Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Μία απάντηση των Ισπανών στο ανθελληνικό, σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο Ελλάδος και Κύπρου



Μία απάντηση των Ισπανών στο ανθελληνικό, σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο Ελλάδος και Κύπρου


Ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο ευχαριστεί την Ελλάδα, για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, έφτιαξε μία ομάδα από ισπανούς μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους. Το βίντεο, το οποίο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην χώρα μας έχει τίτλο: «Ευχαριστούμε Ελλάδα, κληρονομιά μας» και απεικονίζει τα επιτεύγματα της χώρας μας σε γλώσσα, επιστήμες και τέχνες.




Είναι όλα εκείνα τα οποία το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο της Ελλάδος και της Κύπρου μισεί και αφανίζει με ένα απύθμενον πάθος. Είναι ακριβώς η γλώσσα, οι επιστήμες και οι τέχνες που δημιούργησε ο ελληνικός μας κόσμος, όταν φυσικά ζούσε μέσα σε ένα άλλο, ελληνικό κοινονικο-οικονομικο-πολιτικό κοσμοσύστημα (http://contogeorgis.blogspot.com/), που δεν είχε τίποτα να κάνει με το σαθρό πολιτικό σύστημα της άρδην ανθελληνικής, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη –που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα– και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία στην Ελλάδα και στην Κύπρο της μεταμοντέρνας μας προσωρινότητος, των 2 (δύο) δηλαδή χωρών, γιά την βιωσιμότητα των λαών των οποίων μάχεται και πολεμά το ελληνικόν μας έθος και έθνος. 

"GRACIAS, GRECIA" Nuestra herencia HD
Un video de la Asociación Murciana de Profesores de Latin y Griego
 


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1114.html

Να αναμένεται τεράστιο γεγονός φόβου τις επόμενες 60 μέρες!

Είμαι ο stranger ,αυτός που πίνει τα χάπια της γιαγιάς του,που είναι "γραφικός" ,που είναι αιθεροβάμων και ταυτόχρονα "καταστροφολόγος" . Είμαι ένα άτομο που λίγοι με ακούν και πολλοί με χλευάζουν μιας και αντιλαμβάνομαι αυτό τον κόσμο με ένα διαφορετικό τρόπο.
Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να σας μεταδώσω μια σχεδόν ίδια είδηση!! Η νέα τάξη πραγμάτων ξεκίνησε και είναι η ώρα να κάνει την μεγάλη κίνηση του ντόμινο! Βέβαια δεν με παίρνεται και πολύ στα σοβαρά πολλοί από εσάς , ας τον "τρελό" να φωνάζει για προετοιμασία και αποθήκευση ,Άστον να λέει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουμε όλοι όπως οι παλιοί που το θέμα κελάρι το είχαν πρώτο από όλα, μόνο ένας "καραγκιόζης" θα πίστευε ότι ο Σούπερ ισχυρός πολιτισμός μας μπορεί να βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟ..ΗΜΑΡΤΟΝ!
Μπορεί να έχετε δίκιο και μάλιστα το εύχομαι να έχετε δίκιο . Βέβαια μέσα σε να σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων όλοι μπορούν να έχουν δίκιο ανάλογα πως αφουγκράζεται ο καθένας το μουγκρητό του!
Να ένα ακόμα μουγκρητό που έπιασαν τα αυτιά μου...Αυτή την στιγμή τα παγκόσμια χρηματιστήρια έχουν γράψει ιστορικό υψηλό εν καιρό κρίσης σε όλα τα συμβόλαια αποθεματικών!! Ταυτόχρονα ο δείκτης μεταβλητότητας γνωστός ως VIX και επίσης πιο γνωστός και ως "δείκτης ΦΟΒΟΥ" βρίσκεται κοντά σε ιστορικά χαμηλά!! Οκ όλα καλά ..άλλα που είναι το συμπαντικό μουγκρητό?
Πριν λίγες μέρες έσκασε άγνωστο τυπακι επενδυτής (προφανώς αυτόν τον επηρεασσα ) και έκανε μια σκούπα επένδυση των 11 ,5 εκατομμυρίων δολαρίων ότι ο VIX - ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΟΜΟΥ στις αμέσως επόμενες 60 μέρες θα εκτιναχθεί στα υψηλότερα ιστορικά του!!
Αρα μουγκρίζοντας το σύμπαν μας λέει , η ότι οι μαλάκες σαν και μένα πολλαπλασιάστηκαν , η κάποιος εκκεντρικός μανιακός καίει 11,50 εκατομμύρια δολάρια , η βρήκε τρόπο να ξεπλύνει-ξεσκιστεί στα κέρδη μέσω φόβου!!
Βέβαια στην τελευταία περίπτωση για να είναι εξασφαλισμένο το στοίχημα πρέπει να έχει και κάποιες ιδιότητες , η είναι χρονοταξιδιωτης και πήγε μπρος , η είναι χρονοταξιδιωτης από το μέλλον και ήρθε πίσω (χαχαχα) ,η είναι απόλυτα τζογαδόρος (11.5 εκατομμύρια μιλάμε για αρρωστακι), η με κάποιο άλλο μαγικό τρόπο γνωρίζει !!!
Πάω να πάρω τα χάπια της γιαγιάς μου ...τα λέμε σε λίγο!!
Stranger ..... Γιαγιά μήπως είδες κάτι χάπια που είχα στην κουζίνα που έγραφαν lcd?
Γιαγια..... Ρε άσε τα χάπια τον πράσινο δράκο στον νιπτήρα τον είδες?


http://www.katohika.gr/2013/02/terastio-gegonos-fobou-sto-ameso-mellon.html

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?????

Σύμφωνα με πληροφορίες που ειχαν δει το φως της δημοσιότητας , πρόκειται για ένα τηλεγράφημα που είχε αποστείλει στις 29 Μαρτίου ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Με αυτό προειδοποιούσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ θεωρούν πως μόλις συμφωνήσει η Ελλάδα να μπει σε μνημόνιο, θα πρέπει ταυτόχρονα να προχωρήσει σε μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της, προκειμένου να καταστεί επιτυχές και βιώσιμο το πρόγραμμα».
Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα, κοινοποιήθηκε όπως υποστηρίζει ο κ.Ρουμελιώτης και στον τότε πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και τον τότε υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου του 2010, το ανώτατο διπλωματικό στέλεχος της ελληνικής πρεσβείας κ. Βράιλας με άκρως απόρρητο και επείγον τηλεγράφημα από την Ουάσιγκτον, ενημερώνει την ελληνική κυβέρνηση ότι στελέχη του ΔΝΤ αμφισβητούν έντονα το αν μπορεί το ελληνικό πρόγραμμα να αποδειχθεί βιώσιμο χωρίς αναδιάρθρωση.
Ο πρέσβης τόνιζε μάλιστα πως το ΔΝΤ, χαρακτήριζε το στόχο «άπιαστο» και επεσήμαινε πως αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση θα υπάρξει έξαρση των κοινωνικών αντιδράσεων.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ????
 
http://www.katohika.gr/2013/02/tilegrafima-dnt-apokalipsi.html

Μεταρρυθμίσεις και ανταλλάγματα – η νέα ευρωπαϊκή πολιτική


eurozone_2140474b_2308066b
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αρχίσει μια συζήτηση σχετικά με τπ γερμανικής έμπνευσης «σύμφωνο για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη». Για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σε κράτη μέλη της ευρωζώνης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να διαπραγματευτεί με επιλεγμένες χώρες συμβάσεις που θα προϋποθέτουν οικονομική στήριξη.
Η ιδέα, για να το θέσουμε ωμά, είναι να δωροδοκήσει απρόθυμες κυβερνήσεις ώστε να δεχτούν την οικονομική αλλαγή. Αντί να προτρέπουν τις κυβερνήσεις μάταια (η ατζέντα της Λισαβόνας ήταν ένα θλιβερό παράδειγμα μιας τέτοιας συμπεριφοράς) και μια χώρα φτάσει στο σημείο όπου δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την τρόικα των διεθνών δανειστών - η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - η ΕΕ θα στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις της με την προσωρινή-υπό-όρους μεταφορά. Θα ερχόταν δηλαδή σε συμφωνία με την εκάστοτε  κυβέρνηση για την παροχή οικονομικών διευκολύνσεων σε αντάλλαγμα για την εφαρμογή της οικονομικής μεταρρύθμισης.
Υπάρχει στήριξη για μια τέτοια προσέγγιση. Οι μεταρρυθμίσεις, ακόμη και οι πιο ευεργετικές για την κοινωνία στο σύνολό της, είναι συχνά σε αντίθεση με το κοινωνικό αίσθημα επειδή διαβρώνουν προνόμια. Όσοι, για παράδειγμα, έχουν προνόμια επειδή η αγορά για τα προϊόντα τους παραμένει κλειστή, έχουν κάθε λόγο να πολεμούν την αλλαγή. Αυτοί που θα ωφεληθούν από τη μεταρρύθμιση δεν είναι οργανωμένοι, και είναι επίσης αβέβαιο ότι στο τέλος θα καρπωθούν τα θετικά αποτελέσματα από αυτό, και άρα δεν αγωνίζονται για αυτό.
Από την πλευρά των εταίρων, μπορεί επίσης να είναι καλύτερα να πληρώσουν λίγα τώρα παρά πολά αργότερα. Η έλλειψη μεταρρυθμίσεων εμποδίζει την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα και είναι πιθανό να καταλήξει σε νέα προβλήματα.
Επενδύοντας στην μεταρρύθμιση των εταίρων μπορεί να είναι μια πολύτιμη επένδυση, αν βοηθά στην αποφυγή αναζωπύρωσης των εντάσεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές μεσοπρόθεσμα.
Ωστόσο, υπάρχουν αντιρρήσεις. Οικονομικά η πρόταση μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. Επιπλέον, και σημαντικότερο, η πολιτική πλευρά της πρότασης είναι πολύ άσχημη. Το να διαπραγματευτεί την εσωτερική πολιτική με ξένους εταίρους και διεθνείς οργανισμούς είναι μια ταπεινωτική εμπειρία που καμίαε κυβέρνηση δεν είναι πρόθυμοι να ζήσει, εκτός αν αναγκαστεί να το κάνει από τις αγορές. Εν πάση περιπτώσει, οι οπαδοί της υπάρχουσας κατάστασης θα θεωρούσαν χωρίς αμφιβολία τις μεταρρυθμίσεις ως ξένη έμπνευση, και την κυβέρνηση ως υπηρέτη των Βρυξελλών. Η όλη προσπάθεια θα μπορούσε να αποτύχει παταγωδώς.
Υπάρχει μια καλύτερη επιλογή. Αντί να υπαγορεύει σε χώρες κυβερνήσεις τι πρέπει να κάνουν, η ΕΕ θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει και θα πρέπει να διαθέσει τα κεφάλαια που χρειάζονται για αυτό ακόμα και μέσω νέων εισφορών από τις χώρες μέλη, εάν είναι απαραίτητο. Αλλά θα πρέπει επίσης να αναφέρει σαφώς ότι δεν μπορεί να δαπανήσει χρήματα για συγκεκριμένους στόχους, αν οι πολιτικές κάθε εθνικής κυβέρνησης δεν εναρμονίσουν τις δαπάνες τους. Γι 'αυτό θα πρέπει να δηλώσουν πως οι δαπάνες για ένα συγκεκριμένο στόχο σε μια δεδομένη χώρα εξαρτώνται από τις εθνικές πολιτικές που δεν θα εμποδίζουν την επίτευξη του στόχου.
Ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι η ΕΕ επιθυμεί την ενίσχυση της απασχόλησης των ηλικιωμένων εργαζομένων, υποστηρίζοντας την επανεκπαίδευση και προγράμματα εκ νέου απασχόλησης. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να ξεκινήσει την εισαγωγή ειδικών επιχορηγήσεων προς τις εθνικές υπηρεσίες απασχόλησης για να βοηθήσουν τους ανέργους να εγγραφούν στα 50 τους σε ειδικά προγράμματα κατάρτισης και τοποθέτησης. Αυτό θα ωφελήσει κυρίως τις χώρες όπου το ποσοστό απασχόλησης των ηλικιωμένων εργαζομένων είναι χαμηλό. Αλλά θα ήταν παράλογο να υποστηρίξει την απασχόληση των εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας εάν η εθνική νομοθεσία αποθαρρύνει (μέσω, για παράδειγμα, προγράμματα πρόωρης συνταξιοδότησης ή υπερβολικά γενναιόδωρων παροχών αναπηρίας). Γι 'αυτό θα πρέπει η ΕΕ να επιτρέπει πρόσβαση στο πρόγραμμα αυτό μόνο αν η χώρα αναμορφώσει τις διατάξεις που αποθαρρύνουν την απασχόληση των ηλικιωμένων.
Η ίδια προσέγγιση θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε άλλα προγράμματα της ΕΕ, για παράδειγμα, για την προώθηση της κινητικότητας του εργατικού δυναμικού σε περιοχές και χώρες, για ανειδίκευτους ή τη βελτίωση των προγραμμάτων ακαδημαϊκών σπουδών. Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα της ΕΕ θα πρέπει να είναι προσιτό σε όλα τα κράτη μέλη, υπό τον όρο ότι η πολιτική δεν θα είναι δυσμενείς για την εκπλήρωση των στόχων.
Η διαφορά με το σύμφωνα ανταγωνιστικότητας θα είναι τριπλή. Πρώτον, η ΕΕ δεν θα λέει σε χώρες, τι είναι καλό γι 'αυτές. Θα θέτει τους δικούς της στόχους και την επίτευξή τους. Δεύτερον, ένα πρόγραμμα δεν θα επέλεγε εκ των προτέρων συγκεκριμένες χώρες. Εκ των πραγμάτων, η επιλογή των προτεραιοτήτων θα συνεπάγεται την εστίαση σε μερικές από αυτές (όπως ένα σύστημα που προορίζεται για την αντιμετώπιση της μακροχρόνιας ανεργίας θα στοχεύει κατ 'ανάγκη τις χώρες όπου η μακροχρόνια ανεργία είναι υψηλή), αλλά μόνο εκ των πραγμάτων. Τρίτον, οι προϋποθέσεις δεν θα συνιστούσαν ολόκληρη λίστα αλλά μάλλον σε κάθε περίπτωση θα απευθύνεται σε σημαντικά εμπόδια προς την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μια τέτοια προσέγγιση θα είχε καθορισμένους στόχους και επομένως η αποτελεσματικότητα θα μπορούσε να εκτιμηθεί.


http://www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/14664-2013-02-07-16-53-06

To ΔΝΤ έκανε λάθος αλλά δεν αλλάζει το πρόγραμμα, λέει ο Χορστ Ράιχενμπαχ

Αρνητικός στο να ανοίξει η συζήτηση για τροποποίηση του προγράμματος διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, μετά την παραδοχή από αξιωματούχους του ΔΝΤ και της Ε.Ε. πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμούς, είναι ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης της Κομισιόν στην Αθήνα, Χορστ Ράιχενμπαχ.
«Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη δυσκολότερη φάση του συγκεκριμένου προγράμματος, δεν βλέπω αυτήν τη στιγμή, ειδικά από πλευράς Task Force, πώς θα μπορούσε...
να ξανανοίξει αυτή η συζήτηση», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Χορστ Ράιχενμπαχ, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.
Πρόσθεσε ότι o ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να σχολιάσει το θέμα και σημείωσε ότι η Task Force «είναι εδώ για να στηρίξει την Ελλάδα για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα θέλει να κάνει».
Μίλησε θετικά για την ελληνική κυβέρνηση λέγοντας ότι «κάνει πολύ σοβαρές προσπάθειες για τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, εφαρμόζει σταθερά τις μεταρρυθμίσεις και αυτό θα οδηγήσει πραγματικά στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος για την Ελλάδα».
Ο Θεόδωρος Καράογλου από την πλευρά του τον ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα και του παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Από iefimerida , μοντάζ Γρέκι
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/02/to.html

Υπεράνω Όλων η Πατρίς: Μια εθνική έκκληση ενός απλού Έλληνα


Μέχρι εδώ και μη παρέκει !
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
Νομίζω ότι είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη μας,
Δεν πάει άλλο.
Καλώ όλους, αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς, δεν με ενδιαφέρει που ανήκουν αρκεί να πιστεύουν στην Ελλάδα σαν Ελληνες ένα σώμα να συστρατευτούμε σε ένα νέο κίνημα το οποίο θα συμπαρασύρει και τους υπάρχοντες σε άλλα κόμματα, ή και ολόκληρα κόμματα να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
Τα παλαιά κόμματα πρέπει να σβήσουν Και ο λόγος είναι ότι ανήκουν κάπου, κάπου έχουν χρέος και πρέπει να το αποπληρώσουν και εμείς δεν θέλουμε χρέη.
Θέλουμε μια Ελλάδα ακέραιη, μια Ελλάδα σοβαρή που θα την σέβονται μια Ελλάδα ανεξάρτητη από δεσμεύσεις Και αφού αποδεχθούμε αυτά όλοι είμαι σίγουρος πως και χρήματα θα βρεθούν και πως πόρτες θα ανοίξουν.
Και το όνομα της κινήσεως αυτής, ΠΑΤΡΙΣ.
ΠΑΤ-ριωτικη Ρ-ιζοσπαστική Ι-στορική Σ-υμαχία
Ξέρω, ότι όταν παίρνουμε απόφαση να είμαστε δυνατοί γινόμαστε δυνατοί
Αρχές μου και αρχές όσων δέχονται να συστρατευθούν μαζί μου:

1- Εάν θέσουμε υποψηφιότητα και εκλεγούμε όποια θέση και να πάρουμε στην Βουλή δεν θέλουμε μισθό, θα είμαστε άμισθοι. Ο καθένας μας με ότι έχει και ζει. Δεν θέλουμε αυτοκίνητο, δεν θέλουμε παροχές γενικά, ακόμη και οι σύμβουλοί μας θα έχουν προσφερθεί να παρέχουν τις υπηρεσίες τους αμισθί. Κατάργηση των βουλευτικών προνομίων. Τα Οφίκια ή το να υπηρετείς το Έθνος, είναι Τιμή και όχι έσοδο. Κατάργηση κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων.

2- Ισχυρή Ελλάδα - Ιδιαίτερη μνεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θα ξαναπάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Κλείσιμο, σφράγισμα των συνόρων μας.

3- Διεκδίκηση. Ό,τι μας ανήκει και μας πρέπει. Α.Ο.Ζ., 12 Μίλια κτλ.

4- Η Κύπρος είναι Ελληνική και θα βρίσκεται υπό την προστασία μας.

5- Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας αμφισβητεί και να χρησιμοποιεί ονόματα και σύμβολά μας, στους δε γείτονές μας θα τους μάθουμε να μας σέβονται και να μην μας αμφισβητούν.

6- Οι Ελληνικοί πληθυσμοί εκτός Ελλάδος θα είναι προστατευόμενοι της Μητέρας Πατρίδος (δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν και πουθενά να κακοποιεί Έλληνα) και αρωγοί των διεκδικήσεών των.

7- Επανεξετάζουμε τις φιλίες μας γενικά υπό άλλη βάση.

8- Δυνατά κίνητρα για την γεννητικότητα (υπογεννητικότητα), των ελληνικών οικογενειών.

9- Επίσης, σοβαρά κίνητρα για επιστροφή στην επαρχία.

10- Παιδεία, μια αλλαγή σε βάθος Εθνικής Παιδείας. Πρέπει τα παιδιά μας να μάθουν επιτέλους την Ιστορία του Έθνους και ποιοι πραγματικά είμαστε, αλλά να μάθουν και ελληνικά!

11- Φυσικά καταγγελία του μνημονίου εάν δεν έχει ακόμη γίνει. Έλεγχος χρέους και δανειακών συμβάσεων 1974 μέχρι σήμερα.

12- Γερμανικές αποζημιώσεις. Άμεσος διεκδίκησή των.

13- Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη σε άλλη διάσταση.

14- Λαθρομετανάστες, στα σπίτια τους. Ακόμη θα επανεξετασθούν και όσοι τους δόθηκε ελληνική υπηκοότητα (πως και γιατί . Όσοι δε έχουν πράξει αδικήματα θα τα πληρώσουν και με υποχρεωτική εργασία.

15- Όσοι έπραξαν αδικήματα κατά της Ελλάδος, του Δημοσίου κτλ. Θα πληρώσουν, θα επιστραφούν τα χρήματα στο ακέραιο και θα δικασθούν ανάλογα.

16- Άνοιγμα του Φακέλου της Κύπρου.

17- Πόθεν έσχες σε όλους που είχαν αξιώματα, θέσεις δημοσίου κτλ. από το 1974 μέχρι σήμερα. Δημιουργία ομάδος ελεγκτών προς αναζήτηση των κυβερνητικών εταιρειών, για το που πήγαιναν και ακόμη πάνε τα χρήματα. Ειδικό δικαστήριο για όλα αυτά. Και δημεύσεις περουσιών.

18- Αλλαγή Συντάγματος.

19- Επανεξέταση συντάξεων, μισθών και αποζημιώσεων.

20- Ελληνικά προϊόντα.

Πρέπει η Ελλάς να γίνει σεβαστή ανά τον Κόσμο και θα γίνει!!
Πρέπει αυτό το κίνημα να αγκαλιάσει όλους τους Ελληνες χωρίς κίνητρα,
απλά προσφορά στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων θα αναγνωρισθούν οι Ήρωες της Κύπρου και όλων των μαχών που έλαβαν μέρος Έλληνες. Επίσης, λείψανα νεκρών μας και νεκροταφεία εκτός Ελλάδος θα αποκατασταθούν.
Πολλοί θα πουν, πως γίνονται αυτά;
Εγώ λέω ότι, ό,τι θες το αποκτάς εάν πραγματικά το θες δυνατά με την ψύχη σου, δεν υπάρχει τίποτα μη πραγματοποιήσιμο!!!!

Χρειάζεται η Ελλάς Δυνατόν Ηγέτη και Πίστη στα Δίκαιά μας, αυτό είναι όλο.
Οι Καραϊσκάκηδες και Κολοκοτρωναίοι δεν εσκέφθηκαν ποτέ ότι δεν γίνεται αυτό που είχαν στο μυαλό τους, διότι εάν είχαν αμφιβολίες δεν θα το τολμούσαν.
Πίστευαν απόλυτα λοιπόν, ότι τα πάντα γίνονται και όπως πάντα φωτιά και τσεκούρι στους προδότες διότι, ατυχώς υπάρχουν πολλοί.

με πατριωτικούς χαιρετισμούς προς όλους τους Έλληνες
Αλέξανδρος Νικόπουλος
Έλληνας που έζησε για δεκαετίες στην Αυστραλία και επαναπατρίστηκε προσφάτως για να απολάυσει ο ίδιος και η οικογένειά του την Ελλάδα, μια Ελλάδα που τον πληγώνει!
nalec@windowslive.com

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html#.URNIJB0tPwk
 
http://www.gataros.net/2013/02/blog-post_2624.html

Στο σπίτι του είχε πάρει ο κ. Παπακωνσταντινου το απόρρητο πρωτόκκολο…


Απίστευτη αποκάλυψη…..

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε πάρει μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργείου..
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπάλληλος Νίκος Χρηστίδης, του τμήματος Πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών, όταν έφτασε το πρώτο CD στην Ελλάδα. Ο κ. Νίκος Χρηστίδης στην κατάθεση του στην Προανακριτική επιτροπή που διερευνά τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ και τυχόν ευθύνες του κ.Παπακωνσταντίνου, ανέφερε ότι φεύγοντας τον Ιούνιο του 2011από το υπουργείο Οικονομικών ο κ.Παπακωνσταντίνου, ζήτησε και πήρε μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργού, μαζί με δύο κουτιά με διάφορα έγγραφα !!!!

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/02/blog-post_228.html

ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!! ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΘΕΙΤΕ!!


Μιλώ για την ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από το ΚΕ.ΠΥ.Ο. που λάβατε οι περισσότεροι και σας πληροφορεί πως στη Δ.Ο.Υ. σας έχει βεβαιωθεί πως υπάρχουν ανείσπρακτα υπόλοιπα Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.(χαράτσι) του έτους 2011, για τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος.... Παρακάτω αναφέρει το Α.Φ.Μ σας, τον αριθμό παροχής ρεύματος, το χαράτσι που δεν πληρώσατε, και τη διεύθυνσή σας. ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΜΕΧΡΙ 31.01.2013

Σε περίπτωση (λέει ) που δεν είστε πλήρης κύριος η επικαρπωτής στο ανωτέρω ακίνητο, παρακαλούμε να προσέλθετε (ως πρόβατο, καρφί,και μακάκας) στην ανωτέρω Δ.Ο.Υ. και να γνωστοποιήσετε (καρφώσετε τον εαυτό σας,η τον σπιτονοικοκύρη σας) τα στοιχεία του κύριου η επικαρπωτή κλπ κλπ , ώστε να διαγραφεί το ποσό (χαράτσι) από σας *(δεν έχουν δικαίωμα να σας φορτώσουν χαράτσι άλλου, τους ζητάτε και αποζημίωση μετά) και να βεβαιωθεί ποιος είναι ο υπόχρεος (εγκληματίας, ληστής, ανεπρόκοπος που δεν έχει να πληρώσει τα γ@μισι#τικα των αποτυχημένων αρχιλαμογιών που κατέστρεψαν τη χώρα, και τόλμησε να έχει δικό του σπίτι). Κι όλα αυτά με εντολή του γενικού διευθυντή ΚΕ.ΠΥ.Ο. Παναγιώτη Λαζαρίδη.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
ΜΟΝΟ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ!
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΦΑΠ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ 2012 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ !!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ!!!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!

https://www.facebook.com/notes/samiou-angie/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5/10151306718707368
 
http://www.gataros.net/2013/02/blog-post_7195.html

Ένα βήμα πριν τη κατάρρευση ... Πανικός στο Μαξίμου !

Τα στοιχεία που αφορούν τα δημόσια έσοδα για το μήνα Ιανουάριο, προκάλεσαν πανικό στο οικονομικό επιτελείο και κυριάρχησαν στη χθεσινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Όσοι επικεντρώνονται στη μείωση των δημοσίων εσόδων κατά 7% , ήτοι κατά 750 εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που υπολόγιζαν να εισπράξουν, βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος.
Το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο είναι η μείωση των εσόδων από το Φ.Π.Α κατά 15% σε συγκριτικό επίπεδο.

Αυτό σημαίνει τρία πράγματα:

1. Μειώθηκε δραματικά η κατανάλωση. Και δεν υπάρχει τρόπος να αναστραφεί αυτή η μείωση με την πολιτική λιτότητας, αντίθετα θα μειώνεται συνεχώς.
2. Η πραγματική οικονομία είναι νεκρή και δεν μπορεί πλέον να παράξει πλούτο, που μέρος του θα αντιστοιχηθεί σε δημόσια έσοδα.
3. Οι προβλέψεις για την ύφεση θα πέσουν και πάλι έξω. Η ύφεση πιθανόν να είναι ακόμα και στο 6% το 2013.

Είναι επίσης δεδομένο ότι εξαντλήθηκε η φοροδοτική δυνατότητα των πολιτών.

Πλέον, δίπλα στο ''Δεν πληρώνω'', που ήταν και είναι πολύ μικρότερης εμβέλειας από αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν μερικοί, υπάρχει το ''Δεν έχω''. Υπάρχει επίσης και η τάση να καλύπτει ο καθένας τις ανάγκες τις οικογένειάς του και τις ανάγκες της προσωπικής του διαβίωσης και οι υποχρεώσεις προς το Κράτος να έπονται.

Η κλιμάκωση αυτής της κατάστασης , τους δύο επόμενους μήνες, προκαλεί πανικό στην κυβέρνηση.
Ήδη αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο και αυτός ο δείκτης δεν πρόκειται να αναστραφεί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το 81% των καταθετών στις Ελληνικές Τράπεζες έχουν καταθέσεις κάτω των 2.000 ευρώ που σε ένα εξάμηνο από τώρα θα έχουν εξανεμιστεί.

Ο κ. Στουρνάρας, με την κυνικότητα που τον χαρακτηρίζει, έδωσε εντολή στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ενεργοποιήσουν τις απειλές για κατασχέσεις μισθών,συντάξεων αλλά και τραπεζικών λογαριασμών. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν κάποιες κατασχέσεις για παραδειγματισμό και για να περάσει το μήνυμα της αποφασιστικότητας.

Ούτε αυτό όμως δίνει διέξοδο και λύση.

Πρώτον γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ευρεία κλίμακα, γιατί θα πυροδοτήσει κοινωνική εξέγερση.
Δεύτερον, γιατί δεν είναι όλοι μισθωτοί και συνταξιούχοι. Η περίφημη μεσαία τάξη που στοχοποιείται και εξαθλιώνεται θα σπεύσει να αποσύρει και τις λιγοστές τραπεζικές καταθέσεις της, με την υποψία και μόνο εφαρμογής αυτού του ακραίου μέτρου.

Ο μύθος της επιστροφής των καταθέσεων είναι ένα ακόμα χοντροκομμένο ψέμα . Το 2009 οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες ήταν 240 δις ευρώ. Σήμερα είναι 155 δις ευρώ.
Διαμορφώνεται έτσι μία εικόνα κατάρρευσης και μη αναστρέψιμης πορείας όσον αφορά την αδυναμία επίτευξης των στόχων του προγράμματος ενώ ναρκοθετείται και ο πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σε αυτό το οριακό σημείο,με τη φοροδοτική ικανότητα να έχει,αποδεδειγμένα εξαντληθεί, ο Υπουργός Οικονομικών έθεσε θέμα στη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου για το φόρο ακινήτων και την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησής του.
Τον κ.Στουρνάρα διέκοψαν ταυτόχρονα οι κ.κ Βενιζέλος, Κουβέλης τονίζοντας ότι είμαστε ένα βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη και δεν μπορούμε να μιλάμε για νέους φόρους όταν δεν εισπράττονται οι παλαιοί.

Οι τρεις αρχηγοί βιώνουν πλέον το απόλυτο αδιέξοδο και μαζί τους το βιώνει και μία ολόκληρη χώρα.

Αυτό το πρόγραμμα, αυτός ο λογαριασμός δεν βγαίνει με τίποτα και δεν πρόκειται να βγει ποτέ, με αυτή την πολιτική.
Η απόλυτη συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας και η κατακόρυφη πτώση της κατανάλωσης, συναντώνται και κλείνουν το φαύλο κύκλο.
Εγκλωβίζουν μέσα σε αυτό τον κύκλο την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.
Μετά από 3 χρόνια μέτρων, μειώσεων, περικοπών, η κοινωνία έσκασε.

Οι χθεσινές θλιβερές εικόνες με χιλιάδες Αθηναίους να σπρώχνονται για να πάρουν φρούτα και λαχανικά που μοίραζαν αγρότες, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα όσων μπορούν να ακολουθήσουν .
Υπάρχει κόπωση να στηριχθεί αυτή η πολιτική λιτότητας, και η παθητική στάση των πολιτών ας μην ερμηνεύεται ως στήριξη της κυβέρνησης.

Είναι κούραση και απελπισία.

Η πολιτική πυγμής και το δόγμα ''νόμος και τάξη'' έδωσε μία μικρή ανάσα στην κυβέρνησης με τη βοήθεια και των λαθών του Σύριζα.
Η πολιτική πυγμής όμως έχει ημερομηνία λήξης και γυρίζει μπούμερανγκ όσο συνεχίζεται η εξαθλίωση.
Με την πολιτική πυγμής δεν δίνονται λύσεις στην ύφεση, στη συρρίκνωση της οικονομίας, στη μείωση της κατανάλωσης.

Χθες ο Πρωθυπουργός, και οι κ.κ Βενιζέλος ,Κουβέλης είδαν από κοντά το ''Δράκο''.
Ο πανικός και η ανησυχία είναι πλέον έκδηλα χαρακτηριστικά.

Σε πρώτη φάση αποφάσισαν:

-Να παγώσουν για ένα δίμηνο το φόρο ακινήτων.
-Να προσπαθήσουν να εκτονώσουν το θέμα με τους αγρότες, γνωρίζοντας ότι αν κλείσουν οι δρόμοι πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις ενώ δεν υπάρχει και η λύση της επιστράτευσης για τους αγρότες.
Ταυτόχρονα,ο κ.Σαμαράς θα επιχειρήσει να θέσει στην κ.Μέρκελ το ζήτημα χαλάρωσης του προγράμματος λιτότητας και υπερφορολόγησης, συναρτώντας το με την επιβίωση της κυβέρνησής του αλλά και τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/277592/ena-vima-prin-ti-katarreysi


http://www.gataros.net/2013/02/blog-post_3611.html

Όλοι οι Έλληνες, αρμόδιοι και μη, να ανοίξουν τα μάτια τους και να στηρίξουν το τουρισμό από τη Ρωσία


Eλληνορωσικό τουριστικό φόρουμ στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 10 Φεβρουαρίου

Οι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες της Ρωσίας αναμένεται να δώσουν το παρόν στο Ελληνορωσικό φόρουμ που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και το υπουργείο Τουρισμού στο Μουσείο της Ακρόπολης, την ερχόμενη Κυριακή.

Η κατακόρυφη άνοδος των αφίξεων των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα το 2012 (23.7% αύξηση σε σχέση με το 2011) κατατάσσει πλέον τη Ρωσία στην πρώτη τριάδα των χωρών-πηγών τουριστικών εσόδων για την Ελλάδα, ενώ σε επίπεδο κατά κεφαλή δαπάνης ανά διανυκτέρευση ο Ρώσος επισκέπτης ξοδεύει διπλάσια από το Γερμανό.

Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία όλοι όσοι σχετίζονται με το θέμα και να αυξήσουν τον αριθμό των τουριστών από τη Ρωσία, λαμβανομένου υπ' όψιν ότι η τουριστική αγορά της μουσουλμανικής Τουρκίας, ακολουθώντας σωστή πολιτική, κατόρθωσε να προσελκύσει μόνο το 2012 περίπου 3,5 εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες, σε σχέση με το μισό εκατομμύριο που επισκέφθηκαν την ορθόδοξη Ελλάδα το ίδιο διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει να προσελκύσει αριθμό μεγαλύτερο του εκατομμυρίου από τους Ρώσους τουρίστες που προτιμούν τις χώρες της Μεσογείου, θα εισρεύσουν στην Ελλάδα δισεκατομμύρια, που τόσο ανάγκη έχει η ελληνική οικονομία.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4497.html#.URNGYh0tPwk

ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Παράσταση στον Άρειο Πάγο ( Λ.Αλεξάνδρας) Τετάρτη 13/2/2013 ώρα 10,30.


Στις 14.01.2013 η δικηγόρος Ντορα Κρητικοπούλου κατάθεσε στη Γ.Α.Δ.Α. (Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας / Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/53/12), αίτηση περί Εφαρμογής της υπ’ αριθ. 4 / 2012 Εγκύκλιου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την σύλληψη των βουλευτών που θα υπέγραφαν εκείνη την ήμερα την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στους δανειστές με την κύρωση της ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) .

Σε συνέχεια τηςαίτησης καλούνται οι Έλληνες Πολίτες να συμετάσχουν απο κοινού στο κάλεσμα για απονομή δικαιοσύνης στην βάση της εφαρμογής των Συνταγματικών τους δικαιωμάτων .
Πληροφορίες περί της εφαρμογης της υπ ?αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο του κ.Εισαγγελέα του Α.Π. στην ιστοσελίδα http://letmefree.gr/






 

http://kapagriniou.wordpress.com/


http://www.gataros.net/2013/02/blog-post_3205.html

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ κ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  • ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ(ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ)
  • ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ!!!
    ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ



    ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΝΤΕ

    ΑΙΤΗΜΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: 
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    TO ENTYΠO EINAI ETOIMO. THN TETAΡTH 13/02/2013 ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΤΟ ΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ κας ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ:http://letmefree.gr/?page_id=601
    ΠΡΟΣ
    Τους κ.κ. Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών και Εφετών της χώρας
    o Την κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
    o Τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
    o Τους κ.κ. Εισαγγελείς / Αντεισαγγελείς της χώρας
    o Την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων
    o Την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας
    o Τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
    ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

ΑΙΤΗΜΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7.html

«Σαμαράς και Στουρνάρας αρνούνται να έλθουν στη Βουλή»



 
«Έχω υποβάλλει επτά επίκαιρες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό με θέμα τις διαπραγματεύσεις υπό το Μάθιου Νίμιτς για την ονομασία των Σκοπίων και άλλες δύο για την υπόθεση Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ και εκείνος αρνείται να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει. Αναλόγως πράττουν και τα μέλη της κυβέρνησής του σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών», καταγγέλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Και προσθέτει: «Ο μη εκλεγμένος υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας αγνοεί συστηματικά τους βουλευτές που τον καλούν σε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ο πρωθυπουργός και η συγκυβέρνησή του προσβάλλουν το Πολίτευμα και απαξιώνουν τους θεσμούς του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
«Η προκλητική συμπεριφορά αγγίζει τα όρια της συνταγματικής εκτροπής και ας συνειδητοποιήσει έστω και αυτή τη στιγμή ότι “καθήκον” του πρωθυπουργού είναι να διασφαλίζει την τήρηση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής», καταλήγει ο κ. Καμμένος.

http://www.trelokouneli.gr/samaras-kai-stournaras-arnountai-na-elthoun-sth-bouli/

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΗΣΗ "ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΜΕ "ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΨΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΣ!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ", ΑΡΝΗΤΕΣ, ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΕΙΡΩΝΕΣ, ..... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ "ΜΑΣ"!


ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΛ.ΩΡΑ.jpg
542656_135848109915759_221726927_n.jpg
557927_135848129915757_1065368899_n.jpg
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_214.html

ΙΣΠΑΝΙΑ <=> ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΠΑΝΑ To τεράστιο ευχαριστώ των Ισπανών στην Ελλάδα: Gracias Grecia - ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο των Ισπανών με το "ευχαριστώ" στην Ελλάδα που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Είναι ίσως από τα πιο συγκινητικά βίντεο που μας κάνει περήφανους γιατί είμαστε Έλληνες. Το ετοίμασαν μαθητές, σπουδαστές και καθηγητές στην Ισπανία και για να το παρακολουθήσετε δεν χρειάζεται καν να ξέρετε ισπανικά. Αποθεώνει την Ελλάδα.

Το βίντεο έχει τίτλο Gracias Grecia Nuestra herencia, που σημαίνει: Ευχαριστούμε Ελλάδα για την κληρονομιά μας. Μέσα σε 7 λεπτά τα παιδιά και οι καθηγητές τους δείχνουν τον πλούτο που χάρισε η χώρα μας σε όλη την γη.

"Η Ελλάδα είναι παρούσα σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής" αναφέρουν οι πρωταγωνιστές του βίντεο, παρουσιάζοντας επιτεύγματα της χώρας μας σε γλώσσα, επιστήμες, τέχνες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους ακόμα και σήμερα.

Οι Ισπανοί λένε "gracias" (ευχαριστώ) στην Ελλάδα σε ένα βίντεο που απεικονίζει τους στενούς δεσμούς των δύο λαών της Μεσογείου. Ευχαριστούμε κι εμείς λοιπόν! http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5700.html


ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!

Στέφανος Βαβούρας
24 Ιανουαρίου στις 10:59 μ.μ. ·
·                                 ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ (ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END) ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!
Μεταξὺ τῶν ἐρωτήσεων τὶς ὁποῖες μοῦ θέτουν πολλοὶ, γιὰ τὸ θέμα του Σῶρρα καὶ τῶν 600 ΔΙΣ USD, εἶναι καὶ ἡ ἐξῆς:
“Γιατὶ ὁ Σῶρρας, ἐφ’ὅσον ἔχει 600 ΔΙΣ USD, δὲν ἀγορὰζει ὅλα τὰ ὁμόλογα τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὴν ἀγορὰ,τὶς Τράπεζες;;;”
Ὁ Σῶρρας ἔχει καταθέσει ΟΜΟΛΟΓΑ τῶν ΗΠΑ,ὕψους 600 ΔΙΣ USD. Τὰ ὁμόλογα αὐτὰ ἔχουν κατατεθεῖ στὸν λογαριασμὸ τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος, μὲ ἐξαιρετικῶς εὐνοϊκοὺς ὅρους γιὰ τὴν Ἑλλαδα (ἔναντι τῶν ὅρων τῆς τρόικας) γιὰ νὰ ἀπαλλαγῆ ἡ πατρίδα μας ἀπὸ τὰ δεσμὰ τοῦ ΔΝΤ, τῶν τοκογλύφων, τῶν Παγκοσμιοποιητῶν!
Ἐὰν ἡ κυβέρνησις ἀνοίξη τὸν λογ/σμὸ ΜΑΣ, τότε αὐτὴ μπορεῖ, ἀμέσως, νὰ μετατρέψη τὰ ὁμόλογα σὲ «μετρητὰ»! Δηλαδὴ τὰ ὁμόλογα αὐτὰ ρευστοποιοῦνται στὴν διακρατικὴ ἀγορὰ!
Θυμηθῆτε:
Μὲ ὁμόλογα μᾶς ἐχρἐωσαν καὶ μᾶς ἐδέσμευσαν! Μὲ ὁμόλογα μποροῦμε νὰ ἀπαλλαγοῦμε!
Αὐτοὶ ἔχουν τὸν Σόρρο, ἐμεῖς ἔχομε τὸν … Σῶρρα!
Ποιος ἐνοχλεῖται ἀπὸ αὐτὴν τὴν κατάστασι;;
Ὁ Σῶρρας δὲν μπορεῖ νὰ ἀγοράση τὰ ὁμόλογα καὶ τὶς «ὑποχρεώσεις» τῆς Ἑλλάδος. Δὲν μπορεῖ νὰ βρῆ ὅλα τὰ ὁμόλογα! Δὲν γνωρίζει τοὺς πιστωτὲς (δανειστὲς) τῆς Ἑλλάδος. Άκόμη καὶ ἐὰν βρῆ ὅλους τοὺς πιστωτὲς, δὲν εἶναι βέβαιον ὅτι θὰ δεχθοῦν ὅλοι νὰ τοῦ πωλήσουν τὰ ὁμόλογὰ των!
Δὲν διαθέτει μετρητὰ γιὰ νὰ ἀγορὰση τὸ «χρέος»τῆς Ἑλλάδος! Ἡ Ἑλλὰς ὅμως μπορεῖ, … ἐὰν ἀποδεχθῆ τὴν πρότασι τῆς END! Γιατὶ θὰ ἔχη μετατρέψη σὲ χρήματα τὰ ὁμόλογα τοῦ «Σῶρρα», τὰ ὁποῖα τώρα εἶναι δικὰ της!! … ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!
Ἔχει ἡ κυβέρνησις ἕναν κατάλογο ὅλων τῶν πιστωτῶν της;; Ὅλων τῶν κατόχων τῶν ὁμολόγων καὶ τῶν «υποχρεώσεὠν» της πρὸς τρίτους;; Γνωρίζει τὸ ἀκριβὲς ποσὸν τοῦ χρέους καὶ τοὺς ὅρους τοῦ κάθε δανειστοῦ – πιστωτοῦ;; Μπορεῖ αὐριο νὰ μᾶς κοινοποιήση (ὠς θὰ ὤφειλε) τὸν κατἀλογο τῶν πιστωτῶν καὶ τοὺς ὡς ἄνω ὅρους;;
(Μᾶλλον δὲν μπορεῖ! ΟΥΤΕ καὶ το ἐπιθυμεῖ!!!!)
Ὁ Σῶρρας ἔχει καταθέσει στὸν λογ/σμὸ μας (τὀν λογ/σμὸ τῶν Ἑλλήνων!!! Δηλαδὴ ΟΛΟΙ οἱ Ἕλληνες μποροῦν νὰ ὀφεληθοῦν ἀπὸ τὴν κατάθεσι αὐτὴ!), ἕξι (6) ὁμόλογα τῶν 100 ΔΙΣ USD ἕκαστον!
Ὅμως:
1. Ὁ Σῶρρας δὲν ἐνεφανίσθη ὡς χρηματιστιραικὴ ἐπιχείρησις γιὰ νὰ «παίζη» μὲ τὰ ὁμόλογα!
2. Δὲν προτίθεται νὰ ἐξαγοράση τὸ Ἑλληνικὸ χρέος καὶ νὰ «ἀγοράση», «δεσμεύση»τὴν Ἑλλὰδα!! Ἐπιθυμεῖ νὰ βοηθήση τὴν πατρίδα του, τὴν Ἐλλάδα! Μὲ τὸν δικὸ του ίδιαίτερο τρόπο!
3. Δὲν μπορεῖ νὰ ἀναζητᾶ αὐτὸς τοὺς πιστωτὲς τῆς Ἑλλάδος! Δὲν εἶναι δικὴ του ὑποχρέωσις!! Ἡ Ἑλλάδα μπορεῖ!
4. Δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ τοὺς βρῆ ὅλους! Κάποιοι ἴσως νὰ μετεβίβασαν τὰ «ὁμόλογα» σὲ τρίτους! Αὐτοὶ ὅμως μποροῦν νὰ μάθουν ποιὸς ἐπιθυμεῖ νὰ ἀγοράση τὰ ὁμόλογα τῆς Ἑλλάδος!
5. Μπορεῖτε νὰ φαντασθῆτε τὶ θὰ συμβῆ ἐὰν μἀθουν τὰ ἀρπακτικὰ ὅτι κάποιος μὲ «λεφτὰ» ἐνδιαφέρεται νὰ ἀγοράση τὰ ὁμόλογα (χαμηλῆς ἀξίας σήμερα) τῆς Ἑλλάδος;; Αὐτομάτως ἡ τιμὴ των θὰ ἐκτοξευθῆ εἰς τὰ ὕψη!! Τέτοιες εύκαιρίες ἀναμένουν οἱ ὕαινες τοῦ τοκογλυφικοῦ συστήματος!! Ἄρα ὁ Σῶρρας θὰ ὑποχρεωθῆ νὰ τὰ ἀγοράση ὑπερτιμημένα! Δηλαδὴ θὰ σπαταληθοῦν ἀδίκως μεγάλα ποσὰ! (θυμηθῆτε: εἶναι «δικὰ» μας χρήματα! Γιὰ τὴν ὰπελευθέρωσί μας!).
Ἐὰν ὅμως ἐμφανισθοῦν αὐτοὶ νὰ πωλήσουν ἄμα τῆ λήξει των, … τότε ἡ τιμὴ των θὰ εἶναι χαμηλώτερη! Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!
Γιατὶ κάποιοι ἐπιθυμοῦν (ἀπερισκέπτως) νὰ σπαταληθοῦν τὰ «χρήματἀ» μας;;
6. Ἁς ὑποθέσωμε ὅτι βρίσκονται κάποια ὁμόλογα σἐ χέρια τρίτων! Δὲν τὰ κατέχει ὅλα ἕνας! Οί κάτοχοὶ των εἶναι (μᾶλλον) πολλοὶ! Τὶ ἀξίας εἶναι τὸ κἀθε Ἑλληνικὸ ὁμόλογο;; Θὰ τοὺς δώση ὁ Σῶρρας ἕνα ὁμόλογο των … 100 ΔΙΣ καὶ οἱ ἄλλοι θὰ τοῦ δώσουν … «ρέστα» ἀπὸ 100 ΔΙΣ;;; (Τὴν διαφορὰ τοῦ δικοῦ των ὁμολόγου ἀπὸ τὸ ὁμόλογὸ μας τῶν 100 ΔΙΣ!). Φαντάζεσθε ὅτι θὰ τοῦ δώσουν …. χρήματα γιὰ τὸ ποσὸν τῆς διαφορᾶς;; … ΕΧΟΥΝ τόσα μετρητὰ;;;;
(Θυμηθῆτε ὅτι .. εἶχε 6 τῶν 100 ΔΙΣ ἕκαστον! Τώρα εἶναι δεσμευμένα καὶ … «παγωμένα» στὸν λογ/σμὸ μας! Τῶν Ἑλλήνων!!!)
(Ἔχετε προσέξει ὁτι οἱ δόσεις τὶς ὁποῖες μᾶς δίδουν (;) δὲν εἶναι ἀκέραια ποσὰ;; Γιατὶ εἶναι 9,2 ΔΙΣ καὶ δὲν εἶναι 9 ΔΙΣ, 10 ΔΙΣ;;)
Ἡ φύσις τῶν συγκεκριμμένων ὁμολόγων (μας !!!) εἶναι τέτοια, ὥστε ΜΟΝΟΝ στὴν διακρατικὴ ἀγορὰ ἔχουν τὸ μέγιστον τῆς ἀξίας των! Γιὰ τὴν Ἐλλάδα, τα 600 ΔΙΣ ὡς σύνολον, εἶναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟ!
Γιατὶ δὲν βρίσκεται ἕνας βουλευτὴς νὰ θέση τὸ θὲμα στὴν Βουλὴ;;
Γιατὶ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτῆς δὲν ἔκανε ούτε μία ἐπερώτησι στὴν Βουλὴ γιὰ τὸ ἐν λόγω θέμα;; Οὔτε κἄν βουλευτὴς τῶν «αντιμνημονιακῶν» κομμάτων!
Γιατὶ δὲν κάλεσε τὸν Σῶρρα ἕνας ἀρχηγὸς κόμματος ὥστε νὰ συζητήσουν τὸ θέμα καὶ νὰ ἐλέγξη ὁ ἀρχηγὸς καὶ τὸ ἐπιτελεῖο του τὰ στοιχεῖα, παρ’ ὅτι ἔχουν ἐνημερωθεῖ ἅπαντες (γιὰ τὴν πρότασι τοῦ Σῶρρα) καὶ μάλιστα ὅχι μία φορὰ;;
Ἀντὶ λοιπὸν κάποιοι νὰ ἀναζητοῦν «ἄλλοθι» σὲ ἐνέργειες τὶς ὁποῖες ὑποτίθεται ὁτι θὰ ἔπρεπε νὰ προβῆ ὁ Ἀρτέμιος Σῶρρας, ἄς ἔλέγξωμε τοὺς πολιτικοὺς μας γιὰ τὴν παράξενη, ὕποπτη καὶ ἔνοχη συμπεριφορὰ των ἔναντι τῆς προτάσεως τοῦ Σῶρρα!
Ἄπ’ ὅτι φαίνεται ἡ ὁμάδα τοῦ Σῶρρα (END), ἔχει μελετήσει πολύ σοβαρὰ τὸ θέμα καὶ ἡ πρότασὶς της εἶναι … άκατμάχητη, ἀπόρθητη! Ἀκατάρριπτη!
Ἄλλοι ὅμως ἔχουν σοβαρὸ πρόβλημα μὲ τὸ θέμα αὐτὸ! Πέραν τῶν μηνύσεων τοῦ Σῶρρα κατὰ τῶν 300 +2 γιἀ ἐσχάτη προδοσία κὰι πράβασι καθήκοντος! Καὶ κἀποια στιγμὴ ἡ Δικαιοσύνη θὰ πράξη τὸ καθήκον της καὶ θὰ τοὺς ὁδηγήση στὰ δικαστήρια! Καὶ ὁ Λαὸς θὰ τοὺς κρίνη καταλλήλως!
Τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΤΕ τὶς γνῶσεις σας!
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΞΑΝΑ:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ!
ΕΚΤΙΜΩ ΟΜΩΣ, ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΣΩΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ “ΜΑΣ” ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΜΑΣ:
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ:
1. ΕΙΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΧΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ (ΚΑΙ ΕΜΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ USD (ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΗΠΑ), ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΗ, ….
2. ΕΙΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤ.ΣΩΡΡΑ!)
ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ Ή ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ, … ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ «ΜΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ … ΕΝΟΧΟΙ!

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/00/osoi-amfisbhtoyn-thn-protash-toy-swrra-sthrizoyn-toys-politikoys.html Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 0:47 πμ

 

http://www.artemis-sorras.com/?p=412

ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

· ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!
· Θα ακολουθήσει ο Τσίπρας που θα παίξει το ίδιο παιχνίδι ξεπουλήματος της χώρας!
· Έτσι εξηγείται η απαξίωση του Σώρρα με τα 600 δις από το πολιτικό σύστημα
· «Μπέης-Κασιμάτης-Χρυσόγονος, παιδιά του συστήματος κι’ αυτά. Εκτελούν επιχείρηση εγχειριδίου κοινωνικής μηχανικής»
· Όλο το πολιτικό σύστημα είναι απόλυτα ελεγχόμενο….
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η αποκλειστική συνέντευξη Σώρρα στην “Ε.Ω” ίσως καταδείξει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους απαξιώθηκε από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, η προσφορά των 600 δις δολαρίων για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της Ελλάδος.
Η αποκλειστική συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα προς την «Ελεύθερη ‘Ώρα» (η οποία μεταδίδεται και σε youtube και ήδη σπάει όλα τα hits), μαζί με τις διώξεις που έχουν ασκήσει οι οικονομικοί εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης-Μουζακίτης, άνοιξαν το… κουτί της Πανδώρας. Μέρα με τη μέρα πλέον αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το σχέδιο και τους εμπνευστές του, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή! Μετά τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, σύντομα θα δούμε να μπαίνουν στο κάδρο οι προϊστάμενοί του, Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Η ανησυχία είναι έκδηλη και στους κόλπους της ΕΕ με την Κομισιόν να σπεύδει να δηλώνει ότι το έλλειμμα «καλώς διαμορφώθηκε στο 15,5%»!!!
Πιθανώς, μέσα από αυτή τη ιστορία αποκαλυφθούν και οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους απαξιώθηκε η προσφορά του Σώρρα για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της χώρας. Προσέφερε 600 δις δολάρια, αλλά το πολιτικό σύστημα, αποφάσισε να προσκυνήσει τους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Ευρώπης!
Εκπληκτική επιστολή που λάβαμε από την κ. Ελένη Πρωτόπαπα αμέσως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης Σώρρα, εξηγεί γλαφυρά το πώς στήθηκε το παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος από ΔΝΤ-Παπανδρέου. Ένα σχέδιο το οποίο ευδοκίμησε, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να παραδίδει τα κλειδιά της χώρας στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας. Παράλληλα, η επιστολή της κ. Πρωτόπαπα δίνει απάντηση και στο «γιατί» το πολιτικό σύστημα περιφρόνησε τη σωτήρια πρόταση του Αρτέμη Σώρρα για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της Ελλάδος. 
Τι λέει λοιπόν η αγαπητή αναγνώστρια της «Ε.Ω»; Ότι το ΔΝΤ στην πραγματικότητα, δεν έδωσε φράγκο για την Πατρίδα μας. (Τον περασμένο Οκτώβριο, είχαμε αποκαλύψει κι εμείς με σχετικό δημοσίευμα, ότι «ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟ ΔΝΤ» !
Ιδού λοιπόν τι αποκαλύπτει η κ. Πρωτόπαπα:
Το δάνειο δεν είναι τίποτα άλλο παρά εικονικά ψηφία που διακινούνται από υπολογιστή σε υπολογιστή. Ψηφία χωρίς αντίκρισμα.

Για αυτόν τον λόγο και οι τράπεζες λυσσάνε να είναι το χρήμα μόνο ψηφιακό. Φρέσκος αέρας και κοπανιστός! Να μην υπάρχει κανενός είδους αντίκρισμα και να μην υπάρχει τίποτα που θα μπορεί να αποδείξει ότι δεν το έχουν κι ότι διακινούν αέρα. Και χωρίς να παράγουν απολύτως τίποτα, να βάζουν στο χέρι τον πραγματικό πλούτο. 

Με το ΔΝΤ όλοι καταλάβαμε πλέον τι έγινε. Κάποιος δέχθηκε να κάνει τη δουλειά τους (σημ. συντάκτη:βλέπε Παπανδρέου), του έστρωσαν το δρόμο με σικέ επιτυχίες, διεθνείς αναγνωρίσεις, όπως αυτή της εκλογής του στη σοσιαλιστική διεθνή όπου θριάμβευσε χωρίς αντίπαλο, την αρχηγεία κόμματος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έκαψαν με πυρκαγιές τα δάση όλης της χώρας το 2007, όταν δεν πέτυχε η εκλογή του στην κυβέρνηση, προσπάθησαν να οργανώσουν εμφύλιο το 2008 για να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση (Δεκεμβριανά στην Αθήνα) και να τον επιβάλουν. Δεν πέτυχε κι επανέλαβαν την ίδια συνταγή και το ‘09 με ένα… κοράνι, δεν πέτυχε και τέλος απείλησαν το καθεστώς να παραιτηθεί και ξανάκαψαν για να είναι σίγουροι ότι θα κυβερνήσει ο άνθρωπός τους.
Ο άνθρωπός τους κανόνισε να βάλει άτομο του ΔΝΤ στην προεδρεία της ΕΛΣΤΑΤ, κανόνισε να ανοίξει το δρόμο για την σπέκουλα του αιώνα με το Τ10, γυρνούσε ανά την υφήλιο δυσφημώντας την οικονομία της χώρας και τον λαό που μόλις τον είχε ψηφίσει, και με μαγειρεμένο το έλλειμμα του ’09 δόθηκε το άλλοθι για να στηθεί η κομπίνα.
Έκανε πανηγυρική υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, υπέγραψαν μια δανειακή που δεν κυρώθηκε από την βουλή, γιατί κάποιοι έπρεπε να κάνουν τους αντίθετους, αλλά εφαρμόζονταν κοινή συναινέσει οι όροι της, κι άρχισε να δίνεται το «δάνειο».
Το είδατε ποτέ εσείς αυτό το δάνειο; Έχουμε δει πού «εκταμιεύεται» και τι «εκταμιεύεται»;
Τι νομίζετε ότι είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Αφού υπάρχουν νόμοι που μπορεί να δανείζουν μέχρι και 10 φορές πάνω από τα αποθεματικά τους! (το είδα να καταγγέλλεται στο youtube) δεν είναι πολύ βολικό αυτό με αποκλειστικά ψηφιακό χρήμα;;;
Μιλάμε για μία τεράστια κομπίνα που είναι πρωτοφανής στα χρονικά μας.
Με το πρόσχημα του “δανείου” ζητούνται τόκοι…
Οι τόκοι όμως, αν το καλοσκεφθείτε δεν έχουν επινοηθεί ποτέ ως χρήμα.
Δηλαδή, αν εγώ η τράπεζα, -ο moneymakeroutoffreshair- σας δανείσω 50 λεπτά και σας ζητήσω να μου επιστρέψετε 60 με τον τόκο, θα πρέπει να σας ξαναδανείσω για να μου αποπληρώσετε το αρχικό δάνειο με τον τόκο, που αποκαλώ πλέον “χρέος” σας.
Αυτοί λοιπόν, μας κάνουν πίστωση με… αέρα κοπανιστό για να πληρώνουμε ανατοκιζόμενους τόκους, σε ένα σύστημα που συνειδητά είναι χτισμένο έτσι ώστε να διαιωνίζει το χρέος και να μην μπορεί ποτέ να αποπληρωθεί!
Και τελικά, ενώ αυτό το κατάλαβα εγώ η πανάσχετη, δεν το κατάλαβε ένας οικονομολόγος του Χάρβαρντ, ένας πρωθυπουργός που είχε σύμβουλο τον καθηγητή του πανεπιστημίου και κουμπάρο του αδελφού του (τον Βαρουφάκη) κι ένα αστέρι της επανάστασης που έγινε μείζων αντιπολίτευση, επειδή είπε ένα μόνο σωστό πράγμα, ότι θα καταργήσει αυτήν την απάτη, αλλά δεν το εννοούσε τελικά και κατέληξε στο “Η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της”.
(Δεν ασχολούμαι με την Αλέκα γιατί το δήλωσε η γυναίκα ότι για όλα φταίει ο καπιταλισμός…)
Έτσι λοιπόν, για να παίρνουμε το δάνειο του …φρέσκου αέρα που φυσικά συνοδεύεται από τόκους και πρέπει να πουλήσουμε τα πάντα.
Κι εδώ, έχουμε το Μεσοπρόθεσμο που κανονίζει πως ό,τι έρχεται στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Δημόσιο (Γιατί ποτέ; Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για την αιωνιότητα;) αλλά και ότι οι σύμβουλοι της τρόικας θα κανονίζουν τι θα πωλείται και σε τι τιμή, αλλά και σε ποιους!
Και βλέπουμε να πωλούνται πράγματα σε τιμές δωρεάν παραχώρησης.
Και αναρωτιόμαστε: Μα οι σύμβουλοι της τρόικας που μας «δάνεισε» πώς υποδεικνύουν τόσο χαμηλές τιμές πώλησης; Οι «δανειστές» με αυτές τις τιμές δεν θα πάρουν τα λεφτά τους, δεν θέλουν να τα πάρουν; Αφού υποτίθεται ότι μας τα δάνεισαν….
Καθίσταται σαφές από όλα αυτά λοιπόν, ότι οι Δανειστές δεν θέλουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.Αλλά θέλουν με βάσει το υποτιθέμενο δάνειο να βάλουν στο χέρι τον πραγματικό πλούτο τις χώρας που είναι αρκετά τρις!
Το ΔΝΤ είναι μια διεθνής ληστοσυμμορία που αναλαμβάνει εργολαβικά να υφαρπάξει τον πλούτο των χωρών που στοχεύουν οι εργοδότες της.
Στην δική μας περίπτωση, έκανε ένα κονσόρτσιουμ με άλλους δύο, το οποίο ονομάσθηκε τρόικα. Και όλο το πολιτικό σύστημα όπως το είδαμε στη βουλή του 2009, συναίνεσε σ’ αυτό το έγκλημα.
Ο αντιμνημονιακός ορυμαγδός κατά την γνώμη μου ήταν ένας αντιπερισπασμός, μια επιχείρηση κοινωνική μηχανικής. Έκαναν θόρυβο για το Μνημόνιο, για να μην υπάρξει χρόνος και κενό να σκεφτεί κανείς, αλλά για δανειακή σύμβαση που ήταν η πηγή του μνημονίου κι εφαρμοζόταν χωρίς να έχει επικυρωθεί από την βουλή, ούτε λόγος!
Ακούγατε να κατηγορούν το μνημόνιο, ακούσατε κανέναν αρχηγό κόμματος να μιλά κατά της δανειακής;;;; 
Θυμάστε την δήλωση του αντιπολιτευόμενου Σαμαρά «Θα σεβαστώ τις υπογραφές»; Ποιες υπογραφές εννοούσε; Τις υπογραφές της δανειακής! Και μετά τι είπε; “θα επαναδιαπραγματευτώ κάποιους όρους” του μνημονίου… Το καθεστώς της δουλείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη κατάσταση για να επαναδιαπραγματευθείς τους όρους. Ή την δέχεσαι ή όχι.
Μίλησε ο Τσίπρας -σ’ όλο εκείνο το καλό γι’ αυτόν διάστημα- ποτέ κατά της δανειακής; Δεν νομίζω…
Κι όταν μίλησε μετά τις εκλογές του Μαΐου στον Κούλογλου κι είπε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο, οΚούλογλου του αντέτεινε «θα σταματήσουν οι δόσεις», για να απαντήσει ο Τσίπρας: «Δεν νομίζω, γιατί τότε δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε»!!!
Καλή …φούσκα είσαι κι εσύ αγόρι μου….
Κι η παρέα Μπέη- Κασιμάτη- Χρυσόγονου πιστεύω ότι βγήκε για τον ίδιο λόγο, ως επιχείρηση εγχειριδίου κοινωνικής μηχανικής!
Για να προλάβει να καταλάβει το επικοινωνιακό έδαφος από την πιθανή δημιουργία μιας γνήσιας αντιδανειακής έκφρασης. Μίλησαν ποτέ για την δανειακή; Το ερώτημα στο ΣΤΕ το έκαναν για την δανειακή;;; Όχι βέβαια! Το έκαναν για το μνημόνιο! Συνταγματολόγοι είναι οι δύο εκ των τριών, δεν ήξεραν;
Μετά, ανακάλυψα ότι ο Χρυσόγονος είναι φίλος του Βενιζέλου.Και μετά έλαβε χώρα και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τρικομματική χούντα για να κυρώσουν δεύτερη δανειακή σύμβαση! Και η τιμημένη αριστεράη επαναστατική, τα αγριογούρουνα, οι κομμάντος, τι έκαναν; Αποκαλούσαν τον δικτάτορα Παπαδήμο «κύριε πρωθυπουργέ».
Ναι, όλο το πολιτικό σύστημα -τουλάχιστον της βουλής του 2009- είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο κι ελεγχόμενο. Αλλιώς, αυτή η απίστευτη διεθνής απάτη, δεν θα είχε σταθεί. 
Πώς είναι δυνατόν να θελήσουν τη βοήθεια του Σώρρα; Δεν μου κάνει εντύπωση η τακτική της σιωπής που ακολουθούν. Πιστεύω ότι είναι η απόλυτη τακτική, για να χαθεί από την επικαιρότητα, γρήγορα κι αθόρυβα. Στην περίπτωση που βλέπουν ότι δεν συμφέρει να επιτεθούν ή να το χλευάσουν, αφήνουν τη σιωπή να το τυλίξει, να ξεχαστεί ήσυχα, όπως η δανειακή…

Την τακτική την έχω δει και κάποιες άλλες φορές: Η μία, ήταν όταν ο μακαρίτης Κακαουνάκης είχε πει ότι η σύναψη κρατικών δανείων ενέχει προμήθεια για τους συνάπτοντες, αλλά κανείς δεν απάντησε.Ακόμα κι η διάψευση θα συντηρούσε την είδηση και δεν ήθελαν να ακούγεται.


Η δεύτερη φορά ήταν, όταν ο υποψήφιος πολιτευτής της ΝΔ, Δριμάλας δήλωσε στο FB “στ’ @@ μου αν οι Έλληνες σκοτώνονται αυτοκτονούν ή πεθαίνουν”! Ενώ για την αθλήτριά μας Βούλα Παπαχρήστου είχε στηθεί λαϊκό δικαστήριο, εκεί δεν υπήρξε κανενός είδους δήλωση από πουθενά…


Ίσως τελικά ο Σώρρας να είναι πραγματικά επικίνδυνος γι’ αυτούς!

“Ελεύθερη Ώρα”


http://www.artemis-sorras.com/?p=416

E.N.D. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ!

Panagiotis Kwstantinou Roussos

ολοκληρη η συνενετυξη του εκπροσωπου τυπου της END κυριου ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ στον δημοσιογραφο ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ και τον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.


http://kiwi6.com/file/m8l49bxn5z


http://kiwi6.com/file/7027xatc1b


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ...ΚΟΑΣΜΑΤΑ(ΣΧΟΛΙΑ) ΕΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ !ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ...!!!

Panagiotis Kwstantinou Roussos

ολοκληρη η συνενετυξη του εκπροσωπου τυπου της END κυριου ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ στον δημοσιογραφο ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ και τον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.


http://kiwi6.com/file/m8l49bxn5z


http://kiwi6.com/file/7027xatc1b


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ...ΚΟΑΣΜΑΤΑ(ΣΧΟΛΙΑ) ΕΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ !ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ...!!!

 

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/oloklhrh-h-synentefxh-toy-antwnh-balsamakh-ston-ska-pierias-akoy.html

ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.


Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος (ΕΑ)1966
Είναι αναβαθμισμένο και μου εστάλη από καλή φίλη. Διαδώστε το (αφιερώστε λίγο χρόνο για το βίντεο αυτό) Είναι αυτό που λέγαμε πριν μερικά χρόνια και μας λέγανε γραφικούς. Όποιος διατείνεται ότι είναι δεξιός ή αριστερός, σημαίνει ότι είτε είναι του συστήματος ή είναι κολλημένος...
Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδος είναι ο κακός μας χαρακτήρας, το κολλημένο μυαλό μας και τα λανθασμένα πιστεύω μας.

 
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητέ άγνωστε Blogger, εσύ που αγωνίζεσαι για την χιλιοπροδομένη Πατρίδα.

Αυτή την ύστατη στιγμή σας προσκαλώ προσωπικά και σας παρακαλώ να ενωθείτε, στρατευτείτε εναντίον του σκοταδισμού που φέρνουν οι κρατούντες.

Δύο χρόνια ανταλλάσσω μηνύματα μαζί σας, γνωρίζω τις ικανότητες σας. Με πολλούς από εσάς έχουμε βρεθεί σε διάφορες πατριωτικές εκδηλώσεις.

Ορισμένοι από εσάς έχετε ή ενημερώνετε κάποιες ομάδες

Ο αγών είναι άνισος, ο αντίπαλος εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα. Οι προδότες και οι κολλημένοι είναι ανάμεσα μας. Δεν υπάρχουν αριστεροί και Δεξιοί, υπάρχουν πατριώτες και μη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το «εγώ», είναι το «γιατί αυτός και όχι εγώ»

Δεύτερο πρόβλημα είναι η χωρίς την θέληση μας ένταξη σε ομάδες, που τις κάνουν να συγκρούονται

Πιστέψτε με είμεθα χιλιάδες και δεν μπορούμε να ενωθούμε γιατί δεν μας αφήνουν τα παραπάνω προβλήματα.

Μιλώντας με μικρές και μεγάλες κινήσεις ενεργών πολιτών, νέων ανθρώπων, αποφασίσαμε να συμπλεύσουμε, να συνεργαστούμε, χωρίς καταστατικά, χωρίς αρχηγούς, χωρίς να ενταχθούμε ό ένας κάτω από τον άλλο.

Μικρά ρυάκια που σιγά - σιγά θα ενώνονται και θα γίνονται χείμαρροι για να χυθούν όλα μαζί στο μεγάλο ποτάμι που οδηγεί στη Θάλασσα, στην ανατροπή και στην Αναγέννηση του Έθνους.

Η κάθε ομάδα ορίζει δια κληρώσεως ή όπως αυτή επιθυμεί, τους συντονιστές της, αυτούς που διαθέτουν περισσότερη ελεύθερη ώρα.

Η επικοινωνία θα γίνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Για τα σοβαρά θέματα θα υπάρχουν συναντήσεις των συνδέσμων. Η ενημέρωση θα αναρτάται σε ένα ειδικό χώρο του διαδικτύου, ή θα σας αποστέλεται. .

Στο παρελθόν πολλές ομάδες απέτυχαν και διαλύθηκαν γιατί δεν εφαρμόσθηκαν οι προσήκοντες κανόνες συμπεριφοράς. Οι υψηλοί τόνοι, η παραμονή των ίδιων ατόμων για πολύ χρόνο στη θέση του συντονιστή, η επιμονή στο δέντρο και όχι στο δάσος, η προσπάθεια για προβολή και η υπερφίαλη επίδειξη γνώσεως, απετέλεσαν βασικές αιτίες διάλυσης της ομάδος.

Οι Ομάδες, που ήδη συνεργάζονται, διαθέτουν ισχυρή νομική υποστήριξη. Έχουν υποβάλλει μηνύσεις , αγωγές έχουν καταφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο. Τα μέλη μας ευρίσκονται σε όλους τους Νομούς, σε όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς.

Είμεθα στη φάση που θα προτείνουμε κατανομή έργου στα μέλη, που επιθυμούν να εργασθούν μαζί μας. Μέχρι στιγμής τα θέματα που χρήζουν παρακολούθησης είναι σαράντα πέντε (45). Αυτά με τις προτάσεις μπορούν να αυξηθούν ή να μειωθούν μετά από συνένωσή τους.

Η κατανομή των σπουδαίων θεμάτων, σε όσους έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθούν, έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μία σκιώδους Κυβέρνησης. Κάθε σημαντική πληροφορία προωθείται στα μέλη που έχουν αναλάβει το σχετικό αντικείμενο παρακολούθησης. Αντί λοιπόν όλοι να ασχολούμεθα με όλα, εξειδικεύουμε τις μελετητικές ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο παρακολούθησης. Σκεφθείτε πόσα υπουργεία έχουμε και ποία είναι τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Αναφέρω ενδεικτικά μερικά αντικείμενα που χρήζουν παρακολούθησης:

ΘΕΜΑΤΑ που απασχολούν τον Λαό: Αυτοκτονίες ,Ασφάλεια, Εργασία, Κέντρα διανομής φαγητού, Κέντρα ψυχολογικής Υποστήριξης, Φάρμακα, χαράτσια, Ενημερώσεις γενικά και λοιπά πολλά

ΘΕΜΑΤΑ Εθνικής Ασφάλειας: Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Θράκη, Ήπειρος, Ανατολικό Αιγαίο, Πομάκοι, Καστελόριζο, Ήπειρος, νησιά προς πώληση, Κρήτη χασισοκαλλιέργειες, Κύπρος, εξοπλισμοί Γειτόνων, Κύπρος, Μισθοφορικός Στρατός, ανάγκες Ενόπλων Δυνάμεων, ΕΥΠ, καταγραφή παρακολούθηση ανθελληνικών κέντρων, κλπ

Οι ομάδες μας παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και τις ενημερώσεις, που άλλες πατριωτικές κινήσεις ή νέα κόμματα επιχειρούν. Έχουμε εντοπίσει και μιλήσει με μεγάλες πατριωτικές προσωπικότητες, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργασθούν μαζί μας. Προτείνετε αυτούς που θεωρείτε ενεργούς πατριώτες

Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδικτύου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, παρακαλώ απαντήστε μου. Αν θεωρείτε ότι από τώρα μπορείτε να αναλάβετε την παρακολούθηση κάποιου αντικειμένου, παρακαλώ δηλώστε το αντικείμενο. Ήδη μερικοί από εσάς συνεργάζονται.

Τα ονόματα σας είναι και θα παραμείνουν στην κρυφή κοινοποίηση, εκτός αν επιθυμείτε να είναι φανερά.

Σε λίγο καιρό θα γίνει διαδικτυακή συνάντηση για τον συντονισμό των συντονιστών. Αν μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος η δύναμη μας θα είναι πολύ μεγάλη.

Η ζωή είναι για τους Δυνατούς και η Ελλάς θα ζήσει.

Μόνο η καλή προαίρεση δεν συνιστά αρετή, είναι σαν το σπίτι χωρίς στέγη. Η τόλμη και η πράξη σε καθιστούν πατριώτη. 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/o_6.html

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» έχει καταντήσει ο Δήμος Δελφών! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



«Μπάτε σκύλοι αλέστε» έχει καταντήσει ο Δήμος Δελφών με πρωτεργάτη και πρωταίτιο όποιον θεωρείται υπεύθυνος για το αποτέλεσμα.

    Το αποτέλεσμα είναι εκεί. Μακροημερεύει πια. Κυρίαρχο στην εικόνα και μυρωδάτο. Δεν αφορά μία φορά το χρόνο. Είναι τακτικό. Θρασύτατο, προκλητικό και προσβλητικό. Προερχόμενο εν μέρει  ή όλο από μονάδα ψηλότερα από την Κακανού, διατρέχει το πολυσυζητημένο Δελφικό Τοπίο και καταλήγει να λιμνάζει στο κεντρικότερο σημείο της παραλίας των Δελφών. Σαλαμούρες ή και ότι άλλο περιλαμβάνεται στα μαύρα νερά που εκβάλει πάλι ο χείμαρρος Σκίτσα. Συνεχή ροή για δύο τουλάχιστον μέρες. Δύο συνεχείς μέρες που αν κάποιος αρμόδιος ήθελε, θα ήταν πανεύκολο να εντοπίσει από πού προέρχονται. 

Αρκεί να έστελνε κάποιον να ελέγξει δύο τρία σημεία. Χρόνια καταγγελίες, διαμαρτυρίες, παράπονα στους αρμόδιους, επώνυμα, ανώνυμα, ψάχνοντας τον γνωστό ανάμεσα στους αρμόδιους να δώσει λίγο περισσότερο σημασία, κατευθείαν στον Εισαγγελέα, αλλά τίποτα. Και όχι μόνο τίποτα αλλά και χειρότερα. Δεν περιμένουμε πια την νεροποντή και την κατεβασιά του πολύ νερού να ρίξουμε και τις σαλαμούρες. Όποτε μας έρχεται τις πετάμε στο χείμαρρο. Άντε και τους βόθρους αν είναι έτσι, αλλά δεν είναι έτσι. 
 
Κατάσταση προσβλητική όχι μόνο για όποιους μένουν κοντά στο χείμαρρο Σκίτσα αλλά για όλους τους κατοίκους της Ιτέας, των Δελφών του Χρισσού και της Άμφισσας. Για όλη την Ελλάδα στα μάτια μιας οικογένειας τουριστών που τα έβγαζαν φωτογραφία το πρωί όταν μετά τον ιερό αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, κατέβηκαν μία βόλτα στην παραλία του. Σε αυτό τον τόπο κατοικούν ημιάγριοι θα σκέφτηκαν. Έχουμε κάνει κάποιο λάθος αλλά αυτό δεν μας αξίζει. Εικόνες που μιλάνε μόνες τους. 

Σε κεντρικό σημείο. Σε σημείο που όποιος επισκέπτης θελήσει να κάνει αναγνωριστικό περίπατο στην πανέμορφη παραλία της Ιτέας, θα πέσει πάνω τους. Αυτές οι εικόνες στην βιτρίνα του τόπου μας δεν μας αντιπροσωπεύουν. Δεν αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μας, δεν αντιπροσωπεύουν το επίπεδο όσον ζούμε εδώ. Αυτό φαίνεται από την καθολική αντίδραση όσων πέφτει στην αντίληψή τους. Αυτές οι εικόνες αντιπροσωπεύουν το επίπεδο όσων το κάνουν και όσων τους συγκαλύπτουν. 

Και σίγουρα πια κάποιοι τους συγκαλύπτουν. Ο χείμαρρος είναι ένας, μία διαδρομή, με λίγους και συγκεκριμένους πιθανούς ενόχους όπως επεσήμανε επιστολή συμπολίτη μας που αναρτήσαμε πριν από λίγες μέρες. Αν τις άλλες φορές μπορεί κάποιος από μακριά να έφερνε ένα βυτίο και να το άδειαζε περιστασιακά και κρυφά και πώς να τον εντοπίσουμε, αυτή την φορά έχουμε συνεχή ροή για πάνω από δύο μέρες. Το ωραίο στην προηγούμενη επιστολή, ήταν ότι εξέφραζε την ελπίδα κάποιοι να αντλήσουν τα νερά αυτά να μην λιμνάσουν για πολλές ημέρες ακόμα.
 
Άσε την υγεία μας. Εκεί υστερούμε πράγματι. Είμαστε μακριά ακόμα από το καταλάβουμε τι σημαίνει «μακροχρόνιες επιπτώσεις». Έχουμε άλλα παραδείγματα που βγάζουν μάτια. Πληρώνουμε με την ζωή μας οπότε τι μεγαλύτερη τιμωρία να μας βάλουν.  Την προσβολή όμως της εικόνας του «σπιτιού» μας σαν βόθρος  την καταλαβαίνουμε όλοι. Ποιος μας προσβάλει  με τόσο θράσος;
Υπεύθυνοι για το «Μπάτε σκύλοι αλέστε» δεν είναι οι «σκύλοι» ούτε τα παιδιά του «Μυλωνά» αλλά ο «Μυλωνάς».  Ποιος είναι αυτός στην περίπτωσή μας; Η Πολιτεία. Οι Υπηρεσίες των Υπουργείων, της Περιφέρειας, του Δήμου, κάθε ένας από τους αιρετούς εκπροσώπους μας, ή οι διορισμένοι υπάλληλοί μας;  

Όλοι οι υπόλοιποι φταίμε γιατί  πιστέψαμε αυτά που έλεγαν προεκλογικά.  Εμείς εκεί τελειώνουμε και θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές με άλλα μάτια. Πάει ο παλιός καλός ύπνος. Πληρώνουμε το λάθος μας και δεν θα το ξανακάνουμε. Ο «Μυλωνάς» όμως δεν τα καταφέρνει αλλά δεν παραιτείται κιόλας. Όσο μένει λοιπόν στην θέση του, μπορούμε να του αποδώσουμε αποκλειστικά και πλήρως όλες τις ευθύνες. Οι Γαλάζιες Σημαίες θέλουν σίγουρα δουλειά και κάποιοι κάνουν αυτή την δουλειά. Αλλά , για να πιάσουν τόπο θέλουν και σεβασμό από τους Αρμόδιους. 

Όχι στο πανί που θα σηκώσουμε το καλοκαίρι και για το οποίο  κάποιοι θα κομπάζουν αλλά σεβασμό στην ουσία αυτού για το οποίο  θα περηφανευόμαστε.  Δελφικό Τοπίο κατά τα άλλα. Αλλά μην τολμήσεις να  το περπατήσεις. Και μας λένε ότι φροντίζουν για την τουριστική ανάπτυξη για να μπορέσουμε να ζήσουμε κάπως. Όπως και να το πούμε δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που νοιώθει ο κόσμος. Μόνο να ρίξουμε το επίπεδο μπορούμε για να μην το εκτραχύνουμε. «Μπούρδες». 

Η κατάστασή τους  μπορεί να χαρακτηριστεί πια «κατάντια». Ποιών ακριβώς; Των Αρμόδιων του Δήμου και της Περιφέρειας. Ποιοι είναι αυτοί ονομαστικά; Δεν ξέρουμε  αλλά και δεν προβλέπεται από κανένα γραμμένο ή άγραφο Δίκαιο εμείς οι απλοί πολίτες να μπορούμε και να πρέπει να ξέρουμε. Η απόγνωση και η οργή όμως μας επιτρέπει να αποκλίνουμε του "καθώς πρέπει" και να πούμε όλοι τους. Και το δικαιούμαστε και το έχουμε ανάγκη και για λόγους υγείας και να τρέξουν  αυτοί να μας πουν ο καθένας ξεχωριστά γιατί ο ίδιος δεν φταίει και ποιος φταίει τελικά. 
 
    Αυτοί που ρίχνουν τα λύματα στο Σκίτσα είναι κολλητοί, κουμπάροι, συνεργάτες ή κάτι παρόμοιο με τους Αρμόδιους. Δεν εξηγείτε αλλιώς η κατάντια αυτή. Μας δουλεύουν σε προσβλητικό επίπεδο, μας φτύνουν στα μούτρα και μετά όλοι, σίγουρα κάπου τρώνε και πίνουν μαζί, γελώντας με εμάς τους «κακόμοιρους» που τους εμπιστευτήκαμε στις τελευταίες εκλογές. Σίγουρα δε, προσφιλές θέμα στην χαλαρή συζήτηση μετά το φαί και το κρασί, θα είναι πώς θα καταφέρουν   στις επόμενες εκλογές εμάς τους ηλίθιους να τους ξαναψηφίσουμε.

Και όταν αρχίζουν να αναφέρονται στον καθένα μας προσωπικά και να περιγράφουν με ποιά αδυναμία μας,  μας χειραγωγούν, εκεί   πρέπει να βγάζει και πολύ γέλιο. Το ευχαριστιούνται. Τους «ανεβάζει».
  Όποιος διαφωνεί, να πάει αύριο το πρωί στην παραλία στην «Απόλαυση», να απολαύσει αποδείξεις. Αυτό που θα δει δεν είναι ατύχημα. Είναι επίδειξη.
Οι φωτογραφίες και το βίντεο τραβήχτηκαν χθες Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013.




http://karteria1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4828.html


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_130.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters