Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Lambdasat: Ο πρώτος ελληνικός δορυφόρος, κατασκευασμένος από Έλληνα θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 2013 από το ακρωτήριο Κανάβεραλ με «δωρεά» της NASA

hellassatΕμπνευστής του φιλόδοξου προγράμματος ένας Ελληνας αστροφυσικός, καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, ο Περικλής Παπαδόπουλος και «κατασκευαστές» του δέκα Έλληνες ερευνητές σε πανεπιστήμια και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Ο lambdasat πήρε το όνομά του από το γράμμα λάμδα που θυμίζει Ελλάδα, ήλιο, θάλασσα και κατασκευάζεται μέσα από μια ιδιότυπη διαδικτυακή συνεργασία των Ελλήνων επιστημόνων. «Είναι συγκινητικό το πώς δουλεύει αυτή η ομάδα, που την ονομάζω Greek Minds at Work (ελληνικά μυαλά σε δράση), πόσο γρήγορα τρέχει το πρότζεκτ και πόσο μεγάλη ήταν η ανταπόκριση Ελλήνων και ομογενών για τη χρηματοδότηση», λέει από το Σαν Χοσέ ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος εξηγεί πως η κατασκευή του δορυφόρου θα κοστίσει μόλις 100.000 δολάρια, ενώ το κόστος της εκτόξευσης θα αναλάβει η NASA, καθώς θα τον προσδέσει σε διαστημόπλοια που θα αναχωρήσουν για το διάστημα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο - ανάλογα πότε θα είναι έτοιμος. Ο δορυφόρος θα είναι μικρός και ο σκοπός του επικοινωνιακός, ενώ συζητήσεις γίνονται και με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την παροχή τεχνογνωσίας.

Είναι τόσος ο ενθουσιασμός Ελλήνων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, που μια παρέα νέων ερευνητών κατασκεύασαν από την αρχή ένα ηλεκτρονικό σύστημα, το AIS, το οποίο στην αγορά κοστίζει πάνω από 500.000 δολάρια και οι δικοί μας το δημιούργησαν με ελάχιστο κόστος. «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς Έλληνες επιχειρηματίες που μας βοηθούν οικονομικά. Το ποσό που χρειαζόμαστε είναι περίπου 100.000 δολάρια, έχουμε ήδη κάποιες προσφορές, περιμένουμε όμως και άλλες. Αποκλείσαμε μόνο όσους ήθελαν να δώσουν χρήματα και να διαφημιστούν στον δορυφόρο. Θέλουμε να διαφημίζει μόνο την Ελλάδα και όχι κάποιο πρόσωπο», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος, που απευθύνεται κυρίως σε νέους επιστήμονες και ζητά τη γνώση τους. Για ευνόητους λόγους δεν θέλει να δώσει τα ονόματα των χορηγών, άλλωστε όπως αναφέρει, «ούτε και οι ίδιοι το θέλουν σε αυτήν τη φάση». Ο σκοπός του δορυφόρου είναι καθαρά επικοινωνιακός. Θα πετάει πάνω από τη Γη και θα δίνει σε πραγματικό χρόνο το στίγμα όλων των ελληνικών εμπορικών καραβιών. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές σε κυβερνητικό επίπεδο, επειδή ωστόσο όλα είναι τόσο πρώιμα, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, αν όλα πάνε καλά και ο δορυφόρος εκτοξευτεί στην ώρα του, θα μπορεί να δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία των ελληνικών καραβιών, τα οποία απειλούνται από την πειρατεία, ιδιαίτερα στις αφρικανικές ακτές. Τελευταίο μάλιστα κρούσμα, στα ανοιχτά του Αμπιτζάν, στην Ακτή του Ελεφαντοστού, ήταν αυτό στις αρχές Οκτωβρίου, στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Ορφέας», το οποίο καταλήφθηκε από πειρατές, οι οποίοι αφού άδειασαν τις δεξαμενές από τους 32 τόνους βενζίνης που μετέφερε, το απελευθέρωσαν, χωρίς να πειράξουν το πλήρωμα. «Δεν θα παίξουμε τον ρόλο του Λιμενικού, της αστυνομίας ή του στρατού, δεν μπορούμε να παρεμβαίνουμε και να σώζουμε καράβια και πληρώματα. Μια μικρή βοήθεια ωστόσο θα προσφέρουμε, με το να δίνουμε απευθείας το στίγμα του πλοίου και αν αυτό βρεθεί σε κίνδυνο να σπεύδουν τα σωστικά συνεργεία. Όχι πως αυτό δεν γίνεται τώρα, αλλά είμαστε υπερήφανοι που κάτι τέτοιο θα γίνεται στο άμεσο μέλλον από έναν ελληνικό δορυφόρο», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος. Το Διεθνές Ναυτιλιακό Γραφείο (ΙΜΒ) ενημέρωσε τα μέλη του ότι τους τελευταίους μήνες μετά το Αφρικανικό Κέρας, νέο θερμό σημείο της πειρατείας είναι πλέον οι ακτές της Δυτικής Αφρικής. Σύμφωνα με στοιχεία της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το 2011, 163 πλοία έπεσαν στα χέρια πειρατών, 470 ναυτικοί σε όλο τον κόσμο απήχθησαν και 15 δολοφονήθηκαν, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2012 ο αριθμός των περιστατικών έφτασε στα 69. Πληροφορίες από τις αφρικανικές αρχές αναφέρουν ότι οι Σομαλοί πειρατές αποκομίζουν κάθε χρόνο από λύτρα πάνω από 150 εκατ. δολάρια.

Ο 50χρονος Περικλής Παπαδόπουλος κατάγεται από την Καλαμάτα και είναι απόφοιτος της Λεοντείου. Από τα 20 του βρίσκεται στην Αμερική, όπου εκτός από την ακαδημαϊκή του καριέρα είναι συνεργάτης της NASA στην πρόσφατη αποστολή του Curiosity στον Αρη. Δούλεψε για περισσότερα από 10 χρόνια στο πρόγραμμα προσεδάφισης του Curiosity και ήταν υπεύθυνος για το θερμικό προστατευτικό σύστημα. Εχει επίσης συνεργαστεί σε πολλά προγράμματα και αποστολές για την εξερεύνηση του Διαστήματος και πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, ως ειδικός στο αντικείμενο της υπερηχητικής επανένταξης. Παρότι έχει διαγράψει -και συνεχίζει- μια λαμπρή καριέρα στην Καλιφόρνια, λατρεύει την Ελλάδα, την οποία και επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, με όνειρο ζωής να επιστρέψει, όταν συνταξιοδοτηθεί, στην αγαπημένη του Καλαμάτα.


http://isxys.blogspot.com/2013/01/lambdasat-2013-nasa.html

ΔΩΡΕΑΝ Μάθημα αρχαίων Ελληνικών - Η διάψευσις της Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας.


Κ Α Θ Ε  Π Ε Μ Π Τ Η : Ώρα 18.00 – 19.00: Μάθημα αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, από τον κ. Κουρτεσίδη Ηλία, φιλόλογο. υπό την αιγίδα του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τα οποία διενεργούνται στην αίθουσα «Αλέξανδρος», Εθνικής Αμύνης 1, Πολιτιστικό Κέντρο Περιφερειακής Διοικήσεως Κεντρικής Μακεδονίας. Έδρα του ινστιτούτου "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ": Γαμβέτα 168 - 542 48 Θεσσαλονίκη Τηλ. & Τηλ/πο 0030/2310 315215

 
Μάθημα αρχαίων Ελληνικών 1/3 http://youtu.be/BxsWvMqVdQA


Μάθημα αρχαίων Ελληνικών 2/3 http://youtu.be/h_j6JKTmPgg

Μάθημα αρχαίων Ελληνικών 3/3 http://youtu.be/WOiEcM6LJWs
 
 
 
Η διάψευσις της Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας. «Η γενετική, η αρχαιολογία και η μυθολογία, διαψεύδουν την Ινδοευρωπαϊκή θεωρία». Ομιλητής: κ. Δρ. Ερατώ Ζέλιου Μαστοροκώστα, επίτιμος προϊσταμένη Β΄θμιας εκπαιδεύσεως. Διάλεξη στις 10.01.2013 για τις τελευταίες εξελίξεις στα Εθνικά θέματα. Οι διαλέξεις διενεργούνται στην αίθουσα «Αλέξανδρος», Εθνικής Αμύνης 1, Πολιτιστικό Κέντρο Περιφερειακής Διοικήσεως Κεντρικής Μακεδονίας. Έδρα του ινστιτούτου "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ": Γαμβέτα 168 - 542 48 Θεσσαλονίκη Τηλ. & Τηλ/πο 0030/2310 315215


Δ. ΚΑΨΑΛΑΣ: ΑΟΖ, ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ; http://youtu.be/iZGsc4k7F7c
 
 
 
http://isxys.blogspot.com/2013/01/blog-post_145.html

Ο Μοναχικός Δρόμος του «Ιδανικού (Στρατιωτικού) Αυτόχειρα» Πολιτικού Ηγέτη

Τα Εθνικά Θέματα καθώς και η Εθνική Ασφάλεια έχουν μπει σε «Κόκκινο Συναγερμό» προ πολλού. Πρέπει πάραυτα να βρεθεί ένας Στρατηγός στην Πολιτική ηγεσία της χώρας. Αυτό προστάζει η Φωνή της κοινής (Εθνικής) Λογικής. Κι αυτό δεν θα είναι εύκολο. Αντιθέτως. Η Καθεστωτική Πολιτική δεν το επιθυμεί. Άλλο αν «κατ’ ανάγκην θα το κάνει», θέλει δεν θέλει. «Και κράτα το Στρατό μακριά απ’ την πολιτική»... Αυτό είχε πει ο Κ. Καραμανλής ο πρεσβύτερος όταν «παρέδιδε» στον Α. Παπανδρέου εκεί στα βάθη της δεκαετίας του ’80. Και όχι μόνον αυτός. Το είχε πει κι ο Βασιλιάς στο Μεταξά όταν τον «τοποθετούσε» στην Ύπατη Αρχή της χώρας προπολεμικά. Και εννοούσαν γενικά το Στρατό. Διότι γνώριζαν καλά ότι όσο «συστημικός» κι αν μοιάζει ο (όποιος) Στρατιωτικός «εκλεκτός» τους, οι ευαισθησίες τους (των Στρατιωτικών) στα Εθνικά Θέματα, σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας και γενικώς Πατριωτικά Ζητήματα δεν είναι «αρεστές» στην καθεστηκυία Πολιτική Τάξη. Δεν είναι «συμβατές» με τις (Γεω)Πολιτικές Επιλογές των (διεθνών) Πατρόνων τους.

Εάν αυτός ο «πολιτικός αφορισμός» ισχύει λοιπόν για έναν «απλό Στρατιωτικό», πόσω μάλλον για έναν Εθνικιστή Επαναστάτη. Τουτέστιν, αυτό το «δεύτερο» ας το «ξεχάσουν» καλύτερα οι «θιασώτες» του. Για την ώρα τουλάχιστον. Ας είμαστε ρεαλιστές εάν θέλουμε «αποτελέσματα». Κι ας αναζητήσουμε την «βέλτιστη διαδρομή» για την «εν ευθέτω χρόνω υλοποίησή» του. Άρα, εάν πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί Αξιωματικός στο τιμόνι της Χώρας, έστω και ως μια λύση του τύπου «το μη χείρον βέλτιστον», θα πρέπει να το σκεφτόμαστε με όρους «στυγνής οπτικής του Πολιτικοκοινωνικά εφικτού». Υπ’ αυτήν την οπτική, αυτός ο Στρατηγός θα είναι υποχρεωμένος να «παίξει με τους όρους του Συστήματος» κατά την άνοδό του. Και προκειμένου ν’ «ανέλθει». Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική διαδρομή. Αυτός ο Στρατηγός θα είναι ουσιαστικά μια «ηρωϊκή Ιφιγένεια» που θα «θυσιαστεί» (πιθανότατα) προκειμένου να έρθει η «επόμενη Πατριωτική Ημέρα». Ένας (Μαρτυρικός) «Πρόδρομος». Κατά πάσα πιθανότητα, τίποτε άλλο δεν θα κατόρθωνε να είναι (όσο και αν θα επιθυμούσε ή θα προσπαθούσε για το «αντίθετο») πέραν από μια «γέφυρα», ένας «ενδιάμεσος κρίκος» για την «επόμενη (Πατριωτικά σφύζουσα) Πολιτική κατάσταση». Αυτό είναι το «ευκταίον» τουλάχιστον. Γιατί, ακόμη κι αυτό, θα πολεμηθεί άγρια κι από πολλούς.

Τα Εθνικά Θέματα, η Άμυνα και η Εθνική Ασφάλεια απαιτούν «ενίσχυση» και «προστασία» και τα απαιτούν ΤΩΡΑ. Αν όχι ΧΤΕΣ. Μέσα από την διακυβέρνησή του θα πρέπει να ανδρωθεί μια άλλη τάξη Στρατηγών που θα τον διαδεχθεί. Όταν αυτός θα «πέσει» - αναπόφευκτα – υπό την πίεση του «πυρός ομαδόν» των ΠΑΝΤΩΝ εναντίον του. Θα πρέπει να έχει το «καλώς έχειν» απ’ όσο το δυνατόν περισσότερες πολιτικές δυνάμεις προκειμένου ν’ «ανέλθει». Κι αυτό σημαίνει ότι πολλοί θα δυσαρεστηθούν από το «διπλωματικά προσεγμένο πολιτικό προφιλ» του. Από την άκρα αριστερά ως τον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο. Οι μεν θα προτιμούσαν έναν Ντουρούντι, κάποιοι άλλοι έναν Βελουχιώτη και κάποιοι άλλοι έναν Ζέρβα. Και θα επιδιωχθεί βεβαίως αυτό σ’ έναν Εμφύλιο Πόλεμο – εάν αυτός δεν κατορθωθεί ν’ αποσοβηθεί. Έναν Εμφύλιο, που τόσοι πολλοί εύχονται και απεργάζονται, που τόσοι πολλοί (έξωθεν) αναμένουν προκειμένου να επιτύχουν τον τελικό τους στόχο: τον διαμελισμό της χώρας, την κοσοβοποίησή της, την καντονοποίησή της, την Φινλανδοποίησή της, την αποικιοποίησή της, την δορυφοροποίησή της και ουκ έσται τέλος στα άνομα και ανθελληνικά σχέδιά τους.

Ένας απλά και μονοκόμματα «μάχιμος (ΜΗ Πολιτικός) στρατιωτικός» απλά θα έριχνε λάδι στη φωτιά. (Εξ’ ου και «δεν θα στηριζόταν» από τις «ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις»). Διότι ο αποκλειστικά μάχιμος στρατιωτικός δεν είναι «επαρκής πολιτικά» για την (Πονηρή και αδίστακτη) Μάχη του Πολιτικού Στίβου. Η πολιτική έχει «σκοτεινιά» ενώ ο πόλεμος είναι «ξεκάθαρος». Ο «αποκλειστικά (και μόνον) Μάχιμος» λοιπόν – που δεν είναι ΚΑΙ Πολιτικός – απλά δεν θα κατορθώσει να επιβιώσει κατά την άνοδό του. Θα μείνει εκτός πολιτικής πριν καλά καλά ξεκινήσει. Ας θυμηθούμε τον Γρίβα. Άριστος Πολεμιστής αλλά όχι πολιτικός. Έμεινε στο περιθώριο της Ελληνικής πολιτικής. Αν και με τον πολεμικό Αγώνα που διεξήγαγε (και δη με επιτυχία) εναντίον μιας «συμμάχου χώρας» δεν θα μπορούσε να υπάρξει το παραμικρό «πολιτικό περιθώριο» γι’ αυτόν. Η πολιτική του αποτυχία όμως – πρέπει να πούμε – σημειώθηκε ΚΑΙ πριν απ’ αυτήν την νεότερη στρατιωτική δράση του. Οι πολεμικές ηρωϊκές περγαμηνές του δεν τον βοήθησαν καθόλου – ελλείψει της Πολιτικής Ικανότητας. Και μην μας διαφεύγει ότι οι μάζες είναι πατριωτικά ανώριμες για να ανεβάσουν μόνες τους (και δη χωρίς «στήριξη άλλων δυνάμεων») έναν τέτοιον (μη Πολιτικό) «Πολεμιστή» στο ύπατο αξίωμα.

Άρα, ΜΟΝΟΣ του πρέπει να το κάνει. Ακολουθώντας και παίζοντας ΚΑΛΑ με τους κανόνες του συστήματος. Όσο κι αν «ενοχλήσει» (άλλους) αυτό. Όσο κι αν «πονέσει» τον ίδιο. ΜΟΝΟΣ του πρέπει να χτίσει το οχυρό των «ενισχύσεών» του. ΜΟΝΟΣ του πρέπει να χτίσει σοφά και υπολογισμένα το ΜΕΤΩΠΟ του... Και να ευχόμαστε κατόπιν να καταφέρει να βαδίσει με ασφάλεια (για την Ελληνική κοινωνία) μέσα από το ναρκοπέδιο που τον περιμένει στην Πολιτική του πορεία. Διότι θα καεί πιθανότατα. Γι’ «αυτό» ακριβώς άλλωστε «προορίζεται» (από τους έμπειρους σ’ αυτό «Καθεστωτικούς Μαριονετίστες»). Επιδίωξη του «καθεστωτικού συστήματος» θα είναι να του «φορτώσει τα πάντα». Η (Εθνική) αξία του (από την άλλη) θα έγκειται στο να προετοιμάσει το έδαφος και τις πολιτικοκοινωνικές συνθήκες για τον «επόμενο Στρατιώτη-Πολιτικό Ηγέτη». Και θέλει κότσια και διάθεση αυτοθυσίας για να γίνει κάποιος εν γνώσει του Ιφιγένεια. Ο πιο φιλόδοξος (και ρεαλιστικός) στόχος απ’ όλο αυτό τον Γολγοθά θα ήταν να «αντέξει αρκετά» ώστε να «προετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση». Εγχώριο και διεθνές καθεστώς, βλέποντας την «ένταση» στην ελληνική κοινωνία, θα κρίνουν ότι οι «συνήθεις πολιτικοί» αδυνατούν να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Θα χρειαστεί «πυγμή» και κάποιο «θύμα» να «το αναλάβει αυτό». Διακρίνουν επίσης την αύξηση της «πατριωτικής έντασης». Θα επιδιώξουν λοιπόν να αναδείξουν έναν στρατιωτικό με διπλό σκοπό. Από την μία να ελέγξει αυτή την πατριωτική θερμότητα κι από την άλλη να ελέγξει με πυγμή την γενικότερη κοινωνική ένταση. Θα αποσκοπούν στο να καθιερώσουν μια «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» από τη μια κι από την άλλη, την φθορά που θα προέλθει από τις απόπειρες δυναμικού ελέγχου της κοινωνικής έντασης να τις χρεώσουν στους στρατιωτικούς ώστε μέσα από αυτή την ένταση να βγουν «αποκαθαρμένοι οι πολιτικοί».

Καθόλου εύκολη κατάσταση λοιπόν για τον εν λόγω «Ιδανικό Πατριώτη Αυτόχειρα». Αντιθέτως. Θα μπορούσε να ονομαστεί η «Ελληνική Σκοτεινή Κοιλάδα της Αποκάλυψης» όλη αυτή η Κατάσταση Κρίσης. Τόσο για την Ελληνική Κοινωνία όσο και για τον ίδιο. Οι παγίδες φαίνονται ξεκάθαρα. Οπότε, ο Στρατηγός που θα δεχτεί να αναλάβει μέσα σ’αυτό το καμίνι θα πρέπει να έχει και μια δόση αισθήματος αυτοχειρίας. Γιατί όσο θ’ αντιστέκεται στις «ορέξεις» τους (να επιτεθεί στο Λαό επιβάλλοντας τα αντιλαϊκά φονικά τους μέτρα) τόσο θ’ αυξάνονται οι πισώπλατες μαχαιριές τους εναντίον του. (Αυτοί βεβαίως, ελπίζουν πως θα τα «καταφέρουν μαζί του». Γι’ αυτό και θα συνεχίσουν πάση θυσία αυτό το «ύστατο σχέδιό» τους. Δεν έχουν κι άλλη επιλογή άλλωστε). Το καλύτερο που θα μπορούσε να επιτύχει, για όσο διάστημα θα είναι στο τιμόνι (λίγο πιθανότατα) θα ήταν να συμβάλλει ώστε να ενισχυθεί η Εθνική Ασφάλεια και ταυτόχρονα να αναδειχθεί μια κάστα «μεστωμένων» στρατιωτικών και πατριωτών πολιτικών, δυναμωμένων απ’ αυτόν τον «ιδανικό Εθνικό αυτόχειρα» που θα τους ανοιχτεί ο δρόμος να τον «διαδεχτούν» μετά την «πτώση» του. Δεν θα τον αφήσουν βεβαίως να το πράξει αυτό. Θα τον πολεμήσουν οι ΠΑΝΤΕΣ. Εαν παρ’ ελπίδα, τα καταφέρει να «επιβιώσει αλώβητος (και «αλέκιαστος») (δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο) από τις «θανάσιμες πιέσεις» (ένθεν κακείθεν), τότε θα συνεχίσει να έχει θέση – την περίοπτη θέση που θα του αξίζει - και στην επόμενη Στρατιωτική Πατριωτική Μέρα του Ελληνισμού. Εαν όχι, θα μετατραπεί στο εξιλαστήριο θύμα των ΠΑΝΤΩΝ. Απ’ το ένα άκρο ως το άλλο.


Ένα εξιλαστήριο θύμα απ’ αυτά που ο ρόλος τους αναγνωρίζεται μετά θάνατον και μετά από πολύ πολύ καιρό....Άλλωστε, η Ιστορία μας βρίθει από «χαρακτηρισμένους Προδότες» τους οποίους ήρθε πολύ μετά η Ιστορία να αποκαταστήσει ως «συκοφαντηθέντες και διωχθέντες Ήρωες». Αυτά τα γνωρίζουν βεβαίως οι «καθεστωτικές Δυνάμεις». Αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η μόνη τους επιλογή είναι να φέρουν στο προσκήνιο «Στρατιωτικούς Πολιτικούς» προκειμένου να ελέγξουν την «Πατριωτική αλλά και την κοινωνική ένταση» και να τους «φορτώσουν τα πάντα» βγάζοντάς τους εαυτούς τους «λάδι». Και φυσικά θα επιχειρήσουν με νύχια και με δόντια να «αποτρέψουν την άλλη (την «επικίνδυνη») δραστηριότητα» αυτών των Στρατιωτικών-Πολιτικών. Την «προετοιμασία» δηλαδή της «επόμενης Πατριωτικής Ημέρας». Την ενίσχυση των «Εθνικών Εφεδρειών», με ότι αυτό κι αν σημαίνει. Αυτός ο «Στρατιωτικός-Πολιτικός Ηγέτης», τουτέστιν, θα υφίσταται ένα διαρκές «σαμποτάζ» σ’ αυτό το «δεύτερο και ουσιώδες πεδίο δράσης» του. Μονόδρομος λοιπόν....ένας αυτοκτονικός Πολιτικός Πατριωτικός Μονόδρομος....

Θα υπάρξει άραγε αυτός ο «Στρατιώτης Ιδανικός Εθνικός Αυτόχειρας»; Ίδομεν...κατά πάσα πιθανότητα πολύ σύντομα...
Γιώργος Ανεστόπουλος 

ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

  στον  δρόμο  και  ψάχνω  τον  παραλήπτη .  Μήπως  τον  ξέρετε  ; 
Τον  ψάχνω  για  να  του  τη  δώσω .


( 16-4-2011 ) 



 
Αδελφέ   Νίκο  

    Τα  βλέπεις ;   Τα  βλέπεις  που  ανησυχούσες   και  έτρεμες  σαν  ψάρι  όταν  αρχίσαμε  την  επιχείρηση  ;   

   "Θα  μας   λυντσάρουν! " .
   "Θα  μας  κρεμάσουν  στην  πλατεία  οικογενειακώς"   .
   " Ούτε  τα  παιδιά  μας  και  οι  γυναίκες  μας  δεν  θα  γλυτώσουν !"
   " Απο  το  πρώτο   λεπτό  θα  ξεσηκωθούν !"  

 Τίποτε  απολύτως  δεν έγινε .  'Οπως   ακριβώς  τα  είχα  προβλέψει  .  Τους  τα  πήραμε   όλα  και  φύγαμε  σαν  κύριοι .  Ακόμα  θυμάμε  την  έκπληξη   και  την  αμηχανία  στο   πρόσωπο   του   οπαδού  μας  στο  αεροδρόμιο .  Η χώρα   ήταν  σε  φάση  "Σομαλίας"    και  εμείς  με  τις  Samsonite  ,  να  περιμένουμε  στην  αίθουσα  VIP  το  αεροσκάφος   που  θα   μας   έφερνε   στον  επίγειο  παράδεισό   μας  ,  εδώ  στην  Καλιφόρνια .  

Θυμάσαι  που  σου  έλεγα  "Θαρθεί   μια  μέρα  που  θα  τα  θυμόμαστε   και  θα  γελάμε "  ;

Λοιπόν  αδελφέ   Νίκο ,  η  ημέρα  ήρθε .  
Η  μπάζα  ήταν  καλή  .  Οχι  μόνο  εμείς  αλλά  και  τα  εγγόνια μας   θα  ζήσουν  πλουσιοπάροχα .  Ο  μόνος  κίνδυνος  πια  βρίσκεται  στην  χοληστερίνη  που  περιέχει  ο  αστακός !
Θυμάσαι   τί  αντίκρυσαν  τα  μάτια  μας   ( μέσα  απο  τις  θωρακισμένες  Mercedes )  καθώς  πηγαίναμε  στο  αεροδρόμιο ;
  Μελαψούς   μετανάστες  να  λεηλατούν  την  πρωτεύουσα   μετά  την   οικονομική  κατάρρευση .
  Παιδιά   να   περιφέρονται   μόνα  τους   μέσα  στα  χαλάσματα  ψάχνοντας   τις  δολοφονημένες  μάνες  τους .
  Καπνοί   παντού   απο  τα  σπίτια  που  καιγόταν .
  Ορδές  πανικόβλητων  να  λεηλατούν  τα   super- markets  .  

Και  στο  αεροδρόμιο   ΟΥΤΕ  ΕΝΑΣ   να  μην  φωνάξει  έστω  κάτι  εναντίον  μας !  Ούτε   ένα  "προδότες"   ή   "κλέφτες"   ή  "κρεμάστε  τους"  !  .  Μουδιασμένοι  όλοι  και  παράλυτοι   μας  έβλεπαν  να  φεύγουμε  με  τις  βαλίτσες   παραφουσκωμένες  .  Το   διαισθανόταν  οτι  δεν  θα  μας   ξαναδούν .  Η  κωμωδία  είχε  τελειώσει .  Ο  θίασος  ( με  τις  εισπράξεις )  έφευγε .  Οι  θεατές   θα  μείνουν   μόνοι  να  αντιμετωπίσουν  την  σκληρή  πραγματικότητα .  

Τί   θεατρικό  και  αυτό !   Θυμάσαι ;  Άρχισε   το  1981  .  Τότε   που   "ο  φίλος   του λαού"   ανέβηκε  στην  εξουσία .
"ΕΞΑΛΛΑΓΗ"   φώναξε   και  τα  πλήθη  ρίγησαν .   Ακόμη  και  ψηφοφόροι   "της   επάρατης   συντήρησης"  τον  ψήφισαν  !  
Υπάλληλοι  πήγαν την  άλλη  μέρα  στη  δουλειά   με  υπεροπτικό  ύφος   σίγουροι  οτι  η  επιχείρηση  του  αφεντικού   θα  είναι  πλέον  δική  τους !
Η     "εξαλλαγή"  μόλις  είχε  αρχίσει .  Ο  "λαός"   έζησε  στιγμές   μοναδικής   επαναστατικής   μέθης .  Καταλήψεις ,  απεργίες  ,  πανώ  ,  σημαίες ...
Ώσπου   οι     "κακοί  καπιταλιστές"  πήραν  τα  εργοστάσιά  τους  και  τα  πήγαν  στην  διπλανή  χώρα .
Τα  υπόλοιπα  εργοστάσια   έγιναν  "κοινωνική  ιδιοκτησία"  . "Ο  λαός  είναι  πάνω  απο  τους  θεσμούς"      φώναζε  ο  "ηγέτης"   και  το  πλήθος   παραληρούσε .
Επιτέλους !  Είχε  έρθει   η   "ώρα  του  λαού"  .  
Κανείς   πια  δεν  σε  φακέλλωνε   αν  διάβαζες   "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ"  .  Άλλωστε   η  "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ"   και  η  "ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ"    ήταν  πια   η   Εφημερίδα  της  Κυβερνήσεως .  Ότι ,  γραφόταν   εκεί  ήταν  νόμος  απαράβατος .  Τί  αξία  είχε  πια  η   θεσμοθετημένη  Εφημερίδα  της  Κυβερνήσεως ;  Ποιός  της  έδινε  σημασία ;  

Το  μέλλον  διαφαινόταν  ακόμα  πιο  λαμπρό .  Η  πατέντα   με  το  "μοτοσακό   χωρίς  γκάζια"   θα  μας  έφερνε   αμύθητα  πλούτη  μόλις   την  αξιοποιούσαμε ( για  την  ακρίβεια  ,  δεν  θα  ξέραμε  που  να  τα  βάλουμε ! ) .
Κάποια  στιγμή  το  θέμα  αποσύρθηκε  απο  τα δελτία  ειδήσεων .
Ποιός  έδωσε  σημασία ;
Το   αυνανικό   αντιαεροπορικό   "Κοροϊδάραμις"   θα  μας  έφερνε  αμύθητα  πλούτη  μόλις   το  βγάζαμε  σε  παραγωγή .
Κάποια  στιγμή  και  αυτό  αποσύρθηκε  απο  τα  δελτία   ειδήσεων .
Ποιός  έδωσε  σημασία ;

Σημασία  είχε  πλέον  η  ΑΤΑ ( Αγνώστου  Ταυτότητος   Αυνανισμός  )  :   Ανεβαίνουν  οι  τιμές ;  Σου  ανεβάζω  τον  μισθό !  
Ξανανεβαίνουν  οι  τιμές ;  Σου  ξανανεβάζω  τον  μισθό !
Κάποιοι  ψέλλισαν  "Μα  οι  τιμές  ανεβαίνουν  ακριβώς  επειδή  μας  ανεβάζεις  συνεχώς  τον  μισθό !"
Ποιός  τους  έδωσε   σημασία ;

Τα  σχολεία   αλλάξανε .  Τώρα   όλοι   πήγαιναν  "για  σπουδές" !   Δεν  νοείται  ο   "αφέντης  λαός"   να   δουλεύει  στα  χωράφια   και  στις   οικοδομές .  ΟΛΟΙ  θα  πάνε  στο  πανεπιστήμιο !
Τί  και  αν  δεν  χρειαζόμασταν  τόσους  "επιστήμονες" .  Ποιός   έδινε  σημασία ;

Σημασία  είχε  πλέον  η  "δημοκρατία"  .  Ο  αστυνομικός   που  είχε  την  αφέλεια  να  πυροβολήσει  τον  κλέφτη   άκουγε   τα  δελτία  ειδήσεων  να  ανακοινώνουν   την  διεύθυνση  όπου  κατοικούσε !  Αν  τολμούσε  ας  νοιαζόταν  ξανά  για  το  καθήκον !

Ποιός  έδινε  σημασία  στις  βιομηχανίες   που  κλείνανε ;   Αφού  οι  άνεργοι   γινόταν  αμέσως  δημόσιοι   υπάλληλοι !
Ποιός   αναρωτιόταν   "Πού  βρίσκετε  τα  λεφτά  να  πληρώσετε  τόσους  δημόσιους   υπαλλήλους   αφού   δεν  παράγει  η  χώρα  τίποτα ;"  
Αυτά  τα  ερωτήματα  δεν  είχαν  πλέον  σημασία .  Μόνο  αφελείς   και  γραφικοί   ασχολούνταν  με  αυτά .
Αφού  ο  "ηγέτης"  το  είχε  δηλώσει   ξεκάθαρα  :  "Τα  πήρα  απο  τους  βιομήχανους !"  

Και  όταν   αρχίσαν  να   διαρρέουν  τα  πρώτα  μαντάτα  για    τις  μεγάλες   μάσες   ,  ο   "ηγέτης"    είχε  φροντίσει  ώστε οι  κομματικοί   μηχανισμοί  να  έχουν  έτοιμη  την  απάντηση  που θα  έδινε  ο  "λαός"   στην  "επάρατη  συντήρηση"  :  "ΦΑΓΑΝΕ  ΑΥΤΟΙ  ΑΛΛΑ  ΦΑΓΑΜΕ  ΚΑΙ  ΕΜΕΙΣ ! "

Κάποια   στιγμή   άρχισαν  να   εμφανίζονται   οι  πρώτοι   μετανάστες .  Κακό  μεν   ( κάτι  σαν  να  μην  του  άρεσε   του  "λαού"  )  αλλά  αφού  οι  μισθοί   ντάγκα-ντάγκα    ερχόταν  κάθε  15νθήμερο  ,  δε   βαριέσαι ...

Σαν  τον  Μιθριδάτη   ,  ο  "αφέντης  λαός"    συνήθιζε   το  δηλητήριο  που   αυξανόταν  κάθε  μέρα .
Οι  μετανάστες  ξεπέρασαν  κάθε  όριο ...
Η  εγκληματικότητα   ξεπέρασε  κάθε  όριο ...
Η  ανεργία   ξεπέρασε  κάθε  όριο...
Τα  σκάνδαλα  ξεπέρασαν  κάθε   όριο...
Οι  εθνικές   ταπεινώσεις  ξεπέρασαν  κάθε   όριο ...
Οι  φωτιές   ξεπέρασαν  κάθε  όριο...
Οι  αρρώστιες   ξεπέρασαν   κάθε  όριο...
Τα  σκουπίδια   ξεπέρασαν  κάθε  όριο ...
Οι  πυρπολήσεις   πατριωτικών  βιβλιοπωλείων  ξεπέρασαν  κάθε  όριο ...
Οι  "αναρχικοί"   ξεπέρασαν  κάθε  όριο...

Κάποια   στιγμή  ( όταν  παρατραβήξαμε   το  σχοινί )  και   εγώ  φοβήθηκα   ,  το  ομολογώ .  Πήγα  στο  πιο  απομακρυσμένο  νησάκι  για  να  ανακοινώσω  την  χρεωκοπία  της  χώρας  .  Το   σκάφος  περίμενε   έτοιμο  να   με  φυγαδεύσει  στην  διπλανή  χώρα   άν  οι  στρατιωτικοί   έκαναν   κίνημα .

Τί  κουτός που  ήμουν !  Φύλλο  δεν  κουνήθηκε !  
 Τότε  πήρα  θάρρος   για τα  καλά .   Είπα   μέσα  μου   "Μεγάλε   ,  είσαι  μεγάλος !  Κάνε  ό,τι  θέλεις !"  .
Δεν  σταμάτησα  πουθενά :   Αστυνομικοί  ,  στρατιωτικοί  ,   δημόσιοι  υπάλληλοι  ...     Τους  κατεδάφισα  όλους .  Δεν  άφησα  ούτε  μισθούς  ,  ούτε  συντάξεις   ,  ούτε  δικαιώματα ...
Απορούσα  και  απορώ  πάντα  με  την  ανθρώπινη   βλακεία :  Αυτοί  που  σκοτώνονται  με  τον γείτονα  για   ένα  εκατοστό  οικοπέδου  ,  με  έβλεπαν  να  ληστεύω  ασύστολα  την  χώρα  τους   και  δεν   μιλούσαν !

Πάντα   οι  ομοεθνείς   μας με  είχαν  στο  ψιλό :
 "Περιορισμένης   ευθύνης  το  καημένο..."
 " Για  οδοκαθαριστής   καλός  είναι  αλλά  για   παραπάνω  δεν  τραβάει  το  φουκαριάρικο..."
 " Η  καψερή  η  μάνα  του  ,  πώς  αντέχει  τέτοια  συμφορά..."

Μόνο   η  μάνα  μας  πείσμωσε  και  είπε     "Τώρα  θα  δείτε  ,  που  το  κοροϊδεύετε ..."
Πραγματικά ,  αν  δεν  ήταν  η  μάνα  μας  δεν  θα  είχαμε  αποτολμήσει   τέτοιο  έργο .
Δες  τώρα  όλους  τους  φαρμακόγλωσσους :  Εγώ  ,  το  "καημένο"  , συνέτριψα   το  έθνος  που  ήταν  προαιώνιος  εχθρός  μας .  Το  έθνος  που  πολεμούσαμε   τρείς χιλιάδες  χρόνια   και  δεν  μπορούσαμε  να  το  κάνουμε  ζάφτι ...
Τώρα  όλοι   "μούγκα"   .  Ούτε   "καημένο"   ακούς  ούτε  τίποτα .  Όλοι   τεμενάδες  μου  κάνουν   και  έχουν  καταπιεί  την  γλώσσα  τους .

Το  μεγάλο   αστείο    είναι  οτι  τώρα  εκεί  πίσω στην   Αυνάνα  ,  οι   οπαδοί  μας   ακόμη  πιστεύουν   οτι  την  χώρα  την  βούλιαξε   η  "επάρατη  συντήρηση" !  Βλέπεις ,  αυτήν  αφήσαμε  να  διοικεί  τώρα .
Τώρα  που  τα  παιδιά  τους  πεθαίνουν  απο  υποσιτισμό   και  οι  πρωθυπουργοί   τους   είναι  μελαψά  τέκνα  μεταναστών  ,  ακόμη   θυμούνται  με  αγάπη    τον  "ηγέτη"  που  τους   "έδωσε να  φάνε  ψωμί"    και  βροντοφώναξε  " Η  Αυνάνα   ανήκει  στους  Αυνάνες !"  .

Τί  τα  θές ,  η  ζωή  έχει  πολύ  πλάκα   μερικές  φορές .  
Καλά  που     έπλασε  ο  θεός  ( μας ) τους  βλάκες   για  να  μας  ψυχαγωγούν  .  Ειδικά  εδώ στην βίλα  στην  Καλιφόρνια  ( έχω  καταπληκτική  θέα στον  Ειρηνικό ,  στο  είπα ;  )   η  ανία  θα  ήταν  αφόρητη  αν  δεν  είχα  αυτά  να  θυμάμαι  και  να  τα   συζητώ  με   κάποιους  πρωτοκλασσάτους    ( τότε )  του  "κινήματος"   που  είχαν  και  αυτοί  την   ευστροφία  να  βγάλουν  έγκαιρα  τη  μπάζα  τους   στο  εξωτερικό  και  να  αγοράσουν  εδώ  βίλες .
Είναι  εδώ   ο  "FIVE SEASONS"   ,  και   ο  "μαζί  τα   σπάγαμε"  .    Φυσικά  δεν  μπορούσαν  να  λείπουν  ( δικοί  μας  γαρ )   ο  "ταϊβανέζος"  ,   η   σύζυγος  του  τραγουδιστή ( χωρίς  τον  τραγουδιστή ! )    και  ο ξάδελφός   της  ο    "φαστφουντάς" .  Ο  τελευταίος  χώρισε  την   γυναίκα  του  ( Αυνανικής   καταγωγής )  και  συζεί  με  μια  δικιά  μας  . Είναι  και  κανά  δυό  απο  την  περίφημη   "γενιά  του  Πολυκαφενείου"  ( ώρε  πλάκες  και  μ'  αυτή  την  ιστορία ! ) .  Αυτοί  ειδικά  αποδείχτηκαν  λυσσασμένοι  για   "δημοκρατία" :  Έχουν  σπιτώσει  κάτι  πιτσιρικάδες  ( δικούς  μας )  και  τον  παίρνουν  απο  όλες  τις  μεριές !
  Για  τους  άλλους  ,  τους  ρομαντικούς   και  τους  αφελείς  ( που  ξεμείναν  πίσω )  πού   και  πού  μαθαίνω  κανα  νέο  .  Εκείνος   ο   αρχιμάλαξ , που  έβαφε  με  μολύβι  τα  μάτια  του , έμαθα  οτι  είναι  σε  ψυχιατρείο .  Ο  άλλος ,  που  το  έπαιζε  αδιάφθορος , τον  σπάσαν   στο  ξύλο  κάτι   πιτσιρικάδες   ( αν  και  προσπάθησε  να  κρυφτεί  σε  κάτι  τουαλέττες )  και  πέθανε .

Αδελφέ  Νίκο
   Όταν  τελειώσεις    την  ιστορία  με την  πιτσιρίκα   στις  Μπαχάμες   ,  σε  περιμένω   να  τα  πούμε  απο  κοντά  ( φέρε  και την  σύζυγο ) .  Αν  δεν  κουράστηκες   ,  ο  Μεγάλος  μας  πρότεινε  να  ξανακάνουμε  μια  παρόμοια  δουλειά  σε  μια άλλη  χώρα  κάπου  στην   Κεντρική   Αμερική ( δεν  θυμάμαι  τώρα  το  όνομα ) .  Η  χρηματοδότηση  ,  ως  συνήθως   , εξασφαλισμένη  και  οι  ντόπιοι   πράκτορες   έτοιμοι .  Σκέψου  το .
Με  φιλιά
 Το   "καημένο" 


....................................................................................................................................
Προς    φιλύποπτους  και  κακεντρεχείς ( σημείωση   του   ευρόντα ) : 
 Προσοχή !   Η  επιστολή  ΔΕΝ   έχει  σχέση  με  την  δική   μας  χώρα !   Πρώτον  , διότι  η  δική  μας  πατέντα  ήταν  το   "διαφορικό  χωρίς  γρανάζια"     και  όχι  το  "μοτοσακό  χωρίς  γκάζια"  . Δεύτερον  ,  διότι  το  δικό  μας  αντιαεροπορικό   πολυβόλο  λεγόταν   "Άρτεμις"  και  όχι  "Κοροϊδάραμις"  ! Τρίτον , διότι  η  χώρα  μας  λέγεται    "Ελλάδα"    και  όχι   "Αυνάνα"  ! 
************************

Επικοινωνία    :    pitago99@gmail.com   

 
 Αρχική  σελίδα :    http://lofos.info/pythas/index.html 

-------------------------------------------------------------------------
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  ιστοσελίδες   και  τις  "καρφώνει"    στα  αφεντικά  :

  Αγαπητέ   φίλε ,  μήπως  γνωρίζεις   ποιός  έγραψε   την  επιστολή  και  για  ποιούς  αφελείς  μιλάει ; 



http://lofos.info/pythas/nikos.html

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ

(4-11-2012)

Σαν    "ιδεολογικά  δηλητήρια"   χαρακτηρίζω   ψέματα  που  μας  σερβίρει  η  nea taksi  τόσο  όμορφα  συσκευασμένα  που   μοιάζουν  αυτονόητες  αλήθειες !
Με  εμπειρία  200  ετών ,  η  nea  taksi   έχει  ανακαλύψει  αυτά  τα  εύληπτα  δηλητήρια  που  γίνονται  αποδεκτά  απο  την  συντριπτική  πλειοψηφία  των  εγκεφάλων .
Αν  αποκαλύψουμε  την  απάτη  που  κρύβουν  ,  η  nea  taksi  θα  καταρρεύσει .
Τα  αντίδοτα  σε  αυτά  τα  δηλητήρια  τα  εκθέτω  στην   http://lofos.info/pythas/ideobombs.html   .

 

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΠΡΩΤΟ :   ΔΙΝΟΥΜΕ  ΨΗΦΟ  ΓΙΑ   ΟΛΟΥΣ !  Πόσο  "δημοκρατικό"    ακούγεται !   Ο  λαουτζίκος   χαίρεται  .  Οι  κυβερνήτες  ζητάνε  την  γνώμη  του !  Ο  μαζάνθρωπος  όμως  δεν  καταλαβαίνει  οτι  έτσι  εξισώνεται  η  ψήφος   του  σοφού  με  την  ψήφο  του  ηλίθιου .  Αφού  όμως  οι  ηλίθιοι  είναι  πάντα  περισσότεροι   (  και  καθοδηγούνται  απο  την  τηλεόραση ) ,  η  κοινωνία   ολόκληρη   οδηγείται  απο  τους  ηλίθιους  εκεί  όπου  προστάζει  η  τηλεόραση !

Άκουσα  σε  μια  συζήτηση   οτι  ο  Ανδρέας  Παπανδρέου   άνοιξε  τα  όργανα  του  κόμματος    για  να  μπεί  ο  πάσα  ένας  Πασόκος  .  Δηλαδή  ήταν  φούλ  δημοκρατικός !  Έτσι  όμως  τα  όργανα   έγιναν  νηπιαγωγεία   και  έπαψαν  να  παράγουν  κάτι  αξιόλογο .  Όταν  μετέχουν  πολλοί  σε  μια  συζήτηση  (  και  σαχλαμαράκηδες )  δεν  βγαίνει  τίποτα  αξιόλογο   ενώ  οι  ποιοτικοί  εγκέφαλοι  κουράζονται  ,  αηδιάζουν  και  φεύγουν .
Έτσι ,  αφού  κατέστρεψε  τα  όργανα  του  κόμματος  ο  Α. Παπανδρέου  έγινε  ο  απόλυτος  άρχων .  Όταν  οι  άλλοι  έπαψαν  να  παράγουν  κάτι  ( ιδεολογικό  ή  πολιτικό )   όλοι  περίμεναν  απο  αυτόν  πλέον .


ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΔΕΥΤΕΡΟ :  ΠΑΙΔΕΙΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ !   Αυτό  και  άν  ακούγεται  δημοκρατικό !  "Μόρφωση  στον  λαό !"   . Πολύ  δελεαστικό  σύνθημα  .  Ο  μαζάνθρωπος  δεν  βλέπει  όμως  οτι  βάζοντας  στην  ίδια  αίθουσα   διδασκαλίας  (Δημοτικού  ή  Γυμνασίου ή  Λυκείου )  τον  σοφό  μαζί  με  τον  βλαμμένο   καταστρέφεις  την  Παιδεία !   Διότι  ο  μέν   βλαμμένος  ουδέποτε θα   ωφεληθεί  (  σε  όποιο  εκπαιδευτικό  σύστημα  και  αν  είναι )   ο  δέ  σοφός   θα  ζημιωθεί  διότι  ο  βλαμμένος  θα  καταστρέψει   το  ήρεμο  και  σοβαρό  κλίμα  της  τάξης .  Έχω  ακούσει  απο  εκπαιδευτικό  να  λέει  "Εξ'  αιτίας  του  τάδε  (ανήσυχου  μαθητή )  δεν  πέρασε  κανένας  συμμαθητής   του  στην  Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση !"  .  Δηλαδή  ένας   μόνο  υπερκινητικός  και   πνευματικά  καθυστερημένος   κατέστρεψε  την  ευκαιρία  μάθησης    για   όλους  τους   άλλους .

Ο  μαζάνθρωπος  δεν  βλέπει  οτι   βάζοντας   δεκαπλάσιους     φοιτητές  στα  Πανεπιστήμια   υποβαθμίζεις  την  Παιδεία   διότι  τώρα  αντιστοιχούν  ένα  μικροσκόπιο  σε  δέκα  φοιτητές  και  δεν  είναι  δυνατόν  να  γίνει  μάθημα  έτσι .
Ο  μαζάνθρωπος  δεν  αναρωτιέται  ποτέ  "Πόσους   δικηγόρους   ή    πολιτικούς  μηχανικούς   χρειάζεται  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  η  χώρα ;" 
Εάν  πράγματι , οι πουλημένοι  πολιτικοί , ήθελαν  να  ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ  τον  πολύ  λαό   ας  έβαζαν  στα  κανονικά  πανεπιστήμια  τους  απολύτως  απαραίτητους    και  ας  ίδρυαν   ανοικτά  πανεπιστήμια   παντού  για  όλους  τους  υπόλοιπους .  Αν  ο   "λαός"    ενδιαφέρεται  πραγματικά  για  την  μόρφωση   ας  πάει  στα  ανοικτά  πανεπιστήμια  που  δεν  δίνουν  πτυχίο .  Να  δούμε  πόσοι  πραγματικοί  λάτρεις  της  Γνώσης  υπάρχουν ! 

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΡΙΤΟ  :   ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ! 
Λέει   η  nea  taksi  :  "Η  γυναίκα   να  έχει  ίσες  ευκαιρίες   να  βγεί  απο  το  σπίτι  να  εργαστεί  και  να  γίνει  οικονομικά   ανεξάρτητη"  .  Πολύ  καλή  παγίδα .  Ο  μέσος  άνθρωπος  δεν  την  αντιλαμβάνεται .  Και  εγώ  θέλω  να  είναι  η  γυναίκα   ανεξάρτητη  και  όχι  σκλάβα  στον  άνδρα .  Οι  σκλάβοι   είναι  σημάδι  αρρώστιας   της  κοινωνίας .  Για  να  είναι  όμως  η  γυναίκα  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ανεξάρτητη   ,  η  κοινωνία  πρέπει  να  πεί  "Απο  την  στιγμή  που  μείνεις  έγκυος  μέχρι  το  παιδί  να   μεγαλώσει  και  να  φύγει  απο  κοντά  σου  ,  αναλαμβάνω  εγώ  όλα  τα  έξοδα   και  σου  δίνω   κάθε  δυνατή  συμπαράσταση  ( πχ  σου  παρέχω  την  τροφή  όταν  δεν  θα  μπορείς  να  εργάζεσαι   λόγω  εγκυμοσύνης  ή  λοχείας )"  .  Αυτός   είναι   ο  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ   ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ  ! 
Τί  νόημα  έχει   να  εργάζεται  εκτός  σπιτιού  η  γυναίκα   αλλά  όταν  μένει  έγκυος  να  εξαρτάται   απο  την  υποστήριξη  κάποιου  άνδρα  για  να  μεγαλώσει  τα  παιδιά  της  ;  Αυτό  σημαίνει  οτι  είναι  σκλάβα  στον  συγκεκριμένο  άνδρα ! 
Αυτός  ο  neotaksitikos   φεμινισμός   στην  πραγματικότητα  έχει  βάλει  βόμβα  στα  θεμέλια  της  Λευκής  Φυλής  (  γι' αυτό  άλλωστε  δημιουργήθηκε ) :  Η  γυναίκα  βγήκε  να  δουλέψει   και  δεν  έχει  χρόνο  να  κάνει  παιδιά  .
Το  κενό   που  δημιουργείται   το  αναπληρώνουν  τα  κατώτατα   κοινωνικά  στρώματα  (  απο  πλευράς  μόρφωσης  και  ευφυϊας )    που  εξακολουθούν  να   γεννούν  ανεξέλεγκτα .


ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΕΤΑΡΤΟ :  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ  ΠΟΙΝΗΣ -  Η  ΖΩΗ  ΕΙΝΑΙ  ΙΕΡΟ   ΑΓΑΘΟ .
   Αφού  η  ζωή   είναι  ιερό αγαθό   κύριοι  neotaksites  , γιατί    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ  ΚΑΙ  ΠΟΥΛΑΤΕ   ΟΠΛΑ ;

Εάν  θεωρείτε   την    ζωή  του   στυγερού    ψυχασθενούς   δολοφόνου    ιερή  ,   γιατί  δεν  θεωρείτε  εξ'  ίσου  ιερή    και  την  ζωή  των  πιθανών  θυμάτων  του ;  Και  γιατί  να  είναι  μόνο  το  δικαίωμα  της    ζωής   ιερό ;   Να  είναι  εξ'  ίσου  ιερό  και  το  δικαίωμα  της   ΤΡΟΦΗΣ . Να  μην  υπάρχουν  πεινασμένοι   άνθρωποι .
Φυσικά  όλο  αυτό  το  ενδιαφέρον  για   την  ανθρώπινη  ζωή  δεν    είναι  πραγματικό .  Η  nea  taksi    δεν  θέλει  να  εκτελούνται    τα  κατακάθια  της  κοινωνίας   διότι    όλοι  αυτοί   είναι    πιθανοί  υπηρέτες   της  για  τις   "βρώμικες  δουλειές"  (  μπράβοι  ,  δολοφόνοι   ανεπιθύμητων  ιδεολόγων ) .
Η  θανατική  ποινή   είναι  το  ανοσοποιητικό    σύστημα  της   κοινωνίας  .  Καθαρίζει  τα  άχρηστα  και  επιβλαβή  κύτταρα .  Όπως  ένα   ανθρώπινο  σώμα  δεν  μπορεί  να ζήσει  χωρίς  το  ανοσοποιητικό   σύστημα  ,  έτσι  και  μια  κοινωνία    διαλύεται   εάν   επιδείξει  επιείκια   στα  επικίνδυνα  μέλη  της .

Ευτυχώς   αυτό  το  δηλητήριο  δεν  έγινε  ευρέως  αποδεκτό  απο  την  κοινωνία . 


ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΠΕΜΠΤΟ  :   ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ
  Άλλη  μια  θανατηφόρος  καραμέλα  που  καταπίνουν  εύκολα  οι  γυναίκες  : Σε  κάθε   κομματικό  συνδυασμό  να  υπάρχουν  οπωσδήποτε   και  γυναίκες . Δεν  τους  ενδιαφέρει  εάν   στέκονται  καλά  στα  μυαλά  τους  ,  εάν   ξέρουν  να  γράφουν  το  όνομά  τους , εάν   έχουν   καταδικαστεί  στο  παρελθόν...  Αρκεί  να  είναι  γυναίκες !   Ο  Κλίντον  ( σφόδρα   neotaksitis )  απαιτούσε  στο  υπουργικό  συμβούλιο  να  υπάρχουν   και  ομοφυλόφιλοι  (  δεν  θυμάμαι  που  το  διάβασα ) . Κάποια  στιγμή  θα  μας   το  ζητήσουν  και  εδώ   αυτό .
 Φυσικά  αυτό  δεν  γίνεται   απο  αγάπη  για  τις  γυναίκες   ούτε   απο  αγάπη  για  τους  ομοφυλόφιλους .  Απλώς  προωθούν  στην  εξουσία   αυτούς  που   έχουν  τον  πιο   ελεγχόμενο  εγκέφαλο .
Αν  τους  αρέσει  η  ποσόστωση  ιδού  μερικές   ιδέες   :  Σε  κάθε   κομματικό  συνδυασμό  να  υπάρχουν   οπωσδήποτε   χορτοφάγοι  ,  ωμοφάγοι  ,  υπέρμαχοι  της   θανατικής  ποινής ,  υποστηρικτές   της  κάνναβης  ,  δωδεκαθεϊστές ,  εχθροί  των  μεταλλαγμένων  φυτών  ,  εχθροί  της  πολυπολιτισμικότητας ...



ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ   ΕΚΤΟ  :  ΣΕΒΑΣΜΟΣ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
  Τί  ωραίο  που  ακούγεται !   Ο  καθένας  μας    διαφέρει  σε  ΚΑΤΙ   απο  όλους   τους  υπόλοιπους  .  Η  καλή  nea  taksi    νοιάζεται   και   μας  προστατεύει ! 
Παραδόξως  όμως   οι  μόνοι  "διαφορετικοί"  που  προστατεύονται  είναι  οι    ομοφυλόφιλοι  και  οι    μουσουλμάνοι    λαθρομετανάστες  !!!
Μα  κύριοι   neotaksites  ,   εάν  θέλετε   να  προστατέψετε    αυτούς   τους  "διαφορετικούς"  ,  χτίστε   χωριά  μόνο  για  ομοφυλόφιλους .  Βοηθείστε   οικονομικά  τις   φτωχές   μουσουλμανικές  χώρες   για  να  ζούν  ΕΚΕΙ   οι   φτωχοί   μουσουλμάνοι   και  να  μην  έρχονται  εδώ   στους  "κακούς  ρατσιστές"  ! 
Και  αφού  τόσο  πολύ  σας  αρέσει  η  "διαφορετικότητα"  ,  σεβαστείτε    ΟΛΟΥΣ  τους  "διαφορετικούς"  :   και  τους  οπαδούς  του  Χίτλερ   και  τους  οπαδούς  του   Μουσολίνι   και  τους    εχθρούς  της  πολυπολιτισμικότητας   και  τους  δωδεκαθεϊστές  και τους  αντισιωνιστές  και  όσους   πιστεύουν  οτι  μας  ψεκάζουν  τα  αεροπλάνα   κλπ 


  ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΕΒΔΟΜΟ :   ΠΟΛΕΙΣ
  Αυτό  είναι  ένα   πολύ  επικίνδυνο    δηλητήριο  διότι  ελάχιστοι   το  αντιλαμβάνονται .  Μας   λέει   η  nea  taksi  οτι οι   πόλεις  είναι για  το  καλό  μας :   Εκεί  υπάρχουν   πολλές  επιλογές  για   ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ   ,  πολλά  μπαράκια ,  πολλές  καφετέριες ...  Υπάρχουν  δημόσιες  υπηρεσίες ,  νοσοκομεία  ,  σχολεία  ,  φροντιστήρια ..  Υπάρχει   ΖΩΗ  ,  ΚΝΗΣΗ  ,  ΦΩΤΑ   ,  ΚΟΣΜΟΣ   και κυρίως    ΑΝΩΝΥΜΙΑ . Κάνεις   ό,τι  θέλεις   και  δεν  σε  ξέρει   κανείς .
Πείτε  σε  μια  γυναίκα  ή  έναν  ομοφυλόφιλο   να  αφήσει  την  πόλη   και  να   επιστρέψει στο  χωριό και  θα   καταλάβετε  πολύ  καλά  τι  εννοώ ! 
Ο  κόσμος  όμως  δεν   βλέπει   ποιός  φταίει  πραγματικά  :  Για  το  ότι   δεν  υπάρχουν  δημόσιες  υπηρεσίες   και   ευκολίες  στα  χωριά  φταίει  η  nea  taksi  που  ΔΕΝ  ΘΕΛΕΙ  .  Για   το  οτι  δεν  υπάρχουν   χωριά   ειδικά  για  ομοφυλόφιλους     φταίει  η   nea  taksi   που  ΔΕΝ  ΘΕΛΕΙ .
Ο  πολύς  κόσμος   δεν  βλέπει  τα  αρνητικά   της  πόλης :
#  Είσαι  μακρυά  απο  την  πηγή  τροφής  και  νερού .  Άρα   είσαι  απόλυτα   εξαρτημένος   απο  αυτόν  που   ΣΟΥ  ΦΕΡΝΕΙ   την  τροφή   και  το  νερό !
#  Είσαι  εύκολο  θύμα   εάν  η  nea  taksi   αποφασίσει   να  μειώσει  τον  ανθρώπινο   πληθυσμό .  Μία  χημική  ή  μικροβιολογική  βόμβα αρκεί  .  Ένα   "κάτι"  μέσα   στο  αλεύρι  ,  το   λάδι  ή  το  νερό   και  ο  πληθυσμός  μειώνεται  ακαριαία !
#  Είσαι   εύκολο  θύμα  για  τις  φυσικές   καταστροφές .  Ένας  σεισμός   μπορεί  να   εξοντώσει  τον  μισό  πληθυσμό  της  χώρας  .


********************************************


 Επικοινωνία    :    pitago99@gmail.com   

 
 Αρχική  σελίδα :     
http://lofos.info/pythas/index.html 

-------------------------------------------------------------------------
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  ιστοσελίδες   και  τις  "καρφώνει"    στα  αφεντικά  :

 ΝΟΜΙΖΕΙΣ   ΟΤΙ  Η       ν e Α     e . Π Ο Χ .Η      ΕΣΕΝΑ   ( που γνωρίζεις  ΠΟΛΛΑ )  ΘΑ   ΣΕ  ΑΦΗΣΕΙ  ΝΑ  ΖΗΣΕΙΣ  ; 





Πηγή: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ








( πρώτη  γραφή   6-1-2013 ) 
Εχει  λεχθεί  οτι  ο  Χριστιανισμός   ήταν  μια  ιδεολογική  βόμβα  των  περιούσιων  ενάντια  στην  Ρωμαϊκή   Αυτοκρατορία  .  Δεν  το  πολυπιστεύω   αλλά  ας   εξετάσουμε  την  ιδέα  "ιδεολογική  βόμβα"  . 
Πώς  μπορεί   ένα  μικρό  υπόδουλο   έθνος    ( όπως  το  ελληνικό  )  να  καταστρέψει   την  nea  taksi  ; 
Οι  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΒΟΜΒΕΣ    φαίνονται  σαν  η  μόνη  επιλογή  .


Η  nea  taksi    έχει  εξαπολύσει    επτά  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ  ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ    για  να  υποδουλώσει  την  ανθρωπότητα  
(  βλέπε    http://lofos.info/pythas/dinei.html   )  .
Εμείς   τί   ιδεολογικές   βόμβες   θα  μπορούσαμε  να  εξαπολύσουμε   σαν   αντίδοτο ;


Ιδού  κάποιες  ιδέες : 

1)  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ :  Όποια   γυναίκα  θέλει  να  τεκνοποιήσει   χωρίς  να  είναι  παντρεμένη  ,  θα   έχει  πλήρη  υποστήριξη  απο  την  κοινωνία  ( επιδόματα  ,  άδειες  κλπ ) .  Αυτό  είναι   μια  βόμβα  που   στοχεύει   σχεδόν  σε  όλο  τον  κόσμο .  Ο  μισός  πληθυσμός  ( δηλαδή  οι  γυναίκες )  της  Τουρκίας  ,  του  Πακιστάν , του  Αφγανιστάν ,   της   Ινδίας   θα  γίνει  φανατικός   οπαδός  μας   και  θα  εύχεται  να  βρεθεί  υπο  την  εξουσία  των  Ελλήνων .

2)  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ   ΕΙΝΑΙ   ΑΠΟΓΟΝΟΙ  ΛΕΥΚΩΝ :  Είναι  μια  βόμβα  που  απευθύνεται   προς  την  Τουρκία .  Οι  Τούρκοι   που  κατοικούν  στα  παράλια  του  Αιγαίου    το  σκέφτονται  κατά  βάθος   κάθε   φορά  που  κοιτάζονται   στον  καθρέφτη .  Αντιπαθούν  τους   μογγολογενείς   Τούρκους   της  Ανατολίας .  Σιχαίνονται  την  "τουρκιά"   και  το  ισλαμισμό .  Βλέπουν  προς  την  Ευρώπη .  Αντίθετα  ,  οι  μογγολογενείς     έχουν  στραμμένο   το  βλέμμα  προς   τις  στέππες  της  Ασίας   και προς  την  Μέκκα . 
Αυτή  είνα  μια   βόμβα   που  υπάρχει  ήδη  στα   θεμέλια  της   Τουρκίας  .  Εμείς  αρκεί   να  την  ενεργοποιήσουμε .


3)  ΟΙ  ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ   ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑ  90 %  ΑΠΟΓΟΝΟΙ  ΧΑΖΑΡΩΝ  :  Είναι  μια  βόμβα  που  απευθύνεται   στο  Ισραήλ .  Οι  Εβραίοι  το  σκέφτονται   κατά  βάθος  κάθε  φορά  που  κοιτάζονται   στον  καθρέφτη .  Οι  πιό  πολλοί    γνωρίζουν  οτι  η  Παλαιά  Διαθήκη   είναι  παραμύθια .  Αντιπαθούν  τους   μελαψούς    σημίτες .
Είναι  μια  βόμβα  που  υπάρχει  ήδη   στα  θεμέλια του  Ισραήλ .  Εάν  καλέσουμε   τους    Εβραίους   να   ενταχθούν  ξανά  στην  Λευκή  Φυλή   (  αντί  να  την  υπονομεύουν   με   τις   "πολυπολιτισμικότητες"  και  τις  "διαφορετικότητες"  )  θα  την  ενεργοποιήσουμε .

4)  ΑΠΟΡΡΙΨΗ  ΤΩΝ  ΑΒΡΑΑΜΙΚΩΝ   ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ  :  Είναι  μια  βόμβα   που  απευθύνεται    στην  Τουρκία  και  το  Ισραήλ  . 
Οι  Τούρκοι   αντιπαθούν  τους  χριστιανούς .  Κατά  βάθος  θαυμάζουν  τον  αρχαιοελληνικό  πολιτισμό .  Εάν  εμείς   πετάξουμε   τον  χριστιανικό   μανδύα  και   φορέσουμε  την  ελληνική   χλαμύδα  ,  τους  ενθαρρύνουμε  να  πετάξουν  και αυτοί   το  ισλαμικό    σαρίκι     και να  ενταχθούν  στην  οικογένεια  των  Λευκών  εθνών .
Όσο  οι  Εβραίοι  βλέπουν  οτι  λατρεύουμε    τα  εβραϊκής   προελεύσεως   είδωλα  ,  είναι  πεπεισμένοι  οτι  είμαστε   "γκόϊμ"  και   θα  μας  φέρονται    ανάλογα .  Εάν   αποτινάξουμε   την  αβρααμική  θρησκεία   θα  καταλάβουν  οτι  ξυπνήσαμε  .  Θα  καταλάβουν   οτι    τους  συμφέρει  πλέον    ΝΑ  ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ  μαζί  μας   παρά  να  μας   πολεμάνε .


5)  ΤΟ   ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ   ΕΘΝΟΣ    ΕΙΝΑΙ   ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ  :
   Είναι  μια  βόμβα  που   στοχεύει  τo    σιδερένιο    χέρι  της   neas  taksis  .
Οι   Αμερικανοί   το  ψιλοαντιλαμβάνονται   μέσα  στον  βαθύ   πνευματικό  λήθαργό  τους  .  Εάν  εμείς  τους  το φωνάξουμε  δυνατά   θα  ξυπνήσουν .  Όταν  θα  στείλουν  ένα  αεροσκάφος   να  μας  βομβαρδίσει   ,  ο  πιλότος   θα  αυτομολήσει   προς  εμάς   και  η  nea  taksi   θα  καταρρεύσει .

6)  ΗΡΘΕ   Η  ΩΡΑ  ΝΑ  ΠΑΨΕΙ  Η  ΦΑΓΩΜΑΡΑ   ΜΕΤΑΞΥ  ΛΕΥΚΩΝ  :
  Είναι  μια  βόμβα  που στοχεύει  στην  καρδιά  της  neas  taksis .
 Βορειοαμερικανοί ,  Αργεντίνοι , Ευρωπαίοι ,  Αυστραλοί  , Ρώσοι , Εβραίοι  ,  ΠΕΡΣΕΣ   πρέπει  να  γίνουμε  μια  γροθιά !  Δεν  νοείται   η  Γερμανία   να   υπονομεύει   οικονομικά  την  Ελλάδα   και  την  Ιταλία .   Δεν  νοείται   ΗΠΑ   και   Ισραήλ  να   βομβαρδίζουν το  Ιράν  . Δεν  νοείται  ΗΠΑ  και  Ρωσία   να  είναι  διαρκώς   στα  μαχαίρια .  Δεν  νοείται   η Κίνα  και  η  Ινδική  Χερσόνησος    να    ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ   μετανάστες  και  οι  χώρες  των  Λευκών  να  ΔΕΧΟΝΤΑΙ   μετανάστες .
 Η  Λευκή  Φυλή  ,  η  φυλή  των  μεγάλων   μαθηματικών   και  ναυτικών   πρέπει  να  ξαναποκτήσει   την   θέση  που  της  αρμόζει   στην  υδρόγειο .  Οι   Κινέζοι  δυναμώνουν .  Οι  Ινδοί  δυναμώνουν .  Οι  μελαψοί   Άραβες   συνασπίζονται .  Οι  νέγροι  και  οι   ινδιάνοι   ευχαρίστως  θα  μας   έσφαζαν  .  Και  εμείς   αντί  να   μεριμνούμε  για  την   επιβίωσή  μας   ,  φαγωνόμαστε   μεταξύ  μας  .


7)  ΙΕΡΑΤΕΙΟ  ΤΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
    Αυτή  η  βόμβα   θα  μπορούσε  και  απο  μόνη  της   να  διαλύσει  την  nea  taksi .
Οι   επιστήμονες   παράγουν  τα  όπλα  ,  τους  υπολογιστές   και  κάθε  είδους   συσκευή .  Η  nea  taksi   τα  χρησιμοποιεί  όλα  αυτά   για  να  διακινεί  το  χρήμα  της  ,  να  κατασκοπεύει  και  να   σκοτώνει  τους  πάντες  (  και  τους  επιστήμονες !) . Ακούγεται  σαν  κακόγουστο  αστείο   αλλά  είναι  η  αλήθεια .  Προικισμένοι  επιστήμονες  τρέχουν  με  τα  βιογραφικά  στο  χέρι  παρακαλώντας  να  προσληφθούν  απο  τις  πολυεθνικές   ενώ  οι  γόνοι   των  τραπεζιτών   απολαμβάνουν  τα  πάντα  απο  γεννησιμιού  τους   χωρίς   να  αποδείξουν  κανένα  προσόν  και  χωρίς  να   κατέχουν  καμμία  γνώση .
Οι  επιστήμονες  θα  μπορούσαν  να   μηδενίσουν  τους  λογαριασμούς  των  τραπεζιτών  μέσα  στους  υπολογιστές .  Θα  μπορούσαν  να   τους  διοχετεύσουν   ενέσεις  με   καρκινογόνες  ουσίες . Τα  πάντα  θα  μπορούσαν  να  κάνουν  αρκεί  να  είχαν  το  δικό  τους    Καθοδηγητικό  Ιερατείο .  Μήπως  ήρθε  η  ώρα ;


Οι  δημοσιογράφοι   λένε  "Είδηση   είναι  κάτι  που   γίνεται απο  πολλούς  ,  κοντά  μας "  .
Εάν  βγεί  ένας  άνθρωπος   και  τα  φωνάξει  αυτά   δεν  θα   φτάσουν  στα  αυτιά  που   πρέπει  να  φτάσουν .  Εάν  όμως   ένα    ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ    δημιουργηθεί  και  τα  φωνάξει   ,   θα   διαπεράσουν  τους  τοίχους  των  ΜΜΕ   και  θα  φθάσουν  εκεί  που  πρέπει .


-------------------------------------------------------

Επικοινωνία    :    pitago99@gmail.com   

 
 Αρχική  σελίδα :                http://lofos.info/pythas/index.html 


-------------------------------------------------------------------------
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  ιστοσελίδες   και  τις  "καρφώνει"    στα  αφεντικά  :

 ΝΟΜΙΖΕΙΣ   ΟΤΙ  Η       ν e Α     e . Π Ο Χ .Η      ΕΣΕΝΑ  
( που γνωρίζεις  ΠΟΛΛΑ )  ΘΑ   ΣΕ  ΑΦΗΣΕΙ  ΝΑ  ΖΗΣΕΙΣ  ;


Πηγή: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters