Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε "βελτιωμένο" το "αντιρατσιστικό" ν/σ - Προστατεύει τους πάντες πλην των Ελλήνων...

Επιμένει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ''ρατσισμού'' και ''ξενοφοβίας'', προβλέπουν αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις, ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες σε πολιτικά

κόμματα που δημόσια εγκωμιάζουν ή εκμηδενίζουν τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.

Αυτή την φορά οι διατάξεις είναι πιο συγκεκριμένες, αλλά και πάλι είναι βέβαιο ότι θα προκληθεί χάος από την προσπάθεια εφαρμογής των διατάξεων του νομοσχεδίου το οποίο των μόνων που δεν προβλέπει την προστασία είναι των Ελλήνων που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.

Σε κοινωνικό επίπεδο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πόλωση μέσα στην ήδη διχασμένη ελληνική κοινωνία, ενώ φαινομενικά η στοχοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι δεδομένη, αλλά στην πράξη αυτό δεν ισχύει: Κάποιες ιστορικά αναθεωρητικές απόψεις και θέσεις αναφορικά με τα γεγονότα του Β'ΠΠ ορισμένων κορυφαίων στελεχών του κόμματος έχουν πάψει εδώ και πολύ καιρό να εκφράζονται δημόσια, αντίθετα π.χ. με τον κομμουνισμό και ακόμα χειρότερα τον σταλινισμό που αποτελούν επίσημες πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ.

Ας δούμε τι προβλέπουν οι διατάξεις του τροποποιημένου νομοσχεδίου, το οποίο θα ήταν πλήρες και για το οποίο κανείς δεν θα είχε αντίρρηση (έχουμε τονίσει ότι ο ρατσισμός σε όλες του τις μορφές και η ξενοφοβία ήταν ανέκαθεν ως έννοιες και ως ενέργειες απορριπτέες από την ελληνική κοινωνία) αν ... είχε έστω και ένα άρθρο το οποίο να αναφερόταν στην τιμωρία ενόχων για στον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων και για αλλοίωση ιστορικών γεγονότων που έχουν να κάνουν με την ιστορική πορεία "δια πυρός και σιδήρου" του Ελληνισμού.

Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο προβλέπει και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (άρα και του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι) για βουλευτές που διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα, εφόσον έχουν τιμωρηθεί για αυτά με ποινή φυλάκισης έως ένα έτος. Επίσης, για τα ίδια εγκλήματα προβλέπεται και η επιβολή προστίμου από 15.000 έως 200.000 ευρώ.

Τα βασικά σημεία νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που στόχο έχει την καταπολέμηση εγκλημάτων που διαπράττονται από ρατσιστικά κίνητρα, προβλέπουν τα εξής:

- Τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 5 έως 20 χιλιάδων ευρώ, όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.

- Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος παροτρύνει προκαλεί ή διεγείρει σε πράξεις φθοράς ή βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, ενώ όποιος συμμετέχει σε οργάνωση ή σε ένωση προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών.

Δημόσιος εγκωμιασμός

- Ίδιες ποινές προβλέπονται επίσης και για όποιον δημόσια εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται από το Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και του Διεθνούς Στρατοδικείου, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού που στρέφονται κατά των προαναφερομένων προσώπων, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος. Τα παραπάνω εγκλήματα πρέπει όμως να έχουν αναγνωριστεί με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού ή διεθνούς δικαστηρίου.

Στο δράστη των παραπάνω πράξεων αν επιβληθεί φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, επιβάλλεται και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από 1 έως 5 χρόνια.

Ευθύνη νομικών προσώπων

-Αν κάποια από τις πιο πάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, επιβάλλεται πρόστιμο από 15.000 έως 200.000 ευρώ, ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες, καθώς και αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις.

- Αντίστοιχες κυρώσεις προβλέπονται ακόμη και αν οι αξιόποινες πράξεις έγιναν από κατώτερα στελέχη, εφόσον αποδειχθεί έλλειψη ελέγχου από τα διευθυντικά στελέχη του νομικού προσώπου. Οι παραπάνω κυρώσεις επιβάλλονται από το ΕΣΡ εάν οι πράξεις έχουν τελεστεί σε εκπομπή ραδιοφωνική ή τηλεοπτική.

Προστασία θυμάτων και ουσιωδών μαρτύρων

- Δεν απελαύνονται τα θύματα ρατσιστικής βίας και ουσιώδεις μάρτυρες συγκεκριμένων εγκλημάτων εφόσον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των δραστών μέχρις ότου εκδοθεί απόφαση από το ποινικό δικαστήριο.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_3830.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ανοικτή Ανεξάρτητη Κίνηση Ενημέρωσης Ελεύθερων Ελλήνων Πολιτών στις
(17-18-19) Μαΐου 2013 θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης για να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ) τους πολίτες για την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Θα γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό την υπόθεση 600 ΔΙΣ του Αρτέμη Σώρρα με αποδεικτικά έγγραφα, βίντεο και ηχητικά.
Ακόμη θα γνωστοποιήσουμε με έγγραφα για το πώς μπορούμε να αντιδράσουμε στην οικονομική λαίλαπα που μαστίζει τον Έλληνα πολίτη και σε ότι έχει να κάνει αυτό, με τις Τράπεζες και την Εφορία.

Οι μέρες και οι ώρες που θα βρεθούμε στην Πλατεία είναι:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ως 23:00 ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 10:00 ως 23:00.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8113.html

Εξωγήινος δορυφόρος κατασκοπεύει τον πλανήτη μας!!!


Η ιστορία του «Μαύρου Ιππότη»

όπως τον είχαν τότε ονομάσει εξακολουθεί να διχάζει διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, και συγγραφείς στο κατά πόσο είναι αλήθεια ή ψέμα.

Η πρώτη αναφορά μας έρχεται στις 26 Νοεμβρίου του 1958 όταν Αμερικανοί, Ρώσοι,, Ιταλοί και ίσως Γάλλοι ανακάλυψαν στα ραντάρ τους έντρομοι πως ένας άγνωστης ταυτότητας δορυφόρος, μεγέθους δεκαπέντε τόνων (αόρατος στα γήινα τηλεσκόπια), περιφέρει τον πλανήτη μας, εκπέμποντας μάλιστα σήμα σε μια άγνωστη γλώσσα.

Ο μαύρος ιππότης –που ονομάστηκε έτσι λόγω της άγνοιας που υπήρξε για την ακριβή του φύση – εμφανίστηκε σε μια διαστημικά παρθένα ακόμη εποχή. Ο πρώτος Σπούτνικ είχε εκτοξευτεί ένα μόλις χρόνο πριν (4 Οκτωβρίου 1957), ενώ οι Αμερικανοί ακολούθησαν με τον Explorer 1 στις 31 Ιανουαριου 1958.

Θα φύγουμε όμως από εκείνη την εποχή και θα έρθουμε στα 1991 οπου αστρονόμοι εντόπισαν ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος να περιπλανιέται στο διάστημα. Κάτι τέτοιο σίγουρα ακούγετε εξωφρενικό, αλλά αυτή η άποψη δε διατυπώθηκε από φανατικούς των UFO, αλλά από τον Duncan Steel, ορθολογιστή και σκεπτικιστή επιστήμονα.

Ο Steel είναι ερευνητής αστρονόμος στο Άγγλο-Αυστραλιανό παρατηρητήριο, και πρόκειται για μια παγκοσμίου φήμης αυθεντία στον τομέα της έρευνας κομητών και αστεροειδών καθώς και των πιθανόν κινδύνων που η παρουσία τους εγκυμονεί για την γη. Λόγω των γνώσεων του σε αυτά τα θέματα συμμετείχε στην Επιτροπή Ανίχνευσης και στην Επιτροπή Αναχαίτισης που δημιουργήθηκαν από την NASA με στόχο τον εντοπισμό επικίνδυνων ουράνιων σωμάτων και την αποτροπή μιας ενδεχόμενης σύγκρουσης τους με τη γη.

Όλα άρχισαν όταν στις 6 Νοεμβρίου 1991, ο αστρονόμος Jim Scotti, χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Spacewatch στο Kit Peak της Αριζόνα, ανακάλυψε ένα σώμα που κινείτο στο διάστημα. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι το σώμα αυτό ήταν ένας γρήγορα κινούμενος μικρός αστεροειδής που εντοπίστηκε μόλις ένα μήνα πριν κάνει μια κοντινή διέλευση από τον πλανήτη μας. Πήρε το όνομα 1991VG. Καθώς ο αστεροειδής πλησίαζε τη Γη, αστρονόμοι που τον παρακολουθούσαν από το European Southern Observetory διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε έντονες αλλά και γρήγορες αλλαγές στην λαμπρότητα του. Αυτό ήταν πολύ ασυνήθιστο, καθώς τέτοια συμπεριφορά δεν παρατηρείται σε αστεροειδείς. Επίσης η μελέτη και η ανάλυση της τροχιάς του έδειξε ότι και αυτή ήταν ασυνήθιστη και δεν ταίριαζε με την όλη εικόνα περί αστεροειδούς. Το ενδιαφέρον του Steel κεντρίστηκε από την ασυνήθιστη συμπεριφορά του 1991VG και δημοσίευσε τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών του και τα συμπεράσματα του σε άρθρο που έφερε το τίτλο “SETA and 1991VG” στο περιοδικό The Observatory (τομ.115, 1995).

Η λαμπρότητα του μήκους εννέα περίπου μέτρων αγνώστου αντικείμενου παρουσίαζε γρήγορες και έντονες αυξομειώσεις. Το γεγονός αυτό θύμιζε κατά πολύ την εμφάνιση των τεχνητών δορυφόρων που έχουμε θέσει σε τροχιά γύρω από την Γη και των οποίων η λαμπρότητα μεταβάλλεται όταν περιστρέφονται. Με άλλα λόγια μια τέτοια συμπεριφορά θυμίζει κατά πολύ εκείνη ενός μεταλλικού αντικειμένου που περιστρέφεται γύρω από κάποιον άξονα του και του οποίου η ισχυρά ανακλαστική επιφάνεια αντανακλά με ασταθή τρόπο το φως του Ήλιου. Μια τόσο ισχυρή ανακλαστική μεταλλική επιφάνεια σε συνδυασμό με τέτοια περιστροφική κίνηση δε συναντάται σε αστεροειδείς και κομήτες, άλλα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνητά κατασκευασμένων σωμάτων. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι μπορεί να υπάρχει αστεροειδής που έχει τόσο ισχυρή ανακλαστική επιφάνεια, η τροχιά του συγκεκριμένου αντικειμένου συνηγορεί στην υπόθεση ότι ίσως πρόκειται όντως για τεχνητό αντικείμενο κατασκευασμένο από εξωγήινους.

Όπως παρατήρησε ο Steel η τροχιά του μοιάζει αρκετά με εκείνη της Γης και είναι ηλιοκεντρική. Και όπως δηλώνει δεν μπορεί να πρόκειται για αντικείμενο κατασκευασμένο από τον άνθρωπο , διότι απλώς μελετώντας τα στοιχεία διαπίστωσε ότι κανένα αντικείμενο κατασκευασμένο από τον άνθρωπο δεν τέθηκε και αφέθηκε σε ηλιοκεντρική τροχιά. Τα αντικείμενα που έχει στείλει ο άνθρωπος στο διάστημα είτε έχουν οδηγηθεί έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα είτε έχουν τεθεί σε τροχιές γύρω από την ευρύτερη περιοχή της Γης ή άλλων πλανητών. Με άλλα λόγια, αν πρόκειται για τεχνητό αντικείμενο, είναι μη ανθρώπινο. Ακόμη αν όντως επρόκειτο για αστεροειδή τότε, υπολογίστηκε ότι η προγενέστερη της συνάντησης του 1991 τροχιά του θα πρέπει να τον είχε κάνει ασταθή σε κοντινές στην Γη προσεγγίσεις σε μια κλίμακα μεγέθους της τάξεως των χιλιετιών. Αυτό σημαίνει ότι αν πρόκειται για αστεροειδή,

τότε θα πρέπει να αφίχθηκε πρόσφατα στην συγκεκριμένη τροχιά, πράγμα που όπως δηλώνει ο Steel είναι εξαιρετικά απίθανο σύμφωνα με τα υπάρχοντα αστρονομικά μοντέλα. Όμως οι αναλύσεις και οι μελέτες του Steel τον οδήγησαν στην διατύπωση κάποιων ερωτημάτων που έκαναν τους συνεργάτες του κυριολεκτικά να σαστίσουν.

Ένα τέτοιο ερώτημα ήταν αν το περίεργο αντικείμενο, οχ μόνο έχει εξωγήινη κατασκευή αλλά και μήπως τελικά δεν περιφέρεται τυχαία στο διάστημα, αλλά κάποιοι το οδηγούν μέσα στο διάστημα. Οδηγήθηκε σε αυτό το γεγονός διότι σύμφωνα με τις υπάρχουσες στατιστικές, μόλις ένα στα πενήντα ουράνια σώματα που περνούν τυχαία μέσα στην ακτίνα των 0,022 Αστρονομικών Μονάδων από την Γη έχουν περίγειο τόσο μικρό που να φτάνει τις 0,0031 Αστρονομικές Μονάδες (ως Αστρονομική Μονάδα ορίζεται η μέση απόσταση της Γης από τον Ήλιο). Έτσι συνδυάζοντας όλα τα υπάρχοντα δεδομένα πρότεινε ότι είναι αρκετά πιθανό ο 1991VG να είναι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που εκτελεί αποστολή παρακολούθησης της Γης.



http://mhnpetaslefta.blogspot.com
http://periergaa.blogspot.com
ΠΗΓΗhttp://periergaa.blogspot.com/2013/05/blog-post_5915.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.UZTMbKJhhs4
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9034.html

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 38-116 μ.Χ.

Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.


Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.

Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης,σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες! Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.

Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος «Μεσσίας» υπεσχέθη ότι θα ηγηθή των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί… Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ. Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.

Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.

Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.

Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του ''ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ''. Πρώτη πηγή.

Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.

Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του "Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας" και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο "Δίκη" ("Trial") του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων "Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
Ιδού η περικοπή.

"Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.

Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!..."

Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος "αντισημιτισμού" (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές) 


ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ : 
 
Ζαχ. 9,13 Διότι σας, της φυλής Ιούδα, σας εχρησιμοποίησα και σας ετέντωσα ως 

τόξον, ως άλλην δε φαρέτραν εγέμισα με βέλη τους άλλους Ισραηλίτας. Θα 

εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε 

χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.

Ζαχ. 9,14 Ο Κυριος θα επέλθη εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα

 εξακοντισθούν ως αστραπαί. Ο Κυριος ο παντοκράτωρ θα σαλπίση με σάλπιγγα 

και θα βαδίση εναντίον αυτών προκαλών αναταραχήν με την δικαίαν αυτού 

απειλήν.

Ζαχ. 9,15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα 

εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης 

των, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, θα γεμίσουν δοχεία από αίμα 

όπως γεμάται από το αίμα των θυσιαζομένων ζώων είναι αι φιάλαι και το 

θυσιαστήριον των ολοκαυτωμάτων.

Ζαχ. 9,16 Ο Κυριος ο Θεός των θα σώση τους Ιουδαίους κατά την ημέραν 

εκείνην. Ως πρόβατα θα προστατεύση τον λαόν του· ωσάν ακτινοβολούντας 

πολυτίμους λίθους διαδήματος, οι οποίοι κυλίονται εις την γη του.


 
 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΨΑΛΜΟΥΣ ΔΑΥΙΔ : 


Parapona-Rodou


ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ : 





Το φαρμακείο της φύσης



συνίσταται για
Σπαράγγι (Άγριο)ολιγουρίαπηγή αντιοξειδωτικών
Ορχιδέα Άγρια (Σαλέπι)ΆγχοςΦαρυγγίτιδαβήχαγρίπηπονός στομάχου
Λάδανογρίπηκαρκίνος (αντιμετώπιση)
Αγριάδααποτοξίνωσηαρθριτικάολιγουρίαψαμμίαση (πέτρες στα νεφρά)
Βάλσαμοεγκαύματαπληγές
Γλιστρίδααρθριτικάκαρκίνος (πρόληψη)ορεκτικόρευματισμούςτόνωση
ΒασιλικόςΑϋπνίαολιγουρίαορεκτικόπονοκέφαλο
Φλαμούριαρθριτικάνεύραρευματισμούςψαμμίαση (πέτρες στα νεφρά)
Ανθισμένη Λεβάντα το ΦθινόπωροΛεβάνταΆγχοςΑϋπνίαημικρανία
ΔάφνηΑϋπνίαδυσπεψίατριχόπτωση
Πολύκομποςπληγέςψαμμίαση (πέτρες στα νεφρά)
Ο καρπός και το φύλλωμα του ΊταμουΊταμοςκαρκίνος (αντιμετώπιση)
Σαμπούκος (Ζαμπούκος)Αλλεργίεςαμυγδαλέςδυσκοιλιότηταπονόλαιμο
Ευκάλυπτοςγρίπηνευραλγίεςρευματισμούς
Θρούμπιαρθριτικάδυσκοιλιότηταδυσπεψία
Πλευρώτους του Ερυγγίουκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)
ΛουίζαΑδυνάτισμααντιπυρετικόδυσπεψίακακοσμία του στόματοςολιγουρία,τόνωση
Αγριοτριανταφυλλιά (Rosa carniva L.)Αγριοτριανταφυλλιά (Κυνόροδο)Αποκατάσταση ορμονικής ισορροπίαςΑϋπνίαΠηγή βιταμινώνΡύθμιση περιόδουπηγή αντιοξειδωτικών
ΚέδροςΡύθμιση περιόδουαντισυλληπτικόπαθήσεις των ματιώνπληγές
Λυκόπερδοεγκαύματαπληγές
Κερασιάαρθριτικάδιάρροιαδυσκοιλιότηταεγκαύματαρευματισμούς
Δενδρολίβανομνήμηπηγή αντιοξειδωτικώνσυγκέντρωσητριχόπτωση
Μολόχαβήχαεγκαύματαεπιληψίαπληγέςσπυριά
Η Καρυδιά φορτωμένη με καρύδια Καρυδιάαιμορροΐδεςακμήαμυγδαλέςεντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικό
Πλευρότους οστρεώδης (Pleurotus ostreatus)Πλευρώτους οστρεώδηςκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)
Το κρίταμο (Crithmum maritimum)ΚρίταμοΠηγή βιταμινώναποτοξίνωσηολιγουρίαπληγές
Γαϊδουράγκαθοηπατίτιδα
Αλόη η γνήσιαΕκζέματαΠηγή βιταμινώνΥπερ-τροφή (superfood)αρθριτικάεγκαύματα,πληγές
Κρεμμύδιβήχαγρίπηρευματισμούς
ΚριθάριΟυρολοίμωξηπροστάτη
κομπούχαΕνεργοποίηση του μεταβολισμούαποτοξίνωσηδυσκοιλιότηταπηγή αντιοξειδωτικώντόνωση
Το αφτί του Ιούδαγρίπηπυρετό
ΑγριοκαρδαμούραΔιαβήτηςαιμορροΐδεςαποτοξίνωσηατροφία των μυώνωνπροβλήματα κλειδώσεωντόνωση
πεντάνευρο το λογχοειδές (Plantago lanceolata)πεντάνευρο το λογχοειδέςβήχαδυσκοιλιότηταδυσπεψίαολιγουρίατόνωση
Ιτιά (Salix alba)Ιτιάδυσπεψίαημικρανίαπονοκέφαλο
Ιπποφαές το ΡαμνόειδεςΥπερ-τροφή (superfood)αντιφλεγμονώδεςαποτοξίνωσηγρίπηκαρκίνος (αντιμετώπιση)
Τσουκνίδα (γένος)Ενεργοποίηση του μεταβολισμούΡύθμιση περιόδουακμήαποτοξίνωση,εντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικότριχόπτωση
Η αμπαρόριζα την άνοιξη πριν ανθίσειΠελαργόνιο το βαρύοσμο (Αμπαρόριζα)ΔιαβήτηςΕγκυμοσύνηαρθριτικάημικρανίαναυτίαψαμμίαση (πέτρες στα νεφρά)
Κοπρίνος ο κομήτηςκαρκίνος (αντιμετώπιση)
παπαρούνα των αγρώνΑϋπνία
Τσάι του Βουνού (sideridis raeseri)Τσάι του Βουνούβήχαγρίπηδυσπεψίαημικρανίαπονόλαιμο
ΧαμομήλιΑϋπνίαγρίπηδυσπεψίαολιγουρίατόνωση
Μάραθοςδυσπεψίαορεκτικό
Βρούβαδυσπεψίαολιγουρία
Καρότο (Άγριο)διάρροιαεγκαύματακαρκίνος (πρόληψη)
Γκορτσιά (Pyrus spinosa)Γκορτσιάδιάρροιαδυσπεψία
ΚρανιάΥπερ-τροφή (superfood)αποτοξίνωσηδυσπεψίακαρκίνος (πρόληψη),πηγή αντιοξειδωτικώνπυρετό
ΦασκόμηλοΟυλίτιδαΦαρυγγίτιδαολιγουρίατόνωση
Καλέντουλαακμήπληγέςσπυριά
Άγρια φράουλααποτοξίνωσηαρθριτικάδυσκοιλιότηταπονός στομάχου
λυγαριάλυγαριάκατάθλιψη
ΒαλεριάναΆγχοςΑϋπνίααρθριτικάκατάθλιψηνεύραπονοκέφαλο
Σιτάρι Ζέας (Triticum dicoccum)Σιτάρι Ζέαςδυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη)δυσπεψία
Άκοροςδυσπεψίαναυτία
Αβρότονοάσθμαδυσπεψίαεντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικό
Βερικοκιάκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)
Αμυγδαλιάκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)
Γανόδερμα (Ganoderma resinaceum)ΓανόδερμαΑϋπνίακαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)νεύρατόνωση
ΑγγελικήΑϋπνίαβήχαδυσπεψίαπυρετό
Φλογίσκη η βελουδόποδη (Φλαμουλίνα)καρκίνος (αντιμετώπιση)
Το σιτάκε στη φύση (Ασία)Λεντινούλα (Σιτάκε)Πηγή πρωτεϊνώνΥπερ-τροφή (superfood)καρκίνος (αντιμετώπιση),καρκίνος (πρόληψη)
Κρόκοςαποτοξίνωσηκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)μνήμη
Λεύκη η μέλαινααρθριτικά
λεύκα (γένος)Ουρολοίμωξηαρθριτικάπόνους στην εμμηνορρυσία
Ρίγανηβήχαδυσπεψίαπηγή αντιοξειδωτικών
ΘυμάριΆγχοςβήχαγρίπηδυσπεψίανεύρα
ΣτέβιαΔιαβήτηςΑδυνάτισμα
Πιπερόριζα (Τζίντζερ)Εγκυμοσύνηαποτοξίνωσηγρίπηδυσπεψίαημικρανίαναυτία
Σκόρδο (Άλλιον το ήμερον)ΑϋπνίαΑδυνάτισμαεντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικόκαρκίνος (πρόληψη)πηγή αντιοξειδωτικών
ΚόλιανδροςαποτοξίνωσηΑϋπνίαδυσπεψίαημικρανίαπηγή αντιοξειδωτικών
ΚάππαρηΡύθμιση περιόδουορεκτικόπονόδοντοσκληρύνσεις της σπλήνας
ΚυδωνιάΑϋπνίαΠηγή βιταμινώνΠηγή μετάλωνδιάρροια
ΜελισσόχορτοΆγχοςΑϋπνίαδυσπεψίαημικρανίαμνήμη
Κεφίραποτοξίνωσηδυσκοιλιότητατόνωση
ματζουράνα (Ορίγανον η μαντζουράνα, Origanum majorana)Ματζουράναδυσπεψίαπονός στομάχου
Ηδύοσμος ο πιπερώδης (Mentha piperita) Δυόσμος - Ηδύοσμος ο πιπερώδηςαρθριτικάδυσπεψίαημικρανίαπονόδοντοτόνωση
Μαστιχόδενδρο - ΣχίνοςΕνεργοποίηση του μεταβολισμούΟυλίτιδαδυσπεψίαπονόδοντο
ΛινάριΠηγή βιταμινώναποτοξίνωση
Κουμαριάαιμορροΐδες
ΙβίσκοςΠηγή βιταμινώναποτοξίνωσηδυσπεψία
Λεμονιά - λεμόνιΕνεργοποίηση του μεταβολισμούΠηγή βιταμινώναποτοξίνωσηκαρκίνος (αντιμετώπιση)
ΑγριοκύμινοΘηλασμόδυσπεψίαπόνους στην εμμηνορρυσία
Αμπέλι - Σταφύλικαρκίνος (αντιμετώπιση)
ΜαϊντανόςΠηγή βιταμινώνΡύθμιση περιόδουδυσπεψίαμνήμηολιγουρία
ΔίκταμοςΔιαβήτηςγρίπηπονοκέφαλο
Αντρούκλιαστοςολιγουρία
Πλάτανοςεγκαύματα
Ταραξάκο το φαρμακευτικόαποτοξίνωσηδυσπεψίατόνωση
ΤριγωνίσκοςΘηλασμόΠηγή μετάλωνβήχα
ΝεροκάρδαμοΔιαβήτηςκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)ολιγουρία
ΚάρδαμοΟυρολοίμωξηΠηγή βιταμινώναποτοξίνωσηδυσπεψίαολιγουρία
Αγροκύβη η κυλινδρικήκαρκίνος (αντιμετώπιση)καρκίνος (πρόληψη)πηγή αντιοξειδωτικών
Γκίγκο το δίλοβοκατάθλιψημνήμηπηγή αντιοξειδωτικώνσυγκέντρωσητόνωση
Βακκίνια-Μύρτιλλα (γένος)ΔιαβήτηςΥπερ-τροφή (superfood)καρκίνος (πρόληψη)
Μαύρη πεύκηΑντιγήρανση
Άγρια Αγκινάραδυσκοιλιότητακαρκίνος (αντιμετώπιση)
καλαμπόκιΆγχοςΑϋπνίαολιγουρία
Κανέλλαβήχαγρίπηδυσπεψίαολιγουρία
Κυπαρίσσι (γένος)αιμορροΐδες
ΡοδιάΑθηροσκλήρωσηΔιαβήτηςΛέμφωμακαρκίνος (αντιμετώπιση)πηγή αντιοξειδωτικώνπροστάτη
ΕρυθρελάτηΆγχοςΑποχρεμπτικόσυγκέντρωσητόνωση
Ελιά (γένος)Οστεοπόρωσηκαρκίνος (αντιμετώπιση)
Γκι - ίξος Viscum albaΊξος - ΓκιΆγχοςΥπέρτασηαρθριτικάημικρανίακαρκίνος (πρόληψη)
Φλόμος ο θάψοςΆγχοςβήχαδυσπεψία
Μονόκκοκο σιτάριδυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη)
Αρώνια η μελανόκαρπηKαρδιοπάθειεςΔιαβήτηςΥπερ-τροφή (superfood)καρκίνος (αντιμετώπιση)
Αρτεμισία το Αψίνθιο (Αψινθιά)Αδυνάτισμααντιπυρετικόαντιφλεγμονώδεςδυσπεψίαεντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικό
Μηλιά (γένος)KαρδιοπάθειεςΠηγή βιταμινώνΠηγή φυτικών ίνωνΧοληστερίνηκαρκίνος (πρόληψη)
Γκότζι ΜπέριΠηγή βιταμινώνΥπερ-τροφή (superfood)Χοληστερίνη
ΛυκίσκοςΆγχοςΑϋπνίαδυσπεψίανεύρα
Ασπερούλα η εύοσμηΑϋπνίαΚιρσοίδυσπεψίανεύραολιγουρία
ΚράταιγοςKαρδιοπάθειεςΠηγή βιταμινώνΥπερ-τροφή (superfood)
ΜαρούλιΆγχοςΑντιαφροδισιακόΑϋπνία
Αγαύη η αμερικανική (Αθάνατος) ένα πολύ συνηθισμένο φυτόΑγαύη η αμερικανική (Αθάνατος)αρθριτικάπαθήσεις του ήπατοςρευματισμούςτριχόπτωση
Τανατσέτοεντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικόεντομοαπωθητικόημικρανίαπονός στομάχουρευματισμούς
Πρικαγγουριάδυσκοιλιότηταιγμορίτιδα
ΜαλοτήραΠηγή μετάλωναντιφλεγμονώδεςβήχαγρίπη
Δίανθος ο καρυόφυλλος (γαριφαλιά)Δίανθος ο καρυόφυλλος (γαριφαλιά)αφροδισιακόδυσπεψίαμνήμηπληγέςπονόδοντο
Παλιούριδυσκοιλιότητα
Το Αγριμόνιο (Agrimonia spp.)ΑγριμόνιοΦαρυγγίτιδαβήχαδιάρροιαημικρανίαπληγές
Άρκτιοακμήαρθριτικάδυσπεψίαπληγέςψαμμίαση (πέτρες στα νεφρά)
Γριφίσκη η φυλλώδης (Grifola frondosa)Γριφίσκη η φυλλώδηςΔιαβήτηςΥπερ-τροφή (superfood)καρκίνος (αντιμετώπιση)
Κρατηρίσκος ο κερατόμορφοςΔιαβήτης
Όλυρα ή  Ντινκελ- Dinkel (Triticum spelta)Όλυραδυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη)
Μυριστική η ευώδης (μοσχοκαρυδιά)δυσπεψίακακοσμία του στόματοςπέτρες στη χολήρευματισμούς
Γλυκόριζα η λείαΆγχοςΑποχρεμπτικόβήχαπονός στομάχου
ΦραγκοστάφυλοΆγχοςΔιαβήτηςΠηγή βιταμινώνγρίπηδυσπεψίακαρκίνος (πρόληψη)
Σμέουρο (βάτος η ιδιαία)ΕγκυμοσύνηΠηγή βιταμινώνΥπερ-τροφή (superfood)αμυγδαλέςπηγή αντιοξειδωτικώνπονός στομάχου
Καμούτδυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη)δυσπεψία
Μύρρο
ΎσσωποςΆγχοςΑποχρεμπτικόαντιφλεγμονώδες
Το άνθος του βήχιου (Tussilago farfara L.)Βήχιο το σιτόφυγοΆγχοςΑποχρεμπτικόβήχαγρίπηολιγουρία
Λεβαντίνη (Santolina chamaecyparissus)Λεβαντίνηεντερικά παράσιτα - Ανθελμινθικότόνωση
Οι γλυκοπατάτες (Ipomoea batatas)Γλυκοπατάτα
Απήγανος - Ρούτα η βαρύοσμηΑπήγανος - Ρούτα η βαρύοσμη
ΜένταΜένταΦαρυγγίτιδααποτοξίνωσηβήχαπονοκέφαλοπονός στομάχου,φαρυγγίτιδα
ΒρώμηΒρώμη
Μπουράντζα (Borago officinalis)ΜπουράντζαΆγχοςΡύθμιση περιόδουδυσπεψίακατάθλιψηπληγέςτόνωση
Λάχανο (Brassica oleracea var. capitata)Λάχανο
Γάλιο (Κολλητσίδα)Γάλιο (Κολλητσίδα)
γετνιανή η κίτρινη (Gentiana lutea)Γετνιανήδυσπεψίαορεκτικό
Κουρκουμάς ή κιτρινόριζα - Curcuma longaΟ κουρκουμάςπαθήσεις του ήπατος
Εκουϊζέτο Πολυκόμπι Equisetum Arvense ΕκουϊζέτοΟστεοπόρωσηπροστάτη
ΜαργαρίταΜαργαρίταάσθμαβήχα
Αδίαντο (Adiantum Capillus-Veneris)Αδίαντοαντιπυρετικόαποτοξίνωσηβήχατριχόπτωση
Ινούλα (Inula helenium)Ινούλα (Ελένιο)άσθμαβήχαδυσπεψία
Άνηθος (Anethum graveolens)ΆνηθοςΘηλασμόδυσπεψίακακοσμία του στόματος
Αλθαία Althaea officinalis ΑλθαίαΜώλωπεςβήχαψαμμίαση (πέτρες στα νεφρά)
Δίψακοςμυρμηγκιές
Facebook comments
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7217.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters