Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ωνάσης μιλάει από τον τάφο:συγκλονιστικό κείμενό του!


Ο Ωνάσης έλεγε: Η ναυτιλία μας είναι πρώτη στο κόσμο, γιατί αυτοί που την έφτασαν στη κορυφή βρίσκονται στο εξωτερικό, μακριά από την έπαρση και τη διαφθορά των πολιτικών... (και η Ολυμπιακή ήταν καμάρι της Ελλάδας όσο ανήκε στον Ωνάση, πριν ενταχθεί στο διεφθαρμένο κράτος - οι εργατοπατέρες, τα κομματόσκυλα και οι ανώνυμοι των μπλογκς,άλλα λένε...)

"ο κομματισμός και η γραφειοκρατία

εμπόδιο στη πρόοδο της Ελλάδας"




Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, μου είχε πει:"Τώρα που μου σκοτώσανε το μοναχογιό μου, νιώθω ότι έχτισα μια περιουσία πάνω στην άμμο, αλλά και με την παραχώρηση της Ολυμπιακής αφήνω πίσω μου την πιό αγαπημένη μου δημιουργία στην ανικανότητα της γραφειοκρατίας και του εκάστοτε κομματικού παραλογισμού. Σου είχα πει ότι έφυγα από την Ελλάδα για να γλιτώσω απο τους Έλληνες, τώρα θέλω να φύγω κι από τη ζωή για να πάω να ξαπλώσω στο Σκορπιό, δίπλα στον Αλέξανδρο..."

Ναι, ο αυτοδημιούργητος μαικήνας, που από τις αρχές της δεκαετίας του 50 κυριαρχεί στους ωκεανούς, θέλει να πεθάνει, γιατί δεν αντέχει το χαμό του γιού του.




συγκλονιστικό κείμενο του Αριστοτέλη Ωνάση

γραμμένο με το χέρι του και εν βρασμώ ψυχής




αρχίζει με τη φράση: γραπτή εξομολόγηση Α.Σ. Ωνάση
ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΙΣ

Από 16 ετών, φυγάς σφαγής, θύμα της ελληνικής ιθαγενείας, καίτοι υπερήφανος δι΄αυτήν, υπεβλήθην μερικές φορές στα 53 χρόνια της σταδιοδρομίας μου, ανά την υφήλιον εις σοβαράς αναμετρήσεις:

Έτσι: 
 1) το 1948: Η Νορβηγική Κυβέρνησης με την σύμπραξιν της Αγγλικής και της Ολλανδικής Κυβερνήσεως, εκβιάζει τους 25 Νορβηγούς φαλαινοθήρας και μερικούς τεχνικούς δια την αφαίρεσιν των διαβατηρίων των, διότι ειργάζοντο εις τον φαλαινοθηρικόν στόλον μου, μοναδικόν τότε έξω της κλειστής λέσχης των. Ενίκησα και εξευτελίσθησαν.  
2) Ο Βασιλεύς της Σαουδικής Αραβίας με πρωθυπουργόν τον νυν Βασιλέα Φευζάλ, και τα τότε ανήμερα θηρία και νυν υποβιβασθέντα σε ερίφια, αι επτά αδελφαί πετρελαίων, με την συμπαράστασιν των Αμερικανικών και των Αγγλικών Τραπεζών, του Στέιτ Ντεπάρτμεντ και του Φόρειν Όφις συμπεριλαμβανομένου, με αντιμετώπισαν . Πάλιν ενίκησα, εξαναγκάσας αυτούς εις συμβιβασμόν.  
3) 1955: Το Κογκρέσσον της Αμερικής, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χέμπερτ Μπραουντέηλ, με Υφυπουργόν τον σημερινόν Πρόεδρον του Αρείου Πάγου κ. Γουώρνερ Μπέργκερ, ο Πρόεδρος Αιζενχάουερ, ο Αντιπρόεδρος Νίξον, ευρίσκοντο σε αντίθεσιν μαζί μου. Πάλιν ενίκησα, επιβάλλων συμβιβασμόν.


Στη τέταρτη παράγραφο του κειμένου, ο Ωνάσης αναφέρεται στην αναμέτρησίν της Ολυμπιακής με το ελληνικό δημόσιο ( που αποκαλεί Μάνα ) και σταχυολογώ τα εξής αποσπάσματα:


4) Ερχόμεθα τώρα στη Μάνα μας. Και αυτή θέλει: <<Αναμέτρησιν>>.Περνάει διατάγματα το ένα μετά το άλλο ( εντός 24ώρου, όλα τελειωμένα, Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Κρατ. Τυπογραφείο, κ.λπ. ) και προβάλλει δια της τεθλασμένης την απειλήν του παντελώς ασχέτου <<αυτοφώρου>>....Καίτοι η μάνα μας παραλογίζεται, επειδή είναι μάνα μας, δίνομε τόπο στην οργή και λέμε <<κάνε ότι θέλεις για να μη γίνουμε ρεζίλι>>

Και για την τελική αναμέτρηση, όπου το ελληνικό δημόσιο απειλεί τον Ωνάση και τους συνεργάτες του με φυλακή, ο δημιουργός της Ο.Α., γράφει:


5) Πάλι η φοβέρα φυλακής. <<Βρε μάνα σε ικετεύω! Θα γελοιοποιηθούμε όλοι μας εις τον διεθνή οικονομικό κύκλο>>. Τίποτε, εξακολουθεί να θέλει αναμέτρησην. Οπότε παραιτούμεθα ο εις μετά τον άλλον. Και τώρα μάνα ποιός θα πάει φυλακή;


Αλλά γιατί άραγε να πηγαίναμε φυλακή; << Γιατί εθυσιάσαμε και εγώ μαζί, ένα μέρος από τα καλύτερα 18 χρόνια της ζωής μου, για να φτιάξω κάτι που το καμαρώναμε όλοι μαζί και μας ζηλεύουν και μας κυνηγούν οι ξένοι, φέρνοντας 255 εκατομμ. δολλάρια επένδυσιν σε συνάλλαγα και δημιουργώντας έτσι την κατά πολύ ανώτερη επένδυσιν από οιανδήποτε άλλην Ελληνικήν ή αλλοδαπήν επένδυσιν και μάλιστα συναλλαγματοφόρον, της τάξεως 200 εκατομμ. Δολλ. Ετησίως.

Και παρακάτω γράφει:

Μήπως πρέπει να πάμε φυλακή διότι δημιουργήσαμε πόρους ζωής εις 8.000 οικογένειες, δια την μεγαλυτέραν, όπως είπαμε, επένδυσιν εις την Εθνικήν ιστορίαν από του Κολοκοτρώνη μέχρι του Κ.Καραμανλή μ.Χ.

Γιατί μας τυγχάνει φυλακή; Μήπως επειδή χτίσαμε τον ωραιότερο και πολυτελέστερο ουρανοξύστη στην καρδιά της Νέας Υόρκης, αξίας σήμερον 200 εκατομμ. δολλαρίων και τον τιμήσαμε ( μάνα ) με το όνομά σου;

Γιατί, μήπως επειδή μέσα σε όλα αυτά μου σκοτώσανε και το μονάκριβό μου παιδί ωρισμένοι <<υπεύθυνοι>> τεχνικοί, όπως φαίνεται τώρα εκ των υστέρων εις την Εισαγγελίαν;






Περιοδικό DER SPIEGEL ( Μάρτιος 1954 ) με εξώφυλλο τον Ωνάση και τον αριθμό των εμπορικών πλοίων έλληνικής ιδιοκτησίας και με σημαίες ευκαιρίας. Σύνολο 1350 πλοία 13 εκατομμυρίων τόνων !!! παγκόσμιο ακατάρριπτο ρεκόρ όλων των εποχών. Πληρώματα χιλιάδες Έλληνες ναυτικοί.
Πηγή




VIDEO: Ωνάσης προς πιλότους της Ολυμπιακής πριν τη παραδώσει στο κράτος: Προσέχτε μη πέσει σε χέρια αχάριστων...




 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8740.html

Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!

Ένα βήμα πριν από τη διάσπαση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έβγαλε στην επιφάνεια την κρίση που υπέβοσκε εδώ και μήνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολύ σκληρά λόγια από βουλευτές του κόμματος και μάλιστα με ευθεία επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου ο οποίος επέλεξε την οδό της… απόδρασης.

Στην αρχή η συνεδρίαση ξεκίνησε χωρίς αυτόν, στη συνέχεια πήγε μόλις άκουσε ότι του ασκείται σκληρή κριτική αλλά οι βουλευτές έμειναν έκπληκτοι όταν τους χαιρέτησε κι έφυγε ενώ η Κ.Ο. Και η Διοικούσα Επιτροπή είχαν πάρει φωτιά.

Βουλευτές έλεγαν στη συνέχεια ότι ο πρόεδρος επέλεξε να την κάνει με ελαφρά πηδημητάκια προκειμένου να μην ακούσει τα εξ αμάξης για τη στρατηγική του κόμματος τους τελευταίους μήνες. «Υπήρχαν ιδιαίτερα σοβαρά θέματα που έπρεπε να συζητηθούν για τη γραμμή αλλά και τη φυσιογνωμία του κόμματος αλλά και για θέματα ηθικής τάξης, αλλά ο κ. Καμμένος έφυγε επιλέγοντας να αφήνονται άλυτα τα προβλήματα».

Στον κ. Καμμένο χρεώνουν, κυρίως οι κ. Μαρκόπουλος και Ζώης, το γεγονός ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν έχουν σταθερή πολιτική γραμμή και «φλερτάρουν» με μια μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος πολεμικός γύρος εντός του κόμματος. Αλλά θα έπρεπε να το περιμένουν. Κόμματα που στήθηκαν στο ποδάρι και εξελέγησαν πουλώντας εθνικοφροσύνη, κατηγορώντας όλους τους άλλους ως μνημονιακούς και προδότες δε θα μπορούσαν να έχουν περισσότερη τύχη.

Υπενθυμίζουμε τι είχαμε γράψει σχετικά πριν από μια εβδομάδα

Oδηγούνται σε διάσπαση οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”;

Μεγάλη κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πληθαίνουν οι πληροφορίες, ότι επίκειται διάσπαση του κόμματος.

Ο Πάνος Καμμένος καταλαβαίνει ότι οι ανέμελες μέρες πέρασαν και η όξυνση της αντιπολιτευτικής του τακτικής συνδέεται άμεσα με τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση του Antinews, υπάρχει μεγάλο χάσμα στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Κώστα Μαρκόπουλου και του Χρήστου Ζώη.

Οι σχέσεις των τριών κεντρικών παραγόντων του κόμματος, φαίνεται ότι είναι οριακές, όχι τόσο μεταξύ των κ. Μαρκόπουλου και Ζώη, που δείχνουν να ομονοούν στην ανάγκη να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, αλλά στις σχέσεις τους με τον κ. Καμμένο.

Τα επεισόδια είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που κυρίως ο κ. Μαρκόπουλος τα έχει βροντήξει και φρόντισε γι’ αυτό να συνομιλήσει με δημοσιογράφους για να ενισχύσει τη θέση του.

Ο κ. Μαρκόπουλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, έχοντας ως βάση βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λέγεται επίσης ότι πίσω από τις κινήσεις Μαρκόπουλου, βρίσκονται κύκλοι της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και παράγοντες των ΜΜΕ και της αγοράς που βλέπουν με καλό μάτι μια άλλη κίνηση, αλλά το θέμα είναι εάν θα τη στηρίξουν, πως και μέχρι πότε.

Αντίθετα ο κ. Ζώης κινείται πολύ πιο προσεκτικά, αν και αυτός έχει πολλές φορές διαφορετική άποψη από τον κ. Καμμένο που με τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις του, έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα για το κόμμα που δείχνει, παρά το ευρύτερο αντιμνημονιακό κλίμα να μην τσιμπάει στις δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Ζώης, αν και συνομιλεί με τον κ. Καμμένο και ταξιδέψανε πρόσφατα μαζί στις Βρυξέλλες για την ένταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κόμμα των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, όπου βασικό ρόλο διαδραματίζουν οι Βρετανοί Συντηρητικοί (Τόρις) του Πρωθυπουργού Κάμερον, έχει πολλές ενστάσεις.

Για το εάν θα αποχωρήσει και αυτός από το κόμμα, είναι νωρίς να το πει κανείς. Μόνο για τον κ. Μαρκόπουλο μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά και λέγεται πως είναι ζήτημα ημερών να κάνει την κίνηση για να δημιουργήσει θέμα και αναταραχή στην ευρύτερη δεξιά.

Με τον κ. Καμμένο δεν κέρδισαν και πολλά όσοι υπονόμευσαν τη ΝΔ και αναζητείται άλλο πρόσωπο που θα βρίσκεται και απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους, αν και θα προπαγανδίζουν την ενότητα της κεντροδεξιάς.

Η πρόσφατη κίνηση του κ. Καμμένου να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για κοινή αντιμνημονιακή, καταγγελτική πολιτική πλατφόρμα δημιούργησε ρήγματα στο κόμμα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε προ ημερών ήταν όταν μίλησε στη Βουλή για την πιθανότητα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο δολάριο.

Η οργή πολλών περίσσευε και πυροδότησε τις συζητήσεις για το μέλλον των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πολλά λέγονται, πίσω από τις κουρτίνες και τα σχέδια είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες για να τα δούμε να εξελίσσονται τα γεγονότα, εκτός και εάν υπάρξουν άλλες κινήσεις και ασκηθούν πιέσεις από διάφορα κέντρα, που θα οδηγήσουν σε αναβολή, μέχρι νεωτέρας…




antinews

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8620.html

Oι 14 βαλίτσες για ισάριθμα περιστέρια της Βουλής των Ελλήνων! - Με 14 ΟΧΙ στο Φορολογικό Νομοσχέδιο η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει πιο γρήγορα από εκείνη του Μάριο Μόντι

Την ώρα που ο Σαμαράς και οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης συνεχίζουν το αγωνιώδες κυνηγητό της δόσης με τον κωδικό «τυχαία πέρναγα κι έπεσα πάνω σας», στην Ελλάδα 14 βαλίτσες των 200 ευρώ αναζητούν αποδέκτες ενόψει της ψήφισης του Φορολογικού.

Κατ΄αρχήν να εξηγήσουμε τι σημαίνει ο κωδικός «τυχαία περνούσα κι έπεσα πάνω σας».

Πρόκειται για το μυστικό σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι επιτελείς του Μαξίμου, οι οποίοι με καλοπληρωμένους χάκερς υποκλέπτουν τα προγραμματισμένα ταξίδια της Άνγκελα Μέρκελ.

Σκοπός τους είναι να κανονίσουν στον ίδιο προορισμό ένα εντελώς τυχαίο ταξίδι του Σαμαρά.

Μάλιστα σε κάποια από τις πρόσφατες συναντήσεις τους, έξω από μια παμπ της Βαρκελώνης, η Μέρκελ αναφώνησε:

-Tι σύμπτωση Αντώνη μου, τι σύμπτωση...

.Πράγματι εντελώς τυχαία περνούσα από δω και ο καλός Θεός της Ελλάδας, φρόντισε να συναντηθούμε...

Κι ενώ οι επιτελείς του Μαξίμου οργανώνουν διαρκώς τυχαίες συναντήσεις του Σαμαρά με την Μέρκελ, οι επιτελείς του σκότους έχουν έτοιμες 14 βαλίτσες των 200 χιλ. Ευρώ και αναζητούν 14 βουλευτές από αυτούς που στηρίζουν την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Εντελώς τυχαία σ΄αυτό το σημείο αποκτά μια «επικαιροποίηση» η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Η ψήφιση του Φορολογικού Νομοσχεδίου, που εντελώς τυχαία συμπίπτει με το πιο κρίσιμο στάδιο της αποκρατικοποιήσης του ΟΠΑΠ -κατά το οποίο οι μνηστήρες καλούνται να δείξουν τα λεφτά τους-προκαλεί μια περίεργη κινητικότητα στην αγαπημένη σουίτα του Μιχ. Χριστοφοράκου στο ξενοδοχείο Μεγ. Βρετανία. 

Στη θέση του Χριστοφοράκου υπάρχει άλλος νταλαβερτζής και τα τούβλα από τα 500ευρα μπερδεύονται γλυκά με καπνούς από πούρα και πανάκριβο ουίσκι. Έχουν βρεθεί ήδη 7 αποδέκτες και ο νταλαβερτζής αισιοδοξεί ότι θα πετύχει το ποθητό αποτέλεσμα 14!

Με 14 ΟΧΙ στο Φορολογικό Νομοσχέδιο η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει πιο γρήγορα από εκείνη του Μάριο Μόντι!

Μείνετε συντονισμένοι...




http://kourdistoportocali.com/articles/16670.htm

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/o-14-14.html

ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ

Όσοι δεν τον είδατε, χάσετε. Για τον Γιάννη Στουρνάρα λέω που βγήκε στους «Φακέλους» κατά το γνωστό «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Έστω κι έτσι όμως, η έκθεση στη δημοσιότητα είναι πάντα χρήσιμη, ειδικά όταν οι εποχές αυτές είναι γεμάτες «ένοχα μυστικά»...

Σε ένα κρεσέντο ειλικρίνειας λοιπόν, ο κ. Στουρνάρας είπε στον συνομιλητή του: «Για να καταλάβετε πόση δουλειά έχουμε κάνει, δείτε τι λένε οι πιο σκληροί κριτές μας. Όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχα επισκεφτεί τον κ. Σόιμπλε μου είχε ενεχειρίσει μία λίστα με αυτά που δεν είχαν γίνει. Τώρα που τον ξαναείδα με συνεχάρη, μου είπε: μα εσείς, τα κάνατε όλα!».Είμαι βέβαιος πως το βίντεο αυτό όταν θα προβλήθηκε την επομένη στα γραφεία κάποιας εταιρίας επικοινωνίας, θα συνειδητοποίησαν πως...


O Γιάννης Στουρνάρας δεν κατάλαβε τι είπε. Κατάλαβαν όμως όλοι όσοι τον παρακολούθησαν. Είπε με μια ευθύτητα που δεν έχει προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά πως «τα κάνει όλα» για χάρη του Σόιμπλε.
Είναι σαφές πως ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει στη Γερμανία. Όχι γιατί η κόρη του ζει στην Αυστρία, όπως πληροφορηθήκαμε από την ίδια εκπομπή, μαζί με τη λεπτομέρεια πως θέλει να αγοράσει και σπίτι εκεί. Ανήκοντας στον σκληρό πυρήνα της ομάδας Σημίτη, ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ηλίου φαεινότερον πως υπηρετεί συντεταγμένα τη λογική του «Ευρώπη πάση θυσία», σε αντίθεση με τις πιο εθνοκεντρικές επιλογές που επιβάλλουν οι σημερινές περιστάσεις.

Διότι όπως και να το δούμε, είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε ως πατριωτικό καθήκον το να δοθεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στους Γερμανούς. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και από διάφορες πλευρές μαθαίνουμε πως υπάρχει (ενδεχομένως και να υπογράφηκε χθες– προχθές) MOU (memorandum of understanding) σύμφωνα με το οποίο η Deutsche Bank θα αποκτήσει στρατηγικό πακέτο της Εθνικής Τράπεζας, αφού προηγουμένως προικοδοτηθεί και με τις φθηνές καταθέσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενδεχομένως και με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Με δυο λόγια, όπως κάνουν πάντα οι μεγάλοι ξένοι, αφήνουν τους τοπικούς παίκτες να κάνουν το consolidation, την συγκέντρωση, δηλαδή, να βάλουν τον κόπο και τα λεφτά της απορρόφησης και μετά παίρνουν αυτοί, το «έτοιμο προϊόν».

Έτσι, έγινε στο λιανεμπόριο, έτσι θα γίνει και στις τράπεζες.
Το «Ρούπελ» παραδίδεται και πάλι στους Γερμανούς. Πέφτει, από μέσα. Στην ουσία παραδίδεται η οικονομία της χώρας, ο αιμοδότης της, η προοπτική της. Πρόκειται ενδεχομένως για το τελικό χτύπημα. Η Γερμανία μέσα από την Εθνική θα ελέγξει τα πάντα: βιομηχανία, ξενοδοχεία, αστικά ακίνητα και …προσεχώς τα πετρέλαια! Υπενθυμίζεται ότι μόλις προχθές βγήκε η αποτίμηση της Deutsche Bank για τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, αξίας 427 δισεκ. ευρώ. Οι άνθρωποι είναι ασυγκράτητοι, είναι βουλημικοί.

ΥΓ1: Τώρα όλο το έργο αρχίζει να «δένει». Αφού τσάκισαν τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI, τα ξανακουρεύουν τώρα με την περιβόητη επαναγορά και όταν σε δυο μήνες θα έχουν μηδενιστεί τα αποθεματικά τους, θα τους πάρουν τις μετοχές που κατέχουν για πενταροδεκάρες. Η κυβέρνηση θα υποχρεώσει τα Ταμεία να πουλήσουν. Το θέμα είναι πού θα βρει Διοικητικά Συμβούλια που θα υπογράψουν τη νέα κατοχή της χώρας. Αλλά θα μου πείτε: «πλάκα μας κάνεις, ο τόπος είναι γεμάτος Τσολάκογλου!».

ΥΓ2: Επειδή ο κ. Στουρνάρας είμαι βέβαιος πως έχει ως προτεραιότητα τη διαφάνεια, μπορεί να απαντήσει αν κατά τη γνώμη του είναι ηθικά σωστό και επαγγελματικά δεοντολογικό, εταιρεία που εξυπηρετεί τις ανάγκες επικοινωνίας του ΤΑΥΠΕΔ να εξυπηρετεί και υποψήφιο αγοραστή μεγάλης ΔΕΚΟ; Αν δεν έχουμε σύντομα μια καθαρή απάντηση, θα αναγκαστούμε να ξαναρωτήσουμε και δεν θα το κάνουμε με την ίδια ευγένεια.

ΥΓ3: Θα χαιρόμουν αν το Μαξίμου έβγαινε να διαψεύσει το σημερινό άρθρο, μαζί με τα υστερόγραφα.

ΦΩΤΟ από το ιστολόγιο SIBILLA
http://rizopoulospost.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4855.html

8.000 Αμερικανοί στρατιώτες στα ανοικτά της Συρίας.

Το Αμερικάνικο αεροπλανοφόρο "Dwight D Eisenhower" έχει φθάσει στα ανοικτά των ακτών της Συρίας.

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο USS Dwight Eisenhower οδηγεί την ομάδα του πολεμικού ναυτικού που έφτασε στην ανατολική Μεσόγειο.
Είναι σε μικρή απόσταση από τις ακτές της Συρίας. Επί του σκάφους είναι 70 μαχητικά-βομβαρδιστικά αεροπλάνα και 8.000 Αμερικανοί στρατιώτες.

Συνολικά υπαρχουν τωρα 17 αμερικανικα πολεμικά πλοία στα ανοικτά των ακτών της Συρίας.

Σύμφωνα με την Ισραηλινή DEBKAfile, οι ΗΠΑ έχουν ήδη 10.000 στρατιώτες κοντα στη Συρία καθώς και 17 πολεμικά πλοία, 70 μαχητικά, 10 αντιτορπιλικά και φρεγάτες.



onalert
 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/8000.html

ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΕΣ…σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε, παρθένες δεν υπάρχουν!!!

Ο πρωθυπουργεύων Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε σε συνέντευξή του, κρίνοντας κάποιους από τους… υπουργούς του, ότι: «Σε ορισμένα υπουργεία οι υπουργοί λειτούργησαν σαν συνδικαλιστές. Υπήρχαν υπουργοί που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν τόλμησαν και χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο πρωθυπουργός».

Δίκιο έχει. Ξεκάθαρο παράδειγμα ο υπουργός Δικαστών και ουχί Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Συμπαθής ως φυσιογνωμία, αλλά μέγας συντεχνιάρχης. Την ώρα που βάλλεται όλη η κοινωνία από τα μέτρα, ο προστάτης των δικαστών, μοιράζει ανταλλάγματα για να σταματήσει τις… κινητοποιήσεις του ο δικαστικός κλάδος.
Μόλις χτες, έφτασε στο σημείο να εκλιπαρεί τους δικαστικούς να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους τάζοντάς τους:

Α) Η καταβολή των αναδρομικών του 2011 που είχαν κερδίσει οι δικαστές με αποφάσεις του Μισθοδικείου να γίνει σε μετρητά (και όχι σε ομόλογα) μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο.

Β) Να υπάρξει ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια και έχουν υποστεί μειώσεις των αποδοχών τους πάνω από το 30%.

Γ) Ότι δεν θα έχουν άλλες οχλήσεις από τις τράπεζες δικαστές που έχουν εξαγοράσει πρόωρα τα ομόλογα που έχουν λάβει, αντί μετρητών, από τα αναδρομικά που είχαν κερδίσει τα προηγούμενα έτη.

Δ) Να μην απορριφθεί το αίτημα του δικαστικού κλάδου να ενταχθεί ένα από τα επιδόματά τους στο βασικό μισθό τους, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνει τώρα, πριν καταβληθεί η δόση από το ΔΝΤ, ωστόσο το τελευταίο θεωρείται βασικό μέλημα της κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα που απλόχερα μοιράζεται από την κυβέρνηση αναδρομικό ρευστό στους δικαστές, κάποιοι δήμαρχοι φωνάζουν τον εισαγγελέα να πετάξει στο δρόμο σαν σκουπίδια τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου τους, επειδή ενοχλούν. Ενώ η κυβέρνηση μέσω Ρουπακιώτη υπόσχεται στους δικαστικούς ότι οι τράπεζες δε θα τους ενοχλούν πλέον για δάνεια που πήραν και ομόλογα που εξαγόρασαν, την ίδια ώρα για τους υπόλοιπους πολίτες, την πλέμπα, εμάς, η κυβέρνηση δηλώνει ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα σε σχέση με τις τράπεζες.

Και όχι μόνο η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να σώσει τους υπόλοιπους πολίτες, την πλέμπα, εμάς, αλλά ήρθε πριν λίγες ημέρες κι ο Βορίδης να ταχθεί υπέρ της σταδιακής άρσης της αναστολής πλειστηριασμών, που ισχύει σήμερα για την πρώτη κατοικία.
Ο πρωθυπουργεύων, Γιάννης Στουρνάρας, είναι φανερό ότι δε συμπαθεί ούτε τον Ρουπακιώτη, ούτε τους δικαστικούς.

Μόλις προχθές είπε ξεκάθαρα ότι οι δικαστές βγάζουν αποφάσεις εναντίον του Κράτους και υπέρ των πολιτών, επειδή το Κράτος προχώρησε σε περικοπές των αποδοχών τους. Να σημειώσουμε βέβαια ότι κανένας δικαστής δεν προχώρησε σε ενέργειες εναντίον αυτής της ταπεινωτικής δήλωσης του κ. Στουρνάρα. Ίσως τελικά οι δικαστές να μην έχουν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Σωστός, λοιπόν, ο κ. Στουρνάρας που κατηγορεί κάποιους από τους…. υπουργούς του ότι δρουν ως συνδικαλιστές. Άραγε, όμως, ως τι λειτουργεί ο κ. Στουρνάρας; Μήπως δε λειτουργεί ως εκπρόσωπος των τραπεζιτών; Μήπως δε λειτουργεί ως συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των μεγαλοεπιχειρηματιών, ικανοποιώντας κάθε αίτημά τους για κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, διευκόλυνση των απολύσεων, μείωση των αποζημιώσεων; Μήπως δε λειτουργεί ως προστάτης των καρτέλ επιτρέποντας στις τιμές ακόμη και των βασικών προϊόντων να ίπτανται σαν γλάροι;

Μήπως ο κ. Στουρνάρας, δε λειτουργεί ως εκπρόσωπος των εφοπλιστών διατηρώντας ακόμη και σήμερα σε αυτές τις τραγικές στιγμές, όλες τις φοροαπαλλαγές τους; Ο κ. Στουρνάρας δεν είναι αυτός που από τη θέση του στον ΙΟΒΕ προωθούσε τα συμφέροντα μερικών «επενδυτικών» ομίλων που ζητούσαν το ξεπούλημα της χώρας; Ορίστε, εδώ τα είχα ξαναγράψει. Ο ίδιος τα έλεγε.

Λέει ο κ. Στουρνάρας ότι «Σε ορισμένα υπουργεία οι υπουργοί λειτούργησαν σαν συνδικαλιστές. Υπήρχαν υπουργοί που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν τόλμησαν…». Μα κι ο ίδιος αυτό ακριβώς δεν έκανε; Γιατί μπορεί να λειτουργεί ο ίδιος ως εκπρόσωπος τραπεζιτών και εφοπλιστών, αλλά απαγορεύεται να λειτουργεί ο Ρουπακιώτης ως υπερασπιστής των δικαστικών;

Κι άραγε, τι να εννοεί ο κ. Στουρνάρας λέγοντας ότι κάποιοι υπουργοί δεν τόλμησαν; Δεν τόλμησαν, τι; Μήπως να τον εξυπηρετήσουν για να πετύχει τις δικές του εξυπηρετήσεις; Κι ο ίδιος άραγε, πού τόλμησε; Μήπως ήρθε σε σύγκρουση με το κατεστημένο της φοροδιαφυγής και του ύποπτου ξαφνικού πλουτισμού; Ή μήπως είναι περήφανος που τόλμησε να συνεχίσει την εξαθλίωση ενός λαού για να ωφεληθεί η Μέρκελ στην προεκλογική της εκστρατεία;

Σε αυτό το μπουρδέλο, παρθένες δεν υπάρχουν. Με τόσα χρόνια εμπειρίας εμείς οι απλοί πολίτες, η πλέμπα, έχουμε γίνει παλιές πουτάνες, οπότε μπορούμε άνετα να λέμε «στην πουτάνα, όχι πουτανιές». Ξέρουμε πολύ καλά τι εκπροσωπεί ο καθένας και για ποια συμφέροντα παλεύει. Σ’ αυτό το μπουρδέλο, όλοι γνωριζόμαστε, οπότε οι παρθενοραφές είναι περιττές. Ακόμη και οι πρωθυπουργικές.




kartesios
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8970.html

Εκχωρούν στις εφορίες τα ανείσπρακτα ενοίκια

«Δώρο» στο κράτος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τα ενοκιάζουν αλλά δεν εισπράττουν ούτε περιμένουν να
εισπράξουν ενοίκια. Υπολογίζεται ότι το 20% των ενοικίων έχει παραχωρηθεί στις εφορίες και όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς, αν θέλουν οι διευθυντές των εφοριών μπορούν να πιάσουν τους κακοπληρωτές ενοικιαστές, ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνεται διασταύρωση των στοιχείων.

Ουσιαστικά, όμως, δημιουργείται ένας «φορολογικός Τειρεσίας» καθώς οι εφοριακοί έχοντας τη λίστα με τα εκχωρημένα ενοίκια, διαθέτουν και τα ονόματα των κακοπληρωτών και σε μια οποιαδήποτε συναλλαγή μπορούν να ζητήσουν τα χρήματα αυτά ή να μη δίνουν φορολογική ενημερότητα. Επίσης, μπορούν να τα μεταφέρουν στην ετήσια φορολογική επιβάρυνση των κακοπληρωτών ή να τα εντάξουν στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Από την άλλη, οι περίπου 150.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων, γραφείων και κατοικιών δε μπορούν πλέον να περιμένουν ότι θα εισπράξουν αυτά τα ενοίκια γι' αυτό και συμπληρώνουν τα έντυπα εκχώρησης και γλιτώνουν έτσι τη φορολόγησή τους.

Σημειώνεται ότι από τους περίπου 1 εκατ. ιδιοκτήτες που δήλωναν εισοδήματα από ενοίκια, σήμερα σχεδόν 300.000 έχουν βγει εκτός αφού είναι ξενοίκιαστα τα ακίνητά τους. Από τους υπόλοιπους 700.000, ποσοστό 20%, δηλαδή 140-150 χιλιάδες αναγκάζονται να εκχωρούν τα ενοίκια αφού σε αντίθετη περίπτωση το «φέσι» θα είναι διπλό. Και δε θα εισπράξουν τα μισθώματα και θα αναγκαστούν να πληρώσουν φόρο για εισοδήματα που δεν έχουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι μισοί σχεδόν ιδιοκτήτες δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν γενικά τους πολλούς φόρους που βαρύνουν την ακίνητη περιουσία.

Οι εκτιμήσεις για το φαινόμενο αυτό που έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια είναι ακόμη πιο απαισιόδοξες. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, αν ισχύσει η αυτοτελής φορολόγηση θα πληγούν καίρια όσοι δεν εισπράττουν μισθώματα από τους ενοικιαστές αλλά κάνουν υπομονή ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πληρωθούν. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, περίπου 200.000 ενοικιαστές καθυστερούν να πληρώσουν τα ενοίκια από ένα μήνα έως κι ένα χρόνο.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν καταφεύγουν άμεσα στα δικαστήρια για έξωση ούτε και εκχωρούν τα ανείσπρακτα ενοίκια από τους πρώτους μήνες καθυστέρησης. Αν, όμως, αυξηθεί δραματικά η φορολόγηση το 2013 τότε και οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν να είναι ανεκτικοί με τους μισθωτές τους αλλά και δε θα αντέχουν να δηλώσουν στη φορολογική δήλωση έσοδα που ποτέ δεν έχουν. Επομένως θα αναγκάζονται να κάνουν εκχώρηση ενοικίων.

Κανείς δε μπορεί να υπολογίσει το ποσό των ενοικίων που έχει «δωριστεί» στο κράτος αφού σε πολλές περιπτώσεις η καθυστέρηση της οφειλής μπορεί να ξεπερνά τον ένα χρόνο. Επίσης, είναι σημαντικά υψηλότερο το ποσό όταν το ακίνητο αφορά σε επαγγελματική μίσθωση σε σύγκριση με τις κατοικίες.

Σε γενικές γραμμές η μεγάλη πλειοψηφία των ανείσπρακτων ενοικίων αφορά σε εμπορικές μισθώσεις, με αποτέλεσμα οι εκχωρήσεις ενοικίων να ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ.

Μειώσεις έως 50%

Πάντως, η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα των ενοικίων είναι δραματική παρά τις μειώσεις που έχουν επέλθει και που κινούνται από 20% έως 50% αλλά και τους διακανονισμούς που γίνονται μεταξύ ιδιοκτητών που δε θέλουν να βλέπουν ξενοίκιαστη την περιουσία τους και επιχειρηματιών όταν αφορά καταστήματα και γραφεία.

Σύμφωνα με στοιχεία των ιδιοκτητών της Θεσσαλονίκης, μόνος ένας στους πέντε ενοικιαστές είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του. Δηλαδή πληρώνει στην ώρα του το ενοίκιο κι επίσης δεν θα καθυστερήσει να εξοφλήσει λογαριασμούς του σπιτιού (ΔΕΗ, κοινόχρηστα, νερό).

Σε ό,τι αφορά το χρόνο καθυστέρησης στην καταβολή των ενοικίων αναφορικά με τις κατοικίες ξεπερνούν τους 3 μήνες και μπορεί να φτάσουν τους 8-10 μήνες ενώ στις επαγγελματικές μισθώσεις η καθυστέρηση ξεπερνά το μισό έτος.

Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μπροστά και σε ένα νέο ανησυχητικό φαινόμενο. Πολλοί ενοικιαστές όχι μόνο δεν πληρώνουν τα ενοίκια και τελικά αποχωρούν από το μίσθιο, αλλά αφήνουν χιλιάδες ευρώ «φέσι» από απλήρωτους λογαριασμούς και κοινόχρηστα που ο ιδιοκτήτης δεν προνόησε να μεταφέρει στο όνομα του ενοικιαστή.

Όπως αναφέρει ο κ. Παραδιάς, μέσα στους πρώτους μήνες του 2012, εξαιτίας της σφοδρής οικονομικής κρίσης, τα «φέσια» στα ενοίκια φαίνεται να έχουν αυξηθεί κατά 15%-20%. Χαρακτηριστικό της δραματικής κατάστασης είναι ότι πριν από την κρίση τα ακίνητα που «έβγαιναν» στην αγορά ενοικιάζονταν σε χρόνο ρεκόρ. Σήμερα για την ενοικίαση ενός ακινήτου μπορεί να περάσουν από 6 μήνες έως και 1,5 χρόνος, ειδικά για όσα έχουν επιφάνεια από 120 τ.μ. και πάνω. Οσο για τα επαγγελματικά ακίνητα κάθε είδους, ανάλογα με την περιοχή ο χρόνος κυμαίνεται από 8 μήνες έως και 2 χρόνια.

Αντιδράσεις από ιδιοκτήτες ακινήτων

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων κάνουν λόγο για ουσιαστική δήμευση της ακίνητης περιουσίας μέσω της φορολογικής επιβάρυνσης. «Η επαναφορά του ΕΤΑΚ, με την ευρύτερη δυνατή φορολογική βάση και το χαμηλότερο δυνατό συντελεστή είναι ο μοναδικός τρόπος να επιτευχθεί ο στόχος της αύξησης των εσόδων από τη φορολογία κεφαλαίου» τόνισε πρόσφατα ο κ. Παραδιάς. Πρότεινε φορολογικό συντελεστή που να μην υπερβαίνει το 1ο/οο (ένα τοις χιλίοις) με μόνη εξαίρεση να μην βεβαιώνεται ποσό ΕΤΑΚ που δεν υπερβαίνει τα 50 ευρώ ανά φορολογούμενο, οπότε δημιουργείται ένα οικογενειακό de facto «αφορολόγητο» ύψους 100.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ σημείωσε ακόμη ότι τα μεγάλα θύματα της φορολογικής μεταρρύθμισης της ακίνητης ιδιοκτησίας θα είναι όπως φαίνεται όσοι έχουν ξενοίκιαστα ακίνητα και γενικότερα απρόσοδη περιουσία η οποία συχνά μπορεί να είναι δεσμευμένη από το κράτος. Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες θα καλούνται να πληρώσουν ετησίως βαρύτατους φόρους για περιουσία που δεν τους αποδίδει απολύτως τίποτε. Τόνισε ακόμη ότι τα τεκμήρια πρέπει να σχεδιαστούν με δίκαιο τρόπο ώστε να μην επιβαρύνονται άδικα οι ιδιοκτήτες, αλλά ούτε και να αφήνονται «παράθυρα» για φοροδιαφυγή. Ο κ. Παραδιάς σημείωσε επίσης ότι η αυτοτελής φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια που σχεδιάζεται θα πρέπει να λειτουργήσει σε εθελοντική βάση. Διαφορετικά θα καταληστεύσει τους ηλικιωμένους χωρίς σύνταξη και τους ανέργους με μοναδικό πόρο κάποιο μίσθωμα, αφαιρώντας τους κάθε ελπίδα για επιβίωση!H δραματική κατάσταση στην ενοικίαση

•1 εκατ. Eλληνες δήλωναν μέχρι πρόσφατα έσοδα από ενοίκια•300.00 ακίνητα υπολογίζεται σήμερα ότι είναι ξενοίκιαστα•150.000 ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει σε εκχώρηση ανείσπρακτων μισθωμάτων που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ•200.000 ενοικιαστές καθυστερούν να πληρώσουν τα ενοίκια από ένα μήνα έως ένα χρόνο•Μόλις 1 στους 5 ενοικιαστές είναι απόλυτα συνεπής, πληρώνοντας κανονικά και το νοίκι και τους άλλους λογαριασμούς•15%-20% έχουν αυξηθεί τα «φέσια» μέσα στο 2012•20% έως 50% μειώσεις στα ενοίκια έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης

ΠΗΓΗ: Ημερησία

http://www.24wresenimerwsi.gr/2012/12/blog-post_3713.html

Στρατιωτικοί σε Στουρνάρα: Παίζεις το παιχνίδι της Τρόικα

Τα «πυρά» της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για τη δήλωση που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως
δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για μειώσεις μισθών, αλλά για μειώσεις περιττών εξόδων, με προτεραιότητα, τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες.

Η δήλωση αυτή του κ. Στουρνάρα στο Real Fm εξόργισε τους στρατιωτικούς, οι οποίοι κατηγόρησαν τοβν υπουργό Οικονομικών πως απαξιώνει τους ίδιους και την «Αμυνα» της χώρας, παίζοντας το παιχνίδι της Τρόικα.

Όπως αναφέρει και το onalert.gr η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών υποστηρίζει πως από τις δηλώσει του υπουργού συνάγονται τα εξής συμπεράσματα:

α. «Η εθνική άμυνα της χώρας απετέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της Τρόικα, τις εντολές της οποίας ως φαίνεται εκτελεί σε υπερθετικό βαθμό ο κ. Στουρνάρας. Αν δε ο ίδιος δεν αφαιρέσει από τα παιχνίδια της Τρόικα και του ΔΝΤ την εθνική μας άμυνα, τότε αποδεικνύεται ότι με την πολιτική του επιλογή υιοθετεί πρακτικές, που στο βωμό της οικονομικής ανάκαμψης, θυσιάζουν την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας μας, ανοίγοντας έτσι την όρεξη σε κάθε επίδοξο επιβουλέα.

β. Με δεδομένο ότι η Τρόικα δεν θα αποδεχθεί αναστολή ή ακύρωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφού τέτοια ενέργεια θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις και στην αμυντική βιομηχανία, όπου πολλοί εκ των δανειστών μας έχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα, είναι βέβαιο πλέον ότι οποιαδήποτε μελλοντική περικοπή στην άμυνα θα γίνει είτε από τις αποδοχές του προσωπικού είτε με δραστική μείωση της οροφής των ενόπλων Δυνάμεων.

Είναι γνωστό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θεωρούνται από την Τρόικα και το ΔΝΤ κυρίως, «αντιπαραγωγικές» και πολυέξοδες και ως εκ τούτου αποτελούν τον πρώτο στόχο. Έτσι σε όποια χώρα επεμβαίνει το ΔΝΤ, ο πρώτος τομέας που πλήττεται είναι η Άμυνα.

Υπάρχουν παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτή τη θέση:

α. Στη Βουλγαρία το ΔΝΤ επέβαλε τη δραστική μείωση του προσωπικού των ΕΔ και το κλείσιμο μεγάλων κρατικών αμυντικών βιομηχανιών. Έτσι η οροφή του βουλγαρικού στρατού μειώθηκε από 120.000 σε 30.000, έκλεισαν μονάδες και στρατόπεδα και αποστρατεύθηκαν στελέχη, κυρίως μικρών βαθμών, που βρέθηκαν στην κυριολεξία στο δρόμο, καταφεύγοντας σε ευκαιριακές χειρωνακτικές και αγροτικές εργασίες. Το κλείσιμο μεγάλων εργοστασίων αμυντικής παραγωγής γιγάντωσε την ήδη μεγάλη ανεργία και εργοστάσια, που κατασκεύαζαν τεθωρακισμένα οχήματα, βρέθηκαν να κατασκευάζουν καφετιέρες και σεσουάρ!

β. Το ίδιο στη Ρωσία, όπου μετά από τις περικοπές που επέβαλε το ΔΝΤ, ήταν συνηθισμένη καθημερινή εικόνα, πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, εν στολή, να εργάζονται ως φορτοεκφορτωτές στη κεντρική λαχαναγορά.

Μήπως τελικά αυτό επιφυλάσσουν και σε μας και διά στόματος Στουρνάρα το σερβίρουν, ώστε να μετρήσουν αντιδράσεις; Μήπως τελικά μια τέτοια πολιτική θα οδηγήσει τη χώρα γονυπετή να αποδεχθεί όσα έχουν σχεδιάσει εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, στην ανακήρυξη της ΑΟΖ, στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, στο Σκοπιανό και στη Θράκη;

Κατόπιν των παραπάνω,

Καταγγέλλουμε

α. Ως άστοχη και απαράδεκτη, την αναφορά του υπουργού οικονομικών κ. Στουρνάρα, που ως πηγή εξοικονόμησης πόρων έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την εθνική άμυνα.

β. Ως εθνικά επικίνδυνη, οποιαδήποτε μείωση της οροφής των ΕΔ καθώς επίσης και οποιαδήποτε περικοπή που έχει σχέση με την εκπαίδευση, συντήρηση και ετοιμότητα των μονάδων μας.

Καλούμε

α. Τον πρωθυπουργό και τον ΥΕΘΑ, να πάρουν θέση στις δηλώσεις Στουρνάρα, άλλως αποδέχονται την επικίνδυνη αυτή πρόταση, αποδεικνύοντας έτσι ότι θα αποτελέσει και την πολιτική που θα ακολουθήσουν στον τομέα της άμυνας.

β. Τον Α/ΓΕΕΘΑ, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απαγορεύσει οποιαδήποτε πρόθεση της Τρόικα και του ΔΝΤ στην απομείωση των ΕΔ της χώρας.

γ. Τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, να λάβουν ξεκάθαρη και σαφή θέση έναντι των δηλώσεων Στουρνάρα, για ενδεχόμενη μείωση του έμψυχου δυναμικού των ΕΔ και μείωση δαπανών που έχουν σχέση με την προς πόλεμο προπαρασκευή και ετοιμότητά τους.

δ. Τους απανταχού Έλληνες πατριώτες και κυρίως τους οικονομικά ισχυρούς, να αναλάβουν πρωτοβουλίες για σύσταση ταμείου στήριξης και ενίσχυσης της εθνικής άμυνας».






iefimerida.gr

http://www.24wresenimerwsi.gr/2012/12/blog-post_7954.html

Για τις δολοφονίες και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων δεν ενδιαφέρεται κανένας ευρωπαίος επίτροπος;

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η ελληνική κοινωνία ασφυκτιά από την εγκληματική δράση συμμοριών αλλοδαπών, από αλβανούς και γεωργιανούς ληστές με καλάσνικοφ, από αφγανούς που δολοφονούν εν ψυχρώ με μαχαίρια και το κράτος τους αφήνει ελεύθερους.

Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Αν δεν σκοπεύει να αντιμετωπίσει αυτό το μείζον εθνικό και ανθρωπιστικό ζήτημα ο ευρωπαίος επίτροπος, τότε για εμάς είναι ανεπιθύμητος.

Η πραξικοπηματική αυθάδεια της κυβέρνησης κλιμακώνεται…

Τώρα η κυβέρνηση Σαμαρά επεκτείνει την πραξικοπηματική της αλυσίδα και εναντίον της δικαστικής εξουσίας: Ένα ακόμα βήμα προς τον πραξικοπηματικό ολοκληρωτισμό…

Η κατοχική κυβέρνηση κατάργησε, με το «αποφασίζουμε και διατάζουμε», τη δικαστική ΑΠΟΦΑΣΗ η οποία έβγαλε αντισυνταγματική την πληρωμή των χαρατσιών μέσω της ΔΕΗ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ότι θα κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!!!
ΕΔΩ στην πραγματικότητα έχουμε ένα ανοικτό κυβερνητικό πραξικόπημα εναντίον ενός άλλου πυλώνα της αστικής δημοκρατίας (της δικής τους «δημοκρατίας»): Της δικαστικής εξουσίας…

Όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές αυτή η κυβέρνηση κλιμακώνει και επιταχύνει τις πραξικοπηματικές διαδικασίες του δικτατορικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ: Του ΓΕΝΙΚΟΥ «γύψου», μιας ΑΝΟΙΚΤΗΣ και ΩΜΗΣ δικτατορίας…

Το σπειροειδές έλασμα της πραξικοπηματικής αποχαλίνωσης των κατοχικών ανδρεικέλων, ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α). Το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο…

β). Αλληλοδιάδοχα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα «δημοκρατικής» ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

Σημείωση: Νομιμοποιημένα από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

Σχετικό άρθρο:
«Ο πραξικοπηματικός κατήφορος οδηγεί στο “γύψο”…»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6564

γ). «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου»

Πράξεις που καταργούν και τις τυπικές διαδικασίες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που καταργούν και τα υπολείμματα της αστικής τους δημοκρατίας και μετατρέπουν τη Βουλή (τη δική τους Βουλή) σε ντεκόρ από πολύχρωμες γλάστρες…

Σχετικό άρθρο:
Η δικτατορία των «έκτακτων» νομοθετικών πράξεων…
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7060

δ). Τώρα προστίθεται και ο κρίκος της πραξικοπηματικής επέκτασης εναντίον των δικαστικών αποφάσεων…

Οδεύουμε ΤΑΧΕΩΣ και στη φίμωση του Λόγου, στον πραξικοπηματικό ολοκληρωτισμό: στο «γύψο»…

Μόνο που τα δωσίλογα απανθρωπάρια του 4ου Ράιχ, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής τους, δεν είναι ικανά να διακρίνουν ότι με τις δικτατορικές αυτές πράξεις τους και την πραξικοπηματική τους μοχθηρία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ το ΤΕΛΟΣ τους…

Ανάβουν τα ίδια αυτά απανθρωπάρια το φυτίλι της υδρογονοβόμβας που λέγεται λαϊκή ΟΡΓΗ: Της άγριας κοινωνικής ΕΚΡΗΞΗΣ…

Οι μέρες τους είναι μετρημένες…



http://resaltomag.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9.html#more

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3972.html

Οι άγνωστες συμφωνίες παράδοσης της Ελλάδας στην Γερμανία !!!

Τα Μνημόνια 1, 2 και το υπό εφαρμογή 3, δεν είναι αυτοτελείς πράξεις και συμφωνίες, που σχετίζονται με την δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας και την αδυναμία της να βρίσκει πιστώσεις στις αγορές.

Είναι ουσιαστικά εφαρμοστικοί νόμοι μιας κεντρικής συμφωνίας, απολύτως ετεροβαρούς σε βάρος της Ελλάδας και αποικιοκρατικής, που αποδέχθηκε και συνομολόγησε η κυβέρνηση Παπανδρέου, δύο μήνες πριν την…υπογραφή του πρώτου Μνημονίου.

Του Μενέλαου Τασιόπουλου

Την συμφωνία αυτή ακολουθούν και οι επόμενες κυβερνήσεις με πρωθυπουργούς τους Λ. Παπαδήμο και Α. Σαμαρά. Οι υπογραφές δέσμευσης για την εφαρμογή των μέτρων πριν τις τελευταίες εκλογές, που ζητήθηκαν και από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την Ν.Δ τότε, αυτήν την συμφωνία αφορούσαν και όχι τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους, που ούτως ή άλλως είχαν ψηφισθεί και από την αντιπολίτευση τον Φεβρουάριο του 2012, με το Μεσοπρόθεσμο. .

Η άγνωστη συμφωνία, που δεν πέρασε ποτέ από το Κοινοβούλιο και δεν δημοσιοποιήθηκε στον τύπο παρά κάποια μέρη της, το τελευταίο δεκαήμερο, φέρει τον εύγλωττο τίτλο : « Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση». Η πρώτη συμφωνία σχετικά ήταν σε συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού των Μνημονίων Γ. Παπανδρέου και της Γερμανίδας Καγκελαρίου τον Μάρτιο του 2010. Δύο μήνες πριν την υπογραφή του Μνημονίου 1, και ένα μήνα μετά τον Φεβρουάριο του 2010 που τα ελληνικά spreads, κατέστησαν απαγορευτικά για κάθε περίπτωση δανεισμού από τις διεθνείς αγορές, με την συμβολή της ελληνικής κυβέρνησης. Δηλώσεις περί Τιτανικού, εκτόξευση των ελλειμμάτων του 2009 , μέσω Eurostat κ.λ.π

Σύμφωνα με Γερμανικές διπλωματικές πηγές, η εταιρική σχέση, όπως χαρακτηρίζεται προβλέπει την ανάληψη από τους Γερμανούς «ζητημάτων κρατικής διαχείρισης» στην Ελλάδα, στα οποία περιέχονται ζητήματα δημοσιονομικά, δομής του κράτους, διαχείρισης των νοσοκομείων, ενέργειας, αναπτυξιακά, τουρισμός κ.λ.π.

Ουσιαστικά μιλάμε για μια στρατηγική συμφωνία παράδοσης της Διοίκησης, των υποδομών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας στο Βερολίνο. Στο πλαίσιο αυτό τα Μνημόνια εξειδικεύουν τις δράσεις και εξελίσσουν την πορεία απορρόφησης της Ελλάδας από τη Γερμανία, ως εσωτερικό κράτος ή την πρώτη ευρωπαϊκή της αποικία. Η «Εταιρική σχέση» αυτή άλλωστε δεν είναι ευρωπαϊκή συμφωνία, αλλά διμερής μυστική συμφωνία, με διαδικασία «μυστικών πρωτοκόλλων», αφού δεν έχει παρουσιασθεί και εγκριθεί ούτε στο Ελληνικό, ούτε στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, σε αντίθεση με τα Μνημόνια, που την υλοποιούν.

Τις λεπτομέρειες αυτής της «Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης» εξειδίκευσαν τον Νοέμβριο του 2010 οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και της Ελλάδας, Βεστερβέλε και Δρούτσας, αντίστοιχα. Ο δεύτερος μόνον κατ’ όνομα μπορεί να χαρακτηρισθεί Έλληνας υπουργός, αφού από την αρχή λειτούργησε ως επιτετραμμένος των Γερμανικών και των Αυστριακών συμφερόντων στην «αυλή του Παπανδρέου». Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι τα υπουργεία Εξωτερικών τρίτων χωρών, εκτός Ευρώπης και ειδικά το State Department, αρνείτο στις διπλωματικές υπηρεσίες της Ελλάδας να δίδει πληροφόρηση, από τη στιγμή, που δεν ήθελε αυτή να διαρρεύσει άμεσα, ακόμη και πριν ενημερωθεί το τότε Μέγαρο Μαξίμου, στην Βιέννη και το Βερολίνο.

Ο Δ. Δρούτσας, ένας από τους «κηπουρούς» του Γιώργου, που πριν την ανάληψη του ΥΠΕΞ, είχε θητεύσει ως «σύμβουλος» στην Αυστριακή καγκελαρία, μετά την αποχώρηση του από την ελληνική κυβέρνηση, μαζί με την σύζυγο του εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο, όπου ζουν και σήμερα.

Στις 17 Μαρτίου 2011 η τότε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, επίσης πρόσωπο του στενού κύκλου Γ. Παπανδρέου, με μεγάλη διαδρομή στις Βρυξέλλες και τα ευρωπαϊκά κεντρικά όργανα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είχε στενή συνεργασία με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Βόλφ Ρούτχαρντ Μπόρν, σχετικά με την περαιτέρω πρόοδο της «Εταιρικής σχέσης», με την συγκρότηση ειδικών προγραμμάτων για τη διαχείριση των νοσοκομείων, των σκουπιδιών και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Ελλάδα την περίοδο αυτή κινείτο στον αστερισμό του Μνημονίου 2 και για να γίνει κατανοητό τι συμβαίνει. Πρώτα προχωρούν οι συμφωνίες στην «Εταιρική σχέση», με τους Έλληνες αρμοδίους, απολύτου εμπιστοσύνης των πρωθυπουργών, να αποδέχονται τις εντολές του Βερολίνου χωρίς καμία διαπραγμάτευση και στη συνέχεια αυτά επισημοποιούνται μέσω των Μνημονίων, αποκτώντας δημοσιότητα αλλά και την κάλυψη της τρόικας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άλλωστε και στην περίπτωση της ενσωμάτωσης της Ελλάδας, στην νέα αυτοκρατορικού χαρακτήρα, ομοσπονδιακή δομή της Γερμανίας, όπως σε πρώτη φάση συνέβη και με την ενσωμάτωση της Ανατολικής Γερμανίας στην Δυτική, όλοι οι ευρωπαίοι της Ένωσης θα πληρώσουν και όχι φυσικά το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Η μεταβατική περίοδος κυβερνητικού συνασπισμού, ειδικής εντολής, υπό τον Λ. Παπαδήμο, υπήρξε ολόκληρη μια διαδικασία εφαρμογής της «εταιρικής σχέσης» αφού στην ουσία την διακυβέρνηση της χώρας έλεγχε στον απόλυτο βαθμό η οικογένεια Σημίτη, ενώ εξυπηρετούνταν στη φάση εκείνη του PSI τα συμφέροντα και των Ελλήνων τραπεζιτών.. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν το πρόσωπο που τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στον πρώτο κεντρικό τραπεζίτη του ευρώ στην Ελλάδα, προσωπικό του φίλο , στο δρόμο για το Χάρβαρντ που είχε ως προορισμό ο Λ. Παπαδήμος, μετά τις ατυχείς διαβουλεύσεις για να αναλάβει την μεταβατική πρωθυπουργία. Ενημερώθηκε να γυρίσει πίσω, γιατί τελικά θα εγκαθίστατο στο Μαξίμου, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Κρίσιμο υπήρξε το χρονικό διάστημα κάποιων ημερών μέσα στο Νοέμβριο του 2011, για την υλοποίηση της συνέχειας της «Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας- Γερμανίας», όταν ασκήθηκαν ασφυκτικές πιέσεις στον πρόεδρο της Ν.Δ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με δεδομένη την αστάθεια που δημιουργείτο εκ των συνθηκών και την πορεία προς εκλογές, προκειμένου να εγκαταλείψει την αντιμνημονιακή στάση του, να υπογράψει ως προσωπική δέσμευση της εφαρμογή των Μνημονίων (σικ) , ουσιαστικά την υπακοή στην «Εταιρική Σχέση», προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός με τη στήριξη του Βερολίνου.

Τον Φεβρουάριο του 2012 και η Ν.Δ ψηφίζει το περίφημο Μεσοπρόθεσμο, ο Σαμαράς προσυπογραφεί την προσωπική δέσμευση και με πολλές περιπέτειες ορκίζεται πρωθυπουργός τον Ιούνιο του 2012.

Παρά την εναλλαγή των κυβερνήσεων η «Εταιρική Σχέση» δεν έχει επηρεασθεί στην εφαρμογή της. Μάλιστα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου του 2012, συναντήθηκε ο εξ’ απορρήτων σύμβουλός για τις διεθνείς σχέσεις του Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου αυτός και όχι στο υπουργείο Εξωτερικών , Στ. Παπασταύρου με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας. Στη συνάντηση τους αυτή επιβεβαίωσαν την βούληση των δύο μερών για την συνέχεια της υλοποίησης της «Εταιρικής Συμφωνίας». Η συγκυρία δεν είναι τυχαία . Η Ελλάδα θα μπει στην επόμενη φάση ενσωμάτωσης στην Γερμανία, με το Μνημόνιο 3.

Ο Στ. Παπασταύρου, αυτές τις ημέρες δεσπόζει στην επικαιρότητα εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση του hedge fund, του Σάμη Μιωνή, όπου μέσα από την επισφαλή «λίστα Λαγκάρντ», μετά την αφάνεια της, εμπλέκεται και η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αλλά και την εμπλοκής της πρώην συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας στο ίδιο fund.
Δεν πρόκειται για τυχαίο πρόσωπο. Δικηγόρος, αριστούχος της περίφημης Νομικής Σχολής του Harvard, ήταν εμπλεκόμενος από παλιά στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ( του ευρωπαϊκού συνασπισμού κομμάτων που εντάσσεται και η Ν.Δ ), με ιδιαίτερες σχέσεις σε υψηλό επίπεδο με την Γερμανική Χριστιανοδημοκρατία (CDU) . Του κόμματος των Μέρκελ – Σόιμπλε.

Φέρεται ότι είναι ο «Δρούτσας του Σαμαρά», αφού παίζει αντίστοιχο ρόλο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κυβερνητική θέση στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Στ. Παπασταύρου «διαφημίζει» τον ιδιαίτερο ρόλο που έπαιξε στην βελτίωση των σχέσεων του Α. Σαμαρά, αφού ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας, με το Βερολίνο και ειδικά την Καγκελαρία, με αποκορύφωμα την «δεσποτική» και επικοινωνιακή επίσκεψη Μέρκελ στην νέα της αποικία την Ελλάδα, δεν δίστασε μάλιστα να παρομοιάσει την Ελλάδα, με την περίπτωση των «νέων κρατών», που εντάχθηκαν στην Γερμανία, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, συμπεριλαμβανομένου του Ανατολικού κομματιού της ίδιας της Γερμανίας, που βρέθηκε μεταπολεμικά υπό Σοβιετική «κατοχή».

Η «Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση», αφορά την κεντρική κυβέρνηση και κρατική δομή και συμπληρώνεται από την «Ελληνογερμανική Συνέλευση» που αφορά την Περιφερειακή Διοίκηση της χώρας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γερμανός υφυπουργός και εντεταλμένος στην Ελλάδα, Χανς Γ. Φούχτελ . Αυτός για τον οποίο «πανηγύριζε» η Μέρκελ στο γερμανικό Κοινοβούλιο, ονομάζοντας τον «Φούχτελο».

Διορισμένος από ελληνικής πλευράς στην «Ελληνογερμανική Συνέλευση» ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, πρόσωπο της απολύτου γερμανικής επιρροής και εμπιστοσύνης. Στόχος της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» είναι μέσω της διδυμοποίησης των Περιφερειών και των Δήμων της Ελλάδας, με αντίστοιχους Γερμανικούς, ουσιαστικά η Ελλάδα των περιφερειών να ενταχθεί στην Γερμανική Διοίκηση των κρατιδίων , που επίσης λειτουργεί μέσα από το περιφερειακό σύστημα .

Ο Ευρ. Στυλιανίδης, πολιτεύεται στην Κομοτηνή , από όπου έλκει την καταγωγή του, μιλά καλά Γερμανικά , προέρχεται και αυτός όπως ο Παπασταύρου, από τις νεολαίες της Γερμανικής Χριστιανοδημοκρατίας, και έτυχε πολύ θερμού χαιρετισμού από την Καγκελάριο, όταν επισκέφθηκε την Αθήνα.

Εκτιμάται μάλιστα ότι μετά την εποχή Σαμαρά στην κεντροδεξιά, θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο, στο υπό εκκόλαψη «ευρωπαϊκό μέτωπο» , για το οποίο ήδη μιλά ο Σαμαράς και το σύστημα Σημίτη, αλλά προκαλεί τις αντιρρήσεις του πρώην πρωθυπουργού Καραμανλή και της «κλειστής» του ομάδας, που θέλουν να διατηρήσουν «ζωντανό» και στην επόμενη περίοδο για την Ελλάδα , το «πολιτικό βιλαέτι» της Νέας Δημοκρατίας.

Εντύπωση σε πρώτη ανάγνωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Ευρ. Στυλιανίδης, προέκυψε στο πολιτικό στερέωμα, ως «πουλέν» του αιώνιου πρέσβη και διπλωματικού συμβούλου της οικογένειας Καραμανλή Πέτρου Μολυβιάτη.

Γνωστός ο τελευταίος για τις στενές σχέσεις του με τον Αγγλικό και Ρωσικό παράγοντα και παροιμιώδης για τον αντιαμερικανισμό του , πέραν από το στενό πλαίσιο του ΝΑΤΟ, με την εμπλοκή του στην φιλογερμανική επιρροή αποκαλύπτει, άθελά του, την διάθεση της Αγγλίας να επιστρέψει στην παραδοσιακή ζώνη επιρροής της στην Βαλκανική και την Νοτιονανατολική Μεσόγειο. Αυτό μπορεί να συμβεί από την στιγμή που οι ΗΠΑ, θα υλοποιήσουν το στρατηγικό τους πλάνο για αποχώρηση από την Ευρώπη και την Μεσόγειο και για επικέντρωση της προσοχής και των δυνάμεων τους στην Ασία.

Μια πολιτική που σε μια πρώτη φάση έδειχνε ότι θα εξελισσόταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν και η Ελλάδα εντασσόταν στην ΟΝΕ και η Αμερική επέστρεφε το μερίδιο της επιρροής της στην Αγγλία , που θα καλείτο να συσχετίσει τις δυνάμεις των Αγγλοσαξόνων με εκείνες των Ηπειρωτικών Ευρωπαϊκών Δυνάμεων , υπό τον Γερμανογαλλικό άξονα με τις δύο πρωτεύουσες , το Βερολίνο και το Παρίσι.
Καταληκτικά η Ελλάδα ενσωματώνεται στη Γερμανία όχι ως μέρος της ευρωζώνης, αλλά ως μια ειδική περίπτωση, για τον λόγο αυτό και οι σχετικές δηλώσεις του Β. Σόιμπλε που την διαφοροποιούν από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία κ.λ.π

Η σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι δεν περνά με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που «ψηφίζονται» από τα Κοινοβούλια, αλλά με μυστικά πρωτόκολλα, για τα οποία ενημερώνονται και δεσμεύονται στο παρασκήνιο όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις από το τέλος της πρωθυπουργίας του Κ. Σημίτη και μετά, άσχετα με τα κόμματα που εκπροσωπούν ή τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους.

Ακριβώς επειδή όλα είναι «μυστικά πρωτόκολλα», η Ελλάδα σε μια αναστροφή αυτής της πορείας ενδεχομένως θα επιχειρήσει να χαρακτηρίσει τα καθεστώτα επιρροής της Γερμανίας ως «δοσιλογικά» και συνωμοτικά, επιχειρώντας την έξοδο από τον κύκλο της εξαθλίωσης και του αποικισμού που της επιβάλονται.

Ερώτημα απέναντι στις εξελίξεις είναι τι κάνει η Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και αν τελικά η Ουάσιγκτον έχει συναινέσει στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, δημιουργώντας προηγούμενα για την ευρωζώνη ή αν έχει παραπλανηθεί η Αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών στις εκτιμήσεις της από συγκεκριμένους κύκλους της διαπλοκής που γιγαντώθηκε από τη δεκαετία του ’80, που ενώ θεωρούνται «σταβλιζόμενοι» στην Βασιλίσσης Σοφίας , τελικά έχουν τόσες εξαρτήσεις και συμφέροντα από το Βερολίνο, που μόνο πολύ συγκεκριμένα «παίγνια» μπορούν να ακολουθούν. Αλλά θα επανέλθουμε….




 http://www.newsbomb.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7906.html

Συνελλήφθη ο δολοφόνος του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση το 2011... είναι φυσικά Αλβανός...

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο ένας εκ των δραστών της ληστείας μετά φόνου σε βάρος κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση, το Μάιο του 2011.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστες είναι δύο Αλβανοί, ηλικίας 23 και 26 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
ο πρώτος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένος.

Συνελήφθησαν επίσης, δύο ακόμα Αλβανοί, ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας οδηγείται σήμερα στον τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του 26χρονου συνεργού του.

NAFTEMPORIKI.GR

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/2011.html

ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

Του Βασιλείου Στυλιανέση
Υπευθυνου του ιστολογίου
Αιώνια Ελληνική Πίστη

Φίλοι μου
Όσοι παρακολουθούν την Αιώνια Ελληνική Πίστη θα ξέρουν ότι είναι λίγες οι φορές που παρεμβαίνω με άρθρα μου στα κοινά.Αν χρειάζεται περιορίζομαι σε μικρά σχόλια.
Αυτό που με έκανε να πάρω χαρτί και μολύβι ήταν το άκουσμα της είδησης ότι πουλήθηκε η μαρίνα του Φλοίσβου σε Τούρκο επιχειρηματία (άκουσον άκουσον).
Ο θυμός ήταν τόσο μεγάλος που την πλήρωσε ένα πληκτρολόγιο ενός Η/Υ. Η θλίψη και η αγανάκτηση με περιέλουσαν.Αργότερα αφού ηρέμησα καθόμουν σκεπτικός και από το μυαλό μου πέρναγαν διάφορες εικόνες.

Αλήθεια! Ερχόταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος με κοίταγε με ένα βλέμμα που ήθελα η γη να με καταπιεί.Όλοι οι νεκροί που έπεσαν από Τουρκικό μαχαίρι πέρναγαν μπροστά μου και έκλεινα τα μάτια.Έφερνα τη σκηνή από την ταινία <<Παπαφλέσσας>> εκεί που ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πάνω στο άλογο μιλά στους Έλληνες λέγοντας τους : Που πάτε ορέ Έλληνες; Τι τους φοβάστε μια χούφτα είναι; και ντρέπομαι στη σκέψη ότι αυτούς που πολέμησε για του <<Χριστού την Πίστη την Αγία και τις Πατρίδος την Ελευθερία>> τους ξανάφερε εδώ μέσα οι λεγόμενοι απόγονοί του.

Περνούν από μπροστά μου ο Παύλος Μελάς που δολοφονήθηκε από Τούρκικο βόλη,οι ήρωες λεβέντες των Βαλκανικών Πολέμων,Ο Χρυσόστομος Σμύρνης που τον έγδαραν οι Τούρκοι και τον περιέφεραν στους δρόμους της Σμύρνης,τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Γενιά του '40,οι ήρωες της Κύπρου το 1974.

Όλοι με κοιτούν με δάκρυα στα μάτια και λένε ΓΙΑΤΙ;
Αλήθεια πώς θα αντικρίσω τον αδερφικό μου Κύπριο φίλο Μιχάλη που στο σπίτι του σήμερα ζούνε από το 1974 Τούρκοι;

Πραγματικά είναι πολύ επίκαιρη η ρήση του Πλάτωνα που λέει : ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ όπως επίσης και ο τίτλος που συνοδεύει το ιστολόγιο της Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : "τον τε μηδέν τώνδε μετέχοντα ουκ απράγμονα, αλλ' αχρείων νομίζομεν" - ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΑΘΛΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ .........(ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ Β'40 .

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ)
Γι αυτό θα ξαναπώ αυτό που κάθε μέρα συζητώ με πολλούς συνανθρώπους μου.Η κρίση αξιών είναι αυτή που μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση,το να θέλουμε δηλαδή να ζούμε κάτω από την διαταγή του Τούρκου για άλλη μια φορά.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ...Αυτό είναι το σύνθημα που έχει αντικαταστήσει τον στίχο του Εθνικού μας Ύμνου
''Απ΄τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδρειωμένη
Χαίρε ω Χαίρε Ελευθεριά

Τέλος σημερινέ Έλληνα μην ξεχνάς.
''ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ''
Πλάτων 427-347π.Χ.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5217.html

"Σπηλιά του Νταβέλη"... Ένα διαχρονικό μυστήριο !!

Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος..


Το σπήλαιο

Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". Το σπήλαιο αυτό, πριν ονομαστεί έτσι, ονομαζόταν "Σπήλαιο των Αμώμων", δηλαδή των αγνών και αναμάρτητων, γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν εκεί. Τώρα, για ποιο λόγο είχε αυτή την περίεργη ονομασία, είναι άγνωστο και περίεργο.

Φημολογείται ότι ..
ο περιβόητος λήσταρχος Νταβέλης στα μέσα του περασμένου αιώνα είχε ανακαλύψει υπόγεια περάσματα στη σπηλιά, που οδηγούσαν στην Αθήνα, αλλά και άλλες δυνάμεις, φυσικές και μη, που τον βοηθούσαν στους σκοπούς του.

Το σπήλαιο έχει διαστάσεις περίπου 45x62 μέτρα και εξερευνήθηκε για πρώτη φορά από το ζεύγος Πετρόχειλου το 1935. Όπως διαβεβαιώνουν οι μελετητές δεν βρήκαν καμία στοά που να οδηγεί προς την Αθήνα. Πάντως αντίθετα με τα παραπάνω, η θεωρία της "κούφιας Γης" επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα και από τον μετροπόντικα που συνέχεια έπεφτε σε κενά κάτω από το έδαφος και σε αρχαιολογικούς χώρους.

Έχει παρατηρηθεί να υπάρχουν κάποια δεδομένη στιγμή στη σπηλιά του Νταβέλη ορισμένα περάσματα που οδηγούν στα ενδότερα του βουνού και λίγο αργότερα να είναι σα να μην υπήρξαν ποτέ...



Παράξενα γεγονότα

Η ιστορία της 'σπηλιάς του Νταβέλη', πρωτοήρθε στο κοινό προς το τέλος της δεκαετίας του 60 ή στης αρχές της δεκαετίας του 70. Μέσα στο σπήλαιο, υπάρχουν μεγάλες ανωμαλίες στο μαγνητικό πεδίο και μια ισχυρή μυρωδιά από όζον στην είσοδο.

Σε κάποια σημεία κοντά στην σπηλιά του Νταβέλη το ποσοστό της ραδιενέργειας σε έδαφος και αέρα είναι ελαφρώς ανεβασμένο σε σχέση με το κανονικό ποσοστό, ενώ στην ίδια συγκεκριμένη περιοχή, φημολογείται ότι αν περιφέρει κάποιος μία λάμπα φθορίου υπάρχουν καλές πιθανότητες να ανάψει μόνη της! Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες περαστικών για μυστηριώδεις τοπικούς στροβίλους διαμέτρου ενός μέτρου (κόκκινου, συνήθως, χρώματος), οι οποίοι δεν δικαιολογούνται αφού συμβαίνουν ακόμα και καλοκαιρινές μέρες, ενώ εκατό μέτρα πιο πέρα υπάρχει πλήρης άπνοια.

Αρκετοί άνθρωποι στην περιοχή υποστήριξαν ότι τα βράδια έβλεπαν παράξενα κινούμενα φώτα να μπαινοβγαίνουν στη σπηλιά. Άλλοι, επίσης, είπαν ότι είδαν UFO, που πετούσαν διαρκώς πάνω από την Πεντέλη, προκαλώντας ανάμεικτες απορίες. Η σπηλιά της Πεντέλης περνούσε πλέον στη σφαίρα του μυστηρίου και του παραδόξου. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία ήταν «Το Αίνιγμα της Πεντέλης» του Γιώργου Μπαλανού. Η προσωπική έρευνα του συγγραφέα στη σπηλιά του Νταβέλη κράτησε πάνω από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με το έργο του Μπαλάνου, ανεξήγητα περιστατικά σημάδεψαν την πορεία της εξερεύνησης. Π.χ. φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στη σπηλιά, όταν εμφανιζόταν το φιλμ, έδειχναν παράξενα φώτα, ανεμόσκαλες, σκιές κ.λπ. χωρίς να υπήρχαν στην πραγματικότητα. Επίσης, σύγχυση και απώλεια μνήμης παρατηρήθηκε ανάμεσα στους συνεργάτες του συγγραφέα. «Η σπηλιά ήταν μια τεράστια αίθουσα», γράφει ο Μπαλάνου, «σε σχήμα νεφρού, με πολύ μεγάλη είσοδο, απ’ όπου το φως της μέρας φώτιζε σχεδόν τη μισή της έκταση (…). Από τη μεγάλη αίθουσα ξεκινούσαν διάφορα μικρά ή μεγάλα τούνελ, που πήγαιναν άγνωστο πού, είχαμε βέβαια ακούσει τις πιο απίθανες ιστορίες…».

Περίεργα σύμβολα

Διάφορες ιστορίες κυκλοφορούν σχετικά με τα σύμβολα που είναι ζωγραφισμένα, ή χαραγμένα στους βράχους της σπηλιάς. Η πιο σημαντική ιστορία από όλες, είναι αυτή που υποστηρίζει ότι μία παλάμη η οποία είναι χαραγμένη μετακινείται από σημείο σε σημείο, όσο περνάνε τα χρόνια. Η εν λόγω παλάμη, σήμερα βρίσκεται στο αριστερό τοίχωμα της σπηλιάς, περίπου 1 μέτρο ψηλότερα από το έδαφος. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναφερθεί από τους επισκέπτες της σπηλιάς, ότι έχει μετακινηθεί τουλάχιστον τρεις φορές.



Αρχαίος ναός;

Ένα στοιχείο είναι και το γεγονός ότι εκεί υπήρχε ένας πανάρχαιος ναός του Θεού Πάνα. Σήμερα, έξω από τη σπηλιά, υπάρχει ένα βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Εικασίες λένε ότι το εκκλησάκι βρίσκεται εκεί για τον εξορκισμό της σπηλιάς, ενώ δεν είναι λίγες οι αναφορές για συγκεντρώσεις σατανιστών στον ευρύτερο χώρο γύρω από το σπήλαιο.


Απόρρητα πειράματα;

Αρκετοί είχαν εκφράσει την άποψη ότι εκεί στη σπηλιά πιθανόν να υπήρχε μια μυστική υπόγεια βάση UFO. Άλλοι, πάλι, ότι στην Πεντέλη γίνονταν απόρρητα πειράματα από διάφορες χώρες, χωρίς βέβαια κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Μια θεωρία έλεγε ότι η Πεντέλη ήταν ένας επικοινωνιακός δίαυλος, που ενωνόταν με τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Τα φαινόμενα ήταν πέρα για πέρα συγκλονιστικά. Η συχνότητα εμφανίσεων UFO έπαιρνε μιαν ασυνήθιστη τροπή. Ο κόσμος περίμενε μια επίσημη εξήγηση, αλλά η κυβέρνηση δεν ήθελε να δώσει περισσότερες αναφορές, ενώ ο στρατός αρνείτο κάθε ανάμειξη με το θέμα.


Ο Ελληνικός στρατός

Μέχρι και ο Ελληνικός στρατός έχει ανάμειξη όμως στην υπόθεση της σπηλιάς του Νταβέλη. Τη δεκαετία του 80, η πολεμική αεροπορία μπήκε στο παιχνίδι. Η περιοχή κρίθηκε κατάλληλη για την εγκατάσταση στρατιωτικής βάσης!!!

Άρχισαν διάφορες εργασίες, οι οποίες ίσως αποτέλεσαν το έδαφος για κάποιες μαρτυρίες κατοίκων αναφορικά με περίεργα φώτα μέσα στη νύχτα και παράξενους θορύβους. Έκλεισαν, ή προσπάθησαν να κλείσουν την περιοχή για να χτίσουν ένα τεράστιο σύστημα από τούνελ γύρω από την σπηλιά, και να συνδέσουν τη σπηλιά με αυτό το τούνελ.

Η επίσημη εξήγηση ήταν, και είναι ακόμα, ότι ολόκληρο το σύστημα των τούνελ, είναι ένα μέρος προγράμματος του ΝΑΤΟ. Τόσο η χωροφυλακή όσο και το Υπουργείο πολιτισμού δεν έδωσαν ποτέ καμία εξήγηση για την ακριβή φύση των έργων αυτών, ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού αρνήθηκε αρχικά την οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση. Αργότερα όμως και μετά από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Ταχυδρόμος" της 6ης Οκτωβρίου 1977 το Γ.Ε.Σ. παραδέχτηκε πως ο στρατός είχε ξεκινήσει άκρως απόρρητα έργα στη σπηλιά της Πεντέλης!

Εν πάση περιπτώσει, μετά από μερικά χρόνια, σταμάτησε η κατασκευή του συστήματος των τούνελ, και οι άνθρωποι της πολεμικής αεροπορίας εγκατέλειψαν την περιοχή. Παλιοί κάτοικοι της περιοχής, σχετικά με τα στρατιωτικά έργα, λένε πως η απάντηση που τους είχε δοθεί τότε για την κατασκευή των διαφόρων τούνελ, ήταν ότι θα τα χρησιμοποιούσαν για την φύλαξη στρατιωτικού υλικού, το οποίο υλικό, ήταν ανάγκη να φυλάσσεται σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

Το περίεργο της υπόθεσης όμως, είναι ότι το ένα από τα δύο τούνελ μπορείς να το ακολουθήσεις για 80 μέτρα περίπου, και το γεγονός ότι η υγρασία είναι σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα, τα καθιστά ακατάλληλα για την φύλαξη στρατιωτικού υλικού. Η ευρύτερη περιοχή γύρω από τη σπηλιά, είχε κηρυχτεί στρατιωτική. Υπήρχε φρούρηση από στρατιώτες και απαγορευόταν η προσέγγιση πολιτών για τουλάχιστον 3 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρξαν πολλές αναφορές από τους εργαζομένους εκεί, για παράξενα φαινόμενα, όπως ΑΤΙΑ κλπ....


Είναι επιβεβαιωμένο ότι διάφοροι εργαζόμενοι, πέθαναν μετά από μερικά χρόνια, όλοι από την ίδια αιτία. Τον Καρκίνο!


Απρόσμενος επίλογος

Το Σπήλαιο της Πεντέλης διέγραψε μια ενδιαφέρουσα τροχιά στον κόσμο του μυστηρίου και του παράδοξου. Από το 1977, δυστυχώς, η σπηλιά καταστράφηκε. Διάφορες εργασίες και τεχνικά έργα έκλεισαν κατά ένα μεγάλο μέρος της εισόδου με τσιμέντο. Ένας απρόσμενος επίλογος μιας παράξενης και πολυσυζητημένης ιστορίας. Η σπηλιά έκλεισε και πήρε μαζί της όλα της τα μυστικά...



 Πηγή

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2597.html

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ! Η τουρκική κορβέτα στο Σούνιο, η Χρυσή Αυγή έφοδο στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή!

Σφοδρή επίθεση κατά του τουρκικού Προξενείου, επίθεση στους πράκτορες του στην Θράκη για τους οποίους το ελληνικό κράτος κλείνει τα μάτια του, αλλά και αντεπίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο χαρακτήρισε «μπουχέσα» εξαπελυσε στα εγκαίνια των γραφεών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος.

Χαρακτήρισε τους εξτρεμιστές της μειονότητας "μούλους» και «μογγόλους» την ώρα που οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κι αναρχοφασίστες επιτίθεντο στα γραφεία του κόμματος όπου εκατοντάδες πολίτες παρευρίσκονταν στα εγκαίνια σε Ξανθη και Κομοτηνή.

Η αρχή έγινε στην Ξάνθη, παρουσία των βουλευτών του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού με τους παρακρατικούς αναροφασίστες να επιτίθενται στους πολίτες που είχαν πάει στα εγκίναι ταν γραφείων.

Εκτός από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι αναρχικοί επιτέθηκαν και κατέστρεψαν αυτοκίνητα, καταστήματα κλπ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει η Ξάνθη την μανία των αναρχοφασιστών κουκουλοφόρων.

Στην γενική επίθεση κατά των γραφείων της ΧΑ, απωθήθηκαν από τις ομάδες αυτοάμυνας του Λαϊκού Συνδέδμου, παρά το γεγονός ότι οι χρυσαυγίτες που είχαν μείνει για την υπεράσπισή τους (οι πολίτες απομακρύνθηκαν κατόπιν σύστασης των μελών του κόμματος για να μην υπάρξουν τραυματισμοι) ήταν πολύ λιγότεροι από τους επιτιθέμενους.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν στην Κομοτηνή για τα εγκαίνια της εκεί τοπικής οργάνωσης όπου και πάλι υπήρξε το ίδιο σκηνικό βίας με αναρχικούς που κατέστεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Χωίς να καμφθούν οι οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου πραγματοποίησαν την πρώτη πορεία εδώ και χρόνια προς το τουρκικό Προξενείο.

Την ώρa που η τουρκική κορβέτα Beykoz eίχε φτάσει έξ απί το Σούνιο οι "σκληροί" της δεξιάς πολιορκούσαν το τουρκικό προξενείο, περώντας μέσα από την μουσουλμανική συνοικία, μάλιστα στην οποία πολλοί νομιμόφρονες μουσουλμάνοι που έχουν γνωρίσει την καταπίεση του Προξενείου, τους επευφημούσαν!

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «βουτυρομπεμπέ» τον Αλέξη Τσίπρα, και «λιγούρια της εξουσίας» τα στελέχη του. Παράλληλα, καταφέρεται εκ νέου εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντάς τον «αποτυχημένο πολιτικάντη» και «αρχιπασοκάρχη»


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3883.html

ΤΟΠΟΣ –ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ-ΛΟΦΟΣΕΙΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ-ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ

ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950 ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ.. ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΡΑΧΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΥΡΕΘΗ...
ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 35 ΕΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΒΟΣΚΟΥ. ΑΜΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΛΘΑΝ ΕΠΛΗΣΙΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΟΠΡΙΝΙΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΓΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΘΗΚΑ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ 100-150 ΜΕΤΡΑ.ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ,ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ. …ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ Η ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ …ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΔΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ,ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ.ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΗ,. ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΜΕ ΠΑΧΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝΕΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ.

xorisoria.org

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2544.html

σχόλια:

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΙ !!!! Χαίρετε συμπανταδελφοί Ελληνες. Επειτα από τη μελέτη του συγκεκριμενου άρθρου το 1992 , αναζήτησα τον "Αιθεροβάμωνα" κατά άλλους Φουράκη στα Χανιά και έπειτα από πολλή κουβέντα και θερμή παράκληση , την επόμενη βρεθήκαμε στο λιμανάκι του Τσούτσουρα, μιλήσαμε λίγο σχετικά με το το τοπονύμιο Τσούτσουρας , και έπειτα ανηφορίσαμε ξανα προς τα όρη λίγο πρίν την ¨εκκλησιά¨. περπατήσαμε γύρω στα 40 λεπτά και έπειτα μου έδειξε τη φραγμένη είσοδο της σπηλιάς από τσιμέντο. Περπατήσαμε λίγο στη περιοχή και μου έδειχνε υπολύματα από τη παρουσία στρατιωτών που είχαν στρατοπαιδεύσει. Στην επιστροφή των ρώτησα για το χαρτί που είχε στη κατοχή του που ανέφερε την τότε παραχώρηση από το υπουργείο για την ανταλλαγή των ευρημάτων με την κατασκευή δύο πανεπιστημίων (Ηρακλείου - Πάτρας), μου το έδειξε στα Χανιά και με προκάλεσε να ερευνήσω στις υπόγειες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο. Ως παλαίουρας φοιτητής είχα σχετικά εύκολη πρόσβαση και στη δεύτερη προσπάθεια κατάφερα να τραβήξω φωτογραφίες, τις οποίες και του παρέδωσα. Με το πέρασμα των χρόνων και μετά από φωτογραφίες του Cern που είδα , κατάλαβα ότι ο Φουράκης δεν τα έλεγε αυτά τυχαία και βεβαιώθηκα ότι πρώτα ερευνούσε και έπειτα δημοσιοποιούσε. Ο Φουράκης το 1992 ισχυριζόταν ότι είναι ένας μίνι επιταχυντής ? το 1992 ? .....μια νύχτα στάθηκα έξω από το στούντιο και περίμενα να τελειώσει... και τον ρώτησα γιατι δεν βγάζει στον αέρα τις φωτογραφίες που του έδωσα ? δεν μου απάντησε ... όσο για τα ευρήματα που βρήκανε στη σπηλιά, ψηλά πάνω από το Τούτσουρα εάν ψαχτήτε και στο διεθνή τύπο θα μάθετε πολλά... Ο (Άν)θρωπος Φουράκης είπε (σύμφωνα με τη μαρτυρία του βοσκού[ο βοσκός ζεί πιά στην Αθήνα, δεν έχει κανένα στο χωριό]) πως και μετά από τόσα χρόνια αυτά τα αρχαία και άγνωστης τεχνολογίας μηχανήματα εξακολοθούσαν να λειτουργούν. Και πρίν προλάβετε να να κακολογήσετε και να τον χαρακτηρίσετε ...απαντήστε μου σε αυτό που αναζήτησε και βρήκε την απάντηση ... ¨οταν πεθαίνουν οι "Γύφτοι" που τους θάβουν? έχετε δει εσείς ποτέ κηδεία "Γύφτου" ? ή μήπως δεν τους θάβουν ?

Φ.Π.

Εσωκομματικοί τριγμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

«Καρφιά» κατά Καμμένου από κορυφαία στελέχη Έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει προκαλέσει οι...
σκληρές κατηγορίες που εξαπέλυσαν κατά του Πάνου Καμμένου, κορυφαία στελέχη του κόμματος με αφορμή τη στάση του στη σημερινή κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Συγκεκριμένα, οι κύριοι Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, νωρίτερα σήμερα, άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Καμμένο για την στρατηγική που ακολουθεί. Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής: «Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή». Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μετά τις αντιδράσεις των κορυφαίων στελεχών του κόμματος και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6472.html

Ρωσία: Κατασκευάζει ραντάρ που θα βλέπει όλο τον κόσμο

Το επόμενο έτος η Ρωσία θα θέσει σε λειτουργία ένα υπερσύγχρονο σύστημα, το «μάτι που βλέπει τα πάντα», όπως ονομάζεται. Το σύστημα αναγνώρισης και παρακολούθησης κάθε επίγειου και ιπτάμενου αντικειμένου σε όλο τον κόσμο αναπτύσσεται από το υπουργείο Αμύνης αναφέρει η εφημερίδα"Izvestia".

Το ραντάρ που βλέπει όλο τον κόσμο

Αν το MPRIS μπορεί να δώσει στα όπλα ακριβείας τον στόχο με υψηλή αξιοπιστία, τότε θα μπορεί να δώσει στα φίλια όπλα τη δυνατότητα να καταστρέφουν τον εχθρό σε όλες τις περιοχές του πλανήτη.

Το ρώσικο υπουργείο Άμυνας, ολοκληρώνει την επεξεργασία του σχεδίου ενός συστήματος αναγνώρισης και πληροφοριών πολλαπλών θέσεων (ΣΑΠΠΘ - MPRIS). Πηγή στο υπουργείο Άμυνας, ανέφερε ότι η έναρξη λειτουργίας του ΣΑΠΠΘ προβλέπεται να γίνει στα τέλη του επόμενου έτους.

«Το σύστημα, μπορεί να ανιχνεύσει και να παρακολουθεί τα αεροσκάφη και τα πλοία σε απόσταση πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων. Σε μεγάλες αποστάσεις, το δικό μας «μάτι που βλέπει τα πάντα» είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στη σάρωση από τα υπάρχοντα αναγνωριστικά συστήματα στον αέρα, στο διάστημα και από τα ραντάρ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Μυστικό πρόγραμμα

Οι τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος-θαύμα παραμένουν εμπιστευτικές. Αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες. «Όλοι οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί στόχοι στο έδαφος και στον αέρα, διαθέτουν αρκετά συστήματα που εκπέμπουν ραδιοκύματα. Αυτά μπορεί να είναι ραντάρ SAR, συστήματα επικοινωνιών, συστήματα πλοήγησης GPS και GLONASS, όργανα υψομέτρου, κλπ.

Τα αεροσκάφη εκπέμπουν επίσης θερμική ακτινοβολία και άλλα είδη ενέργειας. Από τους νόμους της Φυσικής, δεν μπορούν να ξεφύγουν ακόμη και τα αόρατα για τα ραντάρ αμερικάνικα αεροσκάφη τύπου «Στέλθ». Κύρια αποστολή του ΣΑΠΠΘ είναι η ανίχνευση αυτής της ακτινοβολίας στο χώρο, στη συνέχεια να δώσει την ακριβή θέση του αντικειμένου και κατόπιν να παρακολουθεί την κίνησή του», λέει υψηλά ιστάμενος αξιωματικός στο υπουργείο Αμύνης.

«Το πλεονέκτημα του ΣΑΠΠΘ, είναι ότι απλά «ακούει» το χώρο, δηλαδή (λειτουργεί) άνευ ακτινοβολίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο εχθρός δεν ξέρει ότι τον ανακάλυψαν», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας. Για την τοποθέτηση των στοιχείων του ΣΑΠΠΘ, απαιτούνται μερικές δεκάδες τετραγωνικά μέτρα κάτω από την κεραία, ενώ η θέση του είναι πρακτικά αόρατη τόσο για την εναέρια αναγνώριση, όσο και για να εντοπιστεί από το διάστημα.

«Η πρώτη σειρά δοκιμών του συστήματος, πραγματοποιήθηκε το 2009. Στη συνέχεια, έγιναν εκπαιδευτικές δοκιμές σε αεροσκάφη και σε πλοία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Το σύστημα, τοποθετημένο σε σημείο στα προάστια της Μόσχας, εντόπισε και παρακολούθησε αεροσκάφη πάνω από τη Θάλασσα του Μπάρεντς. Οι αποκλίσεις που παρατηρήθηκαν, ήταν της τάξεως λίγων μέτρων», είπε ο αξιωματικός.

Το Δυτικό αντίστοιχο

Ένα παρόμοιο έργο υλοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρεία British Aerospace (BAE) Systems. Η τεχνολογία NAVSOP που χρησιμοποιεί, είναι τόσο απόρρητη όσο και η ρώσικη MPRIS. Η ύπαρξη και η ανάπτυξη του συστήματος, έγινε γνωστή μόλις τον Αύγουστο του 2012. Οι βρετανοί αναγνώρισαν επισήμως σε δελτίο Τύπου ότι οι παραδοσιακές τεχνολογίες (για παράδειγμα το GPS) δεν είναι πάντα αποτελεσματικές, όπως «αποδείχθηκε στο τελευταίο περιστατικό στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα», όταν το σύστημα αεράμυνας της Νότιας Κορέας, δεν «είδε» τους βορειο-κορεατικούς πυραύλους.

Το NAVSOP είναι μια ολοκληρωμένη λύση, σημειώνει η ΒΑΕ. Έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης ακτινοβολίας από τους πύργους της κινητής τηλεφωνίας, από τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi, από τους πύργους και τις κεραίες εκπομπής τηλεοπτικών σημάτων, από όλες σχεδόν τις πηγές ραδιοφωνικού σήματος.

Όπως λένε οι βρετανοί προγραμματιστές, η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί μόνο για στρατιωτικό σκοπό. Αλλά το ρώσικο ΣΑΠΠΘ, θα είναι διπλού σκοπού. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Αλεξάντρ Κονοβάλοφ, είπε ότι στη Ρωσία έχουμε έλλειμμα στα συστήματα αναγνώρισης και ανταλλαγής πληροφοριών.

Αν το MPRIS μπορεί να δώσει στα όπλα ακριβείας τον στόχο με υψηλή αξιοπιστία, τότε θα μπορεί να δώσει στα φίλια όπλα τη δυνατότητα να καταστρέφουν τον εχθρό σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Κατά τη γνώμη του εμπειρογνώμονα, το «μάτι που βλέπει τα πάντα», θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε όλα τα συστήματα αναγνώρισης και πληροφοριών που υφίστανται ή πρόκειται να εγκατασταθούν στην Ρωσία.

Πηγή 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters