Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μανώλης Λαμπράκης Πρόεδρος Ὀργανισμοῦ END


Ὁ ὁργανισμός END καί ὁ Ἀρτέμης Σῶρρας τά περασμένα δύο
χρόνια προσπαθοῦν νά ἀφυπνίσουν τόν λαό τῶν Ἑλλήνων καί τήν
ἀνθρωπότητα ἐν γένει, ρίχνοντας ἂπλετο φῶς στό ῾῾Μυστικό᾽᾽
χρηματοοικονομικό σύστημα μέ τό ὁποῖο οἱ Καζάροι Τοκογλύφοι
ἒχουν ἐπιβάλει τήν κυριαρχία τους στόν Πλανήτη Γαία.

Πολλοί συστρατευμένοι μέ τούς κατακτητές τοῦ ἀνθρώπινου γένους,
συνήθως κατευθυνόμενοι ὑπηρέτες τῶν ῾῾παντός εἲδους᾽᾽ στοῶν
πού ἀρέσκονται νά ἀποκαλοῦν ἐαυτούς ῾῾οἰκονομολογους ᾽᾽ ,
ἐκπαιδευμένοι ὑποτίθεται στά φημισμένα Πανεπιστήμια τῶν Καζάρων
συχνά ἀπαξιώνουν τά στοιχεῖα καί τίς ἀποδείξεις πού ὁ Σῶρρας καί ὁ
Ὁργανισμός θέτει στήν Διάθεση σέ κοινή Θέα ὃλων τῶν
σκλαβωμένων Ἑλλήνων......


ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ)

 
Γιάννης Καλογερόπουλος 
EΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! 
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!!!!!!!! 
ΩΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙ ΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ !!!!!!!!
ΗΔΗ ΧΘΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ .....ΟΜΟΛΟΓΟ...... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!.....

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ΄ ΑΡΙΘ. 182 (ΦΕΚ Α΄40/22.03.1978)
Περί του Κανονισμού της "Ισραηλιτικής Κοινότητος Αθηνών".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:
1) Το άρθρο 17 του Νόμου 2456/1920 "Περί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων",
2) Τάς 3/8-12-1975 και 4/12-1-1976 πράξεις της Κοινοτικής
Συνελεύσεως της "Ισραηλιτικής Κοινότητος Αθηνών" και
3) Την 1276/1977 γνωμοδότησιν του Συμβουλίου της Επικρατείας,
Ύστερα από πρόταση του Υπουργού Εθνικής
Παιδείας και Θρησκευμάτων, αποφασίζουμε:

ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ : "ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ"

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EI-END & ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 26/10/13 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

anna.png

ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ : "ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ"

Καλησπέρα σας!
Μείναμε χωρίς δουλειά. Κάποτε υπήρχε μιά εποχή που ντρεπόμασταν να πούμε ότι μείναμε χωρίς δουλειά, μείναμε χωρίς λεφτά. Είναι απίστευτο που τώρα είναι τόσο εύκολο να το λέμε και μάλιστα είναι σαν να έχουμε και παράσημα πια! Αυτοί νομίζουν ότι σου έκαναν κακό, αλλά αυτό σημαίνει Έλληνας να μην πτοείται με τίποτα!


ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ (CODEX ALIMENTARIUS) 

Είχα κάνει πριν μερικά χρόνια εκπομπές για τα βότανα. Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί με τον κώδικα alimentarious (μπείτε στο internet και ψάξτε το σαν "κώδικας alimentarious" ), είναι ένας εξοντωτικός δικός τους κώδικας που σκοπό έχει να αδειάσει την τροφή από ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. 

Ξέρουν πολύ καλά αυτοί ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν παίρνει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και όλα αυτά τα απαραίτητα για να λειτουργήσει σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Ο κ. Μητσοτάκης έχει υπογράψει αυτόν τον νόμο. Μπείτε λοιπόν να δείτε και να πάρετε πληροφορίες από κει και να κάνετε αλλαγή στη διατροφή σας. Είναι απαραίτητο, δεν λειτουργεί διαφορετικά η οντότητα, ο άνθρωπος. 

Είναι μια εγκληματική πράξη, εάν καταλάβαινε ό άνθρωπος τι έχουνε κάνει θα έπρεπε μόνο και μόνο για αυτό να ξεσηκωθεί. Δεν καταλαβαίνω τι έχουνε πάθει όλοι. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή και η ιατρική που είναι η πιο σπουδαία επιστήμη ίσως, θέλει πολλά χρόνια να σπουδάσει κάποιος για να γίνει γιατρός και πολλές φορές σκέφτηκα αν ξαφνικά κλείσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, ένας γιατρός μπορεί να θεραπεύσει; Πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε μέσα από τη διατροφή μας και τις βιταμίνες.


ΚΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΜΑΣΟΝΟΙ

Ήθελα να μιλήσω για τους Καζάρους Εβραίους, για τους Μασόνους. Είναι ένα θέμα το οποίο το γνωρίζουμε όλοι μας, αλλά θα πρέπει πια μεταξύ μας να το διαδίδουμε ακόμα πιο έντονα, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε.

Όσον αφορά για το θέμα των Δημάρχων, ίσως κάποιοι από αυτούς να μην γνωρίζουν ότι είναι τόσο εύκολο να πάρει κάποιος τη χρηματοδότηση, έστω και ένας να βρεθεί να δώσει το παράδειγμα, να δείτε τότε οι άλλοι θα ντραπούν και θα πάρουν δύναμη. 

Εγώ θέλω να παρακαλέσω, ΕΝΑΣ Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα να τραβήξει μπροστά! Και να ξέρει ότι όλοι οι Έλληνες θα τον στηρίξουν! Θα τον στηρίξουν, πρέπει να το γνωρίζει αυτό!

Κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση και εκεί έχω έντονο το θάρρος και δεν είναι τόσο μεγάλες οι απειλές. Πραγματικά όλοι γνωρίζουμε ότι η Βουλή είναι μια Μασονική Στοά. Δεν μπαίνει μέσα εκεί κανείς εάν δεν είναι δικός τους. Επίσης τηλεοπτικό κανάλι, άδεια για να λειτουργήσει δεν δίνεται εάν δεν παπαγαλίζει αυτά που θέλουν αυτοί. Τώρα το πώς εγώ κατάφερα να κάνω ότι έκανα παλαιότερα, γιατί έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το κώδικα alimentarious το ανάγω στον Θεό και μόνο, δεν ξέρω πως έγινε αυτό; 

Δεν ξέρω πως μέσα στο στόμα του λύκου κατάφερα να πω έστω και αυτά τα δύο πραγματάκια που εγώ μετέδωσα σε σας, εσείς πήρατε κουράγιο ενωθήκατε και έκανα το αυτονόητο. Αυτό που έκανα εγώ μπορεί να το κάνει ο καθένας από μας τόσο απλά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό που σας λέω τώρα αφορά και την ιστορία των Δήμων. Δεν μπορούν να φανταστούν αυτοί να κάνουν πράξη το αυτονόητο. Τους φαίνεται βουνό. Εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα. Ή πιστεύω στον Θεό ή δεν πιστεύω. 

Ή πιστεύω ότι είμαι Ελληνίδα ή δεν πιστεύω. Δεν γίνεται να φοβάμαι και να είμαι και Ελληνίδα, δεν γίνεται!

mas.jpg
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Είμαι από Θεσσαλονίκη, ο δικός μας Δήμαρχος ο Μπουτάρης λέει ότι έχει Εβραίους φίλους και συγγενής και ότι έχει ως στόχο να έχει στην πόλη μας 400.000 μουσουλμάνους, ακούσατε τι λέει; Αυτός είναι ο Δήμαρχος και έχει το θράσος και το λέει! 

Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη και λέω πως κατάφερε αυτός ο άνθρωπος και βγήκε Δήμαρχος, τα κρασιά του δυστυχώς είναι τόσα χρόνια στην αγορά, δεν υπάρχει super market, δεν υπάρχει καφενείο, δεν υπάρχει καφετερία, νυχτερινά κέντρα κλπ που να μην έχουν τα κρασιά του Μπουτάρη πια. Είναι όλοι πελάτες του. 

Κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη και λέω στους καταστηματάρχες που έχουν τις καφετερίες, τις κρεπερί κλπ και λέω καλά ρε παιδιά γιατί να μη δώσει λεφτά σε μένα; Του το είπα και εγώ, πριν από καιρό που τον συνάντησα στον δρόμο, να μη δώσει σε μένα λεφτά, να πάρω τα παλικάρια μου, να πάρω τον άντρα μου, τη μαμά μου να πάω να καθίσω σε μία καφετέρια ...και θα μου φέρει τώρα εδώ ο Εβραίος τους ξένους και θα μου γράψει και ιστορία αυτός αύριο μεθαύριο. Θα τους φέρει εδώ να μας αφήσουν τα λεφτά και να είμαστε ευγνώμονες; Θα τους έχουμε και υποχρέωση από πάνω; Φτιάχνει ιστορία! ...Δηλαδή τι περιμένουμε; Έλεος πια!


ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ

Εμένα με απειλήσανε! Να σας πω κάτι, το παγκόσμιο σχέδιο το ήξερα, όπως και αρκετοί από σας το ξέρετε. 

Πριν γνωρίσω τον Αρτέμη Σώρρα, κοιμόμουνα ξυπνούσα και έλεγα μα είναι δυνατόν, εκεί υπάρχει μια «πυραμίδα» και είναι επάνω η οικογένεια Ρότσιλντ και από εκεί και κάτω αυτός έχει βάλει σε κάθε χώρα έναν δικό του άνθρωπο και από εκεί και κάτω σαν ομπρέλα όλοι έχουν πιάσει όλα τα πόστα, δεν μπορείς να κουνηθείς. Ωραία το γνωρίζουμε αυτό το σχέδιο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια, δεν ξέρω ήμουνα κοριτσάκι 19-20 χρονών και έλεγα είναι δυνατόν από την άλλη πλευρά να μην υπάρχει αντίπαλον δέος; 

Πολλές φορές που έπεφτα για ύπνο έλεγα δεν μπορεί κάπου κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί να είναι μόνο αυτοί. Σίγουρα θα υπάρχει! Και έλεγα τον τελευταίο χρόνο, πριν γνωρίσω τον Αρτέμη Σώρρα, σας μιλάω με πλήρη επίγνωση, έλεγα Θέε μου δείξε μου που βρίσκονται αυτοί να πάω να τους βρω, γιατί πάντα προσεύχομαι, και έλεγα Θεέ μου που είναι αυτοί, δεν μπορεί έχουμε φτάσει ως εδώ! Και κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο γνώρισα τον Αρτέμη Σώρρα.
Όταν άκουσα αυτά που είχε να μου πεί, για να κάνουμε και την πρώτη εκπομπή, δεν του το΄χω πει ποτέ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κλάμα έριξα ...και έλεγα «Σ΄ευχαριστώ Θεέ μου, σ΄ευχαριστώ!!!» Ναι υπήρχε!...Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Και μου έλεγαν οι φίλοι μου «Άννα, μην ενθουσιάζεσαι» μα τι λέτε, πως είναι δυνατόν να μου έρθει εμένα κάτι τέτοιο. 

Και όσο τον γνώριζα, όσο γνώριζα και όλη την ομάδα, μόνο αυτό θα μπορούσε να είναι. Και όταν ασχολήθηκα με τον Αρτέμη Σώρρα και μετά, ήξερα για τα μιάσματα, τα φαντάσματα, τους Καζάρους Εβραίους και τους Μασόνους, ήξερα. Ήξερα για τα ερπετοειδή, τα σαυροειδή, με το που ασχολήθηκα με αυτή την υπόθεση παρουσιάστηκαν όλοι μπροστά μου. Αρχίσανε οι απειλές, θα σου σκοτώσουμε τα παιδιά, μα δεν κατάλαβα βάλτε εμένα τα παιδιά μου τι φταίνε και μου είπανε γιατί εκεί θα πονέσεις πιο πολύ! Εγώ τα παιδιά μου όποιος τα πειράξει γίνομαι σκύλα, θα τους φάω και θα τους βρω όπου και να πάνε! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ!!! Δεν υπάρχει περίπτωση. 

Μου βάλαν τρικλοποδιές, δεν ξέρω γιατί δεν φοβάμαι. Με κάνει πιο άγρια και θυμώνω. Να φοβάμαι εγώ και όχι αυτοί; Δεν έχουν παιδιά αυτοί; Αλλά αυτοί είναι κοπρόσκυλα. 


ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ξέρετε πως τους έχω συνδυάσει, είναι όπως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, όπως είναι μια ντομάτα που θα έπρεπε να΄χει τα συγκεκριμένα ιχνοστοιχεία, δυστυχώς στην εποχή μας υπάρχουν και μεταλλαγμένοι άνθρωποι. Αυτοί είναι. Είναι αυτοί που λέμε «μη ανθρώπινο γένος». 

Όταν παρουσιάστηκαν μπροστά μου τους τελευταίους μήνες, πήρα το κομποσκοίνι μου, έκανα διάφορα, επικαλέστηκα χίλια δυο, λέω είναι δυνατόν; Δεν τα είχα γνωρίσει πιο μπροστά, απλά τα ήξερα, τα διάβαζα. Είναι απίστευτο, αν εσείς και όσοι μας ακούτε βρεθείτε μπροστά σε αυτούς, είναι πολύ διαφορετικά να το ξέρετε από ότι να είστε μπροστά τους και να σε βλέπουν μες τα μάτια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κάνουν. 

Εγώ «άδειασα», είπα κάποια στιγμή χάνομαι. Εγώ που από ενέργεια είμαι να φάω τα σίδερα κατάφεραν σε δευτερόλεπτα να με αδειάσουν, είναι γεγονός αυτό που σας λέω. Εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι, κάπου, ότι συμβαίνουν κάπου. Ανάμεσά μας ζούνε.

Ότι έφαγαν έφαγαν, δικαιολογώ άπαντες. Έχω φίλους από το ΠΑΣΟΚ, έχω φίλους από τη Νέα Δημοκρατία, από όλα τα κόμματα έχω φίλους. Άλλο τότε και άλλο τώρα. Όλοι ξέρουν πια τελείωσε, ή θα πάρουν θέση τώρα και όσοι δε συμμετέχετε είστε συνένοχοι. Τελείωσε! Ότι φάγατε, φάγατε, σας δικαιολογώ βρήκατε εκεί πέρα τη μαρμάγκα που τάιζε τα πάντα τα παιδιά στο κολλέγιο από δω από κει, ψόφα Έλληνα εν τω μεταξύ, «Τσοβόλα δώστα όλα», τα κάνανε τα είδαμε. Τελείωσαν αυτά! Τώρα όμως πρέπει να συμμαζευτούμε! Πρέπει να πάρουμε συγκεκριμένη θέση! Έτσι νομίζω εγώ.

Θέλω να παρακαλέσω κλείνοντας, θέλω να παρακαλέσω τους Δήμους να τολμήσουν, θα δούνε στην πορεία ότι είναι πάρα πολύ εύκολο, οι Έλληνες είναι μαζί τους, θα τους βοηθήσουμε. Όποιος Δήμαρχος πάει μπροστά, ο πρώτος, έχω την εντύπωση ότι θα έχει την απέραντη συμπαράσταση τη δική μας. Συμφωνείτε;

Ευχαριστώ. 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


END.jpg



ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

 




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/anna-dabith-dhmarhoi-tolmhste.html

END Dr.Ε ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΚΟΥΣΤΕΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ 8/11/2013 Ωρα 22.00 ΣΤΟΝ Γ.ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

redarrow.pngΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Dr Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D. 
ΣΤΟΝ


 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/akoyste-shmera-8-11-2897-w-22-00-g-aristogloy-dr-e-lamprakhs.html


ΛΥΚΟΡΝΙΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε ! ΗΧΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ!!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Α Ε Ρ Α Α Α Α Α Α
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Σημαία(κολοκοτρώνης).jpg

ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ !!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΜΕ ΘΕΜΑ:"ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ"
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ!
ΜΕ ΘΕΜΑ:"ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ"
ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" 92,2





http://kiwi6.com/file/fvj9esgi6t

Γιάννης Καλογερόπουλος 
EΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 
ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! 
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!!!!!!!! 
ΩΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ .... 
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ !!!!!!!! 
ΗΔΗ ΧΘΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ .....ΟΜΟΛΟΓΟ...... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!


ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!..... 


ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ............
..................................................................
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΧΑΡΕΙΤΕ...ΧΑΡΕΙΤΕ...
ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ E.N.D.! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΟΣ...ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!  


Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε   Π Α Ρ Τ Ε   Τ Ο   Χ Α Μ Π Α Ρ Ι   



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/lykornia-teleiwsate-t-e-l-e-i-w-s-a-t-e-hheiste-oi-kampanes-ths-.html

Ὁ ὁργανισμός END καί ὁ Ἀρτέμης Σῶρρας προσπαθοῦν νά ἀφυπνίσουν τόν λαό τῶν Ἑλλήνων

Haris Mamagakis EI End
Ὁ ὁργανισμός END καί ὁ Ἀρτέμης Σῶρρας τά περασμένα δύο
χρόνια προσπαθοῦν νά ἀφυπνίσουν τόν λαό τῶν Ἑλλήνων καί τήν
ἀνθρωπότητα ἐν γένει, ρίχνοντας ἂπλετο φῶς στό ῾῾Μυστικό᾽᾽
χρηματοοικονομικό σύστημα μέ τό ὁποῖο οἱ Καζάροι Τοκογλύφοι
ἒχουν ἐπιβάλει τήν κυριαρχία τους στόν Πλανήτη Γαία.
Πολλοί συστρατευμένοι μέ τούς κατακτητές τοῦ ἀνθρώπινου γένους,
συνήθως κατευθυνόμενοι ὑπηρέτες τῶν ῾῾παντός εἲδους᾽᾽ στοῶν
πού ἀρέσκονται νά ἀποκαλοῦν ἐαυτούς ῾῾οἰκονομολογους ᾽᾽ ,
ἐκπαιδευμένοι ὑποτίθεται στά φημισμένα Πανεπιστήμια τῶν Καζάρων
συχνά ἀπαξιώνουν τά στοιχεῖα καί τίς ἀποδείξεις πού ὁ Σῶρρας καί ὁ
Ὁργανισμός θέτει στήν Διάθεση σέ κοινή Θέα ὃλων τῶν
σκλαβωμένων Ἑλλήνων......
Ἡ σημερινή ἀνάρτηση δίδει τήν πλέον ἀποστωμοτική ἀπάντηση σέ
αὐτούς ὑπηρέτες τοῦ σκότους, καί ἀνοίγει ἓνα καινούργο κεφάλαιο
ἀντίληψης στόν σκλαβωμένο Ἓλληνα καἰ ἂνθρωπο, μέ στοιχεῖα
ἀδιαμφισβήτητα καί εὒκολα πιστοποιήσιμα παρά τό γεγονός ὃτι τά
πραγματικά μυστικά βρίσκονται πισω ἀπό τά στοιχεῖα τά ὁποῖα τό
῾῾κατεστημένο᾽᾽ἐπιτρέπει στήν κοινή θέα....
Παρά τήν ἀδιαμφισβήτητη ἀξία καί σημασία τῶν παρατιθεμένων
στοιχείων, καί παρά τήν ἀένναη προσπάθεια τῶν κατακτητῶν γιά
ἀπόλυτη μυστικότητα, ὁ Ὁργανισμός μας ἒχει στήν διάθεση του
σχεδόν ὃλα τά μυστικά, πού οἱ κατακτητές προσπαθοῦν νά
διατηροῦν κρυφά ἀπό τό ἀνθρώπινο γένος, πολλά ἀπό τά ὁποῖα οὒτε
καί οἱ ἳδιοι οἱ κατακτητές γνωρίζουν....
Ἐπειδή τό Ἒθνος τῶν Ἑλλήνων ὑφίσταται τήν πλέον καταστροφική
ἐπίθεση ἀπό τούς ῾῾Παγκόσμιους Ἐπιβήτορες᾽᾽ πιστεύουμε ὃτι εἶναι
ὧρα νά ἀρχίση ἡ ἀποκάλυψη τοῦ σχεδίου τῶν κατακτητῶν καί νά
δοθῆ μιά σοβαρή ὣθηση στόν ἀγῶνα γιά τήν ἀπελευθέρωση....
Μελετήσατε τά στοιχεῖα μέ προσοχή καί ἐρευνήσατε μόνοι σας ἢ καί
ὁμαδικά, γιά τά μυστικά πίσω ἀπό τά παρατιθέμενα στοιχεῖα....
Θά μᾶς βρεῖτε πάντα ἀρρωγούς στήν ἒρευνα σας....
Μανώλης Λαμπράκης - Πρόεδρος Ὀργανισμοῦ END



https://www.facebook.com/groups/222889207888715/226208560890113/


Αθώοι άνθρωποι

Ο φίλος ακουγόταν ανήσυχος στο τηλέφωνο.

- "Ξέρεις τι φοβάμαι, ρε συ; Θα αγριέψουν τα πράγματα, θα βγουν τα μαχαίρια και θα σφαχτούμε μεταξύ μας".

- "Πάψε ρε τις μπούρδες", προσπάθησα να ελαφρύνω την κουβέντα, "στο κάτω-κάτω μπορεί να ξυπνήσουμε άμα πέσουνε μερικές σουγιαδιές". Δεν κατάλαβε το πνεύμα μου.
- "Ρε συ, δεν πρόκειται να φαγωθεί κανένα μεγάλο κάθαρμα", επέμεινε, "αθώοι άνθρωποι θα σκοτωθούν".

Η συνέχεια της κουβέντας δεν έχει σημασία. Όμως, εκείνο το "αθώοι άνθρωποι" ομολογώ ότι δεν έφυγε από το μυαλό μου. Αθώοι άνθρωποι. Μια περίφραση που την ακούμε συχνά πυκνά όταν κάποιοι χάνουν βίαια την ζωή τους, άσχετα από τον τρόπο που γίνεται αυτό: έγκλημα, τρομοκρατική επίθεση, σεισμός, πόλεμος, ναυάγιο, πείνα...
Βάζω στοίχημα ότι η συντριπτική πλειοψηφία, ίσως το σύνολο όλων μας, αν μας ρωτούσαν, θα κατατάσσαμε τους εαυτούς μας στους "αθώους ανθρώπους".
Όμως, υπάρχουν δυο σχετικά ερωτήματα στα οποία έχουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις, ένα έλασσον και ένα μείζον. Το έλασσον είναι: ως προς ποιά κατηγορία είμαστε αθώοι; Και το μείζον: είμαστε όντως αθώοι; Αν και το πρώτο ερώτημα μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε υποκειμενική απάντηση, το δεύτερο φοβάμαι πως θα μας δυσκολέψει. Κι επειδή το έλασσον περιέχεται στο μείζον, ας ασχοληθούμε με το μείζον.

Άραγε, είμαστε όντως αθώοι...

...για τον θάνατο δεκάδων ηλικιωμένων, οι οποίοι αυτοκτόνησαν γιατί δεν μπορούσαν να ζήσουν με την κουτσουρεμένη σύνταξή τους και δεν άντεχαν να γίνονται βάρος στα άνεργα παιδιά τους;
...για τις δεκάδες οικογένειες που, ενώ στερούνται ως και το φαΐ, μένουν άστεγες επειδή είτε η πολιτεία είτε οι τράπεζες κατάσχουν τα σπίτια τους;

...για τις δεκάδες χιλιάδες που, μέσα σε τρία χρόνια, βυθίστηκαν στην ανεργία, είτε επειδή απολύθηκαν είτε επειδή "διατέθηκαν" είτε επειδή αναγκάστηκαν να κλείσουν τα μαγαζάκια τους;

...για τον ξερριζωμό τριακοσίων χιλιάδων νέων ανθρώπων, οι οποίοι είτε έχουν ήδη μεταναστεύσει είτε έχουν καταθέσει τα βιογραφικά τους προκειμένου να μεταναστεύσουν;

...για τις χιλιάδες πρώην περήφανων απλών ανθρώπων, οι οποίοι κουρέλιασαν την περηφάνεια τους και ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε;

...για το στέριωμα ναζιστικών και φασιστικών οργανώσεων και γκρουπούσκουλων, τα οποία καμώνονται τους υπερασπιστές τής ηθικής αλλά βγάζουν άφθες όταν θίγονται τα αφεντικά τους;

Όχι, βέβαια!

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι για όλα αυτά, από την στιγμή που με οποιονδήποτε τρόπο (είτε με την ψήφο μας είτε με τις θέσεις μας είτε με τον τρόπο ζωής μας) υποστηρίζουμε το σάπιο σύστημα που τα προκαλεί.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που η αντίδρασή μας σε όσα μας πληγώνουν περιορίζεται σε δυο φάσκελα στην οθόνη τής τηλεόρασης ή σε βλακώδεις καφενειακές αναλύσεις.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που απαξιώνουμε την οργανωμένη κοινή δράση και ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά για τους εαυτούληδές μας.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που η πολιτική μας παιδεία έχει εκφυλιστεί σε ηλίθια ωχαδερφικά τσιτάτα τού είδους "όλοι ίδιοι είναι" ή "ό,τι και να κάνουμε δεν αλλάζει τίποτε".

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που δεν καταδεχόμαστε ούτε καν να σηκωθούμε από την καρέκλα τής καφετέριας για να πάμε να ψηφίσουμε.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που όχι μόνο δεν έχουμε συμμετάσχει ποτέ σε απεργία αλλ' επί πλέον έχουμε και "τεκμηριωμένη" άποψη για την "ορθότητα" αυτής της στάσης μας.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που επικροτούμε όχι αυτόν που τρώει τα χαστούκια αλλά αυτόν που τα ρίχνει.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που καμωνόμαστε τους αμύντορες της ηθικής αλλά ξεχνάμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και μας ενοχλούν οι μετανάστες που κάθονται δίπλα μας στα παγκάκια τής πλατείας.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που απαρνηθήκαμε την τάξη μας επειδή θεωρήσαμε πως "ψηλώσαμε" (τρομάρα μας!) και τακιμιάσαμε με τους δυνάστες μας.

Δεν μπορεί να είμαστε αθώοι, από την στιγμή που, ενώ τα χέρια μας έχουν ρόζους, εμείς νοιαζόμαστε για το ποιος θα αναλάβει διαχειριστής τής φτώχειας μας αντί να παλεύουμε για να πάρουμε εμείς την διαχείριση.

Αθώοι άνθρωποι... Πόσο αθώοι είμαστε τελικά; Και πόσο άνθρωποι;

ramnousia

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/11/blog-post_9844.html#ixzz2k4VaNjiw

Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα! Ritschl

Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.
Spiegel: Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;
Ritschl: Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.
Spiegel: Θα μας πείτε τι ακριβώς συνέβη τότε;
Ritschl: Η δημοκρατία της Βαϊμάρης κατόρθωσε να επιζήσει από το 1924 μέχρι το 1929 αποκλειστικά με δανεικά. Μάλιστα για τις αποζημιώσεις του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου δανείστηκε από τις ΗΠΑ. Επρόκειτο για μια «δανειακή Πυραμίδα», η οποία κατέρρευσε με την κρίση του 1931. Τα χρήματα των δανείων των ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί, η ζημιά για τις ΗΠΑ ήταν τεράστια, οι συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία καταστροφικές. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ φρόντισαν να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία. Αυτό ήταν πολύ ζωτικό για την Γερμανία. Στην ουσία πάνω σε αυτό στηρίχθηκε το περίφημο γερμανικό μεταπολεμικό θαύμα! Παράλληλα όμως, τα θύματα της γερμανικής κατοχής όπως οι Έλληνες, ήταν αναγκασμένα να αποποιηθούν τα δικαιώματα τους για αποζημίωση.
Spiegel: Πόσο μεγάλα ήταν τότε τα ποσά από τις γερμανικές χρεοκοπίες;
Ritschl: Με βάση την οικονομική επιφάνεια που είχαν οι ΗΠΑ κατά την εποχή εκείνη, αναλογικά τα γερμανικά χρέη της δεκαετίας του ‘30 ισοδυναμούν με το κόστος της κρίσης του 2008. Αν τα συγκρίνουμε λοιπόν με τα ελληνικά χρέη, τότε, πιστέψτε, με τα χρέη της Ελλάδας είναι μηδαμινά. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της χώρας, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα και ίσως της νεότερης οικονομικής ιστορίας.
Spiegel: Πόσες φορές έχει χρεοκοπήσει η Γερμανία;
Ritschl : Εξαρτάται πως το υπολογίζει κανείς. Τον τελευταίο αιώνα τουλάχιστον τρεις φορές. Μετά την τελευταία στάση πληρωμών στη δεκαετία του ‘30, ανακουφίστηκε η Γερμανία από τις ΗΠΑ με το γνωστό πλέον haircut, σαν να μετατρέπεις ένα afro look σε φαλάκρα. Από τότε κρατάει η χώρα την οικονομική λάμψη της. Στο ίδιο διάστημα όμως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δούλευαν σαν τα σκυλιά για να σηκώσουν κεφάλι από τις καταστροφές του πολέμου και τη γερμανική κατοχή. Κι ακόμη το 1990 είχαμε επίσης μια στάση πληρωμών.
Spiegel: Είστε βέβαιος;
Ritschl: Φυσικά! Ήταν όταν ο τότε καγκελάριος Kohl αρνήθηκε να υλοποιήσει τη Συμφωνία του Λονδίνου, του 1953. Η συμφωνία έλεγε ότι οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην περίπτωση της επανένωσης των δύο Γερμανιών, θα πρέπει να τεθούν υπό επαναδιαπραγμάτευση. Η Γερμανία όμως πλήρωσε ελαχιστότατες αποζημιώσεις μετά το 1990, ούτε τα αναγκαστικά δάνεια που είχε συνάψει, ούτε τα έξοδα κατοχής. Η Ελλάδα είναι ένα από τα κράτη, που δεν πήραν δεκάρα. Μην κρυβόμαστε! Η Γερμανία στον 20ο αιώνα άρχισε δυο πολέμους, ο δεύτερος μάλιστα ήταν πόλεμος αφανισμού και εξολόθρευσης. Στη συνέχεια οι εχθροί της αποποιήθηκαν το δικαίωμά τους εν μέρει ή και καθολικά για αποζημιώσεις. Το περίφημο «γερμανικό θαύμα» συντελέστηκε πάνω στις πλάτες άλλων Ευρωπαίων. Αυτό δεν το ξεχνούν οι Έλληνες.
Spiegel: Αυτή τη στιγμή συζητιέται η διάσωση της Ελλάδας μέσω μιας παράτασης του χρόνου πληρωμής των κρατικών ομολόγων, δηλαδή μιας ελεγχόμενης αναπροσαρμογής των χρεών. Μπορούμε εδώ να μιλάμε για επαπειλούμενη χρεοκοπία;
Ritschl: Βεβαίως! Ακόμη κι αν ένα κράτος δεν είναι εντελώς ανίκανο να ικανοποιήσει τους πιστωτές του, μπορεί να είναι υπό χρεοκοπία. Όπως και στην περίπτωση της Γερμανίας τη δεκαετία του ’50. Είναι ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα μπορέσει μόνη της να πληρώσει τα χρέη. Άρα είναι εξ ορισμού χρεοκοπημένη. Επιτέλους θα πρέπει να καθοριστεί, ποια χρηματικά ποσά είναι έτοιμοι οι πιστωτές να θυσιάσουν.
Spiegel: Ναι, αλλά το κράτος που πληρώνει τα περισσότερα είναι η Γερμανία.
Ritschl: Νομίζω πως έτσι θα πρέπει να γίνει. Έχουμε υπάρξει στο παρελθόν υπερβολικά ανέμελοι. Η βιομηχανική μας παραγωγή κέρδισε πολλά από τις υπέρογκες εξαγωγές. Οι ανθελληνικές θέσεις που προβάλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ είναι πολύ επικίνδυνες. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: Το οικονομικό μας θαύμα έγινε δυνατό αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά την εχθρική στάση των γερμανικών ΜΜΕ. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις! Αν αρχίσει η Ελλάδα και αν ποτέ αναγκαστεί η Γερμανία να πληρώσει, τότε θα μας τα πάρουν όλα.
Spiegel: Τι προτείνετε δηλαδή να κάνουμε στο θέμα της Ελλάδας;
Ritschl: Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες και να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας. Αν εμείς συνεχίζουμε το παιγνίδι των ΜΜΕ, παριστάνοντας τον χοντρό Εμίλ, που καπνίζει το πούρο του και αρνείται να πληρώσει, ίσως κάποιοι μας στείλουν τους παλιούς λογαριασμούς. Οι χρεοκοπίες της Γερμανίας τα περασμένα χρόνια δείχνουν τη λύση: πρέπει τώρα να συμφωνηθεί μια μείωση του χρέους. Όποιος δάνεισε λεφτά στην Ελλάδα, πρέπει να χάσει ένα μεγάλο μέρος τους! Ξέρω πως αυτό θα ήταν καταστροφικό για τις τράπεζες, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο ένα πρόγραμμα βοήθειας. Δυστυχώς, η λύση αυτή είναι ακριβή για τη Γερμανία, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά θα πρέπει να πληρώσουμε. Μόνο έτσι θα είχε και η Ελλάδα μια ευκαιρία για μια νέα αρχή.
 
http://www.4news.gr/ritschl-

ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ!Η ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ;;

Σημαία(κολοκοτρώνης).jpg
ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ 
ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!!! 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! 
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ Η ΥΛΟΠΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!! 
ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ!!! 
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ 
ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!! 
ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ!!!
.............................................................
END.jpg

ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΑΣ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
-- -- -- --

Παίδες Ελλήνων,σημερινοί...
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε;
Για τα παιδιά,τις γυναίκες,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους;;

ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

183107_486707658050031_628870795_n.jpg
...................................................................................

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΤΗΝ 8/11/Ω:22.00 
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!...


.....................................................................................

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!!


60 δήμαρχοι με τους Γερμανούς!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΛΑ;ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΟΛΙΤΩΝ;;



ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ+60 ΔΗΜΑΡΧΟΙ...ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΟΣ ΣΤΟ ART TV (ΑΡΤΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ) 3/11/2897*

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4"!ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ!

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ > "Το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου ήταν αποτέλεσμα θρησκευτικού φανατισμού"! >

ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ Wi Fi!


Στην εικόνα βλέπετε πως χαρακτηρίζεται στα βιβλία του δημοριτκού ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία: Ως "αποτέλεσμα θρησκευτικού φανατισμού"! 
Ποιο γεγονός χαρακτηρίζεται έτσι; Το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου στο οποίος οι Κρήτες επαναστάτες ανατινάχθηκαν με τους Τούρκοιυς που τους πολιορκούσαν για να μην συλληφθούν αιχμάλωτοι!
Και αυτό το κορυφαίο γεγονός της ελληνικής ιστορίας ανάλογο με αυτό άλλων κορυφαίων στιγμών της ελληνικής ιστορίας, όπως το Κούγκι στο Σούλι, η έξοδος του Μεσολογγίου κλπ που έκαναν πράξη τον στίχο του εθνικού ποιητή "Καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή) διδάσκεται στα παιδιά μας ως αποτέλεσμα ούτε λίγο ούτε πολύ,"τζιχαντισμού"!


Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ιδέα πως διδάσκονται ιστορία τα παιδιά μας. Πρέπει να ασχοληθούμε για να πιέσουμε για την αποκατάσταση της ιστορικής εκπαίδευσης, που έχει υποστεί πλήγματα από νεοταξίτες "εκπαιδευτικούς"

Και τώρα λίγα λόγια για το ηρωϊκό γεγονός. Το 1866 οι Έλληνες έδειξαν για άλλη μια φορά πόσο αγαπούν την ελευθερία. Ο Κωνσταντίνος Γιαμπουδάκης βάζει φωτιά στην πυριτιδαποθήκη στη μονή Αρκαδίου και ανατινάζει την ανατολική πτέρυγα της μονής, καταπλακώνοντας Χριστιανούς και Τούρκους.

Oι αγώνες των Κρητικών κατά των Τούρκων μέχρι να επιτύχουν την ένωσή τους με την Μητέρα Ελλάδα κράτησαν αιώνες και αποτελούν ένα λαμπρό Έπος ηρωισμών και θυσιών! Ένα από τα πιο ένδοξα επεισόδια του Έπους αυτού είναι το εκθαμβωτικό ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου.

ΤO ΧΡOΝΙΚO

Την άνοιξη του 1866 οι Κρήτες επαναστάτησαν για μια ακόμη φορά. Μετά από μάχες σε πολλές περιοχές, ο Διοικητής του Τουρκικού Στρατού Μουσταφάς Πασάς με 15.000 άνδρες και 30 τηλεβόλα κίνησε κατά της Μονής Αρκαδίου (Κέντρο Αγώνος περιοχής Ρεθύμνης) και την 7η Νοεμβρίου την πολιόρκησε από παντού.
Μέσα στη Μονή βρίσκονταν 964 άτομα. Μαχητές ήταν μόνο 259. Oι άλλοι ήταν γέροι και γυναικόπαιδα. Ανάμεσά τους ήταν και η οπλαρχηγός - ηρωίδα - Χαρίκλεια Δασκαλάκη (Δασκαλάκαινα), κόρη, σύζυγος και μάνα πολεμιστών. O πατέρας της είχε σκοτωθεί σε προηγούμενη επανάσταση, 3 γιοι της σκοτώθηκαν στην επανάσταση εκείνης της χρονιάς (1866), ο δε σύζυγός της ήταν απόγονος του Εθνομάτυρα Δασκαλογιάννη.

Ηγούμενος ήταν ο Γαβριήλ Μαρινάκης, εξέχουσα προσωπικότητα, αστείρευτη πηγή πατριωτισμού και θάρρους. Ήταν το καταφύγιο των καταπιεζομένων που τους εμψύχωνε με τις επαναστατικές ιδέες της ελευερίας και της Ένωσης με την Ελλάδα. Φρούραρχος ήταν ο Ανθυπολοχαγός Ιωάννης Δημακόπουλος, που πήγε εθελοντής στην Κρήτη.


Στις 8 Νοεμβρίου, μετά την λειτουργία, ο Ηγούμενος είπε στους πολιορκημένους: "Παιδιά μου, αδέλφια μου, γλυκύτερος και δικαιότερος θάνατος δεν υπάρχει από το ν' αποθάνει κανείς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος... Ζήτω η Ελευθερία!".
O νεαρός Φρούραρχος Δημακόπουλος είπε στους μαχητές: "Θα πολεμήσουμε ως άνδρες για την Πίστη και την Πατρίδα".
Oι άνδρες πήγαν στις πολεμήστρες και τα γυναικόπαιδα τους προμήθευαν με πυρομαχικά.

Επικρατούσε γενικός ενθουσιασμός και πνεύμα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας. Γι' αυτό όταν οι Τούρκοι ρώτησαν τους Έλληνες αν θα παραδοθούν, ο Ηγούμενος τους απάντησε: "Θα πολεμήσουμε!" και ύψωσε το Λάβαρο και τη Σημαία. Και σε άλλες προτροπές του Μουσταφά να παραδοθούν, απαντούσαν: "Μόνο νεκροί θα παραδοθούμε!"

Όλοι πολέμησαν ηρωικά. Η Δασκαλάκαινα 3 φορές ξανασήκωσε τη Σημαία που κατέβαζαν τουρκικές σφαίρες. Oι λίγοι αψηφούσαν τους πολλούς και οι επιθέσεις της πρώτης μέρας εξουδετερώθηκαν από τους πολιορκημένους.

ΤO OΛOΚΑΥΤΩΜΑ

Τα πολεμοφόδια όμως ήταν ελάχιστα, βοήθεια απ' έξω δεν ήταν δυνατό να φθάσει και η αριθμητική υπεροχή των Τούρκων ήταν συντριπτική (15.000 έναντι μόνο 250 Ελλήνων). Όλα προμηνούσαν το φριχτό τέλος του δράματος! Τη νύχτα ο Γαβριήλ κοινώνησε τους πολιορκημένους, που είχαν αποφασίσει ν' αντισταθούν "μέχρις εσχάτων".

Το πρωί της 9ης Νοεμβρίου οι Τούρκοι κατόρθωσαν να γκρεμίσουν την σιδερένια πόρτα και μπήκαν στη Μονή. Oι Έλληνες, αποφασισμένοι να πεθάνουν, πολεμούν με αφάνταστο ηρωισμό. Ως και οι μάνες αφήνουν τα παιδιά τους και μάχονται μαζί με τους άντρες τους. Αλλά η Μονή έχει γεμίσει πια από Τούρκους. O Γαβριήλ σκοτώνεται...

Τότε ο Κων/νος Γιαμπουδάκης φωνάζει: "Όποιος θέλει την τιμή και την υπόληψή του να 'ρθει να καεί μαζί μας!". Όσοι τον άκουσαν τον ακολούθησαν στην μπαρουταποθήκη... O Γιαμπουδάκης άφησε ανοιχτή την πόρτα κι όταν είδε πως μπήκαν μέσα και πολλοί Τούρκοι, άδειασε την πιστόλα του στο μπαρούτι και τινάχτηκαν όλοι στον αέρα, μαζί και 100 Τούρκοι!

Έτσι ο Γιαμπουδάκης πήγε ν' ανταμώσει τον καλόγερο Σαμουήλ και τον Χρήστο Καψάλη, που πέρασαν στην αθανασία με τον ίδιο τρόπο, στο Κούγκι και στο Μεσολόγγι!

OΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Βλέποντας οι Τούρκοι τις μεγάλες απώλειές τους συνέχισαν με μεγαλύτερη λύσσα τις σφαγές και τους βανδαλισμούς. Πυρπόλησαν τον Ναό του Σωτήρος και "κουράστηκαν να σκοτώνουν" σύμφωνα με περιγραφή ενός Άγγλου.

Από τους 964 πολιορκημένους διέφυγαν τελικά μόνο 3 ή 4 και αιχμαλωτίσθηκαν 114. Τους υπόλοιπους που επέζησαν τους σκότωσαν οι Τούρκοι με βασανιστήρια και λογχισμούς. Τα οστά τους φυλάσσονται τώρα στη Μονή, σαν ιερά κειμήλια. Τον ίδιο τραγικό θάνατο είχε και ο Φρούραρχος Δημακόπουλος, που αποδείχθηκε γενναίος πολεμιστής.

Oι σφαγείς έκοψαν το κεφάλι του Γαβριήλ και το παρέδωσαν στον Μουσταφά. Από τους Τούρκους σκοτώθηκαν 1.500. Η Δασκαλάκαινα σώθηκε και έδωσε τις πληροφορίες γι' αυτή την εποποιία. Όταν αργότερα πήγε στην Αθήνα και κυκλοφορούσε με τα μισοκαμμένα ρούχα της, οι Αθηναίοι ξεσπούσαν σε ζητωκραυγές!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/wi-fi.html

Από την ωμότητα στη βία

Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε χθες τα ξημερώματα, κινούμενη κυριολεκτικά στο σκοτάδι, το πραξικόπημα που η ίδια είχε ξεκινήσει 4 μήνες νωρίτερα με το μαύρο στην ΕΡΤ. Αυτή τη φορά έριξε τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ για να καταλάβει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, από το οποίο οι εναπομείναντες «απολυμένοι» εξέπεμπαν το αυτοδιαχειριστικό, υποδειγματικό τους πρόγραμμα.

Η εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο Ραδιομέγαρο είχε ήδη προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό, γι' αυτό και δεν εξέπληξε ιδιαίτερα. Αρκετοί βουλευτές της συγκυβέρνησης, από το χώρο της Ν.Δ., πίεζαν για μια βίαιη λύση του προβλήματος.

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που στις 10 Ιουνίου είχε ωμά παραβιάσει κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας, με το περίφημο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, επιχείρησε να εμφανισθεί ως δήθεν εφαρμοστής του «νόμου και της τάξης». Μόνο που κι εδώ πρόκειται για ένα νόμο παντελώς αυθαίρετο και για μια τάξη που δομείται αποκλειστικά...
κατά παραγγελίαν της εξουσίας.
Η επιχείρηση ανακατάληψης της ΕΡΤ από τη ΕΛ.ΑΣ. έγινε παρουσία εισαγγελέα, που είναι εκ του νόμου απαραίτητη. Εγινε όμως χωρίς καμιά νόμιμη κάλυψη. Παράνομα. Μπορεί να μην έγινε εκτεταμένη χρήση βίας, όμως ο εκφοβισμός, οι προσαγωγές και η επίδειξη ισχύος ήθελαν να εγκαθιδρύσουν την αντίληψη «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος», μέσω της οποίας οι κυβερνητικοί εταίροι προωθούν τη δήθεν μεταρρυθμιστική πολιτική τους.
Κορυφαίο της υποκρισίας είναι ότι η εκκένωση έγινε λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή υπερψήφιση στη Βουλή της επίμαχης τροπολογίας, η οποία αποτέλεσε ωδή στη διαπλοκή, ένα ψηφιακό ρουσφέτι στους καναλάρχες, με το οποίο «νομιμοποιήθηκε» αναδρομικά η λειτουργία των ιδιωτικών καναλιών και άνοιξε ο δρόμος για τη συμμετοχή τους στη νέα ψηφιακή εποχή, ερήμην της ΕΡΤ.
Οι νομικοί θεωρούν τη χθεσινή εισβολή παράνομη ενέργεια, αφού δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία δόθηκε η εξουσιοδότηση για τη βίαιη διάλυση της ΕΡΤ και την ομαδική απόλυση όλου του προσωπικού της.
Η τακτική της κυβέρνησης έκτοτε, η μη συμμόρφωσή της με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, το έωλο νομικό καθεστώς της ΝΕΡΙΤ, καταδεικνύουν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, αλλά πλημμελώς σχεδιασμένο. Στόχος είναι να υποκύψει η κοινωνία στους εκβιασμούς της εξουσίας, ώστε αυτή ανενόχλητη να υλοποιεί τα Μνημόνια της λιτότητας και της εξαθλίωσης των πολιτών. Γι' αυτό και η αντίσταση σε αυτές τις πρακτικές είναι καθήκον όλων.
Από enet, μοντάζ Γρέκι
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4109.html

Το "Μαγικό" Κέντρο της Αθήνας

Ας υποθέσουμε ότι στον Λογικό Κόσμο της τρισδιάστατης, Ευκλείδιας Γεωμετρίας που ζούμε υπήρχε η … Μαγεία. Ας πούμε ότι Κάποιος «κακός μάγος» ή Κάποιοι «κακοί μάγοι», αν υπήρχαν φυσικά, θέλουν να ελέγξουν την Οικονομία μιας Χώρας. Με τι θα ασχοληθούν;
Μα… με την Πρωτεύουσα Πόλη της Χώρας αυτής. Ας υποθέσουμε, πάντα …φανταστικά βέβαια, ότι το Στοιχείο του Νερού δίνει μια Ροή στην Πόλη και κατ’ επέκταση στην Οικονομία της . Γιατί λέτε ότι οι μεγάλες Πρωτεύουσες των ισχυρών κρατών διατρέχονται από ποτάμια; Προσέξτε τα οικονομικά μεγέθη πόλεων που οι Πρωτεύουσες τους διατρέχονται από ποτάμια. Προσέξτε επίσης τη σπουδή όλων των δημάρχων να βάλουν σιντριβάνια στις πόλεις τους.
Προσέξτε τώρα τι γίνεται στην Ομόνοια… Κάποιοι φρόντισαν να βγει το μεγάλο σιντριβάνι, έβγαλαν το Δρομέα που πρόσθετε Κίνηση και Δράση στην Ενέργεια του χώρου και τσιμεντάρανε τα πάντα. Συν τοις άλλοις μαζεύτηκαν όλα τα περιθωριακά στοιχεία της αλλοδαπής αλλά και της εντόπιας παραγωγής και η Ενέργεια του Κέντρου της Πόλης «μαύρισε».
Προσέξτε το σχήμα του σιντριβανιού που υπήρχε:
Ένα Πεντάγωνο μέσα σε ένα Εξάγωνο. Η Προστασία μέσα στη Δύναμη.
Οι δρόμοι που τερμάτιζαν στην Ομόνοια σχημάτιζαν ένα οκτάκτινο αστέρι, πολύ «ειδικό» σύμβολο για τους πιο μυημένους, οπότε τι έκαναν;
Έκλεισαν κάποιους δρόμους για να μην υπάρχει ροή σε αυτούς και δημιούργησαν ένα «ενεργειακό χάος».
Το «μαύρισμα» αυτό σπειροειδώς ελισσόμενο επεκτείνεται από το Κέντρο της Πρωτεύουσας στην Πρωτεύουσα, στα προάστια, και σιγά σε ολόκληρη τη Χώρα, βρίσκοντας τέρμα στα «μαγικά» σύμβολα που αυτοί οι Κάποιοι έχουν οριοθετήσει.
Δώστε προσοχή στη σπουδή που κάποιοι Δημοτικοί Άρχοντες (ή ... Αρχόντισσες) φρόντιζαν να βγάζουν τα σιντριβάνια ή να τα απενεργοποιούν, και σε κάποιους άλλους που στη θητεία τους σπεύδουν να τοποθετήσουν υδάτινους πίδακες και θα έχετε ένα «κλειδάκι» από την πλευρά που παίζει ο καθένας.
Προσέξτε όμως: Οι πλευρές εναλλάσσονται και κάποιος που Χθες ήταν «Φωτεινός», μπορεί σήμερα να «Μαυρίσει» και αντιστρόφως.
Αν σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, κάντε την εξής παρατήρηση:
Προσέξτε πόσα σιντριβάνια υπάρχουν στους «εμπορικούς» δρόμους μιας πόλης. Η Ερμού τυχαία πιστεύετε ότι πήρε το όνομα του Θεού – Προστάτη του εμπορίου; Δεν υπάρχει τυχαία ονοματοδοσία στις πόλεις, κάθε όνομα σε ένα δρόμο, κρύβει και ένα μαγικό υπόβαθρο. Προσέξτε ότι το γράμμα Ρ (από τη Ροή) υπάρχει στους περισσότερους εμπορικούς δρόμους, όπου θα βρείτε και κάποιο … σιντριβάνι.

Και μιας και ο λόγος για την Ερμού…
Από τότε που έβαλαν αυτό το σιντριβάνι-τερατούργημα με τον «εκπεσόντα» που έχει το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω στην αρχή του δρόμου, τα μαγαζιά σε έναν από τους ακριβότερους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εμπορικούς δρόμους πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Λογικό… στο Μεταλογικό επίπεδο. Αν το νερό και ο ανορθωμένος Άνθρωπος φέρνει γούρι, τότε το αντίθετο τι φέρνει;
Αυτά βέβαια θα τα έκαναν οι «κακοί μάγοι»…
Αφού όμως, στη φαντασία μας πάντα, υπάρχουν «κακοί» μάγοι, σίγουρα θα υπάρχουν και «καλοί». Τί θα μπορούσαν να έκαναν αυτοί λοιπόν;
Μα… θα ενίσχυαν τη ροή της Ενέργειας στο Κέντρο της Πόλης. Πώς;
Δε λένε ότι ο θόρυβος από τις καμπάνες, τους μελωδούς, όλοι οι μεταλλικοί ήχοι τέλος πάντως, διώχνει τα «κακά δαιμόνια»;
Θα μπορούσαν ίσως να μαζέψουν μερικές χιλιάδες ανθρώπων στο Κέντρο της Πόλης για να ξορκίσουν το «Κακό».
Δύσκολο… πώς να μαζέψεις μερικές χιλιάδες «τρελών» στο Κέντρο της Πόλης να βαράνε σίδερα για να φύγει το «Κακό»;
Ίσως όχι και τόσο τελικά… Μπορείς εύκολα να το «καμουφλάρεις» σε κάτι πιο «αθώο»…
Όπως να μετονομάσεις τους «τρελούς» σε «αγανακτισμένους» και να τους βάλεις να βαράνε … κατσαρόλες… στην Πλατεία Συντάγματος . Εκεί που αρχίζει η … Ερμού.
Οι κατσαρόλες … μεταλλικές δεν είναι;
© Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
ΠΗΓΗ
 
http://www.katohika.gr/2013/11/to-magiko-kentro-tis-athinas.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters