

Απαντώντας σε ερώτημα για τις συνέπειες που θα είχε η πτώχευση ενός μέλους του ευρώ - και εν προκειμένω της Ελλάδας - ο Ζισκάρ ντ΄ Εστέν δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας: «Εφόσον δεν μπορεί μια χώρα να επαναφέρει σε ισορροπία τα οικονομικά της, τότε θα πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να προχωρήσει σε υποτίμηση του νομίσματός της». «Αυτό βέβαια θα ήταν καταστροφικό για αυτόν που θα το έκανε… όχι όμως και για την υπόλοιπη ευρωζώνη» προσθέτει ο βετεράνος πολιτικός.

Στην ίδια συνέντευξη υπογραμμίζει ότι για τα σημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται σε χώρες όπως η Ελλάδα «φέρουν βαριά ευθύνη η Γαλλία και η Γερμανία διότι εμπόδισαν την εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας τη δεκαετία του 2000». Ωστόσο επιμένει ότι «η αμαρτωλή δημοσιονομική διαχείριση» αφορά αποκλειστικά συγκεκριμένες κυβερνήσεις και όχι το σύνολο της ευρωζώνης.

«Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ! Το ενιαίο νόμισμα αποδίδει και για ορισμένους μάλιστα αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού σε περίπτωση που ένα μέλος, όπως η Ελλάδα, κηρύξει πτώχευση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο γάλλο δημοσιογράφο Γκιγιόμ Ταμπάρ παρεμβαίνει στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα σημειώνοντας ότι «οι πανηγυρικοί εορτασμοί για τα τριάντα χρόνια από την πρώτη εκλογή του Μιτεράν στην προεδρία συνθέτουν μια παραμορφωτική εικόνα αποκρύπτοντας τα αρνητικά της προεδρίας του».

Για να προσθέσει (δηκτικά) στη συνέχεια ότι «είναι γεγονός ότι ο Φρανσουά Μιτεράν έκανε ελάχιστα πράγματα». Στο ερώτημα αν θεωρηθεί ότι στη δική του προεδρία «η Γαλλία άλλαξε περισσότερο από ό, τι στις δύο θητείες Μιτεράν» ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν απαντά: «Aυτό είναι γεγονός».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ


ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ
http://oea-video.blogspot.de/2009/06/blog-post_10.html 



Όσον αφορά για το Άγαλμα του Δράκου με σώμα χελώνας (καβούκι χελώνας) με πόδια χελώνας τα οποία τελειώνουν σε νύχια δράκου δηλαδή ουσιαστικά πόδια δράκου και λαιμό κεφαλής σε σχήμα S λατινικού, δηλαδή λαιμό Δράκου και με κεφάλι Δράκου, αυτό το έβγαλε ο Ζισκάρ Ντ’Εσταιν στην ομιλία του όταν παρουσίαζε το τελειωμένο σχέδιο του Ευρωπαικού Συντάγματος, έβγαλε ένα τέτοιο αγαλματίδιο!
Το κυρίως μεγάλο άγαλμα βρίσκεται στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου στα ανάκτορα των Κινέζων Αυτοκρατόρων. Και πουλάνε σήμερα οι Κινέζοι το αγαλματίδιο αυτό σαν τουριστικό σουβενίρ. Ένα από αυτά είχε και ο Ζισκαρ Ντ’Εσταιν στα χέρια του, ο γαλλοεβραίος αυτός μογγολόμορφος αρχιμασόνος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας που αν προσέξετε ειδικά τα μάτια της σκατόφατσάς του μοιάζει σαν να είναι Κινέζος ο πούστης,


και το έβγαλε αυτό το αγαλματίδιο στο πόντιουμ στην Ευρωβουλή και στην εισαγωγική του ομιλία είπε:

«Ευχαριστούμε αυτό (ήτοι το αγαλματίδιο της Δρακοχελώνας!!!), διότι αυτό μας οδήγησε πιστά από την εποχή των Κινέζων αυτοκρατόρων (προ 6000 ετών) μέχρι και σήμερα (!!!) ...Από την αρχή ήξερε που μας πήγαινε..»,
είπε η γενοκτονική μισελληνική μογγολομασονοσκατόφατσα..

Εκτός από ύπατο έμβλημα-άγαλμα-σύμβολο των Αυτοκρατόρων της Κίνας και της επόπτου μασονικής δρακονιανής υπερστοας HONG, κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι και η πραγματική μορφή του Γιαχβέχα του Σιν-Σιων-Σινά-Τζενταϊ-Σεντάϊ-Σκατάϊ και το μουνί της δρακονιανής πουτάνας μάνας που τον πέταξε.
Δηλαδή ο μογγόλος «Σεφαρντιμ» Ντ’Εσταίν αυτόν στην ουσία ευχαριστούσε και όχι απλώς τον γήινο επόπτη HONG, αλλά τον Σεληνιακό Υπερ-επόπτη Δρακοντόμορφο-τερατόμορφο Σιν-Σιων προς τιμήν του οποίου η Κίνα έθεσε την Ημισέληνο με το άστρο στη σημαία της όπως ακριβώς και η Τουρκία με κόκκινο χρώμα αίματος γενοκτονίας και πολέμου εναντίον των αλλοφύλων λευκής+μαύρης φυλής.
Αυτόν λοιπόν παριστά το μεγάλο άγαλμα, τον Σιν-Σιών-Σινά(Κίνα) το ζώο-κτήνος-τέρας με το καβούκι χελώνας και κεφάλι-λαιμό και πόδια Δράκου, το οποίο και βρίσκεται σήμερα στα Ανάκτορα τα Αυτοκρατορικά της «Απαγορευμένης» πόλης του Πεκίνου. Βέβαια αυτά σήμερα τα επισκέπτεται ο κόσμος, και οι τουρίστες έναντι εισιτηρίου.
Και έτσι έχουμε έμμεσα μέσω των δηλώσεων του Ζισκάρ Ντ’Εσταιν την μορφή του Σιν-Σιών-Σινά-Τζενταϊ-Σεντάϊ, και των όμοιων τεράτων του σατανάδων της Δρακονιανής Σελήνης.

Κινεζικό Δόγμα Τίγρης και Δράκου.
Επινοηθέν από τα Κινεζικά Δρακονιανά επίγεια και διαστημικά επιτελεία, και με απλά λόγια σημαίνει ότι η Δύση είναι ο Τίγρης και η Κίνα είναι ο Δράκος. Πρώτα μεθοδεύουν τα συμπαιγνιακά θρησκευτικομασονικά ιερατεία Ανατολής+Δύσεως (HONG+ZEN+AOA+OTO+MTM+BENEN BERITH) την προβοκατόρικη ασθενή επίθεση της Τίγρης εναντίον του Δράκου και τελικά ο Δράκος αντεπιτίθεται και τα σαρώνει όλα.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30-5-2011





http://pjg.echosblogs.org/europe/2007/10/01/la-mascotte-de-la-convention-europeenne2222222222222

Η δήλωση του Ζισκάρ Ντ’Εσταιν σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» στις 11 Ιουλίου 2003

«Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΟΤ ΤΗΣ.

ΜΟΡΦΗ ΧΕΛΩΝΑΣ, ΚΕΦΑΛΙ ΔΡΑΚΟΥ...

Η Συνέλευση είχε ως «μασκότ» ένα κινεζικό αγαλματάκι που είχε τη μορφή χελώνας με κεφάλι δράκου. Με τη λήξη των εργασιών της Συνέλευσης, ο Ζισκαρ ντ’Εστεν έδωσε συμβολικά μερικά φύλλα σαλάτας στο αγαλματίδιο λέγοντας:

«Μας ακολούθησε σε όλο το ταξίδι μας και μας οδήγησε όπως έκανε για τους πρώτους κινέζους αυτοκράτορες ... Από την αρχή γνώριζε που μας πήγαινε...».


Η δήλωση του Ζισκαρ Ντ’Εσταιν σύμφωνα με την ιρλανδέζικη εφημερίδα «Irish Times» στις 12 Ιουλίου 2003 μία μερά μετά τη λήξη του Συνεδρίου.
http://www.safehaven.com/article/3354/the-euro-why-the-tortoise-could-yet-beat-the-hare

«Το συνέδριο για το μέλλον της Ευρώπης έληξε, με μια τελική επίδειξη μιας ραγδαίας ρητορικής. Ο πρόεδρος του Συνεδρίου, κ.Βαλερι Ζισκαρ Ντ’Εσταιν, έκλεισε την τελευταία συνεδρία μετά από ένα αριθμό αλλαγών της τελευταίας στιγμής στο προσχέδιο του Ευρωσυντάγματος, συμπεριλαμβανομένου πρόνιας για μια επίσημη σημαία της Ευρωπαικής Ενώσεως, ενός Ύμνου, μιας επετίου-εορτής και ενός σλόγκαν.

Αλλά (ο Ζισκαρ) κράτησε την τελευταία λέξη του για τον Βου Κεϊ (Wu Kei, ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΓΕ ΜΕ: ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ), μια χελώνα με κεφαλή δράκου που ο κ.Ζισκαρ τοποθέτησε στο γραφείο του κατά την διάρκεια κάθε συνεδρίας.

(Η τελευταία δήλωση του Ζισκάρ ήταν:)
«Το τελευταίο πρόσωπο που θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω είναι η χελώνα μου Wu Kei. Μας ακολούθησε και μας οδήγησε σε όλο το ταξίδι μας. Όταν είμασταν στη μέση του ρέματος, μας καθοδήγησε, όπως έκανε για τους πρώτους Κινέζους αυτοκράτορες, μέχρι που καταφθάσαμε στις όχθες του ποταμού. Και αναμένω, όπως επίσης και πολλοί από σας θα πιστεύετε το ίδιο, δηλαδή ότι από την αρχή, γνώριζε που ήθελε να μας πάει» (!!!)
Ο κ.Ζισκάρ κατόπιν έβγαλε κάποια φυλλαράκια μαρούλι και τάϊσε το αγαλματίδιο της χελώνας. Η χελώνα δεν είπε τίποτε.»


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ "ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ" ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ,
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ:
"ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΔΡΑΚΟΥ (ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "HONG") ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΕΠΙ 6.000 ΕΤΗ
(ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ
ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ), (ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.),
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ - ΣΑΞΟΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ - Ή ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΝΤΩΝ ΚΥΝΑΙΔΩΝ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ
ΚΡΑΤΩΝ ... ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΝ
ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ
ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ... ΚΑΙ ΝΟΗΣΑΝΤΕΣ ΟΛΟΙ
ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (!!!) ΑΥΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΟΥ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ, ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΖΟΥΣΑ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΩΝ "ΑΙΘΙΟΠΩΝ" ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ "ΜΥΗΣΗ".


Οι δηλώσεις αυτές του μογγολόμορφου Ντ'Εσταιν έγιναν κατά την προσπάθεια ψήφισης και θεμελίωσης του ευρωσυντάγματος το 2003 όπου και τελικά τα κατάφεραν με το ζόρι αν και υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από πολλές χώρες .. Αυτό σήμαινε και το πρακτικό τέλος της εθνικής ανεξαρτησίας των χωρών της Ευρώπης και της Ελλάδας.
Αυτό σήμαινε και την θεμελίωση του υπερκράτους της Ευρώπης και την ολοκλήρωση - συγκρότηση του άξονα της τριμερούς δηλαδή της ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ –ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ως άξονα ετοιμασμένον από τους δρακονιανούς για τη διεξαγωγή του Αρμαγεδδώνα εναντίον του άξονα «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας)

Ο ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ - ΚΙΝΑΣ ΤΟ 2005 ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ.

http://www.worldtempus.com/fr/actualites/a-la-une/detail/article/0-cartier-la-nouvelle-idole-des-chinois-1/

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΖΙΣΚΑΡ "ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ Β' Π.Π. ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ:
http://asor44.free.fr/esr/2rd/2rd.htm
http://www.xresistance.org/ecolresis.html

Η ΧΕΛΩΝΙΣΙΑ ΣΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ (ΟΜΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ REPTILIAN-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΟΥ - TALE QUALE):



(Επίσης τα περισσότερα υπονοούμενα περί καλού Δρακονιανου Κινέζου ερπετού «αυτοκράτορα» επί της γης, αφήνουν στα κινούμενα σχέδια περνώντας το μήνυμα περί ... καλού δράκου στα μικρά παιδιά! Αυτή είναι η συμπαιγνία των σεφαρντιμ αρχιραββινων και μανδαρίνων καθαρμάτων! Και αυτοί είναι οι "έλληνες" οι μαλακες οι ιδιοκτήτες μπορδελοιστοσελιδων κοιμισμένοι όρθιοι ακόμα. Πάρτε παράδειγμα από την ως άνω εύστοχη γελοιογραφία με τον Ζισκάρ ντ’ Εστέν μέσα σε ένα καβούκι χελώνας... Και κάντε τον συνειρμό από τα κινούμενα σχέδια των «καλών» ερπετικών «Turtles» (και χελώνες και νίτζα) πάντα εναντίων των «κακών» … ανθρώπων..)


http://216.35.68.200/displayStory.cfm?Story_ID=E1_TNPSPSP
As a gentle warning, Mr Giscard d'Estaing points out that his tortoise mascot has a dragon's head and, if called upon, can breathe fire through its nostrils.

Μετάφραση: ως ...ευγενική (τελική) προειδοποίηση, Ο Ζισκάρ ντ’εστέν επισήμανε ότι η χελωνίσια μασκότ του έχει και κεφάλι δράκου, και αν χρειαστεί, μπορεί να εκτοξεύσει φωτιά μέσα από τα ρουθούνια του..

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ._

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον φίλο του ιστολογίου για τα πρόσθετα στοιχεία και την πολύτιμη βοήθεια του!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙΝΑΣ: “New IMF Leadership Should Reflect New World Order”
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/new-imf-leadership-should-reflect-new.html

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΑΡΚΟΖΥ - ΚΙΝΑΣ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1587.html

ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/10000000.html

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html



ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/05/hong.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_17.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/2012.html


ΠΗΓΗ: http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/end_28.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/tXmvT+%28%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%A7%CE%91%CE%9F%CE%A3+-+%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF+%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF+%CE%9F.%CE%95.%CE%91.+%3Cbr%3E%CE%91%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%82+%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%26amp;+%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%29
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters