Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΕΝΔΙΑ!

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποκάλυψη ότι γίνονται έλεγχοι από την Αστυνομία σε όσους φέρουν στο πέτο τους ή σε άλλο σημείο του σώματός τους διακριτικά της ελληνικής σημαίας, στην προσπάθεια των διωκτικών αρχών να εντοπίσουν ενδεχόμενη σχέση τους με την Χρυσή Αυγή! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως επινόησα ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει το εθνόσημο στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), θεωρώντας τον ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων!

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση των ΜΕΚ (Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών) οι οποίες εξέδωσαν δριμεία ανακοίνωση την οποία ανήρτησαν και στο ιστολόγιό τους (http://monada-efedron-katadromon.blogspot.gr/). Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι δεν προέρχεται από απόστρατους αξιωματικούς αλλά από εφέδρους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων οι οποίοι κάθε τόσο καλούνται από το ΓΕΣ και συμμετέχουν σε πολεμικές ασκήσεις, εκπαίδευση σε νέα όπλα κ.λ.π. Είναι δηλαδή κάτι σαν εν ενεργεία αξιωματικοί!

Η ανακοίνωση-γροθιά για τον κ. Δένδια, έχει ως εξής:

Συγχαρητήρια, μας πιάσατε... Τώρα ας κοιμηθούμε επιτέλους ήσυχοι...
Μετά από την σημερινή απόφαση του Κυρίου υπουργού προστασίας του πολιτεύματος μπορεί πια η κοινωνία μας και όλοι μας, να κοιμούνται ήσυχοι...

Σε συνδυασμό με την βρώμικη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση διαφόρων δήθεν ευαίσθητων ενημερωτικών μέσων πληροφόρησης για επικίνδυνες ομάδες εφέδρων στρατιωτικών που “απειλούν την κοινωνία και τον πολίτευμα”, το Ελληνικό κράτος “δικαιοσύνης και δημοκρατίας” έκανε το θαύμα του για να μας προστατεύσει.

Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ...

Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατίας μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πώς όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πύρα και να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Όλοι εμείς που αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και παραμένουμε πιστοί στον όρκο που δώσαμε προς αυτήν και την τιμημένοι ένδοξη γαλανόλευκη σημαία μας, πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά και σκληρά.

Οι σκοτεινοί και παγκόσμιοι βρώμικοι κύκλοι που πολεμάνε με λύσσα και μίσος, να εξαφανίσουν και να ξεφτιλίσουν κάθε τι Ελληνικό πάνω σε αυτόν το κόσμο κατάφεραν να απαγορεύσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα, να φέρουμε πάνω μας κάθε τι που θυμίζει ή σημαίνει την καταγωγή μας η την Ελλάδα μας.

Αν όμως νομίζουν όμως ότι πέτυχαν και κέρδισαν κάτι, είναι σκληρά γελασμένοι.
Μέσα μας βρίσκεται η αιώνια Ελληνική ψυχή και κυλάει το αθάνατο ελληνικό αίμα και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν με τίποτε ούτε να το εξαφανίσουν.

Γιατί είμαστε Έλληνες και έχουμε μάθει πάντα παρά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα να μαχόμαστε το κάθε τι που απειλεί την πατρίδα μας και το Έθνος μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές.
Γιατί η Ελλάδα πάντα στην ιστορία, ποτέ δεν χάνεται και δεν πεθαίνει αλλά πάντα ζει αιώνια και πάντα προχωράει μπροστά νικητής και δοξασμένη.

Κάντε ότι νομίζεται και ότι μπορείτε, ένα να ξέρετε, δεν θα καταφέρετε τίποτε, ούτε να τα παρατήσουμε, ούτε να μας τρομάξετε αλλά ούτε να μας νικήσετε.
Είμαστε Έλληνες, απόγονοι ένδοξοι προγόνων και ένα πράγμα ξέρουμε, να μαχόμαστε πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδας εναντίων κάθε σκοτεινού και βρώμικου εχθρού που θέλει το κακό του έθνους μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές...

Ζήτω η αιώνια ΕΛΛΑΣ
Εκ της Διοικήσεως
Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών. Μ.Ε.Κ.


Μια φορά Καταδρομέας, πάντα Καταδρομέας...
http://indobserver.blogspot.gr/
                                                                                                                                                                      πηγή 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5071.html 

Αρχαία Ελληνικά: Η πιο ζωντανή γλώσσα του κόσμου

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας - Πολιτικός Επιστήμων Ώστε είναι νεκρή γλώσσα τα Αρχαία Ελληνικά! Το ακούσαμε και αυτό από τους εκπροσώπους της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποιήσεως. Να κόψουμε κάθε δεσμό με την Αρχαιότητα, την Ορθοδοξία, τους ήρωες και τους μάρτυρες. Μακρυά από τα σχολεία η Πίστη μας, η διαχρονική πορεία του Ελληνισμού, η εθνική συνείδηση! Διακηρύσσουν ξεκάθαρα τί επιδιώκουν. Να παύσουμε να είμαστε Έλληνες. Να μετατραπούμε σε έναν άμορφο πολτό χωρίς διάθεση αντίστασης σε οποιαδήποτε έξωθεν προερχομένη εντολή, εισβολή και επιβουλή. Δικαιώνουν τον μακαριστό Χριστόδουλο που έλεγε ότι η παγκοσμιοποίηση είναι ένα νεκροταφείο πολιτισμών. Παρά ταύτα θα αντέξουμε και θα επιβιώσουμε. Διότι αυτά τα πνευματικά εφόδια, που ενοχλούν τις θορυβώδεις μειοψηφίες, είναι γεμάτα ζωντάνια και αειφόρο πνευματική ανάπτυξη. Η Αρχαία Ελληνική δεν είναι για μας ξένη γλώσσα. Είναι η ιστορία της ενιαίας ελληνικής, οι παλαιότερες μορφές της δικής μας γλώσσας. Την χρησιμοποιούμε ακόμη και όταν δεν το καταλαβαίνουμε. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι είναι η γλώσσα του Ευαγγελίου, του Συμβόλου της Πίστεως, των μεγάλων Πατέρων και Υμνογράφων της Εκκλησίας μας. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι οι περισσότερες λέξεις της Νέας Ελληνικής προέρχονται αυτούσιες ή παραλλαγμένες από αυτά. Ο άνθρωπος, ο ουρανός, η θάλασσα και τόσες άλλες λέξεις είναι ίδιες και απαράλλακτες επί αιώνες. Το λατομείο μάς θυμίζει την ομηρική λέξη «λας». Καθημερινοί γραμματικοί τύποι, όπως «τοις μετρητοίς», «επί ίσοις όροις» κ.ά. έρχονται κατευθείαν από τα Αρχαία. Στα δημόσια έγγραφά μας γράφουμε «ο αιτών», «ο δηλών» και σε εμπορικές ονομασίες διαβάζουμε «λέγειν και πράττειν», «κατοικείν» κ.λπ. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι εκεί βασίσθηκαν οι λόγιοι του 19ου αιώνος για να αποκαθάρουν τη γλώσσα μας από τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και φραγκοκρατίας. Έτσι η «γκαζέττα» έγινε εφημερίδα, έτσι και ο «μινίστρος» έγινε υπουργός. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι σ’ αυτά αναβαπτίσθηκαν οι μεγάλοι της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Ο Κωστής Παλαμάς διάβαζε Αρχαίους τραγικούς και Ακάθιστο Ύμνο από το πρωτότυπο, ο Σεφέρης μελετούσε από το πρωτότυπο την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Είναι η πιο ζωντανή γλώσσα του κόσμου. Διδάσκονται σε πολυάριθμα κλασσικά Λύκεια και Πανεπιστήμια της Υφηλίου και αποτελούν τη ρίζα για σύγχρονες διεθνείς λέξεις, όπως η Τηλεματική. Ας τα σεβασθούμε!Διαβάστε περισσότερα: Αρχαία Ελληνικά: Η πιο ζωντανή γλώσσα του κόσμου
 Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας - Πολιτικός Επιστήμων Ώστε είναι νεκρή γλώσσα τα Αρχαία Ελληνικά! Το ακούσαμε και αυτό από τους εκπροσώπους της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποιήσεως. Να κόψουμε κάθε δεσμό με την Αρχαιότητα, την Ορθοδοξία, τους ήρωες και τους μάρτυρες.
Μακρυά από τα σχολεία η Πίστη μας, η διαχρονική πορεία του Ελληνισμού, η εθνική συνείδηση! Διακηρύσσουν ξεκάθαρα τί επιδιώκουν. Να παύσουμε να είμαστε Έλληνες. Να μετατραπούμε σε έναν άμορφο πολτό χωρίς διάθεση αντίστασης σε οποιαδήποτε έξωθεν προερχομένη εντολή, εισβολή και επιβουλή. Δικαιώνουν τον μακαριστό Χριστόδουλο που έλεγε ότι η παγκοσμιοποίηση είναι ένα νεκροταφείο πολιτισμών. Παρά ταύτα θα αντέξουμε και θα επιβιώσουμε. Διότι αυτά τα πνευματικά εφόδια, που ενοχλούν τις θορυβώδεις μειοψηφίες, είναι γεμάτα ζωντάνια και αειφόρο πνευματική ανάπτυξη. Η Αρχαία Ελληνική δεν είναι για μας ξένη γλώσσα. Είναι η ιστορία της ενιαίας ελληνικής, οι παλαιότερες μορφές της δικής μας γλώσσας. Την χρησιμοποιούμε ακόμη και όταν δεν το καταλαβαίνουμε. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι είναι η γλώσσα του Ευαγγελίου, του Συμβόλου της Πίστεως, των μεγάλων Πατέρων και Υμνογράφων της Εκκλησίας μας. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι οι περισσότερες λέξεις της Νέας Ελληνικής προέρχονται αυτούσιες ή παραλλαγμένες από αυτά. Ο άνθρωπος, ο ουρανός, η θάλασσα και τόσες άλλες λέξεις είναι ίδιες και απαράλλακτες επί αιώνες. Το λατομείο μάς θυμίζει την ομηρική λέξη «λας». Καθημερινοί γραμματικοί τύποι, όπως «τοις μετρητοίς», «επί ίσοις όροις» κ.ά. έρχονται κατευθείαν από τα Αρχαία. Στα δημόσια έγγραφά μας γράφουμε «ο αιτών», «ο δηλών» και σε εμπορικές ονομασίες διαβάζουμε «λέγειν και πράττειν», «κατοικείν» κ.λπ. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι εκεί βασίσθηκαν οι λόγιοι του 19ου αιώνος για να αποκαθάρουν τη γλώσσα μας από τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και φραγκοκρατίας. Έτσι η «γκαζέττα» έγινε εφημερίδα, έτσι και ο «μινίστρος» έγινε υπουργός. Είναι ζωντανά τα Αρχαία Ελληνικά, διότι σ’ αυτά αναβαπτίσθηκαν οι μεγάλοι της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Ο Κωστής Παλαμάς διάβαζε Αρχαίους τραγικούς και Ακάθιστο Ύμνο από το πρωτότυπο, ο Σεφέρης μελετούσε από το πρωτότυπο την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Είναι η πιο ζωντανή γλώσσα του κόσμου. Διδάσκονται σε πολυάριθμα κλασσικά Λύκεια και Πανεπιστήμια της Υφηλίου και αποτελούν τη ρίζα για σύγχρονες διεθνείς λέξεις, όπως η Τηλεματική. Ας τα σεβασθούμε!

Διαβάστε περισσότερα: Αρχαία Ελληνικά: Η πιο ζωντανή γλώσσα του κόσμου

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9480.html

Βρέθηκε τί συμβολίζει ο (Εβραϊκός) χαιρετισμός τού Σαμαρά…

Κατά τα άλλα, κάθε   χρόνο  πάει στον Επιτάφιο για …ξεκάρφωμα.


 
 
 
Ο Εβραίος ηθοποιός Λέοναρντ Νιμόι στο γωστό ρόλο του Σπόκ. Ο “εξωγήινος” χαιρετισμός είναι εμπνευσμένος απο ….ραββινική χειρονομία που συμβολίζει το Γυναικείο Όνομα του …Γιαχβέ !
 
 
Τάφοι ραββίνων με τη χειρονομία που συμβολίζει το γυναικείο όνομα του Γιαχβέ!
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                              πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8422.html

Ἡ κατάρευσις τῶν τραπεζῶν ξεκίνησε!

Ἡ κατάῤῥευσις τῶν τραπεζῶν ξεκίνησε!1Καὶ ξεκίνησε ἀπὸ τὰ …ὑψηλὰ πατώματα…Ἔτσι, γιὰ νὰ μὴν ξεφύγῃ κάποια μικρὴ τράπεζα…
Δῆλα δή, γιὰ νὰ μιλᾶμε σὲ ἁπλᾶ ἑλληνικά, δὲν ξεκινᾶ ἡ χρεοκοπία ἀπὸ κάποιαν περιφερειακὴ τράπεζα ἀλλὰ ἀπὸ τὴν κορυφή τους… Γιατί; Διότι πρέπει νὰ πάντα νὰ καταῤῥεύσουν ταὐτόχρονα κι ὄχι νὰ ἐπιμεριστοῦν οἱ καταῤῥεύσεις. Αὐτὸ σημαίνει πὼς δὲν συμφέρει νὰ καταῤῥεύσῃ κάποια τράπεζα στὴν Ἑλλάδα ἤ στὴν Γαλλία ἤ στὴν Κίνα… Στὴν κορυφὴ εἴπαμε… Ἐκεῖ ποὺ βρωμᾶ τὸ κεφάλι…
Τί ἀκολουθεῖ;
Μὰ εἶναι θέμα χρόνου, πολὺ λίγου ὁμολογουμένως πλέον, νὰ μεταδοθῇ ἀνακλαστικὰ σὲ κάθε τραπεζικὸ σύστημα ἡ χρεοκοπία. Καὶ προσοχή!!! Δὲν εἶναι ἰός!!! Ληστεία εἶναι… Ἀλλὰ ληστεία τέτοια ποὺ τελικῶς θὰ παρακαλᾶ τὸ θύμα τὸν θύτη του νὰ ἐξακολουθήσῃ νὰ τὸν ληστεύῃ…
Η BIS ανακοινώνει την αναπόφευκτη χρεοκοπία των κεντρικών τραπεζών!
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η πιο ισχυρή τράπεζα σε ολόκληρο τον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε την αναπόφευκτη χρεοκοπία των κεντρικών τραπεζών, σύμφωνα με την παρακάτω είδηση από τη Γερμανία (εδώ) .
Αυτό συνέβει γιατί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μόλις αποφάσισε ποσοτική χαλάρωση (QE infinity)
Ἡ κατάῤῥευσις τῶν τραπεζῶν ξεκίνησε!2
Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε μια νέα εποχή, στην κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ και της χώρας μας, που δεν γίνεται καν προσπάθεια να αποκρυφθεί, ούτε να σταματήσει.
Ἡ κατάῤῥευσις τῶν τραπεζῶν ξεκίνησε!3
Η απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να συνεχίσει επ’αόριστον να εκτυπώνει χρήματα (εδώ) μπορεί να υπόκειται σε «άνωθεν εντολές». Εξάλου το είχαμε γράψει τις τελευταίες μέρες ότι η FED βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο αφενός γιατί της λείπουν 9 τρισεκατομμύρια δολλάρια που δεν έχουν ιδέα που έχουν πάει και αφετέρου διότι απο το 2007 ώς 2010 μοίρασε άλλα 16 τρισ.δολ. σε φαληρισμένες τράπεζες!
Επομένως αποτελλούσε μονόδρομο για την FED η εκτύπωση νέου χρήματος.
Προφανώς, για τις κεντρικές τράπεζες ξημερώνουν δύσκολες μέρες.
Πολύ δύσκολες.
Ποια είναι η BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών).



Η πιο ισχυρή τράπεζα στον κόσμο, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες στη τριμηνιαία έκθεση της για το πιθανό τέλος της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης χρήματος που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα – και ταυτόχρονα περιγράφει την κατάσταση στις αγορές χρέους ως εξαιρετικά κρίσιμη.
Τα «έκτακτα μέτρα από τις κεντρικές τράπεζες” – γνωστά και ως ανεξέλεγκτη εκτύπωση χρήματος – ξύπνησαν στις αγορές την ψευδαίσθηση ότι η μαζική ρευστότητα που διοχετεύεται στην αγορά θα μπορούσε να επιλύσει τα θεμελιώδη προβλήματα (περισσότερα για την τεράστια αύξηση του χρέους – εδώ ).
Αυτές οι ξεκάθαρες κουβέντες ίσως να έκαναν τον Ben Bernanke και την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανοικτής Αγοράς, την Fed να φοβηθούν. Αντί, όπως αναμενόταν, να ανακοινωθεί επίσημα το τέλος της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης χρήματος, η Fed αποφάσισε να συνεχίσει όπως πριν. Όλα τα προβλήματα έτσι, όμως, μόνο αυξάνονται.
Επειδή η BIS, προφανώς δεν γνωρίζει πώς να βάλει το τζίνι πίσω στο μπουκάλι, αξίζει να ακούσουμε εκείνους που αποτελούν μέρος του συστήματος – οι οποίοι δεν έχουν πια επίσημα καθήκοντα και ως εκ τούτου είναι περισσότερο σε θέση να τα πουν όπως ακριβώς είναι. ‘Οπως τον πρώην επικεφαλή οικονομολόγο της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), τον William White, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την με τη λέξη BIS. Οι δηλώσεις του δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια ανακοίνωση του μεγάλου κραχ.



Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας οτι λίγους μήνες πρίν, αναρτήσαμε ένα άρθρο σχετικά με εκδήλωση της BIS και τίτλο “Sovereign risk: a world without risk-free assets?”, δείχνοντας μας ότι από εδώ και πέρα, δεν θα υπάρχουν επενδύσεις που θα είναι 100% ασφαλείς.
Έχουμε εξηγήσει τη λογική με την οποία ακόμα και ένας μικροκαταθέτης στην τράπεζα είναι στην πραγματικότητα επενδυτής, και παρότι νομίζει ότι τάχα δεν υπάρχει επενδυτικό ρίσκο και ότι τα λεφτά του είναι 100 ασφαλή και “αποταμιευμένα” στα θησαυροφυλάκια κάποιας τράπεζας, αυτό δεν ισχύει.
Η τράπεζα επενδύει τα λεφτά που οι πελάτες της καταθέτουν σε αυτή, και αν οι επενδύσεις δεν πάνε καλά, τότε η τράπεζα χρεωκοπεί, ή έστω έχει μεγάλες απώλειες. Αυτό συμπαρασέρνει και τους καταθέτες, μικρούς ή μεγάλους.
Βέβαια, η BIS δεν μας εξήγησε το γιατί περίμενε μέχρι φέτος για να κάνει τέτοιους είδους εκδηλώσεις και να εκφέρει τέτοιου είδους απόψεις. Γιατί δεν τα έλεγε αυτά το 2008, όταν οι τράπεζες χρεωκοπούσαν, και τα κράτη καταλήστευσαν τους λαούς, δίνοντας ένα σωρό λεφτά από τα κρατικά ταμεία ως “πακέτα σωτηρίας” για να διασώσουν τις τράπεζες;
Η απάντηση είναι απλή: Οι τραπεζίτες της BIS ξέρουν πολύ καλά ότι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ήταν -και είναι- χρεωκοπημένο, και χωρίς τα “πακέτα σωτηρίας” θα είχε γίνει χαμός, με τα λουκέτα να πέφτουν βροχή.
Οπότε οι τραπεζίτες της BIS “έκαναν τους ανήξερους” – τώρα όμως που οι τράπεζες έχουν αρπάξει αρκετά λεφτά για να καλύψουν κάπως τις απώλειες τους, η BIS βγαίνει σιγά-σιγά και παραδέχεται την αλήθεια, προετοιμάζοντας τις τράπεζες για κάποιες απώλειες και λουκέτα που αναγκαστικά θα μπουν (οι απώλειες αυτές θα είναι όμως “σε ανεκτά επίπεδα”, όπως πχ έγινε στην περίπτωση της Κύπρου, και όχι ανεξέλεγκτες).
Οι πολιτικάντηδες βέβαια λένε τα δικά τους (και) σε αυτό το θέμα, προτρέποντας τον κόσμο να βάλει τα λεφτά του στις τράπεζες, αλλά η ίδια η BIS, η ανώτατη οργάνωση των τραπεζών σε παγκόσμιο επίπεδο μας εξηγεί ότι…”δεν υπάρχουν επενδύσεις που να είναι 100% ασφαλής”. Ποιον θα πιστέψετε;
Στην πραγματικότητα, τα “bail-ins” α λα Κύπρος είναι αναπόφευκτα, και ειδικά η ευρωζώνη μάλιστα έχει ήδη περάσει αρκετούς τέτοιους νόμους (στο μέλλον πιθανότατα θα περάσει κι άλλους). Άλλωστε, η ευρωζώνη έχουμε δει ότι ΔΕΝ θέλει να τυπώσει ευρώ με τη σέσουλα, οπότε ουσιαστικά κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τη BIS.
Αυτό το κάνει για να κρατήσει το νόμισμα της σταθερό (αντί να το πληθωρίσει χωρίς όριο, όπως πχ κάνουν η Αμερική, η Ιαπωνία, κτλ), και απώτερος στόχος είναι το ευρώ να γίνει στο μέλλον το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Μάλιστα, στο συνέδριο της BIS που αναφέραμε, ξεχώρισε μια μικρή ομιλία επί του θέματος (2 σελίδες όλες κι όλες) από τον Robert Jenkins, ο οποίος είναι στέλεχος της BOE (Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας).
Η ομιλία είχε τίτλο “Think the unthinkable on US debt” (“Σκεφτείτε το αδιανόητο για το χρέος των ΗΠΑ”), και απλά παραθέτω τις πρώτες πέντε γραμμές με τις οποίες ο Jenkins ξεκινά το λόγο του:
Will the US request a bailout? Will the International Monetary Fund grant it? On what terms and conditions? What writedown of US debt will be needed to restore sustainability to its fiscal accounts? What impact will this have on world financial markets?
These are not questions being asked today but they are questions worth contemplating.
Όπως σωστά λέει και ο μεγαλοτραπεζίτης αυτός, σήμερα κανένας δε σκέφτεται τέτοιου είδους ερωτήματα, καθώς όλοι νομίζουν ότι τάχα οι ΗΠΑ μπορούν να έχουν τεράστια χρέη και τεράστια ελλείμματα, αλλά παρόλα αυτά να συνεχίζουν “σα να μη συμβαίνει τίποτα”.
Οι τραπεζίτες βέβαια της BIS αποδεικνύουν ότι ξέρουν τι παίζεται, και δεν είναι οι μόνοι. Τα ίδια ξέρουν και όλοι οι μεγάλοι ιμπεριαλιστές, και γι’ αυτό λέμε και εμείς ότι Κίνα – Ρωσία – Γερμανία και πετρελαιάδες ήδη “προετοιμάζουν την επόμενη μέρα” μετά το τέλος του δολαρίου…
Ο κόσμος νομίζει -μεταξύ πολλών άλλων- ότι το να επενδύσει σε αμερικανικά ομόλογα και δολάρια είναι μια ασφαλής επένδυση. Δεν υπάρχουν όμως ασφαλείς επενδύσεις, όπως σωστά επισήμανε και η BIS. Και ναι μεν η Αμερική θα ξεπληρώσει πλήρως όλους τους δανειστές της σε δολάρια, αλλά αυτό θα το κάνει τυπώνοντας ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες δολαρίων “από το πουθενά”, θυσιάζοντας την αξία του νομίσματος (υπερπληθωρισμός).
Θυμίζουμε και μια σχετική δήλωση του Greenspan επί του θέματος, στην οποία ήταν ομολογουμένως πολύ ειλικρινής και αποκαλυπτικός (ο Grennspan είναι, για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο πρώην πρόεδρος της FED πριν από το Μπερνάκι):
Λόγιος Ἑρμῆς



Εἴπατε κάτι;
Ἐλάχιστος χρόνος μένει… Πολὺ λίγος…
Πουθενὰ πλέον τὰ χρήματά τους ἀσφαλῆ… Πουθενὰ πλέον ἡ δυνατότης κάποιου ἤ κάποιων νὰ διαφύγουν τῆς φτώχειας… Τελειώνει αὐτὸ τὸ τμῆμα τῆς παραστάσεως…
Φιλονόη
Σημείωσις
Τὸ σχέδιο ἦταν ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ἔτσι.
Στόχος οὐδέποτε ἦταν ἡ διάσωσις τῶν τραπεζῶν ἀλλὰ ἡ ὑφαρπαγὴ τοῦ χρήματος καὶ τῶν περιουσιακῶν στοιχείων τῶν πολιτῶν τῆς ὑφηλίου. Δὲν συμβαίνει μόνον ἐδῶ ἤ μόνον στὴν Ἀμερικὴ ἤ μόνον στὴν Εὐρωζώνη. Συμβαίνει ὁπουδήποτε. Συζητᾶμε πάντα γιὰ τράπεζες-φερεντζέδες τῶν Ῥότσιλντ καὶ τῶν λοιπῶν …γαλαζοαίματων.
Δυστυχῶς, γιὰ τὴν ὥρα φυσικά, ξεκινᾶ ὁ πραγματικὸς Γολγοθᾶς τῆς ἀνθρωπότητος. Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα μόνον ὅσοι εἶναι ἀποφσισμένοι νὰ περάσουν ἀπέναντι θὰ τὰ καταφέρουν.
Εἴπαμε, ἡ γέννα θέλει αἷμα…
 
http://www.katohika.gr/2013/09/i-katareysi-ton-trapezon-ksekinise.html

ΕΙ E.N.D. ΣΩΡΡΑΣ 23/9/2897*/Ω:18.30 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ω:21.00 ΣΤΟΝ flashtv

1044682_572562946139690_919295804_n.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΕΙ END ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 23/9/2897/Ω:18.30 ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  http://www.flash-tv.gr/    21.00-22.00 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ!!!!!!!

Σας καλούμε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου για να παρακολουθήσετε την ομιλία του Προέδρου την E.N.D Δόκτορα Μανώλη Λαμπράκη. Ο κ. Λαμπράκης θα καταγγείλει στον λαό του Ηρακλείου γιατί η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το καταπίστευμα των 600 δις δολαρίων και να απαλλάξει άμεσα τη χώρα μας από τον εφιάλτη του μνημονίου, που οδηγεί τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση. 

Θα παρουσιάσει τα αδιάσειστα στοιχεία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που βεβαιώνουν ότι τα χρήματα περιμένουν σε ειδικό λογαριασμό για να ξαναδώσουν στους Έλληνες ελπίδα και αξιοπρέπεια. 

Θα παραστούν ο εκπρόσωπος Τύπου της E.N.D Αντώνης Βαλσαμάκης, το μέλος του Οργανισμού Χάρης Μαμαγκάκης και την όλη εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ευεργέτης Αρτέμης Σώρρας. 

Δώστε όλοι δυναμικά το παρών σας την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα Ανδρόγεω. 

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!
 

.............................
END.jpg 
 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI E.N.D.!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ" ΝΙΚΗΤΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ(Δήμαρχος Αμοργού)


ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 4.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

*Από 13/7/2897 ο Αλφειός χρησιμοποιεί ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο
Άλλωστε και οι Παλαιοί μας Πρόγονοι,μετά την Ανανέωση μετρούσαν..."από πρώτης Ολυμπιάδος"...εννοώντας βέβαια 
την υπό του Ιφίτου πρώτη!Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... 
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,το πως δηλαδή,θα σταματήσουν οι Έλληνες τις 
εμφύλιες διαμάχες,το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,τιμώντας τον και ελπίζοντας στην 
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ei-e-n-d-swrras-23-9-2897-w-18-30-sto-hrakleio-krhths-kai-w-21-0.html

ΕΙ-END & Αρτέμης Σώρρας - Συνέντευξη Τύπου Ηράκλειο Κρήτης 22/9/2897*






ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI E.N.D.!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ" ΝΙΚΗΤΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ(Δήμαρχος Αμοργού)


ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ



*Από 13/7/2897 ο Αλφειός χρησιμοποιεί ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο
Άλλωστε και οι Παλαιοί μας Πρόγονοι,μετά την Ανανέωση μετρούσαν..."από πρώτης Ολυμπιάδος"...εννοώντας βέβαια 
την υπό του Ιφίτου πρώτη!Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... 
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,το πως δηλαδή,θα σταματήσουν οι Έλληνες τις 
εμφύλιες διαμάχες,το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,τιμώντας τον και ελπίζοντας στην 
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ei-end-artemhs-swrras-synentefxh-typoy-hrakleio-krhths-22-9-2897.html

ΕΙ E.N.D. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!

END.jpg 
ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI E.N.D. !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!
ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ!!!



E.N.D. ΠΡΟΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΣΣΩΜΟ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ E.N.D.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI E.N.D.!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!


Αρτέμης Σώρρας 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ 


Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ 


ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 


Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 


4.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 


ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ 


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ei-e-n-d-enhmerwsh-dhmoy-skydras-gia-thn-prosfora-oi-polites-eho.html

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI E.N.D.!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI END
END.jpg

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ : <<ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ >>

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα άλλο θέμα που πληροφορήθηκα και αφορά στο αν έχετε έλθει σε κάποια συζήτηση με εκπροσώπους επενδυτών, Ελλήνων του εξωτερικού συγκεκριμένα, και αν έχετε λάβει κάποια σχετική απόφαση για διάφορα κοινωφελή έργα κλπ. 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ : Βεβαίως και έχουμε έρθει σε επαφή. Είχε έρθει κάποιος και έκανε μια ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να εκδώσει μία ανακοίνωση η οποία αφορά στην πρόσκληση επενδυτικών κεφαλαίων. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι τελείως συγκεκριμένο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Ανακοίνωση ή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Είπα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση, είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνη να ζητήσουμε με μία ανακοίνωση μια επενδυτική προσπάθεια για την Αμοργό. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υποθέτω ότι ως έναν βαθμό θα είχατε υπόψη σας και εσείς και ίσως, δεν ξέρω, ένας εκπρόσωπος ήρθε, εκ των επενδυτών; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ναι! 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα είχατε υπόψη σας και θα είπατε για κάποια έργα που είχατε υπόψη σας; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Κοιτάξτε να δείτε, η κουβέντα κατ'αρχήν ήταν μια γενική ενημέρωση. Η πρόταση είναι ακριβώς αυτή, ότι, δηλαδή ο συγκεκριμένος που μας ενημέρωσε, η πρόταση ήταν ότι: Εμείς ως επενδυτική εταιρία, ας πούμε, ενδιαφερόμαστε για έργα κοινωνικής ωφέλειας και επενδυτικά, τα οποία έργα θα πρέπει να ονομαστούν, να παρουσιαστούν οι μελέτες τους, να προϋπολογιστούν, και ό,τι γίνεται κομματάκι κομματάκι θα περνάει πάντα μέσα από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα. Αυτό ρωτώ, εσείς είχατε κατά νου, αναφερθήκατε σε κάποια έργα για παράδειγμα; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Για τη συγκεκριμένη κουβέντα που κάναμε δεν αναφερθήκαμε σε έργα, δεν θυμάμαι αν ενδεικτικά είπαμε κάποιο έργο, δηλαδή μπορεί να είπαμε για παράδειγμα πως θέλουμε ένα Πνευματικό Κέντρο στην Αμοργό, ή ένα Βιολογικό καθαρισμό, αλλά ενδεικτικά, όχι με δέσμευση ή με κάποια συγκεκριμένα πράγματα. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα, είναι στο ερευνητικό, ας πούμε στάδιο. 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ακριβώς!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καταρχήν πρόκειται για επενδυτική εταιρία Ελλήνων του εξωτερικού; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Πιστεύω πως έτσι είναι, ναι!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχει κάποια σχέση ο κύριος Σώρρας; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Πρέπει να έχει, ναι! 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ρωτήσω επίσης, αν προχωρήσει κάτι, οι συγκεκριμένοι επενδυτές θα έχουν ορισμένα από αυτά που ίσως γίνουν, όσον αφορά στο να τα διαχειρίζονται για κάποια χρόνια, να αποκομίζουν δηλαδή κάποια οφέλη στη συνέχεια; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Σας είπα ότι η κουβέντα είναι τελείως γενική, αυτό το θέμα τέθηκε και η απάντηση ήταν ότι «εμείς χρηματοδοτούμε κοινωνικά ή επενδυτικά έργα ατόκως για 50 χρόνια». Που σημαίνει επομένως ότι ουσιαστικά είναι ένα άτοκο δάνειο πενηντακονταετίας, λεπτομέρειες όμως επ` αυτού δεν συζητούνται. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα, δηλαδή αυτό αν είναι να προχωρήσει, πώς το καθορίσατε ότι θα προχωρήσει; Θα πρέπει να ξαναέρθουν; Θα πρέπει να κάνετε εσείς τις οικονομικοτεχνικές μελέτες; Ποιος θα τις κάνει; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα τις αναλάβουν οι ίδιοι απ ότι φαίνεται.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα, οι ίδιοι, άρα τώρα η απόφαση έχει να κάνει απλά με το έκδηλο ενδιαφέρον σας. 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Έχει να κάνει μόνον με την εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς ως Δήμαρχος δεσμεύεστε προσωπικά για κάτι σε όλη αυτή την υπόθεση; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Προσωπικά; Δηλαδή να έχω... 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να έχετε δηλαδή το δικαίωμα, θα σας εξηγήσω τι εννοώ, προφανώς να πήρε την απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό ρωτάω, να έχετε ας πούμε για παράδειγμα, δικαίωμα εντολής προσωπικά εσείς ως Δήμαρχος; Εντολής δηλαδή να δοθεί ένα έργο στο να γίνει; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Όχι, όχι, όχι ... 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν έχετε μπει σε τέτοιες διαδικασίες ... 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που νομίζω σήμερα πρέπει να έχει καθαρογραφεί και να έχει αναρτηθεί κιόλας, όχι δεν ... 

(Δείτε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ_ΓΙΑ_ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ_ΣΤΗΝ_ΑΜΟΡΓΟ_ΒΛ9ΞΩΨΡ-1ΩΒ-signed.pdf )
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα. Το επόμενο βήμα - εντάξει πήρατε μια απόφαση που απ' ότι μου λέτε είναι γενική αυτή τη στιγμή- ποιο είναι; Καθορίσατε το επόμενο βήμα, αφού ενδιαφέρεστε; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Εάν στην αίτηση αυτή πάρουμε θετική απάντηση, από εκεί και πέρα πρέπει να έρθουμε πια προσωπο με προσωπο με τους επενδυτές για να συζητήσουμε συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ όλα τα βήματα, ό,τι κάνω τα περνάω πάντα από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα λοιπόν εδώ πρόκειται για μια διερευνητική, θα λέγαμε, συζήτηση με το Δημοτικό Συμβούλιο και την απόφασή του, από πλευράς των επενδυτών προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμοργού και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος θα μεταφέρει αυτή την απόφαση και θα συνεχιστεί, αν είναι, η διαδικασία.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: και το οποίο Δημοτικό συμβούλιο καθόρισε ακριβώς και τον τύπο της αίτησης, δηλαδή το πώς θα βγει προς τα έξω η αίτηση. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πώς στοιχειοθετήθηκε δηλαδή. Το όνομα του εκπροσώπου ποιο ήταν; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Στέλιος Τσέκος, αν θυμάμαι καλά ... 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωραία, λοιπόν να δούμε πώς θα προχωρήσει αυτό, εσείς λέτε ότι δεν ... 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Εάν, γιατί το σχόλιο το δικό μου ήταν το εξής, ότι είναι πάρα πολύ όμορφο για να είναι αληθινό! 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, πάντως δεν σας απασχολεί η περίπτωση εκμετάλευσης ή κάτι σχετικό από ένα έργο που θα γίνει. Αυτό δεν σας απασχόλησε; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Τι εννοείτε; 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή για παράδειγμα, γίνεται ένα λιμάνι και αυτό το λιμάνι ... 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: γίνεται μια μαρίνα ...κάτι που ενδεικτικά αναφέρθηκε. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, εκεί δεν θα υπάρχει προφανώς μια αξιοποίηση στη συνέχεια επενδυτική από τη χρηματοδότηση, δηλαδή να εισπράττουν για κάποια χρόνια, ίσως, τα έσοδα; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Σας είπα ότι η πρόταση ήταν ότι επενδύουμε - χορηγούμε μάλλον, ας το πω καλύτερα- για κοινωνικά έργα και επενδύουμε- έτσι;- και αυτά τα χρήματα εμείς τα απαιτούμε σε ένα βάθος πενήντα (50) χρόνων. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα θα αποκομίζουν κάποια κέρδη. 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ατόκως! 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Χωρίς να προσθέτουν στο κεφάλαιο, μάλιστα. Άρα είναι ανταποδοτικό ως ένα βαθμό ...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Περιμένετε. Εάν μου δώσουν 100 ευρω και σε 50 χρόνια πάρουν 100; 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: θέλετε να πείτε ότι θα είναι υποβαθμισμένα ... 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Προφανώς δεν είναι κέρδος, καταρχήν, έτσι; Πενήντα δίνεις, πενήντα παίρνεις, εκατό δίνεις, εκατό παίρνεις. Από κεί και πέρα το πώς θα γίνουν αυτές οι αποπληρωμές, με τι υποχρεώσεις εκ μέρους μας κλπ, αυτά δεν έχουν συζητηθεί καθόλου 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα συζητηθούν όταν προχωρήσει κάτι; 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ε βέβαια, θα ήταν κάτι πάρα πολύ πρώιμο να συζητηθεί κάτι τέτοιο. Αυτά θα συζητηθούν εφόσον προχωρήσει κάτι και έργο έργο. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα. Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ ...
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

.....................................................

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ" ΝΙΚΗΤΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ(Δήμαρχος Αμοργού)

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΟΡΓΟΥ!ΔΗΜΑΡΧΕ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!



Υπογράφουμε το ψήφισμα!Με την πένα και ειρηνικά αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας!

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF. ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ependyseis-sthn-amorgo-apo-artemh-swrra-ei-e-n-d-h-synentefxh-to.html 

ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΕΤΕΙΩ ΤΗΣ ΕΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ(22/9/480π.χ.χ.) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΗΡΕΩΝ

48571076.jpg
Αναδημοσίευση για την επέτειο της εν Σαλαμίνι Ναυμαχίας(22/9/480 π.χ.χ.),δηλαδή πριν 2493 έτη...
Τύχη αγαθή.- Ήρθε στα χέρια μας ένα σπάνιο εύρημα!  Ένα σύγγραμμα που έχει γραφτεί από τον Ιωάννη Β.Πατσουράκο,Καθηγητή των Ελληνικών Γραμμάτων,Δικηγόρο,και τυπώθηκε στον Πειραιά από το τυπογραφείο ΜΙΧ.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,το 1931,το οποίο φέρει τίτλο "ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" και φέρει σφραγίδα(ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1934), 
έχει δε αφιέρωση του συγγραφέα προς τα π
αιδιά του την παρακάτω: 
"ΤΟΙΣ ΑΡΡΕΣΙΝ ΕΜΟΙΣ ΤΕΤΤΑΡΣΙΝ ΥΙΕΣΙΝ 
ΒΡΑΣΙΔΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΩ,ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΔΑ-ΣΠ
ΥΡΙΔΩΝΙ, 
ΜΙΝΔΑΡΩ-ΔΗΜΗΤΡΙΩ,ΚΑΙ ΑΓΗΣΑΝΔΡ
ΙΔΑ-ΑΝΔΡΕΑ, 
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΚΑΙ ΜΙΜΗΣΙΝ ΑΝΑΤΙΘΗ
ΜΙ" 
Ο Συγγράψας.
 
_____________ ___________ ______________ 
Εις ΜΝΗΜΗΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έπεσαν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ και ΕΣΤΙΩΝ ανά τους αιώνας,ειδικά των ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΩΝ,ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ,ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ,ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΤΟΥ 1821,ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, 
ΗΡΩΩΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ 1940
,ΜΗ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΥΔΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ, 
ζητώντας την άδεια από τους απογόνους του συγγραφέα και τον Δήμο του Πειραιά, 
τιμής ένεκεν και εις μνήμην,αναρτούμε το απ
όσπασμα του βιβλίου του συγγραφέα, 
με τα ονόματα των πλοίων,τα οποία πήρα
ν μέρος στη ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,τα ονόματα των Ναυπηγών,και τα ονόματα των Τριηράρχων και Συντριηράρχων. 
Πριν όμως πρέπει να αντιγράψουμε και από τη σελίδα 7 του συγγράμματος το παρακάτω: 

"ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" 
"Προ ενός περίπου αιώνος,ή ακριβέστερον προ ενενήκοντα έξ ετών,την δωδεκάτην δηλαδή Σεπτεμβρίου του έτους 1834,ανασκαπτομένων των θεμελίων του εν τη πόλει μας Τελωνείου,ήλθεν εις το φως σειρά πλακών ενεπιγράφων,τας οποίας μεταγενέστερον κοιλανάντες(ευτυχώς ουχί επί της ενεπιγράφου πλευράς) συμπολίται μας εκλιπόντες μετεχειρίσθησαν ως υδραγωγούς. 
Αι επιγραφαί αύται ως εκ της επηρείας της 
υγρασίας και της συνήθους απροσεξίας των εργατών εθραύσθησαν δυστυχώς εις τεμάχια.Ταύτα όμως ευτυχώς ο αοίδιμος Έφορος των Αρχαιοτήτων τότε Κ.Πιττάκης μετέφερεν,ως ο ίδιος περιέγραψεν εις την Αρχαιολογικήν Εφημερίδα κατά το 1857,εις τον ναόν τον επικαλούμενον τότε "Μεγάλη Παναγία",αντέγραψε το περιεχόμενόν των επιμελώς,και εδημοσίευσεν εις την Αρχαιολογικήν Εφημερίδα,διότι εν τούτοις,δημοσιευθείσιν υπό του Boeck εξ αντιγράφου του Ρόσς,παρετήρησεν ικανήν πρός το πρωτότυπον διαφοράν και παράλειψιν ολοκλήρων στίχων. 
Τας σπουδαιοτάτας επιγραφάς ταύτας δεν σκοπώ βέβαια να επαναγράψω,ουδ' εν αντιγράφω συμπληρών ή διορθών σημείά τινα,τα οποία και εγώ επί του κειμένου τούτων παρετήρησα,αλλ' εκ τούτων θα αναγράψω τα ονόματα μόνον των πολεμικών πλοίων,τετρήρων,τριήρων και τριακοντόρων,εκ των οποίων αι πλείσται,αν όχι όλαι,υποτίθεται τουλάχιστον,ει μη τι άλλοτι θα ήσαν συνώνυμοι προς τας μετασχούσας της εν Σαλαμίνι γιγαντομαχίας,ήτις έσωσεν οριστικώς την ελευθερίαν της Ελλάδος και τον πολιτισμόν του Κόσμου. 
Προς τούτοις δε εν ιδίοις καταλόγοις θα αν
αγράψω τα ονόματα των Ναυπηγών εκάστης εξ αυτών,τα ονόματα των τριηράρχων και συντριηράρχων αυτών,......" 
___________ ___________ ______________ 
ΑΙ ΗΜΕΤΕΡΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ 
ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
 



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/epi-th-epeteiw-ths-en-salamini-naymahias-22-9-480p-h-h-ta-onomat.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters