Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Στην Κίνα θα απαγορευτεί η μετενσάρκωση χωρίς άδεια!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ Ο ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ
Σε μια από τις πιό παράλογες πράξεις της ιστορίας του ολοκληρωτισμού, η Κίνα έχει απαγορεύσει τους βουδιστικούς μοναχούς στο Θιβέτ να μετενσαρκώνονται χωρίς την άδεια της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Κρατική Διοίκηση Θρησκευτικών Υποθέσεων, νόμος, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα και ορίζει αυστηρά τις διαδικασίες απο τις οποίες η μία είναι η μετενσάρκωση, είναι «ένα σημαντικό βήμα για τη θεσμοθέτηση της διαχείρισης της μετενσάρκωσης."
Αλλά πέρα ​​από την ειρωνεία, η αλήθεια βρίσκεται στο κίνητρο της Κίνας: να διακόψει την επιρροή του Δαλάι Λάμα, τον εξόριστο πνευματικό και πολιτικό ηγέτη του Θιβέτ, και να καταστείλει το βουδιστικό θρησκευτικό κατεστημένο της περιοχής περισσότερα από 50 χρόνια μετά όπου η Κίνα εισέβαλε στη μικρή χώρα των Ιμαλαΐων.
Με το εμπόδιο σε κάθε βουδιστή μοναχό που ζεί έξω από την Κίνα από την επιδίωξη μετενσάρκωσης, ο νόμος δίνει στις κινεζικές αρχές τη δυνατότητα να επιλέξουν τον επόμενο Δαλάι Λάμα, του οποίου η ψυχή, κατά την παράδοση, θα έχει ξαναγεννηθεί ως ένας νέος άνθρωπος για να συνεχίσει το έργο της ανακούφισης του πόνου.
Στα 72 του, ο Δαλάι Λάμα, ο οποίος έχει ζήσει στην Ινδία από το 1959, έχει αρχίσει να σχεδιάζει την διαδοχή του, λέγοντας ότι ο ίδιος αρνείται να ξαναγεννηθεί στο Θιβέτ εφ 'όσον είναι υπό τον κινεζικό έλεγχο. Υποθέτοντας ότι είναι σε θέση να δαμάσει τον άθλο για τον έλεγχο της αναγέννησής του, όπως οι Δαλάι Λάμα έχουν υποθετικά τα τελευταία 600 χρόνια, θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο Δαλάι Λάμα: ένας από την κινεζική κυβέρνηση, και άλλος από βουδιστές μοναχούς.
"Θα είναι ένα πολύ καυτό θέμα," λέει ο Paul Harrison, ένας μελετητής του Βουδισμού στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. "Ο Δαλάι Λάμα υπήρξε πρωταρχικό σύμβολο της ενότητας και της εθνικής ταυτότητας στο Θιβέτ, και έτσι είναι πολύ πιθανό ότι η μάχη για την ενσάρκωση του θα είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι οι άλλες."

http://www.apocalypsejohn.com/2013/02/kina-metensarkosi.html

Η αναλγησία των κατακτητών

Η αναλγησία των κατακτητών
Μόνο σε περιπτώσεις ξένης κατοχής παρατηρείται αναλγησία σαν αυτήν που επιδεικνύει η πολιτική ελίτ που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την πολυετή υποδούλωση, με ανυπολόγιστο κόστος σε κάθε τομέα και απρόβλεπτο το τέλος της αιχμαλωσίας μας, τόσο σε χρονική διάρκεια όσο και σε συνέπειες που υφιστάμεθα και θα υποστούμε, ώσπου να εξοντωθεί ο λαός, η χώρα και η Κύπρος, εκτός αν επαναστατήσουμε έγκαιρα, ενθυμούμενοι τον Σεφέρη:
«Οδηγούμαστε σε τραγωδία, είναι εθνική επιταγή η αποπομπή της χούντας».
Η αταλάντευτη κυβερνητική αναλγησία επιδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία, καθημερινώς, θερίζοντας τα πάντα.

Ως σύμβολα της αναλγησίας τους έχουν επιλέξει τους αυτόχειρες (τους οποίους μισούν επειδή, αυτοκτονώντας, ανατινάζουν τη μνημονιακή δουλοπρέπειά τους), τους άστεγους και τους ζητιάνους:
και ο πιο σκληρόκαρδος και κυνικός θα λυγίσει, αν περπατήσει στις κεντρικές λεωφόρους των Αθηνών και στα ενδιάμεσα στενά.
Εκεί όπου, πριν από λίγα χρόνια, προχωράγαμε ανυποψίαστοι, για τον εφιάλτη που μας ετοίμαζαν, και σχεδόν ανέγγιχτοι από την καθημερινή βαρβαρότητα των μεγαλουπόλεων Δύσης, πρωτίστως, και Ανατολής, σήμερα βλέπουμε, σαν από αντεστραμμένο καλειδοσκόπιο, υπολείμματα ανθρώπων, ρημάδια και ρημάγματα, πεσμένους σαν άδεια σακιά σε γωνίες, κάτω από υπόστεγα, από στοές πολυκατοικιών, από σκαλωσιές, κάτω από οτιδήποτε μπορεί να τους προσφέρει λίγη προστασία από κρύο και βροχή, τυλιγμένους σε βρόμικες κουβέρτες, παπλώματα και υπνόσακους, βρόμικους και οσμηρούς, με απεριποίητα γένια, με σάπια δόντια (νεόπτωχοι, άνεργοι και πρεζάκια αντάμα), με κάτι στραβωμένα βρομοκατσαρολάκια για πιάτο, να παραπαίουν καμπουριαστοί, να ζητιανεύουν μουρμουρίζοντας ακατάληπτα, να τους τρέχουν σάλια, να ουρούν και να αφοδεύουν όπου βρουν, να τους βλέπουν οι τυχεροί που δεν κατάντησαν έτσι και να κλονίζονται ή να χαίρονται, άπλυτοι, νηστικοί, με μπερδεμένα μαλλιά, κοιμούνται από νωρίς, πολλοί με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο ή σε χαρτόκουτες, και ξυπνάνε νωρίς (χωρίς κανείς να τους τραγουδάει το:
«Κάτω απ' το σβηστό φανάρι», περικυκλωμένοι από όλους εμάς που περνάμε αδιάφοροι δίπλα, δίνοντάς τους πού και πού κάνα κέρμα, θύματα επίσης της περίτεχνης παγίδας που μας έχουν στήσει οι ελίτ της υποδούλωσης: μας μολύνουν με την ενοχή και την αναλγησία τους, γινόμαστε ανάλγητοι από την καθημερινή εικόνα τόσων αστέγων και ζητιάνων, τη συνηθίζουμε, τη θεωρούμε φυσιολογική, την αποδεχόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο, όπως και την αδυναμία μας να βοηθήσουμε έμπρακτα ανατρέποντας την κατάπτωση αυτή, την οποία χρησιμοποιούν και ως μοχλό για να μας απειλήσουν εμμέσως αλλά σαφώς με αντίποινα κι εκτελέσεις:
«Ετσι θα καταντήσετε κι εσείς, έτσι θα καταντήσουν όσοι δεν υπακούουν στις εντολές που ενσπείρει η τρόικα και διασπείρουν οι εντολοδόχοι της πολιτικοί.»

Αλλιώς, πώς δεν σκέφτονται το απλούστερο, να τους διαθέσουν καταλύματα σε εγκαταλειμμένα σπίτια, ξενοδοχεία, στρατόπεδα, έστω για να παραστήσουν τους φιλεύσπλαγχνους; Δεν μπορεί η μάνα μου, που πάει στα ενενήντα κι έχει μερική άνοια, ν' αναρωτιέται: «Γατί δεν τους πάνε σε άδεια σπίτια, τους κακόμοιρους, να μην κοιμούνται έξω;», και να μην το έχουν σκεφτεί οι κυβερνώντες. Το έχουν, αλλά ούτε τους αφορά ούτε τους ενδιαφέρει -τι σχέση μπορεί να έχουν με την πραγματικότητα, αφού απ' αυτήν φιλοδοξώντας να ξεφύγουν ενέσκηψαν στην πολιτική;- ούτε, κυρίως, τους εξυπηρετεί.

Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν την κοινωνία μέσω του εξαθλιωμένου στρατού αστέγων και ζητιάνων και να της εμφυτεύσουν μια από τις πιο βαθιές επιδιώξεις του σύγχρονου καπιταλιστικού καθεστώτος: η κοινωνία να χωρίζεται απροσχημάτιστα στα δύο -και μεταξύ αυτών των δύο να μην υπάρχει απολύτως καμία γέφυρα, επικοινωνία, σχέση.

Η ευφυΐα τους όμως, όσο ιδιοτελής και χαριτωμένη δούλη να είναι, δίνει, άθελά της, το μέτρο της δυτικής δημοκρατίας, που φυσικά ποτέ δεν ήταν δημοκρατία κατά την ελληνική έννοια, αλλά στη χώρα μας ποτέ δεν έφτανε σε τέτοια πρωτοφανή, προκλητικά επίπεδα αναλγησίας.

Τώρα φτάνει, καμαρωτή και περήφανη, και μας δείχνει την πολιτική-πολιτιστική ποιότητα της Δύσης -όχι ότι η Ανατολή διαθέτει κάτι περισσότερο για να καυχάται: το 5% θα εκμηδενίζει επ' άπειρον το 95%. Αυτό είναι το υπόβαθρο και ο στόχος. 
Για ποιο λόγο να δείξουν ευαισθησία, αλληλεγγύη προς τη χειμαζόμενη κοινωνία; 
Αν ήταν να δείξουν, δεν θα μας οδηγούσαν στο Μνημόνιο, κι αν επρόκειτο για λάθος, θα φρόντιζαν να επανορθώσουν. Τότε όμως ο βηματισμός τους δεν θα ήταν χήνας αλλά αθλητή βάδην που πασχίζει να τερματίσει.
Η κουρελαρία βέβαια προκαλεί πάντα τη χλεύη των ατσαλάκωτων, αλλά πάντα αποδεικνύεται πολύ σκληρός αντίπαλος, αναγκάζοντας συχνά τους ατσαλάκωτους να τσαλακώσουν την άτεγκτη πτωχαλαζονεία τους και να φορέσουν τα φανταχτερά κουστούμια της μεταφυσικής δυστυχίας τους -το παπιγιόν μην ξεχάσετε.


Του ΑΛ. ΑΣΩΝΙΤΗ συγγραφέα

ΠΕΙΝΑΣ; ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πάνω από 2500 άτομα ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων. Μεγάλη η συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 9ο συντακτικό συνέδριο του κινήματος που θα πραγματοποιηθεί από 28 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου 2013. Σε όλο το νομό ψήφισαν συνολικά 2569 άτομα. Στο Δήμο Πύργου ψήφισαν 778 άτομα και εκλέγονται οι:...
 ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΟΥ, ΒΑΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΓΑΣΠΑΡΗ ΜΙΧΑΕΛΑ -ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ,ΓΡΙΒΑ - ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ, ΔΑΝΙΕΛΙΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΑΝΙΗΛ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΜΕΓΑΚΛΗ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΛΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΗΛΙΑ, ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΦΑΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΦΡΑΓΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ, ΧΙΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Στο Δήμο Ήλιδας ψήφισαν 587 άτομα και εκλέγονται οι ΑΓΙΟΜΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΥΡΩΝΑ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΛΕΝΤ ΜΑΡΙΑ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΝΤΙΤΕΡ, ΚΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, ΡΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΛΗ.
Στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης ψήφισαν 321 άτομα και εκλέγονται οι ΓΟΥΡΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΑΝΔΡΕΑ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΜΑΡΙΑ του ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ, ΡΟΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΑΚΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Στο Δήμο Πηνειού ψήφισαν 225 άτομα και εκλέγονται οι ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΤΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ, ΣΟΛΩΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΦΡΑΓΚΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ψήφισαν 332 άτομα και εκλέγονται οι ΓΑΛΥΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ.
Στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας ψήφισαν 100 άτομα και εκλέγονται οι ΜΠΑΝΤΟΥΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ, ΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΤΡΥΦΩΝΑ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ.
Στο Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας ψήφισαν 236 άτομα και εκλέγονται οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΓΡΙΒΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΣΑΝΤΑΡΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ.
Στο Δήμο Πύργου πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Κώστας Καραγιάννης, στο Δήμο Ήλιδας ο Δημήτρης Κράλλης, στο Δήμο Πηνειού ο Αγησίλαος Φραγκαντρέας, στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας η Ιωάννα Δημακοπούλου, στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ο Γιάννης Τουρής, στο Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας ο Κώστας Μητρόπουλος και στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης ο Διονύσης Καπλάνης.
http://amaliadanews.gr/wp-content/uploads/2012/12/pasok-kopeles_600_375_-229641693.jpg
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7577.html

Η χώρα μας βρίσκεται σε κοινωνικό ΣΟΚ! Αποκάλυψη των γιατρών του ΙΚΑ

ikaΔεν ξέρουμε κατα πόσο αντιλαμβάνεται ο Αντώνης Σαμαράς την κατάρρευση των οικογενειών σε θέματα επιβίωσης και περίθαλψης;; 

Εχθές από το Freepen έγινε αναφορά σε άρθρο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία που αναφέρονταν για το ” επίδομα αλληλεγγύης”.
Από χθες το ψάχνουν που πήγε και δεν πήγε στους ανέργους;;

Απάντηση σοβαρή δεν έχουμε πάρει απο κανένα και όλοι αναρωτιούνται που πήγαν τα λεφτά οεο;

Με αυτά και άλλα πολλά δείχνουν οτι εχει χαθεί η μπάλα και η ανικανότητα με την ανεπάρκεια του κρατικου μηχανισμού βυθίζουν τις οικογένειες περισσότερο στην ανέχεια και την εξαθλίωση. 

Νοσοκομειακή και ιατρική περίθαλψη καθώς και πρόνοια για τους ελληνες ειναι ανύπαρκτες!
Ένα τραγικό παράδειγμα των όσων συμβαίνουν στον ελληνικό λαό και τις οικογένειες τους ειναι οτι κατα ομολογία των γιατρών ολων των ειδικοτήτων του ΙΚΑ και κυρίως των παιδιάτρων είναι η κίνηση στα ιατρεία του ΙΚΑ εχε μειωθεί κατα 50% χωρίς υπερβολές και σάλτσες!
Γιατί;

Διότι ο κόσμος δεν εχει πλέον βιβλιάριο υγείας λόγω ανεργίας! Έχει λήξει το βιβλιάριο και δεν έχει ανανεωθεί γιατι δεν μπορεί να ανανεωθεί! Και μαζι με τους ανέργους γονείς και τα ανήλικα προστατευόμενα τέκνα τους χωρίς ασφάλεια και περίθαλψη τους έχουν αφήσει στην τύχη τους!

Μονή ελπίδα η προσευχή να μην πάθουν τίποτα γιατι αλλιώς θα πεθάνουν!
Το αντιλαμβανόμαστε το καταλαβαίνουμε;

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η μια από τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν οι έλληνες! Ντροπή και σε αυτούς που βγαίνουν και λένε βλακείες και ψέματα για να παραμυθιάσουν το υπόλοιπο 50% που έχει ακόμα ασφάλεια! Αίσχος!

http://freepen.gr/?p=18214

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6655.html

Γερμανικές εταιρίες αγοράζουν τα δάνειά μας... Με στόχο να τα εισπράξουν στο 100%!!!

Γερμανικές εταιρίες αγοράζουν τα δάνειά μας... Με στόχο να τα εισπράξουν στο 100%!!!
Διαπραγματεύσεις για την αγορά σε χαμηλή τιμή δανείων από τις ελληνικές τράπεζες βρίσκονται ξένες εταιρείες που ειδικεύονται στις πτωχεύσεις. Παζαρεύουν τα δάνεια στο 5 έως 50% της αξίας τους για να εισπράξουν στη συνέχεια το 100% πιέζοντας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
Στην ιδιοκτησία ξένων εταιρειών, των λεγόμενων “distress fund” που ειδικεύονται στην αγορά «κοψοχρονιά» προβληματικών δανείων και περιουσιακών στοιχείων από πτωχεύσεις, θα περάσουν χιλιάδες δάνεια Ελλήνων δανειοληπτών το προσεχές διάστημα.

Στελέχη ξένων εταιρειών του είδους αυτού βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και διαπραγματεύονται την αγορά ελληνικών δανείων σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ονομαστική με τις ελληνικές τράπεζες. Όταν ολοκληρωθούν τέτοιες πωλήσεις, οι δανειολήπτες θα βρεθούν να χρωστούν το δάνειο πλέον σε ξένες εταιρείες, οι οποίες θα ξεκινήσουν διαδικασίες είσπραξης.

Μόλις λήξει η περίοδος προστασίας που υπάρχει μέχρι τέλος του 2013 (εφόσον δεν υπάρξει παράταση) από τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία και για οφειλές μέχρι 180.000 ευρώ, αναμένεται να αρχίσουν εντατικές διαδικασίες είσπραξης με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αφού μέχρι τότε πολλά δάνεια, κυρίως προβληματικά θα έχουν πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή σε ξένες εταιρείες.


Τα «κεφάλαια της δυστυχίας»

Οι προσφορές που δίνονται για τα δάνεια από τις ξένες εταιρείες ξεκινούν από το 5% της αξίας τους, όταν πρόκειται για καταναλωτικά δάνεια που δεν εξοφλούνται, και φτάνουν μέχρι το 45-50% όταν πρόκειται για δάνεια με υποθήκη τα οποία είναι ενήμερα.

Οι εταιρείες αυτές ειδικεύονται στην αναζήτηση και αγορά περιουσιακών στοιχείων και απαιτήσεων (δάνεια) από ιδιώτες και επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό πίεση και αναγκάζονται, έτσι, να ξεπουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή. Δεν είναι τυχαίο ότι η ονομασία τους είναι «distress funds» που σε κυριολεκτική μετάφραση σημαίνει «επενδυτικά κεφάλαια δυστυχίας».

Εκπρόσωποι αυτών των funds βρίσκονται και πάλι στην Αθήνα και ψάχνουν να αγοράσουν ελληνικά δάνεια «κοψοχρονιά».
Οι τράπεζες θέλουν να πουλήσουν χαρτοφυλάκια δανείων πάσης φύσεως, δηλαδή στεγαστικά, καταναλωτικά, επιχειρηματικά, ακόμα και ναυτιλιακά. Κύριος λόγος για αυτές τις πωλήσεις είναι ότι θέλουν να πετύχουν την λεγόμενη απομόχλευση στα χαρτοφυλάκια τους, δηλαδή να μειώσουν τα «ανοίγματα» που έχουν, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι τα δάνεια που έχουν χορηγήσει.

Προς το παρόν πωλήσεις τέτοιου είδους δεν έχουν πραγματοποιηθεί, όμως αναμένονται σε άμεσο προσεχές διάστημα. Οι τραπεζίτες παραδέχονται πως όταν «πιάσουν» συμφέρουσες τιμές θα πουλήσουν χαρτοφυλάκια δανείων.

Στην πράξη οι διαδικασίες πώλησης θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε και λήγει η προστασία από πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία μέχρι 180.000 ευρώ και οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να πιέσουν για εξόφληση ή να πραγματοποιήσουν πλειστηριασμούς.


Τι πρέπει να ξέρουν οι δανειολήπτες

Εκείνο που πρέπει να ξέρουν οι δανειολήπτες είναι:


  • Η τράπεζα θα πρέπει να τους ενημερώσει ότι το δάνειο τους πουλήθηκε σε τρίτο.
  • Οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την τράπεζα από την οποία δανείστηκαν (δηλαδή επιτόκιο, διάρκεια αποπληρωμής κλπ) δεν αλλάζουν.
  • Σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής μιας δόσης, ακόμα και μία ημέρα, θα δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από εισπρακτικές εταιρείες.
  • Αν η πληρωμή καθυστερήσει 3 μήνες –δηλαδή 90 μέρες- την 91η μέρα θα ενημερωθούν ότι είναι απαιτητό το σύνολο της οφειλής, διαφορετικά θα κινηθούν διαδικασίες κατάσχεσης.
  • Ο νόμος που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του 2013, καλύπτει δάνεια πρώτης κατοικίας μέχρι του ποσού των 180.000 ευρώ.
  • Αν η οφειλή είναι 181.000 ευρώ, παύει να ισχύει η προστατευτική ομπρέλα του νόμου και ο δρόμος για κατάσχεση είναι ανοικτός.
  • Από τις διαδικασίες είσπραξης θα εξαιρούνται μόνο οι -λίγοι- δανειολήπτες που θα εμπίπτουν στις ειδικές κατηγορίες που θα προστατεύονται από τη νέα ρύθμιση που θα γίνει το Μάρτιο.


Περιμένουν ν’ αρχίσουν οι κατασχέσεις

Ο νόμος που απαγορεύει μέχρι τέλος του χρόνου τους πλειστηριασμούς για πρώτη κατοικία μέχρι του ποσού των 180.000 ευρώ είναι και η αιτία που δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής οι πωλήσεις χαρτοφυλακίων ενυπόθηκων δανείων από τις ελληνικές τράπεζες σε ξένους.
Τα funds λειτουργούν με αμιγώς χρηματοοικονομικά κριτήρια και όχι με κοινωνικά κριτήρια. Δηλαδή δεν θα λάβουν υπόψη τους ότι ο δανειολήπτης μπορεί να είναι άνεργος ή να του έχει μειωθεί ο μισθός στο μισό. Θέλει να πληρωθεί στην ώρα με κάθε τρόπο.

Μόνη προστασία θα είναι οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση, για άνεργους, ασθενείς δανειολήπτες και για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 25.000 ευρώ.
Η είσπραξη του δανείου θα συνεχίσει να γίνεται (κατά 99%) από την τράπεζα που τα πούλησε. Προκειμένου δε να μην είναι «αμελής» η τράπεζα στην είσπραξη αυτών των δανείων, θα προβλέπονται ρήτρες σύμφωνα με τις οποίες αν αυξηθούν οι επισφάλειες στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, η τράπεζα θα πρέπει να επιστρέψει στο fund τμήμα των χρημάτων που έλαβε από την πώληση του.

Πώς γίνεται η εξαγορά των δανείων

Η τρόικα έχει ζητήσει -σε ορίζοντα τριετίας- οι τράπεζες να μειώσουν σημαντικά το ενεργητικό τους, δηλαδή να προχωρήσουν στη λεγόμενη «απομόχλευση» δηλαδή στη μείωση των ανοιγμάτων τους (δηλαδή των δανείων που έχουν χορηγήσει). Και μάλιστα αυτή η τάση κυριαρχεί σε όλες ανεξαιρέτως τις τράπεζες της ευρωζώνης.
Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για απομόχλευση, αφού λόγω της πολιτικοοικονομικής αστάθειας έχουν φύγει καταθέσεις ύψους 80δισ ευρώ από τα γκισέ των τραπεζών. Μέσω της απομόχλευσης οι τράπεζες θα μπορέσουν να φέρουν σε ισορροπία καταθέσεις με χορηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα funds είναι γερμανικά και όπως αναφέρουν τραπεζικές πηγές «οι εκπρόσωποι τους είναι πολύ σκληροί διαπραγματευτές».
Ενδεικτικό είναι ότι η μέγιστη τιμή που δίνουν για να αγοράσουν δάνεια σε καθυστέρηση δεν ξεπερνά το 15% (ξεκινούν από το 5% οι προσφορές) της ονομαστικής αξίας, δηλαδή αν το υπόλοιπο είναι 10.000 ευρώ το fund προσφέρει από 500 μέχρι 1.500 ευρώ.

Στα ενήμερα δάνεια με υποθήκες οι προσφορές σήμερα δεν ξεπερνούν το 40% με 50% της ονομαστικής τους τιμής.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα εξυπηρετούμενο δάνειο με υποθήκη στη Γερμανία μπορεί να πωληθεί από το 80% έως και στο 95% της ονομαστικής του αξίας.
Αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα, διότι υπάρχει ανατροπή και στις τιμές των ακινήτων. Προ κρίσης τα ακίνητα και ειδικά τα επαγγελματικά και οι κατοικίες είχαν υπερτιμηθεί. Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με τις τιμές να υποχωρούν, ενώ αν υπάρξει άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, τότε θα πέσουν μαζικά στη αγορά χιλιάδες ακίνητα και οι τιμές θα υποχωρήσουν δραματικά.

Ένας άλλος παράγοντας που «παίζει» ρόλο είναι ο «κίνδυνος χώρας». Ο παράγοντας αυτός είναι από τους καθοριστικούς στο πως αποτιμούν τα funds την αξία των ελληνικών δανείων. Η Ελλάδα δείχνει σημάδια σταθεροποίησης ωστόσο έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των αγορών.


ΠΗΓΗ

http://www.ramnousia.com/2013/02/germanoi-agorazoyn-ellhnika-daneia.html#.USzWNfLCZXs

Η προσωποποίηση της σαμαρικής ακροδεξιάς

Η προσωποποίηση της σαμαρικής ακροδεξιάς
Ο πολιτικός που πρότεινε να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος για να διατηρηθεί η τάξη, ο νομικός που απαίτησε να κλειστούν σε στρατόπεδα οι μετανάστες, ο νεοδημοκράτης που θεωρεί τους χρυσαυγίτες αδέλφια του

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει, να στον φέρω!", έγραψε στο twitter o χρήστης "Ρασκόλνικοφ". Το είδε ο Φαήλος, σκέφτηκε, ωχ το όνομα αυτουνού τελειώνει σε "οφ", κομμουνιστής θα είναι, και απάντησε ως εξής: "Ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει."

Και πολύ του πέφτει η κούτα του παλιόγερου, που άφησε τον γιο του να γίνει κομμούνι. Γαρύφαλλος ή κατά κόσμον Φαήλος Κρανιδιώτης, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., σύμβουλος του πρωθυπουργού, δικηγόρος του Μελισσανίδη, πρόεδρος του εθνικιστικού Δικτύου 21, μέλος της Λέσχης Καταδρομέων - Ιερολοχιτών. Ο πολιτικός που πρότεινε να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος για να διατηρηθεί η τάξη, ο νομικός που απαίτησε να κλειστούν σε στρατόπεδα οι μετανάστες, ο νεοδημοκράτης που θεωρεί τους χρυσαυγίτες αδέλφια του: Η προσωποποίηση της σαμαρικής Ακροδεξιάς.

Με αυτά που λέει και πράττει ο Κρανιδιώτης, θα έπρεπε να είναι διαρκώς στο στόχαστρο των καναλιών, αλλά τι να κάνουν κι αυτά τα έρμα, θέλουν να αγιάσουν και δεν τα αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Τη μία ο Κουράκης κάνει δηλώσεις για τη μισθοδοσία των κληρικών, την άλλη ο Στρατούλης ζητάει να αξιοποιηθούν τα αποθεματικά των τραπεζών για την ανάπτυξη, την παράλλη ο Γλέζος προτείνει να φορολογηθούν οι πλούσιοι, νισάφι πια, πού να βρούμε χρόνο, έχουμε και τη Μαριάννα! Και στο φινάλε, από τους Γλέζους κινδυνεύει ο τόπος, όχι από τους πρωθυπουργικούς συμβούλους που θέλουν να βάλουν τους φτωχούς σε κούτες. Μη σας ξεγελάνε τα ψευτοτζαρτζαρίσματα που κάνει η διαπλοκή στη Χρυσή Αυγή.

Με τη θεσμική, την κυβερνώσα Ακροδεξιά, τα καθεστωτικά μίντια είναι λιποδερματομυική μάζα που περιβάλλει την απόληξη του παχέως εντέρου και βρακί, κι άντε να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος. Όχι μόνο τώρα που έχουνε τακιμιάσει με τον Σαμαρά, για να λεηλατήσουνε τον δημόσιο πλούτο, αλλά από παλαιά, από τότε που το Μega και ο Πρετεντέρης κάνανε πρώτες μούρες τον Καρατζαφέρη και τον Βορίδη. Και ποιο υπουργείο έδωσε ο Καρατζαφέρης στον Βορίδη; Το Δημοσίων Έργων. Και ποιος φτιάχνει τα δημόσια έργα; Ο Μπομπ... Όχι, ρε κουτά, δεν είναι αυτό που νομίζετε, τον Μπομπ τον Μάστορα εννοώ. Γιατί να μην αγαπάνε τα κανάλια την Ακροδεξιά; Σάματις ζητάει να καταβληθούν χρήματα για τις συχνότητες που κατέχονται παρανόμως, να μπουν φόροι στους εφοπλιστές, να υπάρχει διαφάνεια στην ανάθεση των δημοσίων έργων, να μη χτίζουν οι καναλάρχες βίλες πάνω στο κύμα; Ακόμη και η κούτα, στην οποία θα βάλει ο Φαήλος το πτώμα του γέροντα, είναι κούτα από τηλεόραση. Τυχαίο;

Συγχαρητήρια στον Στουρνάρα και στη κυβέρνηση για αυτή την παιδοκτονία!

abortion
Σύμφωνα με το realm γίνονται 40 αμβλωσεις καθημερινά μόνο στη Θεσσαλονίκη! Σκεφθείτε πόσες καθημερινά σε όλη την Ελλάδα!
του Κώστα Βουκελάτου
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στον Στουρναρα και την κυβέρνηση για αυτή την παιδοκτονία!
Αυτά συμβαίνουν οταν...
φορολογείς τα παιδιά από την πρώτη μέρα γέννησης τους, μειώνεις μισθούς – συντάξεις και φορτώνεις με νέα φορολογικά μέτρα το λαό!
Διαλύθηκαν οι οικογένειες ! Ντροπή σας!
Κοιτάξτε τον εργάτη που σφυροκοπεί το βράχο, το ένα κτύπημα μετά το άλλο. Μπορεί να δώσει εκατό κτυπήματα χωρίς να εμφανιστεί ούτε ένα ράγισμα στο βράχο. Όμως στο εκατοστό πρώτο κτύπημα ο βράχος σπάει και ξέρουμε καλά πως δεν ήταν το τελευταίο κτύπημα που το κατάφερε αυτό, αλλά όσα προηγήθηκαν.
Έτσι θα σπάσει και θα διαλύσει οτιδήποτε φτιάχνουμε αν δεν το φροντίζουμε γιατί γύρω μας έχουμε ανίκανους ανθρώπους που μας ρίχνουν καθημερινά πολλα κτυπήματα! Οταν εμείς οι λίγοι που μας κόβει το καταλάβουμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι θα περιορίσουμε τη ζημιά αλλιώς θα γίνουμε κομμάτια όπως ο βράχος και ο νοών νοήτω!

freepen.gr
kerberos-hellas

Λυσσαλέα επίθεση στην ιδιοκτησία

Λυσσαλέα επίθεση στην ιδιοκτησία

Υποτίθεται ότι τα απανωτά Μνημόνια έγιναν για λόγους πρακτικούς και ιδεολογικούς. Υποτίθεται ότι ο στόχος των «δανείων δυνάμεων» και των τοποτηρητών τους ήταν το άνοιγμα της αγοράς, η εξυγίανση της οικονομίας, το συμμάζεμα των κρατικών δαπανών και η ανάσχεση της ανισοκατανομής των φορολογικών βαρών. Υποτίθεται ότι η «συνταγή» που επινόησαν οι ξένοι επικεφαλής της τεχνικής ομάδας «υποστήριξης» των ελληνικών κυβερνήσεων θα έφερνε κάποια ορατά, θετικά αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο.

Ολα τα παραπάνω ήταν απροκάλυπτα ψεύδη και απόπειρες χυδαίας παραπλάνησης ενός λαού που βαδίζει δίχως ελπίδα στον δρόμο που καταλήγει στο τίποτα. Η μεσαία τάξη εξαφανίζεται, τα λουκέτα πέφτουν βροχή, οι οικογένειες δεν έχουν χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες και τα ποσοστά της ανεργίας ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη.

Στην πραγματικότητα, τα Μνημόνια και η εφαρμογή τους οδηγούν τους Ελληνες στην απώλεια κάθε ιδιοκτησίας. Κινητά και ακίνητα βρίσκονται στο στόχαστρο μιας δράκας σκοτεινών ανθρώπων, που ομνύουν στον... φιλελευθερισμό και καταντούν τη χώρα νέα σοβιετία, όπου άπαντες θα είναι ακτήμονες, εκτός από μια ολιγάριθμη νομενκλατούρα και τους εκλεκτούς των δανειστών που θα έχουν στην κατοχή τους τα πάντα! Από τα μετρητά στις τράπεζες μέχρι τα σπίτια των Ελλήνων που κατασχέθηκαν εξαιτίας της υπερφορολόγησης και της έλλειψης ρευστότητας.

Η «δημοκρατία» είχε στο πρωτοσέλιδό ένα θέμα για τις κατασχέσεις μισθών, ενοικίων και ακινήτων που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση στο πλαίσιο του αδιάκοπου φορολογικού σαφάρι με... θηράματα τους μικροοφειλέτες της Εφορίας.

Επίσης, χθες ανακοινώθηκε ότι το υπουργείο Οικονομικών, με την αρωγή του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα όπου θα αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων τα οποία έχει κατασχέσει η Εφορία. Το δίδαγμα που αντλεί κάποιος από τούτες τις ειδήσεις είναι ξεκάθαρο: Η εποχή των κορακιών δεν βρίσκεται κάπου μακριά στο παρελθόν ή στο μέλλον της ελληνικής Ιστορίας. Τη διανύουμε τώρα και θα την υποστούμε για πολύ καιρό ακόμα αν συνεχιστεί -χωρίς να συναντήσει σοβαρές αντιδράσεις- τούτη η επίθεση στην ιδιοκτησία των πολιτών.

dimokratianews.gr
 
http://www.ramnousia.com/2013/02/lussalea-epithesi-sti-dimokratia.html

Θα κόψουν το ρεύμα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας;;

ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
Την ώρα που οι πολίτες «Μάχονται» για το πώς θα πληρώσουν το ηλεκτρικό για να μην τους κόψουν το ρεύμα η Ν.Δ τυγχάνει να χρωστάει υπέρογκα ποσά στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ). Όταν οi 
απλοί πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα επειδή χρωστούν μικρά ποσά η Ν.Δ εμφανίζεται να χρωστάει χιλιάδες ευρώ χωρίς να κινδυνεύει με διακοπή . Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί είναι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του κόμματος λόγω των μεγάλων ποσών που οφείλει. Πληροφορίες λένε πως πριν τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ είχε ξεκινήσει τις ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ωστόσο παρενέβη ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς και έγινε..
διακανονισμός έδωσαν την πρώτη δόση και στην συνέχεια τους έγραψαν κανονικά. Φυσικά να τονίσουμε ότι στα χρήματα που χρωστάνε στη ΔΕΗ προφανώς είναι και τα χρήματα του χαρατσιού καθότι ο λογαριασμός είναι επίτηδες ενιαίος.
Μόνο που εμείς αν δε πληρώσουμε μας κόβουν το ρεύμα και μετά μας παίρνει το σπίτι η εφορία, σ ‘ αυτούς τι θα πάρουν; Τίποτα απολύτως …θα συνεχίσουν να έχουν ηλεκτροδότηση, όταν ο απλός λαός που χρωστάει μένει χωρίς ρεύμα και χιλιάδες οικογένειες δεινοπαθούν καθημερινά για να επιβιώσουν λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης και της μεγάλης ανεργίας και το κυριότερων των χαρατσιών που μας επιβάλει το κόμμα του Κύριου Σαμαρά.
Τέλος μιλάμε για μεγάλο κανόνι μιας που σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό που χρωστάει ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα για 100-200 ευρώ χρέος. Το ερώτημα είναι αν η ΔΕΗ εφαρμόσει τους νόμους και για την ΝΔ και προχωρήσει στην διακοπή ρεύματος στα γραφεία, της Συγγρού;
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2269.html

Gizelis | Μια ελληνική βαριά βιομηχανία που εξάγει σε 55 χώρες

gizelis
H μοναδική εγχώρια εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας εξάγει σε 55 χώρες και αποδεικνύει ότι με λίγο ελληνικό δαιμόνιο, όλα μπορούν να συμβούν
Αν και τα προϊόντα που βγαίνουν από τις στραντζόπρεσσες και τα υδραυλικά ψαλίδια υπάρχουν παντού γύρω μας, είναι κάπως δύσκολο να εξηγήσει κανείς τι ακριβώς σημαίνει μηχάνημα επεξεργασίας λαμαρίνας.
Τα ασανσέρ που χρησιμοποιούμε καθημερινά, τα αυτοκίνητα που οδηγάμε, τα τρένα που παίρνουμε για να πάμε στη δουλειά μας, όλα αυτά έχουν μικρά ή μεγαλύτερα εξαρτήματα που κόβονται σε χιλιάδες κομμάτια από ειδικές μηχανές. Μηχανές που, με τη βοήθεια ενσωματωμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρυθμίζονται
ώστε να κόβουν και να στρεβλώνουν τη λαμαρίνα στο σχήμα ακριβώς που επιθυμεί η βιομηχανία που τη χρησιμοποιεί. Μηχανές που αποτελούν πρακτικά την ραχοκοκαλιά της βαριάς βιομηχανίας. Χωρίς αυτές, κάποτε τα εξαρτήματα κατασκευάζονταν στο χέρι –μια διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα. Μιλάμε, λοιπόν, για ένα κλάδο που αποτελεί βαριά βιομηχανία και που απευθύνεται στη βαριά βιομηχανία. Αν βάζαμε στοίχημα για την ύπαρξη ελληνικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τέτοιες μηχανές (ως κατασκευαστές, όχι ως εισαγωγείς), το πιθανότερο θα ήταν ότι όλοι θα πόνταραν ενάντια στην πιθανότητα ύπαρξης έστω και μιας. Κι όμως. Η Gizelis είναι μα αμιγώς ελληνική επιχείρηση κατασκευής τέτοιων μηχανημάτων, που όχι μόνο προμηθεύει τις εγχώριες βιομηχανίες, αλλά αυτήν την στιγμή έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο! Ανάμεσα στους πελάτες της βρίσκουμε μέχρι και γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Audi και η Volkswagen, που χρησιμοποιούν τα μηχανήματά της για το τμήμα πρωτότυπων αυτοκινήτων τους!

Το ελληνικό δαιμόνιο

Η ύπαρξή της επιχείρησης και κυρίως η τεράστια επιτυχία της ήταν ένας συνδυασμός επιμονής και ελληνικού δαιμονίου. Ξεκίνησε το 1968 από τον Σταμάτιο Γκιζελή, που θέλησε να εκμεταλλευτεί την περίοδο άνθησης της βιομηχανίας που διάνυε η χώρα τότε και να φτιάξει πρέσες για τις λαμαρίνες. Εκείνα τα χρόνια οι πρέσες και τα ψαλίδια ήταν μηχανικά και η δουλειά δεν μπορούσε να γίνει αυτόματα. Επίσης, ήταν μια περίοδος που υπήρχε μια ξενομανία. Ελάχιστες ήταν οι βιομηχανίες που προτιμούσαν να αγοράσουν τις μηχανές του κ. Γκιζελή σε σχέση με εκείνες που έφερναν πρέσες και ψαλίδια από το εξωτερικό. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν αναπτύχθηκε άλλη ελληνική εταιρεία κατασκευής τέτοιων μηχανημάτων, επέτρεψε στην επιχείρηση όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να δέχεται αρκετές παραγγελίες για να μπορεί να αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς κάθε χρόνο.
Εκεί, όμως, που έγινε το τεράστιο βήμα προς τα μπροστά, ήταν όταν στο τέλος της δεκαετίας του ’90 μπήκε στην εταιρεία ο εκπρόσωπος της β’ γενιάς της οικογένειας, ο σημερινός Πρόεδρος, Βαγγέλης Γκιζελής, γιος του ιδρυτή. Αλλάζοντας τη μορφή της εταιρείας με εξειδικευμένο προσωπικό και επιστήμονες (μηχανολόγους κλπ) και επενδύοντας σε νέο εξοπλισμό, πέρασε από τις μηχανικές πρέσες και ψαλίδια στις πλήρως αυτόματες που ελέγχονται από ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν χρειάζονται την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα, παρά μόνο για την τοποθέτηση της λαμαρίνας και, στο τέλος, την αφαίρεση του έτοιμου εξαρτήματος. Πλέον η Gizelis κατασκευάζει τις μηχανές της από το μηδέν. Παίρνει την πρώτη ύλη και παραδίδει ένα πλήρες μηχάνημα. Φτιάχνει μέχρι και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή που τις ελέγχει.
Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτή η επένδυση στην καινοτομία που έφερε την εταιρεία στο σημείο που βρίσκεται σήμερα (ο νέος εξοπλισμός εγκαταστάθηκε το 2008). Περισσότερο ήταν το «ελληνικό δαιμόνιο» του κ. Γκιζελή που προχώρησε σε μια στρατηγική συμμαχία με τη γερμανική εταιρεία Boschert και άλλαξε εντελώς τα δεδομένα της αγοράς.
Τι έκανε ακριβώς; Επειδή τα περισσότερα εξαρτήματα που βγαίνουν από τις μηχανές της Gizelis στη συνέχεια χρειάζονται μία ακόμη διαδικασία, που είναι η διάτρηση (να γίνουν τρύπες, δηλαδή, στα σημεία όπου τα εξαρτήματα θα «δέσουν» το ένα με το άλλο) και επειδή έβλεπε πως οι περισσότεροι πελάτες του έψαχναν για εταιρείες που να μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένο το πακέτο των μηχανημάτων, ο κ. Γκιζελής σκέφτηκε το εξής: Αντί να επενδύσει από την αρχή σε μια νέα μονάδα παραγωγής που να φτιάχνει τέτοιες μηχανές, έπεισε τους Γερμανούς της Boschert να γίνει ο αποκλειστικός τους εισαγωγέας στην Ελλάδα, και μάλιστα να του παραδίδουν τις μηχανές τους βαμμένες στα δικά του χρώματα και λογότυπα, και στη συνέχεια τις πουλούσε συμπληρωματικά με τα δικά του μηχανήματα σε τιμές κόστους!

Η συνταγή της επιτυχίας

«Δεν με ενδιέφερε να κερδίσω από τις μηχανές που εισήγαγα», μας λέει. «Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να αυξηθεί το ενδιαφέρον των πελατών για τις μηχανές που κατασκευάζει το δικό μου εργοστάσιο. Από την στιγμή που τους πουλούσα ολοκληρωμένες λύσεις, κέρδιζα από τις πρέσες και τα ψαλίδια μου και δεν με πείραζε που το κέρδος από τις διατρητικές μηχανές ήταν μηδενικό». Όπως ήταν λογικό, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα. Την δεκαετία του 2000, όλο και περισσότερες ελληνικές βιομηχανίες άρχισαν να αγοράζουν τα προϊόντα της Gizelis.
Κι αυτό έκανε τρομερή εντύπωση στους Γερμανούς της Boschert που διαπίστωσαν ξαφνικά ότι πουλάνε περισσότερα μηχανήματα στην Ελλάδα απ’ ότι σε μεγάλες αγορές όπως η Γαλλία και η Ισπανία. Προσέγγισαν τότε τον κ. Γκιζελή και του ζήτησαν να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την συνταγή του. Να εισάγουν στη Γερμανία τα δικά του μηχανήματα, να τα βάφουν στα δικά τους χρώματα και να τα πουλάνε συμπληρωματικά με τις δικές τους μηχανές. Έχοντας κάνει τις σωστές επιλογές από την αρχή, φέρνοντας επιστήμονες με γνώση του αντικειμένου να δουλέψουν στην εταιρεία, η Gizelis είχε καταφέρει να φτιάχνει μηχανήματα εξαιρετικά στιβαρά, εφάμιλλα των γερμανικών.

Πάνω από 80% έσοδα από εξαγωγές

Η συνταγή λοιπόν πέτυχε και εκτός Ελλάδας. Η Boschert ήταν ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και όταν ο κ. Γκιζελής τους πρότεινε να καλύπτει αυτός τις υπόλοιπες αγορές, πέραν των τριών βασικών για τη γερμανική εταιρεία (Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία), το δέχτηκαν. Έτσι σήμερα, τα μηχανήματα Gizelis Boschert εξάγονται σε περισσότερες από 55 χώρες, στις 25 εκ των οποίων έχει και παρουσία με ενεργή αντιπροσώπευση, γραφεία και τεχνική υποστήριξη. Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα, περίπου το 70% των εργοστασίων χρησιμοποιεί μηχανήματα Gizelis Boschert.
Έτσι, την στιγμή που η Ελλάδα έμπαινε στη δίνη της κρίσης, η Gizelis όχι μόνο δεν την ένιωσε, αλλά έκανε και άλμα προς ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. Σήμερα, το 85% περίπου των εσόδων της προέρχεται από τις εξαγωγές. Και αυτό, σε ένα τζίρο περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως είναι ένα εντυπωσιακό ποσό. Ένα ποσό, βέβαια, που φορολογείται στην Ελλάδα και που αφορά αμιγώς ελληνικά προϊόντα. Ο κ. Γκιζελής έχει κρατήσει όλη του την παραγωγή εδώ και απασχολεί περίπου 100 άτομα προσωπικό στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στο Σχηματάρι, εκ των οποίων αρκετοί είναι πτυχιούχοι ανώτερης εκπαίδευσης.
Σαράντα πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Gizelis μπορεί να καυχιέται ότι είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις βαριάς βιομηχανίας στην Ελλάδα. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια δύσκολη εποχή σαν αυτή που περνάμε όλοι μας. Ωστόσο ο κ. Γκιζελής δεν είναι αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον: «Την Ελλάδα δεν μπορούμε να τη βγάλουμε από την κρίση οι επιχειρηματίες. Εμείς είμαστε μια διμοιρία στον πόλεμο και προχωράμε αυτόνομοι. Δεν ελπίζουμε σε κανένα κράτος να μας στηρίξει. Ο πόλεμος θα λήξει μόνο όταν το αποφασίσουν οι μεγάλες ξένες δυνάμεις», λέει.
newsbomb.gr via http://www.inout.gr
Πηγή: Καλά Νέα
Σύνδεσμος στην Πηγή...

Ο Πάπας, η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός του Καναδά καταδικάστηκαν σε είκοσι πέντε χρόνια φυλάκιση για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…


Τελική ετυμηγορία εκδόθηκε στην πρώτη δίκη κοινού δικαίου ενάντια στο Βατικανό και στον Καναδά για γενοκτονία!
Ο Πάπας, η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και καταδικάστηκαν σε είκοσι πέντε χρόνια φυλακή.
Το Δικαστήριο ΔΙΕΤΑΞΕ να παραδοθούν μέχρι τις 4 Μαρτίου αλλιώς θα συλληφθούν....
Βρυξέλλες
Ο Πάπας Βενέδικτος θα πάει στη φυλακή για είκοσι πέντε χρόνια για το ρόλο του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με ταυτόχρονη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Βατικανού, σύμφωνα με την ιστορική ετυμηγορία  χθες (25/2/13) από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Το εδρεύον στις Βρυξέλλες Δικαστήριο μέσω των ενόρκων του πολίτη εξέδωσε ομόφωνη καταδικαστική απόφαση   και διέταξε τη σύλληψη των τριάντα πολιτών που είναι  κατηγορούμενοι για τη δίκη που αρχίζει στις 4 του Μάρτη σε μια δικαστική απόφαση που κοινοποιήθηκε σήμερα.

 Η ετυμηγορία αναφέρει τα παρακάτω,
Εμείς,οι ένορκοι  διαπιστώσαμε ότι οι κατηγορούμενοι σε αυτή την περίπτωση είναι ένοχοι των δύο κατηγορητηρίων ..1)για τη διάπραξη ή υποβοήθηση και συνέργεια για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, και 2) είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης εγκληματικής συνωμοσίας"
Η κριτική επιτροπή αποφάνθηκε ότι κάθε Κατηγορούμενος καταδικάζεται υποχρεωτικά σε είκοσι πέντε χρόνια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή,με ταυτόχρονη κατάσχεση των προσωπικών περιουσιακών τους στοιχείων!!
Το Δικαστήριο έκρινε, με την υπ αριθμόν  διαταγή  022513-001, ότι
"Οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να παραδοθούν οικειοθελώς στους Αξιωματικούς και εκπρόσωπους της Ειρήνης που έχουν εξουσιοδοτηθεί  από το Πρωτοδικείο, αφού κρίθηκαν ένοχοι.
"Οι κατηγορούμενοι έχουν επτά ημέρες από την έκδοση της παρούσας απόφασης, μέχρι 4, Μαρτίου 2103, για να συμμορφωθούν. Μετά από τις 4 Μάρτη 2013,  διεθνές ένταλμα σύλληψης θα εκδοθεί εις βάρος αυτών των κατηγορουμένων».
Στους ένοχους περιλαμβάνονται οι Elizabeth Windsor, Βασίλισσα της Αγγλίας, Στίβεν Χάρπερ, πρωθυπουργός του Καναδά, και οι επικεφαλείς αξιωματικοί  της Καθολικής, Αγγλικανικής και Ηνωμένης Εκκλησίας του Καναδά. (Ένα πλήρες αντίγραφο της ετυμηγορίας, η δικαστική απόφαση και μια λίστα των κατηγορουμένων στο παρακάτω βίντεο).
 
 
Η καταδικαστική απόφαση εκδόθηκε σχεδόν μετά από  ένα μήνα  διαβουλεύσεων περισσότερων από τριάντα ορκισμένων ενόρκων του Πολίτη και μέσα από 150 εκθέματα (αποδεικτικά στοιχεία)  που έκαναν γνωστά οι εισαγγελείς του Δικαστηρίου.

Αυτά τα εκθέματα αποτελούν αδιάψευστη απόδειξη μίας τεράστιας εγκληματικής συνωμοσίας από τα όργανα των κατηγορουμένων για τη διάπραξη γενοκτονίας για γενιές παιδιών στα λεγόμενα ινδικά κατοικημένα σχολεία σε ολόκληρο τον Καναδά.

Κανένας από τους κατηγορουμένους δεν  αμφισβήτησαν ή αμφισβητεί την δημόσια Κλήτευση που τους έχει χορηγηθεί από  τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ούτε αρνήθηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους, ή προσέφεραν ανταπόδειξη στο Δικαστήριο.

"Η Σιωπή τους μου είπε πολλά. Γιατί αθώοι άνθρωποι δεν υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια τους όταν κατηγορούνται για τέτοια φρικτά πράγματα;" σχολίασε ένας ένορκος, από την Αγγλία.

«Αυτά τα εγκλήματα που απευθύνονται σε παιδιά,  ήταν ένα ψυχρό και υπολογισμένο σχέδιο με σκοπό την εξάλειψη  Ινδών που δεν ήταν χριστιανοί. Και οι κατηγορούμενοι σαφώς εξακολουθούν να καλύπτουν μέχρι και αυτή τη στιγμή αυτό το έγκλημα. Γι 'αυτό και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να δώσουμε ένα καλό μάθημα σε αυτή την βασιλεία του τρόμου και του σκότους που θεωρεί τον εαυτό της υπεράνω του νόμου.Αυτό πρέπει να σταματήσει διότι τα παιδιά εξακολουθούν να υποφέρουν από αυτό ".

Η απόφαση του Δικαστηρίου δηλώνει τον πλούτο και την περιουσία των εκκλησιών υπεύθυνους για την καναδική γενοκτονία που πρέπει να καταπέσει και τίθενται υπό δημόσια ιδιοκτησία, ως αποζημίωση για τις οικογένειες των περισσότερων από 50.000 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα οικιακά σχολεία.

Για την επιβολή της ποινής του, το Δικαστήριο δίνει την εξουσία σε πολίτες στον Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αγγλίας, της Ιταλίας και μιας ντουζίνας άλλων εθνών να ενεργήσουν ως νομικοί παράγοντες του οπλισμένοι με εντάλματα, και ειρηνικά να καταλάβουν και να κατάσχουν τις περιουσίες της Ρωμαιοκαθολικης, Αγγλικανικής και της Ηνωμένης Εκκλησίας του Καναδά, οι οποίες είναι οι κυριότεροι παράγοντες για τους θανάτους αυτών των παιδιών.

"Αυτή η απόφαση δίνει  νομική βάση και τ νομιμότητα στις καταλήψεις εκκλησιών που έχουν ήδη ξεκινήσει από τα θύματα βασανιστηρίων από τις εκκλησίες σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο Kevin Annett, ο επικεφαλής σύμβουλος στο Γραφείο του Εισαγγελέα, ο οποίος παρουσίασε την περίπτωση της στον κόσμο. (Βλ. www.itccs.org, δημοσιεύσεις 6 Νοεμβρίου και 30ης Ιανουαρίου )

«Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου κάνει σαφέςς ότι αυτοί οι εγκληματικοί εκκλησιαστικοί φορείς είναι νομικά και πρακτικά ένοχοι, και ο κλεμμένος  πλούτος τους θα πρέπει να ανακτηθεί από το λαό. Η Δικαιοσύνη επιτέλους έχει αρχίσει να κάνει το έργο της. Οι νεκροί μπορούν να ξεκουραστούν τώρα πιο εύκολα."

Οι αξιωματικοί του Δικαστήριου θα παραδώσουν την παραγγελία σε όλους τους κατηγορούμενους αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων του πρωθυπουργού του Καναδά, την Βασίλισσα της Αγγλίας και τον Γιόζεφ Ράτσινγκερ, ο συνταξιοδοτημένος Πάπας Βενέδικτος  αποφεύγει τη σύλληψη στο Βατικανό μετά την ξαφνική του απόφαση να παραιτηθεί πριν από δύο εβδομάδες.

Οι Συλλήψεις των πολιτών αυτών και των άλλων κατηγορουμένων θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου, εάν δεν παραδώσουν εαυτούς και  περιουσιακά τους στοιχεία, σύμφωνα με το διάταγμα του Δικαστηρίου.

Οι δράσεις αυτές θα κινηματογραφηθούν και θα δημοσιευθούν σ εδώ την επόμενη εβδομάδα, μαζί με την περαιτέρω ενημέρωση από το Δικαστήριο και τους εκπρόσωπους του Πολίτη.

Issued by the Central Office,
The International Tribunal into Crimes of Church and State
25 February, 2013
Brussels



















http://itccs.org/2013/02/25/guilty/


Από ascensionwithearth
Απόδοση Κειμένου dorieas
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3045.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ".


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑΑρτέμης Σώρρας.jpg
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ (Τ-bills )ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΑΞΙΑΣ 600ΔΙΣ U.S. $ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ
ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ
(100ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% λόγω μνημονίου 
και στη συνέχεια ΑΤΟΚΟ!)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ
(στην περίπτωση που θα είχε μία πιό συμφέρουσα προσφορά)!

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ
ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ 'η ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ...
ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,,,, "ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΡΧΕΙΑ,
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_26.html

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ CENTER WEB TV με τον Θ. Κολυβά


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ CENTER WEB TV με τον Θανάση Κολυβά 












http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

"Μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής: Αποσύρουν άρον-άρον τους αλλοδαπούς από τις Στρατιωτικές Σχολές"

Άκρως αποτελεσματικός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος του Λαϊκού Συνδέσμου: 21/2 επανέφερε το θέμα με σχετική ερώτηση η Χρυσή Αυγή - 22/2 κατετέθη η τροπολογία της ΝΔ!
Την υπόθεση έφερε στη βουλή ο...
Συναγωνιστής βουλευτής και Αντισυνταγματάρχης (ε.α.) των Ειδικών Δυνάμεων Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής σέρνεται πίσω από την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αυτήν την φορά για το μείζον ζήτημα του γένους ως προϋπόθεση για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Να τονίσουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα με ερώτηση του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου από τις 18 Ιουλίου και με νέα ερώτηση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που πρόκειται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος, αλλά έχουν απλώς την ελληνική ιθαγένεια.

Το εν λόγω ζήτημα είχε επισημάνει με εκτενές άρθρο και η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 13 Φεβρουαρίου. Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να αναδείξουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής και ακόμα μία υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ακολουθεί πια ολοφάνερα την πολιτική μας ατζέντα στην μάταια προσπάθεια να περιορίσει τις διαρροές ψηφοφόρων προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6547.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters