Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Γλιστρίδα: Ένα θεραπευτικό φυτό άνω των 2.000 ετών


Η Ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι: μια βόλτα στην λαϊκή ένα Σάββατο κάπου εκεί στα τέλη Ιουλίου και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, είναι εκεί, πλούσιο λαχταριστό ματσάκι γλιστρίδας. Η γνώση του παραγωγού για το φυτό αυτό και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες με παρακινεί να το αγοράσω… οι
μνήμες ξαφνικά ξυπνούν… μια ηλικιωμένη κυρία ξεχωρίζει και ετοιμάζει μια σαλάτα για το μεσημεριανό τραπέζι. Η κυρία αυτή είναι η γιαγιά μου… θυμάμαι να μου λέει “η συνταγή θέλει αγάπη, στοργή και γάργαρο τρεχούμενο νερό για να μπορέσει να καθαρίσει καλά το φυτό – όχι βιαστικές κινήσεις και πίεση γιατί θα χαθούν οι χυμοί του”.


Διατροφική αξία γλιστρίδας
100 γρ γλιστρίδας περιέχουν 400 χιλιοστογραμμάρια Ω3 φυτικού λιπαρού οξέος που συναντάται στο φυτικό βασίλειο και ονομάζεται άλφα-λινολεϊνικό ή LΝΑ – διαθέτει δηλαδή δεκαπέντε φορές περισσότερα ωμέγα-3 από ό,τι τα περισσότερα μαρούλια που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Μια μερίδα γλιστρίδες καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνη Ε και γλουταθειόνη – ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ως γνωστό η βιταμίνη Ε και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προστατεύουν πιθανώς από τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες και τις φλεγμονώδεις παθήσεις.
Περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, βιταμίνη Α, C, B και καροτενοειδή.

Ιατρική προτροπή από την Αρχαία Ελλάδα στο σήμερα



Σύμφωνα με τη διδάκτορα Ιατρικής και πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Διατροφής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, κας Άρτεμης Σιμοπούλου, η μεγάλη περιεκτικότητα σε ωμέγα 3-λιπαρά οξέα, κάνει τη γλιστρίδα ιδιαίτερα ωφέλιμη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όπως επισημαίνει η κα Σιμοπούλου στα γραπτά της “οι παραδοσιακές κοινωνίες την χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύουν πολλά από τα προβλήματα υγείας που σήμερα καταπολεμούνται από τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι φλεγμονές, τα προβλήματα στην καρδιά, οι στομαχικές διαταραχές, ο πόνος και ο πυρετός”. Π.χ. ο Θεόφραστος (372-287 π.Χ.), ο πατέρας της βοτανικής, σύστηνε τη γλιστρίδα ως φάρμακο για την καρδιακή ανεπάρκεια, το σκορβούτο, τον πονόλαιμο, τον πόνο στα αφτιά, το οίδημα στις αρθρώσεις και την ξηροδερμία, ο Διοσκουρίδης το χρησιμοποιούσε για θεραπεία πονοκεφάλων, δυσεντερίας, δάγκωμα σαυρών και φιδιών, θεραπεία ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος, αναλγητικό καταπραϋντικό, αντιπυρετικό και αντί-υπερτασικό. Η γλιστρίδα είναι ιδανική ως τονωτικό, σταματάει τον πονοκέφαλο που προκύπτει από δίψα ή ζέστη, αλλά και την ίδια την δίψα βάζοντας 2-3 φύλλα κάτω από τη γλώσσα. Επίσης, κοπανισμένη, χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων.

Αρνητικό της γλιστρίδας το γεγονός ότι είχε αντί-αφροδισιακή δράση. Ο Διοσκουρίδης το χρησιμοποιούσε και ως κατευναστικό της ερωτικής διάθεσης (και όπως έλεγε, “ένα γιατρικό για την αποφυγή της μοιχείας”).

ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Πρόληψη με γλιστρίδα!
'Ασπίδα' απέναντι στον κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου και εγκεφαλικών επεισοδίων αποτελεί η γλιστρίδα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε Ω3 λιπαρά οξέα. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η γλιστρίδα ανταγωνίζεται στον τομέα αυτόν τα ψάρια, ενώ οι δυνατότητες αξιοποίησής της στην κουζίνα είναι ανάλογες της φαντασίας που διαθέτει ο μάγειρας...
Τα παραπάνω επισημάνθηκαν, μεταξύ άλλων, στην αποσπερίδα - αφιέρωμα στη γλιστρίδα, που πραγματοποίησε χθες το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας, στον χώρο του εστιατορίου 'Πειναλέων', ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνταγές με βάση τη γλιστρίδα που παρασκεύασε ο αρχιμάγειρας του Μ.Α.Ι.Χ. και μέλος του Δικτύου, Γιάννης Αποστολάκης.

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μιλώντας για τις ευεργετικές ιδιότητες της γλιστρίδας η διαιτολόγος - διατροφολόγος και μέλος του Δικτύου Γεωργία Πετράκη, τόνισε ότι η γλιστρίδα, δυστυχώς, δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί όπως θα έπρεπε με συνέπεια να μην χρησιμοποιείται συχνά.
«Η γλιστρίδα θεωρείται ζιζάνιο και όλοι την ξεπατώνουν και την πετάνε τη στιγμή που έχουν έναν θησαυρό στον κήπο τους. Κατ’ αρχήν να πούμε ότι τα 100 γραμμάρια έχουν μόνο 16 θερμίδες που σημαίνει ότι έχουν πολύ χαμηλό θερμιδικό φορτίο, άρα συμφέρει να τα καταναλώσουμε από άποψη βάρους. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αποτελεί την αρχόντισσα των Ω3 λιπαρών οξέων και συναγωνίζεται τα ψάρια οπότε είναι ένα καλό συμπλήρωμα μέσα στην εβδομάδα για να την προσθέσουμε στα γεύματά μας και να ενισχύσουμε την πρόσληψη Ω3», σημείωσε η κα Πετράκη και πρόσθεσε ότι τα οφέλη από αυτό θα ήταν πολλαπλά. «Καταναλώνοντας γλιστρίδα μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης αυτισμού και αναπτυξιακών παθήσεων στα παιδιά, αποτελεί ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες, ενώ βοηθάει και στην πρόληψη της αρθρίτιδας και της νόσου Αλτσχάιμερ», τόνισε η κα Πετράκη, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι καλύτερο η γλιστρίδα να καταναλώνεται φρέσκια, αφού με αυτό τον τρόπο διατηρεί όλα τα οργανοληπτικά συστατικά της.

Γαστρονομία: ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Για τους γαστρονόμους η γλιστρίδα είναι ένα υπέροχο ορεκτικό ( ανοίγει την όρεξη ) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους. Έχει γεύση αλμυρόξινη όταν είναι ωμό και βρασμένο έχει την γεύση των χόρτων.
Σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση της γλιστρίδας στην κουζίνα ο αρχιμάγειρας του Μ.Α.Ι.Χ. και μέλος του Δικτύου, Γιάννης Αποστολάκης, σημείωσε ότι «οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές ανάλογα με τη φαντασία που διαθέτουμε».
«Οι παλαιότεροι τη χρησιμοποιούσαν ως συμπληρωματικό στις σαλάτες. Από εκεί και πέρα γνωρίζοντας τη διατροφική του αξία έχουμε προχωρήσει σε πολλές παρασκευές. Σε κάθε περίπτωση η ευεργετική της επίδραση στην υγεία είναι μεγάλη όπως έχει επισημάνει και η κα Σιμοπούλου, η οποία εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Υγείας των Η.Π.Α. και είναι ένθερμος υποστηριχτής της γλιστρίδας».

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασε κάποιες ενδεικτικές συνταγές με γλιστρίδα οι οποίες ενθουσίασαν το κοινό.
«Για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχουμε παρασκευάσει κατ’ αρχήν δύο απλές σαλάτες με γλιστρίδα που έχουν ως βάση το σουρωτό γιαούρτι. Στη μία έχουμε προσθέσει λεμόνι και δυόσμο και στην άλλη βασιλικό και λίγο λεμόνι. Είναι παρά πολύ δροσιστικές και εύκολες να φτιαχτούν», τόνισε ο κ. Αποστολάκης και πρόσθεσε: «Παράλληλα έχουμε φτιάξει τρία ζεστά πιάτα: Το πρώτο περιέχει πλιγούρι, γλιστρίδα, λιαστή ντομάτα, θυμάρι και λίγο πορτοκάλι (το ίδιο μπορεί να φτιαχθεί και με χοχλιούς). Το δεύτερο κοτόπουλο, γλιστρίδα και λίγο θυμάρι, ενώ προσθέσαμε στο τέλος μια σάλτσα γιαουρτιού. Το τρίτο έχει μακαρονάκι και ωμή γλιστρίδα, λιαστή ντομάτα, βασιλικό και κολοκυθοανθούς».

Εκφράσεις γνωστές
- Σε πολλά μέρη της Ελλάδας αν κάποιος μιλά γρήγορα και συνέχεια, οι συνομιλητές του τον παρατηρούν με την ερωτηματική φράση: “γλιστρίδα έφαγες;“, γιατί, σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία, η κατανάλωση αντράκλας ή γλιστρίδας επιφέρει ευφράδεια και ταχύτητα λόγου.
- Παλαιά στην Κρήτη καταναλωνόταν ωμή με ξίδι και ήταν δροσιστική και δημοφιλής. Απαλλάσσει το συκώτι από υπεραιμία γι αυτό και λέγανε «γλιστρίδα και νερό συκώτι δροσερό».
- Για κάποιον που είναι αθυρόστομος και φλύαρος οι Κρητικοί λένε «Γλιστρίδα ’φαγες και γλιστρά το στόμα σου;».

medidiatrofi

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/2000_20.html

Βομβαρδισμός στο υποσυνείδητο για τα Chemtrails ως φυσικό φαινόμενο. Δείτε τα στην ταινία "Flight" . BINTEO


Με κάθε τρόπο προσπαθούν να μας αποδείξουν πως τα chemtrails αποτελούν ένα φυσιολογικό φαινόμενο και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εκτός από τις προσπάθειες γελοιοποίησης και υποβιβασμού του θέματος απ' όλα τα μέσα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια το θέμα αυτό να
περάσει σαν κάτι το φυσιολογικό. Προσπαθούν λοιπόν υποσυνείδητα να μας το "εμφυτεύσουν" ώστε...
σε λίγο καιρό να μη μας προκαλεί καμιά απολύτως αίσθηση. Στο trailer της ταινίας που σας παραθέτουμε σε πέντε (5)!!! σημεία όπως θα δείτε μας περνούν την εικόνα του chemtrail.
Ξεκινάμε λοιπόν. Την προσοχή σας στα σημεία 0:58, 1:22, 1:30, 2:13, 2:25 του βίντεο.



Ακόμα δε σας πείσαμε; Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο με ιδιαίτερη προσοχή στο 1:11 και μετά. Σας θυμίζει κάτι; Μήπως τα γνωστά X που σχηματίζουν τα αεροπλάνα πάνω από τα κεφάλια μας κατά τους αεροψεκασμούς;
Για αναρωτηθείτε λίγο, γιατί να μας προβάλουν τη συγκεκριμένη εικόνα;
Γιατί να γίνεται τέτοια πλύση εγκεφάλου για ένα "φυσιολογικό", όπως το αποκαλούν αυτοί, φαινόμενο;






 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/chemtrails-flight-binteo.html

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ…Η ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ FACEBOOK.


Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την
πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων. Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό. Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα.

Ανέκαθεν οι εβραίοι μετέρχονταν δόλια μέσα για την ηθική, οικονομική, πνευματική αλλά και για την βιολογική εξόντωση του Ελληνισμού. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ' αυτού, αποτελεί η διάδοση και εκλαϊκευση των αρχών του Παντουρκισμού από τον εβραίο Χέρμαν Βάμπερυ. Στο βιβλίο του «Εικόνες της Κεντρικής Ασίας» που πρωτοεκδόθηκε το 1868, ο Βάμπερυ ανέπτυσσε τις αρχές του Παντουρκισμού, με εντονότατες ανθελληνικές αιχμές, ενώ η στενή του σχέση με όσους μετέπειτα απετέλεσαν τον πυρήνα των ηγετικών στελεχών των Νεότουρκων, υπήρξε αποφασιστικής σημασίας γεγονός, για την ανάπτυξη του Παντουρκικού φαινομένου, σαφής έκφραση του οποίου, υπήρξε η αναζωπύρωση των επεκτατικών βλέψεων των τούρκων προς την Ελλάδα.

Η Μικρασιατική καταστροφή οφείλεται σε μία σειρά από αίτια. Ανάμεσα στους παράγοντες εκείνους που επισφράγισαν την τραγωδία του 1922, είναι και η έντονη ανάμειξη του εβραϊσμού στην τεράστια ανθελληνική εκστρατεία, η οποία αναπτύχθηκε κατά την Εποποιία των ετών 1919-1922 τόσο στο μέτωπο, στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, από μαρξιστικούς κύκλους που έπαιζαν ηθελημένα ή αθέλητα, το παιχνίδι των εβραίων. Η υπονόμευση και η αποσταθεροποίηση που οδήγησε στην πτώση του ηθικού του στρατού μας, παράγοντας ο οποίος συνετέλεσε καθοριστικά στη μετέπειτα Μικρασιατική τραγωδία, υπήρξε έργο του Αβραάμ Μπεναρόγια, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ, εβραϊκής καταγωγής, στον ιδιαίτερο ρόλο του οποίου θα πραγματοποιηθεί εκτενής αναφορά σε άλλο άρθρο.

Ο Αβραάμ Μπεναρόγια, ο Κοέν και ο Κουν Βεντούρα, άπαντες εβραίοι, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της εποχής, δηλητηρίαζαν κατά το χειρότερο τρόπο την Ελληνική προσπάθεια, μέσω πικρόχολων κειμένων που δημοσίευαν στην εβραϊκή εφημερίδα «Avanti» της Θεσσαλονίκης. Με τη στάση της αυτή, η εβραϊκή κοινότητα που διέμενε στην Ελλάδα, εξέφραζε την υποστήριξή της προς τον ομόφυλό της Κεμάλ, ο οποίος ήταν σιωνιστής, όπως άλλωστε σιωνιστές ετύγχαναν όλα τα ηγετικά στελέχη των Νεότουρκων. Ειδικότερα οι ηγέτες των Νεότουρκων Ταλαάτ και Ενβέρ, ήταν κρυπτοεβραίοι και μέσω των αξιωμάτων που κατείχαν, συνετέλεσαν αποφασιστικά στην υλοποίηση των εβραϊκών σχεδίων, στο προκείμενο ζήτημα.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί, ότι όλα τα στελέχη της Επιτροπής των Νεοτούρκων στην Θεσσαλονίκη ήταν εβραίοι. Το τεκτονικό περιοδικό «Ακακία» (Οκτώβριος 1908) αποκαλύπτει ότι η ξένη Στοά «Μακεδονία» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είχε ως διδάσκαλο τον Ιταλοεβραίο Εμ. Καράσο, στην δικαιοδοσία του δε υπάγονταν τρεις ακόμη ξένες στοές, στους κόλπους των οποίων οι Ταλαάτ και Ενβέρ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουν την «Κίνηση Νεότουρκων». Η «Κίνηση Νεότουρκων» τελούσε υπό την προστασία της ιταλικής πρεσβείας, από τυπική άποψη, ενώ τα μέλη της αποτελούνταν εξ' ολοκλήρου από τουρκοεβραίους, μέλη των ανωτέρω ξένων στοών.

Η διείσδυση των εβραίων στον τουρκικό τεκτονισμό κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν υπήρξε γεγονός τυχαίο. Είναι γνωστό ότι την 1η Μαΐου 1909 οι τούρκοι τέκτονες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια και την υποστήριξη των σιωνιστών, ανέδειξαν στο αξίωμα του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας τον Μαχμούντ Ορφί Πασά, όργανο των εβραϊκών επιδιώξεων, το δε Ύπατο Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας αποτελούσαν οι Δαυίδ Κοέν, Ραφαέλο Ρίτσι, Ισαάκ Μαρκιόνε, Νίκολα Φόρτε, Τζωρτζ Σούρσοκ και Ιακόμπ Σουχάμι, όλοι τους εβραϊκής καταγωγής. Μέσα από αυτούς τους κύκλους αναδείχθηκε αργότερα ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος με τη βοήθεια των αδελφών του εβραίων, και όχι μόνο, θα συνέτριβε τον Ελληνικό στρατό το 1922...

Ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής επεμβάσεως στην Μικρά Ασία, ήταν ο πρωθυπουργός της Αγγλίας και σιωνιστής Λόυδ Τζωρτζ. Ο Λ. Τζωρτζ όσο «περίεργα» τάχθηκε στο πλευρό των Ελλήνων, άλλο τόσο «περίεργα» τους εγκατέλειψε στην πλέον κρίσιμη στιγμή, γεγονός το οποίο εάν συσχετισθεί με τις σιωνιστικές θέσεις του βρίσκει την εξήγησή του. Αξίζει να τονισθεί ότι ο προσωπικός γραμματέας του Τζωρτζ ήταν ο εβραίος «Σερ» Φίλιπ Σασούουν, ο οποίος... συμπτωματικά ήταν παντρεμένος με την κόρη του τραπεζίτη Ρότσιλντ. Αμφότεροι τελούσαν και μυστικό-σύμβουλοι του άγγλου πρωθυπουργού, ενώ η επίδραση του σιωνιστικού στοιχείου ήταν εντονότερη στη σύνθεση της βρετανικής κυβερνήσεως. Οι υπουργοί του Τζωρτζ Λόρδος Σέσιλ και Λόρδος Ρήντιγκ (κατά εβραϊκόν κόσμον Ισαάκ Μοντ) ήταν απροκάλυπτα σιωνιστές και εκδηλωμένοι μισέλληνες.

Ποιο όμως ήταν το σκεπτικό και οι απώτεροι στόχοι στους οποίους οι σιωνιστές απέβλεπαν με τη Μικρασιατική Εκστρατεία; Δεν θα πρέπει να λησμονείται ότι η Μικρά Ασία είναι πανάρχαια Ελληνική Γη. Παρά τους διωγμούς και τον εκτουρκισμό πολλών αιώνων, το Ελληνικό στοιχείο διέθετε στην περιοχή αυτή μία ισχυρή Εθνολογική βάση. Οι σιωνιστές, έβλεπαν τη μόνιμη Ελληνική παρουσία στην Μικρά Ασία σαν μία θανάσιμη απειλή προς τα συμφέροντά τους. Αφ' ενός δεν ήθελαν για ιδεολογικούς λόγους να δουν την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού να πραγματώνεται, αφ' ετέρου μία μεγάλη αλλά αδύναμη Τουρκία, ήταν η περίπτωση του εύκολου θύματος για την οικονομική διείσδυση που ονειρεύονταν. Συνεπώς η Ελληνική παρουσία στα Ιωνικά παράλια και γενικότερα στη Μικρά Ασία έπρεπε να εκλείψει, διότι αποτελούσε πρόσκομμα στην υλοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων. Για να επέλθει όμως η εξάλειψή της, έπρεπε να υπάρξει μία βίαιη μετακίνηση ή και αφανισμός του Ελληνικού πληθυσμού, ένας στόχος που μόνο δια της γενοκτονίας έβρισκε την πραγμάτωσή του. Για τη γενοκτονία χρειαζόταν ένα πρόσχημα. Και το πρόσχημα βρέθηκε.

Η Ελλάδα αποφασισμένη να διεκδικήσει δυναμικά τα δίκαιά της στη Μικρά Ασία, υπό την προτροπή της Βρετανίας και γενικά των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, τη διαβεβαίωση των οποίων για αμέριστη συμπαράσταση είχε προηγουμένως εξασφαλίσει, αποβίβασε στρατό το 1919 στη Σμύρνη. Το σχέδιο ήταν πανούργο: Οι σιωνιστές, δια των Μεγάλων Δυνάμεων, τους ηγέτες των οποίων επηρέαζαν και δια του αδελφού τους Ελ. Βενιζέλου, ενέπλεξαν τον Ελληνικό Στρατό σε μία θανάσιμη παγίδα και μαζί του καταδίκασαν τον Ελληνικό πληθυσμό των περιοχών της Μικράς Ασίας.

Ώθησαν τα Ελληνικά στρατεύματα στα βάθη της Μικράς Ασίας παρέχοντάς τους μία εφήμερη βοήθεια και όταν οι συγκυρίες κατέστησαν τις Ελληνικές δυνάμεις τρωτές, επήλθε η κατακόρυφη ενδυνάμωση των Κεμαλικών στρατευμάτων και η συντριβή των Ελλήνων. Και μαζί με τη συντριβή, βρέθηκε η ευκαιρία να σφαγιασθεί ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας, με πρόσχημα τα δεινά που υπέστησαν οι τούρκοι από τον Ελληνικό στρατό, κατά τη νικηφόρα προέλασή του στο διάστημα 1919-1922. Η θανάσιμη παγίδα ήταν καλά προσχεδιασμένη...

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για τον οποίο έχει γραφτεί χωρίς να διαψευστεί ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, φέρων το επίθετο Μπεν Ζελόν, υπό την παρότρυνση των ομοϊδεατών του, απέστειλε χωρίς καμία υποδομή τα Ελληνικά στρατεύματα στην Μικρά Ασία, καταδικάζοντάς τα σε βέβαιη σφαγή. Αυτός ο καταστροφέας του παγκόσμιου ελληνισμού ήταν και δημοκράτης…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος δεν είχε κάνει καμία πρόβλεψη, ούτε είχε κάποια εναλλακτική λύση για το ενδεχόμενο καταρρεύσεως του μετώπου... Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν επέλθει η Ελληνική συντριβή, ο Βενιζέλος έχασε προσχεδιασμένα τις εκλογές, προκειμένου να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών της προαποφασισμένης από τους σιωνιστές τραγωδίας. Είναι βέβαιο ότι εάν ο Βενιζέλος κέρδιζε τις εκλογές, στις οποίες σημειωτέον ότι όλα τα δεδομένα καταδείκνυαν την εκλογική νίκη του, τότε θα συνέβαινε επί της πρωθυπουργίας του η Μικρασιατική καταστροφή και θα ήταν αυτός που θα επωμιζόταν τις συνέπειες της ήττας. Ποιος όμως ήταν ο παράγοντας εκείνος που συνετέλεσε ώστε ο Βενιζέλος να χάσει τις εκλογές, γεγονός παράδοξο και μη φυσιολογικό, αφού μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών είχε επιστρέψει στην Ελλάδα ως θριαμβευτής και το κλίμα τον ευνοούσε;

Στην τεχνητή εκλογική ήττα του, τον βοήθησαν οι εβραίοι ομοϊδεάτες του. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί, ότι ο Βενιζέλος αντλούσε σημαντικό μέρος της εκλογικής του δυνάμεως από το εβραϊκό στοιχείο της Θεσσαλονίκης, γι' αυτό άλλωστε είχε οργανώσει και το κίνημα της Αμύνης με επίκεντρο τη συμπρωτεύουσα. Στις εκλογές λοιπόν που προηγήθηκαν της τραγωδίας, οι εβραίοι σύσσωμοι στράφηκαν φαινομενικά εναντίον του και τον «μαύρισαν», διασώζοντάς τον από την ευθύνη της προσχεδιασμένης επερχόμενης καταστροφής στο Μικρασιατικό μέτωπο...

Για όσους αμφισβητούν τη σιωνιστική πολιτική του Ελ. Βενιζέλου, θα παρατεθούν τα ακόλουθα αδιάψευστα στοιχεία: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ασκούσε καθ' όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, πολιτική άκρως φιλοεβραϊκή, αφού όπως ομολογούν οι ίδιοι οι εβραίοι στο επίσημο όργανό τους «Χρονικά» (Όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Τεύχος Σεπτ. - Οκτώβριος 1992): «...Ο διοικητής της Θεσσαλονίκης Ρακτιβάν σε συνεντεύξεις του σε τοπικές εβραϊκές εφημερίδες, προβάλει τις αρχές της ισονομίας που διέπουν την Ελληνική διοίκηση και το πνεύμα της ανεξιθρησκίας που χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό, με παράδειγμα τους εβραίους της παλιάς Ελλάδας, που παρά τον μικρό αριθμό τους κατέχουν σημαντικές θέσεις στη δημόσια ζωή. Και ο εβραϊκός τύπος της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, επαινεί την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, που προσφέρει στους εβραίους προνόμια που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο Βαλκανικό Κράτος, προετοιμάζοντας γι' αυτούς ένα λαμπρό μέλλον...» Οι υπαινιγμοί για τη σιωνική πολιτική που ασκούσε ο Βενιζέλος είναι σαφέστατοι. Άλλωστε, όπως το ίδιο έντυπο αναφέρει («Χρονικά», τεύχος Απριλίου - Μάιου 1994), «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτος υποστήριξε τη δημιουργία ελεύθερου εβραϊκού κράτους». Τις ίδιες ακριβώς θέσεις εξέφρασε και ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Βενιζέλου, υπουργός και Γενικός Διοικητής της Μακεδονίας, ο Π. Αργυρόπουλος, στον τύπο της εποχής.

Όλα ήταν προμελετημένα. Σταδιακά και με πρόσχημα την επαναφορά του Κωνσταντίνου, οι... σύμμαχοι σταμάτησαν την χορήγηση βοηθείας προς την Ελλάδα και ένας - ένας άρχισαν να καταφέρνουν πισώπλατες μαχαιριές. Ο ιαταλοεβραίος πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζιολίτι, εκκένωσε τη Νότια Μικρά Ασία από τα ιταλικά στρατεύματα τα οποία βρίσκονταν εκεί, απελευθερώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο σημαντικές δυνάμεις των τούρκων που είχαν καθηλωθεί εκεί εξ' αιτίας της ιταλικής στρατιωτικής παρουσίας. Την ίδια ώρα η Γαλλία, υποταγμένη στη θέληση των εβραίων Μπιαν και Μπλουμ, συνάπτοντας τη γαλλοτουρκική συνθήκη συνθηκολογήσεως στην Κιλικία, απελευθέρωσε επίσης με τη σειρά της τα Κεμαλικά στρατεύματα από τη μέθοδο της Συρίας, παραδίδοντας συγχρόνως όλο το γερμανικό πολεμικό υλικό που είχαν κυριεύσει, στους τούρκους.

Η εβραϊκή στοά της Θεσσαλονίκης «Μπάι - Μπριθ», συνετέλεσε αποφασιστικά την πρόκληση της Μικρασιατικής καταστροφής, δια της οικονομικής βοηθείας που απέστειλε στον Κεμάλ. Ο εβραϊκής καταγωγής Μπρονστάιν (τρότσκυ), ηγέτης της Ρωσίας εκείνη την περίοδο, ενίσχυσε σε εκπληκτικό βαθμό τον Κεμάλ, χορηγώντας του τεράστιες ποσότητες χρυσού και πυροβόλα όπλα. Τον Μπρονστάιν χρηματοδοτούσε με τη σειρά της η εβραϊκή τράπεζα Κουν και Λεμπ, η οποία τον πίεσε να υπογράψει συνθήκη ειρήνης με την Τουρκία, ώστε να απαλλάξει από ένα ακόμη πρόβλημα τον Κεμάλ.

Άθλιος επίσης υπήρξε ο ρόλος του Μπαζίλ Ζαχάρωφ. Ο Ζαχάρωφ, εβραίος έμπορος όπλων από την Κωνσταντινούπολη, μονίμως εγκατεστημένος στην Ελβετία, υποδυόταν επί σειράν ετών τον Έλληνα. Στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης της αγγλοεβραϊκής πολεμικής βιομηχανίας «Βίκερς».

Ο Ζαχάρωφ, προσωπικός φίλος του Ε. Βενιζέλου, αρχικά προμήθευσε τον Ελληνικό στρατό με ελαφρύ και βαρύ οπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες του, έναντι πραγματικά εκπληκτικών οικονομικών διευκολύνσεων. Ο Ζαχάρωφ, ισχυριζόταν ότι... βοηθούσε τον Ελληνικό στρατό, ωθούμενος δήθεν, από πατριωτικά κίνητρα. Μόλις όμως οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εισέδυσαν στην Μικρά Ασία και ο «ομόφυλός του» Ε. Βενιζέλος «εγκατέλειψε» την εξουσία, οι αποστολές του Ζαχάρωφ σταμάτησαν ολοσχερώς ενώ ο μέχρι τότε παραδοθείς οπλισμός απεδείχθη προβληματικός, καθώς ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες άχρηστων όπλων και ελαττωματικών πυρομαχικών. Τα αποτελέσματα ήταν προφανή...
Στο σημείο αυτό αρχίζει να γίνει μνεία σε ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει για μια ακόμη φορά τον μισελληνισμό των εβραίων. Το περιστατικό τοποθετείται χρονικά στις ημέρες της μικρασιατικής τραγωδίας και είναι το ακόλουθο:

Στη συνοικία Μπας Οτουράκ της Σμύρνης, οι εβραίοι οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιδοθεί σε μία καταδοτική έξαρση κατά των Ελλήνων, είχαν συγκεντρωθεί και χλεύαζαν τους διερχόμενους Έλληνες αιχμαλώτους. Όταν οι τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να κτυπούν τους Έλληνες με τους υποκοπάνους των όπλων τους, τούρκοι και εβραίοι ξέσπασαν από κοινού σε παραλήρημα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων... Ο δε εβραίος νομάρχης Ραχμή Μπέης, εξώθησε τους τσέτες να προβούν στην εξόντωση του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ενάμισι εκατομμύριο νεκροί, άλλοι τόσοι πρόσφυγες και δισεκατομμύρια σε δραχμές οι υλικές ζημιές. Αυτό ήταν το τίμημα της Μικρασιατικής καταστροφής, στην πρόκληση της οποίας τόσο συνέργησε ο διεθνής σιωνισμός. Η εβραϊκή μάλιστα ωμότητα, έφθασε μέχρι του σημείου της επιδείξεως ασέβειας προς τους ίδιους τους νεκρούς. Ούτε τα οστά των νεκρών Ελλήνων δεν σεβάσθηκαν οι εβραίοι. Μετά τη μεγάλη σφαγή, ένα «ολλανδικό» πλοίο φόρτωσε στο λιμάνι της Σμύρνης τα κόκκαλα των νεκρών, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν... για βιομηχανικούς σκοπούς εις την Γερμανία.. της Μέρκελ. Το πλοίο, όπως και η εκμεταλλεύτρια εταιρεία που επεδίωκε να θησαυρίσει ακόμη και από τα οστά των νεκρών, τα οποία «αξιολογούσε» ως πρώτη ύλη (!), ανήκε στους εβραίους Ραούλ Βόντεμπουργκ και Ερασμο Λεβύ. Επιπροσθέτως, στην επιχείρηση αφελληνισμού της Μικράς Ασίας, είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραμάτισε ο αμερικανοεβραίος Χ. Μοργκεντάου. Ως πρόεδρος της «Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων», μερίμνησε ώστε κατά την οκταετία 1922-1930, να εφαρμοσθεί κατά γράμμα η Συνθήκη της Λωζάννης, το τερατούργημα αυτό του Ε. Βενιζέλου που προέβλεπε τον ξεριζωμό των Ελληνικών πληθυσμών από την Ιωνία.

Επανερχόμενοι στο θέμα των δηλώσεων Βενιζέλου δια των οποίων συνηγορούσε υπέρ της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ, κρίνω αυτές αποκαλυπτικές της καταγωγής του. Το γεγονός δε ότι ο Βενιζέλος παρουσιάζεται ως «πρωτεργάτης» της προσπάθειας για την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει. Και αυτό διότι ο Βενιζέλος, ήταν εβραϊκής καταγωγής.

Την εβραϊκή καταγωγή του Βενιζέλου επιβεβαιώνει ο Α.Μ.Παπαδάκης στο έργο του «Βιογραφία Ελ. Βενιζέλου». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Παπαδάκη, επί των οποίων αναφέρεται ο Νίκος Α. Αντωνακέας στο τρίτομο έργο του «Φαυλοκρατία», ο πατέρας του Βενιζέλου, Μπένυ Σελόν εκ Θεσσαλονίκης, παντρεύτηκε μία εβραία από την Κέρκυρα. Ωστόσο επειδή πλησίαζε η ώρα της στρατεύσεως και ήθελε να αποφύγει την στρατιωτική θητεία, ο Μπένυ Σελόν βρήκε απασχόληση σε ένα καράβι ως μούτσος, όπου αντικατέστησε έναν τεθνεώντα ναύτη που τον έλεγαν Κυριάκο. Στο λιμεναρχείο δηλώθηκε ως Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου έφθασε με το πλοίο, ύστερα από πολλές περιπέτειες. Γιος αυτού του Κυριάκου Μπενιζέλου (Μπεν ζελόν) υπήρξε ο γνωστός Εφιάλτης Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος διετέλεσε όργανο της ξενοκρατίας καθ' όλο το διάστημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η Μικρασιατική καταστροφή επήλθε την χρονική εκείνη στιγμή κατά την οποία δέσποζαν τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα δύο εβραϊκές μορφές: Ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο Μπεν Ζελόν. Εξ΄ άλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρξε, ήδη από το 1917, όπως καταδεικνύεται μέσα από επίσημα έγγραφα, ο πρώτος πολιτικός ηγέτης και δη πρωθυπουργός που ζήτησε την αναγνώριση ισραηλινού κράτους. Τον Ιούλιο του 1920 ο άγγλος ναύαρχος Ντε Ρόμπεκ σε επιστολή που απηύθηνε προς τον τότε Υπουργό Λόρδο Κώρζον, ανέφερε, μεταξύ των άλλων, και τα εξής: «…Με άλλα λόγια ο κ. Βενιζέλος δεν είναι η Ελλάς. Εν κυριολεξία δεν είναι καν Έλλην…».

Aνάλογες είναι και οι συγκυρίες που σχετίζονται με την πρόκληση Εθνικών Ηττών και Τραγωδιών, όπως αυτή που αφορά την έκβαση του Μακεδονικού, του Κυπριακού αλλά και άλλων κρίσιμων ζητημάτων...

Αιώνες ολόκληρους τώρα, ο διεθνής σιωνισμός λυσσαλέα βάλλει κατά του Ελληνισμού, με σκοπό να επιτύχει την καθυποταγή και τελικά την εξάλειψή του. Σε αυτή τη δόλια προσπάθειά του απεργάζεται άθλια σχέδια, με οδυνηρές για το Εθνος μας προεκτάσεις.

Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει. Για να πολεμήσει όμως, πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά το παρελθόν, ούτως ώστε να προετοιμάζεται αναλόγως για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των κινδύνων που θα ανακύψουν στο μέλλον. Το καίριο ερώτημα και ταυτόχρονα μέγιστο συνειδησιακό δίλημμα που ανακύπτει καθοριστικά σήμερα, είναι το ακόλουθο: ΑΘΗΝΑ ή ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;; Στις 13 Μαρτίου γιορτάζουν σε όλες τις πρεσβείες τους μια τρελή και ανθελληνική γιορτή....μια σκοτεινή γιορτή τώρα που “κατέκτησαν” τα παιδιά του Αλεξάνδρου..

ANTIOXOΣ!

Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό είδος από τους ρουφιάνους, που παριστάνουν τα "θύματα" αλλά και τους ευεργέτες εις βάρος των εθνών!
http://www.triklopodia.gr/2013/02/facebook_20.html

Η Νεαρή Γερμανίδα που «ισοπέδωσε» τον Σημίτη!! Στη Γερμανία



Την ώρα που μιλούσε στο Βερολίνο για την κρίση στην Ελλάδα και πώς θα βγούμε από αυτήν! Τον διέκοψε και τον έκανε ΡΟΜΠΑ!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:





πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/nearh-germanida-isopedwse-shmith-germania.html#ixzz2LTKwsVOv

Ο Σαμαράς συναγωνίζεται τον Παπανδρέου στον δρόμο προς το Γουδή


Είναι γνωστές οι χρόνιες πολύ καλές σχέσεις της Ελλάδας με την Γαλλία. Μάλιστα, αυτές οι σχέσεις ήταν αγαστές σε πολλά επίπεδα. Όμως, ήταν αλήθεια τόσο φίλοι μας οι Γάλλοι ή μήπως η (αποδεδειγμένη σε κρίσιμους τομείς) φιλία στηριζόταν και σε οικονομικά ανταλλάγματα εκ μέρους
των Αθηνών; Προφανώς, και χωρίς να αμφισβητούμε την φιλία των γάλλων πολιτών, οι γαλλικές κυβερνήσεις προσέφεραν εξυπηρετήσεις στην Ελλάδα έναντι κάποιων αγορών, κυρίως στρατιωτικού εξοπλισμού. Όμως, άλλο η φιλία και οι σχέσεις δούναι και λαβείν και άλλο η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος στη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Ολάντ, αναφερόμενος στους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας, μίλησε επί λέξει για "πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης, ευρωπαϊκές πηγές και ευρωπαϊκούς υδρογονάνθρακες..."!!!

Ακόμη και εάν δεχθούμε πως πρόκειται για μία διπλωματική δήλωση, η οποία απευθύνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους για τον Ελληνικό ορυκτό ενεργειακό πλούτο, ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να λάβει πολύ σοβαρά τα «απότοκα» αυτής της δήλωσης και θα έπρεπε να έχει προετοιμάσει καταλλήλως την χώρα «δια παν ενδεχόμενο»… Και, δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη, οπότε η συγκεκριμένη δήλωση του φερόμενου και ως πρωθυπουργού της χώρας δεν είναι διπλωματική κίνηση, αλλά μία ειλικρινής κατάθεση των προθέσεων του κ. Σαμαρά, αλλά και της οπτικής γωνίας της σημερινής κυβέρνησης της χώρας. Ίσως κάποιος θα έπρεπε να πει στον κ. Σαμαρά πως οι υδρογονάνθρακες (και όχι μόνο) που έγινε –επιτέλους- γνωστή η ύπαρξή τους, ανήκουν στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό. Εάν ο ίδιος έχει κάποια προσωπική πετρελαιοπηγή, μπορεί να την ονομάσει ή να την χαρακτηρίσει όπως θέλει…

Εμείς, αναρωτιόμαστε, για το πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτή η δήλωση περί «πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ευρώπης», όταν η Ευρώπη δεν έχει επιφορτισθεί καμία ευθύνη (έστω και στο πνεύμα της έμπρακτης αλληλεγγύης) για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Η Ευρώπη αφήνει έκθετη την Ελλάδα στην επιθετικότητα της Άγκυρας, χωρίς να τολμά να ανεβάσει τους τόνους προς τον τούρκο πρωθυπουργό, ενώ μετέχει στον υπερ-εξοπλισμό της Τουρκίας…
Η Ευρώπη, γνωρίζοντας πως η οικονομική θέση της Ελλάδας έχει ξεπεράσει κάθε παρόμοια περίπτωση διεθνώς, εμμένει στην εφαρμογή καταστροφικών πολιτικών και οικονομικών μέτρων, αποστέλλοντας νόμους από τις Βρυξέλλες στα πειθήνια όργανα της κυβέρνησης των Αθηνών, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας και δημιουργώντας συνθήκες διάλυσης της χώρας… Φυσικά, όλα αυτά οι ευρωπαίοι «φίλοι», «εταίροι» και «σύμμαχοι» τα κάνουν επειδή έχουν τα δικά τους οφέλη, στα οποία αποκλειστικά αποσκοπούν, διαγράφοντας τις ευθύνες τους για τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Η Ευρώπη δημιουργεί συνθήκες διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας, επιμένοντας στην μετατροπή της Ελλάδας σε μία ανοιχτή φυλακή, στην μετατροπή της σε ισλαμική χώρα –ελέω λαθρομεταναστών-, ενώ την ίδια στιγμή οδηγεί στην δολοφονία των Ελλήνων πολιτών μέσω των «όρων» και εκτρωματικών νομοθετημάτων σχετικά με την υγεία και τις κοινωνικές παροχές.
Η Ευρώπη, εξάλλου, είναι αυτή που σήμερα δανείζει την Ελλάδα, με όρους τέτοιους που το χρέος έχει γίνει μεγαλύτερο από ότι ήταν το 2009…

Ε, λοιπόν, κύριε Σαμαρά, μετά από όλα αυτά (και άλλα πολλά περισσότερα που έχουν συμβεί ήδη ή έχουν προγραμματισθεί να υλοποιηθούν) η τοποθέτησή σας είναι πλέον του δέοντος φιλο-ευρωπαϊκή και τείνει να γίνει εφάμιλλη των επιδιώξεων πολυεθνικών εταιρειών, τραπεζών και άλλων πολιτικών εκτρωμάτων (βλ. το 4ο Ράιχ της Μερκελικής Γερμανίας), που εκμεταλλεύθηκαν τις συγκυρίες και βρίσκοντας ή προωθώντας τους «βολικούς» πολιτικούς, κατόρθωσαν και μετέτρεψαν την κρίση σε μία θαυμάσια ευκαιρία.

Ίσως, θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί στον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας, πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπογράφει ή να αναφέρει οτιδήποτε εκθέτει σε κίνδυνο την περιουσία των Ελλήνων πολιτών, δηλαδή όλα όσα συμπεριλαμβάνονται μέσα στην Ελληνική Επικράτεια. Οι εθνικές ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ τελείωσαν και οι σχετικοί "ντίλερς" θα λάβουν λίαν συντόμως τα... δέοντα. Εάν και εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες εκείνων που δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες και που εναγωνίως περιμένουν την πλήρη κατάπτωση της χώρας, προκειμένου να υφαρπάξουν (το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν) με ποικίλους τρόπους, τον πλούτο της Ελλάδας, θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν πρόκειται να τον κρίνει απλά η ιστορία, αλλά θα βρεθεί ενώπιον του Ελληνικού λαού, με ευθύνες οι οποίες δεν θα του στερήσουν απλά την ελευθερία του. Και θα πρέπει να γνωρίζει πως ο δρόμος που ακολουθεί δεν οδηγεί στον Κορυδαλλό, αλλά στου Γουδή...

Ενδεχομένως ο κύριος Σαμαράς επιθυμεί να αντιμετωπίζει τον Ελληνική λαό ως υποζύγιο και θέλει να το «σαμαρώσει» και να του φορτώσει το πλήθος των πολιτικών και οικονομικών ανομημάτων του πολιτικού συστήματος μέσα στο οποίο ο ίδιος εκτράφηκε, ανδρώθηκε και του οποίου σήμερα ηγείται. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εάν κάποια στιγμή αναλάβει τις «πολιτικές ευθύνες» του, θα… εξαγνιστεί. Οι πολιτικές ευθύνες τελείωσαν, κύριε Σαμαρά. Εδώ και αρκετά χρόνια όλα λογίζονται ως «ποινικές ευθύνες», οι οποίες και θα αποδοθούν με παραδειγματικό τρόπο (προς αποφυγή μελλοντικής επαναλήψεώς τους) την επομένη ημέρα της επιστροφής στην Δημοκρατία και στην ομαλότητα…

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_5093.html

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ , Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ....


Τον Κόσμο τον δημιουργεί ο καθένας από εμάς, κυρίως με τον εσωτερικό του κόσμο.
Αν δεν μπορείς να είσαι όμορφος προς τα μέσα, δεν θα μπορέσεις να είσαι όμορφος και προς τα έξω...

Με το "όμορφος" εννοώ πάντα εκείνες τις αυθεντικές ποιότητες που έχει ο Άνθρωπος...
Όμως για να μπορέσει να εκφράσει Ομορφιά, χρειάζεται να είναι Ολόκληρος και όχι από την μέση και πάνω, ή από την μέση και κάτω.


Όταν ο άνθρωπος είναι μισός, ένα κομμάτι του είναι ανεκδήλωτο, ανέκφραστο και παγωμένο και αυτό είναι η Καρδιά.

Κάποιοι λειτουργούν περισσότερο με τα πάνω κέντρα και αυτό τους κάνει ιδεαλιστές, γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τίποτα υλικό.
Κάποιοι λειτουργούν περισσότερο με τα κάτω κέντρα και αυτό τους κάνει ματαιόδοξους και υλιστές γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τίποτα πνευματικό.
Μα ούτε οι μεν, ούτε οι δε δεν μπορούν να αγαπήσουν τον Εαυτό τους και τους άλλους, γιατί τους λείπει η αιτία της Αθώωσης, που μόνο με την Σοφία της Καρδιάς μπορεί να εκφραστεί.
Και για τις δύο κατηγορίες ανθρώπων, ο Κόσμος μας είναι μια ματαιότητα και στην αντίληψη της κάθε κατηγορίας, υπεύθυνοι για την αθλιότητα του Κόσμου τούτου, είναι μόνο οι άλλοι.
Αυτοί που λειτουργούν με τα πάνω κέντρα του ιδεαλισμού, θεωρούν βάρος την ζωή εδώ στον Φυσικό Κόσμο, γιατί οι άλλοι δεν είναι καλοί.
Αυτοί που λειτουργούν με τα κάτω κέντρα του υλισμού, θεωρούν υποχρέωση την ζωή εδώ στον Φυσικό Κόσμο και αγωνίζονται να την τελειώσουν.
Κανένας άνθρωπος και από τις δύο κατηγορίες, δεν μπορεί να νιώσει, ότι η Ζωή, εδώ στον φυσικό Κόσμο, είναι Απόφαση, γιατί δεν μπορεί να αθωώσει την ενσάρκωσή του, δεν μπορεί να μυηθεί στην Ζωή, να ανοίξει την Καρδιά του στο μυστήριο και να αφεθεί στην Τέχνη της εσωτερικής του Μύησης.
Τον εμπόδιο του είναι πάντα ο Εαυτός του και τα ψυχο-πνευματικά του περιεχόμενα.

Από την πρώτη κατηγορία, αυτών δηλαδή που λειτουργούν με τα πάνω κέντρα, τους ιδεαλιστές, γεννήθηκε μια ανάγκη και αυτή λέγεται New Age...Το μάρκετινγκ του συστήματος, αναγνώρισε ότι αυτή η ανάγκη θα γινόταν ολοένα και πιο επιτακτική, μια και οι ερευνητές των ψυχολογικών τάσεων, παρακολουθώντας τις τάσεις αυτές μέσα στις κοινωνίες, ήξεραν ότι η ιδεαλιστική τάση θα παρουσίαζε μια αυξητική δυναμική και, λόγω των συνθηκών, δεν θα μπορούσε πια να εκφραστεί μέσω της πολιτικής και των πολιτικών συστημάτων, ούτε μέσω της τέχνης, ούτε μέσω της επιστήμης, ούτε καν μέσω της εφαρμοσμένης θρησκείας.

Έτσι άνοιξαν ένα πεδίο με την ονομασία «πνευματικός κόσμος» και το εμπλούτισαν με ένα συνονθύλευμα φιλοσοφιών και θεωριών και θρησκευτικών αντιλήψεων, δημιουργώντας προϋποθέσεις «φώτισης» και τεράστια κέρδη στην εμπορική πλευρά του πνεύματος.
Αντί να ενώσουν τους κόσμους, τους διαχώρισαν ακόμα περισσότερο, και αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά μετά από πολυετείς έρευνες πάνω στην ανθρώπινη α-σθένεια.

Δεν νομίζω ότι αυτή η πληθώρα γνώσης και τεχνικών New Age καταστάσεων έφερε ανατροπή στην πνευματική ωρίμανση της ανθρωπότητας.
Γιατί η μύηση της Ζωής γίνεται στην Καρδιά…Εκεί ο άνθρωπος γίνεται ολόκληρος σαν Πνευματικό Όν που είναι, και Ζει στον Φυσικό Κόσμο με απόλυτη αποδοχή, Χαρά και Αγάπη-Σοφία, μέσα στην ίδια του την Ύπαρξη. Αν αυτοί οι Νόμοι του Πνεύματος εκπληρωθούν στον Φυσικό Κόσμο, οι Νόμοι της Ύλης θα εκπληρωθούν επίσης και δεν θα είναι ανταγωνιστικοί ο ένας με τον άλλον.

Τα κάτω κέντρα είναι το εμπόδιο όλων των ανθρώπων, γιατί τα κάτω κέντρα, αν η Καρδιά δεν είναι το Σημείο του Θεού, συνδέονται με το αστρικό ασυνείδητο και τους κάνουν (και τους μεν της πρώτης κατηγορίας, και τους δε της δεύτερης) ίδιους μισούς ανθρώπους. Το να βρίσκεσαι στον πόλο του «καλού», δεν σημαίνει ότι ο πόλος του «κακού» δεν σου ανήκει, από την στιγμή που βρίσκεσαι στον Φυσικό Κόσμο για να βιώσεις την πολικότητά του. Οι Νόμοι λειτουργούν, ακόμα και αν οι άνθρωποι τους ματαιώνουν…

Όλα τα πάθη της ανθρώπινης Φυλής προέρχονται από την ασυνειδησία της, γιατί οι άνθρωποι στρέφουν την προσοχή τους στους εξωτερικούς πολέμους και αγνοούν τους εσωτερικούς. Οι εσωτερικές συγκρούσεις του πάνω με το κάτω, του καλού με το κακό, του ανώφελου με το ωφέλιμο, της αγνωμοσύνης με την ευγνωμοσύνη, του θεού με τον σατανά, και όλα τα διττά στοιχεία του Φυσικού Κόσμου, δημιουργούν πολώσεις στο Είναι του κάθε ανθρώπου και το διαμελίζουν, έτσι ώστε η ζωή να γίνεται μια ματαιότητα που δεν έχει τέλος, ένα μυστήριο που προσπαθούν συνεχώς να εξιχνιάσουν, ένας περιορισμός στον χρόνο και τον χώρο που καταπιέζει και δημιουργεί μια διαρκή και συνεχή πόλωση στον φυσικό νου του ανθρώπου που εντείνει την φθορά του και εμφανίζει συνεχώς νέες και συχνά μη αντιμετωπίσιμες ασθένειες.

Είναι σημαντικό στην πνευματική ωρίμανση του ανθρώπου, να αναγνωρίζει τις εσωτερικές συγκρούσεις, που δεν του επιτρέπουν να αποκαταστήσει την Αγάπη εντός του, και έτσι ούτε τον Εαυτό του να αγαπήσει με Θείο Λόγο, ούτε τους άλλους.


Και είπε ο Ποιητής
<<<Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήρθα για να σπείρω ειρήνη στον κόσμο. Δεν ξέρουν ότι ήρθα για να σπείρω διχόνοια πάνω στην γη, φωτιά, ξίφος, πόλεμο.>>>
(Ευαγγέλιο του Θωμά)


Όλα είναι όμως μέσα στο Θεϊκό Σχέδιο...Όλα έχουν νόημα και σκοπό και το κάθε μικρό ή μεγάλο μόριο της Ζωής που εκφράζεται στον Φυσικό Κόσμο, έχει την θέση του στο Σύμπαν του Θεού της Αγάπης και της Σοφίας, μέσω της Θέλησης και της Ελεύθερης Βούλησης της Ανθρώπινης Ύπαρξης. Ο καθένας κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί στην δεδομένη στιγμή της πνευματικής του εξέλιξης…

Το ταξίδι ξεκινάει τότε, όταν το «τώρα» γίνει Εμπιστοσύνη και Αγάπη και το «αύριο» γίνει Αιωνιότητα…

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_1301.html

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Ρωσία - Βίντεο

Ενδιαφέρων υλικό από τη Ρωσία, το οποίο φαίνεται να δείχνει ένα λαμπερό αντικείμενο να εμφανίζεται πίσω από μία ρεπόρτερ στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια μίας εγγραφής.
Αυτό συνέβη στην Ρωσία αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποφάσισαν να μην το προβάλλουν. Σύντομα θα προστεθεί μια μετάφραση για αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Τι θα μπορούσε να είναι αυτό το αντικείμενο; ένας εξωγήινος; UFO; ή κάτι άλλο, όπως πάντα, εσείς αποφασίζεται.



 
http://www.katohika.gr/2013/02/apisteyta-pragmata-symbainoyn-rosia.html

ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ 4 ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ένα ιρανικό δικαστήριο τη Δευτέρα επιβεβαίωσε τις θανατικές ποινές για τέσσερα άτομα που καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε κατάχρηση 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του Ιράν.
Οι τέσσερις τραπεζίτες και επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων του Mahafarid Amirkhosravi, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Επενδύσεων Arya, καταδικάστηκαν για «διατάραξη του οικονομικού συστήματος της χώρας μέσω συμπαιγνίας και δωροδοκίας στο τραπεζικό δίκτυο." Δεν μπορούν να ασκήσουν έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου.
Χμμ... μόλις μου ήρθε μια καλή ιδέα!
 
http://www.katohika.gr/2013/02/thanatikes-katadikes-se-trapezites-kai-epixeirimaties-gia-apati-kata-tou-iran.html

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ...Ή CONSPIRACY THEORY...

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσέ το.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.
Χαλίλ Γκιμπράν
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ...
ΣΕΛΙΔΑ 65
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝ-ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ-ΤΕΥΧΟΣ 544-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001...


Το μεγάλο πρόβλημα του Κόσμου είναι ότι οι Ανόητοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι Έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
Bertrand Russell



 
http://www.katohika.gr/2013/02/klironomiko-xarisma-i-conspiracy-theory.html

ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΜΕ...
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ...




 
http://www.katohika.gr/2013/02/panellhes.html

Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής στο Ισραήλ


Αυτή είναι η ιστορία ενός μακρινού μας προγόνου, ενός πολεμιστή που τα ίχνη του χάνονται στους αιώνες και μόλις πρόσφατα είδαν και πάλι το φως του σημερινού πολιτισμού μας.
Είναι το μπρούτζινο κράνος ενός Έλληνα πολεμιστή που χρονολογείται πίσω στον 6 αιώνα π.Χ. και ανακαλύφθηκε στο λιμάνι της Χάιφα στο Ισραήλ. Ο ιδιοκτήτης του παραμένει ένα μυστήριο που σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν θα λύσουμε ποτέ.
Η τεχνοτροπία και η διακόσμηση του κράνους το κάνουν τόσο μοναδικό και εντυπωσιακό που σύμφωνα με τους ερευνητές ίσως να αποτελεί το πιο κομψό κομμάτι πανοπλίας που έχει ποτέ ανακαλυφθεί και περιγράφει την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Μια από τις θεωρίες των ερευνητών είναι πως ανήκει σε έναν πολεμιστή που επέβαινε σε ένα από τα πλοίο του Ελληνικού στόλου που είχε εμπλακεί σε ναυμαχία με τον περσικό στόλο.
Το κράνος είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ένα μόνο κομμάτι μετάλλου. Αυτή η εξελιγμένη για την εποχή τεχνική προσέφερε μείωση του βάρους του και πλήρη προστασία του κατόχου του. Το κομμάτι πάνω από την μπρούτζινη μύτη, είναι χαραγμένο με σχέδια από την ουρά ενός παγωνιού ενώ πάνω από τα κενά για τα μάτια του πολεμιστή, ήταν σχεδιασμένα στην θέση των φρυδιών τέλεια σχεδιασμένα φίδια. Η γνάθος του κράνους, διακοσμημένη με φιγούρες λιονταριών.
Μια άλλη θεωρία αναφέρει πως πιθανόν να ανήκε σε κάποιον Έλληνα μισθοφόρο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε κάποιον πολέμαρχο από τις βόρειες ακτές της Αφρικής. Στην περιοχή του Tell Abu Hawam ανασκαφές το 1932 είχαν φέρει στο φως ευρήματα από κορινθιακά αγγεία ενώ πριν από λίγα χρόνια ανακαλύφθηκαν στο ίδιο σημείο και τα απομεινάρια αρχαίων ελληνικών πλοίων.
Το πιο εντυπωσιακό εύρημα όμως, παραμένει αυτή η μπρούτζινη περικεφαλαία, που σήμερα κοσμεί το Εθνικό ναυτικό μουσείο στην Χάιφα του Ισραήλ. Η περικεφαλαία που ανήκε σε κάποιον Έλληνα που έζησε αιώνες πριν, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε την ταυτότητά του.
[Πηγή: e-rodios.blogspot.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επιβολή πλαστικής δικτατορίας (ή φοροκάρτα με πλάγιο τρόπο)

Επιχειρήθηκε παλαιότερα και απέτυχε. Η τωρινὴ όμως Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να το πετύχει. Επαναφέρει αναγκαστικὰ τη φρικιαστικὴ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ! Μόνο που τώρα το σύστημα κινείται πολὺ προσεκτικά, χρησιμοποιεί πλάγιο τρόπο:
«Σχέδιο γιὰ τὴν υποχρεωτικὴ χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στὶς συναλλαγὲς των πολιτών έχει έτοιμο το οικονομικὸ επιτελείο της κυβέρνησης. Σε πρώτη φάση τὸ όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστικὴ ή πιστωτικὴ κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (απὸ 1.500 ευρὼ σήμερα) και πιθανὸν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω...
Ἡ ἡγεσία τοῦ ὑπουργείου σχεδιάζει κίνητρα προκειμένου νὰ δελεάσει τοὺς φορολογου μένους εἴτε μέσῳ ἐπιστροφῆς χρημάτων εἴτε μὲ κάποιο bonus».
«Ὁ ὑφυπουργὸς Οἰκονομικῶν Γιῶργος Μαυραγάνης τονίζει στὴν ‘‘Καθημερινὴ’’ ὅτι θὰ πρέπει νά... εμπεδωθεί και μιὰ νοοτροπία ὅτι πληρώνω ἀκόμα καὶ τὴ μικρότερη συναλλαγή μου μὲ ἠλεκτρονικὸ τρόπο...».
Ὁ κ. ὑφυπουργὸς ὑπῆρξε, ἄθελά του ἴσως, ἀποκαλυπτικότατος. Ὁ στόχος εἶναι νὰ πληρώνουμε «ἀκόμα καὶ τὴ μικρότερη συναλλαγὴ μὲ ἠλεκτρονικὸ τρόπο...». Τὰ ἀνεκπλήρωτα ὁράματα τῶν κυρίων Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου καὶ Παπανδρέου ὁμολογεῖ ὅτι ἔβαλε στόχο νὰ πραγματοποιήσει ἡ παροῦσα Κυβέρνηση.
Αὐτὴ εἶναι ἡ ἀλήθεια πίσω ἀπὸ τὰ ὡραιοποιημένα παραπλανητικὰ λόγια. Τὸ ἐφιαλτικὸ σχέδιο ἐλέγχου τῶν πάν των προωθεῖται μεθοδικότατα μὲ πρόσχημα πάντα τὴν πάταξη τῆς φοροδιαφυγῆς, ὥστε καθένας ποὺ ἀντιδρᾶ νὰ στιγματίζεται ἀμέσως ὡς φοροφυγάς. Τὸ ὑπουργεῖο εἶναι ξεκάθαρο:
«Μὲ τὴ χρήση καρτῶν καταπολεμεῖται ἡ φοροδιαφυγή, δεδομένου ὅτι θὰ μποροῦν νὰ ἐλέγχονται ὅλες οἱ συναλλαγὲς ἠλεκτρονικὰ ἢ μὲ διασταυρώσεις. Οἱ τράπεζες θὰ ἀποστέλλουν τὰ στοιχεῖα αὐτὰ στὸ ὑπουργεῖο Οἰκονομικῶν καὶ συγκεκριμένα στὴ Γενικὴ Γραμματεία Πληροφοριακῶν Συστημάτων...» («Καθημερινὴ» 29-12-2012).
Καὶ ἡ Γενικὴ Γραμματεία ποῦ θὰ τὰ παραδίδει, κύριε ὑφυπουργέ; Μήπως στὸν 35χρονο χάκερ ποὺ συνελήφθη τὸν περασμένο Νοέμβριο, διότι κατεῖχε ψηφιακὰ ἀρχεῖα δεδομένων προσωπικοῦ χαρακτήρα πολιτῶν μὲ περισσότερες ἀπὸ ἐννιά (9) ἑκατομμύρια ἐγγραφές; Ἢ μήπως σὲ κεῖνον τὸν ἐπιχειρηματία ποὺ συνελήφθη πρόσφατα, στὶς ἀρχὲς Ἰανουαρίου, καὶ ὁμολόγησε ὠμὰ ὅτι:
«Πλήρωσα 3.000 εὐρὼ γιὰ νὰ ἀγοράσω ἀπὸ ἕναν ἰδιώτη ὅλα τὰ δεδομένα τοῦ συστήματος TAXIS καὶ τῶν διαδικασιῶν περαίωσης ἀπὸ τοὺς πολίτες! Γνωρίζω ὅτι ἄλλες τουλάχιστον ὀκτὼ ἑταιρεῖες προχωροῦν σὲ ἐμπόριο δεδομένων γιὰ οἰκονομικὲς συναλλαγές, χωρὶς νὰ ἔχουν καμία ἐπίπτωση».
Στὴν ἑταιρεία αὐτοῦ τοῦ ἀνθρώπου ἡ Ὑποδιεύθυνση Δίωξης Ἠλεκτρονικοῦ Ἐγκλήματος ἀνακάλυψε περισσότερα ἀπὸ 67 ἑκατομ μύρια στοιχεῖα γιὰ συναλλαγὲς καὶ περιουσιακὰ στοιχεῖα Ἑλλήνων πολιτῶν («Τὸ Βῆμα» 11-01-2013).
Μὲ 3.000 εὐρὼ ἔχεις στὰ χέρια σου τὰ πάντα! Καὶ μπορεῖς νὰ ἐκμεταλλευθεῖς, νὰ συκοφαντήσεις, νὰ ἀπειλήσεις, νὰ ἐκβιάσεις, νὰ ἐκ δικηθεῖς ὅποιον θέλεις...
Τὸ μόνο βέβαιο εἶναι ὅτι τὸ σύστημα δὲν ἐπιβάλλεται γιὰ τὴν πάταξη τῆς φοροδιαφυγῆς, ἀφοῦ οἱ ἑκάστοτε κυβερνήσεις κρύβουν συστηματικὰ τὶς λίστες τῶν μεγάλων φοροφυγάδων, στραγγαλίζοντας κυριολεκτικὰ τοὺς μισθωτοὺς καὶ συνταξιούχους. Τὸ σύστημα ἐπιβάλλεται γιὰ νὰ ὑπηρετήσει τὰ σκοτεινὰ σχέδια ἐπιβολῆς παγκόσμιας δικτατορίας.
Ὅταν ἡ παγκόσμια κυβέρνηση θὰ εἶναι πραγματικότητα καὶ θὰ ἐλέγχει ἀκόμα καὶ τὴν ἀναπνοὴ τῶν ἀνθρώπων, ὅλοι αὐτοὶ ποὺ σήμερα καγχάζουν περιπαικτικά, θὰ μετανιώσουν πικρά, ἀλλὰ πιὰ θὰ εἶναι πολὺ ἀργά.
Ἴσως νιώσει κανεὶς τὴν ἀνάγκη νὰ μιλήσει σκληρὰ στὴν κυβέρνηση καὶ τοὺς ὑπουργοὺς ποὺ προωθοῦν αὐτὰ τὰ ἀπάνθρωπα ὑποδουλωτικὰ συστήματα. Κάτι τέτοιο ὅμως θὰ ἦταν σὲ ἀρκετὸ βαθμὸ ἄδικο. Γιὰ τὸν πολὺ ἁπλὸ λόγο ὅτι δὲν τὰ ἐπινοοῦν οἱ ὑπουργοί της ὅλα τοῦτα. Ἐντολὲς ἐκτελοῦν. Καὶ εἶναι πολὺ πιθανὸ καὶ οἱ ἴδιοι νὰ διαφωνοῦν μὲ ὅσα προπαγανδίζουν.
Πάντοτε το λέγαμε και το πιστεύαμε αυτό.
Ὅμως τώρα ἔχουμε καὶ τὴν ἀδιάσειστη ἀπόδειξη. Δὲν πέρασαν παρὰ μόνο δυόμισι μῆνες ἀπὸ τότε ποὺ ὁ ὑπουργὸς Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης διαβεβαίωσε εἰλικρινέστατα: «Τὰ μέτρα μοῦ ἐπιβλήθηκαν, δὲν τὰ ἔγραψα ἐγώ! Ἐγὼ μόνο τὰ ὑπέγραψα»! Καὶ στὴν παρατήρηση βουλευτοῦ τοῦ κυβερνητικοῦ συνασπισμοῦ ὅτι αὐτὸ εἶναι προσβλητικό, ὁ κ. Ρουπακιώτης ἀπάντησε: «Κατάπια τὴν ἀπρέπεια καὶ ψήφισα ὅ,τι μοῦ ἐπιβλήθηκε».
Καὶ πρόσθεσε: «Πεῖτε μου ἕναν ὑπουργὸ ποὺ ἔγραψε ὁ ἴδιος τὰ μέτρα ποὺ ὑπέγραψε»!
Αὐτὴ εἶναι ἡ πραγματικότητα! Θλιβερὴ μέν, ἀλλὰ ἀναμφισβήτητη. Ἡ Ἑλλάδα παραδόθηκε! Χωρὶς νὰ ἀκουσθοῦν σειρῆνες, χωρὶς νὰ γίνει πόλεμος, χωρὶς νὰ ἀναμετρηθοῦν στρατεύματα στὸ πεδίο τῆς μάχης, χωρὶς νὰ σφυρίξουν βόμβες καὶ σφαῖρες στὸν ἀέρα, βρεθήκαμε ὑποδουλωμένοι.
Καὶ ἡ ἐλπίδα μας εἶναι μόνο στὸν μόνο ἀληθινὸ Κυβερνήτη αὐτοῦ τοῦ τόπου, τὸν Θεὸ τῶν πατέρων μας!
Περιοδικό: "Ο ΣΩΤΗΡ"

http://www.apocalypsejohn.com/2013/02/epiboli-plastikis-diktatorias.html

END.ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...Κ.Ι.Σ. (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!)...ΑΚΟΥΣΤΕ...
ΣΩΡΡΑΣ 1.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο..."ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ" ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ!...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ(ενός ανώνυμου τραπεζίτη)
GYPASsmall.jpgΑκούω πολλούς αγαθούς να λένε ...
- Σιγά μη σου πάρει η τράπεζα το σπίτι ... τι να το κάνει; ..Ακόμα και αν το πάρει, ποιος θα το
αγοράσει;
ΛΑΘΟΣ ... 

θα στο πάρει και όταν θα το χάσεις τότε θα το καταλάβεις ...και σας το λέω εγώ ένας τραπεζίτης ... και σας λέω και τι θα συμβεί ... αλλά και πως θα συμβεί ...
Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες ...
Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.
Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα ...
πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.
Αυτοί οι συνεταιρισμοί θα αγορασθούν από διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς μεγάλους οργανισμούς στη Γερμανία για να πωληθούν μισοτιμής στους Γερμανούς πολίτες.
Κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε με τους συνεταιρισμούς διάφορων συντεχνιών στην Ελλάδα, όπως του οικοπεδικού συνεταιρισμού των δικαστικών στο Μαραθώνα, των τυπογράφων στην Ηλιούπολη και άλλων.
Έτσι θα συμβεί το εξής τραγικό ...
Εσείς φερ ειπείν θα χρωστάτε ένα δάνειο στη Τράπεζα 200 χιλιάδες ευρώ, που προέρχεται από το σπίτι που αγοράσατε ...
Η Γερμανική πια Τράπεζα θα σας πει αφού δεν μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να πουλήσετε εσείς το σπίτι και με τα λεφτά που θα πάρετε να αποπληρώσετε το δάνειο. Ο άλλος είναι να σας το εκπλειστηριάσουμε εμείς ... Βέβαια δεν θα σας αφήσει ένα επ αόριστο χρονικό διάστημα για να πουλήσετε το σπίτι , θα σας ορίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα τόσο που να μη μπορείτε να το πουλήσετε ... γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες της αγοράς εκείνη την εποχή.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πλειστηριασμό του ακινήτου ... Εκεί η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή και ο αγοραστής θα είναι Γερμανός. Για δύο λόγους ... επίσης ...
Ο πρώτος γιατί αυτά τα δάνεια ανήκουν όπως είπαμε παραπάνω στους Γερμανικούς συνεταιρισμούς που καλύπτονται από το Γερμανικό δίκαιο και κατ επέκταση δεν θα υπάρχει το φαινόμενο των κορακιών και δεύτερον ότι οι Γερμανοί έχουν στα χέρια τους τη ρευστότητα δηλαδή το μετρητό που εσύ δεν έχεις.
Έτσι αγαπητέ πιστούχε εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι σου αλλά δεν θα έχεις εξοφλήσει το δάνειο ... Θα συνεχίσεις να είσαι υπόδουλος στη Τράπεζα ...
Γιατί το ακίνητό σου θα έχει πουληθεί για 150 χιλιάδες ενώ εσύ έχεις δάνειο 200 χιλιάδες ... Μαθηματικά λοιπόν χρωστάς και 50 χιλιάδες στη Γερμανική επαναλαμβάνω πια Τράπεζα ...
Αυτό το χρέος του υπολοίπου των 50 χιλιάδων είναι λογιστικό και όχι πραγματικό γιατί ήδη από την αρχική πώληση των Ελληνικών τραπεζών στις Γερμανικές αυτό έχει συνυπολογισθεί
Θυμόσαστε που είπαμε παραπάνω για το βρώμικο κομμάτι που ανέλαβε το δημόσιο ... έ αυτό είναι ...
Όμως αυτές οι 50 χιλιάδες που εσύ εξακολουθείς να χρωστάς η Γερμανική τράπεζα θα τις αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο ... Το δημόσιο θα τις αγοράσει και εσύ θα χρωστάς πια στο Δημόσιο τις 50 χιλιάδες ...
Εκεί σε αυτό το σημείο θα γίνει η μεγάλη σφαγή ... είναι τότε που για την εξόφληση αυτού του ποσού θα μειωθούν συντάξεις, θα περικοπούν μισθοί και άλλα.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ...


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ...
582611_10200148448427017_2060841577_n.jpg
!!!Διόρθωση λάθους του Τ.Κ. της διεύθυνσης του δικηγορικού γραφείου...10 675...
ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ   end ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/2013-end_20.html

Το «καυτό» τρίγωνο Nissim, Μαργέλλος, ΓΑΠ


Λίστα Λαγκάρντ: Το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το όνομα του περίφημου κ. NIssim εμπλέκεται και στον δεύτερο εξαφανισθέντα λογαριασμό, αυτόν του Ρωσσώνη, συζύγου της δεύτερης εξαδέλφης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.


Το τρίγωνο πολιτικο-επιχειρηματικών σχέσεων που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr, όχι μόνο δε θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί, αλλά εγείρει ερωτήματα που σίγουρα θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη σε ανώτατο βαθμό, αφού αγγίζουν κατευθείαν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Κεντρικό πρόσωπο της νέας αποκάλυψης-βόμβα του newsbomb.gr είναι ο κ. Josef Nissim. Όπως αποκάλυψε μεγάλη εφημερίδα εκπροσωπεί τη μυστηριώδη εταιρεία Ildom LTD. Όμως, η Ildom δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, αφού το newsbomb.gr, έφερε στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδεικνύει ότι τη διοικεί ο επενδυτής κ. Θεόδωρος Μαργέλλος (από τη συμμετοχή της εταιρείας στο επιχειρηματικό project «First Lease» στην Ουκρανία). Ποιος είναι ο κ. Μαργέλλος; Είναι στενός φίλος του Γ. Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρούν ακόμη και σήμερα –μυστικές με, υπαρκτές δε- επαφές. Επίσης, το όνομα του κ. Μαργέλλου είχε εμπλακεί στο παρελθόν με τα σκάνδαλα του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και της Τράπεζας Κρήτης (Κοσκωτά), εμπλοκές τις οποίες ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ για την πρώτη είχε απαλλαγεί και με βούλευμα.

Δεδομένο πρώτο: Υπάρχει σύνδεση του κ. Nissim με τον Γ. Παπανδρέου, μέσω Μαργέλλου.
Όπως επίσης δημοσιεύθηκε υπάρχει εμπλοκή του ονόματος του κ. Nissim με τον έναν εκ των δύο λογαριασμών που εξαφανίστηκαν από την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ. Αυτόν του κ. Συμεών Σικιαρίδη και της συζύγου του Ελένης Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφης του υπουργού Οικονομικών που πρώτος παρέλαβε τη λίστα από το Παρίσι, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Δεδομένο δεύτερο: Υπάρχει σύνδεση του κ. Nissim με τον κ. Σικιαρίδη, συγγενή του κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο προσάπτεται η αλλοίωση της λίστας με την εξαφάνιση δύο λογαριασμών συγγενών του.
Όπως, όμως, αποκαλύπτει το newsbomb.gr σήμερα το όνομα του κ. Nissim εμπλέκεται και στον άλλο «εξαφανισθέντα» λογαριασμό συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου, αυτόν του Ανδρέα Ρωσσώνη, συζύγου της άλλης εξαδέλφης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.
Δεδομένο τρίτο: Υπάρχει σύνδεση του κ. Nissim και με τον κ. Ρωσσώνη, συγγενή του κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο προσάπτεται η αλλοίωση της λίστας με την εξαφάνιση δύο λογαριασμών συγγενών του.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη μεγατόνων! Για σκεφτείτε το λιγάκι: Από την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ, με τους Ελληνες καταθέτες στην ελβετική τράπεζα HSBC «εξαφανίζονται» συγκεκριμένοι λογαριασμοί. 
Στην αρχή, όλοι εντοπίζουν ένα κοινό χαρακτηριστικό τους: ανήκουν σε συγγενείς του τότε υπουργού Οικονομικών. Ελα, όμως, που υπάρχει ακόμη ένα κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ σημαντικότερο από το πρώτο; Στους λογαριασμούς εμπλέκεται το όνομα του κ. Nissim, ο οποίος είναι συνεργάτης του φίλου του πρώην πρωθυπουργού κ. Μαργέλλου.

Δεν μπορεί εύλογα, λοιπόν, κανείς να αναρωτηθεί μήπως –τελικά- ο λόγος της εξαφάνισης των λογαριασμών αυτών δεν ήταν η σύνδεσή τους με τον κ. Παπακωνσταντίνου (ενδεχόμενο που, εξάλλου, δεν εξηγεί πλήρως την πρεμούρα της διαγραφής τους), αλλά η σχέση που φαίνεται ότι υπάρχει –έστω και με έμμεσο τρόπο- απευθείας με τον Γ. Παπανδρέου;
Εξάλλου, αυτό που σήμερα μοιάζει έμμεσο μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί λίαν συντόμως ότι, τελικά, είναι κάτι παραπάνω, αφού οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές και παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.
Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η απουσία του ονόματος του ίδιου του κ. Μαργέλλου από τη λίστα Λαγκάρντ από την πρώτη λίστα που δημοσιοποιήθηκε.
Τα καυτά αυτά ερωτήματα είναι βέβαιο, πλέον, ότι θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνηθεί αν η εμπλοκή φίλου του Γ. Παπανδρέου έπαιξε ρόλο στην εξαφάνιση των συγκεκριμένων λογαριασμών από τη λίστα Λαγκάρντ.
Και, ασφαλώς, αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί τότε το πολιτικό –και όχι μόνο- θέμα για τον πρώην πρωθυπουργό είναι κολοσσιαίο.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/nissim.html

ΟΜΕΡΤΑ . Ένοχη σιωπή για τα δάνεια των κομμάτων


Στα ψιλά πέρασε η κλήση των υπευθύνων από τον εισαγγελέα Πεπόνη, ακόμα και από άλλοτε... λαλίστατους βουλευτές!

Προχθές ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης κάλεσε στο γραφείο του στελέχη των κομμάτων για να
καταθέσουν σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις που είχαν λάβει τα τελευταία χρόνια.
Το θέμα έχει περάσει στα «ψιλά» αφού δεν συμφέρει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε τη ΝΔ που έχουν τα μεγαλύτερα δάνεια, την ώρα που οι έρευνες στρέφονται στο υπέρμετρο δανεισμό με μόνο εγγύηση τα μελλοντικά έσοδα της κρατικής χρηματοδότησης. Τώρα που τα ποσοστά έπεσαν, οι εγγυήσεις μετατρέπονται σε επισφαλής.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς έδωσαν προθεσμία στους υπεύθυνους των κομμάτων να καταθέσουν γραπτά υπομνήματα έως τις 4 Μαρτίου. Ουδείς όμως ασχολήθηκε με αυτή την σοβαρότατη εξέλιξη.
Ωστόσο, όπως όλοι θυμόμαστε, υπήρχαν πολιτικοί που αποκάλυπταν στο παρελθόν, στοιχεία για τις υπέρμετρες χρηματοδοτήσεις των κομμάτων και τώρα σιωπούν. Παράδειγμα, ο βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Όσο ήταν στη Δημοκρατική Συμμαχία, έδινε σημαντικά στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. Από τη στιγμή που πέρασε στην οικογένεια της ΝΔ, οι αποκαλύψεις φαίνεται να σταμάτησαν.

Έχει καταθέσει ο κ. Αυγενάκης, ή σταμάτησε την έρευνα με τα σημαντικά αυτά στοιχεία; Γιατί στην υπόθεση των χρηματοδοτήσεων υπάρχει και ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, νυν διοικητής του ΙΚΑ και ταμίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις χρηματοδοτήσεις που μπήκαν στα ταμεία της Ιπποκράτους. Η ΝΔ ελέγχεται για ποσά 120 εκατ. ευρώ. Συνολικά με το ΠΑΣΟΚ ο δανεισμός ανέρχεται στα 244 εκατ. ευρώ. Για μικρότερα ποσά ελέγχονται και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ.
* Η ΝΔ φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή να χρωστά τα περισσότερα χρήματα σε τράπεζες. Συνολικά χρωστά 120 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 105 εκατ. στην Αγροτική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και τα 15 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015)
* Το ΠΑΣΟΚ χρωστά συνολικά 111.800.000 ευρώ, από τα οποία τα 96.800.000 στην Αγροτική (λήξη σύμβασης το 2013), 10 εκατ. ευρώ στην Marfin Bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης 2015).
* Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2014), το ΚΚΕ χρωστά 4.402.054 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2010), οι Οικολόγοι Πράσινοι χρωστούν 800.000 ευρώ.
Η υπόθεση πρέπει να πάει σε βάθος, καθώς τα ποσά των χρηματοδοτήσεων ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, πλέον έχουν μετατραπεί σε επισφαλή δάνεια που πληρώνουν τώρα οι Έλληνες πολίτες.

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_9452.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οι Αδελφότητες πέθαναν Ζήτω η Λευκή και η Μαύρη Ελίτ.

Ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της Λευκής Ελίτ και αρχίζει πρόγραμμα ελέγχου του ανθρωπίνου εγκεφάλου


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Από σήμερα το πρωί, δεν υπάρχουν και επισήμως δύο οργανισμοί που κυβέρνησαν από το παρασκήνιο τον πλανήτη για πάνω από 40.000 χρόνια.

Η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα αποτελούν παρελθόν και μόνο τυπικά και για ...... πολιτιστικούς λόγους, όπως ανακοίνωσαν, θα ανήκουν σε αυτές οι πάλαι ποτέ "αρχαίοι θεοί", πλην των Μπαχομέχ.
Οι δύο νέοι πόλοι εξουσίας, του Σαμαέλ και της Λαμασθού δημιούργησαν αντίστοιχα την Λευκή και την Μαύρη Ελίτ.

Άρχισαν μάλιστα οι δηλώσεις υποταγής με πρώτη αυτή του Ομπάμα που από εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, δήλωσε θαυμαστής της "Λευκής Ελίτ".

Ξεκινάει μάλιστα από 1η Μαρτίου δεκαετές πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρωπίνου εγκεφάλου που θα επιτρέπει στην εξουσία να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε οποιοδήποτε ερέθισμα και υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Δεν θα εκπλαγούμε βέβαια αν τελειώσουν το σατανικό τους έργο πολύ πριν την δεκαετία που ανακοίνωσαν.

Η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει λοιπόν να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο χάρτη της λειτουργείας του εγκεφάλου και θα ξεκινήσει με πειράμαται στα οποία θα συμμετέχουν ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ιδιωτικά ιδρύματα και ομάδες από νευροεπιστήμονες και επιστήμονες νανοτεχνολογίας, σε μια συντονισμένη προσπάθεια για να προωθήσει τη χαρτογράφηση των δισεκατομμυρίων νευρώνων του εγκεφάλου και να αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση σχετικά με την αντίληψη, τις δραστηριότητες και τελικά τη συνείδηση.

Σκοπός είναι ο απόλυτος έλεγχος των λαϊκών μαζών μέσα από βιο-νανο-ρομπότ που θα ελέγχουν τον εγκέφαλο και θα μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ελεγχόμενων τροφών και κάποιων εμβολίων ή φαρμάκων.
Τα βιο-νανο ρομπότ είναι τεχνολογία έτοιμη, που θα δοθεί από την Λευκή Ελίτ, τον πόλο ισχύος του Σαμαέλ και κλασικά θα φανεί ότι δήθεν την ανακάλυψαν οι επιστήμονες με τους οποίους το κράτος των ΗΠΑ θα στελεχώσει τις ερευνητικές ομάδες που αναφέραμε παραπάνω.

Πρωταγωνιστής της μεταφοράς της τεχνογνωσίας αυτής από τους "αρχαίους θεούς" της Λευκής Ελίτ στους ανθρώπους θα είναι για μιά ακόμη φορά η αγαπημένη τους εταιρεία ερευνών DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

Η DARPA έχει δώσει επιχορήγηση στο Arizona State University για την έρευνα και την ανάπτυξη ενός παλμικού διακρανιακού υπερηχογραφήματος που θα μπορούσε να γίνεται από τα κράνη των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης και το οποίο θα επιτρέψει να χειραγωγούνται οι εγκεφαλικές εγκεφαλικές λειτουργίες των στρατιωτών για την ενίσχυση της εγρήγορσης, ανακούφιση από το στρες, ή ακόμα και την μειώση από τις επιπτώσεις της τραυματικής βλάβης του εγκεφάλου.

Με πειραματόζωα λοιπόν τους Αμερικανούς στρατιώτες, αποδείχθηκε ήδη, ότι το κράνος κάνει δουλειά, αλλά κάποιοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι καλύτερη δουλειά κάνουν, από ότι έδειξαν πειράματα που έκαναν, ηλεκτρόδια εμφυτευμένα απευθείας στον εγκέφαλο.

Επειδή όμως δεν είναι και τόσο πρακτικό να περάσει κανείς τους πάντες από το χειρουργείο, o Δρ William J. Tyler, επίκουρος καθηγητής βιολογικών επιστημών στο Arizona State University, επανήλθε δριμύτερος και δήλωσει: "Για να ξεπεραστούν οι παραπάνω περιορισμοί, το εργαστήριο μου έχει σχεδιάσει μια νέα τεχνολογία που εφαρμόζει την εκπομπή διακρανιακών υπερήχων που μπορούν να τονώσουν άμεσα τα κυκλώματα του εγκεφάλου, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, έχουμε αποδείξει ότι με τους υπερήχους μπορούμε να πετύχουμε την νευροτροποποίηση με αποτελέσμα περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη παρέμβαση από ότι τα ηλεκτρόδια".

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για τον Ομπάμα και την DARPA να αντικαταστήσουν τα ήδη δοκιμασμένα κράνη και τα ηλεκτρόδια και τους υπερήχους με βιο-νανο-ρομπότ, που θα κάνουν τη δουκλλειά του ελέγχου από μέσα και τέλεια.

Τα παραπάνω στοιχεία σας τα έδωσα για να μην νομίσουν μερικοί ότι σας μιλώ για κάτι που δεν έχει ήδη επιτευχθεί.

Ο απόλυτος έλεγχος δηλαδή του νου, ακόμη και υπό το στρες της επιβίωσης, που προκαλεί η μάχη είναι γεγονός.
Τώρα η DARPA, που ήδη έχει ενταχθεί στον πόλο ισχύος της Λευκής Ελίτ, θα δώσει σύντομα τον τρόπο χειραγώγησης όλων των κατοίκων του πλανήτη, που θα αντιδρούν βάσει σημάτων που θα στέλνονται από κεραίες κινητών, ή μέσω της τηλεόρασης ή των καλωδίων της ΔΕΗ με συχνότητες E.L.F.

Περιμένετε για την απάντηση της Μαύρης Ελίτ της Λίλιθ Λαμασθού.
Η σύνοδος στα περίχωρα της Μόσχας συνεχίζεται πλέον, όχι από την Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, αλλά από την Λευκή και Μαύρη Ελίτ, που παρουσιάζουν σιγά σιγά και τα λαμόγια που θα τις πλαισιώνουν.

ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_932.html

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ! ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;

Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

«Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός της
Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
"Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θέατρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
"Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια».
Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
Πηγή: ΑΜΠΕ
indobserver

http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_3200.html

Νίκος Νικολόπουλος για την μήνυση του Αρτέμη Σώρρα στους 300 βουλευτές‏


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ«ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ».
Σηκώνει το θέμα και ζητά να υπάρξει επίσημη ενημέρωση της Βουλής σχετικά με την υπόθεση
Σώρρα.

Το απόλυτο ξεκαθάρισμα από τις ελληνικές αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, της υπόθεσης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ, που κατά τον Αρτέμη Σώρρα είναι υπαρκτά και στην διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος της χώρας, επιζητεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητάει να πληροφορηθεί εάν «έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι για τους ισχυρισμούς του κ. Σώρρα και τι έχει προκύψει από αυτούς».

Όπως αναφέρει ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος στην ερώτησή του, έχουν περάσει τρεις μήνες από την τελευταία έγγραφη απάντησή του κ. Στουρνάρα ότι το αίτημά του κ. Αρτ. Σώρρα έχει διαβιβαστεί προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γεώργιο Προβόπουλο, τον Αν. Γεν. Διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Βασίλη Μαστρόκαλο και την 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Σε αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ελέγχων φερεγγυότητας της πρότασης του κ. Σώρρα, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να υφίσταται επίσημη άγνοια σχετικά με την αξιοπιστία ή μη, της προτάσεως και να επιτρέπει στον κ. Αρτέμη Σώρρα να καταφέρεται κατά του πολιτικού κόσμου ακόμα και να καταμηνύει και τους 300 βουλευτές συνολικά για εσχάτη προδοσία.

Ο κ. Νικολόπουλος λοιπόν, ζητάει για ακόμη μία φορά την επίσημη ενημέρωση της Βουλής για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ πληροφορούμενος και την υποβολή μήνυσης του κ. Σώρρα κατά του συνόλου των Βουλευτών, με άλλη επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ε. Μεϊμαράκη, σημειώνει ότι ο ίδιος «δέχεται την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, εφόσον με αυτό τον τρόπο διευκολυνθεί το ξεκαθάρισμα και η αποσαφήνιση της συγκεκριμένης υπόθεσης».

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ.

«Ανεξάρτητα με το τι μπορεί να πιστεύει καθένας προσωπικά, η συγκεκριμένη υπόθεση επί μήνες απασχολεί τη κοινή γνώμη και έχει δει, με διάφορους τρόπους, το φως της δημοσιότητας, δίχως κανένα επίσημο όργανο του Ελληνικού κράτους να έχει δώσει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στον λαό και τη Βουλή για την ορθότητα και την φερεγγυότητα της πρότασης.
Και το ερώτημα είναι: Υπάρχουν αρμόδιες αρχές σε αυτό το κράτος; Και τι πράττουν;
Γιατί η ελληνική πολιτεία μοιάζει να κοιμάται και να μην ασχολείται, επιτρέποντας την καλλιέργεια πολλών και διαφόρων σεναρίων, υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης;
Δεδομένων των κρισίμων εποχών για την χώρα, η επί μακρόν ύπαρξη γκρίζων ζωνών, είναι πολλαπλώς επιζήμια» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος.

http://www.triklopodia.gr/2013/02/300_20.html

Αίφνης το ΒΗΜΑ κάνει λόγο για απαγωγές επιχειρηματιών και δολοφονίες πολιτικών και αστυνομικών!


Αίφνης μια ανάλυση ειδικού συνεργάτη του ΒΗΜΑτος η οποία αναφέρεται στα όσα έγιναν στις Σκουριές, αφού φωτογραφίσει τον Νίκο Μαζιώτη (είχε εμφανισθεί πριν από χρόνια στην περιοχή) σημειώνει ότι "μπορεί να ακολουθήσουν απαγωγές και δολοφονίες πολιτικών προσώπων,
επιχειρηματιών ή αστυνομικών...".
Περίεργο δημοσίευμα σε μια συγκυρία που ο Ψυχάρης ετοιμάζεται να αγοράσει την εταιρία "Πήγασος" του Μπόμπολα!

«Η καταδρομική στις Σκουριές της Χαλκιδικής ήταν επιχείρηση πολεμικού τύπου, η οποία ξεπερνά κατά πολύ την τοπική αντιπαράθεση για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του χρυσού». Αυτό είναι το συμπέρασμα πολιτικών και αστυνομικών παραγόντων,οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά τα τελευταία χρόνια την εξέλιξη του τρομοκρατικού φαινομένου στη χώρα μας.

«Οι στολές ήταν ομοιόμορφες, τα παντελόνια στρατιωτικά, τα σακίδια επίσης και οι κινήσεις σίγουρες κι αποφασιστικές, χωρίς ενδοιασμούς ή επιφυλάξεις» επισημαίνουν οι ίδιοι, εξηγώντας ότι «όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση ήθελαν να δηλώσουν τον στρατιωτικό της χαρακτήρα και βεβαίως να προστατεύσουν μέσα από την ομοιομορφία των στολών την ανωνυμία των δραστών».

Επίσης, αναλόγως αξιολογείται το γεγονός ότι οι εμφανίσθηκαν από το σκοτάδι και χάθηκαν μέσα σε αυτό μόλις ολοκλήρωσαν την επιχείρησή τους. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αναφορές ή μαρτυρίες για οχήματα μεταφοράς τους. Προφανώς τα είχαν αφήσει σε ασφαλές μέρος και κινήθηκαν προς το εργοτάξιο της καναδικής εταιρίας μέσα από το δάσος. Αξιομνημόνευτο είναι επίσης το γεγονός ότι κατά τη διαφυγή τους φρόντισαν να εναποθέσουν εμπόδια στον δρόμο, ώστε να καθυστερήσει οποιαδήποτε προσπάθεια καταδίωξής τους.

«Τέτοιες επιχειρήσεις κομάντο λίγοι έχουν την ικανότητα να εκτελέσουν στη χώρα μας'' σημειώνει έμπειρος αξιωματικός, διευκρινίζοντας με νόημα ότι ''ανάλογη περιβολή και σχηματισμός στρατιωτικού τύπου έχει παρατηρηθεί μόνο κατά τη δράση μελών του Επαναστατικού Αγώνα». Ο ίδιος αξιωματικός σημείωνε επίσης ότι ο εξαφανισμένος Νίκος Μαζιώτης είχε εμφανισθεί πριν από χρόνια στην περιοχή και επιπλέον τόνιζε ότι συχνές ήταν οι αναφορές στο θέμα του χρυσού στις προκηρύξεις της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση κοινή είναι η πεποίθηση στις αρχές ασφαλείας ότι η επιχείρηση στις Σκουριές δεν σχεδιάστηκε, ούτε εκτελέσθηκε από πολίτες της περιοχής που αντιτίθενται στην επένδυση,αλλά από πρόσωπα συνδεδεμένα με την τρομοκρατία.

Αναμένουν μάλιστα τις επόμενες μέρες τη δημοσίευση σχετικών προκηρύξεων, μέσω των οποίων θα περιγράφεται λεπτομερώς η σχεδίαση και η εκτέλεση της όλης επιχείρησης στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι οι αρχές ασφαλείας αναμένουν συνέχιση της δράσης του νέου κύκλου τρομοκρατικών ομάδων,με άλλα ανάλογα και πιθανώς εντυπωσιακότερα χτυπήματα.

Ανησυχούν μάλιστα ότι στο αστικό περιβάλλον μπορεί να ακολουθήσουν απαγωγές και δολοφονίες πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών ή αστυνομικών.

Τα όσα προηγήθηκαν είναι ενδεικτικά του πολεμικού κλίματος που επικρατεί στον κύκλο της ένοπλης βίας.

«Θα γίνουν χοντρά πράγματα στη χώρα το επόμενο διάστημα» εκτιμούν ανώτερα πολιτικά στελέχη. Θεωρούν ότι «εκεί έξω υπάρχουν στρατολογημένα πολλά νέα παιδιά και άλλοι που έχουν σχετικές εμπειρίες, έχουν περάσει από τις φυλακές ή είναι καταζητούμενοι και διαθέτουν όπλα,δυνατότητες και θέληση να αναλάβουν εκρηκτική δράση».

Υπολογίζουν ότι υπάρχουν δεκάδες πρόσωπα ικανά να αναλάβουν τρομοκρατική δράση και επισημαίνουν το γεγονός ότι πολλοί νέοι, κυρίως φοιτητές, είναι εξαφανισμένοι από τα σπίτια τους, δεν δίνουν σήματα ζωής στους γονείς τους επειδή έχουν εμπλακεί ή κινούνται κοντά σε σχήματα ένοπλης βίας. Οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι αρκετοί απ' αυτούς τους νέους έχουν ουσιαστικά περάσει ήδη σε καθεστώς παρανομίας. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τις πολλές συλλήψεις των τελευταίων ετών το τρομοκρατικό φαινόμενο βρίσκει τρόπους να ανανεώνεται και να ανασυγκροτείται.

Ανεξαρτήτως της ορθότητας των παραπάνω εκτιμήσεων, το σίγουρο είναι ότι τα τρομοκρατικά επεισόδια έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα και δημιουργούν την αίσθηση ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν με όλα τα μέσα τη στρατηγική της έντασης, όπως συνέβη πριν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην Ιταλία των «μολυβένιων χρόνων».

Πιθανώς εκτιμούν ή καλύτερα φαντασιώνονται ότι οι πολιτικές,οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες είναι επαναστατικές και εκείνοι ενεργούν ως πυροκροτητές μιας επερχόμενης, υποτίθεται, λαϊκής εξέγερσης.

Παραγνωρίζουν βεβαίως την Ιστορία, η οποία βεβαιώνει ότι σε περιόδους ύφεσης και οικονομικής καταστροφής οι λαοί μάλλον συντηρητικοποιούνται παρά επαναστατούν.
 
http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_1052.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters