Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΥΟΓΕΝΕΤΙΚΗ - Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ



Μέχρι πρόσφατα αυτό που θα διαβάσετε, νομίζαμε ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και όμως πλέον είναι μια πραγματικότητα. Η μέθοδος της κρυογενετικής (cryonics), υπόσχεται νίκη επί του θανάτου και αθανασία. Τουλάχιστον θεωρητικά. Μάλιστα ένας Έλληνας ομογενής, είναι ο συνιδρυτής της πρώτης κλινικής κρυογενετικής στην Αυστραλία.



Ο Παντελής Τσολακίδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα της ομογένειας στην Αυστραλία, “Νέος Κόσμος” εξηγεί τι σημαίνει κρυογενετική και πως στο άμεσο μέλλον η λέξη αυτή θα μας απασχολήσει όλους. Ο κ. Τσολακίδης σπούδασε χημεία στο RMIT και ένα βιβλίο που έπεσε στα χέρια του στα τέλη της δεκαετίας του 60, το: “η προοπτική της αθανασίας” του άλλαξε τον τρόπο σκέψης. 


“Για μένα, φαινόταν λογικό. Ας είμαστε σαφείς τώρα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έρθετε πίσω στη ζωή. Αλλά υπάρχει μια εύλογη πιθανότητα. Σκέφτηκα τότε μέσα μου, ότι η φράση "εύλογη πιθανότητα" ακούγεται καλύτερα παρά το "καμία πιθανότητα", όταν είσαι νεκρός» είπε ο Παντελής Τσολακίδης στο «Νέο Κόσμο».



Τελικά 50 χρόνια μετά ο Παντελής τσολακίδης είναι ο συνιδρυτής και διευθυντής μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας κρυογενετικής αποθήκευσης στην Αυστραλία. Σκοπός της είναι να χρησιμοποιηθούν οι μελλοντικές ανακαλύψεις στην ιατρική και στην τεχνολογία σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει αλλά διατηρήθηκε το κορμί τους κρυογενετικά.


Πως γίνεται αυτό; Όταν κάποιος πεθαίνει και νομικά ανακοινώνεται νεκρός, το κορμί του διατηρείται μέσα σε υγρό άζωτο στου – 196 βαθμούς Κελσίου. Όταν η τεχνολογία και η ιατρική όπως είπαμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο (υψηλότερο από το σημερινό) θα μπορούν οι βλάβες που επέφεραν τον θάνατο κάποιου (καθώς επίσης και το γήρας και οι διάφορες νόσοι) να διορθωθούν μοριακά και – θεωρητικά πάντα- ο άνθρωπος να επιστρέψει ακμαίος στη ζωή.



Το αίμα μέσα στις φλέβες αφαιρείται και αντικαθίσταται με ειδικό αντιψυκτικό, ενώ το κορμί τοποθετείται σε κάψουλες με το κεφάλι προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο, σε περίπτωση οποιασδήποτε εκροής του υγρού αζώτου από το πάνω μέρος του κρυοστάτη, το πρώτο πράγμα που θα αποψυχθεί είναι τα πόδια, αφήνοντας τον εγκέφαλο κρύο και υγιή. Όταν με το καλό ανακαλυφθεί μαι θεραπεία για την ασθένεια που σκότωσε κάποιον που συντηρείται κρυογενετικά εκείνος θεωρητικά πάντα θα μπορέσει να ξαναζήσει.


«Πιθανώς, κάτι τέτοιο βρίσκεται περίπου 200 χρόνια μακριά» λέει ο Παντελής Τσολακίδης, ο οποίος είχε επιτυχημένη σταδιοδρομία, ως διευθυντής και στρατηγικός σχεδιαστής της διάσημης πετρελαϊκής εταιρείας ExxonMobil και εργάστηκε στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, την Ταϊλάνδη.Πριν από μερικά χρόνια, στα 60 του, έμεινε έκπληκτος όταν παρατήρησε ότι υπήρχαν μόνο δύο κρυογενετικές εταιρείες στις ΗΠΑ, και μια ακόμα, μικρότερη, στη Ρωσία.


«Ενδιαφέρθηκα πολύ και σκέφτηκα ότι αν δεν πρόκειται να το κάνει κανένας άλλος, θα το κάνω εγώ». Τόνισε στην εφημερίδα της ομογένειας, “Νέος Κόσμος”.



Βρήκε άλλους επιστήμονες συμπαραστάτες και: «Μιλήσαμε γι αυτό το θέμα και ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε το ίδιο ενδιαφέρον. Έχουμε αναπτύξει την ιδέα να χτίσουμε την πρώτη κρυογενετική εγκατάσταση αποθήκευσης στην Αυστραλία. Δεν πιστεύαμε, όμως, ότι θα βρίσκαμε δέκα επενδυτές, ο καθένας απ' τους οποίους θα συνέβαλλε με 50.000 δολάρια. Σήμερα έχουμε 11 επενδυτές, οι οποίοι δεσμεύονται να συνεισφέρουν $50.000, ο καθένας» λέει ο 62χρονος Παντελής Τσολακίδης.


Όπως οι περισσότεροι υποστηρικτές της κρυογενετικής, έτσι ο Παντελής Τσολακίδης επιμένει ότι η κρυογενετική δεν περιλαμβάνει το ηθικό δίλημμα περί ευθανασίας.


Το «πιο σημαντικό» είναι ότι η διαδικασία κρυογενετικής ξεκινάει αφότου το άτομο κηρυχθεί νομίμως νεκρό. Βέβαια είναι γεγονός, τονίζει ότι:«Δεν υπάρχει καμία εγγύηση, αλλά υπάρχει μια επιστημονική βάση πίσω από όλα αυτά».


ΠΗΓΗ

http://agnostesistories.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1566.html#more


http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7437.html 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ

Ας αρχίσουμε ενδεικτικά και μόνο, με το τι σημαίνει Θεός.

Με τον γενικό όρο Θεός στην σύγχρονη Ελληνική γλώσσα, εννοείται η θεότητα ή υπέρτατη οντότητα, που φέρεται κυρίως στις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες ως Δημιουργός του κόσμου, στην αρχαιότητα και στην βοιωτική διάλεκτο, σύμφωνα με το......

λεξικό Liddell-Scott, η λέξη απαντάτε ως Θιός ή Σιός, στην Λακωνική Σιός, στην Δωρική Θεύς, στη μετάφραση των εβδομήκοντα και στην Καινή Διαθήκη, ως Θεός, ως Θέαινα ή Θεά απαντάται η θηλυκή Θεότητα, παρούσα κυρίως στις πολυθεϊστικές θρησκείες, εδώ θα λέγαμε ότι, οι μονοθεϊστικές θρησκείες δανείστηκαν την αρχαία Ελληνική έννοια Θεός και Θεότητα προκειμένου να αποδώσουν την ύψιστη Θεολογική οντότητα των δογμάτων τους, μη δυνάμενες στην εξεύρεση άλλης ανώτερης επ΄ αυτής εννοίας.

Τι σημαίνει, ενδεικτικά και μόνο εξωγήινος.

Υποθετικά και μη έμβια όντα που κατοικούν εκτός της Γης, σε κάποια περιοχή του ηλιακού συστήματος, του τοπικού γαλαξία, του τοπικού γαλαξιακού σμήνους, ή έστω, του απώτερου Σύμπαντος, τα οποία κατά κύριο γήινο κανόνα και μόνο διαφέρουν ανατομικά, εμφανισιακά και τεχνολογικά από τον άνθρωπο.

Από τα αρχαία χρόνια γνωρίζουμε ότι, ο άνθρωπος η είχε επαφή με όντα διαφορετικά από αυτόν που του έδωσαν την γνώση για τεχνολογία και σκέψη, η ζητούσε την επαφή με όντα υπεράνω των ανθρωπίνων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, έχοντας την ανάγκη να σωθεί από τα φυσικά φαινόμενα και όχι μόνο, που τότε δεν μπορούσε να εξηγήσει και να αποφύγει.

Όπως και να έχει όμως, με το πέρασμα των ετών, είτε από φόβο, είτε από ανάγκη, είτε από επιβολή, είτε από άγνοια, είτε από συμβίωση, αυτά τα όντα τα ονόμασαν Θεούς και με το πέρασμα των αιώνων αυτά τα ανώτερα πλάσματα κατέκτησαν ανάμεσα στις φυλές του ανθρώπινου γένους πρωταρχικό ρόλο και θέση, που ακόμα και σήμερα παραμένει σε πολλά μέρη του κόσμου αναλλοίωτη και καθεδρική.

Δεν μπορούμε όμως, σε καμία περίπτωση να παραβλέψουμε τα αρχαία κείμενα, τα σημάδια και τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους όλοι οι τότε προηγμένοι τεχνολογικά και πνευματικά πολιτισμοί, για την επαφή τους και την συμβίωση τους με όντα πολύ διαφορετικά και πολύ ποιο εξουσιαστικά από αυτούς, δείχνοντας στους σημερινούς ανθρώπους είτε άμεσα, είτε έμμεσα, από πού προήρθαν και πως οι Θεοί τους και εάν τελικά πρόκειται για φαντασίωση η εάν πρόκειται για αλήθεια.

Αρχαίοι Έλληνες, Μάγια, Ίνκας, Κινέζοι, Αιγύπτιοι και άλλοι τόσοι σημαντικοί ανθρώπινοι πολιτισμοί, καταχώρησαν με διάφορους τρόπους την θέση αυτών των πλασμάτων και οντοτήτων στο πάνθεο της πορείας της ζωής τους, αφήνοντας σε εμάς μια τεράστια βιβλιοθήκη σκέψης και νόησης, που ακόμα και τώρα δεν είναι δυνατόν να κατανοηθεί πλήρως από εμάς τους πολιτισμένους προγόνους τους.

Πριν σαράντα χρόνια, ο κόσμος με το άκουσμα και μόνο της λέξης εξωγήινος έτρεχε να κρυφτεί στα υπόγεια των σπιτιών τους και όσοι δεν είχαν υπόγεια απλώς κρυβόντουσαν κάτω από τα κρεβάτια τους, η έκρυβαν το πρόσωπο τους κάτω από τα σκεπάσματα, θέλοντας έτσι να προστατευτούν από αυτό που δεν ήθελαν και δεν ήταν έτοιμοι να αντικρίσουν.

Στα σημερινά χρόνια και με το άκουσμα και μόνο της εμφάνισης εξωγήινων όντων και της ύπαρξης των μεταφορικών τους μέσων, οι άνθρωποι τρέχουν στα βουνά, στα μπαλκόνια και στις ταράτσες των σπιτιών τους μήπως και σταθούν τυχεροί και δουν από κοντά κάποια εξωγήινη ζωή, παρακολουθώντας μέρα και νύκτα είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά το αχανές σύμπαν, μήπως και ο δικός τους φωτογραφικός φακός θα είναι αυτός που θα ανακαλύψει πρώτος την μεγάλη και ανατρεπτική αλήθεια.

Οι σημερινοί άνθρωποι και παρά του ότι δέχονται καταιγιστική ενημέρωση για την σκληρότητα των εξωγήινων πολιτισμών, δια μέσω των κινηματογραφικών ταινιών, παρόλα αυτά περιμένουν με λαχτάρα κάποια επαφή μαζί τους, μην γνωρίζοντας εάν τα αποτελέσματα αυτής, θα είναι θετικά η αρνητικά γι αυτούς.

Αυτό το πάθος των αρχαίων, αλλά και των σημερινών ανθρώπων, για την εύρεση άλλων πολιτισμών, μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε μόνο με το πάθος ενός υιοθετημένου παιδιού, που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τους βιολογικούς του γονείς, μην γνωρίζοντας εκ των προτέρων, εάν ο γονιός που ψάχνει θα είναι καλοκάγαθος, η εγκληματίας.

Τελικά θα μάθουμε ποτέ εάν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής στο σύμπαν, η απλά ζούμε και υπάρχουμε μόνοι μας όπως μας έπλασε ο Δημιουργός, κατά την θρησκευτική άποψη και θεωρεία.

Μήπως κάποια στιγμή, η ανάγκη μας για επικοινωνία μαζί τους μετατραπεί κατόπιν αποκαλύψεως τους σε θάνατο και τρόμο.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλουμε το κεφάλι στην άμμο και να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα, έως ότου έρθει η στιγμή της όποια αποκάλυψης.

Μήπως η συνάντηση μαζί τους θα αλλάξει τον κόσμο που ζούμε και θα τον αντικαταστήσουν με έναν δικό τους χωρίς πολέμους, πείνα και σφαγές.

Η μήπως θα απομείνουν κάποιοι ρομαντικοί με τα χέρια ψηλά, περιμένοντας τους Θεούς, την στιγμή που πιθανών τον Θεό τον έχουμε δίπλα μας, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε την ύπαρξη του, αλλά ούτε και την πραγματική του διάσταση.

Όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο, ο άνθρωπος δεν θα πάψει ποτέ ακόμα και πριν το μεγάλο τέλος να έχει την ανάγκη αυτού του ανώτερου πλάσματος και αυτής της ανώτερης υλικής, η άυλης οντότητας, που με αγάπη, ζήλο και φανατισμό πολλές φορές, αποκαλεί Θεό.

Για την σημερινή ανθρώπινη παράνοια και παραφροσύνη λέω το εξής, εάν είμαστε μόνοι μας ας μας λυπηθεί ο Δημιουργός μας, εάν δεν είμαστε μόνοι μας, ας μας λυπηθούν αυτοί που μας βλέπουν και που μας παρακολουθούν από εκεί ψηλά, έτσι ώστε, είτε ο ένας, είτε οι άλλοι, να μας γλυτώσουν από την παγκόσμια παραφροσύνη, που ζούμε αυτήν την στιγμή. 


http://kalyterotera.blogspot.com
http://diadrastiko.blogspot.com/2012/11/blog-post_1953.html#ixzz2DSCvwTyz
 
http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1765.html

Πλησιάζει ο μεγαλύτερος πόλεμος όλων των εποχών

 
Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας… αμηχανία στους συνομιλητές του.

Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών. Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιών, πάνω από δύο χρόνια πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.


Ο Nenner προβλέπει ότι όταν ο Dow φτάσει τις 5.000 μονάδες, θα σημειωθεί γιγαντιαία πτώση και θα ακολουθήσει μεγάλη ύφεση, που θα φτάσει στα επίπεδα της οικονομικής κατάρρευσης του Μαρτίου του 2009. Ο Nenner συμβούλευσε, τότε, τους πελάτες του να εγκαταλείψουν, σχεδόν εξ ολοκλήρου, την αγορά. “Είπα στους πελάτες μου, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τις μεγάλες επιχειρήσεις και στα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, να εγκαταλείψουν την αγορά, σχεδόν εξ ολοκλήρου“, δήλωσε ο Nenner.


Τι θα μπορούσε, όμως, να οδηγήσει σε μια τέτοια δραματική μείωση; Ίσως, μια πετρελαϊκή κρίση που θα μπορούσε να ξεκινήσει από την “ημέρα της οργής”, στη Σαουδική Αραβία ή κάτι άλλο;


Σύμφωνα με το Nenner, η κατάρρευση θα ξεκινήσει από “ένα μεγάλο πόλεμο“, στο τέλος του 2012 με αρχές του 2013. Αυτός, λοιπόν, ο “μεγάλος πόλεμος”, θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Bάσει των όσων ισχυρίζεται, λοιπόν, ο πόλεμος θα έχει τις ρίζες του, στην τρέχουσα αναταραχή που βλέπουμε εξαπλώνεται σαν “φωτιά” σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.


ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/megaliteros-polemos.html#more


http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6665.html 

Επιβεβαιωμένη η πλανητική ευθυγράμμιση στις 3 Δεκεμβρίου 2012

Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι. Ένα τέτοιο ρολόι μπορεί να σηματοδοτήσει την ημερομηνία στο χρόνο (στο παρελθόν ή και / στο μέλλον), το οποίο μπορεί να διαβαστεί από νοήμονα όντα, ανεξάρτητα από την γλώσσα και το ημερολόγιο που χρησιμοποιούν ...

Είτε πιστεύετε ότι κάτι θα συμβεί το 2012 ή όχι, δεν έχει σημασία ...

Το γεγονός είναι ότι η πλανητική ευθυγράμμιση ταιριάζει ακριβώς με τη διάταξη των Πυραμίδων της Γκίζας στην 3/12/12 και αυτό θα συμβεί μόλις 18 ημέρες πριν από την 21/12/12. ... 6 συν 6 συν 6 = 18




Είναι πιθανό ότι οι πυραμίδες της Γκίζας, όπου χτίστηκαν για να τιμήσουν (ή προειδοποιούν για) μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που χαρακτηρίζεται από την πλανητική σύγκλιση;

Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι (δείτε την εικόνα στο πάνω μέρος αυτού του post). Ένα τέτοιο ρολόι μπορεί να σηματοδοτήσει την ημερομηνία στο χρόνο (στο παρελθόν και / ή στο μέλλον) και μπορεί να διαβαστεί από νοήμονα όντα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα και το ημερολόγιο τους που χρησιμοποιούν ...

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η σύγκλιση πλανητών συμβαίνει μόνο κάθε 2.737 χρόνια, και δεν θα συμβεί ξανά για πάνω από 28.000 χρόνια, αν τρέξετε αυτό το πρόγραμμα πίσω στο χρόνο ...

Η πλανητική ευθυγράμμιση στις 3 Δεκ 2012 μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε που μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα αστρονομίας Starry Night, (έναστρη νύχτα) και να τοποθετήσετε την εικόνα του νυχτερινού ουρανού των 3 πλανητών στις 3 Δεκεμβρίου 2012, πάνω στην εικόνα των 3 πυραμίδων της Γκίζας.

Ένας από τους επισκέπτες μας μας έστειλε την επαλήθευσή του σε εικόνες από τους πλανήτες και τις πυραμίδες της Γκίζας που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του 2011:

Έκανα αυτό το βίντεο το οποίο ελέγχει την ευθυγράμμιση της 3ης Δεκεμβρίου, για όσους ενδιαφέρονται για το θέμα.




πηγή

Πηγή: Επιβεβαιωμένη η πλανητική ευθυγράμμιση στις 3 Δεκεμβρίου 2012 - RAMNOUSIA
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters