Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Eχουν και το θράσος να μας λένε, πως το 2020 το χρέος μας δεν θα πέσει στο 120% , άρα....

Παρέλαβαν ένα χρέος το οποίο στο 120% του ΑΕΠ και το έφτασαν στο 180% σε τρία χρόνια. Εδώ και μήνες διαπραγματευόταν με την κυβέρνηση τη λήψη ενός πακέτου περικοπών ύψους 13-16 δις. Ψηφίστηκε και αυτό από τη Βουλή.

Είναι φανερό ότι ήξεραν από την αρχή ότι ακόμη και αυτά τα μέτρα να πάρουμε δεν πρόκειται η χώρα να δει φως στο τούνελ!!!

Τώρα το παίζουν ότι έχουν διχογνωμία τα μέλη της Τρόϊκα και της Ε.Ε για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μας . Είναι φανερό ότι όλα τα σχεδίασαν έτσι στο γόνατο γιατί ούτως ή άλλως δεν τους ενδιέφερε το μέλλον των ανθρώπων αυτής της χώρας, παρά μόνο το δικού τους κέρδος.

Και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας επιβάλουν ειδικούς νόμους (φυσικά υπέρ των "επενδυτών") ,ειδικά καθεστώτα εθνικά επικίνδυνα, με λειτουργικές μεθόδους που ελάχιστα απέχουν από όσα ίσχυαν στο Νταχάου και στα άλλα στρατόπεδα του Γ' Ράιχ.

Και έχουν και το θράσος να μας λένε, τώρα, πως παρά τα δυο μνημόνια και τις επώδυνες θυσίες που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός, τελικά το 2020 το χρέος μας δεν θα πέσει στο 120% , άρα δεν θα είναι βιώσιμο!

Όμως, αφού το χρέος δεν είναι βιώσιμο, με βάση ποιές παραδοχές η Τρόϊκα επέμενε στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων;

Και εμείς πλέον έχουμε εγκλωβιστεί στο επωδύνως διλημματικό αδιέξοδο του «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». 

Είμαστε πλέον ιστορικά ερείπια.




topontiki.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/e-2020-120.html

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: O απίστευτος Γολγοθάς ενός Θεσσαλονικού για να ιδρύσει μια επιχείρηση.

Την Κυριακή το βράδυ παρακολουθούσα τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, στην Βουλή, να μιλά για ανάπτυξη και επενδύσεις!! Δύο λέξεις, που χρησιμοποίησαν τα τελευταία τρία χρόνια της κρίσης, όλοι οι Πρωθυπουργοί!

Ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα τη βουλής επανέλαβε πάνω από πέντε φορές ότι η κυβέρνησή του θα φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη!!!

Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν

Είτε ο Αντώνης έχει ξεχάσει τα οικονομικά που έμαθε στο πανεπιστήμιο

Είτε δεν τα ξέχασε και μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Θα παρουσιάσω λοιπόν σήμερα στον Μεσσήνιο Πρωθυπουργό μας, με κάθε λεπτομέρεια, τι τράβά στην κυριολεξία σήμερα, ένας άνθρωπος προκειμένου να ιδρύσει μια πολύ μικρή επιχείρηση και μάλιστα προσωπική!

Θα υποβάλλω τον ίδιο, στο μαρτύριο που τραβά κάποιος που θέλει να επενδύσει στην Ανάπτυξη, σε μια περίοδο, που η χώρα χρειάζεται νέους επιχειρηματίες με νέες ιδέες

Η παρακάτω περιγραφή των γεγονότων, είναι απόλυτα πραγματική, συνέβη πριν δύο εβδομάδες, στην Συμπρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, και είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πρωθυπουργό μας, τον Αντώνη, ο οποίος θα φέρει την ανάπτυξη!

Διαβάστε προσεκτικά κύριε Πρωθυπουργέ τι Γολγοθά ανεβαίνει κανείς όταν πάρει την τρελή απόφαση να επενδύσει χρήμα στις μέρες μας στην «πρωταθλήτρια της ανεργίας», στην Θεσσαλονίκη!!!

Διαβάστε προσεκτικά, όλα τα παρακάτω είναι πραγματική ιστορία και τα στοιχεία του συμπολίτη μας είναι πραγματικά μιας και μίλησε με τον Αρχισυντάκτη βάρδιας των AegeanTimes.

«Για να ιδρύσω μια πολύ μικρή επιχείρηση στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, πριν ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ μέρες, πήγα πρώτα στην Εφορία, για να θεωρήσω το μισθωτήριο. Χρειάστηκε να περιμένω 2 ώρες στην ουρά για μια απλή υπογραφή και μια σφραγίδα, διαδικασία η οποία είναι αναχρονιστική και άνευ ουσίας!

Κατόπιν, από τον πάνω όροφο της ΔΟΥ Καλαμαριάς, κατεβαίνεις στον πρώτο, όπου πρέπει να κλείσεις ραντεβού, με έναν αρμόδιο υπάλληλο της εφορίας, να έρθει να κάνει επιστασία τον χώρο!!! Τι είναι αυτό ε? Να δει μήπως και έχεις ξεκινήσει εργασίες χωρίς την άδεια του κράτους! Καλό ε? Μέχρι να έρθει να το δει, δεν κάνεις τίποτα … περιμένεις και τα νοίκια τρέχουν. Προσωπικά ήμουν τυχερός γιατί από την Δευτέρα που πήγα, μου έκλεισε ραντεβού για Τετάρτη! Ξέχασα να σας πω, ότι αν δεν πάτε προηγουμένως στον λογιστή σας να σας κάνει τα απαραίτητα έγγραφα, ραντεβού δεν έχει!!!

Το καλό είναι ότι στην ΔΟΥ Καλαμαριάς βρίσκεις κάπως εύκολα πάρκινγκ, μιας και βρίσκεται στην έξοδο του Περιφερειακού.

Την Τετάρτη λοιπόν ξαναπήγα στην ΔΟΥ Καλαμαριάς, για να πάρω με το δικό μου αμάξι τον υπάλληλο της Εφορίας και πήγαμε στο μαγαζί, το είδε απ έξω , μπήκε μέσα, είδε τα … ντουβάρια, και τον ξαναπήγα πίσω στο γραφείο του. Φυσικά άντε να βρεις να παρκάρεις μεσημεριάτικα, γιατι πρεπει να ξανανεβείς επάνω στην εφορία, να συντάξει την έκθεση ελέγχου για να μπορείς να κάνεις τα παρακάτω!

Να πας ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) κι ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Σε μια πάροδο της οδού 25ης Μαρτίου, είναι παραχωνιασμένο το ΤΕΒΕ, όπου εκτός του ότι είναι μακριά, για να παρκάρεις εκεί είναι αδύνατον, και συνεπώς παρκάρεις 2 χιλιόμετρα μακριά και πας με τα πόδια! Στου διαόλου τη μάνα η μια υπηρεσία από την άλλη δηλαδή

Με το συμφωνητικό ανα χείρας, λοιπόν, πήγα εκεί και χρειάστηκε να περιμένω άλλες δύο ώρες σε μια ουρά να πληρώσω 110 ευρώ ως προεγγραφή (γιατί ακόμη η πραγματική εγγραφή αργεί) αλλά επειδή δεν είχαν φωτοτυπικό, έπρεπε να πάω κάπου έξω να το βγάλουν φωτοτυπίες γιατί όπως καταλάβατε, το κράτος δεν βγάζει φωτοτυπίες στα πλαίσια της … «αγαστής του συνεργασίας» με τα φωτοτυπάδικα που βρίσκονται έξω από τις υπηρεσίες!!! (ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο)!

Με τις φωτοτυπίες ξανά επάνω στα σκαλιά, και υπογραφές από την προϊσταμένη και ξανά πίσω στο αυτοκίνητο.

Η μέρα όμως τελείωσε και δεν μπορούσα να πάω στο Επιμελητήριο. Το άφησα για την επόμενη ! Και το άφησα διότι για να πας στην Αριστοτέλους όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο, πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, για να σου βρει πάρκινγκ!!!

Ετσι, πρωι πρωι για να γλυτώσω την κίνηση, πήγα στο Επιμελητήριο που βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους! Μάλιστα! Ε δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρεις οπότε βρίσκεις ένα πάρκινγκ, πληρώνεις 5 ευρώ για να μη σου πάρει ο Μπουτάρης τις πινακίδες. Εκεί περίμενα στην ουρά άλλες δύο ώρες, για την προεγγραφή. Γιατί όπως σας είπα και για το ΤΕΒΕ, η προεγγραφή είναι … απαραίτητη στο κράτος για να κάνεις πραγματική … εγγραφή! Αδιανόητα πράγματα σκεφτόμουν διαρκώς !

Εκεί πλήρωσα και κάτι … ψιλά για την προεγγραφή και με όλα τα χαρτιά, ξαναπάω στην Εφορία, στο τμήμα μητρώου, για να κάνω την εγγραφή της επιχείρησης.

Καταλάβατε?

Από την Αριστοτέλους, ξανά πίσω στην έξοδο του Περιφερειακού, δηλαδή μία ώρα δρόμος μέσα στην κίνηση, να βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που αποφάσισες να ιδρύσεις μια επιχείρηση!!!

Δυστυχώς ήταν Πέμπτη , και «Μητρώο» –άγνωστο γιατί, τις Πέμπτες δεν δουλεύει!!!

Ετσι πήγα την επόμενη μέρα, όπου συνάντησα μια γυναίκα υπάλληλο της εφορίας από αυτές τις περιπτώσεις , που καταριέσαι όλους τους δημόσιους υπαλλήλους για χάρη της. Με ύφος εκατομμυρίων καρδιναλίων, μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να με εγγράψει, διότι στο μισθωτήριο δεν αναγραφόταν ο αριθμός της διεύθυνσης(!!!) και με … «διέταξε» να πάω να βρω τον ιδιοκτήτη και να ξανακάνουμε την διαδικασία από την αρχή!

Μπορω να σας πω, ότι το γεγονός ότι ήταν γυναίκα, ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πήδηξα μέσα στο γραφείο της να την πιάσω από τον γιακά! Διότι το συμβόλαιο αυτό το είχε θεωρήσει πριν μέρες ένα συνάδελφος της στο απέναντι γραφείο !!! Το είδε επίσης και ο συνάδελφος της που έκανε την επιστασία του χώρου, αλλά όλοι ,υπογράψανε φαρδιά πλατιά από δέκα χαρτιά ο καθένας με βάση αυτό το συμβόλαιο!

Τελικά αφού με έδιωξε , αποφάσισα και πήγα μόνος μου στον υπάλληλο που το θεώρησε , όπου ανακάλυψα ότι δεν χρειαζόταν να πάω να βρω τον ιδιοκτήτη και κάναμε την αλλαγή επί τόπου , και ξαναπήγα πίσω στην εφοριακό που δεν ήθελε την ζωή της βλέποντας με ξανά, μιας και της χάλασα την διάθεση για ραχάτι!!!

Αφού η «αυτού μεγαλειώτης της», μου έκανε και άλλες νέες παρατηρήσεις, δεν κατάφερε να με ξεφορτωθεί μιας και δεν της άρεσε μια βεβαίωση του ΚΕΠ ! Τελικά με την παρέμβαση της προϊσταμένης της, ενέγραψε την επιχείρηση με το ζόρι, αλλά με όλα αυτά χάθηκε η μέρα!!!

Αφού τελείωσα με όλα αυτά, την επόμενη εργάσιμη μέρα, με όλα τα χαρτιά παραμάσχαλα, χωρίς να διαβάσω το απεργιακό δελτίο, πήγα στο ΤΕΒΕ απ όπου με έδιωξαν γιατί η κοπέλα που χρειαζόμουν απεργούσε!!! Τζάμπα δηλαδή ήμουν δυο ώρες μέσα στους δρόμους και συναγωνιζόμουν με εκατοντάδες Θεσσαλονικιούς για μια θέση πάρκινγκ στην οδό Μαρτίου!!!

Ξαναπήγα λοιπόν μετά από δυο μέρες που τελείωσε η … απεργία της κοπέλας, για να κάνω όπως καταλάβετε την κανονική εγγραφή στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ)!

Στήθηκα σε δύο ουρές, από μια ώρα σε κάθε μια, σε μια τρίτη για να πάρω πρωτόκολλο και στο τέλος, αφού ΄έκλεισα ένα ολόκληρο τρίωρο μέσα στο ΤΕΒΕ, πήρα το πολυπόθητο χαρτί της κανονικής εγγραφής υπογεγραμμένο.

Φυσικά, περπάτησα κάνα χιλιόμετρο ως το αμάξι, μιας και ξέχασα να σας πω ότι βρήκα πάρκινγκ … κοντά !!!

Και ξανά-μανά εμπρός για την οδό Αριστοτέλους στο Επιμελητήριο με όλο το πακέτο!!

Αντε πάλι να βλαστημάς γιατί δεν βρίσκεις πάρκινγκ και καταλήγεις στην παραλία , όπου με 5 ευρώ, δίνεις το αμάξι στο ένα και μοναδικό πάρκινγκ! Και περπατάς στην Αριστοτέλους όπου πρέπει να περιμένεις ξανά, καμιά ώρα στην ουρά του Επιμελητηρίου για να κάνεις την … πραγματική εγγραφή στο Επιμελητήριο!!!!

Εκει ξαναπληρώνεις πάλι!!!

Κατι ψιλά … αλλά ξαναπληρώνεις.

Με όλα αυτά τα χαρτιά, αισθάνθηκα κάπως σαν ήρωας, που τα έβαλα με ολάκερο το κράτος και τελείωσα σε μια εβδομάδα, όταν κάποιοι άλλοι χρειάζονται δύο δηλαδή και πολλές φορές δεν τελειώνουν καν!!!

Με αυτά τα χαρτιά, πάω στον λογιστή , που βρίσκεται στου διαόλου τη μάνα, και του δίνω κι αυτουνου ένα πακέτο αντιγράφων, που όλες αυτές τις μέρες, είχα καταφέρει να γεμίσω ένα ντοσιέ χαρτιά από τις υπηρεσίες που πήγα!

Εκεί συντάσσουμε ένα άλλο έντυπο, και η εταιρία έχει ιδρυθεί!

Δεν μπορείς όμως να δουλέψεις!!!

Διότι πρέπει να …. ξαναπάς στην Εφορία, δηλαδή στον Περιφερειακό, να περιμένεις στην ουρά, για να θεωρήσεις βιβλία και στοιχεία και να γνωστοποιήσεις που τηρούνται αυτά!

Αυτή είναι η διαδικασία φίλοι μου της ίδρυσης , μιας πολύ απλής επιχειρήσεως!!!

Χρειάζεσαι όλα τα παραπάνω χαρτιά, και ΤΕΣΣΕΡΑ ντεπόζιτα βενζίνης για να τρέχεις σαν τον παλαβό, από την καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, για να συστήσεις μια επιχείρηση ! Και δυστυχώς, δεν έχεις τελειώσει ακόμα…

Μετά τραβάς ακριβώς τα ίδια για σου βάλουν ρεύμα! Πάγια, πληρωμές ηλεκτρολόγων για σχέδια , κι όλα τα γνωστά, με ατελείωτες ουρές στην οδό Πόντου όπου βρίσκεται η ΔΕΗ. Και δε τελειώνεις με τις ουρές …

Διότι χρειάζεσαι να πας στον ΟΤΕ, με νέες ατελείωτες ουρές για να βαλεις ένα τηλέφωνο κι ένα φαξ!


Και φυσικά, δυο μέρες στο ΙΚΑ για να τελειώσεις τα διαδικαστικά της πρόσληψης ενός και μόνο υπαλλήλου λες κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με ένα Mail όπως σε άλλες χώρες!!!

Όλα αυτά λοιπόν χρειάζονται μέρες ολόκληρες, και άλλα δυο – τρία ντεπόζιτα βενζίνης για τα πήγαινε-έλα και τα νεύρα κρόσια !

Και που να ήταν μια επιχείρηση με εταιρική μορφή, ΟΕ ΕΕ ή ΕΠΕ ΑΕ! Εκει να δείτε τι γίνεται επιπρόσθετα απ ότι σας περιέγραψα. Εξτρα δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και έξτρα πήγαινε έλα στις εφορίες και στα γραφεία συμβολαιογράφων και δικηγόρων!

Σας ερωτώ λοιπόν, και σας ερωτώ ξεκάθαρα…

Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας πολιτικός, όταν μιλά για ανάπτυξη, ειδικά την περίοδο της κρίσης» ;;;

Αυτά λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι, τραβά στην κυριολεξία, οποιοσδήποτε θελήσει σήμερα να επενδύσει στην Ελλάδα!

Εμείς από την πλευρά μας, να πούμε ότι στην Αθήνα, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα από ότι μας περιγράφει ο φίλος μας από την Θεσσαλονίκη!

Γι αυτό θα κάνουμε μια πρόταση στον Πρωθυπουργό μας, που κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση, επαναλαμβάνει πάνω από δεκαπέντε φορές την λέξη ανάπτυξη!

Όπως ίσως θα … έχει ακούσει ο Πρωθυπουργός μας, εδω και 15 χρόνια έχει ανακαλυφθεί το … ίντερνετ!!!

Γιατί λοιπόν σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο δεν αναλαμβάνει κάποιος να εκμηδενίσει τον χρόνο που χρειάζεται για να ιδρυθεί μια επιχείρηση?

Και αυτό μπορεί να γίνει με τον εξής απλούστατο τρόπο:

Σε ένα δωμάτιο, που θα το ονομάσουν «Κέντρο Υποδοχής Επενδυτών», θα υπάρχουν τρία «γκισέ»!

Ένα του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) ένα της ΕΦΟΡΙΑΣ, κι ένα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ!

Χωρίς να αλλάξει η ταμειακή διαδικασία και το δημόσιο λογιστικό, ο υπάλληλος κάθε γκισέ, θα είναι συνδεδεμένος με την υπηρεσία του, με την γνωστή ακόμη και στους «Παπούα» πλέον, τεχνολογία του ίντερνετ!

Και λέω χωρίς να αλλάξει το δημόσιο λογιστικό (γιατί έχω μια ιδέα πολύ καλύτερη, αλλά για να γίνει θα περάσουν πέντε με δέκα χρόνια! Οπότε ρίχνω αυτήν που μπορεί να γίνει ακόμη και αύριο)!

Οποιος θέλει, με την ταυτότητα του, θα πηγαίνει στο «κέντρο υποδοχής επενδυτών» και θα εγγράφεται πρώτα στο ΤΕΒΕ, μετά στο Επιμελητήριο και με τα δύο αυτά χαρτιά θα κάνει την εγγραφή στα μητρώα της εφορίας. Ούτε προεγγραφές ούτε τίποτα. Την ίδια μέρα, σε τρεις διαφορετικές ουρές στον ίδιο χώρο θα μπορεί να ιδρύει κάποιος την επιχείρησή του, μέσα σε μια εργάσιμη μέρα.

Προτείνω μάλιστα να υπάρξουν τρεις ζώνες στα γκισέ

Μια για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις όπως αυτή που ίδρυσε ο φίλος μας

Μια για εταιρικές μορφές ΟΕ και ΕΕ, ΕΠΕ κι ΑΕ

Και μια για αλλοδαπούς που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα

Τελειώνοντας από τα γραφειοκρατικά, στην είσοδο του κτηρίου, θα υπάρχουν γραφεία της ΔΕΗ , της ΥΔΡΕΥΣΗΣ και του ΟΤΕ καθώς και όσων άλλων παρόχων το επιθυμούν, για να λαμβάνεις εύκολα φως, νερό τηλέφωνο!!!

Στον ίδιο χώρο, υπηρεσία του Υγειονομικού, για όσους χρειάζονται και την υπηρεσία αυτή (καφετέριες εστιατόρια, κτλ)!

Χωρίς λοιπόν το κράτος να αλλάξει κανένα νόμο, χωρίς να κάνει καμία
απολύτως «επανάσταση» που κατά καιρούς μας υπόσχονται οι κομματάρχες, θα μπορούν τρεις υπάλληλοι από τρεις διαφορετικές υπηρεσίες, να στεγάζονται σε ένα ενιαίο χώρο, μειώνοντας κατά 90% τον χρόνο που απαιτείται για να ιδρυθεί μια νέα επιχείρηση!
Είπε κανείς τίποτε;;

Γιατί δεν έχει γίνει αυτό μέχρι σήμερα;;; Δεν το έχει σκεφτεί κανείς άλλος;;;

Οσο για το κόστος, αυτό είναι μηδαμινό, για να μη σας πω ότι θα υπάρξει και κέρδος σε εργατώρες, από την αποφόρτιση των υπηρεσιών !!!

Ο οικονομολόγος Πρωθυπουργός μας, ο Α.Σαμαράς, ξέρει καλά ότι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί ΔΕΝ το έκαναν γιατί δεν ήθελαν να το κάνουν!

Εκείνος άραγε θέλει;

Κι επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έχει καμία απολύτως σοβαρή και ανέξοδη πρόταση, για «μείωση της γραφειοκρατίας στην ίδρυση των επιχειρήσεων», γιατί δεν υιοθετεί την δική μου, αύριο κιόλας!!!!

Αλλιως γιατί τάζει ανάπτυξη ;;;

Ποιος παλαβός, ποιος θεότρελος άνθρωπος θα έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι θα τραβήξει τα πάθη του Ιησού, όπως περιγράφει και στην μαρτυρία του ο φίλος μας;;;

Το ξέρει καλά τόσο ο Α.Σαμαράς όσο και ο Γ.Παπανδρέου και ο Λ.Παπαδήμος που κυβέρνησαν τη χώρα στην περίοδο της κρίσης, ότι οι επενδυτές ακούν Ελλάδα και … τρέχουν!!!

Τι τον κρατά και δεν απλοποιεί με τον τρόπο που περιέγραψα τις διαδικασίες ίδρυσης μιας επιχείρησης; Οι συντεχνίες των δημοσίων υπαλλήλων μήπως;

Γιατί για να ξεκινήσει η ανάπτυξη και να έρθουν οι επενδύσεις πρέπει προηγουμένως να στρώσεις το έδαφος!

Για να σε δούμε Αντώνη…

Γιατί πολλές φορές είπες τη λέξη «ανάπτυξη» από τότε που έγινες πρωθυπουργός, αλλά ούτε ένα νόμο προς την κατεύθυνση αυτή δεν ψήφισες!!! Ξεκίνα λοιπόν από εκεί! Αλλιώς, θα κουνάς κι εσύ, όπως και οι πρηγούμενοι, το καλαματιανό μαντήλι στο τρένο της ανάπτυξης που περνά … αλλά δεν σταματά ποτέ στην χώρα μας!!!



Γιώργος Αδαλής 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/o_14.html

Μικροομολογιούχοι κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο πανάκριβο αυτοκίνητο του Βενιζέλου.

Το ραντεβού τελικά μεταξύ του κ. Προβόπουλου και των κ. κ. Βενιζέλου και Σαχινίδη ακυρώθηκε
- Οι μικροομολογιούχοι που έχασαν τα λεφτά τους, είναι εξοργισμένοι από τα δύο πολιτικά πρόσωπα
- Το πανάκριβο αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου εγκλωβίστηκε στην οδό Ομήρου και προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
- Μαζί με τον Φίλιππο Σαχινίδη στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και δημοσιογράφοι

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο εξελίχθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Πανεπιστημίου, όπου θα γινόταν η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη με τον Διοικητή της Τράπεζας, κ. Προβόπόυλο.

Το ραντεβού αυτό όμως ποτέ δεν έγινε και μάλιστα ακυρώθηκε, καθώς οι μικρομολογιούχοι οι άνθρωποι δηλαδή που είχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και με το κούρεμα έχασαν τους κόπους μιας ζωής, μόλις είδαν τους δύο πολιτικούς άντρες εξοργίστηκαν και τους προπηλάκισαν.

Μόλις οι μικρομολογιούχοι αντιλήφθηκαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, τότε κυριολεκτικά όρμηξαν κατά πάνω του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στην οδό Ομήρου. Τότε εκτυλίχθηκαν στιγμές απείρου κάλλους, με τους μικροομολογιούχους να κλωτσάνε με μανία το αυτοκίνητο και να ρίχνουν μπουνιές στα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Επικράτησε πανικός με τις λίγες αστυνομικές δυνάμεις να αιφνιδιάζονται από την οργή των συγκεντρωμένων! Μάλιστα, ο κ. Σαχινίδης που είχε προλάβει να μπει στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα εγκλωβισμένος στο κτίριο.

Μετά από λίγο και μετά βίας κυριολεκτικά το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου, η περιβόητη δηλαδή BMW των 750.000 ευρώ φυγαδεύτηκε με τους μικρομολογιούχους να βρίζουν τον κ. Βενιζέλο με βαριές εκφράσεις, καθώς λόγω του κουρέματος επί των ημερών του, αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τα λεφτά τους και από τότε δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα για αυτούς.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν πραγματικά άσχημες, καθώς οι συγκενρωμένοι σχεδόν λιντζάρησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.







newsit

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6528.html

Οι…VOLVO

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ κατανοούμε την αναγόρευση σε «ύπατο» τον εκάστοτε πρόεδρο της Βουλής και την «υπεραξία» του έργου του. Και την παραμένουσα ισχύ μετά τη θητεία του και «απόσυρση». Εκεί, στο τζάκι με τις αναμνήσεις και το…μνημειώδες έργο τους, κι ύστερα για δουλειά γραφείου στο γραφείο (εντός της Βουλής).

Το δικαιούνται κι ας τους χωρίζουν δεκαετίες απ’ την ενεργό τους δράση. Με ψήφο κοινοβουλευτικών μας, που κι αυτοί/τές ονειρεύονται. Ακόμα και μιας μέρας προεδριλίκι, όσο να διορίσουν την.. κόρη τους.

ΚΑΙ πώς να πας απ’ το σπίτι στη βουλή; Το ταξί είναι αδιανόητο για τον «τέως» και τους «πρώην». Κι αν δεν έχουν οδηγό, έχουν VOLVO S60. Με υπογραφή Μεϊμαράκη-δεν τα’ βγαλε απ’ τη τσέπη του-σήμερα εσύ, αύριο εγώ και το ταμείο δεν αδειάζει από τέτοια.

Κι αν ο κ. Πετσάλνικος δεν δέχτηκε το «δωράκι» και τον τιμά, οι επόμενοι «πρώην» το άρπαξαν ασμένως. Για να κυκλοφορεί με άνεση η κα Μπενάκη (κάτι της υπέδειξε ο μακαρίτης Γιαννόπουλος, αλλά ας το ξεχάσουμε) και ο πολύς, εξαφανισμένος και αλήστου (πολιτικής) μνήμης κ. Σιούφας, υπεύθυνος για διορισμούς στη Βουλή και στο απυρόβλητο, με τις υπογραφές του «σώματος».

ΤΟ παραπάνω είναι δείγμα παραμένουσας τάσης για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Με κάποιους να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους «πού πήγαν τα λεφτά;» κι άλλους να καραδοκούν σαν τα κοράκια. Κι αν (άλλο παράδειγμα) οι κ.κ. Λυριτζής και Οικονόμου, Τσαπανίδου κ.ά. αφανείς και αθέατοι που τσέπωναν απ’ την ΝΕΤ το χιλιαρικάκι τους, έκαστος/η ημερησίως διερωτώνται «πού πήγαν τα λεφτά;» κάτι δεν πάει καλά με τη λογική και τη δημόσια ηθική μας.

ΔΕΝ αλλάζουν οι δομές, δεν καταργούνται νόμοι κι εμείς ελπίζουμε και προσδοκούμε. Και πού θα βγάλει η μονοσήμαντη και λυσσώδης επιμονή μας «περί το χρυσίον»; Τα κοράκια περιμένουν και θα μας…καλύψουν το οικονομικό. Ξαναγεμίζει, οσονούπω, ο κορβανάς κι αυτοί καταστρώνουν σχέδια. Θα τον ξαναδειάσουν. Χωρίς κανένα μαχαίρι να τους κόψει το χέρι, κάποιος νόμος να τους κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας (μας) απ’ το ψητό (τους).

ΞΑΝΑΠΑΜΕ στη…VOLVO. Τόσα και τόσα αποφασίστηκαν «επαναστατικώ δικάιω» και πέραν απ’ την πίεση της Τρόικας. Τόσα αναδρομικά κατακρατώνται και «επιστρεφόμενα» αναδιανέμονται. Με την αποφασιστικότητα των κυβερνώντων, τις υπερβολές και την αναλγησία τους. Δεν κατανοούμε την επιμονή τους να ΜΗΝ κλειδώνουν το γραφείο (στη Βουλή) και ν’ αρπάζουν το κλειδί της VOLVO (έστω και με leasing) των πρώην προέδρων της Βουλής.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/volvo.html

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Η EUROBANK ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η EUROBANK ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ;













 http://lobbystasgr.blogspot.gr/2012/11/eurobank-eurobank.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/eurobank.html

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

PERIKLES-PROTOMIΑΦΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ;

Σημεία των καιρών; Τι να πούμε!

Εκτιμούμε αφάνταστα τον σπουδαίο ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη και την ιστορία του στο χώρο της τέχνης.

Eίναι ο καλλιτέχνης που κλήθηκε από την Δημοτική Αρχή να φιλοτεχνήσει το νέο σήμα του ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όμως η αφαίρεση του Περικλή από σήμα- κατατεθέν του Χολαργού, με τον οποίο έχει ταυτιστεί για 2500 χρόνια, αποτελεί ιστορικό ατόπημα!

Άραγε, ποιες ανάγκες ήταν αυτές που επέβαλαν την εξαφάνιση της προτομής Περικλή από το σήμα του Δήμου και την αντικατάστασή του με ενωμένα κλαδιά ελιάς με δάφνη και έναν δωρικό κίονα πίσω από αυτά;
sima-dimou

Όπως εξήγησε ο ζωγράφος, ο δωρικός κίονας παραπέμπει εμμέσως στον Περικλή!

Αδιανόητο! Αντικατάσταση του Περικλή, μόνον με την απεικόνιση ολόκληρου του Παρθενώνα θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Σε διαφορετική περίπτωση, αποτελεί ιστορική παρέκκλιση.

Το έργο αυτό καθ' αυτό, μπορεί να δείχνει τις αρετές του καλλιτέχνη, όμως βρίσκεται εκτός θέματος αναφορικά με τον Χολαργό.

Ο Χολαργός έχει ταυτιστεί με τον Περικλή, πώς να το κάνουμε; Ο Δήμος επίσης από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του έχει για σήμα του τον Περικλή, η οδός Περικλέους είναι η πιο γνωστή σε όλη την Αττική λεωφόρος προαστίου, πώς είναι δυνατόν να αφαιρείται ο Περικλής από την ταυτότητα του Χολαργού;

Η παρουσίαση του...νέου σήματος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού προκάλεσε αντιδράσεις, παρ'όλα αυτά ψηφίστηκε ως νέο σήμα από την πλειοψηφία του Δ.Σ.!!!

Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος, στην προσπάθειά του να πείσει για το αποτέλεσμα του καλλιτέχνη: "Εάν ζούσε ο Περικλής σήμερα, θα έδινε την συγκατάθεσή του σε αυτό το δημιούργημα για για το νέο σήμα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού".

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικολάου, ανταπαντώντας στον κ. Δασκαλόπουλο, είπε: "Ο Περικλής ήταν στρατηγός και εάν ζούσε σήμερα, θα σου ξήλωνε τα γαλόνια και θα σε έκανε απλό επιλοχία" (Σημ. ο κ. Δασκαλόπουλος είναι απόστρατος αξιωματικός του πυροβολικού).

Πάντως, είναι βέβαιον ότι το συγκεκριμένο σήμα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Καλά ρε παιδιά, μας κλέβουν την ιστορία οι γυφτοσκοπιανοί και άλλοι ανιστόρητοι λαοί, βγάζουμε τα μάτια και μόνοι μας;


indobserver.blogspot.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8329.html

ΑΝΕΡΓΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ. ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΓΕ ΤΟ 20ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ... "ΛΥΠΗ" ΤΟΥΣ ΤΓΩΡΑ ΟΙ 153 ΕΦΙΑΛΤΕΣ;

astynomikoi-dias


Τελικά τραγωδία αποκαλύφθηκε με το άγνωστο και απανθρακωμένο πτώμα στα Μελίσσια. Πρόκειται για μια άνεργη κοπέλα, Eλληνίδα, που βγήκε χθες τη νύχτα από το σπίτι της, λούστηκε με παραφίνη και αυτοπυρπολήθηκε.Ένα ακόμα φοβερό γεγονός στην Ελλάδα που βυθίζεται στην φτώχεια του τρίτου προδοτικού Μνημονίου. Η αναγνώριση έγινε το πρωί της Τετάρτης από συγγενικό της πρόσωπο.Το ρεπορτάζ και η φώτο της Τρίτης εδώ:..

 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/20-153.html

Η παγίδα του Δουβλίνου - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Η παγίδα του Δουβλίνου - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους
Ο Bryan Carter ήρθε στην Αθήνα το 2011 και γύρισε ένα ντοκυμαντέρ για τις συνθήκες που επικρατούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται στη χώρα μας “χωρίς χαρτιά”, τις συνθήκες στις οποίες κρατούνται και τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον τους. Επιπλέον, σε αυτό το ντοκυμαντέρ παρουσιάζει και την “παγίδα” των συμφωνιών που εγκλωβίζουν τους αιτούντες άσυλο σε συγκεκριμένες περιοχές – παρομοιάζει τη συνθήκη του Δουβλίνου σαν “παγίδα” για αυτούς τους ανθρώπους.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ενός Αφγανού πρόσφυγα ο οποίος έφυγε από τη χώρα του γιατί κινδύνευε η ζωή του, έφτασε στην Ελλάδα όπου οι συνθήκες ήταν τραγικές, οπότε προσπάθησε και κατάφερε να φτάσει στο Βέλγιο, όπου και ζήτησε άσυλο. Το Βέλγιο αρνήθηκε να του το παράσχει και επιπλέον τον μετέφεραν… και πάλι στην Ελλάδα!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε τον Αφγανό πρόσφυγα, καθώς έκρινε ότι και η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες (καθώς είναι αποδεδειγμένα τραγική η κατάσταση για όσους αιτούνται άσυλο), αλλά και το Βέλγιο δεν έπραξε ως όφειλε βάσει των συνθηκών, καθώς είναι ξεκάθαρο (πια) ότι θα παραβιαστούν τα θεμελιώδη δικαιώματα του πρόσφυγα με την μεταφορά του στην Ελλάδα (δεν επιτρέπεται να στείλεις τον πρόσφυγα/μετανάστη/αιτούντα άσυλο, σε μια χώρα που ξέρεις εξαρχής ότι θα καταπατηθούν τα θεμελιώδη δικαιώματά του).





Ντοκυμαντέρ: Η παγίδα του Δουβλίνου (ελληνικοί υπότιτλοι). Μια άλλη πλευρά της Ελληνικής κρίσης.

Dublin’s trap: another side of the Greek crisis (Belgium, 2011)
(Μεταφρασμένη περιγραφή από τη σελίδα του Bryan Carter δημιουργού του ντοκιμαντέρ)

Η ‘Παγίδα του Δουβλίνου‘ εξετάζει την άνοδο του εθνικισμού στην Ελλάδα εν μέσω της οικονομικής κρίσης και μιας άνευ προηγουμένου ροής μεταναστών χωρίς χαρτιά. Χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τη Βελγική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (Belgian Federation of Professional Journalists) και γυρίστηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2011.

Μεταξύ άλλων, το 2012 προβλήθηκε στα φεστιβάλ: 14th Thessaloniki Documentary Festival, Millenium International Documentary Film Festival, Festival des Libertés, Festival of Migrant Films.
Μεταδόθηκε, επίσης, από τα τηλεοπτικά δίκτυα: ORF 2 (Austria), Odisea (Spain), Canal Z (Belgium).
H έκδοση με Ελληνικούς υπότιτλους εδώ:

Μέσα από την ιστορία ενός Αφγανού πρόσφυγα, ο οποίος ζήτησε άσυλο και κέρδισε μια ιστορική νίκη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η ταινία ρίχνει φως στις συνέπειες της μεταναστευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα.

Η ‘Παγίδα του Δουβλίνου’ δίνοντας εξίσου το βήμα σε πολιτικούς, διανοουμένους, ακτιβιστές και εξτρεμιστές, περιγράφει το πώς, τα μέτρα λιτότητας, σε συνδυασμό μ’ ένα πρωτοφανές ρεύμα εισόδου μεταναστών, εκκολάπτουν φαινόμενα ρατσισμού και ακραίου εθνικισμού. Και μια ανθρωπιστική κρίση στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης.

Την κατάσταση, τέλος, επιβαρύνει ο άνισος μηχανισμός επαναπατρισμού που εφαρμόζεται στην Ε.Ε, γνωστός και ως «Δουβλίνο 2», σύμφωνα με τον οποίο αρμόδια χώρα για την εξέταση ασύλου των προσφύγων είναι η χώρα εισόδου τους στην Ε.Ε.



Directed by Bryan Carter & Sean Carter
Research Supervisor: Angeliki Katsoulaki
Written and narrated by Bryan Carter
Director of photography: Sean Carter
Sound: John-Patrick Goffin
Editing: Youri Van Cutsem & Sean Carter


Παραλληλογράφος

Ντοκουμέντο – κόλαφος κατά του Κ.Σημίτη - Μια άκρως επικριτική επιστολή είχε στείλει το 1998 ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ στον τότε πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για «καταστροφή της χώρας»



Το 1998, ο γηραιός τότε υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Παπαδημητρίου απέστειλε στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη μία έντονα επικριτική επιστολή, η οποία -ιδιαίτερα για τα θέματα του χρέους που σήμερα ταλανίζουν τη χώρα- μπορεί να χαρακτηριστεί και ως προφητική. Ο Γ. Παπαδημητρίου κατηγορεί τον Κ. Σημίτη για υπερδανεισμό και καταστροφή της χώρας, για αντικατάσταση της «αυλής της Εκάλης» από «αυλή του Κολωνακίου», ενώ αναφέρεται και στη διαφυγή του Κ. Σημίτη στο εξωτερικό, την περίοδο της δικτατορίας, με ειδικά ναυλωμένη πτήση από τους Γερμανούς. Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Έπειτα από πολλές αμφιταλαντεύσεις αποφασίσατε πρόσφατα να επισκεφθείτε και την αποικία της ελληνικής επικράτειας, την Αιτωλοακαρνανία, που τους μόνους που γνωρίζει είναι ο έφορος και ο στρατολόγος. Κι ασφαλώς θα ακούσατε τις οιμωγές οργής και φρίκης των απόκληρων της μοίρας καπνοπαραγωγών. Και θα διαπιστώσατε ότι οι νέοι πήραν το δρόμο της άτακτης φυγής. Γιατί η καιόμενη βάτος της κρίσης της Αιτωλοακαρνανίας δεν μπορεί να αποκρυβεί. Οι πάντες περίμεναν να ακούσουν από το στόμα του πρωθυπουργού μια υπόσχεση για λύση των βασικών και επειγόντων προβλημάτων του νομού. Και δεν κρίνατε σκόπιμο ούτε να μνημονεύσετε καθόλου το καπνικό, το Πλατυγιάλι, την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, το φράγμα Αχυρών, το Εφετείο κλπ. Τα ξεχάσατε όλα Αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά , αφού ξεχάσατε και τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Ούτε μια φορά δεν μνημονεύσατε το όνομα του. Κι όμως υπήρξαν …πασοκικοί που σας χειροκρότησαν. Αναφερθήκατε όμως στη ζεύξη Ρίου-Αντίρριου- ένας θεός ξέρει πότε θα γίνει-, ως και στη ζεύξη Ακτίου-Πρεβέζης. Κανένας δεν είχε αντίρρηση για τη σπουδαιότητα κατασκευής τους. Αλλά και τα δυο έργα δεν είναι αναπτυξιακά του νομού μας αλλά εθνικά έργα.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Έχετε γίνει γνωστός, την εποχή που οι Γερμανοί έστειλαν ειδικό αεροπλάνο και σας πήραν από την αγκαλιά των Απριλιανών, για να σας προφυλάξουν .Όταν άλλοι έπαιρναν το δρόμο των φυλακών, των ξερονησιών και της παρανομίας. Και ζούσαν με τις 17 δραχμές που τους έδινε καθημερινά το κράτος των Ελλήνων Χριστιανών…

Προσωπικά γνωριζόμαστε καλά από την εποχή που ως αλεξιπτωτιστής της Δημοκρατικής Άμυνας προσγειωθήκατε στο ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ μας είχαμε σοβαρές ιδεολογικές αντιθέσεις και ο χρόνος με δικαίωσε απόλυτα. Γνωστή και η σύγκρουση μας στο ΚΥΣΥΜ που ως υπουργός αντιτάχθηκα στο ξεπούλημα της Ολυμπιακής και αναγκάστηκα να υποβάλω παραίτηση στις 2 Ιουνίου το 1986 που δεν έγινε δεκτή. Αλλά αργότερα έγινε ανασχηματισμός για να απομακρυνθώ μόνο εγώ. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε ξεχάσει τα συγχαρητήρια που μου έδινε στο υπουργικό συμβούλιο για τη δράση και επιτυχία στο υπουργείο……

Κύριε Πρόεδρε

Ήρθατε στο ΠΑΣΟΚ το 1974. Με τις διαγραφές του 1975 της Δημοκρατικής Άμυνας-Καράγιωργας, Κωνσταντόπουλος, Μερκούρη, Ροκόφυλλος και άλλοι εγκαταλείψατε τους διαγραφέντες για να γλιτώσετε τη διαγραφή. Φύγατε για τη Γερμανία ώσπου να περάσει η θύελλα. Απουσιάσατε από τους μεγάλους αγώνες του Κινήματος. Κι επιστρέψατε όταν είχε αρχίσει το ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη πορεία προς την εξουσία. Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου σας καθαίρεσε από το Εκτελεστικό Γραφείο λουφάξατε περιμένοντας τη σίγουρη εκλογική νίκη. Αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν σας έδωσε θέση στα ψηφοδέλτια. Αλλά εσείς είχατε γαντζώσει για καλά περιμένοντας το λαγό να περάσει από το καρτέρι. ..

Με τον εκλογικό θρίαμβο του 1981, υποκύπτει ο Ανδρέας Παπανδρέου στις πιέσεις διαφόρων παραγόντων και σας τοποθετεί στο υπουργείο Γεωργίας ως εξωκοινοβουλευτικό υπουργό. Η προσφορά σας ήταν αρνητική. Το 1985 προτείνατε την επανεκλογή του Κ. Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας , με τον οποίο είχατε άψογη συνεργασία. Και η απομάκρυνση του Γεράσιμου Αρσένη σας έφερε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Για την επιτυχία σας μίλησε ο σημερινός υπουργός σας και τότε υφυπουργός Γιάννος Παπαντωνίου. «Η οικονομική πολιτική του ’80 απέτυχε». Με τον ετεροχρονισμό της ΑΤΑ σας υποτιμά ο Ανδρέας Παπανδρέου μέσα στη Βουλή και σιωπήσατε. Δεν εγκαταλείψατε το ΠΑΣΟΚ, κι οι σχέσεις είχαν μπει σε ένα τούνελ χωρίς έξοδο. Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου δέχεται την επίθεση της πολιτικής του εξόντωσης από τους πολιτικούς του αντιπάλους είστε ένας από τους μεγάλους απόντες εκείνης της εποχής. Το καλοκαίρι του 1990 ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε προσυνεδριακή περίοδο αμφισβητείτε ευθέως τις θέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου για τα εθνικά θέματα. Μάλιστα δε καταψηφίσατε και τις δαπάνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ενώ το καλοκαίρι του 1991 στέλνετε συγχαρητήριο μήνυμα στο Συνέδριο του Συνασπισμού, που είχε παραπέμψει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο. Το βράδυ της αθώωσης στις 17-1-1992, λάμπατε δια της απουσίας σας από το σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τον Αύγουστο του 1995, όταν ήσασταν υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας, ξέσπασε η κρίση στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Κι όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου σας ζήτησε να τον ενημερώσετε τηλεφωνικά από τη Σίφνο που κάνατε τις διακοπές σας, του απαντήσατε «Νομίζω κύριε Πρόεδρε, ότι το θέμα το χειρίζεται ο υφυπουργός Ροκόφυλλος.» Δεν είχατε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες. Κι όταν από την Έκθεση Θεσσαλονίκης τόνισε ότι «το υπουργείο Βιομηχανίας απέτυχε» τότε αναγκαστήκατε να υποβάλετε παραίτηση χωρίς να φύγετε από το ΠΑΣΟΚ.

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, με τα γνωστά τερτίπια φθάσατε στην πρωθυπουργία. Και η πρώτη σας ενέργεια ήταν να δηλώσετε ότι «δεν έχετε καμιά σχέση με το χθεσινό ΠΑΣΟΚ». Εμφανιστήκατε ως εκσυγχρονιστής, που κατά το λαό, σημαίνει αντιπρόσωπος των διαπλεκομένων συμφερόντων. Και η δεύτερη ήταν την «αυλή της Εκάλης» να την αντικαταστήσετε με την «αυλή του Κολωνακίου», που συγκροτήθηκε από επιλήσμονες, αγνώμονες και ταπεινούς, που δεν δίστασαν να στραφούν και κατά του ευεργέτου τους.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε ότι με τη πολιτική σας δημιουργήσατε ένα παράλυτο και σπάταλο κράτος , κεντρική εστία μόλυνσης και διαφθοράς , όπου κυριαρχούν τα διαπλεκόμενα , οι αεριτζήδες και οι κομπιναδόροι, που καταληστεύουν το μόχθο του λαού. Η συσσωρευμένη κοπριά στους στάβλους του μυθικού βασιλιά της Ήλιδος Αυγεία ωχριά μπροστά στα σκάνδαλα, στις παρανομίες και στις καταχρήσεις που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα.

Οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος , σε όλες τις μορφές τους, από την πιο βάρβαρη ως τη πιο χυδαία, όχι μόνο αυτοί και οι παραφυάδες τους, παραμένουν ατιμώρητοι αλλά ρυθμίζουν και τη ζωή μας .Κι αυτοί πράγματι έχουν πολλούς λόγους για να σας τιμούν. Κι αδιαφορείτε για το αν η ύπαιθρος ερημώνει, καθώς και για τα ναρκωτικά, τις διαρρήξεις, τους φόνους και την τρομοκρατία. Δεν συζητούμε για τη λιτότητα και την ανεργία -9,8%. Όλα καλπάζουν. Ανυπολόγιστη δε η ευθύνη σας για τη διαφθορά στα άδυτα της Αστυνομίας.

Με το οικονομικό σας επιτελείο καταστρέψατε την οικονομία της χώρας και τη βυθίσατε στο δανεισμό. Στο «Κάραβελ» (19-6-98) στη Γενική Συνέλευση της Εμπορικής Τράπεζας –για την Ιονική, οι υφυπουργοί σας Δρυς και Μπαλτάς φυγαδεύτηκαν υπό την προστατευτική ομπρέλα των αστυνομικών για να μη λυντσαριστούν. Ο νεκροθάφτης της παιδείας Γεράσιμος Αρσένης καθημερινά αποδοκιμάζεται.

Επί Νέας Δημοκρατίας κυβερνούσε το «Παρακράτος», τώρα κυβερνούν τα «Διαπλεκόμενα». Η Δεξιά δεν χρειάζεται πλέον Δούρειο Ίππο. Γιατί είναι ήδη δεξιά το ΠΑΣΟΚ, όπως πολιτεύεστε. Εάν δε παραμένετε ακόμη στην εξουσία, αυτό οφείλεται ότι δεν υπάρχει αντίπαλος. Η αξιωματική αντιπολίτευση φθάνει ως την αναπηρία και την ανυπαρξία. Έπειτα υπάρχει κι ο Λαμπράκης….

Τι χρείαν έχουμε άλλων μαρτύρων από την ομολογία της συνεργάτισσάς σας Βάσως Παπανδρέου , τον «φίλο» της Ανδρέα Παπανδρέου με το νόμισμα της αχαριστίας , πετώντας του στην Κεντρική Επιτροπή με περιφρόνηση ένα χαρτί που ομολογεί ότι «είμαστε καραγκιόζηδες». Αυτή η δήλωση είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει τη χρεωκοπία σας….

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ομολογείτε ότι στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση. Κάνετε λάθος.

Η προσφορά στον καθένα από…. ένα υφυπουργείο θα αποδείξει την αγάπη τους και το λαό. Πολλές φορές έχω γράψει ότι τεράστια ευθύνη για τη μεγάλη κρίση που περνά ο τόπος φέρουν Αλευράς, Γεννηματάς, Κουτσόγιωργας, Αυγερινός, Βερυβάκης, Παπούλιας, Χαραλαμπόπουλος, Βάσω Παπανδρέου, Κρητικός, Λιβάνης, Κακλαμάνης, Παπαθεμελής, Τσοχατζόπουλος, Πεπονής, Λαλιώτης κ.α. Όλοι αυτοί οι συνεργάτες που ήταν διαπρύσιοι κήρυκες του Ανδρέα Παπανδρέου, προτιμούσαν και συνέχιζαν παρά τις συμφορές να προτιμούν ο πάνσεπτος ήλιος του ΠΑΣΟΚ να γίνει αποδιοπομπαίος, παρά να μιλήσουν και να συγκρατήσουν τον Ανδρέα και να χάσουν τη καρέκλα τους επειδή θα τον στενοχωρούσαν. Είμαι βέβαιος ότι αύριο η ιστορία θα τους καταλογίσει την ευθύνη ματαίωσης της Αλλαγής και του σημερινού δράματος του λαού. Παρά τις διακηρύξεις σας, η δεξιότατη πολιτική σας είναι το στίγμα σας. Βγάζετε φλας κεντροαριστερά και στρίβετε κεντροδεξιά, θα σας έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου αν ζούσε. Κι εκτός της αλλαγής της πολιτικής ο απογαλακτισμός του ΠΑΣΟΚ παρασύρει και τα σύμβολα του Κινήματος. Αντικαταστήσατε το συμβολικό πράσινο, το χρώμα που συνδέθηκε με την ελπίδα των μη προνομιούχων , με το όραμα των περιθωριασμένων από τη Δεξιά, με το γαλάζιο –Καλλιθέα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι. Εγκαταλείψατε την ιδέα της Κεντροαριστεράς γιατί την αποδοκίμασε ο λαός ως εμπαιγμό.

Υποστηρίζετε ότι θέλετε μπροστά τη γενιά των σαραντάρηδων. Μα οι σαραντάρηδες δεν είναι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα και την έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο? Η πολιτική έλεγε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου θέλει έντιμους πεπειραμένους και εργατικούς πολιτικούς. Και όχι οικονομισάριους. Θέλει πολιτικούς που να κατοικούν σε γυάλινο σπίτι για να τους βλέπει ο λαός…

Κύριε Πρόεδρε,

Ασφαλώς ποτέ δεν θα περιμένατε εκείνο το σκηνικό στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου (22-6-98), το προστατευόμενο, μέσα κι έξω από το Νεκροταφείο , με ΜΑΤ, ότι θα εξελισσόταν σε αντισημιτική διαδήλωση από τους νοσταλγούς του παλιού ΠΑΣΟΚ. Δεν πετύχατε να γίνει η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου το σωσίβιο σας. Η στάση σας έναντι της μνήμης του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ προκαλεί οργή και αγανάκτηση.

Και ήταν επόμενο το ΠΑΣΟΚ έπειτα από τόσες διακυμάνσεις να γίνει αντικείμενο νεκροφάνειας, ιστορικής ανατομίας. Κι αυτό που δεν κληρονομείται και δεν χαρίζεται άρχισε να βυθίζεται αύτανδρο. Σε κάθε δήμο 2-3 συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ. Με αποκορύφωμα τη Δαμανάκη…

Μερικοί ψευδολόγοι συνεργάτες σας εκσυγχρονιστές, απόλεμοι έχουν το θράσος να θεωρούν τους εαυτούς τους ιστορική ηγεσία.. Κάποτε υπήρχε ντροπή που φρενάριζε την αναίδεια. Τώρα έχει εξαφανιστεί. Κι ασφαλώς αποτελούν οι κύριοι αυτοί την ιστορική ηγεσία , γεγονός που πιστοποιούν τα «πόθεν έσχες» τους που είναι παραφουσκωμένα…. Και δυστυχώς ο λαός τους χειροκροτεί, κι ας φωνάζει ο Ηράκλειτος. «Η υπεροψία φέρει το χάος». Και τότε, κ.Πρόεδρε, εκείνοι που γέμισαν τις φυλακές και τα ξερονήσια και πρώτοι φύτευσαν στα έδρανα της Βουλής το ΠΑΣΟΚ, τι είναι? Ασφαλώς τα κορόιδα….. των εκσυγχρονιστών.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτό το διαχρονικό ανθολόγιο της πολιτικής σας. Αλλά ποιος ο λόγος να μηρυκάζουμε για μυριοστή φορά αλήθειες που τρέχουν στους δρόμους?

Αφού δεν μπορείτε να διώξετε τα εξαπτέρυγα σας που προκαλούν το κοινό αίσθημα, και να χτυπήσετε βαθιά το νυστέρι της διαφθοράς, ούτε έχετε το θάρρος να αναλάβετε πρωτοβουλία συγκρότησης κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας , πηγαίνετε στον κυρίαρχο λαό. Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε. Η ευθύνη σας είναι ιστορική.

Το κυβερνητικό σκάφος αρχίζει να βουλιάζει. Και μαζί του και η Δημοκρατική Παράταξη που έχει πλουτίσει τις δέλτους της ιστορίας μας με ένδοξες σελίδες.. Αλλά ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων.

Για το ότι σκύβετε το κεφάλι σας στους Αμερικανούς, Τούρκους και Γερμανούς η ιστορία θα σας στιγματίσει. Ο λαός σας προειδοποίησε στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Τα σιδερένια βήματα των Ερινύων ακούγονται……


Με τιμή
Γιώργος Παπαδημητρίου
τ. βουλευτής και υπουργός.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΑΝ/ΕΛ ΚΑΙ Χ.Α..!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΕ...ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΚΟΜΜΑΤΑ"...ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ...

EKTAKTO: MHΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ??? ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ?? ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...

ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ    Ο κ. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η E.N.D.   ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ)  ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ  ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ.

-

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΔΥΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ"  ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!

-

ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ - ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ - ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3) ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!  ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!

-

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.N.D.  ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ  ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:         

>>>>>>>>>>>>>>>>>    δείτε τη  συνέχεια  >>>>>
============================================================================================================================================
από:  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ @ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣpapadlaw@otenet.gr
προς:  Έλληνες Δημοκράτες <cretan.patriot@gmail.com>
ημερομηνία:  12 Νοεμβρίου 2012 6:20 μ.μ.
θέμα:  Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!!!
"Πράγματι, παρ' ότι ο επιμελητής επιχείρησε να κοινοποιήσει πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, τόσο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όσο και στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αυτό δεν κατέστη δυνατόν και υποχρεώθηκε σε θυροκόλληση. Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτουμε τα έγγραφα προς απόδειξη των θυροκολλήσεων."
    .pdf ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.pdf
685 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

    .pdf

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.pdf

736 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-1

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ( Σημείωση:  Σε περίπτωση που δεν ανοίγουν τα pdf (εκθεση επίδοσης), μπορείτε να τα δείτε κι  Ε Δ Ω  )
====================================================================================================================================================
====================================================================================================================================================

ΕΜΕΙΣ  ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!! ...   ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.

ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ΠΟΥ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.   

ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END  KAI TON KYRIO ΣΩΡΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ: ΘΑ ΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ... 

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΓΙΑΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ END: O EΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!!!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ(9/11/2012) ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!


ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/11/deite-ta-eggrafa-thyrokollhshs-twn-exwdikwn-toy-artemh-swrra-se-.html

Η επτακομματική συγκυβέρνηση.

Μετά τα εξώδικα των ανθρώπων της E.N.D. προς τους αρμόδιους φορείς που τα παρέλαβαν την
22-Οκτωβρίου-2012
1. την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
2. την Ελληνική???? Κυβέρνηση
3. την Τράπεζα της Ελλάδας???
4. το Υπουργείο Οικονομικών

Έχουν λάβει εξώδικα και όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της δήθεν αντιπολίτευσης.



Ακούστε και την άποψη ενός τρίτου. Του διακεκριμένου οικονομολόγου Κώστα Γεωργίου. Στο video που ακολουθεί αναφέρεται και το βιογραφικό του.



Προσωπικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι κανένας πολιτικός αρχηγός δεν μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

Και αυτό γιατί έχω εμπειρία με το θέμα των 233.000.000.000,00 € εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου που έχουν λάβει οι τράπεζες και που στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν ρευστοποιήθει.

Για αυτό και επανειλημμένως γράφω για επτακομματική συγκυβέρνηση.

Γιώργος Σαρρής.
ΑΔΤ Ν-067257

Υ.Γ.
Όλο το μυστικό της υπόθεσης είναι αυτό που ακούγεται στο παρακάτω video. Καλό θα είναι να το βάλετε σε μια γωνίτσα του μυαλού σας.
Βέβαια ο άνθρωπος της END αποκάλυψε το μισό μυστικό. Δεν είπε από πότε επανεκδίδονται. Κράτησαν και κάτι για έκπληξη.



Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο YouTube

 http://diaforos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_12.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9934.html

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα με το θέμα, για να καταλάβει πως η αναφορά και μόνο του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου (Περίανδρου), ενοχλεί σφόδρα και πανικοβάλλει τα κομματόσκυλα της Χρυσής Αυγής: Η πρόσφατη απόδειξη, ήρθε με την επιστολή πρώην βατραχανθρώπου στην οποία "απάντησαν" με οργίλο ύφος τόσο ο Ηλίας Παναγιώταρος όσο και κάποιοι άλλοι ανώνυμοι.

Γράφει αναγνώστης σχετικά με τον Περίανδρο:
Υπηρέτησα με τον Αντώνη για μικρό χρονικό διάστημα καθότι εκείνος συνέχισε στο Ο.Υ.Κ. από όπου και τέλειωσε τη θητεία του ενώ προσωπικά παρέμεινα στην Β ΜΑΛ και Α ΜΑΛ.

Είναι το πιο ντόμπρο άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Δεν γνώριζα τι έχει περάσει έκτοτε μέχρι που τον αναζήτησα 23 χρόνια αργότερα και αφού σταμάτησα να ασχολούμαι με την επιχείρηση μου(πλέον όλα διαλύονται για τους Έλληνες).

Τόσο καιρό είχα πολλές απορίες βλέποντας τους δημοσιογράφους να θέλουν και καλά να στριμώξουν τον Μιχαλολιάκο.

Και κανείς δημοσιογράφος δεν έχει κάνει ερώτηση για την υπόθεση του Αντώνη.

Μόνος του τους πλάκωσε όλους;;;;;

Γιατί από τα λίγα που διάβασα στα blog μόνο ο Αντώνης πλήρωσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Και δεν έδωσε κανέναν. Αν αυτό δεν λέγεται λεβεντιά τότε .....;;;

Επίσης μια απορία που είχα ήταν η συνέντευξη Κουσουμβρή στο ένθετο Ταχυδρόμος που οι δημοσιογράφοι ξεχνάνε.... και ενώ είναι πολύ πιο πρόσφατη 2004 (από ότι θυμάμαι), ενώ οι δημοσιογράφοι θυμούνται τα περιοδικά του 1983.
Δεν ασχολούμουν μέχρι πρόσφατα με την πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα δεν έχω καν ψηφίσει από τα 20 μου, αλλά αυτά τα δύο ζητήματα είναι πολύ περίεργο πως δεν τα θυμάται κανείς δημοσιογράφος.

Και επίσης μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η σιωπή του Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων μελών της Χ.Α. που ενώ λένε ότι υποστηρίζουν τους συναγωνιστές τους στο συγκεκριμένο θέμα κάνουν τους ινδιάνους.
Και κλείνω για να μη σας κουράσω καθότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί λέγοντας μόνο το εξής.

Στις δύο φορές που συνάντησα τον Αντώνη μετά από 23 χρόνια και ενώ τον ρωτούσα επίμονα, κράτησε τέτοια στάση που μου επαλήθευσε την εικόνα που είχα σχηματίσει για αυτόν κατά την κοινή μας θητεία στην ΣΧ.ΑΛ.

Παλληκάρι , ΕΛΛΗΝΑΣ, και Ντόμπρος.

o admin του diaforos.blogspot.gr Γιώργος Σαρρής 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ από τους "συστημικούς" δημοσιογράφους στον "αντισυστημικό" Μιχαλολιάκο: Όσο το παιχνιδάκι παίζεται ανάμεσα στους "κακούς ναζί" και τους "υπερασπιστές της δημοκρατίας", τόσο δεν θα αναλύονται οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ της Χ.Α, στις οποίες υπάρχει πρόβλημα διατύπωσης και ασάφεια.

Ας δούμε τι έγραφε ο ίδιος ο Περίανδρος για τους πρώην συναγωνιστές του:

ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.
Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου.

Οι ανηλεείς διώξεις εντός και εκτός Ελλάδος, η αναγκαστική αυτο-εξορία, η άδικη κάθειρξη, όλα τούτα μένουν πίσω κι εγώ ως δοκιμασμένος Έλλην προχωρώ. Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ’ το 1983 προσέφερα την νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα όποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου, και πάμπολλες φορές το αίμα μου καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας.

Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.
Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη – ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές – η απάντηση είναι μία: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ΄ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν…

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον «κακό» Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της…!

Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του «Να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι», στελέχη της Χ.Α που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθή τον πολιτικάντη!

Βεβαίως όλα αυτά και πολύ περισσότερα που θα αποκαλύψω στο μέλλον, έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Είχα σκοπό πριν από την αποφυλάκισή μου μάλιστα, να τα αποσιωπήσω, διότι η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική κι ένοιωθα πια την ανάγκη να απομακρυνθώ από κάθε αναφορά σ’ αυτήν για να διασώσω την εθνικιστική μου αξιοπρέπεια αλλά και την προσωπική μου σοβαρότητα.

Έκτοτε όμως διεπίστωσα τα εξής προδοτικά και μέχρι τότε ανήκουστα: χρησιμοποιούσαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ρητορική… Υμνούσαν το αστικό κράτος και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Τιμούσαν τους αναρχικούς και τον Λάμπρο ΦΟΥΝΤΑ που ‘καιγε την εθνική μας σημαία… Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ…

Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία… Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, που έχουν πρωτοστατήσει σε ανθελληνικές δραστηριότητες και κατά των οποίων προ ετών μας έλεγαν να βιαιοπραγήσουμε… Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία…

 Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ…

 Απεδέχοντο την ανέγερση τζαμιού αν μείνουν στην χώρα λιγώτεροι μωαμεθανοί… Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Μα το σοβαρότερο: Διατηρούσαν μεταξύ τους (όπως και τώρα) εκείνους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που κατέθεσαν το 1998 σε βάρος μου συκοφαντώντας με και στοχοποιώντας με για να κατασκευαστεί η ανύπαρκτη ενοχή μου…!


Συναγωνιστές,
Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.

Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.
Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.

Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους.

Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία.

Αηδιασμένος απ’ την ανυπαρξία ιδεολογικού υποβάθρου, απ’ τον εκφυλισμό της πολιτικής στρατιωτικοποιήσεως των μαζών σε πολιτική της εκλογοθηρίας και απ΄ το έλλειμμα υψηλών στελεχών που εξ ίσου σιχάθηκαν και έφυγαν, διαχωρίζω επισήμως και ενυπογράφως την θέση μου. 

Δηλώνω παρά τις λαβωματιές μου και πάλι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, δημιουργός και πιστός της «παλαιάς» Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει πια, της οποίας την συνοχή και την φήμη ως κίνημα έκτιζα δίνοντας, μαζί με λαμπρούς συντρόφους, ασύλληπτους αγώνες εδώ και 30 έτη, απ’ τα πεδία αγώνος των Αθηνών έως τις νησίδες των Ιμίων, όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου.

Ως εκ τούτου, και επειδή δεν προτίθεμαι να χαρίσω το έργο μου στους ασήμαντους που επί έτη το καπηλεύτηκαν, απαγορεύω και καταδικάζω κάθε χρήση του ονόματός μου προς πολιτικήν ωφέλειαν της «σύγχρονης», δημοκρατικής Χ.Α, η οποία πίσω απ’ τ’ αγνά μέλη της αποτελεί πολιτικό φιάσκο και την προσωποποίηση της παταγώδους αποτυχίας ενώσεως των εθνικιστών.

Τιμώ τους συναγωνιστές που επί μακρόν μου συμπαραστέκονται, τιμώ τους συνηγόρους μου που σε αντίξοες συνθήκες με υπεράσπισαν με αγάπη και αφιλοκέρδεια τόσον στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών, τιμώ την οικογένειά μου που προτίμησε την συντριβή της παρά το να γίνω ρουφιάνος όπως οι «άλλοι», τιμώ αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου στα δικαστήρια, μα και όλους όσοι από παντού με τιμούν το ίδιο, προπάντων όμως εκείνους που δίχως εκλογική υστεροβουλία δίνουν την μάχη τους και διακινδυνεύουν, όχι για να λάβουν χρήματα από κρατικές επιδοτήσεις, αλλά διότι αγαπούν την Ιδέα και την Θυσία. Ωστόσο ας γνωρίζουν άπαντες, εντός και εκτός, πως κάθε ανοχή, μετά από την αποκάλυψη, στο μέλλον θ΄αποδειχθή συνενοχή…

Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές,

Μέχρι τώρα, ελεύθερος και φυλακισμένος, έχυνα αδιάκοπα το ΑΙΜΑ μου βαστώντας ψηλά την ΤΙΜΗ μου και διασώζοντας την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου κινήματος. Τώρα όμως που η νομική μου υπόθεση θα κριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου προσφεύγω επιδιώκοντας την επανάληψη της δίκης εύχομαι οι ΑΤΙΜΟΙ ένοχοι να αποκαλυφθούν, κι όχι μόνον οι φυσικοί αλλά και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

Η σκληρή Μοίρα που συντρόφευσε μέχρι τώρα την ζωή μου, μαζί και η Πίστη μου στην Ιδέα, που την διετήρησα ανόθευτη σε μύριες αντιξοότητες, μου χάρισαν τεράστια απόσταση απ’ τους ουτιδανούς ψευδοσυντρόφους, την οποία πια δεν μπορώ να καλύψω με πισωγυρίσματα στον θίασο των ΑΤΙΜΩΝ.

Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

Έτσι, προτιμώντας την γυμνή αλήθεια παρά τις δάφνες της θεατρικής υποδοχής, που μου επεφύλασσαν οι «προσκυνημένοι», καθιστώ σαφές ότι τα πομπώδη χειροκροτήματα είναι για τους άκαπνους.

Για τους τολμηρούς παραμένει το λιτό κλέος.

Τολμήστε κι εσείς! Για την Πατρίδα και τον Λαό!

Τα συμπεράσματα, δικά σας!



hellas-orthodoxy

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8358.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters