Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Μέρκελ βάζει πόδι στη Θράκη.

 “σε σας υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης”»
!Συνεχίζονται, σε καθημερινή πλέον βάση, οι τουρκικές προκλήσεις. Αυτήν τη φορά τη σκυτάλη από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος μόλις προχθές ζήτησε τη διχοτόμηση της Κύπρου αν δεν πάρει, επί της ουσίας, η Τουρκία κομμάτι από τον φυσικό πλούτο της Κύπρου, πήρε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 Ειδικότερα, ο κ. Ερντογάν σε τηλεοπτική συνέντευξή του επέμεινε στην εμμονή του περί δήθεν ύπαρξης στην Ελλάδα...
στρατοπέδων εκπαίδευσης Τούρκων, τους οποίους η Αγκυρα κατηγορεί ως τρομοκράτες που κάνουν χτυπήματα στην Τουρκία, για να εισπράξει άλλη μία σκληρή απάντηση - διάψευση από την Αθήνα και το υπουργείο Εξωτερικών στους ψεύτικους ισχυρισμούς!
Ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Επαναφέροντας τη γραμμή της υποτιθέμενης αμοιβαιότητας, τόνισε ότι είναι έτοιμος να ανοίξει η Σχολή με την προϋπόθεση ότι θα επιλυθεί το θέμα των μουφτήδων στη Θράκη. Ειδικά για το θέμα αυτό, μάλιστα, είπε ότι στη συνάντηση που είχε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ της ζήτησε να μεσολαβήσει για τη διευθέτησή του. Ουσιαστικά δηλαδή άνοιξε τον δρόμο για τη μετατροπή της κυρίας Μέρκελ σε «επικυρίαρχο» επί των εθνικών μας θεμάτων στη Θράκη.
Αναφερόμενος στην τρομοκρατία, όπως είπε, η χώρα του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καταπολέμησή της, σημειώνοντας: «Εμείς δεν μιλάμε μόνο με το Ιράκ, αλλά και με την Ελλάδα και κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Σαμαρά είπαμε “σε σας υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης”»!
Σκληρή απάντηση
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός στη συνομιλία που είχε με τον κ. Ερντογάν για το θέμα αυτό. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει πληγεί από την τρομοκρατία και γι' αυτό είναι πολύ ευαίσθητη, την αντιμετωπίζει δε δυναμικά και αποφασιστικά. Οι δε θέσεις της είναι σαφείς και στηρίζονται στον σεβασμό και στην εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων και των αρχών του διεθνούς δικαίου. Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε τι εξυπηρετεί η εμμονή σε αυτή την ανυπόστατη φημολογία» απάντησε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών στους τουρκικούς ισχυρισμούς.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του απορρίπτει τα περί αμοιβαιότητας και τον συσχετισμό της επαναλειτουργίας της Σχολής της Χάλκης με τους μουφτήδες στη Θράκη, ενώ αντικρούει και τον έτερο ισχυρισμό του κ. Ερντογάν, όπου επιχείρησε να συνδέσει τον τρόπο εκλογής του Οικουμενικού Πατριάρχη με την ανάδειξη των μουφτήδων στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. «Τα της εκλογής του Οικουμενικού Πατριάρχη ρυθμίζονται από την ίδια την Εκκλησία επί τη βάσει Κανόνων και παραδόσεων χιλιετιών. Η δε αρχή της ισονομίας και της ισοπολιτείας εφαρμόζεται απαρέγκλιτα από την Ελληνική Πολιτεία για τα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση.

Μακάριος Β. Λαζαρίδης


πηγη

Διακομματική συγκάληψη στην τραγωδία που έρχεται. Ένα βίντεο που πρέπει να ακούσετε και να διαδώσετε!


Γράφει η Πόπη Σουφλή

Έχω κτυπήσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου, στην τραγωδία που έρχεται - ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα - και μάλιστα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
και καλώ τους Έλληνες να αφυπνιστούν επιτέλους και να προετοιμαστούν.

"Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ"!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Ίσως πολλοί, δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει αυτά που πολύ σύντομα έρχονται στην πατρίδα μας.
Αυτά που δεν θα ακούσετε σε κανένα από τα τσοντοκάναλα της προπαγάνδας και της διαπλοκης, γι αυτά που εις βάρος του ελληνικού λαού σχεδιάστηκαν, θα τα ακούσετε στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί.
Κρατείστε στη μνήμη σας τα ονόματα που συμμετέχουν στην πολύ σημαντική συζήτηση που ακολουθεί....


Ένας δημοσιογράφος, ο κ. Κώστας Ουίλς (στην δημοσιογραφική πιάτσα, το όνομά του είναι συνώνυμο με το ΗΘΟΣ), ο γνωστός οικονομολόγος κ. Λαβδιώτης, ο ΜΟΝΟΣ που μέχρι σήμερα έχει μιλήσει για το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας, και ο Γιώργος Σαρρής, ο άνθρωπος που αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο του τραπεζικού συστήματος, που διαπλεκόμενο με τους πολιτικούς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (και η σιωπή είναι συνενοχή), εις βάρος των ελλήνων
πολιτών.

Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί. Οι αλήθειες και οι αποκαλύψεις, είναι συγκλονιστικές και επιτέλους ας τις λάβουμε σοβαρά υπόψη, για να προετοιμαστούμε για τα επερχόμενα..

Τουλάχιστον, ας μην μας βρουν και αυτή τη φορά, απροετοίμαστους.
Κι ας τις λάβουμε σοβαρά υπόψη, όταν σε λίγους μήνες, προκηρυχθούν εκλογές.

Αυτοί που θα ψηφίσουν κάποιο από τα νυν κοινοβουλευτικά κόμματα, μην τολμήσουν στην συνέχεια να εκφέρουν άποψη ή οργή για όσα θα συμβούν....
Γιατί θα είναι και οι ίδιοι υπόλογοι και συνένοχοι.

Περισσότερες πληροφορίες, θα βρειτε στο diaforos.blogspot.gr με όλα τα στοιχεία για μεγάλο παιχνίδι των τραπεζών και των πολιτικών εις βάρος του ελληνικού λαού, καθώς και στην αρχειοθήκη των θεμάτων του attikanea, με τίτλο: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.





http://www.triklopodia.com/2013/04/blog-post_2841.html

Καταπληκτικός πίνακας κάνει τον γύρο του κόσμου

Ο πίνακας που κάνει τον γύρο του κόσμου
Ο Ρώσος ζωγράφος Andrei Budaev, γνωστός για τον άκρως πρωτότυπο του τρόπο, να αποτυπώνει τα πρόσωπα της επικαιρότητας στον καμβά, αυτή τη φορά μας εκπλήσσει με ένα έργο τέχνης με όλους τους κύριους εκπροσώπους των νέων εξελίξεων σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ρωσία, το οποίο και «εκμεταλλευτήκαν» οι Moscow Times για να σχολιάσουν τις εξελίξεις στην ευρωζώνη.
Ενώ ο Πούτιν βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο των έργων του, ο Andrei Budaev, αυτή τη φορά «τιμά» την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ, την οποία παρουσιάζει να ορθώνεται ως αφέντρα. στο κέντρο του πίνακα. Στα αριστερά της, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς υποκλίνεται στη σκιά της, μπροστά της στέκεται κουρελιασμένος με ένα βλέμμα τρόμου ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ και η Κριστίν Λαγκάρντ της απλώνει το χέρι σαν ζητιάνα.
Στον πίνακα απεικονίζονται και οι φιγούρες των Χέρμαν βαν Ρομπάι, Μανουέλ Μπαρόζο, Μαριάνο Ραχόι, και Μάριο Ντράγκι, για τις οποίες η αφέντρα Μέρκελ δείχνει αδιάφορη, εστιάζοντας το βλέμμα της αποκλειστικά στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, τον διάσημο Obelix που εγκατέλειψε τη χώρα του για να αποφύγει τις νέες φορολογικές μεταρρυθμίσεις, και στον Βλαντιμίρ Πούτιν. (elita.com.cy)
http://www.apocalypsejohn.com/2013/03/Kataplhktikos-pinakas-kanei-ton-gyro-tou-kosmou.html

Γιατι μισούν τον Ελληνισμό οι άντρες με τα μαύρα;


ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ;
ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ, ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ.
ΜΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ…
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ …
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ…
ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΕΧΘΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…
ΔΗΛΑΔΗ;
ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΕΙ…ΠΟΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ… ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…
ΜΕ ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ…
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ…
ΑΠΟΡΟΥΝ ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ…ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΕΙ…
...καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον ἀναβαίνοντα ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου, ἔχοντα σφραγῖδα Θεοῦ ζῶντος, καὶ ἔκραξε φωνῇ μεγάλῃ τοῖς τέσσαρσιν ἀγγέλοις, οἷς ἐδόθη αὐτοῖς ἀδικῆσαι τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν, λέγων· μὴ ἀδικήσητε τὴν γῆν μήτε τὴν θάλασσαν μήτε τὰ δένδρα, ἄχρις οὗ σφραγίσωμεν τοὺς δούλους τοῦ Θεοῦ ἡμῶν ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν...
...Καὶ ἤκουσα ἄλλην φωνὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν· ἔξελθε ἐξ αὐτῆς ὁ λαός μου, ἵνα μὴ συγκοινωνήσητε ταῖς ἁμαρτίαις αὐτῆς, καὶ ἵνα ἐκ τῶν πληγῶν αὐτῆς μὴ λάβητε...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.
...καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... Τζώρτζ Όργουελ 1984
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ...ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ...
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ…
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/03/giati-misoyn-ton-ellhnismo-oi-antres-me-ta-mayra.html

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ - Συστατικό των CHEMTRAILS και πως μας δηλητηριάζει!


Έχει ατομικό αριθμό στον Περιοδικό Πίνακα των Χημικών Στοιχείων το 13… Τυχαίο; Ίσως. Πάντως, συζητιέται και ερευνάται κατά κόρον το κατά πόσον το αλουμίνιο είναι γρουσούζικο για την υγεία μας. Παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί...
Καλά κρυμμένο το αλουμίνιο βρίσκεται σχεδόν παντού και ίσως μας δηλητηριάζει, λένε οι ειδικοί. Μόλις 200 χρόνια από την ανακάλυψή του, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχαν αυτοκίνητα, αεροπλάνα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, κουφώματα, υδρορροές, αλλά και κονσέρβες και κουτάκια αναψυκτικών.
Το χειρότερο είναι ότι το συναντάμε καμουφλαρισμένο σαν πρόσθετο μέσα σε γλυκά, ζαχαρωτά, γάλα σε σκόνη για βρέφη, baking powder και σε τυποποιημένα τυριά με τα ονόματα Ε173 (αλουμίνιο, χρωστική),Ε523 (θεικό αργιλοαμμώνιο, σταθεροποιητής), Ε541 (φωσφορικό αργιλονάτριο, διογκωτικό). Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε υλικά συσκευασίας των τροφίμων και μαγειρικά σκεύη.
Πολλά καλλυντικά περιέχουν άλατά του, όπως αντηλιακές κρέμες, αποσμητικά και είδη μακιγιάζ. Οι δημόσιες εταιρείες ύδρευσης το χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το πόσιμο νερό που φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών και οι φαρμακευτικές εταιρείες το βάζουν μέσα σε φάρμακα (αντιόξινα για το στομάχι, στοματικά διαλύματα, φάρμακα για τη αρθρίτιδα κ.ά), αλλά και στα εμβόλιά τους, χωρίς να φοβούνται να το αναφέρουν στη λίστα των πρόσθετων ουσιών. Δηλαδή το πίνουμε, το τρώμε, το βάζουμε επάνω στο δέρμα μας, το περνάμε απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός μας και, σε κάποιες περιπτώσεις, το αναπνέουμε.
Το πρώτο κρούσμα εγκεφαλοπάθειας: Αρχικά το κόστος του στρατηγικού μετάλλου ήταν υψηλότερο από του χρυσού και του λευκόχρυσου, γι’ αυτό και οι πιο σημαντικοί καλεσμένοι του Ναπολέοντα στη Γαλλία έτρωγαν σε αλουμινένια πιάτα. Ένα περίπου αιώνα μετά την ανακάλυψη του αλουμινίου ξεκίνησε και η πρώτη επισταμένη έρευνα για τις επιπτώσεις του στην υγεία. Στην βρετανική επιστημονική έκδοση The Lancet το 1921, δημοσιεύθηκε η ιστορία ενός μεταλλουργού που ανέπτυξε εγκεφαλοπάθεια, εργαζόμενος σε χυτήριο αλουμινίου. Αργότερα αναφέρθηκαν πολλές ακόμα περιπτώσεις εγκεφαλοπάθειας σε εργαζόμενους στην βιομηχανία αλουμινίου, οι οποίοι δέχονταν το μέταλλο στο σώμα τους μέσω της αναπνευστικής οδού.
Πενήντα χρόνια αργότερα οι ανεξάρτητες μελέτες τριών ερευνητών (Kerr 1969, Alfrey 1972 καιShort 1980) απέδειξαν πως όταν το νερό που χρησιμοποιούνταν στην αιμοκάθαρση των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια περιείχε πολύ αλουμίνιο (σαν μέσο καθαρισμού του νερού από ρύπους), τότε οι ασθενείς παρουσίαζαν διαταραχές λόγου, ισορροπίας και συμπεριφοράς (εγκεφαλοπάθεια) και υπέφεραν από πόνους στις αρθρώσεις, απασβέστωση των οστών και σκελετικές παραμορφώσεις, αναιμία και καρδιακά προβλήματα, καθώς το αλουμίνιο παρεμβαίνει στο πεπτικό σύστημα και δυσχεραίνει την απορρόφηση του ασβεστίου, του μαγνησίου, του καλίου και του φθορίου.
Νευροτοξική δράση: Μετά τη δεκαετία του ’70 το αλουμίνιο αναγνωρίστηκε ως νευροτοξικό, ενώ κανείς ποτέ πριν δεν είχε υποψιαστεί την ιδιότητά του αυτή. Όπως αποδείχθηκε, όταν αρχίζει να γίνεται δηλητηριώδες (σε μεγάλες δόσεις), δημιουργεί ανωμαλίες στον ύπνο, νευρικότητα και συναισθηματική αστάθεια, απώλεια μνήμης, συχνούς πονοκεφάλους και αποδυνάμωση της νοημοσύνης. Επίσης, όπως παρατήρησαν το 2009 ερευνητές του νοσοκομείου Henri‐ Mondor, έχει την τάση, υπό προϋποθέσεις, να συσσωρεύεται στους μυς, τους ιστούς και τέλος στον εγκέφαλο, όπου και παραμένει δημιουργώντας εκφυλιστικές και νευρομυικές ασθένειες.
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε το 2003 το Γαλλικό Ινστιτούτο για τη Φροντίδα της Υγείας, όταν ανέφερε ότι πολυάριθμες έρευνες αποδείκνυαν πως το αλουμίνιο μάλλον είναι τοξικό, επισημαίνοντας βέβαια ότι ο προσδιορισμός των επιπτώσεων του αλουμινίου στην υγεία είναι εξαιρετικά δύσκολος.
Πόσιμο νερό και ΑλτσχάιμερΔιάφορες μελέτες έδειξαν τον συσχετισμό του αλουμινίου που περιέχεται στο πόσιμο νερό με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Εκτεταμένη έρευνα που έγινε το 1995 στον Καναδά έδειξε ότι η πιθανότητα ανάπτυξης διανοητικών προβλημάτων ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη στις κοινότητες με υψηλό ποσοστό αλουμινίου στο πόσιμο νερό. Παράλληλα, έρευνες άλλων χωρών απέκλεισαν αυτή τη συσχέτιση, παρά το γεγονός ότι οι νοσούντες από Αλτσχάιμερ, όπως διαπιστώνεται, έχουν υψηλά ποσοστά αλουμινίου στα εκφυλισμένα κύτταρα του εγκεφάλου τους.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής ΞάνθηςΑστέριο Παντοκράτορα, «υπάρχουν ενδείξεις ότι το αλουμίνιο σχετίζεται με σοβαρές ασθένειες όπως είναι η νόσος του Parkinson, η μυοατροφική σκλήρυνση (νόσος του Lou Gehrig) και η νόσος του Αλτσχάιμερ».
Εν τω μεταξύ, το ανώτατο επιτρεπτό όριο του αλουμινίου στο πόσιμο νερό στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη, έχει υποστεί διάφορα… σκαμπανεβάσματα μέχρι τώρα, με τις σχετικές οδηγίες να αναπροσαρμόζονται διαρκώς. Όπως υπογραμμίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) , οι διαθέσιμες επιστημονικές γνώσεις δεν επιτρέπουν προς το παρόν τον καθορισμό ενός αποδεκτού ανώτατου ορίου περιεκτικότητας του αλουμινίου στο νερό.
Αλουμίνιο στο έδαφος: Μελέτες στους κατοίκους του νησιού Γκουάμ στον Ειρηνικό Ωκεανό και των νησιών της Νέας Γουινέας, όπου τα εδάφη είναι πλούσια σε αλουμίνιο, έδειξαν υψηλά ποσοστά ασθενών με Parkinson και μυοατροφική σκλήρυνση (νόσο του Lou Gehrig, σπάνια νευρολογική διαταραχή).
Αλουμίνιο στον αέρα: Σύμφωνα με τον Νίκο Κατσαρό, χημικό και επιστημονικό συνεργάτη του Δημόκριτου, οι λευκές ουρές (τα γνωστά chemtrails) που αφήνουν πίσω τους αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος πάνω από τις πόλεις, είναι χημικές ουσίες που περιέχουν σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο, ισχυρές νευροτοξικές ουσίες. Αυτές, κατά τα λεγόμενά του, ασφαλώς επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Αλουμινένια σκεύη
Σήμερα κυκλοφορούν πολλά αλουμινένια σκεύη με αντικολλητική επίστρωση. Οι ειδικοί καθησυχάζουν, λέγοντας ότι δεν κρύβουν κανένα κίνδυνο για την υγεία, εκτός αν ξυστεί η επιφάνειά τους και αποκαλυφθεί το μέταλλο. Επίσης συνιστούν να μην μαγειρεύονται όξινα και αλμυρά τρόφιμα σε αλουμινένια σκεύη χωρίς επίστρωση και να μην τυλίγονται σε αλουμινόχαρτο ντομάτα, λεμόνι, σαλάμια, παστά ψάρια κ.ά, γιατί μπορεί να διαβρώσουν το μέταλλο.
Σε εμβόλια: Πληθώρα εμβολίων (πολιομυελίτιδας, διφθερίτιδας, τετάνου) περιέχουν αλουμίνιο, η ποσότητα του οποίου είναι ιδιαίτερα δυσανάγνωστη στην ετικέτα τους. Οι φαρμακευτικές εταιρείες το προσθέτουν προκειμένου να αυξήσουν τη δόση των αντιγόνων και να ενισχύσουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με υπολογισμούς της Γαλλίδας δημοσιογράφου και συγγραφέως Virginie Belle, ένα βρέφος 2-16 μηνών προσλαμβάνει 2,46 mg αλουμινίου στους μυς του, σε αντίθεση με τα 1,25 mg που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ως ανώτατο ποσό ανά δόση για τον ενήλικο.
Παράλληλα, η Αμερικάνικη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων συστήνει 0,85 mg ανά δόση, ενώ για τα βρέφη δεν υπάρχει καθορισμός. Η Virginie Belle, στο βιβλίο της «Όταν το αλουμίνιο μας δηλητηριάζει», αναφέρει ότι ασθένειες όπως η χρόνια κόπωση, ο διαβήτης, η επιληψία και το άσθμα, οφείλονται σε πολύ υψηλές δόσεις αλουμινίου. Αφήνει επίσης αιχμές ότι τοΣύνδρομο του Κόλπου οφείλεται στις τεράστιες δόσεις των προληπτικών εμβολίων στα οποία υποβλήθηκαν οι 175.000 και πλέον στρατιώτες που νοσούν σήμερα.
Σε αποσμητικά: Το 2006 η Εφημερίδα της Εφαρμοσμένης Τοξικολογίας (Journal of Applied Toxicology) έφερε στο φως όλες τις έρευνες που συσχετίζουν τον καρκίνο του μαστού με τα αποσμητικά που περιέχουν άλατα του αλουμινίου. Ο επίλογος ήταν ο ίδιος: χρειάζονται συμπληρωματικές μελέτες για την τελική διαπίστωση.
Την ίδια χρονιά, η Γαλλική Ένωση Υγείας και Περιβάλλοντος (AFES) πληροφόρησε το κοινό ότι ο κίνδυνος αυξάνεται για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το αποσμητικό μετά το ξύρισμα, γεγονός που υποστηρίζεται και από αμερικάνικη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2003 σε 437 γυναίκες.Σύμφωνα με την τελευταία, οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τα αποσμητικά και τα ανθιδρωτικά που περιέχουν αλουμίνιο και κυρίως, να μην τα χρησιμοποιούν αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης.
Κάποιοι το απενοχοποιούν: Οι βιομηχανίες παραγωγής αλουμινίου ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία από το μέταλλο, γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός προβάλλει αποτελεσματική αντίσταση στα περισσότερα ξένα προς αυτόν στοιχεία, όπως είναι και το αλουμίνιο. Έτσι επιμένουν ότι τελικά πολύ μικρή ποσότητα αλουμινίου απορροφάται από τον πεπτικό σωλήνα, εφόσον φιλτράρεται και από τα νεφρά, ενώ υπενθυμίζουν ότι ο εγκέφαλος διαθέτει την δική του προστασία.
Νορβηγοί και Άγγλοι ερευνητές επίσης υποστηρίζουν ότι δεν κατόρθωσαν να ανιχνεύσουν επιβλαβείς συνέπειες στην υγεία ατόμων που έκαναν μακροχρόνια λήψη φαρμάκων που περιείχαν αλουμίνιο. Επισήμως, οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας σε όλο τον κόσμο δεν αναγνωρίζουν τον κίνδυνο από τη λήψη αλουμινίου.
Μια νέα πάθηση γεννιέται…Και το όνομα αυτής Macrophagic Myofasciitis (MMF). Η νέα ασθένεια, που συνδέθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’90 με τα εμβόλια τα οποία περιέχουν αλουμίνιο, είναι μια φλεγμονώδης μυοπάθεια. Τα συμπτώματά της είναι μυικοί πόνοι στα μπράτσα και τις γάμπες, έντονη κούραση και προβλήματα στην άρθρωση του λόγου και τη μνήμη. Βιοψίες των μυών των ασθενών έδειξαν υψηλότατη συγκέντρωση αλουμινίου.
Για ποιες ασθένειες είχαν εμβολιαστεί; Ηπατίτιδα Α, Β και τέτανο. Ποιο άλλο εμβόλιο για ενηλίκους περιέχει αλουμίνιο; Το εμβόλιο της γρίπης Α. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το 2003 η Γαλλική Υγειονομική Υπηρεσία Ασφαλείας των Προϊόντων Υγείας (AFSSAPS), τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται μια δεκαετία μετά τον εμβολιασμό. Σημειωτέον ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν μετά από έντονη πίεση ερευνητών και ασθενών.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/aloyminio-systatiko-chemtrails-pws-mas-dhlhthriazei.html

Χάκαρε την ΝΑΣΑ και.. ανακάλυψε ότι εργάζονται σε αυτήν εξωγήινοι!! I


Ο χάκερ που τίναξε στον αέρα όλα τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών της NASA
και των στρατιωτικών αρχών των ΗΠΑ, αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: ότι στα αρχεία που παρεισέφρυσε, βρήκε φωτογραφίες από απόρρητα σκάφη της US Airforce μη γήινης τεχνολογίας, που πετούν με αντιβαρύτητα και μηδενική ενέργεια και –κυρίως- μια λίστα με τα ονόματα και τους βαθμούς… εξωγήινων οι οποίοι εργάζονται στις αμερικανικές υπηρεσίες!

Ο Gary McKinnon αναπνέει ελεύθερος, εδώ και λίγο καιρό. Με το αιτιολογικό ότι...το σπάνιο σύνδρομο Asperger από το οποίο πάσχει καθιστούσε μη ανθρωπιστική τη φυλάκισή του, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Theresa May απέρριψε το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ όπου θα εξέτιε ποινή κάθειρξης 70 ετών!

Ήταν το αποτέλεσμα μιας δεκαετούς μάχης που έδιναν ο χάκερ, η μητέρα του και χιλιάδες υποστηρικτές του. Μεταξύ αυτών ο David Gilmour των Pink Floyd, που έγραψε γι’ αυτόν το single «Chicago – Change the World» ως έκκληση στο Μπαράκ Ομπάμα να του δώσει χάρη! Στο τραγούδι, εκτός από την Chrissie Hynde που το ερμηνεύει, τραγουδούν ο Gilmour, ο Bob Geldof και ο ίδιος ο McKinnon:

Ο 47χρονος Σκοτσέζος απέδειξε στους Αμερικανούς ότι τα απόρρητα αρχεία τους έχουν «τρύπες» κάνοντας hacking επί 13 μήνες χωρίς να τον αντιληφθούν, από τον Φεβρουάριο του 2001 ως το Μάρτιο του 2002, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Solo». Εξηγεί πώς το έκανε, σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε:

Ο McKinnon ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ δεν ζητούσαν την έκδοσή του επειδή δήθεν προκάλεσε ζημιές στα συστήματα 2.000 στρατιωτικών υπολογιστών 53 (!) υπηρεσιών, αλλά επειδή φοβήθηκαν αυτά που είχε δει… Και εξηγεί τι αναζητούσε στα απόρρητα αρχεία:

“Ήξερα ότι κάποιες κυβερνήσεις έχουν εξασφαλίσει μεθόδους αντιβαρύτητας, κίνησης με μηδενική κατανάλωσης ενέργειας, χάρη σε εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό δεν έπρεπε να μείνει κρυφό από τον κόσμο, όταν φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν καύσιμα… Βρήκα μια υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία ενός τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε σχήμα πούρου πάν από το βόρειο ημισφαίριο. Ταράχτηκα τόσο, που δεν σκέφτηκα να τη σώσω αμέσως. Το μέγεθος του αρχείου ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορούσα να το δω ολόκληρο στον υπολογιστή μου! 

Συν τοις άλλοις, διακόπηκε η σύνδεση και χάθηκε η εικόνα”!

Σαν να μην έφτανε που ρεζίλεψε όλα τα μέτρα ασφαλείας και κορόιδεψε τους Αμερικανούς με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλεγε «Η προστασία σας είναι σκ…», ο McKinnon έβγαλε στη φόρα και τα πιο απόρρητα μυστικά τους! Σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ανεξάρτητη δημοσιογράφο, υποστηρίζει ότι στα αρχεία της NASA και του Ναυτικού των ΗΠΑ βρήκε λίστες- ντοκουμέντα στις οποίες είναι καταχωρημένο προσωπικό τουλάχιστον 30 ατόμων που… δεν προέρχονται από τον πλανήτη Γη! Δείτε το απόσπασμα στο 21΄08΄΄ του βίντεο:

Όσα ισχυρίστηκε ο McKinnon, τα επιβεβαίωσε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψαν ερασιτέχνες ερευνητές, στο οποίο φαίνονται δεκάδες UFO μη ορατά στο γυμνό μάτι παρά μόνο με ειδικά φίλτρα στις κάμερες, να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες:

Το μόνο κακό για τον Σκοτσέζο computer genius, είναι ότι δεν μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει ότι είδε… Η σύνδεσή του ήταν υπερβολικά αργή και το σύστημα με το οποίο ήταν φορτωμένα τα αρχεία τόσο πολύπλοκο, ώστε θα έπρεπε να παραμείνει συνδεδεμένος επί ώρες για να «κατεβάσει» μια και μόνο φωτογραφία με κίνδυνο να εντοπιστεί. Πράγμα που, τελικά, συνέβη… τυχαία!



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org

Παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο προς Σαμαρά: “Να απαγορευθεί άμεσα η Χρυσή Αυγή!”

Το παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο δημοσίευσε και στην επίσημη σελίδα του το σχετικό αίτημα προς τον Σαμαρά για άμεση απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω σιωνιστική οργάνωση είχε διακηρύξει στις 17 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη την στήριξή της στην κοινότητα εβραίων εν Ελλάδι που...
κινδυνεύει - όπως λέει - από την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!
Ζητούν έτσι από την κυβέρνηση να απαγορεύσει την Χρυσή Αυγή που αποτελεί απειλή για την δημοκρατία. Αλήθεια κύριοι εβραίοι εμείς δεν κινδυνεύουμε από τους εβραίους Τραπεζίτες; Οι τράπεζες βλέπετε των εβραίων (Black Rock, Goldman Sachs) δεν απειλούν καθόλου την Δημοκρατία! Είναι οι νόμιμοι τοκογλύφοι! Μάλιστα ο Σαμαράς έγινε ο πρώτος "Έλληνας"πρωθυπουργός που επισκέφθηκε συναγωγή τα τελευταία 100 χρόνια.
Προς Νεοδημοκράτες (όσους έχουν απομείνει): Θαυμάστε τον αρχηγό σας! Η πράξη του συνάδει άριστα με την προάσπιση των Ελληνορθόδοξων παραδόσεων και θέσεων. Λειτουργεί προς όφελος της πατρίδας και μόνο. Πλήρης υποταγή στους ιουδαίους και δίωξη των Εθνικιστών!

Ολόκληρο το σχετικό κείμενο στα αγγλικά από την επίσημη σελίδα του "παγκόσμιου εβραϊκού κογκρέσου" 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2659.html

Ραγδαίες εξελίξεις μετά από αιφνίδια νυχτερινή επικοινωνία Ερντογάν – Σαμαρά ΚΑΑΑΛΟΟΟ

Σε μία μη αναμενόμενη ενέργειά του, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον Έλληνα ομόλογό του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας η επικοινωνία τους έγινε μέσω Skype και συμμετείχε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Σε αυτή τους την επικοινωνία, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, οι τρεις άντρες αντάλλαξαν μέσα σε πνεύμα έκδηλης φιλίας τις πολιτικές και προσωπικές τους απόψεις σχετικά με την έκβαση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ερντογάν ομολόγησε στον Αντώνη Σαμαρά πως αισθάνεται άσχημα μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, αφού υπήρξε σαφής παρανόηση των προθέσεων της Τουρκίας αλλά και του ίδιου, λόγω ακατανόητων μεταφραστικών λαθών των τουρκικών ΜΜΕ κυρίως σχετικά με δηλώσεις τούρκων πολιτικών, αλλά και με κινήσεις του τουρκικού στρατού. Ο Tούρκος πρωθυπουργός κατέστησε απολύτως σαφές πως δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον καμία επιθετική πολιτική της Τουρκίας προς την Ελλάδα και προς απόδειξη αυτού έκανε αναφορά στην παύση λειτουργίας της «Κόκκινης Βίβλου» της τουρκικής πολιτικής.
Επίσης, ανακοίνωσε πως μέσα στο πνεύμα καλής γειτονίας και προς απόδειξη των καλών προθέσεων της Τουρκίας προς την Ελλάδα, παραχωρεί στην Ελλάδα το τμήμα της τουρκικής ΑΟΖ που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και την τουρκική ΑΟΖ της Μαύρης Θάλασσας, προκειμένου να ενισχυθεί η Ελληνική οικονομία και η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας η οποία δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από την επεκτατική φασίζουσα πολιτική της Γερμανίας.
Στα λεγόμενα του κ. Ερντογάν συμφώνησε πλήρως ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος δήλωσε πως ενώ ο ίδιος είναι ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος, παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του για Κύπρο, Αιγαίο και ΑΟΖ, αφού πρόθεσή του ήταν να περάσει το μήνυμα πως η Τουρκία θα αποχωρήσει από την βόρεια Κύπρο προκειμένου να βοηθήσει στην επαναφορά του νησιού στην ομαλότητα και κυρίως στην δημοκρατία.
Τέλος, οι κ.κ. Ερντογάν και Σαμαράς συμφώνησαν στην αποστολή αυστηρού μηνύματος συμμόρφωσης προς την Ουάσινγκτον και την Πιονγκγιάνγκ, προκειμένου να μην υπάρξουν μέτρα εναντίον τους από την Ελλάδα και την Τουρκία.
Νωρίς το πρωί σήμερα, μία έκπληξη περίμενε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, αφού εισερχόμενος στο γραφείο του παρέλαβε κατεπείγουσα επιστολή από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Άσμουνσεν ο οποίος διαβεβαώνε την απόλυτη στήριξη και με κάθε τρόπο της βορειοατλαντικής συμμαχίας προς την Ελλάδα.
Όμως, προφανώς ημέρα εκπλήξεων η σημερινή για τον κ. Αβραμόπουλο, μία δεύτερη επιστολή που στάλθηκε από την τουρκική πρεσβεία των Αθηνών, έφερε τις καλύτερες ειδήσεις για τον έμπειρο διπλωμάτη που κρατά το τιμόνι στο υπουργείο Εξωτερικών. Σε αυτή του την επιστολή ο Tούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς, ενημέρωνε το Έλληνα υπουργό Εξωτερικών πως βρίσκεται στην διάθεση του ιδίου και της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά η απόφαση για συνέχιση της λειτουργίας του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, αφού οι μέχρι τώρα λάθος επιλογές προξένων έχουν δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και έχουν αναστατώσει τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης, οι οποίοι μετατράπηκαν σε πιόνια κάποιων ισλαμοφασιστών και ακραίων εθνικιστών που αποσκοπούν στην δημιουργία έντασης τόσο στην περιοχή της Θράκης όσο και στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στην επιστολή του Τούρκου πρέσβη.
Μεγάλη έκπληξη όμως, υπήρξε και για τα μέλη του Αντιφωνητή Κομοτηνής και του Τουρκικού Προξενείου Stop, αφού έγιναν δέκτες άκρως επείγοντως μηνύματος από τον τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ, μέσω του οποίου ενημερώνονταν για τα όσα συνέβησαν τόσο στο μέγαρο Μαξίμου όσο και στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.
Στην επιστολή αυτή ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ τόνισε πως μετά την τελευταία ενημερωτική συγκέντρωση που έγινε στην Θεσσαλονίκη για την Θράκη, δεν επιθυμεί να υπάρχουν στρεβλές εντυπώσεις για τον ρόλο τόσο του ίδιου όσο και του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

Ο Tούρκος πρόξενος, παραφράζοντας τις περίφημες δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού κατά την τελευταία του συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (το γνωστό kazan – kazan), στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλά υπονοούμενα: Kazan Dipi.
Σε επικοινωνία μας με τον Κώστα Καραΐσκο του «Αντιφωνητή», μας δήλωσε:  
«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ο αδελφός Ιλχάν Σενέρ παγιδεύτηκε από κακόψυχους τεμπέληδες που τον ενημέρωναν με λάθος πληροφορίες με σκοπό τον προσωπικό τους πλουτισμό και εις βάρος τόσο των αγαστών ελληνοτουρκικών σχέσεων, των προσωπικών μας σχέσεων, όσο και εις βάρος της δημοκρατίας υπέρ της οποίας μάχεται με ιδιαίτερο σθένος τόσο ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της γείτονος και αδελφού χώρας Τουρκίας. Όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι του «Αντιφωνητή» καταδικάζουμε όλα εκείνα τα κακοποιά στοιχεία που προσπαθούν να αποδομήσουν την ελληνοτουρκική φιλία και στηρίζουμε την συνέχιση της λειτουργίας του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και συμπληρώνω στο μήνυμα του αδελφού Ιλχάν λέγοντας «Kazan Seker Dipi».
Με εμφανή συγκίνηση ο εκπρόσωπος του «Τουρκικό προξενείο Stop», Νεκτάριος Δαπέργολας, υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού «Κι εγώ λαός κι εσύ λαός» μας δήλωσε:
«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που έμαθα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι εγκάθετοι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να προσπαθούν να διαλύσουν τις πολύ καλές μας σχέσεις με τους αδελφούς τούρκους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Θράκης. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να φύγουν οι τόσο καλοί μας φίλοι και να χάσουμε τα γλέντια που κάνουμε μαζί. Λόγω των εξελίξεων, θα οργανώσουμε συνέδριο με τίτλο «Η διάσωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής». Η ανοχή έχει τα όριά της. Κάποιοι τα ξεπέρασαν σκοπεύοντας στην διάλυση της ελληνοτουρκικής φιλίας. Με την ευκαιρία, καλώ τον πολύ καλό μου φίλο και τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, για ένα «ντολμά κιοφτέ» και προγραμματισμό για μία από κοινού δράση κατά εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν την πολύ καλή μας φιλία».
Κωνσταντίνος
http://greeknation.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7059.html

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

Γεωργαντζάς.jpgΕάν όντως η πλέον ευφάνταστη τακτική των αντιπάλων του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και του ελληνικού μας κόσμου είναι να συλλέγει ηλεκτρονικές υπογραφές ΥΠΕΡ του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και του ελληνικού μας κόσμου, τότε μάλλον έχουν καταντήσει οι αντίπαλοί μας να είναι άρδην απελπισμένοι και αυτο-καταστροφικοί. 

Είναι όμως απόλυτα σωστός ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας: «ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ» (http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/ektakto-o-artemhs-swrras-gia-thn-hlek-nikh-pshfoforia-den-einai-.html). 

Προσοχή λοιπόν, μιάς και όπως γράφει και ο Aντιπρόεδρος Ε.N.D., «Τα αισθήματα και τα συναισθήματα της ελληνικής μας συλλογικότητος ήταν και είναι πάντα ωραία!» 
 

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Στιβαρά συνεχίζει την αφύπνισίν μας ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης.


Δωριστί, με τον δωρικόν του δηλαδή τρόπον, ρωμαλαία συνεχίζει την αφύπνισιν του ελληνικού μας κόσμου ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/). Οι συλλογικά επιλεγμένες από τον ελληνικόν οργανισμόν Ε.N.D. αποκαλύψεις του Προέδρου Ε.N.D. αποβλέπουν εις την ανωτέρας ποιότητος συνειδητότητα, που πρέπει να αρχίσει να ρέει στην συλλογική μας δράσι, ώστε ουσιαστικά να δράσουμε -όχι να αντιδράσουμε- συλλογικά, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου [1][2].

Ξύπνα επιτέλους! Βγες έξω από την τρώγλη της κομματοκρατίας της τρόϊκας, διότι δικά μας είναι, κτήμα μας, μας ανήκουν συλλογικά τα US$600 δισ. και τα περίπου US$50 δισ., που έχει καταθέσει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας, σε 2 (δύο) υπό κηδεμονίαν τραπεζικούς λογαριασμούς, αντίστοιχα γιά την Ελλάδα και γιά την Κύπρο, τις 2 (δύο) δηλαδή χώρες του ενδόξου ελληνικού μας έθους και έθνους. 

Επειδή ακριβώς μας ανήκουν, δηλαδή είναι κτήμα μας, πρέπει όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες συλλογικά να εξαναγκάσουμε τον αρμόδιο θεσμικό έλεγχο αμφοτέρων των λογαριασμών, μιάς και τα κόμματα της κομματοκρατίας δεν τολμούν από μόνα τους να το πράξουν. Αλήθεια, όσες και όσοι αντιτίθενται και δεν επιθυμούν να γίνει θεσμικά ο έλεγχος των προσφορών της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, τι ακριβώςέχουν να χάσουν, εάν αυτός γίνει; 

Προσεκτικά όμως! Καθόσον εάν όντως η πλέον ευφάνταστη τακτική των όσον αντιτίθενται στον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και του ελληνικού μας κόσμου είναι το να συλλέγουν ηλεκτρονικές υπογραφές ΥΠΕΡ του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και του ελληνικού μας κόσμου, τότε έχουν πλέον καταντήσει οι αντίπαλοί μας να είναι απελπισμένοι και αυτοκαταστροφικοί. 

Είναι απόλυτα σωστός ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας: «ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ» [3]. Προσοχή λοιπόν, μιάς και όπως συχνά τονίζω: «Τα αισθήματα και τα συναισθήματα της ελληνικής μας συλλογικότητος ήταν και είναι πάντα ωραία!» [4]. 

Επαναλαμβάνω λοιπόν: μην σκιάζεσαι που μόνον σκοτάδι τώρα βλέπεις. Μην φοβάσαι που ακόμη δεν βλέπεις το φως. 

Διότι ταξιδεύεις και εσύ, ως ένα ψίχαλο, καθισμένο δίπλα μας, όλα τα ψίχαλα του ελληνικού μας έθους και έθνους μαζί, επάνω στην αιχμή μίας ακτίνας φωτός. Είμαστε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που επιστρέφουμε τάχιστα διατρυπώντας τον ζόφο του θεοκρατικού δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής. 



Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων μας πατρίδων αγών! 

Νίκος Γεωργαντζάς 
Aντιπρόεδρος Ε.N.D. 
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) 

[1] Αποκαλυψεις E.N.D. Μανώλη Λαμπράκη 01.04.2013:http://www.youtube.com/watch?v=LDilhxK2_Qk. 
[2] Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης στο RADIO_GAMMA 01/04/2013:http://www.youtube.com/watch?v=9iR2uYgG2hI. 
[3] Έκτακτο! Ο Αρτέμης Σώρρας γιά την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!»: 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/ektakto-o-artemhs-swrras-gia-thn-hlek-nikh-pshfoforia-den-einai-.html. 
[4] Ξύπνα δωριστί! Δικά μας είναι, κτήμα μας και όχι του Αρτέμη Σώρρα! 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/n-gewrgantzas-xypna-dwristi-dika-mas-einai-kthma-mas-kai-ohi-toy.html, 
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2013/04/01/ξύπνα-δωριστί-δικά-μας-είναι-κτήμα-μας/.
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7243.html

ΟΜΗΡΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε μετά από  την καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία στον Καθεδρικό ναό Αγίου Θεοδώρου και την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αγωνιστών του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα 1955 – 59, πως όπως το 1955 ο κυπριακός λαός ξεσηκώθηκε εναντίον της βρετανικής αποικιοκρατίας έτσι και σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε και να υφιστάμεθα τα δεσμά μιας νέας αποικιοκρατίας οικονομικής, χρηματιστηριακής, και μιας οικονομικής υποδούλωσης η οποία όμως χαλκιδεύει και την εθνική μας κυριαρχία.

Ο τόπος συνέχισε, κυβερνάται με διατάγματα τα οποία υπαγορεύει η τρόικα, προσθέτοντας πως πρόκειται για « τροΪκανά διατάγματα».
Χαρακτήρισε πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο, λέγοντας πως πρόκειται για μια ληστρική επίθεση νομίμων καταθετών, μια επίθεση εναντίον της επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία οδηγεί σε κρίση.
Το μέγα χρέος σήμερα, συνέχισε ο κ. Ομήρου, είναι να αντιμετωπίσουμε τη νέα αποικιοκρατία, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες μέσα από εθνική συνεννόηση και ομοψυχία  ώστε να βγει η Κύπρος από την τρόικα και από τη δανειακή σύμβαση.
Αν, ανέφερε, η Κύπρος παραμείνει σε αυτά τα δεσμά, δυστυχώς δεν θα υπάρχει μέλλον ούτε για την παρούσα ούτε για τις υπόλοιπες γενιές. Ο κ. Ομήρου εξέφρασε λύπη για το γεγονός ότι είναι υποχρεωμένος να σκιαγραφήσει αυτή την απαισιόδοξη εικόνα και πρόβλεψη αλλά θα πρέπει -όπως είπε- να λέγονται αλήθειες για να είναι ενήμερος ο πολίτης και ο λαός  που βιώνει αυτές τις μέρες μια πραγματική τραγωδία.
Ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής όσοι καταγγέλλονται

Ο κ. Ομήρου δήλωσε, εξάλλου, πως όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να παραπεμφθούν ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής που έχει διοριστεί και που θα δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση αύριο.
«Η δική μας η θέση», συνέχισε, «είναι ότι θα πρέπει να πλαισιωθεί και από ποινικούς ανακριτές για να μην χρειάζεται δύο φορές να λαμβάνονται καταθέσεις για την έναρξη ποινικών διαδικασιών».
Σε ό,τι αφορά αυτούς τους καταλόγους που έχει ζητήσει και η Βουλή των Αντιπροσώπων για πρόσωπα φυσικά ή νομικά που φυγάδευσαν στο εξωτερικό χρήματα τις λίγες τελευταίες ημέρες πριν την απόφαση του Eurogroup, ο κ. Ομήρου ανέφερε πως αναμένει όπως κατατεθούν στη Βουλή χωρίς οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση. Ο λαός μας, κατέληξε, δεν πρόκειται να ανεχθεί ούτε το κουκούλωμα ούτε την ατιμωρησία.
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1256.html

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ

 
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από την τρόικα για να αποσύρει την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο για τη διασφάλιση των μετοχών της εκκλησίας στην Τράπεζα Κύπρου. 

Μιλώντας στους... δημοσιογράφους μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο, ο Προκαθήμενος της εκκλησίας δήλωσε ότι απειλήθηκε από την τρόικα πως εάν δεν αποσύρει την προσφυγή που υπέβαλε στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της απόφασης της τρόικας να καταργήσει τους υφιστάμενους μετόχους της Τράπεζα Κύπρου «θα πτωχεύσουν και τις δύο τράπεζες και είπα: να τις πτωχεύσουν».

«Και έπειτα, για να μην φωνάζει κανείς και να μου βρίσκουν αιτίες, είπα: να φύγουν εκείνοι (Διοικητής ΚΤΚ και Υπουργός Οικονομικών) και εγώ θα αποσύρω την προσφυγή, και ο λόγος που το είπα είναι για να σηκωθούν να φύγουν και αν δεν φύγουν εκείνοι θα ευθύνονται εάν θα καταρρεύσουν οι τράπεζες και όχι εγώ» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν η Τρόικα τον απείλησε ευθέως, είπε ότι «δια του Υπουργείου Οικονομικών μας είπαν : εάν δεν αποσύρετε η τρόικα θα αφήσει να καταρρεύσουν αμέσως και οι δύο τράπεζες».

Ο Προκαθήμενος της εκκλησίας επιμένει στην απαίτηση του για παραίτηση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και του Υπουργού Οικονομικών διότι, όπως υποστηρίζει, έχουν τη θέση της τρόικας.

Ανέφερε ότι «η εχθρότητα που βιώσαμε τις τελευταίες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί. Παρόλη την αντίδραση μας παραμένουν ανάλγητοι στον πόνο μας και προσπαθούν να μας εξουθενώσουν».

«Δεν άφησαν δήθεν τη Λαϊκή Τράπεζα να καταρρεύσει, την χρηματοδότησαν με τόσο ποσοστό -το οποίο βέβαια μετέφεραν όπως είναι γνωστό σε όλους μας στην Τράπεζα Κύπρου - όχι για να την σώσουν, φαινομενικά θέλουν να τη σώσουν, αλλά για να καταρρεύσουν και οι δύο. Αυτή είναι η υποστήριξη που τυγχάνουμε από την ΕΕ και δει από την Ευρωζώνη», είπε.

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «εγώ με έκπληξη άκουσα προχτές ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρόσφερε €9 δις. στη Λαϊκή. Όταν είδα να μεταφέρονται αυτά στην Τράπεζα Κύπρου αποκαρδιώθηκα. Εύχομαι να βγουν από πάνω, αλλά έχω μερικές αμφιβολίες. Πρέπει να εργαστούν πολύ σκληρά και πρέπει να υπάρξει γρήγορα ανάπτυξη για να μπορέσει και η τράπεζα να κρατηθεί, αλλιώς δεν θα κρατηθεί».

Ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε ότι «η εκκλησία θα σταθεί δίπλα στο λαό, δίπλα σε όλα τα μέλη της, σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους πάσχοντας αδελφούς μας. Θα κάνουμε το παν ούτως ώστε κανείς να μην πεινάσει», τονίζοντας ότι « η περιουσία της εκκλησίας δεν είναι ούτε του Αρχιεπισκόπου, ούτε των μητροπολιτών, ούτε των παπάδων. Η περιουσία της εκκλησίας είναι του λαού και δεν είναι σχήμα λόγου, το πιστεύουμε. Είμεθα στη διάθεση του λαού και στόχος μας είναι να μην πεινάσει κανείς».

«Δυστυχώς», είπε, «ο λαός μας, λόγω της αξιοπρέπειας που έχει, κάποιοι δεν έρχονται να ζητήσουν και πεινούν και δεν έρχονται να πάρουν κάτι από την εκκλησία. Έχω πει στους ιερείς να είναι πολύ προσεκτικοί, με πολλή αγάπη, να βρουν αυτούς τους ανθρώπους, να τους πλησιάσουν γιατί είναι αμαρτία από το Θεό κανείς να πεινά στον 21ον αιώνα».

«Δόξα τω Θεώ», είπε, « ο λαός μας ξέρει να ζει και με τα ολίγα, έζησε και με σπατάλες νομίζω ότι θα ζήσει και με τα ολίγα, είναι εργατικός, είναι λαός που έχει πρόγραμμα στη ζωή του, στις δύσκολες στιγμές προγραμματίζεται θαυμάσια και πιστεύω ότι με τη χάριν του Θεού θα υπερβούμε τις δυσκολίες. Η προσπάθεια μας ως εκκλησία είναι να ανοίξουμε και δουλειές, θα συμπαρασταθούμε και στην Κυβέρνηση να ανοίξει και εκείνη δουλείες, να εργαστεί όλος ο λαός μας, να κινηθεί το χρήμα, να κινηθεί η αγορά για να έρθει το χαμόγελο στα πρόσωπα του λαού μας».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η συνάντηση με τους Ρώσους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ανέφερε ότι είχε και μια άτυπη συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσίας, ο οποίος θα παρευρεθεί στη συνάντηση της Πέμπτης.

Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση του ότι η συνεργασία με τους Ρώσους θα συνεχιστεί.

Ερωτηθείς τι του είπε ο Ρώσος Πρέσβης, είπε ότι «περισσότερο του είπα εγώ. Εξέφρασα τη συμπάθεια μου προς τους Ρώσους που έχασαν ένα μέρος της περιουσίας τους (από το κούρεμα καταθέσεων).

Είπε ότι λόγω του γεγονός ότι οι Ρώσοι επιχειρηματίες επωφελούνταν του χαμηλού φορολογικού συντελεστή που είχε η Κύπρος και των τόκων που έπαιρναν από τις καταθέσεις τους, «η απώλεια κάποιας περιουσίας είναι ανεπαίσθητη», προσθέτοντας ότι «ιδίως εκείνοι που είναι αρκετά χρόνια στην Κύπρο δεν πιστεύω ότι είναι ζημιογόνοι γιατί αν είχαν τα χρήματα στην Ευρώπη θα έπαιρναν τόκο ή 0% ή 0,5%. Εδώ έπαιρναν 3-3,5%, άρα έχουν ωφεληθεί και αν μείνουν εδώ – και πρέπει να μείνουν εδώ – θα συνεχιστεί το ίδιο καθεστώς, άρα η ζημιά θα περιοριστεί».

Ερωτηθείς αν τον ικανοποιούν οι χειρισμοί του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και του Υπουργού Οικονομικών, είπε ότι «αν μεν ικανοποιούσαν δεν θα τους καλούσα προχτές να παραιτηθούν και να φύγουν» και είπε ότι επιμένει σ’ αυτή του την τοποθέτηση «διότι έχουν τη θέση της τρόικας. Δεν έχουμε καμία αντίσταση και πιστεύω ότι αυτό είναι απαράδεκτο».

Κληθείς να σχολιάσει την απαίτηση του λαού για απόδοση ευθυνών και τιμωρία όσων οδήγησαν την κατάσταση έως εδώ, είπε ότι και ο ίδιος ζητά το ίδιο πράγμα και πρόσθεσε ότι «επιτέλους πρέπει να πάρει ένα τέλος αυτή η κακοδαιμονία που υπάρχει. Κάποιοι, είπα πολλές φορές, πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί, εκείνοι που φταίνε, ούτως ώστε να μην διαιωνίζεται αυτό το κακό. Άμαν τιμωρηθούν κάποιοι που φταίνε δεν θα τολμήσουν οι άλλοι να συνεχίσουν να καταστρέφουν ότι σωστό και ότι υγειές υπάρχει σ’ αυτό το τόπο».

Ερωτηθείς εάν αληθεύουν οι φήμες που κάνουν λόγο για επερχόμενες μειώσεις μισθών στους ιερείς μέχρι και 40%, απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε: «Eμείς είχαμε τους συνταξιούχους με πλήρη μισθό. Με τις δυσκολίες που έχει ο λαός μας τώρα, θεωρήσαμε καλό αυτοί που είναι πάνω από 70 ετών να αφαιρεθεί ένα μέρος του μισθού τους».

«Δηλαδή, έχουν τη σύνταξη τους και παίρνουν και ένα μέρος του μισθού».

Ερωτηθείς κατά πόσον θεωρεί ότι με την προσφυγή στο Ανώτατο οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου θα ξανά βρουν την αξία τους, είπε ότι «δεν είναι μόνο τούτο, εάν οι μετοχές της Τράπεζας θα βρουν την αξία τους ή όχι. Οφείλουν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και του λαού να μην παραβαίνουν τους νόμους και το σύνταγμα. Όλες οι αποφάσεις είναι και παράνομες και αντισυνταγματικές και ειλικρινά απορώ πως ο νομικός κόσμος της Κύπρου σιγεί. Έπρεπε να πάρουν θέση και να ζητήσουν να σταματήσουν οι παρανομίες, να σταματήσουν οι αντισυνταγματικότητες, επιτέλους έχουμε ευνομούμενο κράτος στην Κύπρο».

Ξεκαθάρισε ότι την προσφυγή «δεν την έκανε για την εκκλησία. Η εκκλησία δεν φοβάται γιατί είναι θείο καθίδρυμα. Δεν θα πεινάσει κανείς από μας. Το έκαμα για τον φτωχό το λαό, διότι δεν είναι οι πλούσιοι μόνο που έχουν μετοχές, έχουν και οι φτωχοί άνθρωποι».

«Εύχομαι να πάει καλά η Τράπεζα Κύπρου, παρόλο που έχω πολλές αμφιβολίες», είπε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, είπε ότι «δεν είναι εύκολο πράγμα να φύγει κανείς από την Ευρώπη, το είπα πολλές φορές. Όσος χρόνος χρειάστηκε για να μπούμε και στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, άλλος τόσος χρόνος χρειάζεται για να βγούμε. Δεν είναι εύκολο πράγματα».

Σημείωσε ότι «αυτή η κακοδαιμονία που ενέσκηψε εσχάτως και στη δική μας την πατρίδα, το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, φαίνεται οικονομικό, αλλά στη βάση του βρίσκεται η αμαρτία».

«Είναι πνευματικό το όλο θέμα. Ζούσαμε όλοι μας μια ξέφρενη ζωή, θέλαμε όλοι μεγάλα πράγματα για τον εαυτό μας γιατί πιστεύαμε ότι εάν έχεις χρήματα, εάν έχεις θέσεις και αξιώματα, θα είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος», είπε.

Πρόσθεσε ότι «μπορεί κάποιος που έχει χρήματα ή αξιώματα να έχει κάποια χαρά, αλλά αυτή η χαρά δεν είναι μόνιμη, όπως και ο πλούτος δεν είναι μόνιμος» είπε και πρόσθεσε ότι «εάν ξοδεύαμε μέχρις εκεί που έφτανε το χέρι μας δεν θα είχαμε τα σημερινά αποτελέσματα».

«Οι πρώτοι που φταίνε είμαστε εμείς. Δυστυχώς σήμερα έχουμε εναντίον μας και θέλουν να μας τιμωρήσουν και οι εταίροι μας στην ΕΕ. Μπήκαμε εκεί γιατί πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε συμπαράσταση, κάποια υποστήριξη και περισσότερη υποστήριξη στο εθνικό μας πρόβλημα. Έχουμε διαψευστεί», είπε.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2013/04/blog-post_1284.html#ixzz2PEazP6ao

ΠΗΓΗ http://greece-salonika.blogspot.com/2013/04/blog-post_1284.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Greece-salonikablogspot+(GREECE-SALONIKA.blogspot)

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_31.html

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΤΡΟΙΚΑΣ

Το μνημόνιο είναι γεγονός. Το κείμενο περιλαμβάνει και τις αλλαγές στον Εταιρικό φόρο, αλλά και στον φόρο των τόκων και των μερισμάτων επί των συναλλαγών.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.

Οι μνημονιακοί στόχοι
- Συνέχιση της τρέχουσας διαδικασίας δημοσιονομικής προσαρμογής με στόχο την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 4% του κυπριακού ΑΕΠ το 2017 και την διατήρησή του σε αυτά τα επίπεδα τα επόμενα χρόνια
- Διόρθωση των υπερβολικών ελλειμμάτων του κρατικού προϋπολογισμού το συντομότερο δυνατό. Για τον σκοπό αυτό απαιτείται πλήρης εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν στις 23 Νοεμβρίου του 2012 σε τεχνικό επίπεδο και τα οποία ανέρχονται στο 7,5% του ΑΕΠ της Κύπρου για το διάστημα 2012-2017, ενώ μόνο για το 2013 τα μέτρα υπολογίζονται στο 1,5% του ΑΕΠ.
- Τον περιορισμό της αύξησης του μισθολογικού κόστους του δημοσίου καθώς και των κοινωνικών επιδομάτων με παράλληλη ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου της δημοσιονομικής εξυγίανσης στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
- Συγκράτηση των δαπανών μεσοπρόθεσμα, βελτίωση του φορολογικού μηχανισμού καθώς και την υιοθέτηση διαρθρωτικών μέτρων.
Νέα μέτρα στις δημοσιονομικές αποκλίσεις
Όπως επισημαίνεται, σε περίπτωση υποαπόδοσης των μέτρων με αποτέλεσμα χαμηλότερα έσοδα ή υψηλότερες κοινωνικές δαπάνες, η κυπριακή κυβέρνηση οφείλει να είναι έτοιμη να προχωρήσει στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων, όπως για παράδειγμα μείωση των δαπανών.
Αντίθετα, ενδεχόμενα έκτακτα έσοδα της κυπριακής κυβέρνησης που θα υπερβαίνουν τον στόχο του μνημονίου θα κατευθύνονται κατά προτεραιότητα στην μείωση του κρατικού χρέους της Μεγαλονήσου.
Για το 2013 θα ληφθούν μόνιμα μέτρα 351εκ. Ευρω
Αποκρατικοποιήσεις
Στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων, η κυβέρνηση δεσμεύεται έως το τέλος Ιουνίου να αξιοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία περιλαμβανομένων ΔΕΚΟ και ακινήτων και να αποφασίσει ποια από αυτά μπορούν να αποκρατικοποιηθούν, να αναδιαρθρωθούν αλλά και ενδεχομένως ναν ρευστοποιηθούν. Επίσης προβλέπεται η δημιουργία συμπράξεων κράτους με ιδιώτες (ΣΔΙΤ).
Ειδικό Ταμείο για το Φυσικό Αέριο
Το μνημόνιο της Κύπρου στο κομμάτι της ενέργειας περιλαμβάνει τη δημιουργία ειδικού ταμείου στο οποίο θα κατευθύνονται και θα αξιοποιούνται όλα τα δημόσια έσοδα από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου. Για τον ίδιο τομέα προβλέπονται επίσης αποκρατικοποιήσεις κρατικών εταιρειών όπως η εταιρεία ηλεκτρισμού ΑΗΚ καθώς και η πλήρης συμμόρφωση με το θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ (τρίτο ενεργειακό πακέτο).
Η αναμόρφωση της ενεργειακής αγοράς τη Κύπρου θα περιλαμβάνει ειδικότερα τρία βασικά σημεία: Σχεδιασμός των υποδομών που απαιτούνται για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, λαμβανομένων υπόψη των αβεβαιοτήτων που υπάρχουν (επενδύσεις, κόστη, πρόβλεψη εσόδων). Η πρώτη φάση του σχεδίου αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του δεύτερου τριμήνου (δεύτερο τρίμηνο 2013).
Σχεδιασμός για το θεσμικό πλαίσιο και την οργάνωση της αγοράς ενέργειας και των εξαγωγών αερίου, με τρόπο ανοιχτό διαφανή και ανταγωνιστικό, λαμβανομένου υπόψη και του μεγέθους της αγοράς(δεύτερο τρίμηνο 2013). Σχέδιο για τη θέσπιση πλαισίου διαχείρισης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων περιλαμβανομένης και της δυνατότητας δημιουργίας ενός ταμείου στο οποίο θα καταλήγουν και θα διαχειρίζονται τα δημόσια έσοδα από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου(δεύτερο τρίμηνο 2013).
Μισθοί
Ισχύουν όσα έχουν ήδη ψηφιστεί: για αποδοχές από 1000 μέχρι 1500 ευρώ μείωση κατά 6,5%, από 1501-2000 ευρώ μείωση 8,5%, από 2001-3000 ευρώ μείωση 9,5%, από 3001-4000 ευρώ μείωση 11,5%, και για μισθούς άνω των 4001 ευρώ μείωση 12,5%.
Πάγωμα της ΑΤΑ για το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, μέχρι το τέλος του προγράμματος. Πάγωμα σε προσαυξήσεις και γενικές αυξήσεις των μισθών στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και προσωρινή εισφορά στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για ακαθάριστες αποδοχές και συντάξεις, κατά τρία επιπλέον χρόνια, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
Μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά τουλάχιστον 5.000 στη διάρκεια της περιόδου 2012-2016 με:
i) το πάγωμα της πρόσληψης νέου προσωπικού σε νέες θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα για τρία επιπλέον έτη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016,
ii) την εφαρμογή μιας πολιτικής πρόσληψης ενός για κάθε τέσσερις που συνταξιοδοτούνται,
iii) την εισαγωγή μέτρων για την αύξηση της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων εντός και μεταξύ των αρμόδιων υπουργείων,
iv) την εφαρμογή ενός τετραετούς σχεδίου με στόχο την κατάργηση τουλάχιστον 1.880 θέσεων μόνιμης απασχόλησης.
Πάγωμα των προσλήψεων νέων ωρομίσθιων εργαζόμενων και την επιβολή σε άμεση εφαρμογή της κινητικότητας εντός και μεταξύ άλλων υπουργείων και κρατικών φορέων. Στην περίπτωση των θέσεων στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας, με την πρόσληψη ενός ατόμου για κάθε πέντε που συνταξιοδοτούνται, θα είναι δυνατό να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες.
Μειώσεις δαπανών στο δημοσιο
Επιπλέον, το μνημόνιο προβλέπει την εξασφάλιση μείωσης τουλάχιστον κατά 29 εκατ. ευρώ στο σύνολο των δαπανών των επιδομάτων στο δημόσιο και στο ευρύτερο δημόσιο με:
i) φορολόγηση των συντάξιμων επιδομάτων που παρέχονται σε ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και υπαλλήλους (γραμματειακή υποστήριξη, εκπροσώπηση και επιδόματα φιλοξενίας) στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα,
ii) τη μείωση των επιδομάτων που προβλέπονται σε εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στη μείωση όλων των άλλων επιδομάτων για τους εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, κυβερνητικούς υπαλλήλους και ωρομίσθιους κατά 15% και
iii) τη μείωση της ημερήσιας αποζημίωσης για επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό κατά 15%. Διασφαλίζει επίσης περαιτέρω μείωση της αποζημίωσης του τρέχοντος επιδόματος για γεύμα/δείπνο κατά 50% (20%-45% των αποζημιώσεων εξωτερικού αντί του 40%-90% που καταβάλλεται σήμερα).
Το μνημόνιο προβλέπει ακόμη τη μείωση συγκεκριμένων επιδομάτων και προνομίων για κρατικούς αξιωματούχους και για ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ιδίως με
i) την αναστολή του δικαιώματος κρατικών αξιωματούχων, υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων και υπαλλήλων να ταξιδεύουν business class (με εξαίρεση τα υπερατλαντικά ταξίδια. Το δικαίωμα αυτό παραμένει για τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρόεδρο της βουλής,
ii) την κατάργηση του δικαιώματος αδασμολόγητων οχημάτων για μισθωτούς και συνταξιούχους ανώτερους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα και iii) την επέκταση του «παγώματος» των μισθών και την προσωρινή εισφορά στα ακαθάριστα κέρδη για την κάλυψη όλων των κρατικών αξιωματούχων κΤο κείμενο είναι γραμμένο στα αγγλικά.
Συνοπτικά:
1.Αύξηση του εταιρικού φόρου στο 12,5%
2.Αύξηση του φόρου σε τόκους και μερίσματα επί των συναλλαγών στο 30%
3.Αύξηση του συντελεστή του ειδικού φόρου πιστωτικών ιδρυμάτων από 0,11% να 0,15% με 25/60 των εσόδων που προορίζονται για ειδικό λογαριασμό για τοταμείο χρηματοοικονομικής σταθερότητας
4.Αύξηση στα τέλη δημόσιων υπηρεσιών 17%
5.Αλλάζει η φορολογική κλίμακα για τα οχήματα - Έρχονται αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας με βάση το περιβάλλον. 
6. Αλλάζει το συνταξιοδοτικό με αύξηση του ορίου ηλικίας (μισό έτος) κάθε 5 χρόνια από το 2017
7.Πρόσθετα έσοδα τουλάχιστον 70 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση ακινήτων.
8.Μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεων με βάση την εξής κλίμακα: 0% για 0-1.000 ευρώ, 6,5% για 1.001-1.500 ευρώ, 8,5% για 1.501-2.000 ευρώ, 9,5% για 2.001-3.000 ευρώ, 11,5% για 3.001-4.000 ευρώ και 12,5% για ποσά άνω των 4.001 ευρώ (πρόκειται για μέτρο του 2012). Για το 2014 προβλέπεται περαιτέρω μείωση όλων των μισθών και συντάξεων κατά 3%.
9.Μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων τουλάχιστον κατά 5.000 έως το 2016. Αυτό θα γίνει μέσω του “παγώματος” νέων προσλήψεων, της αύξησης της κινητικότητας αλλά και της εφαρμογής ενός 4ετούς προγράμματος που θα στοχεύει στην κατάργηση τουλάχιστον 1.800 μόνιμων θέσεων.
10. Αποκρατικοποιήσεις ύψους τουλάχιστον 1,4 δισ. ευρώ στο διάστημα 2013-2016.
11. Αύξηση των φόρων σε τσιγάρα, ποτά και βενζίνη.

ΠΗΓΗ http://www.24h.com.cy/oikonomia/23383-κλείδωσε-το-τελικό-μνημόνιο-λευκωσίας-τρόικας.html
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8640.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters