Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ιδού η «Μεγάλη Αλβανία»: Δίνει υπηκοότητα σε όλους τους Αλβανούς των Βαλκανίων!

Την «Αλβανοποίηση» όλων των πληθυσμών αλβανικής καταγωγής  που ζουν στα Βαλκάνια επιχειρούν τα Τίρανα με την με την ψήφιση νόμου όπου θα απονέμεται η αλβανική ιθαγένεια σε όλους του Αλβανούς όπου και αυτοί και αν κατοικούν.

Το παραπάνω είναι πρακτικά το πρώτο βήμα για την δημιουργία στην πράξη της «Μεγάλης» ή της «Φυσικής» Αλβανίας την ιδέα της οποίας προπαγανδίζουν τα Τίρανα έντονα τον τελευταίο καιρό προεξάρχοντος βέβαια του πρωθυπουργού της χώρας Σαλί Μπερίσα.  

Παράλληλα συνεχίζονται οι διπλωματικές «ανταλλαγές πυρών» μεταξύ Τιράνων και Αθήνας με αφορμή το εθνικιστικό παραλήρημα του Αλβανού πρωθυπουργού.
Σχολιάζοντας δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας Εντ. Παναρίτι, περί εδαφικών διεκδικήσεων της Αλβανίας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής:
«Έχει δίκιο ο κ. Παναρίτι να λέει ότι είναι εκτός λογικής και αφελές να μιλάει κανείς για εδαφικές διεκδικήσεις της Αλβανίας έναντι της Ελλάδας.

Όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι ο Αλβανός ΥΠΕΞ κάνει δημόσια συστάσεις στον Πρωθυπουργό του, ο οποίος, ακούγοντας τις σειρήνες του εθνικισμού, μίλησε για αλβανικά εδάφη από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, όσο κι εάν στη συνέχεια ανασκεύασε».

Σε ότι αφορά το νόμο της αλβανικής κυβέρνησης αυτός στοχεύει στους αλβανικούς πληθυσμούς π[ου χζουν από το Τέτοβο, στα βόρεια Σκόπια μέχρι και τη νότια Σερβία χωρίς φυσικά να εξαιτείται το Κοσσυφοπέδιο.
Ο ίδιος ο Μπερίσα έσπευσε να πει ότι ο νόμος αυτός ενδέχεται να «παρεξηγηθεί», αλλά ο ίδιος  τόνισε ότι, εν ονόματι της αλβανικής κυβέρνησης, ζητάει τη συνεννόηση των γειτόνων και του διεθνούς παράγοντα. «Είμαστε ένα έθνος που επιθυμούμε την ειρήνη και τη σταθερότητα.
Ταυτόχρονα όμως έσπευσε  να πει ότι θα αποτελέσει ο νόμος αυτός «πλατφόρμα εθνικής ένωσης», καθώς όπως υποστήριξε η Αλβανία αδικήθηκε απ' την ιστορία και τα γειτονικά κράτη που έσπευσαν να καταλάβουν περιοχές της.
«Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι Αλβανοί υπέστησαν τις μεγαλύτερες αδικίες της εποχής και χωρίστηκαν σε πέντε χώρες. Εκείνοι που είχαν δημιουργήσει τα κράτη τους δεκαετίες πριν από εμάς, 'έπεσαν' πάνω στο έθνος μας με τα πιο δυσοίωνα σχέδια» δήλωσε ο κ. Μπερίσα.
Οι δηλώσεις μάλιστα έγιναν απ' την Αυλώνα, όπου σε απόδοση τιμής στην πρώτη κυβέρνηση υπό τον Ισμαήλ Κεμάλι, που κήρυξε την ανεξαρτησία της χώρας το 1912, συγκάλεσε σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου.


http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8978.html

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ , ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΚ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ...



Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ,ηγέτης τns αμερικανικής μασονίας προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους Παγκόσμιους Πολέμους, είχε γράψει ότι «ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους, και θα φέρει τον βιβλικό 
Αρμαγεδώνα...»

134 χρόνια μετά τα γραφόμενά του αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά, αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

Μια φορά καρδιοχτύπησαν ουσιαστικά οι κάτοικοι του πλανήτη .Γη, μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν με την κρίση στον Κόλπο των Χοίρων, στην Κούβα, τον Οκτώβριο του 1962. Τότε, εμβρόντητη η ανθρωπότητα περίμενε ότι κάποιος από τους δύο, Κέννεντυ ή Χρουτσώφ, θα έδινε την εντολή να πατη­θεί κάποιο κόκκινο κουμπί και ν' αντικρύσει ο κόσμος το πραγμα­τικό πρόσωπο του τρόμου. Αυτό ήταν απλά ένα μεμονωμένο περι­στατικό που διευθετήθηκε σύντομα, τώρα όμως έχει εμφανιστεί μία σειρά από γεγονότα που, από την τραγική 9/11 του 2001 και εξής, τρέχουν ασταμάτητα και τίποτα δεν μπορεί να τα φρενάρει...


Δεν πρόκειται πια για ένα από τα πιο δημοφιλή συνωμοσιολογικά σενάρια, δεν πρόκειται για τις εμμονές όσων πιστεύουν στο Νοστράδαμο και στην Αποκάλυψη. Αυτή είναι η σημερινή πραγματι­κότητα, η οποία φρόντισε προηγουμένως να στείλει τα διαπιστευτή­ρια της στη Γιουγκοσλαβία, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, στο Αφγανιστάν, το Ισραήλ, το Ιράκ, το Μπαλί της Ινδονησίας, την Μπεσλάν της Ρωσίας, τη Μαδρίτη, την Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο και την Αίγυπτο...


Επιπλέον, μέρα με τη μέρα, πληθαίνουν οι φωνές στο πλανητικό χωριό που χαρακτηρίζουν το όλο σχέδιο μία καλοστημένη προσπά­θεια από τους Ελίτ που διαχειρίζονται τις Δυτικές οικονομίες, με σκοπό να ολοκληρωθεί η Παγκοσμιοποίηση, συμπεριλαμβάνοντας και την ανυπόταχτη Ανατολή (Κίνα, Ισλάμ και, ίσως, Ρωσία).


ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Οι Ελίτ προωθούν την Παγκοσμιοποίηση μέσω τεσσάρων μεγάλων κέντρων ΟΗΕ, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου. Παράλληλα, χρησιμοποι­ούν για τη χάραξη της πολιτικής τους διάφορες μυστικές ομάδες όπως η Μπίλντερμπερκ, η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτε­ρικών Σχέσεων, το Κλαμπ της Ρώμης, η G-8 κ.λπ.


Όλα φανερώνουν πια πως οι Ελίτ, προκειμένου να εδραιώσουν την κοσμοκρατορία τους, δεν θα αρκεστούν στον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας, τον οποίο κήρυξε ο Τζωρζ Μπους μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Σύμφωνα με το διάγγελμα, οι χώρες που θα χτυπηθούν, σε μια σύγκρουση πολλών χρόνων, αποτελούν μεν εμπόδια για τους Παγκόσμιους Συνωμότες, όχι όμως τα μεγαλύτε­ρα.


Στον δρόμο για τον σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, οι Ελίτ βρίσκουν μπροστά τους τρία μεγάλα αγκάθια:


Το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας και τον απείθαρχο Πούτιν. Το φονταμενταλιστικό Ισλάμ που, κατά σύμπτωση, πατάει πάνω στα μεγαλύτερα πετρελαϊκά κοιτάσματα του πλανήτη.


Την Κίνα, η οποία έχει πιάσει βαθμούς ανάπτυξης γύρω στο 10% ετησίως και θα εξελιχθεί σύντομα στην οικονομική υπερδύναμη του πλανήτη.


Αυτό που χρειάζονται οι Συνωμότες είναι να εξελιχθεί ο πόλεμοι κατά της Τρομοκρατίας σε μία μεγάλης κλίμακας σύγκρουση μετάξι Δύσης και Ανατολής, σε έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά το οποίο αναμένεται να συγκροτήσουν την Ανατολή οι τρεις στρατηγικοί τους εχθροί η Κίνα, η Ρωσία και το Ισλάμ.


Είναι δε χαρακτηριστικό ότι, τα τελευταία χρόνια, οι χολυγουντιανές παραγωγές φροντίζουν να προετοιμάσουν και ψυχολογικό το κοινό για μία τέτοιας μεγάλης κλίμακας σύγκρουση. Να θυμηθούμε το Περλ Χάρμπορ, το οποίο προβαλλόταν μάλιστα στους κινηματογράφους όταν έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ή τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που καταλήγει στο τρίτο μέρος του σε μια τιτανική σύγκρουση Ανατολής και Δύσης, καθώς ο Άραγκορν λέγεται και Ντουναντάν (άνθρωπος της Δύσης), αλλά και οι πολεμι­στές της Γκόντορ είναι απόγονοι, των ανθρώπων της Δύσης, των Ατλάντων, σύμφωνα με τον Τόλκιν. Αντίθετα, οι σύμμαχοι του Σαρόν είναι όλοι Ανατολίτες.Αξιοσημείωτες είναι ακόμα οι δύο... αρχαιοελληνικές υπερπαρα­γωγές: η Τροία και ο Μέγας Αλέξανδρος, δύο έργα που φαίνεται να προετοιμάζουν για κάτι πολύ μεγαλύτερο από τις επιθέσεις στους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν και στο εξουθενωμένο Ιράκ...


Για τη σύγκρουση Ανατολής και Δύσης έχουν γράψει επανειλημ­μένα πολλοί στρατηγικοί αναλυτές. Πρωτοπόρος υπήρξε ο Αμερικανοεβραίος Σάμιουελ Χάντιγκτον, στο έργο του Η σύγκρουση των πολιτισμών και η αναδόμηση της Παγκόσμιας Τάξης, που κυκλοφόρησε το 1996. Σύμφω­να με τον Χάντιγκτον, μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου, λόγω της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, διαμορφώνονται δύο διαφορετικοί πόλοι στον κόσμο, των οποίων τα αντιτιθέμενα χαρακτηριστικά είναι πολιτισμικά και θρησκευτικά - ο ίδιος θεωρεί ότι η θρησκεία είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του πολιτισμού που αναπτύσσεται σε μία χώρα.Τους δύο αυτούς πόλους αποτελούν, αφ' ενός, η Δύση με κυρίαρ­χες θρησκείες τον Προτεσταντισμό, τον Καθολικισμό και τον Ιου­δαϊσμό και, αφ' ετέρου, η Ανατολή με κυρίαρχα δόγματα το Ισλάμ, . τον Κομφουκιανισμό και την... Ορθοδοξία. Μέσα στο ανατολικό μπλοκ τοποθετεί -εξαιτίας της Ορθοδοξίας- τη Ρωσία, μέρος των Βαλκανίων και την Ελλάδα! Μάλιστα, ο Χάντιγκτον κατασκευάζει και ένα «φανταστικό» σενάριο πιθανού μελλοντικού πολέμου, παρουσιάζοντας την Κίνα να συμμαχεί με ένα κομμάτι του Ισλάμ εναντίον της Δύσης!


Σε άλλο σημείο υποστηρίζει πως, πέρα από την απειλή του Ισλάμ, επικίνδυνη πηγή παγκόσμιου διαπολιτισμικού πολέμου μπορεί να αποβεί η μεταβολή του συσχετισμού δυνάμεων μεταξύ πολιτισμών και των κρατών-πυρήνων τους. Επί λέξει: «Αν συνεχιστεί η άνοδος της Κίνας και η αυξανόμενη ενίσχυση του "μεγαλύτερου παίχτη στην Ιστορία του ανθρώπου", θα ασκηθεί τεράστια πίεση στη διεθνή στα­θερότητα στις αρχές του 21ου αιώνα».


Ο ίδιος, μάλιστα, θεωρεί ότι «ο ισπανικός εμφύλιος ήταν ένα πρελούδιο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο [παρόμοια] ο πόλεμος στη Βοσνία αποτελεί ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο στην αναπτυσσόμε­νη σύγκρουση των πολιτισμών».


Ωστόσο, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Χάντιγκτον υπήρ­ξε και ο εγκέφαλος της δημιουργίας της F.E.M.A. (Ομοσπονδιακός Οργανισμός Διαχείρισης Εκτάκτου Ανάγκης), την οποία αρκετοί κύκλοι χαρακτηρίζουν ως την κρυφή υπερκυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας σε περίπτωση εγχώριας ή παγκόσμιας κρίσης, π.χ. ενός πυρηνικού πολέμου.


Στο περιοδικό Commentary -το οποίο αποτελεί έκδοση της Εβραιοαμερικανικής Επιτροπής, σημαντικού think tank της αμερι­κανικής πολιτικής- δημοσιεύτηκε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η σύγκρουση δεν θα περιοριστεί στη Μέση Ανατολή, ενώ τα δύο μπλοκ δυνάμεων που θα αντιπαρατεθούν θα είναι τα εξής:


Για τη Δύση: ΗΠΑ, Αγγλία, Ισραήλ, Τουρκία, Χριστιανοί του Λιβάνου, Β. Κύπρος (!), Ιορδανία, Κουβέιτ και Εμιράτα, Αζερμπαϊ­τζάν, Γεωργία, Καζακστάν, Κιργισία, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκι­στάν. Αν οι συγκρούσεις γενικευθούν σε παγκόσμια σύρραξη, με το μπλοκ της Δύσης συντάσσεται ακόμη η Ε.Ε., η Ινδία και η Ιαπωνία.


Για την Ανατολή: Ιράν, Συρία, Παλαιστίνιοι, Μουσουλμάνοι Λιβάνου, Ρωσία, Αρμενία, Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Δημοκρατία της Μακεδονίας, Τατζικιστάν. Αν οι συγκρούσεις γενικευθούν σε παγκόσμια σύρραξη, με το μπλοκ της Ανατολής συντάσσεται η Κίνα, το Πακιστάν και η Β. Κορέα.


Δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι οι συνασπισμοί κρα­τών που αναφέρει το Commentary ταυτίζονται ουσιαστικά με τα μπλοκ της πολιτισμικής σύγκρουσης του Χάντιγκτον. Ακόμα, είναι αξιοπρόσεκτο ότι και οι δύο πηγές θέλουν Ελλάδα και Κύπρο στο στρατόπεδο της Ανατολής!Τον Απρίλιο του 2000, η CIA οργάνωσε ευρεία σύσκεψη με θέμα τις εξελίξεις στην Κεντρική Ασία. Το βασικό συμπέρασμα ήταν ευθυγραμμισμένο με τη θεμελιώδη γεωστρατηγική αντίληψη του Πολωνοεβραίου κορυφαί­ου αναλυτή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι (εγκεφάλου της Τριμερούς Επιτροπής), σύμφωνα με την οποία η κυριαρχία στην Κεντρική Ασία αποτελεί το κλειδί για τον έλεγχο της Ευρασίας, ενώ το Αφγανι­στάν αντιπροσωπεύει τον βασικό κόμβο για την κυριαρχία στην Κεντρική Ασία.


ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΧΗΣ

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επικεφαλής των χωρών της Δύσης που κινούν τα νήματα στον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας βρίσκονται «γεράκια», τα οποία επιβίωσαν κόντρα σε προγνωστικά σε δύο ή τρεις εκλογικές αναμετρήσεις: Μπους για τις ΗΠΑ, Μπλερ για την Αγγλία, Σαρόν για το Ισραήλ. Ακόμα και ο Ράτσινγκερ, ο νέος Πάπας, υπήρξε κατά γενική ομολογία ο πιο σκληροπυρηνικός από όλους τους υποψηφίους για τη θέση. Ειδικά η επανεκλογή Μπλερ εκτιμήθηκε δεόντως από τους παριστάμενους στη συνεδρία­ση της Λέσχης Μπίλντερμπερκ, που διεξήχθη στις 5-8 Μαΐου στη Βαυαρία, όπως μας πληροφορεί ο γνωστός δημοσιογράφος Ντανιέλ Εστουλίν, ειδικός στις συνεδριάσεις των Μπιλντερμπέργκερς.


Στις βομβιστικές επιθέσεις του Λονδίνου σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 700. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι το όλο τρομοκρατικό σκηνικό δημιουργήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τα γεράκια της Δύσης τη στιγμή, δηλαδή, που η Μ. Βρετανία αναλαμβάνει για έξι μήνες την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Μπλερ θα έχει ένα πολύ γερό χαρτί στα χέρια του προκειμένου να πείσει τους δύσπιστους Ευρω­παίους για τη συνέχιση του πολέμου και για τη συστράτευση της Ευρώπης. Πόσο μάλλον, εάν οι τρομοκρατικές ενέργειες συνεχι­στούν κατά τη διάρκεια της θητείας του...


Η επίθεση στο Λονδίνο αφήνει πολλά ερωτηματικά. Ο Πήτερ Πάουερ, διευθυντικό στέλεχος της Visor Consultants, δήλωσε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC ότι η εταιρία του στις 7/7/2005, θα διε­ξήγαγε μια υποθετική άσκηση που θα απασχολούσε 1000 άνδρες. Το σενάριο της άσκησης αφορούσε σε εικονικές βομβιστικές επιθέσεις που θα δεχόταν το μετρό του Λονδίνου, στα ίδια ακριβώς σημεία και κατά τις ίδιες ακριβώς ώρες που συνέβησαν οι πραγματικές οι επιθέ­σεις.


Τι συμβαίνει εδώ; Πού οδηγεί η μαρτυρία του τραυματία Μπρους Λέιτ ότι τα μέταλλα γύρω από την τρύπα που άνοιξε η βόμβα είχαν ανοίξει προς τα πάνω, σαν να είχε τοποθετηθεί η βόμβα κάτω από το τρένο; Πόσο ακραίοι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι μπορεί να είναι οι φερόμενοι ως ένοχοι, όταν ο ένας δεν πήγαινε καν σε τζαμί και ο άλλος κατανάλωνε αλκοόλ και χασίς; Γιατί προσπάθησαν να δράσουν με time bombs; Γιατί ο ένας είχε πάνω του εισιτήριο επι­στροφής; Γιατί, τέλος, οι κάμερες στα διάφορα σημεία του χτυπήμα­τος ήταν κλειστές; Σε μία συγκυρία, μάλιστα, κατά την οποία η Αγγλία είχε μόλις αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φιλοξενούσε την G-8 και είχε αναλάβει την προεδρία της Ε.Ε.;Πολλά όμως είναι και τα ερωτηματικά από το χτύπη­μα στη Μαδρίτη και ακόμη περισσότερα εκείνα που αφήνουν τα χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο...


Χτίζουν λοιπόν οι Ελίτ μία τεράστια συνωμοσία, χρησιμοποιώντας προβοκατόρικα χτυπήματα από τις Μυστικές Υπηρεσίες των κρατών που διακηρύττουν τον πόλεμο ενάντια στην Τρομοκρατία; Ή μήπως χρησιμοποιούν μια Αλ Κάιντα και άλλες εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις, αφού προηγουμένως τις έχουν διαβρώσει με δικούς τους διπλούς πράκτορες και τις έχουν χρηματοδοτήσει αδρά;


Οι επίσημες εκδοχές σχετικά με τα χτυπήματα φαίνεται να είναι διάτρητες σε πολλά σημεία.


Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μισέλ Κολόν, στο άρθρο του Ο Οικουμενικός Πόλεμος ξεκίνησε, παρουσιάζει κάποιες πολύ περίεργες πτυχές της ιστορίας: «Το 1999 και, στη συνέχεια, το 2001, οι Ταλιμπάν έκριναν ότι η παρουσία του Μπιν Λάντεν στο έδαφος τους εμπόδιζε τη διεθνή αναγνώριση τους και πρότειναν στις ΗΠΑ να τον εξοντώσουν ή να τον εξουδετερώσουν. Κάθε φορά, οι ΗΠΑ αρνούνταν. Αυτό αποκαλύφθηκε από τον Λάιλι Χελμς, που εκπρο­σωπούσε επισήμως τους Ταλιμπάν στην Ουάσιγκτον, η οποία δεν τον διέψευσε... Λίγο πριν τις επιθέσεις, ο Μπιν Λάντεν, ο άνθρωπος που θεωρείται δημόσιος κίνδυνος και καταζητείται μετά μανίας, απ' ό,τι φαίνεται εδώ και τρία χρόνια, είχε πάει ανενόχλητος για θεραπεία στο Ντουμπάι και είχε συναντήσει εκεί τον τοπικό υπεύθυνο της CIA... Μετά πς επιθέσεις, οι Ταλιμπάν πρότειναν εκ νέου να παραδώσουν τον Μπιν Λάντεν για να δικαστεί σε μια ουδέτερη χώρα. Ο Μπους αρνήθηκε αμέσως...»


Μία από τις πρώτες κινήσεις του προέδρου Μπους μετά την επα­νεκλογή του το 2004 ήταν να περιοδεύσει σε χώρες της Ε.Ε. και στη Ρωσία, με σκοπό να βρει σύμμαχους για τον «πόλεμο κατά της Τρο­μοκρατίας». Παρόλο που ανάλογο διπλωματικό ταξίδι πραγματο­ποίησε και η Κοντολίζα Ράις, οι καρποί των δύο ταξιδιών ήταν απο­γοητευτικοί. Ωστόσο, ο Τόνυ Μπλερ έχει τώρα τη δυνατότητα να διευρύνει το μέτωπο των συμμάχων.Ήδη έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα προωθήσει μια διεθνή διάσκεψη για την καταστολή του ισλα­μικού εξτρεμισμού.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

Πολλή κουβέντα γίνεται για το Ιράν και τη Συρία. Από εναλλακτικά δίκτυα ενημέρωσης βγαίνει τελευταία η είδηση ότι ο Σαρόν ίσως να δημιουργήσει προβοκάτσια που θα ανάψει τη σπίθα για αντίμετρα της Δύσης σε Συρία και Λίβανο.


Το Ιράν αποτελεί τον μεγάλο στόχο των Ελίτ λόγω των πετρελαί­ων της περιοχής και της Κασπίας και, επιπλέον, λόγω του ότι σε μικρό χρονικό διάστημα αναμένεται να εξελιχθεί σε πυρηνική δύνα­μη, οπότε θα αποτελέσει και τον σημαντικότερο εχθρό του Ισραήλ στην περιοχή. Η στρατιωτική επέμβαση της Δύσης στο Ιράν θεωρεί­ται δεδομένη απλά αναζητείται το κατάλληλο timing.


Ωστόσο οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει, όπως αναφέρει ο Σκοτ Ρίτερ, ένας από τους επιθεωρητές του ΟΗΕ για τα όπλα στο Ιράκ. Ο Τζωρτζ Μπους ήταν αρκετά σαφής σε συνέντευξη του στην ισραηλινή τηλεόραση, η οποία αναμεταδόθηκε απευθείας από το ράντσο του στο Τέξας: «Όλες οι εκδοχές είναι πάνω στο τραπέζι. Η εκδοχή της χρήσης βίας είναι η τελευταία για έναν πρόεδρο. Γνωρίζετε όμως ότι, στο παρελθόν, χρησιμοποιήσαμε βία για να προστατεύ­σουμε τη χώρα μας».


Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ ανησύχησε ιδιαίτερα από τη δήλωση Μπους ενώ, σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό της CIA, Φίλιπ Γκιλάρντι, ο Ντικ Τσέινυ έχει ήδη δώσει οδηγίες στους στρατηγούς του Πεντα­γώνου να επιτεθούν στο Ιράν. Η απόρρητη αυτή αναφορά διέρρευσε τον Ιούλιο στην έκδοση του American Conservative, όπου υποστηρί­ζεται ότι οι στρατηγοί εξουσιοδότησαν την United States Strategic Command (STRATCOM) να εκπονήσει ένα σχέδιο για μια μεγά­λης κλίμακας αεροπορική επίθεση στο Ιράν, η οποία θα διεξαχθεί τόσο με συμβατικά όσο και με πυρηνικά όπλα.


Σε άρθρο του που φιλοξενήθηκε στο δίκτυο Αλ Τζαζίρα, ο δημο­σιογράφος Σκοτ Ρίτερ επισημαίνει πως, αυτή τη στιγμή, η CIA χρη­σιμοποιεί ένα αντικαθεστωτικό γκρουπ τρομοκρατών που πραγματοποιεί βομβιστικές ενέργειες στο Ιράν. Πρόκειται για το ΜΕΚ, μια ομάδα Ιρανών που παλιά είχαν εκπαιδευτεί από τις Μυστικές Υπη­ρεσίες του Σαντάμ Χουσεΐν.


Παράλληλα, στον Βορρά, στο γειτονικό Αζερμπαϊτζάν, οι Αμερι­κανοί προετοιμάζουν μια μεγάλη βάση στρατιωτικών επιχειρήσεων. που θα στοχεύει την Τεχεράνη, ενώ εκπαιδεύουν και ομάδες Αζέρων που θα τις χρησιμοποιήσουν όταν ξεσπάσει ο πόλεμος. Σύμ­φωνα με τα νεότερα πλάνα, η εκστρατεία θα γίνει μέσω της παρα­λιακής λεωφόρου που διασχίζει την Κασπία από το Αζερμπαϊτζάν και καταλήγει στην Τεχεράνη και όχι μέσω του Περσικού Κόλπου.


ΤI ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

Ως απάντηση έρχεται η Συνθήκη της Σαγκάης, ένα αμυντικό σύμφω­νο μεταξύ Ρωσίας, Κίνας, Καζακστάν, Κιργισίας, Ουζμπεκιστάν και Λευκορωσίας. Από τον περασμένο Αύγουστο έχουν ξεκινήσει κοινές ασκήσεις από τον Ρωσικό και Κινεζικό Στρατό, Ναυτικό και Αερο­πορία, με χρήση μάλιστα πυραυλικών δυνάμεων και simulation πυρηνικής επίθεσης από τον Ειρηνικό Ωκεανό ως το Καζακστάν. Εξάλλου, ο ίδιος ο Πούτιν κάλεσε πρόσφατα το Ιράν, την Ινδία και το Πακιστάν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά ως παρατηρητές...


Μάλιστα, με την παρότρυνση της Ρωσίας και της Κίνας, το Ουζ­μπεκιστάν και η Κιργισία ζήτησαν την αποχώρηση των αμερικανι­κών στρατευμάτων από τα εδάφη τους. Ειδικότερα, το Ουζμπεκι­στάν έθεσε υπό αμφισβήτηση το μέλλον της αμερικανικής αεροπορι­κής βάσης που φιλοξενεί από το 2001!


Ο δε Πούτιν έχει ήδη επέμβει στα σχέδια των Ελίτ, μετά την κίνη­ση του να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον «δικό τους» Μιχαήλ Χοντορκόβσκι -άλλοτε ιδιοκτήτη του πετρελαϊκού κολοσσού Γιούκος- και παράλληλα να ελέγξει τη ρώσικη Μαφία προς όφελος του. Με αυτές του τις κινήσεις, ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει να αποστασιοποιείται ξεκάθαρα από τον έλεγχο που ασκούσαν οι Ελίτ, μέσω μιας δράκας μεγαλοεπιχειρηματιών και μαφιόζων στη χώρα του.Αυτή τη στιγμή, ο Μιχαήλ Χοντορκόβσκι είναι καταδικασμένος σε 9 χρόνια κάθειρξη για απάτη, φοροδιαφυγή, διαφθορά και άλλα αδι­κήματα, μετά την προσπάθεια του να επιτεθεί πολιτικά στον Πούτιν, χρησιμοποιώντας χρήματα που του εκχώρησε το παγκόσμιο εβραϊκό κεφάλαιο.


Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Σόρος, ο γνωστός χρηματιστής, μετά τις κινήσεις αυτές, χαρακτήρισε τον Πούτιν χειρότερο κι από τον Στάλιν λέγοντας, σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, πως «κρύβει κάτω από το γυάλινο βλέμμα του ένα κομμουνιστικό τέρας χωρίς ψυχή και πως είναι κλασικός καγκεμπίτης και "παιδάκι" του Αντρόπωφ». Επιπλέον, η Δύση δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ στον Πούτιν το ότι άλλαξε τους κωδικούς των ρωσικών πυρηνικών κεφαλών, τους οποίους ο Γιέλτσιν είχε δώσει στους Αμερικανούς! 

Στο Ιράν, νικητής των εκλογών αναδείχτηκε ο σκληροτράχηλος ισλαμιστής επαναστάτης Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, σημειώνοντας τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τις ΗΠΑ. Ο Αχμαντινετζάντ ανήκε στον ηγετικό πυρήνα της ομάδας που είχε ταπεινώσει τις ΗΠΑ το 1979, καταλαμβάνοντας επί 444 μέρες την αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατώντας ομήρους το προσωπικό. Αρκετοί παρατηρητές των εκλογών έχουν διαπιστώσει ότι οι Ιρανοί αισθάν­θηκαν να απειλούνται με πόλεμο, με αποτέλεσμα να ψηφίσουν εκείνους που πίστευαν ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, θα αντισταθούν σθεναρά.Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι Ιράν και Συρία έχουν υπογράψει σύμφωνο αμοιβαίας συνδρομής, σε περίπτωση που μία χώρα εκ των δύο δεχτεί επίθεση.


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

Στο παρόν στάδιο, λοιπόν, η Δύση αφ' ενός προσπαθεί να διευρύνει τον «πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας» και, αφ' ετέρου, η Ανατολή αντιδρά αποφασιστικά και με συγκεκριμένα πλάνα. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, από την αρχή της σύγκρουσης (πόλε­μος στη Σερβία - 1999), η Δύση επιλέγει μία στρατηγική συνεχών προκλήσεων έναντι της Ανατολής.


Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2000, ο Σαρόν κάνει με τη στρατιωτική του φρουρά επίσκεψη στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκονται τα δύο σημαντικά αραβικά ιερά τεμένη. Η επίσκεψη του αυτή προκάλεσε το θρησκευτικό αίσθημα των Παλαιστινίων και ξεκίνησε έτσι η δεύτερη ιντιφάντα. Ανάλογες προκλήσεις υπήρξαν και οι πολιορκίες του στρατηγείου του Αραφάτ (ενώ υπάρχει και έντονη φημολογία γύρω από τα αίτια του θανάτου του), καθώς και οι δολοφονίες υψηλόβαθμων Παλαιστινίων.


Οι Αμερικανοί, από την πλευρά τους, δεν βρήκαν τα περιβόητα χημικά όπλα του Σαντάμ. Ενώ θα μπορούσαν να τοποθετήσουν αυτοί οι ίδιοι δικά τους χημικά και, στη συνέχεια, να τα «βρουν», επέλεξαν να μείνουν στο στόχαστρο της παγκόσμιας Κοινής Γνώ­μης, προκαλώντας την οργή των Αράβων.


Ενδεικτική της όλης κατάστασης υπήρξε η αποκάλυψη των βασα­νιστηρίων Ιρακινών αιχμαλώτων στη φυλακή-κολαστήριο Άμπου Γκράιμπ, αλλά και η δολοφονία 80 Αφγανών αμάχων από βομβαρδισμό αμερικανικών αεροσκαφών, οι οποίοι βρίσκονταν σε ένα γάμο. Κι ενώ η Δύση έχει κάθε λόγο να συγκαλύψει τέτοιου είδους γεγονότα, αντιθέτως, αυτά προβάλλονται κατά κόρον από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι Ελίτ.


Πέρα από το Ισλάμ, όμως, και η Κίνα έχει γευτεί τη στρατηγική της πρόκλησης, όταν το 1999 βομβαρδίστηκε στο Βελιγράδι η κινε­ζική πρεσβεία.


Όσον αφορά στη Ρωσία, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, οι Ελίτ της έχουν κηρύξει ένα είδος ψυχρού πολέμου οι Τσετσένοι φέρονται να χρηματοδοτούνται από τη Δύση και να εκπαιδεύονται από Τούρκους και Ισραηλινούς της Μοσσάντ. Υπάρχουν δε πολλά ερωτηματικά για τη σφαγή των 500 παιδιών στην Μπεσλάν, ενώ ένα μήνα προηγου­μένως είχαν ανατιναχθεί δύο ρωσικά αεροσκάφη, με αποτέλεσμα 92 νεκρούς.


Στρατηγικοί σύμμαχοι της Ρωσίας όπως η Γιουγκοσλαβία, η Γεωργία και η Ουκρανία πέφτουν στην επιρροή των ΗΠΑ, μετά από βελούδινες επαναστάσεις που υποστηρίζονται από τους Αμερικα­νούς. AWAKS του NATO περιπολούν στους ουρανούς της Λετο­νίας, της Λιθουανίας και της Εσθονίας, συλλέγοντας μυστικές πλη­ροφορίες για τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Η πιο φιλορωσική αυτή τη στιγμή χώρα, η Λευκορωσία, δέχεται απειλές από την Κοντολίζα Ράις και κατατάσσεται στον Άξονα του Κακού.


Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ρώσο στρατηγό Λεονίντ Ιβάσωφ, υπάρχει σε εξέλιξη χρηματοδοτούμενη εκστρατεία για την ανατροπή του καθεστώτος της Λευκορωσίας και υπονόμευση της από το Διε­θνές Νομισματικό Ταμείο και το Ίδρυμα Σόρος. Ο Ιβάσωφ, που είναι και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Μελετών της Μόσχας, υποστήριξε το 2004 μέσα από τις στήλες της Sovetskaya Rossiya, πως «ενα τρομοκρατικό δίκτυο, με σκοπό την υπονόμευση της Ρωσίας, οργανώνεται και συντονίζεται στο Λονδίνο. Εκεί, υπό την προστασία των βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, ευδοκιμούν οι πιο ριζοσπαστικές ισλαμικές τρομοκραπκές οργανώσεις στον κόσμο, όπως το Ισλαμικό Απελευθερωτικό Κόμμα, το Παγκόσμιο Ισλαμικό Μέτωπο, οι Υπερασπιστές της Σάρια, το κίνημα των Μουχατζίρι, το Ισλαμικό Κίνημα του Ουζμπεκιστάν κ.λπ. Στο Λονδίνο, επίσης, βρίσκονται τα νευραλγικά κέντρα της τσετσενικής τρομο­κρατίας, μαζί με τους λογαριασμούς των τρομοκρατών...-».


Εξάλλου, εδώ και χρόνια η ισραηλινή Μοσσάντ έχει εγκαταστήσει στα βουνά της Τσετσενίας έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς της στην Ασία, ενώ η Μόσχα κάνει διαβήματα προς την Τουρκία, κατηγορώντας την ότι εκπαιδεύει Τσετσένόυς στο έδαφός της.


Σημειώστε τη δήλωση του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Λύντον Λαρούς, λίγες μέρες μετά τα γεγονότα στην Μπεσλάν, «Αυτή τη φορά, είναι πιθανή μία σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων, με όλα τα επακόλουθα που μπορεί να έχει».


Τίθεται, λοιπόν, επί τάπητος μία μεγαλύτερη απειλή για τον πλα­νήτη απ' ό,τι τον καιρό του ασύμμετρου πολέμου που διεξήγαγαν στο Αφγανιστάν οι Αγγλοαμερικανοί και οι μαριονέτες τους (βλ. Οσάμα Μπιν Λάντεν), κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80.


ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 

Ένα από τα οφέλη που δυνατόν ν' αποκομίσουν οι Ελίτ μέσα από μια τέτοια σύγκρουση είναι και η συντριβή των μεγάλων αντιπάλων τους - Ρωσίας, Κίνας και Ισλάμ: Η Ρωσία ήταν πάντα ο μεγάλος πονο­κέφαλος των Συνωμοτών εδώ και κάποιους αιώνες, με εξαίρεση τα λίγα χρόνια της θητείας του Γιέλτσιν. Το Ισλάμ ως στάση ζωής είναι εντελώς αντίθετο με τον πλανητικό πολιτισμό της οικονομίας της αγοράς, ενώ η Κίνα, με τον κομμουνιστικό της χαρακτήρα, δεν μπο­ρεί να αφεθεί να γίνει η ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης όλου του πλανήτη.Άλλο βασικό όφελος αποτελεί ο έλεγχος των κοιτασμάτων πετρε­λαίου και φυσικού αερίου της Ασίας -δηλαδή της Μέσης Ανατολής, της Κασπίας και του Τουρκμενιστάν- με παράλληλο έλεγχο της Κεντρικής Ασίας που, συμφωνά με τον Μπρεζίνσκι, οδηγεί στον έλεγχο όλης της Ευρασίας μια γεωπολιτική θεώρηση ανάλογη με αυτή του μεγάλου θεωρητικού του ναζισμού Καρλ Χαουσχόφερ.


Τρίτον, λόγω της μεγάλης και μακροχρόνιας πολεμικής σύγκρου­σης, θα θεσπιστούν νομοθεσίες τύπου οργουελικού Μεγάλου Αδερ­φού, με τον κάθε πολίτη να παρακολουθείται στενά. Ήδη, λίγο καιρό μετά την 9/11, ο Μπους προχώρησε στη θέσπιση του Patriot Act, που περιστέλει σημαντικές ελευθερίες των Αμερικανών. Μετά δε τις εκρήξεις του Λονδίνου, θεσπίστηκε στην Ευρώπη και επίσημα πλέον η παρακολούθηση κάθε μορφής τηλεπικοινωνίας, ακόμα και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και έπεται συνέχεια, με τις περίφημες βιομετρικές κάρτες...


Επιπλέον, θα επιδιωχθεί η μείωση του πλανητικού πληθυσμού για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, ειδικά του Τρίτου Κόσμου, καθώς και η καταστροφή των περισσότερων οικονομιών και η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Οι άνθρωποι ξαναγίνονται σκλάβοι δουλεύοντας μόνο για το σύστημα. ·


Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κείμενο-διακήρυξη που έστειλε ο Μπους στο Κογκρέσο, σας 20 Σεπτεμβρίου 2002. με τίτλο Η Νέα Εθνική Στρατηγική Ασφάλειας, περιλαμβάνεται το εξής σχόλιο: «Η παγκοσμιοποίηση της πλανητικής οικονομίας Θα συνεχισθεί με άνοιγ­μα της ψαλίδας μεταξύ πλούσιων και φτωχών».


Όταν η σύγκρουση τελειώσει νικηφόρα, με βάση τις φιλοδοξίες των Ελίτ, οι άνθρωποι όλου του πλανήτη θα είναι διατεθειμένοι να αποδε­χτούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση στον βαθμό που θα τους εξασφαλίζει ειρήνη και ένα μίνιμουμ αξιοπρεπούς διαβίωσης. Είναι δε χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε το 1994 στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών, ο Ντέιβηντ Ροκφέλερ, ηγετική φυσιογνωμία της Τριμερούς Επιτροπής: «βρισκόμαστε στις απαρχές ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μείζων κρίση και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη».


Τα περί μείζονος κρίσης και Γ' Παγκόσμιου έχουν γίνει αντικεί­μενο μελέτης διαφόρων ερευνητών. Ο Γάλλος δημοσιογράφος και γεωπολιτικός σχολιαστής, Λωράν Αρτούρ ντυ Πλεσύ, συζητά στο βιβλίο του Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει ότι ο πόλε­μος που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δυτικές δημοκρατίες και το Ισλάμ αποτελεί τα πρώτα στάδια του Τρίτου Παγκόσμιου. Στη συνέχεια, προειδοποιεί ότι θα ακολουθήσει μια μεγάλη κατάρρευση των οικονομιών, η οποία θα φέρει εθνικιστικές επαναστάσεις σε όλες τις ισλαμικές χώρες που θα ενωθούν, ξαναδημιουργώντας το Χαλιφάτο. Τότε, οι Ισλαμιστές θα ξεκινήσουν επιθέσεις σε όλη τη Δύση με χημικά, βιολογικά και πυρηνικά όπλα. Το τέλος του πολέ­μου, το οποίο τελικά θα εμπλέξει όλες τις χώρες του κόσμου, θα έρθει όταν η Δύση αποφασίσει να απαντήσει με πυρηνικά.


Τα τελευταία χρόνια, μπεστ σέλλερ στα αραβικά βιβλιοπωλεία της Ιερουσαλήμ είναι το βιβλίο Τα μεγάλα γεγονότα που προηγούνται της εμφάνισης του Μαχντί. Πρόκειται για ένα βιβλίο του Φαΐκ Ντάουντ, το οποίο υποστηρίζει πως μια σκοτεινή συνωμοσία Εβραίων και Χριστιανών έχει στόχο την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού, ενώ παράλληλα προαναγγέλει την έλευση του Μαχντί, του μουσουλμανι­κού Μεσσία, ο οποίος στις ύστατες μάχες θα δώσει τη νίκη στους πιστούς του.


Πιο αντικειμενικό θεωρείται το βιβλίο Ένας Κόσμος Ανάποδα, του Εντουάρντο Γκαλεάνο (εκδόσεις Στάχυ, 1998). Ο συγγραφέας είχε προβλέψει πως η Δύση κατασκευάζεΙ το φάντασμα του Mπιv Λάντεν, προκειμένου να προχωρήσει σε στρατιωτικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή. Τότε θα ξεσπούσε πόλεμος που θα επεκτεινόταν σε όλη την Ασία και στη διάρκειά του θα είχαν πολλές ευκαιρίες να εμπλακούν η Ρωσία με την Κίνα.
Δειτε επισηςΠατήστε εδώ



http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3.html

8+1 περίεργα κυβερνητικά μυστικά!


Οι απόκρυφοι φάκελοι και τα μυστικά αρχεία των κρατών περιλαμβάνουν τα πάντα. Από αναφορές των μυστικών υπηρεσιών και στρατιωτικά απόρρητα μέχρι και κάθε λογής πληροφορίες για θέματα παντός επιστητού. 

Υπάρχουν ωστόσο και διαβαθμισμένα ως «άκρως απόρρητα» κυβερνητικά μυστικά που είναι στην πραγματικότητα...

 περισσότερο διασκεδαστικά παρά ενοχλητικά.

Η ιστορία των κρατών βρίθει από τέτοια παραδείγματα περίεργων πληροφοριών που επέμειναν κάποιοι να κρατήσουν απόρρητες.

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από κωμικοτραγικά κυβερνητικά μυστικά. ΔΕΙΤΕ εδώ



Μπόνους, τα χωριά Ποτέμκιν!
Ο Τσόρτσιλ και τα ΑΤΙΑ

Σαράντα πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του και ο Τσόρτσιλ συνεχίζει να παράγει ειδήσεις! Κι αν δεν είναι οι περίφημοι κυβερνητικοί χειρισμοί του, είναι η πιθανή συγκάλυψη ενός ΟΥΦΟ. Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα τα «UFO Files», πάνω από 5.000 απόρρητες σελίδες σχετικά με τις θεάσεις εξωγήινης ζωής στη Γη. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και οι επιστολές από εγγονό μέλους της Βασιλικής Αεροπορίας, που υπηρέτησε ως πρωθυπουργικός σωματοφύλακας του Τσόρτσιλ. Ο παππούς θυμόταν λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο Τσόρτσιλ, στην προσπάθειά του να αποφευχθεί ο γενικευμένος πανικός του κόσμου, υποχρέωσε σε 50ετή απόκρυψη τη συνάντηση βρετανικού πολεμικού αεροσκάφους με μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, την οποία και διαβάθμισε ως «άκρως απόρρητο». Το υπουργείο Άμυνας δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία του γεγονότος, καθώς τα διαβόητα «UFO Files» ξεκίνησαν επισήμως το 1967. Υπάρχει πάντως η παραγγελία του Τσόρτσιλ για άμεση ενημέρωσή του στο θέμα των ιπτάμενων δίσκων το 1952!
Η CIA διεξάγει πειράματα ελέγχου του νου

Στον κολοφώνα του Ψυχρού Πολέμου, η CIA διεξήγε μια σειρά από μυστικά και παράνομα «επιστημονικά» πειράματα σε ανθρώπινα υποκείμενα, γνωστά ως Project MK-ULTRA. Το απόρρητο πρόγραμμα περιλάμβανε πειραματικές δοκιμασίες με ναρκωτικά -όπως LSD- και βαρβιτουρικά, ύπνωση και υποβολή σε ακτινοβολία και βιολογικούς παράγοντες. Το 1973, ο διευθυντής της CIA, Richard Helms, παρήγγειλε την καταστροφή όλων των ντοκουμέντων του προγράμματος MK-ULTRA. Παρόλα αυτά, κάποια εξ αυτών διέρρευσαν και αργότερα την ίδια χρονιά θα βρουν το δρόμο τους για την εφημερίδα New York Times, η οποία κατηγόρησε τη CIA για παράνομες δραστηριότητες. Το 1975, η ομοσπονδιακή επιτροπή Church Committee θα ερευνούσε τις καταγγελίες και θα κατέληγε στην αποτρόπαιη πραγματικότητα: για περισσότερες από δύο δεκαετίες, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα ξόδευαν πάνω από 20 εκατ. δολάρια, στρατολογώντας επιστήμονες και ερευνητές από 30 και πλέον πανεπιστήμια της χώρας, και θα έκαναν αντιδεοντολογικά πειράματα σε ανθρώπους κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης. Ο τελικός προσδοκώμενος στόχος των δοκιμασιών ήταν η δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου του μυαλού, το οποίο και θα χρησιμοποιούσε η CIA για να προγραμματίζει ανυποψίαστους ανθρώπους να εκτελούν δολοφονίες υπέρ της…
Η Περιοχή 51

Δεν θα μπορούσαμε να αφήναμε έξω τη διαβόητη Area 51 και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν εκεί. Η δράση της μυστικής στρατιωτικής βάσης 120 χλμ βορειοδυτικά του Λας Βέγκας έχει συνδεθεί με τον μύθο του εξωγήινου που μεταφέρθηκε υποτίθεται εκεί. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Όταν βετεράνοι της CIA απαλλάχθηκαν από τους όρκους εχεμύθειας και ανακάλεσαν τις στιγμές τους στην Area 51, ξεκαθάρισαν ότι η εξωγήινη ζωή δεν περιλαμβανόταν στις δραστηριότητες της βάσης. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, το μέρος χρησιμοποιούταν για δοκιμές κατασκοπευτικών αεροσκαφών, όπως το A-12 και τον ξακουστό επίγονό του SR-71 Blackbird, που είχε σπάσει κάθε ρεκόρ ταχύτητας. Τα μέλη της ομάδας που δούλευε στα απόρρητα αυτά πειράματα και αποκαλούνταν «Roadrunners» ήταν μάλιστα πανευτυχή με την υπόθεση του εξωγήινου, καθώς αυτό τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας και έμεναν ανενόχλητοι να δοκιμάζουν τα μυστικά τους όπλα. Η βάση στην Area 51 λειτουργεί πιθανότατα ακόμα και σήμερα ως τόπος δοκιμής απόρρητης στρατιωτικής τεχνολογίας…
ΟΥΦΟ και στη Σοβιετική Ένωση

Το 1967, σοβιετικός αστρονόμος καλούσε σε κοινή προσπάθεια όλους τους επιστήμονες του κόσμου για να καθοριστεί τελικά η φύση των ΑΤΙΑ που παρατηρούνταν στον γήινο εναέριο χώρο! Ο Feliks Zigel ήταν τόσο πεπεισμένος για την ύπαρξη εξωγήινων που θεωρούσε τις επιστημονικές προσπάθειες απόκρυψης του γεγονότος μέρος του προβλήματος: «αντί να βοηθάνε να λύσουμε το μυστήριο, το κάνουν ακόμα χειρότερο», έλεγε ο αστρονόμος. Η ανησυχία του γιγαντώθηκε όταν επιβεβαίωσε από 200 και πλέον πηγές την αναφορά στο ίδιο ΑΤΙΑ, ένα «φωτεινό πορτοκαλί ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα ημισελήνου». Η επιμονή του Zigel θα πυροδοτούσε τελικά έρευνα των σοβιετικών Αρχών το 1978 για τη διερεύνηση των παραφυσικών αυτών φαινομένων. Τα ντοκουμέντα της έρευνας, που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς κάποια στιγμή, ξεκαθάριζαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και καλούσαν σε ετοιμότητα τις σοβιετικές δυνάμεις για ενδεχόμενη εισβολή εξωγήινων!
Το τέρας του Λοχ Νες

Το 1934, ένας γιατρός από τη Σκοτία τράβηξε την περίφημη φωτογραφία του τέρατος του Λοχ Νες, γνωστή ως «surgeon’s photograph». Μια σκούρα φιγούρα ενός πλάσματος που παραπέμπει σε βροντόσαυρο κολυμπούσε αμέριμνα στα νερά. Το φωτογραφικό γεγονός ήταν από μόνο του ικανό να προκαλέσει τον πανικό στους κατοίκους και έκτοτε χιλιάδες άνθρωποι ορκίζονται ότι εντόπισαν το θαλάσσιο τέρας. Ήταν όλοι τους θύματα της φαντασίας τους; Σύμφωνα με μέλη της κυβέρνησης της Σκοτίας, όχι ολότελα! Ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως σχετικά πρόσφατα αποκαλύπτουν πως ο πρώην αστυνομικός διευθυντής της χώρας William Fraser αποφάνθηκε πως «το γεγονός ότι υπάρχει ένα παράξενο πλάσμα στο Λοχ Νες είναι πλέον αληθές πέραν πάσης αμφιβολίας, το αν μπορεί ωστόσο η αστυνομία να προστατεύσει τον κόσμο, αυτό είναι το αμφίβολο». Κι ενώ η κυβέρνηση της Σκοτίας μένει να αποδείξει την ύπαρξη ή όχι της Νέσι, το νέο ντοκουμέντο έδωσε ελπίδες σε όλους τους κυνηγούς τεράτων της οικουμένης…
Η CIA σχεδιάζει να σκοτώσει τον Φιντέλ Κάστρο με… κοχύλια

Από το 1960 ως το 1965, η CIA «εμπνεύστηκε» τουλάχιστον 8 τρόπους για τη δολοφονία του ηγέτη της Κούβας! Σύμφωνα με αναφορά του 1967 που αποχαρακτηρίστηκε από απόρρητη 36 χρόνια αργότερα, η CIA σκεφτόταν ως δολοφονικά μέσα από πούρα και τοξικό αέρα μέχρι μολυσμένα χάπια και δηλητηριώδεις μύκητες. Κι αν δεν μπορούσαν να τον εκτελέσουν, θα προσπαθούσαν να διαλύσουν τη δημόσια εικόνα του: το σχέδιο περιλάμβανε άλας θαλλίου στα παπούτσια του κομμουνιστή ηγέτη με την ελπίδα να μη μείνει τρίχα για τρίχα στο περίφημο μούσι του! Μία ωστόσο ήταν η ιδέα που επικράτησε, το σχέδιο δολοφονίας του Κάστρο με παγιδευμένο με εκρηκτικά κοχύλι. Ο Κάστρο ήταν λάτρης του γυναικείου φύλου, έτσι ανέφερε η αναφορά της CIA(!), ένα εκπληκτικό λοιπόν κοχύλι πάνω στο γυμνό γυναικείο στήθος θα του τραβούσε το ενδιαφέρον, κι όταν θα το έπιανε στο χέρι του θα πυροδοτούσε τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ο επικεφαλής της CIA στις επιχειρήσεις της Κούβας μάλιστα, Desmond Fitzgerald, άρχισε να μελετά μανιωδώς βιβλία με τα μαλάκια της Καραϊβικής. Το «σοφιστικέ» σχέδιο εγκαταλείφθηκε ωστόσο ως πρακτικά ανεφάρμοστο…
Η αντικατασκοπεία της Julia Child

Τον Αύγουστο του 2008, τα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ δημοσίευσαν δεκάδες χιλιάδες αρχεία του προσωπικού που δούλευε στο Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, μια από τις «βιτρίνες» της CIA. Ανάμεσα στους πρώην υπαλλήλους ήταν και η Julia McWilliams, η μελλοντική μαγείρισσα Julia Child! Το παρελθόν της διάσημης σεφ της γαλλικής κουζίνας δεν ήταν μυστικό, μετά τη δημοσιοποίηση ωστόσο όλος ο κόσμος έμαθε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: μια πραγματικά ιντριγκαδόρικη συνταγή. Πριν λοιπόν κατακτήσει τη γαλλική γαστριμαργία, η Child κατασκεύαζε απωθητικά καρχαριών για τα υποβρύχια εκρηκτικά των ΗΠΑ…
Ακούγοντας τον Τζον Λένον

Ο Τζον Λένον ήταν μια ακούραστη φιγούρα-ίνδαλμα: τραγουδούσε για την ειρήνη, κατακεραύνωνε τον πόλεμο και μαχόταν λυσσαλέα για τις αδικίες του πλανήτη. Δεν είναι λοιπόν να απορείς που το FBI τον έβαλε στο στόχαστρο το 1972: τερμάτισε τη βίζα παραμονής του στην Αμερική και ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απέλασή του! Κατά τη διάρκεια μάλιστα των προεδρικών εκλογών του 1972, το FBI παρακολουθούσε στενά τον Λένον, τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, τις συναυλίες του, ακόμα και την κόρη της Γιόκο Όνο από προηγούμενο γάμο. Ο Λένον δεν έκανε κάτι μεμπτό και έτσι το FBI αποφάσισε να σταματήσει την έρευνα εναντίον του έναν μήνα μετά την επανεκλογή του Νίξον. Μετά τη δολοφονία του Λένον το 1980, ο ιστορικός Jon Weiner θα ξεκινούσε μια 14χρονη νομική μάχη για να αναγκάσει το FBI να δημοσιοποιήσει τα αρχεία του για το δημοφιλές πρώην «Σκαθάρι». Στο τέλος, κέρδισε. Τα κωμικοτραγικά ντοκουμέντα παρουσιάζονται λεπτομερώς στο άκρως ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του 2006 «The U.S. vs. John Lennon».
Τα χωριά Ποτέμκιν

Ο Grigory Potyomkin ήταν ένας τολμηρός ρώσος ευγενής του 18ου αιώνα που μπαινόβγαινε στις δικαστικές αίθουσες, πάτασσε τους αντιπάλους του και πολιορκούσε ερωτικά τη Μεγάλη Αικατερίνη. Ήταν λοιπόν κατά τη διάρκεια του φορτικού του κόρτε στην τσαρίνα που το όνομά του θα γινόταν θρύλος. Όταν η Αικατερίνη περιόδευε στις νέες κτήσεις της Ρωσίας στην Κριμαία το 1783, ο Potyomkin προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στα καλύτερα μέρη της αυτοκρατορίας. Έστησε λοιπόν χάρτινες μακέτες ολόκληρων χωριών και πόλεων στο φόντο, κατά μήκος των ποταμών, ολοκληρώνοντας το μεγαλεπήβολο σκηνικό με συντάγματα στρατιωτών που τη χαιρετούσαν χαρμόσυνα και πυροτεχνήματα που σχημάτιζαν τα αρχικά του ονόματός της! Πληθυσμοί δουλοπάροικων και κολίγων επιστρατεύτηκαν για τα θεατρικά του νούμερα, ντυμένοι σαν ευγενείς και ιππότες, για να φανεί η ευημερία της αυτοκρατορίας – η οποία βέβαια στην πράξη δεν υπήρχε, με τον λιμό να μαστίζει την περιοχή. Η έκφραση «χωριό Ποτέμκιν» πέρασε στη ρωσική γλώσσα και σηματοδοτεί πλέον κάθε παραπλανητικό ή ψευδές κατασκεύασμα, δημιουργημένο από ολοκληρωτικά καθεστώτα, που σκοπό έχει να εξαπατήσει τόσο αυτούς που το βλέπουν στη γη τους όσο και εκείνους που το παρατηρούν από μακριά… 
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/11/81.html

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! (Video)




http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/11/video_30.html

Προειδοποίηση - σοκ της NASA για το... τέλος του κόσμου!


Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος.Δειτε εδώ
Σύμφωνα με τον οργανισμό παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με αυτήν την προοπτική και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη, ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.
Σύμφωνα με την Daily Mail η NASA επιχειρεί να εφιστήσει την προσοχή των γονέων προς τα παιδιά τους για να αποφύγουν τυχόν αναπάντεχες εξελίξεις. Τα παιδιά φαίνεται να είναι τρομοκρατημένα φοβούμενα το τέλος του κόσμου ενώ οι έφηβοι απελπισμένοι που δεν θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις εργαζομένων στην οργανισμό οι οποίοι αποκαλύπτουν πως πολλοί νεαροί δεν τρώνε, δεν κοιμούνται και ορισμένοι ερευνούν τρόπους αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τις φήμες περί Αποκάλυψης ένας πλανήτης ονόματι Νιμπούρου, ή Πλανήτης Χ, ο οποίος ανακαλύφθηκε από τους Σουμερίους θα συγκρουστεί με την Γη στις 21 Δεκεμβρίου καταστρέφοντας τα πάντα.
Ορισμένοι μάλιστα συμμετέχουν σε πάρτι «αντίστροφης μέτρησης» και για αυτόν τον λόγο η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή. Ο Ντέιβιντ Μόρισον, αστροβιολόγος στην NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο «τέλος», με την πλειοψηφία αυτών να είναι νεαρά άτομα.
«Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους», τονίζει ο Μόρισον.Η NASA πάντως πρόσφατα άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν και να φοβούνται και πως ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου.ΠΗΓΗ
Δειτε επισης  εδώ
 
 
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/nasa.html

Ανακοίνωση του Πούτιν για την προφητεία των Μάγια και το τέλος του κόσμου...

 Ανακοίνωση του Πούτιν για την προφητεία των Μάγια και το τέλος του κόσμου

  • 537
     

Μετά τη NASA και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να καθησυχάσει τα πλήθη ότι στις 21 Δεκεμβρίου δεν θα καταστραφεί ο κόσμος όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια…

Στη Ρωσία έχει προκληθεί μαζική υστερία από την προφητεία των Μάγια. Χιλιάδες Ρώσοι γεμίζουν τα σπίτια τους με τρόφιμα και άλλα απαραίτητα εφόδια, ενώ στην αγορά μπορεί να βρει κανείς ακόμη και ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένα πακέτα διάσωσης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν κονσέρβες ψαριού, σπίρτα, βότκα, σαπούνι, σχοινί και προφυλακτικά.
Ετσι, λόγω της φρενίτιδας, το ρωσικό υπουργείο των Εκτάκτων Αναγκών, αναγκάστηκε να εκδώσει μια καθησυχαστική ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «σύμφωνα με τις έως τώρα καταγραφές των μετρήσεων που πραγματοποιεί η κυβέρνηση για την κατάσταση του πλανήτη, ο κόσμος δεν θα καταστραφεί το Δεκέμβριο»
Μάλιστα πρόσφατα και η NASA αναγκάστηκε να εκδώσει μια ανάλογη ανακοίνωση μέσω της οποίας καθησύχαζε τους πολίτες ότι δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά και τους εφιστούσε την προσοχή λέγοντας πως πολλοί, ιδιαίτερα νεαροί, έχουν κυριευτεί από το φόβο, έχουν πέσει σε κατάθλιψη και ετοιμάζονται ακόμη και να αυτοκτονήσουν μπροστά στο επερχόμενο τέλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πατήστε εδώ            


http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7852.html

Στήνεται ένα σκηνικό τρόμου –Σχεδιάζουν για την επόμενη μέρα ένα γενικευμένο haircut – Η Ελλάδα το αποκορύφωμα της αποτυχίας!


Στήνεται ένα σκηνικό τρόμου που αναδεικνύει το μέγεθος της ελληνικής αποτυχίας. Η Ελλάδα συγκρινόμενη με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον δεν θα έχει  μέτρο σύγκρισης.
Υποχρέωσαν τους ιδιώτες κατόχους ομολόγων τις τράπεζες, τα θεσμικά χαρτοφυλάκια, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ιδιώτες φυσικά πρόσωπα να συμμετάσχουν στο πιο αποτυχημένο  πρόγραμμα αναδιάρθρωσης χρέους στην οικονομική ιστορία του πλανήτη.

Οι ζημίες που υπέστησαν οι ευρωπαϊκές τράπεζες ήταν ελάχιστες γιατί είχαν προλάβει και ξεφορτώσει τα ελληνικά ομόλογα είτε στην ΕΚΤ που αγόραζε ελληνικό χρέος είτε στην δευτερογενή αγορά.
Το αποτέλεσμα ήταν να υλοποιηθεί η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους με ζημιωμένους, χρεοκοπημένους τους έλληνες επενδυτές, τις ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο να σχεδιάζουν την δήθεν διάσωση της Ελλάδος και να χρεοκοπούν τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία.
Η ΕΚΤ και οι Κεντρικές Τράπεζες δεν συμμετείχαν στο PSI+, το πολιτικό σύστημα της Ευρώπης προστάτεψε τις ευρωπαϊκές εμπορικές τράπεζες αλλά προστάτεψε και τις Κεντρικές Τράπεζες και έριξε όλο το βάρος στην Ελλάδα που δήθεν διέσωζε.
Η αποτυχία του PSI+ αποδείχθηκε έμπρακτα όχι από το μνημόνιο, την απογοήτευση των αγορών, τα νέα μέτρα που έχουν αποδεκατίσει την οικονομία αλλά από το σχέδιο buyback, η επαναγορά είναι ένδειξη ότι η ελληνική οικονομία ΑΠΕΤΥΧΕ.
Η επαναγορά χρέους είναι τρανή απόδειξη ότι το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδος απέτυχε.
Η επαναγορά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πλήξει εκ νέου ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία εξέλιξη που θα είναι όχι μόνο τραγική αλλά και επικίνδυνη.
Όμως το ακόμη χειρότερο δεν είναι η επαναγορά που απέδειξε ότι απέτυχε το PSI+.
Η μεγαλύτερη αποτυχία είναι ότι θα αποτύχει και η επαναγορά καθώς φαίνεται παρασκηνιακώς να έχει προσυμφωνηθεί haircut εκ νέου στο ελληνικό χρέος που θα αφορά και τα δάνεια του επίσημου τομέα και του ιδιωτικού τομέα.
Δηλαδή η αποτυχία συνεχίζεται.
Η επαναγορά δεν είναι τίποτε άλλο από μια ένδειξη αποτυχίας.
Όμως η αποτυχία συνεχίζεται προσεχώς θα ξεκινήσει το σήριαλ του νέου haircut που δεν θα έχει θετικό, αίσιο τέλος.
Η ελληνική τραγωδία συνεχίζεται, απομηχανής θεός δεν θα υπάρξει και οι θεατές θα μείνουν με μια πικρή γεύση κάνοντας την αυτοκριτική τους και λέγοντας…πόσο ηλίθιοι ήμασταν που συμμετείχαμε σε αυτήν την ιλαροτραγωδία.ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ εδώ
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/haircut.html

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!Πρέπει όλοι να το διαβάσετε...

  

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen 
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο...ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδω


τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την...

θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα

«Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ….«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει. 

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ….εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ….«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ : Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.
ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες.
ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ εδώ


http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2513.html

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ-Μπορούν να υψώνονται όλες οι σημαίες εκτός της Ελληνικής!



Θυμόσαστε όλοι την ιστορία της κοπέλας που τόλμησε να υψώσει προς φωτογράφησή της την Ελληνική Σημαία, και αμέσως έσπευσαν οι φύλακες να την "κυνηγήσουν". Προφανώς για τους αλλοδαπούς ισχύουν άλλοι νόμοι και έτσι, οι αλβανόπαιδες έχουν κάθε δικαίωμα να μας απλώνουν τη σημαία τους όπου γουστάρουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ εδώ


Διαβάζουμε στο aftonomi.gr ότι συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Στη σελίδα της Αλβανικής Νεολαίας στην Ελλάδα - Rinia Shqiptare Ne Greqi στο Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία με δυο νεαρούς αλβανούς να υψώνουν την ερυθρόμαυρη σημαία με φόντο τον Παρθενώνα.
"Η Νεολαία στην Ελλάδα δεν ξεχνά την ταυτότητά της. Είμαστε τα παιδιά της Αλβανίας.  Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποια αλβανόπουλα μπροστά απ’ την Ακρόπολη στην Αθήνα" αναφέρει η λεζάντα της προκλητικής φωτογραφίας.
Μάλιστα η "Αλβανική Νεολαία στην Ελλάδα" ετοιμάζει και μουσική βραδιά για να γιορτάσουν οι Αλβανοί της Αθήνας την 100η επέτειο Ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η εκδήλωση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου στα Κάτω Πατήσια σε μαγαζί επί της οδού Καυταντζόγλου 64 και ώρα 21:00. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα κ. Dashnor Dervishi.
Υπενθυμίζουμε πως όταν πριν λίγο καιρό, Έλληνες πολίτες επιχείρησαν να σηκώσουν τη γαλανόλευκη πάνω στην Ακρόπολη, οι φύλακες δημιούργησαν θέμα απαγορεύοντάς τους να ανοίξουν οποιαδήποτε σημαία στο βράχο της Ακρόπολης.
Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασε κάποιος φύλακας βλέποντας τους Αλβανούς να σηκώνουν τη σημαία τους;
Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να αντιδράμε;

Περιμένουμε από το αρμόδιο υπουργείο να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, ώστε να μάθουμε γιατί ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μπορούν και κυματίζουν άνετα στην Ακρόπολη εκτός από την δική μας. Η κoρoϊδία πρέπει να τελειώσει, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αποκαλυφθεί, αποδείξτε ότι δεν δουλεύετε για αυτούς.
 defencenet.gr
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1790.html
Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ-ΒΙΝΤΕΟ  

Ἀπαγορεύεται ἡ Ἑλληνική Σημαία, ἐπιτρέπεται οἱ μαῦροι νά «ἁπλώνουν» μπουγάδα 

Καταγγελίες ΣΟΚ! Απαγορεύσαν την Ελληνική σημαία στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης-ΒΙΝΤΕΟ  

Η Ακρόπολη δεν είναι Ελληνική κληρονομιά...!!!




http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_1485.html

Τραβώντας τη σκανδάλη …

eurozone-3-thumb-largeΗ Ευρώπη βιώνει μια περίοδο ηρεμίας μετά από την καταιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όταν πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Προέδρου Mario Draghi για να γίνει "ό,τι χρειάζεται" τον Ιούλιο και την απόφαση της ΕΚΤ το Σεπτέμβριο να προχωρήσει με το πρόγραμμα "συνολικών χρηματικών συναλλαγών" (OMT) για την αγορά κρατικών ομολόγων των προβληματικών μελών της ευρωζώνης. Τα spreads των επιτοκίων για τα ιταλικά και τα ισπανικά κρατικά ομόλογα έχουν μειωθεί δραματικά, τα ζητήματα εταιρικών ομολόγων έχουν ξαναρχίσει, και μια αίσθηση ομαλότητας διεισδύει σιγά-σιγά στην ήπειρο.
Όμως, θα ήταν ανόητο να συμπεράνουμε ότι τα προβλήματα του ευρώ έχουν λυθεί. Τα βασικά οικονομικά μεγέθη κάθε άλλο παρά σταθερά είναι, ενώ η μειωμένη οικονομική τάση είναι η ευτυχής έκβαση ενός παιχνιδιού εμπιστοσύνης. Όσο οι επενδυτές πιστεύουν ότι η Ιταλία και η Ισπανία θα πρέπει τελικά να διασωθούν με τις OMT, το κόστος δανεισμού των χωρών αυτών θα είναι χαμηλό, και η διάσωση δεν θα είναι αναγκαία. Αν, όμως προκύψει η παραμικρή αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των OMT, το παιχνίδι εμπιστοσύνης θα μετατοπιστεί σε αντίστροφη φορά, και τα ομόλογα των δύο χωρών γρήγορα θα δεχθούν επίθεση.
Μια τέτοια πηγή αμφιβολίας μπορεί να αποτελεί την ασφάλεια των OMT. Για να τεθεί σε λειτουργία, όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει να το εγκρίνουν. Οι κανόνες ποικίλλουν μεταξύ των χωρών της ΕΕ, αλλά, στη Γερμανία, «κυβερνητική έγκριση» σημαίνει κοινοβουλευτική έγκριση. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Γερμανία δεν θα προτιμήσει την έγκριση της καταστροφής μιας ιταλικής ή ισπανικής χρεωκοπίας. Ωστόσο, οποιαδήποτε καθυστέρηση θα μπορούσε να είναι αρκετή για να προκαλέσει μια φυγή κεφαλαίων σε κάθε χώρα. Μέχρι τη στιγμή που η γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή αποφάσισε, θα μπορούσε να είναι πολύ αργά.
Για να εξαλειφθεί αυτή η αβεβαιότητα, η Ιταλία και η Ισπανία θα πρέπει να ζητήσουν την παρέμβαση των OMT πριν να καταστεί απολύτως αναγκαία – ένα αίτημα που η Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας πιθανότατα θα εγκρίνει, θεωρώντας το ως ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα και όχι μια απλή μεταβίβαση. Κάτι τέτοιο θα εξαλείψει επίσης την αβεβαιότητα γύρω από το ίδιο το πρόγραμμα και τους μηχανισμούς εφαρμογής του. Ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση των προβλημάτων, όταν η παρέμβαση δεν απαιτείται επειγόντως είναι πολύ ευκολότερα από ό,τι οι διεργασίες υπό την απειλή της χρεοκοπίας.
Τέλος, ένα πρώιμο αίτημα για παρέμβαση των OMT δεν θα μειώσει μόνο το κόστος δανεισμού των ιταλικών και ισπανικών κυβερνήσεων (και, συνεπώς, τα δημοσιονομικά ελλείμματα τους), αλλά θα μειώσει επίσης το κόστος κεφαλαίου για τις τοπικές επιχειρήσεις, που σήμερα δυσκολεύονται να δανειστούν και να επενδύσουν. Έτσι, θα προσφέρει μια πολυπόθητη ώθηση στην δοκιμαζόμενες οικονομίες των χωρών αυτών.
Έτσι, αν η πρόκληση της παρέμβασης των OMT πρόκειται να είναι τόσο επωφελής, γιατί οι ισπανικές και ιταλικές κυβερνήσεις είναι τόσο απρόθυμες να το πράξουν; Ο κύριος λόγος είναι πολιτικός. Στη δεκαετία του 1930, όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις φοβόνταν ότι η άρση του κανόνα του χρυσού θα μπορούσε να εκληφθεί ως σημάδι αδυναμίας. Κατά συνέπεια, περίμεναν πολύ καιρό. Το ίδιο ισχύει και για το πρόγραμμα OMT: οι εκλεγμένοι πολιτικοί φοβούνται ότι η ενεργοποίηση θα εκληφθεί ως σημάδι αδυναμίας, γεγονός που συνεπάγεται ότι έχουν ένα ισχυρό κίνητρο για να καθυστερούν την εξόφληση.
Αλλά γιατί ο Ιταλός Πρωθυπουργός Mario Monti, ο οποίος δεν είναι εκλεγμένος πολιτικός (και έχει υποσχεθεί να μην θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές), είναι τόσο διστακτικός; Δεδομένου ότι δεν έχει να φοβάται μια εκλογική ήττα, θα μπορούσε να βοηθήσει τον ισπανό πρωθυπουργό Mariano Rajoy υποβάλλοντας πρώτος αίτημα, το οποίο θα αποδυναμώσει το πολιτικό στίγμα για την κυβέρνηση Rajoy αν είναι να υποβάλει στη συνέχεια και εκείνος ένα αντίστοιχο αίτημα. Η ενεργοποίηση των OMT τώρα θα ήταν επίσης ένα ασφαλές παιχνίδι για την Ιταλία για την αντιμετώπιση των επικείμενων γενικών εκλογών με ένα πολύ αβέβαιο αποτέλεσμα.
Αυτό που δεν είναι αβέβαιο είναι ότι ένα κόμμα που είναι κατά του ευρώ, και που διευθύνεται από έναν επαγγελματία κωμικό, τον Beppe Grillo, θα κερδίσει τουλάχιστον το 20% της ιταλικής ψηφοφορίας. Η πολιτική αστάθεια που μπορεί να προκύψει δεν θα παρέχει μια καλή ευκαιρία για να ζητηθεί βοήθεια από τη Γερμανία. Στην πραγματικότητα, αν ήθελε κανείς να φανταστεί λόγους για τους οποίους η Γερμανία μπορεί να μην εγκρίνει την αίτηση της Ιταλίας για την ενεργοποίηση των OMT, η πολιτική αναταραχή θα ήταν στην κορυφή της λίστας. Αντίθετα, η εκ των προτέρων πρόκληση των OMT θα συνέβαλε στην πολιτική σταθερότητα για την αντιμετώπιση της αβεβαιότητας, διότι θα δέσει τα χέρια της οποιασδήποτε μελλοντικής ιταλικής κυβέρνησης.
Γιατί, λοιπόν, ο Monti δεν ενεργεί; Ένας πιθανός λόγος είναι η προσωπική υπερηφάνεια. Ο Monti θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που έσωσε την Ιταλία από την καταστροφή. Δεν θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που αναγκάστηκε να παραδώσει την κυριαρχία της Ιταλίας για να σώσει τη χώρα από τη χρεωκοπία. Μια εναλλακτική εξήγηση είναι ότι Monti έχει πράγματι πολιτικές φιλοδοξίες. Αν και η εντολή Monti είχε οριστεί να διαρκέσει μέχρι τις εκλογές, θα μπορούσε να προσπαθήσει να επεκταθεί με την υποστήριξη του νέου κοινοβουλίου.
Η καθυστέρηση για οποιονδήποτε από τους λόγους αυτούς θα ήταν μια πολύ εγωιστική πράξη. Ο Monti δεν πρέπει να διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή σταθερότητα για προσωπικό όφελος του. Θα πρέπει να προκαλέσει τις OMT πριν να είναι πολύ αργά.


http://www.sofokleous10.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=82015&catid=&Itemid=73

"ΑΝΟΥΝΑΚΙ" ήρθαν στον πλανήτη μας πριν 450.000 χρόνια!!!!

Οι ανουνάκι είναι μια φυλή που πριν απο 450.000 χρόνια περίπου ήρθαν στον πλανήτη μας.Αυτό στηρίζεται στην ανάγνωση των επιγραφών των Σουμέριων από τον Ζαχαρία Σίτσιν.....
Το όνομα "Ανουνάκι" σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη.Άλλο ένα προσωνύμιο που έχουν σύμφωνα με τον Λάβκραφτ είναι "οι μεγάλοι - οι παλαιοί".




Οι ανουνακι ήταν αιμοδιψής λαός που απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες από αυτούς που κατακτούσαν,και στη συνέχεια δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν τους ανθρώπους ώστε μέσω της ενδογαμίας να διατηρήσουν τον γενετικό τους κώδικα που τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες.!! Οι οικογένειες αυτές είναι που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχουν τον κόσμο.


Ο Ζαχαρία Σίτσιν , αρχαιολόγος και ιστορικός μελετητής,είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν τη

σφηνοειδή γραφή των Σουμέριων και άλλες Ακκαδικές γλώσσες. Αφιέρωσε δεκαετίες μελετώντας τον πολιτίσμο των Σουμεριων, μεταφράζοντας τις πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της Νινευή στο Ιράκ από τον Σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ. Ο Σίτσιν μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι οι πήλινες πλάκες αναφέρονται στο πώς και το γιατί οι Ανουνάκοι αποίκησαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του (ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση). Τα στοιχεία του Z.Sitsin δίνουν το έναυσμα για τεράστια έρευνα γύρω από αυτό το θέμα ώστε να βρούμε ποιοί ήταν αυτοί οι παρατηρητές που ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους ,όπως έλεγαν οι Αιγύπτιοι .
Το ζήτημα είναι το πόσο ανοιχτόμυαλοι μπορούμε να είμαστε ώστε να δεχτούμε να ερευνήσουμε κάτι που το κατεστημένο και οι επιτήδειοι παραχαράκτες της ιστορίας έχουν κουκουλώσει και γελοιοποιήσει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συμβατική ιστορια που μαθαίνουμε σήμερα. Ο Σίτσιν μας λεει με λίγα λόγια ότι οι μυθολογίες των λαών είναι η κρυφή ιστορία του κόσμου και ότι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί είναι παλαιότεροι απ’ ότι μας τους παρουσιάζουν και αποτελούν εξέλιξη της γνώσης που έδωσαν οι Ανουνάκι στους ανθρώπους .

Ο Σίτσιν επιτίθεται στο επιστημονικό κατεστημένο ( θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του) λέγοντας ότι αρνούνται να δεχτούν ότι υπήρξε η τεχνολογία που ανακαλύπτει σιγά σιγά σήμερα η επιστήμη , χιλιάδες χρόνια πριν . Οι Ανουνάκι λοιπόν ήρθαν στην γη και με τις μηχάνες γεννετίκης που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο.Στις επιγράφες των Σουμερίων είναι καταγεγραμένα γεγονότα για την καταγωγή του ανθρώπου και τη δημιουργία. Σε κάποιες από αυτές αναφέρονται το δέντρο της σοφίας , η σύγχυση των γλωσσών , ένας μεγάλος κατακλυσμός 13000 χρόνια πριν που κατέστρεψε τους υψηλής τεχνολογίας πολιτισμούς κ.α. Σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά ? Αν το ψάξει κάποιος διεξοδικά θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν αναφορές από κανέναν ιστορικό της εποχής για τα γεγονότα που μας αναφέρουν εκτός από τα δικά τους γραπτά βέβαια .

Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει αυτά τα παραμύθια που μας σερβίρει η ελίτ που διαχειρίζετε την ιστορία του κόσμου! Βέβαια μέχρι να πετύχει το πείραμα των ανθρώπων δημιουργήθηκαν ελαττωματικά υβρίδια σαν τα διάφορα τέρατα που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία .Ανά τον κόσμο βλέπουμε τη λατρεία του ερπετού σαν κάτι το συνηθισμένο καθώς επίσης και τα αγάλματα που αναπαριστούν τους ερπετοειδείς Θεούς και ο κοινός μύθος του ερπετού που είναι φύλακας ιερών τοποθεσιών π.χ. σαν το κήπο των Εσπερίδων . Από τους Ινδιάνους "Χόπι" στην Αμερική , τους Ίνκας στη Ν.Αμερική , τους Αιγυπτίους , τους Ινδούς , τους Εβραίους , τους Φοίνικες , όλοι τους είχαν τη δική τους ερπετοειδή Θεότητα. οι Ανουνάκοι είναι κυρίαρχες οντότητες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους . Δίνουν μεγάλη έμφαση στη μέθοδο πλύσης του εγκεφάλου και την έχουν τελειοποιήσει . Μας ελέγχουν από την κατώτερη τέταρτη διάσταση μέσω της ερπετοειδούς υπόφυσης που υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο . Η ανθρώπινη συνείδηση δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί αυτή τη χειραγώγηση ,χωρίς πρώτα να καταφέρει να συντονιστεί με την τέταρτη διάσταση (λειτουργώντας πέρα από την τρίτη διάσταση) . Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική από όπου εισβάλουν στον κόσμο μας οι διάφορες δαιμονικές οντότητες .
Σήμερα εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας και αποσκοπούν στην κυριαρχία του πλανήτη μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προσπαθούν να επιβάλουν . Κατέχουν θέσεις κλειδιά σε ανώτερα αξιώματα ,είτε αυτά είναι πολιτικά , είτε στρατιωτικά κλπ. Έτσι δημιούργησαν και τις διάφορες μυστικές εταιρείες ,που τους εξασφάλιζαν την προώθηση του σχεδίου τους ,με πυρήνα την αδελφότητα του Φιδιού.

Οι Ανουνακι στα πρώτα τους βήματα πανω στον πλανήτη γη κυκλόφορουσαν με την ερπετοειδή τους μορφή. Σιγά σιγά ξεκίνησαν την κατάληψη του πλανήτη χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και άρχισαν να ελέγχουν την ανθωπότητα μεσω της τέταρτης διάστασης.Στίς μέρες μας ασκουν έλεγχο στην ανθρωπότητα μεσω των μυστίκων εταιρίων της τεχνολογιας και των πολίτικων που είναι ανδρίκελά τους.Σήμερα ετοιμάζονται να επιβάλουν στην ανθρωπότητα μια παγκόσμια δικτατορία επειδή οι άνθρωποι πλέον δεν νοιαζονται για το ποιος τους ελέγχει . Απλα βάζουν κάποιον στην εξουσία για να μπορέσει να τους προσφέρει λύση στα προβλήματα της καθήμερινοτητας που εχουν φροντίσει να τους φορτώσουν οι δυναστες Ανουνακι!!Επίσης έχουν φροντισει να ρίχνουν το φταίξιμο για οτι συμβαινει σε συγκεκριμένες ομαδες που ελεγχΟνται απο τους ιδιους π.χ Σιωνιστές,illuminati, masonia,κλπ ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους . Έχουν παγιδεύσει την ανθρώπινη συνείδηση σε μια φυλακή φόβου , ενοχής και απελπισίας , έχουν κλειδώσει τον συνειδητό μας νου ώστε να ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν.

 Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη που οι απλοί άνθρωποι όχι μόνο δεν θα μπορούν να πιστέψουν , αλλά ούτε καν να διανοηθούν.Ειμαστε φυλακισμένοι σε ενα συστημα εικονικης πραγματικοτητας που έχουν δημιουργησει και πρέπει να ειμαστε σε εγρηγορση!!Οι Ανουνάκι μέσα απο την παγκόσμια εκστρατεία της«παραπληροφόρησης» που προωθήθηκε κυρίως από την αμερικανικη κυβέρνηση, κατάφεραν να μας πείσουν πως τα παράξενα καιρικά φαινόμενα είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και πως υπαίτιοι είμαστε όλοι οι άνθρωποι .Αλλά διάφοροι ιδιαίτερα σεβαστοί επιστήμονες,που δεν ήταν μέσα στο «coverup»,απέρριψαν συνολικά τη θεωρία της «παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου.» Αφου(σωστά) επισήμαναν ότι τα πολικά καλύμματα πάγου και οι παγετώνες λειώνουν από κάτω και όχι από την επιφάνεια.Γιατί;Λόγω της προσέγγισης του nibiru,η ηλιακή ακτινοβολία αυξάνεται.

Ο ήλιος εκτινάσσει τα μεγάλα ποσά ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο διάστημα.Κάποιο μέρος της ηλεκτρομαγνητικής αυτής ενέργειας προσελκύεται και απορροφάτται από το γήινο μαγνητικό πυρήνα,αναγκάζοντας το λειωμένο πυρήνα σιδήρου της γης να θερμανθεί.Η αυξανόμενη θερμότητα από το γήινο πυρήνα φιλτράρεται μέσω του μανδύα της γης στην επιφάνεια,προκαλώντας την τήξη των καλυμμάτων πάγου και των παγετώνων από κάτω.Δεν υπάρχει καμία πρόκληση «παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου» από τους -ηλίθιας άποψης- οικιακούς ψεκασμούς και τα απολιθωμένα καύσιμα, και δεν έχει υπάρξει ποτέ.Μια τέτοια αξίωση είναι παραπληροφόρηση που τίθεται από εκείνους που περιλαμβάνονται στο "coverup" είπε ο δρ. McCanney.Ο πλανήτης Χ μπαίνει στο ηλιακό σύστημά μας σχεδόν κάτω από το νότιο πόλο του ήλιου.

 Αυτή η θέση θεωρείται «τυφλό σημείο» από τους αστρονόμους.Αυτό εξηγεί γιατί ο nibiru δεν είναι ήδη ορατός στον νυχτερινό ουρανό.Μπορεί ήδη να φανεί από τα τεράστια τηλεσκόπια στα διάφορα παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο.Η nasa μολίς στις 17 ιανουαρίου(!) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενος τηλεσκόπιου στον νότιο πόλο.Βεβαια οτι θα λείτουργησει το συγκεκριμενο τηλέσκοπιο το έλεγαν κάποιοι ''γραφικοι''συνωμοσιολογοι΄' πριν απο δύο χρόνια και οι nasa έλεγε οτι αυτα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Φυσικα και πάλι είπαν οτι πρόκειται για ενα ερευνητίκο προγραμμα που έχει σχεση με ουράνια σώματα που βρίσκονται έξω απο το ηλιακο συστημα,και για την μελέτη των ηλιακων κηλίδων!!Η nasa βεβαια τα θέματα περι νιμπιρου,2012,κλπ τα διαψευδει συνεχως οπως διαψεύδει γενικώς ότι δεν την βολέυει!


Οπως ειναι φυσίκο το 2012 δεν προκειται να γίνει τιποτα μιας και το ημερολόγιο που χρησίμοποιουμε έχει σφαλμα απο 3ως7 χρονια,συνεπως η nasa θα βγει αληθηνη που λεει οτι δεν θα γίνει τίποτα και έτσι ο κόσμος θα κοιμηθη τον υπνο του δικαιου,ευησυχασμενος που δεν έγινε τιποτα!!Για το λόγο αυτο απο το 2012 και πέρα πρεπει να εχουμε τα ματια μας ορθανοιχτα μεχρι το 2019 για να μην επαληθευτούν οι δέκα εντολές του τυμβου ''guide stones''που μας έχουν φτάξει oi δυνάστες μας Ανουνακι!







http://thesecretrealtruth.blogspot.com
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/12/450000.html?spref=fb
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters