Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα γεγονότων που αφορούν τη Συντέλεια του 2012


Από τον David Morrison, επιστήμονα της NASA και διευθυντή του Κέντρου Carl Sagan για την Έρευνα της Ζωής στο Σύμπαν
Υπάρχει ένας ευρέως διαδεδομένος και πιθανότατα άσκοπος φόβος για επικείμενη συντέλεια στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Κάποιοι άνθρωποι ανησυχούν σχετικά με μια προφητεία των Μάγια για το τέλος του κόσμου, ενώ άλλοι φοβούνται μια ποικιλία από αστρονομικές απειλές όπως την πιθανότητα σύγκρουσης με έναν ατίθασο πλανήτη.
Σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν ότι ένας στους δέκα Αμερικανούς ανησυχούν για το εάν επιζήσουν μετά την 21η του Δεκέμβρη και καθηγητές από πολλά μέρη αναφέρουν ότι πολλοί από τους μαθητές τους φοβούνται την επερχόμενη αποκάλυψη. Ας δούμε σε συντομία κάποια δεδομένα που απευθύνονται στους φόβους για τη συντέλεια.

Το ημερολόγιο των Μάγια: είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να υπολογίζει διαφορετικούς χρονικούς κύκλους ημερών, αλλά δεν τελειώνει αυτή τη χρονιά. Αντίθετα, ένας κύκλος 144.000 ημερών (394 χρόνων) τελειώνει και ξεκινάει ένας καινούργιος.
Η προφητεία των Μάγια: οι αρχαίοι Μάγια δεν προέβλεψαν το τέλος του κόσμου ή κάποια καταστροφή για τον Δεκέμβριο του 2012. Πολλές από τις προβλέψεις για τη συντέλεια αποτελούν σύγχρονες εξαπατήσεις.
Πλανήτης Νιμπίρου: ο Νιμπίρου είναι πιθανόν το μικρό όνομα ενός θεού που βρέθηκε σε κάποια γραπτά της αρχαίας Μεσοποταμίας. Δεν υπάρχει πλανήτης που να ονομάζεται Νιμπίρου και τα φανταστικά βιβλία του οικονομολόγου Zecharia Sitchin αναφορικά με έναν πολιτισμό επάνω σ' αυτόν τον πλανήτη αποτελούν τμήμα μιας απάτης.
Άγνωστος Πλανήτης που κατευθύνεται προς τη Γη: για τις προηγούμενες δεκαετίες υπήρξαν αναφορές για έναν ατίθασο πλανήτη (Πλανήτης Χ, ή Νιμπίρου, ή Hercubolus, ή ακόμα Κομήτης Elenin) που θα συγκρουόταν με τη Γη το Δεκέμβριο του 2012. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ισχύουν.
Εάν υπήρχε μια τέτοια απειλή για τον κόσμο θα αποτελούσε ένα από τα φωτεινότερα αντικείμενα στον ουρανό και οι αστρονόμοι θα παρακολουθούσαν τα ίχνη του εδώ και χρόνια. Εάν υπήρχε, η βαρύτητά του θα επηρέαζε τις τροχιές πλανητών, ιδιαίτερα του Άρη και της Γης. Οι Αστρονόμοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει.
Πλανητική Ευθυγράμμιση: δεν υπάρχει κάποια ευθυγράμμιση πλανητών για τον Δεκέμβριο του 2012. Υπάρχει μια προσεγγιστική ευθυγράμμιση της Γης και του Ηλίου και του κέντρου του Γαλαξία μας που θα συμβεί στα τέλη του Δεκεμβρίου, αλλά αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις δεν επηρεάζουν την Γη.
Μετακίνηση των Πόλων: δεν υπάρχει τίποτε περίεργο αυτή τη χρονιά είτε σχετικά με τους μαγνητικούς πόλους είτε σχετικά με τους πόλους περιστροφής της Γης. Η μαγνητική πολικότητα αλλάζει κάθε περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει τώρα και κατά πάσα πιθανότητα διαρκεί χιλιάδες χρόνια όταν συμβαίνει. Μια ξαφνική αλλαγή στον άξονα περιστροφής δεν έχει ποτέ συμβεί και δεν είναι πιθανή. Εάν υπήρχε κάποια αλλαγή στην περιστροφή της Γης θα γινόταν αμέσως φανερή γιατί δεν θα λειτουργούσαν σωστά τα συστήματα GPS.
Αυξανόμενες Καταστροφές: ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται φυσιολογικά το 2012, αν και βλέπουμε όλο και περισσότερες ειδήσεις με φυσικές καταστροφές. Δεν έχει συμβεί κάποια αύξηση σε σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις. Υπήρξε αύξηση σε ακραία καιρικά φαινόμενα, περιλαμβάνοντας τόσο ξηρασίες όσο και πλημμύρες, κάτι που εν μέρει οφείλεται στην παγκόσμια υπερθέρμανση, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη συντέλεια του 2012.
Ηλιακές εκρήξεις: ο τρέχων 11ετής κύκλος δραστηριότητας του Ηλίου θα παρουσιάσει κορύφωση το 2013 και όχι το 2012. Οι ηλιακές εκρήξεις (αναλαμπές και οι μαζικές εκρήξεις της Ηλιακής κορώνας) μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε δορυφόρους υπό τροχιά αλλά δεν θα βλάψουν εμάς στην επιφάνεια της Γης. Η ένταση του ηλιακού μέγιστου του 2013 προβλέπεται να είναι χαμηλότερη απ' ότι συνήθως και όχι ψηλότερη.
Η Συνομωσία των Καταφυγίων: οι κατηγορίες για μια μεγάλη κυβερνητική συγκάλυψη είναι εντελώς ανόητες. Καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κρύψει έναν επερχόμενο πλανήτη ή να σωπάσει εκατοντάδες ή χιλιάδες επιστήμονες. Οι φήμες ότι έχουν κατασκευαστεί τεράστια καταφύγια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε αλλού ώστε να διασωθεί η ελίτ είναι ψέματα. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι κατασκευάζουν προσωπικά καταφύγια, αλλά ο φόβος τους για το 2012 είναι λανθασμένος και χάνουν τα λεφτά τους.
Φοβισμένα παιδιά: η ομάδα που είναι πιο ευπαθείς στους ισχυρισμούς για τη συντέλεια είναι τα παιδιά. Πολλοί δάσκαλοι αναφέρουν ότι οι μαθητές τους είναι φοβισμένοι και κάποιοι έχουν σκεφτεί ακόμα και το να αυτοκτονήσουν. Αυτή είναι και η πιο τραγική συνέπεια της απάτης του 2012.
Το Τέλος του Κόσμου: η ιδέα ενός ξαφνικού τέλους του κόσμου από οποιαδήποτε αιτία είναι η ίδια παράλογη. Η Γη έχει υπάρξει για πάνω από 4 δισεκατομμύρια χρόνια και θα υπάρχει για αρκετά ακόμα δισεκατομμύρια χρόνια πριν η σταδιακή αύξηση της λαμπρότητας του Ηλίου καταστήσει τον πλανήτη μας μη βιώσιμο. Εντωμεταξύ, δεν υπάρχει κάποια γνωστή αστρονομική ή γεωλογική απειλή που θα μπορούσε να καταστρέψει τη Γη.
Κοσμοφοβία: πολλοί νέοι άνθρωποι επικοινωνούν με τον συγγραφέα αναφορικά με τον φόβο τους για την αστρονομία. Όταν διαβάζουν για μια νέα ανακάλυψη το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι μήπως είναι καταστροφική, ακόμα κι αν συμβαίνει σε κάποιον μακρινό γαλαξία. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους φόβους, κάτι που αποκαλείται κοσμοφοβία (φόβος για το σύμπαν). Αυτού του είδους οι ανησυχίες φαίνεται ότι προέρχονται ως αποτέλεσμα από τις πολλές θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν πολύ συχνά με μεγάλη ανευθυνότητα.
Τα περισσότερα ανακαλυφθέντα αστρονομικά φαινόμενα είναι πολύ μακριά για να μπορούν να απειλήσουν τη Γη. Ας μη φοβόμαστε τους πλανήτες ή τους κομήτες ή τους αστεροειδείς. Το σύμπαν δεν είναι εχθρός μας.
Μετάφραση - Απόδοση: Αμαλία Τσακίρη, για το ESOTERICA.gr


http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/lista-apeilon-2012.html

http://www.katohika.gr/2012/12/2012_15.html

Παγκόσμια ανακάλυψη από Ελληνίδα!


Την πρώτη ηλεκτρονική ταυτότητα με αποτύπωμα το «χτύπο της καρδιάς» έκανε μια Ελληνίδα ερευνήτρια, μόλις στα 27 της χρόνια...

Η Δρ. Φωτεινή Αγραφιώτη η οποία κατάγεται από την Κοζάνη και σπούδασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στα Χανιά, συνέχισε τις σπουδές της, με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

Εκεί έκανε και τη σπουδαία αυτή παγκόσμια ανακάλυψη, που φέρνει νέα δεδομένα, στην ασφάλεια, στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, στην τηλεϊατρική, όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές ακόμα και . τα ηλεκτρονικά παιχνίδια!

Σύμφωνα με το λογισμικό που έφτιαξε, οι συσκευές, μπορούν να ανοίξουν αποκλειστικά από το χρήστη όταν τις αγγίξει με τα δάκτυλά του, και να κλειδώσουν αυτόματα όταν η συσκευή απομακρυνθεί από τα χέρια του, με "κωδικό" τον παλμό της καρδιάς του.

Η συσκευή μπορεί να καταγράφει τα πάντα - μέχρι και το συναίσθημα που αλλάζει από τους χτύπους της καρδιάς, την αναπνοή, την πίεση και ό,τι έχει σχέση με την κλινική εικόνα του χρήστη.

metrogreece.gr

http://www.gkourou.com/2012/12/blog-post_429.html

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ - Haarp, Cia , Mind Control και τα υπερόπλα στα χέρια της Νέας τάξης πραγμάτων-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ



Το υπερόπλο που θα χρησιμοποιήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων ενάντια στην ανθρωπότητα για να την εξαπατήσει και να την αποτελειώσει…
H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας.
Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το…. οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής…..συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία.
Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
Τι μπορεί να προκαλέσει το H.A.A.R.P.
Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.
Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).
Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.
Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.).
Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.
H επίδραση στον άνθρωπο
Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι στην ουσία ηλεκτρόνια που πάλλονται αδιάκοπα και συναισθήματα τα οποία τροφοδοτούνται από χημικές αντιδράσεις και μεταφέρονται μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλο μέσω ηλεκτρικών σημάτων διαμέσου των νεύρων. Αντίστοιχα λειτουργούν και οι άλλοι οργανισμοί.
Φορτίζοντας έτσι τον πλανήτη με ασύλληπτες ποσότητες ηλεκτρικού φορτίου ποιος στ’ αλήθεια επιστήμονας ξέρει τεκμηριωμένα τι επίδραση αυτό θα έχει στον άνθρωπο και στο περιβάλλον; Βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Συνεχώς λένε ότι «κάνουμε πειράματα ακόμη», «όποιος επιστήμονας έχει κάποιους ενδοιασμούς τον περιμένουνε να μας τους παρουσιάσει», «το Ναυτικό και η Αεροπορία μας εμπιστεύθηκαν τα χρήματα του Αμερικάνικου λαού και άρα κάτι ξέρουν», «το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στην έρευνα για υπόγεια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, πετρελαίου κ.λπ. και για την επικοινωνία του Πενταγώνου με τα Αμερικανικά υποβρύχια» και άλλα τέτοια κοινότυπα.
Ωστόσο η «υγιής» επιστημονική κοινότητα αντιδράει έντονα (ακόμη και στις Η.Π.Α.) και το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι ενώ στο παρελθόν μαθαίναμε τα πειράματα και τα αποτελέσματα «καινοτόμων» οπλικών συστημάτων 10 ή 20 χρόνια αργότερα, σ’ αυτήν την περίπτωση αντιληφθήκαμε σχετικά νωρίς τα ανατριχιαστικά σενάρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικά καλή ενημέρωση, εγρήγορση και δυνατότητα αντίδρασης.
Αντιδράσεις και συμβόλαια
Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα H.A.A.R.P. και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.
Οι αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα H.A.A.R.P. αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος.
Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.; Η εταιρία E-systems έχει συμβόλαια ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη CIA, το υπουργείο Άμυνας και άλλους παρόμοιους οργανισμούς. Η εταιρία E-systems κατείχε μια σειρά πατέντων για το πρόγραμμα H.A.A.R.P όταν αγοράστηκε το 1994 από την εταιρία Raytheon μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής οπλικών συστημάτων με δεκάδες πατέντων, χρήσιμα στο πρόγραμμα H.A.A.R.P..
Πιο συγκεκριμένα, δώδεκα πατέντες της εταιρία Raytheon αποτελούν την σπονδυλική στήλη του προγράμματος H.A.A.R.P. Η πατέντα (ευρεσιτεχνία), του Bernard J. Eastlund, US Patent 4,686,605 με τίτλο «Μέθοδος και Συσκευή για Μεταβολή Περιοχής της Ατμόσφαιρας, Ιονόσφαιρας ή /και της μαγνητόσφαιρας» χαρακτηρίστηκε απόρρητη και σφραγίστηκε με μυστική εντολή της κυβέρνησης. Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα H.A.A.R.P. στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α
Σχέση H.A.A.R.P. και chemtrails
Τελικά ποια είναι η σχέση αν όντως υπάρχει τέτοια μεταξύ του τρομακτικού προγράμματος των Η.Π.Α. και των περίεργων ουρών που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο;
Σύμφωνα με επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Αμερική και Ευρώπη, είναι δυνατόν τα χημικά που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους να έχουν ρόλο υποστήριξης στις πειραματικές λειτουργίες του υπερόπλου. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία ανθρώπου σ.σ. τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του περιοδικού ο οποίος είδε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο chemtrails πάνω από τη νησί της Ικαρίας. Το ίδιο βράδυ στην Ικαρία έγινε σεισμός. Σύμπτωση; Έτσι λένε οι επιστήμονες.
Η Ελλάδα είναι όντως μια σεισμογενής περιοχή. Ωστόσο ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να δοκιμάσει ένα όπλο το οποίο μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, δεν θα το δοκίμαζε σε περιοχή που δεν έχει ιστορικό σεισμών ώστε να μην τραβήξει την προσοχή. Και φέτος το Φθινόπωρο, το Αιγαίο ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς σεισμούς & Angels Don’t Play This Haarp: Advances In Tesla Tecnhlogy τωνδρ. Νικ Μπέγκις και Τζην Μάνιν.
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το H.A.A.R.P. είναι εδώ James Bond 007: Goldeneye. Όταν η φαντασία του Χόλιγουντ μπορεί να γίνει εφιάλτης. Είναι η μοναδική ταινία στην οποία γίνεται αναφορά και εφαρμογή στο όπλο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Δείτε τη για να διαπιστώσετε τι μπορεί να κάνει.
Αρκεί να πληκτρολογήσετε τη λέξη H.A.A.R.P. ή CHEMTRAILS σε κάποια μηχανή αναζήτησης του Ίντερνετ. Οι μαρτυρίες καταγγελίες αναφορές επιστημονικές αποδείξεις είναι άπειρες!
Οι γνωστοί σ όλους πολεμοχαρείς αμερικάνοι είχαν τι φαεινή ιδέα να βγάλουν ένα όπλο που θα μπορεί με ακτινοβολία να δημιουργεί διέγερση στα μόρια της ανώτερης ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα τη δημιουργία υψηλών η χαμηλών πιέσεων ανάλογα με το τι θέλουμε να προκληθεί.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι καιρικές μεταβολές προκαλλούνται από τις χαμηλές η τις υψηλές πιέσεις σε τμήματα της ατμόσφαιρας. Μ αυτό το όπλο θα μπορεί ας πούμε μια χώρα να καταστρέψει δημιουργώνταε ένα κυκλώνα ή ένα τυφώνα ισοπεδώνοντας κυριολεκτικα τα παντα.
Και ερωτώ ολους τους νοήμονες αναγνώστες αυτού εδώ του αρθρου τι θα συμβεί εάν στη πραγματικότητα όλο αυτό το σύστημα τεθεί σε λειτουργία ? θα συμβεί αυτό που λένε οι παλιότεροι « θα μας κάψει ο θεός» η θα συμβεί κάτι άλλο ?
 
 Μερικά ακόμη στοιχεία για το πρόγραμμα HAARP
Οι ιδέες στις οποίες βασίζεται το HAARP είναι εκείνες που ανέπτυξε το 1907 ο πολυεφευρέτης σέρβος φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα δίκτυα εναλλασσόμενου ρεύματος. Βαθιά ανθρωπιστής και οραματιστής όσο ελάχιστοι, ο Τέσλα είχε παθιαστεί με την ιδέα άντλησης ενέργειας από την ιονόσφαιρα και της ασύρματης τηλεμεταφοράς της. Εβλεπε τον συνδυασμό ιονόσφαιρας και πλανήτη σαν μια τεράστια μπαταρία που θα παρείχε δωρεάν ρεύμα σε όλους τους ανθρώπους.
Για να αποδείξει το υλοποιήσιμο των θεωριών του κατασκεύασε έναν πύργο-κεραία, εντελώς ανάλογο των τωρινών του HAARP. Το πείραμά του πέτυχε εν μέρει, αλλά ο πύργος καταστράφηκε. Οι χρηματοδότες του, ενοχλημένοι από την εμμονή του στη δωρεάν διανομή ενέργειας, τον άφησαν να βουλιάξει στα χρέη.
Λίγο πριν από το ξέσπασμα του πολέμου, ο Τέσλα παρουσίασε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας την πρότασή του για ένα πλέγμα κεραιών που θα εντόπιζαν και θα κατέρριπταν ό,τι έμπαινε στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Οι ιδέες του περιγελάστηκαν ως φαντασιώσεις και ο Τέσλα πέθανε δυστυχής, πάμπτωχος και καταφρονημένος.
Οι σημειώσεις του όμως κατασχέθηκαν από το FBI, ως ζήτημα εθνικής ασφαλείας… Στις ιδέες αυτές στηρίχθηκε σαράντα χρόνια αργότερα ένας άλλος ερευνητής, ο φυσικός Μπέρναρντ Ιστλουντ (Dr Bernard Eastlund), όταν κλήθηκε στην Αλάσκα ως επιστημονικός σύμβουλος για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που είχαν εντοπισθεί στο βόρειο τμήμα της.
H περιοχή των κοιτασμάτων ήταν τόσο απόμακρη ώστε το κόστος μεταφοράς ενέργειας για την εξόρυξη και την κατασκευή δικτύου αγωγών να είναι απαγορευτικό. Ο Ιστλουντ βασίστηκε στις ιδέες του Τέσλα για να προτείνει την κατασκευή ενός ιονοσφαιρικού μεταφορέα ενέργειας. H πρότασή του δεν ενθουσίασε την εταιρεία εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων, ARCO, αλλά οι σχετικές ευρεσιτεχνίες που έσπευσε να κατοχυρώσει το 1985 ο Ιστλουντ είχαν μεγάλη απήχηση στους στρατιωτικούς.
Αντελήφθησαν ότι με ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσαν να παρέμβουν στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και… έτι περισσότερα. Ανέθεσαν λοιπόν το 1993 στη θυγατρική τής ARCO που είχε τα δικαιώματα των πρώτων ευρεσιτεχνιών του Ιστλουντ να κατασκευάσει το HAARP. Το 1994 μια εταιρεία του στρατού, η Ε-systems, εξαγόρασε τη θυγατρική τής ARCO και αμέσως μετά ανακοίνωσε την επέκταση των ερευνών τού HAARP στον τομέα της υπόγειας τομογραφίας. Αυτό στρατιωτικά μεθερμηνεύεται στο ότι οι εν λόγω ακτινοβολίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή υπόγειων στοών, τούνελ και… καταφυγίων.
Οι όλες εξελίξεις έκαναν τον Ιστλουντ να αντιδράσει. Απεκάλυψε ότι οι στρατιωτικοί μετέστρεφαν την αρχική ερευνητική αποστολή τού HAARP σε ένα υπερόπλο. Εξέχοντες φυσικοί πήραν τη σκυτάλη σε περιοδικά όπως το Physics and Society, όπου εξέθεσαν την αγωνία τους για τις πιθανές προεκτάσεις.
Διάφοροι ερευνητές που κατά δήλωσή τους εργάζονταν για το HAARP άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν – ανωνύμως πάντα – οι νέοι στόχοι του προγράμματος. Από τα όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί ως σήμερα, εικάζεται ότι το HAARP έχει πλέον τις ακόλουθες τρομακτικές «επιχειρησιακές δυνατότητες»:
* Να εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και να διαλύει τις τηλεπικοινωνίες του αντιπάλου.
* Να υπερφορτώνει τα ενεργειακά δίκτυα και να δημιουργεί μπλακάουτ.
* Να εντοπίζει πυρηνικούς πυραύλους και να τους καταστρέφει με υπερθέρμανση των ηλεκτρονικών τμημάτων τους.
* Να ακτινογραφεί το υπέδαφος και να καταγράφει κάθε φυσικό ή τεχνητό τούνελ ή κοίλωμα.
* Να παρεμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων για να τα εκτονώσει ή (αντίθετα) να τα δημιουργεί. Για παράδειγμα, μπορεί να συντελέσει στην αποδυνάμωση τυφώνων ή στη δημιουργία τους.
* Να δημιουργεί μικροκλίμα, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη κ.ά.
* Να δημιουργεί τεχνητώς όζον – σε περιοχές π.χ. όπου η τρύπα του όζοντος έχει μεγεθυνθεί επικίνδυνα – ή να… το καταστρέφει.
* Να διεγείρει ψυχολογικά πληθυσμούς μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένων συχνοτήτων, οδηγώντας τους είτε σε ακραία συμπεριφορά είτε σε πνευματική κατατονία.
Ενα τέτοιο πολλαπλό φάσμα δυνατοτήτων είναι βεβαίως ό,τι καλύτερο για τους θιασώτες σεναρίων συνωμοσίας. Οταν μάλιστα για το καθένα υπάρχει και μία πατέντα του Ιστλουντ κατοχυρωμένη, συν άλλες τόσες κατοπινές που έχουν χαρακτηρισθεί υψίστης ασφαλείας και δεν επιτρέπει το Πεντάγωνο τη δημοσίευσή τους…
Το υλικό μυθιστοριογραφίας είναι όντως εκρηκτικό. Πώς να ξεχωρίσει κανείς την ήρα από το στάρι; Το πιο πρόσφατο και συγκλονιστικό σενάριο είναι αυτό που κυκλοφορεί χάρη στα e-mail ενός ανώνυμου μετεωρολόγου ο οποίος δηλώνει ότι εργάζεται για το HAARP. Σύμφωνα με αυτή τη μέχρι στιγμής αναξιόπιστη πηγή, το HAARP είναι η τελευταία ασπίδα προστασίας του πλανήτη μας!
Κατά τα λεγόμενά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέθεσε μυστικά στις κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών τα πορίσματα μελετών του, σύμφωνα με τα οποία η εξέλιξη του κλίματος σε συνδυασμό με τη μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα θα απαλείψει τη ζωή από τη Γη στα επόμενα 75 χρόνια!
Οι κυβερνήσεις συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι «Ασπίδα» (The Shield Project), ώστε τουλάχιστον να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή. Στόχος είναι σταδιακά, ως το 2050, να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία. Για να επιτευχθεί αυτό – λέει – ψεκάζεται η ατμόσφαιρα από αεροσκάφη των συνεργαζόμενων χωρών (και σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ρωσία) με σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου.
Αυτά δημιουργούν τον αναγκαίο δεύτερο πόλο, με πρώτο εκείνον της ιονόσφαιρας. Το HAARP εκπέμπει στην ιονόσφαιρα την αναγκαία ενέργεια, η οποία ανακλώμενη επιστρέφει στην ατμόσφαιρα, προς τον «πόλο» των ψεκασμένων σωματιδίων. Από την παραγόμενη ηλεκτροδιέγερση έχουμε τεχνητή παραγωγή όζοντος, που εμποδίζει την καρκινογόνο δράση του Ηλίου στη φύσει απροστάτευτη περιοχή…
To δάσος των κεραιών του HAARP «φυτρώνει» στην επαρχία Gakona της Αλάσκας Αν αυτό επιτελείται, γιατί η όλη μυστικότητα; Αφενός – λέει ο ανώνυμος πληροφοριοδότης – διότι ο πανικός από τη γνώση του επερχομένου θα προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αφετέρου διότι τα ψεκαζόμενα σωματίδια δημιουργούν και θα δημιουργήσουν τις επόμενες δεκαετίες εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος!
Οσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο κόβει την ανάσα, ελλείψει επώνυμης καταγγελίας και διασταύρωσης στοιχείων είμαστε υποχρεωμένοι να το θωρούμε ως αποκύημα φαντασίας. Αλλά δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε κάτι εξαιρετικά επώνυμο και επίσημο που καταγγέλθηκε τον Αύγουστο του 2002:
H ρωσική Βουλή, η Δούμα, παρουσίασε στον πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας των επιτροπών διεθνών σχέσεων και άμυνας, υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές, όπου καταγράφεται: «Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της Γης… H σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με τη μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας, ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά όπλα.
Aυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους τύπους όπλων στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο άμεσης επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου». Το τι επακολούθησε αυτής της καταγγελίας και γιατί η τωρινή σιγή της Μόσχας, μας είναι άγνωστα.
Να πείστηκε για τον υπέρτερο σκοπό και όντως να συμμετέχει στον μυστικό ψεκασμό μιας Γης που αργοπεθαίνει; Ισως η σιγή να είχε σχέση με την πρόσφατη είδηση της 29ης Μαρτίου 2004 ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα «επαναστατικό όπλο» που μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ;…
Επίσης άγνωστος είναι ο ρόλος της Κίνας σε αυτή την ιστορία. Να είχαν δίκιο οι ψιθυριστές ότι η πρεσβεία της στο Βελιγράδι βομβαρδίστηκε γιατί εκεί βρισκόταν μια κεραία αντίστοιχη των κεραιών του HAARP, η οποία και συνέβαλε στην κατάρριψη του βομβαρδιστικού Stealth των ΗΠΑ; Ή το, ακόμη πιο τραβηγμένο, σενάριο που λέει ότι η απόφαση για την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία ελήφθη τη δεκαετία του ’80, όταν ανιχνεύθηκαν τέτοιες εκπομπές προερχόμενες από εκεί;
Κατά τους ψιθυριστές, οι απόκρυφες σημειώσεις του Τέσλα είχαν βρει τον δρόμο για την πατρίδα τους και… κάποιοι τις διάβασαν με ζήλο. Πάμπολλα ερωτήματα, για τα οποία θα έχουμε ίσως απαντήσεις στα αμέσως επόμενα χρόνια. Ως τότε θα κοιτούμε πλέον με καχυποψία τις κάποτε αθώες ουρές των αεροπλάνων στον ουρανό…
ΥΓ.: Ο Ιστλουντ εργάζεται από το 1998 για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) με στόχο την υλοποίηση ενός δορυφόρου. Επονομαζόμενος Thunderstorm Solar Power Satellite ο δορυφόρος αυτός θα μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε μικροκύματα για να καταστέλλει μέσω αυτών τυφώνες στη Γη ή να περιστέλλει καταιγίδες. Ενας HAARP του Διαστήματος.
ΠΗΓΗ Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com

Aντε να αγοράσεις …..κουρτίνες ρε Μαρκόπουλε.

Ο γελοίος Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην έξοδο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Κι ένα από τα απαξιωτικά για το διαδίκτυο ( που αποκαλυπτικά τον έχει κάνει ρόμπα) επιχειρήματά του ήταν ότι ο Π. Καμμένος χάνεται και υπακούει σε εντολές από τον απρόσωπο κόσμο του διαδικτύου...
Είπε ακριβώς:
 


"Όλοι εμείς που ένας- ένας φεύγουμε, έχουμε την ίδια πικρή γεύση, ενός πολύ μεγάλου και σοβαρού πολιτικού ελλείμματος, ενός ελλείμματος πολιτικής παιδείας, ενός ελλείμματος οργανωτικότητας και μιας χαοτικής κατάστασης που επικρατεί, για την οποία, δεν μπορούμε πλέον να ξοδέψουμε άλλο από το μικρό, ταπεινό, προσωπικό μας πολιτικό κεφάλαιο, για να στηρίξουμε τον Πάνο Καμένο, ο οποίος δεν εννοεί να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του και με υπευθυνότητα να συμπεριφερθεί ως ένα νέο κίνημα, το οποίο ασκεί αντιπολίτευση στην πολιτική του μνημονίου και δικαίως βεβαίως, γιατί το μνημόνιο έχει αποτύχει...
 
Δεν πήγαινε άλλο με τον Πάνο Καμένο, ο οποίος εννοεί να συμπεριφέρεται σαν βουλευτής της Β Αθήνας, με αφόρητο λαϊκισμό από τη μια πλευρά και από την άλλη πλευρά, να ζει σε έναν περίεργο απρόσωπο κόσμο του διαδικτύου, να υπακούει στις εντολές και στις ανώνυμες, ανθρώπων που δεν ξέρουμε καν, αν μας ψήφισαν…»
Μα είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με έναν καραγκιόζη που όταν πήρε καρέκλα φρόντισε να δώσει δουλειά στα φιλαράκια του;  

Αποκαλύφθηκε ο υπουργός με τις κουρτίνες

 

 http://ixnos.blogspot.gr/

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/a_15.html

Οι 12 κορυφαιοι τραπεζιτες των Illuminati σε σατανικη θυσια παιδιων!

Ο Stew Webb αναφέρει ότι όπως και το περασμένο καλοκαίρι, οι 12 κορυφαίοι τραπεζίτες των Illuminati θα συναντηθούν για μια ακόμη παιδική θυσία στο κέντρο του Ντένβερ στο Κολοράντο στο υπόγειο του μουσείου “Ναβάρα” που ήταν ένα παλιό πορνείο και καζίνο, που πλέον είναι εγκαταλειμμένο και δεν ανοίγει για το κοινό.

Οι σατανιστές θα συναντηθούν το απόγευμα της 21ης Δεκέμβρη με τη θυσία να συμβαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης. Ο Stew λέει ότι θα κλέψουν ένα μωρό απο την περιοχή για να το θυσιάσουν και στη συνέχεια να πιουν το αίμα του για να ευχαριστήσουν τον Σατανά. Πριν γελάσετε απο αυτό που ακούσατε και πιστέψετε ότι δεν είναι αλήθεια, παρακαλώ να διερευνήσετε πλήρως όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτό είναι το το Συμβουλίου του κακού των Δεκατριών, όπου τόσα πολλά έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η κορυφαίοι 12 τραπεζίτες των Illuminati με την 13η θέση για τον Διάβολο! Αυτοί οι άνδρες συναντιόνται κρυφά για να κάνουν τις κακίες τους στα δύο ηλιοστάσια της χρονιάς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες του Stew Webb.
Ο Stew και πηγές μυστικών υπηρεσιών, επιβεβαιώνουν ότι ο HW Bush ήταν εκεί κατά την διάρκεια της τελευταίας θυσίας στις 21 Ιουνίου και θα είναι εκεί και φέτος μαζί με τον Henry Kissinger, τον Leonard Millman, τον Larry Mizel και άλλους.

Ο Stew Webb θα κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με αυτό το γεγονός, μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία, και πραγματικά χρειάζεται την βοήθεια όλων για διάδοση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο.

Παρακαλώ μοιραστείτε την ακόλουθη σελίδα με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε μέσω του facebook και όλα τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να προβάλουμε το φως του Θεού σε αυτούς τους ανθρώπους που σκέφτονται ότι είμαστε όλοι σκλάβοι τους και ότι έχουν το δικαίωμα να θυσιάσουν νεογνά στον Σατανά! Ο Stew ζητά να προσευχηθούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εκτίθενται στον κόσμο φέτος!



aneksigita-fainomena

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/12-illuminati.html

Θύματα της «προπαγάνδας» οι αυτοθεωρούμενοι «επαΐοντες»

Ο όρος προπαγάνδα σημαίνει σε γενικές γραμμές συστηματική προσπάθεια για διάδοση ιδεών, αρχών, δογμάτων και θεωριών προς προώθηση συμφερόντων είτε για καλό είτε κυρίως για πονηρό σκοπό.

Ο άνθρωπος, σκέφτεται με αφορμή διάφορα ερεθίσματα από το εξωτερικό περιβάλλον ή από τα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα του.

Η προπαγάνδα χρησιμοποιείται τις περισσότερες φορές σε τρεις τομείς: Στην πολιτική, στην θρησκεία και στο εμπόριο. Η προπαγάνδα άλλες φορές είναι φανερή (γνωρίζουμε ποιος και γιατί την κάνει), άλλες κρυφή (δεν γνωρίζουμε ποιος και γιατί την κάνει) και ορισμένες φορές γκρίζα (νομίζουμε ότι γνωρίζουμε ποιος και γιατί την κάνει).

Τα γεγονότα γύρω μας τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι εύλογο πολλά πράγματα να παρουσιάζονται με τρόπο ηθελημένο, προκειμένου να περνάει στον κόσμο αυτό που επιθυμούν κάποιοι και να αποκρύπτεται η αλήθεια.

Τα μεγαλύτερα θύματα της κακής προπαγάνδας είναι οι λεγόμενοι «ξερόλες», οι οποίοι βιάζονται να εκφέρουν άποψη, όντες επηρεασμένοι από κάποια «σοβαρά» ΜΜΕ και «σοβαρές» πηγές. Ακόμα κι αν η απόδειξη περί του αντιθέτου βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους, αρνούνται πεισματικά να την αποδεχθούν, μιας και ο εγωισμός δεν αφήνει τον νου να λειτουργήσει σωστά.

Το μεγαλύτερο παράδειγμα κακής και σκόπιμης προπαγάνδας είναι η περίπτωση του Γαλιλαίου, που, έχοντας μελετήσει τα ελληνικά κείμενα, υποστήριζε την άποψη της ακινησίας του Ήλιου και της κίνησης της Γης. Οι «έγκυρες και σοβαρές» πηγές της εποχής, όμως, μαζί με την ανθρώπινη μάζα που τις εισάκουε κόντεψαν να τον στείλουν στην πυρά.

Η εκφορά της άποψης προϋποθέτει έρευνα και ανοιχτό μυαλό. Είναι εύκολο να παπαγαλίσεις κάτι, χωρίς να το ψάξεις, επειδή έτσι υποστηρίζει η πλειοψηφία. Το δύσκολο είναι να αντικρούσεις την ψεύτικη προπαγάνδα με επιχειρήματα. Σίγουρα, στην διαδρομή, θα υπάρξουν και σφάλματα, αφού ουδείς αλάθητος. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε.



ΠΥΓΜΗ.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8621.html

Αντώνης Μανιτάκης: Ο Άγιος Βασίλης των αυθαίρετων απολύσεων.

Μπράβο και πάλι μπράβο κ. Μανιτάκη, σύντροφε, αριστερέ, έγκριτε Συνταγματολόγε και κορυφαίε Υπουργέ.

Τα κατάφερες επιτέλους να πάρεις αποφάσεις και να προσπαθήσεις να γίνεις αρεστός και παραγωγικός Υπουργός, αλλά με λάθος τρόπο.

Δεν πρέπει....
να ξεχνάς ότι ένα υψηλά ιστάμενο κυβερνητικό στέλεχος κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα του δικού σου αυθαίρετου και αντισυνταγματικού έργου που επιτελείται με την παρότρυνση κάποιων κουτοπόνηρων ή ανεπαρκέστατων ή νομικά απολύτως ακατάρτιστων συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων, είναι ο εξευτελισμός του ιστορικού Υπουργείου του οποίου προΐστασαι από τις επικείμενες ακυρωτικές αποφάσεις των δικαστικών αρχών.

Θα μείνεις στην ιστορία ως ο κατά τα άλλα αριστερός παραβάτης του συντάγματος και των νόμων και θα φύγεις ντροπιασμένος από την πολιτική ζωή της χώρας, εκθέτοντας και τον συνονόματό σου Πρωθυπουργό μας.

Διαθεσιμότητα με γκυ και Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι προφανώς μια "πολύ ανθρωπιστική, απολύτως αριστερή και ιδιαίτερα μεταρρυθμιστική πολιτική".

Σου εύχομαι να παραμείνεις στην θέση σου για όσο χρόνο απαιτείται ώστε να δεις τις πράξεις σου να ακυρώνονται σωρηδόν από την Ελληνική δικαιοσύνη και να βιώσεις τον δημόσιο εξευτελισμό που αυτό συνεπάγεται.

Καλές γιορτές κ. Μανιτάκη! ! ! !

http://zouzouniblog.blogspot.com/2012/12/blog-post_3733.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2027.html

Άγριος καβγάς Γεωργιάδη – Καπερνάρου στον αέρα! (βίντεο)

Θέατρο σκιών θύμισε η συνομιλία μετάξύ του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργίαδη και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καρπενάρου, στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί.

Απαντώντας σε δήλωση του κ. Γεωργιάδη ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην πολιτική», ο κ, Καπερνάρος δήλωσε: «Ο κ. Γεωργιάδης έχει αποδείξει ότι το σκυλί γαβγίζει εκεί που τρώει. Αν ο Καμμένος είναι καραγκιόζης, ο Σαμαράς είναι Χατζηαβάτης».

Από την πλευρά του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «δεν μπορώ να δείξω κανένα σεβασμό σε έναν άνθρωπο που κάνει πολιτική καριέρα ονοματίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους προδότες και πουλημένους. Τον προκαλώ όποτε θέλει να εμφανιστεί μαζί μου στην τηλεόραση και να αποδειχθεί αν αυτό που είπα είναι υπερβολή ή όχι».




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7280.html

ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ...

Την Δευτέρα λέγαμε για τα «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ...

Οι κρυφές συνομιλίες με τους ρώσους, (αφού έφαγαν τα μούτρα τους με τους Άραβες) οι εφοπλιστές και οι «μεσίτες» που ονειρεύονται εκατομμύρια...»

Σήμερα διαβάζουμε για την «Τριπλή συμφωνία μεταξύ εκκλησιάς ΤΑΙΠΕΔ και της διοίκησης του Αστέρα» και «Πακέτο ο Αστέρας με την Εκκλησιαστική περιουσία» (ΑΞΙΑ).

Οι ενέργειες του Αρχιεπισκόπου το τελευταίο διάστημα γύρω από την εκκλησιαστική περιουσία και την λεγόμενη «αξιοποιήσεως» της πέφτουν στο κενό. Πρώτα το μεγάλο φωτοβολταικό πάρκο στην Πεντέλη. Πατρόνος ο Αλαφούζος με τον Αρχιεπίσκοπο να καμαρώνει στα fantasy πάνελ και συνεντεύξεις τύπου περί συσσιτίων αλλά και εθελοντικού καθαρισμού και προγραμμάτων αναδάσωσης.

Η διαβεβαιώσεις του Αλαφούζου ότι όλα είναι οκ με την μπιζνα των φωτοβολταικων στην Πεντέλη είχαν ως κατάληξη τα αλλεπάλληλα δελτία τύπου όπου ο Αρχιεπίσκοπος κατήγγειλε το άχρηστο κράτος! Ο Ιερώνυμος εγκαταλείπει το άρμα του Αλαφούζου και πέρνα στην Megaλη αγκαλιά των Καμπουράκη και Οικονομέα. Ο Μπόμπολας μαζί με τον Βαρδινογιάννη του κανονίζουν δυο επισκέψεις στο Κατάρ.

Ο Αρχιεπίσκοπος «προσκυνά» την κελεμπία που θα ρίξει τα μιλιούνια για την Βουλιαγμένη τα φωτοβολταικά και όλα τα υπόλοιπα. Μαζί του και ο Λαυρέντης. Λένε ότι αυτός κανόνισε τα ραντεβού. Ποιοι τα λένε; Τα παπαγαλάκια που παρουσιάσουν τον Λαυρέντη ως προστατευόμενου του Αρχιεπισκόπου. Οι λόγοι προφανείς. Για άλλη μια φορά όμως τα εκατομμύρια δεν ήρθαν.

Τώρα οι μπιζνα ξαφνικά θα γίνει μέσω ΤΑΙΠΕΔ και Αστέρα. Σύμφωνα με στέλεχος των Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας, η αξία των ακινήτων στη Βουλιαγμένη ξεπερνάει το ένα δισ. ευρώ. Μόνο των ακινήτων! Ένα ατελείωτο γαϊτανάκι με τον Αρχιεπίσκοπο στη μέση και γύρω του οι λυσσασμένοι των εκατομμυρίων. Το Lobbystas.gr αποκάλυψε για της μυστικές προσφορές των ρώσων το ρόλο των


ελλήνων εφοπλιστών καθώς και των πατρόνων. Αμέσως μετά πρόεκυψε ξαφνικά θέμα με το ΣΔΟΕ το σημερινό δημοσίευμα και άλλα γεγονότα που καθόλου τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Αρχιεπίσκοπε όπως πας θα το φας το κεφάλι σου. Θα με θυμηθείς. Γύρω σου έχεις μόνο αρπακτικά που ονειρεύονται εκατομμύρια (λαϊκοί και μη). Το ρεπορτάζ είναι εν εξελίξει ...



Lobbystas.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4583.html

Για την ΔΕΗ και την αίτηση αναιρέσεως δικαστικής απόφασης που εκδόθηκε εις βάρος της

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’αριθμ 1101/2012 απόφαση του, υποχρέωσε τη ΔΕΗ Α.Ε.

- να μη διακόπτει την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το τέλος ηλεκτροδότησης που επιβλήθηκε με το άρθρο 53 ν. 4021/2011

- να δέχεται την καταβολή του αντιτίμου των λογαριασμών, αφαιρούμενου του αναγραφόμενου ποσού του τέλους ηλεκτροδότησης

- να μην ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος που αυτή εκδίδει το τέλος της ηλεκτροδότησης, την επιφάνεια του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου και το επιβαλλόμενο ποσό

1101-12 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΗΔΕ

Κατά της απόφασης αυτής, η ΔΕΗ άσκησε στις 13 Δεκεμβρίου το έκτακτο ένδικο μέσο της αναίρεσης, ισχυριζόμενη ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν ήταν αρμόδιο για την επίλυση της διαφοράς που προέκυψε κατόπιν άσκησης αγωγής από καταναλωτικές οργανώσεις ( Κ.Πολ.Δ 559. 4). Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι το ειδικό τέλος ακινήτων αποτελεί δημόσιο έσοδο, ότι η οποιαδήποτε διαφορά ως προς την οφειλή και την καταβολή αποτελεί φορολογική διοικητική διαφορά και γι΄αυτό αρμόδια για την εκδίκαση της υπόθεσης δεν είναι τα πολιτικά αλλά τα διοικητικά δικαστήρια.

DEI Anairesi Yper EETIDE Dikasimos Ston a P Tin 17 12 12

Μόνο που :

1. Αναίρεση επιτρέπεται μόνο κατά των αποφάσεων που δεν μπορούν να προσβληθούν με ανακοπή ερημοδικίας και έφεση.

Η προσβαλλόμενη απόφαση δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 και μπορούσε να προσβληθεί με έφεση εντός τριάντα ημερών. Η ΔΕΗ όμως δεν έκανε χρήση δικαιώματος και δεν άσκησε έφεση, πράγμα που σημαίνει ότι σιωπηρά αναγνώρισε ως νόμιμη κατ’ουσίαν την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την οποία τώρα προσβάλλει απλά και μόνο για τυπικούς λόγους. Δηλαδή η ΔΕΗ, παρότι είχε την δυνατότητα να ασκήσει έφεση και να ισχυριστεί ότι έχει δικαίωμα να ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος το τέλος της ηλεκτροδότησης, την επιφάνεια του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου και το επιβαλλόμενο ποσό, να αρνηθεί την είσπραξη του αντιτίμου των λογαριασμών, και να διακόπτει την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το τέλος, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Εξού και η σιωπηρή αποδοχή της δυσμενούς γι’ αυτήν δικαστικής απόφασης.

2. Σύμφωνα με το αρθ. 53 του ν 4021/2011 η ΔΕΗ έχει εξουσιοδοτηθεί να εισπράττει για λογαριασμό του δημοσίου, το τέλος ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ακινήτων (δομημένων επιφανειών) και όχι φόρο ή τέλος ακινητών όπως ισχυρίζεται στην αίτηση της.

3. Την συγκεκριμένη εξυπηρέτηση η ΔΕΗ δέχτηκε να την παρέχει επί πληρωμή, που σημαίνει ότι το έκτακτο μέσο της αναίρεσης το άσκησε προς ίδιο οικονομικό όφελος, ήτοι την διατήρηση του δικαιώματος της επί πληρωμή είσπραξης του ΕΤΗΔΕ, που της επιφέρει έσοδα προερχόμενα από τους καταναλωτές οι οποίοι υποχρεούνται να πληρώνουν για την πράξη αυτή παρότι δεν εμπεριέχεται στις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Συνεπώς αρμοδίως εισάχθηκε η υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια και το έννομο συμφέρων για την άσκηση της αναιρέσεως το αποδεικνύει πλήρως. Η μήπως δεν υπάρχει έννομο συμφέρον ;

4. Επειδή πρόκειται για τέλος και όχι για φόρο, δεν μιλάμε για δημόσιο έσοδο και για φορολογική διαφορά, αλλά για χρηματικό πόσο το οποίο η ΔΕΗ ως δημόσιος οργανισμός, απαιτεί σε συνεργασία με το κράτος, για να παρέχει στους πολίτες μια υπηρεσία ή ένα δικαίωμα, ήτοι το δικαίωμα στην ηλεκτροδότηση. Εξού και η ονομασία του τέλους ως ειδικό τέλος ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ και όχι όλων των ακινήτων, εξού και η διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση μην καταβολής του τέλους αυτού, το οποίο και το ίδιο το Δικαστήριο αποκάλεσε (ορθά) τέλος ηλεκτροδότησης. Η πώληση αυτού του δικαιώματος παραβιάζει όμως τόσες διατάξεις του Συντάγματος και του Διεθνούς Δικαίου που δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς με την καταμέτρηση τους . Για κάθε ενδεχόμενο όμως αναφέρω ότι η ΔΕΗ έχει υποχρέωση όχι μόνο να εκπληρώσει της συμβατικές της δεσμεύσεις αλλά και να τηρήσει το Σύνταγμα

ΤΜΗΜΑ Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120

- 2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

- 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Πουθενά όμως στο Σύνταγμα, στους νόμους που συμφωνούν με αυτό και στο διεθνές δικαίο δεν προβλέπεται η δυνατότητα μονομερούς παραβίασης συμβατικών υποχρεώσεων (κατ΄εντολή τρίτου), απειλής των πολιτών, εκβιασμού, εκφοβισμού και στέρησης βασικών για την επιβίωση τους αγαθών (για την εξασφάλιση των οποίων μάλιστα έχουν πληρώσει ή έχουν προσφέρει το χρηματικό αντίκτυπο και μάλιστα προκαταβολικά) αλλά ακριβώς το αντίθετο.

5. Η αίτηση αναιρέσεως, καθιστά σαφέστατα την ΔΕΗ συνυπεύθυνη και για τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονίας των Ελλήνων καθώς αποδεικνύει την ύπαρξη δόλου. Υπενθυμίζω ΟΤΙ, στις 2 Μαρτίου 2012 προσέφυγα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατά της Πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και παντός άλλου υπευθύνου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων, ΚΑΙ ΟΤΙ στην καταγγελία αυτή ισχυρίστηκα και απέδειξα ότι ένα από τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την εξαθλίωση και την εξόντωση του πληθυσμού είναι η πώληση του δικαιώματος στην ηλεκτροδότηση και ο συνοδευτικός εκβιασμός ο οποίος αποτελεί ένα μόνο μέρος της ασκούμενης εναντίον μας ψυχολογικής βιας.

Ενδεικτικό απόσπασμα :

” 1. Για να έχουμε ηλεκτροδότηση, πρέπει πρώτα να αγοράσουμε το σχετικό δικαίωμα από το κράτος (Βλπ Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) Σε περίπτωση μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε απειλούμαστε με διακοπή της παροχής, ασχέτως αν πληρώσαμε το ρεύμα και μάλιστα προκαταβολικά. Αυτό το δικαίωμα κοστίζει από 3 μέχρι 16 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο το οποίο θέλουμε να έχει ρεύμα. Δείτε σχετικά, τον από 10.11.2011 λογαριασμό του σπιτιού στο οποίο μένουμε και που έχει εξοφληθεί προκαταβολικά χωρίς όμως την καταβολή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε και τον επόμενο λογαριασμό, με την προειδοποίηση ότι εάν δεν καταβάλουμε ολόκληρο το ποσό θα μας κόψουν το ρεύμα. ( see attachment, electricity bills, second email) Άλλες τουλάχιστον 500000 οικογένειες έκαναν το ίδιο και διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο. Τελικά πληρώσαμε πάλι μόνο το ρεύμα και όλα τα υπόλοιπα βάρη, χωρίς όμως το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε “

Αναφορικά με τα ίδια εγκλήματα, πριν και μετά την δική μου προσφυγή, έχουν σταλεί άλλες 3 καταγγελίες οι οποίες μαζί με την δική μου αποτελούν μια ενιαία υπόθεση. Όλες οι προσφυγές έχουν δημοσιευθεί και είναι έτσι όλες πασίγνωστες πράγμα που σημαίνει ότι και η διοίκηση της ΔΕΗ τις γνώριζε. Πάρα ταύτα όμως και παρά την σχετική δικαστική απόφαση, συνεχίζει εν γνώση της πια τις ίδιες βλαβερές πρακτικές εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

6. Η προστασία των καταναλωτών και η επίλυση των συμβατικών διαφορών υπάγεται στην αρμοδιότητα των πολιτικών και όχι των διοικητικών δικαστήριων. Υπενθυμίζω ότι η συγκεκριμένη διαφορά προέκυψε λόγω μονομερούς παραβίασης συμβατικής υποχρέωσης της ΔΕΗ και διευκρινίζω ότι και αν ακόμα δεν θα μιλάγαμε για το δολοφονικό τέλος ηλεκτροδότησης, αλλά για κάποιο νόμιμο φόρο και πάλι η ΔΕΗ δεν θα είχε δικαίωμα διακοπής ρεύματος, καθώς η μη εκπλήρωση φορολογικών υποχρεώσεων δίνει μόνο την δυνατότητα αναγκαστικής εκτέλεσης για την είσπραξη της βεβαιωμένης οφειλής προς το δημόσιο και όχι στην διακοπή ρεύματος που δεν είναι μέσο αναγκαστικής εκτέλεσης και δεν επιφέρει κανένα έσοδο στο κράτος. Αντιθέτως μάλιστα, προκαλεί πρόσθετα έξοδα καθώς η διακοπή ρεύματος θέτει σε κίνδυνο την υγεία αλλά και την ίδια την ζωή των φορολογουμένων και όχι μόνο. Περιττό να πω ότι η είσπραξη φόρων γίνεται δωρεάν από το κράτος και ότι μόνο αυτό έχει υπό προϋποθέσεις το δικαίωμα αναγκαστικής εκτέλεσης για την είσπραξη των προαναφερόμενων βεβαιωμένων οφειλών των φορολογουμένων.

Χριστίνα Σαλεμή

http://justiceforgreece.wordpress.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5922.html

“Ζωή μας έχει γίνει κόλαση και πανηγυρίζετε που πήραμε την δόση;”

Στρώσανε κόκκινα χαλιά και πανηγύριζαν στον Σκάϊ μέχρι που τους γείωσε κανονικά η άλλοτε Πασοκάρα – ομαδάρα Ελένη Καλογεροπούλου. O Χρήστος Κούτρας και ο Νίκος Ευαγγελάτος χτυπιόντουσαν ότι πρόκειται για μια θετικότατη απόφαση που θα βάλει τις βάσεις για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας.

Μάλιστα ισχυριζόντουσαν οτι θα επωφεληθεί ταμάλλα και η Ελληνική μεσαία τάξη, για να εισπράξουν την απάντηση από την Καλογεροπούλου: “Θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας; θα βάλουν πετρέλαιο οι άπορες οικογένειες; Θα …καταργηθεί το χαράτσι και όλη η φοροεισπρακτική πολιτική; Θα σταματήσουν τα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά;”

Αμέσως ο Χ.κούτρας πήρε φόρα και άρχισε να φωνάζει εκσφενδονίζοντας φιλοκυβερνητικές θέσεις: “Τι λες Ελένη! Θα πέσουν χρήματα στην Ελληνική οικονομία, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν το εφάπαξ και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό τον οποίο επικαλούμαι, τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Δηλαδή να τους τα δώσουμε πίσω τα λεφτά; δεν τα θες;”

Επειδή όμως το anti-ntp.net παρακολουθεί τα πάντα, βρήκαμε και την απάντηση του Χάρρυ κλιν στον Κούτρα που ήτο και άμεση!



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2508.html

Δημόσιες σχέσεις και προβολή του ΔΟΛ (εξωτερική συνεργασία) αναλαμβάνει η Ετα Παγίδα-Σαμαρά(!)

"Το Βήμα: η «δικιά μας».... Έτα Παγίδα-Σαμαρά ....και τα "Τζάκια"
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=mesa--media&c=media&date=11/10/2009
- Δημόσιες σχέσεις και προβολή του ΔΟΛ (εξωτερική συνεργασία) αναλαμβάνει η Ετα Παγίδα-Σαμαρά(!)

Ναι ....το πάλε ποτέ - υποτίθεται- "προοδευτικό Βήμα", "αναφέρεται" τώρα στην κουνιάδα(;) του "δεξού" -κατά Σημίτη- Α. Σαμαρά, με την πρoσφώνηση η "δικιά μας" ! ....και μετά σου λένε ότι τα ΜΜΕ κρατάνε σταθερή πολιτική γραμμή και δεν πάνε κάθε φορά, στην ίδια κατεύθυνση όπου και τα "στενά" τους συμφέροντα.

Εκτός κι αν άλλαξε ρότα η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη και δουλεύει πλέον ψιλό γαζί ....συλλήβδην τους οπαδούς της!

Περιμένεις να σε σώσει ....φουκαρά Έλληνα, η πρώτη "Άνοιξη" του Α. Σαμαρά και η χάϊ σοσάϊτι ιν Γκρις ;

Νομίζεις ότι αυτοί που σ' έσπρωξαν στην άβυσσο της ανέχειας και της εξαθλίωσης, θα σε βγάλουν τώρα από τις "παγίδες και τα δίχτυα" των αδιέξοδων που οι ίδιοι σε ενέπλεξαν και που πιαστήκαμε όλοι μαζί οι αφελείς ;
http://www.youtube.com/watch?v=4H4_jMH5cPE

Θα φέρουν συνέλληνες, την "άνοιξη" στην Ελλάδα τα "Τζάκια" που -ιστορικά- της έχουν συσσωρεύσει μύρια-όσα δεινά, διαπλεκόμενα -εκάστοτε- με την πολιτική και οικονομική ολιγαρχία, τα ΜΜΕ, την ευκαιριακή πλουτοκρατία και τους ψευτοκουλτουριάριδες της "υψολής" κοινωνίας;

Αν αυτό πιστεύουμε ....φοβούμαι ότι έχει επέλθει πλήρης "αποκολοκυνθοποίηση", του νου, της σκέψης και της λογικής μας, οφειλόμενης -όχι σε αεροψεκασμούς- σε αγνώστου προελεύσεώς και αιτίας μεταλλάξεις, τη συνευθύνη πάντων ημών, πονηρών τε και αφελών !
Όχι, χίλιες φορές όχι, ....αυτοί είναι του "κάτω κόσμου η -υποχθόνια- πονηριά", που θέλει να σου αρπάξει την χώρα σου, τα υπάρχοντά σου και την ζωή σου.

ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΦΙΛΌΠΤΩΧΕΣ" ΚΡΥΟΠΛΑΣΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΈΣ ΚΥΡΊΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ....ΕΙΝΑΙ "ΨΕΎΤΙΚΕΣ", ΈΧΟΥΝ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

http://www.tovima.gr/flash/article/?aid=422140

Στα κόκκινα η «δικιά μας» Έτα Παγίδα - Σαμαρά με την Άρτεμη Ζενέτου











ΣΧΕΤΙΚΆ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑΤΑ
http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CE%88%CF%84%CE%B1
- Ελληνίδα κοσμική και κοινωνική χορηγός.
http://blogs.gossip-tv.gr/politi/2012/04/03/oi-pragmatika-kompsoteres-tis-evdomadas/
..τη λατρεμένη μου Ετα Παγίδα-Σαμαρά με grand chic εμφάνιση και.. χωρίς προσπάθεια (οι περισσότερες είναι τεχνητές και κάνουν μπαμ χιλιόμετρα μακρυά)..

Φήμες για ένταλμα σύλληψης του Γιάννου Παπαντωνίου

Δεν φαίνεται να επαληθεύονται -τουλάχιστον προς το παρόν- οι φήμες που κατακλύζουν το διαδίκτυο, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στη διαδικτυακή της έκδοση , για σύλληψη του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ "για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι" Γιάννου Παπαντωνίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, το ένταλμα έχει εκδοθεί και θα ενεργοποιηθεί εντός των επομένων ωρών. Είδομεν....

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters