ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ κ. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ EI-END ΚΑΙ 
ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI-END 
ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟ ART FM ΚΥΠΡΟΥ 1/11/2013.

lambal.jpg

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΙΣΡΑΗΛ & ΕΛΛΑΔΑ

κ. Βαλσαμάκης: Ο κ. Σαμαράς προ δεκαπενθημέρου υπέγραψε στρατηγική συμμαχία Ελλάδος-Ισραήλ. Εφόσον λοιπόν το Ισραήλ την ίδια στιγμή δημιουργεί έναν ρατσιστικό νόμο, ο οποίος απαγορεύει το να μένει μόνιμα στο Ισραήλ κάποιος ο οποίος δεν είναι Ιουδαϊκής καταγωγής, εμείς στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, κάνουμε το ακριβώς αντίθετο.Δημιουργούμε ρατσιστικό νόμο. Στη τελική ευθεία ο ρατσιστικός νόμος για τους Έλληνες. Θα σας διαβάσω ένα μικρό απόσπασμα και θα σας πω ακριβώς γιατί σας το διάβασα και τι εννοώ.

1η Νοεμβρίου 2013: 
-Την τελική ευθεία προώθησης του εθνοκτόνου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, για να ψηφιστεί από τη Βουλή. Έχουμε εισέλθει πλέον, μετά την κατάθεση -από τον υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπο Αθανασίου, στο γενικό λογιστήριο του κράτους. Προβλέπεται η αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων, που συνδέονται με ρατσιστικές ενέργειες, από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φτάνουν τις 100.000 ευρώ. 

-Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, η υποκίνηση κάθε μορφής ρατσιστικής βίας διώκεται αυτεπαγγέλτως και τιμωρείται με ποινές φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή από 15.000 έως 30.000 ευρώ. Ενώ τα θύματα δεν είναι υποχρεωμένα να καταβάλλουν το σχετικό παράβολο για να καταγγείλουν τις εις βάρους τους ενέργειες. 

-Το σχέδιο νόμου προβλέπει βαρύτατη ποινική μεταχείριση, προσέξτε τις συγκεκριμένες λέξεις από εδώ και κάτω. Το σχέδιο νόμου προβλέπει βαρύτατη ποινική μεταχείριση στις περιπτώσεις που οι πράξεις τελούνται από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο. 

-Κυρώσεις μπορεί να επιβάλλει επίσης και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εάν και εφόσον διαπιστωθεί ότι τα αδικήματα διαπράττονται μέσω ραδιοφωνικής η τηλεοπτικής εκπομπής. 

Στο σημείο αυτό ο νομοθέτης δεν ήθελε να γράψει ξεκάθαρα και 3 ονόματα. Δεν ήθελε να γράψει: Σώρρας, Λαμπράκης και Βαλσαμάκης. Αλλά εάν αυτό το: "Κυρώσεις μπορεί να επιβάλλει επίσης και το Ε.Σ.Ρ." εάν διαπιστωθεί ότι τα αδικήματα διαπράττονται μέσου ραδιοφώνου η τηλεόρασης, δεν μπορώ να φανταστώ για ποιόν άλλον είναι.
mouth.jpg
ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

Τη στιγμή που όσοι σήμερα μιλάμε δημόσια σε ραδιόφωνο ή σε τηλεόραση, είναι ή αυτά που ακριβώς θέλουν οι επιβήτορες να ακούν, ή αυτά που τους έχουν επιβάλλει οι Καζάροι, τα αφεντικά τους. Έχετε ακούσει εσείς άλλες φωνές εκτός από τις τρεις που σας είπα; που να λένε κάτι διαφορετικό; κάτι Ελληνικό; κάτι πραγματικό; Έχετε ακούσει άλλους δημοσιογράφους εκτός από την αξιολάτρευτη κ. Βασιλείου και την κ. Δαβίτη να ορθώνουν λόγο και ανάστημα; Όχι! Για ποιόν γίνεται ο ρατσιστικός αυτός νόμος; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια! Είναι 3 Έλληνες που μιλάνε την γλώσσα της αλήθειας λοιπόν. 

Προσέχετε παρακαλώ συνέλληνες πάρα πολύ τις λέξεις! Εισερχόμαστε έτσι σε μια προσπάθεια φίμωσης των πολιτικών κομμάτων εθνικού προσανατολισμού. Όχι εθνικιστικού, εθνικού αλλά και δημάρχων - ο νοών νοείτω - βουλευτών, υπουργών με πατριωτική διάθεση, οι οποίοι ουσιαστικά δεν μπορούν πλέον να αναφέρονται σε ζητήματα όπως -λαθρομετανάστευση -εγκλήματα αλλοδαπών - υπεράσπιση εθνικών ιδεωδών. 

Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου, αυτό το κομμάτι το έχει συντάξει κάποια νομική επιτροπή; Αυτό το πράγμα, αυτό το κατάπτυστο κείμενο το έχουν συντάξει Έλληνες; Όταν απαγορεύει τον εθνικό προσανατολισμό, τι μου λέει; ότι μπορώ να γίνω Κόσοβο; Τι ακριβώς μου λέει ο νομοθέτης; Όταν λέει ότι απαγορεύεται στους δημάρχους, στους βουλευτές και στους υπουργούς με πατριωτική προδιάθεση να ομιλούν για ορισμένα θέματα; Δηλαδή το να αγαπάς το έθνος το Ελληνικό και το να αγαπάς την πατρίδα σου αποτελούν εγκλήματα για αυτόν τον νόμο; Θέλω απαντήσεις κ. Σαμαρά! Θέλω απαντήσεις!!! Ξέρω ότι 4 δικοί σας άνθρωποι ακούν αυτή την εκπομπή στο Μέγαρο Μαξίμου! Ζητώ απαντήσεις! Σας έχω στείλει σε παλαιότερες εκπομπές αλλά δύο ερωτήματα. Δεν μου έχετε απαντήσει. Απαξιείτε το καταλαβαίνω. Εγώ είμαι μικρός και ασήμαντος αλλά Έλληνας. 


ΕΣΡ & ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Επειδή έχω την εντύπωση ότι τον νόμο αυτόν θα τον διαβάσουν όλοι σήμερα και αύριο, δεν χρειάζεται να κουράσω περισσότερο τους αναγνώστες μας. Απλώς θέλω να δώσουν βάση σε αυτά τα τρία σημεία. Κυρώσεις μπορεί να επιβάλλει επίσης και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τ' ακούς Σώρρα; Τ' ακούς Βαλσαμάκη; Τ' ακούς Λαμπράκη; Αυτό λέει από κάτω, αλλά το αφήνει κενό και το συμπληρώνουμε εμείς. Δεν μπορεί λέει κανείς να μιλάει με εθνικό προσανατολισμό και με πατριωτική προδιάθεση. Το Ελληνικό έθνος και την πατρίδα μας λοιπόν δεν έχουμε δικαίωμα ούτε να μιλάμε γιαυτά ούτε να τα υπερασπιζόμαστε αλλά στο τέλος εάν αυτά εφαρμοστούν, ούτε καν θα τα σεβόμαστε.

κ. Αμάραντος: Νομίζω δεν θα τους περάσει κ. Βαλσαμάκη. Ο κόσμος είναι αφυπνισμένος και καθημερινώς αυξάνετε, σας το διαβεβαιώ, γιατί λαμβάνω πολλά μηνύματα και πολλά τηλεφωνήματα. Καθημερινώς αυξανόμαστε, αφυπνίζονται όλοι οι Έλληνες. Δεν πρέπει να μιλάνε μόνο ο κ. Σώρρας, ο κ. Λαμπράκης, εμείς πρέπει να μιλάμε, ο απλός κόσμος.

κ.Βαλσαμάκης: Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αφυπνισμένος αλλά αυτό που θα πω για πολλοστή φορά είναι ότι όλα όσα πρέπει, έχουν γίνει όπως πρέπει. Δεν "θα" γίνουν...Έχουν "ήδη" γίνει όπως πρέπει.


EI-END -ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εμείς στην EI-END, 12 κουζουλοί μπήκαμε μπροστά για να κάνουμε αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε Έλληνας αν ήταν στην θέση μας. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από κανέναν άλλον Έλληνα. 

Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι είμαστε κάτι καλύτερο από τον απλό Έλληνα και τίποτα περισσότερο, πιστέψτε με. Θέλω λοιπόν για πολλοστή φορά να υπενθυμίσω, αυτό που έχει απομείνει είναι η Συνένωση Ελλήνων. Τίποτ' άλλο, είμαστε στο τελευταίο σκαλοπάτι, αν το πετύχουμε σε 48 ώρες, την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Αν το πετύχουμε σε 15 μέρες τα Χριστούγεννα των χριστιανών, θα μας βρούνε χαρούμενους, με ευδαιμονία, χωρίς να είμαστε πλέον προτεκτοράτο.

κ. Αμάραντος: Ενα ωραίο βέλος ρίξατε κ. Βαλσαμάκη.

κ. Βαλσαμάκης: Δεν ξέρω αυτό στην κρίση των ακροατών μας. Τον λόγο θέλω να δώσω στον γιατρό, στον άνθρωπο, στον καθηγητή, ερευνητή, τον Πρόεδρο, σ'αυτόν που πήγε τον οργανισμό EI-END ένα βήμα πιο μπροστά, τον Μανώλη Λαμπράκη...

Ε. Λαμπράκης: Κατ' αρχήν να χαιρετίσω όλους τους Έλληνες, τους καταπιεσμένους πλέον συνέλληνες, τους καταπιεζόμενους και καταπιεστησόμενους Έλληνες. Να πάρω τη σκυτάλη από τον Αντώνη. Ο Αντώνης σας είπε προηγουμένως για τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος απ' ότι βλέπετε είναι κομμένος και ραμμένος σε κάποια μέτρα. Δεν ανακοίνωσε ο Αντώνης το νόμο τον ίδιο αλλά τα σχόλια που έγιναν για το νόμο. Ακούστε τώρα τι λέει η νομοθεσία. 
mouth.jpg

ΝΟΜΟΣ 927

Τα κυριότερα σημεία του νόμου 927: περί κολασμού πράξεων η ενεργειών αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο κύριος Χαράλαμπος Αθανασίου στο γενικό λογιστήριο του κράτους. Ακούτε λοιπόν ποιά είναι τα αδικήματα αυτά: 
  • Δημόσια υποκίνηση βίας η μίσους. Αυτό βέβαια βρίσκεται στη διακριτική διάθεση αυτού που ακούει, όποιος ακούει δηλαδή μπορεί να πει ότι αυτό που είπε ο Γεωργαντζάς, είναι έκφρασης βίας η μίσους. Υποκίνηση Βίας η μίσους. Όταν λέει «υποκίνηση» δεν σημαίνει βία, σημαίνει ότι κάποιος δικαστικός ευφάνταστος, μπορεί να πει ότι, αυτά που είπε ο κύριος Γεωργαντζάς π.χ. είναι πολύ πιθανόν να υποκινήσουν βία άρα η ποινή φυλακίσεως είναι 3 μήνες μέχρι 3 χρόνια. Η ποινή η χρηματική είναι από 5.000 μέχρι 20.000 Ευρώ. Όποιος λοιπόν προκαλεί, επαναλαμβάνω, δημόσια υποκίνηση βίας η μίσους. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι μπορεί ο καθένας να μεταφράσει σαν υποκίνηση βίας η μίσους. Όποιος λοιπόν διεγείρει, προτρέπει σε πράξεις η ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις. Όχι όποιος κάνει διακρίσεις, δεν λέει όποιος κάνει διακρίσεις. Όποιος "προτρέπει" σε πράξεις και ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις.

Καταλαβαίνεις λοιπόν αγαπημένε μου συνέλληνα και συνελληνίδα ότι δεν μπορείς πλέον να μιλάς για τίποτα ούτε ακόμα και για την ακρίβεια του ρεύματος, η των προϊόντων. Δεν μπορείς να μιλάς για το χαμήλωμα των μισθών και των συντάξεων διότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως διάκριση. Δεν είναι δυνατόν αυτό να είναι επιτρέψιμο από τον συγκεκριμένο νόμο. 
  • Που προσδιορίζονται λέει αυτές οι διακρίσεις με βάσεις την φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία. Ακούτε και το επόμενο: τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή τον, γενετήσιο προσανατολισμό και την σωματική ακεραιότητα.Βασικά δεν αφήνει κανέναν έξω. Όποιος δηλαδή πει οτιδήποτε για οποιονδήποτε άλλο, αυτομάτως υπόκειται σε αυτό το νόμο, δηλαδή ποινή φυλακίσεως 3 μηνών η τριών ετών και χρηματική ποινή 5000 εως 20.000 ευρώ. 

ΝΟΜΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΔΕΝΔΙΑΣ 

Τέτοιος νόμος δεν είχε προταθεί ούτε ψηφιστεί επί χούντας αλλά ούτε και επί γερμανικής κατοχής. Αυτό που συμβαίνει αγαπητέ κ. υπουργέ κ. Αθανασίου, είναι από τις μεγαλύτερες προδοσίες του Ελληνικού έθνους. Θέλουμε να σας δώσουμε μια μικρή προειδοποίηση σήμερα.Εάν προλάβετε να παραιτηθείτε, έχει καλώς. Εάν όμως εξακολουθήσετε να κάνετε, να προσποιείστε τον υπουργό να θυμάστε, όταν ο Ελληνικός λαός αναλάβει τις τύχες στα χέρια του, δεν θ' αφηστεί κανενός μέσου για να επιφέρει την απόλυτη τιμωρία σε όλους εκείνους τους προδότες οι οποίοι προδίδουν βασικά τα Ελληνικά ιδεώδη και εσείς αγαπητέ μου δεν έχετε καμία σχέση με τον Ελληνισμό η τις Ελληνικές ρίζες που νομίζετε η προτείνετε ότι έχετε.Βεβαίως αυτό δεν ήταν δική σας απόφαση, αυτό ήταν απόφαση του κυρίου Δένδια.


ΔΕΝΔΙΑΣ: ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHSCHILD

Ο κύριος Δένδιας, για εμάς τουλάχιστον, είναι το μεγάλο παιδί των τοκογλύφων στην Ελλάδα. Ο κύριος Δένδιας, όπως ξέρετε όλοι σας αγαπητοί συνέλληνες, είναι ο υπουργός και είναι και ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Rothschild στην Ελλάδα. Όλες οι εταιρίες οι οποίες οι Rothschild έχουν στην Ελλάδα εκπροσωπούνται νομικά από τον κύριο Δένδια. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι ο κ. Δένδιας είναι εκείνος ο οποίος προωθεί αυτόν τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος σας είπα, ούτε επί χούντας έγινε αλλά ούτε επί γερμανικής κατοχής τόλμησε, ακόμα και οι Γερμανοί που ήσαν οι απόλυτοι δυνάστες δεν τόλμησαν να κάνουν τέτοιες ατασθαλίες ψυχικές, πνευματικές, ανθελληνικές. 

  • Το ίδιο λέει τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα παραπάνω μέσα παροτρύνει την διάπραξη φθοράς η βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιεί από της εν λόγω ομάδες κατά τρόπων που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.

Άλλο ένα εντελώς σκοτεινό σημείο το οποίο επαφίεται εις την κρίση του κάθε αστυνομικού η σε κάθε ενωμοτάρχη σε οποιοδήποτε χωριό, πόλη η οποιοδήποτε αστυνομικού στην Αθήνα να αποφασίσει ότι αυτό το οποίο προτίθεται να κάνει κάποιος, σύμφωνα με τη δική του γνώμη, είναι πιθανόν να βλάψει, να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.
mouth.jpg

ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Αν οι παραπάνω πράξεις λέει, ακούτε τώρα - είναι τόσο γελοίοι αυτοί οι άνθρωποι - μέχρι εδώ τιμωρεί προθέσεις, καταλάβατε; Εδώ τιμωρεί την έκφραση. Από εδώ και πέρα τιμωρεί πράξεις. 
  • Εάν οι παραπάνω πράξεις λέει, πράξεις θεωρεί την ομιλία, την έκφραση οποιασδήποτε δυσαρέσκειας, μπορεί να θεωρηθεί από τον δικαστή, τον αστυνομικό ή τον χωροφύλακα, ότι βάζει τη δημόσια τάξη σε κίνδυνο. Εάν όμως λέει αυτή η λεκτική αντιπαράθεση έχει ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή από 15.000 έως 30.000 ευρώ. 

Να ρωτήσουμε τον κ. Δένδια και τον κ. Αθανασίου, δεν υπάρχει νομοθεσία στο Ελληνικό σύνταγμα το οποίο τιμωρεί πράξεις αυτού του είδους; Γιατί χρειάζεται η επιπλέον νομοθεσία και οπωσδήποτε πρέπει να θυμάστε κ. Δένδια ότι οι ποινές οι οποίες επιβάλλονται όταν συμβεί πραγματικά μια τέτοια πράξη είναι πολύ βαρύτερες απ΄ότι λέει αυτός ο νόμος σας. Δεν τον κάνετε λοιπόν τον νόμο για να αποδώσετε δικαιοσύνη αλλά για να φιμώσετε τις φωνές των Ελλήνων πατριωτών. Τις φωνές της Ελλάδος, την ψυχή των Ελλήνων αυτό θέλετε να κάνετε.


Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ & TO CITY OF LONDON 

Οδηγείτε γιατί αυτήν την εντολή έχετε πάρει κ. Δένδια και βέβαια και δεν θέλω να μιλήσω για τον κ. Σαμαρά ο οποίος έχει απόλυτη έλλειψη νόησης και διανόησης. Ο άνθρωπός είναι ένας πωρωμένος εγωκεντρικός ο οποίος έχει φυλακιστεί σε 2 αντιμαχόμενες μερίδες, εκείνη της Merkel και εκείνη των Αμερικανών. Προσπαθεί κάθε εβδομάδα να μετακινείται από το ένα στρατόπεδο στο άλλο για να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία. Την μία εβδομάδα ήταν με την Mέρκελ και τώρα που ακούσαμε όλες εκείνες τις συνομιλίες που η NSA έκανε τις παρακολουθήσεις και γνώριζε ακριβώς. 

Θυμάστε προχθές ο Γάλλος υπουργός εσωτερικών, μας έδωσε μια λεπτομερή αναφορά, τι έγινε εκείνο το βράδυ όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μπροστά στον Σαρκοζύ και τη Mέρκελ, πρότεινε ότι θα κάνει δημοψήφισμα για το επόμενο μνημόνιο. Αυτό το οποίο έγινε ήταν μια επανάσταση μεταξύ της Μέρκελ και του Σαρκοζύ. Τον άδειασαν επί τόπου και ο Μπερλουσκόνι ο οποίος τον υποστήριξε εκείνο το βράδυ τον Παπανδρέου είχε ακριβώς την ίδια τύχη που είχε και ο Παπανδρέου. Βλέπετε ακριβώς που είναι ο Γιωργάκης τώρα και βλέπετε που είναι και ο Μπερλουσκόνι. Γιατί νομίζετε οτι η Μέρκελ και ο Σαρκοζύ κάνουν κουμάντο; Βεβαίως όχι, από πίσω είναι οι Καζάροι, του City of London.


ΟΙ ΜΑΖΩΧΤΡΕΣ ΚΑΖΑΡΟΙ & Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ

Να τους λέμε καθαρά Καζάρους τώρα γιατί δεν διακινδυνεύουμε. Νομίζουν οι κ. Δένδιας και κ. Αθανασίου, με το νόμο αυτόν, ότι θα μας σταματήσει να ομιλούμε αλλά επειδή δεν έχει διανόηση, να του εξηγήσουμε το εξής. Κανένας σήμερα, αγαπητοί μου κ. Δένδια και κ. Αθανασίου, δεν λέει ότι είναι Καζάρος. Η Καζαρία είναι μια χώρα η οποία διαλύθηκε πριν από 600 χρόνια. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι οι οποίοι ελέγχουν τον πλανήτη είναι οι Καζάροι, είναι σαφές. Κανένας τους όμως δεν τολμάει να υποστηρίξει ότι είναι Καζάρος, επομένως δεν μπορεί κανένας να ισχυριστεί ότι προσβάλλεται από την λέξη «Καζάρος». 

Εσείς εδώ μας λέτε ότι πρέπει να προσβάλλετε μια κοινωνική ομάδα με αυτά που λέμε για να μας βάλετε φυλακή από τρεις μήνες μέχρι 3 χρόνια. Για πέστε μας ακριβώς αγαπητέ μου κύριοι Δένδια και κ. Αθανασίου, ποιός ακριβώς ισχυρίζεται σήμερα ότι είναι Καζάρος και αν το ισχυρίζεται σαν άτομο η σαν κοινωνική ομάδα θα θέλαμε πάρα πολύ να βγει μπροστά και να μας πει ότι εγώ είμαι ο Καζάρος. Εμείς είμεθα οι Καζάροι για τους οποίους ομιλείς. Θα το θέλαμε πολύ αυτό. Ξέρετε αγαπητέ μου κ. Αθανασίου ότι όταν παραδώσατε την ψυχή σας στον διάβολο δηλαδή στους Καζάρους, όταν παραδώσατε την ψυχή σας, παραδώσατε και την Ελληνική σας διανόηση. 

Εξηγήσαμε σε άλλες εκπομπές ότι η Νόηση είναι να ελέγχεις μόνο αυτά που βλέπεις, ακούς και αισθάνεσαι. Διανόηση είναι να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το Θείο Σχέδιο. Την αντίληψη του Θεϊκού Σχεδίου την έχουν μόνο οι Έλληνες. Ότι και να κάνετε μόνο οι Έλληνες είναι οι δημιουργοί και επαναλαμβάνουμε και πάλι τι σημαίνει να δημιουργώ. Δημιουργός είναι εκείνος ο οποίος εκτελεί έργον Δήμου. Είτε εκτελεί έργο με το σύνολον των συμπολιτών του, είτε δια το σύνολον των συμπολιτών του. Απευθύνεται δηλαδή και σαν ενεργητική και σαν παθητική πράξη σε συνολική ευδαιμονία. Ο Έλληνας λοιπόν και ο Ελληνισμός είναι δημιουργός για να είναι κάποιος δημιουργός πρέπει να έχει διανόηση γιατί δημιουργία σημαίνει ότι εβρίσκω, αισθάνομαι και αντιλαμβάνομαι κάτι που δεν υπάρχει.

Νόησης σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι μόνο αυτό που ακούς και αυτό που αγγίζεις. Αυτό είναι η ιδιότης των παραγωγών. Η παραγωγοί είναι οι Εβραίοι οι οποίοι παράγουν, τα φέρνουν όλα κοντά τους. Κοινώς είναι οι μαζώχτρες. Παρα-άγω σημαίνει ότι φέρνω κοντά μου τα πάντα. Αυτός λοιπόν που φέρει κοντά του τα πάντα δεν έχει τη διανόηση για να δημιουργήσει. Ο μόνος ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει και αν δεν σας αρέσει αυτό κύριε Αθανασίου, είναι πολύ δύσκολο να μου επισυνάψετε κατηγορία ότι είμαι ρατσιστής με το νόμο τον οποίο κάνατε. 

Εμένα ουσιαστικά μου 'κανε καλό αυτός ο νόμος που προτείνατε...ξέρετε γιατί; Γιατί εγώ είμαι λέω υπέρ των Ελλήνων και εσείς κάνατε έναν νόμο για να μην ομιλούμε εναντίον κάποιου άλλου. δεν ομιλούμε εναντίον κάποιου άλλου. Εμείς ομιλούμε υπέρ των Ελλήνων. Το θεωρείτε αυτό ρατσισμό; Για πέστε μας το δημόσια ότι το να ομιλεί κάποιος υπέρ των Ελλήνων είναι ρατσισμός! 

Εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ εναντίον κανενός, μόνο εναντίον των Καζάρων. Εάν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του Καζάρος ας το δηλώσει. Είτε σαν άτομο είτε σαν κοινωνική ομάδα.


Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Άκου τώρα όμως κ. Αθανασίου σε τι παγίδα πέφτεις. Εγώ μπορώ να σου φέρω 1.000.000 νομικές αποδείξεις, για τον ρατσισμό του αντιπάλου DNA. Για τον ρατσισμό των Καζάρων. Μόλις χθες ψηφίστηκε στο Ισραήλ νόμος που λέει ότι απαγορεύεται στο Ισραήλ να μένει κάποιος μόνιμα ο οποίος δεν είναι της Ιουδαϊκής θρησκείας. Αυτό πως το βλέπει ο νόμος σας; Οι Έλληνες δηλαδή οι οποίοι βρίσκονται στι Ισραήλ στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, πρέπει να εκδιωχθούν; Θα τους υποστηρίξετε αν τους εκδιώξουν κ. Αθανασίου και κ. Δένδια; 

Θέλετε να σας πω και το άλλο; Η Ελληνική εκκλησία η οποία εκπροσωπεί τους Έλληνες είναι πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ενώ το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο είναι πρόσωπο του δημοσίου δικαίου. Αυτό το βλέπετε εσείς σαν ρατσισμό και διάκρισή; Δεν νομίζετε ότι η επίσημη πολιτεία είναι ο ρατσιστής εδώ ο οποίος έχει αποδώσει στο Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο την ιδιότητα του προσώπου δημοσίου δικαίου και του δίνει και το δικαίωμα να φορολογεί τους Έλληνες και να παραδίδει τον φόρο στο Ισραήλ; 10% των ακαθαρίστων των κερδών όλων των εταιριών που υπάγονται στο ΚΙΣ. Ακούτε αγαπητοί μου συνέλληνες. Το 10% των ακαθάριτων κερδών τα οποία έχουν οι εταιρείες που είναι στο ΚΙΣ, εβραϊκών δηλαδή συμφερόντων, συλλέγονται από το ΚΙΣ και παραδίδονται κατ'έτος από τους φοροεισπράκτορες του Ισραήλ. 

Αυτό δεν είναι ρατσισμός αγαπητέ κ. Αθανασίου; Θα σας προκαλέσω λοιπόν και εσάς και τους 300 ανεγκέφαλους της Βουλής να ψηφίσετε αυτόν τον νόμο διότι μας εξυπηρετεί αφάνταστα. Θα διαπιστώσετε εντός συντόμου χρονικού διαστήματος ποιός είναι ο ρατσιστής μέσα στην ελληνική επικράτεια. Θα διαπιστώσετε ποιός έχει κατακλέψει τον Ελληνικό Λαό για 175 χρόνια...

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


END.jpg