Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

19-2-2013 ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΗΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ :

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ σε ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, που ομολόγησε ότι εφάρμοσε λάθος πρόγραμμασκοτώνοντας την Ελλάδα! 10.000.000 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: 
Αυτή είναι η κίνηση που επιβάλλεται, μετά την κυνική ομολογία του ΔΝΤ, ότι "έκανε λάθος" καταστρέφοντας μια ολόκληρη χώρα, έναν ολόκληρο λαό, που ζούσε ευτυχισμένα, με αξιοπρέπεια, εργασία και χαμόγελο! Ένα ολόκληρο λαό, που έσυρε στην αυτοκτονία, στην απελπισία, στο χάος! Μέχρι τώρα όλες οι κινητοποιήσεις, ήταν κατά των Κυβερνήσεων. Ποτέ δεν έγινε μια καθαρή, μεγάλη, γιγάντια κινητοποίηση εναντίον των πραγματικών δυναστών μας! Ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κομματικές αναμίξεις, χωρίς αντιπαλότητες, αλλά με ενότητα και ομοψυχία, ενωμένοι σαν αδέλφια! Σε ένα ΕΘΝΙΚΟ, ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που να στείλει την εικόνα των ενωμένων, αδελφωμένων, ειρηνικών και αποφασισμένων Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο! ΟΧΙ ΛΑΘΗ: Δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη της διχόνοιας και της αλληλοεξόντωσης: Δεν θα πολιορκήσουμε τη Βουλή! Δεν θα διαμαρτυρηθούμε στην Κυβέρνηση! Δεν θα χτυπήσουμε τα Ματ! Δεν θα ματώσει μύτη, δεν θα αγγιχτεί βιτρίνα, δεν θα ραγίσει μάρμαρο!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ: ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ… ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ: ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Σε ποσοστό τουλάχιστον κάτω του 60% του ΑΕΠ! ΣΤΟΧΟΣ, είναι ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩ και όχι να αλληλοσκοτωθούμε μέσα! Εάν δεν διαγραφεί το Χρέος, όποια Κυβέρνηση και να αναλάβει, θα συναντά τα ίδια αδιέξοδα! Γι΄ αυτό πρέπει να παρέμβει ο Ελληνικός Λαός, στην μεγαλύτερη, δυναμικότερη και ειρηνικότερη, συγκέντρωση που έγινε ποτέ στον κόσμο, ώστε να περάσει και στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΟΤΕ; Προτείνουμε το Γιγάντιο Συλλαλητήριο για την Ελλάδα μας, να γίνει στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, ανήμερα της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, ηρωίδας της Πίστης και της Πατρίδας, που αφιέρωσε και έδωσε και την ίδια τη ζωή της για να γλυτώσει το υπόδουλο γένος από την σκλαβιά και την τυραννία! Την επομένη τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο! Ο αντίκτυπος διεθνώς θα είναι τεράστιος! Το Χρέος θα διαγραφεί! Γιατί πλέον έχουν πειστεί και οι ξένοι, ότι άλλη λύση δεν υπάρχει! Κι έτσι και εμείς θα βγούμε από το Πρόγραμμα Θανάτου, μια για πάντα! Ελλάδα 2-2-2013 μ.Χ. ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ http://www.facebook.com/Ethnosyneleysi https://twitter.com/Ethnosyneleysi

 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/19-2-2013.html

Μυστικό Συνέδριο του Ιδρύματος Rockefeller «για την συνεργασία στα Βαλκάνια» στη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή ΓΑΠ



Υπό άκρα μυστικότητα - που θυμίζει συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg – διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Rockefeller (Rockfeller Brothers Fund) τριήμερο συνέδριο υπό τον τίτλο «Φόρουμ για την περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια».



Συμμετείχαν 55 πολιτικοί, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες και αντιπρόσωποι ΜΚΟ από Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Κροατία, Αλβανία και Κόσσοβο.



Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια η διοργάνωση να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά αλλά και διακριτικά. Υπήρξε πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη που φρουρούσε το ξενοδοχείο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, οι εισερχόμενοι περνούσαν από μαγνητικά συστήματα ανίχνευσης μετάλλων, ενώ η είσοδος επιτρεπόταν μόνο σε όσους είχαν πρόσκληση.


Στο Συνέδριο έλαβε μέρος και «απεύθυνε χαιρετισμό» ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ιδιαίτερα λαοφιλής στον ελληνικό λαό, Γιώργος Παπανδρέου (γνωστός και ως ΓΑΠ). 
Μάλιστα ήταν τέτοιες οι εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, που όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατία», η αστυνομία αναγκάστηκε να τον κρατήσει κλειδωμένο μέσα στο ξενοδοχείο όπου λάμβανε χώρα το φόρουμ, λόγω κινδύνου… ασφυκτικών αγκαλιών και απανωτών σβουριχτών φιλιών από τους ευεργετηθέντες (αν και «διεφθαρμένους») Έλληνες. Για αυτό το λόγο ο πρώην πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ματαιώσει μέχρι και γεύμα που είχε κανονίσει με φίλους του στο Βυζαντινό Μουσείο.



Ο ΓΑΠ αφού αναφέρθηκε στην ιστορία και τον ρόλο της Θεσσαλονίκης (και εξύμνησε και τον Μπουτάρη!) τόνισε την ανάγκη «τα κράτη-μέλη της ΕΕ να ενώσουν πραγματικά τις δυνάμεις τους», «επενδύοντας στις υποδομές και στα ενεργειακά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, στο ανθρώπινο δυναμικό τους και ιδίως στη νέα γενιά... στην περαιτέρω ενίσχυση της δημοκρατίας». 
«Το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη και των Βαλκανίων», είπε, «είναι η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των κρατών της περιοχής. Οι οικονομίες τους είναι ήδη σε σημαντικό βαθμό αλληλοεξαρτώμενες». Ο ΓΑΠ έκανε μάλιστα και «παρέμβαση» για την ιθαγένεια. Όχι μόνο υπερασπίστηκε το νόμο "Ραγκούση" για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, αλλά και απηύθυνε σύσταση προς τη συγκυβέρνηση ότι «οφείλει να μην επιτρέψει κανένα πισωγύρισμα»


Το εν λόγω Φόρουμ εμφανίζεται ως «μια πλατφόρμα για τη σύνδεση πολλαπλών φορέων και νέων ηγετών και για την παραγωγή ιδεών και στρατηγικών για την αντιμετώπιση σημαντικών περιφερειακών προκλήσεων και ευκαιριών».



Ο στόχος του Φόρουμ : «είναι τριπλός: να συζητηθούν κοινά προγράμματα δράσης και να συλληφθούν σκέψεις (εδώ είναι ο ρόλος του «διανοητή» ΓΑΠ!) για πλαίσια συνεργασίας. 2) να εξεταστεί η τρέχουσα κατάσταση σε συγκεκριμένες περιοχές μετά, να αναγνωριστούν οι υφιστάμενες δυνατότητες και οι περιορισμοί, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να αναληφθούν για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν και να προωθηθούν οι περιφερειακές πρωτοβουλίες 3) να δημιουργηθούν ιδέες για πρωτοβουλίες συνεργασίας - πρωτοβουλίες που θα ξεκινούν ως μικρές, αλλά θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο».


Χρηματοδότης του συνεδρίου υπήρξε το Rockefeller Brothers Fund, ένα από τα πρωταγωνιστικά σιωνιστικά ιδρύματα, τα οποία προάγουν την αναγκαιότητα της παγκοσμιοποίησης, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών προβλημάτων.



Επισήμως το Rockefeller Brothers Fund (RBF), («Φιλανθρωπία για έναν Αλληλένδετο Κόσμο»), εμφανίζεται ως μια διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε και διευθύνεται από τα μέλη της οικογένειας Ροκφέλερ. Ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1940 από πέντε διάσημους αδελφούς Rockefeller: John D. Rockefeller, ΙΙΙ, Νέλσον, Laurance, Winthrop και ο David, και είναι διαφορετικό από το Ίδρυμα Ροκφέλερ (Rockefeller Foundation), το οποίο είναι πιο ανεξάρτητο από τον έλεγχο της οικογένειας.


Η έδρα του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι και η έδρα του ιδρύματος της οικογένειας ‘Rockefeller Family Fund’.


Σημερινός πρόεδρος του RBF είναι ο Stephen Β. Heintz και πρόεδρός του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Richard Rockefeller, το πέμπτο παιδί του David Rockefeller. Ο εβραϊκής καταγωγής Heintz είναι μέλος του πανίσχυρου CFR (Council on Foreign Relations) και τα έτη 2009, 2010, και 2011 το όνομά του συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους 50 μη- κυβερνητικούς ηγέτες με την μεγαλύτερη επιρροή.



Μέσω της αφειδούς χρηματοδότησης, διάφορων επιχορηγήσεων και υποτροφιών σε ιδρύματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, το εν λόγω Fund, επιδιώκει την παγίωση, σε ένα ευρύ πολιτικό και οικονομικό φάσμα, της πεποίθησης πως ο συγκεντρωτισμός οικονομικής και πολιτικής ισχύος σε ένα συγκεκριμένο  -σιωνιστικής φύσεως- κέντρο αποφάσεων, θα λειτουργήσει προς όφελος της ανθρωπότητας.

* Η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια τραπεζικών που ακούει στο επίθετο Ροκφέλλερ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Δαυΐδ Ροκφέλλερ προάγει σχεδιασμούς που αφορούν στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Σε αυτόν ανήκει και η φράση: "Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη"
Στην «ανάγκη» παγκόσμιας διακυβέρνησης και δήθεν «συναδέλφωσης» των λαών έχει αναφερθεί επανειλημμένως ο Γ. Παπανδρέου ακόμα και από το βήμα της Βουλής.



**Το 1959 το Rockefeller Brothers Fund χρηματοδότησε την έκδοση της εργασίας με το όνομα “The Mid-Century Challenge to U.S. Foreign Policy”, όπου εκεί αναφέρεται ότι «δεν μπορούμε να αποφύγουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη».



*** ΜΚΟ και οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, στυλ Παπανδρέου, προωθούν την διαγραφή της εθνικής ταυτότητας, αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν την συμπεριφορά των Σκοπιανών και των Αλβανών και τα αλυτρωτικά τους παραμύθια. Στο βίντεο που ακολουθεί ο ΓΑΠ χορεύει «Μακεδονικό χορό», σε σκοπιανό πανηγύρι…



**** Το Rockefeller Brothers Fund αναφέρεται στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» την οποία και χρηματοδοτεί, ενώ προωθεί την ατζέντα των Σκοπιανών χρησιμοποιώντας την γνωστή καραμέλα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».



Ωστόσο, όταν πρόκειται για το Ισραήλ ... αλλάζει συχνότητα και δεν επιθυμεί πλέον την πολυπολιτισμικότητα. Υποστηρίζει τη λύση των δύο κρατών για τη Ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση επειδή : "είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιβίωση του Ισραήλ ως η εθνική πατρίδα του Εβραϊκού λαού".
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές (πολλές!): 1,2,3,4,5,6,7, 8, 9, 10 & 11

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/rockefeller.html

Για Δήμαρχος Αθηναίων ο Κασιδιάρης

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης και ένα όνομα-έκπληξη, που δεν είναι μέλος του ακροδεξιού κόμματος, είναι οι επιλογές του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Αθηναίων. Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής φιλοδοξεί να είναι η Αθήνα η δεύτερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θα αποκτήσει ακροδεξιό δήμαρχο μετά τη Ρώμη.

Σε άτυπο δημοψήφισμα απέναντι στην τρικομματική συγκυβέρνηση και το μνημόνιο επιδιώκει να μετατρέψει τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του 2014 η Χρυσή Αυγή, με κάθοδο υποψηφίων στις περιφέρειες και σε μεγάλους δήμους της χώρας και με μεγάλο στοίχημα των Δήμο Αθηναίων. Ηδη ο κ. Μιχαλολιάκος δέχεται εισηγήσεις και έχει ξεκινήσει επαφές με πρόσωπα που θα μπορούσαν να ηγηθούν των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής, με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου, που θεωρούνται ιδιαίτερα προνομιακές για τον ακροδεξιό σχηματισμό.

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια καθαρά πολιτική αναμέτρηση, όπου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να αποδείξουμε πως η κυβέρνηση του μνημονίου και της φτώχειας δεν έχει τη στήριξη του λαού», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μιχαλολιάκος, σημειώνοντας με νόημα ότι «η μάχη των μαχών» θα δοθεί στον Δήμο Αθηναίων για τον οποίο, αν και φέρεται να καταλήγει να δώσει το χρίσμα στον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου κ. Κασιδιάρη, εντούτοις συζητάει και με ένα όνομα-έκπληξη, το οποίο δεν κατονομάζει.

«Ο υποψήφιός μας θα είναι είτε στέλεχος πρώτης γραμμής, είτε ένα όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη και θα κάνει πολλούς να μην πιστεύουν στα αφτιά τους», δήλωσε. Πάντως ο κ. Κασιδιάρης, που δηλώνει ότι θα ακολουθήσει πιστά τις αποφάσεις του κόμματος και του… αρχηγού, θεωρείται ισχυρό χαρτί για το ακροδεξιό κόμμα, αφού είναι αναγνωρίσιμος στους ψηφοφόρους της Α’ Αθήνας, που εκλέγουν δήμαρχο της πρωτεύουσας, αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλής σύμφωνα με σχετικές δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή του.

«Αθήνα Ελληνική»

Στη Χρυσή Αυγή σκοπεύουν να ακολουθήσουν πιστά την πετυχημένη «συνταγή» του δημάρχου της Ρώμης, Τζιάνι Αλεμάνο, ο οποίος εξελέγη το 2008 μην κρύβοντας τις φασιστικές καταβολές του. Στο παρελθόν ο δήμαρχος της Ρώμης υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του νεοφασιστικού Κοινωνικού Ιταλικού Κινήματος, το οποίο ιδρύθηκε από συνεργάτες και οπαδούς του Μπενίτο Μουσολίνι και το 1995 μετονομάστηκε σε Εθνική Συμμαχία, όταν συγκυβέρνησε με τη Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Να ξαναγίνουμε κύριοι της Ρώμης», ήταν το κεντρικό σύνθημα του Αλεμάνο προς τους πολίτες της Ρώμης, στους οποίους υποσχέθηκε πως θα απελάσει τους παράνομους μετανάστες που έχουν μετατρέψει σε γκέτο περιοχές της ιταλικής πρωτεύουσας.

Επειτα από μια έντονη προεκλογική εκστρατεία, με ξενοφοβική ρητορική και εξαγγελίες για επιβολή του νόμου και της τάξης στη Ρώμη, ο Αλεμάνο επικράτησε με 53,7% των ψήφων έναντι 46,3% του αντιπάλου του και απερχόμενου δημάρχου Φραντσέσκο Ρουτέλι, που είχε τη στήριξη των κεντροαριστερών κομμάτων. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι στη Ρώμη επικράτησε άνετα ο ακροδεξιός Αλεμάνο γιατί είχε τη στήριξη του κόμματος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στελέχη του οποίου συμμετείχαν στον συνδυασμό του. «Κεντρικό μας σύνθημα θα είναι “Αθήνα Ελληνική” και θα εργαστούμε προκειμένου οι Αθηναίοι να αισθανθούν και πάλι μέρος της πόλης και ασφαλείς. Στόχος μας δεν είναι μόνο ο δεύτερος γύρος, αλλά και η εκλογή του υποψηφίου μας», επισήμανε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.



«Πονοκέφαλος» σε κυβέρνηση

Οι επικείμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προκαλούν «πονοκέφαλο» στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα διεξαχθούν σε συνθήκες κρίσης και έντασης, κάτι το οποίο θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο η Χρυσή Αυγή προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά κέρδη στην κάλπη, ακόμη και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Αθηναίων.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, ο τότε υποψήφιος του κόμματος κ. Μιχαλολιάκος είχε λάβει ποσοστό 5,29% (1,3% το 2006) και 10.222 ψήφους), πετυχαίνοντας για πρώτη φορά να καταλάβει το κόμμα του έδρα στο δημοτικό συμβούλιο. Από τότε και έως σήμερα, ο Δήμος Αθηναίων και κυρίως οι συνοικίες του κέντρου έχουν εξελιχθεί σε προπύργιο της Χρυσής Αυγής, λόγω και των προβλημάτων που συνεχώς εντείνονται από την οικονομική κρίση, την παράνομη μετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επιτελείο της κυβέρνησης έχει στη διάθεσή του δημοσκοπήσεις που δείχνουν πιθανή επικράτηση του κ. Κασιδιάρη στην Αθήνα, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που αφορούν κυρίως εκτιμήσεις για το πώς θα έχει εξελιχθεί η κρίση σε περίπου ενάμιση χρόνο από σήμερα, αλλά και τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι από τα υπόλοιπα κόμματα απέναντι στον ακροδεξιό υποψήφιο.

Στη Ν.Δ., αν ακόμη και επίσημα δεν έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τις υποψηφιότητες σε περιφέρειες και δήμους και ειδικά για τον Δήμο Αθηναίων, πληροφορίες θέλουν να έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του κ. Μάκη Βορίδη, που θεωρείται ικανός να αποτρέψει διαρροή «σκληρών» δεξιών προς τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγή.

Περίπου ενάμιση χρόνο πριν από τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κατάσταση με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες για τον Δήμο της Αθήνας παραμένει ρευστή. Μέχρι σήμερα μόνο ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ και ο προκάτοχός του, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, φέρεται να επιθυμεί να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.


http://www.protothema.gr


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6932.html

Ο φασισμός της Νέας Δημοκρατίας και του υπηρέτη των Ρότσιλντ Δένδια!


Ο Δένδιας κατά της Χρυσής ΑυγήςΣημείωση Αντιπληροφόρησης: Να θυμίσουμε οτι ο κ. Δένδιας ήταν και ίσως είναι ακόμη διαχειριστής της περιουσίας των Εβραίων τραπεζιτών Ρόθτσιλντ στην Κέρκυρα πολύ πριν γίνει βουλευτής. 

Έτσι εξηγείται και το γεγονός οτι έγινε αμέσως υπουργός. 

Αυτός είναι και ο λόγος που τον "καίει" τόσο πολύ το γεγονός οτι η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει το Ολοκαύτωμα και για αυτό θέλει να την θέσει εκτός νόμου.

Καλούνται όσοι πατριώτες απέμειναν στην Νέα Δημοκρατία να αποχωρήσουν άμεσα βγάζοντας και ανακοίνωση. 

Διαδώστε για να φθάσουν οι "φιλελεύθεροι" δήθεν πατριώτες της Νουδούλας σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ!



Λένε οτι είναι δημοκράτες και απο την άλλη θέλουν να περάσουν νόμο για να φιμώσουν όσους διαφωνούν!! 


Ο Δένδιας κατά της Χρυσής Αυγής

Νέο "μέτωπο" ανοίγει μεταξύ του Νίκου Δένδια και της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις δηλώσεις του.. υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξεως στην Ημερησία.

"Συμφωνώ ότι η ύπαρξη και δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Είναι επιβεβλημένη η πολιτική της απομόνωση στη Βουλή και όχι μόνο. Και είναι απορίας άξιον πώς ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να συγκυβερνήσει με ένα κόμμα το οποίο υπέγραψε μαζί με τη Χρυσή Αυγή πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής. Με βάση το ισχύον Σύνταγμα, πάντως, δεν θεωρώ ότι μπορεί να κηρυχθεί εκτός νόμου η δραστηριότητά της. Αλλά στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί όντως να εξετασθεί το ενδεχόμενο να τεθεί ένα μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο, σε μια διαδικασία που από τυπική μπορεί να γίνει ουσιαστική. Και να αποκλείονται με αυτόν τον τρόπο κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων", δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.

"Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλει τον Σαμαρά και τους αυλικούς του. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογών είναι σαν να επιχειρούν ανατροπή του πολιτεύματος και περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Να το σκεφτούν καλά προτού διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες στην πολιτική ζωή της χώρας", απάντησε με ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή.
pelop.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7270.html

ΘΥΣΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ

Για πολλούς, η είδηση της παραίτησης του Πάπα πέρασε στα ψιλά μιας και πίστεψαν ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πλησιάζει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι αυτό που πλησιάζει;

Με τι έχει σχέση; Λοιπόν η απάντηση η δικιά μου στις παραπάνω ερωτήσεις είναι η εξής: Τον τελευταίο καιρό η πληροφόρηση που έχω από τις πηγές μου (που μέχρι τώρα έχουν αποδειχτεί και δημόσια αληθείς, πχ σεισμός στην Ιαπωνία, δολοφονία Οσάμα Μπιν Λάντεν, επανεκλογή Ομπάμα κλπ) λέει ότι είμαστε κοντά σε ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός, που θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά θα σηματοδοτήσει την έλευση του Αντίχριστου και την βασιλεία του.

Ακόμη, η πληροφόρηση που έχω, μου υποδεικνύει πως αυτοί που θέλουν όλα αυτά δεν θα διστάσουν να ρίξουν κυβερνήσεις, θρησκείες, μαριονέτες και ο,τιδήποτε άλλο ελέγχουν. Αυτό το είχα αναφέρει σε προσωπικές συζητήσεις με συνεργάτες του Οργανισμού και το είχα αναφέρει και σε αναρτήσεις μου στο facebook.

Και ενώ οι μέρες περνούσαν, σκάει προχτές το θέμα παραίτησης του Πάπα, που είναι μοναδικό σαν φαινόμενο, για αιώνες τώρα. Αμέσως κάνω μια βουτιά στα αρχεία μου και δυστυχώς επιβεβαιώνω τις πηγές μου… Και ας ξεκινήσει η ιστορία της αρχής του τέλους… Το 1139, ο επίσκοπος Μαλαχίας συναντά τον Άγιο Βερνάρδο του Κλερβό, ο οποίος ήταν Ναΐτης και κατ’ επέκταση είχε πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες, αλλά και ενημέρωση από γραπτά του Νοστράδαμου, ο οποίος ήταν και αυτός Ναΐτης.

Ένα χρόνο μετά το 1140, ο Μαλαχίας βλέπει ένα όραμα και οδηγείται σε μια προφητεία που την παραδίδει τότε στο Βατικανό. Η προφητεία αυτή αναφέρει, – προσοχή εδώ !!! – ότι από το 1140 έως το τέλος του κόσμου θα υπάρξουν 111 Πάπες και μάλιστα τους αναφέρει με κωδικά ονόματα. Πέφτει μέσα σε όλα… Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο 111ος Πάπας θα φέρει το κωδικό όνομα δόξα της ελιάς. Ο 111ος Πάπας από το 1140 είναι ο παραιτηθείς πάπας Ράτζινγκερ, κατά την Εκκλησία Βενέδικτος.

Τι σχέση έχει ο Βενέδικτος με την δόξα της ελιάς; Η ελιά συμβολίζει δύο πράγματα: 1. Ειρήνη και 2. Σοφία. Έτσι ο Ράτζιγκερ διαλέγει το όνομα Βενέδικτος, το οποίο όνομα είχε ο Πάπας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και με τους χειρισμούς του άφησε το Βατικανό εκτός πολέμου, ενώ παράλληλα έκανε σημαντικό έργο υπέρ της Ειρήνης. Έτσι, η προφητεία του Μαλαχία και εδώ βγαίνει αληθινή κατά το ήμισυ. Τι γίνεται όσον αφορά στην Σοφία που συμβολίζει η ελιά; Αυτό θα το δούμε στην συνέχεια…Όπως προείπαμε ο Μαλαχίας μιλά για 111 Πάπες πριν το τέλος και ο 111ος είναι ο παραιτηθείς Βενέδικτος.

Άρα φτάσαμε στο τέλος; Όχι ακριβώς, μιας και το 1820 το Βατικανό ξανά εκδίδει την προφητεία του Μαλαχία, αλλά αντί για 111 πάπες, τώρα η προφητεία μιλά για 112 και μάλιστα ο 112ος φέρει το κωδικό όνομα Πέτρος ο Ρωμαίος. Πώς έγινε αυτή η αλλαγή όμως; Ήταν εξαρχής 112 οι Πάπες ή προσετέθη μετά ακόμη ένας; Αυτό, δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα. Αλλά ας δούμε λίγο το υπόβαθρο εκείνης της εποχής. Το 1820 που αλλάζει η προφητεία, Πάπας είναι ο Πίος ο Ζ’. Αυτός ο Πάπας, λοιπόν, έχει άψογες σχέσεις με τον Ναπολέων Βοναπάρτη, ο οποίος είναι πιόνι του Κοινού της Σιών.

Το Κοινό της Σιών είναι μια μυστική εταιρεία, που έχει ως φαινομενικούς σκοπούς να ελέγξει την Γαλλία, αλλά και να βγάλει στην δημοσιότητα αρχεία της που αποκρύπτει το Βατικανό. Έτσι, ο Πίος ο Ζ΄ στέφει τον Ναπολέοντα και ως αντάλλαγμα ο Ναπολέων, με την βοήθεια του Κοινού της Σιών, παραδίδει την αληθινή προφητεία, την οποία ο Πάπας εκδίδει το 1820, 3 χρόνια πριν πεθάνει. Έτσι με την αληθινή προφητεία να μιλά για 112 πάπες φτάνουμε στο 1917, όπου στην πόλη της Φατιμά στην Πορτογαλία, η Παρθένος εμφανίζεται σε 3 παιδιά και τους δίνει 3 προφητείες. Η Καθολική Εκκλησία στέλνει κλιμάκια στην πόλη, φέρνει τα παιδιά στο Βατικανό και μετά από μελέτες και έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, καθαρογράφει έπειτα τις 3 αυτές προφητείες και τις κράτα καλά κλειδωμένες στα αρχεία του Βατικανού.

Έτσι, το 1947, μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό ανακοινώνει ότι η πρώτη προφητεία της Φατιμά είναι αληθινή γιατί μιλούσε για τον πόλεμο. Το 1992, το Βατικανό ανακοινώνει ότι και η δεύτερη προφητεία της Φατιμά βγήκε αληθινή μιας και αυτή αναφερόταν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το 2000, το Βατικανό εκδίδει ανακοίνωση που αφορά στην τρίτη προφητεία, η οποία μιλά για την έλευση του Αντίχριστου και το τέλος της Εκκλησίας. Το κομμάτι του κειμένου της τρίτης προφητείας που βλέπει το φως, περιγράφει τον τελευταίο πάπα να βαδίζει μοναχός ανάμεσα σε πτώματα και ερείπια, και ενώ προσεύχεται σε έναν λόφο να πεθαίνει από σφαίρες στρατιωτών.

Το 2005, και ενώ ο Βενέδικτος έχει εκλεγεί μετά τον θάνατο του Παύλου του Β’, τού γίνεται ερώτηση από τους δημοσιογράφους γιατί η τρίτη προφητεία της Φατιμά κρατείται μυστική και έχει δοθεί ένα μόνο μικρό κομμάτι της στην δημοσιότητα. Η απάντηση του: Η μυστικότητα είναι αναγκαία, καθώς το περιεχόμενο της είναι κρυπτογραφημένο και μπορεί να κατανοηθεί μόνο υπό το φως της ιστορίας. Κάπου εδώ μπαίνει και η ερμηνεία της ελιάς ως σοφία, επιβεβαιώνοντας πλήρως την προφητεία του Μαλαχία. Τι ωθεί όμως τον «Σοφό» Πάπα στην παραίτηση του; Όπως προείπαμε, άμεση σχέση έχουν οι Ναΐτες αλλά και το κοινό της Σιών στην προφητεία, μιας και αυτοί ανήκουν στην Λευκή Αδελφότητα.

Ο κόσμος μας κυβερνάται από την Λευκή και την Μαύρη Αδελφότητα. Υπάρχει ένα είδος πολέμου μεταξύ αυτών των δύο για κυριαρχία, αλλά υπάρχουν και στιγμές συμφιλίωσης. Μια τέτοια στιγμή είναι η εκλογή του Ομπάμα που ανήκει στην Μαύρη Αδελφότητα, στην έδρα της Λευκής Αδελφότητας, δηλαδή στον Λευκό Οίκο. Έτσι, σήμερα στις 13/2, οι δύο αυτές Αδελφότητες θα συνεδριάσουν με το πρόσχημα της συνεδρίασης της G20, σε προάστιο της Μόσχας για να τρέξουν τα γεγονότα μιας και πλησιάζουν…

Έτσι, για ακόμη μια φορά, η Λευκή Αδελφότητα κάνει συνεργασία με την Μαύρη αναγκάζοντας τον Βενέδικτο να παραιτηθεί, για να έρθει ο τελευταίος Πάπας, ο οποίος θα μας οδηγήσει στο τέλος του Παγκοσμίου Πολέμου (και όπως λέει η τρίτη προφητεία της Φατιμά θα δολοφονηθεί από στρατιώτες) και μετά θα έρθει η βασιλεία του Αντίχριστου. Έτσι, κατανοούμε ότι ακόμη και οι Πάπες είναι πιόνια του παρασκηνίου και γίνονται θυσία στις ορέξεις των αφεντικών τους, που είναι έτοιμα για το τέλος το οποίο πλησιάζει…

Αυτά που μας περιμένουν είναι πέραν κάθε διανόησης, μιας και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν ακόμη και από τον άλλον μήνα!!! Παρωδία σε όλα αυτά είναι ότι ο επικρατέστερος νέος Πάπας είναι ο Γκανέζος (μαύρος εκ της Μαύρης Αδελφότητας), που φέρει το όνομα Πέτρος!!! Ολική επιβεβαίωση δηλαδή!!!

Δικιά μου άποψη είναι ότι ενώ έχουμε μπροστά μας έναν πόλεμο σε κάθε επίπεδο – και κυριολεκτικό και μεταφορικό – καθόμαστε και μαλώνουμε μεταξύ μας, σαν παιδάκια που δεν εκτιμούν το δώρο που τους έχει δώσει ο Θεός: Ότι οι κακοί κάνουν τα σχέδια τους και είναι έτοιμοι αλλά και εμείς μαζί με τον Θεό έχουμε το δικό μας σχέδιο… Ξυπνήστε και αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη, η Ιστορία δεν θα σας κρίνει απλά, αλλά θα σας σκοτώσει γιατί δεν θα είστε έτοιμοι !!!


ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1273.html

Παραλήρημα από καθηγήτρια στην Λέσβο.

Αυτή είναι η διδασκαλία των ανθελλήνων "καθηγητών" που απαξιώνουν την εθνική καταγωγή των παιδιών που έχουν την ατυχή συγκυρία να τους έχουν ως δασκάλους.

Στην Λέσβο καθηγήτρια μέσα στο ανθελληνικό της παραλήρημα υποστήριξε πως τα ελληνόπουλα δεν έχουν καταγωγή από τους αρχαίους ημών προγόνους αλλά από Άραβες, Τούρκους και λοιπούς ενώ χαρακτήρισε ως "σαχλαμάρες που δεν αποδέχομαι" τις επιστημονικές έρευνες περί εθνικής καταγωγής των ελλήνων.

Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Τι κάνουν οι άμεσοι προϊστάμενοι τέτοιων εκπαιδευτικών; Πως αντιλαμβάνεται την υπόθεση η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας;

Τα όρια προδοσίας και βλακείας είναι πλέον δυσδιάκριτα. Οι εθνικιστές επισημαίνουν και πάλι ότι στην εκπαίδευση συντελείται ένα διαρκές έγκλημα που πρέπει να σταματήσουμε. Τέτοιοι εκπαιδευτικοί, με τέτοιες απόψεις πρέπει να τεθούν στο περιθώριο και πάντως μακριά από τις αίθουσες διδασκαλίας

Οργάνωση Λέσβου.




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6207.html

Η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδηγεί τον Πάπα Βενέδικτο στη πτώση!


Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

Ο διεθνής αφελής λαός πιστεύει ότι ο Πάπας Βενέδικτος, παραιτήθηκε για λόγους υγείας, και λόγω γήρατος. Όμως η αλήθεια είναι άλλη, όπως δεν εγράφη.

Εκτός από τα διάφορα σκάνδαλα στη Καθολική εκκλησία, στα οποία δεν θα υπεισέλθουμε, αφού αυτά είναι κοινό γεγονός, και παρατηρούνται σε όλες τις εκκλησίες, σε όλα τα κράτη, αλλά και στη διεθνή κοινωνία, η πραγματική αιτία της παραίτησης είναι άλλη, αυτήν που επιμελώς μας κρύβουν οι παράγοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες αυτής.

Τα αίτια της παραίτησης δεν είναι ούτε το γήρας, ούτε η υγεία, ούτε τα πάσης φύσεως σκάνδαλα, τα οποία άλλωστε είναι ανθρώπινες αδυναμίες και αμαρτίες.
Ο Λαός λέει, «Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα», και ο Πάπας στο θρόνο του, όσο γέρος ή ασθενής και αν είναι. Υπάρχει κονγκλάβιο Καρδιναλίων που τον αναπληροί στα διοικητικά του καθήκοντα.
Ο Πάπας δεν παραιτείται, πεθαίνει όρθιος, είναι δια βίου Πάπας.
Ο Πάπας είναι ένα σύμβολο, και πεθαίνει σαν τον Αετό στον αέρα!
Ο Πάπας Βενέδικτος εξηναγκάσθη να παραιτηθεί για τους εξής λόγους.
Ο Πάπας είναι η ανωτάτη θρησκευτική εξουσία στον πλανήτη.
Ο Πάπας είναι ο εκπρόσωπος του ιδρυτού της Χριστιανοσύνης.
Ο Πάπας είναι ο διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ρώμης, που ονομάσθηκε Καθολική.

Είναι η πολυπληθέστερη Χριστιανική Εκκλησία στον πλανήτη.
Ένας Πάπας, σαν τον Βενέδικτο, δεν μπορεί να είναι υπηρέτης, πιόνι, και μαριονέτα του Διεθνούς Σιωνισμού.

Ο Πάπας Βενέδικτος, κατάντησε το Χριστιανισμό υπηρέτη στην υλοποίηση των σκοπών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για παγκόσμια κυριαρχία. Συχνά τον ακούγαμε (σαν το Jeffrey) να μιλάει και να λέει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα ειρηνεύσει τον κόσμο.

Ένας Πάπας πιόνι και αχυράνθρωπος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δεν μπορεί να σταθεί στο θρόνο του, αφού πρόδωσε το Χριστιανισμό, παραιτείται, όπως έπραξε ο Σιωνιστής Βενέδικτος.

Για τύψεις συνειδήσεως για τη προδοσία του Χριστού, ο Ιούδας απαγχονίστηκε.
Αυτός επέβαλλε σκληρότερη τιμωρία στον εαυτό του.!!!
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή να τον εξανάγκασαν σε παραίτηση οι ανώτατες γήϊνες παγκόσμιες Σιωνιστικές δυνάμεις που κυβερνούν το πλανήτη Γη, για άλλους σκοπούς, που μόνο αυτοί και εμείς γνωρίζουμε.

Ο Πάπας ήταν ηγέτης της Σιωνιστικής Μασονικής οργάνωσης των πεφωτισμένων, γνωστή στο διεθνές κοινό σαν OPUS DEI του Βατικανού. Αυτό έγινε ευρέως γνωστό στη διεθνή κοινή γνώμη.

Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε γιατί έγινε ευρέως γνωστός ο ρόλος του, σαν πρωταγωνιστής στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας στο πλανήτη, πράγμα που αντίκειται στα καθήκοντά του σαν ηγέτης του Χριστιανισμού.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -συν τοις άλλοις- έχει πρόγραμμα να επιβάλλει στο πλανήτη τη πανθρησκεία, η οποία στηρίζεται επάνω στην Ιουδαϊκή-Εβραϊκή θρησκεία του Αβραάμ, Μωϋσή, και των προφητών της Εβραϊκής Βίβλου.

Η Πανθρησκεία αυτή μεταλλαγμένη από τις παραδόσεις του Αβραάμ και των προφητών, έχει σαν Αρχηγό τον ΑντίΧριστο, δηλαδή το Σατανά, τον οποίον αναμένουν οι Σιωνιστές σαν Μεσσία.

Φανταστείτε τώρα το Πάπα, σαν Αρχηγό της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας στο κόσμο, της Καθολικής εκκλησίας, να στηρίζει τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, με την πανθρησκεία, της οποίας Αρχηγός είναι ο Αντί-Χριστος. Υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά και στο τύπο, που δείχνουν τον Πάπα Βενέδικτο, να κάνει με τα δύο χέρια του, το σύμβολο του Αντί-Χριστου - Διαβόλου.

Οσονούπω να περιμένουμε και τη παραίτηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος σε αγαστή σύμπνοια με το Πάπα Βενέδικτο,
παίζει και αυτός σημαντικό ρόλο μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Τέτοιοι θρησκευτικοί ηγέτες δεν μας χρειάζονται.

Ο Πανάγαθος Θεός τιμώρησε εν ζωή τον Πάπα Βενέδικτο για τη προδοσία, με κακή υγεία, και με αποκάλυψη του ρόλου του σαν πιόνι των Σιωνιστών, και τον οδήγησε στη πτώση εν μέσω καταισχύνης, σαν τον πιο αποτυχημένο Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Αυτή τη τύχη έχουν όλοι οι υπηρέτες του Αντί-Χριστου.

Μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης, η Σιωνιστική διακυβέρνηση των Rothschild & Rockefellers, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ετοιμάζει διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου , έναν μαύρο Αφρικανό Καρδινάλιο, για να δείξει στην ανθρωπότητα τη παγκοσμιοποίηση των λαών του πλανήτη, και τον εξευτελισμό της Χριστιανικής Καθολικής Εκκλησίας. Τα πιόνια και μαριονέτες οι Καρδινάλιοι, θα τον ψηφίσουν, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Πρέπει να υπακούσουν στα μεγάλα αφεντικά τους, ξεφτιλίζοντας το Χριστιανισμό. Θαυμάστε κόσμε Καρδινάλιους!!!!

Παράλληλα με αυτά, τα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης θέλουν να δείξουν στην ανθρωπότητα το «καλό» παράδειγμα του Μαύρου Πάπα, σαν σύμβολο επιμιξίας Μαύρων-Λευκών, με απώτερο στόχο & σκοπό την εξαφάνιση της λευκής φυλής των Ευρωπαίων.
Αφού η Χριστιανική Εκκλησία «παντρεύτηκε» έναν Μαύρο Πάπα για Αρχηγό, τότε γιατί όχι και οι λευκές γυναίκες να μη παντρευτούν μαύρους;;;

Έτσι έρχεται η κατάλυση της λευκής φυλής, και δημιουργείται και πολλαπλασιάζεται η Σημιτική φυλή των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πιστεύω στην αρχή, «Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη». Δεν μπορούμε να καταλύσουμε και να διασαλεύσουμε τις αρχές επάνω στις οποίες έφτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να διασαλεύσουμε την τάξη της δημιουργίας του ανθρώπου και του σύμπαντος, επειδή το θέλουν οι Σιωνιστές.!!!!
Όμως ο Αντί-Χριστος τολμά μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, να διασαλεύσει τη τάξη του Θεού.

Με όλα αυτά που κάνει η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία οδηγεί τους λαούς της Γης στην αφύπνιση. Ήδη στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Ν.Τ.Π. τα έχει βρεί «σκούρα», αφού ο Αμερικανικός λαός αρχίζει να ξυπνάει, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ευρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή και κρίση, και αναδιπλώνεται………
Έτσι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδήγησε το Πάπα Βενέδικτο στη πτώση, για να εκλέξουν Μαύρο Αφρικανό Πάπα.

Σε λίγο θα κάνουν τα ίδια και στην Ορθοδοξία, θα δούμε οσονούπω
Μαύρο Πατριάρχη, και οι Τούρκοι Δεσποτάδες, του Οικουμενικού Θρόνου του Βυζαντίου, θα τον ψηφίσουν, «Τοις Εκείνων προσταγές πειθόμενοι»……..
Ο Βενέδικτος πέρασε στην Ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγήν όλων των Χριστιανών. Ο Βενέδικτος ήταν ο νέος Ιούδας του Ιησού Χριστού, και του Χριστιανισμού.
Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα, και ο Πάπας στο θρόνο του, εκτός εάν είναι προδότης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

http://www.pentapostagma.gr/2013/02/papas-mauros.html#ixzz2Klq1onNx

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ



Αναρτήθηκε απο Vagedim

3 Φεβρουαρίου 2013


Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet

1η Φεβρουαρίου, η Βασιλομήτωρ Λαμασθού αποφάσισε την μεγάλη της αντεπίθεση και θα παίξει ακόμα πιο δυνατά στο γήπεδο τους σ΄ συτό που αυτοί ονομάζουν αγορές, χρήμα, τραπεζικό σύστημα, πολιτικό παγκόσμιο σύστημα. Και σαν να μην έφταναν όσα τους έκανε ως τώρα, και τούς ανάγκασε να αποσύρουν τον αντίχριστο, θα μπεί ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Καταλαβαίνεται ότι το σχέδιο τούς ήταν που ήταν για τα μπάζα, και τώρα που μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι η Λαμασθού το σχέδιο των αδελφοτήτων σίγουρα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Το τι θα κάνει η Λαμασθού είναι άγνωστο, αλλά εκείνο το οποίο σίγουρα ξέρουμε είναι οτι αποφάσισε να τούς κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη. Μεγάλος ο πόνος στο αρχηγείο του Σαμαέλ και ξέρει επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να βασίζεται στη συγκυβέρνηση των δύο αδελφοτήτων.

Η Λαμασθού μπαίνει πιό δυναμικά στο παιχνίδι για να μην τους αφήσει να κάνουν την παγκόσμια φανερή διακυβέρνηση. Οχι γιατί μας αγαπάει βέβαια, αλλά γιατί έχει τα δικά της σχέδια.
1η φεβρουαρίου λοιπόν αποφάσισε και ο Σαμαέλ ότι δεν μπορεί να βασίζεται πλέον στις δύο αδελφότητες, διοτί και οι δύο αδελφότητες είναι γεμάτες με μπαχομέχ, τέκνα Λαμασθού, οπότε δεν είναι δυνατόν με όλους τους βρυκόλακες που υπάρχουν μέσα και στις δύο αδελφότητες, και κατανοεί ότι πολλοί απο αυτούς είναι πειθήνια όργανα της Βασιλομήτωρος και μητρός του γένους τους. Οπότε θα βασιστεί σε κάτι άλλο το οποίο ο Σαμαέλ ήξερε οτι θα αναγκαστεί να το κάνει, και εννοείται το ετοίμαζε εδώ και καιρό και γνωρίζει οτι εκεί η επήρρεια της Λαμασθού δεν μπορεί να τον σταματήσει. 

Επομένως θα δείτε ότι θα υπάρξουν πολλές τάσεις οι οποίες θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν 
αυτό το πατατράκ το οποίο έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έχουν πάθει τα τελευταία περίπου 30 χρόνια οι λαοί. Και βεβαίως θα δείτε ότι θα εμφανιστούν άλλες μορφές διακυβέρνησης πάνω απο τις κυβερνήσεις των λαών φανερά και πιο επιθετικά, για να μπορέσουν να πάρουν την εξουσία απο τα μέσα τα οποία η Λαμασθού θα επηρρεάζει όλο και παραπάνω. 

Εδω είμαστε, περιμένετε ως τον Ιούνιο να δείτε τις εξελίξεις.

Θα δείτε δυνάμεις που θα θέλουν να στηρίξουν τους λαούς εκ μέρους της Λαμασθού ώστε να μην μπορεί ουσιαστικά η συγκυβέρνηση λευκής και μαύρης αδελφότητας που ελέγχεται απο τον Σαμαέλ να τους καταπιέσει άλλο για να πάρει την εξουσία, και θα δείτε νέες μορφές εξουσίας να εμφανίζονται  και να είναι απολυταρχικότατες σε σχέση με την συγκυβέρνηση λευκής και μαύρης. Λευκή και μάυρη αδελφότητα δεν θα ξέρει στην κυριολεξεία τι να κάνει. Ο Σαμαέλ εννοείται τους έχει γραμμένους κανονικά, ποσός τον ενδιαφέρει. Οι εξελίξεις αυτές είναι συμαντικές, και ίσως να είναι κι εκείνες που θα φέρουν την μεγάλη σύγκρουση. 

Μέχρι τον Ιούνιο λοιπόν θα δείτε τις νέες τάσεις οι οποίες θα έχουν γίνει φανερές γι αυτούς που θα ξέρουνε να προσέξουν να τις παρατηρήσουν. Γιατί απλά αυτοί που δεν ξέρουν θα ασχολούνται ακόμη με το να κάνουν καμια διαδήλωση πετυχημένη με κάνα καλό πανό.

atheatignosi
 
http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8407.html

Αν είσαι άνθρωπος ή αριθμός, εσύ θα το αποφασίσεις...


Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι που θα σου πουν ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι σ’ αυτόν τον κόσμο: Εκείνοι που φοβούνται να προσπαθήσουν κι εκείνοι που φοβούνται ότι θα πετύχεις.


Ετούτες τις αλυσίδες που μου βάζουν, δεν τις μπορώ, δεν τις αντέχω. Δεν το έχει το αίμα μου να σκύψω το κεφάλι, να δεχτώ τις αποφάσεις εκείνων που βάλανε την ζωή μου στο καντάρι για να την πουλήσουν όσο - όσο. Δεν αντέχει η ψυχή μου να δεχτεί πως θρασύδειλα ανθρωπάκια που έχουνε για θεό τους το χρήμα, που έχουνε για επάγγελμα το ψέμα και για όνειρο μία δοτή εξουσία, θα ορίσουν το πως θα ζήσω, πως θα σκέφτομαι και πως θα πεθάνω...
Δεν μπορώ όμως μονάχος μου να βρω τη δύναμη να σπάσω αυτά τα δεσμά, να σηκώσω το βλέμμα, να ορθώσω το ανάστημα και να πάρω πίσω όσα μου έκλεψαν... Θέλω κι εσένα δίπλα μου, να ενώσω τη φωνή μου, να διώξω τα όρνεα που κατασπαράσουν τα ιερά και τα όσιά μου. Θέλω κι εσένα στο πλευρό μου, για ξανάβρω τη δύναμη εκείνη που κάνει ετούτο τον λαό θεριό ανήμερο...

Επαγγελματίες ψεύτες είναι όλοι αυτοί αδελφέ. Και με τα ψέματά τους μας παίρνουν την ζωή, μας μακελεύουν την πατρίδα. Κάποτε τους λέγανε γενίτσαρους, μετά τους είπανε δοσίλογους. Σήμερα τους λένε... "διασώστες"!!!

Πληγές πολλές μας δίνει η ζωή. Και είναι αυτές τα παράσημα εκεινα για τους αγώνες που δίνουμε και βγαίνουμε νικητές. Αυτό να το θυμάσαι σαν θα έρθει η ώρα να μετρηθείς στον πραγματικό στίβο, εκεί που θα αποφασίσεις να παλέψεις για τις δικές σου αξίες, για την δική σου λευτεριά. Εκεί που εσύ δεν θα έχεις τίποτε να χάσεις και που θα σε φοβηθεί ακόμη και ο χάρος...

Σήμερα ζούμε σε φάρμες ανθρώπων και παράγουμε ακριβό χρήμα με φτηνή εργασία. Όποιος διαφωνεί, μπορεί να φεύγει από τη φάρμα για να πάει οικειοθελώς σε κάποια άλλη..., πάντα μέσα στα πλαίσια της επιμελημένης ελευθερίας που μας δίνουνε οι αρχοντάδες που κρύβονται επειδή ξέρουν τι κάνουν και τι τους περιμένει...
Αυτοί οι ίδιοι οι αρχοντάδες ήταν που μας φώναζαν πως πρέπει να τους πιστέψουμε και να κάνουμε όλα όσα μας λένε, επειδή ήμασταν στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα, μας λένε πως γκρεμός δεν υπάρχει και μας καλούν να κάνουμε το βήμα μπροστά… Πότε έλεγαν αλήθεια; Γιατί άραγε σήμερα μας θέλουν να… προχωρήσουμε εκεί που μέχρι χθες μας ξόρκιζαν πως υπήρχε ο γκρεμός και ο βέβαιος θάνατος;

Και με τούτα και με τα άλλα, μας πάψανε από ανθρώπους και γίναμε όλοι αριθμοί, που μας προσθέτουν για το κέρδος τους και μς αφαιρούν για την ευκολία τους... Έτσι απλά. Η ζωή μας μετράει ίσα με έναν αριθμό. Εσύ κι εγώ δεν είμαστε τίποτε για εκείνους που όλα τα βλέπουν με αριθμούς.
Άραγε, έτσι πρέπει να είναι;
Άραγε, μπορούμε να το δεχτούμε αυτό;
Άραγε ζούμε στην αλήθεια ή στο ψέμα;
Και, μήπως η αλήθεια είναι κάτι που τρομάζει όλους εμάς περισσότερο από εκείνους τους λίγους που μας την κρύβουν;

Λοιπόν, επειδή αυτή η αλήθεια βρίσκεται σε εκείνον τον δρόμο που δεν περπατήσαμε ακόμη, νομίζω πως πρέπει να την μάθουμε διαβαίνοντάς τον... Και μην ξεχνάς, πιότερο σπουδαίο είναι το ταξίδι από τον προορισμό. Κι αυτό, επειδή ο προορισμός γίνεται ομορφότερος όταν το ταξίδι είναι δύσκολο... και ακόμη ομορφότερος, όταν τον δρόμο αυτό τον διαβούμε όλοι μαζί.


 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_6850.html

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ


Έχουν βάλει στόχο να εξοντώσουν τους Έλληνες γιατί ξέρουν ότι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των παγκοσμιοποιητών και της νέας τάξης πραγμάτων. Οι δανειστές, με τους ντόπιους δωσίλογους αλλά και τις Τράπεζες, θέλουν να καταχρεώσουν τον λαό φορτώνοντάς του το δικό τους χρέος.
Κανείς όμως από τους πολιτικούς ταγούς δεν λέει τίποτε. Και κανένα από τα κόμματα δεν λένε την αλήθεια. Ότι δηλαδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! Γι΄αυτό τον λόγο παίρνονται νέα μέτρα σφαγής και θα παρθούν άλλα. Ο Μέργος το είπε (ή του ξέφυγε), ότι ο κατώτατος μισθός θα κατέβει κι άλλο. Και θα κατέβει, νάστε βέβαιοι!
Αύριο η μεγάλη αποκάλυψη, η οποία έρχεται ως συνέχεια της προηγούμενης αποκάλυψής μας, (δείτε εδώ: ΚΡΑΤΟΣ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ “ΕΚΛΕΨΑΝ” 93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!)
Φόρτωσαν τον λαό με ακόμη πέρισσότερα δις τα οποία είναι χρέος των τραπεζών αλλά τα πέρασαν δολίως στις πλάτες του λαού.

 
 
http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_1771.html

Έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις στην περιοχή του Καστελλόριζου

Αντιμέτωπη με οδυνηρά τετελεσμένα σε ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας στην περιοχή νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου κινδυνεύει να βρεθεί την προσεχή άνοιξη η χώρα μας εξ αιτίας της αδράνειας και των εγκληματικών χειρισμών και παραλείψεων του παραπαίοντος πολιτικού συστήματος, καθώς η τουρκική κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε έρευνες για αναζήτηση υδρογονανθράκων εντός της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της εν λόγω περιοχής.

Το ουσιαστικό βήμα προς αυτήν την άκρως επικίνδυνη κατεύθυνση η Άγκυρα το έκανε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2012 – δηλαδή εν μέσω της ελληνικής προεκλογικής (και ασταθούς οικονομικά και πολιτικά) περιόδου. Τότε, στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκαν χάρτες με θαλάσσιες περιοχές εντός της ελληνικής ΑΟΖ νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου, οι οποίες παραχωρούνται προς έρευνα και εκμετάλλευση στην Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου TPAO. Σε αυτές ακριβώς τις περιοχές, όπως διαβάσαμε αυτή την εβδομάδα σε τουρκικές εφημερίδες, η Άγκυρα έχει προγραμματίσει την έναρξη ερευνών την προσεχή άνοιξη!
Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι τον Απρίλιο του 2012, όταν η κυβέρνηση της Τουρκίας προχώρησε στη δημοσίευση των χαρτών, το καταρρέον ελληνικό πολιτικό σύστημα, έχοντας κατά νου μόνο τη διάσωσή του στις επερχόμενες εκλογές (τις οποίες κέρδισε με ψεύτικες υποσχέσεις και απειλές περί χρεοκοπίας), δεν έδωσε καμία προσοχή στην τουρκική κίνηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η δημοσίευση των τουρκικών χαρτών δεν τράβηξε ούτε για ένα δευτερόλεπτο την προσοχή από την προεκλογική αντιπαράθεση.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την ασυγχώρητη και επικίνδυνη ιστορική αμνησία των πολιτικών δυνάμεων (και της ελληνικής κοινωνίας), καθώς δεν θα έπρεπε να έχει λησμονηθεί ότι η οδυνηρή ελληνοτουρκική «περιπέτεια» με τις αλλεπάλληλες διεκδικήσεις και εντάσεις είχε αρχίσει το 1973, όταν πάλι στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως είχαν δημοσιευτεί ανάλογοι χάρτες με περιοχές για έρευνες βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.
Είχαν προαναγγελθεί

Η έλλειψη προσοχής του ελληνικού πολιτικού συστήματος γύρω από αυτήν την υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί εγκληματική, αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι τουρκικές κινήσεις είχαν, ουσιαστικά, προαναγγελθεί έναν χρόνο νωρίτερα.

Τον Απρίλιο (6.4.2011) το «Π», στο πρωτοσέλιδό του με τίτλο «Τουρκικό πόδι στο Καστελόριζο», είχε παρουσιάσει ρεπορτάζ για ένα διάβημα διαμαρτυρίας του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Στο εν λόγω διάβημα η Τουρκία παρουσίαζε χάρτες της περιοχής για να υποστηρίξει ότι:

◆ Το Καστελόριζο με τα χωρικά του ύδατα (στα 6 μίλια) επικάθεται στην τουρκική υφαλοκρηπίδα και δεν έχει κανένα δικαίωμα στην ΑΟΖ.

◆ Με βάση τους χάρτες που παρουσίασαν οι Τούρκοι, η τουρκική ΑΟΖ στην περιοχή συνορεύει με την ΑΟΖ της Αιγύπτου.

Αφορμή για να ξεκαθαρίσει με αυτόν τον τρόπο η τουρκική πλευρά τις θέσεις της ήταν λοιπόν ένα ελληνικό διάβημα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για την ενέργειά του να παρεμποδίσει ιταλικό σκάφος (Explora) που πραγματοποιούσε έρευνες για την πόντιση καλωδίου οπτικών ινών για λογαριασμό της Ελλάδας στην περιοχή.

Έκτοτε, πριν φτάσουμε στη δημοσίευση των τουρκικών χαρτών τον Απρίλιο του 2012, πάνω και πέριξ του Καστελόριζου πραγματοποιήθηκαν δεκάδες περιστατικά στρατιωτικής έντασης, κυρίως υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών, χωρίς να συναντήσουν κάποια ελληνική ιδιαίτερη διπλωματική αντίδραση πέραν των συνηθισμένων διαβημάτων διαμαρτυρίας.

Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων για τις προθέσεις της Άγκυρας να προχωρήσει σε έρευνες στην εν λόγω περιοχή την προσεχή άνοιξη εμφανίστηκαν σε μια στιγμή που, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί στο «Π», η Αθήνα δέχεται ιδιαίτερα πιεστικά μηνύματα από τις ΗΠΑ:

◆ Να μην προχωρήσει σε καμία περίπτωση στην ανακήρυξη της ΑΟΖ, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

◆ Να λάβει υπόψη τη θέση της Ουάσιγκτον και να αποφύγει να προσφέρει στη Ρωσία τη δυνατότητα να γίνει ο μονοπωλιακός προμηθευτής ενέργειας στην Ε.Ε. Δηλαδή, με απλά λόγια να μην πωλήσει ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ σε Ρώσους.

Επικίνδυνο παιχνίδι

Σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων διπλωματών, όλα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω εντάσσονται – και έως έναν βαθμό περιγράφουν – στο πολύπλοκο και επικίνδυνο παιχνίδι των ισχυρών δυνάμεων για τον έλεγχο των ενεργειακών κοιτασμάτων και των δρόμων μεταφοράς τους που εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, η Ουάσιγκτον έχει τον τρόπο να υπενθυμίσει στην ελληνική κυβέρνηση (αλλά κυρίως στη Γερμανία) ότι καμία σημαντική διευθέτηση «στρατηγικού χαρακτήρα» στην περιοχή δεν μπορεί να γίνει ερήμην της.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον η τρικομματική ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί (μάλλον μάταια) να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί που από τη μία πλευρά κρατά ο γερμανικός ασφυκτικός οικονομικός έλεγχος και από την άλλη η κολοσσιαία στρατηγική/στρατιωτική επιρροή της Ουάσιγκτον. Η αναζητούμενη δε ισορροπία γίνεται αδύνατη αν στην εξίσωση αυτήν προσθέσουμε τις αυτόνομες και αυτοτελείς τουρκικές επιδιώξεις, καθώς η Άγκυρα έχει αποδείξει πως διαθέτει τη δική της ατζέντα, την οποία μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις επιβάλλει διεκδικώντας τον ρόλο της περιφερειακής υπερδύναμης.

Με άλλα λόγια… καλά ξεμπερδέματα.
www.topontiki.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2262.html

Το κόλπο της διάσωσης δεν βγαίνει και η οικονομία καταρρέει σε δώδεκα μέτωπα


Κάθε μέρα γίνεται περισσότερο προφανές ότι το «κόλπο» γύρω από την ελληνική διάσωση «δεν βγαίνει». Ακόμη και οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές της μνημονιακής πολιτικής παραδέχονται ότι οδηγηθήκαμε σε ένα τρίτο μνημόνιο επειδή… δεν πέτυχαν τα δύο πρώτα.

Τα ερωτήματα είναι:

Συνεχίζοντας με την ίδια συνταγή, τώρα που και το τρίτο μνημόνιο δείχνει να εξαντλείται, θα πάμε σε τέταρτο;
Γιατί να μένουμε προσκολλημένοι σε μια πολιτική όταν και οι εμπνευστές της παραδέχονται την αποτυχία της;

Ιδιαίτερα όταν όλοι οι δείκτες, επίσημοι και μη, φωνάζουν ότι το καράβι πάει στα βράχια και η οικονομία καταρρέει σε δώδεκα μέτωπα. Ούτε ένα ούτε δύο…

1 Ύφεση
Η πρώτη επίσημη παραδοχή των δανειστών περί «λάθους» αφορά την υποτίμηση της ύφεσης από τα μέτρα που επέβαλαν από το 2010 και μετά.
Η ραγδαία πτώση της κατανάλωσης και όλες οι παράπλευρες συνέπειες οδήγησαν σε πρωτοφανή μείωση του ΑΕΠ, η εξέλιξη του οποίου θα είναι απρόβλεπτη και τα επόμενα χρόνια. Αυτό αποδεικνύουν οι διαρκείς αναθεωρήσεις των σχετικών δεικτών από την πλευρά του ΔΝΤ.
Την ίδια στιγμή, η Citigroup (ένας οικονομικός παράγοντας του αμερικανικού «στρατοπέδου» με πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα) προέβλεψε προσφάτως ότι η ύφεση το 2013 θα ξεπεράσει το 10% και θα διατηρηθεί και το 2014 (-1%). Σε έκθεση για την παγκόσμια οικονομία ο αμερικανικός οίκος εκτιμά ότι η ελληνική επιστροφή στην ανάπτυξη (με 4,5%) θα συμβεί το 2015, ενώ οι αναλυτές της επιμένουν στην πιθανότητα 50%-75% για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Εδώ να σημειώσουμε ότι το ΔΝΤ, στη βαρυσήμαντη έκθεση «World Economic Outlook» (WEO), τον Οκτώβριο, προέβλεπε ύφεση 6% το 2012 και 4% το 2013. Πρόκειται για τα στοιχεία που αναθεωρήθηκαν αποκαλύπτοντας και τη λάθος εκτίμηση για τις επιπτώσεις της ύφεσης. Στην έκθεση εκείνη, για την ανεργία το Ταμείο προέβλεπε 23,8% το 2012 και αύξηση στο 25,4% το 2013. Όμως ο διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ Σάββας Ρομπόλης από τα τέλη του περασμένου έτους είχε εκτιμήσει πως το ποσοστό ανεργίας μπορεί να εκτιναχθεί στο 30% στο κλείσιμο της χρονιάς.

2 Ανεργία
Τελικά οι νέες προβλέψεις που δημοσίευσε το ΔΝΤ στις 18 Ιανουαρίου, μαζί με το αναθεωρημένο μνημόνιο, αναθεώρησαν την ανεργία στο 24,4% το 2012 και στο 26,6% το 2013. Ωστόσο, οι επίσημες μετρήσεις της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι από τον Οκτώβριο του 2012 η ανεργία είχε ήδη εκτιναχθεί στο 26,8%. Είχε δηλαδή ξεπεράσει και την «πρόβλεψη» του ΔΝΤ για το 2013 πριν καν κλείσει το 2012.
Και όλα αυτά την ώρα που σε όσους γνωρίζουν απλά οικονομικά είναι γνωστό ότι τα ποσοστά ανεργίας μεγαλώνουν τους δύο τελευταίους μήνες κάθε χρόνου, καθώς απολύονται οι τελευταίοι των εποχικών επαγγελμάτων, ενώ ειδικότερα στην ελληνική περίσταση είναι επίσης γνωστό ότι Νοέμβριο και Δεκέμβριο «έτρεξαν» πολλά προγράμματα εθελουσίας εξόδου σε επιχειρήσεις. Επομένως, η ανεργία του 2012 είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί κι άλλο, επηρεάζοντας άλλη μια φορά τις προβλέψεις και ανατρέποντας τα δεδομένα στα οποία στηρίζονται οι «λύσεις» των δανειστών.
Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε αναμένονται τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία του Δεκεμβρίου του 2012, η Eurostat δείχνει την τάση: Η Ελλάδα κρατάει το «χρυσό» που πήρε το φθινόπωρο έχοντας ανεργία υψηλότερη της Ισπανίας. Τον Οκτώβριο του 2012 είχαμε ανεργία 26,6% έναντι 26% της Ισπανίας και 11,7% μέσου όρου στην Ε.Ε. Στους νέους η ανεργία έφτασε στο 57,6%, επίσης το υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε., μια ακόμη αρνητική πρωτιά που έχουμε πάρει από το 2011. Εκεί ο κοινοτικός μέσος όρος βρίσκεται στο 23,9%.

3 Μείωση εισοδήματος
Με αυτά τα δεδομένα, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις επιπτώσεις της κρίσης, αν και προκαλούν θλίψη, ήταν τα… αναμενόμενα. Το τρίτο τρίμηνο του 2012 το διαθέσιμο των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 10,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, δηλαδή από 37,2 δισ. ευρώ σε 33,2 δισ. ευρώ. Η μείωση αποδόθηκε σε τρεις λόγους: στη συρρίκνωση των αποδοχών των εργαζομένων κατά 11,3%, στη μείωση κατά 10,2% των κοινωνικών παροχών που εισπράττουν τα νοικοκυριά και στην αύξηση κατά 17,7% των φόρων στο εισόδημα και τις περιουσίες.

4 Πτώση καταναλωτικής δαπάνης
Τη νύφη πλήρωσε η αγορά, καθώς η τελική καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 6,1% σε σχέση με το 2011, από 38,2 δισ. ευρώ σε 35,9 δισ. ευρώ. Δηλαδή «χάθηκαν» 2,3 δισ. από την αγορά. Έτσι το ποσοστό αποταμίευσης (ακαθάριστη αποταμίευση προς το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα) μειώθηκε κατά 8,1% το τρίτο τρίμηνο του 2012 (από 2,8% το τρίτο τρίμηνο του 2011), ενώ οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου μειώθηκαν κατά 11,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
Ο μόνος θετικός δείκτης αφορούσε το πλεόνασμα στο εξωτερικό ισοζύγιο αγαθών και υπηρεσιών (+1,8 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 0,8 δισ. το τρίτο τρίμηνο του 2011), αλλά και αυτό οφείλεται στη δραματική μείωση των εισαγωγών λόγω της κρίσης.

5 Αύξηση δανειακών αναγκών
Μια σημαντική ένδειξη, που επιβεβαιώνει το ότι το καράβι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια, αφορά τις καθαρές δανειακές ανάγκες της γενικής κυβέρνησης που για το τρίτο τρίμηνο του 2012 ανέβηκαν σε 7,9 δισ. ευρώ, σε σύγκριση με τα 5,5 δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2011. Αύξηση πάνω από 20%!

6 Στο κόκκινο τα ληξιπρόθεσμα
Κάθε μήνα, στα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο προστίθεται άλλο 1 δισ. ευρώ. Από τα στοιχεία της ΓΓΠΣ για το 2012 προκύπτει ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφτασαν τα 56,6 δισ., εκ των οποίων τα 13,2 δισ. ευρώ προέκυψαν το 2012. Το πρόβλημα άρχισε να «χοντραίνει» το δεύτερο εξάμηνο, αφού από τον Αύγουστο, μέσα σε τέσσερις μήνες, τα νέα χρέη αυξήθηκαν από τα 4 στα 13 δισ. ευρώ. Διόλου τυχαίο που αυτό συμπίπτει χρονικά με την αποστολή των εκκαθαριστικών της εφορίας.

7 Στο ναδίρ οι εισπράξεις από τις εφορίες
Όλοι οι εισπρακτικοί στόχοι που σχετίζονται με τα νοικοκυριά έχουν αποτύχει. Παρά την αναθεώρηση προς τα κάτω του στόχου για τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, ο μηχανισμός δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε αυτόν. Αντί για 11,2 δισ. ευρώ, εισπράχθηκαν τελικώς 9,968 δισ. Αποτυχία και στον ΦΠΑ, όπου μαζεύτηκαν 14,95 δισ. έναντι στόχου 15,687 δισ. ευρώ.
Πώς λοιπόν το ΥΠΟΙΚ προσδοκά αύξηση εσόδων από τη φορολογία ακινήτων κατά 380% σε σχέση με τις προβλέψεις του 2010;

8 Απλήρωτο το 25% των δανείων
Άμεση συνέπεια της φορομπηχτικής πολιτικής και της απότομης μείωσης των μισθών είναι η αδυναμία των νοικοκυριών να αποπληρώνουν δάνεια. Έτσι, τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια θα φτάσουν το 2012 το αστρονομικό επίπεδο του 25% αντί της αρχικής εκτίμησης της ΤτΕ για 21,5%. Στο τέλος Νοεμβρίου 2012 το σύνολο των δανείων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων ανερχόταν σε 230 δισ., από τα οποία τα 52 δισ. είναι καθυστερούμενα.

9 Ύφεση στην ευρωζώνη
Την κατάσταση επιδεινώνουν εξωτερικοί παράγοντες, που δεν σχετίζονται άμεσα με την ελληνική οικονομία. Όπως, π.χ., οι αναθεωρημένες εκτιμήσεις για την ύφεση στην ευρωζώνη, που θα επηρεάσουν περαιτέρω και την Ελλάδα. Όπως είναι γνωστό, το ΔΝΤ κατέληξε ότι η ευρωζώνη θα παραμείνει σε ύφεση και το 2013 καθώς η οικονομία της θα υποχωρήσει κατά 0,2% φέτος έναντι προηγούμενης πρόβλεψης για ανάπτυξη 0,2%. Αντιθέτως, η Κομισιόν αναμένει ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει από φέτος.

10 Ρίσκο χώρας
Ακόμη πιο αρνητικές επιπτώσεις έχουν οι εκθέσεις ξένων οργανισμών που συντηρούν το υψηλό «ρίσκο χώρας». Πιο πρόσφατη, αυτή της Bank of America, που θεωρεί πως η χώρα θα εξακολουθήσει να αποτελεί ρίσκο το 2013. Όπως αναφέρει, εξακολουθούν να ελλοχεύουν πολιτικά ρίσκα, με βασικό τις ψηφοφορίες στη Βουλή επί μεταρρυθμίσεων που «σπάνε» τις συμφωνίες για τις τριμηνιαίες αναθεωρήσεις του προγράμματος διάσωσης.

11 Αναμονή στις επενδύσεις
Η διατήρηση του ρίσκου κρατάει ακόμη μακριά τις ξένες επενδύσεις, ενώ στη χώρα μας έρχονται κυρίως τα κερδοσκοπικά funds, που είτε βγάζουν τρελά κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα είτε καιροφυλακτούν για να πάρουν κοψοχρονιά κάποια εταιρεία ή από τη λίστα των αποκρατικοποιήσεων ή από τις λίστες των τραπεζών. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μεγάλη ημερίδα που διοργανώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη για την «επόμενη ημέρα» στην Ελλάδα παρέλασε η αφρόκρεμά τους: Franklin Templeton, Fortress Investment, Blackrock Financial Management, Blackstone, College Retirement Equities Fund, Brock Capital, Baupost Partners, Contrarian, Luxor Capital, Moore Capital, Citi U.S. Pension Investments, Morgan Stanley, Well Fargo Advisors, Rothchild, Paulsοn & Co., Allen & Co, Barclays Capital, Calamos Investments, Deutsche Bank, Citi, Goldman Sachs, ABN AMRO, Knight Capital, Mizuho Securities, Caxton Associates, Dupont Capital, Evercore Group, Fiduciary Trust, GE Capital, ING Investment, Keefe Bruyette & Woods, Lazard Asset Management, Macarthur Capital, Merrill Lynch, Moelis & Co., Oppenheimer, Prudential, Raymond James, Rockefeller & Co., Smith Barney, Stifel Nikolaus Wiesel, UBS Financial Services. Από αυτούς ούτε ένας δεν έχει επενδυτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, παρά μόνο… ενδιαφέρον για «ευκαιρίες». Δηλαδή πλιάτσικο.
Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι τα… μεγάλα funds, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό σε πολυδιαφημισμένα (από το Μαξίμου) ραντεβού, είναι μικρομεσαία «μαγαζιά», με στόχο μάλλον να αρπάξουν κάποια τράπεζα στις διαδικασίες αύξησης κεφαλαίου, όπως έκαναν και στην Ιρλανδία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η «κινητικότητα» δεν έχει συνοδευτεί από κάποιο ντιλ.

12 Εκτός στόχων οι αποκρατικοποιήσεις… νέα μέτρα στον ορίζοντα
Το περιβάλλον γίνεται ακόμη πιο «ζόρικο» από τις καθυστερήσεις και τα διαρκή προβλήματα στις αποκρατικοποιήσεις. Με τον ΟΠΑΠ και τη ΔΕΠΑ σε κρίσιμη καμπή και σοβαρές περιπλοκές, είναι αμφίβολο πόσο θα επιτευχθούν οι εισπρακτικοί στόχοι, έστω και μετά τη γιγαντιαία αναθεώρησή τους προς τα κάτω.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Κομισιόν, από τις αποκρατικοποιήσεις προβλέπεται ότι θα εισπραχθούν 100 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2013, 1 δισ. το δεύτερο τρίμηνο και από 700 εκατ. τα δύο επόμενα. Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι, η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει νέα μέτρα. Και βέβαια, τα νέα μέτρα (επιπλέον των 4 δισ. των απροσδιόριστων μέτρων που χρωστάμε στους δανειστές για το 2015-16) θα τινάξουν πάλι στον αέρα τόσο την πραγματική οικονομία όσο και τους «στόχους» που μας έχουν βάλει, συνεχίζοντας τον φαύλο κύκλο που άνοιξε το 2010.
Αμφιβάλλετε ακόμη ότι πρόκειται για συνταγή αποτυχίας;
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_5309.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters