Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ρώσοι αποκαλύπτουν τι σχεδίαζαν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια των αμερικανών για την Ελλάδα, περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru.
"Βαλκανική Ομοσπονδία" στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη. Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που "οραματιζόταν" μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας!
Τα όσα αναφέρει είναι συγκλονιστικά και δείχνουν ότι οι Δυτικοί Σύμμαχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ονομάζουν τα Σκόπια "Μακεδονία" και επίσης δεν νοιάζονταν και πολύ για την εθνική οντότητα της Ελλάδας την οποία πολύ εύκολα "συμπεριελάμβαναν" σε μια "Ομοσπονδία" σχεδιασμένη μόνο για να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα. Η Ελλάδα δεν κινδύνευσε μόνο από τον "κομμουνιστικό κίνδυνο" τελικά.
Όλο το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο όπως έχει μεταφραστεί από την ιστοσελίδα Η Ρωσία Τώρα:
Σχέδια για τη δημιουργία Συνομοσπονδίας Κρατών της Βαλκανικής, όπου θα μετείχε και η Ελλάδα, καθώς και της Παραδουνάβιας λεκάνης, εκπονούσε ήδη το 1943 η Βρετανία και άλλες Δυτικές δυνάμεις, προκειμένου να σταματήσουν την κάθοδο της Σοβιετικής Ενωσης στο Νότο.
Το 2013, η Ρωσία γιορτάζει την 70η επέτειο από τις νίκες του Σοβιετικού Στρατού στο Κουρσκ, στο Ορέλ και στο Σμολένσκ. Σε ανάμνηση της πορείας του Κόκκινου Στρατού προς τη Μεγάλη Νίκη, σαν από παράδοση, θυμόμαστε και το ρόλο που διαδραμάτισαν στην έκβαση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (Β' ΠΠ) οι Σύμμαχοι της ΕΣΣΔ στον αντιχιτλερικό συνασπισμό. Στα υπουργικά γραφεία όμως, εκεί που επεξεργάζονταν τα σχέδια και συντόνιζαν τον πολιτικο-στρατιωτικό σχεδιασμό του πολέμου, οι παρασκηνιακές κινήσεις των Συμμάχων προκαλούσαν έντονες ενοχλήσεις. Ο Winston Churchill (Ουίνστον Τσώρτσιλ), εξάλλου, είχε πει πολλές φορές: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα Σοβιέτ να περάσουν στην κοιλάδα του Δούναβη και στα Βαλκάνια».
«Κάθε φορά που εύρισκε την κατάλληλη ευκαιρία, ο Βρετανός πρωθυπουργός επέμενε στην ανάγκη εισβολής των Δυτικών Συμμάχων της ΕΣΣΔ εναντίον του Γερμανικού Γ' Ράϊχ, μέσω των Βαλκανίων», είχε πει ο αμερικανός πρόεδρος Franklin Roosevelt (Φρανκλίνος Ρούζβελτ) στο γιο του Elliot (Έλιοτ). «Σε όλους, όσοι ήταν παρόντες σε αυτές τις συζητήσεις, ήταν απολύτως σαφές τι θέλει να πετύχει. Θέλει να χτυπήσει σαν σφήνα στην Κεντρική Ευρώπη για να κρατήσει τον Κόκκινο Στρατό μακριά από την Αυστρία και τη Ρουμανία και, αν είναι δυνατόν, μακριά και από την Ουγγαρία.
Η Ελλάδα στην Ομοσπονδία
Το 1940, ο Τσώρτσιλ με την υποστήριξη των ΗΠΑ, διατύπωσε την ιδέα της δημιουργίας της Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας. Ενός «μπλοκ» κρατών της Βαλκανικής και των παραδουνάβιων χωρών που θα στρέφεται ενάντια στη Σοβιετική Ένωση. Στην Ομοσπονδία, θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία». Η Ομοσπονδία θα ήταν μια ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας.
Ένα από τα πρώτα βήματα στην οργάνωση του αντισοβιετικού μπλοκ, ήταν η δημιουργία της προσωρινής «Ομοσπονδίας Πολωνίας - Τσεχοσλοβακίας», το Νοέμβριο του 1940 από τις εξόριστες κυβερνήσεις των χωρών αυτών στο Λονδίνο. Μετά τον πόλεμο, η Αγγλία προγραμμάτιζε να συμπεριλάβει στην Ομοσπονδία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, ίσως, ακόμα και την Αυστρία. Το δεύτερο βήμα για το σχηματισμό του αντισοβιετικού μπλοκ, ήταν το Σύμφωνο πολιτικής συμμαχίας, που υπεγράφη τον Ιανουάριο του 1942, μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Γιουγκοσλαβίας στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, υπεγράφη η πολωνο -τσεχοσλοβακική συνθήκη για τη δημιουργία μιας άλλης Ομοσπονδίας, της Κεντρο-Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην Ομοσπονδία, θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία». Η Ομοσπονδία θα ήταν μια ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας.
Βήματα για την παγκόσμια κυριαρχία
Αμέσως μετά την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου (22 Ιουνίου 1941 - «Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα»), η σοβιετική κυβέρνηση στράφηκε προς τον Τσώρτσιλ με την πρόταση για διεξαγωγή επιθετικών επιχειρήσεων κατά της Γερμανίας στη Δυτική Ευρώπη. Το επονομαζόμενο «Δεύτερο» Μέτωπο. Ο καλύτερος τρόπος για την αποχώρηση μέρους των μεραρχιών της Βέρμαχτ από το Ανατολικό Μέτωπο θα ήταν μια απόβαση στη Γαλλία. Οι Βρετανοί θα μπορούσαν να βοηθήσουν και με τη ρήψη αλεξιπτωτιστών στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Νορβηγία. Με δεδομένη τη βρετανική κυριαρχία στη θάλασσα και τη γεωγραφική θέση της Νορβηγίας, το Λονδίνο είχε μεγάλες πιθανότητες για την επιτυχή επίτευξη του στόχου.
Οι Εγγλέζοι το 1942 άρχισαν να επεξεργάζονται την «Επιχείρηση Δίας» (Operation Jupiter), την εισβολή στη Νορβηγία. Ο Τσώρτσι, υπολόγιζε να παραπλανήσει τόσο τον Χίτλερ, όσο και τον Στάλιν. Ωστόσο, ο Στάλιν εύστοχα, αρνήθηκε επιδεικτικά να συζητήσει το σχέδιο. Ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, σε αντίθεση με τον Χίτλερ, γνώριζε για μια άλλη επιχείρηση που προετοιμαζόταν. Την εκστρατεία των αγγλο-αμερικανικών δυνάμεων στη βορειοδυτική Αφρική (Αλγερία - Μαρόκο), την «Επιχείρηση Πυρσός» (Operation Torch). Στη Νορβηγία τελικά, εστάλησαν σχεδόν όλα τα μεγάλα πλοία επιφανείας του γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού (Kriegsmarine) και εκατοντάδες βαρέα παράκτια πυροβόλα, αλλά οι συμμαχικές δυνάμεις εισέβαλαν στις βόρειες ακτές της Αφρικής. Η συγκεκριμένη κίνηση, δεν ήταν στρατηγικό λάθος. Αντίθετα, ήταν το πρώτο βήμα μιας Επιχείρησης πολλών σταδίων: Της Επιχείρησης για την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας.
Μετά την κατάληψη της Βόρειας Αφρικής, θα έπρεπε να ακολουθήσει η απόβαση στη Σικελία και στη συνέχεια, η συνθηκολόγηση της Ιταλίας. Αυτό θα δημιουργούσε την τέλεια βάση για την εισβολή στα Βαλκάνια. Σε αυτό, θα συνέβαλαν επίσης τα παλατιανά πραξικοπήματα στην Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
Στο «κόλπο» Βατικανό και Τουρκία
Τεράστιο ρόλο στα σχέδια για τη δημιουργία της Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας, έπαιξε το Βατικανό. Ο Πάπας Πίος ΧΙΙ, ήταν ένθερμος αντικομμουνιστής και ρωσοφοβικός. Ο ίδιος υποστήριξε ανοιχτά τη γερμανική εισβολή στη Σοβιετική Ένωση. Την ιδέα του Τσώρτσιλ για τη δημιουργία Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας, ο Πίος ΧΙΙ την έκανε δεκτή με ενθουσιασμό. Σύμφωνα με τον Ποντίφηκα, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θα έπρεπε να κυριαρχεί στη διοίκηση αυτής της Συνομοσπονδίας.
Επίσης, ο ηγεμόνας της Ουγγαρίας, Miklos Horthy (Μικλός Χόρτι), αντιβασιλέας με ουσιαστικά απεριόριστη εξουσία στη χώρα, ήδη από τα τέλη του 1942, είχε αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Μ.Βρετανία και τις ΗΠΑ για την έξοδο της χώρας του από τον πόλεμο. Στις 30 - 31 Ιανουαρίου 1943 στην πόλη Άδανα στην Τουρκία, ο Ουίστον Τσώρτσιλ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ινονού, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρέσβη της Ουγγαρίας στην Άγκυρα Ινός Βέρνλε, επανέλαβε την ιδέα του Τσώρτσιλ για τη δημιουργία μιας «Βαλκανικής Ομοσπονδίας».
Στις 30 - 31 Ιανουαρίου 1943 στην πόλη Άδανα στην Τουρκία, ο Ουίστον Τσώρτσιλ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ινονού, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρέσβη της Ουγγαρίας στην Άγκυρα Ινός Βέρνλε, επανέλαβε την ιδέα του Τσώρτσιλ για τη δημιουργία μιας «Βαλκανικής Ομοσπονδίας».
Μοίρασμα της μεταπολεμικής Ευρώπης
Ο Τσώρτσιλ, σε γενικές γραμμές μιλούσε για τον πιθανό σχηματισμό τριών ομάδων κρατών μετά το τέλος του πολέμου: Της Βαλτικής, της Κεντρικής Ευρώπης και της Νότιας Ευρώπης (Σχέδιο Μπένες). Τις αστυνομικές λειτουργίες σε αυτές τις περιοχές, θα τις αναλάμβανε ένας γιγάντιος αγγλο-αμερικανικός αεροπορικός στόλος. Η τελευταία σκέψη, άρεσε επίσης στους Τούρκους, επειδή ο Τσώρτσιλ μίλησε για την επιχειρησιακή - αμυντική λειτουργία της Συμμαχικής Αεροπορίας σε περίπτωση ρωσικής προέλασης στα Βαλκάνια.
Μέχρι το Σεπτέμβριο του 1943, το σχέδιο βρίσκονταν πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του. Η κατάληψη του μεγαλύτερου μέρους της Ιταλίας, θα μπορούσε να προκαλέσει τη μεταστροφή προς την πλευρά των Δυτικών συμμάχων, των κυβερνήσεων της Ουγγαρίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας και, ενδεχομένως, της Γιουγκοσλαβίας. Είναι σαφές, ότι η δημιουργία του νέου «φράγματος», μιας ιδιόμορφης «ουδέτερης ζώνης» (buffer zone) στην Κεντρική Ευρώπη, θα εμπόδιζε την προέλαση του Κόκκινου Στρατού προς τη Δυτική Ευρώπη. Δεν είχε αποκλειστεί βέβαια το ενδεχόμενο μιας δυναμικής αντίδρασης - «σπασίματος» του φράγματος με στρατιωτικά μέσα, που με τη σειρά του θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγκρουση μεταξύ των χωρών του αντιχιτλερικού συνασπισμού.
Γιατί τελικά δεν αποδείχθηκε λειτουργικό το σχέδιο αυτό των πολλών σταδίων των Τσώρτσιλ και Πίου ΧΙΙ; Διότι στις 8 Σεπτεμβρίου 1943, ανακοινώθηκε η άνευ όρων συνθηκολόγηση της Ιταλίας. Ο βασιλιάς παρέδωσε τη χώρα στους Συμμάχους. Ταυτόχρονα, ένα τάγμα γερμανών αλεξιπτωτιστών κατέλαβε το Επιτελείο της Ιταλικής Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης. Τρεις ημέρες αργότερα, απελευθερώθηκε ο δικτάτορας Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος μέχρι τότε κρατείτο φυλακισμένος. Τα γερμανικά στρατεύματα, μέσα σε λίγες ημέρες, κατέλαβαν χωρίς μάχη, σχεδόν όλη την Ιταλία.
Αν και έμειναν χωρίς καμία βάση στη χερσόνησο των Απεννίνων, οι Τσώρτσιλ και Πίος ΧΙΙ, δεν εγκατέλειψαν την ιδέα της δημιουργίας της Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας. Στο σημείο όμως αυτό, παρενέβη ο πανίσχυρος και νικηφόρα προελαύνων στην Ανατολική Ευρώπη Κόκκινος Στρατός.
Στις 31 Αυγούστου 1944, τα ρωσικά τανκ εισήλθαν στο Βουκουρέστι, στις 16 Σεπτεμβρίου, στη Σόφια, στις 20 Οκτωβρίου, στο Βελιγράδι, και στις 13 Φεβρουαρίου 1945, στη Βουδαπέστη. Στο τέλος Αυγούστου του 1944, ο σοβιετικός στολίσκος του Δούναβη, «ανέβαινε» μαχόμενος τον ποταμό, απελευθερώνοντας στη σειρά το Βελιγράδι, τη Βουδαπέστη, τη Μπρατισλάβα και τη Βιέννη. Φυσικά, στην οριστική διαγραφή του σχεδίου της Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας, βοήθησαν όχι μόνο οι σοβιετικοί τανκιστές και ναυτικοί, αλλά και οι διπλωμάτες και οι κατάσκοποι.
Σύγκρουση Εκκλησιών
Σημαντικός ήταν και ο ρόλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (ΡΟΕ) στο ζήτημα της δημιουργίας μιας Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας στα ανατολικά της ΕΣΣΔ. Με την έναρξη του πολέμου, η σοβιετική κυβέρνηση σταμάτησε την κριτική του σοβιετικού Τύπου προς την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Η Μόσχα έκανε μια σειρά από βήματα στην κατεύθυνση της προσέγγισης με το Βατικανό. Ωστόσο, οι προσπάθειες της Αγίας Έδρας για χωριστή ειρήνη και τη δημιουργία της Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας το μόνο που κατάφεραν, ήταν να αλλάξουν τη θέση του Κρεμλίνου.
Την πρώτη «βολή» στο Βατικανό, την έριξε η ηγεσία της ΡΟΕ. Στην αρχή του 1944, στην «Εφημερίδα του Πατριαρχείου της Μόσχας» δημοσιεύτηκε ένα αντικαθολικό κείμενο με την υπογραφή του Πατριάρχη Σέργιου. Το άρθρο, με τίτλο: «Υπάρχει τοποτηρητής του Χριστού στην Εκκλησία;» διαβάστηκε με τη δέουσα προσοχή στη Δύση και προκάλεσε σάλο στους θρησκευτικούς και πολιτικούς κύκλους. Στο άρθρο του, ο Πατριάρχης Σέργιος, υποστήριξε ότι η ιδέα περί αρχηγών (πρωτεία) στην Εκκλησία είναι αδιανόητη και εν μέρει βλάσφημη.
Στις 6 Φεβρουαρίου 1945, το Συμβούλιο Επισκόπων της ΡΟΕ επέκρινε έντονα την πρόταση του Πίου ΧΙΙ για μια «ήπια» ειρήνη με τη Γερμανία. Κατά τα έτη 1944 και 1945, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διεξήγαγε πολύ σημαντικές συνομιλίες με την ηγεσία των Ορθοδόξων Εκκλησιών των χωρών της υποτιθέμενης Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας, ιδίως με τη Σερβική, τη Ρουμανική και τη Βουλγαρική Ορθόδοξες Εκκλησίες. Στα τέλη του 1944, η ηγεσία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός «συστήματος Ορθόδοξης ενότητας», που εξέφραζε τη στενή συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών.
Αμέσως μετά τη Διάσκεψη της Γιάλτας (4-11 Φεβρουαρίου 1945), όπου θάφτηκε οριστικά η ιδέα της Βαλκανικής - Παραδουνάβιας Ομοσπονδίας, το Πατριαρχείο της Μόσχας κυκλοφόρησε δήλωση του Πατριάρχη Αλέξιου, στην οποία ο επικεφαλής της ΡΟΕ εξέφραζε «τη μέγιστη ικανοποίηση και χαρά» για την έκβαση της διάσκεψης. «Τέθηκε -σημείωσε- ένα γερό θεμέλιο για το μέλλον της ειρήνης σε όλο τον κόσμο. Αυτό ακριβώς για το οποίο η Εκκλησία προσεύχεται αδιαλείπτως, δηλαδή «για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο», φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον. Θα σπάσει ολοκληρωτικά και θα συντριφτεί « ... αυτή η σφύρα, που εκτυπούσεν ανελέητα όλην την γην ...» (Ιερ. 50,23), ο βίαιος και επιθετικός γερμανικός φασισμός. Και όχι μόνο από τη δύναμη των γενναίων στρατιωτών των συμμαχικών κρατών, αλλά και με τη σοφία του Μεγάλου Στάλιν και των Αρχηγών των κυβερνήσεων των Συμμάχων μας. Όλα αυτά με βεβαιότητα, σταθερότητα και σαφήνεια εξάγονται από τις αποφάσεις της Διάσκεψης, η οποία έθεσε σαν στόχο να «εξασφαλίσει μια τέτοια κατάσταση των πραγμάτων, στην οποία οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες του κόσμου να μπορούν να ζήσουν όλη τους τη ζωή, χωρίς να γνωρίσουν κανέναν φόβο, καμία ανάγκη».
Το πρωτότυπο άρθρο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nvo.ng.ru

http://www.briefingnews.gr/ros/item/74066-r%CE%BFoi-apokalupt

Έλληνας “ξεκλειδώνει” τη θεραπεία Σκλήρυνσης, Πάρκινσον, Alzheimer


Έλληνας “ξεκλειδώνει” τη θεραπεία Σκλήρυνσης, Πάρκινσον, Alzheimer ...

Στην ανακάλυψη φαρμάκων που καταστέλλουν τις τοξικές διαδικασίες οι οποίες οδηγούν σε εκφυλιστικές νόσους του εγκεφάλου, όπως η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η Αλτσχάιμερ και η Πάρκινσον, οδηγούν οι ερευνητικές προσπάθειες ενός Έλληνα ερευνητή.
Ο δρ.Σπύρος Πετράκης, επικεφαλής μελέτης που έγινε στο Ινστιτούτο Max Delbrueck της Γερμανίας,πέτυχε να αποδείξει, με μελέτη του που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση “PLoS Genetics”, πώς κάποιες απαραίτητες και ευεργετικές πρωτεΐνες του οργανισμού μπορούν να μετατραπούν σε τοξικές, καταστρέφοντας τα κύτταρα.
Οπως εξηγεί ο δρ. Πετράκης, “η φυσιολογική λειτουργία των πρωτεϊνών του οργανισμού, που είναι απαραίτητη για να μην αναπτύσσονται νοσήματα, σχετίζεται άμεσα με τη σωστή αναδίπλωση των αλυσίδων των αμινοξέων τους. Αυτό που βρήκαμε, είναι πως μεταλλαγμένες πρωτεΐνες που δεν ακολουθούν την προγραμματισμένη διαδικασία αναδίπλωσης, μπορούν να προκαλέσουν νευροεκφυλιστικές ασθένειες”.
Η ερευνητική ομάδα του ινστιτούτου Max Delbrueck κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό αφού μελέτησε μία συγκεκριμένη πρωτεΐνη, την “ataxin-1″ , η οποία δεν αναδιπλώνεται σωστά λόγω μιας κληρονομικής ανωμαλίας στο γονίδιό της. Η τελική διαπίστωση ήταν ότι η τοξικότητα της μεταλαγμένης “ataxin-1″ στα νευρικά κύτταρα ενισχύεται από 12 άλλες πρωτεΐνες. Παράλληλα, όμως, βρέθηκαν και 9 πρωτεΐνες που μειώνουν την τοξικότητά της στα νευρικά κύτταρα.
Νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως η Αλτσχάιμερ, η Πάρκινσον ή η Σκλήρυνση κατά Πλάκας θα μπορούσαν να πάψουν να οδηγούν σε εκφυλισμούς των εγκεφαλικών κυττάρων εάν δημιουργούνταν φάρμακα που καταστέλλουν τις τοξικές διαδικασίες πρωτεϊνών όπως η “ataxin-1″. Και αυτόν ακριβώς τον δρόμο ανοίγει η ανακάλυψη του Έλληνα ερευνητή.
Πηγή

http://epistimonikos.wordpress.com/2013/11/05/

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILD (Βίντεο)




Η Ιστορία του Οίκου των Rothschilds από τον Andrew Hitchcock








"Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε ούτε ένας"
Gutle Schnapper Rothschild

 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/to-israhl-anhkei-stoys-rothschild-binteo.html
 

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

 
ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ …ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!! Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη – Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου
Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.
Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.
Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.
Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.
Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες;
Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).
Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.
Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;
Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;
Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;
Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :

 

Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.
Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς,γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.
Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.
Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής.
http://epistimonikos.wordpress.com/2012/11/19/

END.ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΩΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

16b1ba80a845bcc0355486f8961baf81_L.jpg
Vasilis Theodoropoulos ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΡΟΠΟ. 
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΤΑ 5,5% ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. 
Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ ......
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ..........
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ......
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΥΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ...............
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΠΟΣΟΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ......
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..........
ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΛ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;..........
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.........
ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ.....ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ...........
...................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΜΕ!ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΥΣΤΙΚΙΑ
ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 20/11/2897*. ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΙ!ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
............................................................
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;
ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;
ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ;
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ! Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ !!!

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΜΕ!ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

 
Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ !!!!

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.....................................
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!! ΠΑΝΙΚΟΟΟΟΣ!!!! ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ ΟΛΑ!!!

ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΑΣΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ !!!

ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ !!!...

[Το επίμαχο διάταγμα προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι για τη λήψη των δανείων, οι ΟΤΑ πρέπει να ενεχειριάζουν τα αναγκαία ποσά από τα έσοδά τους ή από τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττουν, να υποθηκεύουν ακίνητά τους και να υπάρχει εγγύηση υπέρ του δανειολήπτη από το Δημόσιο ή Τράπεζα.] Ανοίγει ο δρόμος για τη χορήγηση δανείων στους ΟΤΑ
.............................................................
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ;...ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ...
Γιάννης Καλογερόπουλος ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ..... ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΟ !!!!!!! Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ !!! ΟΧΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ !!!!!!!!!! ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ........ 

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΥΣΤΙΚΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΑΛΛΑ υπάρχει επιστροφή! Διαβάστε ως το τέλος


Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά... ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η "προοπτική" που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.
"Αυτοί" έκαναν την αρχή... Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο! 

Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια παρακάτω...
Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;

Μήπως πιστεύετε ότι οι Πολιτικοί μας απλά κάνουν κάποιο λάθος ή είναι άσχετοι και αρκεί απλά μιά μικρή αλλαγή μέσω εκλογών;

Μήπως νομίζετε ότι το "λίπος που υπάρχει ακόμα" θα καθυστερήσει την ολική κατάρρευση;

Μήπως ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ο Λαός να πάρει τα πράγματα στα χέρια του;

Μήπως πιστεύετε ότι η πολυεθνική στην οποία τυχόν δουλεύετε δεν έχει κανένα πρόβλημα;

Μήπως σας φαίνεται δύσκολο να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας με συμβατικούς τρόπους;

Ας δούμε ΟΛΕΣ τις αλήθειες που δεν λένε και γιατί η ολική ανατροπή έχει ήδη γίνει και αυτό που μένει είναι να καταλάβουμε ότι ο μόνος δρόμος είναι μπροστά προς μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν έχουμε Δημοκρατία. Το μόνο που έχει μείνει είναι η ελευθερία έκφρασης και οι εκλογές. Η ελευθερία έκφρασης, όσο σημαντική και να είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οι εκλογές, όσο σημαντικές και να είναι,ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ το κράτος του Δήμου. Οι πολιτικοί μας, κάνουν ότι τους πουν, όποτε τους πουν, με όποιον τρόπο τους πουν. Οι πολιτικοί μας, βάζουνΑΨΗΦΙΣΤΟΥΣ στις πιό σημαντικές θέσεις. Έχουμε βουλευτές που έχουν πάρει 1500 ψήφους από τα 9+ εκατομμύρια!!! Η Εξουσία του Λαού, είναιΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ο Λαός δεν αποφασίζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί ΚΑΤΑΦΩΡΑ... Η εξουσία δεν πηγάζει από τον Λαό. ΟΙ πολίτες ΔΕΝ καλούνται να πληρώσουν φόρους κατά δύναμη. Οι πολίτες ΔΕΝ είναι ίσοι μπροστά στον Νόμο. Οι ειρηνικές συναθροίσεις καταστέλλονται με την βία. Το Σύνταγμα αυτοαναιρείται. Το κράτος δουλεύει πλέον για τους δανειστές και δεν το απασχολεί η Συνταγματική υποχρέωσή του που είναι η ευημερία του Λαού.

ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει ΕΥΡΩΠΗ, ούτε των Λαών, ούτε των κρατών. Δεν υπάρχουν εταίροι... Δεν υπάρχει Ευρωπαική "βοήθεια". Αυτό που έχει μείνει είναι απλά μια λέξη. Αυτό που υπάρχει είναι μια δικτατορία, που θέλει να μετατρέψει όλη την Ευρώπη σε ένα απέραντο φέουδο. Δεν τους απασχολούν οι πολίτες. Δεν τους απασχολούν τα δικαιώματά μας. Αυτό που τους απασχολεί, είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μετατρέψουν την Ευρώπη σε ομοσπονδία όπου κράτη και χώρες ΔΕΝ θα υπάρχουν.

ΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Στο φέουδο της Ευρώπης, υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο τάξεις: Οι αψήφιστοι που κυβερνούν μαζί με το κεφάλαιο με αρχηγούς τις Τράπεζες, και οι Λαοί που θα ακολουθούν τις εντολές και τις επιταγές των πρώτων. Αν θέλετε αυτήν την τραγική στιγμή να διαχωρίζετε τον Λαό σε οποιεδήποτε άλλες τάξεις, ήδη χάσατε το παιχνίδι.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Στο φέουδο της Ευρώπης, υπάρχει μόνο άκρατη και φανερή πλέον απατεωνιά. Αυτό που γίνεται τώρα είναι πλουτοκρατικός φασιμός. Αν θέλετε αυτήν την τραγική στιγμή να νομίζετε ότι φταίει η οποιοδήποτε "αγορά", όσο κακή και αν ήταν όταν υπήρχε, ήδη χάσατε το παιχνίδι.

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει πλέον μεταπολίτευση. Αυτό που υπάρχουν σήμερα στην Βουλή είναι ένα παροδικό μωσαϊκό από κόμματα, που ΟΛΑ τους αποτελούν το αποτέλεσμα πανικόβλητων επιλογών από τον πολίτη μετά από ψυχολογικό πόλεμο. Το τέλος τους έχει ήδη παρέλθει...

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τις εντολές της τρόικα. Καμιά απολύτως σημαντική απόφαση δεν γίνεται από το κράτος. Γκαουλάιτερ παντού, επίτροποι παντού... Κοινωνικό Κράτος πουθενά. Προοπτική για ανάπτυξη πουθενά. Το Κράτος έχει πεθάνει. Δεν υπάρχει πια. Αυτά που υπάρχουν, είναι μέτρα, φόροι, απολύσεις, αδιαφορία, δωσιλογισμός και ανεργία.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ θέλουν να λύσουν το πρόβλημα μέσα στην Ευρώπαϊκή Ένωση. Μερικοί το θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Ο ένας με μνημόνιο, ο άλλος με "διαπραγμάτευση", δεν έχει καμία σημασία. Και το θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, γιατί δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξει η κατάσταση εκεί ακριβώς που πρέπει. Το εργαλείο της καταστροφής όμως, που είναι το Ευρώ και οι "φορείς" από τους οποίους πηγάζει, το αγαπούν και το θέλουν όλοι. Το αποδεικνύουν αυτό ΚΑΘΕ Μέρα. Οι επί μέρους ιδεολογίες τους, στην πράξη, έχουν εξαφανιστεί. Το ΚΚΕ δεν θέλει τίποτα τώρα, αλλά σε μερικές εκατοντάδες χρόνια, όταν ο Λαός θα είναι έτοιμος και ΝΕΚΡΟΣ, τότε μπορεί...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αστυνομία παντού. Προσαγωγές παντού. Δικαστές νομιμοποιούν τα μνημόνια, την κλοπή των πάντων και την καταστροφή. Δικαστές δικαιώνουν τους δανειστές. Πλούσιοι δεν πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ, φτωχοί και συνταξιούχοι δέχονται εξοντωτικές μειώσεις... Ο πολίτης δεν έχει πουθενά όπου μπορεί να βρει το δίκιο του. Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της απουσίας δικαιοσύνης τότε τι είναι;;; ΜΑΤ, Αστυνομία κάνουν προσαγωγές χωρίς λόγο, και βιαιοπραγούν ενάντια σε αυτόν που κανονικά πρέπει να υπηρετούν...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Τα Μαζικά Μέσα Αποτέφρωσης συνειδήσεων, παραπλανούν, κάνουν αντιπερισπασμό, πλύση εγκεφάλου και δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Οι μεγάλες εφημερίδες, τα ίδια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα χρωστά η Ελλάδα. Είστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι είναι 320-350δις;;; ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει τι ΑΚΡΙΒΩΣ συζητά η "κυβέρνηση" με τους δανειστές. ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει τι λένε πίσω από τις κλειστές πόρτες. ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει ποιοί, πότε και πού συναντιούνται για να καταστρώσουν τα σχέδια ολοκληρωτικής εξόντωσης μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σε αυτό το σκηνικό ερήμου, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ανάπτυξης... Αυτοί που θα μείνουν για να "αναπτυχθούν" είναι οι γύπες του κεφαλαίου, που θα τραφούν σύντομα πάνω στο πτώμα της Ελληνικής οικονομίας...

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Εκτός και αν θέλετε να παραδώσετε ΟΛΑ τα δικαιώματά σας και να παίρνετε ψίχουλα, ΞΕΧΑΣΤΕ την εργασία. Οι μεγάλες εταιρίες φεύγουν, οι μικρότερες κλείνουν. Το κράτος έχει πτωχεύσει. Μόνη διέξοδος είναι καμιά Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου θα δουλεύουν για ένα πιάτο φαί 6 μέρες 13 ώρες την ημέρα... Όσοι έχετε ακόμα εργασία, περιμένετε λίγο ακόμα...

Τι μένει λοιπόν;;;
Τι μένει να τελειώσουν;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΛΟΣ.
...Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε!
Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!
Π Ρ Ο Ε Τ Ο Ι Μ Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε!
Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Τ Ε!
Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε! 

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ

ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΔΩΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

TON ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Ο  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΜΚΟ) E.N.D (END NATIONAL DEBT, ELLAS NEVER DIE), ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ E.N.D.

Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!!!!.

Βουλευτές ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει θέση για την TEVA

Βουλευτές ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει θέση για την TEVA 
Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κατέθεσαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, ζητώντας απαντήσεις για την προώθηση φαρμακευτικών σκευασμάτων στην Ελλάδα, όπως τα φθηνά γενόσημα της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας TEVA, η ποιότητα και αποτελεσματικότητα των οποίων έχουν αμφισβητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Στην ερώτηση, με τίτλο «Ποια η σχέση ελληνικής κυβέρνησης-TEVA», οι κ.κ Δημαράς και Αβραμίδης παρουσιάζουν αναλυτικά τις ενστάσεις που έχουν εκφραστεί διεθνώς αναφορικά με την ποιότητα των σκευασμάτων της εταιρείας, από σοβαρές παρενέργειες σε ασθενείς, απόσυρση φθηνών γενοσήμων της από τα ράφια των φαρμακείων, ακόμα και υποψίες για θανάτους ασθενών.
Οι βουλευτές αναφέρονται στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, για διεύρυνση της εξωνοσοκομειακής χρήσης γενοσήμων από τους πολίτες στο 60% μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς στα δημόσια νοσοκομεία ήδη τα φθηνά γενόσημα αντιπροσωπεύουν ποσοστό κοντά στο 70% των χορηγουμένων φαρμάκων, και θέτουν το ερώτημα περί πιθανών εξαρτήσεων της πολιτικής της κυβέρνησης από τη Γερμανία ή το Ισραήλ, καθώς και από άλλα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.
Ζητούν απάντηση στο ζήτημα, γιατί η κυβέρνηση δεν προωθεί «βάσει στρατηγικής την Ελληνική Βιομηχανία Φαρμάκων που θα παρείχε θέσεις εργασίας στη χώρα μας και αξιόπιστο φάρμακο τόσο για την κάλυψη αναγκών στο εσωτερικό όσο και για εξαγωγές».
Ο Γιάννης Δημαράς και ο Γαβριήλ Αβραμίδης τονίζουν εν τέλει στην ερώτησή τους: «Πιστεύετε ότι η υγεία των Ελλήνων θα πρέπει να παίζεται και να άπτεται πολιτικών παιχνιδιών και πολιτικών ισορροπιών;».
Διαβάστε αναλυτικά την ερώτηση των βουλευτών:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
Θέμα: « Ποια η σχέση ελληνικής κυβέρνησης – Teva; »
Κύριε Υπουργέ
Η πολιτική της τρόικας, την οποία υλοποιεί πιστά η ελληνική κυβέρνηση, έχει ήδη βάλει τα φθηνά γενόσημα τύπου Teva στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς το μόνο κριτήριο είναι η τιμή. Με τη δέσμευση ότι η χρήση γενοσήμων από τους πολίτες θα πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος του χρόνου το 60%, θα πρέπει να υπάρξουν δικλείδες ασφαλείας ότι φθηνά γενόσημα από τρίτες χώρες δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την υγεία του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προτείνει το Ενιαίο Δικαστήριο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της ΕΕ να είναι ένα ενιαίο ειδικό δικαστήριο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, με την τοπική και περιφερειακή παρουσία σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις ΗΠΑ, που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, ιδρύθηκε από το Κογκρέσο το 1982 για να παρέχει έλεγχο, αξιολόγηση, συντονισμό και εγκρίσεις στις εκκλήσεις των διαφορών για διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η απόφαση λοιπόν του δικαστηρίου των ΗΠΑ εξέδωσε απόφαση για αποζημίωση 4 εκατομμυρίων δολαρίων , σε ασθενείς που υπέστησαν βλάβη από χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων της Teva .
Σύμφωνα με δημοσιεύσεις (καταγγελίες από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για μαύρα σωματίδια, ακαθαρσίες, ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής, μολύνσεις και μπερδέματα στην παραγωγή), η ποιότητα και ασφάλεια των γενοσήμων της Teva πολλές φορές έχει αμφισβητηθεί στο παρελθόν, με συγκεκριμένα φάρμακα να έχουν αποσυρθεί πολλές φορές από τα ράφια, λόγω σοβαρών παρενεργειών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν θεωρηθεί ύποπτα ακόμα και για θανάτους. Η συγκεκριμένη εταιρεία αφού γιγαντώθηκε με τις μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές από κάθε άλλη εταιρεία στο Ισραήλ, σε αυτή τη φάση θέλει να αφήσει στο δρόμο 5.000 εργαζόμενους, ενώ προσπαθεί να ξαναχτίσει το φαρμακευτικό της «χαρτοφυλάκιο», απέχοντας από τη διαδικασία εξαγορών και συγχωνεύσεων στην οποία επιδιδόταν επί χρόνια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες παραγωγής, για παράδειγμα στην Ινδία, δεν μπορούν να ελεγχθούν από τους αντίστοιχους μηχανισμούς της χώρας. Το αποτέλεσμα είναι πως αμφίβολης ποιότητας φαρμακευτικές ουσίες (είτε δραστικές είτε έκδοχα), σε συνδυασμό με τη μη τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας και ποιότητας που έχουν τεθεί από τους διεθνείς οργανισμούς, να φτιάχνουν φθηνά γενόσημα, που κατακλύζουν τις αγορές δεκάδων χωρών. Επίσης, στο πλαίσιο μείωσης του κόστους παραγωγής, ανακοίνωσε ότι θα «ενισχύσει» τις δραστηριότητές της στις αναδυόμενες οικονομίες, για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της στη διεθνή αγορά. Αυτό σημαίνει ότι τα εργοστάσιά της σε τρίτες χώρες όπως η Ινδία θα παράγουν ακόμα μεγαλύτερο τμήμα των σκευασμάτων της.
Η Teva όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν το αγαπημένο παιδί των χρηματιστών, με τη μετοχή της ποτέ να μην έχει λάβει χειρότερη αξιολόγηση από την «ουδέτερη». Η Goldman Sachs ήταν η πρώτη που υποβάθμισε τη σύστασή της για τη μετοχή της TEVA σε «πώληση». Με τη σειρά της η UBS χαρακτήρισε την προοπτική της μετοχής «ουδέτερη», όπως και η JP Morgan, η οποία προσέθεσε στην ανάλυσή της ότι «βλέπει καλύτερες ευκαιρίες επένδυσης αλλού» και όχι στην Teva.
Ένα από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που επιμένουν να χαρακτηρίζουν την Teva θετικά, είναι η Deutsche Bank. Η γερμανική τράπεζα προτρέπει τους πελάτες της να αγοράσουν μετοχές της Teva, τονίζοντας ότι είναι ελκυστική επιλογή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Teva διατηρεί στη Γερμανία μία από τις μεγαλύτερες θυγατρικές της, τη Ratiopharm, την οποία είχε εξαγοράσει το 2009. Η ισραηλινών συμφερόντων γερμανική φαρμακοβιομηχανία είναι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς γενόσημων σε ευρωπαϊκές χώρες, και απασχολεί χιλιάδες Γερμανούς εργαζόμενους. Με δεδομένο ότι τον Μάιο του 2014 λήγει η πατέντα του πιο σημαντικού φαρμάκου της Teva, που της αποφέρει το 40-60% των κερδών της, η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία πασχίζει να κυριαρχήσει σε νέες αγορές, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί μέσω της τρόικας, έχουν φανεί ιδιαίτερα επίμονοι στο θέμα διείσδυσης γενόσημων στην ελληνική αγορά, κοιτώντας προφανώς και τα δικά τους συμφέροντα. Το μέτρο δε της συνταγογράφησης δραστικής ουσίας, που υποχρεώνει τους φαρμακοποιούς να χορηγούν το φθηνότερο σκεύασμα είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του ισραηλινού γίγαντα (μητρική εταιρεία της γερμανικής Ratiopharm), που παράγει πολύ φθηνά γενόσημα, στις εγκαταστάσεις της στην Ινδία, το Πουέρτο Ρίκο, την Κίνα και το Ισραήλ. Ωστόσο, η τήρηση των επιβεβλημένων κανόνων ασφάλειας και ποιότητας σε αυτές τις χώρες πολλές φορές έχει αποδειχτεί τουλάχιστον ανεπαρκής.
Αν συνυπολογίσουμε ότι ο ΕΟΦ, που είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο των φαρμάκων που κυκλοφορούν στη χώρα μας, υπολειτουργεί, ο Έλληνας ασθενής θα είναι έκθετος σε σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας, όπως της Teva. Ήδη η ισραηλινή εταιρεία κυριαρχεί πλέον στους μειοδοτικούς διαγωνισμούς για την προμήθεια φαρμάκων στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, αφού από τους σχετικούς διαγωνισμούς έχει εκλείψει πλέον το στοιχείο της ποιότητας.
Ερωτάστε:
1. Ποια η θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης σε ότι σχετίζεται με την προώθηση φαρμακευτικών σκευασμάτων της TEVA; Τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη εταιρεία; Υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για τη ποιότητα παραγωγής των γενοσήμων της εταιρείας;
2. Μήπως η ασφάλεια και η ποιότητα των γενοσήμων της Teva που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έρχεται σε δεύτερη μοίρα από εκείνη της τιμής;
3. Γιατί αυτή η επιμονή για την προώθηση των σκευασμάτων στην Ελλάδα, της συγκεκριμένης εταιρείας ακόμα και μετά από καταγγελίες του FDA όπου αναφέρονται συγκεκριμένα φάρμακα να έχουν αποσυρθεί πολλές φορές από τα ράφια, λόγω σοβαρών παρενεργειών που προκαλούν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν θεωρηθεί ύποπτα ακόμα και για θανάτους;
4. Μήπως η πολιτική της κυβέρνησης έχει να κάνει με εξαρτήσεις από τη Γερμανία – Ισραήλ αλλά και με άλλα εγχώρια και ξένα συμφέροντα ; Μήπως χρειάζεται μεγαλύτερη διερεύνηση το συγκεκριμένο θέμα για να μην υπάρχουν υπόνοιες;
5. Πιστεύετε ότι η υγεία των Ελλήνων θα πρέπει να παίζεται και να άπτεται πολιτικών παιχνιδιών και πολιτικών ισορροπιών;
6. Γιατί δεν προωθείτε βάσει στρατηγικής την Ελληνική Βιομηχανία Φαρμάκων που θα παρείχε θέσεις εργασίας στην χώρα μας και αξιόπιστο φάρμακο τόσο για την κάλυψη αναγκών στο εσωτερικό όσο και για εξαγωγές; Μήπως υπάρχει κρυφή ατζέντα για το θέμα;

ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ & Ο ΑΖΗΤΗΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛ.ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!

TON ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Ο  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΜΚΟ) E.N.D (END NATIONAL DEBT, ELLAS NEVER DIE), ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ E.N.D.

 Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!!!!.

ΑΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ;;;;;  
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΟΡΟ;;;;;;





Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 2 E.N.D ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ:
1. ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΚΛΑΠΗΣΕΣ ή ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΕΣ !!!!
2. ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α!!!!
3. ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!!
4. ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2011 ΣΤΑ....670 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ !!!!
5. ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 27 ΔΙΣ !!!!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ !!!!!!



Η ΄Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.....


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΦΕΙΛΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!! ΕΛΕΞΤΕ ΜΕ !!!!







ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ :
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ
ΤΑ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ,
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.....ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ;;;;;;;;




Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D. ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ
ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!
ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ !!!!
ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;





ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΓΥΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ;;;; ΣΩΣΤΑ !!!! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ !!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!!

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.....

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο κ.ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ 6' ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ
ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!!

ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

 
 
http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4838.html
 

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας υπενθυμίζει ότι τα εθνικά κράτη δεν έχουν πλέον δικαίωμα να καθορίσουν τα ίδια την μεταναστευτική τους πολιτική

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες.

Και οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει την κατασκευή φρακτών στα σύνορά τους με την Τουρκία σε μια κίνηση να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εισροή μεταναστών που ζητούν άσυλο. Η Ελλάδα έχει ανεγείρει φράκτη 12,5 χλμ. σε ένα κρίσιμο τμήμα των Ελληνοτουρκικών συνόρων κοντά στην πόλη της Ορεστιάδας, ενώ η Βουλγαρία έχει ανακοινώσει σχέδιο για την οικοδόμηση ενός παρόμοιου, φράκτη 30 χλμ. κοντά στην πόλη της Elhovo.


Αλλά ο Μισέλ Τσερκόνε, εκπρόσωπος της αρμόδιας Επιτρόπου για τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΕ Cecilia Malmström (που ανελλιπώς ζητάει να έρθουν και άλλοι μετανάστες!), είπε στο EurActiv, ότι τον να μην γίνονται δεκτοί οι αιτούντες άσυλο είναι εναντίον της ΕΕ και του διεθνούς δικαίου.

«Οι επαναπροωθήσεις απλά δεν επιτρέπονται. Δεν είναι σύμφωνες με τις κοινοτικές και τις διεθνείς υποχρεώσεις. Τα κράτη μέλη δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα έπρεπε να προβούν σε οποιαδήποτε επαναπροώθηση», είπε.

Ερωτηθείς πώς οι νόμοι κατά της επαναπροωθήσεων είναι συνεπείς με το γεγονός ότι πολλά κράτη μέλη έχουν ανεγείρει τοίχους ή φράχτες στα σύνορά τους, ο Τσερκόνε παραδέχθηκε ότι οι χώρες της ΕΕ είναι ελεύθερες να αποφασίζουν τα δικά τους μέτρα προστασίας των συνόρων τους.


«Αυτό είναι, φυσικά, η επιλογή τους. Αλλά πάντα λέμε ότι οι τοίχοι δεν λύνουν τα προβλήματα. Αυτό που λύνει τα προβλήματα είναι μια συνεπής διαχείριση των δομών των μεταναστευτικών ροών και των αιτούντων άσυλο», είπε ο Τσερκόνε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Για πόσες ψήφους θυσιάζουν την Θράκη;


Νυν υπέρ πάντων, ακόμη και της πατρίδας, το κόμμα. Αυτό είναι ο τρόπος σκέψης, λειτουργίας και το γενικό σύνθημα των εκάστοτε κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία στην Ελλάδα. Η δράση για να επιτευχθεί ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ούτε –φυσικά- ακολουθεί πάντα ηθικές νόρμες. Μεταγραφές και συνεργασίες, είναι το μόνιμο μοτίβο των εραστών της εξουσίας, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως η εξουσία επιβάλλεται από την κορυφή προς την βάση, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει ούτε μία στιγμή εάν δεν έχει βάσεις, δηλαδή, εάν δεν έχει κατακτήσει τους κατά τόπους ισχυρούς πυλώνες άσκησης εξουσίας. Έτσι, τα κόμματα παρείσφρυσαν σε κάθε είδους τοπική – περιφερειακή οργάνωση, αλλά κυρίως επί δεκαετίες στόχευσαν και κατάκτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να «καθοδηγούν» και να προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις και πολιτικές εξελίξεις.

Ενώ, όμως, ο κανόνας αυτός εφαρμόζεται με πολιτικά αρνητικά αποτελέσματα στο σύνολο της χώρας, υπάρχουν και κάποιες «ειδικές περιοχές», όπου η ύπαρξη και η δράση της κομματοκρατίας επέφερε τραγικά αποτελέσματα σε εθνικό επίπεδο.
Αυτές οι περιοχές, κρίσιμες εθνικά, είναι η Ήπειρος, η δυτική και κεντρικήΜακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Εκεί δηλαδή, όπου χτυπιέται αδυσώπητα η ελληνισμός, εκεί όπου οι αποχρώσες ενδείξεις αμφισβήτησης της ελληνικότητας των γεωγραφικών περιοχών, σήμερα είναι καταφανείς και εξόφθαλμες αμφισβητήσεις είτε από την Αλβανία, είτε από τα Σκόπια είτε από την «φίλη» και «γείτονα» Τουρκία.
Σε αυτές τις περιοχές οι κομματάνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, νομάρχες και περιφερειάρχες) κατόρθωσαν μέσω της απόλυτης αδράνειάς τους να υπερκαλύψουν τις ανάγκες των κομματικών κέντρων και να δημιουργήσουν μείζονα ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος, τα οποία μετατρέπονται ή έχουν ήδη μετατραπεί- σε επίσημες αναφορές πολιτικών προσώπων ή δημοσιευμάτων των γειτονικών εχθρικά κινούμενων χωρών.

Η περίπτωση της Ελληνικής Θράκης, από την οποία αποχωρεί αργά αλλά σταθερά το Ελληνικό κράτος, είναι η παλαιότερη και λειτουργεί ως «πιλότος» για τις εξελίξεις και στις υπόλοιπες εθνικού ενδιαφέροντος γεωγραφικές περιοχές της χώρας.
Κι αυτό, επειδή επί δεκαετίες στην Θράκη υπήρξαν και λειτούργησαν κομματικοί μηχανισμοί που επέβαλαν το νόμο της σιωπής, που εκτέλεσαν χωρίς δεύτερη σκέψη εντολές των κομματικών κέντρων εξουσίας, στο όνομα της «επίσημης κομματικής εκπροσώπησης» ή λόγω της τοποθέτησης σε «ύπατα» τοπικά αξιώματα.

Είναι εκείνοι οι κομματικοί μηχανισμοί που δέχθηκαν που ανέδειξαν "προσωπικότητες" τουρκοφρόνων, οι οποίοι δεν δίσταζαν να δηλώνουν ότι είναι τούρκοι και να εκμεταλλεύονται την κομματική τους ιδιότητα και να εκθέτουν τα κόμματα στα οποία "ανήκαν", αλλά και προσβάλουν σε κάθε ευκαιρία την Ελλάδα μέσω ψευδών καταγγελιών τους. Αυτούς τους "λαμπρούς αστέρες" του τουρκικού προξενείου δεν τους τιμώρησε ποτέ η Ελληνική Βουλή, δεν τους τιμώρησαν ποτέ τα κόμματα στελέχη των οποίων ήταν. Και ο λόγος της ατιμωρησίας τους ήταν πάντα περισσότερο από προφανής: Οι ψήφοι!

Η τελευταία καταφανής συνεργασία κομμάτων με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (βλ. τουρκική εξωτερική πολιτική) έγινε κατά την οριοθέτηση και υλοποίηση του περίφημου Καλλικράτη, του σχεδίου αναβάθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, το οποίο όμως σχεδιάστηκε μετά από επαφές τοπικών βουλευτών και εκπροσώπων της «μειονότητας» (ανεπίσημων εκπροσώπων, εκφραστών και καλοπληρωμένων ανθρώπων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής), με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν τοπικές αυτοδιοικητικές περιοχές – δήμοι που είναι κάτω από τον άμεσο έλεγχο της Τουρκίας. Αυτή η εξέλιξη κάθε άλλο παρά ως θετική μπορεί να εκληφθεί, αλλά οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών ποσώς ενδιαφέρθηκαν ή ενδιαφέρονται για το «αποτύπωμα» της Άγκυρας στην περιοχή, όπως ποσώς ενδιαφέρονται για τον βαθμό διείσδυσης και ισχύος που φαίνεται ότι απέκτησε η Τουρκία σε δύο από τους τρεις νομούς της Θράκης (Ξάνθη και Κομοτηνή).

Η οριοθέτηση των δήμων (ιδιαίτερα στο νομό Ροδόπης) «έδωσε» στην Τουρκία τη δυνατότητα να δημιουργήσει δύο μειονοτικούς (τουρκικούς τους χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι εκλεγμένοι δήμαρχοί τους) δήμους, ενώ την ίδια στιγμή έγινε «κατορθωτό» να δημιουργηθεί κι ένας ακόμη ισχυρότατος φιλοτουρκικός πυρήνας στο Δήμο Μύκης, στα ορεινά του νομού Ξάνθης και σε μία περιοχή όπου η μέχρι τις τελευταίες δημοτικές εκλογές η επιρροή της Άγκυρας ήταν αρκούντος περιορισμένη σε τρία μόνο χωριά. Και όλα αυτά συνέβησαν προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να αναδείξει «δικό» του περιφερειάρχη.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της αλληλο-εξυπηρέτησης με «στήριξη» του τουρκικού προξενείου έγινε κατορθωτό -εκ μέρους του τότε κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ- να «κατακτηθούν» δύο δήμοι στα πεδινά του ν. Ξάνθης (Αβδήρων και Τοπείρου), με αποτέλεσμα να υπάρχει σαφής πολιτική εξάρτηση των αιρετών χριστιανών δημάρχων, οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν ιδιαίτερα έντονα στον τομέα «ανάπτυξης φίλιων σχέσεων» με μουσουλμάνους βουλευτές της Ξάνθης και της Ροδόπης, αλλά απέκτησαν και ιδιαίτερα αγαστές σχέσεις με δήμους της Τουρκίας και σε αρκετές περιπτώσεις ανέχθηκαν ή εξυπηρέτησαν πρακτικές της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην ευρύτερη περιοχή των δήμων τους (βλ. Καραβάνι Αλληλεγγύης, μουσικοχορευτικές βραδιές με τραγουδιστές και συγκροτήματα από την Τουρκία κ.α.).

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλη η ασκούμενη επιρροή της Άγκυρας στα πολιτικά δρώμενα των νομών Ξάνθης και Ροδόπης (πολλοί κάτοικοι αναφέρονται σε συζητήσεις τους για πακτωλό χρημάτων), ώστε προσφάτως υπήρξε και έναρξη λειτουργίας τουρκόγλωσσης εφημερίδας από χριστιανούς επιχειρηματίες, ενώ απόδειξη του τεράστιου όγκου χρημάτων που κυκλοφορούν από το τουρκικό προξενείο, είναι η συνέχιση οικοδομικών εργασιών μόνο στα μουσουλμανικά χωριά, ιδιαίτερα του ορεινού όγκου του ν. Ξάνθης, τη στιγμή που λόγω οικονομικής κρίσης έχει πάψει κάθε οικοδομική δραστηριότητα σε ολόκληρη την περιοχή.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως κάποιοι χριστιανοί δήμαρχοι «έτρεξαν» να συγχαρούν τον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής Ιλχάν Σαρνίτς, στην δεξίωση που έκανε η Τουρκία στην Κομοτηνή, για να γιορτάσει τα 90 χρόνια ύπαρξης της «Τουρκικής Δημοκρατίας» (της Τουρκίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα, μετά από τις σφαγές του Κεμάλ Ατατούρκ).

Και μέσα σε αυτό το «ονειρικό» (για την Τουρκία) περιβάλλον, πλησιάζουν οι επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στις οποίες αναμένονται ισχυρές πιέσεις του τουρκικού προξενείου προς τα καταρρέοντα κυβερνητικά κόμματα, ενώ θεωρείται ήδη εξασφαλισμένη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, με τις περισσότερες ψήφους βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα), της ΔΗΜΑΡ (εάν κατεβάσει υποψήφιους σε οποιονδήποτε δημοτικό συνδυασμό θα στηριχθούν, αφού η ΔΗΜΑΡ σε πολλές περιπτώσεις στήριξε τις θέσεις της Άγκυρας στην Θράκη -π.χ. τα νηπιαγωγεία-, θέμα για το οποίο υπάρχει έντονη δραστηριότητα ανθρώπων του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής), αλλά και του «τουρκικού εθνικιστικού κόμματος DEB» (οι γνωστοί "γκρίζοι λύκοι") το οποίο αναπτύσσει εντονότατη δραστηριότητα στην Θράκη, απέδειξε πως διαθέτει περίσσιο θράσος στην προώθηση των συμφερόντων της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην Θράκη).

Και είναι γεγονός πως ενώ οι τοπικοί κομματάνθρωποι των μεγάλων κομμάτων της χώρας βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», πολλοί πολίτες της Θράκης ανησυχούν για τις νέες συμφωνίες που πρόκειται να γίνουν «κάτω από το τραπέζι» μεταξύ των κομμάτων και του τούρκου προξένου, οι οποίες αναμένεται να «λαμπρύνουν» ακόμη περισσότερο την δραστηριότητα (και την επιφαινόμενη ισχύ) της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική Θράκη, δηλαδή μέσα στην Ελληνική επικράτεια.
Ήδη, ακούγονται φήμες για διαμοιρασμό –σε τρία συγκεκριμένα κόμματα- των μουσουλμάνων υποψηφίων που αυτοπροσδιορίζονται ως «τούρκοι» (και επί της ουσίας είναι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής), προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ισχυρότερη αριθμητική παρουσία τουρκοφρόνων στα δημοτικά συμβούλια των Δήμων Ξάνθης, Κομοτηνής και Σαππών, ενώ οι ποσότητες χρήματος που φέρεται να κυκλοφορεί συγκεκριμένη εταιρεία (εξόρυξης χρυσού), δημιουργούν πλείστα όσα ερωτήματα ακόμη και για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης…!

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, κι επειδή υπάρχει ένα «κλίμα» σύγκρουσης μεταξύ των τουρκοφρόνων της Θράκης, οι οποίοι επιθυμούν είτε να παραμείνουν στις θέσεις ισχύος που τους τοποθέτηση το στρατοκρατούμενο τουρκικό καθεστώς, είτε επιθυμούν να τοποθετηθούν σε σημεία κλειδιά ως νέα πρόσωπα φίλα προσκείμενα στην νέο-οθωμανική πολιτική του Ταγίπ Ερντογάν, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το αρνητικό κλίμα των πολιτών της Θράκης έναντι των αυτοδιοικητικών αχυρανθρώπων των κομμάτων, οι οποίοι ευελπιστούν στην ψήφιση του νέου εκλογικού νομοσχεδίου (προκειμένου να «ανακατευτεί η τράπουλα» και να συνεχίσει η ύπαρξη των κομματικών "πυλώνων" στην περιφέρεια) για την κάθοδό τους στις εκλογές μέσα σε ένα αρνητικότατο κλίμα από την πλευρά των ψηφοφόρων.

Έτσι, αφού η Άγκυρα τελειώσει με τις «λεπτομέρειες» επιλογής των προσώπων που θα προωθηθούν από τους «καταλόγους» των τουρκοφρόνων κι έχοντας ένα «σχήμα» ευέλικτο αλλά και απολύτως συμπαγές, θα βρίσκεται σε θέση «ισχύος» απέναντι και στα κόμματα, τα οποία θα εκλιπαρούν για την στήριξη των δικών τους κομματανθρώπων στους κατά τόπους δήμους.
Όμως, αυτό ακριβώς το κλίμα, ενδέχεται να δημιουργήσει μείζονα ζητήματα ακόμη και για τις περιφερειακές εκλογές, εάν σε αυτές υπάρξει απόφαση της Τουρκίας να προωθήσει «τουρκικό σχήμα», με κορμό το DEB (γκρίζοι λύκοι), προκειμένου να περάσει σε θέση αντιπολίτευσης ή να τοποθετήσει πολλούς τουρκόφρονες μέσα στο σχήμα που τελικά θα επικρατήσει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ελλείψει προθυμίας αλλά και περισσεύματος απώλειας άσκησης εθνικής πολιτικής, στις επόμενες εκλογές θα αυξηθεί (στατιστικά) το «κόκκινο» που σήμερα καλύπτει την Ελληνική Θράκη, ενώ δεν αποκλείονται και εκπλήξεις που θα δημιουργήσουν πρόσθετα εθνικά προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.

Μέσα από όλα αυτά, έρχεται λογικά και η ερώτηση: Για πόσους ψήφους θυσιάζουν οι κυβερνώντες εξ Αθηνών την Θράκη;
Αν όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη Θράκη, δεν σκιαγραφούν μία άτυπη συγκυριαρχία της Άγκυρας στην περιοχή, τι θα πρέπει να συμβεί για να μπορέσουν (εκείνοι που υποτίθεται ότι κυβερνούν την χώρα) να καταλάβουν πως οι ασκούμενες μέχρι σήμερα μικροπολιτικές τους έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές, έχουν ζημιώσει τα εθνικά συμφέροντα και έχουν δημιουργήσει νέα τετελεσμένα, ηθικός αυτουργός των οποίων είναι ο άκρατος κομματισμός και το σύνθημα «το κόμμα είναι υπεράνω όλων»;
Τι άλλο πρέπει να συμβεί στη Θράκη, για να καταλάβουν κάποιοι πως ο κίνδυνος δεν είναι μόνο ορατός, αλλά -δυστυχώς- είναι πλέον απτός και είναι αποτέλεσμα σαφέστατου σχεδιασμού της Τουρκίας;

Κωνσταντίνος
ΠΗΓΗ
http://kyklwpas.blogspot.gr/2013/11/blog-post_24.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters