Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΛΩΝΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤA ΒΙΝΤΕΟ!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!

Οι Ιλλουμινάτοι μέσω της εξελικτικής φάσης του DNA των < Δρακόσαυρων, Δρακονιανών, Ερπετομορφικών Υβριδίων, Σαυροειδών, Φολιδωτών, μη Ανθρωπόμορφων Οφιονητών οντοτήτων...( Έτσι τους πρώτο άκουσα από τον SAMAN LYCAN για πρώτη φορά στην ζωή μου ). > έχουν καταφέρει κάτι το απίστευτο το οποίο είναι μοναδικό...


Οι Δρακονιανοί έχουν καταφέρει να μπορούν να ζουν πάρα πολλά χρόνια από 200 έως και 700 χρόνια!! Έτσι υπάρχουν εικόνες τους από προηγούμενες ζωές τους όπως θα λέγαμε σήμερα.

 Πολλοί βέβαια ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για κλώνους των Δρακονιανών, μπορεί βέβαια να είναι και έτσι αλλά έχω βρει αποδείξεις που δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά όπως τα λέω εγώ. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία την οποία ακόμη την ερευνώ και όταν είμαι έτοιμος θα σας την παρουσιάσω!!


Οι ίδιοι οι Δρακονιανοί ή όπως πιστεύουν κάποιοι ερευνητές οι κλώνοι τους υπάρχουν μέχρι και σήμερα!! Θα μου πείτε και τι με αυτό; Το θέμα είναι όπως θα δείτε στα βίντεο που σας έχουμε ετοιμάσει και θα μείνετε άναυδοι ότι οι σημερινοί Δρακονιανοί έχουν αφήσει την ταυτότητα τους στο παρελθόν σε πινάκες ζωγραφικής, γκραβούρες, ακόμα και σε φωτογραφίες!!

Θα ήταν σύμπτωση αν ήταν ένα δυο πρόσωπα, εδώ όπως θα δείτε στα βίντεο είναι πάρα πολλά και με μεγάλη επιρροή στο κοινωνικό σύνολο των ανθρώπων!! Είναι από πολιτικούς, στρατιωτικούς, έως και καλλιτέχνες και αν κάποιος ψάξει θα δει ότι ήταν τότε σαν μια ιδιότητα και σχεδόν όλοι έχουν την ιδία ιδιότητα ή και παρεμφερή και σήμερα!!


Οι αποδείξεις για τους Ιλλουμινάτοι και τα τσιράκια τους είναι πλέον πολλές στο να μην το πιστεύετε και να λέτε ότι όλοι εμείς οι ερευνητές του παράξενου είμαστε συνομοσιολόγοι για δικό μας συμφέρον!! Θα φέρουμε και άλλες πολλές αποδείξεις για να πειστείτε ότι υπάρχουν!! Μέχρι τότε δείτε τα βίντεο αυτά και να είστε όλοι καλά.









ΠΗΓΗ katohika.gr 
 
 

Η Νέα Τάξη εναντίον του έθνους



Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 

Ένα ακόμη δείγμα για το πως αντιλαμβάνονται την Νέα Τάξη Πραγμάτων οι απανταχού εντολοδόχοι της διεθνούς τραπεζικής μαφίας είναι και το τελευταίο χτύπημα της κυβέρνησης Ολάντ στην Γαλλία.
Σε ένα κρεσέντο αντιρατσισμού ο γνωστός ανύπαρκτος σφουγγοκωλάριος της Μερκελ, Ολάντ, εκδήλωσε πρόθεση να εξαλείψει την λέξη φυλή από το Γαλλικό σύνταγμα.
Ο άχρωμος άοσμος και παντελώς ανύπαρκτος, όσον αφορά τα οικονομικά της Ευρώπης, Ολάντ, όλη του την μέριμνα και την αριστεροφροσύνη την εξαντλεί στο να πραγματοποιεί ένα προς ένα τα αιτήματα των νεοταξιτών.
Πρώτα νομοθετεί σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων και τώρα θέλει να ξεμπερδεύει με ό,τι θυμίζει ακόμα το πάλαι ποτέ κραταιό Λευκό Έθνος των Γάλλων.

Προσφάτως, στο Παρίσι και σε άλλες Γαλλικές πόλεις, έγιναν ογκωδέστατες διαδηλώσεις εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων.
Όμως όλες αυτές οι συγκεντρώσεις δυσφημίστηκαν από τα ΜΜΕ και προβλήθηκαν ως συγκεντρώσεις ολίγων φασιστών και ρατσιστών. Διαδηλώσεις 500.000 ανθρώπων θάφτηκαν από τα ΜΜΕ που έχουν πάρει εργολαβικά το καθήκον να αποδομούν κάθε Εθνική αξία προβάλλοντας μόνο τις ανωμαλίες της Νέας Τάξης.
Τώρα τα ΜΜΕ θα προβάλουν την πρόθεση της κυβέρνησης Ολάντ να αφαιρέσει την λέξη φυλή από την Γαλλική νομοθεσία σαν ένα ακόμα βήμα προς μια κοινωνία ανοχής (tollerance) και πολυμορφίας (diversity). Ανοχή και πολυμορφία είναι οι αγαπημένες λέξεις των απανταχού ''αντιρατσιστών'' και επαγγελματιών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που όλως τυχαίως τις χρησιμοποιούν πάντοτε εις βάρος των Λευκών χριστιανών Ευρωπαίων.
Καμιά οργάνωση από αυτές, που προβάλλουν το ιδεολόγημα του ενός κόσμου και της μιας ανθρώπινης φυλής, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ανοχή και την πολυμορφία κοινωνιών βαθιά συντηρητικών και θρησκευτικών όπως είναι το Ισραήλ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής...

Όλως περιέργως η ανοχή και η πολυμορφία, τα αγαπημένα συνθήματα των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, εξαντλούνται πάνω στους Λευκούς χριστιανικούς λαούς της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας.
Μήπως είναι ένας έμμεσος τρόπος να εξαφανιστούν από το χάρτη οι Λευκοί Ευρωπαϊκής καταγωγής λαοί, μαζί με τον πολιτισμό και την θρησκεία τους;
Μήπως ο αντιρατσισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά συνθηματική λέξη για να κρύψει τα αντι-λευκό και αντι-ευρωπαικό μένος των ταγών της παγκοσμιοποίησης;

Την πρόταση για κατάργηση της λέξης φυλή από την Γαλλική νομοθεσία φέρνει στην εθνοσυνέλευση το Αριστερό Μέτωπο του Ζαν Λυκ Μελανσόν. Το Αριστερό Μέτωπο είναι ένας συνασπισμός Αριστερών και «προοδευτικών» κομμάτων, κάτι σαν τον δικό μας Σύριζα δηλαδή.
Ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστός και ως Mr Alexis, είχε εκδηλώσει την υποστήριξη του προς το αδελφό Αριστερό Μέτωπο στις τελευταίες Γαλλικές εκλογές. Με την πρόταση του Αριστερού Μετώπου έσπευσε να συμφωνήσει το κόμμα του Ολάντ, οι Σοσιαλιστές, κατα τον ίδιο τρόπο που οι δικοί μας Σοσιαλιστές σπεύδουν να συμφωνήσουν με τον «αντιρατσιστικό» νόμο Ρουπακιώτη...

Αναμένεται να δούμε ποιά στάση θα τηρήσει η Γαλλική Δεξιά. Ήδη η Γαλλική Δεξιά νιώθει καυτή την ανάσα της Μαρίν Λεπέν πίσω της και κάθε υποχώρηση στις «προοδευτικές» απαιτήσεις της Παγκοσμιοποίησης θα έχει συνέπειες οδυνηρές για τα ποσοστά της.
Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα και σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα. Νέα Εθνικιστικά κινήματα θα αναπτύσσονται σε πείσμα της Ιεράς εξέτασης της πολιτικής ορθότητας. Όσο προσπαθεί το κυρίαρχο καθεστώς της Νέας Τάξης να επιβάλει παγκοσμίως τα αντιφυσικά ιδεολογήματα του, τόσο οι Λαοί θα αντιδρούν, καθώς έχει και με έρευνες αποδειχτεί πως η επιβαλλόμενη πολιτική ορθότητα και τα μαθήματα «ανοχής» και «πολυμορφίας» στα σχολεία αντί να βοηθήσουν στην κατανόηση μεταξύ των φυλών κάνουν ακριβώς τ αντίθετο. Επιτείνουν την καχυποψία και την μισαλλοδοξία.
Ο καλύτερος τρόπος για να είναι κανείς συμφιλιωμένος με όλους τους ανθρώπους όλων των φυλών και των θρησκειών είναι να τους συναντάει στο φυσικό τους περιβάλλον.
Αυτή είναι η φύση των πραγμάτων… ο κάθε λαός στην χώρα του...


http://kostasxan.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1929.html

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο για το ευρύ κοινό, χωρίς δίπλωμα πιλότου (video)

 
  Τα τελευταία της σχέδια για το ιπτάμενο αυτοκίνητο παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία Terrafugia, με έδρα τη Νέα Αγγλία.
Σε αντίθεση με το ιπτάμενο αυτοκίνητο που έχει ήδη αναπτύξει και το οποίο απευθύνεται σε πιλότους, το νέο υβριδικό μοντέλο ενσωματώνει ποικίλες αυτοποιημένες λειτουργίες, οι οποίες ανοίγουν τον δρόμο για «αεροπλανικά ταξίδια» στο ευρύ κοινό.
Ειδικότερα, το ιπτάμενο αυτοκίνητο TFX της Terrafugia σχεδιάστηκε για μακρινές αποστάσεις, μεταφέροντας με γρήγορα και άνετα τους επιβάτες στον προορισμό τους, πρώτα οδικώς και στη συνέχεια αεροπορικώς.
Από την στιγμή που θα απογειωθεί, το ιπτάμενο αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει στον αέρα μέχρι και 800 χιλιόμετρα σε με ταχύτητα 321 χλμ/ ώρα.
Σύμφωνα με την εταιρεία ο «οδηγός» του δεν χρειάζεται άδεια πιλότου, αφού το ιπτάμενο αυτοκίνητο απογειώνεται, πετά και προσγειώνεται αυτόματα.
Η Terrafugia ήδη έχει αναπτύξει και διεξάγει δοκιμές στο πρωτότυπο του ιπτάμενου αυτοκινήτου, που ονομάζεται «Transition» (μετάβαση), και σχεδιάστηκε για πιλότους που θέλουν να παρκάρουν τα αεροπλάνα τους στο σπίτι τους αντί για το αεροδρόμιο.
Ωστόσο, το μοντέλο TFX διαφέρει, αφού σχεδιάστηκε για το ευρύ κοινό. Μάλιστα το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο οδηγός είναι να ενημερώσει το ιπτάμενο αυτοκίνητο μέσω ειδικού προγράμματος για τον προορισμό του.
Για την αποφυγή αεροπορικών συγκρούσεων χρειάζεται ένα δίκτυο δεδομένων που θα ενημερώνει τους πιλότους για τη θέση των άλλων αεροσκαφών, τα εμπόδια, κλπ.
Η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών έχει σημειώσει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια ως προς την ανάπτυξη ενός τέτοιου δικτύου, οπότε η εταιρεία εκτιμά ότι το δίκτυο θα έχει ολοκληρωθεί όταν το ιπτάμενο αυτοκίνητο διατεθεί στην αγορά.
Τι γίνεται ωστόσο με το θέμα της ασφάλειας; Όπως επισημαίνουν οι σχεδιαστές του ιπτάμενου αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως των αυτόματων λειτουργιών, ο πιλότος θα πρέπει να εκπαιδευτεί να τραβά τον μοχλό για να ανοίγει το αλεξίπτωτο.
Το πρωτότυπο ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας έχει ενσωματώσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και σε περίπτωση προβλήματος ενεργοποιείται το σύστημα κινδύνου, που ανοίγει το αλεξίπτωτο προσγειώνοντας το όχημα με ασφάλεια.




econews

NASA: Ένα μυστικό καλά φυλαγμένο επί τέσσερις δεκαετίες... (pics)

Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις…
200.000 χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;

Γιατί αποφάσισαν ξαφνικά να μας φανερώσουν πράγματα που απειλούν να ανατρέψουν επιστημονικές θεωρίες μισού αιώνα; Ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη φάρσα με στόχο τους εύπιστους που οραματίζονται την έλευση εξωγήινων;

Εκατοντάδες ιστοσελίδες που ασχολούνται με παράξενα και μεταφυσικά θέματα φιλοξενούν εδώ και έναν μήνα τη φωτογραφία ενός μικρού αγάλματος ύψους μόλις είκοσι πέντε εκατοστών. Παριστάνει μια γυναικεία ανθρωποειδή μορφή με μακριά μαλλιά και μακρύ φόρεμα που καλύπτει τα πόδια… Στους ώμους της φέρει ένα ζευγάρι φτερά και μοιάζει πολύ με την εικόνα που έχουμε όλοι για τους αγγέλους.

Εως εδώ, τίποτε το παράξενο. Εκείνο που έκανε τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου συνοδευόμενη από ένα είδος ρεπορτάζ, το οποίο ωστόσο δεν αναπαρήγαγαν τα γνωστά ΜΜΕ, ήταν ο ισχυρισμός ενός επιστήμονα που εργάστηκε επί είκοσι τρία χρόνια στη NASA ότι το άγαλμα αυτό βρέθηκε το 1969 ενσωματωμένο σε ένα από τα βράχια της Σελήνης και έφεραν στη Γη οι αστροναύτες του «Απόλλων 11»!

Ο γεωλόγος δρ Μόρις Τσαρλς που αποκάλυψε την ύπαρξη του αγαλματίδιου ισχυρίζεται ότι εργαζόταν στη NASA επί είκοσι τρία χρόνια, από το 1964 έως το 1987, αλλά διατηρεί ακόμη στενές σχέσεις με τους παλιούς συνεργάτες του. Υποστηρίζει λοιπόν ότι η χημική ανάλυση στην οποία υποβλήθηκε το αγαλματίδιο απέδειξε ότι δημιουργήθηκε από ένα μείγμα σιδήρου που υπάρχει μόνο στη Σελήνη και μάλιστα γυαλίστηκε «στο χέρι» για να έχει μια εντυπωσιακά ασημόχρωμη γυαλάδα!


Σύμφωνα με τον καθηγητή, οι γεωλόγοι εκτιμούν ότι κατασκευάστηκε πριν από 200.000 χρόνια, δηλαδή 170.000 χρόνια πριν εμφανιστεί στη Γη το ανθρώπινο είδος! «Το είδος του μετάλλου δείχνει ότι κατασκευάστηκε στη Σελήνη και δεν μεταφέρθηκε εκεί από εξωγήινα όντα! Αυτό σημαίνει πως κάποτε η Σελήνη είχε ατμόσφαιρα που επέτρεπε την ανάπτυξη ζωής και μάλιστα ενός εξελιγμένου είδους με υψηλή αίσθηση της ομορφιάς» υποστηρίζει ο καθηγητής. Μετά την επίδειξή του σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, το αγαλματίδιο μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία για περαιτέρω μελέτη και εργαστηριακή εξέταση…Ενας άλλος Ιησούς ή δημιούργημα των Ανουνάκι; Πώς όμως έφτασε το αγαλματίδιο στα χέρια του δρα Τσαρλς, αν και έμεινε κρυφό επί σαράντα χρόνια;

«Ηταν κοινό μυστικό η ύπαρξή του, αλλά τα “κεφάλια” της NASA την κρατούσαν απόρρητη γιατί φοβόντουσαν παγκόσμιο πανικό! Πρόσωπα που για ευνόητους λόγους πρέπει να μείνουν ανώνυμα μου έφεραν κρυφά το άγαλμα» διατείνεται ο ίδιος.

Στο ρεπορτάζ που συνοδεύει τη φωτογραφία, ένας ανθρωπολόγος από την Ουάσινγκτον που δεν κατονομάζεται χαρακτηρίζει τους κατασκευαστές του «αγγέλου» ως όντα με θρησκευτικές πεποιθήσεις που μοιάζουν με τις χριστιανικές! «Δεν αποκλείεται να είχαν έναν δικό τους “Ιησού”, πράγμα που θα αποδείκνυε ότι οι πνευματικές αρχές είναι συμπαντικές» φέρεται να λέει προκαλώντας αντιδράσεις: «Αυτό είναι καθαρή χριστιανική προπαγάνδα» απαντά ο δρ Μάιλς Φρέντερικς από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δίνοντας μιαν άλλη εκδοχή: «Οι Σουμέριοι έλεγαν ιστορίες για τους Ανουνάκι από τον 18ο αιώνα π.Χ. Ισως τους επισκέφθηκαν όντα από τη Σελήνη που έφτιαξαν το άγαλμα κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή τους»!

Κανείς δεν ξέρει αν το άγαλμα και οι ισχυρισμοί του δρα Τσαρλς είναι αληθινά. Η NASA διέψευσε επισήμως τους ισχυρισμούς του. Πάντως, το ίδιο είχε κάνει και στις 20 Απριλίου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του πρώην αστροναύτη Εντγκαρ Μίτσελ στο CNN, σύμφωνα με τις οποίες η συντριβή ενός UFO στο Ρόσγουελ του Νιου Μέξικο ήταν πραγματικό γεγονός! Ο Μίτσελ, που είχε συμμετάσχει στην αποστολή του «Απόλλων 14» στη Σελήνη, υποστήριξε ακόμη ότι οι Αρχές των ΗΠΑ -αλλά και οι διεθνείς- γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή, αλλά το κρατούν μυστικό από την κοινή γνώμη!

Έντονη σεισμική δραστηριότητα στον πλανήτη

Έντονη σεισμική δραστηριότητα καταγράφεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, με πιο πρόσφατο σεισμό αυτόν των 5,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τον Παναμά και την Κόστα Ρίκα .
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός είχε μικρό εστιακό βάθος (11 χιλιόμετρα) και το επίκεντρό του ήταν 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Γκουαμπίτο στον Παναμά και 79 χλμ. νοτιοανατολικά του Πουέρτο Λιμόν στην Κόστα Ρίκα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
—Σεισμός στην Υεμένη
Νωρίτερα σημειώθηκε σεισμός 5,7 Ρίχτερ στη Υεμένη.
Ο σεισμός είχε επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή 216 χιλιόμετρα από τις ακτές της Υεμένης και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων στον υποθαλάσσιο χώρο της αραβικής θάλασσας.
—Ουζμπεκιστάν
Την Κυριακή (26/5) σεισμός έντασης 6 Ρίχτερ χτύπησε το νοτιοανατολικό Ουζμπεκιστάν χωρίς να καταγραφούν ζημίες ή απώλειες.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή σημειώθηκε σεισμός 8,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ στη χερσόνησο Καμτσάτκα της ρωσικής Άπω Ανατολής .
http://www.katohika.gr/2013/05/endoni-seismiki-drastiriotita-ston-planiti.html

ΜΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ Ο “ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ” ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ “ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΣΥΛΟ”

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ “ΑΣΥΛΟ ΕΞΠΡΕΣ” ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ. Εδώ ο κίνδυνος είναι πιο ορατός από ποτέ και επιβάλλεται η άρση απορρήτου στις χρηματοδοτήσεις των εμπλεκόμενων ΜΚΟ, ώστε να διαπιστωθεί η ροή του χρήματος που φέρνει ισλαμοναζί στην χώρα μας. Για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς!

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Αγκυλωτό σταυρό, το σύμβολο των «Ναζί» έχει σχηματίσει στο αριστερό του χέρι του ο Αφγανός που πέταξε στα βράχια και από ύψος 8 μέτρων την 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια στην Κέρκυρα όταν χύμηξε να της πάρει την τσάντα και εκείνη αντιστάθηκε. Ο δράστης που για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης δηλώνει «ανήλικος», έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη του και το σύμβολο της Χριστιανικής θρησκείας, έναν σταυρό μέσα σ’ έναν κύκλο. Ωστόσο ό ίδιος δηλώνει στο θρήσκευμα «Μουσουλμάνος». Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η προσωρινή «βίζα» που κατάφερε να εξασφαλίσει για την … νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα, αφού έχει καταθέσει τα χαρτιά του στην Αθήνα για πολιτικό άσυλο. Ο φάκελος του ήταν να εξεταστεί στις 17 Ιουνίου, αλλά το περιστατικό αλλάζει τα σχέδιά του …

Epirusgate

 

http://greeknation.blogspot.gr/2013/05/blog-post_744.html

“ΑΝΗΛΙΚΟΣ”ΔΗΛΩΝΕΙ τωρα Ο “ΑΦΓΑΝΟΣ” ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ!

ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ”!«ΑΝΗΛΙΚΟΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο “ΑΦΓΑΝΟΣ” ΔΡΑΣΤΗΣ
ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ 20ΧΡΟΝΗ- όπως το κτήνος της Πάρου. (Η είδηση εδώ: “
Αφγανός” κομμάτιασε φοιτήτρια στην Κέρκυρα! Είχε κάνει και αίτηση για πολιτικό άσυλο)
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ – ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΧΕΙΑ!


Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Ο Αφγανός που πέταξε τα ξημερώματα στην Κέρκυρα 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια για να τη
ληστέψει δηλώνει «Ανήλικος» ενώ είναι εμφανές πως είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Μάλιστα σε αίτημα πολιτικού ασύλου που έχει καταθέσει για να κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει πετύχει να αναφέρεται ότι η ηλικία του είναι 17 ετών. Έτσι υποχρεωτικά αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της πόλης ως «Ανήλικος» και αναπόφευκτα μετά απ’ αυτό το σοβαρό περιστατικό θα του δοθεί η … ευκαιρία να αντιμετωπίσει την «εύνοια» το νόμου. Πάντως όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του νησιού που πέτυχε την σύλληψή του το μεσημέρι της Κυριακής, το ύψος της πτώσης δεν είναι 7 αλλά 8 μέτρα. Να θυμίσουμε πως ο Αφγανός πέταξε πάνω από τα κάγκελα την φοιτήτρια, επειδή εκείνη έβαλε τις φωνές όταν πήγε στις 3 τα ξημερώματα που επέστρεφε σπίτι της, να της κλέψει την τσάντα. Η κοπελίτσα ευτυχώς στάθηκε πιο τυχερή από την Μυρτώ, γλιτώνοντας με κάταγμα.
epirusgate
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3600.html

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”. 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: “Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ”.



         Το πιο επικίνδυνο όπλο για τον άνθρωπο, που το χρησιμοποιούν επιχειρησιακά στην Ελλάδα από το 2005 και με αυτό ελέγχουν άμεσα και μπορούν να μεταβάλλουν μέσα σε 30 λεπτά της ώρας τον συναισθηματικό του κόσμο, εκτός από τούς αεροψεκασμούς, και τα HAARP, είναι αυτά που έχω αποκαλύψει με την έρευνά μου και που δεν έχει μιλήσει κανένας ποτέ γι' αυτά. Είναι τα χημικά νέφη συμπίκνωσης , με τα οποία διασκορπίζουν στην ατμόσφαιρα ουσίες καταστολής, για να μην αντιδρούν έντονα οι άνθρωποι και οι υπόηχοι που μπορούν να μεταβάλλουν το συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου, το ηθικό και την διάθεση και όλα δια μέσου του εγκεφάλου, γιατί οι χαμηλές συχνότητες εγείρουν διαφορετικά συναισθήματα. Αλλα στα 9.1 Hz, άλλα στα 9.2 Hz, άλλα στα 9.7 κ.ο κ.
Ανάλογα δε με τον χαρακτήρα και το υποσυνείδητο του κάθε ανθρώπου, ο δείκτης του συναισθηματικού του κόσμου μεταβάλλεται παρομοίως. Όσοι νομίζουν ότι τόσες αυτοκτονίες είναι φυσιολογικές, αυτοί δεν γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν στον άνθρωπο οι υπόηχοι. Αλλά και οι πονοκέφαλοι, οι ζαλάδες και η τάση για εμμετό είναι βλάβες που προκαλούν οι υπόηχοι.
Εχω στοιχεία από την έρευνα για χιλιάδες μηχανήματα και εγκαταστάσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε ορεινές περιοχές βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των χημικών νεφών συμπίκνωσης, αλλά οι πιο επικίνδυνες εγκαταστάσεις , των υπόηχων είναι εντός των πόλεων.

Και εδώ και τέσσερις ΜΗΝΕΣ από τον κρατικό μηχανισμό επικρατεί “Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ”.
Αλλά το γιατί, είναι πλέον ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ.
Ποιός θα διέταζε μία έρευνα, που θα ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ως ένοχο;
Αλλά για να ασχολούνται με κάτι οι “συνομωσιολόγοι” έχουν κάνει το εξής: Έχουν κάνει οι ίδιοι διαρροές και έχουν δώσει “τροφή” στους ανθρώπους για να ψάχνονται και να ασχολούνται με “αεροπλάνα και βαπόρια”, δηλαδή με ιστορίες που κουβεντιάζουμε για να κουβεντιάζουμε, λέγοντας ο καθένας ότι ακούμε ή ότι οι ίδιοι διαρρέουν, χωρίς όμως να μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα με χειροπιαστά στοιχεία.
 Έχουν κάνει το κόλπο του ταχυδακτυλουργού που αποσπά την προσοχή σου με κάτι άλλο για να μην κοιτάς εκεί που πρέπει. Μας βάζουν να κοιτάμε και να μιλάμε για τα αεροπλάνα που ούτε μπορούμε να τα ελέγξουμε, ούτε να τα σταματήσουμε, ενώ αυτοί έχουν τις εγκαταστάσεις ελέγχου των ανθρώπων στη γη και όχι μόνο στη γη, αλλά δίπλα από το σπίτι μας.

Ο “φίλος” σας και “αποκαλυπτικός” Δημοσθένης Λιακόπουλος, σας λέει για τα αστρόπλοια και τους μετεωρίτες. Γιατί δεν σας έχει πει τίποτα για τα χημικά νέφη συμπίκνωσης και τις εγκαταστάσεις υπόηχων εντός των πόλεων; Εγώ του έχω στείλει με συστημένη επιστολή, υλικό και φωτογραφίες για τα νέφη συμπίκνωσης από το 2008. Γιατί δεν έχει πεί τίποτα; Δεν τα έχει δει ακόμα;
Και τώρα που μπορούμε να αποδείξουμε τα πάντα γιατί έχουμε χειροπιαστά στοιχεία, ΓΙΑΤΙ τώρα όλοι κάνουν τους ανήξερους και σφυρίζουν αδιάφορα;
Για αστρόπλοια και αεροπλάνα που δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, μας λένε. Γι' αυτά όμως που μπορούμε να τα αποδείξουμε “ΓΑΡΓΑΡΑ”.
Γι'αυτό θα κάνω και μία μεγάλη “ΠΡΟΦΗΤΙΚΉ” αποκάλυψη και ας έρθουν να με αντικρούσουν.
Τα γεγονότα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής και το μένος της αστυνομίας να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τη λειτουργία των ορυχείων. Ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται, ούτε είναι αναγκαίο να καταστραφεί το δάσος για να λειτουργήσει το χρυσορυχείο.

Όλη αυτή η καταστροφή γίνεται για να βρεθεί ο χώρος και να γίνουν εγκαταστάσεις υπόηχων. Άλλωστε, ο λόγος που οι κάτοικοι εκεί μπορούν ακόμα και αντιδρούν, είναι διότι δεν υπάρχουν κοντά τους εγκαταστάσεις υπόηχων, γι' αυτό και θέλουν να φτιάξουν εγκαταστάσεις υπόηχων, πολύ μεγάλης ισχύος. Όχι για να ελέγξουν μόνο τη συνείδηση και τον νου, στους “ατίθασους” κατοίκους της Ιερισσού, αλλά (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) επειδή οι υπόηχοι ταξιδεύουν διανύοντας τεράστιες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες, χωρίς να εμποδίζονται από φυσικά εμπόδια, είναι το πιο κοντινό σημείο για να έχουν πρόσβαση στον έλεγχο του νου, στους μοναχούς του Αγίου Όρους.
                           


Νομίζω ότι ήταν ώρα να γίνει γνωστό σε όλους. Για να μπορέσουν να δικαιωθούν οι γενναίοι κάτοικοι της Ιερισσού και να λάβει γνώση και η κοινότητα του Αγίου Όρους και βρίσκουν δικαιολογία για την κατασκευή, δήθεν ότι είναι εγκαταστάσεις του χρυσορυχείου. Όπως βρήκαν δικαιολογία και κατασκεύασαν τόσες χιλιάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα μαζί με τα Ολυμπιακά έργα, τους μεγάλους περιφεριακούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, την Εγνατία οδό την Αττική οδό και όπου έχει γίνει μεγάλο “δημόσιο” έργο στην Ελλάδα, μαζί έχουν γίνει και εγκαταστάσεις υπόηχων.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ”. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΛΗ – ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΕ

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ; Είναι δυνατόν κύριε Σαμαρά να “διαπραγματευθείτε” με ανθρώπους που θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί; Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε το έργο της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕΝΕ), για το λεγόμενο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Η έκθεση και οι παρατηρήσεις της δεν έχουν προηγούμενο. Εάν πραγματικά οι εμπνευστές αυτού του ανοσιουργήματος είχαν οποιαδήποτε “αγαθή” πρόθεση, θα είχαν ήδη υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Μετά από αυτό, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τα πραγματικά κίνητρα των διαφόρων “ντήλερς” αυτού του νομοσχεδίου. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

 

http://olympia.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5522.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" . . .

Μαγνητική καταιγίδα θα σαρώσει αύριο την Ελλάδα    
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ» ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ 1 – 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ, 6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ & ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (ΚΙΝΗΤΑ, ΡΑΔΙΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΤΛ) ΠΡΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ (Επίγειοι ψεκασμοί σε συνδυασμό με χαμηλές συχνότητες, ELF), ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ HAARP ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters