Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στα χέρια Ρωσίας - Κίνας αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ




Γεωπολιτικό και όχι οικονομικό είναι το πρόβλημα που αφορά την Ελλάδα, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου, Άντον Μπέρνερ, ο οποίος προειδοποιεί ότι αν η χώρα τεθεί εκτός Ευρωζώνης, τότε «θα απομακρυνθεί στην πράξη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση» και θα «πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας ή της Κίνας, προκαλώντας πρόβλημα ασφάλειας για την Ευρώπη».


Σύμφωνα με την εκδοχή που περιγράφει ο κ. Μπέρνερ για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και δημιουργίας στενότερης σχέσης με την Ρωσία ή την Κίνα, «η Ελλάδα θα αποκόμιζε μεγάλα κέρδη και η Ευρώπη θα αποκτούσε ένα πρόβλημα ασφαλείας, και μάλιστα για πολλές δεκαετίες» (εδώ τρελαινόμαστε)!

«Αν πληρώσουμε για την Ελλάδα, αυτό τελικά θα μας αποδειχθεί φθηνότερο», τονίζει σε συνέντευξή του στην «Stuttgarter Zeitung» και προσθέτει ότι η Ρωσία και η Κίνα «ευχαρίστως θα αποκτούσαν μια βάση στην Μεσόγειο».

«Πρέπει η Γερμανία να αναμειχθεί στην πολιτική των χωρών της νότιας Ευρώπης. Πρέπει να εξηγηθεί στους ανθρώπους εκεί ότι χωρίς ανταγωνισμό και προσπάθεια δεν θα λειτουργήσει τίποτε. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δέχονται παραγγελίες και δεν θα επιτύχουν ευημερία», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Βέβαια θα πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει γιατί να μην επιλέξουμε τη λύση που φοβάται ο κ. Μπέρνερ, αφού ο ίδιος εκτιμά ότι θα αποκομίζαμε μεγάλα κέρδη!

Δηλαδή μας λέει ότι οι πολιτικοί μας κρατούν δεμένους στο άρμα της Γερμανίας, "παρά φύσειν" ενώ δεν θα έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, παρά μόνο να αυτογδαρθούμε προς τέρψιν των Γερμανών "εταίρων" μας (προς το παρόν μάλλον για "εταίρες" μας βλέπουν).Κάποτε θα πρέπει να ζητηθούν εξηγήσεις από το πολιτικό σύστημα για να μάθουμε τους λόγους που μας οδήγησαν σε συγκεκριμένες πολιτικές.

defencenet


http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4839.html

Μένουμε Ελλάδα και τους γκρεμίζουμε



Αν είναι πατριωτισμός να φεύγουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδας,, τότε να φύγουμε όλοι.!!!

Να φύγουμε όλοι, να το κλείσουμε το μαγαζί,,, Και να πάμε στον Καναδά στην Ιαπωνία στην Γερμανία,, και να γράφουμε μετά ιστορίες και ανέκδοτα, ότι έχουμε στην καρδιά μας την πατρίδα,,, ,,, αλήθεια ποια πατρίδα,,, αυτή που δεν θα έχει πλέον Έλληνες ;;;


Μήπως προτείνετε εσείς που είστε στο εξωτερικό και εσείς που υπερασπίζεστε αυτούς που φεύγουν, να φύγουμε και οι υπόλοιποι από την Ελλάδα;;;

Ρωτάω. Μας προτρέπετε να φύγουμε όλοι – όλοι από την Ελλάδα;

Τα γράφω αυτά γιατί βλέπω ότι για άλλη μια φορά ο έλληνας αντί να δημιουργήσει ευκαιρίες, ψάχνει ευκαιρίες, ξεχνώντας ότι για να κερδίσεις μια ευκαιρία πρέπει πρώτα ο ίδιος να την έχεις δημιουργήσει.

Όλοι αυτοί που μεταναστεύουν είναι οι δειλοί και οι ανώριμοι, οι οποίοι νόμιζαν ότι η πατρίδα τους χρωστούσε και τώρα που βλέπουν ότι δεν έχει η πατρίδα να τους δώσει αυτά που νόμιζαν ότι τους χρωστούσε, φεύγουν.

Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, φταίνε αυτοί που τους έμαθαν μόνο να ζητούν από την πατρίδα, αντί να προσφέρουν στην πατρίδα. Ο έλληνας για άλλη μια φορά παρουσιάζετε κατώτερος των περιστάσεων, αντί να πεισμώσει και να ψάξει να τρόπους να σηκώσει ψιλά την πατρίδα του, την εγκαταλείπει και πάει να υπηρετήσει ξένες πατρίδες.

Ξέρω πολλοί από εσάς δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά από πότε έγινε η γνώμη των πολλών χρησιμότερη από αυτήν των λίγων; Η Ελβετία χωρίς να έχει κανένα δέντρο σοκολάτας κρατά στα χέρια της το παγκόσμιο εμπόριο σοκολάτας, γιατί έχει ποιό έξυπνους ανθρώπους από αυτούς που την καλλιεργούν και η μικρή Ολλανδία παρόλο που μόνο το 4% του πληθυσμού της είναι αγρότες, εν τούτοις είναι η τρίτη, η τρίτη μεγαλύτερη εξαγωγική χώρα αγροτικών προϊόντων παγκόσμιος.

Δεν είναι καλύτερη πατρίδα η Σουηδία γιατί έχει καλύτερο χώμα, είναι καλύτερη γιατί έχει ποιό έξυπνους και ποιό άξιους πατριώτες. Αυτά μήπως και καταλάβουμε τι εννοούσε ο Ελευθερίου Βενιζέλος όταν έλεγε: Ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα. Δηλαδή εμείς πρέπει να κάνουμε την πατρίδα δυνατή και όχι η πατρίδα εμάς, μόνο που για να γίνει η πατρίδα δυνατή πρέπει κάποιοι που δεν θα είναι δειλοί να μείνουν εδώ, οι δειλοί ας φύγουν, πάντα φεύγουν οι δειλοί από το πρόβλημα, πάντα!!

Αυτοί που έχουν φύγει από την Ελλάδα δεν υπηρετούν την Ελλάδα, υπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα των κρατών για τα οποία δουλεύουν και προσφέρουν οικονομικά σήμερα και που μετά από 20 χρόνια θα υπηρετούν τα παιδιά τους τους ξένους στρατούς, όχι τον Ελληνικό.

Εσείς ξέρετε πολλά παιδιά Ελλήνων της Αυστραλίας που να υπηρετούν τον ελληνικό στρατό;

Το Καστελόριζο είχε 10 000 κατοίκους πριν 100 χρόνια, σήμερα έχει μόνο 400, οι υπόλοιποι έφυγαν προς Αυστραλία Αμερική κτλ, και εγώ σας ρωτάω, ποιοί είναι ποιό χρήσιμοι για την πατρίδα οι 400 που έμειναν ή οι 9600 που έφυγαν; Αν είχαν φύγει και οι υπόλοιποι, τώρα δεν θα μιλούσαμε καθόλου για ΑΟΖ ανατολικά της Κρήτης. Κάπως έτσι θα χαθεί και η Θράκη, όπως περίπου χάθηκε και η Ίμβρος, σε λίγο θα χαθεί και η Λήμνος. Για αυτό να φύγετε όλοι οι δειλοί πριν ακόμη σας κηρύξουν τον πόλεμο οι Τούρκοι, εμείς θα μείνουμε.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

ΠΗΓΗ
http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/menoyme-ellada-kai-toys-gkremizoyme.html#more

http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4054.html

«Συμβούλιο Επικρατείας και προεκλογικές δεσμεύσεις Πρωθυπουργού»

Άρθρο του Δικηγόρου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ - ΤΖΑΚΗ

Ευτυχώς που μέσα στις δυσκολίες που περνούν ο τόπος και πολίτες, έρχονται και κάποιες ειδήσεις που φέρνουν αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας.

Αναφέρομαι φυσικά στην απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010, γνωστό και ως «λαθρονόμο» ή ως «νόμο Ραγκούση». Βασικός σκοπός του εκτρωματικού αυτού νόμου, ήταν η αλλοίωση του ελληνικού έθνους και του εκλογικού σώματος, αφού στην πορεία του χρόνου θα μπορούσαν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου εκατομμύρια αλλοδαπών που θα έκαναν χρήση των διατάξεών του.

Δεν θα επεκταθώ στο περιεχόμενο του νόμου αυτού, αφού αυτά αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο μας, αμέσως μετά τη σχετική απόφαση του αρμοδίου Τμήματος του ΣτΕ, που είχε καταρχήν κρίνει το νόμο αντισυνταγματικό και είχε παραπέμψει λόγω σπουδαιότητας το ζήτημα στην Ολομέλεια. Πρέπει να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για το ότι οι Δικαστές του ΣτΕ άντεξαν στις πιέσεις που τους ασκήθηκαν από θολοκουλτουριάρικους πολιτικούς, πανεπιστημιακούς και δημοσιογραφικούς κύκλους καθ’ όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στην απόφαση του Τμήματος και την απόφαση της Ολομέλειας.

Σήμερα, πλέον, είναι σαφές ότι κατέπεσαν όλες οι ασυναρτησίες που έλεγαν όλοι αυτοί που στήριζαν το νόμο και που διαχρονικά στηρίζουν ό,τι μπορεί να κάνει ζημιά στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Αποδείχτηκε ότι η ιθαγένεια / υπηκοότητα είναι ο νομικός δεσμός που συνδέει τον πολίτη με το κράτος και αποτελεί αποκλειστική ευχέρεια του κάθε κράτους να την απονέμει υπό τους όρους που το ίδιο επιθυμεί. Ούτε κανένα σχετικό δικαίωμα αποκτά όποιος αλλοδαπός «μπουκάρει» σε μία χώρα, ούτε καμία σχετική υποχρέωση έχει η χώρα να δίνει την ιθαγένεια σε όποιον τη ζητήσει.

Επιπλέον, και πάλι αποκλειστικό δικαίωμα του κάθε κράτους είναι να επιλέξει αν θα παίρνει ή όχι την ιθαγένεια όποιος γεννιέται στο έδαφός του. Η Αμερική και άλλες χώρες που συγκροτήθηκαν κατά τα νεότερα χρόνια και συνεπώς αποτελούν κράτη πολυεθνικής σύνθεσης που ήθελαν να προσελκύσουν πληθυσμό, εφαρμόζουν το δίκαιο του εδάφους (jus soli), δηλαδή απονέμουν την ιθαγένεια σε όποιον γεννηθεί στο έδαφός τους.

Δικαίωμά τους. Αντίθετα, οι ευρωπαϊκές χώρες και γενικά όσες εμπίπτουν ιστορικά στην έννοια του «έθνους-κράτους», έχουν επιλέξει το λεγόμενο νομικά «δίκαιο του αίματος» (jus sanguinis), δηλαδή απονέμουν την ιθαγένεια μόνο σε όποιον κατάγεται από γονείς που έχουν την εθνικότητα και την ιθαγένεια του κράτους αυτού. Ένα από τα παραδείγματα των χωρών αυτής της δεύτερης κατηγορίας είναι η χώρα μας. Και πράγματι, το έθνος με την αρχαιότερη και μεγαλύτερη ιστορία, τι ανάγκη έχει να μοιράζει την ιθαγένειά του πανεύκολα και να οδηγηθεί στην αλλοίωσή του και σε μελλοντικό αφανισμό;

Για τις εξαιρετικές περιπτώσεις αλλοδαπών που έχουν έρθει νόμιμα στην πορεία των χρόνων και διέπρεψαν ή προσέφεραν στην Ελλάδα, πάντοτε υπήρχε ο θεσμός της πολιτογράφησης με την πλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων. Αυτό μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, αρκεί να επανέλθουν οι αυστηροί όροι που υπήρχαν πριν και όχι οι ψευτοπροϋποθέσεις του νόμου Ραγκούση.

Επίσης, το αν κάθε κράτος και εν προκειμένω η Ελλάδα θα εντάξει και κάποια στοιχεία «δικαίου του εδάφους» στο νομικό της πλαίσιο, δηλαδή το αν θα δίνει εκ των υστέρων την ιθαγένεια και σε παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ, έχουν ζήσει όλα τα χρόνια της ζωής τους εδώ, έχουν περάσει με επιτυχία όλες τις βαθμίδες της ελληνικής εκπαίδευσης, διακρίνονται στον επαγγελματικό, επιστημονικό και κοινωνικό χώρο και επιθυμούν με πρωτοβουλία τους ως ενήλικοι να ζητήσουν την ελληνική ιθαγένεια, είναι κάτι που μπορεί να εξεταστεί.

Αλλά και πάλι τονίζεται ότι αυτό αποτελεί δυνατότητα / ευχέρεια του κράτους και σε καμία περίπτωση δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση. Ούτε το άτομο έχει σχετικό δικαίωμα να επικαλεστεί.

Τα οικονομικά μέτρα που ψηφίστηκαν πριν από λίγες μέρες, έχουν πικράνει τον κόσμο που ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία αλλά και άλλους πολίτες που έδειχναν ανοχή και είχαν υποδεχθεί θετικά τη θεωρία των ισοδυνάμων. Τα μέτρα περιέχουν αδικίες, πλήττουν δυσανάλογα τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και το μούδιασμα του κόσμου είναι δικαιολογημένο.

Εάν ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να αποκαταστήσει στοιχειωδώς τα πράγματα στην κοινωνία και στον πατριωτικό κόσμο, οφείλει να υλοποιήσει την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, κάτι που αποτελεί πάγια δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του ιδίου προσωπικά που το επαναλάμβανε επί τρία χρόνια σε όλες τις ομιλίες του.

Την εξέλιξη αυτή επιθυμεί και η συντριπτικότατη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ύστερα και από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία πρέπει αμέσως να εφαρμοστεί, δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως δικαιολογία για οποιαδήποτε ατολμία ή χρονοτριβή στο ζήτημα.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6994.html

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το "Project Mannequin" (Video)

Σημειώσεις από τον James Casbolt (πρώην πράκτορας MI6) 

"Η συνέντευξη αυτή δίνει λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΤΠ να έχει τον έλεγχο της Αγγλίας πριν το 2012. Αυτό το πρόγραμμα λέγεται Project Mannequin, στο οποίο ενεπλάκην άμεσα και διευθύνεται από τη NSA από διάφορες υπόγειες βάσεις που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και το Μπέρκσαϊρ, όπως η βάση AL/499 που βρίσκεται 200 πόδια κάτω από την πόλη Peasemore στο Berkshire, η βάση CLC-1 κάτω από το Westminster στο Λονδίνο που συνδέεται με τη μεγάλη βάση κάτω από τη Βουλή, τις εγκαταστάσεις MONSOON-1 κάτω από το Lakenheath της RAF, 90 μίλια βόρεια του Λονδίνου και τις υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από τη βάση βιολογικού πολέμου Porton Down στο Wiltshire, καθώς και σε άλλες βάσεις στην Αγγλία". 

Τα υπόλοιπα στο video...







to-parakseno

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/project-mannequin-video.html

Ψεύτης, απατεώνας πρωθυπουργός!

Αντώνης Σαμαράς: «Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου επαρκούν τα αποθέματα σε ευρώ της χώρας» (ΒΙΝΤΕΟ)
\
Η πολιτική αλητεία του εντεταλμένου της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, Αντώνη Σαμαρά, δεν έχει όρια! Τι μας έλεγε στην συνέντευξη τύπου μετά την σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών στις 20 Οκτωβρίου; «Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου επαρκούν τα αποθέματα σε ευρώ της χώρας»!!!
Οικονομική διάνοια ο Σαμαράς, με νόμπελ διαχείρισης κρίσεων στο ενεργητικό του, ενημέρωνε...
τον ελληνικό λαό, πως πρέπει να ψηφιστεί το «Μνημόνιο 3», γιατί το διαθέσιμο των ταμείων μας αρκεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!


http://greki-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5426.html

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Εισηγούνται “εξεταστική” φιάσκο που θα βγάζει από το κάδρο Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο!

Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της βουλής δεν έχει φέρει για συζήτηση την πρόταση εξεταστικής από τον ΣΥΡΙΖΑ οπως και την εισήγηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που κινούνται απολύτως στην σωστή κατεύθυνση, “κάποιοι” έχουν το θράσος να εισηγούνται στην κυβέρνηση αντιπρόταση με μία εξεταστική – οπερέτα!

Μία πρόταση ενδεικτική για τα συμφέροντα των βαρώνων που θέλουν διακαώς την αναδιάρθρωση του πολιτικού σκηνικού με την δημιουργία ενός δήθεν “ευρωπαϊκού” κόμματος για να βρουν στέγη τα ορφανά του Σημίτη και της διαπλοκής! 

Εξόφθαλμη είναι και η στήριξη ενός τέτοιου ενδεχομένου από τα εξαπτέρυγα των βαρώνων, αφού εάν γίνει η εξεταστική όπως προτείνεται από τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, εκτός από τους πολιτικούς εγκληματίες, θα ακολουθήσουν και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες – εκδότες που απόλαυσαν και απολαμβάνουν χρηματοδοτήσεις αφειδώς από το τραπεζικό σύστημα, που καλούνται να εξοφλήσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε εάν θα τολμήσουν να το κάνουν. Να υπάρξουν δηλαδή βουλευτές της ΝΔ που θα βάλουν στο ίδιο τσουβάλι την κυβέρνηση Καραμανλή που σε συνθήκες εσωτερικού χάους, πανευρωπαϊκής ύφεσης, σκανδάλου Lehman και ελεεινής αντιπολίτευσης, παρέδωσε τα Spreads κάτω από τις 130 μβ, ενώ η συμμορία που ακολούθησε, με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συνδικάτα, ΜΜ”Ε” στο πλευρό της, συνθήκες ανάκαμψης της ευρωζώνης, χωρίς αντιπολίτευση, κατέστρεψε την χώρα εκτοξεύοντας όχι μόνο τα Spreads, αλλά εξοβελίζοντας μας από τις αγορές. Με δόλιο τρόπο, με χαλκευμένα στοιχεία, με ΕΛΣΤΑΤ, με κρυφές συνομιλίες, με Τ3 – Τ10 και με καταστροφικές δηλώσεις.

Να δούμε εάν θα υπάρξουν πολιτικά ανδρείκελα, που θα δεχτούν τις γελοίες αιτιάσεις περί “ανόδου του χρέους” μετά το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση έπρεπε να αποπληρώσει:
-Τις σκανδαλώδεις συμβάσεις (Siemens, υποβρύχια, C4i, MAN, BENZ, ΟΣΕ κλπ κλπ)
-Το κολοσσιαίο κόστος των Olympic Games

-Την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, που σύμφωνα με τον “πράσινο” Μαγκούφη, στέρησε 65 δις ζεστό χρήμα που ΕΚΛΑΠΗ και φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό.
-Τα Swaps για τα οποία ακόμα δεν έχει λογοδοτήσει ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Παπακωνσταντίνου. Την ληστεία του δημοσίου πλούτου με την ισοτιμία εισόδου στο Ευρώ

Και τόσα άλλα. Βέβαια, αυτά έχουν ελάχιστη σημασία όταν μιλάμε για ένα κοινοβούλιο που νομιμοποίησε τους στόχους του μνημονίου με την ψήφο του, όταν σήμερα έχουν πέσει πάνω από 40 ποσοστιαίες μονάδες (!!) έξω, διαλύοντας την χώρα. Εάν αυτοί οι άνθρωποι ήταν μέλη ιδιωτικής επιχείρησης, δεν θα ήταν απλά απολυμένοι, αλλά όλοι τους κατηγορούμενοι για κακουργηματική απιστία.

Εάν λοιπόν υπάρξουν βουλευτές της πλειοψηφίας που θα συνηγορήσουν σε εξεταστική χωρίς ΕΛΣΤΑΤ, χωρίς Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο, θα τεθούν αυτομάτως συνυπεύθυνοι του μεγαλύτερου εγκλήματος που έχει διαπράξει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας. Ας το σκεφτούν αυτό πάρα πολύ καλά.








olympia.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7958.html

"Εδώ Πολυτεχνείο": H "εσχάτη πλάνη" της δημοκρατίας, χείρων -της πρώτης- της στρατοκρατίας, ως "απαρχής" της μεγαλύτερης ληστείας των Ελλήνων.

"Εδώ Πολυτεχνείο": H "εσχάτη πλάνη" της δημοκρατίας, χείρων -της πρώτης-της στρατοκρατίας, ως "απαρχής" της μεγαλύτερης ληστείας των Ελλήνων.

["Η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου .... .θα έπρεπε να καταλήγει στην Βουλή, γιατί εκεί μέσα βούλιαξαν όλα τα όνειρα, οι ιδέες και τα οράματα." του Έθνους.]
Από εδώ "ξεπήδησαν" -δεν είναι υπερβολή- εξαργυρωτές ιδεών και οραμάτων, που τσάκισαν όσους δεν "συνέπραξαν" τα επόμενα χρόνια, στις λαμογιές τους και όσους δεν δέχθηκαν να ξεπουλήσουν την συνείδηση τους όπως αυτοί, στο βωμό του χρήματος και της αρπαχτής.

Σήμερα, από σας ρε διαπιστευμένα κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων, κλαίω και οδύρομαι, όχι μόνον εγώ, ....γιατί έχω τον "αδερφό μου" άστεγο και άρρωστο να ψάχνει στα σκουπίδια και τα "παιδιά μου"άνεργα και πεινασμένα να φεύγουν στην ξενιτιά.

Ναι χούντα υπήρξε, βασανιστήρια έγιναν και θάνατοι συνέβησαν, αλλά αυτό που ζούμε σήμερα -3500 αυτοκτονίες μέχρι τώρα και αύξηση της θνησιμότητας του Ελληνικού λαού- εξ' αιτίας σας ή με την ανοχή και την σύμπραξή σας, είναι χειρότερα και απ'αυτά που έζησαν οι πατεράδες μας και οι μανάδες τις μέρες της Κατοχής.

Τι χούντα Παπαδόπουλου και "τρικολόρε άλογα", ας το καταλάβουμε επί τέλους, ....καμιά σχέση με το σήμερα!

"Απλώνω, εξ αιτίας σας ρε ψευδοεπαναστάτες της λαμογιάς, την πενιχρή μου σύνταξη καιπερνάω με εκατό € τον μήνα, για να μην "αξιωθώ" να δω γύρω μου, παιδιά πεσμένα από την ασιτία!

Είθε !... Να καταχωνιαστείτε από τον λαό.... εσείς τα "τρωκτικά της πανούκλας" ....στην άβυσσο των υποχθόνιων στοών που υπηρετείτε και στις ....μαύρες γωνιές της κόλασης που ανήκετε και να σβήσει δια παντός (ὄρσε Θεέ νοῦσον κακήν....) η βρώμικη φύτρα σας, αν για χάρη της κλέβετε και πεθαίνουν τα παιδιά των άλλων.
"Μπουμπούκια" ένα κι' ένα και υποκριτές, ΠΟΥ στις πορείες των αμέσως επόμενων ετών κρατάγατε την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου ΚΑΙ σήμερα κρατάτε τιμόνια από "θηριώδη"ΤΖΙΠ MERCEDES ή BMW -με φαρδιά δερμάτινα καθίσματα ρε χοντροκώλια- "παραγωγής" της κας Μέρκελ, που -δήθεν- την βρίζετε (σκασίλα μου), πετώντας-τεχνηέντως- την μπάλα στην εξέδρα, δηλαδή στους ξένους -θυμήσου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"- ως μόνους και μόνιμους υπεύθυνους των μεγάλων συμφορών μας, παραπλανώντας έτσι την κοινωνία και κυρίως τους νέους ανθρώπους που δεν ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ την ΚΆΛΠΙΚΗ ιστορία σας!...

Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό, έχετε ακόμα, πολλούς αφελείς και "κοπίδεμους" που σας ακολουθούν και σας πιστεύουν....ΝΑΙ ακόμα και ΤΩΡΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΆ!...
ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ ΔΥΟ ΦΩΤΟ. ["Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 1997]

H πορεία της «πορείας του Πολυτεχνείου»
Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΗ.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉΝ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ -ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΤΑΤΊΘΕΝΤΑΙ-ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΎΝ ΓΕΝΊΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ή ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΛΛΆ ΕΜΠΕΙΡΊΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΆΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.



 Γ. Δ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/h_16.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters