Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο χαμένος πλανήτης Φαέθων


Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.

Εδώ και μερικούς αιώνες υπάρχει διαφωνία μεταξύ των διαφόρων επιστημόνων και αστρονόμων, κατά πόσο οι πολυάριθμα αστεροειδείς στο Ηλιακό Σύστημα είναι συντρίμμια ενός πλανήτη που κάποτε υπήρχε, ή από έναν πλανήτη που ποτέ δεν σχηματίστηκε.


Οι διαμάχες ξεκίνησε το δέκατο όγδοο αιώνα, όταν ο Γερμανός φυσικός J. Titius κατάφερε να υπολογίσει την ισορροπία ανάμεσα στις διαπλανητικές αποστάσεις. Σύμφωνα με το νόμο αυτό, μεταξύ του Άρη και του Δία θα έπρεπε να βρίσκεται σε τροχιά ένας άλλος πλανήτης. Ο Ουρανός, που ανακαλύφθηκε το 1781, έχει επιβεβαιώσει τη θεωρία και η θέση του είχε προβλεφτεί από τον μαθηματικό τύπο της γερμανικής μελέτης.

Οι αστρονόμοι που είχαν συγκεντρωθεί στο Κογκρέσο, αποφάσισαν να αρχίσουν να ψάχνουν για τον χαμένο πέμπτο πλανήτη. Αλλά η ενδελεχής μελέτη του ουρανού δεν έφερε αποτελέσματα. Μόλις στις αρχές του 19ου αιώνα που εντοπίστηκε κατά τύχη Γ. Piazzi , κάτι σαν πλανήτης. www.anexigita.com Σχεδιάζοντας χάρτες του ουρανού, ο επιστήμονας παρατήρησε ένα μικρό αστέρι στον αστερισμό του Ταύρου. Υπολογίσε την τροχιά της κίνησής του και ανακάλυψε ότι κινείται στην ίδια απόσταση από τον Ήλιο, στην οποία είχε εκτιμήσει ο Titius,ότι βρισκόταν ο χαμένος πλανήτης.

Ο νεοανακαλυφθής πλανήτης ονομάστηκε Κέρες στη ζώνη των αστεροειδών στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος. Όμως, στη συνέχεια, ακολούθησαν μερικές απρόσμενες ανακαλύψεις που έμοιζαν με αστέρια. Έτσι, σε αστρικού χάρτες εμφανίστηκαν τρεις νέοι πλανήτες-νάνοι η Παλλάς,ο Juno και η Vesta. Και οι τρεις μικροί πλανήτες κινούνται σε τροχιές στην ίδια απόσταση από τον Ήλιο με τον Κέρε. www.anexigita.com Αυτό έχει δώσει στους αστρονόμους έναν λόγο να υποθέσουν ότι οι παρατηρούμενοι αστεροειδείς είναι θραύσματα ενός μεγάλου πλανήτη που υπήρχε κάποτε.Ο πλανήτης αυτός ονομάστηκε Φαέθων.Πάνω από εκατό χρόνια έχουν περάσει από την ανακάλυψη του Κέρε,και από τότε έχουν βρεθεί ακόμη περίπου 300 πλανήτες νάνοι. Όλοι περιστρέφονται σε τροχιές που βρίσκονται μεταξύ του Άρη και του Δία.


Σήμερα οι αστρονόμοι συμφωνούν ότι ο συνολικός αριθμός των αστεροειδών μπορεί να φθάσει τους 7000, αν και αυτή τη στιγμή μας είναι γνωστοί περίπου 4000. Αλλά ως προς την προέλευσή τους, υπάρχει διαφωνία μεταξύ των επιστημόνων. Ένα μέρος από τους ερευνητές συμφώνησαν με το συμπέρασμα των συναδέλφων τους του 19ου αιώνα ότι οι αστεροειδείς είναι ότι απέμεινε από την καταστροφή ενός από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Μια άλλη ομάδα πιστεύει ότι οι αστεροειδείς και οι κομήτες σχηματίστήκαν ανεξάρτητα, ταυτόχρονα με τους μεγάλους πλανήτες.


Υποθέτοντας ότι ο μυστηριώδης πλανήτης Φαέθων υπήρχε,τί θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατό του;Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι αρνητική. Ίσως ο πλανήτης διαλύθηκε σε κομμάτια κάτω από την επίδραση της φυγόκεντρης δύναμης, ή συγκρούστηκε με το δορυφόρο του, ή πλησίασε πολύ κοντά στο Δία και δεν μπορούσε να αντέξει την αναμέτρηση με τον γίγαντα ...

Ο υπολογισμός της μάζας των αστεροειδών έδειξε ότι το μέγεθος του Φαέθοντα μπορούσε να είναι περίπου ίσο με τον Άρη και είναι πιθανό να είχε ζωή, με τη μορφή τουλάχιστον απλών οργανισμών. Υπάρχουν μελέτες που έχουν δείξει την παρουσία ιχνών βακτηρίων σε μετεωρίτες, παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στη Γη σε τόπους στερούνται της ηλιακής θερμότητας και του οξυγόνου. Ίσως, στον Φαέθοντα να υπήρχε μια νοήμων φυλή τη τεχνολογική δραστηρίτητα της οποίας προκάλεσε την έκρηξη του πλανήτη. Ακολούθως οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν μεταναστεύσει από τον Φαέθοντα στον Άρη και τη Γη ξεκινώντας μια νέα γένια ανθρώπων.

Πηγή: anexigita.com 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ..ΝΕΦΕΛΙΜ και ΑΓΓΕΛΟΙ!


Αυτές είναι οι λεγόμενες Guide Stones, ένα μνημείο στην πολιτεία της Γεωργίας, ΗΠΑ. Σ' αυτές έχει αναφερθεί ο ερευνητής Δημοσθένης Λιακόπουλος, καθώς μία από τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω σ'αυτές τις πέτρες είναι “Η ανθρωπότητα πρέπει να παραμείνει κάτω από 500 εκατομμύρια”. Είναι πολύ πιθανό να έχουν ανεγερθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να καταστραφεί η ανθρωπότητα.

Όμως στις δύο από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε μια φωτεινή μορφή σε σχήμα στρόβυλου που κάθε άλλο από σκοτεινή δύναμη φαίνεται. Είναι άραγε ένας ελοχίμ, ένας άγγελος ή απλώς κάποιο πνεύμα/φάντασμα; Προσπαθούν οι άγγελοι να απαλύνουν τις καταστροφές που οι Νεφελίμ, οι εξωγήινοι συνεργάτες τους και οι δαίμονες θέλουν να προκαλέσουν; Διαδραματίζεται όντως σε μια άλλη αλλά τόσο κοντινή διάσταση μια μάχη μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών δυνάμεων;

Οι εκατοντάδες αναδρομές και διοχετεύσεις έχουν δείξει ότι έτσι είναι πράγματι. Αλλά και άτομα από άλλα επαγγέλματα, όπως αρχαιολόγοι, ανθρωπολόγοι, αστροναύτες, πρώην μέλη μυστικών εταιριών, κτλ. φαίνονται να συμφωνούν. Χαρακτηριστικά, οι αναδρομές σε ζωές στην Ατλαντίδα δείχνουν μια παρόμοια πάλη μεταξύ δύο ομάδων ανθρώπων: αυτών που ήταν αποκλειστικά προσκολλημένοι στην ικανοποίηση των αισθήσεών τους και στα υλικά αγαθά, οι λεγόμενοι “γιοι του Βελιάλ” και των “Γιων του νόμου του Ενός”, που ήταν πνευματικά άτομα και προσπαθούσαν να σώσουν τον κόσμο τους από την καταστροφή με το διαλογισμό και τη διδασκαλία. Ο Βελιάλ είναι ένας από τους βασιλείς των Νεφελίμ, τα όντα που παρίσταναν τους θεούς στους αρχαίους λαούς. Ο Βελιάλ έχει ανθρώπινο σώμα και κεφάλι λύκου και ανοίκει στο γένος των μαλτσέχ, οι γιγαντιαίοι λυκάνθρωποι. Οι Νεφελίμ γεννήθηκαν από την ένωση 210 έκπτωτων Ελοχίμ (εξελλιγμένα φωτεινά όντα) και των γήινων γυναικών. Ένα μέρος τους ακολούθησε τον Κρόνο, και μαζί του την εξουσία και τον εγωισμό και ονομάστηκαν Νεφελίμ και ένα άλλο μέρος ακολούθησε το Δία και ονομάστηκαν Ελ. Ο Δίας, αν και επίσης ήταν εγωιστής και αποζητούσε την εξουσία, αρχικά ήταν ευνοϊκός προς τους ανθρώπους, αλλά αργότερα έγινε εχθρικός. Τότε την ανθρωπότητα βοήθησαν άλλοι Ελ. Οι Νεφελίμ λατρεύονταν εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και το φόβο των ανθρώπων και τους χρησιμοποιούσαν ως σκλάβους τους και τροφή τους. Επέβαλλαν απάνθρωπες και άσκοπες θυσίες για να ικανοποιήσουν τα άγρια ένστικτα βίας και ανθρώπινης σάρκας και αίματος. Οι Ελ πολέμησαν με τους Νεφελίμ στη γιγαντομαχία που έλαβε χώρα το 33.000 π.χ. Τούς έχωσαν στο εσωτερικό της γης όπου συνεχίζουν να βρίσκονται. Οι Ελ έφυγαν για το Σύριο (Νιμπίρου) αλλά κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν για να ξαναπιάσουν τους Νεφελίμ που βγήκαν από τις υπόγειες πύλες το 1200 π.χ. και βασίλευαν, ειδικά σε Αμερική και Ασία. Αυτό επαναλήφθηκε το 1200 π.χ. όταν ξαναπήραν την Ασία υπό την κατοχή τους συνεργαζόμενοι με τους ντόπιους βασιλείς. Η ηγεμονία τους διήρκησε χίλια χρόνια, μέχρι που το 327 π.χ. ο Μεγάλος Αλέξανδρος πολέμησε μαζί τους και τούς ξαναέχωσε στο εσωτερικό της γης. Αυτή ήταν η αληθινή αποστολή του Αλέξανδρου και του στρατού του.

Οι αναδρομές έδειξαν ότι οι ψυχές των παρθένων που θυσιάστηκαν σε εκείνα τα τελετουργικά παραδώθηκαν στους Νεφελίμ καθώς και στους εξωγήινους και δαίμονες με τους οποίους συνεργάζονταν. Στην Ατλαντίδα, οι γυοι του Βελιάλ ήταν λοιπόν τα πιόνια των δυνάμεων του σκότους, ενώ οι γιοι του νόμου του Ενός πίστευαν στον αληθινό Θεό Δημιουργό και διαλαλούσαν τις πνευματικές αξίες. Όμως δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν αρκετά την πνευματική δόνηση και οι δυνάμεις του σκότους υπερίσχυσαν. Μετά από πόλεμο με την Ελλάδα και χρησιμοποιώντας τα υπερόπλα των αρχαίων θεών, η Ατλαντίδα καταστράφηκε το 9.600 π.χ.. Όμως η μάχη μεταξύ καλού και κακού δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού οι Νεφελίμ συνεχίζουν να κυβερνούν τη γη από τις υπόγειες βάσεις τους. Κάποιοι απ’ αυτούς κυκλοφορούν ανάμεσά μας, μαζί με τους εξωγήινους συνεργάτες τους που σε αιθερική μορφή καταλαμβάνουν τους ανθρώπους ή με ανθρώπινη μορφή διεκπεραιώνουν τα σχέδιά τους για κατάκτηση.



Οι Nεφελίμ χωρίζονται σε τρεις ομάδες: Η Λευκή Αδερφότητα, η Μαύρη Αδερφότητα και η Αδερφότητα της Αλήθειας. Η πρώτη συνεργάζεται με το Σαμαέλ (Εωσφόρο), δαίμονες, εξωγήινους και βρυκόλακες. Η δεύτερη με άλλους δαίμονες, εξωγήινους και βρυκόλακες και η τρίτη με τους βρυκόλακες και εξωγήινους της Λίλιθ. Μάχονται μεταξύ τους για να αποκτήσουν την πλήρη κυριαρχία επί της γης. Η μαύρη αδερφότητα είχε την εξουσία στις χιλιετίες της γνωστής ιστορίας χρησιμοποιώντας βασιλείς και τύραννους. Το 17ο αιώνα η λευκή αδερφότητα άρχισε να παίρνει αυτή την εξουσία κατασκευάζοντας επαναστάσεις και ψεύτικες δημοκρατίες. Ίδρυσε τις Η.Π.Α., τους Πεφωτισμένους, τις τράπεζες, τις πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές οργανώσεις και εγκατέστησε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η παλιά τάξη πραγμάτων ήταν η μαύρη αδερφότητα, η οποία χρησιμοποιούσε τους ευγενείς και την εκκλησία. Αυτή διέφθηρε την Ατλαντίδα. Πιο πρόσφατα έκανε αρκετές προσπάθειες να επανακτήσει την εξουσία με δικτατορίες και δύο παγκόσμιους πολέμους. Τώρα οι δύο αδερφότητες συνεργάζονται για να φέρουν σε πέρας το σχέδιο του Σαμαέλ που περιγρπάφεται στο 25ο και κρυφό προτόκολλο των σοφών της Σιόν, δηλαδή να φέρει τον Αντίχριστο και να κάνουν τους ανθρώπους να δεχτούν το σημάδι του Βααλ, ενός από τους βασιλείς νεφελίμ.  Ο Βααλ έχει ανθρώπινο σώμα και κεφάλι τράγου. Ο σκοπός είναι να κάνουν τους ανθρώπους να αρνηθούν το Θεό ξέροντας ταυτόχρονα την ύπαρξή του. Διαφθείρουν τους ανθρώπους προσφέροντάς τους χρήμμα και εξουσία έναντι στις υπηρεσίες τους στο σύστημα. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί κάνουν συμφωνίες και συμβόλαια χωρίς να αντιλαμβάνονται τις παγίδες που εμπεριέχουν. Η αδερφότητα της Λίλιθ στέλνει κρυφούς πράκτορες και εξελίσσει το δικό της σχέδιο που είναι να αυξήσει τον πληθυσμό της γης ώστε οι εξωγήινοι βαμπίρ της να έρθουν μια μέρα και να ρουφήξουν όλη τη ζωική ενέργεια των ανθρώπων. Ωστόσο όλοι έχουν τα δικά τους σχέδια, αλλά θέλοντας και μη, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

Οι εχθρικοί εξωγήινοι με τους οποίους συνεργάζονται οι νεφελίμ κρατάνε ένα δίχτυ γύρω απ’ τη γη το οποίο διαστρεβλώνει τον αληθινό κόσμο και μέσω του οποίου μάς προβάλλουν αυτό που αυτοί θέλουν. Ταυτόχρονα η δόνηση της γης είναι τόσο χαμηλή που πρέπει να στρεφόμαστε στην ύπνωση για να αντιληφθούμε την πέμπτη διάσταση, τις προηγούμενες ζωές μας και να έρθουμε σε επαφή με τον πνευματικό κόσμο. Αλλά για να δούμε την αλήθεια πρέπει να έχουμε έναν ενεργό οδηγό, να είμαστε ελεύθεροι από αρνητικές οντότητες και να ζητάμε προστασία από το φως. Γι’ αυτό πριν προσπαθήσει κανείς μια αναδρομή είναι φρόνημο να τσεκαριστεί πνευματικά.

Η διοχέτευση (channeling) είναι η απ’ ευθείας επικοινωνία με άυλες οντότητες, είτε το διάμεσο είναι ξύπνιο είτε κάνει αστρική προβολή και το πνεύμα καταλαμβάνει προσωρινά το σώμα του . Εν τούτοις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Η πλειοψηφεία των διοχετευτών το κάνει στα τυφλά. Έτσι μπορεί να έρθει οποιαδήποτε οντότητα. Το πιο πιθανό είναι να έρθουν δαίμονες ή κακόβουλοι εξωγήινοι που παρουσιάζονται σαν οδηγοί μας, αγαπημένοι μακαρίτες, άγγελοι, αγαπημένοι από προηγούμενη ζωή, κτλ. Όταν τούς εμπιστευόμαστε χωρίς να τούς δοκιμάσουμε και τούς δεχόμαστε ως καθοδηγητές μας αυτό ισοδυναμεί με το να κάνουμε συμφωνία με τις δυνάμεις του σκότους. Κάνοντάς το καταδικάζουμε την ψυχή μας και βλάπτουμε τους πελάτες μας που δε θα ακούσουν όλη την αλήθεια από αυτές τις οντότητες. Η πνευματική εργασία δεν είναι παιχνίδι. Όσοι φιλοδοξούν να γίνουν διοχετευτές θά’πρεπε να επικαλούνται το θεϊκό φως ή τον προστάτη του σύμπαντός μας, τον αρχάγγελο Μιχαήλ, αν θέλουν να επικοινωνήσουν για πρώτη φορά με τον οδηγό τους. Επί πλέον το κίνητρό τους πρέπει να είναι αγαθό, όπως η αυτοβελτίωση, το να βοηθήσουν κάποιον, να μάθουν την αλήθεια, κ.ο.κ., και όχι να κερδίσουν χρήμματα ή δόξα. Η διάθεσή τους πρέπει να είναι καλή, δηλαδή δεν πρέπει να αισθάνονται φόβο ή λύπη. Αν η οντότητα που διοχετεύεται δε δίνει παρά όμορφα λόγια και παρουσιάζει έναν κόσμο ονειρικό χωρίς δυνάμεις του κακού είναι σχεδόν σίγουρα ψεύτικη. Η πλειοψηφεία αυτών που διοχετεύουν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην πραγματικότητα διοχετεύουν κακόβουλο εξωγήινο.

Κίνδυνοι υπάρχουν γενικά όταν κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει με άυλες οντότητες χρησιμοποιόντας διάφορες τεχνικές. Στο εμπόριο πουλιούνται (και άκουσον-άκουσον προωθούνται συχνά χωρίς οδηγίες προφύλαξης από μεταφυσικά περιοδικά και βιβλιοπωλεία, καθώς και από μέντιουμ) οι λεγόμενοι πίνακες oui-ja, σαν να ήταν παιχνίδια. Πρόκειται για πίνακες με γράμματα, ένα ναι, ένα όχι και ένα βελάκι, το οποίο κινείται ανάλογα από το πνεύμα που καλείται, σταματάει σε κάθε γράμμα και σχηματίζει λέξεις ως απάντηση στις ερωτήσεις του πειραματιζόμενου. Αντί για  βελάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ποτήρι. Μπορεί εσείς να θέλετε να επικοινωνήσετε με τη γιαγιά σας ή απλώς να διασκεδάσετε παίρνοντας και κάποιες απαντήσεις, αλλά δεν μπορείτε να ξέρετε ποιο πνεύμα θα σας έρθει. Και συνήθως τα πονηρά πνεύματα προσποιούνται ότι είναι κάποιος άλλος. Ο πειραματιζόμενος τα εμπιστεύεται και αυτά εγκαθίστανται και μπορεί να τού κάνουν, ανάλογα με το ποιο πνεύμα έχει έρθει, τη ζωή κόλαση. Αν είναι κάποιο παιχνιδιάρικο φάντασμα θα έχετε το φαινόμενο πόλτεργκαϊστ, αν είναι κάποια αρνητική σκεπτομορφή θα έχετε ατυχήματα και κακή ενέργεια, αν είναι κάποιο παράσιτο του αστρικού πεδίου θα σάς απομυζεί την ενέργεια, κτλ. Αν όμως είναι δαίμονας, οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ολόκληρη οικογένεια οδηγήθηκε στο θάνατο από δαίμονα που μπήκε στο σπίτι τους μετά από πειραματισμό με πίνακα oui-ja.

Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν στις σεάνς ή “τραπεζάκια”, όπου ένας αριθμός ανθρώπων κάθονται κυκλικά πιασμένοι χέρι-χέρι και ένα μέντιουμ καλεί κάποιο πνεύμα. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το μέντιουμ βάζει προστασία και είναι ελεύθερο από αρνητικές οντότητες.

Τα μέντιουμ συνήθως καλούν το πνεύμα με το οποίο συνεργάζονται με διαλογισμό. Πάρα πολλοί την πατάνε την πρώτη φορά που επικοινωνούν με τον αόρατο κόσμο, και το αποτέλεσμα είναι να συνεργάζονται με σκοτεινή οντότητα ή κάποιο πνεύμα δέσμιο της γης. Το τελευταίο μπορεί να έχει καλές προθέσεις, αλλά δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για να βοηθήσει πραγματικά τους ανθρώπους, αφού αγνοεί το θεϊκό σχέδιο των ψυχών ή τις προηγούμενες ζωές τους. Την πληροφόρησή του μπορεί να την αντλήσει μόνο από τις σκέψεις των πελατών και των γνωστών τους. Γι' αυτό πρέπει να ερευνάτε προσεκτικά σε τι μέντιουμ πηγαίνετε, τι μεθόδους χρησιμοποιούν και τι εξηγήσεις σας δίνουν. Οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που κάνουν και μάγια. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι λύνουν μόνο και ότι πραγματοποιούν τις επιθυμίες των πελατών τους με προσευχές ή κρυστάλλους. Όμως αν συνεργάζονται με αρνητική οντότητα δεν μπορούν να λύσουν μάγια, μόνο να κάνουν κι’ άλλα. Αν η οντότητά τους είναι δαίμονας, βάζει κι’ άλλο δαίμονα στο άτομο που ο πελάτης θέλει να επηρεάσει. Αν ο πελάτης τού ζητήσει να δέσει κάποιον ερωτικά γίνεται συνένοχος σε μαύρη μαγεία. Καταστρέφει δηλαδή και το δικό του κάρμα και του άλλου. Κάθε προσπάθεια να παρεμβληθεί κάποιος στην ελεύθερη βούληση άλλου φέρνει αρνητικό κάρμα συν μια οντότητα που τον καταδιώκει από ζωή σε ζωή. Όταν Αφρικανοί και άλλοι μάγοι κάνουν π.χ. χουντού (τα μάγια της θρησκείας βουντού) και θυσιάζουν ζώα σκλαβώνουν τις ψυχές τους απορροφώντας τις για να γίνουν οι ίδιοι δυνατότεροι. Επομένως ακόμα και όταν τούς ζητάει κανείς να γιατρέψουν κάποιον μπορεί να είναι επικίνδυνο. Οι εναλλακτικοί θεραπευτές και οι σαμάνοι –ακόμα και οι παραδοσιακοί γιατροί- δεν είναι πάντα ασφαλείς. Αν κουβαλάνε κάποια οντότητα αυτή βάζει τους πελάτες και ασθενείς τους σε κίνδυνο. Οι χειρότερες οντότητες είναι οι εξωγήινες (ευτυχώς στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα τόσο συνηθισμένες) οι οποίες μπορούν να πάρουν κομμάτια της ψυχής και σε ακραίες περιπτώσεις να βάλουν εμφυτεύματα ή να πουλήσουν την ψυχή του πελάτη/ασθενή σε κάποιο δικό τους. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν εμπιστευόμαστε την ίασή μας σε κάποιον τού δίνουμε άδεια να το χειριστεί όπως ο ίδιος κρίνει σωστό. Τυφλωμένος από την οντότητα κάνει λάθη ή δε συνειδητοποιεί τι κάνει. Γι’ αυτό πρέπει να βελτιώσουμε τη διαίσθησή μας και να μάθουμε να διακρίνουμε ποιος, τι και πώς.

Άλλη τεχνική επικοινωνίας είναι η αυτόματη γραφή, όπου πάλι πρέπει να ζητάμε προστασία. Κάντε πάντα ειδικό διαλογισμό για πνευματική προστασία πριν αρχίσετε, οραματιζόμενοι θεϊκό, λευκό φως να σας περιτυλίγει. Πριν όμως καταπιαστείτε με ένα τέτοιο εγχείρημα, σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ήδη κάποια μορφή κακής ενέργειας στην αύρα σας γιατί αν συμβαίνει αυτό καμιά προστασία δε θα σας προφυλάξει. Κατόπιν φροντίστε να αυξήσετε την πνευματική σας δόνηση με το διαλογισμό, ώστε να υπερβείτε τα αρνητικά συναισθήματα. Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και ξεκινάτε από μια θέση αγάπης και σεβασμού για το συνάνθρωπό σας, είστε ασφαλής. Αυτός που θα επικοινωνήσει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός σας. Οι πεθαμένοι δεν επικοινωνούν με αυτό τον τρόπο, εκτός και αν βρίσκονται ακόμα εδώ.

O καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει κανείς με αγαπημένους που έχουν φύγει είναι με διαλογισμό. Ο διαλογισμός ή η αυτοΰπνωση είναι γενικά ευεργετική γιατί μάς βοηθάει σταδιακά να γίνουμε παρατηρητές στα περιστατικά και συναισθήματα που βιώνουμε έτσι ώστε να μη μάς πνίγουν. Αποκτούμε μια ψυχολογική ισορροπία και απελευθερωνόμαστε από τις εμμονές. Όταν τη θέση των εμμονών παίρνουν οι προτιμήσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον νόμο της έλξης για να έλξουμε αυτά που θέλουμε. Εξ’ άλλου όταν δεν έχουμε αρνητικά συναισθήματα οι δυνάμεις του σκότους δεν μπορούν να μάς πειράξουν πια το ίδιο. Είναι ωστόσο συχνά δύσκολο να είμαστε σίγουροι αν η συνομιλία με το αγαπημένο μας άτομο ήταν αληθινή ή τη φανταστήκαμε. Τα όνειρα είναι ένα άλλο μέσο όπου τα αγαπημένα μας άτομα επικοινωνούν μαζί μας. Αν το μήνυμα μάς κάνει να αισθανόμαστε καλά και είναι πολύ ζωντανό, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για αληθινή επίσκεψη. Μια αυθεντική διοχέτευση με μέντιουμ μιας ψυχής που βρίσκεται στο φως αναγνωρίζεται αν η ψυχή μάς δώσει κάποια συμβουλή, αν πει κάτι που συνήθιζε όταν ήταν ενσαρκωμένη ή αν δώσει κάποιο μήνυμα για άλλο αγαπημένο πρόσωπο.

Ο πνευματικός κόσμος -ο μεσαίος και ανώτερος αστρικός κόσμος- είναι καλά ιεραρχημένος και οργανωμένος. Οι ψυχές έχουν κάθε μια την αποστολή της και περνάνε από τεστ. Ο οδηγός μας ακολουθεί τις οδηγίες του Συμβουλίου του Φωτός που με τη σειρά του ακολουθεί αυτές των γηραιών που έχουν τη θεϊκή καθοδήγηση. Το συμβούλιο αποτελείται από ψυχές που έχουν ολοκληρώσει το δέκατο επίπεδο μέσω ενσαρκώσεων στη γη ή σε άλλο πλανήτη ή διάσταση. Για να γίνει κάποιος μέλος του συμβουλίου πρέπει επί πλέον να έχει διεκπαιρεώσει ένα σημαντικό έργο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν τέσσερα συμβούλια: το κατώτερο με 2 500 μέλη, το δεύτερο με 5 000 μέλη, το τρίτο με 500 000 μέλη και το ανώτατο με 9 000 000 μέλη. Το σύστημα λειτουργεί πάνω-κάτω όπως το σύστημα δικαστηρίων στη γη. Οι πνευματικοί οδηγοί είναι οι ενδιάμεσοι μεταξύ του συμβουλίου και του ατόμου που καθοδηγούν. Υπάρχουν πολλές άλλες υπευθυνότητες που εκτελούν οι ψυχές στον πνευματικό κόσμο όπως αυτή του θεραπευτή, του φύλακα, του δασκάλου, κτλ. Οι ψυχές αυτών που πεθαίνουν πηγαίνουν στο δικό τους τομέα για να συνέλθουν, να δουν την πνευματική τους ομάδα, να μελετήσουν τη ζωή που μόλις τέλειωσε και να κριθούν και κατόπιν πάνε να σχεδιάσουν την επόμενη ενσάρκωσή τους. Οι άγγελοι έχουν κι’ αυτοί τις δικές τους ομάδες και ευθύνες. Αυτή του φύλακα άγγελου είναι μάλλον η πιο γνωστή στη γη. Υπάρχει και ένα άλλο συμβούλιο που αποτελείται από αυτούς που έφυγαν ή εκδιώχθηκαν και από τους δύο κόσμους, το φωτεινό και το σκοτεινό. Αυτό το συμβούλιο λειτουργεί σαν δικαστήριο για περιπτώσεις όπου κάποιος, ενσαρκωμένος ή όχι, βρίσκεται να κατηγορείται για μη καθαρό παιχνίδι σε πνευματικά θέματα. Αν υπάρχουν αμφιβολίες η απόφαση που βγαίνει ευνοεί τη σκοτεινή πλευρά. Αυτό γίνεται για να μην ισχυρίζεται ότι αδικείται και ζητάει παρά πάνω προνόμια.

Ανέφερα πριν τους Ελοχίμ. Ήταν οι οντότητες υπεύθυνες για τη δημιουργία ζωής στον πλανήτη μας και σε άλλους και χαρακτηρίζονται από τη δύναμη και το φως τους. Οι Ελοχίμ είναι τα όντα υπεύθυνα για τη δημιουργία υλικής ζωής στους διάφορους πλανήτες, και χαρακτηρίζονται από τη δύναμή τους και το φως τους, που διοχετεύουν από τον ήλιο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί αρχαίοι λαοί λάτρευαν το θεό του Ήλιου (στην Αίγυπτο ονόματι Ρα). Δεν επρόκειτο για το άστρο ήλιο, αλλά για τη συνείδηση του Θεού που διοχετεύεται σε κάθε ήλιο κάθε ηλιακού συστήματος. Μέσω αυτών των οντοτήτων μαθεύτηκε ότι η γη ήταν μια πρόκληση για τις ψυχές που θα διάλεγαν να ενσαρκωθούν σ’ αυτή. Μεταξύ άλλων, εδώ στάλθηκαν οι “ανακλυκλώσιμοι”, δηλαδή οι ψυχές που δεν αποφοίτησαν από τον πλανήτη τους όταν αυτός ανέβηκε δόνηση ή καταστράφηκε. Μεταξύ άλλων, ήρθαν ψυχές από τον Άρη και τον αστεροϊδή Μαλντέκ, οι οποίες έδωσαν ζωή στον άνθρωπο του Νεάντερταλ. Επίσης στάλθηκαν πολλοί εθελοντές, όπως “περιηγητές”, ψυχές από άλλους πλανήτες που ήθελαν να έχουν εντελώς νέες εμπειρίες. Κάποιες από αυτές δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν, συμμάχησαν με τις δυνάμεις του κακού και δημιούργησαν μεγάλες καταστροφές Πιστεύεται ότι μια τέτοια ψυχή ήταν αυτή του Χίτλερ. Αν αναζητάτε τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, σάς έλκει ό,τι σχετικό με το διάστημα, αν νιώθετε ότι δεν ανήκετε σ’αυτόν τον κόσμο, αν είστε υπερβολικά ευαίσθητος, μπορεί να είστε ένας περιηγητής. Η προσέλευση τόσο διαφορετικών μορφών ζωής δημιούργησε τις φυλετικές διαφορές. Η ψυχή διατηρεί τη μνήμη του DNA της και το αναπαράγει όσο πιο πιστά μπορεί σε κάθε ενσάρκωση, πάντοτε βέβαια με τις αλλαγές που προστίθενται απο το γεννητικό κώδικα των γονιών. Έρχονται όλοένα και περισσότερες παρόμοιες ψυχές στη γη τώρα και η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν να ανεβεί η δόνηση του πλανήτη μας.



Guide Stones. Η ανάμειξη ενός κακού μηνύματος σε ένα πλήθος καλών είναι μια έξυπνη τεχνική για να περάσει το κακό απαρατήρητο και να πάει στο υποσυνείδητο, όπου δεν ελέχγεται. Είναι η λεγόμενη πλήση εγκεφάλου. Οι δυνάμεις του κακού τη χρησιμοποιούν συνεχώς. Γι' αυτό πρέπει να γίνουμε πιο παρατηρητικοί.
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/10/blog-post_226.html

4/10/2013/Ω:19.30 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙ E.N.D. ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΩΝ artfm

ΣΗΜΕΡΑ 4/10/2897*/Ω19.30 Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Απορρίφθηκε ο χαρακτηρισμός της Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου!

Να λοιπόν που είχαμε δίκιο όσοι γράφαμε για το θέμα της Στρογγύλης (βλέπε άρθρο μας: «Απίστευτο σκάνδαλο: Μίκρυναν την Ελληνική ΑΟΖ από Καστελόριζο προς Κύπρο!») και τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα είχε στο θέμα της ΑΟΖ.
Μάλιστα το θέμα που αναδείξαμε στον «Λόγιο Ερμή» 
έφτασε και στην βουλή με την μορφή ερώτησης απο τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο χωρίς να λάβουμε κάποια απάντηση.
Έτσι λοιπόν μετά απο απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και γνωρίζοντας άριστα το θέμα λόγω θητείας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο ο χαρακτηρισμός της Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου απορρίφθηκε.
Η συγκεκριμένη απόφαση μάλιστα επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως "ασπίδα" για το νησί στο οποίο υπάρχει μία μικρή στρατιωτική δύναμη. Η οποία αν επικυρωνόταν η συγκεκριμένη γνωμοδότηση θα έπρεπε να αποχωρήσει! Και αυτό θα ήταν μέγα λάθος, γιατί η Στρογγύλη θα έμενε ακατοίκητη.
Η ζημιά θα ήταν τεραστίων διαστάσεων αφού αν ...σβήναμε τη Στρογγύλη από το χάρτη της ΑΟΖ δεν θα μπορούσαμε να "ενωθούμε" με την ΑΟΖ της Κύπρου.
Η γκάφα ευτυχώς έγινε αντιληπτή μετά απο το σάλο που ξέσπασε και η γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, δεν προχώρησε παραπέρα με τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο να μην υπογράφει.


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/10/blog-post_3009.html#ixzz2gl85OTIu
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/ 

Η ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΡΙΖΑ!!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;

Ο σοφός δεν φοβάται ν’ αμφισβητήσει την σκέψη του. Ο έξυπνος προωθεί την ιδιοτέλεια του. ο οπαδός ακολουθεί θρησκόληπτα. Η καταστροφή έρχεται όταν δεν δέχεσαι να αυτοαμφισβητηθείς δηλαδή να αυτομετρηθείς, να αμφισβητήσουν την παράταξη σου και τους σκοπούς των αρχηγών σου όπισθεν των φανερών προθέσεων εις το προσκήνιον. Το θέατρον και η υποκρισία είναι μία ελληνική αρετή ή κακία αναλόγως εάν παίζεται από ηθοποιούς του αγαθού αντίστοιχα ή πολιτικούς.
Το αποτέλεσμα του θεατρικού έργου είναι το αποτέλεσμα του παρασκηνίου, ό,τι θα ιδείτε εις το προσκήνιον είναι η εξάσκηση, η συνοχή, η συνάρτηση, η σύνθεση του παρασκηνίου ή οπισθοσκηνίου, δεν γίνεται προσκήνιον άνευ παρασκηνίου/οπισθοσκηνίου. Οι ηθοποιοί γνωρίζουν το αποτέλεσμα εάν δεν έχετε επανιδεί το έργον. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΠΑΙΚΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ;;;; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΓΟΥΣ ΕΚ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ (ΕΝΑ ΧΕΛΕΙΔΟΝΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ….).
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ, ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΑ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΘΕΟΜΕΤΡΙΑ, ΚΟΜΠΡΑ κ.α.) ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΙΔΩΛΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΙΔΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΘΤΣΙΗΛΝΤ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ (ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ). ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΠΟΣΚΟΠΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΟ ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΣΜΟΝ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΝ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΥ ΕΒΟΛΑ Ή ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ κ.α. ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΥΡΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ) = ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΛΥΚΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΕΙΧΑΝ: «ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΦΩΤΙΑΣ». ΧΑΙΡΕΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ!!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Είναι όλοι στο κόλπον μηδενός εξαιρουμένου, εφαρμόζουν ακραία σενάρια κινηματογραφικής ταινείας για να μας φέρουν σε καινούργια εμφύλια σύρραξη ΔΕΞΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΡΡΙΖΑ και να μας καταστρέψουν όπως εν έτει 1946 μ.Χ.... Προσοχή! Μην ακούτε κανένα κόμμα μας παίζουν μασσωνικά υποκριτικά παιχνίδια, άλλος με ρόλον θύματος άλλος θύτη, άλλως δικαίου και πατριώτη και άλλος προδότη διεθνιστή. Σφύξετε την καρδιά σας να μην γίνει της "Συρίας" και να γελούν οι ραββίνοι σεναριογράφοι!!!!! Πόσα χολλυγουντιανά έργα ίδατε που σας έφεραν εις αγωνία;;;; Τέχνην ελληνικήν μας πωλούν ρεεεεεε ξυπνάτε ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΝ!!!!!
Έλληνες κουτοί πετάξετε τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, πετάξετε τις ιδεολογίες, πετάξετε μασσωνικούς βοσκούς που σας διχονεύουν σ' αριστερούς και δεξιούς, πατριώτες και διεθνιστές, ΔΙΕΚΙΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΩΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΔΡΕΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΕΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ! ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΠΑΣ ΕΛΛΗΝ ΟΥ ΚΟΥΤΟΣ!!!!
Όσον εξελίσσεται η τεχνολογία χάνεται η ανθρωπιά.

(Η μεγαλύτερη εξίσωση δεν είναι η E=MC αλλά η "όσον εξελίσσεται η τεχνολογία χάνεται ο άνθρωπος μέχρι να καταλήξει ανθρωποειδές ζόμπυ, τηλεχειριαζόμενον μέσω της μικροσυσκευής του μικροψήγματος/μικροτσίππ εις τα χέρια του Αντίχριστου = Υπερδιαβολοτεχνολογίας). Τι σχέση έχει αυτόν με τα τεκταινόμενα εν Ελλάδι;;;; Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΓΑΡ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΤΑΞΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ/ΕΞΟΥΣΙΕΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΣΤΕΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ). Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ ΥΠΕΡΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΔΙΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΓΙΖΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 10,000 ΕΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΠΙΣΤΗ Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΤΥΧΗΝ!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ εις τους ίδιους λαούς επειδή έχουν την ίδια σοφία ή βλακεία διαχρονικώς εκ προγόνων προς τέκνα και εκγόνους. Το αμπελοπούλι το πειάνεις πάντοτε με τα ιξόβεργα, τον λαγόν τον ευρίσκεις δίπλα από την λατζειάν και τον πειάνεις με την τσάκρα/παγίδα αφού τον τάϊσες δωρεάν δύο με τρεις ημέρες! Σωστά;;;; Ναι σωστά!!!! Και πως πειάνεις τον Έλληνα;;;; Έχουν μάθει κάποιοι τους τρόπους και μας συρρικνώνουν αιώνες. Επίσης πειάνεται ο Έλληνας;;;; Εάν δεν επειάνετο δεν θα είχε τόσα προβλήματα, σκλαβιές και αλλαγές θρησκείας και συνείδησης από οικογενειακή/δηλαδή ελληνιστεθνική σε κομματική τύπου Αριστερός/Δεξιός, Μεν/Δε κ.α.. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ!!!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ!!!!
Όταν θέλουν να συρρικνώσουν τους Έλληνες τους δημιουργούν το αγαπημένον τους παιχνίδι της Πόλωσης ήτοι πώλος = τοπικιστής, εθνικιστής και σε νέα και παλαιά έκδοση τύπος Αριστερού Δεξιού. Την παρατήρηση έκαναν από την αρχαιότητα συνήθως από τις μάχες και τις συμμαχίες με άλλα ελληνικά και μη κράτη των Αθηναίων και των Σπαρτιατών. Συνήθως αν και όχι εις όλα ή πάντοτε τύποις Αριστεροί οι Σπαρτιάτες τύποις Δεξιοί οι Αθηναίοι. Διαφορά συσστήματος εις την ουσία μεταξύ τους δεν υπήρχε αλλά διαφορά κρίσης των δικαστηρίων και των νόμων όπου τότες ήταν συνάμα τυποδικαστική και τυποπαρατηρητική διαρκώς προς τον πολίτη και τον δούλον, τον άρχοντα και την αλλόκρατη πολιτική. Η διαφορά τους ήταν ποίος εξουσιάζει και προφασίζετο διάφορες μαλακίες διαφοροποίησης, ενίοτε έκανε σοβαρές διαφοροποιήσεις η μεν ή δε δύναμις πόλη για να προσεγγίσει συμμάχους τις άλλες πόλεις συχνάκις τινές εξ αυτών μέλη της αντισυμμαχίας! Βλέποντας οι εχθροί ότι εις την ουσία η κατρακύλα του Ελληνισμού αρχίζει από την π.Χ. ανάδελφη αλληλοκτονική εμφύλια μισητική σύρραξη των Ελλήνων καθημερινώς, κατάλαβε πως και αν είναι ενωμένοι τους δημιουργείς δύο κόμματα και διχάζονται αφού δεν είναι βαθειά Ελληνιστοκεντρικογενείς και Φιλεθνοπατριώτες αλλά φίλοι του καυγά, της έριδας, της διχόνοιας, της αντιπαλότητας, του ανταγωνιστικότητα, ηλίθια λιοντάρια που κατακόβουν τις σάρκες τους μετ’ ιδίων τους όνυχες και τους οδόντες και το εκμεταλλεύονται δεόντως οι εχθροί εντός και εκτός τειχών για να μας ξεκάνουν λιγουλάκι κάθε φορά μέχρι τελικής εξαφανίσεως. Καιρός ν’ αλλάξουμε για να μην επαναληφθεί η Ιστορία αλλά ν’ αλλάξει προς όφελον μας, ΕΙΠΕΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΛΙΒΥΗ, ΟΥΤΕ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1946 ΚΑΙ 1974 μ.Χ..!!!! ΤΕΡΜΑ! ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!! ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΑΤΗΜΕΝΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΤΕ ΟΣΟΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟΝ, ΣΦΑΛΛΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Η ΠΡΑΞΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΟΡΙΑΚΗ!!!! ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ/ΜΑΣΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ!!!! ΜΗΝ ΧΥΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΜΑΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝΤΩΝ Ή ΜΗ. ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑΜΕ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΙΔΕΙ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΙΝ;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΟΜΗΧΑΝΟΡΑΦΗΜΕΝΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟΝ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!! ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ!!!!
Το έργον το έχουμε ξανά ιδεί;

Έχουμε ξανά ιδεί το έργον να βάζουν τον Χίτλερ στην φυλακή για να τραβήξει την προσοχή της γερμανικής κοινής γνώμης και να τον ανεβάζει στην εξουσία αφού την συγκίνησε, με τα γνωστία ολέθρια αποτελέσματα σε παππούδες μας και παππούδες άλλων.
Τώρα βάζουν την Χρυσή Αυγή φυλακή. Αναβάζουν το θερμόμετρον και τα ποσοστά της και εκνευρίζουν τους φίλους της και τους πατριώτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον για κάθαρση των άχρηστων ιδεολογικώς και καταστροφικών για το έθνος. 
Από την άλλη η φυγή ή εκδίωξη των Χρυσαυγίτων από την Βουλή θα ανεβάσει στην εξουσία το πλέον φανερά προδοτικό κόμμα της Ελλάδος, τον ΣΥΡΡΙΖΑ, με πιθανότητα αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία, παραχώρηση δικαιωμάτων και εξουσιών ψευδαυτοδιάθεσης των Μωαμεθανών της Θράκης, παραχώρηση εδαφών στους Αλβανούς ψευδοτσάμιδες, παραχώρηση νησιών και άλλων εδαφών στους Τούρκους, παραχώρηση εδαφών και ορυκτών σε Ιουδαίους, Γερμανούς και άλλους Ιλλουμινάντους. Η Ελλάς εάλω παμπορνευτικώς!!!! Τότε θ’ αντιδράσει η Χρυσή Αυγή ή η νέα παράταξη ήτις θα προκύψει εάν διαλυθεί η Χρυσή Αυγή μαζί με τις δυνάμεις του στρατού και άλλων νευραλγικών πόστων και η Τουρκία θα κάνει ντούκου σ’ Αίγαιον και βόρεια στερεά Ελλάδα και τότε ο Θεός να βάλει τις προφητείες εις επαλήθευση ή δε μη;;;; ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!!!! ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΝ. Οι πρώτοι και χειρότεροι κερατάδες είναι αυτοί που είναι βέβαιοι για την ωραιότητα τους, την πίστη της γυναικός τους, την μαγκιά τους και για το σέβας που τους έχουν οι άλλοι, ενώ η παροιμία προειδοποιεί: «πρόσεχε ή σύναγε τα ρούχα σου για να έχεις τα ήμισυ». Ο υπάλληλος σου όταν δεν τον υποψιάζεσαι, δεν τον ελέγχεις, δεν έχεις εικονοληπτικές μηχανές, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΣ ΚΛΕΨΕ!!!! Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ/SHUT DOWN, ΕΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΣΕΛΛΑ ΣΑΣ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ). ΡΕ ΚΑΒΑΦΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ: «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;». «Διατί; Τώρα που έχουμε βαρβάρους θα υπάρχουμε για να μαραζώνουμε τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;». Ναι ξέρω, όταν ερχόντουσαν οι βαρβάροι ενωνόμασταν αλλά τώρα οι δούρειοι ίπποι δεν είναι Πέρσες, είναι ιδεολογίες και κόμματα, Δεξιά, Αριστερά, Κεντρώα κ.α..
Εν κατακλείδι, να πάει ο λαός να πάρει με το ζόρι τους 300 ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ όλων των εποχών της Βουλής και να τους βάλει φυλακή. Η φυλακή ανήκει στον λαόν!!!! Ο Θεός μακαρίσει τον Συνέλληνα Παύλο Φύσσα αλλά ρε ‘σεις ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΔ, ΚΚΕ κ.α. πόσα εγκλήματα όπως του Φύσσα κάνετε και πρόσφατα από την μεταπολίτευση έως τον Παπανδρέου με τον συγκάτοικον του Σαμαρά και πριν εις τον Εμφύλιον Πόλεμον!!!! Εσάς σας αδικεί η φυλακή, εσείς θέλετε σκότωμα με το ψαλίδι, δέκα κομματακια την ημέρα και να σας ταϊζουν για να ζείτε να εξομολογείστε την ανύπαρκτη προς το παρόν συνείδηση σας!!!!
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ. Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΝ Ή ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΝ ΑΡΡΩΣΤΟΝ. ΠΕΡΙΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙ+ΙΑΤΡΕΥΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ!!!! ΕΥ ΕΙΘΕ!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


πηγή

Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7906.html

ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΕ “ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ” !!

benizelos-bene-berit 

Έταξε στους Εβραίους της ΑΜΕΡΙΚΗΣ “αντιρατσιστική” Νομοθεσία ο Βενιζέλος… Παράλληλα, ο Υπουργός – “Δικαιοσύνης” Αθανασίου,
(ο ίδιος που πρότεινε την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τους Εφοπλιστές) ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ στη ΒΟΥΛΗ….

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ (χούντα) στον Τύπο, Στη Δημόσια ζωή, στο Διαδίκτυο, στις Εκδόσεις Βιβλίων, στην Πνευματική ζωή του Τόπου γενικότερα.. ακόμα και ΜΕΣΑ στη Βουλή….
Στην τελευταία παράγραφο της εικόνας επάνω, διαβάζουμε ότι θα γίνει“Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδας – Ισραήλ, στις 8 Οκτωβρίου, και θα λάβει χώρα ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… “
Για να γίνει περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρων και της συνεργασίας τους”….
Τι είδους Σύσφιξη;
Ήδη κοντεύουμε να πάθουμε ΑΣΦΥΞΙΑ με τις Σιωνιστικές μεθοδεύσεις τους.
Δηλαδή, τι θα γίνει στις 8 Οκτώβρη;
ΘΑ τους ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ και τα ΚΛΕΙΔΙΑ της ΧΩΡΑΣ;;;

Τι Εστί Μπενέ Μπερίτ;

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ που ΑΝΕΒΑΖΕΙ (και ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ) Κυβερνήσεις
Νίκη των Σιωνιστών στη Γερμανία: Με τις ευλογίες της ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ, επανεξελέγη η Μέρκελ….
Η Νεοεκλεγείσα Μέρκελ, μιλάει στη ΣΤΟΑ της Μπενέ Μπερίτ. Δείτε πίσω της, την ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, και τα ΑΣΤΕΡΙΑ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ γύρω γύρω….
Δηλαδή, ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ την ΕΥΡΩΠΗ.… Απλά μας το λένε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ



www.adiakritos.com
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/8-2013.html

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΞEΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ? ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣ?

ΕΛΛΑΔΑ: ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν έχει τίποτα δικό της...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....





http://www.oparlapipas.com/2013/10/e_4.html

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/10/e.html

Έρχεται... κύμα από προβοκάτσιες με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας;

Ξέρουμε πάντοτε τι λέμε! Αυτό είναι σίγουρο πλέον, έπειτα από τόσες επιβεβαιώσεις κειμένων και αναλύσεών μας. Το πιο σημαντικό: ξέρουμε και πότε ακριβώς το λέμε! Και μιλούμε πάντοτε έγκαιρα... Όταν π.χ. κάναμε πρώτοι απ’ όλους λόγο περί «Εκείνου που Πρέπει», περί «νέου καθεστώτος» κτλ., οι περισσότεροι θεώρησαν τα γραφόμενά μας «υπερβολικά» ή και «αποπροσανατολιστικά» ακόμη.

Να όμως που τελικά οι εξελίξεις δικαίωσαν τις εκτιμήσεις μας εκείνες, που τότε χαρακτηρίστηκαν από μερικούς ως «αποκύημα επιστημονικής φαντασίας»!... Διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στο «ιστορικό» εκείνο πρωτοσέλιδο της «Ε.Ω.»: «Το πολιτικό σύστημά μας ήδη έχει φθάσει σε πλήρες αδιέξοδο. Και ήδη αυτοί που αποφασίζουν για μας... χωρίς εμάς ήτοι «ειδικοί συνεργάτες» της φοβερής και τρομερής CIA προβλέπουν συγκλονιστικές εξελίξεις για την Ελλάδα. Οι εξελίξεις αυτές αφορούν στο χρονοδιάγραμμα 2011-2012»...

Και λίγο παρακάτω διαβάζουμε και τα εξής σημαντικά: «Όταν, όμως, το αποτέλεσμα των εκλογών θα αποδείξει φοβερές και τρομερές εκπλήξεις που θα τραντάξουν τις δυνάμεις τού, μέχρι τώρα, συστήματος, τότε όλοι θα καταλήξουν σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση. Διακυβέρνηση της οποίας βασικό χαρακτηριστικό θα είναι ότι θα αναλάβει «Εκείνος που Πρέπει» και κινητήριος μοχλός του θα είναι η εκπλήρωση του «Ποθούμενου»!... Αφού ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του θα είναι η αυστηρή προσήλωση στην Μεταφυσική»!

Τα όσα περιγράφαμε τότε, προ 2,5 περίπου ετών, ήδη έχουν (σε μεγάλο βαθμό) εκπληρωθεί. Απομένει τώρα η εμφάνιση μιας νέου τύπου διακυβέρνησης, όπως σημειώναμε και τότε, υπό την καθοδήγηση Εκείνου που Πρέπει, δηλ. του πνευματικού ηγέτη του σύγχρονου ελληνισμού! Εκείνου του προσώπου, που θα σπάσει τα δεσμά που κρατούν καθηλωμένο το έθνος και θα εισάγει τη χώρα μας στην περιβόητη Νέα Εποχή. Και όλα θα γίνουν ξαφνικά. «Ως κεραυνός εν αιθρία»...

Προσοχή όμως! Το πέρασμα της Ελλάδας στη Νέα Εποχή που έρχεται θα χαρακτηριστεί από «έντονη κινητικότητα», όπως οι πλανητικές υπηρεσίες πληροφοριών αρέσκονται να χαρακτηρίζουν τις καταστάσεις ανωμαλίας διεθνώς. Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Κάποιοι πιστεύουν ότι, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή, ετοιμάζεται... «μπαράζ» από προβοκάτσιες στον ελλαδικό χώρο, με βασικό στόχο την αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος και, τελικά, την ανατροπή του!
Τι ακριβώς συμβαίνει;
Και ποιοι είναι πίσω απ’ όλα αυτά;
Οι αναμνήσεις ανασύρουν από το παρελθόν τη δραματική φωνή Εκείνου που Πρέπει που έλεγε: «Με αίμα, παιδί μου, θα γίνει η Νέα Αρχή»!...

Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/10/blog-post_455.html

Α. Ρουπακιώτης: Με υποδείξεις απο ΗΠΑ και Ε.Ε. οι διώξεις κατα της Χ.Α.!!!

Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης.

Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Ο κ. Ρουπακιώτης λέει επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν' όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Ο κ. Σαμαράς προφανώς είχε δώσει υποσχέσεις τις οποίες αν δεν τηρούσε θα έτρωγε «πόρτα» με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και προκειμένου να την αποφύγει βρήκε αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να στήσει ένα διάτρητο κατηγορητήριο δήθεν ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά «εγκληματική οργάνωση». Κάτι που δεν τεκμηριώθηκε στο Δικαστήριο παρά την προφυλάκιση της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρίατης Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε τις αποκαλύψεις ο κ. Ρουπακιώτης.

Αναφέρθηκε και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης λέγοντας πώς «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε».

Είναι το νομοσχέδιο που «τρέχει» τώρα να καταθέσει η κυβέρνηση προφανώς και αυτό με εντολή απ' έξω.

Ο κ. Ρουπακιώτης όμως λέει πώς πάγωσε γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε η κυβέρνηση πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω».

Τι συνέβη λοιπόν και άλλαξε η τακτική της κυβέρνησης; Τα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και οι έξωθεν παρεμβάσεις, όπως ομολόγησε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνοντας τη Χρυσή Αυγή που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε πώς «οι συλλήψεις ήταν υπαγορευμένες από ξένα κέντρα και αντισυνταγματικές».

Τα λεγόμενα του κ. Ρουπακιώτη όχι μόνο εκθέτουν την κυβέρνηση, αλλά αποδεικνύουν πώς όλες τις οι πολιτικές είναι δοτές από ξένα κέντρα. Είτε αυτές αφορούν στην οικονομία (βλέπε τρόικα), είτε στην πολιτική.

Κατά τα άλλα θέλουνε να πιστέψουμε πώς είμαστε ένα ανεξάρτητο και ευνομούμενο κράτος.

oneminute

EI-END ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30μμ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.






Υπάρχει μια πρωτοβουλία, που λέγεται ψήφισμα και πρωτοβουλία Ελλήνων πολιτών.
Εδώ λοιπόν βάλε την υπογραφή σου! Δεν έχεις άλλο όπλο. 
Εγώ δεν σου είπα να πάρεις τα όπλα. Δεν σου είπα να σκοτώσεις κανέναν. Δεν σου είπα ούτε να πειράξεις κάποιον. 
Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε χρώμα. 
Το όπλο μας είναι η αποδοχή των 600 δις. Είναι σαν να είσαστε όλοι μια οικογένεια. Έχει έλθει η ένωση των Ελλήνων! 
Η Ένωση των Ελλήνων πρέπει να επιτύχει. Δεν έχουμε άλλη λύση, είμαστε μόνοι μας. Μας διώχνουν μας τεμαχίζουν. 
Έχουμε τη μεγαλύτερη Ιστορία. Ήμασταν παγκοσμιοποιητές πριν αυτά τα ζώα γίνουν παγκοσμιοποιητές. Εμείς ήμασταν μεγαλύτεροι. 
Όλος ο πλανήτης έχει παντού τα αρχαία μου, την Ιστορία μου, τις πόλεις μου. Μου κρύβουν, μου γράφουν την ιστορία όπως γουστάρουν, μου λένε ψέματα. 
Γράφουν βιβλία και τα λένε Ιερά, και τα γράφουν άνθρωποι ανόητοι. 
Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! 
Δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τίποτα παραπάνω και λιγότερο. 
Αποδοχή με την υπογραφή σου, γράφεις ότι αποδέχεσαι τα 600 δις, άρα πας στο λογαριασμό χωρίς να με ρωτήσεις και τα παίρνεις. 
Θα βγάλω άλλο ένα έντυπο, όποιος δεν γουστάρει, να υπογράφει να το πάρει άλλος το μερίδιο του. 
Αυτό θα γίνει!

ΕΝΤΥΠΟ 1.png 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/ei-end-4-730.html

Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης : Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Planetary Situation Update: The New Financial System


   Υπάρχει μια μεγάλη σύγχυση σχετικά με τους λογαριασμούς ασφαλείας, ακόμη και στους ανθρώπους που εργάζονται πίσω στα παρασκήνια. Ας διαλευκάνουμε αυτή τη σύγχυση.    


  Οι Λογαριασμοί εξασφαλίσεων ήταν μια δημιουργία της Cabal μετά από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (Π.Π.Π.) όταν έπεισε πολλά έθνη να εγκαταλείψουν το χρυσό τους στην επιμέλεια της με τη δικαιολογία ότι ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που υποστηρίζεται από χρυσό με ισχυρές ανεξάρτητες εθνικές τράπεζες, δημιουργεί γεωπολιτική αστάθεια και μπορεί να οδηγήσει σε πολέμους, όπως τον Π.Π.Π.


  

  Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό το 1930. Μετά τη δημιουργία της BIS, η Cabal πήγε στην Κίνα και έπεισε τους Κινέζους (άλλοτε ήπια και άλλοτε όχι και τόσο ήπια) να εγκαταλείψουν το χρυσό τους σε αντάλλαγμα για κάλπικα ομόλογα. Η Cabal δεν είχε καμία πρόθεση να αποπληρώσει αυτά τα ομόλογα ποτέ. Η επόμενη φάση των εργασιών της ήταν να κλέψει το υπόλοιπο χρυσό της Ανατολής μέσω της επιχείρησης "Χρυσός Κρίνος" (Golden Lily) και στη συνέχεια να θάψει την παρτίδα της στις Φιλιππίνες (χρυσός Yamashita) και στην Ινδονησία.



  Ο χρυσός χρησιμοποιήθηκε για να εγγυηθεί το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στο πλαίσιο της συμφωνίας του Bretton Woods. Η Cabal ήλεγχε το φαινομενικά άνευ μεταλλικής υποστήριξης (fiat) χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο ήταν ορατό και έκρυψε το σκιώδες τραπεζικό σύστημα το οποίο δημιουργήθηκε με την τοποθέτηση μεγάλων χρηματικών ποσών στά κεντρικά προγράμματα εμπορικών τραπεζών, χρησιμοποιώντας το κρυμμένο χρυσό για να υποστηρίζει τις επενδύσεις της.  


   Τα προγράμματα αυτά σύντομα δημιούργησαν αστρονομικά ποσά εικονικών χρημάτων τα οποία δεν μπορούσαν να ληφθούν από τις τράπεζες, δεδομένου ότι ήταν μέρος του σκιώδους τραπεζικού συστήματος (για παράδειγμα, ο λογαριασμός White Spiritual Boy με όλα τα εικονικά του τετράκις εκατομμύρια δολάρια) και μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του λήφθηκε προς τα έξω μέσα από επιχειρήσεις ξεπλύματος χρημάτων. Κανείς ο οποίος δεν συνδέεται με την Cabal δε του είχε επιτραπεί ποτέ να είναι κοντά σε αυτά τα προγράμματα ευημερίας ενώ ακόμη και ένα μικρό κλάσμα από τα προγράμματα που προσπάθησαν να περιλαμβάνουν μη-Cabal προσανατολισμένους ανθρώπους σύντομα κατασχέθηκαν ή καταρρίφθηκαν από την Cabal.


  Η Cabal χρησιμοποιούσε σταθερά το χρυσό που έχει κλέψει για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή των υπογείων στρατιωτικών βάσεων και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της μεταξύ του 1953 και 2004.




    Τον Φεβρουάριο του 2012, το Κίνημα Αντίστασης αφαίρεσε όλο αυτό το χρυσό από τα χέρια της Cabal. Αυτός είναι ο λόγος που ο Fulford δεν μπορεί να βρει πραγματική απόδειξη τυχόν τρεχουσών θησαυροφυλακίων χρυσού πουθενά στην Ασία. Αυτή η απομάκρυνση του χρυσού ήταν μια λαμπρή κίνηση. Από τότε έχουμε ένα πραγματικό fiat χρηματοπιστωτικό σύστημα στην επιφάνεια του πλανήτη. Αυτό το είδος χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι πολύ ασταθές και η Cabal πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με τις οικονομικές μηχανορραφίες της. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία το χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν έχει εγγύηση από χρυσό.  


   Αυτό δημιουργεί μια δυναμική τάση που επιταχύνει το "Γεγονός", διότι τέτοιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει για πολύ καιρό και τελικά θα καταρρεύσει από μόνο του, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης και της έλλειψης πραγματικής βάσης και αυτή θα ήταν η τελευταία δυνατή χρονική στιγμή για το "Γεγονός".  


  Τώρα η Cabal προσπαθεί να εγγυηθεί το ασταθές οικονομικό τους σύστημα με την παγκόσμια αρπαγή ακινήτων περιουσιών και αυτός είναι ο λόγος για τις τόσες πολλές κατασχέσεις σπιτιών.


  Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση σχετικά με τα ομόλογα που η Cabal εξέδιδε από το 1930. Τα ομόλογα αυτά δεν μπορούν ποτέ να αποπληρωθούν από τη σκοτεινή κλίκα διότι δεν έχει πιά το χρυσό που έκλεψε όλες αυτές τις εποχές από την ανθρωπότητα. Επίσης, έχει πολύ μικρή δύναμη σε ρευστό χρήμα και αυτό το λίγο που έχει δεν είναι αρκετό για να αποπληρώσει ακόμη και ένα μικρό μέρος αυτών των ομολόγων.





   Ο σκοπός αυτών των ομολόγων δεν είναι να αποκομίσει αξία από την Cabal, αλλά να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για την επιβολή πτώχευσης του διεφθαρμένου οικονομικού της συστήματος, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.


     Οι ιστορικοί ιδιοκτήτες όλου του εν λόγω χρυσού και των ομολόγων που τον αντιπροσωπεύουν, δεν είναι οι Κινέζοι, ούτε ο Keenan, ούτε η White Dragons Society, ούτε κανένας διορισμένος M1 (νομισματικός ελεγκτής).  
Το ινστιτούτο της Μ1 είναι μια δημιουργία της Cabal. Ο ιδιοκτήτης και ο αληθινός κληρονόμος είναι η ανθρωπότητα στο σύνολό της και μετά το "Γεγονός" οι λογαριασμοί εξασφαλίσεων θα μεταφερθούν στην ανθρωπότητα συνολικά.  


   Μετά το "Γεγονός" η αντίσταση θα επιστρέψει το χρυσό στην ανθρωπότητα και θα αποθηκευτεί στην επιφάνεια του πλανήτη για να εγγυηθεί το νέο χρηματοοικονομικό σύστημα. Ως εκ τούτου αυτός ο χρυσός δεν θα διαπραγματεύεται στην ελεύθερη αγορά, ενώ ο χρυσός στην ιδιωτική ιδιοκτησία θα διαπραγματεύεται και θα ανταλλάσσεται ελεύθερα.  


   Αυτή η δόμηση του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι ένα μέρος μιας μυστικής συμφωνίας που έγινε μεταξύ 57 μελών της Ανατολικής Συμμαχίας στη συνεδρίαση της Συμφωνίας του Μονακό τον Αύγουστο του 2011.


   Δεν θα υπάρχει νέος διορισμένος M1. Σε κανένα μέλος της Cabal δε θα επιτρέπεται να βρίσκεται οπουδήποτε κοντά στους λογαριασμούς ασφαλειών, πόσο μάλλον για τον νέο Ιησουίτη πάπα, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θα συλληφθούν έτσι κι αλλιώς.  


    Διάφορες ομάδες που εργάζονται για την απελευθέρωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος από τα χέρια της Cabal (White Dragons , Keenan , OPPT) θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο και ένα συμβούλιο κυβερνητικών αξιωματούχων δημοκρατικά εκλεγμένων μετά το "Γεγονός" θα είναι οι διαχειριστές των λογαριασμών εξασφαλίσεων. Το όλο σύστημα θα είναι απολύτως διαφανές και η διαφάνεια αυτή θα εποπτεύεται από το Κίνημα της Αντίστασης.  


   Η Επανεκτίμηση Συναλλάγματος (Ιρακινό Δηνάριο, Βιετναμέζικο Vong) θα έχει ένα μικρό ρόλο στην επαναφορά του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς αυτό είναι μια μετάβαση σε ένα σύστημα που υποστηρίζεται σε πραγματικό χρυσό υπό την εποπτεία των Δυνάμεων του Φωτός και όχι μια κερδοσκοπική ανατίμηση των νομισμάτων.  


   Αυτό το νέο οικονομικό σύστημα θα είναι μόνο μια προσωρινή λύση καθώς η αληθινή χωρίς μετρητά κοινωνία θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη μετά την Πρώτη Επαφή, η οποία θα συνοδεύεται από τις προηγμένες πνευματικές τεχνολογίες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. Αυτή η κοινωνία χωρίς μετρητά θα αναγνωρίσει την πραγματική αξία των ενσαρκωμένων ανθρωπίνων ψυχών και θα τους προσφέρει φυσική και πνευματική αφθονία.  


   Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί το "Γεγονός" δεν συμβαίνει ήδη. Είναι επειδή όλες οι αιθερικές αρνητικές οντότητες πρέπει να αφαιρεθούν πριν από αυτό, ώστε τα βασικά μέλη των ομάδων επιχειρήσεως του "Γεγονότος" στην επιφάνεια του πλανήτη, να εργαστούν αρμονικά. Είναι αλήθεια ότι ο στατιστικός μέσος όρος για τον αναμενόμενο αριθμό θυμάτων κατά τη στιγμή του "Γεγονότος" είναι περίπου στα 100.000 άτομα. Αλλά αν κάτι πάει στραβά μεταξύ των βασικών ανθρώπων του πληθυσμού της επιφάνειας που έχουν το συντονισμό των επιχειρήσεων του "Γεγονότος", θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερος και εύκολα να φθάσει τα δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων και αυτό είναι κάτι που οι Δυνάμεις του Φωτός δεν είναι διατεθειμένες να διακινδυνεύσουν. Έχουμε δει τόσες πολλές περιπτώσεις, όπου επονομαζόμενοι Εργάτες του Φωτός ή Φωτεινοί Μαχητές εκδηλώνουν απαράδεκτη συμπεριφορά, επειδή ήταν κάτω από την επιρροή των αιθερικών "Αρχόντων". Μπορείτε να θυμηθείτε την Γαλλική Επανάσταση η οποία ξεκίνησε πολύ καλά και ξέρετε πώς τελείωσε.  


   Το "Γεγονός" θα συμβεί όταν αυτό θα συμβεί. Μέχρι να συμβεί αυτό, ας κάνουμε ό,τι είναι στο χέρι μας για να το κάνουμε να συμβεί όσο το δυνατόν, με τον πιό αρμονικό τρόπο. Είναι σημαντικό για τις Δυνάμεις του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη να ενωθούν, να επικοινωνούν, να συντονίζουν τις πληροφορίες και να ευθυγραμμίζουν τις στρατηγικές.


Το επόμενο μέρος ενημέρωσης της πλανητικής κατάστασης θα είναι το πιο πιθανό να δημοσιευτεί σε μία ή δύο εβδομάδες από τώρα.


http://www.youtube.com/watch?v=CMFPQvYy6ko

http://2012portal.blogspot.gr/2013/09/planetary-situation-update-new.html

http://universalblessing.blogspot.gr/2013_10_01_archive.html

ΠΗΓΗ:  http://2012portal.blogspot.gr/2013/09/planetary-situation-update-new.html
ΚΕΙΜΕΝΟ:  COBRA
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

23/8/13 Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Oικονομίας OITC αφαιρεί τον έλεγχο του παγκ. πλούτου από τους νταβατζήδες!

END.jpg


Το 1995 η Παγκόσμια Κοινότητα απηυδισμένη με την κλοπή και
την καταλήστευση του Παγκόσμιου πλούτου αντικατέστησε λοιπόν αυτή την Τριμερή Επιτροπή και δημιούργησε ένα καινούργιο γραφείο το οποίο ονομάστηκε OITC, είναι το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Οικονομίας. 

Το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Οικονομίας ανατέθηκε σε ένα συγκεκριμένο άτομο με την απόφαση 10/ 88 των Ηνωμένων Εθνών και αυτό το άτομο ήταν ο Doctor Ray C. Dam.O Ray C. Dam εξελέγη από το 1995 από τη διεθνή κοινότητα από 203 έθνη να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος προς την ανθρωπότητα, ο μοναδικός υπεύθυνος και του δόθηκε η δικαιοδοσία οποιαδήποτε διαμάχη υπάρχει μεταξύ οποιουδήποτε τμήματος της ανθρώπινης κοινωνία να διακανονίζεται από τα Αμερικανικά Δικαστήρια. 

Ακολούθως το 10/88 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών εγκρίθηκε από τη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε αποδεκτή η ευθύνη για τη διεκπεραίωση των νομικών υποθέσεων του γραφείου Διεθνών Διακανονισμών. Ο Doctor Ray C. Dam είναι υπεύθυνος για κάθε οικονομική συναλλαγή, για κάθε δημιουργία χρήματος από οποιοδήποτε κράτος. Είναι το μόνο άτομο στον πλανήτη το οποίο έχει δικαίωμα επάνω στο «Θείο Καταπίστευμα» ή Παγκόσμιο Καταπίστευμα όπως το ονομάσαμε αργότερα. Ενώ όμως έχει αυτή τη δικαιοδοσία, αυτό που έκαναν σοφά αυτά τα 77 έθνη τα οποία δεν ήταν σε καμία από τις δύο παρατάξεις που υπήρχαν στα Ηνωμένα Έθνη, επέβαλλαν τελικώς τη δική τους άποψη και δημιουργήθηκε το OITC. Μόλις δημιουργήθηκε όμως, αυτό προσέκρουσε πάνω στην αντίσταση των επιβητόρων. Δηλαδή οι μεσάζοντες, το ιερατείο, οι νταβατζήδες μόλις ανέλαβε την εξουσία ο Doctor Ray C. Dam, αποφάσισαν να τον «βγάλουν από τη μέση» τόσον αυτόν προσωπικά και να τον αντικαταστήσουν με ένα πρόσωπο της δικής τους επιλογής ούτως ώστε να τον ελέγχουν και πάλι- είναι το αγαπημένο τους σύστημα, «βάζουμε το Σαμαρά και τον Βενιζέλο γιατί μπορούμε και τον ελέγχουμε, βάζουμε τον Μόντι στην Ιταλία γιατί μπορούμε και τον ελέγχουμε, τη Μέρκελ στη Γερμανία γιατί μπορούμε και την ελέγχουμε». Για αυτούς είναι το αγαπημένο τους σύστημα.

Έτσι λοιπόν θέλανε να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam και είχανε αμέσως και τον αντικαταστάτη που τον ονόμασαν Τσάι Τσενγκ Λι. Σε κάποιο ταξίδι λοιπό του Doctor Ray C. Dam στην Nότιο Ασία, που πήγε να επιβλέψει την ανάγκη χρηματοδότησης ενός τεράστιου τμήματος στην Καμπότζη, εκεί δηλητηριάστηκε ο άνθρωπος και διέδωσαν οι επιβήτορες ότι αυτός απέθανε και ότι ο καινούργιος διευθυντής του Γραφείου της Διεθνούς Οικονομίας είναι πλέον ο Λι, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος της οικογενείας Dragon Family. Όμως με επεμβάσεις πέραν των ανθρωπίνων, οDoctor Ray C. Dam επιβίωσε, επανήλθε και είναι στο γραφείο του εν δυνάμει και εκτελεί τα καθήκοντά του καθημερινώς για την παγκόσμια οικονομία.

Την πραγματική του τη δικαιοδοσία ο Doctor Ray C. Dam την ανέλαβε το 2003. Πήρε 8 χρόνια για να δημιουργηθούν οι υποδομές αυτού του Γραφείου για να μπορεί ο Doctor Ray C. Dum να εξασκεί τη δικαιοδοσία που έχει. Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η Τριμερής επιτροπή είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά παράγωγα, τα οποία εν τέλη δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους. 
Έτσι λοιπόν κλέβανε το ανθρώπινο γένος χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία που δεν τους ανήκαν! Εδέσμευαν δηλαδή 100 τόνους χρυσού, φτιάχνανε 500 ομόλογα της τραπέζης city bank ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας, τα πουλάγανε στο χρηματιστήριο και συλλέγανε τους κόπους και τους ιδρώτες όλων των ανθρώπων της Γης.

Ο Doctor Ray C. Dam λοιπόν το 2007 τους είπε «Παιδιά μέχρι εδώ η κλοπή! Από δώ και πέρα δεν έχετε δικαίωμα να δεσμεύετε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο χωρίς τη δική μου άδεια.αυτή τη δικαιοδοσία μου την έδωσαν τα Έθνη των λαών. Οι 203 Λαοί μου έδωσαν αυτή τη δικαιοδοσία, δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε να κλέβετε όλη την ανθρωπότητα!»

Αυτό εξόργισε ιδιαίτερα τους τραπεζίτες οι οποίοι με δικούς τουςπράκτορες αποφάσισαν να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam από τη μέση.
Δηλαδή η οικονομική κρίση το 2007 και 2008 δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν! Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Federal Reserve το 2011 έγινε λογιστικός έλεγχος! Στη σελίδα 228- δεν θυμάμαι ακριβώς τη σελίδα- αναγράφονται τα ποσά τα οποία οι Ροθτσάιλντ έδωσαν στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες για να μη μιλήσουν! Ενώ στις προηγούμενες εποχές το μόνο που κάνανε ήταν να βγάζουν μια απόφαση,δέσμευαν χρυσάφι,έβγαζαν παράγωγα και έκλειναν τις τρύπες! 
Τώρα ο Doctor Ray C. Dam δεν τους αφήνει να το κάνουν αυτό. Και τι κάνουν, παίρνουν από τα ήδη φτιαγμένα, τα κλεμμένα που τα έχουν όλα μαζεμένα στη ΒIS, παίρνουν από εκεί 16,7 τρισεκατομμύρια (να σκεφτείτε ότι αυτά είναι περισσότερα χρήματα από ΟΛΟ το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών).
Σε διάστημα 27 μηνών λοιπόν και από το λογιστικό έλεγχο της Federal Reserve, 16,7 τρις δολάρια δόθηκαν από τους τραπεζίτες Ροθτσάιλντ στις 9 μεγαλύτερες τράπεζες για να μην καταρρεύσουν!
Πριν από δύο εβδομάδες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η επιθεωρήτρια της Federal Reserve απαντούσε σε ερωτήσεις των βουλευτών και γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών γατί είχαν εξαφανιστεί εννέα-9 τρισεκατομμύρια δολάρια από την Federal Reserve και δεν ξέρανε πού πήγανε. Έχετε δει το βίντεο που ρωτούσαν την επιθεωρήτρια- τα 17 τρις που δώσανε οι Ροθτσίλντ σε 27 μήνες- δηλ από το Δεκέμβριο του 2008 μέχρι τον Μάρτιο του 2010- αυτά τα 17 τρις αποφάσισαν να τα πάρουν με το έτσι θέλω από τη Federal Reserve. Και τα 9 τρις ήταν φαντάζομαι η πρώτη δόση. Σκεφτείτε όμως τα νούμερα! Το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 16 τρις. Αυτοί βάλανε για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες 16,7 τρις, περισσότερο δηλαδή από όσο είναι ολόκληρο το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοί οι κύριοι, οι κλέφτες τα βρήκαν λέει και τα δωσανε επιτόπου γι να μην κλείσουν οι Τράπεζες για να συνεχίσουν την απομύζηση των λαών! Δεν τολμήσανε όμως να το πούνε στον αμερικανικό λαό, δεν τολμούσαν να τα προσθέσουν στο εξωτερικό αμερικανικό χρέος.

Σε σένα όμως αγαπητέ μου Συνέλληνα 295 δις δολάρια, τα οποία εγγυήθηκαν για τις τράπεζες είναι χρέος του ελληνικού λαού τώρα! 
Τα δύο τρίτα του χρέους που έχεις Ελληνικέ λαέ είναι κλεμμένα των τραπεζών! Και σε πληροφορώ ότι όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα ανήκουν στις ίδιες οικογένειες! Εάν νομίζεις ότι ο Σάλας είναι τραπεζίτης ή ο Αγγελόπουλος είναι τραπεζίτης ή οποιοσδήποτε άλλος, κανένας από αυτούς που εσύ ονομάζεις τραπεζίτες δεν έχει πάνω από το 4% της τραπέζης του! Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στα «μεγάλα παιδιά»- όπως αρέσκεται να τα λέει ο Σώρρας. Επομένως αντιλαμβάνεστε ότι το παιχνίδι δεν είναι Ελληνικό,δεν είναι Ευρωπαϊκό, το παιχνίδι είναι παγκόσμιο.

Επομένως ο Doctor Ray C. Dam αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο αγώνα στα χέρια του. Ενώ δηλαδή του έχει δοθεί η δικαιοδοσία από τους Λαούς, από τα Έθνη, δεν έχει την ιδιοκτησία των assets και προσπαθούν τώρα δύο αντιμαχόμενες μερίδες ... 

Οι δύο αυτές αντιμαχόμενες μερίδες είναι : η μία είναι THE DRAGON FAMILY δηλαδή η οικογένεια των Δρακόντων της Ανατολής, και η άλλη είναι οι τραπεζίτες Ροθτσάιλντ. Αυτοί λοιπόν οι δύο- γιατί πάντα δημιουργείται το δυαδικόν σύστημα- προσέξτε τι έχει δημιουργηθεί- και οι δύο- θυμάστε που λέει ο λαός «Όλοι οι σκύλοι μια γενιά» , αυτές οι δύο μερίδες είναι μία γενιά! Είναι σκυλολόι μιας γενιάς. Τι έχουν κάνει όμως: δημιούργησαν το δυαδικό σύστημα, ότι έχεις δύο λέει επιλογές: ή να πας με τους Δράκοντές ή να πας με τους Ροθτσάιλντ. 
Δεν σου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μείνεις με τον εαυτό σου μόνο, σαν ανθρώπινο γένος. Σε αυτή λοιπόν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που περνάει η ανθρωπότητα πρέπει να δημιουργήσεις ΕΣΥ τον τρίτο πόλο ...(2:13:00)
ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ, 23/8/13 ART FM RADIO ΚΎΠΡΟΥ
ΛΕΙΠΟΥΝ 9...τρις ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Federal Reserve...!ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ!!!

ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/e-lamprakhs-to-grafeio-eleghoy-ths-diethnoys-oikonomias-oitc-kai.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters