Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

GEORGE SOROS. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ;

http://www.votegreece.gr/wp-content/uploads/2010/01/soros1.jpg 

Ίδρυμα Τζόρτζ Σόρος
Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του;Κι όμως είναι ελεύθερος……
Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!

Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες…..;
Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.
Γιατί άραγε…;
Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 “Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος”).
-Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου (δείτε τον αντίστοιχο πίνακα απο το περιοδικό Αρδην που παραθέτουμε)
-Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 27/04/2004).
-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.
-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496).
- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.
-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων
16/8/1998).
-Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)
-Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές.Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).
-Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.
Στη παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες).
Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγραφέα Μισέα.
Την ίδια ώρα στη Γεωργία προωθούν τα μεταλλαγμένα.
-Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.
Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.
Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».
Η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται σε 50 ακόμα χώρες και όμως αυτό το τόσο δραστήριο κοινοφελές Ιδρυμα δεν προβάλλει το έργο του στα ΜΜΕ.
Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το γεγονός;
Οταν μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της Γής τα ελέγχουν συμπατριώτες του κ.Σόρος.
Ο κάθε καλόπιστος ερευνητής-πολίτης αντιλαμβάνεται οτι ο κ.Σόρος εφαρμόζει σε όλη τη Γή τη πανάρχαια τακτική του «διαίρει και βασίλευε».
Πίσω απο την πολυπολιτισμική κοινωνία που προωθούν αυτά τα ιδρύματα σε όλες τις χώρες της Γής κρύβεται αυτή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε».
Σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τη θεωρία του συμπατριώτη του κ.Σόρος(Ουγγρο-Εβραίος) , κ.Χάντιγκτον.
Ο σκοπός τους είναι να «ομογενοποιήσουν» όλη την ανθρωπότητα και δίκαια θα διερωτηθεί κάποιος γιατί μπαίνουν σε αυτό το τεράστιο κόπο.Είναι φανερό οτι ετοιμάζουν μια νέα Αυτοκρατορία.
Ποιός άραγε θα είναι αυτός ο μελλοντικός αυτοκράτορας για τον οποίο εργάζεται ο κ.Σόρος;
Εμείς θέλουμε να γίνουμε υπήκοοι μια τέτοιας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας;
Πιστεύετε αυτοί οι κύριοι να εργάζονται για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής;
Είναι αστείο και αφελές και να το σκεφτεί κάποιος!!!
Γιατί δεν μπορώ να πώ όλη την αλήθεια καθαρά και ξάστερα;
-Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια προσωπικής έρευνας.
Ποιός είναι ο πραγματικός τρομοκράτης που μας απειλεί και κρύβεται;
Έτσι δεν κάνουν άλλωστε και οι τρομοκράτες;Τρομοκρατούν και κρύβονται.
Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα.
Πρέπει να συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας, να πιέσουμε την κυβέρνηση να το εκδιώξει.
Παρακαλούμε
Στείλτε αυτό το e-mail σε όλους τους φίλους σας.
Σε όσους δημοσιογράφους γνωρίζετε.
Σε όσους συγγραφείς γνωρίζετε
Σε όσους βουλευτές γνωρίζετε
Σε όσους κανάλια γνωρίζετε
Σε όσους επιστήμονες γνωρίζετε
Σε όσους καθηγητές γνωρίζετε
Σε όσους ραδιοφωνικούς σταθμούς γνωρίζετε
Στην ελληνική ομογένεια
Σε όσες ιστοσελίδες γνωρίζετε.
Καλό θα ήταν όποιος μπορεί να το μεταφράσει και σε άλλες γλώσσες για να εκδιωχθεί το Ιδρυμα Σόρος και απο άλλες χώρες.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε


πηγή




Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/george-soros.html

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ………. ΠΑΛΙΑ.

 

Του Κρίτωνος
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Στους εντολοδόχους των διαφόρων λεσχών, “φαίνεται” όμως ότι, τίποτα πιά δεν πάει καλά ..
Οι αραβικές “ανοίξεις” …. τελειώσανε.
Στην σημερινή Τουρκία έχουμε κοινωνική αναταραχή όπου και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, .. ούτε εκεί “φαίνεται” ότι τους πήγε ο σχεδιασμός “Τους” για μία ……. “ανοιξιάτικη” Τουρκία.

Στο στρατοκρατούμενο Ισραήλ, όπου οι σιωνιστές “διψάνε” για πολέμους, προκειμένου να διχάσουν τους λαούς της Μεσογείου, που πιστεύουν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν, από την στιγμή που στην περιοχή νοιώθουν σαν .. την καλαμιά στον κάμπο. Ο εβραϊκός λαός εκεί ζεί δυστυχισμένος και μέσα στην τρομοκρατία, σφιχτά εναγκαλισμένος από τους σιωνιστές.
Στις ΗΠΑ , το χρέος υπερβαίνει το αστρονομικό 17 τρις, με ένα 49% του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχιας.
Στις ΗΠΑ που το ποσοστό του κόσμου, που δεν θέλει να ακούει για πολέμους ξεπερνά το 85%.
Τις ΗΠΑ όπου μέχρι στιγμής το κυρίαρχο εβραϊκό λόμπυ, τις σέρνει από την μύτη, αλλά και …
Στις ΗΠΑ που “φαίνεται” ότι τα πράγματα αλλάζουνε και από αυτούς που σίγουρα θα θιχθούν ανήκει και το πιό πάνω λόμπυ ..
Στις ΗΠΑ που μία γενικευμένη κοινωνική αναταραχή, στο μέσον αυτής της κρίσης, δεν αποτελεί επιστημονική φαντασία …
Στην Ρωσία, μιά χώρα πάμπλουτη στις πρώτες ύλες, μιά χώρα με άπειρες δυνατότητες, μιά χώρα με έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό ακόμα και σε τεχνολογία διαστήματος, μιά Ρωσία όμως που πρακτικά σήμερα είναι δυνατή μόνο στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης των υδρογονανθράκων.
Μιά Ρωσία, όπου οι νέοι της υποαπασχολούνται, οι νέοι τους με τα υψηλότερα ποσοστά αλκοολισμού παγκοσμίως και οι νέες τους σε μεγάλο ποσοστό να “εργάζονται” στα ….
καμπαρέ του υπόλοιπου κόσμου… και εδώ λοιπόν η κοινωνική αναταραχή είναι ένα ενδεχόμενο … Η Κίνα όπου φαίνεται ότι, την “πατάει” και αυτή σταδιακά όπως και οι υπόλοιποι, έχοντας
κάνει τεράστια έξοδα σε έργα υποδομών, έχει κτίσει πληθώρα νέων* πόλεων, τεράστια συγκροτήματα και έργα, οι Ολυμπιακοί αγώνες, τα οποία όμως … δεν είναι ανταποδωτικά.
Η παραγωγή της αργά αλλά σταθερά ελαττούται διότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει .. Η κρίση και εδώ λοιπόν υποβόσκει, λίγο πιό μακριά μεν, αλλά αρχίζει σιγά σιγά να της κτυπάει την πόρτα ..
Η Γερμανία, των αμερικάνικων βάσεων που .. δεν έχει άποψη, που κυβερνάει με το μπιλιετάκι και .. γαβγίζει κατόπιν εντολών …
Η φούσκα των παγκόσμιων τραπεζών, ήδη ξεπερνά τα 800 τρις … Αυτό το τραπεζικό σύστημα που με τίποτα δεν σώζεται.
Αλλά, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται ..
Η ελπίδα των “ισχυρών” προκειμένου να επιμηκύνουν τον χρόνο επιβίωσής τους, “τρέφεται” από τα μίση, τις διχόνοιες των λαών και τους πολέμους που τους “δωρίζουνε” μέσα από διαρκείς προβοκάτσιες .
ΟΜΩΣ … ότι και να κάνουν, τίποτα δεν τους βγαίνει …
Οι κινήσεις τους, σαν τις τελευταίες είναι και αυτές σπασμωδικές, σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν τους πάει,.. “αυτοί” δεν έχουνε να προτείνουνε τίποτα ….
Το νέο θάρθει από τα … παλιά και θα είναι δώρο από τον λαό που του έχουν επιτεθεί λυσσαλαία και με κάθε τρόπο ..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. ο εχθρός τους..
Όμως ο πλανήτης και η ανθρωπότητα έχει κουραστεί με τα τερτίπια “τους” ..
Εχθρός “τους” είναι και η Ανθρωπότητα, .. αυτή όμως θα έχει τον τελευταίο λόγο …
*νέων πόλεων .
Μεγάλεις επεκτάσεις των ήδη υπαρχουσών πόλεων και νέες πόλεις.


Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου




πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_22.html

Μάθετε πώς θα "κόψετε" 73 ευρώ από το λογαριασμό της ΔΕΗ

 
Στις μέρες μας οι ευκαιρίες εξοικονόμησης ολοένα αυξάνονται με νέα αποδοτικότερα προϊόντα και επιδοτούμενα προγράμματα αναβάθμισης παλιών κτηρίων.


Επιπλέον, υπάρχουν εύκολες λύσεις σχεδόν μηδενικού κόστους για την άμεση μείωση του λογαριασμού ρεύματος. Κάντε τα παρακάτω κατά προτίμηση συνδυαστικά και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα:
1. Παρακολουθήστε την κατανάλωση σας
Για να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα να γλυτώστε αρκετά χρήματα από το λογαριασμό της ΔΕΗ αρκεί να ξέρετε ότι από 1/1/2011 όλη η κατανάλωση ενός νοικοκυριού τιμολογείται με την τιμή της μεγαλύτερης κλίμακας στην οποία φτάνει.
 
 Όπως φαίνεται στον πίνακα εάν η κατανάλωση ξεπεράσει τις 2000 και φτάσει τις 2001 κιλοβατώρες, τότε θα πληρώσετε αυτή την μία επιπλέον κιλοβατώρα 73€. Εφόσον λοιπόν παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας και φροντίσετε να παραμείνετε κάτω από τις 2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Θα έχετε κάνει ένα εύκολο πρώτο βήμα εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

2. Βάλτε νυχτερινό τιμολόγιο*
Το κόστος του νυχτερινού όπως φαίνεται στον πρώτο πίνακα, είναι χαμηλότερο από τη μέση τιμή της ημερήσιας χρέωσης κατά 36%. Εξαιρετικά σημαντικό είναι επίσης ότιοι νυχτερινές κιλοβατώρες δεν προσμετρούνται στο σύνολο το οποίο σας ανεβάζει κλίμακα χρέωσης. Αυτό σημαίνει ότι ένα σπίτι που κατανάλωνε 2001 κιλοβατώρες θα επωφεληθεί και από τη χρέωση του 1/3 με 1/4 της κατανάλωσης με 36% μικρότερη τιμή, και θα γλιτώσει και το “καπέλο” των 73€ για 1 κιλοβατώρα κερδίζοντας συνολικά 115€ περίπου το τετράμηνο.

*Το νυχτερινό τιμολόγιο έχει δυο περιόδους λειτουργίας (Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 02:00-08:00 και 15:30-17:30, Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 23:00-07:00)

3. Κάντε αίτηση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο
Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο εφαρμόζεται σε 4 κατηγορίες ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρέχοντας τη δυνατότητα να μειωθεί κατά 45% το κόστος της κιλοβατώρας της ημέρας ακόμη και πιο κάτω από αυτή της νύχτας στα 10,6λεπτά! Η αίτηση υποβάλλεται πολύ απλά, μια φορά, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Λύσεις για οικονομική θέρμανση!
Τα επώνυμα κλιματιστικά inverterκαι οι άλλες αντλίες θερμότητας είναι συσκευές οι οποίες παρέχουν τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με συσκευές όπως σόμπες, κάτοπτρα, θερμοπομπούς, αερόθερμα κλπ.
Επιπλέον το νυχτερινό τιμολόγιο παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα κλιματιστικά για θέρμανση το χειμώνα ακόμη πιο οικονομικά. Μπορείτε να βρίσκετε το σπίτι σας ζεστό το πρωί ή να το ζεστάνετε γρήγορα και οικονομικά το μεσημέρι όταν θα γυρίσετε από τη δουλειά.
Ακόμη και σε σπίτια που δεν διαθέτουν κλιματιστικά, συμφέρει η εγκατάστασή τους για θέρμανση, συμπληρωματικά ή ως αντικατάσταση του λέβητα, αφού απαιτούν την μικρότερη επένδυση με απόσβεση περίπου σε 3 χρόνια.

                                                                                                             πηγή  
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/73.html

Παγκόσμια πατέντα για την θεραπεία του καρκίνου από τον Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Κόρδα

Kατοχυρώνεται και θα πουληθεί σε διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες κολοσσούς

 

Από την έρευνα αιχμής στην καινοτομία: το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας χρηματοδοτεί 33 νέα προγράμματα. Στην Ελλάδα, αποδέκτης της επιχορήγησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» του ΕΣΕ είναι ο ερευνητής, κ. Γεώργιος Κόρδας με το ευρευνητκό του έργο "Νανοδοχεία για στοχευμένη θεραπεία καρκίνου μαστού και προστάτη" ("Novel Targeted Nanocontainers for Cancer Therapy").

 Ο κ. Κόρδας εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο "Δημόκριτος" και είναι ειδικός στη νανοθεραπεία. Επιθυμεί να προωθήσει τα νανοφάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του που χρηματοδοτείται από την ΕΕ αναμένεται να είναι ζωτικής σημασίας.


 
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρέχει επιχορηγήσεις ύψους 150.000 ευρώ η καθεμία σε 33 εξέχοντες ερευνητές, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του έργου τους και των καινοτομιών που μπορούν να αξιοποιηθούν εμπορικά. Οι επιχορηγήσεις στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας χρηματοδότησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» είναι ανοικτές σε επιστήμονες που ήταν ήδη δικαιούχοι επιχορήγησης από το ΕΣΕ.
 
Τα έργα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως είναι από τη νευροβιολογία και τη μηχανική μέχρι την αρχιτεκτονική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 
 Η συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου με τον Δρ. Γεώργιο Κόρδα:
 
 
Ε.Ν: Κε Κόρδα τι ακριβώς είναι αυτά τα νανοδοχεία για την θεραπεία του καρκίνου του μαστού και προστάτη;
Γ.Κ: Στην ουσία παίρνουμε τα φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και τα βάζουμε σε ‘’νανοδοχεία’’ που έχουμε αναπτύξει, σε ένα κατάλληλο δηλαδή περιβάλλον, ώστε το αντικαρκινικό φάρμακο να μην ‘’πειράξει’’ τους υγιείς ιστούς αλλά μόνο τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο.  Χρησιμοποιούμε φολικό οξύ για τον καρκίνο του μαστού και τις ωοθήκες και leuprolide :Λευπρολίδιο για τον προστάτη.

Ε.Ν: Δηλαδή μόλις το leuprolide και το φολικό οξύ φτάσει στο καρκινογόνο σημείο θα αφήσει ανέγγιχτη την γύρω περιοχή;
Γ.Κ: Ακριβώς και το υπόλοιπο θα αποβληθεί σταδιακά από τον οργανισμό μέσω των ούρων. Τα νανοδοχεία αυτά είναι απολύτως μη τοξικά όχι σαν τις χημειοθεραπείες που καταστρέφουν τα πάντα. Στοχεύουν κατευθείαν εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη οξείδωση, θερμότητα και υψηλότερο pH, δηλαδή εκεί που υπάρχουν όγκοι.

Ε.Ν: Από πότε ξεκινήσατε αυτήν την έρευνα;
Γ.Κ: Στην ουσία κα Νικολοπούλου πρόκειται για το δεύτερο βραβείο μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση που χρηματοδοτεί αυτήν την έρευνα θα λέγαμε ότι είναι ένα βραβείο στο βραβείο. Δείξαμε ότι αναπτύξαμε αυτήν την τεχνολογία εδώ και μερικά χρόνια και τώρα πλέον είμαστε σε θέση να κατοχυρώσουμε την πατέντα μας Διεθνώς. Είμαστε σε επαφή με εταιρία στην Ολλανδία η οποία θα μας ετοιμάσει το business plan για να γίνουν επαφές με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες που θα αγοράσουν στην ουσία τα νανοδοχεία μας και θα βελτιώσουν τα φάρμακα τους για τον καρκίνο του μαστού, των ωοθηκών και του προστάτη. Παράλληλα κάνουμε ενέργειες με Διεθνή Δικηγορική Εταιρία για να κατοχυρώσουμε αυτή την πατέντα παγκοσμίως.
 
Ε.Ν: Είναι μεγάλη η αγορά του φαρμάκου του καρκίνου;
Γ.Κ: Είναι πολύ μεγάλη 700 δις τον χρόνο, με περίπου αύξηση 10% ετησίως.
 
Ε.Ν: Κε καθηγητά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μήπως κάθε θεραπεία πρέπει να είναι πιο εξατομικευμένη;
Γ.Κ: Απολύτως ο άνθρωπος δεν μπορεί να δέχεται θεραπείες τυφλοσούρτι. Η Ιατρική οδηγείται σε απολύτως προσωπικές και εξατομικευμένες διαγνώσεις και θεραπείες έχουμε διαφορετικό DNA όλοι, έχουμε διαφορετική φύση.
 
Ε.Ν: Πρόσφατα γίνατε μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ερευνών, το European Research  Council;
Γ.Κ: Πράγματι ο ίδιος ο πρόεδρος της απονομής των βραβείων Νόμπελ Ιατρικής, o Carl Heldin με κάλεσε με προσωπική του επιστολή να συμμετάσχω στο E.R.C. Ε, δεν τα παίρνει κάθε μέρα κανείς τέτοια γράμματα. Ομολογώ πως συγκινήθηκα.
 
Ε.Ν: Κε καθηγητά πλησιάσατε την κορυφή στον τομέα σας. Σαν άνθρωπος και σαν ερευνητής ποιο είναι το όνειρο σας;
Γ.Κ: Θέλω να βοηθήσουμε να επιμηκύνουμε τη ζωή του ανθρώπου να τον σώσουμε από τον καρκίνο ή έστω να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του, να δώσουμε λύση στον καρκίνο επιτέλους. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω να σκοτώνουν οι χημειοθεραπείες τους καρκινοπαθείς σαν να τους βαράνε με σκάγια…

Πατήστε εδώ για να δείτε το βιογραφικό του Γιώργου Κόρδα




πηγή 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/k.html

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ!


επιμέλεια Naya Drak
ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! "ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ"!!! "ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!
Αυτές είναι οι εντολές που έχουν δοθεί στα αστυνομικά όργανα κι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στις 7.00 στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Φειδιπίδου. Νεαρός που φορούσε στολή παραλλαγής από αυτές που πουλούν στο Μοναστηράκι και καπέλλο με το εθνόσημο, περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά δίπλα του σταμάτησε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Λίγα μέτρα πιο πίσω του ερχόταν μεσήλικας κύριος ο οποίος φορούσε στο πέτο του το εθνόσημο.
Από το περιπολικό εξήλθαν δυο άτομα κι έβαλαν στην άκρη τον νεαρό για να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο. Ο κύριος που ερχόταν πίσω, ξαφνιάστηκε. Πλησίασε τα αστυνομικά όργανα και ρώτησε: "Τι έκανε ρε παιδιά και ψάχνετε τον νεαρό;". Αμέσως, δεύτερο περιπολικό ήρθε και σταμάτησε δίπλα στο προηγούμενο από το οποίο κατέβηκαν αστυνομικά όργανα και απευθύνθηκαν προς τον μεσήλικα κύριο: "Κάντε στην άκρη να σας υποβάλουμε σε σωματικό έλεγχο"!

Ο κύριος αιφνιδιάστηκε: "Τι έκανα κύριοι;", ρώτησε. Η απάντηση ήταν άμεση: "Φοράτε το εθνόσημο στο πέτο και όποιος φοράει το εθνόσημο έχουμε λάβει εντολές να τον ελέγχουμε"!

Ο κύριος σοκαρίστηκε: "Για ποιο λόγο, με ελέγχετε; Είναι κακό να φοράω το εθνόσημο;", ρώτησε. Η απάντηση που έλαβε ήταν ακόμη περισσότερο σοκαριστική: "Θεωρείστε ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις"!

Του έδιναν αυτές τις απαντήσεις την ίδια ώρα που τα αστυνομικά όργανα φορούσαν το εθνόσημο στα διακριτικά της στολής τους! Ο μεσήλικας κύριος τους ρώτησε: "Κι εσείς δεν φοράτε το εθνόσημο; Θεωρείστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων;".

Ένα αστυνομικό όργανο απάντησε: 'Κύριε, σας ζητούμε συγγνώμη. Δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται αλλά τι να κάνουμε, αυτές είναι οι εντολές που έχουμε δεχτεί"!!! Ο μεσήλικας συνέχισε: "Ακόμη και αυτοί που έχουν ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, θεωρούνται ύποτποι;"!
Η απάντηση ήταν καταλυτική: "Ακόμη και αυτοί"!

Καταλάβατε συνέλληνες; Εάν δεν θέλετε να θεωρηθείτε μέλος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση ως ύποπτος εγκληματικών πράξεων, κατεβάστε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι σας!!!
Υποκείμεθα στις νέες εντολές που εκπορεύονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας!!! Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες.

Τα στοιχεία του μεσήλικα κυρίου είναι στην διάθεσή μας. Μάλιστα μάς έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: "Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που καταδυναστεύει τον τόπο μας, διώκει κάθε τι ελληνικό, αρπάζει τις περιουσίες μας και ισοπεδώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!! Η τρομοκρατία των διεφθαρμένων δεν θα περάσει. Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε. Ή ταν ή επί τας".

ΠΗΓΕΣ:
http://elnewsgr.blogspot.com/2013/09/blog-post_6297.html
http://www.hellasattack.com/2013/09/blog-post_3949.html
http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_4468.html
http://www.triklopodia.gr/2013/09/blog-post_3457.html
http://www.pseed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2257%3A2013-09-21-20-39-36&catid=82%3A2012-12-05-14-16-01&Itemid=470

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5343.html

Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης

Η "ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ" ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η "ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ" ΕΝΩΣΗ;
Η "Ατλαντική Κοινή Αγορά" έρχεται ως απάντηση της Ευρασιατικής Ένωσης που δημιουργεί η Ρωσία και βέβαια της πανίσχυρης, εμπορικά, Κίνας, υπάρχει πιθανότητα να αποτελοούν και τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως;
Ιστορική συμφωνία που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ζώνη ελευθέρου εμπορίου στον κόσμο επετεύχθη κατ'αρχήν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπουργών Εμπορίου που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο.
Η νέα ζώνη ελεύθερου εμπορίου βαπτίστηκε «Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων». Πρόκειται για μία "Ατλαντική Κοινή Αγορά", όπου οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της δυτικής και της ανατολικής ακτής του Ατλαντικού ρίχνουν τα τείχη των δασμών και βαίνουν προς μία κολοσσιαία εμπορική ενοποίηση.
Aυτά ως προς το πραγματιστικό πεδίο. Το ερώτημα είναι, έχει προειπωθεί κάτι για όλα αυτά στο ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως; Υπάρχουν εδάφια στο κεφ.13 που χρήζουν συζητήσεως.
1 Και στάθηκα πάνω στην άμμο της θάλασσας. Και είδα από τη θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει, που έχει δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα και πάνω στα κεφάλια του βλάστημα ονόματα.
3 Και ένα από τα κεφάλια του ήταν σαν σφαγμένο για θάνατο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και τότε θαύμασε όλη η γη και ακολούθησε πίσω από το θηρίο,
4 και προσκύνησαν το δράκο, γιατί έδωσε την εξουσία στο θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: «Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο και ποιος δύναται να πολεμήσει με αυτό;»
11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
12 Και όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την ενεργεί μπροστά του. Και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σ’ αυτή να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή του.
Κατ'αρχήν το θηρίο δεν αποτελεί κατανάγκην κάποιον ηγεμόνα απλώς, ποιό πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο σύστημα διακυβέρνησης υπερεθνικού συνασπισμού, το οποίο κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αποκτήσει και αυταρχικό ηγέτη (Αντίχριστος;). Η ανάβαση από την θάλασσα σύμφωνα με την χριστιανική γλώσσσα δείχνει άνοδο από ένα συνοθύλευμα λαών (αυτό συμβολίζει η θάλασσα).
Τώρα αυτή τη στιγμή έχουμε την "Ατλαντική Ένωση" και την "Ευρασιατική Ένωση" δύο συνασπισμοί εθνών που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως.
Ποιό είναι το πρώτο θηρίο, και ποιό το δεύτερο μένει να αποκαλυφθεί. Αν θεωρήσουμε την Ευρασιατική Ένωση ως αναβίωση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας σε άλλη βεβαίως βάση, κάποιος θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι είναι το πρώτο θηρίο του οποιου η πληγή θεραπεύτηκε,και είναι έτοιμο να προσκυνηθεί.
Αν θεωρηθεί ότι Αμερική - Ευρώπη έχουν δεχτεί φοβερά πλήγματα οικονομικής φύσως τον τελευταίο καιρό, τότε αυτές είναι το πρώτο θηρίο, και προχωρούν προς την θεραπεία τους.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς το πρόβλημα βρίσκεται στην συνέχεια των ενεργειών των δύο θηρίων που σε αγαστή μελλοντική συνεργασία (και ας μην φαινεται αυτό στον παρόντα καιρό) θα προχωρήσουν στην μεγάλη Αποστασία.
16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).
Θα θυμίσουμε ότι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (Ηλεκτρονική Φυλακή) πραγματοποιείται σε όλον τον πλανήτη, ακόμα και στην Ινδία , και στο Μαλάουι, ψάχνουν κόσμο κυριολεκτικά στα ΄δεντρα για να τους προμηθεύσουν με την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Αντίθετα από ότι πιστεύει ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να "χαραχτούν" άπαντες, η τελευταία πρόταση είναι διαζευτική το όνομα είναι ένα οποιοδήποτε έγγραφο, και ο αριθμός μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο...ΑΜΚΑ.
Το σίγουρο είναι ότι όπως και να το δει κανείς ζούμε όντως σε αποκαλυπτικούς καιρούς, και ειδικά η Ελλάδα βρίσκεται στην κυριολεξία ανάμεσα στα...Θηρία.
http://www.katohika.gr/2013/09/ta-dio-thiria-tis-apokalipsis.html

Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος;

Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης 
 
Έχουμε ήδη αναφερθεί στην πολιτική του ελεγχόμενου χάους που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στις χώρες της Μέσης Ανατολής και κυρίως στη Συρία. Και εφαρμόζεται η συγκεκριμένη πολιτική σ’ αυτές τις χώρες, γιατί
εκεί η δημοκρατία αν δεν είναι ανύπαρκτη, είναι εξαιρετικά αδύναμη, ενώ υπάρχουν και άλλες ιδιαιτερότητες, όπως εθνοτική ανομοιογένεια και θρησκευτική ιδιαιτερότητα. Με το τελευταίο θέλουμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι η απολυτότητα της ισλαμικής θρησκείας, καθιστά τις κοινωνίες εύκολα μετατρέψιμες σε «φωτιά» που καίει την ίδια τη χώρα, κατά περίπτωση!

Όσον αφορά τις χώρες της Μέσης Ανατολής που υφίστανται την πολιτική του ελεγχόμενου χάους, υπάρχουν μείζονα γεωπολιτικά συμφέροντα που εξυπηρετούνται από την εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτικής. Μηχανισμοί δε που εκπροσωπούν τα συγκεκριμένα συμφέροντα, «ακτινογραφούν» τις ιδιαιτερότητες και τις αδυναμίες της κάθε χώρας και αναλόγως εφαρμόζουν το μοντέλο της πολιτικής ταιριάζει.

Η Ελλάδα, παρά τα όποια προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες που έχει ως κράτος και ως κοινωνία, έχει μια ισχυρή δημοκρατία, που ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικά ανεκτική και …γενναιόδωρη ακόμα και σε εκείνους που την βιάζουν συστηματικά επί δεκαετίες, παρουσίαζει αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα σε απόπειρες που γίνονται για να διαταραχτεί η ομαλότητα και η λειτουργία της.

Επίσης, το γεγονός ότι η Ελλάδα ανήκει στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη, καθώς και σε μια σειρά από διεθνείς οργανισμούς, που αυξάνουν το δείκτη σταθερότητας μιας χώρας, είναι ένας παράγοντας θωρακίζει την πατρίδα μας και την καθιστά λιγότερο ευάλωτη σε σενάρια και προθέσεις εφαρμογής της πολιτικής του ελεγχόμενου χάους.

Τα γράφουμε όλα αυτά για να τονίσουμε ότι η Ελλάδα (μαζί με την Κύπρο), ακριβώς επειδή καταλαμβάνει μια τεράστια χερσαία και θαλάσσια έκταση, στο κρισιμότερο σημείο μεταξύ τριών ηπείρων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, παρότι έχει υψηλό δείκτη πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας και παρά το ότι -συνεχίζει να- ανήκει, στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, είναι πάντα στο μικροσκόπιο των δυνάμεων εκείνων που έχουν γεωπολιτικά και στρατηγικά συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι χώρες και οι διεθνείς παράγοντες που έχουν την Ελλάδα και την Κύπρο στο μικροσκόπιο, είναι σε θέση να αναλύσουν την κατάσταση και να αντιληφθούν τα όσα τεκταίνονται και συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία.

Για παράδειγμα, είναι σε θέση να ακτινοσκοπήσουν τις ανατροπές που άρχισαν στην Ελλάδα με την εμφάνιση της κρίσης και την υπογραφή του μνημονίου, όταν η ελληνική κοινωνία είδε το επίπεδο ζωής της να υποβαθμίζεται και τα κεκτημένα -δικαιολογημένα ή όχι δεν έχει σημασία- να εξανεμίζονται με μια υπογραφή.

Άλλωστε, κατά κάποιο τρόπο οι ανατροπές είναι μετρήσιμες, αφού τα κόμματα που βρίσκονται στο λεγόμενο αντιμνημονιακό μέτωπο, απορροφώντας το κύμα δυσαρέσκειας, αγανάκτησης και ανασφάλειας για το μέλλον της κοινωνίας, είδαν τα ποσοστά τους να εκτοξεύονται και να πολλαπλασιάζονται!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο ΣΥΡΙΖΑ, που σκαρφάλωσε από το 4,60 στο 16,78 και μετά στο 26,89%, η Χρυσή Αυγή από το 0,29 στο 6,97 και μετά 6,92% και ένα νέο κόμμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, να παίρνουν στις πρώτες εκλογές του 2012 10,60 και στις δεύτερες 7,51%.

Δηλαδή, η ελληνική κοινωνία, θεωρώντας υπεύθυνα για την οικονομική καταστροφή (και τον υπαρκτό κίνδυνο δημογραφικής αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδας από τις ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, για τη Χρυσή Αυγή), τα κόμματα που διαχειρίστηκαν την εξουσία, τα λεγόμενα συστημικά, τους γύρισε την πλάτη και στράφηκε στα κόμματα που ανέπτυξαν την πολιτική της μιας φράσης: αντιμνημόνιο και ξερό ψωμί!

Το θέμα είναι ότι μέσα στο αντιμνημονιακό μέτωπο, που το τονίζουμε ότι εκφράζει μια εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, υπάρχουν δυνάμεις που επί δεκαετίες αν δεν την εφαρμόζουν, φλερτάρουν με την πολιτική βία. Προ μνημονίου η βία είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αντιεξουσιαστική αριστερίστικη ρητορία, κουκούλες, μολότωφ, λοστοί, βόμβες, ληστείες και άλλα τοιάυτα.

Τώρα στην υπάρχουσα «σοσιαλιστική» βία, προστίθεται η «εθνοσοσιαλιστική», που εκφράζεται με πιο …συντεταγμένο τρόπο, ενώ στα εργαλεία έχουν προστεθεί τα ρόπαλα και μαχαίρια!

Το θέμα, όμως, είναι ότι κάποιοι, που ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και τι είναι δυνατόν να συμβεί στην Ελλάδα, μιλούν για επίβολή στρατιωτικής δικτατορίας, ενώ δεν είναι λίγοι οι παράγοντες στην Ευρώπη, που εκφράζουν φανερά «ανησυχίες» για το αν η Ελλάδα θα μπορέσει να φέρει σε πέρας την Προεδρεία της Ε.Ε., το Α’ εξάμηνο του 2014.

Ελπίζουμε μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, έστω και αυτήν την τελευταία στιγμή, να αναλογιστούν που οδηγούν τα πράγματα με την ανευθυνότητά τους και βάλουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας μας!

Πηγή  Κυριακάτικη Δημοκρατία 

http://kostasxan.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2251.html

Ας μην το κρύβουμε, διψάμε για ουρανό

Ας μην το κρύβουμε, διψάμε για ουρανό


1. Στην Αγορά στιλέτων και αίματος

Αγορά στιλέτων και αίματος
Βαθιά μέσα μας το ξέραμε, ας το πούμε λοιπόν δυνατά. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας, γαλουχημένο στο έδαφος του σκοταδισμού. Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να δολοφονούνται οι μετανάστες στα σύνορα, να φτιάχνονται στρατόπεδα συγκέντρωσης, να συμμορφώνονται οι «διαφορετικοί Έλληνες», οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεροί, οι εβραίοι, οι μακρυμάλληδες, οι πολύχρωμοι, εν τέλει όλοι μας. Τα νόθα παιδιά που «αποκήρυξε» και τώρα ξαναχαιδεύει ο παμπόνηρος «μαφιόζικος» ελληνικός καπιταλισμός, που έχει μάθει πάντα να νικάει.

Αυτοί που βγήκαν από την χρονοκάψουλα του φασισμού, για να πάνε εκεί που δεν φτάνει το σφυρί του δικαστή, εκεί που δεν φτάνει το γκλόμπ του μπάτσου, εκεί που δεν φτάνει η πένα του δημοσιογράφου, εκεί που δεν φτάνει το χέρι της μνημονιακής κυβέρνησης. Εκεί φτάνει το μαχαίρι του Χρυσαυγίτη. Εκεί φτάνει η πέτρα του αγανακτισμένου φασίστα. Στην καρδιά των αγωνιστών, στην καρδιά των αγώνων, των συνδικάτων, των απεργιών, των δομών αλληλεγγύης, όλων των συλλογικών αναπαραστάσεων που οι υποτελείς έχουν βρει για να οργανώνονται απέναντι στο κεφάλαιο.

Είναι η χρυσόμαυρη εφεδρεία του αστικού κόσμου. Μισθοφόροι και μισθωτοί πολιτοφύλακες του εθνικού κορμού, σύγχρονοι μαυραγορίτες, απεργοσπάστες και κομπλεξικοί, αμόρφωτοι, λούμπεν και μισάνθρωποι, γνήσια παιδιά των «περιόδων ανωμαλίας» του ελληνικού κράτους. Θύτες και ταυτόχρονα θύματα της κρατικής πολιτικής των εσωτερικών εχθρών, της μισαλλοδοξίας, του μαύρου. Πιο γνωστοί ως «αγανακτισμένοι πολίτες», μαφιόζοι, ποινικοί, μπράβοι, φασίστες, ΔΕΛΤΑ-δες, ασφαλίτες, χρυσαυγίτες, ρατσιστές, αντικομμουνιστές, φιλοχουντικοί, βασανιστές, σεξιστικά και φοβικά κωλόπαιδα του Κωστόπουλου και του Αναστασιάδη, πατριδόπληκτοι και εν γένει τηγάνια. Δηλαδή σκεύη, όπλα στα χέρια του ελληνικού καπιταλισμού.

Βασιλόφρονες, νεο-ναζιστές και εθνικιστές που μεταφέρθηκαν «μέχρι νεωτέρας» στα κόμματα του δικομματισμού. Αυτοί που μας φυλάνε από τον εσωτερικό εχθρό όταν πάει να σηκώσει κεφάλι.

2. Βία και παραλλαγή

Βία και παραλλαγή
Καπιταλιστές, εφοπλιστές, βιομήχανοι, εθνικοί εργολάβοι, τραπεζίτες, μεγαλο-δημοσιογράφοι, αστικό πολιτικό προσωπικό. Στο ερώτημα να μοιραστούν τις ζημιές με τους από κάτω για μια κρίση που παράχθηκε και αξιοποιήθηκε από τους ίδιους, απαντούν ξερά όχι. Αν το ερώτημα είναι φάρμακα για τον καρκίνο ή αφορολόγητες πισίνες και ελικόπτερα, η απάντηση είναι «να πεθάνουν από καρκίνο». Πόσοι είναι αυτοί; Ποιοι είναι αυτοί που διακηρύσσουν το Μνημόνιο ως ευλογία; Δεν είναι ούτε το 1%, ούτε 300 οικογένειες που κινούν τα νήματα. Είναι ένα σύνολο μηχανισμών αναπαραγωγής της κορυφής της πυραμίδας, ένα πλέγμα κοινωνικών σχέσεων ανεξάρτητων από τους φορείς αυτών των σχέσεων.

3. Καλωσορίσατε στη ζούγκλα

Καλωσορίσατε στη ζούγκλα
Ή αλλιώς, ελληνικός καπιταλισμός. Ένας καπιταλισμός ευρισκόμενος σε πανικό και ανασφάλεια για την μακροημέρευση του. Παράλληλα, ένας καπιταλισμός περήφανος για τις διαχρονικές και σπουδαίες «αντικομμουνιστικές» του επιτυχίες, ένας καπιταλισμός που ποτέ δεν τήρησε καμία Βάρκιζα, ποτέ δεν αποδέχτηκε καμία μεταπολίτευση. Με το στανιό φόρεσε την «σοσιαλμανία» του Καραμανλή, το μανδύα του πασόκικου- γιάπικου εκσυγχρονισμού και την αντίστοιχη ιδεολογία του, όσο και εφ όσον υπήρχαν ικανοποιητικά κεφαλαιακά κέρδη.

Ενός καπιταλισμού που ποτέ δεν ξήλωσε τον Μεταξά, που ποτέ δεν προχώρησε στην «από-χιτλεροποίηση», που ποτέ δεν έδωσε την χούντα στο λαό. Ένας καπιταλισμός που ανέβασε μαζί του μερίδες μεσοστρωμάτων και τους αφηγήθηκε ευημερία τα χρόνια του ελληνικού El Dorado, μόνο για τους ρίξει στην φτώχεια και την ανέχεια όταν η ζούγκλα του ελεύθερου ανταγωνισμού σταμάτησε να χωράει παρά μόνο τους μεγάλους νικητές. Δεν είναι μίσος, ούτε αντι-πατριωτισμός. Είναι απλώς το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «νεοφιλελεύθερη πιστωτική ανάπτυξη» που παίρνει συγκλονιστική τροπή. Λέγεται κρίση υπερσυσσώρευσης. Το μαγαζί αλλάζει πολιτική. Τα κεφάλια μέσα.

4. Κάτω απ’ το «σορό εμπορευμάτων», το οξυγόνο λιγοστεύει

Κάτω απ’ το «σορό εμπορευμάτων», το οξυγόνο λιγοστεύει
Τώρα έχουμε Μνημόνιο και το Μνημόνιο προστάζει άμεση και ριζική μείωση του ιστορικού ορίου των αναγκών, συρρίκνωση του κόστους αναπαραγωγής της εργατικής δύναμης, διάλυση όλων των κρατικών δομών και δαπανών που δεν συμπεριλαμβάνονται στο νέο κοινωνικό συμβόλαιο της σαμαρικής «Νέας Ελλάδας». Σε αυτό το κοινωνικό συμβόλαιο έχουμε τα εξής. Παγκόσμια και δομική καπιταλιστική κρίση. Πιο απλά, το μαγαζί τελεί υπό εκκαθάριση εν λειτουργία γιατί οι «κόφτες της συσσώρευσης» χτύπησαν κόκκινο και ό,τι πλεονάσματα άφησε όρθια ο νεοφιλελευθερισμός, κόβονται. Έτσι.

Και εδώ έχουμε μια παρεξήγηση που πατά πάνω στο πτώμα του «ελληνικού ονείρου». Πλεονάσματα δεν είναι μόνο ο μισθός, το σπίτι, το αυτοκίνητο. Πλεόνασμα και μη-ανταποδοτική δαπάνη για το κεφάλαιο είναι το σχολείο, το νοσοκομείο, το συνδικάτο, ο πολιτισμός ο ποιοτικός ελεύθερος χρόνος, η μουσική, η ψυχική υγεία, η εν γένει ισορροπία του ατόμου. Ένα σύστημα δίχως την δυνατότητα να κάνει πίσω, ως το τέλος. Ένα τέλος που έχει δυο εκδοχές. Ή «όσο πάει» ή «όσο τους επιτρέψουμε να πάει».

Πρακτικά για μας θα πρέπει να σημαίνει διάλυση όλων των ψευδαισθήσεων περί του καπιταλισμού ως «ιστορικά προοδευτικού» ρεύματος και όλων των ανιστόρητων και εκτός πλαισίου συγκρίσεων με την φεουδαρχική περίοδο. Κάτι κοινωνιολογικές, ιδεαλιστικές ερμηνείες από ντετερμινιστές που πιστεύουν ότι οι κοινωνίες έχουν κάποιο υψηλό εσώτερο στόχο, ένα πεπρωμένο που οι ράγες του θα μας ανοίγουν τον δρόμο πάντα προς την πρόοδο, βρίσκονται κυριολεκτικά «εκτός τόπου και χρόνου».

Το φοβερό με τον καπιταλισμό είναι ότι μοιάζει με τον αέρα. Δεν τον βλέπεις αλλά ξέρεις ότι υπάρχει. Χρειάζεται νοητικές αφαιρέσεις και άρνηση αυτού που μας κωδικοποιείται ως πραγματικό, χρειάζεται ένα άλμα πίστης απέναντι σε αυτό που φαίνεται να ισχύει, να υπάρχει «από πάντα» να «είναι έτσι».

Αλλά αυτός ο μυστικιστικός νόμος της αξίας Χ-Ε-Χ' (Χρήμα- Εμπόρευμα- Χρήμα΄) που σε ομαλές συνθήκες αναπαράγεται καθημερινά με τους πιο απίστευτους και ευρηματικούς τρόπους, εμφανίζεται μπροστά σου στις κρίσεις ως αυτό που είναι. Μια κοινωνική επιδημία, μια κοινωνική μορφή οργάνωσης στην ουσία της κανιβαλιστικής. Όταν σκοπός είναι η παραγωγή με στόχο το κέρδος μέσω της ανταλλαγής, τότε «τα σταφύλια που δεν είναι αρκούντως ανταγωνιστικά» θα θάβονται, ακόμη και αν πεθαίνουμε απ’ την πείνα.

Ας έχουμε εκατομμύρια άνεργους, ας έχουμε και χιλιάδες αυτοκτονίες, άστεγους κοκ. Στο τέλος οι «μεγάλες αφηγήσεις» των νικητών θα είναι αυτές που θα έχουν σημασία. Όταν η αγορά εκκαθαριστεί και επαναμονταριστεί, αυτοί που θα έχουν μείνει ζωντανοί από την σημερινή παγκόσμια κρίση, αυτοί θα κληρονομήσουν γη και ύδωρ. Όλοι οι άλλοι στο πάτο.

5. Δυο άκρα ή δυο κόσμοι;

Δυο άκρα ή δυο κόσμοι;
Η επιλογή τους είναι σαφής. Για να στηθεί το σύστημα ξανά στα πόδια του, πρέπει να κόψει τα δικά μας. Να εξισώσει «απ’ όπου και αν προέρχεται», την ανυπακοή στους νόμους της ζούγκλας με την ίδια την ζούγκλα. Τους αγώνες στα ανυπότακτα βουνά της Χαλκιδικής με τα δολοφονικά στιλέτα του ναζισμού. Όλα τους, ακραία φαινόμενα, ακρότατα σημεία στο ίδιο «συνεχές» ανομίας, αυταρχισμού και βίας. Ίδια είναι η βία, είτε πρόκειται για την άρνηση του μελλοθάνατου να πίνει αρσενικό για χατίρι των χρυσοθήρων, είτε τα μαχαιρώματα στα στενά από φασίστες με κρατική ανοχή. Ίδια είναι η βία, είτε πρόκειται για βόμβες του Ισραηλινού στρατού, είτε για σφεντόνα παλαιστίνιου πιτσιρικά. Όλα έγιναν ίδια μπας και μείνουν ίδια. Μια θολή εξίσωση του δολοφόνου με τον δολοφονημένο, του απεργού με τον απεργοσπάστη, του φασίστα με τον αγωνιστή, που συνιστά την ενότητα των δύο άκρων.

Δεν μιλάμε για σύγκρουση μεταξύ δύο άκρων. Μιλάμε για σύγκρουση μεταξύ δύο κόσμων. Από τη μια ο κόσμος του κεφαλαίου, της εκμετάλλευσης, της μισαλλοδοξίας και της βαρβαρότητας. Ο κοινωνικό-πολιτικός συνασπισμός των πλουσίων, των χρήσιμων αδιάφορων και δήθεν αγανακτισμένων.

Από την άλλη ο κόσμος της αντίστασης, της αλληλεγγύης, της αυτο-θυσίας και της ισότητας. Ο κοινωνικό-πολιτικός συνασπισμός του κόσμου που νιώθει το αόρατο χέρι της αγοράς να τον πνίγει. Είναι η άνεργη και υπό μετανάστευση νέα γενιά, οι 4 εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς πρόσβαση σε φάρμακα, οι μαθητές και οι μαθήτριες που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, οι μετανάστες-εργάτες της Μανωλάδας και της ΒΙΟΜΕ.


Αν στον κόσμο των επιχειρήσεων υπάρχει η δυνατότητα του βέτο (blocking minority), να θυμηθούμε πως είμαστε περισσότεροι. Γιατί στον «κόσμο μας» δεν κάνουν κουμάντο οι μεγαλο-μέτοχοι του 30-35%, άλλα οι ανάγκες της πλειοψηφίας.

Η ειρηνική συνύπαρξη κηδεύτηκε, η συμφωνία έσπασε, όριο μας πια ο ουρανός.


του Barikat

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters