Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο απόγονος του «Τρελλαντώνη»…

Μία καθηγήτρια των Γαλλικών τα λέει ελληνικά στον Σαμαρά…

Απόγονε του «Τρελλαντώνη» και της Πηνελόπης Δέλτα, πολύ θα ήθελα να.....
σας αποκαλέσω «Αξιότιμε Πρωθυπουργέ», αλλά οι τίτλοι κερδίζονται…

Η Πηνελόπη Δέλτα έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της στις 2 Μαΐου 1941, κατά την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα.

Αναρωτιέμαι τι θα έκανε σήμερα αν ζούσε κι έβλεπε τον εγγονό του αδελφού της να φέρεται φασιστικότερα των φασιστών!

Η γυναίκα που το έργο της είναι έμπλεο της εθνικής της συνείδησης και της ανθρώπινης ευαισθησίας της. Η γυναίκα που στο βιβλίο της «Τρελλαντώνης» μιλάει για τον αδελφό της – παππού του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδας- τον ήρωα της, που κερδίζει το θαυμασμό όλων με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, όταν για χάρη της αλήθειας παραδέχεται αντρίκια κάθε του αταξία.

Αυτό θα περίμενε κανείς κι από έναν άξιο απόγονο. Αυτό θα περίμενε κανείς από έναν άξιο Πρωθυπουργό.

Σε καμία περίπτωση πάντως, δεν θα περίμενα –εγώ προσωπικά- έναν πρωθυπουργό που λοιδορεί, χλευάζει και απαξιώνει μέχρις εσχάτων, τους χτεσινούς εκπαιδευτικούς που του χάρισαν τη μόρφωση που διαθέτει σήμερα, στο πρόσωπο των σημερινών εκπαιδευτικών που με εξαιρετικά δυσοίωνες συνθήκες, με μια ψυχή και μιαν αξιοπρέπεια πληγωμένη και κατακρεουργημένη τολμώ να πω, «φορούν» το καλύτερο χαμόγελο τους και μπαίνουν στις τάξεις για να διαπλάσουν και να διαμορφώσουν αθώες ψυχές.

Όχι κ. Πρωθυπουργέ, δεν μ’ ενοχλεί που μετά από 16 χρόνια που έχω αλωνίσει τη μισή Ελλάδα, που μονογονεική οικογένεια τότε και με άρρωστο παιδί, βρέθηκα στο δυσπροσιτότερο νησάκι της Ελλάδας, που έχω γυρίσει τα απίστευτα σχολεία, για αρκετά χρόνια και 2 καθημερινά με κίνδυνο της ακεραιότητας μου στην προσπάθεια να είμαι την ώρα που χτυπάει το κουδούνι από το ένα σχολείο στο άλλο, που έχω καθίσει πολλές παραπάνω ώρες- από τις 18 ώρες που μου καταλογίζετε- στα σχολεία και μέχρι αργά το βράδυ στο σπίτι μου, δεν μ΄ ενοχλεί που ο μικρός μου γιος σήμερα με κατηγορεί ότι μόνο για τη δουλειά μου νοιάζομαι.

Τίποτα απ΄ αυτά δε μ’ ενοχλεί γιατί απλά κάνω αυτό που επέλεξα με αγάπη, αυτό που λατρεύω, να είμαι κοντά στα παιδιά, ν’ αγωνίζομαι να τους μεταδώσω τις γνώσεις μου – και όχι μόνο- να τα στηρίζω στις όποιες δυσκολίες τους που μου εμπιστεύονται, να τα γλιτώνω ακόμα-ακόμα κι από το θάνατο, γιατί κι αυτό μου έχει συμβεί στη σταδιοδρομία μου, να γνωρίζω τις σκέψεις τους και τα όνειρα τους και πολλά ακόμα έχω ζήσει που κανείς από σας τους πολιτικούς δεν πρόκειται ν΄ αξιωθεί, γιατί τιμή είναι για μένα η εμπιστοσύνη των μαθητών μου!

Κανένα κόπο δεν λογαριάζω γι αυτό που δεν θεωρώ καθήκον μου γιατί έτσι απλά κάνω τη δουλειά μου, αλλά γιατί είναι τιμή μου που υπηρετώ το ύψιστο λειτούργημα μου όπως το νιώθει η ψυχή μου.

Αυτό που όχι απλά μ’ ενοχλεί, αλλά με θλίβει βαθιά, πληγώνει την αξιοπρέπεια μου ως ανθρώπου, με υποτιμά ως λειτουργό, καταρρακώνει τον ψυχισμό μου και με θυμώνει απίστευτα, είναι το ότι θα μπαίνω στην τάξη και δεν θα έχω κανένα μήνυμα ελπίδας, κανένα μήνυμα αισιοδοξίας, κανένα μήνυμα υπερηφάνειας να κοιτάξω στα μάτια τα «παιδιά» μου-γιατί έτσι τα νιώθω- και να μπορέσω να τους το μεταδώσω.

Πώς να εμπνεύσω, πώς να εμψυχώσω, πώς να ενθαρρύνω αυτά τα παιδιά και πώς να τα πείσω ότι η γνώση είναι δύναμη και φάρος για ένα πνευματικά ανώτερο μέλλον;

Πώς να τα πείσω ν’ αγωνιστούν για το μέλλον τους, όταν εσείς με τις αποτρόπαιες αποφάσεις σας με αναιρείτε –μα τι λέω- με διαγράφετε, με ακυρώνετε, φιμώνετε όχι μόνο αυτή τη φωνή μου αλλά και τη σκέψη μου;

Ούτε για τα 3 μου παιδιά μπορώ πια να ονειρεύομαι ένα αξιοπρεπές μέλλον στη χώρα που γέννησε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που γαλούχησε γενιές και γενιές ηρώων, ποιητών, επιστημόνων, καλλιτεχνών, τη χώρα αυτή που σήμερα με πονάει…

Μακάρι να μπορούσατε να μου απαντήσετε ή μάλλον ίσως και να μπορείτε να δώσετε λύση στους προβληματισμούς μου απολύοντας με μιας κι ανήκω κι εγώ στους χιλιάδες συναδέλφους μου που έχασαν την οργανική τους θέση χάρη στο «περίφημο» 2ωρο σας…



Ελευθερία Γεωργακάκη

efsyn

http://freepen.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6731.html

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΛΕΣΒΟ,ΙΚΑΡΙΑ"

F 16
Σαμαρά και Στουρνάρα, μην ασχολείστε καθόλου με το Αιγαίο. Να μείνετε μόνο αξιόπιστοι στην Μέρκελ και βεβαίως να φτιάξετε γρήγορα το τέμενος στην Αθήνα. Να για να φανείτε συνεπείς και στον Ερντογάν, έτσι;
Απίστευτο τουρκικό θράσος: Ένα 24ωρο μετά την ιταμή πρόκληση της Άγκυρας να στείλει σχηματισμό αεροσκαφών πάνω από τον τάφο του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι .... "ελληνικά μαχητικά αναχαίτισαν τουρκικά στη Ρόδο, τη Λέσβο και την Ικαρία στον διεθνή εναέριο χώρο"!
Που και να τους αναχαιτίζαμε κανονικά με "σκριναρίσματα" και εμπλοκές, δηλαδή, τι θα έλεγαν...
Πηγές του ΓΕΕΘΑ σημείωναν ότι "Είναι καθαρά πολιτικό το ζήτημα. Καθ'όλη την διάρκεια της άσκησης της Άγκυρας "Deniz Kurdu 2013", φαίνεται ότι θέτουν πολιτικά ζητήματα κυριαρχίας στην περιοχή. Από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζονται στρατιωτικά, πρέπει να αντιμετωπιστούν πολιτικά".
Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αναφέρει πως «στις 22/05/13, τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα τύπου F-16, που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, αναχαιτίσθηκαν δυτικά της Ρόδου από ελληνικά αεροπλάνα F-16, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σούδας».
Το ίδιο αναφέρει πώς έγινε επίσης βορειοδυτικά της Λέσβου, με τουρκικά μαχητικά να αναχαιτίζονται από ελληνικά που απογειώθηκαν από την Αγχίαλο, αλλά και νότια της Ικαρίας. Στην περίπτωση αυτή τα τουρκικά F-16 αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά F-4 που σηκώθηκαν από τη Σκύρο.
Περίμεναν οι Τούρκοι φαίνεται να τους πούμε περάστε και κάνετε ανενόχλητοι ότι θέλετε. Τη συγκεκριμένη ημέρα οι Τούρκοι έκαναν 18 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο τόσο με μαχητικά όσο και με ελικόπτερα που απονηώθηκαν από πλοία της Άγκυρας.
Το θράσος των Τούρκων επεκτάθηκε και στη θάλασσα, αφού με άλλη ανακοίνωση τους ισχυρίζονται πώς την Τετάρτη, μεταξύ 12:29 και 13:08 σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής «παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα στην περιοχή των Ιμίων». Έκαναν το άσπρο μαύρο και λένε πώς εμείς τους παραβιάζουμε τα χωρικά ύδατα, όταν καθημερινά στέλνουν αλιευτικά τους στα Ίμια για να προκαλούν και να διατηρούν ένταση στην περιοχή.
Ένα γνωστό ρητό λέει δώσε θάρρος στο χωριάτη... Αυτό έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις με τους εγκληματικούς χειρισμούς τους στα εθνικά θέματα, επιτρέποντας στους Τούρκους να αποθρασυνθούν και να διεκδικούν το Αιγαίο και τα ενεργειακά κοιτάσματα του.
defencenet.gr


http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2634.html

Σκάνδαλο αλογίσιου κρέατος - Επιβεβαιώνει έμμεσα τις καταγγελίες μας το ΓΧΚ

Αρνείται το Γενικό Χημείο του Κράτους να μας δώσει τις αναλύσεις που έκανε για ανίχνευση φαινυλοβουταζόνης στα νοθευμένα με αλογίσιο κρέας προϊόντα, επιβεβαιώνοντας έτσι έμμεσα τις καταγγελίες μας.

Μια μέρα πριν λήξει η προθεσμία του ενός μήνα που προβλέπει ο νόμος, η Ε’ Χημική Υπηρεσία, με έγγραφο που υπογράφει η προϊσταμένη της Ευγενία Λαμπή, μας απάντησε ότι «οι εκθέσεις εξέτασης για προσδιορισμό φαινυλοβουταζόνης σε προϊόντα από κρέας σε δείγματα επισήμου ελέγχου, που έχουν εκδοθεί από την Υπηρεσία μας, αποτελούν στοιχεία εκκρεμών υποθέσεων και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, διότι αυτό είναι δυνατόν να δυσχεράνει ουσιωδώς την έρευνα των διοικητικών αρχών σχετικά με τον έλεγχο παραβάσεων (Ν. 2690, αρθ. 5, παρ. 3)».

Η κ. Λαμπή, βέβαια, δεν έχει καμιά εκκρεμή υπόθεση. Εκκρεμείς υποθέσεις έχει ο ΕΦΕΤ. Αν μας απαντούσε, ότι για τις εκθέσεις εξέτασης που ζητήσαμε αρμόδιος είναι ο ΕΦΕΤ, θα είχε συμπεριφερθεί ως Πόντιος Πιλάτος, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να δηλώσει «αθώα του αίματος».

Τώρα, ανέλαβε αυτή να απαντήσει για λογαριασμό του ΕΦΕΤ, με τον οποίο προφανώς ήρθε σε επαφή, γι’ αυτό και μιλά για «εκκρεμείς υποθέσεις». Θα έπρεπε, όμως, να γνωρίζει η κ. Λαμπή, ότι ο νόμος τον οποίο επικαλείται, στην παρ. 6 του ίδιου άρθρου προβλέπει ότι «η απόρριψη του αιτήματος πρέπει να είναι αιτιολογημένη».

Δηλαδή, δεν αρκεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις και η κοινοποίηση των εκθέσεων «είναι δυνατόν να δυσχεράνει ουσιωδώς την έρευνα των διοικητικών αρχών», αλλά πρέπει να αιτιολογεί γιατί θα δυσχερανθεί το έργο της διοικητικής έρευνας. Η επανάληψη του γράμματος του νόμου δεν αποτελεί αιτιολογία, όπως θα μπορούσε να της πει και ένας πρωτοετής της Νομικής. Αν κάθε φορά η Διοίκηση επαναλαμβάνει το γράμμα του νόμου, μετατρέπεται σε απόλυτο δικτάτορα, που μπορεί να αρνείται τα πάντα.

Ποια έρευνα μπορεί να δυσχερανθεί εν προκειμένω; Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν από τον ΕΦΕΤ με δελτία Τύπου. Είπε ότι όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά, εκτός από δύο που βρέθηκαν θετικά σε φαινυλοβουταζόνη. Εδωσε μάλιστα και τις συγκεντρώσεις που βρέθηκαν. Αρα, αυτό που υποτίθεται ότι ερευνάται έχει λήξει και έχει ανακοινωθεί. Μένει η επιβολή προστίμων και η παραπομπή στον εισαγγελέα, η οποία ουδόλως παρεμποδίζεται από το αν εμείς πάρουμε τις εκθέσεις για να τις ελέγξουμε.

Εμείς το σκοπό μας δεν τον κρύψαμε. Στην αίτησή μας γράφαμε: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, φαινυλοβουταζόνη ανιχνεύτηκε και σε άλλα δείγματα, για τα οποία όμως ανακοινώθηκε αρνητικό αποτέλεσμα, με το σκεπτικό ότι οι συγκεντρώσεις που ανιχνεύτηκαν ήταν κατώτερες από κάποιο όριο. Επειδή για τη φαινυλοβουταζόνη υπάρχει καθολική απαγόρευση και δεν έχουν οριστεί μέγιστες επιτρεπόμενες συγκεντρώσεις (ΜRLs), απαγόρευση που επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη κοινή ανακοίνωση EFSA και ΕΜΑ (http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/doc/3190.pdf), δημιουργείται μέγα θέμα από τις σχετικές ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ».

Αυτό είναι που δε θέλει να επιβεβαιώσουμε το ΓΧΚ, γι’ αυτό και η Ευγ. Λαμπή αρνείται να μας δώσει αντίγραφα των εκθέσεων εξέτασης, ερμηνεύοντας αυθαίρετα και εντελώς αναιτιολόγητα το νόμο. Ετσι, όμως, επιβεβαιώνει εμμέσως τις καταγγελίες μας.

Αυτό πιστοποιείται και από κάτι άλλο. Εκτός από τη χορήγηση αντιγράφων των εκθέσεων, ρωτήσαμε το ΓΧΚ: «Να μας απαντήσετε εάν στα συγκεκριμένα δείγματα, τα οποία από τον ΕΦΕΤ ανακοινώθηκαν ως θετικά, η πραγματογνωμοσύνη σας κατέληγε στο συμπέρασμα ότι τα δείγματα εμφανίζουν συγκέντρωση φαινυλοβουταζόνης “μικρότερη από 5 ppb” ή απλώς τα δείγματα χαρακτηρίστηκαν “θετικά”. Αν χαρακτηρίσατε τα συγκεκριμένα δείγματα “θετικά”, γιατί δεν κάνατε το ίδιο σε προηγούμενα δείγματα, στα οποία επίσης ανιχνεύτηκε φαινυλοβουταζόνη σε συγκεντρώσεις “μικρότερη από 0,55”»;

Η Ευγ. Λαμπή, η οποία σε τηλεφωνική επικοινωνία μας έλεγε με περισσή αυταρέσκεια ότι είμαστε άσχετοι, αντί να απαντήσει συγκεκριμένα στο ερώτημά μας, απάντησε ότι «τα αποτελέσματα των δοκιμών εκφράζονται και εκτιμώνται σύμφωνα με την κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία» και πως «η ικανότητα ανίχνευσης του εργαστηρίου υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις της Απόφασης 2002/657/ΕΚ». Απέφυγε ν’ απαντήσει και σ’ αυτό, επιβεβαιώνοντας και πάλι εμμέσως την ορθότητα του ρεπορτάζ μας και το γεγονός ότι η υπηρεσία της είναι συνένοχη.

Τέλος, στο ερώτημα «με ποιο σκεπτικό αποστείλατε στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΕΦΕΤ έγγραφα στα οποία γινόταν λόγος για μέγιστα επιτρεπόμενα όρια φαινυλοβουταζόνης σε τρόφιμα, ενόψει και της γενικής απαγόρευσης που ήδη ίσχυε», η κ. Λαμπή δεν απάντησε. Να της θυμίσουμε, λοιπόν, ότι σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μας είχε πει, ότι η ίδια δεν έχει σχέση μ’ αυτά τα χαρτιά και να ρωτήσουμε τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής.

Εμείς ξέρουμε ότι αυτά τα χαρτιά στάλθηκαν από το ΓΧΚ και είχαν ένα σκοπό. Να πειστούν οι υπάλληλοι του ΕΦΕΤ, ότι μπορεί να βρεθεί φαινυλοβουταζόνη κάτω από ένα όριο και τα δείγματα να χαρακτηριστούν αρνητικά! Υπήρχε, όμως, και εξακολουθεί να υπάρχει καθολική απαγόρευση και δεν έχουν οριστεί Μέγιστα Επιτρεπόμενα Ορια. Κάθε δείγμα με ίχνη φαινυλοβουταζόνης (ακόμη και απειροελάχιστα) πρέπει να χαρακτηρίζεται θετικό. Γι’ αυτό δεν απάντησε στο ερώτημά μας η Ευγ. Λαμπή.

Αν το ΓΧΚ είχε κάνει σωστά τη δουλειά του, αν δεν αποτελούσε μία από τις κορυφές του αμαρτωλού τριγώνου της συγκάλυψης, θα μας έδινε με περηφάνεια τις εκθέσεις του και δε θα προσπαθούσε να κρύψει την ενοχή του.

ΥΓ: Μολονότι έχει παρέλθει η νόμιμη προθεσμία των 30 ημερών, ο ΕΦΕΤ ακόμη δεν έχει απαντήσει στα αιτήματά μας.


ΚΟΝΤΡΑ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΜΑΗ
http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/19261.Επιβεβαιώνει-έμμεσα-τις-καταγγελίες-μας-το-ΓΧΚ 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3058.html

Προσπάθειες φίμωσης των πολέμιων των χημικών αεροψεκασμών. Χακάρουν τους ιστότοπους που ασχολούνται με το θέμα!

Η φίμωση κατά των πολέμιων των χημικών αεροψεκασμών έχει ήδη αρχίσει.

Δεν κατάφεραν οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και τα χρεοκοπημένα κανάλια να πείσουν τον κόσμο ότι το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών αποτελεί μια ακόμα θεωρία συνομωσίας. Μάλιστα την κατέταξαν στην ίδια κατηγορία με τη θεωρία ότι ο Elvis είναι ζωντανός!

Έπειτα από αυτή την εκπομπή παρωδία...
ο κόσμος προβληματίστηκε και αναζήτησε την ενημέρωση στο διαδίκτυο.


Και τότε ξεκίνησαν οι επιθέσεις!!! Τυχαίο ;;;

Μια ομάδα μόλις 2.200 “συνομοσιολόγων” που “κορόιδευαν” τα “αφελή” μέλη της με το “ανύπαρκτο” γεγονός που ονομάζεται ... κάτσε να δεις πως το έλεγαν ... “χημικοί αεροψεκασμοί” αν θυμάμαι καλά...

Πριν από μερικές εβδομάδες χάκαραν κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο μια άλλη ομάδα του facebook 6.500 ατόμων που ασχολούνταν με το ίδιο ακριβώς θέμα ...

Μια επιπλέον απόδειξη ότι το φαινόμενο όχι μόνο είναι ΑΛΗΘΙΝΟ αλλά έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις που κάνει τους Νεοξίτες να προσπαθούν να φιμώσουν με όλους τους τρόπους οποιαδήποτε προσπάθεια ενημέρωσης.

Έτσι σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αμυνθούν και να θάψουν το θέμα, έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν κάθε λογής ιστότοπο που ασχολείται με το θέμα και αποκτά κοινό και υποστηρικτές, αλλά και να παραπληροφορούν μέσω την Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (πχ πρόσφατη εκπομπή του Mega http://psekasmata.blogspot.gr/2013/05/mega.html)

ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ – ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΘΥΜΙΖΩ ΜΟΛΙΣ 6.500 ΑΤΟΜΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ 2.200 Η ΑΛΛΗ!!!) ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ

2. ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΟΡΟΥΝ


Ο πόλεμος αγαπητοί Συνέλληνες-Συναγωνιστές έχει ήδη αρχίσει... Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε ενισχύσεις με όποιο τρόπο μπορείτε!

Τα καλά νέα είναι ο κόσμος σταδιακά ξυπνάει και ο αγώνας κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεχίζεται ...

Τα κακά είναι ότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας ...

Αλλά δεν μασάμε ... είμαστε πολλοί... μας τρέμουν και το αποδεικνύουν κάθε μέρα... αλλά το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε ενισχύσεις με όποιο τρόπο μπορείτε!


http://psekasmata.blogspot.com/2013/05/blog-post_25.html#ixzz2UI0JeoK7

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4324.html

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ! Λέμε ΟΧΙ στο ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ

Λέμε ΟΧΙ στο ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ
ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ελεύθερη έκφραση της θρησκευτικότητας κανενός Έλληνα πολίτη,
ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ελεύθερη έκφραση της θρησκευτικότητας κανενός υπηκόου άλλου κράτους που βρίσκεται νόμιμα στην πατρίδα μας, είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους τουριστικούς, είτε για σπουδές ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Άλλωστε, για την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των  μουσουλμάνων στην ευρύτερη περιοχή  των Αθηνών, υπάρχουν  27 τζαμιά καθώς και άλλοι 30 χώροι περίπου που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή. (Μεταξύ αυτών και το μεγάλο τζαμί στο Μοσχάτο, δωρεά Σαουδάραβα μεγαλοεπιχειρηματία). Επίσης μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για προσευχή στις εγκαταστάσεις του όπου εδώ και δεκαετίες οι πιστοί μουσουλμάνοι επισκέπτες του (και όχι μόνο) ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ 
ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ:
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στον Ελαιώνα, όπου μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα δίδασκε ο Πλάτωνας ο μεγάλος μας φιλόσοφος.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, που στοχεύει στην ανατροπή των κοσμικών καθεστώτων και την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις 5 εντολές της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας»: «Ο Αλλάχ είναι ο στόχος μας, ο Προφήτης είναι το πρότυπό μας, Το Κοράνι είναι το Σύνταγμά μας, Η Τζιχάντ είναι η ζωή μας, ο θάνατος είναι η ελπίδα μας.»
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο Νέο-οθωμανισμό του Νταβούντογλου
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής κοινωνίας από Εθνική σε πολυπολιτισμική
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αποχριστιανοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. Ο συστηματικός εξισλαμισμός που προωθείται στρέφεται κατά της ορθοδοξίας και των παραδόσεων
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην πολιτισμική και πληθυσμιακή αλλοίωση της περιοχής του Ελαιώνα αλλά και της πατρίδας μας εν γένει.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην ανάληψη της δαπάνης των 846.000 ευρώ για την κατασκευή του τζαμιού από το ελληνικό κράτος. Να διατεθούν αυτά τα χρήματα για τα ελληνόπουλα και τα ελληνικά σχολεία .
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ορδές των απρόσκλητων παράνομων φανατικών μουσουλμάνων. Έχουμε χρέος να τους απελάσουμε  άμεσα.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει χριστιανική εκκλησία.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις βεβηλωμένες χριστιανικές εκκλησίες στην Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο.
ΕΛΛΗΝΑ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΙΣ  ΑΞΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΑΓΩΝΙΣΟΥ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 19.00
ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ
Γραμμή ΜΕΤΡΟ: Σύνταγμα - Αιγάλεω
(Οδικώς: Ιερά Οδός 131,
διασταύρωση Ιεράς Οδού και Αγίας Άννης)
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/26-7.html

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΕΦΟΠΛιΣΤΑΡΑΔΕΣ ...

Πράγματι επιτυχές το πολυδιαφημισμένο ταξίδι Σαμαρά στο Πεκίνο. 

Ηδη οι πρώτες συμφωνίες υπογράφηκαν, τα πρώτα συμβόλαια αρχίζουν να ενεργοποιούνται και τα πρώτα $ θα πρέπει να αναμένονται από το τέλος του 2013.


Που όμως στα ταμεία του κινεζικού κράτους, καθώς οι μόνες ουσιαστικές συμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών αφορούν σε νέες παραγγελίες για ναυπηγήσεις πλοίων στα ναυπηγεία της αχανούς χώρας.

Ηδη οι έλληνες εφοπλησταράδες συνήψαν δάνεια άνω των 263 εκατ $ με τα κινεζικά σπίτια Exim και China Development. Περί τις 185 νέες παραγγελίες πέραν αυτών, που έχουν υπογραφεί και ΄΄χτίζονται΄΄ την τελευταία 7ετία από το ελληνικό εφοπλιστικό lobby που προ μηνός συμμεριζόμενο τη δεινή θέση του πόπολου δώρισε δύο...ναυαγοσωστικά (ή κάτι τέτοιο ) στο Ε.Ν.  

Θα πείτε πως οι συμφωνίες θα υπογράφονταν ασχέτως του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Κίνα, πως η ελληνική ναυτιλία λειτουργεί αυτόνομα και έτσι είναι. Αλλά ας μην επιχειρείται να αξιοποιηθεί επικοινωνιακά η όλη κατάσταση υπέρ του Αντ. Σαμαρά και να πεισθεί το πόπολο για την επιτυχία του ταξιδιού. 
 
   Και για να μην λέτε πως εδώ στον lobbystas είμαστε εμπαθείς αναπαράγουμε τα πρόσφατα στοιχεία της έγκυρης XRTC- που είναι εκτός των άλλων και σύμβουλος της  China Development στην Ελλάδα)- για να εξηγούμεθα.

 Ξεπερνούν λοιπόν τα 17 δις $ οι συνολικές παραγγελίες των ελλήνων εφοπλιστών στα κινεζικά ναυπηγεία τα τελευταία 7 χρόνια. 

Ολόκληρες ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες αχανείς, πολιτείες ολόκληρες χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια χάρη στις παραγγελίες των ελλήνων eφοπλιστών. 

Και συζητάμε εάν στη χώρα μας μπορούν να επιβιώσουν το Νεώρειο του Ταβουλάρη ή της Ελευσίνας. Οι πιο τελευταίες παραγγελίες υπογράφηκαν από Μαρινάκη, Λασκαρίδη, Γκιόχα.


  σ.σ. αλήθεια ας καθίσουν κάποιο στιγμή σοβαροί φορείς και έγκριτοι αναλυτές να μας εξηγήσουν ποιές είναι τέλος πάντων αυτές οι άμεσες επενδύσεις των ελλήνων εφοπλισταράδων στην χώρα τους. 

Πόσες οι νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησαν.  Πόσα τα άμεσα φορολογικά έσοδα. Σε ποιούς τομείς, καινοτομίες επένδυσαν, πόσο υπολογίζεται η πραγματική συνεισφορά τους στο ενεργό ΑΕΠ. 

Όσο δε για την πολυδιαφημιζόμενη  εισρροή συναλλάγματος ας τελειώνει κάποια στιγμή αυτό το παραμύθι.

lobbystasgr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8597.html

ΝΕΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ” ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ Απέκρυψε τις μισές αυτοκτονίες και “θάβει” την απόγνωση των Ελλήνων

Ενώ το δοσίλογο πολιτικό σύστημα έχει οδηγήσει το μέσο Έλληνα πολίτη, στην απελπισία, αποκαλύπτεται η προσπάθεια της “αμαρτωλής” ΕΛΣΤΑΤ να “εξαφανίσει” έναν πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι, αισιόδοξοι εν αναμονή της περιβόητης ανάπτυξης, και απλά αυτοκτονούν οι γνωστοί “γραφικοί” με ψυχολογικά προβλήματα.

Την ώρα που ασκούνται διώξεις σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος των υπευθύνων της Στατιστικής Υπηρεσίας για της υπόθεσης της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος της χώρας το 2009 έρχονται τα τραγελαφικά στοιχεία της για τις περιπτώσεις …αυτοκτονιών συμπολιτών μας σύμφωνα με τα οποία μόνο 477 αυτόχειρες έδωσαν τέλος στη ζωή τους το 2011 ενώ τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα από 1/1/2009 έως 23/08/2012 σε 3.124 πανελλαδικά.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012. Η ΕΛΣΤΑΤ το 2011 “είδε” 477 αυτοκτονίες αντί για τις 927 που κατέγραψε η ελληνική Αστυνομία. Δηλαδή έκρυψε τις μισές!

Με την πράξη αυτή εξαφάνισαν τον πόνο εκατοντάδων συμπολιτών μας που λόγω της οικονομικής απόγνωσης, και του ότι δεν μπορούσαν να θρέψουν τις οικογένειές τους ή απλά τον εαυτό τους τον ίδιο, ή επειδή χωρίς δουλειά ένιωθαν ελλειπείς, ή κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους το οποίο έχτισαν με πόνο και ιδρώτα, και τώρα έχονται να τους το πάρουν με φορολογία ακόμα και στην αναπνοή.

Θέλανε να σπρώξουν στη λήθη τους συμπολίτες μας αυτούς, να ξεχάσουμε για ποιό λόγο οδηγήθηκαν στο σημείο αυτό, να καταστήσουν τους θανάτους τους βουβούς, κενού περιεχομένου. Με την ελαχιστοποίηση αυτής της συνεχιζόμενης τραγωδίας, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν στον κόσμο, ότι υπάρχει αισοδοξία, ότι όλα παραμένουν στον ψυχισμό μας ως πριν, δικαιολογώντας επί της ουσίας τη ρήση του Θόδωρου Πάγκαλου “Το μνημόνιο είναι ευτυχία”.

 πηγη

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7817.html

Στείλτε τους στον αγύριστο πρός το παρόν γιατί μετά ακολουθεί η φυλακή

Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ – Άφαντος και ο δοσίλογος ο πράκτορας των Αμερικάνων

Απειλές για εξώσεις και κατασχέσεις από ιδιοκτήτη και προμηθευτές -Μισόλογα από «Παπανδρεικούς» για αλλαγή ηγεσίας

Τις πιο δύσκολες ώρες του από τότε που εκλέχτηκε πανηγυρικά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά ο Ευ. Βενιζέλος.

Το κλίμα στην Ιπποκράτους είναι πολύ βαρύ ενώ παράλληλα εντείνεται η αμφισβήτηση τόσο για στενούς συνεργάτες του προέδρου, όσο και για τον ίδιο τον Ευ. Βενιζέλο.

Η δημσκοπική κατάρρευση του κόμματος που το φέρνει οριακά εντός Βουλής ,σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τα οικονομικά του Κινήματος, έχουν φέρει τα στελέχη σε απόγνωση.

Παράλληλα, οι απειλές για εξώσεις και κατασχέσεις από ιδιοκτήτη και προμηθευτές, αποδεικνύουν πως η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» του Ανδρέα Παπανδρέου κινδυνεύει με πλήρη κατάρρευση.

Την Τετάρτη οι στενοί συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου έλαβαν μήνυμα από τον πρόεδρο που τους καλούσε σε σύσκεψη ενόψει της συνεδρίασης της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο.

Η τροπή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την εισήγηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ορισμένοι συνεργάτες του, τού προτείνουν να ανοίξει την συνεδρίαση και να τεθούν όλα τα θέματα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να επαναπροσδιορίσει με σαφήνεια την στρατηγική του όλα τα καυτά ζητήματα, πχ Κεντροαριστερά και συνεργασίες, σχέσεις με την κυβέρνηση, πορεία προς τις ευρωεκλογές και ασφαλώς τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Ορισμένοι ωστόσο προτείνουν το θέμα των οικονομικών να μην ξανανοίξει, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος η σύσκεψη να τιναχθεί στον αέρα και το κλίμα στην Ιπποκράτους να βαρύνει ακόμα περισσότερο.

Οι «Παπανδρεϊκοί» από την πλευρά τους δεν θέλουν καν να ακούν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και επιμένουν να «παγώνουν» το θέμα μέχρι να συνεννοηθούν με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος είναι άγνωστο πότε θα γυρίσει στην Ελλάδα και αν θα πάει στα γραφεία του κόμματος.

Στο μεταξύ, όλο και περισσότερο φουντώνει η συζήτηση για την αλλαγή ηγεσίας. Μέχρι στιγμής κανένα στέλεχος δεν έχει θέσει το θέμα επισήμως, ωστόσο είναι φανερό πως το κόμμα χρειάζεται μια δυνατή «ένεση» για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. Όλοι στην Ιπποκράτους όμως γνωρίζουν πως ένα τέτοιο σενάριο είναι αδύνατον να προχωρήσει, αφού στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει τεράστια ένδεια και σε στελέχη!



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6142.html

Η ΒΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ - Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Να προβληματιστούμε σοβαρά για την περίεργη δράση του κυρίου Καμίνη και άλλων “λειτουργών” που οραματίζονται την ίδρυση “δύο χώρων λατρείας μουσουλμάνων σε κάθε διαμέρισμα”! Ποιός θα εγγυηθεί την λειτουργία αυτών των “τόπων”;...

Ποιός θα ελέγξει εάν το κήρυγμα και οι ενέργειες είναι σύννομες με την Ελληνική νομοθεσία και το Σύνταγμα; Ποιός θα διασφαλίσει ότι αυτό που δεν κατάφεραν οι Βρετανικές αρχές θα το καταφέρει ο …Καμίνης; Ας δούμε τις τελευταίες εξελίξεις που βαζουν φωτιά στη Βόρεια Ευρώπη... Ας αυνειδητοποιήσουμε όιτι η χώρα μας έχει μετατραπεί σταδιακά σε ισλαμικό κολαστήριο... Και ο καθένας από μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μετά την φρικιαστική δολοφονία του 25χρονου Βρετανού στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, από δύο φανατικούς Νιγηριανούς ισλαμιστές, που τον αποκεφάλισαν (!) δημοσίως σε προάστιο του Λονδίνου, αλλά και...


Μετά τις απίστευτης έντασης ταραχές της Στοκχόλμης που συνεχίζονται για 5η μέρα, καθίσταται πλέον φανερό ότι το πολυπολιτισμικό πείραμα απέτυχε παταγωδώς, και τώρα όλη η Ευρώπη θα υποστεί τις συνέπειες της αφέλειάς της (στην καλύτερη περίπτωση) ή των σχεδιασμών υπερεθνικών κέντρων εξουσίας (στη χειρότερη περίπτωση) που επιδιώκουν την δημιουργία, μαζανθρώπων, και ενός κοινωνικού "πολτού".
Η εξέγερση δε στην Στοκχόλμη έχει πολλά κοινά με την "εξέγερση" στην Ελλάδα του 2008, αφού και τότε όλα είχαν ξεκινήσει από πυροβολισμό αστυνομικού, με την ουσιώδη διαφορά ότι κάποιο αόρατο χέρι είχε εξαπλώσει ταυτόχρονα τις ταραχές αυτές, σε πολλές ελληνικές πόλεις.

Θα τονίσουμε επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Η Σουηδία είναι μια πολύ πλούσια χώρα, με ένα απίστευτο για τα δεδομένα όλων, κοινωνικό σύστημα πρόνοιας, όπου μπορεί και να μην έχεις δουλειά, αλλά δεν θα βιώσεις την φτώχεια σε πιεστικά επίπεδα. Το αντίθετο παραμένεις μέλος μιας μεσαίας τάξης. Για αυτό το λόγο άλλωστε η Σουηδία,πως και οι υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες έχουν πολύ υψηλή φορολογία.
Συνεπώς τα κριτήρια της σουηδικής αναταραχής είναι αποτέλεσμα όχι οικονομικής εξαθλίωσης όπως εύκολα διακιολογείται κάθε αντίδραση από προοδευτικούς κύκλους, αλλά λόγω πολιτισμικών και εθνοτικών διαφορών. Οι μετανάστες, ιδιαίτερα με διαφορετικό θρησκευτικό υπόβαθρο, δεν μπορούν να ενσωματωθούν στα τοπικά χριστιανικά κοινωνικά σύνολα (εκτός κάποιων εξαιρέσεων), και προσπαθούν να επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, και τα πιστέυω τους στον τόπο διαβίωσής τους.

Παραβλέπουμε δε, ότι πλείστοι εξ'αυτών προέρχονται από χώρες με τη βία να είναι καθημερινή, και σε πολύ "απολίτιστα" για εμάς επίπεδα (π.χ Αφγανιστάν, Πακιστάν κ.τ.λ) και για αυτό οι βίαιες ενέργειες που μπορούν να καταφύγουν, για εμάς είναι αδιανόητες, για αυτούς έιναι συνηθισμένες. Mέγιστο παράδειγμα ο αποκεφαλισμός του Βρετανού στρατιώτη, για μας αποκρουστικός, για αυτούς συνηθισμένο φαινόμενο, και συνήθως σε περίπτωση γενικευμένης σύγκρουσης επιβάλεται ο πιο αδίστακτος.
Τουλάχιστον εννέα οχήματα καταστράφηκαν από τη φωτιά ενώ δύο σχολεία και ένα αστυνομικό τμήμα υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιά στη διάρκεια άλλης μίας (της πέμπτης διαδοχικά) νύχτας επεισοδίων σε προάστια της Στοκχόλμης όπου ζουν πολλοί μετανάστες.
Οκτώ άνθρωποι συνελήφθησαν στη διάρκεια των νέων επεισοδίων, αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, είπε το πρωί της Παρασκευής η σουηδική αστυνομία στο πρακτορείο ΤΤ.

Στο προάστιο του Ρίνκεμπι, έξι οχήματα κάηκαν, τα πέντε ολοσχερώς. Άλλα τρία οχήματα πυρπολήθηκαν στο Νόρσμποργκ, ενώ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ' ένα αστυνομικό τμήμα στο Όλβσγε τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, δύο σχολεία, το πρώτο στην Τένστα και το δεύτερο στην Κίστα, κοντά στο Χούσμπι, απ' όπου ξεκίνησαν οι ταραχές, πυρπολήθηκαν επίσης, όμως κι εκεί οι πυρκαγιές τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο.
Όπως και την περασμένη νύχτα, διαδηλωτές πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς στο Σοντερτέλγε.

Οι βιαιότητες αυτές έχουν προκαλέσει μια συζήτηση στη Σουηδία για την ένταξη των μεταναστών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% του πληθυσμού, συγκεντρώνονται στις φτωχές συνοικίες των μεγάλων πόλεων της χώρας και η ανεργία ανάμεσά τους είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Οι ταραχές ξεκίνησαν μετά τον θάνατο στο Χούσμπι, μια φτωχή συνοικία της πρωτεύουσας, ενός 69χρονου κατοίκου που σκοτώθηκε από την αστυνομία στην κατοικία του.

Η αστυνομία δήλωσε πως δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον ένοπλο αυτόν άνδρα και επικαλέστηκε νόμιμη άμυνα.
«Γινόμαστε σιγά-σιγά όπως οι άλλες χώρες», δήλωσε ο Άγε Κάρλμπομ, ανθρωπολόγος στο πανεπιστήμιο του Μάλμε.
«Το να είσαι νέος σ' αυτές τις απομονωμένες συνοικίες μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο από πολλές πλευρές. Δεν έχεις πρακτικά καμιά επαφή με τους άλλους Σουηδούς και τις περισσότερες φορές δεν πιστεύω πως έχεις μια καλή κατανόηση της σουηδικής κοινωνίας» πρόσθεσε.
Αυτό που λέει ο Σουηδός πανεπιστημιακός είναι ότι, οι μετανάστες από αδυναμία ή και από θέληση δεν ενσωματώνονται στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργούν γκέτο τα οποία αποτελούν κράτος εν κράτει, στα οποία οι κρατικοί θεσμοί παύουν να έχουν πρακτική ισχύ.

Αυτό που που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι σύντομα, μπορεί να δούμε τα φαινόμενα αυτά στην δική μας χώρα.

Στη Σουηδία τουλάχιστον γνωρίζουν πόσους μετανάστες έχουν και ποιοί είναι αυτοί, εδώ δεν ξέρουμε ούτε πόσοι είναι, αλλά ούτε και ποιοι είναι.
Στη Σουηδία διαθέτουν αρκετή οικονομική δύναμη για να τους συντηρούν, εδώ που είμαστε οικονομικά "ισοπεδωμένοι", τι θα συμβεί όταν ακόμα και οι γηγενείς δεν μπορούν να αυτοσυντηρηθούν;
Η Σουηδία είναι σχετικά μια απομονωμένη χώρα, και από στεριά, και από θάλασσα, και όμως αντιμετωπίζουν ήδη μέγιστα προβλήματα, εδώ που είμαστε "ξέφραγο αμπέλι" και από στεριά και από θάλασσα, τι μας περιμένει;

Η Σουηδία είναι ένα απίστευτα οργανομένο κράτος, με πολλές δυνατότητες εσωτερικής ασφάλειας, είναι δύσκολο να παρασυρθεί σε ένα γενικευμένο χάος, στο δικό μας αποσαθρωμένο κράτος τι δυνατότητες αντιμετώπισης υπάρχουν για μια τέτοιου μεγέθους εξέγερση; Γιατί το 2008 θα φαντάζει γιορτή του Πάσχα μπροστά σε αυτό.
Το σημαντικότερο για το τέλος. Η Σουηδία περιβάλεται από φιλήσυχους γείτονες που δεν αποσκοπούν στην ολική πτώση της, εμείς αντίθετα έχουμε γέιτονα την Τουρκία, η οποία έχει το ίδιο θρήσκευμα με την πλειοψηφία των ξένων "μας", και φυσικά θα επιδιώξει να ορίσει τον εαυτό της σαν προστάτη τους, κα΄τι που ήδη κάνει.

"Η βοή των γεγονότων που έρχονται" όπως έλεγε και o H.G Wells είναι εκκωφαντική, αλλά οι υπέυθυνοι στη χώρα μας κάνουν πως δεν ακούν.



Το βίντεο, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος.
Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.
Ο 25χρονος στρατιώτης Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε από δύο ισλαμιστές σε δρόμο του Γούλγουιτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, την Τετάρτη.

http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6696.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5596.html

ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ....................................ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !!!



Απασφάλισε και την ... έριξε!

Ο Πάνος Θεοδωρίδης απασφάλισε, στόχευσε και χτύπησε στο ... ψαχνό!

Η εκπομπή anti-lifestyle, του καναλιού Vmedia της "Συντροφιάς του Περιβάλλοντος", μας ενημερώνει για το τι μας "σερβίρουν" τόσα χρόνια και ποιά είναι τα αποτελέσματα της ... παθητικότητάς μας! Ο Πάνος Θεοδωρίδης στοχοποιεί και πυροβολεί χωρίς φόβο και με πάθος!

Τα είπε Όλα;!
Ο καλεσμένος της εκπομπής, κος Παν. Θεοδωρίδης, οικονομολόγος, ασφαλιστής, μέλος του κινήματος "Αντίσταση Τώρα" που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του '11 και έχοντας σύνθημα "Πολεμάμε το Σύστημα με τα ίδια Του τα Όπλα" μας ξενάγησε στον δαιδαλώδη κόσμο του οικονομικολογιστικού συστήματος και των Τραπεζών και μας ... "άνοιξε τα μάτια" με τα εργαλεία του ίδιου του Συστήματος:  Τη νομολογία.

Το σύστημα, υποστήριξε, στηρίζεται στην πλήρη άγνοια νόμων και εγκυκλίων από τους περισσότερους από εμάς. Τα λόγια και οι δεσμευτικές υποσχέσεις των Πολιτικών απέχουν "έτη φωτός" από τους νόμους που δημοσιεύονται στα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ). 

Εύστοχα μας λέει ότι, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια, οι κυβερνήσεις έκαναν ένα τραγικό λάθος:

Άφησαν τον κόσμο χωρίς δουλειά! Και όταν κάποιος μένει χωρίς δουλειά βάζει το μυαλό του να σκεφτεί! Κάτι που δεν είχαν υπολογίσει στο σενάριο εξόντωσης της χώρας μας των τελευταίων 40 χρόνων! Αυτό το "λάθος" θα τους στείλει από "κει που ήρθαν".

Αυτή την περίοδο μας "πούλησαν" το παράθυρο της τηλεόρασης όπου μας εκθειάζει την πολιτική και τον πολιτισμό τους. Ακούσαμε τα δικά τους "Νέα" και απέκρυψαν αυτά που μας αφορούσαν. Μας τρομοκράτησαν.

Υποστηρίζει ότι ΟΛΟΙ οι κρατικοί προϋπολογισμοί των προηγούμενων ετών, αφαιρώντας τους τόκους και τα χρεωλύσια, είναι ΘΕΤΙΚΟΙ!

Τονίζει ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι 7-κομματική.

Μας ενημερώνει ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί με βάση τον ν. 3528/2007 (αρ. 24 και 25) που αναφέρει ότι: "ο Δημ. Υπάλληλος (Δ.Υ.) "υπηρετεί" το λαό και τα συμφέροντά του, οφείλει πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα και πως εάν οι διαταγές που θα λάβει από τους ανωτέρους του είναι προδήλως (=όχι αναγκαστικά αποδεδειγμένη) αντισυνταγματικές ή παράνομες οφείλει να μην τις εκτελέσει και να το αναφέρει". Οι περισσότεροι Δ.Υ. δεν γνωρίζουν αυτόν τον νόμο!

Η κίνηση μας έχει φτιάξει ένα 16σέλιδο Εξώδικο που τους καλούμε (ως φορολογούμενοι) να μην εφαρμόσουν παράνομες διατάξεις και νόμους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφούμε εναντίον τους.

Η ίδια κίνηση επίσης έχει δημιουργήσει ένα Δικόγραφο Αγωγής (βασισμένη στην Αγωγή των Δικαστικών για τις μειώσεις των δικών τους αποδοχών), για τους Δ.Υ., την οποία μπορούν να καταθέσουν εναντίον της κυβέρνησης και δικαστικά να διεκδικήσουν την επαναφορά του μισθολογίου τους στο ύψος που ήταν πριν την έναρξη των όποιων μειώσεων.

Οι έκτακτοι φόροι (π.χ. χαράτσι) έχουν επιβληθεί με το πρόσχημα της Έκτακτης Ανάγκης που περιήλθε η χώρα. Το ΣτΕ έχει αποφανθεί για την νομομότητα ή όχι του χαρατσιού όσον αφορούσε το 2011 και 2012. Με βάση όμως τα Επίσημα οικονομικά στοιχεία του Κράτους και τα επίσημα Κρατικά έγγραφα Δεν τίθεται θέμα Έκτακτης Ανάγκης!

ΒΟΜΒΑ 1-Χαράτσι/Μνημόνιο: υπήρχε ενδεχόμενος "Δόλος" (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί) από τον Δικηγορικό Σύλλογο ή από Ένωση Καταναλωτών όταν στράφηκε προς το ΣτΕ, περί συνταγματικότητας ή όχι του χαρατσιού αλλά και του 1ου Μνημονίου! 

ΒΟΜΒΑ 2-ΤΡΑΠΕΖΕΣ: από το '08 μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί οι τράπεζες, μέσω του Κράτους, με 233 δις! Εκ των οποίων τα 93 έπρεπε να έχουν διοχετευθεί (ν. 3723/2008) σε Στεγαστικά Δάνεια, κεφάλαια κίνησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ζωτικής σημασίας. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Αυτό δεν εφαρμόστηκε και συνεπώς θεωρείται ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ! (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).

ΒΟΜΒΑ 3-Που πήγαν;: Που πήγαν αυτά τα λεφτά της υπεξαίρεσης;
Ένα μέρος το πήραν οι ίδιοι οι Τραπεζίτες, ένα άλλο οι πολιτικοί και το υπόλοιπο κάποιοι από εμάς (οι ... ημέτεροι)! (βλ. επεξηγήσεις στο βίντεο που ακολουθεί).

ΒΟΜΒΑ 4-ΑΠΑΤΗ;: Την υποχρέωσή τους οι Τράπεζες να αποπληρώσουν την χρηματοδότησή τους, αφού πήραν τα χρήματα από την ΕΚΤ, την μετέθεσαν στο Κράτος (με την συνδρομή του) εκδίδοντας (το Κράτος) 3ετή ομόλογα και με την "νομοθετική" δέσμευσή του (ΦΕΚ 2151, 31/12/10) να αποπληρώσει την χρηματοδότηση εάν αυτό δεν το κάνουν οι τράπεζες! Και φυσικά οι τράπεζες ΔΕΝ πλήρωσαν! (βλ. αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί).

ΒΟΜΒΑ 5-ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Για όλα τα στοιχεία απάτης και υπεξαιρέσεων έχουν ενημερωθεί εγγράφως ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής αλλά δεν έχει απαντήσει κανένα! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί).

ΒΟΜΒΑ 6-έμμεση ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ: σε εξώδικο που απεστάλει στην Eurobank δόθηκε η έγγραφη απάντησή της: "Δεν ευθυνόμαστε εμείς"!!!! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί).

ΒΟΜΒΑ 7-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!? Εάν το Κράτος χρεωκοπήσει ο δανειστής χάνει τα λεφτά του.          Αυτό σημαίνει ότι το χρέος ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!
Τι έκανε όμως το κράτος το 1964; Όταν το 1932 το κράτος μας επτώχευσε (Ελ. Βενιζέλος) άρα το χρέος μας διαγράφηκε, ήρθε το κράτος και με Απόφαση (ΦΕΚ 165/25-09-64) των: Βασιλέα Κων/νου Β΄, Γεωργίου Π'νδρέου, Ανδρέα Π'νδρέου, Κων/νου Μητσοτάκη, Πολυχρονίδη, Μελά, Π. Βαρδινογιάννη, Μπακόπουλου, Γιαννόπουλου, Κανελλόπουλου, Ζίγδη...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ εκ νέου το χρέος μας με προσαύξηση 60%! (βλ. το χρονικό στο βίντεο που ακολουθεί).

ΒΟΜΒΑ 8-Euro: καταστροφή είναι το Ευρώ και Όχι οποιοδήποτε Εθνικό νόμισμα. (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΔΩ


 
http://z-up-ink.blogspot.gr/2013/05/blog-post_23.html
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8480.html

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ...!!! ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗΣ - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ


"… Μια φορά κι έναν καιρό οι κλέφτες της πρώτης πολιτείας του κόσμου, αφού πλουτήνανε αρκετά, αποφασίσανε να τακτοποιήσουνε τη ζωή τους. Μπλοκάρανε λοιπόν τους φτωχούς της πολιτείας κι αφού τους μαζώξανε στην πλατεία τους είπανε:“Ψηλά τα χέρια! Θέλουμε το καλό σας…. Είσαστε
λεύτεροι! …. Ο κυρίαρχος λαός θα ‘σαστε εσείς!.. Εμείς μονάχα θα σας κουμαντάρουμε...
Θα φροντίζουμε για την ασφάλεια της ζωής,
της τιμής και της περιουσίας σας – μ’ ένα λόγο για τη λευτεριά σας.
Σεις θα δουλεύετε…
Εμείς θα σας δίνουμε δουλειά, φτάνει να βρίσκεται, και σεις θα μας δίνετε τα κόπια σας…

Κ’ εσείς κ’ εμεις θα ‘χουμε πάνω από τα κεφάλια μας τους ίδιους Θεούς, που θα προστάζουν εσάς να δουλεύετε και να μην τρώτε κ’ εμας να καθόμαστε και να τρώμε.
Κ’ εμείς κ’ εσείς θα ‘χουμε πάνω απ’ τα κεφάλια μας τους ίδιους νόμους, που εμείς θα σας τους δίνουμε κ’ εσείς θα τους ψηφίζετε σα βουλευτάδες και θα τους εφαρμόζετε σα δικαστάδες ενάντια στον εαυτό σας..
Κι επειδή μοναχοί σας δε θα μπορούσατε να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να φυλάξετε τον εαυτό σας, θα σας αναγκάζουμε με το ζόρι (ψηλά τα χέρια!).Ένα πράγμα μοναχά σας απαγορεύουμε: να κλέβει ο ένας τον άλλονε. Γιατί μπορεί να κλέψετε κ’ εμάς”.

Έτσι λοιπόν ο λαός δούλευε λεύτερα και λεύτερα σκεφτότανε...
Και τραγουδούσε χαρούμενα στις ταβέρνες σαν τον κότσυφα στο κλαρί (στο κλουβί!).
Κ’ οι σωτήρες του ξαπλωνόντανε τ’ ανάσκελα σε ζεστά παλάτια το χειμώνα και κάτω απ’ ανθισμένα δέντρα το καλοκαίρι…
Κ’ η ευτυχία τους αυτή ήτανε δύναμη της πατρίδας κ’ η ξετσιπωσιά τους καθαρμός.
Κι αν κάπου βαριεστίζοντας ο λαός τους έδιωχνε, ζητούσε αμέσως άλλους να τόνε κλέβουνε: δε μπορούσε πια μήτε να σκεφτεί χωρίς “σωτήρες”……

Γελάτε και με το δίκιο σας, ω άντρες Αθηναίοι…
Παραμύθι, βλέπετε. Τώρα θα μου ζητάτε κ’ επιμύθιο!
Πού να το βρω!…
Μοναχά σας λέω:
“Αλίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισιάς παραδίνεται, για να σωθεί, .. στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών”»…..

Κώστας Βάρναλης «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη»
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_2376.html

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!


Κατέθεσαν μήνυση στον Άρειο Πάγο αστυνομικοί της Χαλκιδικής κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ.
Τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια επιβολής της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, στη Γερμανία
βγάζουν περισσότερο χρυσό από την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων, απ' ό,τι μπορεί να βγει από τις εξορύξεις.

Συγκεκριμένα, 250 γραμμάρια χρυσού από κάθε τόνο ανακυκλώσιμων κινητών, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γερμανός περιφερειάρχης Στουτγάρδης Γ. Σμαλτζλ σε σχετικό συνέδριο. Στη διαδικασία συλλογής στοιχείων για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς στον Αρειο Πάγο βρίσκεται η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής. «Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους που περίπου 150 αστυνομικοί φυλάνε εδώ και μήνες καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, τις εγκαταστάσεις μιας ιδιωτικής εταιρείας στις Σκουριές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ένωσης, Γιάννης Κυργιαφίνης. Και υπογραμμίζει ότι οι αστυνομικοί έχουν γίνει κόκκινο πανί για τους κατοίκους της περιοχής.

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΙΔΙΟΦΥΕΣ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


Μετάφραση/Eva Cat
Jurriaan Maessen
Σύμφωνα με έναν κορυφαίο εξελικτικό βιολόγο, ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑ συμμετέχουν σε μια μαζική λειτουργία αναπαραγωγής με στόχο τελικά, τη δημιουργία μιας φυλής ενισχυμένων νοητικά ατόμων. Και τι περισσότερο, το ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ εργοστάσιο ευγονικής πρόσφατα αγόρασε ένα μεγάλο ινστιτούτο γονιδιακής έρευνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας κινεζική πρόσβαση στο DNA των Αμερικανών.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Vise, o εξελικτικός ψυχολόγος Geoffrey Miller παραδέχεται ότι έχει δωρίσει το DNA του σε μια προσπάθεια με επικεφαλής το μεγαλύτερο ερευνητικό ίδρυμα γενετικής στον κόσμο που εδράζεται στην επαρχία Shenzhen της Κίνας .Ο Miller, με δική του ομολογία, είναι ένας από τους 2000 "brainiacs" που επιλέχθηκαν από το IBG Shenzhen για το διανθρωπιστικό τους έργο. Ερωτηθείς για το πώς η εταιρεία πηγαίνει μετά τους πιθανούς δωρητές DNA, ο Miller απαντήσε:
"Φαίνονται ότι ως επί το πλείστον ενδιαφέρονται για ανθρώπους κινεζικής και ευρωπαϊκής καταγωγής.Είναι βασικά πρόσληψη μέσω ενός επιστημονικού συνεδρίου, από στόμα σε στόμα. Θα πρέπει να παρέχεις κάποιες ενδείξεις ότι είσαι τόσο έξυπνος όσο λες ότι είσαι. Θα πρέπει να στείλεις πλήρες βιογραφικό σημείωμα, δημοσιεύσεις που έχεις κάνει , τυποποιημένων τεστ αποτελέσματα, σε ποιο κολλέγιο πήγατε ... τέτοια πράγματα. "
Μετά την περιγραφόμενη διαδικασία πρόσληψης, οι υποψήφιοι φαίνεται ότι ενημερώνονται με e-mail.
Ο Μίλερ λέει:
"Πήρα ένα email μερικές μέρες πριν που μου έλεγαν ότι έχουν σχεδόν τελειώσει την αλληλουχία για το BGI Γνωστικής Γενετικής έργο, το ένα μου έδωσε τη γενετική μου, και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σύντομα."
Σύμφωνα με τον Miller τα δείγματα DNA συλλέχθηκαν κυρίως από "μεγαλοφυίες" κινεζικής και ευρωπαϊκής καταγωγής. Δήλωσε επίσης απερίφραστα ότι ο σκοπός της όλης επιχείρησης είναι να χρησιμοποιήσουν το DNA που συλλέγουν, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα γενιά πιο έξυπνων, γνωστικά ενισχυμένων ανθρώπων για το κινεζικό κράτος.Ο Miller επεκτείνεται δηλώνοντας ότι από την κινεζική πλευρά αυτών των ειδών οι εγκεκριμένες κρατικές παρεμβάσεις είναι επιθυμητές.
Σε απάντηση στο ερώτημα πώς ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑ σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν πρακτικά το "ιδιοφυές" DNA που συλλέγεται , ο Miller εξηγεί τη διαδικασία:
"Κάθε ζευγάρι δωρητών θα μπορούσε δυνητικά να έχει αρκετά ωάρια, που γονιμοποιούνται στο εργαστήριο με το σπέρμα του πατέρα και τα ωάρια της μητέρας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά έμβρυα και να αναλύσετε ποιο πρόκειται να είναι το πιο έξυπνο. Αυτό το παιδί θα ανήκει σε αυτό το ζευγάρι, σαν να το είχαν αποκτήσει με φυσικό τρόπο, αλλά αυτό θα είναι το πιο έξυπνο που θα μπορούσε ένα ζευγάρι να παράγει ακόμα κι αν είχε 100 παιδιά. Δεν είναι γενετική μηχανική ή προσθήκη νέων γονιδίων, αλλά είναι τα γονίδια που έχουν ήδη τα ζευγάρια. "

Ο Miller τονίζει επίσης ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχει σχεδιαστεί για να είναι επιτυχές για μία παρατεταμένη χρονική περίοδο. Αναγνωρίζει επίσης ότι οι ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ μπορεί να υποκινούνται από οικονομικούς λόγους για να αναπαράγουν "πιο έξυπνους άνθρωπους".
"Ακόμη και αν ενισχύει ότι υπερέχουν μόνο από το μέσο παιδί κατά πέντε μονάδες IQ, είναι μια τεράστια διαφορά όσον αφορά την οικονομική παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα της χώρας, πόσα διπλώματα ευρεσιτεχνίας παίρνουν, πώς λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους, και πόσο καινοτόμα οικονομία τους είναι. "
Ο Μίλερ παίρνει επίσης το θάρρος να μιλήσει για τον κινεζικό λαό, όταν πρόκειται για πρόγραμμα μετανθρωπιστικής εξέλιξης του κράτους, που υποστηρίζεται με τόσες πολλές λέξεις ο κινεζικός λαός δε έχει πρόβλημα με τις παρεμβάσεις αυτές. Αντιπαραθέτωντας τέτοιες συμπεριφορές ευγονικής παρεμβάσης στις ΗΠΑ, με τις Κινεζικές,ο Miller υποστηρίζει:
"Έχουμε ιδεολογικές προκαταλήψεις που λένε,« Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι ανησυχητικό, εμείς δεν θα πρέπει να ανακατευόμαστε με τη φύση, δεν θα πρέπει να ανακατευόμαστε με το Θεό. "Μόλις παρακολούθήσα μια συζήτηση στη Νέα Υόρκη πριν από μερικές εβδομάδες για το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να θέσει εκτός νόμου τη γενετική μηχανική στα μωρά και το κοινό ήταν αρκετά διχασμένο. Στην Κίνα, το 95 τοις εκατό από ένα ακροατήριο θα έλεγε, «Προφανώς θα πρέπει να κάνουν τα μωρά γενετικά πιο υγιεή, πιο ευτυχισμένα, και πιο φωτεινά!" Υπάρχει μια μεγάλη πολιτιστική διαφορά."!
Αυτά τα λόγια είναι από το στόμα ενός ακαδημαϊκού, που θεωρείται από τους Κινέζους ευγονιστές ότι είναι μια ιδιοφυΐα. Εάν αυτός ο άνθρωπος είναι ένας πρόδρομος για τον διαφαινόμενο "Übermensch",(βλ.Υπεράνθρωπος-Νίτσε) τότε ο Θεός να βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα. Αν θεωρήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ότι είναι ανήθικο, αλλά ασφαλές,ξανασκεφτείτε το πάλι. Τα κινεζικά γενετικά προγράμματα αναπαραγωγής έχουν πλέον επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις πριν από δύο ημέρες, το BGI Shenzhen ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Genome Research Institute "Complete Genomics» με έδρα τις Η.Π.Α.Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η εξαγορά ήταν «η πρώτη φορά που μια κινεζική εταιρεία έχει αποκτήσει με επιτυχία μια δημόσια εταιρεία των ΗΠΑ".
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ μηχανικοί γενετικής, κρατικά επιχορηγούμενοι επεκτείνουν τώρα τις δραστηριότητές τους στις ΗΠΑ. Στην ιστοσελίδα του το Complete Genomics υπερηφανεύεται ότι "το ανθρώπινο γονιδίωμα μας , αλληλουχίας της τεχνολογίας, η οποία βασίζεται σε ιδιόκτητο nanoarrays DNA μας και η σύνδεση που βασίζεται στην τεχνολογία της ανάγνωσης, είναι ανώτερη από τις υπάρχουσες εμπορικά διαθέσιμες μεθόδους πλήρους ανάλυσης ανθρώπινων αλληλουχιών γονιδιώματος σε σχέση με τη ποιότητα το κόστος και την κλίμακα".
Υπέροχες, έτσι δεν είναι; Η ανώτερη τεχνολογία είναι τώρα στα χέρια φανερά ενός ιδρύματος ευγονικής από την Κίνα, νεκρό σύνολο για τη δημιουργία «ενισχυμένων » ανθρώπων. Η ιδέα για τη δημιουργία, μέσω της γενετικής παρέμβασης, "ενισχυμένων ατόμων" (φυσικά) δεν είναι μόνο στο μυαλό των κινεζικών γενετιστών. Είναι στο μυαλό της παγκόσμιας ελίτ. Σε ένα άρθρο με τίτλο "Το πρόβλημα των πληθυσμών" γραμμένο τον Οκτώβριο του 2012 από τον Herman Daly, ένα πρώην φωστήρα της Παγκόσμιας Τράπεζας και νυν καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, η πρόταση που γίνεται είναι ότι η αλλαγή του κλίματος θα πρέπει να ωθήσει την επιστημονική κοινότητα να σχεδιάσει γενετικά μικρότερους ανθρώπους. Αναπαράγοντας μικρότερα ανθρώπινα όντα, ο Daly ισχυρίστηκε,ότι "θα μπορούσε να είναι ο απλούστερος τρόπος για την αύξηση της μεταβολικής αποδοτικότητας (που μετράται ως αριθμός ατόμων που διατηρείται από μία δεδομένη παραγωγή πόρων)."


Ο Daly λέει:
"(...)Οι ανθρώπινοι οργανισμοί μπορούν να επανασχεδιαστούν γενετικά ώστε να απαιτούν λιγότερη τροφή, αέρα, και νερό. Πράγματι μικρότεροι άνθρωποι θα είναι ο απλούστερος τρόπος για την αύξηση του μεταβολισμού της αποδοτικότητας (που μετράται με τον αριθμό των ατόμων που συντηρείται από μια συγκεκριμένη απόδοση των πόρων). Εξ όσων γνωρίζω κανείς δεν έχει ακόμη προτείνει την αναπαραγωγή μικρότερων ανθρώπων ως ένα τρόπο για να αποφευχθεί ο περιορισμός των γεννήσεων, αλλά αυτό αντικατοπτρίζει πιθανώς την άγνοια μου. Είμαστε, όμως, απασχολημένοι αναπαράγοντας μέσω της γενετικής μηχανικής μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά και ζώα. Μέχρι στιγμής, οι τελευταίες δομές διασκορπισμού είναι συμπληρωματικοί με τους πληθυσμούς των ανθρώπινων σωμάτων, αλλά σε ένα πλήρη και πεπερασμένο κόσμο, η σχέση σύντομα θα γίνει ανταγωνιστική. "
Ο καθηγητής,επί πλέον , είναι λάθος στον ισχυρισμό ότι η πρόταση του είναι να την υποστηρίξει. Νωρίτερα αυτό το έτος ο καθηγητήςτης φιλοσοφίας και της βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης S. Matthew Liao, έγραψε ένα χαρτί στο οποίο προτείνει μια πληθώρα δυνατοτήτων της ανθρώπινης τεχνολογίας για να "βοηθήσει τους ανθρώπους να καταναλώνουν λιγότερο". Μία από τις προτάσεις του Liao αναφέρει ότι οι γονείς θα μπορούσαν να κάνουν χρήση της γενετικής μηχανικής ή ορμονική θεραπεία για τη γέννηση μικρότερων, «μικρότερης έντασης πόρων παιδιά".
ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑ μπορεί να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους σχετικά με την ευγονική για οικονομικούς λόγους, η ιστορία μας όμως διδάσκει ότι τέτοια προγράμματα αναπαραγωγής πάντα συνυπάρχουν με πρωτοβουλίες που αφορούν τη μείωση του πληθυσμού -με ό, τι πρόσχημα και αν προωθούνται.Η ιστοσελίδα του Jurriaan Maessen είναι το

Explosivereports.com .


ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ
kerberos-hellas

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!


 
Τό ἰσλάμ εἶναι θρησκεία τοῦ μίσους καί ἐξαπλώνεται διά τοῦ ξίφους. Δέν εἶναι θρησκεία τοῦ λυτρωμοῦ, δέν εἶναι τῆς ἐλευθερίας οὐδέ τῆς πειθοῦς. Περιμένετε καί θα δῆτε. Ἀλλά θά διερωτᾶσθε· Γιατί οἱ ἐξουσιάζοντες ὑποστηρίζουν τούς λ/μς καί δή τούς μουσουλμάνους; Διότι, κατά πρῶτον, ἀποβλέπουν, διά τῆς ἐπιμειξίας στήν κατάλυση πολιτισμικῶν συνόλων πού ὑπερέχουν τοῦ σκοταδιστικοῦ ἰσλάμ καί τοῦ γεννήτορά του ταλμουδισμοῦ. Κατά δεύτερο λόγο, μυστικό καί ἄγνωστο, εἶναι πώς ὁ ἰουδαϊσμός καό τό ἰσλάμ ἔχουν κοινή ἐσχατολογία --οἱ πρῶτοι περιμένουν, επί 20 αἰῶνες, τόν Messiah καί οἱ δεύτεροι, κατά ἰουδαϊκή ἔμπνευση, περιμένουν ἐπί 13 αἰῶνες, τόν Mahdi. Οἱ δύο ἀπατεῶνες, ὁ Messiah καί ὁ Mahdi, ταυτίζονται -. Ἔτσι ἐξηγεῖται πού ἡ παγκόσμια ἰουδαιοεξάρτητη θολούρα προάγει τό ἰσλάμ ὡς τήν αἰχμή τοῦ δόρατος......

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΗΝΤΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ "ΓΑΜΟ" ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ»!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Θα τολμήσουν άραγε να τον βγάλουν συνωμοσιολόγο και αντισημίτη όσοι κάνουν το ίδιο στους απλούς πολίτες που χρόνια τώρα φωνάζουν αυτά που ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο αρχισιωνιστής Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α;
Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Μιλώντας σε εκδήλωση για τον ‘Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς’ (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, ο Τζο Μπάιντεν απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος." 
"Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.
Ο Τζο Μπάιντεν επίσης αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι Εβραίοι στο φεμινιστικό κίνημα και στην αλλαγή των πολιτικών για τη μετανάστευση που επέτρεψε την μαζική μετανάστευση από χώρες του τρίτου κόσμου. Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους Εβραίους που διαδραμάτισαν έναν ηγετικό ρόλο στο να περάσουν οι Νόμοι για τα Πολιτικά Δικαιώματα που έφερε τις πολιτικές της «θετικής δράσης» (affirmative action) και τα ειδικά προνόμια για τις μειονότητες.
 
Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."
 
Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters