Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

BOMBA! ΜΙΣΘΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 5 ΔΙΣ. (!!!) ΤΗΝ BLACKWATER ΓΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 35.000 ΣΤΡΑΤΟ;;;;;;;;;;

ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ!
ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΘΕΣ
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


Το επίσημο video:

 

Ελπίζουμε να σας άρεσει και να το προωθήσετε...
Για να κατεβάσετε το βιβλίο θα πρέπει να περιμένετε 60 δευτερόλεπτα είναι σε μορφή zip
O συγγραφέας λέει πως σύμφωνα με κάποια άτομα που δούλεψαν εκεί του μόνον το 1% απ΄όσα συμβαίνουν γράφτηκαν μέσα στο βιβλίο)
Από που να αρχίσουμε;
Η Blackwater ιδρύθηκε το........
1997 απο τον Erik Prince και τον Al Clark με την ονομασία Blackwater Worldwide αφού εγκατέλειψε το ναυτικό το 1996 και την έχτισε με λίγα άτομα που ήταν συνάδερφοι απο τα κομάντο!!!
Ο Prince είναι απο το Mich της Ολλανδίας κι έφτιαξε την εταιρία του απο χρήματα που κληρονόμησε απο την οικογένειά του.
Την πρώτη του δουλειά την πήρε το 2001 μετά απο "τρομοκρατική" επίθεση σε πλοίο των ΗΠΑ,μέχρι τότε είχαν μερικές εγκαταστάσεις τις οποίες τις χρησιμοποιούσαν μόνον για εκπαίδευση.
Μέχρι σήμερα πήρε στο σύνολο πάνω απο 1.000.000.000 δολάρια απο συμβόλαια με τις ΗΠΑ!!!
Άρχισε να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας μετά το 2004 όπου σκοτώθηκαν μερικά άτομα της Blackwater μετά απο επίθεση που δέχτηκαν στην Φαλουτζα και βρέθηκαν τα σώματά τους κρεμασμένα απο μια γέφυρα...
Ο Prince σπάνια θα βγεί φωτογραφία χωρίς να έχει το χέρι του να τον κρύβει,καθώς και οι συνάδερφοι του δεν δίνουν πληροφορίες επειδή του είναι πολύ πιστοί...
Έχει δώσει πάνω απο 200.000 δολάρια στο κόμμα των ρεπουμπλικάνων
Τις εγκαταστασεις του θα τις βρειτε στο Google maps:Εδω
Όποτε είχε προβλήματα με σοβαρές υποθέσεις σε δικαστήρια, άλλαζε ονόματα: Blackwater USA / Xe Services LLC / και πρόσφατα σε Academi.


Όποιο όνομα και να πήρε ή θα πάρει στο μέλλον δεν παύει να είναι μια ομάδα μισθοφόρων οι οποίοι ασχολούνται με προστασία , πορνεία, εκβιασμούς, δολοφονίες, απαγωγές, επιβολή της τάξης σε άναρχα καθεστώτα , βιασμούς, δεν ακολουθούν κανένα δικαιο.


Χαρακτηριστικό είναι σε ένα απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω να λέει ο ιδρυτής της, ο Erik Prince σε μια συγκέντρωση στην πόλη που γεννήθηκε οτι "αφού οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί δεν ξέρουν που πέφτει η Γενεύη άρα δεν υπάρχει λόγος να ξέρουν και τα διακαιώματα τους."
Για όσους θέλουν να "πιάσουν" δουλειά εκεί υπάρχουν και οι οδηγίες!!!
Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Blackwater το 2007 για τα μεροκάματα των υπαλλήλων της(πράγμα πολύ σπάνιο), τα ποσά ήταν εξωφρενικά υψηλά για τους υπαλλήλους της που είναι σε εμπόλεμη ζώνη: $1,075 την ημέρα για τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, $945 για μεσαία στελέχη , και 815 δολάρια την ημέρα για τις οπλίτες.
Βέβαια αυτές είναι οι τιμές που χρεώνει η εταιρία στους πελάτες της την ημέρα, και μέσα σε αυτά τα ποσά είναι όλα τα λειτουργικά έξοδα για τις επιχειρήσεις σε εμπόλεμες ζώνες... Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι "ένας άγαμος λοχίας παίρνει αμοιβή στο Ιράκ περίπου $ 83 έως $ 85 την ημέρα και απαλλαγή από τους φόρους στις ΗΠΑ. Ένας παντρεμένος με παιδιά λοχίας κάνει περίπου διπλάσιο από αυτό, 170 δολάρια την ημέρα.".
Μέσα στα ποσά που χρεώνει υπάρχουν εκτός απο τους οπλίτες και άλλες κατηγορίες ανθρώπων που στελεχώνουν την Blackwater πχ: λογιστές, αναλυτές πολεμικών επιχειρήσεων,
οδηγούς οχημάτων,μάγειρες,γιατρούς,δικηγόρους κλπ!!!
Αυτή την στιγμή ο Erik Prince δίνει τον μήνα 2.000.000 δολάρια μόνον για δικηγόρους στα δικαστήρια για να τον εκπροσωπούν και να τον βγάζουν "λάδι"-όσο μπορούν βέβαια-.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξέρετε ότι ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράζουν όλα τα όπλα τους επειδή μπορούν να τα κλέβουν κιόλας.
Έχει φτιάξει δικα της πολεμικά οχήματα... πχ το Grizzly APC
Το πρώτο συμβόλαιο της με τις ΗΠΑ το έκανε στις 12 Οκτωβρίου του 2000
Μόνον στην Βαγδάτη έχουν 15.000 μισθοφόρους!!! Δεν ανήκουν στον στρατό της Αμερικής αλλά ενεργούν υπέρ αυτής...


Δεν υπολογίζουν φανάρια δεν τους νοιάζει άμα σκοτώσουν πεζούς με τα αυτοκίνητά τους, δεν τους νοιάζει τίποτα επειδή απλά ΔΕΝ έχουν κανένα πολιτικό κόστος, αλλά ταυτόχρονα τους παρέχεται ασυλία στα ξένα κράτη!!! Οπότε όλα αυτά τα στοιχειά τους κάνουν να βγάζουν τον χειρότερό εαυτό τους απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί απλά να πάνε να περάσουν τον δρόμο απέναντι και να έχουν την κακή τύχη να πέσουν στις ρόδες των οχημάτων τους ή απλά να δουν ένα πολιτικό ελικόπτερο και να αρχίσουν να το πυροβολούν επειδή έτσι θέλουν...

 
 
Έχουν γίνει πολλές δίκες στην Αμερική που καταδίκασαν την blackwater αλλά καταδικάζοντας μόνον μερικά άτομα δεν πάει να πει ότι θα αλλάξει η πολιτική της εταιρίας...

http://www.voanews.com/content/blackwater-contractors-convicted-of-manslaughter-117853473/168584.html
Έχουν εκδιωχθεί απο το Ιράκ κακήν κακώς
Κατά καιρούς έχουν σκοτωθεί αρκετοί στρατιώτες της Blackwater και οι συγγενείς των θυμάτων έχουν κάνει μηνύσεις στην εταιρία που τους εξέθεσε σε κινδύνους επειδή έκαναν το κομμάτι τους και πετούσαν σε χαμηλό ύψος με αποτέλεσμα να πέσει πχ ενα ελικόπτερο, αλλά αυτο που είναι ακόμα πιο εξωφρενικό είναι το γεγονός οτι ζήτησε η εταιρία να εφαρμοστεί ο "νόμος της Σαρία" στις ΗΠΑ ώστε να μην μπορούν να κατηγορηθούν οι οπλίτες!!!
Δειτε το video:


Κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι εταιριες που συνδέονται στενά με την Blackwater ειναι η υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ , ξένες κυβερνήσεις πχ Πακισταν Αφγανισταν Ιρακ, καθώς και πολλές πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Monsanto, η Chevron, η Walt Disney Company,
Royal Caribbean Cruise Lines και τραπεζικών κολοσσών Deutsche Bank και Barclays,
σύμφωνα με τα έγγραφα που λαμβάνονται από το έθνος.

Συμβολαιο 100.000.000 απο την CIA για την Blackwater tapes exposed
http://www.liveleak.com/view?i=60e_1277678473
http://www.liveleak.com/view?i=f3e_1273916444
Με τις ΗΠΑ έχουν πάρει συμβόλαια άνω των 600.000.000 δολαρίων!!!

Η κρυφή ηχογράφηση του Erik Prince στην "κουβέντα" που είχε με συμπατριώτες του... καθώς επίσης αναφέρει οτι πήραν συμβόλαια και με τον τυφώνα "κατρίνα" και δεύτερη πηγή απο τους Times και τριτη πηγή απο το Democracy Now βιντεο!!!


Russia today απαγωγή Γερμανού πολίτη ΜΕΣΑ απο την Γερμανία με εντολή CIA καθώς και Ιταλού μέσα απο την Ιταλία παλι με εντολή παλι της CIA:video


Εκτός απο το να "ψωνίζουν" δικαστές , ψωνίζουν και ενόρκους:video


Αδιακρίτως βολές κατα πάντων ενώ περνάει λεωφορείο ή πυροβολεί το λεωφορείο...βίντεο



12 άτομα της Blackwater σκοτώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες(και στο σύνολο περίπου 30 μέχρι τόσους βρήκα) στο Ιρακ αναμεσα τους και καποιος Σκοτ ο οποίος έπαιρνε αν ακούσετε το βίντεο 600 δολάρια την ημέρα και αφού τον έπιασαν τον σκότωσαν και τον έκαψαν οι Ιρακινοί μετά απ΄όσο τράβηξαν τώρα η μητέρα του λέει "μα τι έκανε το παιδί μου πήγε να τους βοηθήσει και να τους ελευθερώσει..."
Πανω απο 20.000 ειναι μόνον στο ΙΡΑΚ οι οπλίτες της Blackwater δείτε το βίντεο:

 
Κυρα μου καλά του έκαναν!!! Η μητέρα του έκανε μήνυση την εταιρία επειδή λέει πως η εταιρία δεν τους έδινε θωρακισμένα αυτοκίνητα λόγο απληστίας...Δεν μου λες κυρα μου 600 δολάρια την ΩΡΑ σε ποια δουλειά θα τα έβγαζε ο γιόκας σου στην Αμερική??? Ποιος είναι ο άπληστος???

Η CIA παραδέχτηκε οτι κάποιες βομβιστικές επιθέσεις τις έκαναν άτομα την Blackwater:
1 πηγή /2 πηγή / 3 πηγή /4 πηγή Αμερικάνικες πηγες: 1 πηγή / 2 πηγή

Μέχρι πρόσφατα είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν υποστήριξη απο την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ... Τι δεν καταλαβαίνεις??? Οτι έκανε η ΨIA το κάνει τώρα και η Blackwater!!!
Έχουμε πολλά ακόμα για δημοσίευση αλλά αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίσετε σαν αρχή.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όχι μόνον ΔΕΝ θα φέρουν εδώ την Blackwater αλλά ούτε καν το συζητούν επειδή αυτή η εταιρία ειδικεύεται όπως προανέφερα και στο να δημιουργεί θέματα ώστε να είναι χρήσιμη για την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος...
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...


 http://www.oparlapipas.com/2013/03/binteo-blackwaterxeacademycia.html#ixzz2MeyazHql
kerberos-hellas

Κείμενο ΣΟΚ Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;


Ο “φίλος” μου ο Ρομά, πολύ φυσικά και με κανένα δισταγμό (σαν να μου έλεγε για τον καιρό) απάντησε στην ερώτησή μου: “-Ναι, είναι ναρκωμένα… με ηρωίνη ή βότκα” …

Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της
βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.
Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το ποτηράκι, όπου οι περαστικοί προσφέρουν τον οβολόν τους. Στα χέρια της γυναίκας, κοιμάται ένα δίχρονο παιδάκι. Του φοράει ένα βρώμικο καπέλο και εξίσου βρώμικα ρούχα.
Οι περισσότεροι περαστικοί, συγκινημένοι από το θέαμα προσφέρουν αβίαστα και το τελευταίο κέρμα από το πορτοφόλι τους, ξορκίζοντας με ανακούφιση την ενοχή της δικής τους ευδαιμονίας…
Καθημερινά, επί ένα μήνα, προσπερνούσα τη ζητιάνα, χωρίς βεβαίως να της δίνω χρήματα, γνωρίζοντας καλά ότι είναι “υπάλληλος” μιας καλοστημένης επιχείρησης απάτης, με διαχειριστή τον τοπικό ζητιανομαφιόζο, πιθανό ιδιοκτήτη βίλας και πολυτελούς αυτοκινήτου. Σε αυτόν θα καταλήξει η είσπραξη της ημέρας της ζητιάνας… Όχι ότι κι αυτή δεν κερδίζει τίποτα φυσικά… ένα μπουκάλι βότκα κι ένα σουβλάκι στο τέλος της ημέρας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται…
Αφού λοιπόν την προσπερνούσα αδιάφορα επί ένα μήνα, ξαφνικά το συνειδητοποίησα… Στέκομαι μπροστά της κοιτάζοντας αυτό το μωρό και συνειδητοποιώντας ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ένα δίχρονο μωρό, από το πρωί μέχρι το βράδυ “κοιμάται” συνεχώς στην αγκαλιά της “μαμάς” του, χωρίς να κλαίει, να γκρινιάζει, να μουρμουρίζει, να σαλεύει καν!

Όποιος από εμάς έχει παιδιά, ξέρει καλά… ένα μωρό σε αυτήν την ηλικία με δυκολία κοιμάται ακόμα και τη νύχτα, πόσο μάλλον ολόκληρη την ημέρα συνεχώς!
Το συγκεκριμένο μωρό της ζητιάνας, για ένα συνεχόμενο μήνα, δεν το είδα ποτέ ξύπνιο… Κοιτούσα μια αυτό, μια εκείνη, και οι υποψίες μου όλο και φούντωναν. Στο τέλος, δείχνοντας το μωρό, τη ρώτησα:”-Γιατί κοιμάται συνέχεια;”
Εκείνη, με αγνόησε, προσποιούμενη ότι δεν με άκουσε. Επανέλαβα την ερώτηση. Σήκωσε το βλέμμα της, φανερά ενοχλημένη, και με απόμακρο ύφος μουρμούρισε μια βρισιά μέσα από τα χείλια της.
Ξαναρώτησα με απόγνωση: “-Γιατί κοιμάται συνέχεια;!” … Πίσω μου, κάποιος με έπιασε από τον ώμο. Ένας ηλικιωμένος κύριος, ενοχλημένος από την “απάνθρωπη” συμπεριφορά μου, με επέπληξε: “Γιατί την ενοχλείς; Δεν την αφήνεις ήσυχη στην δυστυχία της;” … και απομακρύνθηκε αφού πέταξε μερικά νομίσματα στο ποτηράκι της ζητιάνας, ικανοποιημένος σίγουρα για την καλή του πράξη της ημέρας. Εκείνη, σαν “καλή χριστιανή”, τον ευχαρίστησε αρχίζοντας να σταυροκοπιέται με μανία.
Την επόμενη μέρα ήρθα σε επικοινωνία με έναν παλιό γνωστό. Έναν ρουμανικής καταγωγής αστείο ανθρωπάκο, με μικρά κατάμαυρα μάτια.
Η μόρφωσή του περιορίστηκε στις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου, αυτό δεν τον εμποδίζει όμως να κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα και να είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας έπαυλης με -ποιός ξέρει πόσα- δωμάτια και μπαλκόνια. Αυτός ο “φίλος” με κατατόπισε επαρκώς γι αυτήν την μπίζνα:
Πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, παρά το φαινομενικά πρόχειρο και αυθόρμητο σκηνικό της. Τα παιδιά που χρησιμοποιούν, είτε τα έχουν ενοικιάσει από οικογένειες αλκοολικών, ή απλώς τα έχουν κλέψει. Έπρεπε όμως να μάθω και γιατί κοιμούνται συνέχεια…
Ο “φίλος” μου ο Ρομά, πολύ φυσικά και με κανένα δισταγμό (σαν να μου έλεγε για τον καιρό) απάντησε στην ερώτησή μου: “-Ναι, είναι ναρκωμένα… με ηρωίνη ή βότκα” …
Έμεινα αποσβολωμένος… “-Ποιά είναι ναρκωμένα με ηρωίνη ή βότκα;!” “-Τα παιδιά ντε, για να μην έχουν φασαρίες. Θα πρέπει να μένουν καθηλωμένα με μια άγνωστη γυναίκα όλη μέρα, φαντάζεσαι πόσο θα γκρίνιαζαν;”
Αυτό κάνουν. Για να διατηρούν το παιδί “ήρεμο” και κοιμισμένο όλη μέρα, το ναρκώνουν με αλκοόλ ή ναρκωτικά. Φυσικά, ο παιδικός παρθένος οργανισμός δεν το αντέχει και τα παιδιά αυτά πεθαίνουν. Συχνά κιόλας, το παιδάκι ξεψυχά στην αγκαλιά της ζητιάνας, κατά τη διάρκεια της “εργασίας” της…
Και η υποτιθέμενη “μάνα” είναι αναγκασμένη να κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό παιδάκι μέχρι το βράδυ που θα τελειώσει η “βάρδιά” της. Συμβαίνει σ’ αυτή τη “δουλειά” … Και οι περαστικοί θα την υποστηρίζουν ρίχνοντας την ελεημοσύνη τους στο ποτηράκι της, πιστεύοντας ότι κάνουν την καλή πράξη της ημέρας.
Την επόμενη μέρα ξαναπέρασα από το ίδιο σημείο, με τη δημοσιογραφική μου ταυτότητα, έτοιμος για σοβαρή επέμβαση. Η ζητιάνα καθόταν πάλι στο ίδιο σημείο, κρατώντας πάλι ένα παιδί. Ένα διαφορετικό από το χθεσινό παιδί. Άρχισα να της κάνω ερωτήσεις: πού είναι το χθεσινό παιδί, αν έχει χαρτιά για το παιδί…
Κι ενώ εκείνη με αγνοούσε συστηματικά, οι υπόλοιποι περαστικοί αντίθετα, με κατηγορούσαν ότι επιτίθεμαι σε μια κακόμοιρη ζητιάνα μάνα χωρίς λόγο, και με απομάκρυναν με περιφρόνηση. Δεν είχα άλλη λύση από το να απευθυνθώ στην αστυνομία. Όταν όμως η αστυνομία εμφανίστηκε, η ζητιάνα με το παιδί είχε εξαφανιστεί… Αισθάνθηκα σαν να παλεύω με ανεμόμυλους.
Την επόμενη φορά που θα δείτε ζητιάνα με παιδί, σκεφτείτε καλά πριν “βοηθήσετε” με τον οβολό σας. Μην κοιτάξετε το παιδάκι με τρυφερότητα, να το κοιτάξετε με τρόμο. Πρόκειται για ένα κακοποιημένο δυστυχισμένο πλάσμα, υποχείριο αδίστακτων κακοποιών. Με το να δώσετε χρήματα σε αυτήν που το εκμεταλλεύεται, διαιωνίζετε την αλυσίδα αυτής της “μπίζνας” και συμβάλλετε ενεργά στο φόνο ενός ακόμη παιδιού.
Όπως κάθε επιχείρηση που κλείνει όταν δεν έχει πια πελάτες, έτσι κι αυτή θα εξέλειπε, αν δεν υπήρχε κόσμος που να ανταποκρίνεται, αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη “πελατεία” της. Η εξάλειψη τέτοιου είδους “επιχειρήσεων” σημαίνει ότι λιγότερα παιδιά θα κλαπούν και θα δολοφονηθούν από χορήγηση ναρκωτικών και αλκοόλ.
Τώρα πια γνωρίζετε γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνέχεια. Η επιλογή είναι δική σας.
limnosfm100
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_2099.html

Γεμάτο το Ιόνιο από φυσαλίδες που κρύβουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Τις μεγάλες ποσότητες μεθανίου που αναβλύζουν από το βυθό της θάλασσας στο Κατάκολο εξέτασαν για πρώτη φορά Έλληνες επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Το ότι οι ποσότητες του μεθανίου που διαρρέουν από ρωγμές του βυθού είναι από τους μεγαλύτερους καταγεγραμένους στην Ευρώπη, κάνει τους επιστήμονες να...
συμπεραίνουν πως βαθύτερα υπάρχει ταμιευτήρας υδρογονανθράκων.

Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Γ. Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει στα ΝΕΑ:
''Οι φυσαλίδες των αερίων που διαφεύγουν από τον πυθμένα της θάλασσας, και τα οποία αποτελούνται από μεθάνιο κατά 80%-90% και από υδρόθειο σε μικρότερο ποσοστό, αποτελούν ένα μπουκάλι με μήνυμα από τον ταμιευτήρα υδρογονανθράκων που βρίσκεται πολύ βαθύτερα.
Καταφέραμε με τη βοήθεια δυτών, να εγκλωβίσουμε φυσαλίδες μεθανίου, και να τις εξετάσουμε στο εργαστήριο του πανεπιστημίου. Ορισμένες από αυτές ήταν αρκετά μεγάλες και είχαν διάμετρο μέχρι 20 εκατοστά.Όλες οι αναλύσεις που κάναμε έδειξαν ότι πρόκειται για αέρια θερμογενούς προέλευσης που υποδηλώνουν ως πηγή τους κοιτάσματα υδρογονανθράκων''.

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι επίσης το ότι οι επιστήμονες εντόπισαν στη θαλάσσια περιοχή που μελέτησαν, 2.700 σημεία διαρροής αερίων ενώ είναι σίγουροι πως υπάρχουν και άλλα πιο ανοιχτά στη θάλασσα.Μόνο από τα συγκεκριμένα σημεία που ερεύνησαν εκλύονται από 125 εως 200 τόνοι μεθανίου.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8205.html

Chemtrails για άπιστους! Σοκαριστικά Βίντεo

Με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία συντάγματος στις 9 Μαρτίου 2013, θα θέλαμε να προβάλουμε μερικές σκηνές που έχουν καταγραφεί από αεροψεκασμούς.
Αν μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις τα παρακάτω βίντεο απλά τα λένε όλα. Μην εθελοτυφλείτε μπροστά σε ένα πραγματικό γεγονός. Μη σας φαίνονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα!
Και κάτι που θα πρέπει να σας προβληματίσει επιπλέον. Όσοι "ψάχνονται" με το θέμα θα έχουν διαπιστώσει πως τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα από τα αποκαλυπτικά βίντεο που υπάρχουν κατεβαίνουν από το youtube.
Δείτε τα βίντεο και διαδώστε τα πριν εξαφανιστούν....




psekasmata
http://www.apocalypsejohn.com/2013/03/chemtrails.html

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΡΙΟ (5/3/2013 ΚΑΙ Ωρα:22.00-24.00) ΣΤΟ aktinaradio.fm ΚΕΡΚΥΡΑΣ!

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ''...
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/3/13 ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00-24:00 ΣΤΟΝ AKTINA RADIO 104,7 FM

Aktina Radio 104,7 | Corfu | Greece www.aktinaradio.fm

http://www.aktinaradio.fm/
http://tunein.com/radio/Aktina-Radio-1047-s87059/
https://www.facebook.com/aktina.corfu?ref=ts&fref=ts

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/ayrio-5-3-2013-kai-w-22-00-24-00-o-artemhs-swrras-sto-aktinaradi.html

END.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 4-3-13

Ο ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ (Α' ΜΕΡΟΣ)
 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!! ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 

ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑRTFM RADIO ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/2013-end-akoyste-ton-artemh-swrra-sth-shmerinh-synentefxh-4-3-13.html

END.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...4/3/2013


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΘΕΑΤΟΝ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝD MANOΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ


http://kiwi6.com/file/ku4dn1bquz 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/2013-end-akoyste-ton-manwlh-lamprakh-sth-shmerinh-synentefxh-4-3.html 

Σας Φτύνουν Και ΄Σεις Νομίζετε Πως ... Ψιχαλίζει.

Προς "κατέχοντες αξίωμα" στην τρικομματική μνημονιακή Συγκυβέρνηση, ενταύθα.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 
"Κυρίες και κύριοι."Ασφαλώς θα είστε ικανοποιημένοι με την αθυμία, την απραξία και την ήπια κατάσταση που επικρατεί μέχρι αυτή τη στιγμή στους Έλληνες πολίτες. 

Θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που δεν συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις. 
Που δεν διαμαρτύρονται εμπράκτως.
Που δεν έχει γίνει...
γενικός ξεσηκωμός. 
Που μπορείτε και κυκλοφοράτε ανάμεσά τους (ακόμη και αν έχετε προσωπικές φρουρές). 
Που μπορείτε και ζείτε κατά γενική ομολογία μια ήρεμη ζωή, με τον αξιόλογο μισθό σας, με τις παροχές υγείας, με χωρίς προβληματισμούς για την επιβίωση και το μέλλον σας. 
Ίσως να θεωρείτε μειοψηφία μερικούς σαν και εμένα που διαμαρτυρομάστε. 

Ίσως πάλι να νομίζετε πως όλοι τρώμε το παραμύθι της απονομής δικαιοσύνης στους "επώνυμους" κλέφτες και καταχραστές.
Και λέω τους επώνυμους, γιατί τους ανώνυμους που εσείς θεωρείτε φοροφυγάδες και καταχραστές του Δημόσιου χρήματος (ΦΠΑ, Φόρους, κλπ), εγώ θεωρώ πως το σύστημά σας (πριν και μετά από εσάς) τους έκανε να φοροδιαφεύγουν. 

Ίσως, πάλι, να πιστεύετε πως τελικά μας έχετε πείσει πως βαδίζουμε σωστά.
Πως θα βγούμε από το αδιέξοδο.
Πως θα βρεθούμε στις αγορές.
Πως θα έρθει η περιβόητη ύφεση.

Ίσως να νομίζετε πως έχουμε πειστεί πως όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι μια ανθελληνική συνωμοσία. Εξάλλου έχουν βγει ήδη τα "παπαγαλάκια" σας και γράφουν και λεν΄ περι τούτου διάφορα...

Ίσως να πιστεύετε πως δεν καταλαβαίνουν αλλά και δεν νοιάζονται οι πολίτες για τον κάθε ανθέλληνα τυχάσπαρτο που λαθροχειρεί στην Ιστορία του Έθνους μας. 
Μπορεί να πιστεύετε πως η εθνική μας συνείδηση έχει έρθει σε "δεύτερη μοίρα". 

Ίσως να νομίζετε πως πάσχουμε από άννοια και δεν καταλαβαίνουμε τις δηλώσεις αναξιοπρέπειας, υποτέλειας και φόβου που κάνετε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της χώρας.


Ίσως να νομίζετε πως ψιχαλίζει όταν σας φτύνουν...


Εγώ πάντως ένα έχω να σας πω. 
Είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή. 
Αν εξακολουθήσετε να εφαρμόζετε τα μέτρα που ήδη έχουν ζητηθεί και ακόμη περισσότερο αυτά που θα ζητηθούν αύριο απο την Τρόικα, η έκρηξη της οργής των πολιτών είναι αναμφισβήτητο γεγονός. 

Το ποτάμι θα ξεχειλίσει. 
Και θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Πολύ περισσότερο βέβαια εσάς. 

"Ενός κακού μύρια έπονται".

Μετά το ψιχάλισμα (του φτυσίματος) θα έρθει η καταιγίδα... 
Όποιος από εσάς δεν το καταλαβαίνει, θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

http://www.epirus-ellas.gr/2013/03/blog-post_7286.html

ΟΜΙΛΙΑ Ε. ΜΠΕΞΗ ΞΕΝ. ''NOVOTEL'' 3-3-2013 βιντεο



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/omilia-e-mpexh-xen-novotel-3-3-2013.html

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Διατί κεκόμμεθα της καταγωγής του Αλέξη ή Axel Τσίπρα;

Γεωργαντζάς.jpgΉ μήπως μας κόπτει περισσότερο η καταγωγή του κόμματός του, του ΣυΡιζΑ, όπως επίσης και η καταγωγή του κάθε κόμματος, από το αριστερό ΚΚΕ μέχρι την δεξιά ΧΑ, της τόσο ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δεσποτικής και τυραννικής κομματοκρατίας, που με κάθε κόμμα της, αλλά και με όλα της τα κόμματα, συλλογικά κατακερματίζει και κατακομματιάζει το ελληνικό μας έθος και έθνος; Ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου πολιτεύματος που επεβλήθει στον ελληνικό μας κόσμο, πότε ακριβώς υπήρξε έστω και ένα κόμμα στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, που πραγματικά ενδιαφέρθηκε γιά το κοινό, συλλογικό συμφέρον, όπως και την συλλογική ευδαιμονία και την συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού;

Στην μεταμοντέρνα προσωρινότητα του ελληνικού μας κόσμου, τα πρώτα κόμματα της κομματοκρατίας επεβλήθησαν στον ελληνικό μας λαό ως δήθεν οι θεσμοί της 'δημοκρατίας', όχι όμως της των Αθηναίων αυθεντικής δημοκρατίας, αλλά εκείνης της δήθεν 'δημοκρατίας', που γεννήθηκε στην Aγγλία, μετά από την εκεί Ένδοξη Επανάσταση (Glorious Revolution) του 1688 [1, σ. 2]. Το κάθε ένα τα κόμματα αυτά πριμοδοτούνταν τότε, όπως ακριβώς και τώρα, όχι γιά τα συλλογικά συμφέροντα του ελληνικού μας κόσμου και λαού, αλλά από και γιά τα ξένα συμφέροντα των τριών Μεγάλων Δυνάμεων: της Aγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας, αντιστοίχως [2].

Διατί λοιπόν τοσούτως σφοδρά κέκοψαί μας η καταγωγή του Αλέξη ή Axel Τσίπρα;Πόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάλλον πικάντικες 'περιούσιες' λεπτομέρειες της καταγωγής του δήθεν 'ανατροπέα' Αλέξη ή Axel Τσίπρα [3];

Εσύ νομίζεις πως η παντελής έλλειψις μίας ελληνικής εθνικής συνειδήσεως του κάθε κομματανθρώπου πρέπει να συνδέεται άρρηκτα με την πιθανή καταγωγή του, ως ενός κατ' ισχυρισμόν γόνου του Χαζαρικού Χαγανάτου (http://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι), των αρχιερέων δηλαδή της διεθνούς και ντόπιας δογματικής της χρηματιστικής [4]; Είναι δηλαδή τόσο μεγίστης σημασίας το εάν πραγματικά κατάγεται ο Αλέξης ή Axel Τσίπρας από το Βουλγαρέλι, όπου κατοικούσαν μη Έλληνες Ρωμανιώτες, αλλά δεν σου αρκεί το ότι ηγείται ενός άρδην ανθελληνικού κόμματος της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο;

Δηλαδή εάν ο Αλέξης ή Axel Τσίπρας ήταν Κινέζος στην καταγωγή και στο θρησκευτικό του πρόσημο, τότε εσύ θα ένοιωθες άνετα με το να είσαι μία ή ένας οπαδός-κομματάνθρωπος του ΣυΡιζΑ, χωρίς να προδίδεις την δική σου ελληνική εθνική συνείδησι; Σε τι θα μπορούσε να είναι άραγε διαφορετικός ο Αλέξης ή Axel Τσίπρας από τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο του Αγγλικού κόμματος, τον σουλτάνο της φαυλοκρατίας Ιωάννη Κωλέττη του Γαλλικού κόμματος ή τον Ανδρέα Μεταξά του Ρωσικού κόμματος;

Όπως ακριβώς τότε, έτσι ακριβώς και τώρα, ο κάθε ηγέτης του κάθε κόμματος της κομματοκρατίας αγωνίζεται, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσον, γιά να επιβάλει την κυριαρχία μίας εκ των Μεγάλων Δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ακόμα και η μετάλλαξη του θρησκευτικού προσήμου, από την σαμανιστική λατρεία του Τένγκρι στον ιουδαϊσμό, γιά επίσης καθαρά πολιτικούς λόγους επεβλήθη από την άρχουσα τάξη του στο Χαζαρικό Χαγανάτο.

Παρομοίως, στον ελληνικό μας κόσμο, η ακουσία ή εκουσία επιβολή του θρησκευτικού προσήμου του χριστιανισμού έγινε ενώ ο ελληνικός μας κόσμος και πολιτισμός διατελούσε υπό την κατοχή της άρχουσας τάξης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εάν λοιπόν η μετάλλαξη του θρησκευτικού προσήμου είναι μία από τις πολλές επιπτώσεις της καταστάσεως ενός κόσμου και πολιτισμού, τότε διατί κεκόμμεθα της καταγωγής του Αλέξη ή Axel Τσίπρα;

Ενώ το ελληνικόν μας έθος και έθνος, όπως και η πατρίς επίσης μας καλούν, ας βάλουμε στην άκρη τις όποιες επιπτώσεις της καταστάσεως του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού. Διότι μόνον συλλογικά, μέσα από μία πραγματικά κυρίαρχο ελληνική 'πολιτική' κοινωνία, ενωμένοι σε μία ατσάλινη γροθιά, χωρίς τα ανθελληνικά κόμματα που μας κομματιάζουν, επιτέλους θα μπορέσουμε να καθυποτάξουμε την διεθνή και την ντόπια δογματική της χρηματιστικής, στην πραγματική οικονομία αγαθών και υπηρεσιών, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.

Μόνον έτσι θα αναπλάσσουμε εκ βάθρων την ελληνική μας πολιτεία, όχι απλά ως μία κοινωνία σε έναν κοινό τόπο, με σκοπό την ασφάλεια, την συμβίωση και την συντροφιά, αλλά ως μία αληθινά πολιτική κοινωνία, που συλλογικά αποβλέπει στην επιδίωξη υψηλών επιτευγμάτωνΜέσα δε από την σολώνειο ερμηνεία της ελευθερίας, που ορίζεται ως το ευθύνειν και το ελέγχειν αθροιστικά: προσωπικά, αλλά και συλλογικά στο κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, το Αιέν Αριστεύειν εν Ελευθερία είναι το κεντρικό πρόταγμα του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, το οποίον με στατική περιπλοκότητα και δυναμική πολυπλοκότητα υποβαστάζουν οι διαχρονικά αμετάβλητες, άφθαρτες ελληνικές μας αξίες: η Αισθητική, η Αλήθεια, η Αρετή και η Αφθονία!

Γιά την πιθανή καταγωγή του Αλέξη ή Axel Τσίπρα και γιά το κατ' ισχυρισμόν περιούσιο θρησκευτικό του πρόσημο θα μιλούμε τώρα; Μήπως τελικά είναι και τούτο μία ύπουλη προπαγάνδα εισοδισμού της κομματοκρατίας;

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] Acemolu K.D. και J.A. Robinson. 2009. Economic Origins of Dictatorship and Democracy. Cambridge University Press: Cambridge, UK.

[2Τα πρώτα κόμματα στην μεταμοντέρνα προσωρινότητα του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού

[3Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

[4Glenn Beck Exposes the Private Fed; Gets Fired by Fox:


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/n-gewrgantzas-diati-kek-mmetha-ths-katagwghs-toy-alexh-h-axel-ts.html

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ(ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ)




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Δολοφόνοι.H BAYER διαθέτει στην αγορά φάρμακα μολυσμένα με τον ιό του AIDS γνωρίζοντας το βέβαια. ΒΙΝΤΕΟ

Εσύ παίρνεις το φάρμακο για άλλη οχι τόσο σοβαρή αρρώστια και πεθαίνεις από aids.
Τρελό και όμως αληθινό.
Μας μολύνουν επίτηδες.(σχέδιο αποπληθυσμού)
Ούτε ασπιρίνη δεν παίρνω εγώ.



 
http://www.katohika.gr/2013/03/bayern-kikloforei-farmaka-gnorizontas-oti-einai-molismena-me-ton-io-tou-aids.html

ΕΠΙΣΗΜΗ AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! "Τρελή" άσκηση από την κρατική αμερικανική υπηρεσία FEMA για αντιμετώπιση ... UFO!

Μια πολύ περίεργη ανακοίνωση στο ιστολόγιο της περίφημης FEMA της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών (Federal Emergency Management Agency) των ΗΠΑ, δημιουργεί ερωτηματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί, αφού καλλιστα θα μπορούσε να είναι φάρσα ή να είναι σενάριο ταινίας θρίλερε, αλλά καρτά έναν τρόπο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αληθινή.
Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της η FEMA ανακοινώνει για την πραγματοποίηση άσκησης πολιτικής άμυνας έκτακτης ανάγκης στις 27 Απριλίου με κεντρικό σενάριο την συντριβή UFO και την ύπαρξη ζόμπι! (ZOMBIE UFO CRASH DISASTER FULL-SCALE EXERCISE)!
Όπως αναφέρεται υπάρχουν δύο σενάρια: ένα που αφορά μαζικές απώλειες και ένα ένα που αφορά διάσωση από ελικόπτερα. Στην άσκηση όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση θα συνδράμουν ακόμη δύο υπηρεσίες η CERT (Computer Emergency Readiness Team) η οποία ασχολείται με θέματα κυβερνοπολέμου και θα συνδράμει τα κέντρα εκτάκτων επιχειρήσε4ων EOC (Emergency Operations Center) όπου κριθεί απαραίτητο.
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου όπως αναφέρθηκε μεταξύ 9 με 17:00 στην πόλη Moscow της πολιτείας του Idaho. Συνολικά προβλέπονται να πάρουν μέρος σε αυτή 100 άτομα εθελοντές. Μάλιστα παρέχεται και e-mail srollins @latah.id. us για περισσότερες πληροφορίες!
Είναι άγνωστο εάν μια ομοσπονδιακή υπηρεσία κάνει πλάκα ή πραγματικά εννοεί ότι το αντικείμενο της άσκησης θα είναι συντριβή UFO και ύπαρξη ζόμπι, αλλά το κυριότερο ερώτημα είναι πως μπορεί να συνδυάζονται αυτά τα δύο γεγονότα.
Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της συγκεκριμένης ανάρτησης η σελίδα που ήταν ανοικτή για όλους τους χρήστες ξαφνικά έγινε συνδρομητικού περιεχόμενου και για να δει κάποιος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει εγγραφή.
Η ιστοσελίδα της FEMA όπως ήταν ανοικτη για τους χρήστες πριν κατέβει και γίνει συνδρομητικού περιεχομένου
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.katohika.gr/2013/03/askisi-fema-gia-antimetopisi-ufo_5.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Πολιτική” του τουρκικού κράτους η εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα!

Οι τουρκικές αρχές έστελναν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα – Τεράστια ερωτηματικά για τον ρόλο Ελλήνων πολιτών που τους “διευκολύνουν”. Εκτός από το μαυρο χρήμα του δουλεμπορίου, υπάρχει εμφανέστατο θέμα συνεργασίας ελληνόφωνων με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Απίστευτες αποκαλύψεις Τούρκου δουλέμπορου

Μια αλήθεια που πολλοί έλεγαν χαμηλόφωνα, ομολόγησε στην τουρκική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Zaman, Τούρκος δουλέμπορος.

Όπως αποκαλύπτει, το Λιμενικό Σώμα της γειτονικής χώρας έπαιρνε μίζες για να βοηθάει παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στην Ελλάδα, ένα γεγονός για το οποίο η ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από την τουρκική πλευρά. Η δράση αυτή του τουρκικού κράτους είναι εχθρική πράξη, γεγονός που καθιστά ανεύθυνη την οποιαδήποτε συζήτηση για “συνεργασία” με ένα κράτος που προβαίνει σε πληθος εχθροπραξιών. Εδώ όμως υπάρχει και το μείζον θέμα της ανθρωπιστικής τραγωδίας, όπου χιλιάδες (εκ των πραγματικών προσφύγων οι περισσότεροι), δολοφονούνται στο Αιγαίο από τους Τούρκους δουλέμπορους, την ίδια στιγμή που η “διεθνής κοινότητα” και κάποια ανδρείκελα τύπου Σόρος κλείνουν τα μάτια στην γενοκτονία! Τέτοιο “ενδιαφέρον” για τους μετανάστες…

Είναι γεγονός πάντως, πως πολλές φορές είχαν έρθει στην επιφάνεια σχέσεις αξιωματούχων με τους δουλεμπόρους, που αποδεικνύουν πως το δόγμα Οζάλ καλά κρατεί, ακόμα στην Τουρκά. Ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, το είχε δηλώσει ξεκάθαρα άλλωστε. “Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες – θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά”. Εν προκειμένω, χρησιμοποίησαν τους μετανάστες…

olympia
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2157.html

ΗΠΑ - Ναυτικό ερευνητικό εργαστήριο επιβεβαιώνει τη δυνατότητα του HAARP να χειρίζεται την ατμόσφαιρα

Brandon Turbeville, ακτιβιστής

Λίγα ερευνητικά προγράμματα της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει τόσες ερωτήσεις όσο και κερδοσκοπία, όπως το High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Από τη δυνατότητα του HAARP να διαταράξει τον έλεγχο των επικοινωνιών όσο και για την δυνατότητα του ελέγχου του καιρού και τη δημιουργία φυσικών καταστροφών, η πολυπλοκότητα του HAARP και ο βαθμός στον οποίο χρησιμοποιείται είναι αντικείμενο μεγάλης συζήτησης.

Ωστόσο, ενώ πολλοί μπορεί να κερδοσκοπούν πάνω ακριβώς στο ποια είναι τα καλά παιδιά που εργάζονται στους σταθμούς HAARP, το γεγονός είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανίκανη να παραδεχτεί ότι οι εγκαταστάσεις υπάρχουν και μάλιστα σε τοποθεσίες που αποτελούν κοινό μυστικό και που όλοι γνωρίζουν.

Ακόμη, ενώ η άρνηση θα μπορούσε να εξευμενίσει όσους δεν προτιμούν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα γεγονότα, η αλήθεια δεν συμβαδίζει με τις ευχές και τις επιθυμίες που εσκεμμένα αγνοούν.

Τα θέματα σχετικά με την ύπαρξη του HAARP και την ικανότητά του να παράγει αρκετά καταπληκτικά φαινόμενα τεκμηριώνονται σαφώς στην επιστημονική βιβλιογραφία, καθώς και από εκείνους που ανεξάρτητα έχουν ερευνήσει το πρόγραμμα για χρόνια.

Για παράδειγμα, η ερευνητική εργασία " Γεωμετρική διαμόρφωση: Μια πιο αποτελεσματική μέθοδος των κατευθυνόμενων ELF / VLF κυμάτων με συνεχή θέρμανση του HF της κατώτερης ιονόσφαιρας "που δημοσιεύθηκε στο Geophysical Research Letters, παραθέτοντας τρεις μεθόδους της γεωμετρικής διαμόρφωσης, όχι μόνο εξετάζει το γεγονός ότι το HAARP είναι σε θέση να παράγει και να εμβαπτίζει τις περιφέρειες της χώρας σε ELF / VLF κύματα, αλλά αποδεικνύει, αυτή τη στιγμή, ότι μπορεί και να το πράξει.

Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις που παρουσιάστηκαν από ανεξάρτητους ερευνητές , όπως αυτές στο Sincedutch οι οποίες, για κάποιο χρονικό διάστημα, περιέγραψαν το κύμα διαμόρφωσης HAARP χρησιμοποιώντας παρόμοια ορολογία , όπως τα δαχτυλίδια HAARP , τα βήματα σε μία σκάλα (Stairstep Patterns), και οι Κλιμακωτές πλατείες(Scalar Squares).

Πρόσφατα, ωστόσο, το Αμερικανικό Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο (NRL) πρόσθεσε περισσότερα στοιχεία για τους ισχυρισμούς ότι το HAARP μπορεί να επηρεάσει τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ερευνητές από το τμήμα Φυσικής Πλάσματος στις εγκαταστάσεις του HAARP στην Gakona, Αλάσκα, πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι μπορούν να παράγουν μια "διαρκή υψηλή πυκνότητα σύννεφου πλάσματος στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης."

Το νέφος, το οποίο ο Paul Bernhardt, Διδάκτωρ διαστήματος και τμήματος Plasma, περιγράφει ως μία "υψηλότερης πυκνότητας μπάλα πλάσματος,"που είναι σε θέση να διατηρηθεί για μία ολόκληρη ώρα, όταν τα περισσότερα από τα προηγούμενα σύννεφα πλάσματος, διήρκεσαν μόνο περίπου δέκα λεπτά.

Αυτή η νέα δημιουργία σύννεφου πλάσματος, ωστόσο, τερματίστηκε αμέσως μετά τον τερματισμό της δέσμης ραδιοφώνου του HAARP , έτσι είναι πολύ πιθανό ότι το σύννεφο θα μπορούσε να διατηρηθεί για πολύ περισσότερο από την μία ώρα που αναφέρθηκαν από την ΑΝΕΕ. Η ιστοσελίδα του Ναυτικού Ερευνητικόυ Εργαστήριου Νέων περιγράφει το έργο ως εξής:

Χρησιμοποιώντας τον 3,6-μεγαβάτ υψηλής συχνότητας (HF) πομπό HAARP, τα σύννεφα πλάσματος, ή σφαίρες πλάσματος, μελετώνται για χρήση ως τεχνητά κάτοπτρα σε ύψη 50 χιλιόμετρα κάτω από την φυσική ιονόσφαιρα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την αντανάκλαση των HF ραντάρ και σημάτων επικοινωνίας.

Προηγούμενες απόπειρες για την βελτίωση της παραγωγής ηλεκτρονίων πυκνότητας έδωσαν πυκνότητες των 4 χ 105 ηλεκτρόνιων ανά κυβικό εκατοστό (cm3) χρησιμοποιώντας HF ραδιοφωνικές μεταδόσεις κοντά στις δεύτερες, τρίτες, και τέταρτες αρμονικές της συχνότητας κυκλοτρόνιων ηλεκτρονίων . Αυτή η συχνότητα κοντά στο 1,44 MHz είναι το ποσοστό που τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται γύρω από το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Η ομάδα της ΑΝΕΕ κατάφερε να παράγει τεχνητά σύννεφα πλάσματος με πυκνότητα που υπερβαίνει το 9 x 105 cm3 ηλεκτρόνια χρησιμοποιώντας μετάδοση HAARP στην έκτη αρμονική της συχνότητας κυκλοτρονίου ηλεκτρονίων.

Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας,

Οπτικές εικόνες των τεχνητών σφαιρών πλάσματος δείχνουν ότι είναι ταραγμένες με δυναμικά μεταβαλλόμενες δομές πυκνότητας. Τα ηλεκτροστατικά κύματα που παράγονται από τις ασύρματες μεταδόσεις HAARP πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνα για την επιτάχυνση των ηλεκτρονίων προς αρκετά υψηλή ενέργεια για να παράγει την εκφόρτιση πυράκτωσης στην ουδέτερη ατμόσφαιρα που πλησιάζει υψόμετρα των σχεδόν 170 χιλιομέτρων.

Τα τεχνητά σύννεφα πλάσματος ανιχνεύονται με HF βολιδοσκοπήσεις ραδιόφωνου και οπισθοσκέδασης, υπερυψηλής συχνότητας (UHF) οπισθοδιασποράς ραντάρ, και οπτικά συστήματα απεικόνισης. Επίγειες μετρήσεις των ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών προσκομίζουν αποδεικτικά στοιχεία της δύναμης και της συχνότητας των ηλεκτροστατικών κυμάτων που επιταχύνουν τα ηλεκτρόνια του περιβάλλοντος σε ιονίζουσες ταχύτητες.

Το Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο υποστηρίζει ότι οι ερευνητές του εργάζονται σε αυτό το έργο, προκειμένου να "συνθέσουν τις παρατηρήσεις με την θεωρία παραμετρικών αλληλεπιδράσεων και να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη θεωρία της γενιάς σύννεφων πλάσματος." Στην επίτευξη του στόχου αυτού, η ΑΝΕΕ συνεργάζεται με το SRI International, Πανεπιστήμιο της Αλάσκα Fairbanks, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, και την BAE Systems .

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το πείραμα το οποίο παράγει τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω (η δημιουργία του ωριαίου σύννεφου πλάσματος), ήταν η ίδια μέρος της εκστρατείας Defense Advance Research Projects Agency (DARPA), εκστρατεία γνωστή ως Βασική Έρευνα στις Ιονοσφαιρικά χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα(BRIOCHE).

BRIOCHE είναι ένα έργο που υπάρχει, σύμφωνα με την ΑΝΕΕ, για τους σκοπούς της εξερεύνησης των "φαινόμενων της ιονόσφαιρας και τις επιπτώσεις τους στις επικοινωνίες και στον διαστημικό καιρό".

Πράγματι, το γεγονός ότι το HAARP με βάση το σχέδιο δεν είναι κάτι που θα αποδειχθεί ευεργετικό για την ανθρωπότητα αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του όχι μόνο της DARPA, αλλά και της BAE Systems, μιας βρετανικής πολυεθνικής αμυντικής εταιρείας, που μόλις πρόσφατα άρχισε διαπραγματεύσεις με την European Aeronautic Defense and Space Company NV (EADS), για συγχώνευση μεταξύ των δύο εταιρειών.

Εάν πραγματοποιηθεί αυτή η συγχώνευση όπως έχει προγραμματιστεί, θα σχηματιστεί η μεγαλύτερη αεροδιαστημική βιομηχανία του κόσμου καθώς και της πολεμικής βιομηχανίας, ακόμη μεγαλύτερη και από την Lockheed Martin, Northrop Grumman και Boeing.

Η SRI International έχει επίσης μια ιστορία στον χώρο της πολεμικής βιομηχανίας με σταθερή ανάπτυξη, με ιδιαίτερη ικανότητα όσον αφορά την έρευνα Γης και Διαστήματος. Η ιστοσελίδα της SRI International αναφέρει ακόμη ότι η οργάνωση «εξετάζει (α) τις θεμελιώδεις διαδικασίες που διέπουν την ανώτερη ατμόσφαιρα και το διάστημα."

Ενώ η αληθινή φύση των δοκιμών HAARP που αναφέρθηκαν από την ΑΝΕΕ και τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα είναι τυλιγμένη στο μυστήριο, ένα πράγμα είναι βέβαιο: το HAARP είναι ικανό να δημιουργήσει κάποια πραγματικά εκπληκτικά και φαινομενικά φυσικά φαινόμενα. Τα υπόλοιπα είναι για εκείνους εκείνους που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας.
ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2013/03/ipa-haarp-atmosfaira.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters