Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η κόρη δίνει μαθήματα στην μάνα Ελλάδα.‏


Να λοιπόν που ακόμη γίνονται θαύματα. Ένα μικρό κομμάτι του ελληνισμού, η Κύπρος, στέκεται αντάξια της Ελληνικής ιστορίας, υπεύθυνα έναντι των ηρώων που κατά καιρούς μαρτύρησαν και υπερασπίστηκαν το χιλιοβασανισμένο νησί. Πρόσφατο παράδειγμα αντίστασης, ο αείμνηστος Τάσος
Παπαδόπουλος ,που με το βροντερό του ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ πέρασε στο πάνθεον των ηρώων και σήμερα τη θέση του και τις θέσεις του ακολουθεί το Κυπριακό κοινοβούλιο. Ολιγομελές μεν αλλά με τεράστιο ανάστημα,βροντοφώναξε ένα ΟΧΙ, σ’αυτούς που θέλουν να καθορίζουν τις τύχες των λαών. Ξαφνικά αυτό το ΟΧΙ μετουσιώθηκε σε μια λάμψη, κρυφή ελπίδα και για μας τους Έλληνες , τους διαβιούντες στον Ελλαδικό χώρο.
Ποιος ξέρει ίσως αυτό το ΟΧΙ να αποτελέσει τη θρυαλλίδα εξελίξεων, το κύκνειο άσμα της γερμανικής ηγεμονίας στον ευρωπαϊκό χώρο.
Όπως και να χει, ο πολιτικός κόσμος του νησιού συνεπικουρούμενος και από το δημοσιογραφικό στάθηκε στο ύψος του, σε αντίθεση με τους <<εν Αθήναις>> άκαπνους πολιτικάντηδες- δωσίλογους , πληρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.
Είναι νωρίς βέβαια να κρίνουμε, οι εξελίξεις τρέχουν, το αποτέλεσμα μετράει πάντα αλλά όπως και να το κάνουμε μετά από τόσα ναι ακούστηκε επιτέλους και ένα μεγάλο ΟΧΙ από ελληνικά χείλη. Ολόψυχα ευχόμαστε αυτό το όχι να έχει συνέχεια, να γίνει απαρχή δεινών για τους οικονομικούς φονιάδες των λαών και ποιος ξέρει μπορεί να ανηφορίσει μέχρι το ελληνικό κοινοβούλιο.

ΘΕΤΤΑΛΟΣ
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_2870.html

B.ΠΟΥΤΙΝ: "ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ" >"OXI": Η Κύπρος έγραψε πάλι Ιστορία - Ο πρώτος λαός που έσπασε τις ευρω-αλυσίδες

 
Με 36 ψήφους κατά και 19 "λευκές" (του κυβερνώντος κόμματος) η Κύπρος δια της Βουλής της είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και μπαίνει πάλι στην εθνική πρωτοπορία δείχνοντας τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα. Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός λαός που απορρίπτει τις επιταγές της τρόικα.
Περισσότερα για την συγκλονιστική συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής, σε λίγο.
Ο Β.Πούτιν σε δήλωσή του πριν από λίγο και με παρόντα στην Μόσχα τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών Μ.Σαρρή, δήλωσε ότι "Κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι και η Ρωσία να χάσει. Τους πληροφορώ ότι η Ρωσία θα κερδίσει"!
Την ίδια στιγμή σχέδιο για να περάσει η Λαϊκή Τράπεζα ( CPB) που έχει την μεγαλύτερη έκθεση με 9 δισ. ευρώ στα χέρια ομάδας Ρώσων επιχειρηματιών και τα ελληνικά υποκαταστήματα να περάσουν στην ελληνική πλευρά επεξεργάζεται η κυπριακή κυβέρνηση, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι κάποιος νέος ιδιοκτήτης θα δεχόταν αυτό το ελληνικό "φιλέτο" να παραχωρηθεί σε οποιονδήποτε ελληνικο τραπεζικο όμιλο.
Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπόροβλεφ που κατέχει ήδη το 10% της Κύπρου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της Κύπρου με 1- 1,5 δισ. Τα μισά από τα 5,5 δισ. είναι υποχρεώσεις της Λαϊκής. Προσφέρονται ως bonus τίτλοι των κοιτασμάτων φυσικού αερίου.
Επίσης υπάρχει και ένα δεύτερο πλάνο με εσωτερική δανειοδότηση μεταξύ των καταθετών με επιτόκιο 2,5%. Πάντως η Κύπρος είναι έτοιμη ακόμα και να διακόψει τη χρηματοδοτική στήριξη μέσω των προγραμμάτων ELA στις κυπριακές τράπεζες.
Σε ότι αφορά την ελληνική πλευρά η αντιμετώπιση της Κύπρου είναι τραγική. Όχι απλώς πρόδωσαν για άλλη μια φορά την Κύπρο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά η σιωπή της κυβέρνησης Σαμαρά είναι εκκωφαντική την ώρα που η Κύπρος λέει και πάλι "ΟΧΙ".
Ακόμα και ο Α.Τσίπρας δείχνει "σκληρός πατριώτης" μπροστά στην ανυπαρξία της κυβέρνησης.
Την ίδια στιγμή ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας, μπροστά στις κλειστά υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών και την αδυναμία των Ελλήνων καταθετών να αποκτήσουν πρόσβαση στις οικονομίες τους μιλά για "απορρόφηση" ξένης περιουσίας που χρειάζεται την έγκριση του ιδιοκτήτη, φυσικά, για να συμβεί.
Στην Κύπρο, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου, Μάριος Αναστασίου, ανέφερε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών ότι οποιοδήποτε «κούρεμα» στις καταθέσεις ξένων τραπεζών σημαίνει καταστροφή. Υποστήριξε ότι 25 από τις 26 διεθνείς τράπεζες δραστηριοποιούνται στην Κύπρο υπό τη μορφή παραρτήματος και με διαφορετικό καθεστώς. Και σημείωσε ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου θα «βάλουν λουκέτο» τέτοια υποκαταστήματα διεθνών τραπεζών στο νησί.
Ο κ. Αναστασίου υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό, σημειώνοντας ότι, παρότι μπαίνουν στο ίδιο «καλάθι» όλες οι τράπεζες, οι επιπτώσεις στις διεθνείς τράπεζες θα είναι μεγαλύτερες από τις κυπριακές.
Εκ μέρους του Συνδέσμου Κυπριακών Τραπεζών τονίσθηκε ότι η μη ψήφιση του νομοσχεδίου θα επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία της χώρας. Παράλληλα ζητήθηκε να περιληφθούν στο νομοσχέδιο και ασφαλιστικές δικλίδες για νομική κάλυψη των τραπεζών και των μελών των διοικητικών συμβουλίων σε σχέση με την εφαρμογή της νομοθεσίας. Όπως αναφέρθηκε, παρόμοια πρόνοια περιλήφθηκε και στο νόμο για κρατικοποίηση της Λαϊκής Τράπεζας
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/b-oxi.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


Η είδηση είναι διασταυρωμένη. Η Ρωσία βάζει το θέμα της ναυτικής βάσης στην Κύπρο μέσα στην προτεινόμενη λύση, ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί την οργή του Βερολίνου που μιλά για “επικίνδυνη κατάσταση για την Κύπρο”.
Θα σας ενημερώσουμε για νεώτερα.
ΥΓ. Οι δηλώσεις του Βενιζέλου πριν από λίγο, αφιερώνονται στους ηλιθίους που μιλούσαν περί “συνωμοσιολογιών”.
Όπως και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Κυπριακή βουλή.
http://www.katohika.gr/2013/03/nautiki-vasi-sto-paketo-i-rwssia.html

ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ! ΕΣΕΙΣ;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 7 Απριλίου 2004, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος απευθύνει διάγγελμα προς τον Ελληνικό Κυπριακό λαό, εν όψει του δημοψηφίσματος που διενεργείται στη Μεγαλόνησο για το σχέδιο Ανάν, στις 24 Απριλίου 2004: «…Συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα με.....
ψυχραιμία και αντικειμενικότητα αλλά και με πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητας των στιγμών και το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί και μου έχετε αναθέσει, λυπούμαι ειλικρινά, γιατί δεν μπορώ να αποδεχτώ και να υπογράψω το σχέδιο Ανάν, όπως, τελικά διαμορφώθηκε. Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο δεν θα παραδώσω κοινότητα χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνων… Ελληνικέ Κυπριακέ λαέ, στη ζυγαριά του ναι και του όχι, πολύ βαρύτερες και πολύ πιο επαχθείς θα είναι οι συνέπειες του ναι. Σε καλώ να απορρίψεις το σχέδιο Ανάν. Σε καλώ να πεις στις 24 του Απρίλη ένα δυνατό ΟΧΙ. Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκιο και με αξιοπρέπεια για την ιστορία σου. Καλή Ανάσταση σε όλους».



Ο Ελληνοκυπριακός λαός στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 καταψήφισε με ποσοστό 76% το Σχέδιο Ανάν λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το περιεχόμενο του διαγγέλματος του Μεγάλου του ηγέτη. Έτσι, συμπορεύτηκε με τον πατριώτη Πρόεδρό του,  Τάσο Παπαδόπουλο, αρνούμενος να συμβιβαστεί με το φιλότουρκο σχέδιο Ανάν και αποκήρυξε τους εσωτερικούς υποστηρικτές του, όπως ήταν ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, όπου τότε, σε έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο, το κόμμα του αποφάσισε με ποσοστό 77,6% την υπερψήφιση του σχεδίου Ανάν.

Μετά από εννέα χρόνια, δηλαδή στις 24 Φεβρουαρίου 2013 διεξήχθησαν οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο και ο Ελληνοκυπριακός λαός εξέλεξε Πρόεδρό του τον Νίκο Αναστασιάδη. Δηλαδή, εκείνον τον “πολιτικό εφιάλτη” που μανιωδώς το 2004 υπερασπιζόταν το εθνοπροδοτικό, για τον Ελληνισμό, σχέδιο Ανάν. Απεδείχθη, λοιπόν, για άλλη μια φορά, πως ο απανταχού Ελληνισμός έχει πολύ κοντή μνήμη και πολύ γρήγορα ξεχνά όλους εκείνους που αποδεδειγμένα επιβουλεύονται το κακό της πατρίδας και απλόχερα τους δίνει συγχωροχάρτι. Αναιτιολόγητα, έδειξε για άλλη μια φορά την επιπολαιότητά του και παρασύρθηκε από τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αναστασιάδη, ο οποίος επικαλούμενος τους ισχυρούς δεσμούς με τους “Ευρωπαίους συμμάχους”, υποσχόταν πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σώσει την Κύπρο από την οικονομική κατάρρευση και θα δημιουργήσει την οικονομική ανάταση στον τόπο και τον λαό.

Ωστόσο, πριν αλέκτωρ λαλήσει  τρις, λίγες μέρες μετά την εκλογή του, οι δήθεν ισχυροί δεσμοί με τους Ευρωπαίους συμμάχους, απεδείχθησαν φρούδες ελπίδες για την ευημερία της Κύπρου και του λαού της και ξαφνικά πριν το τριήμερο αργίας (16-18/3/2013), ανακοινώθηκε από την Ευρωζώνη η ληστρική απόφαση περί της φορολόγησης όλων των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου. Αυτή ήταν μια απόφαση διεθνών απατεώνων και κλεφτών, οι οποίοι φέρνουν ψευδεπίγραφους δημόσιους τίτλους προκειμένου να καθαγιάζεται η παλιανθρωπιά τους. Αυτή η απόφαση, ήταν μια τεραστίων διαστάσεων παλιανθρωπιά, από τη στιγμή που έβαλαν τα βρωμόχερά τους στις τσέπες των καταθετών και τους ξάφρισαν τα χρήματα. Στις τράπεζες οι καταθέτες εναποθέτουν τις οικονομίες τους για μεγαλύτερη ασφάλεια και στην προκειμένη περίπτωση η Κύπρος του Αναστασιάδη απεδείχθη ξέφραγο αμπέλι, ενώ οι ευυπόληπτοι Ευρωπαίοι φίλοι του απεδείχθησαν απατεώνες ολκής. Ο Κυπριακός λαός, δεν προβληματίστηκε και δεν παραδειγματίστηκε από τους λωποδύτες της ευρωζώνης, φίλους και της τρικομματικής κυβέρνησης της Ελλάδος, οι οποίοι επί τρία χρόνια λεηλατούν τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις περιουσίες των Ελλήνων και διαμελίζουν την πατρίδα τους. Ένας από αυτούς τους αγύρτες, πρωτομάστορας των σχεδίων αρπαγής του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος και της Κύπρου, ανυπολόγιστης αξίας, ο πολύς Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, άδειασε τον «φίλο του» Αναστασιάδη, δηλώνοντας: «η απόφαση για κούρεμα σε καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ ανήκε στην κυπριακή κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το Βερολίνο ήθελε να τηρηθεί η εγγύηση τραπεζικών καταθέσεων σε ασφαλισμένες καταθέσεις μικρών αποταμιευτών». Ενώπιων   αυτής της πολιτικής αγυρτείας της Γερμανικής κυβέρνησης, ο χαμηλοϋψής Αναστασιάδης, φοβισμένος και τρεμάμενος δήλωσε μέσω του διαγγέλματός του στον Κυπριακό λαό: «αποδέχτηκα τη συμφωνία καθώς απειλήθηκε με κατάρρευση το τραπεζικό σύστημα». Αλλά πόσες και πόσες φορές, εμείς οι Ελλαδίτες δεν έχουμε ακούσει αυτό το κακόγουστο παραμύθι εξαπάτησης των πολιτών από τους Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη; Πόσες φορές δεν έχουμε  κατατρομοκρατηθεί από τις βαθυστόχαστες ερμηνείες πτωχεύσεως της Ελλάδος μέσω της αποχώρησής μας από την ΕΕ και το ευρώ;

Έτσι, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως οι κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χωρών τους, αλλά είναι φερέφωνα και πειθήνια όργανα της νεοναζιστικής πολιτικής της Μέρκελ και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια ποδηγέτησης όλου του Ευρωπαϊκού νότου. Πολύ σύντομα θα επιφέρουν τελειωτικά θανατηφόρα κτυπήματα και στις υπόλοιπες χώρες, όπως η  Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Γαλλία. Τότε θα ολοκληρωθούν τα νεοναζιστικά σχέδιά τους, σχέδια που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν στους δυο παγκόσμιους πόλεμους, που οι ίδιοι προκάλεσαν. Ο επεκτατισμός των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων ήταν πάντα στο DNT τους και δεν τους ενδιαφέρει εάν για άλλη μια φορά θα δημιουργήσουν εκατόμβη θυμάτων. Η θηριωδία τους δεν είχε και δεν έχει όρια. Μες την ψυχή τους είναι βαθειά χαραγμένο το: Deutschland über alles.

Βέβαια, απαίτηση δική μας θα ήταν οι κυβερνήσεις Σαμαρά και Αναστασιάδη να διαχειρίζονταν την εξωτερική πολιτική επ΄ ωφελεία του Ελληνοκυπριακού Έθνους. Όμως, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις είναι δυνατόν να πιστεύουμε πως αυτές οι κυβερνήσεις εισπράττουν αυτό το αποτέλεσμα ένεκα της ανικανότητάς τους, ανεπάρκειάς τους, αφέλειάς τους ή λόγω παραπλάνησης από τους Μερκελικούς;

Πως είναι δυνατόν, όμως, να συμβαίνει αυτό, αφού αμέσως μετά την εκλογή του, ο κ. Αναστασιάδης επισκέφτηκε την Αθήνα προκειμένου να έχει σειρά επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.
Στη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά τι ακριβώς συζήτησαν εν όψει και του Eurogroup που ακολουθούσε; Δεν γνώριζαν ή δεν εκτιμούσαν πως θα αποφασιζόταν από την Ευρωζώνη, η ακραία έως εχθρική ενέργεια της φορολόγησης όλων των καταθέσεων των τραπεζών της Κύπρου; Προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω και νομίζω πως πολύ σύντομα θα αποδειχτεί και η νέα προδοσία κατά του Έθνους, όπως ακριβώς έχει ήδη αποδειχτεί η Εσχάτη προδοσία υπαγωγής της Ελλάδος στα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις. Αυτή η νέα προδοσία θα αποδεικνυόταν, αρκεί και μόνο να δινόταν στη δημοσιότητα η εκροή καταθέσεων από τις Κυπριακές τράπεζες την τελευταία εβδομάδα πριν την απόφαση του Eurogroup. Τότε, πιστεύω θα διαπιστώναμε σημαντικές μεταφορές χρημάτων προς άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Συνεπώς, για την ιστορία  και μόνο: Ο Ιούδας, εισπράττοντας  τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας  του Χριστού, είχε το θάρρος και κρεμάστηκε μπροστά στις ενοχές του. Στην πατρίδα μας, αυτοί που πρόδωσαν το λαό και το Έθνος θα βρουν τη δύναμη της αυτοτιμωρίας, με την  ελπίδα της ψυχικής κάθαρσης;  


egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1485.html

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ - Βιωσιμότητα του χρέους ή του Έθνους


Ανίκανοι, ανιστόρητοι και διεφθαρμένοι, εκχωρούν την Αιώνιο Ελλάδα στα βέβηλα χέρια πρόσκαιρων μεγαλομπακάληδων

Κρατούν στα τρεμάμενα χέρια τους μία ιστορία χιλιετιών. Η αειφόρος Ελλάδα, ο φωτοδότης της
ανθρωπότητας στραγγαλίζεται από χέρια πρόσκαιρων διαχειριστών που προσπαθούν να αποτιμήσουν αιώνιες αξίες σε αργύρια.
Ο επιθανάτιος ρόγχος μίας άθλιας ελίτ που προσπαθεί να γαντζωθεί στα κουρέλια της έχοντας αντιληφθεί ότι μόλις άνοιξε την Κερκόπορτα του ολέθρου.

Καναλάρχες που "δεν κατάλαβαν", πολιτικοί που "δεν διάβασαν", Ιούδες αργυραμοιβοί που "δεν υπολόγισαν" ότι πέραν των ασημικών της Ιεράς Γης ξεπουλούσαν και την ψυχή της.
Όλα αυτά μέσα στην εκκωφαντική σιωπή των κληρονόμων του αβάσταχτου καθήκοντος. Της μάνας που ζεσταίνει στα σπλάχνα της την συνέχεια του Έθνους.
Τον Πατέρα που μάχεται για την καινούρια γέννα. Τα παιδιά της Ελλάδας που δολοφονούνται μπροστά σε τηλεοπτικούς δέκτες, σε εκκολαπτήρια συντεχνιών, σε σχολές διχασμού και ιδεοληψίας.
Να παραμορφώνουν τα γονίδια τους που κρύβουν μέσα τους τον ορισμό της Ελλάδας, με την ανάγνωση πονημάτων που γέμισαν πουγγιά σιχαμένων υπάρξεων:

"Τι είν' η πατρίδα μας";
Μην είναι οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί;
Μην είναι οι αναφορές των οίκων αξιολόγησης;
Μην είναι οι εκθέσεις του ΔΝΤ;
Τυλίγεται η Ελλάδα σε μία κόλλα χαρτί;
Εδώ ήλθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ.
Εμείς, τα παιδιά της Ελλάδος, της μεγάλης Μητέρας που στην αγκαλιά της χώρεσε κάθε κατατρεγμένος της Γης.
Ο φάρος που διέλυσε την αμάθεια και την τυραννία στα πέρατα της Γης και τώρα τείνει να σβήσει από την πνευματική μόλυνση που προσκόμισαν πολιτικά ανδρείκελα.
Οι υπερχρονικές αυταξίες που δεν διαπραγματεύονται σε χρηματιστήρια.
Ο γρανίτης του Δευκαλίωνα που δεν εκποιείται ως αντάλλαγμα ψηφιακών τοκοχρεολυσίων, επικυρωμένα από μουτζούρες εκσυγχρονιστών.
Το χρέος των Ελλήνων δεν αναγράφεται σε κιτάπια τραπεζών αλλά στο ίδιο τους το αίμα.
Το Άγιο αίμα των Ηρώων που κάποια ανδρείκελα τόλμησαν να το χαρακτηρίσουν "διεφθαρμένο".
Και ως Έθνος έχουμε μόνον ένα χρέος: Να σφυρηλατήσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χίλια χρόνια δόξας. Έστω και αν πρέπει να συντρίψουμε το ρημαγμένο κράτος που καπηλεύεται το δοξασμένο όνομα "Ελλάδα".
Το κράτος που εκμαυλίζει συνειδήσεις, δημιουργεί γενίτσαρους, ανδρώνει ραγιάδες για να εξασφαλίσει την μίζερη του ύπαρξη.
Το κράτος που αφοπλίζει, που γκρεμίζει τις γραμμές άμυνας για να προσφέρει γονατιστό στους σουλτάνους τα αγαθά που κερδήθηκαν με αίμα και δεν του ανήκουν.
Ήλθε η ώρα να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό και να στείλουμε στον Καιάδα της ιστορίας τα καρκινώματα της πατρίδας. Να επιλέξουμε το χρέος που μας αρμόζει.
Του Στουρνάρα ή του Παλαμά:

"Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό, τι είστε, μην ξεχνάτε!
Δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα.
Όχι! Χρωστάτε και σ` όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα ρθουνε, θα περάσουν.
Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί".

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_1797.html

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με 1 δις ευρώ σε κυπριακές τράπεζες!


Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από την Δικαιοσύνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων. Το
συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στον ΣΔΟΕ, “κρύβεται” πίσω από υπεράκτια εταιρεία με καταθέσεις που αγγίζουν το 1 δις ευρώ, σπασμένες σε τρεις λογαριασμούς.

Στην Κύπρο έχουν την έδρα τους και πολλές άλλες εταιρείες Ελλήνων επιχειρηματιών, εκδοτών κλπ, οι οποίοι εμπλέκονται σε εμπόριο όπλων και όχι μόνο.

Ε, ρε τι έχουμε να δούμε...
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/1_19.html

"Θα πάρω μιαν ανηφοριά,θα πάρω μονοπάτια"

Ναι ρε!Αυτοί είναι Έλληνες...Εμείς δε τιμήσαμε το όνομα ούτε για πλάκα.

Ο Κύπριος στάθηκε ψηλότερα από όλους και πρώτος είπε ΟΧΙ. Γιατί κάποιοι δε λησμονούν.Γιατί κάποιοι ανεβαίνουν ακόμη στα κοντάρια να σκίσουν τη ΣΗΜΑΙΑ που προσπαθεί να τους
επιβουλευτεί και ας ξέρουν ότι θα πεθάνουν.

Το ακούτε ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;;

Αλλά πρώτα από όλα να τα ακούμε ο ΛΑΟΣ.Γιατί ενώ διαφαινόταν το "ΌΧΙ" οι Κύπριοι περικύκλωσαν τη Βουλή.Ενώ εμείς απλά περιμέναμε το θάνατό μας!!



Σόιμπλε προς Ρώσους καταθέτες: Καλά να πάθετε.


«Όποιος τοποθετεί τα χρήματά του σε χώρες όπου καταβάλλει λιγότερους φόρους» πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, τόνισε την Τρίτη υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα μήνυμα προς τους Ρώσους...

καταθέτες στην Κύπρο.

«Όποιος επενδύει τα χρήματά του σε χώρες όπου πληρώνει λιγότερους φόρους, ή όπου ίσως ελέγχεται λιγότερο, αναλαμβάνει τον κίνδυνο, όταν οι τράπεζες της χώρας αυτής δεν είναι βιώσιμες, είναι προφανές», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στη γερμανική ραδιοφωνία.

Αλλά, εάν δεν κληθούν αυτοί να συμβάλουν, τότε «οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν ξένες επενδύσεις δισεκατομμυρίων στην Κύπρο... αυτό θα ήταν ανεύθυνο», σημείωσε ο Σόιμπλε προσθέτοντας ότι «το κυπριακό οικονομικό μοντέλο», που βασίζεται σε ένα ευνοϊκό φορολογικό σύστημα το οποίο επί σειρά ετών προσέλκυσε ξένα κεφάλαια, «χρεοκοπεί».

tvxs.gr
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5584.html

Το ανέκδοτο της μέρας. ΣΟΪΜΠΛΕ:«Λυπάμαι για τον λαό της Κύπρου». Για δες ΠΟΙΟΣ μιλάει!

«Εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτήρισε την κατάσταση στην Κύπρο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος εξέφρασε την λύπη του για τον κυπριακό λαό, μιλώντας σε μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του γερμανικού Χρηματιστηρίου.
«Ο Σόιμπλε δήλωσε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και είπε ότι λυπάται για τον λαό της Κύπρου»...

 δήλωσαν βουλευτές που ήταν παρόντες στην συζήτηση, αλλά διευκρίνισε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν από ένα αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο δεκαετιών.
Στην ίδια συνάντηση, ο επικεφαλής της Κ.Ο. Φόλκερ Κάουντερ φέρεται να δήλωσε ότι εάν η κυπριακή Βουλή υπερψηφίσει το πρόγραμμα, το γερμανικό Κοινοβούλιο μπορεί να προγραμματίσει την δική του συνεδρίαση για την ερχόμενη Πέμπτη (η Μπούντεσταγκ κλείνει την Παρασκευή για τις πασχαλινές διακοπές).
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_981.html

Ανοικτὴ ΕΠιστολὴ προς τον Πρόεδρον της Κυπριακής Δημοκρατίας


Κύριε Πρόεδρε,
Δέν ἔχω ἄμεσον ἀντίληψιν, πλὴν κυκλοφορεῖ εὐρέως ὅτι ἐπιστρέφοντας ἐκ τῆς ἐπαισχύντου συσκέψεως ἡ ὁποία ἀπήτησε, καὶ ἐσεῖς ἀπεδέχθητε, τῇ συνδρομῇ τῶν Ἑλλήνων ὁμοίων σας, τὴν...
ἐξαθλίωσιν τοῦ Κυπριακοῦ Ἑλληνισμοῦ, ἐδηλώσατε τὸ ἀκόλουθον:

«... Αὐτὸ ποὺ μεταφέρω εἰς τὸν Κυπριακὸν Ἑλληνισμὸν... εἶναι προϊὸν ἐκβιασμοῦ...χρεοκοπία ἤ κούρεμα...»

Κύριε Πρόεδρε,
Τὸ παρελθὸν σας δὲν μοῦ επιτρέπει νὰ διατηρῶ σοβαρὰς ἐπιφυλάξεις ἐπὶ τῆς ἀληθείας τοῦ ἀνωτέρω.
Ὡς ἀπόστρατος ἀξιωματικὸς καὶ ἐρασιτέχνης ἐραστὴς τῆς ἱστορίας τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀλλὰ καὶ τῆς προσφάτου παγκοσμίου στρατιωτικῆς ἱστορίας, τὴν ὁποίαν καὶ ἐσεῖς ὀφείλετε νὰ γνωρίζετε, σᾶς ὑπενθυμίζεται ὅτι
οἱ ἡγέται ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ...!
Εἰς ἥν περίπτωσιν αἰσθάνονται οὕτω, δὲν εὑρίσκουν προφάσεις ἔν ἀμαρτίαις, ἀλλὰ πράττουν ὡς ἁρμόζει εἰς τοὺς ἡγέτας.

Κύριε Πρόεδρε,
ἐὰν σᾶς ἐξεβίασαν ὀφείλετε κατ´ ἐλάχιστον:
·         εἴτε νὰ μὴν ὑποκύψετε εἰς τὸν ἐκβιασμὸν καὶ νὰ ὀρθώσετε τὸ ἀνάστημα ποὺ δὲν διαφαίνεται νὰ ἔχετε,

·         εἴτε νὰ παραδειγματισθεῖτε ἐκ τῶν  τόσων καὶ τόσων ἡγετῶν τῆς ἱστορίας οἱ ὁποῖοι ἐπροτίμησαν τὸν ἔνδοξον θάνατον ἔναντι τῆς ἀτιμώσεως.

·         εἴτε, ὡς ἔνδειξιν ἐλαχίστου σεβασμοῦ πρὸς τὸν Λαὸν τῆς Κύπρου ὁ ὁποῖος σᾶς ἐπέλεξε, παρὰ τὸ θολὸν, ἀπὸ ἐθνικῆς ἀπόψεως, παρελθόν σας, νὰ παραιτηθῆτε τοῦ ἀξιώματος τὸν ὁποῖον δὲν εἶσθε ἄξιος νὰ τιμήσετε.



Ἐν κατακλείδι, καὶ ὑπὸ τὴν προϋπόθεσιν ὅτι ἡ προαναφρθεῖσα δήλωσις πράγματι ἀνήκει εἰς ὑμᾶς, ὀφείλετε νὰ κάνετε χρῆσιν τοῦ προσωπικοῦ σας ὅπλου. Ἐὰν σᾶς ἐλλείπει τὸ θᾶῤῥος εἶμαι πρόθυμος νὰ σᾶς συνοδεύσω, μετὰ τιμῆς, εἰς τὴν ἡρωϊκὴν αὐτὴν πρᾶξιν διασώσεως τοῦ, πλειστάκις καὶ παντοιοτρόπως καταρρακωθέντος, κύρους τῶν Κυπρίων ὀμοφύλων καὶ ἀδελφῶν.
Τελῶ ἐν ἀναμονῇ τῆς προσκλήσεώς σας ὅπως ὁδεύσωμεν ὅμοῦ εἰς τὴν προτεινομένην πρᾶξιν ἡρωισμοῦ τὴν ὁποίαν ὀφείλατε νὰ εἴχατε ἐπιλέξῃ ἅμα τῇ ἐξόδῳ σας ἐκ τῆς ἀθλίας συσκέψεως.

Ἰωάννης Καραδημητρόπουλος
Σχὴς ἐ.ἀ.
Κάτοικος Γαλλίας.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6595.html

Η μικρή Κύπρος λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ (σε αντίθεση με τους εγχώριους Nενέκους), και κοιτάζει τον Πούτιν!


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Όπως όλα δείχνουν οι Κύπριοι λένε ένα ηχηρό ΟΧΙ στο κούρεμα των καταθέσεων. Ένα ΟΧΙ που εκθέτει ανεπανόρθωτα τoυς εγχώριους Νενέκους οι οποίοι, 3 χρόνια τώρα, ψηφίζουν σκληρά
Μνημονιακά. Για μια ακόμη φορά μετά το ΟΧΙ του Τάσου Παπαδόπουλου οι Κύπριοι απαντούν με γενναιότητα στις απειλές των "συμμάχων".
Τώρα για την κυπριακή κυβέρνηση υπάρχουν δύο τουλάχιστο εναλλακτικές λύσεις:

Η να πέσουν στην αγκαλιά της Τρόικας και ενός Μνημονίου, ή να ζητήσουν καταφύγιο στον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος 4 μέρες τώρα δεν βγαίνει στα τηλέφωνα του Αναστασιάδη!
Ας δούμε τα δεδομένα και τις συνέπειές τους στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που η Κύπρος προσφύγει στη Τρόικα και στο Μνημόνιο, θα αναγκασθεί πολύ σύντομα να πετσοκόψει κατά 50% μισθούς και συντάξεις και επίσης να ασελγήσει στα Ταμεία Πρόνοιας. Κρίνοντας από το πως αντμετωπίζουν οι Τροικανοί την Ελλάδα, οι Κύπριοι πολύ σύντομα θα διαπίστωναν ότι στόχος της Τρόικας είναι να πάνε οι μισθοί στα 200 ευρώ και τα όποια κοιτάσματα να πέσουν στα χέρια των Ευρωπαίων.
Η άλλη λύση είναι το να χτυπήσουν την πόρτα του Πούτιν μια και στις κυπριακές τράπεζες υπάρχουν παρακαρισμένα 18δις ρωσικά κεφάλαια που επιλύουν αυτόματα το οικονομικό πρόβλημα της Κύπρου, εάν υπάρξει μια σωστή συμφωνία ανάμεσα στους Ρώσους ολιγάρχες (ανάμεσα στους οποίους και πολλοί αντίπαλοι του Πούτιν), την κυπριακή κυβέρνηση και τον Ρώσο Πρόεδρο.
Στην περίπτωση που η Κύπρος επιλέξει την αγκαλιά της Ρωσίας κάτι τέτοιο θα επηρεάσει άμεσα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και κυρίως το μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων, όπως για παράδειγμα εκείνη της ΔΕΠΑ.
Έτσι έχουν τα πράγματα και σ΄αυτό που θέλουμε να σταθούμε είναι στην σημασία της ύπαρξης σπουδαίων ηγετών στο τιμόνι των χωρών τους στις κρίσιμες ιστορικά συγκυρίες.

http://www.triklopodia.gr/2013/03/n_19.html

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ - "Σουρωτήρι" το Αιγαίο: 14 παραβιάσεις από την ΤΗΚ!


Mε τις περισσότερες παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου εδώ και αρκετούς μήνες, απάντησε η Άγκυρα στην απογείωση και "καταδίωξη" δύο ελληνικών Mirage 2000 της τουρκικής κορβέτας που παραβίασε τα ΕΧΥ και διέπλευσε τις ανατολικές ακτες της Αττικής από την Εύβοια μέχρι την Κέα.


Συνολικά είχαμε 14 παραβιάσεις από οκτώ μαχητικά και 2 ΑΦΝΑ CN-235 από τον Έβρο μέχρι την περιοχή δυτικά του Καστελόριζου

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/03/14.html

ΤΩΡΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ΝΑΙ !!

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !  ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ


Η Κύπρος ψήφισε όχι στο κούρεμα . Με 36 ψήφους κατά και 19 αποχές απορρίφθηκε το σχέδιο νόμου με την πρόταση της ευρωζώνης για την φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/1_19.html

Μεγαλειώδης απόρριψη της απόφασης του Eurogroup στην Κύπρο


Την υπερηφάνεια των απανταχού Ελλήνων κέρδισαν πίσω οι αδερφοί μας Κύπριοι στέλνοντας σαφέστατα μηνύματα στην Ευρώπη της Μέρκελ και των υποτακτικών της.

Με 36 ψήφους «ΟΧΙ», κανένα «ΝΑΙ» και 19 αποχές από το κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ) το νομοσχέδιο
με την απόφαση του Eurogroup απορρίφθηκε ως έχει. Σόιμπλε, Μέρκελ, Όλι Ρεν και λοιπή ΕΕ έλαβαν σαφέστατη απάντηση από τον υπερήφανο ελληνισμό της Κύπρου, που δεν δέχτηκε την καταστροφή της οικονομίας της Μεγαλονήσου ως αντιπρόταση έναντι της χρεωκοπίας.
Δραματικές ήταν οι εισηγήσεις όλων των ομιλητών στο Κοινοβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, που έδειξαν, ότι δεν είναι δυνατόν αντί της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης να εισπράττουν μία γερμανική ηγεμονία. Το μήνυμα όμως είναι ηχηρό και για την ελληνική κυβέρνηση και την τρικομματική συμμαχία για την μέχρι τώρα άκρως θλιβερή και υποχωρητική της στάση...

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/eurogroup_19.html

CNBC: Ετσι θα εκδικηθεί ο Πούτιν τη Γερμανία για τη συμφωνία με την Κύπρο


Μπορεί η Γερμανία να διαλαλεί ότι δεν πρέπει να την κατηγορούν για το σχέδιο διάσωσης της Κύπρου, ωστόσο ένας οικονομικός αναλυτής δήλωσε στο CNBC ότι η Ρωσία θα μπορούσε να πάρει εκδίκηση για τις απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων τα οποία έχει επενδύσει και
καταθέσει στο νησί, διακόπτοντας την παροχή ενέργειας στη Γερμανία.

Καθώς η κυπριακή κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει μία αμφιλεγόμενη και άνευ προηγουμένου πρόταση επιβολής φόρου στους τραπεζικούς λογαριασμούς της χώρας, πολλοί κάνουν λόγο για συγκαλυμμένη κίνηση από την πλευρά της Γερμανίας και των Ευρωπαίων εταίρων της με σκοπό την πάταξη αυτού που περιγράφουν ως «ξέπλυμα χρήματος στην Κύπρο».

Το 20% των συνολικών καταθέσεων στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα είναι ρωσικής προέλευσης, ενώ πολλές είναι και οι ρωσικές εταιρείες με έδρα την Κύπρο, στην οποία έχει επίσης δοθεί ρωσικό δάνειο ύψους 3.3 δισ. δολαρίων.

Στο δημοσίευμα του CNBC γίνεται λόγος για τα αιχμηρά σχόλια του Προέδρου Πούτιν αναφορικά με την απόφαση, καθώς και του πρωθυπουργού Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, ενώ φιλοξενείται και η άποψη του καθηγητή οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Σίδνεϊ, Στιβ Κιν, σύμφωνα με την οποία η Ρωσία θα μπορούσε να ανταποδώσει το χτύπημα και μάλιστα με πολύ οδυνηρό τρόπο:

«Εάν επιχειρήσεις να βάλεις στο στόχαστρο τη Ρωσία, ο πρόεδρος της οποίας εμφανίζεται ως ο "σιδερένιος" ηγέτης της, τότε γιατί να μη θεωρήσουμε πιθανό το σενάριο της παύσης της παροχής ενέργειας (φυσικού αερίου) στη Γερμανία από τη Ρωσία, έως ότου διευθετηθεί το ζήτημα; Αν θες να καταφέρεις χτύπημα στο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος", τότε οφείλεις να το κάνεις ευθέως, χωρίς να δημιουργείς παράπλευρα θύματα (τους Κύπριους μικροκαταθέτες και τις μικρές επιχειρήσεις) κατά τον αγώνα σου ενάντια στους Ρώσους ολιγάρχες. Δήλωσε τις προθέσεις σου και μην τις κάνεις κρυφά».

Η Ρωσία έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν το χαρτί της ευρωπαϊκής εξάρτησης από το αέριό της: μόλις πριν τρία χρόνια η κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Gazprom μείωσε τις παροχές της στην Ευρώπη έπειτα από διαμάχη με ουκρανική εταιρεία ενέργειας.

Και με το 36% της Ευρώπης να εξαρτάται από το φυσικό αέριο της Ρωσίας, η απειλή και μόνο της μείωσης στην παροχή ενέργειας συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός εκρηκτικού πολιτικού σκηνικού, το οποίο φέρει παντού τα «δακτυλικά αποτυπώματα» της Γερμανίας...

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/cnbc.html

Το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά - «Θέλετε κούρεμα καταθέσεων ή μείωση μισθών και συντάξεων;»


Αυτό θα είναι το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά. Σύντομα θα το δούμε να παίζει στα δελτία ειδήσεων των δωσιλογικών μμε, προκειμένου να διασωθεί το πρόγραμμα οικονομικής γενοκτονίας που εφαρμόζει η Τρόικα στην Ελλάδα.


Η τυπική τους δικαιολογία; «Υπάρχει απόκλιση από τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής». «Είναι λυπηρό αλλά αναγκαίο για να συνεχίσει η χώρα μας την ευρωπαϊκή της πορεία», κλπ, κλπ.

Τα 170 δισεκατομμύρια ευρώ των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων είναι ο επόμενος στόχος του οικονομικού blitzkrieg των Τροϊκανών. Αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου «με κορόιδεψαν», «δεν ήξερα», «αιφνιδιάστηκα». Τώρα το έγκλημα εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, στην Κύπρο.

Από εδώ και πέρα τα κρατικά ελλείμματα στις χώρες της ευρωζώνης θα χρηματοδοτούνται με ληστείες τραπεζικών καταθέσεων. Ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, ένα σαββατοκύριακο, ένας υπουργός οικονομικών της ευρωζώνης θα ανακοινώνει την δήμευση τραπεζικών καταθέσεων.

Δεν υπάρχει πιά καμμία εγγύηση τραπεζικών καταθέσεων σε ευρώ. Καμμία απολύτως. Σε όλη την ευρωζώνη.

Τώρα αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το καθολικό περιουσιολόγιο, η ηλεκτρονική φοροκάρτα συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό, η κατάργηση του τραπεζικού απορρήτου, και οι διατάξεις περί «ξεπλύματος μαύρου χρήματος» έναν στόχο είχαν εξ αρχής: την καταγραφή των τραπεζικών καταθέσεων ώστε να προετοιμαστεί η μαζική ληστεία τους.

Αποσύρετε σήμερα τα χρήματά σας από τις «Ελληνικές» τράπεζες. Αύριο θα είναι αργά. Έχετε ευθύνες έναντι των παιδιών σας και της Πατρίδος.

Μην συμμετάσχετε στο καθολικό περιουσιολόγιο. Μην δίνετε οικονομικά στοιχεία στο κατοχικό καθεστώς. Μην του γνωστοποιείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Θα σας ληστέψει.

Θα είστε συνυπεύθυνοι αν επιτρέψετε να ληστέψουν τις τραπεζικές σας καταθέσεις.


Ιφικράτης Αμυράς

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4230.html

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ Ι

Η εκλογή του ανθρώπου μας Αναστασιάδη στην κυβέρνηση της Κύπρου, όπως ήταν προαποφασιμένη, υπήρξε το πρώτο επιτυχές μας βήμα. Πλέον οι πόρτες ανοίξανε και το project Cyprus εισέρχεται στη δεύτερη φάση του. Σκοπός μας είναι:

Α) να καταγράψουμε τις αντιδράσεις μιας μάζας θερμοκέφαλων νοτιοευρωπαίων, όπως είναι οι....
Κύπριοι

Β) να εγκλωβίσουμε και να «φορμάρουμε» κατά το δοκούν το τραπεζικό σύστημα μιας χώρας που έχει υιοθετήσει το χρηματοοικονομικό μοντέλο ανάπτυξης

Γ) να καταμετρήσουμε τo σθένος της αντίδρασης των εχθρικών προς εμάς συμμαχιών που έχει συνάψει το νησί

Δ) να χειραγωγήσουμε μια και καλή τις ενεργειακές πηγές που διαθέτει το νευραλγικό αυτό σημείο της ανατολικής μεσογείου

Ε) να δημιουργήσουμε κλίμα ανασφάλειας και υποτέλειας στον ευρωπαίο πολίτη, αλλά και σε κάθε κυβέρνηση που θα επιδιώξει να σφετεριστεί τη δύναμή της εντός των κόλπων της ΕΕ

Μετά τον προϊδεασμό για την υιοθέτηση μέτρων που στοχεύουν στην άμεση είσπραξη χρημάτων από τραπεζικές καταθέσεις για τις δανειακές υποχρεώσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, η αντίδραση των πολιτών της ήταν οργισμένη αλλά περιορισμένη. Μια πρωτοφανής απόφαση σίγουρα σοκάρει, μουδιάζει και αποπροσανατολίζει. Πολύ περισσότερο όταν για ακόμη μία φορά ζητάμε το ακατόρθωτο (θα ήμασταν ερασιτέχνες εάν δεν είχαμε υπολογίσει την αντίδραση της Ρωσίας), για να μας αποδοθεί αυτό που πραγματικά θέλουμε (φυσικά τους ενεργειακούς πόρους), αφήνοντας παράλληλα αίσθημα ανακούφισης στους Κυπρίους και ξένους επενδυτές, αν χρειαστεί να άρουμε τα μέτρα αναγκαστικής δήμευσης. Η τακτική του «μη χείρον βέλτιστον» έχει ήδη αποδείξει πως λειτουργεί άψογα για την εξυπηρέτηση των στόχων μας στους έλληνες.

Η χειραγώγηση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου έχει βαρύνουσα σημασία, επιφέρει κερδοφορία και καταφέρνει ένα ισχυρό πλήγμα στη ρωσική διείσδυση. Η απαίτηση για κούρεμα των καταθέσεων ειδικά σε μεγαλοκαταθέτες εγγυάται ότι ένα σεβαστό ποσό αυτών θα καταλήξει σε βορειοευρωπαϊκές τράπεζες τα συμφέροντα των οποίων έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Το επενδυτικό κλίμα θα αποσταθεροποιηθεί και θα διανοίξει το δρόμο για πιο δραστική και άμεση εφαρμογή μνημονιακών μέτρων τύπου Ελλάδος. Η Κύπρος είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τα ενεργειακά της αποθέματα και δε θα επιτρέψουμε, η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες της ευρωπαϊκής κεφαλαιουχικής συμμαχίας, να απολεστεί μια μοναδική ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθούμε ενεργειακά από τους ρώσους για τα επόμενα 50 χρόνια, αλλά και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καρπωθούμε τα μονοπωλιακά οφέλη της ενεργειακής τροφοδοσίας της Ευρώπης των 27. Ας μην ξεχνάμε ότι το χρέος της Κύπρου δεν αξίζει ούτε όσο ένα κουτί μπεζέδες μπροστά στα κέρδη από την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων του νησιού. Από την άλλη πλευρά εάν τα μέτρα που ζητούμε ευοδωθούν, θα δημιουργήσουμε ένα ιστορικό προηγούμενο για το οποίο δε μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς, μιας και είναι απόφαση του Eurogroup στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εταίροι, οι οποίοι δεν μπορούν να αρνηθούν τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, που επιτηδευμένα αφήσαμε να ρεύσει άφθονο στην Κύπρο!

Η καταμέτρηση της αντίδρασης της Ρωσίας είναι σημαντικός παράγοντας για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της σε αντίστοιχες, ίσως πιο επώδυνες, καταστάσεις. Το κούρεμα των καταθέσεων δεν αποτελεί επ’ουδενί αιτία πολέμου, άλλωστε σε μια ελεύθερη αγορά και ειδικότερα στα χωράφια της ΕΕ, εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε για την οικονομική πολιτική και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν τόσο οι ανόητοι ρώσοι νεόπλουτοι, όσο και οι ευρωπαίοι πολίτες. Υπάρχει πλέον κεντρική οικονομική διακυβέρνηση υπό την ηγεμονία της Γερμανίας. Η θέση της Τουρκίας για την ασκούμενη ευρωπαϊκή πολιτική είναι με το πλευρό μας, μιας και η Γερμανία διατηρεί άριστες σχέσεις (από την εποχή των παγκοσμίων πολέμων) με τη χώρα του Σουλεϊμάν. Η οικονομική αποδυνάμωση του νησιού αναζωπυρώνει τις ελπίδες της Τουρκίας να συμμετάσχει στο ενεργειακό παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται από την ΕΕ εφ’ όσων οι γεωστρατηγικές ισορροπίες το απαιτήσουν. Εξάλλου η δαμόκλειος σπάθη της Τουρκίας συνιστά σημαντικό όπλο στη φαρέτρα των συμφερόντων που εξυπηρετεί η Γερμανία, για τον έλεγχο και απειλή της ανεξαρτησίας της Κύπρου, ειδικά σε μια συγκυρία που βρίσκει αποδυναμωμένη οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά την Ελλάδα. Πρέπει πάση θυσία οι Ρώσοι να μείνουν εκτός μεσογειακής λεκάνης και τα μέτρα που θα επιβληθούν στην Κύπρο δε θα πρέπει να τους αφήσουν κανένα περιθώριο για τέτοιες αξιώσεις.

Οι κυβερνήσεις, αλλά και οι πολίτες της ΕΕ σταδιακά δείχνουν να συνειδητοποιούν ότι πλέον υπάρχει ένα κέντρο απόφασης το οποίο θέτει τις προτάσεις και οι υπόλοιποι είτε είναι αναγκασμένοι να συμφωνήσουν είτε σιωπηρά αποδέχονται τις επιταγές του (βλέπε Ελλάδα που σφυρίζει αδιάφορα σε βέτο για το θέμα της Κύπρου). Οι τοπικές κυβερνήσεις πρέπει να καταλάβουν ότι είναι εκτεθειμένες και υποχρεωμένες έναντι των ψηφοφόρων-πολιτών τους να επιλέξουν ανάμεσα στην αιμοδοσία των δανειστών (με τους οποίους συντασσόμαστε) με σκληρά μέτρα ή την άτακτη χρεοκοπία. Ποια κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα επέλεγε να ανατραπεί, να στιγματιστεί ιστορικά και ενδεχομένως να λιντσαριστεί ακολουθώντας τη δεύτερη επιλογή;

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το παγκόσμιο πλάνο για μια νέα τάξη πραγμάτων, όπως την έχουν οραματιστεί εδώ και δεκαετίες οι πεφωτισμένοι, εξυπηρετείται τα μέγιστα από τέτοιες πρακτικές πιεστικών, άδικων και φασιστικών μέτρων. Η υποταγή σε ένα υπερσύστημα διακυβέρνησης είναι εκ των ουκ άνευ για την παγκόσμια κυριαρχία μας. Η ανάγκη για επιβολή ενός ενιαίου τραπεζικού συστήματος έρχεται πιο κοντά, όπως και ο πλήρης έλεγχος των αποταμιεύσεων και οικονομικών κινήσεων των πολιτών. Εξάλλου οι τράπεζες φέρανε τόσα προβλήματα στις οικονομίες του νότου με την άλογη δανειοδοτική τους πολιτική. Εξάλλου ο κανόνας του 10% αποθεματικών αυτό το χαρακτήρα έχει. Να δημιουργηθεί χρήμα από το πουθενά. Να δημιουργηθεί χρέος από το πουθενά. Χρειάζεται κάποιος που ξέρει και έχει το κύρος να διαχειριστεί αυτόν τον ρυθμιστικό τομέα της ευρωπαϊκής οικονομίας, τον τραπεζικό, όπως το οικονομικό επιτελείο της Γερμανίας και οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ! Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την τρομοκρατία, τον πλήρη έλεγχο της διατροφικής αλυσίδας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την ισοπέδωση του θρησκευτικού συναισθήματος και την επιστημονικά ελεγχόμενη χειραγώγηση των μαζών εγγυώνται ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση θα αποκτήσει σάρκα και οστά, ίσως γρηγορότερα από τις προβλέψεις μας. Στόχος είναι οι απλοί πολίτες-εργάτες και εξιλαστήρια θύματα οι πολιτικοί και η δημοκρατική φενάκη που τους έδωσε την εξουσία. Όταν αποφασίσουμε ότι η φούσκα της δημοκρατίας πρέπει να σκάσει, θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη λύση που προετοιμάζουμε χρόνια. Τη λύση της πλήρους και μη αναστρέψιμης υποδούλωσης του ανθρώπινου γένους σε μια ομάδα ιδεολόγων της ελίτ.



Εφιάλτης ο Αθηναίος

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3975.html

ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. 13.425 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ !!

Θετική ήταν η έκβαση για το ένα τέταρτο των αλλοδαπών που κατέθεσαν αίτηση κτήσης ελληνικής ιθαγένειας από την έναρξη ισχύος του Ν. 3838/2010, γνωστού ως «Νόμου Ραγκούση»....
Σε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χαράλαμπου Αθανασίου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρεται πως «ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν από την έναρξη ισχύος του Ν. 3838/2010 μέχρι και 31.12.2012 ανέρχεται σε 39.722. Από τον εν λόγω αριθμό αιτημάτων, απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια 13.425 αλλοδαποί».
Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή ύστερα από ερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Δημαρά και Γαβριήλ Αβραμίδη, οι οποίοι ζητούσαν να ενημερωθούν για τις «επιπτώσεις από την έως τώρα εφαρμογή του αντισυνταγματικού νόμου 3838/2010».
Με την απάντησή του, ο κ. Αθανασίου διαβίβασε στη Βουλή και αναλυτικούς πίνακες που έχουν αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών από τις αρμόδιες οργανικές μονάδες Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, οι οποίοι αφορούν στο χρονικό διάστημα από 24.03.2010 έως 22.08.2012 σχετικά με τον αριθμό των αιτήσεων ανά Περιφέρεια και ανά χώρα προέλευσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το διάστημα από 24.3.2010 έως 22.08.2012 ο συνολικός αριθμός των αποφάσεων κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας λόγω γέννησης, κατ΄εφαρμογή του Ν. 3838/2010, ανήλθε σε 4.595. Από αυτές τις περιπτώσεις οι 3.501 αφορούν αιτούντες με χώρα καταγωγής την Αλβανία.
Το ίδιο χρονικό διάστημα ο αριθμός των αποφάσεων κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας λόγω φοίτησης, κατ΄ εφαρμογή του Ν. 3838/2010, ανήλθε σε 5.550 και από αυτούς οι 4.740 έχουν χώρα καταγωγής την Αλβανία.
Ο αριθμός των εκκρεμών αιτήσεων κτήσης ιθαγένειας λόγω γέννησης ανέρχεται σε 6.033, εκ των οποίων οι 4.574 με χώρα ιθαγένειας την Αλβανία. Οι αιτήσεις κτήσης ιθαγένειας λόγω φοίτησης που εκκρεμούσαν το ίδιο διάστημα (24.03.2010 έως 22.08.2012) ανέρχονταν σε 8.909, εκ των οποίων οι 7.398 με χώρα ιθαγένειας την Αλβανία.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής εξέδωσε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 1.466 αποφάσεις κτήσης ιθαγένειας λόγω γέννησης και 1.480 λόγω φοίτησης (σύνολο: 2.946 αποφάσεις). Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε 259 αποφάσεις κτήσης ιθαγένειας λόγω γέννησης και 577 αποφάσεις λόγω φοίτησης (σύνολο: 836 αποφάσεις). 
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης εξέδωσε 865 αποφάσεις λόγω γέννησης και 1.053 λόγω φοίτησης (σύνολο: 1.918 αποφάσεις). Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας εξέδωσε 215 αποφάσεις κτήσης ιθαγένειας λόγω γέννησης και 520 λόγω φοίτησης (σύνολο: 735). Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου εξέδωσε 573 αποφάσεις λόγω γέννησης και 631 λόγω φοίτησης (σύνολο: 1204). Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης εξέδωσε 496 αποφάσεις κτήσης ιθαγένειας λόγω γέννησης και 547 λόγω φοίτησης (σύνολο: 1.043). Τέλος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου εξέδωσε 721 αποφάσεις λόγω γέννησης και 742 λόγω φοίτησης (σύνολο: 1463).
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/13425.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ !!


ΓΡΑΦΕΙ: Ευτυχίδης Γρηγόριος

ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. 
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ …. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …

ΡΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ.. ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΟΥ ;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ; 

ΤΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΙΑΣ . ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!

ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;
ΠΟΥΘΕΝΑ Ε;
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΕΣ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ (ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) 
ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ……. Ε; 

ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ; 
ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ...

ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙ 30 ΜΕΡΕΣ , ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2383.html

Αναστασιάδης και ευρωληστές τρώνε λεφτά στην Κύπρο


  • Ο Σόιμπλε «κάρφωσε» τον Κύπριο Πρόεδρο ότι ο Ν. Αναστασιάδης αποφάσισε να φορολογήσει τους μικροκαταθέτες για να πληρώσουν λιγότερα οι πλούσιοι

Αδίστακτος πολιτικός «ληστής», μπροστά στον οποίον ωχριούν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο καταδικασθείς Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αποδεικνύεται ο δεξιός Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ομοϊδεάτης του Ελληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και υποστηριζόμενος από αυτόν.

Δύο μόλις εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προχώρησε ανενδοίαστα στην κατάσχεση σχεδόν του 10% των χρημάτων που είχαν καταθέσει στις κυπριακές τράπεζες όλοι οι Κύπριοι και οι ξένοι που ήταν τόσο ανόητοι ώστε να διατηρούν ακόμη και τώρα καταθέσεις έστω και ενός ευρώ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου!

Από τη στιγμή που οι Γερμανοί επικυρίαρχοι της Ευρώπης με διαρκείς δημόσιες δηλώσεις τους μιλούσαν για «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο -δηλαδή για επικείμενη αρπαγή τμήματος των χρημάτων των καταθετών- μόνο ένας τρελός ή ένας απατεώνας θα συνέχιζε να κρατά τα λεφτά του σε τράπεζα του νησιού.

Η συναίνεση του Ν. Αναστασιάδη σε λεηλασία όλων των καταθέσεων, από το πρώτο ευρώ, σε ποσοστό από 6,75% έως 9,9%, εντάσσεται σε σχέδιο που ο Κύπριος δεξιός Πρόεδρος είχε εκπονήσει εκ των προτέρων.

Είναι άκρως αποκαλυπτικό το γεγονός ότι ο ίδιος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «κάρφωσε» δημοσίως και δη από γερμανικής τηλεοράσεως τον ομοϊδεάτη του Νίκο Αναστασιάδη ότι ήταν απόφαση του Κύπριου Προέδρου να μην προστατεύσει τους συμπατριώτες του που έχουν καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα των πλούσιων καταθετών!

Να λεηλατήσει δηλαδή και τους μικροκαταθέτες για να μην πάρει περισσότερα από τους μεγαλοκαταθέτες!

Ξεγυμνώνοντας πολιτικά τον Ν. Αναστασιάδη, ο Σόιμπλε γελοιοποίησε τους προεκλογικούς ισχυρισμούς του νυν Προέδρου της Κύπρου ότι δήθεν έχει «στενές διασυνδέσεις στην Ευρώπη», που θα του επέτρεπαν να χειριστεί άριστα το θέμα του μνημονίου και να πετύχει «εξαιρετικούς» όρους.

Στη βάση του αφελούς αυτού ισχυρισμού ο Ν. Αναστασιάδης παγίδευσε τους πονηρούς, αλλά επαρχιώτικης νοοτροπίας Κυπρίους ψηφοφόρους και εξελέγη πανηγυρικά και δημοκρατικότατα Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι Κύπριοι υφίστανται τώρα τις συνέπειες της επιλογής τους.
Αυτό όμως είναι το λιγότερο σημαντικό ζήτημα.

Το ουσιώδες είναι ότι με την ενεργό συνενοχή του Ν. Αναστασιάδη, το Βερολίνο στέλνει ένα νέο ανατριχιαστικό μήνυμα προς όλους τους λαούς της Ευρώπης: μετά τη λεηλασία των χρημάτων όσων είχαν επενδύσει σε ελληνικά κρατικά ομόλογα αφού Βενιζέλος και Σαμαράς αποδέχθηκαν το «κούρεμα» των ομολόγων δημιουργώντας προηγούμενο για όλη την Ευρώπη, τώρα ούτε οι καταθέσεις των Ευρωπαίων είναι ασφαλείς, όπως αποδεικνύεται στην Κύπρο.

Αποδεικνύεται δηλαδή ασύστολο ψέμα η δήθεν εγγύηση των καταθέσεων μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ, για το οποίο η ΕΕ έχει επισήμως διαβεβαιώσει όλους τους Ευρωπαίους πολίτες ότι είναι απαραβίαστο!

Οι ευρωληστές της ΕΕ αρπάζουν κρατικά ομόλογα και καταθέσεις σε όποια χώρα γουστάρουν, όποια στιγμή το θελήσουν!

Αρχίζοντας από την Ελλάδα και την Κύπρο, το Τέταρτο Ράιχ θέλει να δείξει σε όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης ότι καμιά χώρα πλέον δεν έχει κρατική κυριαρχία ικανή να της επιτρέπει να διαφυλάσσει έστω και τα λεφτά που εμπιστεύονται οι πολίτες της στο κράτος αγοράζοντας ομόλογα ή στις τράπεζες καταθέτοντας χρήματα.

Με «κυβερνήσεις Τσολάκογλου» από πολιτική σκοπιά στην εξουσία των χωρών της Ευρωζώνης και γενικότερα της ΕΕ, καμιά αντίσταση σε επίπεδο ηγεσίας δεν είναι δυνατή, ούτε καν επιθυμητή από τους Ευρωπαίους ηγέτες στην πολιτική υποδούλωσης της Ευρώπης που ακολουθεί η Γερμανία του Τέταρτου Ράιχ.

Αποσταθεροποιώντας έτσι τις οικονομίες των κρατών της Ευρωζώνης, οι Γερμανοί καθιστούν τις κυβερνήσεις τους ακόμη πιο δουλόφρονες προς το Βερολίνο και έτσι το Τέταρτο Ράιχ επεκτείνεται με διαρκώς επιταχυνόμενους ρυθμούς. Εναπόκειται πλέον αποκλειστικά και μόνο στους λαούς της Ευρώπης να απαλλαγούν από τις γερμανόδουλες κυβερνήσεις Κουίσλινγκ και να αντισταθούν αυτοί στους Γερμανούς, όπως έκαναν οι πρόγονοί τους κατά τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αναφορικά με την Κύπρο το σχέδιο του ταχύτατα εξελισσόμενου σε «Κύπριο Τσολάκογλου» από πολιτική σκοπιά, Νίκου Αναστασιάδη, είναι να… μικρύνει το ποσό που θα αρπάξει από τους μικροκαταθέτες ώστε ανακουφισμένοι αυτοί να αποδεχτούν τη μοίρα τους! Παράλληλα, συνεχίζονται με φρενιτιώδη ρυθμό οι προσπάθειες εξαγοράς ενός – δύο βουλευτών από τους 56 για να εξασφαλιστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία υπέρ της λεηλασίας των καταθέσεων.


http://kostasxan.blogspot.gr/2013/03/blog-post_130.html

Εδώ και τώρα να ματαιώσουμε το Τζαμί στον Ελαιώνα

 
Από τον Σεπτέμβριο είχε δεσμευτεί ο κ. Ζήμενς Σαμαράς, για την κατασκευή σουνίτικου Τεμένους στην Αθήνα, χωρητικότητας 350 ατόμων, και τώρα έδωσε εντολή για τη δημοπράτηση του έργου από το υπουργείο Μεταφορών.
Οι «πολυπολιτισμικοί», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο», η Φιλέλευθερη «δεξιά» , το Φιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ η Φιλέλευθερη ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ, και οι Φιλελεύθεροι του Σύριζα και της ΚΚΕ Ltd, με την υποστήριξη του Τζερώνυμο, δημιουργούν στην καρδιά της Αθήνας, ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές του «Βαχαμπίτικου Τόξου», που έδρασε στη Λιβύη και τη Συρία.
Άλλωστε κανείς δεν ξέρει πόσα κατέβαλε στα μαύρα ταμεία των «Φιλελευθέρων» , οι «χορηγοί» του πολυπολιτισμού , η Σαουδική Αραβία , και το Κατάρ.

Η «απαίτηση» για το Τζαμί είναι πολιτική και εκφράζει την ισλαμική κατάκτηση της πόλης μας, και η ανέγερση του τεμένους συνδέεται με την εξυπηρέτηση του τεραστίου εμπορικού κέντρου που θα δημιουργηθεί στην περιοχή. Το Τζαμί , δεν εξυπηρετεί «θρησκευτικές ανάγκες», διότι αφ ενός οι μουσουλμάνοι προσεύχονται παντού με ένα χαλί, και αφ εταίρου, υπάρχουν ήδη, 160 προσωρινά Τζαμιά στην Αθήνα, για τους (προσωρινά) διαμένοντες στην Αθήνα μουσουλμάνους.

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη και δεν θα γίνει, και δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την ανέγερση Τεμένους στην Καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, δίπλα στην ελιά του Πλάτωνα,(που την έκοψαν για καυσόξυλα). Νομίζω ότι μπορούμε παρά τις επιμέρους διαφορές μας όλοι οι Πατριώτες μαζί να αποτρέψουμε αυτό το εθνικό έγκλημα.

Το δίκιο, η Ιστορία και οι Έλληνες είναι μαζί μας.

http://deltio11.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3818.html

http://kolotoubes.blogspot.gr/2013/03/blog-post_19.html

Ρίτσαρντ Βέρνερ: “Λύση υπάρχει, οι δανειστές σας όμως δεν θέλουν να βγείτε από την κρίση”

Ρίτσαρντ Βέρνερ: “Λύση υπάρχει, οι δανειστές σας όμως δεν θέλουν να βγείτε από την κρίση”

Ιδανική ευκαιρία αποτέλεσε η κρίση στην Ελλάδα για όσους ήθελαν να εμφανίσουν ως αναγκαιότητα το ευρωπαϊκό υπουργείο Οικονομικών και την οικονομική ένωση που προωθεί η Γερμανία, υπογραμμίζει στα Επίκαιρα ο καθηγητής Ρίτσαρντ Βέρνερ, πρόεδρος του τμήματος Διεθνούς Τραπεζικής του βρετανικού πανεπιστημίου Σαουθάμπτον. 


Ο Ρ. Βέρνερ βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας (Executive MBA & International MBA), με θέμα το μέλλον του χρήματος.


Πώς αισθάνεστε που βρίσκεστε στο «εργαστήριο» της Ελλάδας;

Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για την Ελλάδα γιατί δεν είστε καν σε εργαστήριο. Στα εργαστήρια μπαίνουν σε εφαρμογή πειραματικές διαδικασίες που κατά βάση πετυχαίνουν, ενώ το πείραμα που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι δεν θα πετύχει. Δεν θα δουλέψει καν, τουλάχιστον για όσους ζουν εντός της Ελλάδας, αντίθετα φυσικά με όσους είναι στο εξωτερικό!


Σε ποιούς αναφέρεστε;

Φυσικά στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχουν την ευθύνη, εκ μέρους των πιστωτών, για τον σχεδιασμό των προγραμμάτων που εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δεν ήταν τόσο υψηλό. Αν δεν είχε δανεισθεί επιπλέον χρήματα, όπως απαίτησαν Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΕΕ και ΔΝΤ δεν θα κατέληγε εδώ που κατέληξε. Ταυτόχρονα η μείωση των κοινωνικών δαπανών κι ειδικότερα αυτών σε παιδεία και υγεία κι η κατεδάφιση του κράτους πρόνοιας προκάλεσαν ύφεση, δηλαδή μείωση του ΑΕΠ, που είναι ο παρανομαστής στο λόγο δημοσίου χρέους προς ΑΕΠ. Ενώ λοιπόν το ζητούμενο ήταν η μείωση του λόγου χρέους προς ΑΕΠ συνέβη το ακριβώς αντίθετο: αύξηση του χρέους, με επιπλέον δανεισμό, και μείωση του ΑΕΠ, λόγω ύφεσης. Αυτή η συνταγή, που οδήγησε στην οικονομική κατοχή της Ελλάδας με θεμελιώδεις λειτουργίες όπως η εκπόνηση του προϋπολογισμού να αναλαμβάνονται από τις Βρυξέλλες, δεν αποτελεί λύση.


Η διαπίστωση που κάνετε είναι η προφανής. Ποια συμφέροντα όμως επέλεξαν να μην ακολουθηθεί η προφανής λύση και να εφαρμοστεί το καταστροφικό μίγμα πολιτικής που είδαμε να υιοθετείται;

Θα σας το πω αρχικά με λίγα λόγια: Ήθελαν την κρίση στην Ελλάδα! Όταν συντασσόταν η Συνθήκη του Μάαστριχτ, το 1991, κανείς δεν μπορούσε να προτείνει την δημιουργία της οικονομικής ένωσης ούτε επίσης τη θέσπιση υπουργείου Οικονομικών. Σήμερα όμως προκρίνονται αυτές οι λύσεις, με αφορμή την Ελλάδα. Ξέρουμε δε πως δεν αποτελούν λύση για την Ελλάδα. Το γνωρίζει αυτό κι η ηγεσία της ΕΕ, αλλά δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα. Αυτή η λύση ενδιαφέρει μόνο όσους προκρίνουν ένα συγκεντρωτικό ευρωπαϊκό κράτος κι ένα ευρωπαϊκό υπουργείο Οικονομικών.


Ρίτσαρντ Βέρνερ
Ποια θα ήταν ή είναι ακόμη και σήμερα κατά τη γνώμη σας η λύση;

Επαναλαμβάνω εξ αρχής ότι δεν θέλουν να δοθεί λύση! Και επιμένω σε αυτή τη διαπίστωση όχι μόνο λόγω της προηγούμενης ανάλυσης μου, αλλά επειδή ακόμη και σήμερα υφίστανται δυνατότητες να βγει αμέσως η Ελλάδα από την κρίση, η ανεργία να μειωθεί στο 2% και να γεμίσουν τα ταμεία. Είναι μάλιστα λύσεις που δεν στοιχίζουν.

Θα μπορούσαν για παράδειγμα να προβούν στην έκδοση ομολόγων για να καλύψουν τις δανειακές ανάγκες, που είναι μια πολύ συμφέρουσα λύση. Βλέπουμε όμως αντίθετα να προκρίνουν τον διεθνή δανεισμό για να αναχρηματοδοτήσουν το δημόσιο χρέος, όταν οι διεθνείς αγορές ομολόγων αποδείχθηκαν καταστροφή για την Ελλάδα, καθώς κυριαρχούνται από διεθνείς κερδοσκόπους που ωθούν τις αποδόσεις στα ύψη κι επίσης έχουν κατ’ επανάληψη ασκήσει ασφυκτικές πιέσεις στην Ελλάδα για να προβεί σε περικοπές δαπανών. Ούτε φυσικά η ΕΚΤ αποτελεί μια πρόσφορη πηγή εύρεσης χρημάτων, καθώς η ίδια δημιουργεί μόνο το 3% του χρήματος. Αντίθετα το 97% του χρήματος δημιουργείται από ιδιώτες, που έχουν ως σκοπό το κέρδος: τις τράπεζες. Βλέπουμε μάλιστα να συμβαίνει συνεχώς μια διαδικασία που είναι εξοργιστική ακόμη και με τους όρους της ελεύθερης αγοράς:

Την ίδια στιγμή που οι τράπεζες δανείζουν τους καλύτερους πελάτες τους με επιτόκιο ακόμη και 3%, τις ίδιες τις κυβερνήσεις από τις οποίες εξαρτάται ακόμη κι η ύπαρξή τους μιας και αυτές είναι που εκδίδουν τις άδειες λειτουργίας τους να τις δανείζουν με πολύ υψηλά επιτόκια. Παρότι μάλιστα οι κυβερνήσεις ήταν ανέκαθεν οι καλύτεροι πελάτες τους, όχι ο ιδιωτικός τομέας. Η πρότασή μου επομένως έχει ως πρώτο βήμα την ανάγκη να σταματήσει ο δανεισμός με τους τρόπους που γίνεται σήμερα από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Στη συνέχεια η κυβέρνηση να απευθυνθεί στις τράπεζες και να μαζέψει όσο χρήμα θέλει με δανειακές συμβάσεις. Να υπογραμμίσω ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες ρυθμιστικούς κανόνες, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις κεφαλαιακής επάρκειας ώστε οι τράπεζες να δανείσουν τα κράτη. Και παρόλα αυτά δεν το κάνουν, όταν βλέπουμε να δανείζουν στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργώντας χρήμα εκ του μηδενός.


Γιατί προτείνετε ο δανεισμός να γίνει συγκεκριμένα με δανειακές συμβάσεις;

Για έναν πολύ συγκεκριμένο και απλό λόγο. Επειδή η αποτίμηση της αξίας των ομολόγων που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η κάθε τράπεζα γίνεται με βάση την τρέχουσα αξία τους (mark to market) κι η αξία των ελληνικών ομολόγων σήμερα στην αγορά είναι πολύ χαμηλή, αν ο δανεισμός γινόταν με ομόλογα αυτή η πράξη θα είχε δραματικές συνέπειες για την αξία της τράπεζας.


Περιγράφετε μια διαδικασία που συνέβαινε κατά κόρον στο παρελθόν…

Πράγματι, μέχρι το 1994. Έκτοτε οι κεντρικές τράπεζες έπαψαν να δανείζουν χρήματα στις κυβερνήσεις και σε κάθε είδους δημόσιο οργανισμό. Αυτή τη στιγμή όμως χρειάζεται να επαναφέρουμε εκείνα τα εργαλεία επιτρέποντας στις κεντρικές τράπεζες να δανείζουν τα κράτη μέσω δανειακών συμβάσεων. Το κύριο όφελος θα είναι πως αυτοί που δημιουργούν πίστωση, διευρύνουν την προσφορά χρήματος και την ζήτηση κι έτσι περισσότερο χρήμα δημιουργείται και κυκλοφορεί στην Ελλάδα, που σημαίνει μείωση της ανεργίας, μεγέθυνση της οικονομίας, δηλαδή αύξηση του ΑΕΠ, αύξηση των φορολογικών εσόδων, μείωση του ελλείμματος και δυνατότητα της Ελλάδας να αποπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις.


Γιατί επομένως η Ελλάδα δεν προχωράει σε αυτά τα μέτρα; 

Πιστέψτε με δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό αντεπιχείρημα! Είναι επίσης μία επιλογή συμβατή με τις αποφάσεις και τους νόμους της ΕΚΤ και της ΕΕ. Τον Δεκέμβριο του 2011 μάλιστα, έγινε μια επίσημη ανακοίνωση που εξαιρούσε τις τραπεζικές δανειακές συμβάσεις από τους κανόνες που διέπουν τα υπόλοιπα ενέχυρα. Προκαλεί επομένως δέος η άρνηση του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών να υιοθετήσει αυτά τα μέτρα.


Με βάση την ανάλυσή σας να υποθέσω ότι θεωρείτε συνολικά την αγορά ομολόγων ως μια αποτυχημένη αγορά;

Αναλόγως σε ποιόν αναφερόμαστε. Αν ο λόγος γίνεται για τους κερδοσκόπους της Νέας Υόρκης τότε όχι, η αγορά ομολόγων δεν αποδείχθηκε αποτυχία. Για τις κυβερνήσεις αντίθετα αποδείχθηκε μια αποτυχία. Αρκεί να δούμε τι συνέβη στην Ελλάδα, καθώς από την χρεοκοπία της ουκ ολίγα κεφάλαια στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη κέρδισαν σημαντικά ποσά.


Πιστεύετε ότι στη βάση αυτού του συμπεράσματος θα επανεξεταστεί η σκοπιμότητα της προσφυγής στις αγορές ομολόγων ακόμη κι η ίδια η ανάγκη ύπαρξής τους;

Δυστυχώς όχι. Το συμπέρασμα και η λύση που προτείνω μπορεί να είναι πολύ επωφελείς για τα κράτη, έχουν όμως ένα μειονέκτημα: δεν συνοδεύονται από προμήθειες κι έσοδα για τα τραπεζικά μεγαθήρια που έχουν συνδυάσει την λειτουργία τους με τέτοιες διαμεσολαβήσεις μηδενικού ρίσκου και πολύ υψηλών αποδόσεων. Αρκεί να σας πω ότι η ίδια η έκδοση σειράς ομολόγων πολύ συχνά συνοδεύεται με προμήθεια ύψους 1% ή 2% για τις τράπεζες που αναλαμβάνουν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Γιατί να χάσουν αυτά τα δισεκατομμύρια κερδών που εξάγονται μάλιστα έναντι μηδενικού κόστους;



ΛΕΩΝΊΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΏΤΗΣ

Το Πατριαρχείο χρηματοδοτεί τουρκικές έδρες σε αμερικανικά πανεπιστήμια;

Οι δωρεές της Ελληνικής ομογένειας των ΗΠΑ προς το Πατριαρχείο καταλήγουν στην τουρκική μηχανή προπαγάνδας; ....

Αθήνα 1978: Αντιπροσωπεία του οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέπτεται την ελληνική πρωτεύουσα και έχει συνάντηση με τον μακαριστό, τότε αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ, από τον οποίον ζητά μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια. Σύμφωνα με τον...

(την εποχη εκείνη) αρχιδιάκο του αρχιεπίσκοπου, που παραυρέθηκε στη σύσκεψη και τα τελευταία 9 χρόνια ζει στις ΗΠΑ, ο Σεραφείμ, όχι μόνο δεν αυξάνει την οικονομική βοήθεια, αλλά την περικόπτει κατά 25%, ενέργεια που έκανε τους "άγιους" του Φαναρίου να θυμώσουν και να πιέσουν τον πρώην Αμερικής Ιάκωβο να βρει τρόπους οικονομικής τους ενίσχυσης. 'Ηταν η εποχή που άρχισαν να ενεργοποιούνται τα "τάγματα" των αρχόντων και να δημιουργούνται οι "λέσχες" των "100", δηλαδή οι ομάδες εκείνες που έδιναν (και δίνουν) 100.000 δολ. (ή 10.000 τον χρόνο) στο Πατριαρχείο με αντάλλαγμα "τίτλους".

Στα 1979, το τμήμα αρχαιολογίας φημισμένου αμερικανικού πανεπιστήμιου στη Βοστώνη, μετά από "έρευνες" κι "αποτελέσματα ανασκαφών" στα παράλια της δυτικής Τουρκίας, διαστρεβλώνει ιστορικές αλήθειες γιά τον ελληνικό πολιτισμό στην περιοχή και προσπαθεί να περάσει ακόμα και την άποψη ότι ο 'Ομηρος δεν έχει ελληνική καταγωγή και προέρχεται από την... ηπειρωτική (σημερινή) Τουρκία! Επίσης, αμφισβητούσε την δημιουργία από τους αρχαίους 'Ελληνες ναών, όπως της Εφέσσου.

Στα 1982, ο Σεραφείμ περικόπτει ακόμα 25% από την βοήθεια στο Πατριαρχείο, λέγοντας απερίφραστα στους αντιπροσώπους του: «...Πείτε στον παναγιώτατο ότι δεν μπορώ να χρηματοδοτώ ενέργειες της τουρκικής προπαγάνδας στην Αμερική, μέσω του Πατριαρχείου, γιά έδρες τουρκικές σε πανεπιστήμια... Να πάτε στον Ιάκωβο...»
Πατριάρχης ήταν την εποχή εκείνη ο Δημήτριος, που εκθείαζε την "ελευθερία" και "δημοκρατία" στην Τουρκία, με τις φοβερές εκείνες δηλώσεις του στον Λευκό Οίκο, όταν επισκέφθηκε τον πρόεδρο Μπους, μαζί με τον πρώην Αμερικής Ιάκωβο, το καλοκαίρι του 1990.
Η μαρτυρία του αρχιδιάκου δείχνει ότι ήταν σε γνώση της εκκλησίας της Ελλάδος και του τότε προκαθημένου της η (έμμεση) ανάμιξη του οικουμενικού Πατριαρχείου στην δημιουργία τουρκικών εδρών σε αμερικανικά πανεπιστήμια.
Στην δεκαετία που διανύουμε οι τουρκικές έδρες αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ οι αντίστοιχες ελληνικές παραμένουν λίγες. Ενδεικτικό της σπουδαιότητας της δημιουργίας εδρών και του ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν στις ΗΠΑ, το γεγονός της προσπάθειας 70 ακαδημαϊκών στα 1997 να παρουσιάσουν λίγο ή πολύ τους Τούρκους ως... θύματα των Αρμένιων, διαστρεβλώνοντας την ιστορική πραγματικότητα της γενοκτονίας των Αρμένιων!

Τα παραπάνω γεγονότα, ειδικά οι πράξεις και δηλώσεις του Σεραφείμ, θεωρούνται δεδομένα. Το ερώτημα: Μέρος των χρημάτων που οι "άρχοντες" και μη Ελληνοαμερικανοί δίνουν γιά "ενίσχυση" του οικουμενικού Πατριαρχείου, μήπως παραμένει στις ΗΠΑ γιά ενίσχυση ή δημιουργία εδρών (δημιουργούνται η μία μετά την άλλη) τουρκικής προπαγάνδας σε πανεπιστήμια;
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

http://hellas-diaggeleas.blogspot.com/2013/03/blog-post_7197.html
kerberos-hellas

Θέλουν να σκοτώσουν τις μέλισσες για να ελέγχουν απόλυτα τις καλλιέργειες

 Σε λίγες ώρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ψηφίσει για το αν θα απαγορεύσει τα τοξικά παρασιτοκτόνα που σκοτώνουν τις μέλισσες σε όλο τον κόσμο και απειλούν την τροφή μας.
 Οι μεγάλες εταιρείες επωφελούνται από αυτά τα άθλια παρασιτοκτόνα εξασκούν εξαντλιτικές
πιέσεις για να αποτρέψουν την απαγόρευση και έχουμε πληροφορηθεί ότι οι κυβερνήσεις πρόκειται να υποκύψουν, εκτός αν αισθανθούν την πίεση της κοινής γνώμης!
 Οι μέλισσες.... εξαφανίζονται σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερα ανησυχητικούς ρυθμούς.
 Επειδή οι μέλισσες γονιμοποιούν τις καλλιέργειες μας, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτοί οι μαζικοί θάνατοι αποτελούν μια καταστροφική απειλή για τον τροφικό εφοδιασμό μας . Ευτυχώς, πολλές μελέτες έχουν προσδιορίσει τώρα την πιθανότερη αιτία. Είναι μια ορισμένη κατηγορία των επιβλαβών φυτοφαρμάκων.
 Μια επίσημη έκθεση της ΕΕ διαπίστωσε ότι η απαγόρευση θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα, αλλά ο γίγαντας των φυτοφαρμάκων, η Bayer προσπαθεί να πείσει τους ηγέτες μας να αγνοήσουν την επιστήμη, για να προστατεύσουν τα κέρδη τους.

Πηγή: diadrastiko: Θέλουν να σκοτώσουν τις μέλισσες για να ελέγχουν απόλυτα τις καλλιέργειες http://diadrastiko.blogspot.com/2013/03/blog-post_2024.html#ixzz2NzdD2OXK
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters