Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού.

Ποιος ήταν ο Ιησούς; Γιατί δεν υπάρχει καμία ιστορική και αρχαιολογική απόδειξη της ύπαρξής του; Ποιος έγραψε τα Ευαγγέλια; Γιατί γράφθηκαν στα Ελληνικά και όχι στα Εβραϊκά ή στα Αραμαϊκά; Πώς η έγινε η Ρώμη το κέντρο της χριστιανικής θρησκείας; Γιατί οι πρώτοι χριστιανοί Πάπες και οι πρώτοι άγιοι ήταν όλοι μέλη της αυτοκρατορικής Ρωμαϊκής οικογένειας των Φλαβίων;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που ο ερευνητής Joseph Atwill και συγγραφέας του ανατρεπτικού βιβλίουCaesar‘s Messiah: The Roman Conspiracy to Invent Jesus (Ο Μεσσίας του Καίσαρα: η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού) προσπαθεί να ρίξει φως παρουσιάζοντας νέους δρόμους στην κατανόηση της δημιουργίας του χριστιανισμού, στη φύση της Καινής Διαθήκης, στο ποιος ήταν και αν υπήρχε ο πραγματικός Ιησούς και υποστηρίζονται ότι η Δευτέρα Παρουσία έχει ήδη γίνει. Με λίγα λόγια ο συγγραφέας μαζί με μία ομάδα αξιόλογων ιστορικών και ερευνητών της εποχής που παρουσιάστηκε ο χριστιανισμός σαν μια «νέα» θρησκεία στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αποδεικνύει μέσα από τις πηγές ότι δεν υπάρχει ιστορικό υπόβαθρο σε αυτό σήμερα αποκαλείται ο Ιησούς Χριστός και ότι απλά πρόκειται για μία εφεύρεση της Ρωαϊκής αυτοκρατορικής εξουσίας και συγκεκριμένα της οικογένειας των Φλαβίων
Όχι μόνο αυτό, αλλά ο χριστιανισμός δεν είναι κάτι διαφορετικό από όλες τις σύγχρονες για την εποχή εκείνη παγανιστικές θρησκείες, αλλά ντυμένος με άλλο όνομα. Ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν κατασκευασμένο μυθιστορηματικό χαρακτήρα και μάλιστα υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις για αυτό το γεγονός, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας Joseph Atwill και η ομάδα του.
Ο λόγος που είχε η αυτοκρατορική οικογένεια των Φλαβίων να κατασκευάσει στην ουσία μία «νέα» θρησκεία ήταν ο εξής: να προσφέρει ένα όραμα στο πρόσωπο ενός «ειρηνικού Μεσσία» που θα ήταν μία εναλλακτική παρουσία σε σύγκριση με τους επαναστατικούς ηγέτες του Ισραήλ τον πρώτο αιώνα και οι οποίοι αποτελούσαν σοβαρή απειλή στην πολιτική σταθερότητα και ειρήνη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Με λίγα λόγια ο χριστιανισμός δεν αποτελούσε τίποτα περισσότερο από ένα πολιτικό εργαλείο για τον έλεγχο των μαζών εκείνης της εποχής, συνεχίζοντας να επιτελεί τον ίδιο σκοπό λιγότερο ή περισσότερο ακόμα και σήμερα. Αυτό το συμπέρασμα του Joseph Atwill βασίζεται σε εμπεριστατωμένη μελέτη και σύγκριση ανάμεσα στα Ευαγγέλια και το έργο του Ιουδαίου ιστορικού Ιώσηπου Φλαβίου όπου φαίνεται να υπάρχει άμεση σχέση.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως ίσως μερικοί αναγνώστες βρουν το περιεχόμενο του έργου του προκλητικό, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος «το βιβλίο μου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κριτική στην πίστη των σύγχρονων χριστιανών. Ένιωσα ότι είχα υποχρέωση να παρουσιάσω τα αποτελέσματα των ερευνών μου, εφόσον θεωρώ πως αυτά θα ρίξουν φως στις ρίζες και το λόγο που υπάρχει σήμερα αντι-σημιτισμός και στον τρόπο που οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την προπαγάνδα για να ελέγχουν τις μάζες.»
«Αν και δεν είμαι κοντά πλέον στην Καθολική πίστη,» συνεχίζει ο συγγραφέας, «η μελέτη μου για τον χριστιανισμό δεν σταμάτησε ποτέ.» «Στη διάρκεια της ζωής μου έχω διαβάσει περίπου 600-700 βιβλία σχετικά με τον ιστορική Ιησού και τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού, αλλά κανένα από αυτά δεν με έκανε να κατανοήσω και να μάθω κάτι ουσιαστικό σχετικά με το πώς παρουσιάστηκε η θρησκεία αυτή ή ποιος ήταν ο ιδρυτής της.»
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι όσο περισσότερο διάβαζε σχετικά με τις ρίζες του χριστιανισμού έβλεπε όλο και περισσότερο ότι το πώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη θρησκεία ήταν ακόμα ένα ζήτημα ανοικτό. Ο Atwill βρίσκεται εκτός της αρκετά διαδεδομένης άποψης λοιπόν ότι ο χριστιανισμός ξεκίνησε σαν κίνημα από τις κατώτερες τάξεις κάποιων επαναστατικών Ιουδαίων διδασκάλων τον 1ο αι. κ.Ε.
Αυτό που έκανε τον Atwill περισσότερο σκεπτικιστή είναι το γεγονός ότι ακριβώς την ίδια στιγμή που οι ακόλουθοι του Ιησού οργανώνονταν μέσα στα πλαίσια μίας θρησκείας οδηγώντας τα μέλη της να «γυρίσουν και το άλλο μάγουλο» και να δώσουν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι,» μία άλλη Ιουδαϊκή ομάδα διενεργούσε έναν θρησκευτικό πόλεμο εναντίον των Ρωμαίων και βρισκόταν στην αναζήτηση ενός Μεσσία που θα είχε στρατιωτικό ηγετικό ρόλο.
Ο Atwill συμπληρώνει: «Φαίνεται πιθανό για μένα ότι δύο διαμετρικά αντίθετες μορφές του μεσσιανικού Ιουδαϊσμού προέρχονται από την Ιουδαία την ίδια εποχή. Για αυτό το λόγο άρχισα να έχω ενδιαφέρον για τα κείμενα της Νεκρής Θάλασσας.» Αυτό που τον βοήθησε σε αυτό είναι ότι ξεκίνησε να μελετάει στο ιστορικό πλαίσιο εκείνης της εποχής. 



Τότε ήταν που ο συγγραφέας βρέθηκε μπροστά σε κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μελέτη του: «όταν διάβαζα το έργο του Ιώσηπου Φλαβίου, Ιστορία των Ιουδαϊκών Πολέμων και ιδιαίτερα το σημείο που περιγράφεται η καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τον αυτοκράτορα Τίτο το 70κ.Ε., θυμάμαι ότι παρατήρησα κάποιες ενδιαφέρουσες παράλληλες αναφορές μεταξύ της εκστρατείας του Τίτου και του έργου του Ιησού.
Προσπάθησα να προσεγγίσω τα Ευαγγέλια με μία νέα ματιά, σαν να μην τα είχα ξαναδιαβάσει ποτέ στη ζωή μου και αφήνοντας πίσω μου κάθε προκατάληψη ή σχηματισμένη ιδέα που είχα για αυτά.» Αυτό ήταν και που οδήγησε τον συγγραφέα στην συγγραφή του βιβλίου του αντιλαμβανόμενος το συμβολικό περιεχόμενο των Ευαγγελίων τα οποία αποκάλυπταν τη μυστική ιστορία του Δυτικού πολιτισμού. Αυτή η προσέγγιση βοήθησε τον συγγραφέα να αναγνωρίσει τα τυπολογικά χαρακτηριστικά και των δύο κειμένων.
Αυτό που ακολουθεί είναι μία σύντομη σχετικά περίληψη αυτού που διαπραγματεύεται ο συγγραφέας στο βιβλίο του “Caesar’s Messiah”: «η κεντρική ιδέα του έργου είναι ότι ο Ιησούς Χριστός είναι έναςφανταστικός μυθιστορηματικός χαρακτήρας και όχι ένα ιστορικό πρόσωπο. Στα Ελληνικά—που αποτελούν και τη γλώσσα των Ευαγγελίων— η λέξη Ιησούς αναφέρεται στον Σωτήρα και η λέξη Χριστός αναφέρεται στον Μεσσία, και ο τίτλος του Χριστού ήταν ήδη γνωστός στους Εβραίους πολύ πριν τον υποτιθέμενο ερχομό του Ιησού. Επιπλέον, μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια αρχαιολογική απόδειξηαποδεκτή ευρέως για την ιστορικότητα του Ιησού και ό,τι πραγματικά γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για αυτό το πρόσωπο είναι μέσα από την αφήγηση των Ευαγγελίων.
Αν και τα Ευαγγέλια, συνεχίζει ο συγγραφέας, φαίνεται να είναι μία ιστορική αφήγηση αυτό που είναι στην πραγματικότητα έχει να κάνει με ένα και όχι και τόσο γνωστό είδος φανταστικής λογοτεχνίας που ονομάζεταιτυπολογία. Η τυπολογία συνδέεται με την συγγραφή απλών ιστοριών που βασίζουν την αφήγησή τους από τον έναν χαρακτήρα στην ιστορία ενός άλλου χαρακτήρα με αρχετυπικό τρόπο. Μόλις κάποιος κατανοήσει ότι τα Ευαγγέλια αποτελούν ένα δείγμα τυπολογικής λογοτεχνίας, είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι κάθε επεισόδιο της δράσης του Ιησού ήταν βασισμένο σε περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκστρατείας του Ρωμαίου αυτοκράτορα Τίτου στην Ιουδαία.
Η τυπολογία που συνδέει τον Ιησού και τον Τίτο στα Ευαγγέλια δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπίσει κάποιος και το γεγονός ότι έχει παραβλεφθεί εδώ και 2,000 είναι απίστευτο. Αυτή η παράβλεψη είναι ιδιαίτερα περίεργη στο γεγονός ότι τα Ευαγγέλια είναι διαμορφωμένα πάνω σε μία άμεση σύνδεση μεταξύ του Ιησού και του Τίτου και των προφητειών που αφορούν τον Υιό του Ανθρώπου.
Και ενώ οι χριστιανοί πιστεύουν ότι ο χαρακτήρας των Ευαγγελίων είναι θεϊκός, στην ουσία δεν είναι αυτό που είπε ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι ήταν ο Μεσσίας, και μάλιστα απέφυγε να το παραδεχθεί. Ο Ιησούς αντίθετα έλεγε ότι «ο Υιός του Ανθρώπου»–ένας τίτλος που αποδιδόταν στον Ιουδαϊκό Μεσσία και προέρχεται από τις προφητείες του Δανιήλ—θα ερχόταν πριν από τη γενιά στην οποία μιλούσε.
Εφόσον οι Εβραίοι εκείνης της εποχής θεωρούσαν μία γενιά σαν τα τελευταία 40 χρόνια, αυτό που έλεγε ο Ιησούς είναι ότι ο Υιός του Ανθρώπου θα εμφανιστεί μέσα σε 40 χρόνια από την μέρα του δικού του θανάτου, το Πάσχα του 33κ.Ε. Ο Ιησούς επίσης προέβλεψε καθαρά το τι θα συμβεί με τον ερχομό του Υιού του Θεού. Προφήτεψε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υιού του Ανθρώπου οι πόλεις της Γαλιλαίας θα καταστραφούν, η Ιερουσαλήμ θα περιβληθεί με ένα τοίχος, και ο Ναός θα καταστραφεί.
Στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσε ο Ιησούς, οι Χριστιανοί ερμήνευσαν αυτή την επίσκεψη του Υιου του Ανθρώπου σαν τη «Δευτέρα παρουσία» του Ιησού Χριστού. Όμως, υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα με αυτή την άποψη—ο Ιησούς δεν εμφανίστηκε μέσα σε αυτό το διάστημα για το οποίο μίλησε. Οι Χριστιανοί προσπάθησαν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα λέγοντας ότι ο Ιησούς θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά αυτό είναι βέβαια παράλογο. Ο Ιησούς ήταν αρκετά ακριβής όταν έλεγε ότι ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει μέσα σε 40 χρόνια μετά τη δική του εποχή. Έτσι, γεννάται το ερώτημα, ποιος είναι ο Υιός του Ανθρώπου που ο Ιησούς πρόβλεψε ότι οι χριστιανοί θα λατρεύουν για 2,000 χρόνια; Το πραγματικό όνομα του Χριστούς—του Μεσσία—είναι Τίτος Φλάβιος.
Το μοναδικό άτομο στην ιστορία που εκπλήρωσε όλες τις προβλέψεις που έκανε ο Ιησούς οι οποίες αφορούν τον Υιό του Ανθρώπου—και τις εκπλήρωσε ακριβώς μέσα στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο—ήταν ο αυτοκράτορας Τίτος Φλάβιος. Ο Τίτος κατέστρεψε τις πόλεις της Γαλιλαίας, όπως είχε προβλέψει ο Ιησούς. Όντως έχτισε γύρω από τη Ιερουσαλήμ ένα τείχος και κατέστρεψε τον Ναό, όπως είχε προβλέψει ο Ιησούς «χωρίς να αφήσει πέτρα επί πέτρας» (σημ. για να γιορτάσουν ανάλογους στρατιωτικούς θριάμβους, αλλά και για λόγους προπαγάνδας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή, ένα θριαμβετικό τόξο ανεγερθηκε στη Ρωμαϊκή Αγορά. Σε ένα από τα διακοσμητικά ανάφλυφα—βλέπε εικόνα—απεικονίζεται σκηνή μεταφοράς λάφυρων που προέρχονται από το Ναό του Σολομώντα.) 



Στην πραγματικότητα, η εκστρατεία του Τίτου τελείωσε με την καταστροφή της πόλης Μασάντα το Πάσχα του 73κ.Ε., ακριβώς 40 χρόνια μετά την σταύρωση του Ιησού. Επιπλέον, οι προβλέψεις του Ιησού σχετικά με τον Υιό του Ανθρώπου απηχούνται σε όλους τους ιστορικούς της εποχής του Τίτου. Κάθε ένας από αυτούς υποστήριζε ότι ο Τίτος ήταν ο Χριστός, ο Μεσσίας που οι προφητείες στην Ιουδαϊκή λογοτεχνία προέλεγαν—οι ίδιες προφητείες που ο Ιησούς ανέφερε στις δικές του προβλέψεις σχετικά με τον ερχομό του Υιού του Ανθρώπου.
Έχοντας βάση αυτά, δεν προξενεί και έκπληξη ότι τα περιστατικά που αφορούν τη ζωή του Ιησού βασίζονταν πάνω στην εκστρατεία του Τίτου. Ιδιαίτερα αν σκεφθεί κανείς ότι ο πρώτος Χριστιανός Πάπας και οι άγιοι ήταν μέλη της αυτοκρατορικής αυλής του Τίτου. Αυτό που προξενεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι οι Χριστιανοί και οι ειδικοί έχουν παραβλέψει κάτι τόσο προφανές, όπως το γεγονός ότι τα Ευαγγέλια υποστηρίζουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τους ιστορικούς της αυλής του Φλαβίου—ότι δηλ. ο Τίτος είναι ο Χριστός. 



Τώρα λοιπόν γνωρίζετε, συνεχίζει ο Atwill, την πραγματική ταυτότητα του Υιού του Ανθρώπου. Αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ταυτότητα του Ιουδαίου Μεσσία που σταυρώθηκε στον σταυρό—του οποίου το όνομα δεν είναι Ιησούς—έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο κεφαίλαιο σχετικό στο βιβλίο μου. Σας προσκαλώ να το αγοράσετε και να συζητήσετε μαζί μου τις ιδέες μου στο μπλογκ μου:http://caesarsmessiah.com/blog/»
Το βιβλίο του Atwill include Caesar’s Messiah αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων στην Αμερική στην κατηγορία βιβλίων θρησκευτικής ιστορίας και έχει ήδη μεταφραστεί και στα Γερμανικά. Συνδυαστικά με το βιβλίο κυκλοφορεί επίσης και ένα επεξηγηματικό ντοκιμαντέρ του οποίου ένα σύντομο τρέιλερ μπορείτε να δείτε εδώ:






http://www.terrapapers.com/?p=21454 


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7949.html 

ΝΥΧΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ: "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η CIA ΜΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ"


ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ 'Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1ο

"Η δολοφονία Γρηγορόπουλου ήταν άραγε ένα τυχαίο γεγονός ή μήπως ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο; Ήταν τυχαίες οι δηλώσει της μητέρας ......

του άτυχου μαθητή σε τηλεοπτική εκπομπή, πως αρκετό καιρό πριν την δολοφονία του γιου της, άγνωστοι παρακολουθούσαν το σπίτι τους και τις κινήσεις τους; Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας ήταν ένας απλός ειδικός φρουρός; Όχι για όσους γνωρίζουν. Ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 15χρονο μαθητή, θεωρείται ράμπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και στη σχολή των αλεξιπτωτιστών. Το 1999 εισάγεται στη σχολή αστυφυλάκων ενώ από το 2000 υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα εξαρχείων. Θεωρείται σκληροπυρηνικός, δεν διστάζει να τα βάλει με κακοποιούς και αναρχικούς και γρήγορα γίνεται ο φόβος και ο τρόμος του κοινού εγκλήματος. Προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια της Μεσσηνίας, με προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Είναι φανατικός παλαιοημερολογίτης, θρησκευόμενος και θεοφοβούμενος, ένας άνθρωπος έτοιμος να ανάψει φωτιά σε όποιον τον πειράξει, τον προκαλέσει, του αντισταθεί. Ο Κορκονέας για πολλούς ήταν απλά το πιόνι, σε μια προμελετημένη δολοφονία που προετοιμαζόταν διεξοδικά αρκετό καιρό πριν, σε μια προσπάθεια εξόντωσης του Καραμανλή και του πολιτικού συστήματος που υπηρετούσε".

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2ο

"Μεγάλος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου και αντίθετος με την πολιτική του Κώστα Καραμανλή ήταν ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο οποίος όπως υποστηρίζουν πολλοί, αγωνιζόταν επί δύο ολόκληρα χρόνια, εξ ονόματος των Αμερικανών, για την πτώση του πρώην πρωθυπουργού.

Οι μεθοδεύσεις του Σπέκχαρντ, προκύπτουν από μια σειρά απόρρητων τηλεγραφημάτων, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αγωνιούν ιδιαίτερα για το εκλογικό αποτέλεσμα του 2009. «Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές» αναφέρει σε ένα από τα τηλεγραφήματά του προς την Ουάσιγκτον, μία μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές και συμπληρώνει πως «ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, καθώς επίσης και την συμφωνία για τον South Stream. Δύο μεγάλα έργα που απασχολούσαν ιδιαιτέρως την Αμερική, που δεν έβλεπε με καλό μάτι την συμφωνία Ελλάδος- Ρωσίας, μιας και οι Ρώσοι είναι οι μεγάλοι τους αντίπαλοι, αφού εναντιώνονται στα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα του Λευκού Οίκου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με τα wikileaks έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λευκού Οίκου από το 2007. Ως υπουργός Εξωτερικών έχει δημιουργήσει καλή φήμη στη διεθνή κοινότητα, ενώ όπως αναφέρεται σε διπλωματικό τηλεγράφημα, ο Παπανδρέου θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός στο εσωτερικό της χώρας προκειμένου να αποφύγει χαρακτηρισμούς, όπως «αμερικανάκι». Η υπερδύναμη τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και θα κάνει, σύμφωνα με πολλούς ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή. Και τελικά, τα κατάφερε".

Από τις πυρκαγιές της Ηλείας στα Δεκεμβριανά και στο ΔΝΤ της Λαγκάρντ και του "μοιχού" Στρος Καν.

Οι αλήθειες που δεν λέγονται, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3.

http://ventetta.blogspot.gr/2012/12/cia.html

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας προειδοποιεί για το τέλος του κόσμου (video)



Σχόλιο Αφύπνισης: Τι έγινε; Πανικοβλήθηκαν οι σαυρούλες;;;
«Θα πολεμήσω για εσάς ως το τέλος» υποσχέθηκε στους συμπατριώτες της η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα σταθεί απέναντι στα «ζόμπι», τα «θηρία της κόλασης» και τον θρίαμβο της κορεατικής ποπ. Η Τζούλια Γκίλαρντ σε ένα χιουμοριστικό διάγγελμα, που γυρίστηκε για το ραδιοσταθμό Triple J και το νεανικό κοινό του, λέει: «Απευθύνομαι στους αγαπητούς συμπατριώτες μου Αυστραλούς που είναι ακόμα ζωντανοί. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια».

«Είτε το τελικό χτύπημα έλθει από τα ζόμπι που κατασπαράσσουν την ανθρώπινη σάρκα, από δαιμονικά θηρία είτε από το θρίαμβο της Κ-ποπ (νοτιοκορεατική ποπ), για ένα πράγμα πρέπει να είστε βέβαιοι όσον αφορά εμένα: θα πολεμήσω για σας ως το τέλος», τόνισε.

«Αυτό σημαίνει, το λιγότερο, ότι δεν θα πρέπει να κάνω πλέον το ‘Ερωτήσεις και Απαντήσεις’», πρόσθεσε αναφερόμενη σε μια τηλεοπτική πολιτική εκπομπή στην οποία προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου απαντούν σε ερωτήσεις τηλεθεατών.

«Καλή τύχη σε όλους σας», είπε η Γκίλαρντ με ύφος σκυθρωπό.



topeiraxtiri.blogspot.gr

Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/video_7.html#ixzz2EOvA28Sf
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ‏


Δείτε το ντοκιμαντέρ! Είναι εκπληκτικό...






ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/mystikes-organoseis.html


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2362.html

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ & ΕΛΛΑΔΑ ... Διαβάστε το και θα καταλάβετε πολλά ! Του Αντώνη Γρυπαίου .



Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Μερικοί ευγενώς φερόμενοι την αποκαλούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μεγιστάνες του πλούτου Κοσμοκράτορες,
Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες,
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αμφότεροι Εβραίοι της διασποράς, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει εις χείρας αυτών, όλο το χρυσάφι της Γης, και τώρα πάνε να βάλλουν χέρι στο χρυσό της Μακεδονίας μας, αντιστάσεως μη ούσης, από τους εδώ δοσίλογους πολιτικούς. Μας φέρονται όπως στους κάφρους της Αφρικής.

Πλανητάρχες δεν είναι οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά οι

κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ είναι απλώς πιόνια και μαριονέτες αυτών, δηλαδή αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π.
Πολλοί αφελώς σκεπτόμενοι, αποκαλούν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ Πλανητάρχη, ενώ είναι απλώς ενεργούμενο όν του Ροκφέλερ.
Το ίδιο και η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. ενεργούμενο του Ρότσιλντ.
Αυτοί οι δύο έχουν πιάσει όλα τα πόστα της Οικουμένης, προς εμπέδωση της Αυτοκρατορίας των.
Ο κύριος στόχος των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ είναι η δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στηρίζετε επάνω στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και θα ελέγχει όλη την ανθρωπότητα, μέσω οικονομικών κρίσεων, τοπικών πολέμων, και άλλων συμφορών. Χάριν συντομίας θα αναφερόμαστε στους κυρίους αυτούς σαν Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες.
Οι πρόγονοι των σημερινών Παντοκρατόρων ήσαν Εβραίοι της διασποράς, και εξασκούσαν τα επαγγέλματα των σαράφηδων, χρηματιστών, τραπεζιτών τοκογλύφων, κ.λ.π. δηλαδή ησχολούντο με παρασιτικά επαγγέλματα που είχαν άμεσο σχέση με το χρήμα, δηλαδή παπατζήδες σαράφηδες, που σήμερα έγιναν Πλανητάρχες.
Με τη πάροδο των γενεών πλούτισαν σε τέτοιο βαθμό, που συγκέντρωσαν όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, έγιναν ο Βασιλεύς Μήδας της μυθολογίας, και εξελίχθηκαν σε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους της Γης, και Παντοκράτορες στο πλανήτη.
Ο παππούς Ρότσιλντ έλεγε, «Δώστε μου τη δύναμη να εκδίδω το νόμισμα του τόπου, και ας κυβερνούν άλλοι……»
Χάριν της οικονομικής δυνάμεως που απέκτησαν, σήμερα εξουσιάζουν
Κυβερνήσεις και κράτη στο πλανήτη Γη, με σχέδια να επεκταθούν στο διάστημα, προς κατάκτηση άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Ήδη πάτησαν μέσω της ΝΑSΑ στο δορυφόρο της Γης, τη Σελήνη, και έστειλαν μη επανδρωμένα οχήματα (Ρομπότ) στους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη προς εξερεύνηση.
Προς υποβοήθηση του έργου των σχεδίων της Παγκόσμιας Δικτατορίας, ίδρυσαν θυγατρικές, όπως τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.), και τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Προς υλοποίηση των σκοπών της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, ίδρυσαν λέσχες και οργανώσεις, μεταξύ των οποίων διακρίνονται,
η λέσχη BILTERBERG του Ρότσιλντ, και η πανίσχυρη τριμερής επιτροπή του Ροκφέλερ, με συμβούλους-επιτελείς τους κ.κ. Κίσινγκερ,
& Brezinsky, αμφότεροι πρώην ΥΠ.ΕΞ διαφόρων προέδρων των ΗΠΑ.
Η λέσχη BILTERBERG ενεργοποιείται στην Ευρώπη, και η τριμερής επιτροπή σε ΗΠΑ & Ιαπωνία.
Ο Ρότσιλντ ελέγχει όλες τις τράπεζες της Γης, και ο Ροκφέλερ την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια, κ.λ.π.
Όλα αυτά τα αναφέρουμε, διότι έχουν άμεσο σχέση με το δράμα της Ελλάδας σήμερα. Προς υποβοήθηση του έργου της BILTERBERG και της τριμερούς επιτροπής, χρησιμοποιούν υποδεέστερες λέσχες, στοές, και άλλες Σιωνιστικές, Σατανιστικές, και συνωμοτικές οργανώσεις.
1.- Τη Παγκόσμια Μασονία, με τις κατά τόπους στοές, με τα στελέχη αυτής, γνωστά στο κοινό και μη εξαιρετέα.
Η Μασονία είναι μια μυστική συνωμοσία αιώνων, η οποία είναι θυγατρική του Διεθνούς Σιωνισμού, με ταύτιση αρχών, ιδεών, σχεδίων, και σκοπών. Λέγονται και ελευθεροτέκτονες, ή απλώς τέκτονες.
2.- Τους ILLUMINATI, Ελληνιστί Πεφωτισμένους.
3.- Το Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ (CFR), του οποίου
προϊστανται οι κ.κ. Κίσινγκερ και Brezinsky, με τα Think Tanks.
4.- Το Παγκόσμιο οικονομικό FORUM, με την Ε.Ε. & Η.Π.Α.
5.- Τους οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, κ.λ.π.
6.- Την οργάνωση των Μορμόνων στις ΗΠΑ.
7.- Την οργάνωση «Κρανία και Οστά», της οικογένειας Μπους.
8.- Την OPUS DAY του Βατικανού. (Πάπας & Καρδινάλιοι).
9.- Οι Ναϊτες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, και άλλες μυστικές φαιδρές οργανώσεις.
10.- Τη παγκόσμιο τράπεζα, και το ΔΝΤ.
Σαν υποδεέστερες οργανώσεις, για υποβοήθηση του έργου όλων αυτών, σαν βοηθητικές ομάδες, χρησιμοποιούν την εκκλησία των Σαϊεντολόγων, τους ROTARY, τους LIONS, και άλλους.
Όλοι αυτοί εργάζονται για τους σκοπούς & σχέδια επικράτησης της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Όλοι αυτοί λειτουργούν για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια θρησκεία, μια οικονομία, ένα νόμισμα, για όλο το πλανήτη, έναν ηγέτη-Δικτάτορα προερχόμενο από την οικογένεια Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ.
Οι περισσότερες κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη έχουν ήδη υποταγεί στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτά τα σχέδια προβλέπουν και αλλαγές συνόρων των σημερινών υπαρχόντων κρατών, διαμελισμό κρατών και εξαφάνιση Εθνών,
και «Δόξαν Λαού Σου Ισραήλ», που ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία, η Ορθοδοξία, που κατάντησε υπηρέτρια στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Σατανιστικής Πανθρησκείας.
Οι περισσότερες θρησκείες του πλανήτη Γη, με τις ηγεσίες αυτών, έχουν δηλώσει υποταγή στη πανθρησκεία του Σιωνισμού, ιδίως ο Χριστιανισμός, λόγω πρώτου βαθμού συγγενείας με τον Ιουδαϊσμό, με τις ανάξιες ηγεσίες της Καθολικής, Ορθόδοξης, και Προτεσταντικής εκκλησίας, οι οποίες έχουν πλήρως υποταγεί στα σχέδια της Σιωνιστικής πανθρησκείας. Οι ηγεσίες των Χριστιανικών εκκλησιών, (Πάπες και Πατριάρχες) είναι σχεδόν όλοι τους ΙLLUMINATI.
Μασόνοι γίνονται οι κατωτέρων πνευματικών δραστηριοτήτων.
Οι ILLUMINATI είναι η Ελίτ των πνευματικών μυστικιστικών Σιωνιστικών οργανώσεων, και οι Μασόνοι είναι το πόπολο, όπου γίνονται δεκτά τα χαμηλά λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.
Όλοι οι αφανείς, γίνονται Μασόνοι, για να φορέσουν τις ποδίτσες, νομίζοντας ότι έτσι θα ανεβούν στην ιεραρχία των δημοσίων ή ιδιωτικών υπηρεσιών. Για να γίνεις ILLUMINATOS πρέπει να είσαι στο μυαλό από 33ο βαθμό και άνω. Μασώνος γίνεσαι από 1ο βαθμό και βάλε…Δηλαδή «Ποπολάρος», στελέχη κατώτερης διανόησης.
Οι Μασόνοι για την εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, θεωρούνται Ποπολάριοι, δηλαδή στη διανόηση πληβείοι! Μασόνος γίνεται, «Και η κουτσή Μαρία», λέει ο λαός.
Ο Λαός τους αποκαλεί, Εβραιομασώνους, τα συμπεράσματα δικά σας.
Κανείς δεν γίνεται Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, Πάπας, Πατριάρχης, ΜεγαλοΒιομήχανος, Αρχιεπίσκοπος, Καρδινάλιος, Υπουργός, εάν πρώτα δεν προσκυνήσει την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και δεν περάσει τουλάχιστον από τη λέσχη BILTERBERG, ή τη Τριμερή Επιτροπή, και δεν προσευχηθεί στο «Τείχος των δακρύων» φορώντας το μαύρο «κακλάκι». Για να γίνει κανείς Πρόεδρος ή Πρωθυπουργός, Πάπας ή Πατριάρχης, πρέπει να πάρει πτυχίο από το Κίσινγκερ, και τον Αρχιραββίνο της Οικουμένης, ή τουλάχιστον από Αμερικάνικο ή Αγγλοσαξωνικό Σιωνιστικό Πανεπιστήμιο της Ν.Τ.Π. και να τυγχάνει ευνοίας των Κοσμοκρατόρων
Το Σύνταγμα όλων αυτών των αρχόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, είναι «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Τα Ιερά βιβλία της Σιωνιστικής Πανθρησκείας, είναι το «Ταλμούδ», το
«Τορά», και η «Καμπάλα».
Με αυτά τα μέσα, τα διεθνή χαλκεία, στηρίζουν τη Σιωνιστική παγκόσμια Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όλες αυτές οι σκοτεινές παγκόσμιες λέσχες, εδράζονται σε «Θεωρίες Συνωμοσίας», και αλληλοϋποστηρίζονται από τα διεθνή τραπεζικά κατεστημένα,(βλέπε Goldman Sachs, etc), τις λεγόμενες «αγορές», την Ε.Ε. τις ΗΠΑ, και τον ΟΗΕ, μέσω των οποίων δημιουργούν οικονομικές κρίσεις, και άλλα θλιβερά γεγονότα. Οι πρόεδροι του Ο.Η.Ε. και της Ε.Ε. εκλέγονται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο Ο.Η.Ε. είναι ένα εκλεγμένο ίδρυμα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, γιαυτό βλέπουμε Γενικούς Γραμματείς Μαύρες και Κίτρινες πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π.
Οι Η.Π.Α. & Ε.Ε. είναι μέσα επιβολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας, με το ΝΑΤΟ στρατό επιβολής των σχεδίων και σκοπών των διεθνών συνωμοτών. Τα πολιτικά στελέχη των ΗΠΑ & Ε.Ε. τυγχάνουν της απολύτου εγκρίσεως (διορισμένοι) των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τα στρατιωτικά στελέχη του ΝΑΤΟ επίσης. Η στελέχωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης είναι.
Πρόεδροι: Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και στελέχη-σύμβουλοι οι κ.κ.
Soros, Paulson, Μorgan, Ford, Hammer, Harriman, Goldman, Leehman,Clinton, Kissinger, Brezinsky, και άλλα μπουμπούκια, που λειτουργούν για να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, με τη συνεργασία ανθρωποειδών τοπικών πολιτικών παραγόντων, ενεργούμενα όντα στην υπηρεσία των εκμεταλλευτών της ανθρωπότητας Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Οι ανά κράτος πολιτικοί, είναι πιόνια, και αχυράνθρωποι αυτών.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των σχεδίων των διεθνών Δικτατόρων, Eξουσιαστών & Επικυρίαρχων της Γης. Θεός τους είναι ο Αντίχριστος, σύμβολο το 666, και ιερό βιβλίο η Καμπάλα. Δηλαδή «Ότι αισχρόν εστίν και λέγειν» που λέει ο Λαός.
Γιαυτό θέλουν να μας φορέσουν τα τσιπάκια, με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να μας μεταβάλλουν σε πρόβατα επί σφαγήν…….
Έργα τους οι παγκόσμιοι και τοπικοί πόλεμοι, οι παγκόσμιες και τοπικές οικονομικές κρίσεις, οι σκοτεινές σατανικές παγκόσμιες λέσχες
και συνωμοσίες, οι δολοφονίες άλλων πολιτικών ηγετών αντιτιθεμένων
στα σχέδιά τους (Κένεντυ, κ.λ.π.), τρομοκρατικές πράξεις όπως η 11η Σεπτεμβρίου στη Ν.Υ. και άλλες πολλές, πολιτικές συνωμοσίες όπως το
Watergate και άλλες, εργαλεία τους οι μυστικές υπηρεσίες, οι πανδημίες όπως το AIDS, κλπ, για υποδούλωση των λαών, οι οργανώσεις ΜΚΟ για να προωθούν τις πολιτικές των, και άλλες σκοτεινές υποθέσεις. Προς εμπέδωση των ανωτέρω βλέπε εκδόσεις και βιβλία, όπως π.χ. «Ελλαδικός τεκτονισμός & Μεγάλες Δυνάμεις», «Τεκτονισμός και Αρχαία Ελλάδα», «Οι Εβραιομασώνοι πρακτορείο των Αγγλοσαξώνων στην Ελλάδα», «Μασονία εναντίον Ελλάδας»,
«Πλανητάρχες», και άλλα πολλά. Καταστροφικά για την ανθρωπότητα έργα τους οι πόλεμοι, το τσουνάμι του 2004, ο τυφώνας Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη, ο τυφώνας SANDY στην Νέα Υόρκη, καταστροφές και συνωμοσίες στο διάστημα, αεροπορικές τραγωδίες, οικονομικές κρίσεις, λαθρομετανάστευση προς εξαφάνιση εθνών, (βλέπε Ελλάδα), Ναρκωτικά, λαθρεμπόρια όπλων, κ.λ.π. Όλα αυτά προς τρομοκράτηση της ανθρωπότητας, για επιβολή των σχεδίων και σκοπών τους.
Το ίδρυμα Ροκφέλερ επιδίδεται και σε φιλανθρωπίες, αλλά με πονηρούς Στρατηγικούς σκοπούς. Οι κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, εμφανίζονται και σαν φιλάνθρωποι………
Οι κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και η κουστωδία αυτών, από τη διεθνή κοινή γνώμη χαρακτηρίζονται σαν διεθνείς συνωμότες, και σχεδιαστές της γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωοικονομίας, και γεωενέργειας, στο πλανήτη, που κήρυξαν παγκόσμιο οικονομικό, ψυχολογικό, & ψυχρό πόλεμο, για υποβοήθηση των σχεδίων τους για παγκόσμια κυριαρχία. Είναι διεθνείς σχεδιαστές του αφανισμού Κρατών & Εθνών.
Όλα αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά πρακτικές που υλοποιούνται. Βλέπε Βαλκάνια, Αραβικές χώρες, Ελλάδα, κ.λ.π.
Ελλάς & Ελληνισμός:
------------------------------
Μέσα σε όλα αυτά κάπου εμπλέκεται και η Ελλάδα, ή μάλλον με πολιτικές συνωμοσίες μας ενέπλεξαν, με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού, διότι ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αλλά και διότι θέλουν οικονομικά να εξαθλιώσουν τον Ελληνισμό, για να αρπάξουν τον εθνικό μας πλούτο. Για το σκοπό αυτό εμπλέκονται από τη Ν.Τ.Π. και οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε από την Ελλάδα. Κατάντησαν τη χώρα μας αποθήκη Ισλαμοφασιστών. Βγάλαμε από τα σύγχρονα στρατόπεδα τον Ελληνικό στρατό, για να στεγάσουμε τους Ισλαμοφασίστες, μελλοντικούς σφαγείς των Ελλήνων, (Βλέπε γεγονότα Λιβύη, Συρία, κ.λ.π.).
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού, και μας λένε ότι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών, διαφορετικής κουλτούρας λόγω θρησκείας, στην Ευρώπη και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. Στη πραγματικότητα παίζοντάς το «ανθρωπιστές», σκάβουμε το λάκκο μας. Δίνουμε τη πατρίδα μας, στους μαύρους Μουσουλμάνους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες,
και εμείς μένουμε στα ξένα χωρίς πατρίδα. Χάνουμε την Ελλάδα μας.
Διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τα εδώ πιόνια της. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε. Εμείς σαν φανατικά κουτορνήθια ξαναψηφίζουμε τους προδότες πολιτικούς πράκτορες των
Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη, πρώην σαράφηδων.
Κατάφεραν να επιβάλλουν πρωθυπουργούς Εβραίους την καταγωγή, σαν τον Ααρών Αβουρί, το Jeffrey, και ΣαμαροΤούρκογλου, με πρόεδρο Ιουδαίο της φυλής του Ιούδα, και υπουργούς Εβραιομασώνους Σιωνιστές, (Σαραγγούσης κλπ), που γέμισαν την Ελλάδα με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ενώ στηρίζουν την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, με φόρους&χαράτσια. Όλα αυτά έγιναν με τη ψήφο μας.
Μας έβαλαν στο ευρώ για να ξεπουληθεί η περιουσία της Ελλάδας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί έκλεψαν το χρήμα του λαού, και το μοίρασαν στους διεθνείς απατεώνες της GoldmanSachs, και στους συγγενείς τους.
Την Ελλάδα κυβερνά μια διεφθαρμένη κλίκα δοσίλογων πολιτικών και επιχειρηματιών, αλλοδαπών και ημεδαπών.
Κατάλαβες τώρα, γιατί οι δοσίλογοι πολιτικοί σε λένε «εθνικιστή»
όταν λες πως αγαπάς τη πατρίδα σου;; Για να την πουλήσουν εύκολα.
Γιαυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από Έθνος, και Ελλάδα, είναι εμπόδιο
όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί του εκσυγχρονισμού, και στο λόμπυ του ευρώ, που μας εγκλώβισαν.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε λένε ρατσιστή; Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι πια ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες, και στους εδώ προδότες πολιτικούς, οι οποίοι θα παριστάνουν τη κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα, γιατί υποβάθμισαν την παιδεία; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο με 3,60. Να σε βάλλουν πίσω από το πάγκο των δικών τους Supermarkets που απλώσανε στη χώρα σου, να δουλεύεις γιαυτούς
Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς Ελληνικές βιομηχανίες, και έκαψαν τα ελληνικά πολυκαταστήματα;; για να εγκαταστήσουν τα δικά τους. Κατάλαβες τώρα, γιατί έκαψαν τα δάση μας, μαζί και την Αρχαία Ολυμπία;; Για να ξεπουλήσουν πιο εύκολα τη πατρίδα σου, και να καταστρέψουν το πολιτισμό σου.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Με χαρτιά και κάρτες παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί, το αυτοκίνητο.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;; Όταν ένας δοσίλογος Πρωθυπουργός της χώρας, μαζί με μερικούς προδότες υπουργούς, προέτρεπαν τον απλό κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμα στο στημένο παιχνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά το τζόγο. Το παιχνίδι γινότανε με χειραγώγηση των μετοχών, και με εσωτερική πληροφόρηση, αφού
«Εκείνοι» οι διάφοροι Ρότσιλντ κινούσαν τα νήματα……
Κατάλαβες τώρα, ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τα λεφτά σου, το αίμα σου, τον ιδρώτα σου, με άϋλους τίτλους, δηλαδή με αέρα κοπανιστό;;;
Κατάλαβες τώρα, γιατί θέλουν τόσο πολύ την νεοφιλελεύθερη αγορά και οικονομία;;; για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς, και να στέλνεις το κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βάλανε στη γυάλα σαν χρυσόψαρο, και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό να σε φάνε τα σκυλόψαρα.
Κατάλαβες τώρα, γιατί αγαπάνε οι δοσίλογοι πολιτικοί τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;;; Για να μας κάνουν δυστυχισμένους!!!
Κατάλαβες τώρα, πόσο αξίζει η πατρίδα σου;;; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στο κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο, και τη κοστολογούν μόλις 350 δις ευρώ, μαζί με τις αρχαιότητες!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί κάνανε δική τους την Εθνική οδό;;;
Γιατί θέλεις 50 ευρώ διόδια για να πας από την Αθήνα στη Θεσ/νίκη
ενώ τη φτιάξαμε εμείς, με χρήματα από το δημόσιο κορβανά, με Έλληνες εργολάβους. (Υπουργείο τότε δημοσίων έργων).
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια;;;
Για να σε κάνουν να τρώς κουτόχορτο στα λιβάδια των Τούρκικων σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τους πρωϊνούς πουλημένους,
στις μεσημεριανές αφελείς, και στις βραδυνές προπαγανδίστριες
των δοσίλογων πολιτικών. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα μια θλιβερή
παρέλαση υπερεκτιμημένων «τίποτα» στον αέρα, να διαφημίζουν τους εθνικούς προδότες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και προδότες της πατρίδας
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε έδιωξαν από το χωριό, και από τη Γη σου, δίδοντάς σου μια θέση στη πρωτεύουσα , στο δημόσιο;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους «εποίκους» Ισλαμιστές.
Κατάλαβες τώρα, γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυό δουλειές,
ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα μέχρι τα 70 του;;;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό,
και χωρίς αρχές, για να γίνουν βορά στα χέρια των διακινητών ναρκωτικών.!!! Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά, γιαυτό προωθούν την υπογεννητικότητα με φόρους.
Κατάλαβες τώρα, γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος-πατριώτης;;; Επειδή δεν θέλει να ανήκει στον θίασο των 300
που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν τα πολιτικά λαμόγια, οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης, μαζί με τις «άγιες οικογένειες» (πιόνια του Ρότσιλντ), της πατρίδας μας.
Κατάλαβες τώρα, γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;; Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες στην Ελλάδα. Οι δοσίλογοι αυτοί, μαζί με τα μεγάλα αφεντικά τους, συντελούν και εκτελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην Ελλάδα μας, και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί τη σχεδίασαν.!!!
Με την υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα, και με τη φορολόγηση των παιδιών, οι δοσίλογοι της εσωτερικής τρόϊκας, εφιάλτες της τριμερούς διακυβέρνησης της Ελλάδος, ανέβασαν την ανησυχία μας στο ζενίθ, για το μέλλον της πατρίδας μας.
Οι Ν.Υ. TIMES γράφουν για την Ελλάδα, «Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες αποτελούν εμπόδιο για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδος».
Καταγγέλουν τη σχέση που έχουν ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες,
με τους πολιτικούς, οι οποίοι λειτουργούν για τα συμφέροντα των ολιγαρχών Παντοκρατόρων.
Η χώρα μας κάθεται επάνω στα πετρέλαια και στο φυσικό αέριο, αλλά και άλλο ορυκτό πλούτο, και αυτοί οι προδότες, κόβουν τη σύνταξη των γερόντων, και φορολογούν τα μωρά των Ελλήνων, για να λύσουν το πρόβλημα του χρέους, που μας δημιούργησαν οι Επικυρίαρχοι Πλανητάρχες, Δικτάτορες του πλανήτη.
Η DEUTSCHE BANK λέει ότι η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει ΑΜΕΣΑ
214 δις. ευρώ από το φυσικό αέριο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί κοιμούνται όρθιοι, ή μάλλον τα φυλάσσουν για το Ροκφέλερ!!!
Η Γερμανική αυτή τράπεζα αποτιμά στα 427 δις. ευρώ τα υποθαλάσσια
Κοιτάσματα φυσικού αερίου, ΜΟΝΟ νοτίως της Κρήτης.
Άλλες διεθνείς πηγές, αναφέρουν την Ελλάδα ως «Ελ Ντοράντο» σπάνιων στρατηγικών ορυκτών, εκτός από τους υδρογονάνθρακες, και
οι προδότες πολιτικοί πνίγουν το λαό μας με λιτότητα και Μνημόνια.
Έπνιξαν τη πατρίδα μας με τη γενοκτονία των Μνημονίων, και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη.
Με αυτούς τους δοσίλογους πολιτικούς δεν θα επιβιώσουμε ως έθνος.
Μας κυβερνούν σκοτεινές σπείρες μαριονέτες και πιόνια των διεθνών συνωμοσιών. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
http://www.triklopodia.gr/2012/12/blog-post_3987.html


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7223.html 

      Ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές θέμα συζήτησης, είναι το ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ το βράδυ της 21 12 2012.


Το θέμα γίνεται όλο και περισσότερο επίκαιρο, καθώς η ημερομηνία αυτή ολοένα και ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. 



Όπως είναι γνωστό, έχουμε συνδέσει αυτήν την ημερομηνία με κάποια έντονα αστρονομικά φαινόμενα, που έχουμε ακούσει ότι θα συμβούν ειδικά σε αυτήν την συγκεκριμένη περίεργη ημερομηνία που αποτελείται μόνο από τους αριθμούς 0, 1 και 2. 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;


Θα έρθει το τέλος του κόσμου;
Θα εισέλθουμε στην Πέμπτη διάσταση;
Θα γίνει η Δευτέρα παρουσία;
Θα αντιστραφούν οι πόλοι της Γης;
Θα έρθουν οι εξωγήινοι;
Θα αφυπνιστεί η συνειδητότητάς μας;
Θα υλοποιηθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννου;


Το κατεξοχήν γεγονός που μας οδήγησε να υποστηρίζουμε ότι πρόκειται να έρθει το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι ότι στις 21-12-2012 ολοκληρώνεται το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας.
 Ένα ημερολόγιο, το οποίο παρόλο που ποτέ δεν το είδαμε, και παρόλο που ποτέ δεν καταλάβαμε τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του, μας έπεισαν ότι η τελευταία ημέρα που αναγράφεται σε αυτό είναι η 21-12-2012.


Σαν συμπληρωματικό στοιχείο αυτής της επικείμενης καταστροφής προστέθηκε και Αστρολογία!
Ακούσαμε χιλιάδες φορές ότι την ίδια ακριβώς ημερομηνία, εκτός του ότι τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγιας, έναΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πρόκειται να συντελέσει με τον δικό του τρόπο στην καταστροφική πορεία που θα ακολουθήσει ο πλανήτης μας.


Για πολλά χρόνια επικρατούσε η αντίληψη από πολλούς αστρολόγους, ότι πρόκειται να συμβεί μια ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ του Ηλιακού μας συστήματος, έτσι που η Ηλιακή ακτινοβολία θα ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα καταστρέψει ότι βρει στο πέρασμά της.


Επίσης, μία δεύτερη μεγαλύτερη απειλή που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, προέρχεται από το γεγονός ότι παράλληλα με την υποτιθέμενη ευθυγράμμιση των πλανητών θα γίνει και μία ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ πολύ σημαντικότερη και απείρως πιο επικίνδυνη από την πρώτη.
Πρόκειται για την Ευθυγράμμιση Γης- Ήλιου και ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ μέσω της συνόδου του Ηλίου με το κέντρο του γαλαξία μας, που κατά σατανική σύμπτωση, θα συμβεί και αυτή στις 21-12-2012!


Ως προς τα αποτελέσματα αυτής της τεράστιας ποσότητας ακτινοβολίας που θα δεχτούμε, υπάρχουν επίσης δύο εκδοχές:


Η πρώτη εκδοχή λέει, ότι η ενέργεια αυτή που θα κατέλθει στον πλανήτη μας, θα καταστρέψει τα πάντα. 


Η δεύτερη εκδοχή όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ακριβώς λόγω αυτής της τεράστιας ενέργειας κάποιοι ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ θα εισέλθουν στην ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!
Έτσι, μια νέα εποχή θα ανατείλει για τον πλανήτη Γη, ο οποίος θα μετατραπεί σε έναν Πνευματικό Επίγειο Παράδεισο, δυστυχώς όμως μόνο για τους Μυημένους.


Ας εξετάσουμε όμως το κατά πόσο θα μπορούσαμε να κινδυνεύουμε πραγματικά από όλα αυτά τα Συμπαντικά φαινόμενα με βάση τις δεδομένες αστρολογικές ερμηνείες που κυκλοφορούν χρόνια τώρα, από στόμα σε στόμα και πολλές φορές σπέρνουν ακόμα και τον πανικό…


Βεβαίως, το θέμα της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν είναι καινούριο.


Την πρώτη φορά που το ακούσαμε, τουλάχιστον στην σύγχρονη εποχή, ήταν την πρωτοχρονιά του έτους 2000 στην οποία μάλιστα οι τότε καταστροφολόγοι ισχυριζόταν ότι η ημερομηνία αυτή θα σηματοδοτούσε και την παύση της λειτουργίας όλων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι σύμφωνα με τις προβλέψεις των «ειδικών» δεν θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα δύο τελευταία μηδενικά του αριθμού 2000 και θα γύριζαν πίσω στην χρονιά του 1900. 


Το αποτέλεσμα θα ήταν να δημιουργηθεί ένα «χάος ακυβερνησίας», μέσω της «κυβερνητικής επιστήμης» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι επιπτώσεις του οποίου δεν θα είχαν κανένα προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.


Ωστόσο, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, απολύτως τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Γιορτάσαμε και πανηγυρίσαμε για την είσοδο της νέας χιλιετίας και συνεχίσαμε να ζούμε σε αυτήν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στην προηγούμενη, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, χωρίς να συμβεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αμέσως μετά την αποτυχημένη πρόβλεψη καταστροφής του πλανήτη μας, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ η οποία αυτήν την φορά φαινόταν ακόμα πιο απειλητική: 21-12-2012
Ανακαλύψτε στο δεύτερο μέρος, πόσο μπορούν να ισχύουν στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι θεωρίες καταστροφολογίας.


http://www.astrology.gr

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 Μέρος Β


Εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία
  
Όπως είδαμε, στο πρώτο μέρος του άρθρου, πολλοί πιστεύουν ότι η ημερομηνία 21-12-2012 που πλησιάζει, είναι ιδιαιτέρως απειλητική.

Ο λόγος είναι ότι η Ευθυγράμμιση των Πλανητών που θα πραγματοποιηθεί εκείνη ακριβώς την ημέρα, αλλά και η Ευθυγράμμιση του Ήλιου με το κέντρο του γαλαξία μας, θα επιτρέψουν μία τεράστια αύξηση στα ποσοστά ακτινοβολίας που θα δεχτεί ο πλανήτης μας, και ενδεχομένως θα απειλήσουν τη ζωή στη Γη μέχρι θανάτου… 

Σήμερα όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας του διαδικτύου μπορεί πολύ εύκολα ο καθένας, αν επισκεφτεί έναν από τους πολλούς ειδικούς ιστότοπους να βρει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ΤΙΣ 

ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, σε οποιαδήποτε ημερομηνία θελήσει!
Στην ακόλουθη φωτογραφία βλέπουμε λοιπόν την ακριβή θέση στην οποία θα βρίσκονται οι πλανήτες στις 21-12-2012.

Βεβαίως αυτό που διαπιστώνουμε, είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει καμμία απολύτως ευθυγράμμιση μεταξύ τους, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει το ηλιακό μας σύστημα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διάσπαρτα κατανεμημένη. 
xaralampidhs2 
Άρα λοιπόν, από ό,τι φαίνεται, μάλλον γλυτώνουμε από την πρώτη μεγάλη απειλή. 
Ας εξετάσουμε τώρα το δεύτερο θέμα της ευθυγράμμισης του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία μας, σύμφωνα με την διάδοση ότι το Ηλιακό σύστημα πρόκειται να διέρθει ακριβώς μέσα από το επίπεδο του Ισημερινού του Γαλαξία μας. 

Η αλήθεια είναι ότι η έρευνα αυτού του φαινομένου είναι πολύ πιο εξειδικευμένη από την πρώτη και πολύ δυσκολότερο να επιβεβαιωθεί.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους πληροφορίες, που αφορούν στην θέση του Ηλιακού μας συστήματος μέσα στον Γαλαξία σπανίζουν, ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες της ΝΑΣΑ.

Προφανώς οι πληροφορίες αυτές θεωρούνται είτε απολύτως εξειδικευμένες και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες των ειδικών αστρονόμων ή ακόμα πιθανώς να θεωρούνται και απόρρητες. 

Θα πρέπει να σας πω, ότι έψαχνα για πολύ καιρό αυτού του είδους τις πληροφορίες χωρίς να καταφέρω να εντοπίσω κάτι συγκεκριμένο, που θα μου επέτρεπε να εξακριβώσω το αν και κατά πόσον, ισχύει αυτή η πληροφορία της δεύτερης ευθυγράμμισης.

Ώσπου πριν λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψή μου ένας χάρτης του Γαλαξία μας, στον οποίο απεικονίζεται, για εντελώς διαφορετική αιτία, από την ίδια την ΝΑΣΑ η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ σε σχέση με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ. 
xaralampidhs3
Αυτός ο χάρτης απεικονίζει ένα εξαιρετικά περίεργο και σπάνιο φαινόμενο που αφορά στην δραστηριότητα του Ήλιου μαςκαι συνέβη στις 7 Μαρτίου 2012.

Την ημέρα εκείνη, ο Ήλιος μας άρχισε να εκπέμπει ακτίνες γ, εκατό φορές μεγαλύτερης έντασης από το γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα θέματα αυτά, Vela pulsar, που είναι το πιο ενεργό pulsar μέσα στον γαλαξία μας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι pulsar ονομάζεται κάθε πηγή ισχυρής, συνεχόμενης και περιοδικής ακτινοβολίας η οποία αποτελεί ένα συχνό συμπαντικό φαινόμενο και για τον λόγο αυτό, τα pulsar ονομάζονται από τους Αστρονόμους και ΦΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Στον αστρονομικό χάρτη όμως που δημοσίευσε η ΝΑΣΑ, προκειμένου να περιγράψει αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο και να δείξει το ποσοστό της ακτινοβολίας του Ηλίου μας σε σχέση με το Vela pulsar, απεικόνισε άθελά της, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, σε σχέση με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ που στον χάρτη της ΝΑΣΑ αναφέρεται ως galactic plane.

Παρατηρούμε λοιπόν, ότι στον χάρτη αυτόν ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και η ακριβής θέση του Ήλιου μας, σε σχέση με το επίπεδο του Ισημερινού. 

Όπως πολύ εύκολα μπορούμε όλοι μας να διαπιστώσουμε, Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το επίπεδο του ισημερινού, από το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ την 21-12-2012, όπως μας έκαναν να πιστέψουμε και στην περίπτωση αυτή, οι διάφοροι ειδικοί καταστροφολόγοι.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ δεν πρόκειται να συμβεί είτε μεταξύ των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος, είτε μεταξύ του Ήλιου μας και του Κέντρου του Γαλαξία μας!

Δεν γνωρίζω, αν η 21-12-2012 θα είναι μία ημέρα που για κάποιους λόγους θα διαφέρει, τελικά, από όλες τις προηγούμενες ή τις επόμενες, αλλά αυτό που είναι σίγουρο και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ είναι πως, εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία.

Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανησυχία και αυτό όχι ως προς την ζωή επάνω στη γη, αλλά μόνο ως προς την ζωή των ηλεκτρονικών συστημάτων, τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων κτλ είναι το γεγονός, ότι αυτή η εκπομπή ακτινοβολίας γ που καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου, υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. 

Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε θα μπορούσε να συμβεί και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένας λόγος ή χρονικός προσδιορισμός που τουλάχιστο να γνωρίζουμε ότι θα έχει σχέση με την ημερομηνία 21-12-2012.

Φροντίστε λοιπόν να επικοινωνήσετε εγκαίρως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όχι γιατί κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους, αλλά επειδή πιθανώς κάποια στιγμή δεν θα λειτουργούν τα κινητά τους τηλέφωνα ή οι υπολογιστές τους… 


ΠΗΓΗ:  http://www.astrology.gr/ENALLAKTIKI-GONIA/item/30820-Perimenontas-tin-imerominia-tis-katastrofis-21-12-2012-Meros-B 

Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/05/21122012.html#ixzz2EOrms912
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ........ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ



Γιατί δεν ψάχνουμε την ουσία;

Ποιος ξέρει; Οι φίλοι μας δεν ζουν πια. Οι εχθροί μας έχουν στόχο το εφήμερο της ζωής. Για ποιο λόγο;

Για την ασφάλεια της κοινωνίας; Για την ασφάλεια του συστήματος ή της αδράνειας;

Γιατί τα άτομα είναι τόσο πολλά αλλά και ταυτόχρονα τόσο λίγα;

Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο σπάνιοι; Υπάρχει λόγος; Ή τουλάχιστον αιτία;

Γιατί έχει τόσο κόστος κάθε δημιουργία; Πώς το αντέχει η μικρή μάγισσα; Και πότε θα πεθάνει ο μοναδικός αλήτης;

Γιατί η λέξη εμπάθεια έγινε αρνητική με την πάροδο του χρόνου; Επειδή η ανθρωπιά δεν είναι της μόδας;

Έως πότε θα κυριαρχεί στον κόσμο η κοινωνία του τίποτα; Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι να της αντιστέκονται; Ή θα γίνουμε μία άμορφη και ανώνυμη μάζα;

Τι περιμένουν τα άτομα από μία ζωή χωρίς αθώους και ηλίθιους; Δεν ξέρουν ακόμα τι σημαίνει σκλαβιά; Δεν καταλαβαίνουν το νόημα της γενοκτονίας;

Πρέπει να γίνουν κι άλλες για ν’ αλλάξουν τα πράγματα;


Πόσα εγκλήματα μπορεί ν’ αντέξει η ανθρωπότητα δίχως ν’ αυτοκτονήσει;

Γιατί πιστεύουμε σ’ ένα θεό που δεν ακούμε;

Γιατί να μην υπάρχει ο αλτρουισμός;

Γιατί τόσες χειραψίες ενώ δεν ξέρουμε ν’ ανοίγουμε την αγκαλιά μας;

Γιατί να είναι τόσο μεγάλη η ζωή αν είναι να κάνουμε τόσο λίγα πράγματα;

Ζούμε ή πεθαίνουμε με τις λεπτομέρειες;

Γιατί τα άτομα υπάρχουν δίχως να ζουν;

Ποιος είναι ο ρόλος των δασκάλων σε μία κοινωνία που δεν έχει μαθητές;

Ποιος είναι ο ρόλος της ιστορίας μας αν είναι να την ξεχάσουμε;

Πειράζει που θυμόμαστε τα βάσανα; Γιατί να μην έχουμε κι εμείς άσπρες μέρες;

Πότε θα πάψει η κοινωνική κατοχή;

Γιατί σε περίοδο ειρήνης, ο άγνωστος στρατιώτης να είναι άνθρωπος;

Γιατί να καταδικάζουμε τα εγκλήματα πολέμου και όχι τα εγκλήματα ειρήνης;

Γιατί να κυριαρχούν οι απόψεις ενώ δεν υπάρχουν γνώμες;


Γιατί ο γαλάζιος γίγαντας να είναι μόνο και μόνο μια πληγή; Για τους νεκρούς ή για τους αγέννητους;

Γιατί οι ελεύθεροι να είναι πάντα δεύτεροι;

Γιατί οι αγνοί να είναι καταδικασμένοι;

Γιατί τα σπίτια να είναι τόσο μεγάλα; Για να κυριαρχεί το κενό;

Γιατί τα παγκάκια να είναι μόνο για τη μοναξιά;

Πρέπει ή δεν πρέπει να μιλάμε στους άλλους όταν γνωρίζουμε ότι είναι μάταιο;

Γιατί δεν νιώθουμε την ανάγκη και επιβιώνουμε μέσα στη ματαιότητα;

Πώς αντέχουν τα λουλούδια το βάρος του ουρανού; Όπως αντέχουμε την ελαφρότητα των ατόμων;

Πόσους νεκρούς πρέπει να διαβάσουμε για να ζήσουμε; Για πόσους αγέννητους πρέπει να γράψουμε για να πεθάνουμε;

Γιατί η νοημοσύνη φοβίζει ενώ είναι κοντά μας για τηνανθρωπότητα;

Γιατί η κοινωνία θεωρεί τις ιδιοφυίες επικίνδυνες; Ενώ ο κίνδυνος παρέχει ασφάλεια γιατί προτιμούμε την ασφάλεια που προκαλεί κινδύνους;

Γιατί φοβόμαστε το τέλος όταν έχουμε αρχές και τη γέννηση όταν έχουμε αξίες;

Αφού δεν αλλάζει το σύστημα γιατί να μην πεθάνει για να ζήσουμε την αλλαγή;

Και γιατί η ανθρωπιά δεν είναι μία αξία για τα άτομα;

Νίκος Λυγερός
via
http://arxidiamedia.blogspot.com/2012/12/blog-post_4318.html

http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9977.html

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣ «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ»...

Το σχέδιο Σουλτάνου-Ιμπραήμ εφαρμόζει η Τουρκία για να στραγγαλίσει την Ελλάδα
Γερμανικός στόχος: Να εξαφανίσει το έθνος των Ελλήνων, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο



του Μάκη Βραχιολίδη
Η χώρα, εξαιτίας των ανεπαρκών και εν πολλοίς δωσιλόγων πολιτικών της, βιώνει τις πιο τραγικές στιγμές της ιστορίας της.Το καλοκαίρι του 1974 οπότε  και σημειώθηκε η τραγωδία της Κύπρου, ίσως να φαντάζει ...παιδικό διήγημα μπροστά σε αυτό που έχουν σχεδιάσει για την χώρα οι εχθροί της και που περιλαμβάνει καθολικά χτυπήματα σε βάρος της Πατρίδας μας, από την Τουρκία (και όχι μόνον).

Το 1974 η Ελλάς βρισκόταν σε μια κρίσιμη καμπή, εισερχόμενη στην μεταπολιτευτική της πορεία. 

Σήμερα, η Ελλάς μέσα από ένα σχέδιο προκεχωρημένης αποσάρθρωσης της οικονομίας της (σε χρόνο ρεκόρ), εμφανίζεται αδύναμη παρά ποτέ. Και με την παρουσία ανίκανων να διαχειριστούν κρίσιμες καταστάσεις πολιτικών, η Τουρκία ετοιμάζεται να επωφεληθεί από τα γεγονότα για να ...χτυπήσει. Η ιστορία της προαιώνιας εχθρού μας, είναι γνωστή: Όταν βλέπει τις αδυναμίες της Ελλάδος, επωφελείται από αυτές και επιτίθεται. Έχοντας βέβαια οργανώσει μεθοδικά το σχέδιό της. Όπως είχε κάνει με την Κύπρο στα 1974.

Οι σημερινές συγκυρίες και με δεδομένα τα όσα συμβαίνουν στις μεταξύ μας σχέσεις σε Αιγαίο και  Θράκη, ευνοούν την Τουρκία.  

Οι προχθεσινές δηλώσεις Ερντογάν μόνον τυχαίες δεν ήταν: «Πώς μπορεί να γίνει παράδειγμα για την Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει ζητώντας ελεημοσύνη 100 δισ., που πουλά τα νησιά της;» δήλωσε με περισσή απαξία και έπαρση,  ο Τούρκος ηγέτης.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο όμως, δεν είναι οι δηλώσεις Ερντογάν, όσο η παντελής ανεπάρκεια των εδώ πολιτικών μας οι οποίοι διαξιφίζονται μεταξύ ευρώ και δραχμής, χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα. 

Οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος, από την Δεξιά έως την ευρωπαϊκή αριστερά, κοκορομαχούν αδιαλείπτως για το ποιος θα διασφαλίσει την διατήρηση της Ελλάδος εντός ευρωζώνης, αναλισκώμενοι παράλληλα, σε ατελέσφορες συζητήσεις περί αντιμετωπίσεως του προβλήματος των λαθρομεταναστών ! Χωρίς ωστόσο να έχουν σχέδιο ούτε γι’ αυτά ούτε για τα τελείως αντίθετα σενάρια, που όμως ήδη έχουν σχεδιάσει οι εχθροί μας για να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. 

Δυστυχώς, οι ανεπαρκείς πολιτικοί μας θα εξακολουθούν να πελαγοδρομούν για την προστασία της ευρωζώνης όταν αυτή θα έχει ήδη διαλυθεί ή θα εξαντλούνται σε διαλόγους για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, όταν πια τα γεγονότα θα τους έχουν ξεπεράσει για να υποχρεωθούν από αυτά, να αλλάξουν σελίδα! Τότε όμως θα είναι αργά και θα βρισκόμαστε προ εθνικού αδιεξόδου ή προ μίας νέας –φευ- εθνικής καταστροφής.

 Οι λαθρομετανάστες και η ευρωζώνη είναι οι δύο αιτίες που βουλιάζουν την Ελλάδα και αποτελούν παράλληλα τον «δούρειο ίππο», τον οποίο χρησιμοποιούν οι εχθροί μας, για να την αλώσουν.

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Η Τουρκία σπρώχνει τους εξαθλιωμένους και πεινασμένους ισλαμιστές προς την χώρα μας, για να την εποικίσει, εφαρμόζοντας με πανομοιότυπο τρόπο τη συμφωνία Σουλτάνου - Ιμπραήμ του 1824. 

Τότε, η Οθωμανική αυτοκρατορία, στην προσπάθειά της να καταπνίξει στο αίμα την επανάσταση και να σφαγιάσει τους Έλληνες που τόλμησαν να διεκδικήσουν τη ελευθερία τους, ήρθε σε συμφωνία με τον Ιμπραήμ της Αιγύπτου, εφαρμόζοντας σχέδιο που αποσκοπούσε στον εποικισμό της Πελοποννήσου με Άραβες, με ταυτόχρονη εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου από αυτήν. 

Το σχέδιο, αφορούσε  στο σφαγιασμό των Ελλήνων- ανδρών και στη μεταφορά των γυναικόπαιδων στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής. Ο σουλτάνος, πρόσφερε μάλιστα ως λάφυρο-δώρο την Πελοπόννησο στους Αιγύπτιους!

Την ίδια τακτική εφαρμόζει εδώ και λίγα χρόνια η Τουρκία σε βάρος της χώρας μας, προωθώντας σε αυτήν κύματα λαθρομεταναστών. Ισλαμιστές από τα βάθη της Ασίας εισέρχονται στη Ελλάδα, είτε  από τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είτε από την Θράκη, έτσι που αυτή τη στιγμή οι παράνομοι ισλαμιστές που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας, ενδεχομένως φτάνουν τα 5.000.000 άτομα !!! Αριθμός-ωρολογιακή βόμβα για την Πατρίδα και τους Έλληνες. 

Η εφαρμογή της συμφωνίας «Δουβλίνο 2» την οποία υπέγραψαν εθνοπροδότες πολιτικοί μας ταγοί, κρατά εγκλωβισμένους στην χώρα μας όλους τους λαθρομετανάστες, έχοντας καταστήσει την Πατρίδα μας χωματερή εξαθλιωμένων, αλλά κυρίως επικίνδυνων και εν πολλοίς φανατισμένων ισλαμιστών.

Μέχρι σήμερα, οι πολιτικοί μας ταγοί διαγκωνίζονταν ευκολότερα στο ποιος θα τούς φτιάξει μουσουλμανικό τέμενος, παρά στην αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών οι οποίοι έχει εκτοξεύσει την εγκληματικότητα και έχουν επιδεινώσει την ανασφάλεια των πολιτών. 

Οι Έλληνες πολίτες σφαγιάζονται από τους λαθρομετανάστες για λίγα ευρώ! Ταυτόχρονα, οι όψιμες επί του ζητήματος συζητήσεις, αποτελούν προεκλογικές ρουκέτες χωρίς περιεχόμενο και λύσεις...
Οι λαθρομετανάστες αποτελούν συνέχεια του σχεδίου σουλτάνου-Ιμπραήμ, για την καταστροφή και τελική υποδούλωση της Ελλάδος. 

2.     Η ευρωζώνη στην οποία όλα τα πολιτικά κόμματα εκφράζουν αιώνια αφοσίωση, «αποτελεί μηχανισμό χρεωκοπιών κρατών». 

Το έχει δηλώσει ο έμπειρος και έγκριτος οικονομολόγος Κώστας Καζάκης, πολλοί δε άλλοι έμπειροι αναλυτές και οικονομολόγοι, έχουν συστήσει επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, προτείνοντας και διέξοδες λύσεις,  όπως οι κ.κ. Δελαστίκ, Κόλμερ Αθηναίος κ.α.

Η Γερμανία διά της ευρωζώνης,  έχει δημιουργήσει συνθήκες στραγγαλίσματος των οικονομιών της Ευρώπης, με την αποστράγγιση των βιομηχανιών τους και με υπέρογκους δανεισμούς. Μετά την Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία και κυρίως η Ισπανία, καταρρέουν ταχέως, εξαιτίας του ευρώ-μηχανισμού. 

Ταυτόχρονα, οι εδώ πολιτικοί μας ταγοί αποκηρύσσουν και δαιμονοποιούν τη δραχμή ως καταστροφική επιλογή. Η δε Ν.Δ. έχει επιλέξει και διαφημιστικό σποτάκι, θεωρώντας λίγο ως πολύ εχθρούς της Πατρίδας, όσους διακηρύσσουν την επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα! Λες και για την σημερινή μας χρεωκοπία ευθύνεται η δραχμή. Λες και για τις αυτοκτονίες και την διάλυση του κοινωνικού ιστού, τη καταβαράθρωση μισθών συντάξεων και την καταβύθιση του βιοτικού μας επιπέδου, ευθύνεται η δραχμή.

Η εξαθλίωση και η εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων είναι ο στόχος της Γερμανίας. Ό,τι δεν πέτυχε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέλει να το πετύχει σήμερα, επιδεικνύοντας αβυσαλέο μίσος σε βάρος μας, χειρότερο και από αυτό που επεφύλασσε εναντίον των Εβραίων. Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να τρομοκρατούν και να υποδεικνύουν στους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά. Γιατί γνωρίζουν ότι με τον Σαμαρά στην ηγεσία της χώρας, θα επιτύχουν τον σφαγιασμό του λαού και της Πατρίδας.

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας ηγέτες, άλλοι εν γνώσει τους και άλλοι εν αγνοία τους, παίζουν το παιχνίδι της Μέρκελ. Διατηρούν εγκλωβισμένη την χώρα στο ευρώ, την ίδια ώρα που η Γερμανία σχεδιάζει την έγκαιρη και χωρίς απώλειες, έξοδό της!

Κανείς σχεδιασμός για την την αντιμετώπιση  αυτού του ενδεχομένου από τους πολιτικούς μας φωστήρες. Η χώρα οδηγείται για μια ακόμη φορά, ξυπόλητη στ’ αγκάθια, από άνθρωπους-ερασιτέχνες.
Με τις απειλές και τις ιαχές του πραγματικού πολέμου να ηχούν από την πλευρά της Τουρκίας και τον οικονομικό πόλεμο να τον ζούμε και να εντείνεται διαρκώς.  
Από το hellenicrevenge
Το είδαμε: http://www.kalyterotera.gr/2012/06/blog-post_1392.html

Έτοιμη η μεγάλη αρπαγή

Έτοιμη η μεγάλη αρπαγή

Ετοιμάζονται τα αρπακτικά για την καθοριστική επίθεση στο πτώμα της Ελλάδας. Με πρόσχημα τις αποκρατικοποιήσεις - ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι κολοσσοί της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν θέσει σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, για να είναι οι νικητές της επόμενης ημέρας.


Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν έμπειροι παράγοντες της αγοράς, μετά την πρώτη ανάγνωση της έκθεσης που συνέταξε υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank στο Λονδίνο και στο μεγαλύτερο μέρος της έκανε αναφορές στα υπό διερεύνηση κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, στη Δυτική Ελλάδα και νότια της Κρήτης.

Το θέμα γίνεται πολύ επικίνδυνο, καθώς η εκτίμηση των Γερμανών κάνει λόγο για αποθέματα πάνω από 420 δισ. ευρώ μόνο σε φυσικό αέριο, χωρίς να μπορούν να υπολογισθούν τα ενδεχόμενα αποθέματα «μαύρου χρυσού», ενώ το καθαρό όφελος για την Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με την Deutsche Bank, θα είναι μεγαλύτερο των 210 δισ. ευρώ, ποσό που ξεπερνά το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από την αξιοποίηση των κοιτασμάτων, σύμφωνα με τους Γερμανούς, θα κατευθύνεται σε επενδύσεις εκτός του ενεργειακού τομέα. Ωστόσο, οι ίδιοι οι Γερμανοί ως ισχυρότεροι σε Ε.Ε. και ΕΚΤ έχουν επιβάλει στις ελληνικές κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν (δηλαδή στην κυριολεξία να ληστέψουν) κάθε διαθέσιμο πόρο από ανάλογα Ταμεία (όπως ο λογαριασμός όπου κατευθύνεται το λεγόμενο «Τέλος υπέρ ΑΠΕ»), ώστε να βρεθούν χρήματα για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών μας!

Βάζοντας στο στόχαστρο τα μελλοντικά αποθέματα, οι «προστάτες» μας επιχειρούν να αποσπάσουν τον έλεγχο και των τελευταίων πόρων που διαθέτει η χώρα (μαζί με τον λιγνίτη, τον ήλιο και το νερό) και στους οποίους δεν είχαν πρόσβαση έως πρόσφατα. Κι αμέσως μετά, η ελληνική οικονομία θα αποκτήσει μία εξαιρετική ευρωστία (για τα δικά τους δεδομένα), αλλά στην πραγματικότητα η κοινωνία μας θα ζει μέσα στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

πηγή
 
http://www.ramnousia.com/2012/12/blog-post_2288.html#.UMJID2fP3X8

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ CERN ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Αυτό το έτος, το CERN  αρχίζει μια άλλη σειρά πειραμάτων με την ελπίδα ότι θα φτάσει πολύ πιο κοντά στην ολοκλήρωση του Καθιερωμένου Μοντέλου της σωματιδιακής φυσικής. Οι επιστήμονες στο CERN έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για δοκιμές για το υπόλοιπο του έτους, καθώς και κάποιες περίεργες ημερομηνίες που θα βρεθούν στο επερχόμενο πρόγραμμα. Από τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 ως την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, 2012, το CERN θα ξεκινήσει να εκτελεί μια σειρά από συγκρούσεις, οι οποίες αναμένεται να σπάσουν τα αρχεία σε συγκρούσεις υψηλής τάσης που έχουν ήδη τεθεί από τον LHC. Με αυτά τα πειράματα, οι επιστήμονες ελπίζουν 
να δημιουργήσουν ατομικές αντιδράσεις που θα παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την αντι-ύλη, και το big bang.

Η δοκιμή για την εβδομάδα 17 με 21 Δεκ 2012 είναι το τελευταίο τεστ πριν από τις εργασίες στον LHC που μετά θα κλείσει για αναβαθμίσεις και θα ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί το 2014.
Το μηχάνημα που πολλοί πίστευαν ότι θα προκαλούσε το τέλος του κόσμου θα διεξάγει τις πιο προηγμένες δοκιμές του την ίδια ημέρα όπου προβλέπεται ότι ο κόσμος θα τελειώσει.

Πόσο ειρωνικό είναι αυτό;

Πηγή: atheatignosi.gr


Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/cern-21-2012.html#ixzz2EOnyuhfF
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το 2012 ήταν ένας παράξενο χρόνος, αλλά και ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα που πολλοί άνθρωποι βιώνουν στη διάρκεια αυτού του έτους είναι οι δυνατοί ανεξήγητοι θόρυβοι που συνεχίζουν σε τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, ακόμη και τώρα.


Πολλοί άνθρωποι είπαν για το περιστατικό που συνέβει στην Αριζόνα ότι ήταν πιο δυνατό από οποιαδήποτε ηχητική έκρηξη έχουν ακούσει ποτέ. Στρατιωτικά αεροσκάφη δεν επιτρέπεται να πετάξουν εκεί χωρίς έγκριση, και μόνο πάνω από τις ζώνες περιορισμένης πρόσβασης. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να διαγραφεί μας αναφέρει ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και είναι εξαιρετικά απίθανο. Η σειρά από τις εκρήξεις ακούστηκε από εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ανθρώπους. Αυτό το φαινόμενο είχε επίσης ακουστεί στο Βόρειο Τέξας και περιοχές της νότιας Οκλαχόμα.




Ο Jean Swesey αυτόπτης μάρτυρας μας λέει: Ήταν μια ολόκληρη σειρά από φράγματα, μέχρι έξι ή επτά. Ήταν γρήγορα και πολύ δυνατά. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων μέσα και γύρω από Verde Valley και στο Φλάγκσταφ κάλεσαν την αστυνομία και τους πυροσβέστες για να αναφέρουν τους περίερους ήχους. "Ακουγόταν σαν βροντή, αλλά υπόγεια," δήλωσε ο Swesey, και όλα τα σκυλιά στη γειτονιά, ξεκίνησαν να γαβγίζουν.


Το κανάλι CBS 5 έλαβε τις πρώτες εκθέσεις των εκρήξεων-θορύβων λίγο μετά τις 5 μ.μ. την Τρίτη 4 Δεκ. και ξεκίνησε τον έλεγχο του θέματος μέσα από κυβερνητικές πηγές. Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία σημαντική σεισμική δραστηριότητα στην Αριζόνα που θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει αυτά τα φράγματα ήχου. Το Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας προσπάθησε να ανταποκριθεί στις κλήσεις των κατοίκων αλλά δεν βρήκαν τίποτα.


Στην περιοχή Sedona έκθεση ανέφερε μια παράξενη οσμή, αλλά αυτό ήταν αβάσιμο και δεν μπορεί να σχετίζονταν με τους ήχους. Στο Camp Verde Marshal έλαβαν επίσης μια σειρά από τηλεφωνήματα για τα φράγματα, αλλά οι αξιωματικοί δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τυχόν εκρήξεις.


Τέξας και Οκλαχόμα


Για άλλη μια φορά οι περίεργοι ήχοι έχουν ακουστεί πάνω από μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει δύο περιοχές (Τέξας και Οκλαχόμα) που καλύπτουν έκταση 7 -10 νομών. Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι αυτοί οι ήχοι θα μπορούσε να είναι στρατιωτικά αεροσκάφη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν ακουστεί σε πολλές περιπτώσεις χωρίς οπτική παρατήρηση των αεροσκαφών. Επίσης οι στρατιωτικοί πιλότοι πρέπει να έχουν έγκριση για να σπάσουν το φράγμα του ήχου και μπορούν να το κάνουν μόνο σε περιορισμένο εναέριο χώρο.


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια ηχητική έκρηξη όταν προέρχετε από αεροπλάνο. (Ακριβώς κάτω το βίντεο)




Οι εκθέσεις κυμαίνονται από το Cooke County, Κάρτερ, Johnston, Murray, Pontotoc ακόμα και στο Marshall County. Υπήρξαν δεκάδες κλήσεις. Μιλήσαμε με τον διευθυντή Δημοσίων σχέσεων της Lockheed Martin, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη των στρατιωτικών αεροσκαφών και μας είπε ότι πιθανότατα η αιτία των δυνατών ήχων ήταν από αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από την Νότια Οκλαχόμα Τετάρτη 5 Δεκ. σπάζοντας το φράγμα του ήχου


Ρόουντ Άιλαντ


Barrington, RI (WPRI) - Ενώ οι αρχές ακόμα δεν γνωρίζουν την πηγή, οι κάτοικοι λένε ότι άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη και περίεργους ήχους που προέρχονταν από το Narragansett Bay βράδυ της Δευτέρας 3 Δεκ. γύρω στις 23:30 μ.μ. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η πηγή του θορύβου παραμένει ένα μυστήριο.


http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/strange-noises-2012-apocalypse.html#more


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1009.html 

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ

Καθώς είπαν οι μάρτυρες. ο ήλιος μόλις είχε εξαφανιστεί πίσω από τα βουνά, όταν ξαφνικά ο χλωμός ουρανός εξερράγη σε ένα τρεμάμενο κόκκινο χρώμα που προμήνυε συμφορές. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας ήχος σαν από πολλούς κεραυνούς αντήχησε στα γύρω βουνά. Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν. Ο ουρανός στα νότια της Σοσνόβσκα πήρε ένα λαμπρό πορφυρό χρώμα. Παρόμοιες αναφορές για μια γιγαντιαία φωτεινή έκρηξη έγιναν και από χωρικούς των Κας-Τερκιρμέν και Κάρα Μπάλτι. Ηταν ακόμα ξημερώματα όταν, τρία ελικόπτερα, εντόπισαν το σημείο έκρηξης. Ειδικοί στρατιωτικοί ερευνητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο σημείο αυτό, ενώ ο στρατός κύκλωσε την περιοχή.
Φήμες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά στο Φρούνζε, μια πόλη με πληθυσμό 450.080 κατοίκων, έλεγαν ότι οι ερευνητές είχαν προσδιορίσει το προφίλ του αεροσκάφους που είχε συντριβεί: ήταν
κυκλικό, σε σχήμα δίσκου. με διάμετρο περίπου 30 μέτρα. Επίσης, βρέθηκαν Καμένα απομεινάρια δύο σωμάτων που έμοιαζαν με ανθρώπινα. τα οποίο μεταφέρθηκαν αλλού.

Ήταν περίπου 10 το βράδυ όταν οι ερευνητές ειδοποιήθηκαν για ένα ακόμη αντικείμενο που είχε πέσει από τον ουρανό στους λόφους, τέσσερα χιλ. ΝΔ της Σοσνόβκα. Οταν έφτασαν εκεί είδαν μια μεταλλική κάψουλα σε σχήμα αυγού, η οποία είχε μήκος 1.50 μ. Περίπου και 0,75 μ. πλάτος, και ήταν εφοδιασμένη με ρουκέτες προσγείωσης.


Το Πάνω μέρος της φαινόταν να έχει κάτι που έμοιαζε με αρθρωτό Καπάκι, Ο συνταγματάρχης Αιτμάτοφ, που ήταν επικεφαλής της ομάδας, απέκλεισε αμέσως την περιοχή από τον υπόλοιπο κόσμο. Έδωσε διαταγή ν' ανοίξουν αμέσως το καπάκι. έτσι, κατά τις τρεις το πρωί, κάτω από το φως των προβολέων των τριών ελικοπτέρων η ομάδα ελευθέρωσε το σκέπασμα. Κατάπληκτοι αντίκρισαν ένα μωρό με ανθρώπινη όψη, που ανέπνεε κανονικό και φαινόταν να κοιμάται .



Επάνω σχέδιο του κεφαλιού του "εξωγήινου" μωρού. Το έντονο πορφυρό χρώμα των ματιών του παραξένεψε αμέσως τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την υγεία του Μέση: Αυτή τη μορφή περίπου είχε η κάψουλα που περιείχε τον επισκέπτη από το διάστημα. το μωρό, ξαπλωμένο πάνω σε ένα πορώδες υλικό, ανέπνεε από μια ειδική συσκευή οξυγόνο . Κάτω: πρόχειρο σκίτσο των χεριών και των ποδιών του μωρού. Ανάμεσα στα δάχτυλα υπάρχουν μεμβράνες

.

Αμέσως το μετέφεραν στο Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών του Φρούνζε και κατόπιν, για μικρό χρονικό διάστημα. στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων για παιδιά στη γειτονική Αλμα Ατα, Το μωρό το παρακολούθησε ο δρ. Μιχαήλ Ιμπραγκίμοφ, που το περιέγραψε ως εξής: Ο Κόσμικ (αυτό το παρατσούκλι του έδωσαν οι νοσοκόμες) είναι ο μοναδικός ασθενής μας. Βρίσκεται σε ένα δωμάτιο στον πέμπτο όροφο του Ινστιτούτου μας. Έχει ύψος 66 εκατοστά και ζυγίζει 11 κιλά. Το μωρό φαίνεται σαν ανθρώπινο, εκτός από κάποιες μεμβράνες στο δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του, κάτι που δείχνει ότι Ίσως τα όντα αυτά περνούν μεγάλες χρονικές περιόδους στο νερό. Οι ακτίνες Χ δείχνουν ότι το σώμα του είναι όπως του ανθρώπου, με την εξαίρεση μιας κάπως μεγαλύτερης καρδιάς...


Η καρδιά, καθώς και τα άλλα όργανα, βρίσκονται στην ίδια θέση. όπως και στους ανθρώπους...Ο σφυγμός είναι κάπως μικρότερος από τον ανθρώπινο, κάπου 68 σφυγμοί το λεπτό. Η πίεση του αίματος είναι κανονική, εκτός από αυξημένη εκπομπή σωματιδίων. Αυτό σημαίνει ότι τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες είναι περισσότερο από πιθανές. Γενικά όμως όλες οι λειτουργίες του συμπίπτουν με τις λειτουργίες ενός κανονικού παιδιού. Δεν έχει καθόλου μαλλιά, ούτε φρύδια και βλεφαρίδες. Τα μάτια του είναι λαμπερά. πορφύρα στο κέντρο και με ανοιχτό πράσινο χρώμα στο εξωτερικό. Το μωρό δεν τα κλείνει ποτέ, ούτε για να κοιμηθεί. Μπορούμε να πούμε πότε κοιμάται μετρώντας το σφυγμό και την αναπνοή του. Ο Κόσμικ δεν έκανε καμιά προσπάθεια να μπουσουλίσει. να σηκωθεί ή να μιλήσει. Δεν γελάει ούτε κλαιει, δεν έχει βγάλει κανένα φωνητικό ήχο. Μένει απλά ξαπλωμένος στο μικρό του κρεβατάκι'.


Οι γιατροί δεν ήξεραν τι συμπέρασμα να βγάλουν από αυτό. Προσωπικά, συνεχίζει ο δρ. Ιμπραγκίμοφ, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι οι γονείς του είναι νεκροί. και ότι βρίσκεται σε ξένο περιβάλλον. Δεν έχει δόντια και τον ταΐζουμε παιδικές τροφές. Στην πραγματικότητα το μόνο συναίσθημα που είδα ποτέ να εκφράζει, ήταν όταν προσπαθήσαμε να τον ταΐσουμε με λιωμένο σπανάκι. Το μωρό το έφαγε αμέσως με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα υγιές, αλλά ακριβώς επειδή δεν έχει φυσική ανοσία στις ανθρώπινες ασθένειες, φοβάμαι ότι ακόμα και ένα κρύωμα Θα μπορούσε να καταλήξει σε πολύ επικίνδυνη μόλυνση. Και το μωρό είναι τόσο παθητικό Δεν έχει καμιά επιθυμία να παλέψει για τη ζωή του... Προσπαθήσαμε να του δώσουμε παιχνίδια για να παίξει. Τα κοιτάζει με απάθεια. Το μοναδικό παιχνίδι που του προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ένα αεικίνητο, το οποίο είναι φτιαγμένο από αστραφτερά κομμάτια αλουμινίου κρεμασμένα με κλωστές που συνεχώς στριφογυρίζουν και κινούνται. Νομίζω ότι είναι γοητευμένο με αυτό.

-->


Ας σημειωθεί ότι αυτό το περιστατικό θεωρήθηκε άκρως απόρρητο. Υπήρχε απόλυτη κατάσταση ασφαλείας και οπλισμένοι φρουροί περιπολούσαν στο κτίριο όλο το εικοσιτετράωρα. Οι γιατροί που είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του Κόσμικ εργάζονταν σε κατάσταση απόλυτης μυστικότητας. Δυστυχώς, μετά από τρεις μήνες ο Κόσμικ πέθανε. Έτσι τουλάχιστον είπαν οι αρμόδιες αρχές. Μήπως όμως η πραγματικότητα είναι άλλη; Μήπως δεν πέθανε, αλλά ανατρέφεται μυστικά από Σοβιετικούς επιστήμονες, αποφασισμένους να κρατήσουν αυτή την φανταστική εμπειρία αποκλειστικά για τους εαυτούς τους; Οποία κι αν είναι η αλήθεια, το βέβαιο είναι πως το Κιργιστάν δέχτηκε έναν απρόσκλητο κοσμικό επισκέπτη .



link:
http://www.huforc.gr/GREEK%20UFO%20NEWS/taskendh.htm
Από το truth.freeforums
πηγη
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/10/blog-post_973.html#ixzz2EOWI6NW2


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8461.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters