Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

SORRAS3


Η ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


του Μάκη Βραχιολίδη
Αποκαλύψεις που σπάνε κόκκαλα έγιναν στην εκπομπή «Μυστικά Περάσματα» της περασμένης εβδομάδος. Με προσκεκλημένο τον Αρτέμη Σώρρα, τον Γιώργο Παπαδάκη (δικηγόρος END-Σώρρα), τον Αντώνη Βαλσαμάκη (εκπρόσωπος Τύπου της οργάνωσης) και τον οικονομολόγο κ. Γεωργίου, δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες της END που δείχνουν ότι η οργάνωση έχει κύρος με τις συμμετοχές της σε διεθνή φόρα (ΟΗΕ) αλλά κυρίως χαρτιά που βεβαιώνουν ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν δικό του χρέος προς τον κ. Σώρρα!!!
Σημαντική διαπίστωση μέσα από την συνέντευξη είναι ότι η Γερμανία εξαπατά την Ελλάδα με τα δήθεν δάνεια που έχει, ενώ στην πραγματικότητα είναι η πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης. «Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να μας δανείζει μια καταχρεωμένη χώρα;», αναρωτήθηκε ο κ. Σώρρας για να καταλήξει στο ότι η Γερμανία διά της κ. Μέρκελ επιδιώκει την αρπαγή της ελληνικής δημόσιας περιουσίας για να... ρεφάρει το δικό της χρέος.
Ο Αρτέμις Σώρρας, είπε συγκεκριμένα:
«Η Γερμανία δεν έχει χρήματα να δώσει. Η Γερμανία δίνει μόνον ευχές. Έχει εξωτερικό χρέος γύρω στα 7 τρις ευρώ. Το κατά κεφαλήν χρέος του Γερμανού είναι 57.000 ευρώ. Ο χρεωμένος έρχεται να μας δώσει δανεικά! Πώς είναι δυνατόν η καταχρεωμένη Γερμανία να μας δώσει δανεικά;
Το Λουξεμβούργο απ' όπου είναι ο κ. Γιούνκερ, αυτός που μας δίνει οδηγίες τι να κάνουμε, έχει χρέος 1 τρις 892 χιλιάδες ευρώ! Και μιλάμε για το Λουξεμβούργο, ένα κράτος που είναι σαν την πόλη μου την Πάτρα. Το κατά κεφαλήν χρέος του κάθε πολίτη του Λουξεμβούργου ήταν 3 εκατ. 692 χιλ. ευρώ, το 2010. Σήμερα είναι 4.500.000, το κατά κεφαλήν χρέος του κάθε πολίτη στο Λουξεμβούργο. Πώς ο Γιούνκερ θα μου πει εμένα τι να κάνω και πώς να το κάνω και θα με βγάλει απ' την κρίση και τα δανεικά μου;
Η Ελλάδα, βάσει της εκθέσεως αυτής, το 2010 είχε χρέος 532 δις ευρώ και κατά κεφαλήν εξωτερικό χρέος 47.000 ευρώ, ενώ σήμερα μετά το κούρεμα, το χρέος είναι γύρω στα 29.000 ευρώ κατ' άτομο. Πόσο οξύμωρο λοιπόν είναι να μας πει ο κ. Γιούνκερ πώς να διορθώσουμε το χρέος μας; Έρχεται ο κύριος αυτός και η Λαγκάρντ και μας κουνάνε το δάχτυλο!
Η Ευρώπη είναι σαν μια οικογένεια. Έχει 27 μέλη που υποτίθεται το ένα έρχεται να βοηθήσει το άλλο. Δεν είναι έτσι όμως. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε εάν στην οικογένεια υπάρχει ένα μέλος που μας κλέβει; Εδώ υπάρχει ένα κακό παιδί, που το "παίζει" καλό γιατί είναι ο Μεγάλος Αδελφός. Η Ελλάδα χρωστούσε τα λιγότερα λεφτά αλλά μας έδειξαν ως τους πιο διεφθαρμένους και παλιάνθρωπους. Και οι πολιτικοί, δεν ήταν διεφθαρμένοι, τους έκαναν αυτοί να είναι διεφθαρμένοι, τους δημιούργησαν. Το σύστημα τους ήταν να φτιάξουν διεφθαρμένα κράτη και το τίμημα να το πληρώσει ο κόσμος.
Σας το ξαναλέω, η Γερμανία δεν έχει να μας δώσει λεφτά. Και για να μας δώσει, πρέπει να μας πάρει όλα τα κόκκαλα των προγόνων μας. Ε, δεν το θέλουμε γιατί έχουμε τα δικά μας».
ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
Η εκπομπή, επιβεβαιώνοντας τις θέσεις του κ. Σώρρα, ανέφερε ότι η επιδίωξη της Γερμανίας να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και να επωφεληθεί σύντομα την αρπαγή της χώρας, φαίνεται από το τι επακολούθησε την ψήφιση των μέτρων από την Βουλή. Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ντράγκι αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων λιτότητας από την Κυβέρνηση Σαμαρά, αν και την χαρακτήρισε πολύ σημαντική, δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την Ελλάδα με τα δάνεια που έχει λάβει επειδή απαγορεύεται να χρηματοδοτεί απευθείας Κυβερνήσεις. Ωστόσο επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνουν και άλλα προκειμένου η Ελλάδα να λάβει την επόμενη δόση! Αυτά, την ώρα που ο Πρωθυπουργός δήλωνε ότι «τέρμα είναι τα τελευταία μέτρα»!
ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ 2,8 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΣΩΡΡΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
Ιδιαίτερη σημασία είχαν τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με το εάν υπάρχουν τα 600 δις δολάρια ή όχι. Ο δικηγόρος END και του Αρτέμη Σώρρα κ. Παπαδάκης, είπε: «Πρόκειται για αναγνώριση χρέους της Αμερικής μέσω των treasure bills στον κ. Σώρρα. Το αναγνωρίζει το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Ο Τίμοθυ Γκάϊτνερ, ο υπουργός Μεταφορών κ. Λαχούντ. Την ομολογία αυτή, την παίρνει μέσω του θεματοφύλακα (custodian) ο κ. Σώρρας, και κάνει τη διαδικασία ώστε να πιστωθεί η Ελλάδα με το ποσό των 600 δις δολαρίων. Όλα τα στοιχεία είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση της Κυβέρνησης και τη Δικαιοσύνης».
«ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ»
«Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΦΑ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ! ΑΡΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ END EINAI ΕΓΚΥΡΑ»
Η μεγάλη αποκάλυψη των μελών της END στην εκπομπή «Μυστικά Περάσματα», ήταν αυτή που αφορούσε στα χρήματα των 600 δις δολαρίων. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν, τα χρήματα είναι ήδη κατατεθειμένα σε λογαριασμό υπέρ του ελληνικού δημοσίου και αρκούν τυπικές διαδικασίες για να γίνει η άμεση εκταμίευσή τους για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της χώρας μας. Ιδού ο διάλογος:
Σώρρας: «Δεν μπορούν να μας αντικρούσουν. Τα ψέματα σε βάρος μας δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο».
Παπαδάκης (δικηγόρος END-Σώρρα): «Εάν ο οποιαδήποτε πολίτης ζητήσει να μάθει εάν μία Τράπεζα έχει τον τάδε πελάτη και πόσα χρήματα έχει στον λογαριασμό του, είναι βέβαιον ότι δεν πρόκειται να του δώσει κανένα στοιχείο. Πώς λοιπόν μερικοί βγαίνουν και λένε ότι πήραν πληροφορία ότι ο Σώρρας δεν έχει τα χρήματα αυτά; Πώς είναι δυνατόν; Και αν είναι έτσι, ας μας πουν ποιος τους έδωσε τα στοιχεία και παραβίασε το τραπεζικό απόρρητο».
Βαλσαμάκης (Εκπρόσωπος τύπου END): «Μας είπαν απατεώνες. Αφού το θέλουν, ναι, είμαστε μια νέα κάστα απατεώνων. Αυτοί όμως που δίνουν και δεν ζητάνε. Αυτοί που δίνουν από δικά τους χρήματα. Αν λοιπόν αυτή είναι η νέα έννοια απατεώνα, επιτρέψτε μου να πω ότι εγώ είμαι ο μεγαλύτερος απατεώνας».
Μπεξής (παρουσιαστής εκπομπής): «Μα σας είπαν ότι είστε απατεώνες επειδή είπατε ψευδώς ότι πήγατε στον ΟΗΕ».
mystika1
Βαλσαμάκης: «Ιδού το πιστοποιητικό. Το South and South όλες οι χώρες του νότιου ημισφαιρίου που υπάγονται στον ΟΗΕ (πάνω φωτό).
mystika2
Η επίσημη πρόσκληση προς την END από τον ΟΗΕ (φωτό).
mystika3
Η συνάντηση του κ. Λαμπράκη με τον πρέσβη της Κίνας και τον αντιπρόεδρο της END κ. Γεωργαντζά».
Κώστας Γεωργίου (Οικονομολόγος): «Επί 35 χρόνια εργάστηκε στην μάχιμη οικονομία μεγάλων οικονομικών μονάδων, οπότε –όπως διατείνεται- έχει μεγάλη εμπειρία ώστε να διαπιστώσει εάν τα έγγραφα του κ. Σώρρα είναι έγκυρα. Εξάλλου ο custodian που υπάρχει στα έγγραφα, είναι ο θεματοφύλακας των περιουσιακών στοιχείων του κ. Σώρρα. Στο Μνημόνιο 1 ρητώς αναφέρεται: "Το δάνειο δεν μπορεί να εξοφληθεί από τρίτη χώρα παρά μόνο από την Ελλάδα ή από Έλληνες". Δεν πίστευαν ποτέ ότι θα υπάρξει Έλληνας που θα έχει τόσα χρήματα».
Βαλσαμάκης (εκπρόσωπος Τύπουτ END): «Είχαν κάνει έγκλημα πιστεύοντας ότι είχαν κάνει το τέλειο έγκλημα. Δεν είχαν κατά νου ότι θα βρισκόταν ένας Αρτέμης Σώρρας με έναν ολόκληρο οργανισμό».
Κώστας Γεωργίου (Οικονομολόγος): Τα ομόλογα έχουν μπει σε συγκεκριμένο λογαριασμό υπέρ του ελληνικού δημοσίου και λήγουν το 2014. Δεν υπάρχουν παρατυπίες, έλεγξα όλα τα στοιχεία ένα προς ένα. Αφού λοιπόν ελεγχθούν και από την κυβέρνηση και μπει μεταλλική σφραγίδα μπορούν άμεσα να ρευστοποιηθούν. Το due payment date είναι τον Αύγουστο του 2014, μπορούν όμως να ρευστοποιηθούν και νωρίτερα αρκεί να δοθεί το επιτόκιο του 0,5%.
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_21.html

Διαγραφή χρεών έως και 95% από τα Ειρηνοδικεία.

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις των Ειρηνοδικείων προβλέπουν διαγραφή χρέους μέχρι και 95%.Ανάσα αισιοδοξίας προκαλούν οι συνεχιζόμενες θετικές αποφάσεις σε υποθέσεις υπερχρεωμένων μελών της Ένωσης Καταναλωτών…Η Ποιότητα της Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ), τις οποίες χειρίστηκαν δικηγόροι του νομικού τμήματός της, έχοντας συνδράμει στην εξωδικαστική διαδικασία. Αυτό επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ, αναφέροντας, ότι οι πιο πρόσφατες αποφάσεις των Ειρηνοδικείων προβλέπουν διαγραφή χρέους μέχρι και 95%.

Ειδικότερα, η ΕΚΠΟΙΖΩ γνωστοποιεί τα εξής: «Στην πρώτη περίπτωση, που κρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αχαρνών, ο αιτών, 57 ετών, διαζευγμένος, συνταξιούχος αστυνομικός, με μηνιαίο εισόδημα 1.475,00 ευρώ, με παιδιά που παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, καλείται να καταβάλει σε συνολικό διάστημα 4 ετών το συνολικό ποσό των 9.600 ευρώ, έναντι συνολικής οφειλής 171.031,81 ευρώ.

Συνεπώς, διαγράφεται το 95% των οφειλών του, δηλαδή 161.431,81 ευρώ, μεταξύ των οποίων και οφειλή του προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Σημαντικό στοιχείο της εν λόγω απόφασης, είναι το γεγονός, ότι ο μεγάλος δανεισμός του αιτούντος, που αφορούσε αποκλειστικά σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, δεν θεωρήθηκε ότι συνιστά από μόνος του λόγο στοιχειοθέτησης δόλιας περιέλευσής του σε αδυναμία εξυπηρέτησης οφειλών, όπως πρότειναν με τις ενστάσεις τους οι πιστώτριες τράπεζες.

Στη δεύτερη περίπτωση, που κρίθηκε από το ίδιο Ειρηνοδικείο, οι αιτούντες, ηλικίας 60 και 59 ετών, παντρεμένοι, με μία εξ αδιαιρέτου κατοικία, εμπορικής αξίας 85.000 ευρώ, καλούνται να καταβάλουν, για 24 έτη, το ποσό των 150,00 ευρώ κάθε μήνα έκαστος, ενώ, παράλληλα, απαλλάσσονται από το υπόλοιπο των οφειλών τους, ύψους 202.640,03 ευρώ, δηλαδή διαγράφεται το 78,69% των οφειλών τους. Το εισόδημα της οικογένειας προέρχεται μόνο από τη σύνταξη του συζύγου, ύψους 1.154,49 ευρώ, καθώς η σύζυγος είναι άνεργη.

Η τρίτη υπόθεση, η οποία κρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, αφορούσε σε δανειολήπτρια, ηλικίας 58 ετών, διαζευγμένη, χωρίς προστατευόμενα τέκνα, εν αναμονή έκδοσης της σύνταξής της, με συνολικό ποσό οφειλών, ύψους 147.633,62 ευρώ. Βάσει της απόφασης, που έλαβε υπόψη και την αξία της κατοικίας της (60.000 ευρώ), η δανειολήπτρια θα καταβάλει 350 ευρώ κάθε μήνα και για 4 έτη, μόλις αρχίσει η καταβολή της σύνταξής της, ενώ, στη συνέχεια, 252,14 ευρώ για 15 έτη. Συνολικά, δηλαδή, θα καταβάλει στους πιστωτές της, σε διάστημα 19 ετών, το ποσό των 62.185,2 ευρώ και θα διαγραφεί ποσοστό 57,88% του χρέους της.

Ωστόσο, παρά τις θετικές και ελπιδοφόρες αποφάσεις της Δικαιοσύνης για υποθέσεις μελών της, η ΕΚΠΟΙΖΩ συνεχίζει να επισημαίνει στην Πολιτεία την ανάγκη νομοθέτησης μέτρων πραγματικής ανακούφισης των δανειοληπτών και όχι ημίμετρων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται οι υπερχρεωμένοι οφειλέτες να καταφεύγουν σε χρονοβόρες και δαπανηρές δικαστικές διαδικασίες».


πηγη
ΠΗΓΗhttp://ellinasasfalistis.blogspot.com/2013/05/95.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/95.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την παραπομπή για έσχατη προδοσία, όσων βουλευτών ψήφισαν το μνημόνιο

Είναι απίστευτο και όμως ο Άρειος Πάγος, το έκανε... Έκρινε ως παραδεκτή την μηνυση- γιά "Εσχάτη Προδοσία", όσων Βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο- τού ιατρού κ. Αντωνίου. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε..... στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και Υπουργοί. Δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί "ευθύνης Υπουργών" ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει Υπουργοί.

Περιλαμβάνονται όλοι τού Πασοκ-ΛΑΟΣ και Ντόρας. Η ανακοίνωση στην Βουλή έγινε πρίν από ένα περίπου μήνα (24/9), τελείως παραπλανητικά και μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, γιά να μην πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα. Ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Βουλής κ. Βάης Αποστολάτος, εντελώς (Αλα-νταν Παπα-νταν) ανακοίνωσε την πρόταση του Αρείου Πάγου στην Βουλή σε στιγμή πού παρευρίσκοντο ελάχιστοι και φρόντισε μάλιστα να ξεφορτωθεί και τούς εναπομείναντες.
Προφανώς γιατί το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τον ίδιο και το κόμμα του, τό ΛΑΟΣ... Παραμένει άγνωστον, άν Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη μιά και ο κ. Βάης, έτσι όπως την εκφώνησε δεν κατάλαβε κανένας τίποτα...!!!
Ανεξαρτήτως πάντως αποτελέσματος πού θα έχει η πορεία της υπόθεσης στην Βουλή, δεδομένου ότι Πασοκ-ΛΑΟΣ-Ντόρα θα την καταψηφίσουν, η κατηγορία παραμένει εσαεί, αφού δεν θα εκδικασθεί η αίτηση του Αρείου Πάγου, μιά και η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία όσων ψήφισαν Μνημόνιο. Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος γιά την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς....
 

politikosafari
http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_6097.html#ixzz1hIle22hL
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_473.html

H Ελληνική ψυχή ... ειναι Αθάνατ


H Αθάνατη Ελληνική ψυχή ... 

Του Π. Λιβανίδη

H σημαντική γεωπολιτική θέση που κατέχει η πατρογονική γη των Ελλήνων , αλλά και ο πολιτισμός που ανέπτυξαν και αναπτύσσουν διαχρονικά , ήταν οι αιτίες που πολλοί ξένοι λαοί θέλησαν και συνεχίζουν θέλουν να κατακτήσουν την Ελληνική γη και τη θάλασσα , να υποτάξουν και να αφελληνίσουν τους κατοίκους της.

Οι Έλληνες από τους χρόνους της αρχαιότητος μέχρι σήμερα αναγκάζονται να μάχονται άνισα , αλλά ηρωικά με πολύ ισχυρότερους επίδοξους κατακτητές προκειμένου να διατηρήσουν την ελευθερία τους , τις κοινωνικές τους αξίες , αλλά και την εθνική τους ταυτότητα.

Μέσα από αυτούς τους αγώνες ελευθερίας οι Έλληνες έγραψαν χρυσές σελίδες ηρωισμού στην ιστορία της ανθρωπότητος, κατατροπώνοντας επίδοξους κατακτητές που διέθεταν μεγάλη υπεροπλία.
Τα πανίσχυρα όπλα που είχαν πάντα στην κατοχή τους οι Έλληνες και τους καθιστούσαν στο τέλος νικητές ήταν το υψηλό ηθικό , η μεγάλη τους πίστη στις ηθικές αξίες και το ακατανίκητο αίσθημα της εθνικής τους ταυτότητας.

Ήταν η Ελληνική ψυχή.

Γιατί και τα καλύτερα όπλα να διαθέτεις εάν δεν έχεις ψυχή και θέληση να πολεμήσεις δεν πρόκειται ποτέ να νικήσεις.

Δυστυχώς όμως στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία που γίνεται αναδιανομή των ζωνών γεωπολιτικής επιρροής και ανακατάταξη εθνικών συμφερόντων - που τις περισσότερες φορές οδηγεί σε εμπόλεμες καταστάσεις - κάποιοι προσπαθούν να αφαιρέσουν από τους Έλληνες και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας το υπερ-όπλο που κατέχουν για χιλιάδες χρόνια. Την Ελληνική Ψυχή , την θέληση για αγώνα ελευθερίας και τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητος.

Τις κρίσιμες αυτές ώρες που αυξάνονται οι απειλές και οι εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος από τις γείτονες χώρες , κάποιοι μεθοδεύουν την κοινωνική μας διάσπαση , τη δημιουργία εθνικής διχόνοιας και την πτώση του ηθικού μας. Διαμορφώνουν τις πλέον αρνητικές συνθήκες ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να χάσουν την αξιοπρέπεια τους και να μειωθεί το υψηλό τους φρόνιμα.

Σε μια ιστορική μάλιστα συγκυρία που πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά η εκμετάλλευση του μεγάλου ορυκτού πλούτου της Ελλάδος και των υδρογονανθράκων που διαθέτει η χώρα μας.


Το εάν πετύχουν ή όχι , οι σκοτεινές και επίβουλες προσπάθειες τους είναι θέμα της δικής μας ιστορικής απόφασης. Από εμάς εξαρτάται εάν θα φανούμε άξιοι απόγονοι αυτών που έγιναν οικουμενικό παράδειγμα στην ιστορία και τον πολιτισμό της ανθρωπότητας.
http://www.veteranos.gr/2013/05/h.html
ΠΗΓΗhttp://greeksurnames.blogspot.gr/2013/05/h.html
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/h_21.html

ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ --- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;‏ - ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.
Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και...
25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια..
Τι κρύβεται εκεί;;
Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια;
Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.
Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.
Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Ξυπνήστε Έλληνες....
Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος γιατί λέει φτάνει πια, ήρθε ο καιρός να δοξαστεί η Ελλάδα. με τους προδότες τους ανθέλληνες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια..
Δείτε την προχθεσινή εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.
Πρέπει αμέσως το υπουργείο πολιτισμου να πάρει θέση. Τι εκανε τοσα χρονια; Ποιος ειναι ο σατανικος του ρολος και ποιοι κρυβονται απο πισω. Σιγουρα ανθελληνες. Παει καπου το μυαλο μου;
Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!
Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα.



 
http://www.katohika.gr/2013/05/ipogia-athina-i-megaliteri-anakalipsi-stin-ifilio.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ !!! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ !!! ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ !!!

Κατ’ αρχάς, είναι κοινό μυστικό, ότι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλοδαποί δεν ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα, αλλά ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ!
Η ίδια η πολιτεία τους κουβάλησε εδώ και μάλιστα με δικά της έξοδα!
Πληρωμένοι δολοφόνοι, που θα εξυπηρετήσουν τα σχέδια των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν, αλλά και όσων βρίσκονται πίσω από αυτούς.
Δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες στα χέρια μαριονετοπαιχτών.
Το όπλο στα χέρια του δολοφόνου.
Αυτό περιμένουμε όλοι, την τελευταία σταγόνα που θα ξεχείλισει το ποτήρι και την έκρηξη του μεγάλου μπαμ, την πολυπόθητη επανάσταση και, ενδεχομένως, ανάσταση της χώρας!
Είμαστε σίγουροι ότι ξυπνήσαμε κι ότι επαναστατούμε;
Ολο αυτό είναι στημένο!
Ο σκοπός τους: μια βίαιη εξέγερση εναντίον όλων των αλλοδαπών συλλογικά, ένα νέο κύμα αλόγιστης κι αδιάκριτης βιαιοπραγίας.
Πολύς κόσμος παραπονιέται κατά των αλλοδαπών για διάφορους λόγους, όπως για την ανεργία, για τα επιδόματα και δικαιώματα που έχουν οι ξένοι κι όχι εμείς και φυσικά – πρώτα και κύρια – για την εγκληματικότητα.
Για το πρώτο, λοιπόν, δε φταίει ο ξένος, αλλά ο Έλληνας, που αντί να δώσει δουλειά στο συνέλληνά του, ψάχνει φτηνά εργατικά χέρια.
Για το δεύτερο , η σάπια πολιτεία μας, που έχει θεσπίσει τέτοιους ανθελληνικούς νόμους.
Για το τρίτο, φταίει ο ξένος.
Για τους φταίχτες, λοιπόν, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!
Για τους υπόλοιπους απλή απέλαση, για να ησυχάσει επιτέλους το κεφάλι μας. Δώστε τους χαρτιά να φύγουν .
Η Ελλάδα απλώς ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!
Μα δεν καταλαβαίνει κανείς πως αυτό είναι που προσπαθούν όσοι μας κουβάλησαν τους αλλοδαπούς και οι αναρχοαλληλέγγυοί τους; Να προβούμε σε βάναυσες πράξεις, σε βαρβαρότητες συλλογικές, ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον μας και να έχουν λόγο να εισβάλλουν στην Ελλάδα για να μας αποτελειώσουν, να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους!
Αυτό θέλουν!
Μην τους κάνετε το χατήρι, μην πέφτετε στην παγίδα!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!
Ολοι από την – όχι άδικη – οργή τους, ξέχασαν τη διαφορά μεταξύ της Αθηνάς και του Άρη.
Και οι δύο ήταν θεοί πολεμιστές, αήττητοι στη μάχη.
Η μια όμως μαχόταν για το δίκαιο, με σύνεση και σοφία, ενώ ο άλλος ήταν πολεμοχαρής και η προσωποποίηση των άγριων ενστίκτων.
Έλληνες, η οργή είναι κακός σύμβουλος!
Σκεφτείτε σαν Έλληνες! Ψύχραιμα, με στρατηγική και σύνεση!
Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι μεθοδικές, όχι βιαστικές και εν βρασμώ ψυχής.
Ακόμα και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που καλούν σε βίαια ξεσπάσματα, έχουν άλλους, δόλιους σκοπούς.
Προσέξτε, γιατί πολλοί είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα!
Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι με την κατάσταση που επικρατεί, αλλά ας μη χάσουμε τις αρετές του Έλληνα: τη λογική, τη σύνεση και τη δικαιοσύνη.
Προσοχή, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! μη χύσετε αθώο αίμα πάνω στην οργή σας! Μη γίνετε αυτό που σιχαίνεστε και καταδικάζετε: δυνάστες και φονιάδες!
Και το τονίζω αυτό, γιατί αν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία, σχεδόν όλες οι επαναστάσεις κατέληξαν να εκφυλιστούν κι ο καταπιεσμένος να γίνει ο δυνάστης !
Αυτή είναι η αντίδραση του όχλου και της μάζας, που παρασύρεται από τα αισθήματα και τα ένστικτά του. Εμείς όμως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ουδέποτε υπήρξαμε μάζα ή βάρβαροι!
Μην αφήσετε τα σχέδια των υποκινητών να αμαυρώσουν τον αγώνα μας και μη δώσετε λόγο σε κανέναν να πει πως οι Έλληνες είναι κτήνη!
Την οργή μας θα την στρέψουμε μονάχα εκεί που πρέπει κι όχι εναντίον αθώων.
Πρώτος στόχος τα 300 γουρούνια που μας κυβερνούν και κατόπιν τα αλλοδαπά μιάσματα των γκέτο του κέντρου της Αθήνας.
Οι υπόλοιποι… απλώς ΕΞΩ!!!
Μην Πέφτετε Στην Παγίδα…!
plwtos
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_2064.html

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ..!!!! ΒΙΝΤΕΟ‏


Τι θα συμβεί εάν εμείς.... ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...Εάν εσείς σηκωθείτε - αντισταθείτε.... τότε εμείς.... ξοφλήσαμε!



http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_9008.html

Φόβοι πως 31 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στην Οκλαχόμα - Αγωνία για 24 μαθητές που αγνοούνται - Τουλάχιστον 90 οι νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο

- Εικόνες βιβλικής καταστροφής από το φονικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από την πόλη Μουρ
- 20 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους, επτά πνίγηκαν στην πισίνα του σχολείου τους
- Φόβοι για τους 24 μαθητές που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του δημοτικού σχολείου Plaza Towers
- Δάσκαλοι - ήρωες έβαλαν τα σώματά τους μπροστά από τους μαθητές τους, για να τους σώσουν
- Συνεχίζονται ακόμα και τη νύχτα οι έρευνες για επιζώντες
- Σε κατάσταση μεγίστης καταστροφής η Οκλαχόμα

- ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Live broadcasting by Ustream

Ήταν 3 το απόγευμα και η πόλη Μουρ κινούνταν στους καθημερινούς της ρυθμούς. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο ουρανός σκοτείνιασε και ο ανεμοστρόβιλος φονιάς, ο χειρότερος που "χτυπά" από το 1999, καταστράφει τα πάντα στο διάβα του. Ζωές, περιουσίες.
ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Ο ανεμοστρόβιλος έμεινε στο έδαφος 45 λεπτά και είχε ακτίνα τριών χιλιομέτρων. Ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος κατατάσσεται στο επίπεδο EF4, ενώ οι άνεμοι που αναπτύχθηκαν έφτασαν τα 200 μίλια την ώρα.
Παρασέρνει τα πάντα. Σπίτια, αυτοκίνητα, δέντρα. Καταστρέφει ολοσχερώς δυο δημοτικά σχολεία, το Plaza Towers και το Briarwood.
Ο απολογισμός από το σαρωτικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου είναι 91 νεκροί και τουλάχιστον 233 τραυματίες. Υπάρχουν φόβοι όμως, ότι τις επόμενες ώρες, θα αυξηθεί.
Ανάμεσα στα θύματα και τουλάχιστον 20 παιδιά. Επτά από αυτά πνίγηκαν στο σχολείο Plaza Towers, εκεί όπου τα συνεργεία διάσωσης, 80 άνδρες της Εθνικής Φρουράς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά συνεχίζουν, ακόμη και τώρα που στις ΗΠΑ είναι νύχτα, τις έρευνες για να εντοπίσουν 24 μαθητές, ηλικίας 5 έως 8 ετών, που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.
Πολλά παιδιά σώθηκαν χάρη στην αυτοθυσία των δασκάλων τους, που έβαλαν τα σώματά τους μπροστά για να τα προστατεύσουν.
Δεν τα κατάφερε όμως μια 4μελής οικογένεια. Οι γονείς και τα παιδιά τους, εκ των οποίων το ένα βρέφος, προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο σε ένα καταψύκτη. Αλλά δεν πρόλαβαν να σωθούν.
Η πόλη Μουρ μοιάζει πια με φάντασμα...



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Οκλαχόμα σε κατάσταση "μέγιστης καταστροφής" και διέταξε την παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας στους κατοίκους της περιοχής. Η βοήθεια αυτή μπορεί να περιλαμβάνει χρηματική ενίσχυση για προσωρινή στέγαση και επισκευές στα σπίτια που υπέστησαν ζημιές ή βοήθεια για τα ανασφάλιστα ακίνητα.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) επέβαλε προσωρινή απαγόρευση πτήσεων επιτρέποντας μόνο τις πτήσεις των αεροσκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή και ανακοίνωσε ότι η απόφαση ελήφθη ύστερα από αίτημα της τοπικής αστυνομίας που επιθυμεί την απρόσκοπτη αναζήτηση επιζώντων στα συντρίμμια των κτιρίων.
Η Οκλαχόμα ενεργοποίησε την Εθνική Φρουρά, ενώ η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτων Καταστάσεων ενεργοποίησε ομάδες της για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις διάσωσης και να συντονίσουν τις διάφορες υπηρεσίες που μετέχουν στην επιχείρηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS - EUROKINISSI
http://www.newsit.gr/
http://www.katohika.gr/2013/05/oklahoma-agnoountai-pola-paidia-meta-apo-anemostrovilo-poli-oi-nekroi.html

http://www.katohika.gr/2013/05/oklahoma-agnoountai-pola-paidia-meta-apo-anemostrovilo-poli-oi-nekroi.html

Περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους ζουν μέσα σ' αυτόν τον κύκλο

Η ανατολική Ασία είναι ένα πολύ πυκνοκατοικημένο κομμάτι της γης. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει ότι περίπου ο μισός πληθυσμός της γης ζει σε ένα τμήμα της Ασίας που μπορεί να οριστεί από ένα μικρό κύκλο.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι περίπου 7.083.460.000.
Οι χώρες που περιλαμβάνονται στον κύκλο είναι :
  • Κίνα: 1,349,585,838 κάτοικοι
  • Ινδία: 1,220,800,359
  • Ινδονησία: 251,160,124
  • Μπαγκλαντές: 163,654,860
  • Ιαπωνία: 127,253,075
  • Φιλιππίνες: 105,720,644
  • Βιετνάμ: 92,477,857
  • Ταϊλάνδη: 67,448,120
  • Βιρμανία: 55,167,330
  • Νότια Κορέα: 48,955,203
  • Νεπάλ: 30,430,267
  • Μαλαισία: 29,628,392
  • Βόρεια Κορέα: 24,720,407
  • Ταϊβάν: 23,299,716
  • Σρι Λάνκα: 21,675,648
  • Καμπότζη: 15,205,539
  • Λάος: 6,695,166
  • Μογγολία: 3,226,516
  • Μπουτάν: 725,296
Το σύνολο είναι 3,637,830,357, ή περίπου το 51,4% του παγκόσμιου πληθυσμού (ο κύκλος περιλαμβάνει και μερικά ακόμα μέρη, όπως τμήμα της Ρωσίας και του Πακιστάν) .
Η κυριαρχία του πληθυσμού της Ασίας δεν είναι κάτι καινούργιο:  Περίπου το  έτος 1000, οι περισσότεροι άνθρωποι ζούσαν στην Κίνα, την Ινδία και την υπόλοιπη Ασία, περίπου το  έτος 1000.
Ο ΟΗΕ προέβλεψε πέρυσι ότι μέχρι το 2050 περίπου 3,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα ζουν σε πόλεις της Ασίας.
CK6aONG
by Αντικλείδι , http://antikleidi.com

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ The 2012 South-South Awards Red Carpet Interviews & Gala Ceremony Videos


The 2012 South-South Awards
Red Carpet Interviews & Gala Ceremony Videos



 

Heads of state joined Celebrities, Icons in Global Development, and world class musicians at the Waldorf-Astoria in New York on Sunday, September 23, for the 2012 South-South Awards. Honoring the achievements of governments, private companies, and civil society organizations, this year’s awards were given out for excellence in the promotion of e-government infrastructure and sustainable tourism. Attendees enjoyed a full evening of dinner and entertainment, all while championing the cause of international development.

15. Emannuel Lambrakis, Chairman of END - End National Debt

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ The 2012 South-South Awards 

The 2012 South-South Awards Red Carpet Interviews & Gala Ceremony Videos



ΠΗΓΗhttp://www.southsouthnews.com/Pages/Events/EventVideo2012.aspx?nc=5&t=s&s=1&h=false&lo=false&v=2012/10/20121008120256581&vid=a5d6abec-1cf4-49c6-a486-8be89c8eb5aa&cid=&r=2554
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/2012-south-south-awards-red-carpet.html

ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, b) 16.04.2013: Πακέτο Προτάσεων “Β”: Επιστολή με τα συνοδευτικά για τα ταμεία 1) Περιουσία Μαόρι & Hedge Fund, 2) ρευστοποίηση της Περιουσίας του ταμείου “Α”.


Επιστολή που κατατέθηκε στην κυβέρνηση τον Μάρτιο και Απρίλιο 2013:

b) 16.04.2013: Πακέτο Προτάσεων “Β”: Επιστολή με τα συνοδευτικά για τα ταμεία 1) Περιουσία Μαόρι & Hedge Fund, 2) ρευστοποίηση της Περιουσίας του ταμείου “Α”.


Προς:
Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Κο Νίκο Αναστασιάδη
Προεδρικό Μέγαρο
1400 Λευκωσία, Κύπρος
Αντίγραφο:
Υπουργό Οικονομικών
Κο Χάρη Γεωργιάδη
Υπουργείο Οικονομικών
Μιχαήλ Καραολή & Γρηγόρη Αυξεντίου
1439 Λευκωσία, Κύπρος
Από:
Κα Β. Χ.
Λόρδου Βύρωνος αρ **,
Μέγαρο Λαϊκής αρ. **
6023, Λάρνακα Κύπρος
Πληρεξούσιος Σύμβουλος
Κου Αρτέμιου Σώρρα &
Οργανισμού E.N.D. (End National Debt)
Πρόεδρο Κο Λαμπράκη
Κύπρος, 15η Απριλίου, 2013
Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, Έντιμε κύριε Υπουργέ,
ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Στις 26/ 06/ 2012 παραδόθηκε πρόταση χρηματοδότησης για την Κύπρο, από τον οργανισμό με την ονομασία «END» (End National Debt) – Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δια λογαριασμό του δανειοδότη Κου Αρτέμη Σώρρα, μέσω του Κυπριακού Προξενείου στην Νέα Υόρκη στην Αμερική. Στη συνέχεια κατατέθηκαν και άλλες επτά (7) υποστηρικτικές προτάσεις.
Για την υλοποίηση του ελέγχου αλλά κα τη ρευστοποίηση του χρεογράφου που συνοδεύει την αρχική πρόταση χρειάζεται η συμμετοχή της Κεντρικής Τράπεζας. Μέχρι σήμερα εννέα (9) μήνες μετά, ενώ η δική μας πλευρά έχει προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και έχει προσκομίσει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα προς κάθε κατεύθυνση και παρόλες τις
2 | Σ ε λ ί δ α
συνεχείς μας οχλήσεις, η Κυβέρνηση και κατ’ επέκταση η κεντρική τράπεζα δεν προέβησαν σε κανένα νόμιμο έλεγχο της πρότασης αυτής (Σχετικό 4).
Στην ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την ίδρυση του ταμείου αλληλεγγύης που θα έχει ως σκοπό τη δημιουργία περιουσίας η οποία θα μπορεί να ρευστοποιηθεί με σκοπό τη χρηματοδότηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, καλέσαμε δικούς μας συνεργάτες στο εξωτερικό να βοηθήσουν και αυτοί μαζί με εμάς σε αυτόν τον τιτάνιο αγώνα ούτως ώστε να απεξαρτοποιηθεί η Κύπρος από την ΤΡΟΙΚΑ και κατ’ επέκταση να ακυρωθεί η παρέμβαση στις καταθέσεις των πολιτών ή/ και εσωτερικών – εξωτερικών επενδυτών που τόσα χρόνια εμπιστεύθηκαν το κυπριακό οικονομοτεχνικό τραπεζικό σύστημα με σκοπό ν’ αποφευχθούν όλα όσα θα επακολουθήσουν ως αποτέλεσμα των αντισυνταγματικών πρόσφατων αποφάσεων και να επαναφερθεί η ομαλή λειτουργία της Κύπρου γενικότερα.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Ι. ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Το Έθνος των «MAORI» από τη Νέα Ζηλανδία δια μέσου του ταμείου – οργανισμού τους με την ονομασία έστειλαν προσφορά με ημερομηνία 22 Μαρτίου 2013 προς την Κυπριακή Κυβέρνηση (Σχετικό 1) όπου προσφέρουν βοήθεια για τη διάσωση της Κύπρου και την αποφυγή ένταξης στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ και της ΤΡΟΙΚΑ. Αυτό το κάνουν, γιατί σε κάποια στιγμή στο παρελθόν, οι δικοί μας συνεργάτες προσέφεραν βοήθεια όταν αυτοί το χρειάστηκαν και έτσι τώρα που χρειαζόμαστε εμείς βοήθεια, είναι πρόθυμοι να πράξουν το ίδιο. Σημ. Το έθνος των Μαόρι, ήταν και οι πρώτοι εθελοντές που πολέμησαν στην Κρήτη στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο στο πλευρό της Ελλάδας. Στην Κρήτη υπάρχει μέχρι και σήμερα μνημείο στο όνομά τους! Υποστηρίζεται δε, ότι το γένος τους είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, πράγμα που φαίνεται και στα χαρακτηριστικά τους που διαφέρουν από τους άλλους λαούς της γύρω Πολυνησίας και πολλές από τις τελετές τους ακόμα και ονομασίες σε χορούς και τοποθεσίες τους έχουν να κάνουν με Ελλάδα.
3 | Σ ε λ ί δ α
Διατίθενται να εκχωρήσουν την περιουσία τους (τραπεζικές εξασφαλίσεις) στο ταμείο αλληλεγγύης – στήριξης το οποίο θα μπορεί με τη σειρά του να δεσμευτεί ως αντασφάλεια για δανεισμό για το Κυπριακό Κράτος, μέχρι ποσού ύψους 17.5 Δις Δολ και αν χρειαστεί σε δεύτερο στάδιο ακόμα 5 Δις Δολ. Μαζί με αυτούς προστίθεται και το Hedge Fund που συνεργάζονται όπου και αυτοί μπορούν να συνεισφέρουν μέχρι 18.0 Δις Δολ. Δηλαδή στο σύνολο προσφέρονται 40.5 Δις Δολ περίπου 30 – 32 Δις Ερώ. Με αυτό το ποσό μπορεί να αποπληρωθεί το «ELA», να χρηματοδοτηθούν οι νέες ανάγκες του Κράτους για το τρέχον έτος καθώς και να κεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες αναλόγως των συμφωνιών που θα επιτευχθούν. Ο Βασιλιάς και Ιδρυτής του ιδρύματος, πληρεξούσιος αντιπρόσωπος των ΜΑΟΡΙ H. E. Chief Charles Hohepa και ο αρχηγός Chief John Biko προσυπογράφουν την επιστολή με τους αρ. διαβατηρίων τους και τις απαραίτητες σφραγίδες. Οι τραπεζικές εξασφαλίσεις είναι σε ομόλογα όπως JP Morgan, Ομόλογα Δημοσίου, χρυσός κτλ. Κάποια από αυτά είναι ήδη αναρτημένα στην οθόνη Bloomberg και αλλού και θα μπορούν, κατόπιν προκαταρτικής συμφωνίας, να ελεγχτούν άμεσα. 2. Οι περιουσίες αυτές θα μπορούν να κατατεθούν στο ταμείο στήριξης και να ρευστοποιηθούν με ευκολία. Η Ρευστοποίηση επίσης είναι και αυτή έτοιμη απλά πρέπει να υπάρχει κάποια τυπική συμφωνία με την κυβέρνηση για να μπορεί να προχωρήσει κανείς παρακάτω. 3. Τη ρευστοποίηση μπορεί να την επιμεληθεί η ομάδα των συνεργατών τους μέσω ενός δεύτερου ταμείου, οι οποίοι έχουν ήδη ελέγξει την περιουσία των Μαόρι και είναι σύμφωνοι να προχωρήσουν όταν το πρώτο ταμείο (Μαόρι) θα έχουν υπογράψει κάποια προκαταρτική συμφωνία με την Κυπριακή Κυβέρνηση. Με σωστό συντονισμό με την κυβέρνηση θα μπορούσε να υπάρξει γρήγορο και ασφαλές αποτέλεσμα. 4. Κατ’ επέκταση για την υλοποίηση της πρότασης αυτής θα συνεργαστούν δύο (2) ανεξάρτητοι φορείς:
a. Το ΤΑΜΕΙΟ «Α» το οποίο θα παρέχει την ανάλογη ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ συνολικού ποσού από 30 – 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (Περιουσία που τώρα η Κύπρος δεν έχει και άρα θα διορθωθεί η πιστοληπτική της ικανότητα),
B. Και ένα δεύτερο ΤΑΜΕΙΟ «Β» όπου, αφού υπάρξει η τυπική συμφωνία μεταξύ του πρώτου ταμείου «Α» και της κυβέρνησης, το 2ο ταμείο ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.
Για σκοπούς αποφυγής προβλημάτων με τους Ευρωπαϊκούς Εταίρους, το ταμείο «Α» θα μπορεί να δημιουργηθεί στην Κύπρο.
Ποσό Ταμείου «Α» = 41.5 Δις $ ήτοι περίπου 31 Δις Ευρώ.
Η όλη διαδικασία μπορεί να υλοποιηθεί ΑΜΕΣΑ.
4 | Σ ε λ ί δ α
ΙI. ΕΠΙΤΟΚΙΟ Το επιτόκιο, μαζί με το κόστος ρευστοποίησης κτλ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 3 %. ΙIΙ. ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ Ο χρόνος αποπληρωμής μπορεί να είναι από 10 – 15 ΕΤΗ (όπως συμφωνηθεί). Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ζητηθεί παράξενοι όροι. Η προτάσεις μας είναι καθαρές, νόμιμες και εύκολα υλοποιήσιμες. ΙIΙ. ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ Ως αντασφάλεια θα δοθούν τα ομόλογα της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη μέθοδο DVP ( Delivery Versus Payment) ή όπως αυτό θα συμφωνηθεί. ΙV. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ: ΕΓΙΝΕ Η Ευρωβουλευτής Κα Παπαδοπούλου Αντιγόνη η οποία είχε ενημερωθεί από εμάς, έχει στείλει επιστολή απ΄ ευθείας, όπου ζήτησε την επικύρωση από τους ιδίους για την αυθεντικότητα της πρότασης και η οποία ζήτησε η απάντηση αυτή να σταλεί στην ίδια προσωπικά αλλά και στον Πρόεδρο δια μέσου του προξενείου της Κύπρου στην Αυστραλία το οποίο είναι υπεύθυνο για τη Νέα Ζηλανδία, πράγμα που έγινε στις 26 Μαρτίου 2013. (Σχετικά 2 & 3) Με αυτή τη λύση η οποία μπορεί να υλοποιηθεί σε πολύ σύντομο χρονο, μπορεί ν’ αποφευχθεί η ανάγκη χρηματοδότησης της Κύπρου από το μηχανισμό στήριξης της Τρόικας, θα μπορούν να προστατευθούν τελικώς οι καταθέσεις στις τράπεζες, να καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες των τραπεζών και θα υπάρχει αρκετός χρόνος να βρεθούν οι σωστές λύσεις χωρίς πανικό. Αφού γίνει επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του Κράτους, τότε θα μπορεί να βρεθεί λύση για το πώς θα ελεγχθεί η αρχική πρόταση που δίδεται επιτόκιο 0 % και αποπληρωμή 50 – 100 έτη, ν’ απορροφηθεί το δάνειο για να επιτευχθεί ο μηδενισμός του κόστους του τόκου, πράγμα το οποίο θα βοηθήσει την Κύπρο να μην ξαναχρειαστεί δάνειο από κανένα τρίτο εξωτερικό φορέα.
5 | Σ ε λ ί δ α
Σχετικά επισυναπτόμενα έγγραφα
1. Προσφορά, ημ. 22- 03- 2013
2. Αίτηση επικύρωσης επιστολής από κα Παπαδοπούλου ημ. 24- 03- 2013
3. Επικύρωση προς Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κα Παπαδοπούλου & Πρεσβεία, ημ. 26- 03- 2013
Για την υλοποίηση και τον έλεγχο της πρότασης αυτής, θα μπορεί η ομάδα των νομικών και οικονομοτεχνικών συμβούλων των επενδυτών, κατόπιν πρόσκλησης από την Κυπριακή Κυβέρνηση, να επισκεφτούν την Κύπρο για να παραδώσουν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά και να συμφωνηθούν οι όροι της πρότασης.
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Β. Χ.
Πληρεξούσιος Σύμβουλος κ. Αρτέμιου Σώρρα & Οργανισμού E.N.D.
Παρακαλούμε, η πρόσκληση να σταλεί στην πιο κάτω διεύθυνση
Κύπρος
Πληρεξούσιος Σύμβουλος
Β. Χ.
Λόρδου Βύρωνος αρ **,
Μέγαρο Λαϊκής αρ. **
6023, Λάρνακα, Κύπρος
Τηλ.: +357 2*******
Φαξ: +357 2*******
Κιν : +357 96******
kz 15
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/b-16042013-1-hedge-fund-2.html

Γεώργιος Παπαδάκης ΑΝΤ1 VS Αρτέμη Σώρρα και η ΑΛΗΘΕΙΑ

Φωτογραφία


Θα αρχίσω την ανάρτηση με κάποια επίκαιρα λόγια δια στόματος Νίκου Ξυλούρη και σας συμβουλεύω να το ακούτε σε καθημερινή βάση καμιά δεκαριά φορές μέχρι να το εμπεδώσετε.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ εννοείται ότι αφορά τον πάντα επίκαιρο ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ.

Γεώργιος Παπαδάκης ΑΝΤ1 VS Αρτέμη Σώρρα και η ΑΛΗΘΕΙΑ

 


Πάμε τώρα και στο κυρίως θέμα.
Γεώργιος Παπαδάκης ΑΝΤ1:  Δεν μας αφορά η υπόθεση του κ. Σώρρα

Ο Αντικειμενικός δημοσιογράφος που θέλει???? να προστατεύσει και να ενημερώσει τον Έλληνα Πολίτη θα έπρεπε να πιέσει για να μαθευτεί η αλήθεια.

Αλλά ας προσπεράσουμε τα σχόλια και ας δούμε μερικά video. 

Παπαδάκης και Τράπεζες - 233 Δις των Τραπεζών (μετά το 4ο λεπτό) και ο Παπαδάκης...... μάλιστα θα ξαναγυρίσουμε. Άμα τον είδατε εσείς τον Κιουτσούκη τον είδα και εγώ.

 

Ο φοβερός αυτός δημοσιογράφος όπως και η πλειοψηφία του σιναφιού του  δεν έχουν πει λέξη για το θέμα των 233 τραπεζών (εξαίρεση αποτελούν οι κύριοι Ουίλς - Νούλας και Βραχιολίδης).
Ο κύριος Παπαδάκης δεν ήξερε τίποτα για το έγκλημα που έχει τελεστεί στην Πατρίδα μας ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ.
  
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ που είπε ότι είναι εγγυήσεις. 
Άδωνη Σπυράκο είσαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ μαζί με την άλλη την κυράτσα την Πυργιώτη που και αυτή είχε πει το ίδιο πράγμα σε συνομιλία της με τον Μπογιόπουλο. 
Όχι μόνο τα έχουν εισπράξει αλλά προβλέπεται από την πρώτη μέρα ότι θα βαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο 5-Νοε-2012 Χατζάρας vs Δοσίλογου Πινόκιου
Updated Μπουμπούκο αν θέλεις να κάνεις καμιά αγωγή και εσύ τα στοιχεία μου είναι
Γιώργος Σαρρής και ο ΑΔΤ Ν-067257


Παπαδάκης και Βίτσας - Παράνομες Επιδοτήσεις

 
Σκίστηκε ο Παπαδάκης να ρωτήσει τον Βίτσα για τις παράνομες επιδοτήσεις.....
  

Παπαδάκης και TAXIS - Φοροδιαφυγή.

 

Παπαδάκης και ΕΛΣΤΑΤ.
Ο Παπαδάκης κατά τη προσφιλή του τακτική πάει σε διαφημίσεις και επιστρέφει στην κυρία Γεωργαντά. Όπως έκανε και με τον κύριο Κιουτσούκη νωρίτερα.


28-Ιαν-2013 Η Ζωή Γεωργαντά στον ΑΝΤ1 

28-01-2013 τσακίζει τα παπαγαλάκια......
11-Φεβ-2013 Γεωργαντά - Τόμπρας και non paper Καραμανλή.



Μετά από όλα αυτά έχω αρχίσει να πιστεύω τον κύριο Σώρρα και περιμένω από εκείνον τώρα που απέκτησε βήμα σε πολλά δίκτυα να αναδείξει όλα τα ανωτέρω θέματα   που δεν θίγεται κύριε Παπαδάκη ούτε εσείς ούτε και κανένα άλλο παπαγαλάκι των μεγάλων (μόνο ως προς το δανεισμό τους) μέσων ενημέρωσης.



 


Υ.Γ. 1
Κύριε Σώρρα όλα τα ανωτέρω στοιχεία είναι από μόνα τους ικανά να ανατρέψουν την σαπίλα που Κυβερνάει τον Τόπο αρκεί να γίνουν γνωστά στον πολύ κόσμο. Κάτι που για εσάς είναι πιο εύκολο αφού έχετε πρόσβαση στα κανάλια της επαρχίας. Και σε συνδυασμό με την προσφορά που έχετε κάνει είναι ακόμα ευκολότερη η ανατροπή. Για αυτό και σας παρακαλώ να αρχίσετε να ενημερώνετε τον κόσμο για όλα τα ανωτέρω ώστε να μπορέσει να αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Υ.Γ.2
Μια και είπαμε για δανεισμό ας δώσουμε και μερικά στοιχεία για να καταλάβετε ακόμα παραπάνω τι συμβαίνει σε τούτο τον Τόπο. 
Ενδεικτικά ο ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ με ζημίες 31.258.895,00€ το 2009 κατάφερε να χρηματοδοτηθεί από τις τράπεζες με 75.038.024,00€!!!!

Η Τηλέτυπος Ανώνυμη εταιρεία τηλεοπτικών προγραμμάτων (MEGA)στον ενοποιημένο ισολογισμό εμφανίζει αύξηση των βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων κατ΄ έτος που αναλύεται ως εξής: 2008 8.812.000,00€ - 2009 43.562.000,00€ 2010 58.223.000,00€ - 2011 62.681.000,00€ Δηλαδή το MEGA χρηματοδοτήθηκε την τριετία 2009-2011 με 53.869.000,00€ και μάλιστα με ζημιές προ φόρων 49.620.000,00€ για το αντίστοιχο διάστημα.

O όμιλος στον οποίο ανήκουν οι «Ραδιοφωνικές και τηλεπικοινωνιακές επιχειρήσεις ΑΕ» έχει αύξηση τραπεζικής χρηματοδότησης 38.515.606,00€ για το 2009. 

Ενώ και η ALPHA Δορυφορική τηλεόραση ΑΕ το 2010 χρηματοδοτήθηκε με ένα ομολογιακό δάνειο 40.000.000,00€ και μάλιστα με ζημιά 35.455.299,86€ για την αντίστοιχη περίοδο.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters