Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης στις 6.9.2013 - NESARA Law

 
 
 
http://ei-end.blogspot.gr/2013/09/d-692013-nesara-law.html

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ο κ. Σωρρας Χειμαρρωδης . Διαβαστε με προσοχη τι λέει ...

11 Εβραίοι καθορίζουν τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

Ερ: Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτος μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ερ:Προφανώς όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής-Ρότσάϊντλ.
Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.
Ερ:Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ;
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ.
Ερ: Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;
Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;

Ερ:Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;
Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ. Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!


Ερ:Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.

Ερ:Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;
Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.
Ερ:Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...
Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.

Ερ:Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;
Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.
Ερ:Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια.
Ερ:Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;
Σώρρας: Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας!
Ερ:Σοβαρολογείτε τώρα;
Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.
Ερ:Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.
Σώρρας: Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;
Ερ:Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;
Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;
Ερ:Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;
Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.
Ερ:Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, που σκοτώνουν το κράτος. Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους σκοτώνουν τα ίδια τους τα’ αδέλφια.

Ερ:Προτείνετε κάποια λύση;
Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ! Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!


Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό.
Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί.
Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.


από τον Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr
πηγή

ΥΓ. Σε έρευνα που κάναμε σαν ιστολόγιο βρήκαμε το ΦΕΚ όπου δημοσιεύετε το καταστατικό της ίδρυσης του ΚΙΣ και το παραθέτουμε στην συνέχεια . Ο κ. Σώρρας έχει δίκιο για τον Ρότσιλδ αλλά έχει άδικο ως το πως υπογράφει. Δεν υπογράφει ως Ασκανάζι αλλά ως ΚΑΡΟΛΟΣ ΡΟΤΣΙΛΔ . (εκτός κι άν ο κ. Σώρρας αναφέρετε σε κάποιο άλλο έγγραφο που δεν γνωρίζουμε )





πηγή

ΠΗΓΗ


http://ektos-alektor.blogspot.gr/2013/09/11.html

Το φαμακο εναντίον του καρκίνου βρέθηκε αλλά είναι φτηνό και δεν το χορηγούν – Ποια είναι τα συμφέροντα που κρύβονται


Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!

Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνεύμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

ΚΑΝΤΕ INVITE ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7.html

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ! - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΓΙΑ 250.000 € ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!

του Αντώνη Κουμιώτη
Απίστευτα τα όσα καταγγέλλει και συνάμα αποκαλύπτει στο zougla.gr ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), σχετικά με την κυοφορούμενη
αναδιάρθρωση, κατ΄εντολήν της Τρόικας. Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Δημητριάδη, η βιομηχανία αυτή τη στιγμή χρειάζεται μόλις 250.000 ευρώ για να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα (που μπλοκάρουν τα αρμόδια Υπουργεία) και τα χρέη της προς τρίτους δεν ξεπερνούν το παραπάνω ποσό. Την ίδια στιγμή, στη γραμμή παραγωγής υπάρχει ανεκτέλεστο έργο που θα απέφερε στα ταμεία τουλάχιστον 35 εκ. ευρώ.
Ο κ. Δημητριάδης, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτει, μιλώντας στο zougla.gr, ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει επίσημη πρόταση προμήθειας 200 Hummer προς το Ιράκ, ύψους 62 εκ. ευρώ (!!!) και δεν εκτελείται για τους λόγους που ενδεχομένως να καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός. Κωλυσιεργούν για να μην δώσουν επιχειρήματα και το δικαίωμα επιβίωσης σε αυτή την εταιρεία». Το ίδιο αποκαλυπτικός, συνέχισε, «Επειδή υπάρχει και μία ανάγκη προς την Αραβία 200 Leopard και άμεσα υπάρχει μία ανάγκη, εκφρασμένη με την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στην Αμερική, κάποιων αρμάτων τα οποία χαρίζει ο αμερικανικός στον ελληνικό στρατό και τα οποία χρήζουν ανακατασκευής... Πού θα τα δώσουν αυτά; Είμαστε η μοναδική εταιρεία αυτή τη στιγμή που κατασκευάζουμε και ανακατασκευάζουμε άρματα.
Άρα το σκάνδαλο είναι μεγάλο. Έγκλημα στα όρια της προδοσίας», κατέληξε ο Αντιπρόεδρος των εργαζομένων.
Στο συμπέρασμα του δημοσιογράφου ότι μπορούν να εισπραχθούν δηλαδή 90 εκατ. ευρώ, ο κ. Δημητριάδης τον διέκοψε, λέγοντας χαρακτηριστικά «Και όχι μόνο. Αυτά είναι τα επίσημα».
zougla.gr
http://indobserver.blogspot.gr/
http://www.katohika.gr/2013/09/klinoun-tin-elvo.html

Μεγάλο μυστικό: Ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος



Human resources το λένε οι αγγλοσάξωνες. Ανθρώπινοι πόροι. Κυνισμός μαζί και ακριβολογία.
Ο άνθρωπος είναι πόρος. Με την οικονομική έννοια. Μάλιστα είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος. Χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου κανένας φυσικός πόρος δεν μπορεί να έχει ή να αποκτήσει αξία. Ο άνθρωπος και η ανθρώπινη εργασία είναι ο απαραίτητος όρος και ο καταλύτης που μεταμορφώνει τους φυσικούς πόρους, όπως τα μεταλλεύματα και τα ορυκτά, τα χωράφια και τις σοδειές, την ξυλεία των δασών, το νερό των ποταμών, την πέτρα την ίδια, σε κάτι με αξία. Σε πλούτο.
Οι πόλεμοι, μικροί και μεγάλοι, δεν γίνονται μόνο για τους φυσικούς πόρους. Γίνονται βασικά για την κυριαρχία πάνω σε μεγάλους πληθυσμούς ανθρώπων. Ουσιαστικά όλη η παγκόσμια διαμάχη ιστορικά έχει μία και μόνη επιδίωξη. Την κυριαρχία επί ανθρώπων. Όλα τα άλλα είναι άχρηστα και ασήμαντα χωρίς τους ανθρώπους που μεταβάλλουν την πέτρα ή το ορυκτό σε κάτι χρήσιμο. Σε αξία και πλούτο.

Το ίδιο το χρήμα, ιδίως στις νεότερες μεταλλάξεις του σε ένα απλό χαρτονόμισμα χωρίς αντίκρυσμα σε κάτι άλλο, έχει ελάχιστη αξία χωρίς ανθρώπους που να μοχθούν για να δώσουν πραγματική αξία σε φυσικούς πόρους. Για τον λόγο αυτό, στο παγκόσμιο σύστημα, το χρήμα είναι κάτι που έρχεται δεύτερο. Το πρωτεύον είναι η κυριαρχία. Ο έλεγχος. Ο έλεγχος μεγάλων πληθυσμών. Διότι μόνο ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος.
Αυτό που λέμε κράτος, με την σύγχρονη αλλά και την πολύ παλιά του έννοια, δεν είναι παρά ένας μηχανισμός εξουσίας στον οποίο ανήκουν οι άνθρωποι που κατοικούν μια συγκεκριμένη περιοχή. Το κράτος χρειάζεται ανθρώπους να το υπακούν. Υπηκόους. Οι άνθρωποι παράγουν τον πλούτο που το κράτος συλλέγει και διανέμει σύμφωνα με δικά του κριτήρια και λογικές.
Μέσα από αυτό το πρίσμα μπορούμε να δούμε το κράτος, από το πρώτο και αρχέγονο μεγάλο γεωργικό κράτος της αρχαιότητας ως το σύγχρονο κράτος, ως ένα αγρόκτημα εκτροφής ανθρώπων. Σαν την “Φάρμα των ζώων” του Τζωρτζ Οργουελ. Τα αγροκτήματα και οι φάρμες έχουν βέβαια ιδιοκτήτες. Το ίδιο και το κράτος. Εχει και αυτό ιδιοκτήτες. Το σύγχρονο κράτος δεν είναι μια κοινωνικοποιημένη ιδιοκτησία φυσικά.
Ιστορικά ο άνθρωπος ως οικονομικός πόρος και η σχέση του με την παραγωγή δεν παρέμεινε βέβαια σταθερή και χωρίς αλλαγές. Ούτε οι μορφές συλλογής του παραγόμενου πλούτου. Αυτό που παρέμεινε ίδιο είναι η διανομή του πλούτου. Τον πλούτο που παράγει ο άνθρωπος ως οικονομικός πόρος βασικά νέμονται οι ιδιοκτήτες του κράτους και οι βοηθοί τους. Οι ιδιοκτήτες του κράτους δεν είναι αναγκαστικά και οι κυβερνήτες του. Συχνά παραχωρούν αυτή την κοπιαστική και δευτερεύουσα εργασία σε πρόθυμους υπαλλήλους τους.
Αρχικά οι περισσότεροι ανθρώπινοι πόροι, οι άνθρωποι, ήταν δούλοι. Πρόσωπα χωρίς καμμία ελευθερία. Με ιδιοκτήτη. Ο οποίος είχε σε κάποιες περιπτώσεις δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στους δούλους του. Οι δούλοι αυτοί, στα μεγάλα κράτη της αρχαιότητας αλλά και στην προχωρημένη αυτοκρατορική εποχή αγοράζονταν και πωλούνταν σε μεγάλες ποσότητες. Στην Μεσόγειο υπήρχαν τεράστιες υπεραγορές δούλων.
Υπήρχε όμως πάντα ένα πρόβλημα. Η απόδοση των δούλων. Οι δούλοι δεν είχαν κάποιο σοβαρό κίνητρο ώστε να εργαστούν αποδοτικά πέρα από ένα όριο. Αλλά και σε κάποιες ιστορικές περιπτώσεις, όπως μετά το τέλος των ρωμαϊκών κατακτήσεων, οι μεγάλοι αριθμοί δούλων που έγιναν διαθέσιμοι, δημιούργησαν και άλλα προβλήματα. Οι δούλοι ήταν τόσοι πολλοί και τόσο φτηνοί που οι ιδιοκτήτες γης τους αγόραζαν σε μεγάλες ποσότητες για την καλλιέργεια στα αγροκτήματά τους, παραμελώντας την ανάπτυξη και των εκσυγχρονισμό των γεωργικών εργαλείων. Δηλαδή η υπερπληθώρα δούλων καθυστέρησε την τεχνολογική ανάπτυξη.
Ετσι πορεύτηκε πάνω κάτω η ανθρωπότητα μέχρι τον μεσαίωνα. Αγροκτήματα εκτροφής ανθρώπων χωρίς καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα.
Μα το σημαντικώτερο παρέμενε πάντα η μικρή απόδοση των δούλων. Επρεπε να βρεθεί ένα κίνητρο ώστε η φάρμα των ανθρώπων να αποδώσει καλύτερα. Το κίνητρο που επιλέχτηκε ήταν να δοθεί στον δούλο περιορισμένη ελευθερία και ιδιοκτησία. Ετσι ο δούλος και η οικογένειά του συνδέθηκε με το χωράφι αναπόσπαστα. Θεωρήθηκε μέρος του κτήματος που ορίστηκε να καλλιεργεί. Πώληση και αγορά του κτήματος περιλάμβανε και τους δούλους που το καλλιεργούσαν. Ο δούλος έγινε δουλοπάροικος. Παρήγαγε από μόνος του και με δικά του τεχνικά και οικονομικά μέσα, χρησιμοποιώντας ένα κτήμα που του “ανήκε” τύποις μόνο. Απόκτησε όμως την υποχρέωση να πληρώνει βαρύ φόρο στον πραγματικό ιδιοκτήτη του κτήματος. Εναν αναλογικό φόρο πάντα. Αλλά τώρα είχε τουλάχιστον κίνητρο να γίνει πιο αποδοτικός. Οσο πιο πολύ παρήγαγε τόσο περισσότερο του έμενε. Θεωρητικά πάντα.
Αυτό το σύστημα διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων έμεινε σε ισχύ μέχρι το τέλος του μεσαίωνα και το έμπα στην βιομηχανική εποχή. Οι τελευταίοι δουλοπάροικοι στην ευρωπαϊκή ήπειρο υπήρχαν στην τσαρική Ρωσία και “απελευθερώθηκαν” με την επανάσταση των μπολσεβίκων.
Η μικρή απόδοση των δουλοπάροικων συνέχιζε να παραμένει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Πέρα από αυτό οι αλλαγές στις συνθήκες παραγωγής από την αγροτική στην βιομηχανική οικονομία, δεν βοηθούσε στο να διατηρηθεί το παλιό σύστημα. Επρεπε να γίνει μια νέα διαρρύθμιση. Μια διαρρύθμιση που θα συνέχιζε να αποδίδει τουλάχιστον το ίδιο καλά με το παλιό σύστημα. Κρατώντας πάντα τον ανθρώπινο πόρο στην θέση του δούλου με κάποιον τρόπο. Οπως και έγινε.
Ο ανθρώπινος πόρος “απελευθερώθηκε”. Απόκτησε την ιδιότητα του πολίτη στο εθνικό κράτος. Το δε κράτος μεταμορφώθηκε και αυτό για να ταιριάζει στις νέες συνθήκες. Από την απολυταρχία πέρασε στον κοινοβουλευτισμό.
Στον ανθρώπινο πόρο δόθηκε η δυνατότητα του να έχει ιδιοκτησία πραγματικά δική του αλλά και αυτόνομη οικονομική δράση και παρουσία μέσα στην οικονομική διαδικασία. Να παράγει και να κερδίζει για τον εαυτό του και μόνο. Ελεύθερος πια από τα παλιά δεσμά. Αυτό ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Το οποίο κινητοποίησε τον ανθρώπινο πόρο στο να αυξήσει την αποδοτικότητα της παραγωγής του. Σε συνδυασμό με άλλα μέτρα, όπως την ελεύθερη πρόσβαση στην παιδεία και την τεχνολογία, την δυνατότητα σύστασης επιχειρήσεων, ο πλούτος που ο ανθρώπινος πόρος παράγει, είναι για πρώτη φορά τέτοιας μεγάλης έκτασης και υψηλής ποιότητας.
Οι ιδιοκτήτες του κράτους παρέμειναν οι ίδιοι. Οχι μόνοι οι ίδιοι ως οικονομική τάξη αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι οι ίδιες οικογένειες που υπήρξαν ιδιοκτήτες κρατών κατά των μεσαίωνα που συνεχίζουν, με επιγαμίες φυσικά, από την ίδια κοινωνική θέση ισχύος. Υπάρχουν υποψίες, στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας βέβαια μέχρι να βρεθούν ιστορικές αποδείξεις, ότι η διαδοχή αυτή των ιδιοκτητών συνεχίζεται βιολογικά από την αρχαιότητα.
Αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές της θέσης του ανθρώπινου πόρου στο σύγχρονο εθνικό κράτος καθώς και οι αναγκαίες πολιτειακές αλλαγές, έφεραν και μεγάλες αλλαγές στην συλλογή του παραγόμενου πλούτου εκ μέρους των ιδιοκτητών του κράτους. Η συγκομιδή του παραγόμενου πλούτου έγινε πιο εκλεπτυσμένη και γι’ αυτό πιο δυσδιάκριτη.
Κύριο μέσο έγινε τώρα ο άμεσος φόρος και γενικά ο φόρος. Πολύ αποδοτική συγκομιδή, και από παλιά δοκιμασμένη. Τώρα όμως μπήκε σε εφαρμογή μια πολύ μοντέρνα τεχνολογία συλλογής του παραγόμενου πλούτου. Η χρηματοπιστωτική οικονομία. Βασικά ο μισθός ως αντίτιμο για μια ορισμένη ποσότητα εργασίας. Η εργασία του ανθρώπινου πόρου έγινε και αυτή εμπόρευμα. Και καθώς οι ιδιοκτήτες του κράτους έχουν την ισχύ, καθορίζουν και την τιμή της.
Ομως το υπερόπλο της συλλογής είναι άλλο. Η πίστωση. Οι τράπεζες και τα δάνεια δηλαδή. Οι τράπεζες, ιδιωτικές (όλες οι τράπεζες είναι ιδιωτικές) και κάτω από δήθεν κοινωνικό-κρατικό έλεγχο, είναι η κατάληξη του μεγαλύτερου μέρους του παραγόμενου πλούτου των κοινωνιών, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Οι ίδιες οι τράπεζες δεν παράγουν τίποτε. Απλώς ενεργούν ως μεσάζοντες στην αναγκαία για μια χρηματοπιστωτική κοινωνία, ροή του χρήματος. Στην πίστωση. Και φυσικά πίσω από τις τράπεζες βρίσκονται οι παλιοί και οι νέοι ιδιοκτήτες του κράτους.
Αυτοί που από την αρχαιότητα καρπώνονται τον πλούτο που παράγει ο ανθρώπινος πόρος.
Συνοψίζοντας, η οικονομική διαδικασία δεν αποκαλύπτει τα μυστικά της με την πρώτη ματιά. Ο ανθρώπινος πόρος είναι ο πιο πολύτιμος οικονομικός πόρος. Η βασική διαμάχη, ιστορικά και παγκόσμια, δεν είναι για την οικονομία και τους φυσικού πόρους έτσι γενικά και αόριστα. Αλλά είναι για την κυριαρχία και τον έλεγχο του μόνου οικονομικού πόρου που έχει αληθινή αξία. Του ανθρώπινου πόρου. Του ανθρώπου. Που συνεχίζει να ζει στο “Αγρόκτημα εκτροφής ανθρώπων”.
Η κυριαρχία επί των ανθρώπων είναι το παντοτεινό ζητούμενο.
Θραξ ο Αναρμόδιος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Η Τουρκία πυροκροτητής του μεγάλου πολέμου στην Μέση Ανατολή;

Η "αχίλλειος πτέρνα" που θα εξαναγκάσει όλους τους διεθνείς οργανισμούς να συμφωνήσουν στην άμεση συμμετοχή και εμπλοκή του ΝΑΤΟ σε μία επίθεση κατά της Συρίας (εάν δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν οι ΗΠΑ την έγκριση άμεσης επέμβασης από τον ΟΗΕ), είναι η γειτονεύουσα με την Συρία, Τουρκία. Κι αυτή η άμεση ΝΑΤΟϊκή παρέμβαση μπορεί να συμβεί, επειδή στο καταστατικό του ΝΑΤΟ γράφει ρητά πως εάν θεωρηθεί πως μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση, τότε ολόκληρο το ΝΑΤΟ σπεύδει άμεσα για να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην χώρα - μέλος.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που έχει επισημανθεί προ μηνών από άραβες αναλυτές, οι οποίοι γνώριζαν την "άτυπη" εμπλοκή της Άγκυρας στην επιχείρηση αποκαθήλωσης του Άσαντ και τον ρόλο της Τουρκίας στην εκπαίδευση και στον εξοπλισμό των ισλαμοφασιστών τζιχαϊστών και ανδρών της Αλ Κάιντα, που συνεπικουρούμενοι από τούρκους αξιωματικούς και άνδρες των ειδικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιχειρησιακή ικανότητα των ισλαμοφασιστών.

Σήμερα, που οι μάσκες της Άγκυρας έχουν πέσει, αλλά και που η κατάσταση οδηγείται σε μία σφοδρότατη σύγκρουση η οποία θα αναφλέξει την ευρύτερη περιοχή, ο ρόλος της Τουρκίας γίνεται ακόμη πιό "ειδικός", αφού ενδεχομένως θα χρειαστεί η δική της άμεση στρατιωτική "εμπλοκή" με την Συρία. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει καν εμπλοκή, αρκεί να στηθεί ένα καλό συνοριακό επεισόδιο με κάποια μονάδα (ή και ομάδα) του Συριακού στρατού. Ενδεχομένως να απαιτηθεί να στηθεί ένα σκηνικό προβοκάτσιας μέσω κάποιας υποτιθέμενης στρατιωτικής επιχείρησης εκ μέρους της Συρίας μέσα στο τουρκικό έδαφος.

Αν η «χρήση χημικών» δεν αποδειχθεί επαρκής και δεν σταθεί ικανή για να οδηγήσει σε μία στρατιωτική σύρραξη, είναι απολύτως βέβαιο πως αυτή την στρατιωτική επίθεση θα μπορέσει να την υλοποιήσει η μαρτυρία μίας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, η οποία θα δηλώνει με αποδείξεις (δικές της) πως δέχθηκε επίθεση από τον στρατό της Συρίας. Εξάλλου, η επί μήνες σιωπηλή στρατιωτική τουρκική ενίσχυση επί των συνόρων με την Συρία, αποδεικνύει (κυρίως λόγω του μεγέθους των μεταφερόμενων στρατιωτικών δυνάμεων) πως η Τουρκία ετοιμάζεται για χερσαίο πόλεμο με την Συρία, προκειμένου να δοθεί η πρόφαση στους ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους να παρέμβουν για να υπερασπίσουν την σύμμαχο Τουρκία. Ενδεχομένως μία χερσαία εμπλοκή της Τουρκίας να είναι το δεύτερο τμήμα της αμερικανικών στρατιωτικής επίθεσης, η οποία όπως έχουν δηλώσει οι αμερικανοί θα είναι "στοχευμένη" και δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά θα έχει σαν σκοπό την καταστροφή στρατιωτικών τμημάτων και υποδομών της Συρίας, προκειμένου να υπάρξει μία αντιστροφή της σημερινής δυσχερέστατης θέσης στην οποία έχουν βρεθεί οι τζιχαϊστές και οι άντρες της Αλ Κάιντα.
Η μόνη επιφύλαξη που υπάρχει είναι στο εάν ο Ερντογάν θα θελήσει (ή θα του επιτραπεί) να μετέχει σε μία χερσαίου τύπου εμπλοκή ή θα αποχωρήσει διακριτικά, αφήνοντας τους στρατιωτικούς της Τουρκίας να αναλάβουν την "βρώμικη δουλειά" (εντός και εκτός Τουρκίας, αφού είναι γνωστό πως τα εσωτερικά προβλήματα του τούρκου πρωθυπουργού είναι τεράστια και ιδιαίτερα απειλητικά για την ισλαμική νέο-οθωμανική Τουρκία που ονειρεύεται να ανακοινώσει επισήμως το 2023). 
Εξάλλου, θεωρείται πως ο ρόλος που επιφυλάσσεται για τον ισλαμιστή Ερντογάν είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και καίριος για την "επόμενη ημέρα" (μετά και από την επίθεση στο Ιράν), προκειμένου να συσφιχθούν και πάλι οι σχέσεις των ΗΠΑ με τις χώρες της Μέσης Ανατολής, με τον καλό ισλαμιστή Ερντογάν στον αναβαθμισμένο ρόλο του διαμεσολαβητή.
Εν αναμονή των ραγδαίων εξελίξεων, ίσως μία τουρκική προβοκάτσια (επιχειρήθηκε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από την πλευρά της Τουρκίας)  να γίνει τελικά η αφορμή που θα εξυπηρετήσει τις ΗΠΑ και τα αραβικά κράτη που είναι διατεθειμένα να πληρώσουν τα έξοδα αυτού του πολέμου, αυτής της ανθρωποσφαγής. Αυτή την προβοκάτσια μπορούν να την στήσουν αρκετά εύκολα οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες λειτουργούν σε μέγιστο βαθμό σήμερα μέσα στην Συρία.

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/09/blog-post_832.html

Ἀπόφαση-σὸκ: Ἡ κυβέρνηση τάσσεται ὑπὲρ τῶν ἰσλαμοφασιστῶν καὶ συναινεῖ στὸ θάνατο τῶν Ἑλληνορθοδόξων της Συρίας!


Βάφει τὰ χέρια της μὲ αἷμα ὀρθοδόξων χριστιανῶν ἡ κυβέρνηση. Τάχθηκε ὑπὲρ τῆς ἐπιδρομῆς!
Ὁλοκληρώθηκε ἡ συνάντηση τῶν ὑπουργῶν ἐξωτερικῶν Ε.Βενιζέλου καὶ Ἐθνικῆς Ἄμυνας Δ.Ἀβραμόπουλου μὲ ἀντικείμενο τὴν συριακὴ κρίση καὶ ἐπιβεβαιώθηκε ἡ θέση τῆς κυβέρνησης Σαμαρὰ ὅτι ὑποστηρίζει τὴν ἐπίθεση κατὰ τῆς νόμιμης κυβέρνησης τῆς Συρίας καὶ τὴν στήριξη τῶν δολοφόνων ἰσλαμιστῶν.
Οἱ δύο ὑπουργοὶ μετὰ τὴν συνάντησή τους δήλωσαν ὅτι "Θὰ τηρήσουμε τὶς ὑποχρεώσεις μας. Ἡ Ἑλλάδα ἐπιδιώκει πολιτικὴ λύση καὶ τάσσεται στὸ πλευρὸ τῶν λαῶν τῆς περιοχῆς ποὺ ἀγωνίζονται γιὰ τὴ δημοκρατία" ἐννοώντας ὅτι θὰ κάνουμε ὅτι μᾶς ποῦν οἱ ΗΠΑ καὶ θὰ παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στὶς δυτικὲς δυνάμεις ποὺ θὰ βομβαρδίσουν τὴν Συρία καὶ βέβαια θὰ στηρίξουμε τοὺς ἰσλαμιστὲς γιὰ νὰ ἔρθει ἡ... δημοκρατία!
Δηλαδὴ στὶς "ὑποχρεώσεις" μας εἶναι νὰ προκαλέσουμε τὴν ἐξόντωση 2,5 ἑκατομ. χριστιανῶν καὶ κυρίως Ἑλληνορθοδόξων καὶ νὰ στηρίξουμε τοὺς δολοφόνους ἰσλαμιστές...

defencenet

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/08/blog-post_30.html

Το διακύβευμα

του Γιώργου Καραμπελιά
Κ'εμείς συμμετέχουμε σε αυτό το μεγάλο ανθρωπιστικό έργο... στη Συρία.
Όι  Αμερικανοί  και  οι κολαούζοι τους  ετοιμάζονται να επιτεθούν στη Συρία, με βάση ανύπαρκτα στοιχεία περί χρήσης χημικών. Αυτό γίνεται διότι οι εντολoδόχοι τους στο συριακό έδαφος χάνουν τον πόλεμο και ο συριακός λαός (κατά 70% σύμφωνα με έρευνα του ΝΑΤΟ), που στην αρχή είχε στραφεί ενάντια στο καθεστώς Άσαντ, έχει μεταστραφεί. Ο συριακός λαός έχει επιλέξει το μη χείρον.

Κάτι τέτοιο όμως θα αποτελούσε μεγάλη ήττα για την Τουρκία, μια και στη Συρία δημιουργείται ένα δεύτερο κουρδικό κράτος και οι αλεβίτες της Τουρκίας, αλληλέγγυοι στους αλαουίτες της Συρίας, έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται, φθάνοντας μέχρι την πλατεία Ταξίμ.
Το Ισραήλ δεν θέλει επ’ ουδενί νίκη του Άσαντ, διότι έτσι θα ενισχυόταν το σιιτικό τόξο που από το Ιράν φθάνει στη Χεζμπολάχ και τον Λίβανο, και προτιμάει τον διαμελισμό της Συρίας. Και, βέβαια, στην ήττα του Άσαντ επενδύουν και οι Σαουδάραβες και οι Καταριανοί.
Ο Ομπάμα ταλαντεύτηκε επί πολύ. Πιεσμένος όμως από το σιωνιστικό λόμπι και φοβούμενος  ότι η Τουρκία μπορεί να οδηγηθεί σε πλήρη απομάκρυνση από τη Δύση και το Ισραήλ, αν δεν της προσφέρει τον Άσαντ στο πιάτο, διέβη τον Ρουβίκωνα μιας ακόμα επέμβασης.
Ο Γάλλος κοκορόμυαλος, για να δείξει ότι συνεχίζει να υπάρχει απέναντι στη Μέρκελ, κάνει μια ακόμα κίνηση ενάντια στα συμφέροντα της Γαλλίας, όπως είχε κάνει με τη Σερβία. Εξάλλου οι Μπερνάρ Ανρύ Λεβύ και άλλοι πράκτορες σπρώχνουν μέχρι θανάτου. Και ας εξοντωθεί η προτελευταία χριστιανική κοινότητα –εκτός από εκείνη της Αιγύπτου– της Μ. Ανατολής.
Όσο για το δικό μας χοντρογούρουνο (δεν ευθύνονται σε τίποτε οι υπέρβαροι συμπολίτες μας και τα συμπαθή τετράποδα), ανέλαβε για άλλη μια φορά να αποδείξει πως είναι ταγμένος μέχρι τέλους στην υπηρεσία των υπερατλαντικών αφεντικών και ότι είναι πιστότερος και από τον Σαμαρά. Παρότι  μια επέμβαση στη Συρία είναι καταστροφική για τα ελληνικά συμφέροντα (αύξηση προσφύγων, αστάθεια, ξερίζωμα των ελληνορθόδοξων χριστιανών, ενίσχυση της Τουρκίας, ανασυγκόλληση του άξονά της με το Ισραήλ), φρόντισε να προλάβει και τους Αμερικανούς.
Η επέμβαση θα αποτελέσει ένα ακόμα Βατερλό για τη Δύση. Η έκβαση είναι αβέβαιη, η Ρωσία έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί της, για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση εδώ και είκοσι χρόνια, το σιιτικό Ισλάμ (και  στο εσωτερικό της Τουρκίας), αλλά και ένα μεγάλο μέρος των σουνιτών (Παλαιστίνη, Αίγυπτος κ.λπ.) θα αντιταχθούν. Και εμείς με τις κινητοποιήσεις μας πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βάλουμε φραγμό στη ληστρική συμμαχία και τους ντόπιους τζουτζέδες της.
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7100.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ (ΓΕΩΡΓΙΑ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!

 
Οι εικόνες από το ολοκαύτωμα παιδιών στο Μπεσλάν που προκάλεσαν οι τσετσένοι φονιάδες, οι ψυχές που ζητούν δικαίωση, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη κάθε ελεύθερου ανθρώπου.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Πρόχειρη μετάφραση από το google:

Πριν από ένα χρόνο την περασμένη εβδομάδα , τα γεωργιανά στρατεύματα πραγματοποίησε στρατιωτική επιχείρηση ενάντια σε αυτό που ονομάζεται « ένοπλες ανατρεπτικούς ” διείσδυση της χώρας από τη Ρωσία . Η επιχείρηση , στην κοιλάδα του Πανκίσι όπου οι μικρές μειονότητα που ζει στη Γεωργία Τσετσενίας , σκοτώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες 11 άτομα. Και ο Πρόεδρος Μιχαήλ Σαακασβίλι , στη συνέχεια, στη ζέστη της κοινοβουλευτικής προεκλογική εκστρατεία με Bidzina Ivanishvili , που ονομάζεται η υποτιθέμενη εισβολή “πρόκληση ” από τη Ρωσία στοχεύουν στον επηρεασμό της ψηφοφορίας .
Όμως, ένα χρόνο μετά, στοιχεία που έχουν προκύψει για να δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες για αρχικές αξιώσεις της κυβέρνησης , και υπάρχουν αξιόπιστες προτάσεις ότι η επιχείρηση ήταν στην πραγματικότητα η κακότεχνη αποτέλεσμα μιας προσπάθειας από την κυβέρνηση Σαακασβίλι να εκπαιδεύσει τους Τσετσένους αντάρτες να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία . Η ουσία του θέματος φαίνεται να είναι , όπως ο τίτλος σε ένα πρόσφατο κομμάτι από το Open Democracy το έθεσε, « είναι η Γεωργία μια τρομοκρατική κατάσταση ; “
Ερωτήσεις σχετικά με την επίσημη εκδοχή των γεγονότων προέκυψε αμέσως μετά τα γεγονότα . Αλλά οι πραγματικά καταδικαστικά counterallegations ήρθε σε έκθεση Απρίλιο από γεωργιανό ανθρώπινα δικαιώματα διαμεσολαβητή Ucha Nanuashvili , ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι :
[ T ] ο Τσετσένοι είχαν προσληφθεί στην Ευρώπη Γεωργιανοί αξιωματούχοι του Υπουργείου Εσωτερικών , έφερε στην Τιφλίδα , και να εκπαιδεύσει πάνω από μια περίοδο αρκετών μηνών στη χρήση των όπλων με την πρόθεση να τους επιτρέπει να περάσουν τα σύνορα από τη Γεωργία στην Τσετσενία για να ενταχθούν στην τάξεις της ισλαμικής εξέγερσης .
Εκτός από τους νέους Τσετσένους που ζουν στην εξορία στην Ευρώπη , οι διοργανωτές της επιχείρησης προσλαμβάνεται επίσης αρκετές Kists ( Georgian Τσετσένους ) από την κοινότητα της Τσετσενίας που έχει ζήσει για αρκετούς αιώνες στην Pankisi Φαράγγι της Γεωργίας .
Τώρα , RFE / RL εκθέσεις σε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι στη διαμάχη για ένα χρόνο , νέες καταγγελίες δείχνουν ότι μπορεί να ήταν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όχι το Υπουργείο Εσωτερικών , που ήταν πίσω από το σύστημα . Και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι Τσετσένοι μπορεί να έχουν σκοπό να επιτεθεί ο ίδιος Ivanishvili , ή για να δημιουργήσετε μια τρομοκρατική επίθεση στη Γεωργία ότι οι αρχές θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για . Και σημειώνει :
Η συνεχιζόμενη επίσημη έρευνα σχετικά με το πώς , γιατί , και από τους οποίους οι Τσετσένοι ήταν συν – επέλεξε προφανώς έχει καθυστερήσει , αν και Ivanishvili , ο οποίος είναι τώρα ο πρωθυπουργός , δήλωσε στα τέλη Απριλίου ότι θα ολοκληρωθεί ” στο εγγύς μέλλον “.
Για να συνοψίσω : Δεν υπάρχουν αξιόπιστες καταγγελίες ότι η κυβέρνηση της Γεωργίας έχει προσληφθεί και εκπαιδευθεί Τσετσένους να λάβουν μέρος σε ισλαμική μαχητική κινήσεις . Προφανώς , θα μπορούσε να υπάρξει κάποια πολιτική στοιχείο για τους ισχυρισμούς . Αλλά όταν έχω ζητήσει Γεωργιανοί γι ‘αυτό , κανένας από αυτούς λένε ότι οι ισχυρισμοί είναι γελοίο , τείνουν να σηκώνετε τους ώμους τους και να πω κάποια εκδοχή του « Ποιος ξέρει ; ” Γιατί αυτό δεν ήταν μια μεγαλύτερη ιστορία ;

A year ago last week, Georgian troops carried out a military operation against what it called “armed subversives” infiltrating the country from Russia. The operation, in the Pankisi Gorge where Georgia’s small Chechen minority lives, reportedly killed 11 people. And President Mikheil Saakashvili, then in the heat of a parliamentary election campaign with Bidzina Ivanishvili, called the alleged incursion a “provocation” by Russia aimed at influencing the vote.

But a year on, evidence has emerged to cast serious doubt on the government’s original claims, and there are credible suggestions that the operation was in fact the botched result of an attempt by Saakashvili’s government to train Chechen rebels to destabilize Russia. The crux of the issue seems to be, as the headline in a recent piece by Open Democracy put it, “Is Georgia a terrorist state?”

Questions about the official version of events arose soon after the events. But the really damning counterallegations came in an April report by Georgian human rights ombudsman Ucha Nanuashvili, who concluded that:

[T]he Chechens had been recruited in Europe by Georgian Interior Ministry officials, brought to Tbilisi, and trained over a period of several months in the use of weaponry with the intention of enabling them to cross the border from Georgia into Chechnya to join the ranks of the Islamic insurgency.

In addition to the young Chechens living in exile in Europe, the organizers of the operation also recruited several Kists (Georgian Chechens) from the Chechen community that has lived for several centuries in Georgia’s Pankisi Gorge.

Now, RFE/RL reports in a comprehensive piece on the controversy a year on, new allegations suggest that it may have been the defense ministry, not the interior ministry, that was behind the scheme. And there are claims that the Chechens may have been intended to attack Ivanishvili himself, or to create a terror attack in Georgia that the authorities could blame him for. And it notes:

The ongoing official investigation into how, why, and by whom the Chechens were co-opted has apparently stalled, although Ivanishvili, who is now prime minister, said in late April that it would be completed “in the near future.”

To sum up: there are credible allegations that the Georgian government recruited and trained Chechens to take part in Islamist militant movements. Obviously, there could be some political element to the allegations. But when I’ve asked Georgians about this, none of them say the claims are ludicrous, they tend to shrug their shoulders and say some version of “Who knows?” Why has this not been a bigger story?

http://www.eurasianet.org/node/67468
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9678.html

Διαχείριση της ισχύος και τα διλήμματα του Ομπάμα

Του Χρήστου Ιακώβου

Οι ΗΠΑ υποβάθμισαν από την αρχή την κρίση στη Συρία στο γεωστρατηγικό  τους σχεδιασμό με αποτέλεσμα σταδιακά να καταστούν θεατές και όμηροι των εξελίξεων. Επέδειξαν συμπάθεια προς τους σουννίτες αντάρτες αλλά αντελήφθησαν ότι η αντικατάσταση του καθεστώτος Άσαντ δεν σημαίνει ότι η Συρία θα καταστεί πιο δημοκρατική και πιο φιλοαμερικανική.
Ο Ομπάμα βρίσκεται σε διαδικασία απεμπλοκής από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, δύο προβλήματα που του κληροδότησε η κυβέρνηση Μπους και θα ήταν άσκοπο να εμπλακεί σε μία διαδικασία πολέμου και ανόρθωσης της Συρίας, με δεδομένη την ισχυρή επιρροή των ισλαμιστών της Αλ Νούσρα ανάμεσα στους αντάρτες. Συνεπώς η πιο ορθολογική στάση για τον Ομπάμα θα ήταν να κρατήσει απόσταση, όπως έκανε μέχρι προσφάτως.

Το 2012 έθεσε την κόκκινη γραμμή ως την χρήση των χημικών όπλων γιατί ήταν πεπεισμένος ότι ο Άσαντ δεν θα προχωρούσε σε τέτοια ενέργεια και συνεπώς κάνοντας εκείνη τη δήλωση θεωρούσε ότι ήταν πλήρως καλυμμένος και εξασφάλιζε την απόσταση που τηρούσε. Έτσι με την προβοκάτσια των ισλαμιστών ο Ομπάμα έμεινε χωρίς επιλογή. Ένα σημαντικό συμπέρασμα για ένα ηγέτη είναι να μην γίνεται ποτέ προβλέψιμος στον αντίπαλο γιατί θα αιφνιδιαστεί και, το χειρότερο, καθιστά εαυτόν εύκολο προς διαχείριση από αντιπάλους  που ξέρουν πως θα αντιδράσουν.

Ένα άλλο σημείο που χρήζει επισήμανσης είναι η πολιτική κουλτούρα που κυριαρχεί ανάμεσα στους συμβούλους του Ομπάμα σήμερα και οι οποίοι ανεδείχθησαν ως το αντίβαρο των νεοσυντηρητικών του Μπους. Θεωρούν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως το πρότυπο της αμερικανικής παρέμβασης στα διεθνή δρώμενα και τον εκλαμβάνουν ως τον απόλυτο πόλεμο αφού πιστεύουν ότι οι αμερικανοί ενεπλάκησαν για τα αντιμετωπίσουν μία μηχανή θανάτου όπως τη Ναζιστική Γερμανία και όχι πρωτίστως για συγκεκριμένους στρατηγικούς λόγους.  Η εξωτερική πολιτική όμως μιας υπερδύναμης δεν είναι θέμα αφηρημένων εννοιών αλλά ευκρινούς προσδιορισμού στρατηγικών συμφερόντων.

Επιπλέον, στην αμερικανική κυβέρνηση υπάρχουν ακόμη άτομα που εκλαμβάνουν αφελώς την ούτω καλουμένη «Αραβική Άνοιξη» με το φακό του ρομαντισμού, της οικοδόμησης δηλαδή της δημοκρατίας και της διεκδίκησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πέραν των άλλων περιορισμών, ο Ομπάμα επιδιώκει να αποφύγει και την αρνητική κληρονομιά του Μπους. Έθεσε ως αρχή του ότι οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να κάνουν πολέμους που μπορεί να παγιδεύσουν τη χώρα σε χαοτικά περιβάλλοντα και επικίνδυνες περιπέτειες, καθώς επίσης κάθε φορά που οι ΗΠΑ θα κάνουν ένα πόλεμο θα πρέπει να εξασφαλίζουν διεθνή νομιμοποίηση μέσω του ΟΗΕ και να μοιράζονται  την ευθύνη του πολέμου με άλλους συμμάχους, όπως έπραξαν στην περίπτωση της Λιβύης.

Όταν το θέμα της χρήσης χημικών όπλων ήρθε εσχάτως στην επιφάνεια και ο Ομπάμα εξέφρασε πρόθεση να προχωρήσει σε στρατιωτικά κτυπήματα, έχοντας ήδη αυτοπαγιδευτεί στις κόκκινες γραμμές του, ήταν προετοιμασμένος να αναλάβει στρατιωτική δράση με την προϋπόθεση ότι θα το έκανε συλλογικά με άλλους συμμάχους. Αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες καθιστά το δίλημμα για τον Ομπάμα να κτυπήσει ακόμη πιο επώδυνο.
Η Βρετανία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, οι οποίες παλαιότερα επεδείκνυαν αυξημένη προθυμία συμμετοχής σε αμερικανικής εμπνεύσεως στρατιωτικές περιπέτειες, τώρα, εμμέσως πλην σαφώς, αμφισβητούν τη σοφία της συγκεκριμένης επιλογής του αμερικανού προέδρου, αφήνοντας τον μόνο με την πρόθεσή του. Αυτό δίδει διεθνώς την εικόνα ότι η επιλογή στρατιωτικής εμπλοκής στην Συρία ανήκει αποκλειστικά στον Ομπάμα …και στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν.

Η Τουρκία όμως έχει τους δικούς της λόγους να θέλει μία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Βλέποντας ο Ερντογάν την πολιτική του στρατηγικού βάθους να βαλτώνει στην Αίγυπτο, μετά την ανατροπή του Μόρσι, και στη Συρία, μετά την αποτυχία της να οδηγήσει τους ισλαμιστές σε νίκη έναντι του Άσαντ, πιέζει απελπιστικά για στρατιωτικά κτυπήματα, κατ’ αναλογία προς τον πόλεμο του Κοσσόβου, προκειμένου να αναγκαστεί το καθεστώς Άσαντ σε κατάρρευση. Ο Ομπάμα όμως αυτό που μπορεί μονάχα να κάνει, σε περίπτωση που επιλέξει τα στρατιωτικά κτυπήματα, είναι απλώς περιορισμένη και συμβολική δράση.
Συνεπώς, μπορεί κατ’ αρχήν να μην υπάρχει διαφωνία με την Τουρκία ως προς τα κτυπήματα υπάρχει χάσμα ως προς το χαρακτήρα και τους στρατηγικούς στόχους της στρατιωτικής δράσης. Σίγουρα ο Ομπάμα δεν είναι διατεθειμένος να λάβει το ρίσκο που προβάλλει η Τουρκία.

Από τη άλλη, η όλη εξέλιξη του θέματος ευνοεί τη Ρωσία, η οποία ακολουθώντας, από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, με σταθερότητα μία πολιτική αφοσιωμένη στην στήριξη του καθεστώτος Άσαντ, κατάφερε με τους χειρισμούς του Ομπάμα να ισχυροποιήσει την ήδη θεσμοθετημένη συνεργασία με τη Συρία.

Ο Ομπάμα τελικώς, τοποθετώντας τον εαυτό του και τις πολιτικές του αποφάσεις κάτω από τους θεσμούς μετέφερε το πρόβλημα από το στρατιωτικό πεδίο στο διπλωματικό, εξαγοράζοντας μεν χρόνο θέτοντας δε σε αμφισβήτηση την αξιοπιστία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στη Μέση Ανατολή.

Τελικώς, όποιο και να είναι το πόρισμα της ομάδας των διεθνών επιθεωρητών, ο Ομπάμα είναι παγιδευμένος. Αν το συμπέρασμα είναι ότι ο Άσαντ έκανε χρήση χημικών τότε είναι αναγκασμένος να κτυπήσει, αλλά με ποιο στρατηγικό στόχο; Μήπως για να αυτοϊκανοποιηθεί ότι ανέλαβε στρατιωτική δράση για να τιμωρήσει το καθεστώς της Δαμασκού ή για να φέρει τους ισλαμιστές στην εξουσία; Αν το πόρισμα καταδεικνύει προβοκάτσια, τότε τι θα κάνει; Μήπως θα κτυπήσει τους αντάρτες που στηρίζει; Υπό τις περιστάσεις αυτό που τον βολεύει είναι ένα πόρισμα γραμμένο σε σολομωνική γλώσσα για να δηλώσει ότι δίδει μια δεύτερη ευκαιρία στον Άσαντ και να αποπαγιδευτεί αβρόχοις ποσίν.

Εάν το Κογκρέσο εγκρίνει τα αεροπορικά κτυπήματα δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε δράση. Και ο λόγος είναι ότι δεν φαίνεται να ξεκαθάρισε ποιος θα είναι ο στρατηγικός στόχος καθώς επίσης η πιθανότητα να υπάρξουν πολλά θύματα ανάμεσα σε αμάχους λειτουργεί αποτρεπτικά, ειδικά όταν δεν έχει πολλούς συμμάχους να μοιραστεί την ευθύνη. Υπό την πίεση των γεγονότων μπορεί να είναι αναγκασμένος να το κάνει αλλά όταν το κάνει θα βρεθεί κατηγορούμενος γιατί το έκανε. Η κρίση στη Συρία αποδεικνύει εμπράκτως πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση της ισχύος ακόμη και από μία υπερδύναμη.

Ο Χρήστος Ιακώβου είναι Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών

http://kostasxan.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2341.html

Νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος; Αυτό είναι το βιντεάκι που εξαπλώνεται σαν φωτιά στο διαδίκτυο!! Δείτε το... θα σας αφήσει άφωνους!!

 
Ο σύγχρονος άνθρωπος, ο ανθρώπινος πολιτισμός, η τσιμεντωμένη οπτική μας για τον κόσμο που δεν μας αφήνει να δούμε την ουσία... Κάθε τόσο βγαίνει ένα βιντεάκι που σε συγκλονίζει από εκεί που δεν το περιμένεις.


Το The Employment είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή του Αργεντίνικου Animation Studio Opusbou και η επίτιμη ομάδα του Vimeo Staff Picks το ξεχώρισε αμέσως και τώρα εξαπλώνεται σαν φωτιά στο διαδίκτυο.



πηγη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters