Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ. Τί δέν θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012

Μιλάει στην «Ελεύθερη Έρευνα»
ο καθηγητής φυσικής, δρ. Κ. Ξαπλαντέρης


Άλλη μια παγκόσμια τρομολαγνεία βρίσκεται στην κορύφωσή της τις μέρες μας, σχετική με την επερχόμενη συντέλεια τού κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012, η οποία μάλιστα είχε δήθεν προβλεφθεί από ένα ημερολόγιο των Μάγιας.

Διαδόθηκε επίσης, ότι θα γίνει σύνοδος των πλανητών τού ηλιακού μας συστήματος, που θα επιφέρει μεγάλες καταστροφές και αλλαγή των πόλων τής Γης, θα μάς πλήξουν ηλιακές καταιγίδες, ότι ένας μεγάλος πλανήτης, ο Hercolubus ή ο Nibiru (πατρίδα των νεφελείμ και των ελωχείμ) είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γή κ.λπ. ανόητα σενάρια.

Αν κάποιος πλανήτης κατευθυνόταν προς τη Γη, θα το ξέραμε δεκαετίες πριν. Αν είχε φτάσει σε σημείο να συγκρουσθούμε μέσα σε λίγες μέρες, θα μπορούσαμε να τον δούμε στον ουρανό με γυμνό μάτι χωρίς τηλεσκόπιο.

Όλα αυτά τα ουφολογικά και καταστροφολογικά σενάρια διαψεύδει ο καθηγητής φυσικής, δρ. Κωνσταντίνος Ξαπλαντέρης, ειδικός στην πρόγνωση και την ερμηνεία χαοτικών πλασματικών φαινομένων, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην «Ελεύθερη Έρευνα».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΞΑΠΛΑΝΤΕΡΗ

«Ε.Ε.»: Τι είναι η σύνοδος των πλανητών» και πότε θα γίνει;

- Υπάρχει σύνοδος πλανητών, όπου ευθυγραμμίζονται Ήλιος-Γη-άλλος πλανήτης/ες και σύνοδος Σελήνης, όπου ευθυγραμμίζονται Γη-Ήλιος-Σελήνη. Στις εκλείψεις, που συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνοδικούς μήνες), ευθυγραμμίζονται Γη-Ήλιος-Σελήνη και δεν γίνεται τίποτε το καταστροφικό πάνω στη Γη. Γιατί να συμβεί τώρα; Αν και δεν προβλέπεται κάποιο μεγάλο αστρονομικό φαινόμενο για το προσεχές μέλλον.

 

Ο Κωνσταντίνος Ξαπλαντέρης είναι πτυχιούχος φυσικής και αριστούχος διδάκτορας τού ΕΚΠΑ, επί πολλά χρόνια επιστημονικός συνεργάτης τού ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και αναπληρωτής καθηγητής τής ΣΣΕ.

Είναι εξειδικευμένος στη φυσική τού πλάσματος έχοντας μεγάλη εργαστηριακή-πειραματική εμπειρία, ενώ διαθέτει ταυτόχρονα τη θεωρητική γνώση για τη πρόγνωση και την ερμηνεία των χαοτικών πλασματικών φαινομένων. 

Οι τελευταίες ερευνητικές αναζητήσεις του είναι η χαοτική συμπεριφορά τού πλάσματος, η σταθεροποίηση των πλασματικών ασταθειών, η γενίκευση τής θεωρίας των διαταραχών και η δημιουργία μαθηματικών μοντέλων για την προσεγγιστική επίλυση άλυτων προβλημάτων. 



«Ε.Ε.»: Δηλαδή, στις 21 Δεκεμβρίου δεν θα γίνει σύνοδος πλανητών;

- Όχι βέβαια! Εξ άλλου είναι αδύνατον να καθορισθεί κάτι τέτοιο, ούτε οι τροχιές των αστέρων, σύμφωνα με τη θεωρία τού χάους, η οποία λέει, ότι «καμμία τροχιά δεν είναι ακριβώς ίδια με μια προηγούμενη άλλη». Καμμία τροχιά δεν είναι απολύτως ίδια με μια προηγούμενη ή θα είναι ίδια με μια επόμενη. Συνεπώς, η ακριβής περιγραφή της δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί. Ευθυγραμμίσεις γίνονται και θα εξακολουθούν να συμβαίνουν, αλλά με διαφορετικό τρόπο (διαφορετικές αποστάσεις των άστρων). Σύνοδοι των άστρων θα γίνονται, αλλά ουδεμία καταστροφή θα προξενήσουν, όπως δεν το έκαναν μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά, τα απαντά η θεωρία τού χάους, η οποία χονδρικά λέει, ότι «όλα τα πράγματα έχουν την αιτία τους», δηλαδή στηρίζεται πάνω στο νόμο τής αιτιότητας. Κάθε τι, που συμβαίνει, συμβαίνει, γιατί υπάρχει κάποιο αίτιο. π.χ. λέμε, σήμερα βρέχει. Γιατί βρέχει; Γιατί έχει σύννεφα. Γιατί έχει σύννεφα; Γιατί δημιουργήθηκαν υδρατμοί κ.λπ.. Το τελικό αίτιο οι αρχαίοι το είχαν ονομάσει «γενεσιουργό αιτία» ή «το πρώτο κινούν» ή «έσχατο λόγο».

Το νόμο τής αιτιότητας, η επιστήμη σήμερα τον εφαρμόζει στα απλά προβλήματα και εξάγει αποδεκτά αποτελέσματα (π.χ. το αυτοκίνητο σε δυο ώρες θα φθάσει στη Λαμία). Αυτό όμως, ισχύει, όταν ένα φαινόμενο το εξετάζουμε με προσεγγιστική λύση (χονδροειδώς), αλλά στα πλείστα των φαινομένων τής φύσης, παρουσιάζονται πολλοί παράγοντες και παράμετροι. Γι΄αυτό και λέμε, ότι τα προβλήματα είναι «πολυ-παραμετρικά».

  

Ακόμα κι η NASA αναγκάστηκε να ασχοληθεί με την υποτιθέμενη συντέλεια
και με ανάρτηση στον ιστότοπό της διέψευσε όλα τα καταστροφολογικά σενάρια.



Άλλωστε και τα προβλήματα τής οικονομίας είναι «πολυ-παραμετρικά». Δηλαδή, οι οικονομολόγοι βγάζουν νούμερα χωρίς να λάβουν υπʼ όψη τους τον τάδε παράγοντα, τον δείνα παράγοντα, την ψυχολογία κ.λπ. κι έτσι είναι αδύνατον να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν, αλλά κάποιο άλλο.

Πάντα, τα προβλήματα, που είναι και ονομάζουμε «πολυμετρικά», αλλιώς τα προ-υπολογίζουμε κι αλλιώς βγαίνουν. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις λεγόμενες «αρχικές συνθήκες». Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την κίνηση των αστέρων. Δεν υπάρχει υπολογιστής να μάς δώσει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, έχω έναν υπολογιστή εγώ, έναν εσείς. Εάν βάλουμε πέντε δεκαδικά ψηφία, άλλο αποτέλεσμα θα δώσει ο δικός μου υπολογιστής κι άλλο ο δικός σας και μάλιστα, όταν το αποτέλεσμα προκύπτει μετά από «ανακυκλώσεις», γιατί υπάρχουν και τα «ανακυκλούμενα» προβλήματα. Δηλαδή: βάζουμε δεδομένα σʼ έναν υπολογιστή και βγάζει ένα αποτέλεσμα. Τοποθετούμε το πρώτο αποτέλεσμα στην ίδια μαθηματική σχέση και προκύπτει το δεύτερο αποτέλεσμα, το εισάγουμε κι αυτό στην ίδια αναδρομική σχέση και προκύπτει το τρίτο αποτέλεσμα και ούτω καθ’ εξής. Αν ξεκινήσουμε τον υπολογισμό με ελαφρώς διαφορετικό αρχικό νούμερο θα προκύψει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Έτσι είναι κι η τροχιά τής Γής γύρω από τον Ήλιο. Δεν εξαρτάται μόνον από τον Ήλιο, γιατί η Γή δεν επηρεάζεται μόνον από τον Ήλιο. Επηρεάζεται κι από τους πλανήτες, από τη Σελήνη και από δεκάδες άλλους παράγοντες. Συνεπώς, ούτε μέθοδος υπάρχει ούτε υπολογιστές ούτε μαθηματικός τύπος, ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε την ακριβή τροχιά των πλανητών. Αφού δεν ξέρουμε τις τροχιές, τότε πώς μπορούμε να ξέρουμε την ακριβή ευθυγράμμισή τους;


«Ε.Ε.»: Τότε, γιατί έδωσαν αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία;

- Την έδωσαν εκείνοι, οι οποίοι απλουστεύουν τα πράγματα και θέλουν να εντυπωσιάσουν. Πολλές φορές και στην επιστήμη λειτουργούν οι κανόνες τής αγοράς. Τί «πουλάει;» Και τί θα εξασφαλίσει προβολή, εντυπωσιασμό και πάει λέγοντας. Αφήστε πιά τους δημοσιογράφους. Και ο Όρσον Γουέλς κάποτε είχε μιλήσει από ραδιοφώνου για τη συντέλεια τού κόσμου κι έκανε τον κόσμο άνω-κάτω. Είναι πολλοί, που απλά παίζουν. Τέτοιες κοσμογονικές καταστροφές δεν γίνονται.


«Ε.Ε.»: Άρα οι επιστήμονες αναμένουν κάτι να γίνει ή να μήν γίνει;

- Σίγουρα, να μήν γίνει.

 


Μέσα στο κλίμα πανικού δημιουργήθηκε μια μεγάλη βιομηχανία παγκοσμίως με κατασκευές ειδικών υπόγειων και καταφυγίων προστασίας έναντι τής δήθεν επερχόμενης καταστροφής, που απέφερε μεγάλα κέρδη.


«Ε.Ε.»: Τι άποψη έχετε για την παγκόσμια ανησυχία;
Γιατί αρκετοί πείστηκαν να περιμένουν μια μεγάλη καταστροφή; 


- Η επιστήμη είναι σημερινή. Και λέω σημερινή, γιατί αύριο μπορεί να έχει αλλάξει, τροποποιήσει ή και απορρίψει τις απόψεις της. Με τα δεδομένα, που έχουμε σήμερα, ο γαλαξίας μας και ο γαλαξίας τής Ανδρομέδας προβλέπεται να συγκρουσθούν μετά από τέσσερα δισεκατομύρια χρόνια, χρόνος απείρως μεγαλύτερος από τον χρόνο εμφάνισης τού ανθρώπου πάνω στη Γη. Αν και τότε εξακολουθούν να ζουν πάνω στη Γη νοήμονα όντα (κάτι σαν τον «εξελιγμένο» άνθρωπο), θα έχουν προσαρμόσει τη λογική τους και τον τρόπο σκέψης, ώστε να αντιλαμβάνονται τις τότε εξελίξεις των αστέρων.

Τέτοιες συγκρούσεις αστρογένεσης βλέπουμε να συμβαίνουν στις συγκρούσεις άλλων γαλαξιών τού σύμπαντος. Δεκάδες τέτοιες συγκρούσεις έχουν καταγραφεί από τα μεγάλα τηλεσκόπια. Στο παρελθόν, όταν οι γαλαξίες ήταν μικρότεροι και οι αποστάσεις μεταξύ τους πολύ πιο μικρές, τέτοιου είδους συγκρούσεις ήταν συνηθισμένο φαινόμενο.

Εκτός όμως από τα εκατομμύρια των εμφανίσεων νέων άστρων, η σύγκρουση δύο γαλαξιών θα τροφοδοτήσει και άλλου είδους διαδικασίες επίσπευσης τού  θανάτου μεγάλων άστρων με την μορφή σούπερ-νόβα εκρήξεων.

Παρά τις τεράστιες βαρυτικές δυνάμεις, που θα ασκούνται κατά τη διάρκεια τής σύγκρουσης, κανένα από τα δισεκατομμύρια άστρα, που αποτελούν τους δύο γαλαξίες, δεν έχει την πιθανότητα να συγκρουσθεί με κάποιο άλλο. Αυτό οφείλεται στις τεράστιες αποστάσεις που χωρίζουν τʼ άστρα μεταξύ τους.

Όμως, τα διάφορα αέρια, που βρίσκονται στον ενδοαστρικό χώρο ανάμεσα στʼ αστέρια, θα υποστούν ένα ιδιαίτερα έντονο σόκ (κρούση), αφού η σύγκρουσή τους θα θέσει σε ενέργεια μια τεραστίων διαστάσεων διαδικασία αστρογένεσης.

Κι ενώ σήμερα, τέτοιου είδους εκρήξεις συπερ-νόβα παρατηρούνται μια κάθε 300 περίπου χρόνια, στη διάρκεια τής σύγκρουσης, οι συπερ-νόβα εκρήξεις θα φθάσουν τις 1.000 κάθε χρόνο, λόγω πυκνότητος των αστεριών.

  









Η επένδυση στην καταστροφή τού κόσμου έχει αποφέρει κέρδη με ταινίες, βιβλία, sites κ.ά. κι επειδή ο φόβος πουλάει, θα συνεχιστεί κι όπως είχαμε κατ’ επανάληψη πολλούς φόβους στο παρελθόν, σίγουρα θα έχουμε και πολλούς άλλους φόβους με μετατιθέμενη προς το μέλλον την εκάστοτε ημερομηνία τής υποτιθέμενης επερχόμενης καταστροφής.
 

«Ε.Ε.»: Και ο πλανήτης Γή πόσο θα επηρεαστεί τότε;

- Αυτό είναι ένα ερώτημα. Θα κατορθώσει άραγε ο πλανήτης Γή να ξεφύγει από τις τεράστιες βαρυτικές δυνάμεις, που θʼ ασκούνται γύρω του ή θα έχει κάποια άλλη διαφορετική τύχη μετά από δισεκατομμύρια χρόνια;

Οι πιθανότητες να μήν επηρεαστεί ιδιαίτερα η Γή είναι πολύ μεγάλες. Υπάρχει όμως πιθανότητα να εκσφενδονισθεί μακρυά από την παρούσα γαλαξιακή τροχιά τού ηλιακού συστήματος και μαζί με τον Ήλιο μας να ξεκινήσει ένα αέναο ταξίδι ανάμεσα στʼ άστρα τού καινούργιου γαλαξία, που τελικά, μετά από 1 δισεκατομμύριο χρόνια, θα έχει δημιουργηθεί με άλλη σύσταση, από την ένωση δύο μικρότερων γαλαξιών.

Ο κυρίαρχος τής γής, είναι ο Ήλιος. Η βαρυτική δύναμη, που ασκεί ο Ήλιος επάνω στη γή, είναι τόσο μεγάλη, ώστε ό,τι και να συμβεί να μήν επηρεάσει στην ουσία οποιαδήποτε κατάσταση επάνω στη Γή. Θα αντέξει τις βαρυτικές πιέσεις, που θα δεχθεί κατά την σύγκρουση των δύο γαλαξιών. Το πολύ-πολύ να «ολισθήσει» μαζί πάντα με τον Ήλιο μέσα στο νέο γαλαξία, που θα προκύψει από την σύγκρουση των δυο παλαιών γαλαξιών.


«Ε.Ε.»: Εχουν κάποιο λόγο να φοβίζουν τον κόσμο;

- Όχι, δεν βλέπω κανένα συμφέρον ή κάτι οργανωμένο σε όλα αυτά. Απλά, θέλουν να εντυπωσιάσουν. Οι αστρολόγοι επί παραδείγματι. Θέλουν να προσδώσουν κάποιο κύρος, κάποια υπόσταση, να στρέψουν τα φώτα τής δημοσιότητας στο επάγγελμά τους. Τα υποθάλπουν όλα αυτά, γιατί τους αρέσουν.

  






Εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες στα ΜΜΕ διάφοροι δημοσιογράφοι, αλλά και πολλοί άλλοι, ειδικοί ή μή, οι οποίοι με ειρωνικό τις περισσότερες φορές ύφος χλεύαζαν την πίστη των αφελών για τη δήθεν επερχόμενη συντέλεια στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Χριστιανοί όμως όντες όλοι τους, δεν μπορούν να αντιληφθούν, ότι κι οι ίδιοι εξ ίσου αφελείς είναι πιστεύοντας, ότι θα γίνει κάποτε σε απροσδιόριστο χρόνο στο μέλλον μια άλλη συντέλεια, αυτή, που περιγράφεται στο ευαγγέλιο. Επί πλέον θεωρούν τέτοιες ανόητες ζωγραφιές, όπως η εικονιζόμενη αγιογραφία ως ιερές και τους προσδίδουν τον απαιτούμενο σεβασμό.



«Ε.Ε.»: Κάθε τόσο βγάζουν και μια νέα ημερομηνία καταστροφής και κατόπιν την μεταθέτουν. 

- Η μετάθεση τής χρονολογίας και τής ημερομηνίας είναι αναγκαίο κακό εφʼ όσον δεν συμπίπτει με τις προβλέψεις τους. Απλά, ομολογούν την αποτυχία τους. Προσωπικά, δεν πιστεύω, ότι αυτά τα οποία ισχυρίζονται, τα πιστεύουν και οι ίδιοι.
Aγγελική Pέτoυλα


Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/21-2012_20.html#ixzz2FdBBde3m
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Άστραψε και βρόντηξε για άλλη μια φορά η ΑΠΑΤΗ περί «ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης».


Με διαδικασίες «εξπρές» ο Άρειος Πάγος έβγαλε μια απόφαση για τη ΦΡΙΚΗ των χαρατσιών, όπως ακριβώς πρόσταξε η κατοχική κυβέρνηση, ανατρέποντας την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας…
 
Η «Τάξη» αποκαταστάθηκε!

Το Ανώτατο Δικαστήριο ευθυγραμμίστηκε πλήρως 


με τα πραξικοπηματικά διατάγματα μιας κατοχικής κυβέρνησης ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η δικαστική εξουσία ΟΧΙ μόνο δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά είναι και ο ψυχρός «εκτελεστής» των αποφάσεων της χρηματιστηριακής «μαφίας» και των πολιτικών τους ανδρεικέλων…

Ακόμα και όταν η κρίση κατάρρευσης του καθεστώτος προκαλεί και αποτυπώνει ρωγμές στο δικαστικό πυλώνα του καθεστώτος (η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου), έρχεται το Ανώτατο όργανο του καθεστώτος, ο Άρειος Πάγος, να αποκαταστήσει την καθεστωτική (κατοχική) Τάξη…
  

 Για να αποκαλυφτεί όλη αυτή η μυθολογία περί «ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης», καλό είναι να δούμε το σκεπτικό του Αρείου Πάγου: Είναι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σκεπτικό της κατοχικής κυβέρνησης, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ σκεπτικό ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ των δωσίλογων ανδρεικέλων…

Στο όνομα του «Δημοσίου Συμφέροντος» και ο Άρειος Πάγος νομιμοποίησε το αντισυνταγματικό πραξικόπημα της κυβέρνησης!!!

Ποιο είναι αυτό το «Δημόσιο Συμφέρον; Η κτηνώδης λεηλασία των «κολασμένων της Γης»: των κατασπαραγμένων εργατικών και λαϊκών στρωμάτων…

Αυτό είναι το «εθνικό συμφέρον» και αυτή η «νομιμότητα» του καθεστώτος:
Η Αποτρόπαια, κανιβαλική ΛΕΗΛΑΣΙΑ και ο ΘΑΝΑΤΟΣ του λαού!!!

Κάποια παραδείγματα, απλώς, ενδεικτικά, γύρω από το πώς εννοούν το «εθνικό συμφέρον» και το ποια είναι η «νομιμότητά» τους:

Κόψιμο μισθών…
Κόψιμο συντάξεων…
Χαράτσια…
Διαρκής φορολογική λεηλασία…
Κλοπή ασφαλιστικών ταμείων
Δικαίωμα συνταξιοδότησης μετά θάνατον…
Χαράτσια σε Νοσοκομεία, αυξήσεις στα εισιτήρια, στο πετρέλαιο, στη ΔΕΗ κ.λπ…
Ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου, μετατροπή της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ και πάρα πολλά άλλα…


ΟΛΑ αυτά για το «εθνικό συμφέρον» και με τη βούλα της δικαστικής «νομιμότητας»!!!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, λοιπόν, του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα, η διάλυση και η ΚΑΤΟΧΗ της ελληνικής κοινωνίας από τις χρηματιστηριακές ύαινες και τα κοράκια των τοκογλύφων είναι «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ» και «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»…

Οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τους, τα πραξικοπήματά τους, τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους και ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ τους είναι «εθνικό συμφέρον» και «νομιμότητα»…


Είναι καιρός πλέον να ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ο ελληνικός λαός για να επιβάλει τη δική του ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, τη μόνη πραγματική, στη βάση των δικών του συμφερόντων, των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας…







 http://resaltomag.blogspot.gr/2012/12/blog-post_20.html#more
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_522.html

ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

Δεν είμαστε όλοι μετανάστες. Εμείς – σε αντίθεση με σένα – ξέρουμε καλά από που κρατάει η σκούφια μας. Κι όσοι από μας γίναμε μετανάστες, ξέραμε τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στους άλλους λαούς και αξιοπρέπεια απέναντι στον εαυτό μας…

γράφει ο REPORTO

Όχι ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Δεν εμπορευτήκαμε όλοι εμείς την εθνική ταυτότητα και δεν μετατρέψαμε όλοι μαζί τη σημαία του τόπου μας σε …….  >>>>>>>>

σημαία ευκαιρίας, για να εξασφαλίσουμε την ασύδοτη δράση των κατευθυνόμενων εισβολέων στη χώρα μας. Αυτό το άθλιο έργο, μόνο άθλιοι με μηδενική εθνική συνείδηση θα μπορούσαν να το επιτελέσουν…

Όχι ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Εμείς δεν παζαρέψαμε ποτέ τον ανθρωπισμό μας απέναντι σε όποιον τον έχει ανάγκη πραγματικά. Αλλά ανθρωπισμός δε σημαίνει να βγάζεις στο σφυρί πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας που αγαπάς. Κάτι τέτοιο μονάχα μια πολιτική συμμορία

Που αντιμετωπίζει εχθρικά και με μίσος, μια πατρίδα που ουδέποτε αγάπησε, θα μπορούσε να το κάνει…

Όχι ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Ο ανθρωπισμός δεν ταυτίζεται με τη συμμοριακή διαχείριση των εθνικών και των πολιτισμικών αξιών ενός λαού. Επιβάλλει αντίθετα τη διακριτό και προσεκτικό διαχωρισμό τους από την αυτονόητη αλληλεγγύη την ανθρώπινη, κι αυτή την αυτονόητη αλήθεια, μόνο ορκισμένοι δωσίλογοι αρνούνται συνειδητά να την κατανοήσουν.

Όντως ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Δε φταίνε οι ξένοι για τα πάντα σ αυτόν τον τόπο. Φταίνε οι Εφιάλτες που άνοιξαν διάπλατα την κερκόπορτα, τόσο στις λεγεώνες των κατευθυνόμενων εισβολέων, όσο και στην μπότα της ξένης κατοχής. Και σ αυτό το θλιβερό ρόλο, εσύ και το κόμμα σου, υπήρξατε οι κατάπτυστοι πρωταγωνιστές…

Η χώρα μας ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Δεν έγινε προορισμός πολιτισμών αλλά στόχος φονταμενταιστών εισβολέων. Και συνεργός σ αυτή την επιχείρηση ντροπής υπήρξαν ντόπια νεοταξίτικα φερέφωνα, που η κοινωνία έκανε το λάθος να τους εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση του τόπου…

Όχι ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Σύμμαχοί μας στον αγώνα ενάντι στην αδικία και την ανομία, δεν μπορούν να είναι οι δολοφόνοι με τα τσεκούρια που κυκλοφορούν ανεμπόδιστα στις γειτονιές της Αθήνας, ούτε οι πεινασμένοι βιαστές της κάθε αμέριμνης γερόντισσας…

Πως τολμάς βρε άθλιε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Να βάζεις στο στόμα σου τον Όμηρο για να δικαιολογήσεις μέσα από αυτό τα σύγχρονα εθνοκτόνα αίσχη σε βάρος του Ελληνισμού και της πατρίδας??? Εκεί που έχεσε ο Όμηρος φύτρωσαν οι σύγχρονοι Παπανδρέλληνες με τα πράσινα σημαιάκια και τα πλαστικα ιδανικά που πλαισίωναν τις πράσινες συγκεντρώσεις ντροπής…

Όχι βρε άθλιε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Αυτές οι ορδές δεν είναι μια επένδυση στο μέλλον της πατρίδας μας. Είναι ο Δούρειος ίππος του αφανισμού της. Είναι η πέμπτη φάλαγγα των κατοχικών ΕΟΖ που απειλεί να εξωβελίσει και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη από τον τόπο του και τη γη του…

Όχι βρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη…

Δεν ήταν δική μας επιλογή η προστασία των κοινών ευρωπαϊκών συνόρων, με τη μετατροπή της χώρας μας σε χωνευτήρι του πολυπολιτισμού. Αυτή ήταν μια ολέθρια επιλογή με ανθελληνική ταυτότητα, που μόνο πεμπτοφαλαγγίτες και εφιάλτες θα τολμούσαν ποτέ να δρομολογήσουν…

Και τέλος πριν τολμήσεις άθλιε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη να μιλήσεις για ρατσισμό και κυρίως για φόβο, τόλμα να περπατήσεις τις γειτονιές της χώρας που κυβέρνησες προκειμένου να δεις ποιός ποιόν φοβάται πραγματικά.

Φοβούνται οι ορδές των δολοφόνων που κυκλοφορούν και πλιατσικολογούν ανενόχλητοι ή ο απλός Έλληνας πολίτης που ελέω της πολιτικής που εφάρμοσες δεν τολμά πλέον να κοιμηθεί ήσυχος ούτε στο ίδιο του το σπίτι…

Τόλμα βρε άθλιε πολιτικέ αγύρτη να καταμετρήσεις τους δολοφονημένους Έλληνες πολίτες από τα δολοφονικά χέρια των Παπανδρελλήνων και βάλε στην άλλη μεριά της ζυγαριάς τα “θύματα” της ρατσιστικής βίας την οποία επικαλείσαι, και τότε θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος…

Μάθε λοιπόν ότι αυτή η κοινωνία που τόσο εύκολα λοιδωρείς, γνώρισε τις ορδές του πολυπολισμού σου, να γδέρνουν το πετσί της, την ώρα που για σένα η μοναδική επαφή με τον όλεθρο, είναι οι φιλιππινέζεςοικιακοί βοηθοί και οι κηπουροί που χρησιμοποιείς στο “φτωχικό” σου…

Και για όσους αναγνώστες διατηρούν ακόμη αντοχές στο ψέμμα, την υποκρισία και τον πολιτικό θεατρινισμό, παραθέτουμε το άρθρο του πεμπτοφαλαγγίτη πρωθυπουργού, που αφού παρέδωσε αδίστακτα την ίδια του τη χώρα, δε διστάζει να φορέσει το φερετζέ του ανθρωπισμού, και να διδάξει καρτερικότητα την εξαθλιωμένη πλέον Ελληνική κοινωνία…

Διαβάστε και αηδιάστε ελεύθερα… Κάνει καλό στην οργή… Θα τη χρειαστούμε!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Με άρθρο που δημοσιεύεται στην προσωπική του ιστοσελίδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης και τίτλο: «Απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό» ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίζεται τους μετανάστες.

Ο κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι «πρόσφατα γίναμε εμείς, η δικιά μας πατρίδα, η Ελλάδα, προορισμός επιλογής πολλών και διαφορετικών πολιτισμών. Όσοι, για αυτά τα φαινόμενα, χτίζουν πάνω στον θυμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, απλά καλλιεργούν μίση. Και το μίσος δεν αποτελεί λύση» και επισημαίνει:

«Πόσο αστείο ακούγεται αλήθεια, ότι “για όλα φταίνε οι ξένοι”. Δηλαδή, ο Έλληνας μετανάστης στην Αμερική, τον Καναδά, την Βραζιλία, την Ρωσία, όσοι ζουν στην Γερμανία, στην Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, αυτοί αποτελούν κατά τους ρατσιστές τους φταίχτες, είναι και αυτοί υπαίτιοι οποιασδήποτε οικονομικής δυσπραγίας ή δυσκολίας στις χώρες αυτές. Αυτό υποστηρίζουν ουσιαστικά οι σημερινοί νεοναζί στη χώρας μας». Κατά τον πρώην πρωθυπουργό «Αντί να μας φταίνε οι μετανάστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι καθημερινοί μας σύμμαχοι, αλληλέγγυοι απέναντι στην αδικία και την ανομία, την ανισότητα και την εκμετάλλευση».

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Παπανδρέου:

«Η μετανάστευση και η προσφυγιά, είναι μέρος της ιστορικής πορείας του Ελληνισμού.
Μετανάστες είμαστε όλοι. Ο καθένας μας.

Εδώ και χιλιετίες το ταξίδι, η μετανάστευση, η ξενιτιά, είναι μέρος της κοινής μας πορείας, της ιστορίας και της μυθολογίας μας.

Ο Όμηρος με την Οδύσσεια -και την Ιλιάδα- αποτέλεσε τη βάση της παιδείας μας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Οι ελληνικές αποικίες παλαιότερα, οι παροικίες αργότερα, άνθισαν ακόμη και επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κρατώντας ζωντανή την γλώσσα, την ιστορία και την παράδοσή μας.

Τα τελευταία 100 χρόνια ζήσαμε αλλεπάλληλα κύματα μετανάστευσης και προσφυγιάς του Ελληνισμού, ενώ πρόσφατα γίναμε εμείς, η δικιά μας πατρίδα, η Ελλάδα, προορισμός επιλογής πολλών και διαφορετικών πολιτισμών.
Όσοι, για αυτά τα φαινόμενα, χτίζουν πάνω στον θυμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, απλά καλλιεργούν μίση. Και το μίσος δεν αποτελεί λύση.
Αντίθετα δημιουργεί χάσματα, ρήξεις, βία και αδικία. Βία που θα αγγίξει εμάς και τα παιδιά όλων μας, σήμερα και αύριο.

Είναι μια κακή επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας.
Δημιουργεί αδιέξοδα, αποδυναμώνει τις κοινωνίες μας αντί να παρέχει λύσεις.
Πόσο αστείο ακούγεται αλήθεια, ότι “για όλα φταίνε οι ξένοι”.
Δηλαδή, ο Έλληνας μετανάστης στην Αμερική, τον Καναδά, την Βραζιλία, την Ρωσία, όσοι ζουν στην Γερμανία, στην Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, αυτοί αποτελούν κατά τους ρατσιστές τους φταίχτες, είναι και αυτοί υπαίτιοι οποιασδήποτε οικονομικής δυσπραγίας ή δυσκολίας στις χώρες αυτές.
 

Αυτό υποστηρίζουν ουσιαστικά οι σημερινοί νεοναζί στη χώρας μας.
Μετατρέπουν έτσι την πραγματική αντίθεση μεταξύ δικαίου και αδίκου, ανομίας και ευνομίας, διαφάνειας και αδιαφάνειας, ιδιοτελούς συμφέροντος και κράτους δικαίου, ανισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, σε μια διαδικασία γκρίζα, χωρίς ιδεολογία και πολιτική ταυτότητα, που οδηγούν στη βία.
 

Τη βία, που με τη σειρά της, ενισχύει ακόμη περισσότερο τους ισχυρούς και τα κατεστημένα συμφέροντα.
Και έτσι, πίσω από το γκρίζο, σιγά σιγά, όλοι βρίσκονται σε θέση διωκόμενου, μετατρέπονται σε “ξένους” στα μάτια των υπερασπιστών μιας δήθεν και σίγουρα κτηνώδους καθαρότητας.
 

Βέβαια δεν εθελοτυφλούμε. Έχουμε πολλά να αλλάξουμε στην Ευρώπη.
Δεν παραβλέπουμε τις ευθύνες της ΕΕ να διαμορφώσει μια σοβαρή πολιτική που θα κατανέμει τα βάρη της μετανάστευσης (παράνομης και μη) καθώς και της προσφυγιάς, μεταξύ των χωρών – μελών της Ευρώπης.
 

Δεν παραβλέπουμε την ευθύνη τους να προστατέψουν τα κοινά ευρωπαϊκά σύνορα, που αρχίζουν από τα νησιά μας και φτάνουν μέχρι τον Έβρο – μια ευθύνη που τα τελευταία χρόνια με σκληρές διαπραγματεύσεις καταφέραμε να κατανοήσουν και να ανταποκριθούν σε κάποιο βαθμό με συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.
 

Δεν παραβλέπουμε τις ευθύνες της διεθνούς κοινότητας, που είτε με την αβλεψία είτε με σκόπιμες πολιτικές επιλογές, ανέχεται τις εθνοτικές συγκρούσεις, την καταπίεση, την αδικία, την φτώχεια, αλλά και την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος με την εξέλιξη της κλιματικής αλλαγής.
 

Όλα αυτά είναι που εντείνουν την ανάγκη του κατατρεγμένου ανθρώπου για φυγή και διεκδίκηση μιας καλύτερης μοίρας σε μια άλλη γωνιά του κόσμου.

Ξέρουμε ότι η χώρα μας, όπως και κάθε χώρα, έχει πεπερασμένα περιθώρια υποδοχής μεταναστών.
Ξέρουμε όμως, ότι πολλές φορές όσοι φθάνουν στα παράλια και τα σύνορά μας βρίσκονται στην Ελλάδα από ανάγκη.

Τους “κυνηγούν” οι συνθήκες που βιώνουν. Και εδώ -παρά τις δυσκολίες- βρίσκουν καλύτερες συνθήκες.
Όπως έσπρωξαν και εμάς πολλές φορές να αναζητήσουμε θαλπωρή σε έναν ξένο τόπο.
Η μετανάστευση είναι και θα είναι μέρος της καθημερινής μας ιστορίας.
Δεν πρόκειται να κοπάσει ποτέ αυτή η ιστορία.

Όμως ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, δεν αντιμετωπίζουν αυτά τα φαινόμενα.
Αντί λοιπόν να τα ξορκίζουμε, ας τα αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά και ανθρώπινα.
Η μετανάστευση πρέπει να αντιμετωπιστεί με συγκροτημένο σχεδιασμό σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, αν δεν θέλουμε όσοι ξένοι για λόγους πολιτικούς ή οικονομικούς μπαίνουν στη χώρα μας να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων. 

Γιατί τα κυκλώματα αυτά, που φέρνουν στην Ελλάδα μετανάστες με την απατηλή υπόσχεση ότι θα τους οδηγήσουν στη συνέχεια σε κάποια άλλη χώρα της Δύσης, τους κατευθύνουν σε δραστηριότητες παράνομες και τους κακομεταχειρίζονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ιδιαίτερα σοβαρά φαινόμενα κοινωνικής έντασης, όπως αυτά που βιώνουμε σήμερα σε πολλές συνοικίες της Αθήνας, της Πάτρας και άλλων πόλεων.

Η πηγή του προβλήματος, δεν είναι οι απλοί άνθρωποι του μόχθου, του πόνου, που ξενιτεύονται.
Μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε όσους θα παραμείνουν στην πατρίδα μας να γίνουν μέρος της λύσης. Μέρος της ανάπτυξης, μέρος της καινοτομίας, να εμπλουτίσουν με τις δικές τους εμπειρίες τον τόπο μας, να αισθανθούν την ανθρωπιά του Έλληνα και όχι το βάρβαρο μίσος, που ούτε με την παράδοση ούτε με τις ελληνικές αξίες έχει σχέση.
Έχουμε πολλά να αλλάξουμε στην πατρίδα μας.

Πολλά που θεωρούμε και είναι άδικα, αναποτελεσματικά, απρόσφορα, άνισα, πελατειακά. Πολλά που προκαλούν εξαρτήσεις αντί να μας απελευθερώνουν.
Οι απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν εμάς αλλά και την ανθρωπότητα, δεν μπορεί παρά να είναι και υπερεθνικές, να γεφυρώνουν αντί να χωρίζουν, και στη δική μας περίπτωση οι λύσεις δεν μπορεί παρά να είναι και Ευρωπαϊκές.

Και πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτόν τον αγώνα συντεταγμένα, με πίστη στις δυνάμεις μας, υπερασπιζόμενοι όσα συνιστούν ένα κράτος δικαίου, την ισότητα και την ευνομία – αξίες συνδεδεμένες με την πορεία της Ευρώπης.
Παράλληλα να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα αυτοδύναμη, με δυνατότητες για όλους.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι ανθρώπων και πολιτισμών, αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε.
Όπως και την κρίση.

Για να γίνουμε πιο δημιουργικοί, πιο αποφασιστικοί, περισσότερο εξωστρεφείς, με δυνατή φωνή παντού.
Είναι στο χέρι μας.
Και θα το καταφέρουμε.
Αρκεί να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια: να αλλάζουμε.
Και θα αλλάξουμε οριστικά την πορεία της χώρας προς το καλύτερο και το δικαιότερο, αν μαζί με τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, επιδείξουμε ακόμη μεγαλύτερη μεταρρυθμιστική τόλμη.

Μεταρρυθμιστική τόλμη που έχει έναν μεγάλο εχθρό: την πολιτική του φόβου.
Τον φόβο που καλλιεργούν μέσω της μυθοπλασίας, της αναζήτησης εξιλαστήριων θυμάτων και της άκρατης συνωμοσιολογίας, οι θιασώτες του σκότους. Είναι εκείνοι που απλά θέλουν να εκμεταλλευτούν τον θυμό, την αγανάκτηση, την οργή των ανθρώπων που δικαιολογημένα μπορεί πολλοί να αισθάνονται, αντί να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της ελληνικής κοινωνίας, στην αίσθηση της κοινότητας και στη λύση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Τα φαινόμενα του ρατσισμού, του φασισμού και του ναζισμού, η βία που ασκείται, είναι δείγμα φόβου. Δεν είναι δείγμα τόλμης.
Η ξενοφοβία, καθιστά τον κάθε αδύναμο συνάνθρωπό μας εξιλαστήριο θύμα και τον θύτη αιχμάλωτο του μίσους του.

Ο ρατσισμός καλλιεργεί το φόβο, για κάθε τι διαφορετικό, για κάθε νέα σκέψη και ιδέα, για κάθε προσπάθεια για πρόοδο.

Η αλληλεγγύη γεννά την ελπίδα.

Οι Έλληνες, εδώ και περίπου τρία χρόνια δίνουμε, με μεγάλες θυσίες, μια δύσκολη μάχη.
 

Όμως, αντί να μας φταίνε οι μετανάστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι καθημερινοί μας σύμμαχοι, αλληλέγγυοι απέναντι στην αδικία και την ανομία, την ανισότητα και την εκμετάλλευση.
 

Αυτός ο αγώνας, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε αλλαγές στην ίδια την κοινωνία μας υπέρ των πιο αδύναμων, όπως και σε αλλαγή των συσχετισμών πανευρωπαϊκά. Να σπάσει η συντηρητική “πολιτική του φόβου” που και μέσα στην Ευρώπη διαιρεί λαούς και καλλιεργεί την βία, ώστε να καταστούν δυνατές μεγάλες δημοκρατικές συμμαχίες και θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
 

Αλλαγές που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τη ρίζα των προβλημάτων που ευθύνονται για την κρίση και τη διεύρυνση των ανισοτήτων. Να φτιάξουμε -και μαζί με τους μετανάστες- μια κοινωνία δημοκρατίας, δικαίου και ανθρωπιάς: τα διαχρονικά γνωρίσματα του Ελληνισμού».

IEFIMERIDA
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1246.html

Το ΑΠΕ έχει επιβάλει δική του ορθογραφία στα Εθνικά ονόματα


Οι δημοσιογράφοι του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, υπακούοντας προφανώς σε κάποια διεθνιστική λογική (…και εντολή), επιμένουν εδώ και αρκετό καιρό να γράφουν τις ειδήσεις με μία περίεργη ανορθογραφία. Ως γνωστόν τα Εθνικά ονόματα και τα τοπονύμια γράφονται με το αρχικό τους γράμμα κεφαλαίο. Το ΑΠΕ αυτό το έχει καταργήσει επιβάλλοντας να γράφονται τα Εθνικά ονόματα (Έλληνας, Γάλλος, Ιταλός, Ρώσος κ.λπ) με μικρά. Επειδή η Ελληνική ορθογραφία έχει συγκεκριμένη λογική και συμβολισμούς, μπορούμε να υποθέσουμε πια ακριβώς Εθνομηδενιστική λογική και ποιους παγκοσμιοποιητικούς συμβολισμούς εξυπηρετεί η ανορθογραφία του ΑΠΕ. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση που είμαστε όλοι αυτιά και μάτια να την ακούσουμε και να την δούμε… Πάντως για μία υπενθύμιση προς τους “ξεχασιάρηδες” του ΑΠΕ, μεταφέρω τους σχετικούς κανόνες της Ελληνικής Γραμματικής, που διδάσκονται -ευτυχώς ακόμα- από τα Δημοτικά σχολεία και θα φροντίσω να αποστείλω το βιβλίο της 5ης Δημοτικού στους κρατικούς μας δημοσιογράφους:...

“1. Γράφονται με κεφαλαίο στην αρχή:
τα κύρια ονόματα, π.χ.: Μπάμπης, Μανόλης, Όμηρος, Πλάτων κτλ.
τα ονόματα τόπων, επωνυμίες ιδρυμάτων, πανεπιστημιακών σχολών, εταιρειών, συλλόγων, ονόματα δρόμων κ.ά., π.χ.: Ηράκλειο, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ασπίς Χρηματιστηριακή, Σύλλογος Διαζευγμένων, Οδός Παπαχαραλάμπη κτλ.
τα εθνικά και τα τοπωνυμικά, π.χ.: Έλληνας, Ρωμαίος, Αθηναίος, Λακκιώτης κτλ.
(….)”
Αν το κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων άλλαξε τους κανόνες της Ελληνικής γραμματικής, καλό θα ήταν να μας δώσει και μία εξήγηση…
Γ.Π.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7333.html

Έρχεται μεγάλη έκπληξη για όλους τους Έλληνες

Η... κατάρρευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Κάποιοι την ανέμεναν.
Κάποιοι άλλοι, αναμένουν και συνέχεια.
Η κουβέντα δημοσιογράφων με πολιτικούς της παλαιάς εποχής... απέδωσε. Σας την παραθέτω εν τάχει με το... «ζουμί» της.
«Το 2013 επιφυλάσσει σε όλους μας μία έκπληξη. Πρόκειται για την....
διάλυση του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών του» είπε ένας από τους παρευρισκομένους στη κουβέντα. Και όταν κάνουμε λόγο για έκπληξη, το εννοούμε. Με την πραγματική ετυμολογία της λέξης και μάλιστα της... ευχάριστης πλευράς της.
Όλοι οι έλληνες έχουν καταλάβει πλέον το... παραμύθι τους. Χωρίς καμία εξαίρεση, όλο το πολιτικό σύστημα δούλεψε μεθοδικά, δημιούργησε και ανδρώθηκε πάνω στην αντιμνημονιακή πολιτική.
Από το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, θα ξεκινήσει αναπόφευκτα μια πιο σταθερή τροχιά για την Ελλάδα. Τα πράγματα για τους έλληνες δεν θα αλλάξουν. Δυστυχώς θα παραμείνουν το ίδιο τραγικά ως έχουν, για κάμποσο καιρό. Ωστόσο, η αλλαγή δεν θα αργήσει να έρθει. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για την χώρα μας. Και θα εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτως ή άλλως.
Αυτό που προβλέπουν πάντως κάποιοι, είναι ότι τουλάχιστον όλοι οι έλληνες πρόκειται να ικανοποιηθούν ηθικά. Πώς θα γίνει αυτό;
Ακροδεξιά και ακροαριστερά κόμματα, συνεργασίες και νέα σχήματα, γόνοι οικογενειών που κυβερνούν τον τόπο από την περίοδο της μεταπολίτευσης και έπειτα, απλά... δεν θα υπάρχουν.
Ο λόγος που δεν θα υπάρχουν είναι ένας. Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. Από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ θα βουλιάξει –ήδη έχει ξεκινήσει- αυτόματα θα πέσουν κι' όλοι οι άλλοι.
Η Νέα Δημοκρατία, λειτουργούσε όλα τα χρόνια (και κυρίως επί προεδρίας Καραμανλή) πάνω στο μοντέλο που είχε φτιάξει το ΠΑΣΟΚ. Η έλευση του Σαμαρά και η ανάγκη της χώρας να κυβερνηθεί στην πιο κρίσιμη καμπή της, έφερε συνεργασία. Αλλά το μοντέλο διοίκησης δεν άλλαξε. Παραμένει το ίδιο. Άστοχο, ρουσφετολογικό, χωρίς όραμα και χωρίς καμία ευαισθησία για τους πολλούς παρά τις διαβεβαιώσεις περί αντιθέτου. «Οι έννοιες πολιτική και ευαισθησία είναι τελείως ασύμβατες...» ήταν η κουβέντα ενός εκ των πολιτικών της παλιάς σχολής που ήταν παρών στη συζήτηση. Αν δεν κάνει κάτι γρήγορα ο Σαμαράς για να σώσει τον εαυτό του, θα παρασυρθεί και ο ίδιος.
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένοι. Εκτός κι' αν ο Αλέξης χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και εξαφανίσει όλο το... ΠΑΣΟΚ που έχει μαζέψει στη Κουμουνδούρου.
Τέλος τα γνωστά-άγνωστα ακροδεξιά και ακροαριστερά κόμματα που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια, εκμεταλλευόμενα την κακή διαχείριση των πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων θα διαλυθούν με τον ρυθμό που δημιουργήθηκαν. Άμεσα.
Τέλος αφού βάλαμε στοίχημα μεταξύ μας, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, σ' ότι αφορά τον χρόνο που θα επέλθει η μεγάλη πτώση των κομμάτων της σημερινής Βουλής, αποχωρήσαμε, η αλήθεια είναι, βαθιά ικανοποιημένοι.

Χ.Δ.Ρ.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8465.html

Να τους πάρετε στα σπίτια σας κοπρόσκυλα του κερατα και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων

Η Διεθνής Αμνηστία «καταδικάζει» την Ελλάδα για μεταχείριση προσφύγων
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

Με δελτίο Τύπου που δημοσιεύεται σήμερα με τον τίτλο «Οι αναζητητές ασύλου και οι μετανάστες στην Ελλάδα κατατρέχονται από επιχειρήσεις της Αστυνομίας και ακροδεξιούς», η Διεθνής Αμνηστία καταφέρεται κατά της χώρας μας, αποδίδοντάς της σοβαρή καταπάτηση των δικαιωμάτων των προσφύγων.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι δεκάδες χιλιάδες προσφύγων περνούν καθημερινά τα ελληνικά σύνορα, ενώ σε προηγούμενη έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας περιγράφονταν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες όταν φθάσουν στην Ελλάδα. Ελάχιστοι βρίσκουν την καλύτερη ζωή που αναμένουν από ένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Διεθνούς Αμνηστίας, John Dalhuisen, λέει επί τούτου: «Η αποτυχία της Ελλάδας να σεβαστεί τα δικαιώματα των μεταναστών και όσων αναζητούν άσυλο λαμβάνει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης. Ενόψει της συνεχούς πίεσης από τους μετανάστες, της βαθιάς οικονομικής κρίσης και του αυξανόμενου αισθήματος ξενοφοβίας, η Ελλάδα αποδεικνύεται ανίκανη να παράσχει ακόμα και τα βασικότερα στοιχεία ασφάλειας και ασύλου σε όλους τους μετανάστες και τους αναζητούντες άσυλο που καταφθάνουν κάθε χρόνο.

Η Διεθνής Αμνηστία αναγνωρίζει το τεράστιο βάρος που καλείται να σηκώσει η Ελλάδα, αλλά δεν αναγνωρίζει καμία δικαιολογία στην στάση της χώρας ως προς την αναγνώριση των δικαιωμάτων των προσφύγων. Η σχετική υπηρεσία που δημιουργήθηκε το 2011, δεν έχει εκδικάσει ακόμα, ελλείψει προσωπικού, ούτε μία υπόθεση.

Εντωμεταξύ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μόνο 20 άτομα την εβδομάδα καταφέρνουν να κάνουν αίτηση για παροχή ασύλου, κατά την μοναδική ημέρα που η Υπηρεσία παραμένει ανοικτή. Η ουρά είναι εκατοντάδες μέτρα μακριά. Η Διεθνής Αμνηστία μίλησε με πολλούς από αυτούς που περίμεναν και δήλωσαν ότι όσοι δεν καταφέρνουν να υποβάλουν επίσημα την αίτησή τους κινδυνεύουν να συλληφθούν σε επιχειρήσεις – σκούπα και να οδηγηθούν σε χώρους κράτησης με άθλιες υγειονομικές συνθήκες για περισσότερο από έναν χρόνο.

«Οι Ελληνικές Αρχές συνεχίζουν να συλλαμβάνουν συστηματικά αναζητούντες άσυλο και λαθρομετανάστες, μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά, παραβιάζοντας τα διεθνή στάνταρ, και φαίνονται να χρησιμοποιούν την κράτηση – συχνά υπό αποκρουστικές συνθήκες – ως φόβητρο», υποστηρίζει ο Dalhuisen, ο οποίος επιμένει ιδιαίτερα στην ανάγκη αποτελεσματικότερης προστασίας των παιδιών. Ο ίδιος μιλάει για τις καταγγελίες μεταναστών που προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι του Έβρου, αλλά και για διαμαρτυρίες άλλων, σε καθημερινή βάση, που υπέστησαν ρατσιστική βία.

Επ’ αυτού ο Dalhuisen αναφέρει:

«Οι ελληνικές Αρχές θα πρέπει να καταδικάσουν με δυνατή φωνή, να ερευνήσουν αποτελεσματικά και να διώξουν την βία που έχει κίνητρο τον ρατσισμό», συμφωνώντας με την ιδέα σχηματισμού ειδικής ομάδας της Αστυνομίας, αμφιβάλλοντας όμως για την δραστικότητά της.

Σύμφωνα με την πολιτική ασύλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι χώρες που συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες στο έδαφός τους, δικαιούνται να τους επαναπροωθήσουν στην χώρα εισόδου. Όμως αυτές, λόγω των άθλιων συνθηκών στην Ελλάδα, αποφεύγουν να το κάνουν. Ο Dalhuisen συμφωνεί με την τακτική αυτή και καλεί σε μια πιο ισόρροπη ανάληψη των βαρών που συνεπάγεται η μετανάστευση.

«Η τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα είναι εντελώς ανάξια του βραβείου Νομπέλ που κέρδισε η Ε.Ε. και υπολείπεται τόσο πολύ των διεθνών ανθρώπινων στάνταρ, που τα γελοιοποιεί. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά θα πρέπει να αποδεχθεί και τις ευθύνες της», αποφαίνεται ο Dalhuisen.

Το δελτίο τύπου της Διεθνούς Αμνηστίας κλείνει με την παράθεση καταγγελλόμενων πραγματικών περιστατικών.


http://ysterografa.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3449.html

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!! 

 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ!!

 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ  

Κατόπιν μιας σειράς διερευνητικών ενεργειών και προπαρασκευαστικών πρωτοβουλιών στην ελληνική κοινωνία, το Διεθνές Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων: ανακοινώνει την εγκατάσταση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του δεδομένου Τάγματος(GrandLodgeofGreeceoftheIlluminatiFreemasons), με την επίγνωση ότι, κατ' αυτόν τον τρόπο, προσφέρει σε καλλιεργημένα, προοδευτικά και πολιτικώς ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας τη δυνατότητα να συν-υπάρξουν δημιουργικά και να συν-εργαστούν αποτελεσματικά σε έναν υψηλό διεθνή εκπολιτιστικό οργανισμό βασισμένο στο πιο υπέροχο και προχωρημένο πρόγραμμαπνευματικής ανάπτυξηςκαιοικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής απελευθέρωσης του ανθρώπου.

Ο Πεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι ο έλλογος μεταρρυθμιστής του παγκοσμίου (κοινωνικού και φυσικού) ρυθμού, ώστε η προθετικότητα της ανθρώπινης συνείδησης να επιβληθεί επί της εξωτερικής πραγματικότητας και η ιστορία να αποδειχθεί ότι είναι επιγέννημα της ανθρώπινης ελευθερίας κι όχι εκδήλωση αδήριτων νόμων. Αυτό το όραμα μας σεμνύνει.
Διότι με εντιμότητα και σεμνότητα, μακριά από κάθε μορφή εμπορίου ματαιοδοξίας και οφικίων, και με αποτελεσματικότητα, μακριά από κάθε νεφελώδη φαντασιακή κατασκευή, εργαζόμαστε μεθοδικά για την οικοδόμηση μιας νέας τάξης πραγμάτων, μιας PaxIlluminata, η οποία είναι μια λεωφόρος προς την ανθρώπινη ευτυχία. 
Η Πράξη Καθιέρωσηςτης«Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων» υπεγράφη στις 7 Ιανουαρίου 2011: (i) από τον Διεθνή Πρόεδρο του Τάγματος, ως ύπατο εγγυητή των τυπικών και των κανόνων του εν λόγω Τάγματος, (ii) από τον Υψηλό Πάτρωνα και Επίτιμο Μέγα Διδάσκαλο Αρχιτέκτονα της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο οποίος από τη θέση του ως διακεκριμένος Αρχιερέας της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού και θεολόγος εγγυάται ότι, συμφώνως προς το ήθος της αρχαίας Συντεχνίας των Τεκτόνων, το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων τηρεί κανονικώς τη Χριστιανική Πίστη και εργάζεται δεόντως υπέρ αυτής, (iii) από τους επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου του Mangup-Feodoro, ως Πάτρωνες και επιτίμους Μεγάλους Αξιωματικούς της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, και (iv) από άλλες προσωπικότητες των ΗΠΑ που υπηρετούν τις αξίες του ρεπουμπλικανισμού και των Πατέρων της Αμερικανικής Πολιτείας. Υπάρχει μια ελεύθερη και επεκτεινόμενη στην ιστορία παγκόσμια αγορά ιδεών. Καλώς υπάρχει. Μαρτυρεί το αυτεξούσιο του ανθρωπίνου προσώπου και τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα του ανθρωπίνου πολιτισμού.Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις/θεωρίες περί του Τεκτονισμού και του Ιλλουμινατισμού.

Εμείς, ως Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων (OrderofIllumnatiFreemasons), έχουμε τη δική μας θεωρία και δίνουμε λόγο μόνο για τις δικές μας αρχές, οι οποίες είναι σαφώς εκπεφρασμένες στα τυπικά μας, τα οποία είναι διαθέσιμα προς οιονδήποτε. Ο λόγος οιουδήποτε άλλου τάγματος το οποίο διακονεί την τεκτονική είτε την ιλλουμινατική ιδέα με τον δικό του τρόπο, και βεβαίως, πολύ περισσότερο, το παράλογο των θεωριών συνωμοσίας είτε των μηχανισμών προπαγάνδας δεν μας αφορούν, ούτε θα λογοδοτήσουμε σε οιονδήποτε για τέτοια θέματα. Το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων αντιλαμβάνεται και διακονεί ένα Ελευθεροτεκτονικό Ιδεώδες το οποίο αποτελείμια υψηλή έκφραση τουΕυρωπαϊκού πολιτισμού, οι πυλώνες του οποίου είναι η κλασσική ελληνική φιλοσοφική-επιστημονική σκέψη, η ρωμαϊκή νομική και αυτοκρατορική παράδοση, και ο Χριστιανισμός, ο οποίος γεφύρωσε κατά τέλειο τρόπο την απόσταση μεταξύ Θεού και Ανθρώπου στο Αρχέτυπο του Θεανθρώπου και υποστύλωσε πνευματικά την παγκοσμιοποίηση την οποία ίδρυσε πολιτικά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Συμφώνως προς τα δικά μας τυπικά, οΠεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι μια φιλοσοφούσα συνείδηση η οποία αποτελεί φορέα του αυθεντικού ήθους της Εκκλησίας του Χριστού, υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και προαγωγό της επιστήμης, ουδεμία σχέση έχων με οποιοδήποτε άλλο πνευματικό σύστημα. Άγιος Ιουστίνος ο Φιλόσοφος-Απολογητής (Διάλογος προς Τρύφωνα, 2,1): «έστι γαρ τω όντι φιλοσοφία μέγιστον κτήμα και τιμιώτατον θεώ, ω τε προσάγει και συνίστησιν ημάς μόνη, και όσιοι ως αληθώς ούτοί εισιν οι φιλοσοφία τον νουν προσεσχηκότες».

Άγιος Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (Στρωματείς,IV,VI): «ο αυτός Θεός αμφοίν ταις διαθήκαις χορηγός, ο και της ελληνικής φιλοσοφίας δοτήρ τοις Έλλησιν, δι' ης ο παντοκράτωρ παρ' Έλλησι δοξάζεται ...;επεί, ότι καθάπερ Ιουδαίους σώζεσθαι ηβούλετο ο Θεός τους προφήτας διδούς, ούτως και Ελλήνων τους δοκιμωτάτους οικείους αυτών τη διαλέκτω προφήτας αναστήσας...κατά καιρόν εδόθη νόμος μεν και προφήται βαρβάροις, φιλοσοφία δε Έλλησι». Για να ληφθεί σοβαρά υπόψινοποιαδήποτε αίτηση εισδοχής στο Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, πρέπει προηγουμένως το πρόσωπο που ζητεί να γίνει μέλος αυτού του Τάγματος να έχει γνωρίσει σε βάθος και να έχει ενστερνιστεί πλήρως τα τυπικά εργασιών και τις αρχές του δεδομένου Τάγματος.

Στο πλαίσιο της πολιτικής μας για ουσιαστική διαφάνεια,σοβαρότητα και ειλικρίνεια, η πνευματική ταυτότητα, τα τυπικά εργασιών των διαφορετικών βαθμών και ο γενικός κανονισμός του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων έχουν πλήρως και επακριβώς δημοσιευθεί στο ακόλουθο βιβλίο: Νικόλαος Λάος, Το Τάγμα των Illuminatiστην Ελλάδα, Αθήνα: Εκδόσεις Λεξίτυπον http://www.lexitipon.gr
Βάσει του ανωτέρω βιβλίου, καλούμε κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα οι οποίοι: - έχουν εκ των προτέρων εντρυφήσει στο ανωτέρω βιβλίο, ώστε να γνωρίζουν τους κανονισμούς, τα τυπικά εργασιών καθώς και το σύστημα φιλοσοφικών και πολιτικών αξιών του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, - ενστερνίζονται ειλικρινώς όλα τα ανωτέρω, - αισθάνονται από κάθε πλευρά ικανοί και έτοιμοι να εργαστούν σε μια τόσο απαιτητική συμβολική "οικοδομική επιχείρηση" και συμφώνως προς το δεδομένο και απαραβίαστο αρχιτεκτονικό σχέδιο οικοδομήσεως ενός καλυτέρου ανθρώπου μέσα σε μια καλύτερη κοινωνία, να επικοινωνήσουν με τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων,μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 http://apollonios.pblogs.gr/2012/08/eggrafo-bomba-to-ellhniko-tagma-twn-illoyminatoi-to-idryse-h-ort.html

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7793.html


Το είδαμε: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3635.html

NWO: Αδιανόητο και φρικιαστικό "Project Mannequin" με αθρωποθυσίες, έλεγχο του νου μέσω συχνοτήτων και χειραγώγηση του συλλογικού υποσυνείδητου από τις μυστικές υπηρεσίες (Video)

Ας δούμε κατ'αρχάς ποιος είναι ο Τζέημς Κάσμπολτ

Θα δώσω την πρώτη παράγραφο από το απόσπασμα που παρατίθεται εδώ, απο βιβλίο του Agent Buried Alive, The Autobiography of Commander James Casbolt (2008) 

Λέγομαι James Michael Casbolt. Παρακάτω καταγράφεται η ζωή μου και η μαρτυρία μου. Γεννήθηκα στο Λονδίνο το 1976. Επιλέχθηκα πριν γεννηθώ, για ένα πρόγραμμα (μιας υπηρεσίας αντικατασκοπείας) ελέγχου του νου και γενετικής ενίσχυσης, το οποίο είναι γνωστό ως Project Mannequin. Αυτό το πρόγραμμα διενεργείται σε άκρα μυστικότητα και κατηγοριοποιείται στα άκρως απόρρητα αυτής της χώρας, και αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που γράφεται γι'αυτό. 


ImageΜπήκα στο πρόγραμμα με τη γέννησή μου, λόγω των σπάνιων γενετικών ιδιοτήτων που διαθέτω, τις οποίες αναζητούν οι χειριστές του προγράμματος, και λόγω της εμπλοκής της οικογένειάς μου στην κοινότητα της αντικατασκοπείας και των ιλουμινάτι. Η οικογένειά μου είναι απόγονοι της γαλλικής βασιλικής οικογένειας (κατά τη γαλλική επανάσταση) από την πλευρά του πατέρα μου. Ο παππούς μου ήταν στην ναυτική αντικατασκοπεία κατά τον Β'ΠΠ. Το όνομά του ήταν James Casbolt. 'Ηταν επίσης υψηλόβαθμο μέλος της μεγάλης μασονικής στοάς Sindlesham στο Berkshire. Το Berkshire είναι μεγάλο κέντρο δραστηριοτήτων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" στην Αγγλία. 'Ηταν σιωνιστής εβραίος και είχε στενή διασυνδεση με τον Rupert Murdoch και διηύθυνε εναν δικό του οικο εκτυπώσεων, μετά τον πόλεμο. Ο θείος μου ήταν πράκτορας της MI 5 στον τομέα logistics - ονομάζεται Brain Casbolt - και ο πατέρας μου ήταν πράκτορας της MI 6 και λεγόταν Peter Casbolt. Ο πατέρας μου ήταν γνωστός και με άλλα ψευδώνυμα στην κοινότητα της αντικατασκοπείας. Ο πατριός μου, ο Neil Pettet, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια εταιρία αλουμινίου ονόματι Hi-Mets (που σήμερα λέγεται Service Metals). Αυτή η εταιρία είχε τη βάση της στο Newbury, και ουσιαστικά βρισκόταν ακριβώς από πάνω από τις εγκαταστάσεις AL/499. Ο Neil είχε συμβόλαιο για την στρατιωτική άμυνα, υπογεγραμμένο από το υπουργείο Αμύνης και δούλευε μυστικά στην R.A.F. Το Welford συνδέεται υπόγεια με το AL/499. Επίσης, δούλεψε στα εργαστήρια γενετικής Harwell στην περιοχή και στη στρατιωτική μονάδα Boscombe Down στο Wiltshire. Και τα δύο αυτά σημεία έχουν άμεση και βαθύτατη συνδεση με το Project Mannequin, όπως θα δούμε αργότερα σ'αυτό το βιβλίο...


Στην σελίδα εδω θα βρείτε λινκς συνεντεύξεων που έδωσε και συζητήσεων που έκανε.
Σημειώσεις από τον James Casbolt

"Η παραπάνω συνέντευξη δίνει λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμα της ΝΤΠ να έχει τον έλεγχο της Αγγλίας πριν το 2012. Αυτο το πρόγραμμα λέγεται Project Mannequin, στο οποίο ενεπλάκην άμεσα και διευθύνεται από τη NSA από διάφορες υπόγειες βάσεις που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και το Μπέρκσαϊρ, όπως η βάση AL/499 που βρίσκεται 200 πόδια κάτω απο την πόλη Peasemore στο Berkshire, η βάση CLC-1 κάτω από το Westminster στο λονδίνο που συνδέεται με τη μεγάλη βάση κάτω από τη Βουλή, τις εγκαταστάσεις MONSOON-1 κάτω από το Lakenheath της RAF, 90 μίλια βόρεια του Λονδίνου και τις υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από τη βάση βιολογικού πολέμου Porton Down στο Wiltshire, καθώς και σε άλλες βάσεις στην Αγγλία. Οι λεπτομέρειες για το Project Mannequin και τα συσχετιζόμενα υπο-προγράμματα, αναφέρονται στη συνέντευξη, αλλά μόλις μου δόθηκε νέα πληροφόρηση σχετικά με αυτή την ατζέντα, από πολύ αξιόπιστη πηγή, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα. Η πληροφόρηση είναι πολύ ανησυχητική και δε θα απολογηθώ ούτε θα μασήσω τα λόγια μου, καθώς πρέπει να το γνωρίζετε αυτό, για το μέλλον σας."

Απαχθέντα παιδιά και υπόγειες βάσεις

"Η τεράστια διακίνηση παιδιών και τα δίκτυα σατανιστικών τελετουργικών δολοφονιών στην Αγγλία, συνδέονται άμεσα με το Project Mannequin και με πολύ σατανικές φατρίες μέσα στην κοινότητα αντικατασκοπείας, που επικεντρώνονται στο NSA, την CIA και την βρετανική αντικατασκκοπεία. Τώρα έχουμε πάνω από 25.000 παιδιά που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος στην Αγγλία κάθε χρόνο, τα οποία οι δικοί τους δεν ξαναβλέπουν ποτέ. Αυτός ο αριθμός αποκρύπτεται (σε απόρρητα αρχεία) και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από την κοινότητα της αντικατασκοπείας, αποσιωπούν αυτά τα γεγονότα, και δεν δίνουν το βήμα στους γονείς αυτών των παιδιών, εστιάζοντας υπέρ το δέον σε μια η δυο περιπτώσεις αγνοούμενων παιδιών κάθε χρόνο, για να αποτρέψουν την εστίαση του κόσμου στην σφαιρική εικόνα αυτής της ιστορίας. Πέρισι βρέθηκα στο κολέγιο Truro και είδα στους τοίχους αφίσσες κολλημένες, αγνοούμενων παιδιών. Αυτά τα άτομα, δεν είχαν καν αναφερθεί σε ειδησεογραφικές εκπομπές στην Αγγλία. 

Η πηγή μου, μου αποκάλυψε ότι τα παιδιά που απαγάγονται τώρα και μεταφέρονται σε υπόγειες βάσεις όπως την AL/499, δολοφονούνται με φρικτούς τρόπους και καταγράφουν τα εγκεφαλικά τους κυματα σε υπολογιστές, κατά τη στιγμή του θανάτου, με ψηφιακά λινκς σε κρανιακά εμφυτευματα που τοποθετούνται στους εγκεφάλους των παιδιών. Καθώς τα εγκεφαλικά κύματα και τα ραδιοκύματα είναι βασικά το ίδιο πράγμα, αυτή η φρικτή ενέργεια που καταγραφεται από υπερ-υπολογιστές, εκπέμπονται μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, κινητών τηλεφώνων και κεραιών σε όλη τη χώρα, επηρεάζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό μέσω αυξημένων επιπεδων εγκλημάτων, σεξουαλική κακοποίηση, κακοποίηση παιδιών, κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και μια γενικότερη πτώση των ηθικών αξιών των ανθρώπων, καθώς κάθε άνθρωπος έχει ένα είδος τηλεπαθητικού "δέκτη" ο οποίος είναι ο αδένας επίφυση (ή κωνάριο) μέσα στον εγκέφαλο. Προσωπικά είδα παιδιά να δολοφονούνται στο διάστημα που βρισκόμουν σ'εκείνη τη βάση και τελευταία, κόβουν τα λαρύγγια των παιδιών και οι εκπομπές από τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα κατά την ώρα του θανάτου, είναι αυτές που εμποδίζουν τους ανθρώπους σ'αυτή τη χώρα να μιλούν και να μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους... Κόβουν τα χέρια των παιδιών σε κάποιες απο αυτές τις υπόγειες βάσεις, και οι συχνότητες που εκπέμπονται, εμποδίζουν τους ανθρώπους να κάνουν τις δουλειές της καθημερινότητάς τους αποτελεσματικά, και να διατηρουν πειθαρχια στη ζωή τους. 

Ίσως να σας απωθούν όλα αυτά και να αρνείστε ότι συμβαίνουν, αλλά είναι πραγματικά και είναι καιρός να ξυπνήσετε.

Ο Βarry King που είναι στενός μου φίλος και ήταν αξιωματικός ασφαλείας στο Wackenhut το 1979, και συγκεκριμένα στη βάση AL/499 NASH Berkshire, μου είπε ότι το σχέδιο της NSA ήταν να μπουν μικροτσίπς σε όλον τον κόσμο στην Αγγλία, με κρανιακά εμφιτεύματα κατά τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABS), πριν το 2009. Οι σατανικές φατρίες στην NSA δουλεύουν υπερωρίες με το στρατό σ'αυτή τη χώρα, με στρατιωτικές απαγωγές κάθε βράδυ, χρησιμοποιώντας τα μαυρα, τριγωνικά αεροσκάφη ‘Firefly’, που έχουν δοκιμαστεί στην Area 51 στις ΗΠΑ και τα αναφέρω λεπτομερώς στη συνέντευξη. 

Μόλις έμαθα σήμερα, 
(μιλάμε για το 2007 που δόθηκε η συνέντευξη) ότι κατεβαίνουν οι διακόπτες των αναλογικών σημάτων στις τηλεοράσεις το 2009 και αυτές θα λειτουργούν μόνον με ψηφιακή σύνδεση. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ! Η NSA θέλει να "συντονιστούν" όλοι στους ψηφιακούς τους παλμούς και να συνδέονται με τους υπερ-υπολογιστές τους, σαν τον υπολογιστή "τέρας", που βρίσκεται στο Pine Gap στην Αυστραλία, μέσω των κρανιακών τους εμφυτευμάτων, μέχρι το 2009...."
(ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????) 


"... Πέρσι, περίπου 1 στα 25 άτομα, δέχθηκαν εμφυτεύματα με διάφορους τρόπους που ανέφερα στη συνέντευξη. Τώρα έχουμε φτάσει στο 1 στα 17 άτομα και ο αριθμός αυτός, αυξάνεται. 

Οι συχνότητες των δολοφονιών, καταγράφονται πίσω από δημοφιλείς μουσικές, ταινίες και τηλεοράσεις σε τόνο ELF (Extremely low frequency= Υπερβολικά Χαμηλή Συχνότητα-ΥΧΣ) που στη φυσική ακούγεται σαν βουητό. Όταν αποκωδικοποιηθεί, βγαίνει στην κυριολεξία ήχος ουρλιαχτού! Τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα, μπορούν να αποθηκευτούν σε μια μικρή συσκευή σαν κουτάκι, σε υπερσυμπυκνωμένη μορφή, και να φοριέται σε ζώνες, ή να την κρατούν δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών. Το κουτάκι μπορεί να στραφεί προς κάποιο άτομο (να το στοχεύσει) και να "εκτοξευτεί" ραδιοκυμα που φυσικά είναι αόρατο στα μάτια του κόσμου. Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς ξένη για το νευρικό συστημα των περισσότερων ανθρώπων, και ο στόχος (το άτομο που στοχεύεται) θα πεσει σε σοκ, καθώς το νευρικό σύστημα "κατεβάζει διακόπτες" και συνήθως πεθαίνει. 

Αυτές οι ομάδες, χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές απόγνωσης, για να μπλοκάρουν τις ισχυρές συχνότητες αγάπης και διαφωτισμου που αυξάνονται μέρα τη μέρα, καθώς ο πλανήτης μας πλησιάζει το γαλαξιακό κέντρο, καθώς πλησιάζουμε στο 2012. 

Ζούμε σε επικίνδυνους και συναρπαστικους καιρούς και πρέπει να ενωθούμε σε ομάδες, με συμπόνοια και επικοινωνία μέσα γεγονότα όπως το συνέδριο Probe International στο Blakpool για να διασπαστούν αυτές οι συχνότητες. 
Στο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στην Αγγλία πριν μερικά χρόνια, είχε κωδικοποιηθεί το ακόλουθο μήνυμα σε ψηφιακό δυαδικό κώδικα-

"Προσοχή στους φέροντες ΨΕΥΤΙΚΑ δώρα, και προσοχή στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΘΕΤΟΥΝ. Πολύς ΠΟΝΟΣ, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Υπάρχει ΤΟ ΚΑΛΟ εκεί έξω. Αντιτιθέμεθα στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Αγωγός ΚΛΕΙΝΕΙ (ήχος κουδουνιού ή καμπάνας)"

Οι σκοτεινές φατρίες στις μυστικές οργανώσεις, προσπαθούν να κλείσουν τον αγωγό αυτής της ενέργειας αγάπης που είναι υψηλότερης συχνότητας, μέσω των ψηφιακών τους σημάτων. Θα τους το επιτρέψετε, με το να πιστεύετε τα ψέματα που μας ταϊζουν τα ΜΜΕ, ή θα ξυπνήσετε μέσα από πολλά εναλλακτικά ποιοτικά ΜΜΕ, όπως το διαδικτυο και τις οργανώσεις όπως η Probe International?

Με την αλήθεια μου

James Casbolt, St Ives, Κορνουάλη, 9 Οκτωβρίου 2007"


Πηγή

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΟΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!


Σχόλιο Αφύπνισης: Επειδή μέχρι τώρα έχουμε εξηγηθεί στο θέμα ''σατανας'' ... Όπου ''σατανάς'' αντικαταστήστε το με την ορολογία ΕΡΠΕΤΟ ή καλύτερα υπέρ-διαστατική ερπετοειδής οντότητα. 
Σε άρθρο μας προσεχώς θα δώσουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό μας.



Τα λόγια είναι περιττά...Το παραπάνω βίντεο, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα εντός μασωνικής στοάς της Κωνσταντινούπολης, αποδεικνύει περίτρανα τα όσα γράφουμε εδώ και καιρό για τους ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!
Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα "τελετουργικά" που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!
Στο δεύτερο και ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασώνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!
Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασώνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!
Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές: Ούτε "απλές συγκεντρώσεις" κάνουν εκεί, ούτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε φυσικά είναι Χριστιανοί!
Αλλά - ΦΡΙΚΗ!!! - λατρεύουν τον προαιώνιο εχθρό του Ανθρώπου, τον Σατανά! 

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters