Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κίσινγκερ: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση


Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)

“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση. Η μόνη παρηγοριά για τους Ελληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο, της πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας”

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κισινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Το πρωτότυπο κείμενο

At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction.

(CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983)

πηγή

http://elladasimera.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8340.html

Ενώ το ΔΝΤ ομολογεί λάθη η κυβέρνηση το καλύπτει πλήρως!

Αυτό που συμβαίνει είναι πέρα από κάθε φαντασία και λογική. Έρχεται το ίδιο το υπεύθυνο για πρόγραμμα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού ΔΝΤ και ομολογεί διεθνώς ότι έκανε τραγικά λάθη και μάλιστα προβλέπει και δύσκολες καταστάσεις για το μέλλον. 

Όμως αντί η ελληνική κυβέρνηση να αρπάξει την ευκαιρία, να ζητήσει εξηγήσεις και να επιβάλει τους δικούς της όρους, αντίθετα σιωπά ένοχα. 
Σαν να μην υπάρχει καθόλου. 
Ούτε μια ανακοίνωση. 
Σαν όλα αυτά να αφορούν μια άλλη χώρα. 
Γιατί άραγε; 
Τι εξυπηρετεί πια αυτή η σιωπή;

Πιθανολογούμε πως η σιωπή αυτή έχει να κάνει με την ίδια την επιβίωση του καθεστώτος. Αν τολμήσει το πολιτικοοικονομικό καθεστώς να κριτικάρει το ΔΝΤ και να απαιτήσει καινούργιους όρους, είναι βέβαιο πως οι δανειστές θα το αποκεφαλίσουν αμέσως.

Πέτρος Χασάπης

Οι Γερμανοί κρίνουν... την «αυτοκριτική» του ΔΝΤ...

Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των γερμανικών εφημερίδων αναπαράγουν την «παραδοχή λαθών του ΔΝΤ» σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης, όπως προέκυψε από στοιχεία εσωτερικού εγγράφου του Ταμείου, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν χθες στην Ουάσιγκτον.

«Το ΔΝΤ ασκεί αυτοκριτική» σημειώνει σε τίτλο της η ιστοσελίδα της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου και επισημαίνει:
«Υπερβολική επιβάρυνση μέσω των μεταρρυθμιστικών όρων. Το ΔΝΤ υποτίμησε τις επιπτώσεις των σκληρών μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα και παραδέχθηκε λάθη στο πρόγραμμα βοήθειας για τη χώρα που πλήττεται από την κρίση».

«Το ΔΝΤ παραδέχεται λάθη στη διαδικασία διάσωσης» γράφει η διαδικτυακή έκδοση της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.
«Το ΔΝΤ ασκεί ασυνήθιστα σαφή αυτοκριτική σε ό,τι αφορά στην ελληνική διάσωση. Σκληρά λόγια επιφυλάσσει ωστόσο και για άλλους», σχολιάζει το δημοσίευμα αναφερόμενο στην κριτική που ασκεί το ΔΝΤ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία επέρριψε απειρία στη διαχείριση κρίσεων, επισημαίνοντας ακόμη ότι το κούρεμα του ελληνικού χρέους αποφασίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας των πολιτικών αντιστάσεων που παρατηρήθηκαν για μεγάλο διάστημα εντός της Ευρωζώνης.
Το Spiegel Online σημειώνει ότι πρόκειται για «ασυνήθιστα ειλικρινή γλώσσα» και υπογραμμίζει:
«Εν μέρει φταίει και η ίδια η Ελλάδα για την καταστροφή, γράφει το ΔΝΤ. Η χώρα προώθησε πολύ αργά τις οικονομικές της μεταρρυθμίσεις. Κριτική ασκείται επίσης και για τη συνεργασία με την Κομισιόν και την ΕΚΤ στο πλαίσιο της τρόικα. Υπήρξαν προβλήματα συντονισμού και διαφορετικοί στόχοι, σημειώνεται στην έκθεση του ΔΝΤ».

Πηγή: Deutsche Welle
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6381.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!ΗΡΘΕ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ!!!!ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!! ΒΙΝΤΕΟ !!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή
Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!
ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!
Το Κατοχικό σχέδιο προβλέπει!!!
1]Δημιουργία ομάδας επιτροπείας,που θα περιλαμβάνει,την ομάδα εποπτείας,το συντονιστικό
όργανο που θα βρίσκεται πάνω από τον πρωθυπουργό.
2]Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου εξουσίας,θα έχει ένα υπερεθνικό όργανο στις Βρυξελλες,
πλαισιωμένο από 120 τεχνοκράτες,[σύν 80 που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα,]και επικεφαλής
θα είναι ο Χόρστ Ραίχενμπαχ,ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο έναντι του εκλεγμένου πρωθυπουργού
της Ελλάδας!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!
3]Οι αποφάσεις της Task Force προβλέπουν την παρουσία στα υπουργία ''τοποτηρητών'' των κρατών
που παρέχουν ''τεχνική''υποστήριξη στην Ελλάδα και αποκαλούνται ''contact point.''
4]Τα κράτη που δίνουν το ''Know How'' ονομάζονται ''δωρητές.''
Το καθεστώς των ''δωρητών''λετουργεί διασυμμαχικά μέσα στην Ε.Ε.
Οι ''ΜΕΓΑΛΟΙ'' είναι οι ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!
Από κοντά ''δωρητές''βαπτίζονται και οι μικρότερες αλλά πλούσιες χώρες όπως η Σουηδία
και η Δανία
Έχουν ήδη μοιράσει την Ελλάδα και έχουν αρπάξει από μία μερίδα τα μιάσματα!!!
Είμαι συγκλονισμένη και αυτήν την στιγμή που γράφω τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου!!!
Στο βίντεο θα δείτε και θα ακούσετε όλες τις πληροφορίες για το ξεπούλημα της τιμημένης
Πατρίδας μας!!!Της Ελλάδας μας!!!
Την παρέδωσαν άνευ όρων οι Προδότες,οι Εφιάλτες,οι Ιούδες που μας κυβερνούν!!!
ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!
ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!



 
http://www.katohika.gr/2013/05/i-ellada-ipo-katohi.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters