Γεωργαντζάς.jpgΌλων των ανθρώπων οι ψυχές είναι αθάνατες.
Όμως των δικαίων δεν είναι μόνον αθάνατες, αλλά και θεϊκές.
Σωκράτης 

Χαίρε αξιότιμε κ. Γιώργο Τράγκα,

Σκέφτεσαι δυνατά. Αυτός είναι ο λόγος που σου επιβάλλουν πρόστιμα.

Το πρόβλημά σου δεν είναι μόνον με το 'δυνατά', αλλά και με το ό,τι τολμάς καν να ΄σκέφτεσαι'! Διότι κάθε φορά που τολμάς και σκέφτεσαι, ο νους σου παράγει σκέψεις.

Αυτές σου οι σκέψεις είναι τα είδωλα που σε καθιστούν έναν ειδωλολάτρη. Και γιά όλες εκείνες και όλους εκείνους που σου επιβάλλουν τα πρόστιμα, τα είδωλα, δηλαδή οι σκέψεις που εκφράζεις δυνατά μέσω των ραδιοκυμάτων, συνιστούν το έγκλημα της εισαγωγής καινών δαιμονίων, σε όλον τον ελληνικό μας κόσμο, απανταχού επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Πιές τώρα και εσύ λοιπόν το κώνειο. Διότι έτσι ακριβώς λειτουργούν τα φθίνοντα τριτοκοσμικά 'καπετανάτα', όλες αυτές οι φθίνουσες τριτοκοσμικές φατρίες, που έφαγες μία ολόκληρη ζωή, την δική σου ζωή, γιά να υποστηρίζεις, λές και είσαι τίποτα φανατικός οπαδός της δρακονιανής συμμαχίας της νέας τάξης.

Είσαι; Μήπως όντως είσαι φανατικός οπαδός της δρακονιανής συμμαχίας της νέας τάξης [1];

Από την απαρχή του 'αχρόνου' κόσμου μας - ο Δημόκριτος επιμένει επί τούτου (βλ. την διδακτορική διατριβή του Καρόλου Μαρξ), το πελασγικό ιερατείο θέλει την Ευρυνόμη, την θεά ή θέα του παντός, αφού πρώτα εκκολάπτεται το από τον Οφίωνα γονιμοποιημένο συμπαντικό της αυγό, δηλαδή 'αβγό' στα νέα μούλτι-κούλτι eλληνικά του George Soros, να δημιουργεί μεταξύ άλλων και τις πλανητικές δυνάμεις τις Τιτανίδος Ρέας και του Τιτάνος Κρόνου. Από εκείνο λοιπόν, το αρχέγονο, αρχέτυπο καπετανάτο, όλες και όλοι γνωρίζουμε πως ο Κρόνος, όπως και ο κάθε καπετάν-Κρόνος, πάντα τρώει τα παιδιά του.

Δεν λέγεται βέβαια Κρόνος τώρα ο δικός σου πατέρας στο επερχόμενο καπετανάτο της ΝΔ και του ΣυΡιζΑ, μα ακούει στο σύνθετο όνομαΑντώνης Σαμαράς και Αλέξης ή AxelΤσίπρας. Πρέπει όμως, αναγκασμένος από την φύσι του είναι να σε φάει, σαν παιδί του που είσαι, τούτος ο δικός σου Κρόνος, ειδικά όταν δυνατά και φωναχτά, έστω και εισοδιστικά, μέσα από τα παντός είδους ηλεκτρονικά ραδιοκύματα εισαγάγεις τα καινά σου δαιμόνια, τις ανόσιες και μιαρές γιά το απολυταρχικό καθεστώς ειδωλολατρικές σου σκέψεις, σε όλον τον ελληνικό μας κόσμο, απανταχού επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Και ενώ εσύ εισοδιστικά έστω εξακολουθείς να εισαγάγεις καινά δαιμόνια, ακόμη και το κλιμάκιο στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ κάνει ένα μικρό διάλειμμα, μέχρι τις αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους, γιά να επιτρέψει στα φθίνοντα τριτοκοσμικά καπετανάτα να ολοκληρώσουν το 'θεάρεστο' (sic!) έργο του αφανισμού του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο [2]. Σταμάτα λοιπόν!

Ει κε πίθηαι, δηλαδή εάν θέλεις άκουσέ με, αλλά αυτή είναι η δεύτερη φορά που σου το λέω: μέσα στο πλαίσιο του πολιτικού αδιεξόδου του ελληνικού μας κόσμου, στην εξεύρεση λύσεων επικεντρώσου και συγκεντρώσου [3]. Είναι το αυτονόητο πατριωτικό καθήκον σου να προβάλλεις, όχι τους ήδη κρεμασμένους στην ελληνική συλλογική μας νοόσφαιρα πολιτικάντηδες, διότι μόνον πολιτικοί δεν είναι τούτα τα δουλικά του δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, αλλά προτεινόμενες λύσεις όπως, π.χ., τηνΣυνέλευση γιά το Μέλλον της Ελλάδας - Νέο Σύνταγμα, του Δημοβουλίου Πολιτών [4].

Προσωπικά, δεν νομίζω πως η δημιουργία ενός 'κάτω' Δημοβουλίου Πολιτών συνάδει με την ιδιαιτερότητα ή την ιδιοσυγκρασία του ελληνικού μας κοσμοσυστήματος (http://contogeorgis.blogspot.com/). Είναι άλλη μία καθαρά αγγλοσαξωνική και άρα πάλι ξενόφερτη, άρδην εισοδιστική πρόταση υποταγής του ελληνικού μας κόσμου, στην ήδη υπάρχουσα κατοχή μας υπό την ανθελληνική και επίσης ξενόφερτη, στυγνά τυραννική κομματοκρατία, που με τα όλα της τα κόμματα κατακερματίζει και κατακομματιάζει την ελληνική μας κοινωνία.

Μπορεί εισοδιστικά μεν να εξαναγκάζει τα αδαή μέλη του ελληνικού μας κόσμου να μπερδεύουν μέσα στα μυαλά τους τον αγγλοσαξωνικό ολιγαρχικό ή πολυαρχικό κυνοβουλευτισμό (με ύψιλον λόγω κλέους), με την των Αθηναίων αυθεντική δημοκρατία. Δεν παύει όμως να είναι μία προτεινομένη λύσις προς συζήτησιν, άρα πρέπει εσύ και εγώ, ως ένας αληθινός Έλλην που είσαι και ως ένας αληθινός Έλλην που είμαι, μέσα από τον γυάλινο κόσμο μας να υπερασπιστούμε, ακόμη και με την ζωή μας εάν χρειαστεί, την μετά παρρησίας ισηγορία όλων εκείνων που προτείνουν τούτες τις σαχλαμάρες (twaddle ή poppycock)!

Και πάλι σου εύχομαι λοιπόν καλή επάνοδο στην ελληνικότητά σου, διότι άλλην επιλογή δεν έχεις και δεν έχω. Σκέψου το ξανά σε παρακαλώ πολύ: ή Ελλάς ή προσκυνάς!

Νυν υπέρ πάντων ο της ελευθέρας πατρίδος αγών!

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debthttp://ei-end.org/)

[1Δρακονιανή συμμαχία και νέα τάξη: Concilium Ordo Draconis Antiquitas

[2Statement by the EC, ECB and IMF on Greece: http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2013/pr1377.htm.

[3Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε γιά σχοινί κ. Γιώργο Τράγκα!

[4Πρόσκληση στην Συνέλευση γιά το Μέλλον της Ελλάδας - Νέο Σύνταγμα:http://www.dimovoulio.gr/.