Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!


Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ...ΑΝ.ΕΛ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,ΣΤΟΝ art fm ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END,ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ..."Ανεξάρτητοι Έλληνες"...!!!ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ...




πηγη
kerberos-hellas

Σαμαράς – Αναστασιάδης : Δύο «ξένοι» στην Αθήνα

Γράφει: Μιχάλης Ιγνατίου


Η επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη στην Αθήνα, είναι κρίσιμη για πολλούς λόγους. Και οπωσδήποτε δεν...
έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες, που στην πλειονότητά τους ήταν εθιμοτυπικές και στο πλαίσιο των αδελφικών σχέσεων της Αθήνας με τη Λευκωσία.

Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν κτυπηθεί από μία άνευ προηγουμένου κρίση, που θυμίζει εποχές μετά τον εμφύλιο πόλεμο και την τουρκική εισβολή του 1974, όταν οι δύο χώρες αντιμετώπισαν την ολοκληρωτική καταστροφή. Αν και ήταν πολύ δύσκολες οι εποχές, οι Ελληνες και οι Ελληνοκύπριοι άντεξαν, ξεπέρασαν τις τραγωδίες που τις έπληξαν ως αποτέλεσμα προδοτικών πράξεων, και θα έλεγα –ιδιαίτερα στην περίπτωση της Κύπρου- βγήκαν ισχυρές, κερδίζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση της παγκόσμιας κοινότητας.

Δυστυχώς, η παρούσα οικονομική κρίση, που για την Ελλάδα διαρκεί τα τελευταία τρία χρόνια, είναι χειρότερη και από τον εμφύλιο, και από την τουρκική εισβολή. Τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και η αλληλεγγύη πολλών χωρών εκδηλώθηκε σε όλες της τις μορφές. Τώρα, η Ελλάδα και η Κύπρος είναι απελπιστικά μόνες. Κακά τα ψέματα. Ούτε η Ευρώπη κούνησε το δακτυλάκι της, αντίθέτως ώθησε την Ελλάδα –και το ίδιο φαίνεται θα πράξει και στην Κύπρο- στην ύφεση, την εξαθλίωση και τη φτώχεια. Εκατομμύρια Έλληνες έχουμε νοιώσει να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας και καθημερινά μας περιμένουν νέες δυσάρεστες εκπλήξεις. Είτε αφορούν τους μισθούς μας, που άλλων έχουν καταβαραρθρωθεί και άλλων έχουν εκλείψει, είτε αφορούν τις περιουσίες μας, που τις βλέπουμε να χάνονται ανήμποροι να τις σώσουμε.

Τώρα περισσότερο παρά ποτέ, η Ελλάδα και η Κύπρος χρειάζονται η μία την άλλη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Κύπριος Πρόεδρος έχουν αναλάβει το βάρος της διάσωσης των οικονομιών των δύο χωρών, και το έργο τους δεν είναι μόνο δύσκολο. Η επιτυχία από την αποτυχία κρίνεται από μία κλωστή. Οι πιθανότητες της κατάρρευσης είναι πολύ περισσότερες, ενώ η σωτηρία φαντάζει όνειρο μακρυνό.

Ο κ. Σαμαράς, που υποστηρίζεται από τη μειοψηφία του ελληνικού λαού, αφού η πλειοψηφία απηύδησε καθώς δεν βλέπει κανένα φως, βρίσκεται στη πιό δεινή θέση. Από την άλλη μεριά, ο κ. Αναστασιάδης παρέλαβε από τον προκάτοχό του ένα χάος. Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν αποδείχθηκε μόνο κατώτερος των περιστάσεων. Απέτυχε σε όλα και παγιδευμένος από τους τραπεζίτες έκανε λάθη, που οδήγησαν στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. Ο νέος πρόεδρος ανέλαβε τα ηνία μίας χώρας που μπορεί τον Μάιο να πτωχεύσει. Για να μην συμβεί αυτό, θα αναγκαστεί να αποδεχθεί τους εκβιασμούς των δανειστών και να «τραυματίσει» την προεδρία του από τον πρώτο μήνα της θητείας του. Το ερώτημα είναι εάν έχει τη παραμικρή δυνατότητα να αρνηθεί, με δεδομένο και το πολιτικό του παρελθόν, όταν έδειξε μηδενική αντίσταση στις προσπάθειες επιβολής του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν από τους Βρετανούς και το δίδυμο της συμφοράς, τον Τζόρτζ Μπους και τον Ντικ Τσέϊνι.

Οι κ. Σαμαράς και Αναστασιάδης, ενώ έρχονται από τα ίδια τζάκια της Δεξιάς, έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη για το εθνικό θέμα της Κύπρου, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τάχθηκε συνειδητά με το ΟΧΙ στο ρατσιστικό σχέδιο Ανάν, που υποστήριξε με πρωτόγνωρο πάθος ο νέος Πρόεδρος της Κύπρου. Το δημοψήφισμα τους χώρισε και τους απομάκρυνε. Ο κ. Αναστασιάδης, που προτιμούσε τη κ. Ντόρα Μπακογιάνη στην ηγεσία της ΝΔ –και δεν το έκρυψε- έφτασε στο σημείο να μην στηρίξει τον κ. Σαμαρά όταν στις 25 Ιουνίου του 2011 βομβαρδιζόταν από τη Μέρκελ και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Palais d’ Academie Royal των Βρυξελλών. Ηταν μία στάση που δεν ξέχασε ο τότε πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ. Σαμαράς απέφυγε να στηρίξει τον κ. Αναστασιάδη στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, και καλώς έπραξε, διότι θα επέμβαινε στα εσωτερικά πράγματα του νησιού. Μερικές φορές έχω την αίσθηση πως -έτσι απλά να το καταθέσω- είναι «δυό ξένοι»…

Η μοίρα τους έφερε να ηγούνται δύο χωρών, που σπαράσσονται από την οικονομική κρίση. Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό. Άρα δεν έχουνε καμία πολυτέλεια να μένουν στο παρελθόν, αν και οι πράξεις του κάθε πολιτικού, προδιαθέτουν για τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθεί στη συνέχεια. Αυτό που προέχει είναι να εξεύρουν από κοινού τρόπους εξόδου από την κρίση, ώστε η μία χώρα να βοηθήσει την άλλη. Απαιτείται επιθετική στρατηγική έναντι της Ευρώπης και ΜΙΑ διαπραγματευτική γραμμή, που θα ακολουθηθεί πιστά και από τους δύο. Η Κύπρος μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγει την εμπλοκή του ΔΝΤ –άλλωστε η προσφορά του θα φτάσει μόνο στα 1,5 δις. ευρώ, ποσό που ο κ. Αναστασιάδης, λόγω της στενής σχέσης του δικηγορικού του γραφείου με τη Μόσχα, θα μπορούσε εύκολα να το εξασφαλίσει. Η μη εμπλοκή του Ταμείου θα δώσει την ευκαιρία στην Κύπρο να «απαλύνει» τα σκληρά μέτρα που ετοίμασε η Τρόϊκα και θα φέρουν δυστυχία στο νησί. Εάν δε η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών κάλυπτε, έστω και μερικώς, τη Λαϊκή και την Τράπεζα Κύπρου, η Λευκωσία θα έπαιρνε μία βαθιά ανάσα και δόση ζωής.

Οι δύο ηγέτες έχουν ενώπιον τους ένα «Εβερεστ» προβλημάτων. Αλλά είναι θετικό και ελπιδοφόρο ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τα αντιμετωπίσουν… Αυτή είναι η μοναδική τους επιλογή.


http://www.aixmi.gr/i
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9516.html

"ΗΡΘΑΝ ντυμένοι "φίλοι" αμέτρητες φορές..."

«ΗΡΘΑΝ ντυμένοι "φίλοι" αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας.
Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους. Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή και το Γεωμέτρη, Βίβλους γραμμάτων και αριθμών, την πάσα Υποταγή και Δύναμη, το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας. Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.
Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν' αρχινίσει παιχνίδι ούτε ζέφυρος καν, τις λευκές να φουσκώσει ποδιές. Έστησαν και θεμελίωσαν στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα πύργους κραταιούς κι επαύλεις ξύλα κι άλλα πλεούμενα, τους Νόμους, τους θεσπίζοντας τα καλά και συμφέροντα, στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας. Και το μέτρο δεν έδεσε ποτέ με τη σκέψη τους.
Ούτε καν ένα χνάρι θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει. Έφτασαν ντυμένοι "φίλοι" αμέτρητες φορές οι εχθροί μου, τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας. Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε παρά μόνο σίδερο και φωτιά. Στ' ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά. Μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά».
[Ο. Ελύτης, Άξιον Εστί, Τα Πάθη, Ανάγνωσμα Δεύτερο, Ζ’]
kerberos-hellas

Ετοιμάζουν στρατιωτική απάντηση μπροστά στην επερχόμενη κοινωνική έκρηξη

Το ελλαδικό πολιτικό σύστημα –διατηρώντας σοβαρές διαρθρωτικές παθογένειες από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους με το Πρωτοκόλλο του Λονδίνου (1830)– έχει φθάσει σε οριακή αδυναμία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αστικού πολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης...
Ο πρώην υψηλόβαθμος διπλωμάτης της Ελλάδας Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, δήλωσε, σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό «New Statesman», στις 24 Φεβρουαρίου 2013, ότι έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις μεταξύ ανώτατων παραγόντων του ελλαδικού πολιτικού συστήματος και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας για την επεξεργασία σεναρίων σχετικών με την ανάπτυξη μιας στρατιωτικής απάντησης σε αυτό που ο Χρυσανθόπουλος αποκάλεσε «έκρηξη κοινωνικής αναταραχής» και προέβλεψε ότι θα συμβεί «πολύ σύντομα». Στην ίδια συνέντευξή του...
Προς το βρετανικό περιοδικό ο πρέσβης Χρυσανθόπουλος είπε: «Θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση της στρατιωτικής δραστηριότητας. Θα υπάρξουν αιματηρές διαδηλώσεις». Επίσης, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, πρόσθεσε τα εξής: «Υπάρχουν επαφές μεταξύ συγκεκριμένων πολιτικών και παραγόντων των Ενόπλων Δυνάμεων για να εξασφαλίσουν ότι, σε περίπτωση μείζονος κοινωνικής αναταραχής, ο Στρατός δεν θα επέμβει».
Ωστόσο η τελευταία διαβεβαίωση –περί μη στρατιωτικής επέμβασης σε περίπτωση μείζονος κοινωνικής αναταραχής– δεν αξιολογείται από διεθνείς πολιτικούς αναλυτές ως αξιόπιστη για τους εξής λόγους:
Πρώτον, το ελλαδικό πολιτικό συστημα χαρακτηρίζεται από φθίνοντα «καπετανάτα» και φθίνουσες φατρίες –όπως συμβαίνει σε τριτοκοσμικές και ασταθείς δημοκρατίες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, όπου διοικούν οικογένειες, κλίκες και διαπλεκόμενοι– και όχι από κραταιούς αστικούς θεσμούς, όπως συμβαίνει στον πυρήνα της Δύσης.
Συνεπώς το ελλαδικό πολιτικό σύστημα –διατηρώντας σοβαρές διαρθρωτικές παθογένειες από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους με το Πρωτοκόλλο του Λονδίνου (1830)– έχει φθάσει σε οριακή αδυναμία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αστικού πολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Δεύτερον, η πρόσφατη ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (χούντα 1967-1974) και η διείσδυση της «Χρυσής Αυγής» μέσα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις καθιστούν ακόμη δυσκολότερη την υπεράσπιση του αστικού πολιτικού συστήματος και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας από τους σημερινούς πρωταγωνιστές τού υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού.
 
http://www.katohika.gr/2013/03/etoimazoun-stratiotiki-apantisi-stin-eperxomeni-koinoniki-ekriksi.html

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ! Ο Στουρνάρας «ξηλώνει» τον ΣΔΟΕ για να καλύψει τραπεζίτες και «Λίσταρχους»

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Ξηλώνουν τον άνθρωπο που τοποθέτησε ο εισαγγελέας Πεπόνης και αποκάλυψε την απόπειρα των τραπεζών να συγκαλύψουν τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου!
Ξηλώνουν το άνθρωπο που αποκάλυψε πως η παρέα Στουρνάρα δεν παρέχει τις απαραίτητες ενισχύσεις ώστε οι έλεγχοι για τους υπόπτους της λίστας Λαγκάρντ να επιταχυνθούν!
Αυτή άλλωστε είναι η δεύτερη φορά που επιχειρείται η αλλαγή στη διάταξη του ΣΔΟΕ, αφού τον περασμένο Οκτώβρη μετά το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος έμεινε στη θέση του. Κι αυτό γιατί ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ανέθεσε προσωπικά στον επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης τον έλεγχο της διαβόητης λίστας Lagarde, αναφέροντας μάλιστα πώς καταλήγει σε αυτόν μετά από αναζήτηση “έντιμου, αξιόπιστου και ικανού προσώπου” για να διαχειριστεί το καυτό αυτό ζήτημα. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί “πάλι” και γιατί “τώρα”; Παρασκήνιο
Το οργιώδες παρασκήνιο άρχισε να κινείται μετά την κατάθεση του κ. Παναγιωτόπουλου στην Επιτροπή της Βουλής, όπου μιλώντας για τη λίστα Lagarde έθεσε προ των ευθυνών της την πολιτική ηγεσία μιλώντας για υποστελέχωση του ΣΔΟΕ, η οποία ουσιαστικά αδρανοποιεί, ή έστω μειώνει την αποδοτικότητα του πιο αποτελεσματικού οργάνου καταστολής της φοροδιαφυγής, με βάσει τα επίσημα στοιχεία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί άρχισε να δημιουργείται κλίμα, το οποίο κορυφώθηκε όταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής ζήτησε εγγράφως στις 5 Μαρτίου από τον επικεφαλής της έρευνας του ΣΔΟΕ να αποστείλει εντός 2 (!) ημερών την επίσημη έκθεση του ΣΔΟΕ για τον έλεγχο στα μέλη της οικογένειας Παπακωνσταντίνου, με βάσει τα στοιχεία που είχαν προσκομίσει οι τράπεζες για τους λογαριασμούς και τις κινήσεις τους. Μόνο που τα στοιχεία αυτά (τα οποία διαθέτει το Capital.gr) στάλθηκαν από τις τράπεζες στις 4-5 Μαρτίου χωρίς καμία επεξεργασία και, κυρίως, όχι ολοκληρωμένα, αφού η υπηρεσία ελέγχου αναγκάστηκε να αποστείλει έγγραφα και να προχωρήσει σε τηλεφωνικές οχλήσεις προς τις τράπεζες ώστε αυτά να σταλούν τελικά ολοκληρωμένα στις 7 Μαρτίου.
Αρμόδιες πηγές μάλιστα έλεγαν πώς αφενός μεν είναι προφανής και απολύτως κατανοητή η αγωνία του επικεφαλής της Επιτροπής να “τρέξει” τις διαδικασίες και να ολοκληρώσει την έρευνα, αφετέρου όμως δίδεται τροφή σε άλλα κέντρα να μεταθέσουν τυχόν ευθύνες καθυστέρησης σε εξιλαστήρια θύματα.
Δύο-τρεις εβδομάδες
Χαρακτηριστικό είναι επίσης πώς οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η επεξεργασία των στοιχείων απαιτεί χρόνο και προσοχή και το ΣΔΟΕ πριν καταλήξει θα πρέπει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό: Δηλαδή να αναλύσει μια-μια τις απαντήσεις των τραπεζών, να ακολουθήσει τη διαδρομή των χρημάτων, να καλέσει για εξηγήσεις πρόσωπα που μπορεί να κατέθεσαν χρήματα, να ακούσει τις απαντήσεις τους, να τις αξιολογήσει και μετά να καταλήξει σε ένα έγκυρο μη αμφισβητήσιμο πόρισμα που θα υποβάλλει στην επιτροπή. Το διάστημα ελέγχου μάλιστα εκτιμάται πως δε θα μπορεί να είναι λιγότερο από 2-3 βδομάδες. Ενδεικτικό επίσης είναι πώς στην υπόθεση ενεπλάκησαν και οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή 7 Μαρτίου με έγγραφό τους (το οποίο διαθέτει το Capital.gr) ξεκαθαρίζουν ότι η υπόθεση δεν θα κλείσει εάν δεν υπάρξει τεκμηριωμένο πόρισμα. Ουσιαστικά δε, εκφράζουν την δυσφορία τους για την ποιότητα των στοιχείων που έχουν στείλει οι τράπεζες αναφορικά με τους τέσσερις συγγενείς του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου:
«Α) Στο κείμενο του Σχετικού και του συνοδεύοντος αυτό πίνακα αναφέρεται, ευθέως, σαφώς και ανενδοιάστως, αφ’ ενός μεν ο εισέτι ελλειμματικός χαρακτήρας των αποσταλέντων από τις Τράπεζες στοιχείων, αφ’ ετέρου δε εις ικανόν βαθμόν δυσχέρές της αξιοποιήσεως αυτών, λόγων, κυρίως, της μορφής υπο την οποίαν απεστάλησαν. Β) Η περαίωση της προκαταρκτικής Εξετάσεως είναι αυτονόητον ότι θα λάβει χώρα μόνον μετά την πλήρη και εντελή διενέργειαν του αναγκαιούντος σχετικώς ελέγχου, επί του συνόλου των απαιτούμενων στοιχείων, για την παράδοση των οποίων θα επανέλθετε δια νέου εγγράφου σας, ζητούντες, συναφώς και την άμεση δική μας συνδρομή. Ει και ως εκ περισσού επισημαίνομεν και πάλιν την ανάγκην ταχείας διεξαγωγής του ελέγχου, με την παρατήρηση, όμως, ότι η ταχύτητα αυτή δεν θα πρέπει να αποβεί εις βάρος της πληρότητος και της ποιότητος τούτου».
Να σημειωθεί ότι η καταγραφή των πρώτων στοιχείων που έδωσαν οι τράπεζες στο ΣΔΟΕ εμφανίζουν τους συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι «εξαφανίστηκαν» από την αυθεντική λίστα Lagarde, να διαθέτουν δεκάδες λογαριασμούς σε δώδεκα τραπεζικά καταστήματα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

olympia.gr

Στο υπ. Εξωτερικών τα στοιχεία για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Συγκεντρώθηκε αρχειακό υλικό για τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Παραδόθηκε την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που είχε τεθεί, το...
έργο της Ομάδας Εργασίας για την Έρευνα των Αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αφορούν στις περιόδους του Α’ και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα έργο συλλογής, κωδικοποίησης, καταγραφής, ταξινόμησης και προστασίας του μεγάλου, παλαιού και ιστορικού αρχειακού υλικού. Ένα έργο, που, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε, ουσιαστικά και οργανωμένα, εντός του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε:

Συγκέντρωση του σχετικού αρχειακού υλικού σε χώρο του κεντρικού κτιρίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπου θα φυλάσσεται διακριτά.

Ταξινόμηση των φακέλων του αρχείου κατά κατηγορία.

Ηλεκτρονική συνοπτική απεικόνιση των καταγεγραμμένου αρχειακού υλικού.

Καταγραφή 761 τόμων αρχειακού υλικού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ακολουθώντας τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία, παρέδωσε την Έκθεση στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ευχαριστεί το Συντονιστή της Ομάδας Εργασίας, Γενικό Διευθυντή Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού, κ. Π. Καρακούση, και τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την ολοκλήρωση του έργου, που τους ανατέθηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναλογιζόμενη το μεγάλο όγκο αρχειακού υλικού, που έπρεπε να συγκεντρωθεί για πρώτη φορά», καταλήγει η ανακοίνωση.


http://www.newsbeast.gr/p
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6104.html

ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι και ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-οι

Ένα εξαιρετικό Άρθρο, με πολλές Aλήθειες...
Έκπληξη προκαλεί σε κάποιον που παρατηρεί τα πράγματα από μια απόσταση και προσπαθεί να τα καταλάβει σε βάθος. Σ ε όλον τον κόσμο έχει επιβληθεί αυτή η έκφυλη παράσταση που το ονομάζουν ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι. Έχουν φτάσει σε σημείο να επιβάλλουν στα παιδιά να παγαίνουν στα μαθήματα με μάσκες.
ΤΟ ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι είναι η γιορτή των σαρκοβόρων και ΚΑΝ -ι-ΒΑΑΛ-ων. Όπως και η λέξη «Σαρκοφάγοι» - αυτοί που καταβροχθίζουν σάρκες – η λέξη ΚΑΡΝΙ-ΒΟΡΟΙ (λατινικά Carnivore, kɑrnɪvɔər) είναι η σύνθετη λέξη από «καρνι» -κρέας και «βοράρε»-(ευχαρίστηση). ΚΑΡΝΑΒΑΑΛΙ – ευχαρίστηση από κρέας.http://en.wikipedia.org/wiki/Carnivore
Την ίδια ρίζα «ΚΑΡΝ» έχει και η λέξη «carn-age»: http://www.merriam-webster.com/dictionary/carnage
Definition of CARNAGE
1 : the flesh of slain animals or men (το κρέας σκοτωμένων περιλαμβανομένωνανθρώπων)
2 : great and usually bloody slaughter or injury (as in battle)
See carnage defined for English-language learners »
See carnage defined for kids »
Προφανώς η λέξη ΚαΡΝαζ (carn-age) είναι συγγενική με την λέξη ΚοΡμπαΝ που σημαίνει θυσία ζώου αλλά κυρίως ανθρώπου. "Hebrew noun "korban" (קָרְבָּן) - whether for an animal or other offering".http://en.wikipedia.org/wiki/Korban
Πάντοτε μας λένε ο διάφοροι «γλωσσολόγοι» και «πατριώτες» ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η «αρχαιότερη» κλπ. Η λέξη ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-ος τι προέλευση έχει;
Η ρίζα ΚΑΝ – ο κύριος εβραϊκός ιερέας ο οποίος κάνει την θυσία. Και το ΒΑΑΛ (ή ΜΠΑΑΛ) – αυτός στον οποίο φέρουν την θυσία. "The Hebrew noun kohen is most often translated as "priest", whether Jewish or pagan, such as the priests of Baal or Dagon, though Christian priests are referred to in Hebrew by the term komer (Hebrew כומר). The word derives from a Semitic root common, at minimum, to the Central Semitic languages; the cognate Arabic word كاهن kāhin means "soothsayer, augur, or priest" http://en.wikipedia.org/wiki/Kohen
Δείτε παρακάτω μια διακόσμηση από μια εκκλησία του 14 αιώνα στην Ιταλία (Ορβιέτο): τι βλέπετε; Θα σας λένε διάφορες ερμηνείες για να σας οδηγήσουν έξω από την ουσία, αλλά είναι προφανές αυτό που βλέπουμε: οι γαλαζοαίματοι σφάζουν του κοκκινόαιμους και κάποιοι (στη εικόνα με φτερά δηλ. ιπτάμενοι, ίσος εννοούν ότι είναι έξω από την Γη) τους επιβλέπουν από πάνω.


Αυτή η εικόνα είναι θα μπορούσε να ονομαστεί «όλη η ισΤΟΡιά της ανθρωπότηταςσε μα εικόνα».
Μα θα μας πείτε υπάρχουν ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-οι;
Η επιστήμη της Περιουσιολογίας απαντά : όχι μόνο υπάρχουν αλλά και ευδοκιμούν .


Ένας Γερμανικός χάρτης του τέλους του 19 αιώνα για τις περιοχές της Γης που υπήρχε έντονος ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-ισμός. Σήμερα φυσικά όλα αυτά τα κρύβουν.


Έργο του 1400-1450 "μ.Χ" περίπου


Έργο "ολλανδού" καλλιτέχνη. Τέλος 19αι.


Μερικά οικόσημα «αρχοντικών» οικογενειών Ευρώπης.


Βέρνη, Γερμανία. Δεν το κρύβουν.

Σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο «χάνονται» δηλ. εξαφανίζονται, μαζί με την στατιστική της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, 8 εκατομμύρια παιδιά. Στην Ευρώπη αυτός ο αριθμός φτάνει στις 75 χιλιάδες και στη Ρωσία στις 55 χιλιάδες. Που «χάνονται» όλα αυτά τα παιδιά; Που έχουν κρυφτεί όλες οι «ανθρωπιστικές» , «φεμινιστικές» και «μη» κυβερνητικές οργανώσεις; Που είναι οι «έγκυροι» και «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι; Προφανώς όλοι τους έχουν εντολές από την παγκόσμιους εξουσιαστές να μην θίγουν το θέμα…. Γιατί το θέμα είναι μεγάλο… .. Εμπλέκει κυρίως κανίβαλους, αλλά και παιδόφιλους, εμπόρους οργάνων και την ελίτ της (ψευτο)ιατρικής για διεξαγωγή πειραμάτων.
Το πρώτο που θέλουμε να προσέξετε είναι η πλήρης αδιαφορία των Εβαιοπαϊκών κυβερνήσεων. Δηλ. μέσα σε 10 χρόνια στη Ρωσία και στην Ευρώπη έχουν χαθεί 1,4 εκατομμύρια παιδιά …. μια πόλη σαν την Θεσσαλονίκη…… και απόλυτη σιωπή.
Σκεφτείτε για ένα λεπτό τα παιδιά αυτά να μην ήταν γκοημόπουλλα , αλλά περιούσια παιδιά. Σκεφτείτε μόνο να χαθούν όχι χιλιάδες , αλλά μόνο 50 εβραιόπουλλα. Το τι θα συνέβαινε σε όλον τον κόσμο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο ντόρος από ολοκαυτωμικές κραυγές των εβραίων θα έφτανε μέχρι τον ουρανό, θα ξύπναγε ακόμα και τον Ιαχβέ. Όλες οι χώρες θα είχαν ξεσηκωθεί, Θα είχαν σταλεί χιλιάδες τηλεγραφήματα , θα είχαν γραφτεί άρθρα και βιβλία, θα είχε γυριστεί ταινία, ο «πνευματικός» κόσμος θα μας είχε τρελάνει από τα κουτιά των σπιτιών μας, η Μοσάντ θα είχε αναποδογυρίσει τα πάντα. Ας θυμηθούμε την μικρή που χάθηκε με επώνυμο ΜκΚαν. Είχαμε γράψει ότι είναιεβραιοπουλο: «ΚΑΝ» - στη χίμπρου είνα ο ιερέας που κάνει την θυσία….
Θυμάστε την πρόσφατη περίπτωση της Γαλλίας όπου δήθεν σκοτώθηκαν δύο παιδιά και ένας ραβίνος ; Η Γαλλία επίσημα δεν επαρχία του Ισραήλ αλλά «ανεξάρτητο» κράτος, αλλά το κράτος αυτό επί μερικές μέρες είχε παραλυθεί τελείως και όλα τα ΜΜ«Ε» από το πρωί μέχρι το βράδυ μας «ενημέρωναν»….
Πριν από περίπου δύο μίνες έγινε μεγάλο θέμα στα διεθνή αλλά και ελληνόφωνα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ( π.χ. ΕΡΤ ) για την απαγόρευση που επέβαλλε η Ρωσία στην υιοθέτηση παιδιών της ειδικά από αμερικανούς (Δείτε εδώ και εδώ).
Δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους η κρυπτοεβραϊκή κυβέρνηση της Ρωσίας αναγκάστηκε πιεζόμενη αφόρητα από τις πατριωτικές δυνάμεις της χώρας να προβεί σε αυτήν την κίνηση.
Φυσικά την (πολύ) «καλή» Μαριλένα Κατσίμη που αναρωτιόταν «γιατί η απαγόρευση ειδικά για τις ΗΠΑ» δεν την ενημέρωσαν τα αφεντικά της για παρακμή και τον εκφυλισμό στην μέκκα της δημοκρατίας. Την προτείνουμε να διαβάζει εμάς τους (πολύ) «κακούς» για να ξεστραβωθεί…..
«5200 εργαζόμενοι και συνεργάτες του Πενταγώνου έχουν πιαστεί για την αγορά παιδικής πορνογραφίας» Δείτε και το βίντεο. Το Πεντάγωνο , κα. Κατσίμη, αποτελείται από παιδόφιλους …. Οι παιδόφιλοι κυβερνούν τον κόσμο και βομβαρδίζουν (δημοκρατικά) όποιον θέλουν.



"U.S. infant mortality rate higher than developed world’s!" Δηλ. «Η παιδική θνησιμότητα στις ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στον ανεπτυγμένο κόσμο» Δείτε εδώ.
Ας δούμε ένα άρθρο «Οι ΗΠΑ είναι οι μπροστάρηδες στη δολοφονία των παιδιών!» που γράφει:
"Over the past 10 years, four times more children died in the U.S. from domestic violence than soldiers in Iraq and Afghanistan during the war. This is the worst death rate in the developed world. This means that the myth that adopted children would be better off in the U.S. than in Russia is doubtful. In addition, no one knows what awaits these children in the U.S. In December, the U.S. organization Childhelp that helps children affected by violence released a new report. The authors of the report wrote about a "hidden epidemic of child abuse in the United States." Annually 3.3 million reports of violence over about 6 million children are received. Every day in the country more than five children die for reasons related to violence. The authors of the study concluded that the U.S. set the worst record in all developed countries.The most widespread child abuse is neglect of their lives and interests (78.3%) followed by physical violence (17.6%), sexual violence (9.2%) and psychological violence (8.1%).Over 80% of the children who died of violence were under 4 years old. In approximately 60% of cases death certificate do not specify that the cause of death was abuse. Last year, BBC journalists conducted an investigation and came to the shocking conclusion that in the last 10 years, over 20,000 children have died in the U.S. in their own homes at the hands of family members".
Δηλ.:
«Κατά τα τελευταία 10 χρόνια στις ΗΠΑ έχουν σκοτωθεί περισσότερα παιδιά απ’ ότι αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ και Αφγανιστάν μαζί! Είναι τα χειρότερα δεδομένα μεταξύ ανεπτυγμένων κρατών. Κάθε μέρα στις ΗΠΑ σκοτώνουν 5 παιδιά! (Και αυτά είναι δεδομένα όχι μεταξύ υιοθετημένων παιδιών).
Από αδιαφορία των γωνιών με κάποια τραγική εξέλιξη πάσχουν 78,3% των παιδιών, από ξυλοδαρμούς 17,6% των παιδιών, από βιασμούς 9,2%, από ψυχολογικά προβλήματα 8,1%. Το 80% των δολοφονημένων παιδιών στις ΗΠΑ είναι κάτω των 4-ων χρόνων.»
Παρακάτω γράφουν:
«Τα 60% των πιστοποιητικών των θανάτων των παιδιών στις ΗΠΑ δεν αναγράφουν καν την αιτία του θανάτου (μήπως απλά τους τρώνε οι κανίβαλοι ή είναι θύματα κάποιων τελετών;)
«Πέρσι οι Βρετανοί δημοσιογράφοι είχαν διαπιστώσει ότι κατά τα τελευταία 10 χρόνια περισσότερα από 20 χιλιάδες παιδιά έχουν σκοτωθεί στα ΗΠΑ στα σπίτια τους στα χέρια των μελών της οικογένειας τους».
ΓΕΝ.ΕΛ.
Πηγή
 
http://www.katohika.gr/2013/03/karn-a-vaal-i-kai-kani-i-vaal-oi.html

Άνισος ο υπέρ πάντων αγών του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου

Σε όρους της στρατηγικής, ο κάθε άνισος αγών βασίζεται πάντα σε κάποιες ασυμμετρίες πληροφορικής ή informational asymmetries. Στον άνισο αγώνα του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, ο μέν Αρτέμιος Σώρρας σέβεται τους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι δε αντίπαλοί του, όλες αυτές και όλοι αυτοί οι ‘πολιτικάντηδες’, που μόνον πολιτικοί δεν....
είναι, δεν αναγνωρίζουν καν τους θεσμούς των δύο πολιτειών του ελληνικού μας έθους και έθνους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Θετικά μεν προσκείμενοι στον άνισο αγώνα του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, φαίνεται να είναι ο ερωτών ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος [1], όπως επίσης και ο Στέφανος Βασιλείου (ΑνΕλ) στα Τρίκαλα [2]. Εναντίον δε των προσφορών χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα προς τον ελληνικό μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι, μεταξύ άλλων, όλα τα δουλικά υπαλληλάκια του δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, που τα ελληνόφωνα μέσα μαζική εξαπάτησης (ΜΜΕ) προβάλλουν καθημερινά ως δήθεν πολιτικούς ‘ηγέτες’ (sic!), που όμως τους αγοράζεις γιά δυό δεκάρες την οκά όπως, π.χ.: τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη (ΔΗΣΥ), τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά (ΝΔ), την Αλεξάνδρα Παπαρήγα (ΚΚΕ), τον Αλέξη ή Axel Τσίπρα (ΣυΡιζΑ), τον Φώτιο-Φανούριο Κουβέλη (ΔημΑρ), τον Γεώργιο Jeffrey Ανδρέα Παπανδρέου (ΠαΣοΚ), τον Ευάγγελο Βενιζέλο (ΠαΣοΚ), τον Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου Καραμανλή (ΝΔ), τον Πάνο Καμμένο (ΑνΕλ), τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο (ΧΑ), τον Λουκά Παπαδήμο (Trilateral Commission), τον Γιάννη Στουρνάρα (Λέσχη της Ρώμης), τον Λουκά Τσούκαλη (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ.ο.κ.

Οι παραπάνω ελληνόφωνοι σαλτιμπάγκοι δεν είναι καν σε θέση να εκλάβουν την ελληνική πολιτική κοινωνία των πολιτών της Ελλάδος και της Κύπρου ως μία θεσμική οντότητα, πόσο μάλλον να την αναγνωρίσουν ως τον ανώτατο θεσμό, που υποτείθεται έχουν εκλεγεί να υπηρετούν. Ταμπουρωμένοι πίσω από τον κλαυσίγελο της δήθεν ‘αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας’ (sic!), αλλά στην ουσία πίσω από την άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική τους κομματοκρατία, πεισματικά αρνούνται να ελέγξουν τις προσφορές της χρηματιστική του Αρτέμη Σώρρα, από τις αρμόδιες αρχές και με τις αρμόδιες διαδικασίες, στερώντας έτσι τον ελληνικό μας λαό από τα χρήματα που νομικά και νόμιμα μας ανήκουν, τουλάχιστον κατά τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η πληροφορική μεν ασυμμετρία αποδεικνύεται από το γεγονός πως τα US$600 δισ. γιά την Ελλάδα και τα US$50 δισ. γιά την Κύπρο, που ο Αρτέμιος Σώρρας έχει αντίστοιχα καταθέσει σε δύο υπό κηδεμονίαν τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν ανήκουν πλέον στον Αρτέμη Σώρρα, αλλά ανήκουν αντίστοιχα στους ανωτάτους θεσμούς των δύο ελληνικών κυριαρχιών ή sovereignties του ελληνικού μας κόσμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αποδεικνύεται εύκολα δηλαδή πως ο Αρτέμιος Σώρρας ασύμμετρα σέβεται και αναγνωρίζει τον ελληνικό μας λαό ως τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μιάς και τα χρήματα αυτά μόνον στον ελληνικό μας λαό πλέον ανήκουν· γύρω στις US$60.000 περίπου κατά κεφαλήν.

Εάν δε σε ξενίζει κάτι τι η αποστροφή μου προς τους ελληνόφωνους σαλτιμπάγκους της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, τότε επέτρεψέ μου σε παρακαλώ μου να σου δώσω ένα μόνον παράδειγμα γιά το ποιόν τους, έτσι ώστε να κατανοήσεις επιτέλους το τι elite είναι όλα τούτα τα σαπρόφυτα που νομιμοποιείς με την ψήφο σου, κάθε φορά που συμμετέχεις στις παράνομες εκλογές της κομματοκρατίας τους. Το παράδειγμα τούτο έχει να κάνει με τον Άδωνι Γεωργιάδη του ΛαΟΣ, που φυσικά μεταπήδησε σε εκείνο το άλλο κλαυσίγελο ανέκδοτο κόμμα, που λέγεται ντέ καλά ‘νέα’ Νεα Δημοκρατία (ΝΔ), ναι, σε εκείνο το ποίμνιον με τα σκυλάκια Λουλού της Ανγκέλας Δωροθέας Μέρκελ.

Το Πανεπιστήμιον λοιπόν του Νόουας Μπέττερ του Κέσινγκτον, τον διδακτορικόν τίτλον του Έλληνα βο(υ)λευτή αφήρεσεν, καθώς έκρινεν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης εις λογοκλοπήν είχε βασίσει ένα εκτεταμένον τμήμα της διατριβής του [3]. Όταν κάτι παρόμοιο συμβαίνει στην Γαλλία ή στην Γερμανία, τότε οι εκεί πολιτικάντηδες, τουλάχιστον έχουν την αξιοπρέπεια να παραιτούνται.

Όχι όμως στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, ο ελληνόφωνος βο(υ)λευτής «της Ν.Δ. έσπευσε να αφαιρέσει από το βιογραφικό, που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, το κομμάτι όπου ανέφερε ότι είναι κάτοχος διδακτορικού!» [3].

Προσοχή λοιπόν! Την επομένη φορά που θα συμμετέχεις στις παράνομες εκλογές της κομματοκρατίας, φαντάσου πως η νομιμοποιητική σου γιά την κομματοκρατία ψήφος, αυτομάτως μετατρέπεται σε μία δολοφονική σφαίρα, η οποία διαπερνά το κρανίο του παιδιού σου!

«Και τι να κάνω;» θα μου πεις. Μα εάν είσαι μία αληθινή Ελληνίς ή ένας αληθινός Έλλην, εάν δηλαδή έχεις μία αληθινά ελληνική ψυχή μέσα σου, τότε ήδη γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!



Νυν υπέρ πάντων ο αγών!

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

[1] Αρχισέ το πάρτι! «Πρόταση δανειοδότησης της χώρας από τον κ. Αρτέμη Σώρρα»
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/02/blog-post_4139.html.

[2] artFMradio - Στέφανος Βασιλείου γιά Αρτέμη Σώρρα (10.3.2013)
Αφιέρωμα στο “Φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας”
http://www.youtube.com/watch?v=RVGTczIKQZo.

[3] Αφαίρεσαν το διδακτορικό από τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαιτίας λογοκλοπής
http://theblob.gr/eidhseis/politikh/item/1787-lorem-ipsum-phd.html.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4415.html

Θυμήθηκε την Ορθοδοξία ο φίλος των μασώνων Δένδιας



Ο κ. Δένδιας, δικηγόρος των εβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ και φίλος μασώνων (κατά δήλωσή του) να μην πιάνει στο στόμα του την Ορθοδοξία, ούτε την Χρυσή Αυγή.

Να αφήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και την αυτοπροβολή και να ασχοληθεί με το τεράστιο πρόβλημα της εγκληματικότητας που μαστίζει την Πατρίδα μας.

Χρυσή Αυγή
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2142.html

ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Γερμανία: Ιδρύθηκε κόμμα κατά του ευρώ!


Ένα νέο κόμμα ίδρυσαν oι αντίπαλοι του κοινού νομίσματος στη Γερμανία, το οποίο τάσσεται υπέρ της κατάργησης του ευρώ και της επιστροφής στο μάρκο. Το όνομα του κόμματος είναι «Το εναλλακτικό για τη Γερμανία».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, ο Κόνραντ Άνταμ που ίδρυσε το κόμμα μαζί με άλλους δημοσιογράφους και ερευνητές, αναφέρει ότι «η αντίθετη άποψη όσον αφορά το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα δεν αντανακλάται καθόλου στο γερμανικό κοινοβούλιο».


Σε έρευνα του εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel τον Ιούλιο, 54% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν θεωρούν πως η επένδυση χρηματικών μεγάλων ποσών στη διατήρηση του ευρώ αξίζει πραγματικά.
Η ομάδα απαιτεί την διάλυση της ευρωζώνης αλλά όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και μια ανοικτή συζήτηση των στρατηγικών διάσωσης.

«Όλα τα μέρη της Βουλής έχουν ουσιαστικά την ίδια άποψη όσον αφορά τη διάσωση του ευρώ» δήλωσε στη DW o Άνταμ σημειώνοντας ότι «η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι το ποσό που θα έπρεπε να επενδυθεί για να εφαρμοστεί το νέο νόμισμα και πότε θα συμβεί αυτή η διαδικασία. Είναι θέμα χρόνου».

Όπως αναφέρει «το ευρώ αντιμετωπίζεται ως ιερό και οποιοσδήποτε με διαφορετική άποψη είτε απορρίπτεται ως λαϊκιστής ή ντροπιάζεται. Αυτό δεν είναι σωστό».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσκόπηση, ένας στους τέσσερις Γερμανούς θα εξέταζε το ενδεχόμενο να ψηφίσει στις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου κάποιο αντιευρωπαϊκό κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύεται τη Δευτέρα και υπογραμμίζει την αγωνία των γερμανών ψηφοφόρων σχετικά με το κόστος της κρίσης στην ευρωζώνη.

Από το ποσοστό που θα λάβει το νέο κόμμα θα φανεί και η δυναμική των αντιπάλων του ευρώ σε μια χώρα που έxει ωφεληθεί τα μέγιστα από το κοινό νόμισμα!


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_9468.html

Αυτοκτονούμε ... - ΒΙΝΤΕΟ


Αυτοκτονούμε ως Λαός. Αυτοκτονούμε ως Πατρίδα. Αυτοκτονούμε ως αξιοπρεπείς και ελεύθεροι πολίτες.

Μεγάλα και ψεύτικα λόγια οι γιαλαντζί ακαδημαϊκοί, μεγαλύτερα οι γιαλαντζί "αντιμνημονιακοί",
ακόμη μεγαλύτερα οι γιαλαντζί "πατριώτες", τα μεγαλύτερα όλων οι γιαλαντζί "αριστεροί".

Εξαφανισμένοι οι "άνθρωπο του πνεύματος", εξαφανισμένοι αυτοί "όπου τη ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες".

"Υπάρχουμε", όπως υπάρχουν οι ζωντανοί νεκροί, σε μια χώρα περιφερόμενων κουφαριών. Με μόνους ζωντανούς, τα ανθρωπόμορφα τέρατα: Τους ανθρωποφάγους νεοταξίτες, τους πτωματοφάγους τοκογλύφους, τους σιχαμερούς εφιάλτες, τους αηδιαστικούς σάυλωκς.

Η άνοιξη όμως είναι ακριβή. Και για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή. Θέλει νεκρούς χιλιάδες νάναι στους τροχούς, θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους...

Υπάρχει κανείς; Ακούει κανείς;

Πού πήγατε Λεωνίδες και Καραϊσκάκηδες, να βάλουμε τέλος σε αυτό το δράμα, του Λαού και της Πατρίδας μας; Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, είμαστε "έτοιμοι από καιρό". Εσείς;...

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 



http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_203.html

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ...!!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΗΞΗ


Και όμως το πρόγραμμα προχωράει κανονικά για την ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ελληνική – Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας σύμφωνα με την συνθήκη που υπογράψαμε στο ΔΟΥΒΛΙΝΟ.

Από την μία ενώ έχουν κλείσει περίπου 50 στρατόπεδα και έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες οι οποίοι από πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν τις 70-80.000, από την άλλη κανένας δεν ξέρει και η κυβέρνηση δεν μας λέει τι γίνεται μέσα στα στρατόπεδα.

Από πληροφορίες μέσα στα στρατόπεδα γίνεται μια πρώτη αξιολόγηση και ημινομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ο οποίοι με μία μικρή εκπαίδευση θα είναι έτοιμοι σε λίγους μήνες να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας.
Κανένας δεν μας απαντάει στα κάτωθι σοβαρά ερωτήματα:

Πόσοι είναι έγκλειστοι στα στρατόπεδα;
Ποιος πληρώνει την δαπάνη για διαβίωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;
Αν πράγματι δαπανώνται ποσά για την εκπαίδευσή τους;
Που και πώς θα αξιοποιηθούν;
Αν σήμερα μερικοί από αυτούς έχουν διοχετευθεί και απασχολούνται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις;
Σε ποιόν ανήκαν τα 317.000 στρεμματα και τα 300 σπιτια της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ;
Σημασία πάντως έχει, ότι ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για τα φάρμακα των συνταξιούχων και για επιδότηση των ανέργων, δαπανώνται τεράστια ποσά απο την Ευραπαϊκή Ενωση για την μόρφωση και ένταξη των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας.


Η σύσταση των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ έχει ξεκινήσει από την ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ με την δέσμευση σε 317.000 στρέμματα και 300 κατοικίες, μια περιοχή που μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες για την αξιοποίηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

Δηλαδή πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι επενδύσεις θα γίνουν στην Ελλάδα άλλα οι περισσότερες θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν θα είναι για τους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν και σαν αντίβαρο για τα εργασιακά με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Όταν δούμε και κάποιες διμοιρίες των ΜΑΤ να μας χτυπούν ανελέητα μην απορήσουμε όταν μάθουμε ότι είναι επανδρωμένες από λαθρομετανάστες.

Τέλος πρέπει να καταλάβουμε ότι για την αξιοποίηση των λαθρομεταναστών απαιτούνται χώροι διαμονής και εκπαίδευσης, άρα μην απορούμε γιατί έκλεισαν τα στρατόπεδα και κλείνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα σήμερα…!!!

Το σημαντικώτερο είναι ότι αυτα τα γνωρίζουν όλα τα πολιτικά κομματα και "ποιουν την νήσσα" ...!!!

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4783.html

Ο άγνωστος "Χ" στην μεγάλη εξίσωση καθώς το φυτίλι ανάβει...


Για πολλοστή φορά και διαψεύδοντας όλες τις μεγάλες προσδοκίες, οι εκπρόσωποι των πιστωτών οδηγούν την κυβέρνηση των τριών εταίρων στα πολιτικά της όρια, πιθανώς και έξω απ' αυτά...

Του Γιάννη Κιμπουρόπουλου
Ένας έλεγχος από την τρόικα που περιγραφόταν ως υγιεινός περίπατος εξελίσσεται σε πονοκέφαλο και το Μέγαρο Μαξίμου, που μέχρι πρότινος πάσχιζε να κρατήσει την αυτοκυριαρχία του, μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο σε τουλάχιστον τρία μέτωπα: στην ένταση της «διαπραγμάτευσης» με τους εκπροσώπους της τρόικας, στις εσωτερικές σχέσεις με τους εταίρους (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και...
Στις σχέσεις με τους βουλευτές που απαρτίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους απαιτηθεί να υπερψηφίσουν νέα μέτρα.

ΣHMEIA ΤΡΙΒΗΣ

Η τρόικα εμφανίζεται ασφυκτικά πιεστική σε όλα τα ζητήματα της ατζέντας του ελέγχουν για τη δόση των 2,8 δισ., ζητεί πιστή τήρηση του «γράμματος» του μνημονίου, ροκανίζει τον χρόνο παρατείνοντας την παραμονή της και την ερχόμενη εβδομάδα και δηλώνει άκαμπτη ακόμη και ζητήματα που προκύπτουν από την κοινή λογική. Τα βασικά σημεία τριβής στις συζητήσεις με τους υπουργούς είναι τα εξής:

1. Το θέμα της κινητικότητας και των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων. Παρ' ότι το να φύγουν 2.000, 7.000, ή 27.000 δημόσιοι υπάλληλοι («επίορκοι» κατά το δημοσιογραφικό κλισέ, αν και δεν έχουν τελεσιδικήσει οι υποθέσεις τους) δεν έχει κανένα ουσιαστικό δημοσιονομικό όφελος, η τρόικα το έχει αναγάγει σε πολιτικά μείζον θέμα. Επιδιώκει μια συμβολική «νίκη» κατά του δημοσίου τομέα και θεωρεί ότι μ' αυτήν μπορεί να αντισταθμίσει ηθικά τη συμβολή της στους 1,5 εκατ. ανέργους.

2. Το θέμα της ρύθμισης των οφειλών σε φόρους και εισφορές. Η τρόικα απορρίπτει ως «γενναιόδωρες» τις κυβερνητικές προτάσεις για όσο τον δυνατόν περισσότερες δόσεις, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση χαίδεύει τους «μπαταχτσήδες». Πρόκειται για κλασική συμπεριφορά «διύλισις κώνωπος και κατάποσις καμήλας». Τα ασφαλιστικά ταμεία χάνουν 6,5 δισ. τον χρόνο από την θηριώδη ανεργία, ενώ μια πολύ σφιχτή ρύθμιση οφειλών μάλλον θα ενθαρρύνει την εισφοροκλοπή και την ανασφάλιστη εργασία, παρά την είσπραξή τους. Όσο για τη ρύθμιση των φορολογικών οφειλών, η τρόικα υποκρίνεται προκλητικά ότι αγνοεί την κατάρρευση των εσόδων που τροφοδοτείται κυρίως από αντικειμενική αδυναμία των νοικοκυριών να εξοφλήσουν και ζητεί περιορισμό των δόσεων ακόμη και στο 1/3 της ήδη ισχύουσας ρύθμισης!

3. Παρόμοια είναι η εικόνα με την προτεινόμενη ρύθμιση των δανειακών χρεών προς τις τράπεζες. Η τρόικα θεωρεί υψηλού κόστους την πρόταση κυβέρνησης και τραπεζιτών για τετραετές πάγωμα της πληρωμής του κεφαλαίου των δανείων και αντιπροτείνει το πολύ διετές πάγωμα. Αντιθέτως, αντιμετωπίζει με κατανόηση τη σιωπηρή παράταση στο χρονοδιάγραμμα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

4. Απορριπτική είναι η τρόικα και στο δειλό κυβερνητικό αίτημα για μείωση του ΦΠΑ 23% στην εστίαση (που έχει ήδη κοστίσει 6.500 λουκέτα και τουλάχιστον 35.000 θέσεις εργασίας), αλλά και για μείωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο, παρά την παταγώδη αποτυχία του και τη σύνδεσή του με τραγωδίες σαν αυτή με τους νεκρούς φοιτητές στη Λάρισα.

5. Ακόμη και στις αποκρατικοποιήσεις, στις οποίες η κυβέρνηση έχει μπλέξει με διλήμματα για τη νομή της πίτας στους κολλητούς της διαπλοκής (ΟΠΑΠ), ή σε γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς που αδυνατεί να ελέγξει (περίπτωση ΔΕΠΑ), η τρόικα αρνείται πίστωση χρόνου, ρισκάροντας να οδηγήσει σε φιάσκο τον πολυπόθητο στόχο για έσοδα 2,8 δις. φέτος από το γενικό πωλητήριο.
6. Κι εκτός απ' αυτά, οι εκπρόσωποι των πιστωτών δεν χάνουν ευκαιρίες να βάζουν και νέα θέματα στο τραπέζι, ακόμη και εκτός ύλης μνημονίου. Όπως, για παράδειγμα, η πώληση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων από τα σούπερ μάρκετ.

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Σε γενικές γραμμές η συμπεριφορά των εκπροσώπων των πιστωτών- στην οποία συνυπάρχουν ιδεοληψίες, εμμονές αλλά και εξυπηρετήσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών λόμπι- θυμίζει στην κυβέρνηση «ποιος είναι τ' αφεντικό» ή «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», για να θυμηθούμε τον διακομματικά τιμώμενο ιδρυτή της Ν.Δ. Ο διασυρμός των κυβερνητικών στελεχών στη διαδικασία «επιθεώρησης λόχου» και η βαθμολόγηση της «μνημονιακής προόδου» τους αποτελεί και μια έμμεση υπόδειξη για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και για απαλλαγή από μη συνεργάσιμους υπουργούς. Εν ολίγοις, η τρόικα κάνει και τον ανασχηματισμό με τον οποίο ο Α. Σαμαράς θα ήθελε να διαφύγει και να πάρει μια χρονική ανάσα.

Βεβαίως, ένας ανασχηματισμός θα ήταν κατάλληλο τρικ υπό κανονικές συνθήκες, κι όχι στις συνθήκες έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η κυβέρνηση. Το πρόγραμμα «προσαρμογής» τρέχει ιλιγγιωδώς προς τα βράχια, οι κυβερνητικοί εταίροι εκλιπαρούν για ένα έστω συμβολικό βήμα χαλάρωσης, αρκετό για τους δίνει άλλοθι παραμονής στην κυβέρνηση, και η κοινωνία παραμένει ο «άγνωστος Χ» της μεγάλης εξίσωσης, αναζητώντας το σημείο βρασμού που θα τινάξει το καπάκι.

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5070.html

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 25 ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ "ΥΠΕΡ - ΤΖΑΜΙ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;

"Μόλις" 1800 τετραγωνικά μέτρα (!!!) έχουν στη διάθεσή τους οι μουσουλμάνοι στο Μοσχάτο για να προσευχηθούν! Είπατε τίποτα...;
Αρκετά πια με την κοροϊδία των "προοδευτικών", "ανθρωπιστών" και λοιπών πρακτορίσκων,
αραβικών και μη χωρών! ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Δεν τα λέμε εμείς οι...κακοί ρατσιστές που μισούμε τους καλοκάγαθους και πολιτισμένους ισλαμιστές, αλλά η "προοδευτική" Ελευθεροτυπία:


*Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ενωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.
*Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του, αλλά και ένας χώρος στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους αλλόθρησκους φοιτητές της πόλης.

Οι 40 ιμάμηδες
Τέσσερις από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας.
*Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο με χρήματα σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΕΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ;;;

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/25.html

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ SIEMENS;

Φοβούνται ότι θα σκάσει…βόμβα που θα τινάξει στον αέρα το πολιτικό σύστημα


ΣΥΡΙΖΑ: Καλύπτουν τον σύμβουλο του Σαμαρά!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Από την πρώτη στιγμή που έσκασε η βόμβα της Λίστας Λαγκάρντ, τρόμος κατέλαβε το Μαξίμου και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! Τρόμος, γιατί η λίστα Λαγκάρντ μπορεί να τινάξει όλο το πολιτικό σύστημα στον αέρα και να στείλει στη φυλακή πολλούς επώνυμους. Μην ξεχνάμε ότι οι NEW YORK TIMES έχουν γράψει ότι η λίστα είναι ικανή να ανατρέψει την πολιτική σκηνή της Ελλάδος. Φαίνεται, πως το σάπιο σύστημα έχει επιδοθεί σε αγώνα για να εμποδίσει κάθε αποκάλυψη για τη μεγάλη λεηλασία της χώρας. Η κωλυσιεργία είναι εμφανής, τόσο από τον επικεφαλής της προανακριτικής επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη, όσο και από το ΣΔΟΕ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με καταγγελία του εμπλέκει τον Σύμβουλο του Α. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, με τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ. Αφήνει δε να εννοηθεί ότι σχετίζεται με τη SIEMENS, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Μαρκογιαννάκης με τη στάση του δείχνει να τον προστατεύει απόλυτα. Αυτό το γαϊτανάκι εάν ξετυλιχτεί, πιθανώς να αποκαλύψει πολλές κρυμμένες …βόμβες για πρόσωπα και πράγματα και για πιθανούς στενούς δεσμούς της λίστας

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι έγινε προσπάθεια να αποτραπεί η διερεύνηση του συγκλονιστικού στοιχείου ότι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού κ. Σταύρος Παπασταύρου, φέρεται ως συνδιαχειριστής επενδυτικού fund συνδεόμενου με τη μεγαλύτερη κατάθεση στη λίστα Λαγκάρντ, ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς οφείλει να απαντήσει σε ερωτήματα-φωτιά:
"Έχει ζητήσει και λάβει εξηγήσεις από τον Σύμβουλό του για το θέμα αυτό;
Σε ποιες άλλες δραστηριότητες εμπλέκεται ο σύμβουλός του, ο οποίος προετοιμάζει τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό και τον συνόδευσε μάλιστα και στην επίσημη επίσκεψή του στο Κατάρ;
Έχει ο κ. Παπασταύρου σχέση με την εταιρία Siemens και ποια; Είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κ. Παπασταύρου προετοίμασε το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γερμανία, την παραμονή του οποίου υπογράφηκε ο ανυπόγραφος επί μήνες σκανδαλώδης εξώδικος συμβιβασμός που είχε διαπραγματευθεί ο κ. Βενιζέλος;

ΤΟ…ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ


Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της επιτροπής, Θοδωρής Δρίτσας, Σταύρος Κοντονής και Ζωή Κωνταντοπούλου, καταγγέλλουν
το προεδρείο της προανακριτικής επιτροπής ως απόπειρα συγκάλυψης, που μεθοδεύτηκε από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, η απόφαση της επιτροπής να διευρύνει τον κατάλογο με τα πολιτικά πρόσωπα που πρόκειται να καταθέσουν αποκλειστικά στους οικονομικούς εισαγγελείς αλλά και η καθυστέρηση κατάθεσης στην επιτροπή του πορίσματος με τα πλήρη στοιχεία για τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση τους. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-μέλη της επιτροπής, τονίζουν: «Εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορούν, με φθηνά επικοινωνιακά κόλπα, να δημιουργούν "μαγικές εικόνες", είναι γελασμένοι. Και εάν λογαριάζουν ότι θα παίξουν παιχνίδια συγκάλυψης στην πλάτη του λαού και της κοινωνίας, λογαριάζουν χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν οι τρεις βουλευτές και προσθέτουν:
«Ας απαντήσουν, λοιπόν. Πώς είναι δυνατόν μέχρι σήμερα οι Τράπεζες - που ανακεφαλαιοποιούνται αφειδώς με δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού και που αμείβονται επιπλέον με εκατομμύρια ευρώ και πάλι του ελληνικού λαού από το ΤΑΙΠΕΔ, ως σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων - να μην έχουν αποστείλει στο ΣΔΟΕ πλήρη στοιχεία για τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ;»
Θέτουν επίσης τα εξής ερωτήματα:
«Πώς είναι δυνατό το ΣΔΟΕ και ο επικεφαλής του κ. Στασινόπουλος να μην έχουν κάνει καμία ενέργεια για την επίσπευση της διαδικασίας και για τη διευκόλυνση του ελέγχου, ενώ οι υπεύθυνοι μιλούν για έλλειψη προσωπικού, υποδομής και για υπαλλήλους που έχουν παράλληλα επιφορτισθεί με πλήθος άλλα καθήκοντα; Πώς είναι δυνατόν το Υπουργείο Οικονομικών και οι αρμόδιες υπηρεσίες του να βραδύνουν τόσο προκλητικά;
Πώς είναι δυνατόν οι κ.κ. Γεώργιος Ζανιάς (νυν Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, πρώην Υπουργός Οικονομικών, πρώην επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομικών) και Χάρης Θεοχάρης, νυν Γενικός Γραμματέας Εσόδων (από Ιανουάριο 2013) και Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων από Υπουργίας Ευ. Βενιζέλου, αμφότεροι υπηρετήσαντες στο Υπουργείο Οικονομικών από Υπουργίας Γ. Παπακωνσταντίνου, να φέρονται να “πληροφορούν τον Πρόεδρο της Επιτροπής” ότι «έχουν ήδη αποσταλεί στο ΣΔΟΕ όλα τα στοιχεία που αφορούν τα μέλη της οικογένειας Παπακωνσταντίνου», ενώ αποδεικνύεται ότι αυτό δεν συμβαίνει; Και…
Πώς είναι δυνατόν, στη βάση αυτής της φερόμενης πληροφόρησης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκης να ζητεί “πόρισμα εντός 2 ημερών” επί ελλιπών στοιχείων;»
Τέλος, οι τρεις βουλευτές αφού αφήνουν αιχμές για «το ποιους εξυπηρετεί αυτή η βραδυπορία» και διερωτώνται γιατί «κάποιοι βιάζονται να κλείσει η υπόθεση, χωρίς να έχουν αναζητηθεί ή συλλεγεί τα κρίσιμα στοιχεία», καταλήγουν ως εξής:
«Ο λαός δεν είναι κουτός. Και η ταυτότητα ή η ταύτιση προσώπων, καταστάσεων και κομμάτων μιλάει από μόνη της».
Το newsbomb.gr ξεμπροστιάζει ως απαράδεκτο τον ρόλο του Προέδρου της προανακριτικής κ. Μαρκογιαννάκη, αναφέροντας συγκεκριμένο περιστατικό: Βρισκόταν εκτός της αίθουσας, την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτούσε την μάρτυρα Γιάννα Παπαδάκου (δημοσιογράφο) εάν ο κύριος Παπασταύρου που αναγράφεται στην λίστα, είναι ο δικηγόρος - σύμβουλος του πρωθυπουργού. Αμέσως «η Παπαδάκου ξεκινά σφυροκόπημα με σαφείς αιχμές για απόπειρα απόκρυψης του “μυστηριώδους” κατόχου του ποσού των 500 εκατομ. δολαρίων. Αναφέρει συγκεκριμένα την κυρία Μαρία Παντελή, εκφράζοντας την αγανάκτηση της, για το ότι δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει στην επιτροπή, ενώ θα έπρεπε να είναι η βασική μάρτυρας!
Στο μεσοδιάστημα, ο κύριος Μαρκογιαννάκης ειδοποιείται (σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα) ότι στην εξεταστική ακούγεται το όνομα “Παπασταύρου” και επιστρέφει στην αίθουσα άρον-άρον.
Εκείνη την στιγμή η Zωή Κωνσταντοπούλου ρωτά την μάρτυρα για τον κύριο Ροσσώνη της λίστας που σχετίζεται με την Siemens και την πιθανή συσχέτιση με το C4i! Ερωτήσεις απολύτως δικαιολογημένες, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι το ένταλμα Χριστοφοράκου που αφορούσε το C4i είχε γίνει αποδεκτό από τον Γερμανό εισαγγελέα αλλά ...ακυρώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη!
Ο κύριος Μαρκογιαννάκης λοιπόν, αρπάζει την (άσχετη) αφορμή για το C4i, με κίνδυνο να εκτεθεί ο ίδιος, προκειμένου να σταματήσει την ενοχλητική Κωνσταντοπούλου και τις αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο».

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: «Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ»
Και ο κ. Καπερνάρος, μέλος της επιτροπής κατηγόρησε ευθέως τον κ. Μαρκογιαννάκη, ζητώντας ακόμη και την παραίτησή του: «Ο κ. Μαρκογιαννάκης τελικά πρέπει να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει, ότι πρέπει να ενεργεί και αυτός ως Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών και όχι ως κομματικό όργανο. Αλλιώς, έχει την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή, να αναγνωρίσει την αδυναμία του να συμμορφωθεί με τους νόμους και να παραιτηθεί». Είναι χαρακτηριστική η οργή την οποία προκάλεσε η στάση του κ. Μαρκογιαννάκη στον κ. Καπερνάρο, ο οποίος πριν από ένα μήνα χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο τραπέζι και από τότε αναγκάστηκε να το βάλει σε νάρθηκα!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Αυτό που κυκλοφορεί πλέον για τον ρόλο των μελών της επιτροπής, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ότι πάνε να ρίξου στα μαλακά τον κ. Παπακωνσταντίνου, μετατρέποντας το κακούργημα σε πλημμέλημα και να λήξει εκεί όλη η ιστορία χωρίς άλλους κραδασμούς για το πολιτικό σύστημα.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ …ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!
Από την πρώτη στιγμή που έσκασε η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και συστάθηκε η προανακριτική επιτροπή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιδόθηκαν σε εργώδη προσπάθεια να την κουκουλώσουν. Τα μέλη της επιτροπής, που εκπροσωπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ!!! Παρά το γεγονός ότι ο κ. Πεπόνης έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ, η προανακριτική επιτροπή έθεσε σε ψηφοφορία για το εάν θα δοθεί στη δημοσιότητα ή όχι!!! Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (έξι άτομα) ψήφισαν να μην δημοσιοποιηθεί η λίστα, διότι είναι προσωπικό δεδομένο!!! Μόνο η ύστατη στροφή που έκανε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου έγειρε την πλάστιγγα της πλειοψηφίας προς όσους ζητούσαν την δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Διαφορετικά, δεν θα μαθαίναμε ποτέ τα ονόματα που περιέχονται σε αυτή!!!

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;

Ένας από τους λόγους που τα μέλη της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ, πρέπει να αναζητηθεί στον φόβο για το γαϊτανάκι που θα αρχίζει να ξετυλίγεται, με το ένα όνομα να οδηγεί στο άλλο και τελικά στη μεγάλη βόμβα που θα τινάξει στον αέρα όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα.
Ήδη προ ημερών, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος αποκάλυψε στην Επιτροπή ότι λογαριασμοί συγγενικών προσώπων τόσο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όσο και του Άδωνι Γεωργιάδη, περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ!
Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο βουλευτές της ΝΔ είναι μέλη της προανακριτικής επιτροπής, ο δε κ. Βαρβιτσιώτης είναι και αντιπρόεδρός της. Ο κ. Βαρβιτσιώτης μετά την αποκάλυψη του κ. Καπερνάρου παραδέχθηκε ότι μεταξύ των ονομάτων της λίστας είναι και αυτό του θείου του. Για δε τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Καπερνάρος τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στην Ελβετία! Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter διέψευσε το γεγονός και τόνισε πως η σύζυγός του δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην Ελβετία.
Επίσης, ο Ευθύμιος Βιδάλης, στενός φίλος και συνεργάτης του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ. Το όνομα της συζύγου του κ. Βιδάλη, Μαρίας, φέρεται να περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, ενώ μέχρι τώρα είχε περάσει απαρατήρητο και ασύνδετο με τον στενό υπουργικό φίλο και σύμβουλο, καθότι πολλά έντυπα είχαν πιστέψει ότι το όνομα της Μαρίας Βιδάλη στη λίστα, αφορούσε γνωστή ηθοποιό.
Εάν στα παραπάνω ονόματα, συμπεριληφθεί αυτό του κ. Παπασταύρου το οποίο φέρεται να σχετίζεται και με τη SIEMENS και εάν θυμηθούμε τα δωράκια από τη SIEMENS που είχε πάρει ο Σαμαράς από τη δεκαετία του 1990 όταν ήταν Πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ, τότε γίνεται αντιληπτό γιατί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα και χωρίς συνέπειες με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/siemens_11.html

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης !! - ΒΙΝΤΕΟ


Ο πλανήτης μας έχει διανύσει πολύ δρόμο επιστημονικών ανακαλύψεων και αποκαλύψεων. Η μη συμβατική επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες έννοιες της πραγματικότητας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αντίληψή μας για τον πλανήτη μας και το εξωγήινο περιβάλλον που το
περιβάλλει για πάντα.
Αστροπύλες, σκουληκότρυπες, και πύλες έχουν αποτελέσει το αντικείμενο των θεωριών συνωμοσίας και θεωρητικής φυσικής επί δεκαετίες, αλλά αυτό φτάνει στο τέλος , καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε την κατανόηση μας για την αληθινή φύση της πραγματικότητας μας.

Στη φυσική, μια σκουληκότρυπα ήταν ένα υποθετικό χαρακτηριστικό του χωροχρόνου που αποτελούσε μια συντόμευση μέσα στο χώρο-χρόνο. Συχνά αναρωτιόμαστε πώς οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν μέχρι τη γη και η ύπαρξη της θα μπορούσε να είναι μία από τις πολλές εξηγήσεις.
Αν και οι επιστήμονες ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά έχουν ανακαλύψει, όλα αυτά ανοίγουν στο μυαλό πολλές νέες δυνατότητες. Όσον αφορά την μετατροπή της επιστημονικής φαντασίας σε πραγματικότητα η επιστήμη δείχνει ότι συμβαίνει αρκετά συχνά στις μέρες μας και η NASA έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα ανακοινώνοντας την ανακάλυψη κρυφών πυλών στο μαγνητικό πεδίο της Γης .
Η NASA ονομάζει αυτά τα σημεία X-points ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων. Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου, το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί μια συνεχή διαδρομή που οδηγεί από τον πλανήτη μας στην ατμόσφαιρα του ήλιου, η οποία είναι 93 εκατομμύρια μίλια μακριά.

H NASA χρησιμοποίησε το διαστημόπλοιο της ΘΕΜΙΣ , καθώς και τους ευρωπαϊκούς συλλέκτες ανιχνευτές (European Cluster probe), για να εξετάσει αυτό το φαινόμενο. Βρήκαν ότι οι πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Είναι αστείο, γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα σημεία προς τον ήλιο αποτελούν μία τεράστια ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ για τους «θεούς» και το πέρασμα τους, μπροστά και πίσω, προς άλλες διαστάσεις και σύμπαντα.
Οι πύλες που η NASA έχει ανακαλύψει συνήθως βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη και οι περισσότερες από αυτές είναι βραχύβιες. Άλλες είναι τεράστιες και συνεχείς.
Όσο οι επιστήμονες μπορούν να καθορίσουν, οι πύλες βοηθούν στη μεταφορά τόνων μαγνητικών φορτισμένων σωματίδιων που πηγάζουν από τον Ήλιο και τα οποία προκαλούν τα βόρεια και νότια φώτα και τις γεωμαγνητικές καταιγίδες. Βοηθούν στη μεταφορά του μαγνητικού πεδίου από τον Ήλιου στη Γη.
Το 2014, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία, θα ξεκινήσει μια νέα αποστολή που ονομάζεται Magnetospheric, κλίμακα πολλαπλών αποστολών (MMS), η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερα διαστημόπλοια που θα κυκλώσουν τη Γη για να εντοπίσουν και να μελετήσουν στη συνέχεια, αυτές τις πύλες.
Θα εντοπίσουν τα σημεία όπου η Γη και τα μαγνητικά πεδία του Ήλιου συνδέονται και σχηματίζουν αυτές τις ανεξήγητες πύλες. Η NASA χρηματοδότησε το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα για αυτή τη μελέτη, αλλά εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο ως προς το ποιες είναι αυτές οι πύλες.
Αυτό που έχουν καταφέρει είναι η παρατήρηση των φορτισμένων σωματιδίων που ρέουν μέσα από αυτές και που προκαλούν ηλεκτρο-μαγνητικά φαινόμενα στην ατμόσφαιρα της Γης. Οι Μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθείς και αβέβαιες. Ανοίγουν και κλείνουν χωρίς θέρμανση και δεν υπάρχουν σημεία καθοδήγησης είπε ο Δρ Scudder, από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα.





ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/2013/03/nasa_11.html

Βρισκόμαστε ακριβώς στην εφαρμογή του 5ου πρωτοκόλλου των Σιωνιστών.


Πρωτόκολλο Πέμπτο
Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού, στις οποίες δε φτάνει κανείς στον πλούτο παρά μόνο μέσω εκείνων των ικανών εκπλήξεων,
που είναι ψευτολωποδυσίες, στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους και όχι με εκούσια παραδεκτές αρχές, στις οποίες τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες;
Ποια μορφή Κυβερνήσεως να δώσει κανείς σ' αυτές τις κοινωνίες εκτός από την αυταρχική μορφή, την οποία θα περιγράψω παρακάτω; Θα κανονίσουμε μηχανικά τις πράξεις του πολιτικού βίου των υπηκόων μας με νέους νόμους. Οι νόμοι αυτοί θα καταργήσουν μία προς μία όλες τις πάρα πολύ μεγάλες ελευθερίες, οι οποίες χορηγήθηκαν από τους Χριστιανούς, και η βασιλεία μας θα εκδηλωθεί με έναν αυταρχισμό τόσο επιβλητικό, ώστε να είναι σε θέση σε κάθε χρόνο και τόπο να φιμώσει τους Χριστιανούς, οι οποίοι θα θελήσουν να μας κάνουν αντιπολίτευση και θα είναι δυσαρεστημένοι.
Όταν ο λαός θεωρούσε τα βασιλικά πρόσωπα ως μια καθαρή απόρροια της Θείας Θελήσεως, υποτασσόταν χωρίς ψίθυρο στην απολυταρχία των βασιλιάδων. Αλλά από την ημέρα που έχουμε υποβάλλει στους ανθρώπους την ιδέα των ατομικών τους δικαιωμάτων, θεώρησαν τα βασιλικά πρόσωπα ως απλούς θνητούς. Το "ελέω Θεού" έπεσε από το κεφάλι των βασιλιάδων, αφού τους αφαιρέσαμε την πίστη τους προς το Θεό. Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ' έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε.
Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ' αυτή.
Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που επινοήθηκε από τους σοφούς μας, μας δείχνει από πολύ καιρό το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού.
Το κεφάλαιο, για να έχει τα χέρια ελεύθερα, οφείλει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί συνεχώς ένα αόρατο χέρι σε όλα τα μέρη του κόσμου.
Το μεγαλειώδες πρόβλημα της Κυβερνήσεώς μας είναι να εξασθενίζουμε το δημόσιο φρόνημα μέσω της κριτικής, να κάνουμε τους λαούς να χάνουν την συνήθεια να σκέπτονται, γιατί η σκέψη δημιουργεί την αντιπολίτευση, να μετατρέπουμε τις δυνάμεις της σκέψης σε ρητορικές αψιμαχίες.
Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους.
Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Αυτά είναι ζητήματα που η κοινωνία δεν πρέπει να γνωρίζει. Δεν επιτρέπεται να τα γνωρίζει εκτός από εκείνον, ο οποίος τη διευθύνει. Αυτό είναι το πρώτο μυστικό.
Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ' αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.kalami.net
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι της σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/5_11.html

Απόρρητη έκθεση για πετρέλαιο 500 δισ. δολαρίων στα “συρτάρια” από το 1997!!! Κάποια ζώα δεν μας πίστευαν…


Γράφαμε τον Οκτώβρη του 2011

Αποκάλυψη: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας όρκος “τιμής” που κάλυψε την ιστορική ατιμία.


Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.

“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, έχει μεγάλη σημασία για να καταλάβετε τον ρόλο του Σημίτη και του διαδόχου, Γιώργου Παπανδρέου.

Η είδηση: Κλειδωμένη από το 1997 παρέμενε στα συρτάρια της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου της Ελλάδος απόρρητη έκθεση που αποκάλυπτε την ύπαρξη γιγαντιαίων στόχων – κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου δυτικά της Πελοποννήσου και νότια της Κρήτης.

Σε αυτή την έκθεση, που έφερε στο φως η Real News, περιλαμβάνονται χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται αντίστοιχες σεισμικές καταγραφές με αυτές που προέκυψαν κατά την πρόσφατη έρευνα της νορβηγικής εταιρείας PGS, η οποία επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περιοχή και για τις προοπτικές των εν λόγω κοιτασμάτων.



Ανάλογο ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν επέδειξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις, αφού η άκρως εμπιστευτική έκθεση των 200 σελίδων με τον τίτλο International Mediterranean Ridge Seismic Experiment (IMERSE), όπως αποδεικνύεται, παρέμενε “θαμμένη” και αναξιοποίητη για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, έχοντας περιέλθει στα “χέρια” της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., μετά την κατάργηση της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου της Ελλάδος τον Απρίλιο του 1998.

“Αν είχαμε προχωρήσει τότε, σήμερα θα είχαμε συμβάσεις αφού, όπως αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες έρευνες της PGS, το έργο IMERSE ήταν άκρως επιτυχημένo”, ανέφερε η τότε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε., Τερέζα Φωκιανού.

Η έρευνα ξεκίνησε το 1995 και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MAST II από τη ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε., σε κοινοπραξία με το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Geomar του Κιέλου και με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Ecole Normale Superieure του Παρισιού, του Imperial College του Λονδίνου και των πανεπιστημίων της Τριέστης και του Μπέρμιγχαμ. Στον χώρο μεταξύ Πελοποννήσου -λιβυκών θαλάσσιων συνόρων και Κρήτης έγιναν καταγραφές συνολικού μήκους 2.650 χλμ., με τους ξένους ερευνητές να υποστηρίζουν με την τεχνογνωσία και τον θαλάσσιο εξοπλισμό το όλο εγχείρημα, ενώ η ΔΕΠ- ΕΚΥ Α.Ε. ήταν αυτή που ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανάλυσης και επεξεργασίας των δεδομένων της έρευνας, καθώς διέθετε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η εξαιρετική ποιότητα των καταγραφών εκείνης της εποχής επέτρεψε να εντοπιστούν, όπως αποτυπώνεται στην έκθεση, εντυπωσιακοί στόχοι πιθανών κοιτασμάτων, ένας εκ των οποίων παρουσιάζει έκταση η οποία ξεπερνά τα 1.000 τ.χλμ. Περίπου τρεις φορές μεγαλύτερο, δηλαδή, από το κοίτασμα Λεβιάθαν του Ισραήλ που έχει έκταση 370 τ.χλμ.

Μάλιστα, στην έκθεση αποτυπώνεται και η αξία των κοιτασμάτων στην εν λόγω περιοχή με μια πρώτη οικονομοτεχνική μελέτη. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πιθανότητα ύπαρξης 80% πετρελαίου και 20% φυσικού αερίου, οι επιστήμονες εκτιμούσαν ότι μπορεί να δώσει από 5 έως 10 δισ. βαρέλια πετρελαίου, αξίας 500 δισ. δολαρίων και καθαρής αξίας για τα ταμεία του κράτους, αν αφαιρεθούν τα έξοδα ερευνών, 150 δισ. δολαρίων.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη ελήφθησαν υπ’ όψιν κατά τη σύνταξη της μυστικής εκθέσεως που είχε παραδοθεί πέρυσι το καλοκαίρι στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από τους επιστήμονες Αντώνη Φώσκολο, Ηλία Κονοφάγο και Νίκο Λυγερό, σύμφωνα με την οποία από την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που εντοπίζονται γύρω από την Κρήτη το όφελος για το ελληνικό Δημόσιο μπορεί να φθάσει ακόμα και τα 1,3 τρισ. δολάρια.

Ένα από τα σημαντικά ευρήματα της έκθεσης ήταν η διαπίστωση ότι τα ανώτερα στρώματα των γεωλογικών στόχων αποτελούνταν από εβαπορίτες (δηλαδή άλατα του Μεσσηνίου, που δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 7 εκατομμύρια χρόνια) και τα οποία μπορούν να εγκλωβίσουν υδρογονάνθρακες. Ανάλογη σύσταση έχουν τα κοιτάσματα σε Κύπρο και Ισραήλ, στα οποία αυτή τη στιγμή γίνονται γεωτρήσεις.

Με πληροφορίες από RealNews και News247.
olympia.gr
http://www.triklopodia.gr/2013/03/500-1997.html

Σε ποια χώρα ζει ο κ. Σαμαράς ;


Είναι πραγματικά τραγική ειρωνεία ο πρωθυπουργός της χώρας να διακηρύσσει το τέλος των μέτρων λιτότητας την στιγμή που αυτά συνεχίζουν αδιάκοπα ν’ αλέθουν την καθημερινή ζωή των Ελλήνων. Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. προ ημερών ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε πως δεν θα
υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας και τόνισε :

«Τηρήσαμε δύο βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κρατήσαμε την χώρα στο ευρώ και πετύχαμε αλλαγή της δανειακής σύμβασης μειώνοντας το χρέος, ενώ πετύχαμε και επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής. Πετύχαμε την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους που έχει γίνει. Παράλληλα αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό και ενισχύσαμε την ενότητα στο εσωτερικό…

Αρνηθήκαμε το μνημόνιο γιατί ήταν λάθος, γιατί «ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής ήταν λάθος όπως λέγαμε μόνοι μας από την πρώτη στιγμή» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «όμως δεν είπαμε ότι δεν θα εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις ή ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο όπως έλεγαν κάποιοι άλλοι».

Σωστά, αλλά και λάθος, γιατί πολύ βιαστικά είναι όλα αυτά τα συμπεράσματα κ. πρωθυπουργέ.

Ναι η χώρα έμεινε στο ευρώ, αλλά με μία οικονομία που καταρρέει και μία κοινωνία διαλυμένη από εξαθλίωση. Ναι έγινε η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους που έχει γίνει αλλά το χρέος δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε, γιατί βέβαια αν βέβαια το 5 το κάνεις 10 και μετά κόβεις 2 τότε το 8 παραμένει μεγαλύτερο του 5…

Όσο για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό, έ εδώ τι να πούμε ; Μήπως ξεχάσαμε πως δεν έχουμε ακόμη γυρίσει ως χώρα στις αγορές να δανειστούμε ; Μήπως ξεχάσαμε πως το ΔΝΤ δεν περιμένει να επιστρέψουμε στις ομολογιακές αγορές πριν το 2016 το νωρίτερο και μετά το 2020 το πιθανότερο ;

Για ποια αξιοπιστία μιλάτε ; Μήπως την πολιτική ; Μα ο κ. Σόιμπλε δεν βγήκε προχθές και δήλωσε πως η ελληνική ελίτ είναι ανεύθυνη ; Αναφέρθηκε γενικά στην ελίτ, άρα εννοούσε την οικονομική και την πολιτική μέρος της οποίας είναι και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ή κάνω λάθος ; Δεν είναι αυτή η ελίτ που κατηγορείται από την τρόικα πως καθυστερεί τις μεταρρυθμίσεις με συνέπεια να μην πέφτουν οι τιμές και να μην συλλαμβάνεται η φοροδιαφυγή ; Αυτής της ελίτ δεν κινδυνεύουν με φιάσκο οι περιβόητες αποκρατικοποιήσεις του ΟΠΑΠ και της ΔΕΠΑ ; Γι’ αυτό τον λόγο δεν καρατομήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ;

Όμως εκεί που δεν μπορεί κανείς να φέρει αντίρρηση είναι το σημείο που μιλάτε για την αποκατάσταση της ενότητας στο εσωτερικό. Αυτό που καταφέρατε κ. Σαμαρά είναι να αποκαταστήσετε μία ενότητα της πλειονότητας των Ελλήνων σε βάρος της πολιτικής που εκπροσωπείτε.

Μιας πολιτικής, της μνημονιακής, στην οποία ασκήσατε αρχικά κριτική και την αρνηθήκατε μέχρι που γίνατε κυβέρνηση για να την ασπασθείτε. Και τι άλλο από ξεδιάντροπη υποκρισία είναι να αρνείσθε ρητορικά το μνημόνιο αλλά να εφαρμόζετε στην πράξη τις δεσμεύσεις του ;

Τι άλλο από υποκρισία είναι να ισχυρίζεστε πως πρώτοι εσείς μιλήσατε για τον δημοσιονομικό πολλαπλασιαστή και να μην έχετε κάνει τίποτα από το καλοκαίρι για την μεταλλαγή του μείγματος της καταστροφικής πολιτικής που ακολουθείτε ;

Είναι ή δεν είναι υποκρισία να μιλάτε για το τέλος των μέτρων λιτότητας και να δέχεστε - χθες μόλις - την παράταση για ένα ακόμη χρόνο του χαρατσιού της ΔΕΗ επειδή το επιβάλλει η τρόικα που δεν εμπιστεύεται την αποτελεσματικότητα του νέου φορολογικού μηχανισμού σας για την είσπραξη του ενιαίου φόρου στα ακίνητα ;

Ή μήπως ξεχάσατε πως η νέα μεγάλη λιτότητα αρχίζει αυτή την άνοιξη που λήγουν οριστικά οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες με συνέπεια την κρίση ρευστότητας που αντιμετωπίζουν ασφυκτικά οι επιχειρήσεις να την μετακυλίσουν στους μισθούς περιορίζοντας τους κατά 1/3 χάρις στις περικοπές όλων των επιδομάτων (οικογένειας, εκπαίδευσης, τριετίες κλπ) ;

Θα πρέπει να είναι κανείς τυφλός για να μην βλέπει την κλιμακούμενη ύφεση στην Ελλάδα με την μεγάλη κάμψη των φορολογικών εσόδων το α΄δίμηνο του έτους, την μείωση των εξαγωγών κατά 15% τον Δεκέμβριο και τον μηδενισμό του πληθωρισμού τον Φεβρουάριο, ώστε να διαβλέπει ανάκαμψη το τελευταίο τρίμηνο του 2013 ή τις αρχές του 2014.

Με την ευρωπαϊκή ύφεση σε πλήρη εξέλιξη, το χαράτσι στη ΔΕΗ να παρατείνεται, τις κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων να διογκώνονται παράλληλα με την συνεχιζόμενη κάμψη των τιμών τους, την εκ νέου μείωση των μισθών κατά 25% και την εκτίναξη της ανεργίας κοντά στο 30%, η ελληνική οικονομία είναι καταδικασμένη σε νέα βαθιά ύφεση εφέτος και μία κυβέρνηση που σέβεται τις δεσμεύσεις του Μνημονίου είναι υποχρεωμένη να λάβει και νέα μέτρα λιτότητας όπως ήδη κάνει εξάλλου.

Του Κ. Καλλωνιάτη

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_2326.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters