Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αρκάδες: Οι πρώτοι εποικιστές της Ιταλίας


Σύμφωνα με την αρχαίους Ελληνικούς μύθους, οι Αρκάδες ήταν οι πρώτοι εποικιστές της Ιταλίας.
Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους μύθους, οι Αρκάδες αφού επικράτησαν στους αυτόχθονες, μπορούν να θεωρηθούν πρόγονοι των αρχαίων και των σύγχρονων Ιταλών.
Παράλληλα η ίδια μυθολογική ερμηνεία θέλει την Ιταλία και τους Ιταλούς να οφείλουν το όνομά τους στον Ιταλό, γόνο των αρχαίων Αρκάδων.
Αλλά ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικότερα.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο νεότερος γιος του μυθικού βασιλέα Λυκάονα, γενάρχη των Αρκάδων βασιλέων, ήταν ο Οίνωτρος. Ο Παυσανίας αναφέρει ότι ήταν από τους πρώτους εποικιστές της Ρώμης. Λέγεται ότι γεννήθηκε δεκαεπτά γενιές πριν τον Τρωικό πόλεμο. Επειδή ο Οίνωτρος δυσαρεστήθηκε από τη Γή που του άφησε ο πατέρας του, αποφάσισε να φύγει από την Αρκαδία.
Ζήτησε λοιπόν χρήματα και άνδρες από τον μεγαλύτερο αδελφό του Νύκτιμο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Λυκάονα, και πέρασε με πλοία στην Ιταλία μαζί με τον αδελφό του Πευκέτιο. Εκεί βασίλεψε στη χώρα που την ονόμασε Οινωτρία και στο λαό του, τους Οινωτρούς Πελασγούς, που και αυτοί πήραν το όνομά του.
Ο Παυσανίας αναφέρει μάλιστα ότι η αποστολή του Οίνωτρου ήταν η πρώτη εποίκηση στην Ιταλία που έγινε από την αρχαία Ελλάδα:
"Ο Οίνωτρος πάλι, ο νεαρότερος γιός του Λυκάονος, ζήτησε από τον αδελφό του Νύκτιμο χρήματα και άνδρες και πέρασε με πλοία στην Ιταλία, έτσι η χώρα Οινωτρία ονομάστηκε από τον Οίνωτρο που ήταν βασιλιάς της. Αυτή η πρώτη αποστολή που έστειλαν από την Ελλάδα για την ίδρυση αποικίας και αν υπολογίσουμε με κάθε ακρίβεια θα φανή ότι ποτέ κανείς πριν από τον Οίνωτρο ούτε από τους βαρβάρους δεν έφυγε σε ξένη γή."
Ορισμένοι συγγραφείς θεωρούν ότι παιδιά του Λυκάονα ήταν επίσης και οι Δάφνιος και Ιάπυξ. Λέγεται μάλιστα, ότι και αυτοί μαζί με τον Πευκέτιο μετανάστευσαν στην Ιταλία λίγο πριν τον Οίνωτρο.
Μαζί τους ήλθε και ο στρατηγός Μεσσάπιος με ένα ισχυρό σώμα Ιλλυριών. Φθάνοντας στην Ιταλία απώθησαν τους αυτόχθονες, και μοίρασαν μεταξύ τους τη χώρα. Οι Δάφνιοι, πήραν το όνομα του αρχηγού τους Δάφνιου και εγκαταστάθηκαν στη νοτιοανατολική Ιταλία, κοντά στη χερόνησο του Gargano.
Στην κάτω άκρη της Ιταλίας ο Ιάπυξ ίδρυσε την Απυγγία (Iapygia). Ο Πευκέτιος εγκαταστάθηκε στην Απουλία (Apulia), στη νότια Ιταλία. Τέλος, με τον ίδιο τρόπο, η περιοχή γνωστή σήμερα σαν Καλαβρία (Calabria), κατοικήθηκε από τους Ιλλυριούς και ονομάσθηκε Μεσσαπία (Messapia). Βέβαια, αναφέρονται και άλλοι Έλληνες σαν μεταγενέστεροι εποικιστές της Ιταλίας, όπως ο Αρκάδας βασιλιάς Εύανδρος.
Μετά τον Οίνωτρο, ένας από τους κατοπινούς βασιλείς των Οινωτρών ήταν ο Ιταλός, ο οποίος βασίλεψε τον 17ο αι. π.Χ. Σύμφωνα με την καταγραφή του μύθου από τον Λατίνο συγγραφέα Gaius Julius Hyginus, (64 π.Χ.- 17μ.Χ.) στο έργο του "In his Fabularum Liber" (ή "Fabulae"), ο Οίνωτρος ήταν γιος της Πηνελόπης και του Τηλεγόνου, και συνεπώς εγγονός του Οδυσσέα. Κατά μια άλλη παράδοση ήταν γιος της κόρης του Μίνωα, Σατυρίας.
Ο Έλληνας αυτός …Ιταλός γύρω στο 1650 π.Χ. εξεστράτευσε με τον στρατό του εναντίον της Καλαβρίας, την κυρίευσε και έχρισε εκεί διαδοχό του το Μόργη. Μεταγενέστερες παραδόσεις αναφέρουν τον Ιταλό σαν βασιλιά των Σικελών ή Ιταλών, δηλαδή του λαού του και του αποδίδουν λυγουρική ή κερκυραϊκή καταγωγή.
Ο Ιταλός νυμφεύθηκε την Λευκαρία. Σαν τέκνα τους αναφέρονται ο Ρώμος και η Ρώμη, οι ιδρυτές της Ρώμης. Η χώρα του ονομάστηκε προς τιμή του Ιταλία, και από τα χρόνια του συνεχίστηκε να ονομάζεται έτσι. Την άποψη ότι η Ιταλία οφείλει το όνομά της στον βασιλέα Ιταλό, διατυπώνει και ο Θουκιδίδης στην "Ιστορία του Πελοποννησιακού πολέμου":
"Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν Σικελοί στην Ιταλία, και η χώρα πήρε το όνομά της από τον Ιταλό, τον ούτως ονομαζόμενο βασιλέα των Σικελών (6.2.4)"
Στο έργο του αυτό, ο Θουκιδίδης αναφέρει λίγο πιο πρίν (6.2.1), ότι οι πρώτοι κάτοικοι της Ιταλίας ήταν η αρχαία φυλή των Κυκλώπων. Μερικούς αιώνες αργότερα, ο ΄Ελληνας ιστορικός Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς, στο έργο του "Ρωμαϊκές Αρχαιότητες" ("Antiquitates romanae"), επαναλαμβάνει την ίδια εξήγηση, ότι η Ιταλία πήρε το όνομά της από τον Ιταλό (1.35).
Παράλληλα όμως επαναδιατυπώνει και μία άλλη ερμηνεία που βασίζεται στην ετυμολογία της λέξης. Σύμφωνα μ' αυτήν, το όνομά της Ιταλίας προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "ιταλός" που σημαίνει "ταύρος" (1.35). Έτσι, τα μέλη της αρχαίας αυτόχθονης φυλής ονομάστηκαν Ιταλοί και από αυτούς πήρε το όνομά της και η χώρα.
Την ίδια ερμηνεία δίνουν και άλλοι συγγραφείς και ιστορικοί της εποχής, όπως ο Timaeus, Varro (στο έργο "Rerum Rusticarum", 2.5) και Festus. Άλλωστε, η λέξη αυτή έχει δώσει σε πολλές γλώσσες πλήθος παραφθαρμένων λέξεων.
Την ερμηνεία αυτή μπορεί να συμπληρώσει και η παρατήρηση ότι η κατάληξη -ταλος (ή -ταλός) ήταν συνηθέστατη στα αρχαία Ελληνικά ονόματα, όπως λ.χ. Ψύτταλος, Άτταλος, Κρόταλος, Θέσταλος, κλπ. Σύμφωνα λοιπόν με την παραπάνω θεώρηση την ονομασία αυτή ("Itali") πήρε η παραπάνω φυλή.
Η σύγχρονη ιστορική ερμηνεία για την προέλευση του ονόματος της Ιταλίας δέχεται ότι αυτό προέρχεται από την αρχαία φυλή των Ιταλών
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_20.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΣΤΙΣ 13.12.2013 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


477531-ArtemisSorrasBanner.jpg
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ 

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 
Αρτέμης Σώρρας: Οι άλλες χώρες έχουν σύνορα και η Γερμανία είναι στην μέση. Θεωρείτε λοιπόν ότι η Γερμανία είναι το κράτος που βγάζει το ευρώ ; όχι κύριε είναι οι Σιωνιστές, είναι οι δανειστές που βγάζουν το ευρώ και σκοτώσαν την Ευρώπη. Σκότωσαν την Ευρώπη, σκότωσαν την Ιστορία, το πνεύμα και την συνένωση της Ευρώπης. Αυτό είναι η Γερμανία. Και η Γερμανία, ο Γερμανικός λαός είναι ο πιό υποταγμένος λαός. Λυπάμαι τον Γερμανικό λαό έτσι που είναι υποταγμένος και ζητάει συγνώμη που πληρώνει 48% της εφορίας του σε αυτό το κράτος, έχει ξεχρεώσει και ακόμα έχει τους δανειστές πάνω από του κεφάλι του όπως και η Αμερική. 
Δημοσιογράφος: Μία διευκρίνιση, έστω και πρωθύστερα πρέπει να διευκρινίσω ότι το θέμα για το οποίο μιλάμε για όσους τυχαίνει να μην γνωρίζουν που δεν νομίζω το πανελλήνιο γνωρίζει την υπόθεση Σώρρα και τα 600 δις, το θέμα λοιπόν είναι ότι κάποιος Έλληνας λέει ότι εγώ δεν χαρίζω χρήματα αλλά επενδύω με μικρό 0,5 %.  
Αρτέμης Σώρρας: Όχι κύριε δε είναι έτσι. 
Δημοσιογράφος: Συγνώμη να πούμε το εξής και θα διορθώσετε εσείς. Κάποιος λοιπόν Έλληνας με μία ομάδα άλλων ανθρώπων επενδυτών ή φιλελλήνων ή δεν ξέρω πατριωτών ή οτιδήποτε άλλο θα μας τα πει ο κύριος Σώρρας βάζει ένα ποσόν των 600 δις και αυτό το ποσόν θα μας πει ο κύριος Σώρρας αν ακόμη είναι εγκλωβισμένο, αν το έχει πάρει το Ελληνικό κράτος ή αν μπορεί ο ίδιος να το πάρει ή αν δεν μπορεί για ποιο λόγο δεν μπορεί. 
Το θέμα λοιπόν είναι τα 600 δις που έχουν μπει σε κάποιο λογαριασμό η Ελλάδα αρνείται να τα πάρει και θα μας πει ο κύριος Σώρρας που βρίσκεται η τύχη αυτών των 600 δις.  
Αρτέμης Σώρρας: Τα 600 δις είναι κατατεθημένα από την αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία δηλαδή ανήκουν σε όλους τους Έλληνες. Και στο δικαστήριο ... 
Δημοσιογράφος: Πριν πόσο καιρό ; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
Αρτέμης Σώρρας: Από τον Σεπτέμβριο του 2012. Είναι εγκλωβισμένα σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας αποδείχτηκε αυτό στο δικαστήριο και να σας πω και κάτι αφήστε όλους τους παπαγάλους και όλη αυτήν την διαδικασία, κανένας δημόσιος άντρας, κανένα Υπουργείο δεν έχει απαντήσει σε μένα απαντάει πάντα με σεβασμό ή δεν απαντάει. 
Προχτές το βράδυ είδα σε, ενώ ήμουνα ταξίδευα από την Αμερική στην Ελλάδα με ενημερώσανε για τον κύριο Χατζηνικολάου που παρεβρέθηκε ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε μια ερώτηση τι έχει γίνει με τα 600 και λέει ο κύριος Χατζηνικολάου : «Μα έχει απαντήσει το Υπουργείο Οικονομικών επίσημα.» 
Κύριοι όταν έχετε επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου προκαλώ τον οποιονδήποτε να το βγάλει στον αέρα. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών. Το μοναδικό επίσημο έγγραφο που υπάρχει είναι η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών σε μένα που μου λέει : «Βεβαίως κύριε Σώρρα βλέπω τα ομόλογά σας και έχω ετοιμάσει τρεις μου υπηρεσίες να τα δεχτούνε. Την υπηρεσία εξωτερικού χρέους, αυτό πριν το δικαστήριο στις 28 Ιουνίου (2013) και της αθώωσής μου όπου εκεί ήτανε η ύπαρξη των ομολόγων κάθετη και έχει καθαρογραφεί η απόφαση και θα βγει στον αέρα όπου είναι τα 600 στο λογαριασμό για την Ελληνική Δημοκρατία. Φύγανε όλες οι κατηγορίες και ότι είναι ακόμα στο λογαριασμό και θα παραμείνουνε έως το τέλος και δεν μπορούμε να τα πάρουμε, φυσικά από την Ελληνική Δημοκρατία, παρά μόνο ο Έλληνας πολίτης. 
Σήμερα ο Έλληνας πολίτης είναι θωρακισμένος με 600 δις. Μετά την απάντηση του υπουργού οικονομικών ο οποίος μου δίνει τρεις υπηρεσίες για να κατεβάσουνε τα ομόλογα και να πάρουν τα χρήματα οχτώ μέρες μετά μπαίναμε στο μνημόνιο. Στις πέντε ημέρες του στέλνω ένα επίσημο έγγραφο με εξώδικη διαδικασία και του λέω : « Αγαπητέ μου υπουργέ ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρακαλώ πέστε μας πότε να συναντηθούμε το γρηγορότερο με τις υπηρεσίες μας για να λάβετε όλη την διαδικασία των ομολόγων.» Δεν ξανααπάντησε ο υπουργός οικονομικών και το γραφείο του υπουργού και έκτοτε έκανα μήνυση στους τρακόσιους, σε όλη την Βουλή για κακουργηματική απιστία για εσχάτη προδοσία και για παράβαση καθήκοντος. Αυτή η μήνυση λοιπόν κοινοποιήθηκε. Αυτή η μήνυση έγινε τον Νοέμβρη μήνα.  
boylh.jpg
δείτε επίσης

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ 
Δημοσιογράφος: Α, τόσο κοντά 
Αρτέμης Σώρρας: Βέβαια, τον Νοέμβρη του 2012. 
Δημοσιογράφος: Είναι λοιπόν πολλά πράγματα που δεν τα ξέρουμε. 
Αρτέμης Σώρρας: Ακούστε όμως, μεσολαβεί η μήνυση της Κυβέρνησης από τον Άδωνη Γεωργιάδη που ήτανε πολιτικός άντρας και βεβαίως ο άνθρωπος έκανε την δουλειά του. 
Μπήκαμε στο δικαστήριο λοιπόν, στο δικαστήριο απεδείχθησαν όλα τα στοιχεία. Δεν γίνεται να δικάζεις κάποιον ο οποίος τα έχει καταθέσει και έχει τα αποδειχτικά. Ήρθαν τρεις σελίδες από την Μόντρεαλ Μπανκ (Montreal Bank) το οποίο σφραγίζει με ανέκκλητο confirmation. Ε δεν γίνεται βρε παιδιά. Με αποτέλεσμα ο Σώρρας δεν λέει ψέματα. Άρα αφού δεν λέει ψέματα ο Σώρρας λένε οι άλλοι. Άρα ή ο Σώρρας λέει ψέματα ή οι άλλοι. Εγώ αποδείχτηκε ότι δε λέω ψέματα άρα λένε οι άλλοι. Άρα οποιοσδήποτε βγαίνει τώρα και λέει σ΄ οποιοδήποτε κανάλι μεγάλος ή μικρός δημοσιογράφος και λέει το οτιδήποτε θα έπρεπε να ντρέπεται να δημιουργεί τον Αντίνοο και να χειραγωγεί την κοινή γνώμη. Με συγχωρείτε θα πρέπει να ντρέπεται. 
Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε άνετα να μας καλέσει από την Βουλή μέχρι οποιονδήποτε δημοσιογράφο να του πάμε όλα τα στοιχεία και να βγάλει μόνο αποδείξεις. Όχι δικά μας λόγια, ούτε τις απόψεις μας , ούτε τις όψεις μας παρά μόνο στοιχεία και να σταματήσουν να μπερδεύουν τον Ελληνικό λαό και να λένε το οτιδήποτε. Αν και ο Ελληνικός λαός σας λέω επίσημα ότι έχω πάνω από 2 εκατομμύρια υπογραφές στο Ψήφισμα των Ελλήνων, γίνονται παντού συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα. Το μήνα γίνονται 50 συγκεντρώσεις και γίνεται ένας μεγάλος χαμός χωρίς να είμαι εκεί. Πρώτη φορά στην ιστορία λοιπόν βλέπω τον Έλληνα να συνδέεται τόσο πολύ και θα πρέπει πολύ πιο γρήγορα να συνδεθεί. Να μπει στην διαδικασία να δει ποιος είναι τ' αδέρφια του και να διεκδικήσει την απελευθέρωση της χώρας του και την χώρα του.  

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΟ BRETTON WOODS - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 
Ένα μεγάλο ζήτημα που συμβαίνει παγκόσμια είναι ότι οι άνθρωποι του πλανήτη σύμφωνα όπως χαράξαμε την προηγούμενη τάξη πραγμάτων, έτσι όπως στήσαμε την δικιά μας οικονομία, όπως θα το πω, στον πλανήτη ο άνθρωπος, το ανθρώπινο είδος και οι χώρες οι 44 που ήτανε μετά την Bretton Woods, οι χώρες και οι άνθρωποι είναι οι πιο πλούσιοι που θα μπορούσαν να είναι ποτέ. Άρα σήμερα το κεφάλαιο είναι φτωχό μπροστά στα λεφτά που έχουνε οι άνθρωποι σε όλα τα παγκόσμια settlement accounts του πλανήτη. Όπου με διαδικασία των κυβερνήσεων και των κρατών μπορούνε να παίρνουνε τα χρήματά τους πίσω βάζοντας τις εγγυήσεις τις κατάλληλες για να μην πτωχεύσει ποτέ ο πλανήτης, ακούστε πως στήσανε στην προηγούμενη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" το σύστημα. 
Σήμερα λοιπόν όλες οι κυβερνήσεις υπακούνε σε δογματισμένα ανώμαλα, ανόητα σχήματα, μορφώματα τα οποία διεκδικούν. Έχουνε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη και δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να κατεβάσει τα χρήματά της ειδικά από τις 44 που έχουμε (Συνθήκη Bretton Woods), ειδικά από τις υπογεγραμμένες και έχουμε πάρα πολύ μεγάλα ταμεία και από αυτά τα ταμεία έχουμε προσφέρει στους δήμους βάζοντας εμείς τις εγγυήσεις και μπαίνουμε στην διαδικασία του δήμου. 
Ο δήμος είναι η πρώτη μορφή εξουσίας στην Ελλάδα. Έχουμε 325 δήμους και εκεί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, βλέπουμε λοιπόν ότι οι δήμοι είναι πολιτικοποιημένα πρόσωπα και κατεβαίνουνε κάτω από ψηφοδέλτια των κομμάτων. Με αποτέλεσμα έχουν τους δικούς τους σκελετούς στις ντουλάπες τους και έχουνε τις δικές τους συμφωνίες μεταξύ τους. Άρα λοιπόν βλέπουμε ότι ο δήμος είναι μια κάθετη εξουσία. Έχουμε υπογράψει ήδη με πέντε δήμους για να κατεβάσουμε λεφτά από τα παγκόσμια ταμεία όπου είναι των Ελλήνων δεν είναι των άλλων, δεν πάμε για δανεικά, αυτά τα χρήματα δεν είναι δανεικά. Αυτά τα χρήματα είναι στο συρτάρι της Ελλάδος. 
Δημοσιογράφος: Εδώ είναι ένα κομβικό σημείο, συγχωρήστε με που σας διακόπτω. Είπατε έχετε υπογράψει με πέντε δήμους 
Αρτέμης Σώρρας: Ναι , ναι ναι βεβαίως. 
Δημοσιογράφος: Μπορείτε να μας πείτε ποιοι είναι ;  

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ 
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, δεν θα ήθελα τώρα να αναφερθώ σε αυτό για λόγους στρατηγικής. Βεβαίως το υπουργείο ξέρει. Βεβαίως έγινε μια πολύ μεγάλη διαδικασία. Έγιναν και επερωτήσεις στην Βουλή γι' αυτό το θέμα από κοινοβουλευτικούς άντρες. Α, τώρα ξέρουν να κάνουν επερώτηση ; Σαφώς όμως κάνανε ανόητες επερωτήσεις γιατί κάτι ανόητο, μια ανόητη ερώτηση ρωτάς θα πάρεις μια ανόητη απάντηση. Θεωρώ ότι πρέπει είναι μια πολύ εξελιγμένη δουλειά, είναι μια πολύ, μια πολύ εξειδικευμένη εργασία με χαρτιά της παγκόσμιας κοινωνίας των παγκόσμιων ταμείων με πολύ εξειδικευμένα συστήματα και δεν είναι κάτι στο πόδι. Το τι θα καταλάβει ο κάθε βουλευτής ή ο κάθε δήμαρχος. 
Θεωρώ λοιπόν ότι είναι μια μοναδική φορά, που το μυστικό των μυστικών βγαίνει στον αέρα παγκόσμια, βγαίνει για λεφτά που η Ελλάδα έχει δικά της, εγώ σας λέω ακριβώς ότι τα λεφτά είναι δικά της. Έχω και όλους τους λογαριασμούς της Ελλάδος που μπορεί η Ελλάδα να κατεβάσει. Είναι σα να πηγαίνεις σε ένα συρτάρι δικό σου να ανοίγεις και να παίρνεις τα χρήματα, με αποτέλεσμα όμως έχει μια διαδικασία να το κάνεις, να εγκριθούνε τα έργα, έχουμε φτιάξει ήδη δικά μας έργα δικές μας μελέτες για 2 δις 300 εκατομμύρια που είναι όλη η Ελλάδα και όλος ο Ελληνισμός οπουδήποτε είναι στην Γη και έχουμε δικές μας κοινότητες, είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο project αυτό που έχουμε κάνει. Βάζουμε δικές μας εγγυήσεις δηλαδή δικές μου εγγυήσεις στα παγκόσμια ταμεία. Έχω κομμάτια των κλειδιών του συστήματος να κατεβάσω. 
Το μυστικό των μυστικών είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ χρήμα το οποίο το κράτος μας η κυβέρνησή μας άμα το θέλετε θα μπορούσε αύριο να κατεβάσει όσα χρήματα θέλει άτοκα κύριοι για 50 χρόνια, αν' αυτού μιλάει για μνημόνια και πάει και παρακαλάει μια Μέρκελ που είναι άφραγκη η Γερμανία και χρωστάει 11,5 τρις. Είναι τυχαίο που χρωστάει η Γερμανία 11,5 τρις ; Πώς να δανείσει εσένα ; Για ποια κεντρική τράπεζα, όταν η κεντρική τράπεζα σας είπα ότι είναι κεντρική τράπεζα της Γαλλίας. Όπου η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας μας χρωστάει από τις μετοχές της Ανατολής που είναι πιστοποιημένες στην βουλή μου, στην εφορία μου, στο δημόσιο, στις τράπεζές μου και με δικαστήριο που κάναμε και το κερδίσαμε υπέρ υμών. Τι δεν αντιλαμβάνεστε άλλο δηλαδή, τι περιμένετε ; Τι περιμένετε Συνέλληνες να ενωθείτε ;  
Δημοσιογράφος: Μια άνω τελεία για να ρωτήσω κάτι το οποίο είναι ερώτημα το οποίο μεταφέρω εγώ από άλλους οι οποίοι μου έχουν τηλεφωνήσει μέχρι στιγμής σε αρκετοί μπορώ να πω και ρωτάνε δύο πράγματα. Το ένα που είσαστε ; γιατί δεν εμφανίζεστε ; και το άλλο αν οι κινήσεις αυτές που γίνονται στους διαφόρους δήμους γιατί με έχουνε πάρει τηλέφωνο να πάω να συμπαρασταθώ να κάνω ρεπορτάζ διάφορα πράγματα, αν αυτές οι κινήσεις είναι από κάπου συντονισμένες ή αν είναι αυθόρμητες μέσα από τους πολίτες που πήρανε την πρωτοβουλία να σας υποστηρίξουνε.  
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ - ΑΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ  
Αρτέμης Σώρρας: Θα σας πω, υπάρχει πολύς ενεργός κόσμος πραγματικά αυτή τη στιγμή. Η κρίση μας έδειξε μαθήματα. Είδαμε λοιπόν ότι η κρίση, όλος ο μικρόκοσμος που είχαμε γύρω μας έσπασε. Σκοτώνονται αδέρφια για ένα χιλιάρικο, σκοτωθήκαν επιχειρήσεις, γίνανε τα πάνω κάτω. Είδαμε ότι οι σχέσεις των ανθρώπων δεν ήταν ειλικρινείς άρα η κρίση έκανε και καλό και κακό. 
Σήμερα λοιπόν με αυτή την συνένωση των Ελλήνων κάτω από μια ομπρέλα της Ελλάδος και κάτω από μια ομπρέλα του κακού που μας κάνανε, που πάνε να σκοτώσουν όλο τον Ελληνισμό. Σκοτώνουν όλο τον Ελληνισμό, την ιστορία σου, τον πολιτισμό σου, τα πάντα. Βλέπουμε λοιπόν μια, βλέπουμε πολύ καλά μυαλά που μέχρι χτες δεν ξέρατε ότι υπάρχουν. Νομίζατε ότι βγαίνει στο γυαλί, όλα αυτά τα μιάσματα που βγαίνουν στο γυαλί αυτά είναι δεν υπάρχει Ελλάδα, αυτό είναι. 
Υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί μας οι οποίοι, λείψανα τα λέω εγώ βέβαια, ή εάν το θέλετε είναι και εγκλωβισμένοι αν το θέλετε και βλέπουμε λοιπόν πολύ καλές πένες πολύ καλά μυαλά, οργανωτικοί άνθρωποι, άνθρωποι οι οποίοι κινούνται μόνοι τους κάνουνε πολλές συγκεντρώσεις με πάρα πολλά άτομα. Εγώ δεν έχω δει καμία συγκέντρωση πολιτικών. Όπου πάνε να μιλήσουνε βγαίνουνε με ένα ασθενοφόρο. Ή τους παίρνει ασθενοφόρο ή φεύγουνε. 
Όλα αυτά τα ποσοστά είναι όλα ψεύτικα και τα exit polls και όλες αυτές οι εταιρίες οι οποίες είναι ήδη με το σύστημα, μάλλον σύστημα είμαστε εμείς οι άνθρωποι το ξαναλέω οι άλλοι δεν είναι σύστημα, οι άλλοι είναι το καθεστώς. Τώρα αυτό το καθεστώς δημιουργεί έχει δημιουργήσει κάποιες εταιρίες το οποίο λέει ποσοστά αυθαίρετα 30, 40, 20 , ότι θέλεις. Όλα αυτά δεν υπάρχουνε πουθενά. Είναι όλα ψεύτικα και μια ψευτιά και ένας Αντίνοος τεράστιος. Με αποτέλεσμα κάθε συνάντηση των Συνελλήνων μου έχει γίνει συνάντηση με τρεις χιλιάδες άτομα, με δυο χιλιάδες άτομα. Είναι νούμερα τα οποία δεν είμαι εκεί, σχεδόν δεν δίνω ούτε χαιρετισμό και μόνοι τους μαζεύονται συζητάνε τα θέματα είναι τόσο καλά αν το θέλετε κατατοπισμένοι ξέρουνε τι συμβαίνει και είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας ενώνεται και πρέπει να συνενωθεί όλος μαζί, να γίνει μια γροθιά να γκρεμίσει όλο αυτόν τον τοίχο, όλον αυτό την Αντίνοο, να τον στείλει εκεί που ανήκει

ΑΦΡΙΚΗ & ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 
Δημοσιογράφος: Ωραία απαντήθηκε το ένα ερώτημα. Το ερώτημα γιατί απουσιάσατε τόσο καιρό δεν σας ζητάνε τα κανάλια , λείπατε στο εξωτερικό γιατί η απουσία τόσων μηνών ;  
Αρτέμης Σώρρας: Η αλήθεια είναι ότι είμαι στο εξωτερικό. Γύρισα προχτές. Ήμουνα Νότιο Αμερική, ήμουνα Αφρική , ήμουνα σε χώρες που πραγματικά έχουμε κάνει και θα δείτε στις επόμενες μέρες έχει γίνει μία πάρα πολύ σοβαρή δουλειά και στον ΟΗΕ. Θεωρώ ότι ο ΟΗΕ κάποια στιγμή και οι χώρες, θα έρθουνε πάρα πολύ κοντά μας πάρα πολλές χώρες ,θα σπάσουμε όλο αυτό το πύον, την πλέμπα που πρέπει να κλέβουμε τις χώρες. Κλέβουνε τις χώρες. Τις χρηματοδοτούνε υποτίθεται και τις στραγγαλίζουνε στρατιωτικά, τις στραγγαλίζουνε με όλα τους τα μέταλλα, δεν αναπνέει καμία και όλοι αυτοί παράγουν τίποτα. Εμείς λοιπόν ήδη χρηματοδοτούμε πολλές χώρες, ήδη είμαστε σε πάρα πολλές χώρες τις οποίες μιλάμε σε επίπεδο προέδρων, κυβέρνησης, υπουργών οικονομικών και θα σπάσει ένα μεγάλο φάσμα αν το θέλετε όλης αυτής της καγκελαρίας που κάθεται στην πρωτοκαθεδρία του πλανήτη και νομίζει ότι κάτι κάνει. Όλη αυτή η διαδικασία .... 
Δημοσιογράφος: Έχω δύο ερωτήσεις ακόμα. Μάλλον όταν τελειώσετε για να συντομεύσουμε. 
Αρτέμης Σώρρας: αλλά τα κανάλια θα πω ότι είναι καθεστωτικά, θεωρώ ότι η εγκυρότητα των καναλιών δεν είναι πάνω από 2,5 % την Ελλάδα, η Ελλάδα ήδη έχει αρχίσει, τουλάχιστον με ενημερώνουν ότι έχουν συγκεντρώσεις σε σπίτια 30-40 άτομα τα οποία γίνονται τουλάχιστον 200 την εβδομάδα τέτοια από σπίτι σε σπίτι στην Ελλάδα. 
Αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο και αναπτύσσεται ένας στρατός από ψυχές. Στρατός πραγματικός, ο οποίος δεν υπάρχει χρήμα μόνο πνεύμα, ξέρουνε τι θέλουνε , οι καρδιές μας έχουν ενωθεί και μπράβο στους συνέλληνες και πρέπει να αγωνιστούμε όσο ποιο γρήγορα γίνεται να πάμε σε μια συνέλευση Ελλήνων να αφήσουμε τις διαφορές μας πίσω και τις μικρές και τις μεγάλες , να πάμε για την μητέρα των μητέρων να την πάρουμε στα χέρια μας γιατί πρέπει η Ελλάδα να είναι στα χέρια των Ελλήνων και θα είναι στα χέρια των Ελλήνων και θα φτιάξουμε την ζωή και θα χαράξουμε το μέλλον μας όπως γουστάρουμε εμείς και όχι όπως το χαράζουν αυτοί, κι αν πέσουμε έξω ποτέ ας πέσουμε μόνοι μας , δεν θα μας βοηθήσουν αυτοί αλλά πώς να πέσουμε έξω με τόσα χρήματα που έχουμε, με την νόηση με διανόηση με τον πολιτισμό και με μια μεγάλη ιστορία. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πέσουμε έξω.  

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ  
Δημοσιογράφος: Ωραία δύο ερωτήσεις και να απαντήσετε συνοπτικά. Η πρώτη ερώτηση για την οποία ήδη έχετε απαντήσει άλλη φορά αλλά ξαναθέτω πάλι την ερώτηση γιατί φαίνεται ή δεν έχει γίνει αντιληπτό είτε δεν το έμαθαν πολλοί. Λένε άμα θέλει ο κύριος Σώρρας να βοηθήσει την Ελλάδα γιατί δεν δίνει 1 δις 2, 3, 5, να δοκιμάσουμε. Ένα είναι αυτό. Έχετε απαντήσει σε αυτό. 
Αρτέμης Σώρρας: Όχι μόνο έχω απαντήσει και απαντάω συνέχεια. Δεν μου επιτρέπουνε να αγοράσω. Είμαι το ποιο κακό παιδί στον πλανήτη. Είμαι το κόκκινο πανί στον πλανήτη. Διώκομαι από όλα, καταρχάς αν είδατε από την ώρα που βγήκα, καταρχάς πέστε μου έναν πολιτικό, κόμμα, αρχηγό κόμματος ή κάποιον πολιτικόν άντρα ο οποίος στήριξε αν το θέλετε και να πει : «Ναι ρε παιδία για να δούμε τι είναι. Να το δούμε λίγο λογικά τι είναι;» κανένας . 
Είδατε κάποια από τα δόγματα ; Τα δόγματα είτε Μασονία, είτε Ιλλουμινάτι, είτε εκκλησία, είτε πάπας , είτε ότι κέρατο δογματισμένο μίασμα υπάρχει αρχίζει και με διώκει. Με διώκουν όλα τα πολιτικά κόμματα, με διώκουν άπαντες. Για ποιο λόγο ρε παιδιά ; Δεν κατάλαβα τους πήρα τίποτα ; Μήπως ζήτησα δανικά ; Μήπως πήγα να τους πάρω καμία θέση ; Μήπως τελικά, να καταλάβω τι ζήτησα δηλαδή από όλα αυτά τα πράγματα ; Δηλαδή βλέπετε ότι όλοι, βλέπεις εκκλησίες να πούμε, εντάξει είναι κάποιοι κολλημένοι άνθρωποι όπου ρωτήσανε και τον παπά να πούμε της ενορίας τους εκεί και λένε τελικά ο Σώρρας είναι αντίχριστος ε τι να τους πεις, τι να τους πεις τώρα ; 
Άλλο με λένε πράκτορα, άλλος με λέει γιο του Ροθτσάιλντ, άλλος να πούμε με λέει ότι θέλετε. Θέλω να πω λοιπόν ότι έχετε 50 ταμπέλες κολλήσει και με κυνηγάνε όλα τα δόγματα τα πολιτικά, όλοι οι πολιτικοί, όποιος αξιωματούχος υπάρχει. Μου λέτε γιατί ; Τελικά συγνώμη εγώ τα έβαλα με αυτούς ή αυτοί τα έβαλαν με μένα; 
Και δεν σας κάνει εντύπωση γιατί ρε παιδία όλοι αυτοί μαζευτήκατε και δεν τους βάζουμε κάτω να δούμε αν είναι παράνομος να τον κλείσουμε φυλακή. Άμα λέει και τίποτα που δεν πρέπει να βρούμε την άκρη μας ή δεν έχουμε δομημένη δικαιοσύνη ; Δεν έχουμε υπηρεσίες ; Δεν έχουμε ; Τι στο καλό δεν έχουμε ; Είδατε καμιά Αμερική να σας απαντήσει ; Είδατε την άλλη φορά ότι με κυνηγάει το FBI και ότι βγαίνει ένταλμα και εγώ γυρίζω μέσα στον ΟΗΕ και μέσα στο Λευκό Οίκο και όπου στον λύκο θέλω. Μα δεν τρέπονται λίγο αυτά τα ζώα που λένε ότι να ναι ; Μα θα έπρεπε να ντρέπονται και οι πολιτικοί μου άντρες που δεν παίρνουνε μία θέση υπεύθυνη. 
Δημοσιογράφος: Για την διαχείριση του χρόνου αυτό το κανάλι δεν σας έχει εμποδίσει ποτέ έτσι δεν είναι ; και πρέπει να εξάγουμε τους αδερφούς Κουρή, τον Σταθμό, τον κύριο Παπανικόλα που δίνει την ζώνη του, έτσι ;  
Αρτέμης Σώρρας: Δεν μπορώ να πω κουβέντα, και κάτι άλλο να σου πω. Δεν θα πω την λέξη ευχαριστώ. Δεν θα ζητήσω ευχαριστώ γιατί ο Έλληνας δεν ζητάει ευχαριστώ ποτέ. Το ευχαριστώ το δείχνει με τις πράξεις του αν μιλήσουμε για Έλληνα. Ποτέ δεν ζητάει συγνώμη ο Έλληνας ξαναφτιάχνει αυτό το κακό που έκανε ή ότι κακό παρήγε το κάνει δυο φορές επί δύο και δεν είναι του συγνώμη. Από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο για μένα. Άρα λοιπόν ο κύριος Κουρής καλά κάνει την δουλειά του όσο καλά μπορεί να την κάνει ενδεχομένως να την έκανε και καλύτερη, είναι υποχρέωσή του βεβαίως αντιλαμβάνομαι και βλέπουν οι τηλεθεατές ότι ναι το Κόντρα παίζει ενώ άλλα κανάλια καθεστωτικά είναι ποιο καθεστωτικά βεβαίως δεν θα πω την λέξη τον ευχαριστώ. Δεν μπορώ να το πω με την λέξη ευχαριστώ απλά ούτε ούτε να γλείψω κάποιον μπορώ.  
Δημοσιογράφος: Ωραία, ωραία να μιλήσω και εγώ λιγάκι, είσαστε αντισυστημικός, είμαι αντισυστημικός, το κανάλι, η εφημερίδα του κυρίου Κουρή είναι αντισυστημικά όχι καλά και ντε για να είμαστε απέναντι αλλά επειδή αυτά που συμβαίνουνε έχουνε γονατίσει την Ελλάδα και την έχουνε κάνει μια χώρα της δυστυχίας  
Αρτέμης Σώρρας: Τιμή σας και τιμή μου που είμαι μαζί σας λοιπόν.  
Δημοσιογράφος: Ένα δεύτερο πράγμα είναι ότι η συχνότητες ανήκουν στον Ελληνικό λαό. 
Αρτέμης Σώρρας: Πάντα 
Δημοσιογράφος: Το γεγονός ότι οι αδελφοί Κουρή, ο κύριος Παπανικόλας στον οποίο ανήκει η ζώνη του ΟΙΚΟ ΖΕΙΝ αναγνωρίζουν αυτό και λένε ο λαός πρέπει να μιλάει και μας δίνουνε βήμα, αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το διαφυλάξουμε και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι είναι κυνηγημένοι γιατί όπως ξέρετε και ο κύριος Κουρής είναι κυνηγημένος έτσι ; 
Αρτέμης Σώρρας: Ναι  
Δημοσιογράφος: Φυλακή τον είχανε βάλει 
Αρτέμης Σώρρας: Έτσι είναι. 
Δημοσιογράφος: Αλλά βγαίνοντας από το θέμα να επιστρέψουμε στο συγκεκριμένο θέμα των 600 δις για να μάθει ο κόσμος αν αυτή την στιγμή τα λεφτά αυτά είναι εγκλωβισμένα όπως ήξερα εγώ και ή όλοι οι Έλληνες πριν από κάποιο καιρό ή αν έχει κάτι αλλάξει, αν τα έχετε πάρει πίσω, αν έχει γίνει μια κάποια αποδοχή μερική ολική ή καθόλου από το κράτος.  

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ 
Αρτέμης Σώρρας: Έχω ξαναπεί σε μία μου εκπομπή στον Αρίστογλου στο Ράδιο Ακρίτες. Ότι τα 600 δις είναι στην Ελληνική δημοκρατία και δεν τα έχω πια. Έβαλα 0,5 τόκο μόνο για το Εγγλέζικο δίκαιο το οποίο είναι το δίκαιο της θάλασσας το οποίο με εμποδίζει και ενδεχομένως να μου μπλοκάρει τα χρήματα. Με το που θα τελειώσει το μνημόνιο δεν υπάρχει μισό τα εκατό, αντ΄ αυτού είπα και κάτι άλλο ότι τα 600, γιατί κάποιοι λέγανε ότι θα τα πάρει τα ομόλογα της Ελλάδας ο Σώρρας τα οποία είναι σκουπίδια, δήλωσα λοιπόν το εξής ότι και τα 600 να δώσουμε δεν θα πάρουμε εμείς τα Ελληνικά ομόλογα, θα ανοιχτεί ένα ίδρυμα Ελληνισμού το οποίο θα παραμείνει στην Ελλάδα, θα βάλουμε τα ομόλογα μέσα αυτά τα Ελληνικά δεν θα τα ξανά ακουμπήσω. Θα τα πληρώσει το κράτος με την φορολογία, την όποια φορολογία τότε γιατί μετά τα 600 δεν θα υπάρχει και φορολογία όπως το ρυθμίζουμε εμείς. Τουλάχιστον όπως το έχουμε σκεφτεί εμείς μόνο με 13% ΦΠΑ για τα νέα προϊόντα. 
Θα παραμείνουν τα ομόλογα μέσα σε Ελληνικό Οργανισμό για πάντα στους Έλληνες, ότι finals γίνεται θα είναι για την Ελλάδα και για όπου χρειαστεί χρήματα η Ελλάδα και οι Έλληνες σε όλο τον πλανήτη αυτό είπαμε, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο μιλάμε για τα 600 τα οποία δεν τα ξανά ακουμπάμε θα διαχειριστούν όμως με τόσο καλό τρόπο, θα κλειδωθούν τόσο καλά, δεν θα αγγίξει ποτέ κανένας ούτε ένα φράγκο τα οποία όμως θα χρησιμοποιηθούνε για την Ελλάδα να μην ξαναβρεθεί ποτέ σε ανάγκη και για όλους τους Έλληνες. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Αυτό όμως για να γίνει αγαπητέ μου Γιάννη θα πρέπει η συνένωση των Ελλήνων να είναι κάθετη και να είναι πολύ σύντομη και να είναι αυστηρή. 
Να πάμε για την μητέρα μας την Ελλάδα, να αφήσουμε τις διαφορές μας, τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις, τις σεξουαλικές μας προτεραιότητες, τις όποιες διαφορές μας. Να πάμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, να βάλουμε πως θέλουμε τον μέλλον μας και πως θέλουμε να χτίσουμε τις κοινωνίες μας και όχι να βάζουμε τους άλλους να χαράζουν τις δικές τους γραμμές. Μπορούμε μόνοι μας, χρηματοδοτούμε αυτό πνευματικά οικονομικά και θα φτάσει μέχρι το τέλος. 
Συνέλληνα ενώσου δεν έχεις άλλη λύση. μας τα πήραν όλα, μας σκοτώσαν την χώρα, μας γράψαν την ιστορία ανάποδα, μας γεμίσανε ψέματα τι άλλο περιμένεις λοιπόν ; Μέχρι εδώ. Ένωση Συνελλήνων. 
ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΚΟΜΜΑ & ΧΡΩΜΑ 
Δημοσιογράφος: Ωραία, δύο ερωτήσεις οι οποίες και αυτές αιωρούνται σε διάφορες συζητήσεις, σε καφενεία, σε συζητήσεις, στα super market, όπου ακούω και μιλάμε για τον Σώρρα. Η μία αν προτίθεστε να πολιτευτείτε και η άλλη αν πέραν των όποιων πρωτοβουλιών αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι πολίτες αυθόρμητα, αν πέραν τούτου υπάρχει κάτι, ένα πρόγραμμα από εσάς, ένας σχεδιασμός στον οποίο θα απαντούσατε αν αυτό το άθλιο κράτος το οποίο εμποδίζει την προκοπή της χώρας σε, εδώ και πολλά χρόνια και με πολλές μορφές και σε πολλές περιπτώσεις αν αυτό το άθλιο κράτος τελικά αρνηθεί και πει δεν παίρνω τα χρήματα, εσείς έχετε κάποιο σχεδιασμό ή θα μείνει στα χέρια των όποιων αφεαυτών των αυθορμήτων πρωτοβουλιών ;  
Αρτέμης Σώρρας: Σας είπα η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει λεφτά. Οι Έλληνες έχουν 600 δις. Οι Έλληνες απαρτίζουν το κράτος αύριο με την συνένωση των Ελλήνων, αύριο παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια υπογραφές, την επόμενη μέρα η Ελλάδα είναι των Ελλήνων. Εν πάση περιπτώση αν μιλάτε για κόμματα σας είπα τα κόμματα δεν τα βάζω ούτε στις προτάσεις μου. Δεν υπάρχει κόμμα για μένα. Δεν υπάρχει κανένας, όλοι οι κομματάνθρωποι έχουν κι από ένα κόμμα. Ο κάθε ένας πηγαίνει στο πρωτοδικείο ένα καταστατικό κόμματος. Μιλάω για συνένωση Ελλήνων, μιλάω για συνέλευση Ελλήνων η οποία θα είναι ικανή να διοικήσει τη χώρα και οι ηγέτες θα βγούνε από τον λαό έτσι όπως πρέπει, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα.  
Δημοσιογράφος: Ωραία επομένως η απάντηση είναι ότι δεν προτίθεστε να πολιτευτείτε. 
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ απαντάω μόνος μου και δεν απαντάτε εσείς για μένα. Εγώ έδωσα την απάντηση ότι η Ελλάδα θα βγάλει τους αρχηγούς της. Είναι ικανή και αυτή που πρέπει να βγάλει χωρίς να τους φέρνουν απ΄ έξω ή ο κάθε ένας να κάνει πολιτικό χώρο. Ο κάθε ανόητος ανώριμος ή από την μασονική του ιδιότητα ή αν το θέλετε της προπαγάνδας μπορεί να βγάλει οποιοδήποτε κόμμα. Εγώ μιλάω για Ελληνική συνέλευση υπό την σημαία της Ελλάδος μέσα με χρηματοδότηση των 600 και των όποιων χρειαστεί για να πάρουν οι Έλληνες την Ελλάδα. Οι αρχηγοί θα βγουν από τον λαό είπα αυτό μετά με ρωτάτε αν θα πολιτευτώ μέσα σε κόμματα. Δεν υπάρχουν κόμματα. 

"ΔΕΝ ΕΞΑΠΤΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΖΩ" 
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα μην εξάπτεστε 
Αρτέμης Σώρρας: Όχι δε εξάπτομαι απλά το ζω 
Δημοσιογράφος: Μην εξάπτεστε εγώ προσπαθώ να σας δώσω την ευχέρεια να διατυπώσετε τον λόγο σας. Έχετε κανένα παράπονο ; Νομίζω δεν έχετε  
Αρτέμης Σώρρας: Μα είπα κάτι τέτοιο ;  
Δημοσιογράφος: Λέω λοιπόν εάν εγώ παρερμήνευσα να ζητήσω και συγνώμη αφήνετε ένα ενδεχόμενο να πολιτευτείτε ή όχι αναλόγως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, πως ο λαός θα θελήσει .....  
Αρτέμης Σώρρας: Κύριε Γιάννη να σας πω κάτι ; Αυτό που κάνουμε τώρα είναι πολιτική αυτό που κάνουν αυτοί δεν είναι πολιτική 
Δημοσιογράφος: Είναι δικαίωμά σας κανείς δεν σας. Κανείς δεν αμφισβητεί το δικαίωμα ούτε να αρνηθείτε ούτε να δεχτείτε. Αυτό εάν σας το ζητήσουν τι θα πείτε. Δεν είναι του παρόντος όμως. Να πούμε κάτι άλλο, είπατε για 4 εκατομμύρια υπογραφές. Αυτό είναι ένα σχέδιο το οποίο υπάρχει, είναι εν εξελίξει, θα αρχίσει, τι γίνεται ; 
Αρτέμης Σώρρας: Όχι έχει ξεκινήσει έχουμε ήδη 2 εκατομμύρια υπογραφές. Παραπάνω χωρίς να τις μετράω, δηλαδή υπάρχει ένα σχέδιο τεράστιο το οποίο ήδη εξελίσσεται οι συνέλληνες , καταρχάς υπάρχουνε συνέλληνες που δεν μπορούνε να εμφανιστούνε και να ταυτιστούνε με μένα και να βάλουν κάποια υπογραφή. 
Αντιλαμβάνεστε ότι στην Ελλάδα, στο κατάλληλο πρόσταγμα αν το θέλετε των συνελλήνων υπάρχουν ψυχές που δεν μπορούν να μιλήσουν τώρα αλλά είναι ήδη με την Ελλάδα και ήδη με ένα μεγάλο σχέδιο των Ελλήνων που σημαίνει ότι το σχέδιο σήμερα είναι Ελληνικό, είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος χρηματοδοτούμε όλοι αυτοί την έχετε στα χέρια σας συνέλληνες την χρηματοδότησή σας είναι 600 και θα βάλουμε όσα χρειαστεί. Άρα οι συνέλληνες έχουν την απελευθέρωση της Ελλάδος στα χέρια τους, την έχουνε ήδη, βγήκανε τα δικαστήρια, βγήκαν τα πάντα, πιστοποιήθηκαν τα πάντα, άρα την έχουν στα χέρια τους και να ζητάμε από τους Έλληνες να ενωθούνε για να πάρουνε την Ελλάδα στα χέρια τους χωρίς κανένας να έχει ένα ταυτόσημο, δηλαδή οι Έλληνες οι ίδιοι μπορούν να έχουν μια διακήρυξη μόνοι τους και μια τεχνολογική διακήρυξη και όχι σαν ένα κόμμα μιας εταιρίας που έχει έρθει από τα ξενόφερτα μέχρι τώρα. 
Δημοσιογράφος: Λοιπόν, η ώρα μας τελείωσε δυστυχώς ήτανε πολύ σύντομη , ο χρόνος πολύ λίγος  
Αρτέμης Σώρρας: Αυτό θα το πω και 'γω ναι ήταν σύντομος. 
Δημοσιογράφος: Δυστυχώς αυτό μπορέσαμε αλλά μένει όμως αναπάντητο το ερώτημα πως ένα κράτος, μία κυβέρνηση η οποία, ένα δικαστικό σώμα που αν κάποιος συκοφαντήσει κάποιον αδίκως του κάνουνε μήνυση πως δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να κάνει και μια δεύτερη και μια Τρίτη μήνυση αν νομίζει ότι κύριος Σώρρας λέει ψέματα και ότι αδικεί το κράτος όταν λέει πως αρνείται την σωτηρία της Ελλάδας. Αυτό λοιπόν είναι ένα ερώτημα ίσως το ποιο κομβικό και είναι και από εμένα αυτό το ερώτημα. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος για τόσο καιρό να προσφέρει μια σανίδα σωτηρίας που για άλλους υπάρχει για άλλους δεν υπάρχει και αυτή η κυβέρνηση αυτό το κράτος, αυτοί οι αρμόδιοι όποιοι κι αν είναι αυτοί οι εισαγγελέας ή ο οποιοσδήποτε άλλος να μην επιλαμβάνεται του θέματος και να το ξεκαθαρίσει. Αυτή η ομίχλη που μένει είναι εις βάρος αυτού του κράτους αυτής της κυβέρνησης και δεν είναι εις βάρος εκείνων οι οποίοι έχουν βάλει την υπογραφή τους ούτε των πολιτών εκείνων οι οποίοι έχουνε πιστέψει τον κύριο Σώρρα, ούτε του ιδίου του κυρίου Σώρρα. Ναι μεν λοιπόν ζητάμε διεκδικούμε απαιτούμε να αποσαφηνίσει το κράτος ποια είναι η θέση του. Αν υπάρχουν τα λεφτά όπως ήδη απεδείχθει ....  
Αρτέμης Σώρρας: Όχι απεδείχθει αλλά το δικαστήριο έκανε και κάτι άλλο στο τέλος. Μετά την δίκη ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά των νομικών προσώπων και της κυβέρνησης στέλνοντας στον γενικό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων που δεν ήρθαν στην δίκη. Του υπουργού οικονομικών, του Προβόπουλου και όλα. Το έκανε, δηλαδή το κράτος πήρε θέση, τα δικαστήρια πήραν θέση. Τώρα αν οι brothers τα βρίσκουν μεταξύ τους και είναι όλα καλά ή καθυστερούνε είναι άλλη ιστορία. Πήρε θέση το κράτος. Μα έγινε αυτό. 
Δημοσιογράφος: Ανοίγετε μεγάλο δρόμο για επόμενη συζήτηση, γιατί αυτό έπρεπε να το πούμε από την αρχή δεν το είπαμε και ..... 
Αρτέμης Σώρρας: Το έκανε το δικαστήριο. 
Δημοσιογράφος: Ωραία δεν το ήξερα 
Αρτέμης Σώρρας: και άσκησε ποινική δίωξη σε όλους 
Δημοσιογράφος: Αυτό εδώ βεβαίως το θυμάμαι είναι όπως το λέτε, απλά δεν το θυμήθηκα αν το πω τώρα. Δεν πειράζει με τον κύριο Σώρρα θα κάνουμε και άλλες εκπομπές πρώτα ο θεός να είμαστε καλά όλοι και θα έχουμε την συνέχεια σε οποιαδήποτε άλλα ερωτήματα διατυπωθούν. Το τηλέφωνό μου είναι 6988089702 μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο για ότι καινούριο υπάρχει. Λοιπόν να ευχαριστήσουμε εσάς που μας ακούσατε τον κύριο Λούτζη τον σκηνοθέτη μας ο οποίος μας έδωσε λίγο χρόνο παραπάνω και τον κύριο Αρτέμη Σώρρα βεβαίως για ότι κάνει .... 
Αρτέμης Σώρρας: Να είστε καλά 
Δημοσιογράφος: ... και επίσης τον ερχομό σας σε αυτήν την εκπομπή για να δώσετε τις διευκρινίσεις που δώσατε. 
Αρτέμης Σώρρας: Καλό σας βράδυ 
Δημοσιογράφος: Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε και σε άλλη εκπομπή. Γεια σας. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΣΤΙΣ 13.12.2013 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


«Καταπέλτης» για την Τρόικα το Ευρωκοινοβούλιο: Κύριοι, αποτύχατε!

Σε προσχέδιο έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζεται ότι η τριμερής δεν έλαβε υπόψη της, τις κοινωνικές επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων μέτρων στην Ελλάδα, αλλά και δεν κατάφερε να αποτρέψει την ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας - Ξεκινά «κύκλος ανακρίσεων» σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο και Ιρλανδία

«Καταπέλτης» για την Τρόικα και το ρόλο της στις χώρες που «τρέχουν» προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής είναι το προσχέδιο της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κατατέθηκε την Τετάρτη στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών του ΕΚ. Το προσχέδιο κατατέθηκε από τους επικεφαλής της ομάδας που ανέλαβε να διενεργήσει τη σχετική έρευνα, Ότμαρ Κάρας (ΕΛΚ, Αυστρία) και Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ (Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, Γαλλία).
Στο προσχέδιο ασκείται κριτική και στην ευρωζώνη για την έλλειψη νομικής βάσης στη σύσταση της τρόικας, αλλά και στο ρόλο της τριμερούς, καθώς δεν ελήφθησαν υπόψη οι επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων πολιτικών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα υπόλοιπα κράτη-μέλη που έχουν πληγεί από την κρίση.
Όπως σημειώνεται, τα προγράμματα προσαρμογής που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα δεν εμπόδισαν την ελεγχόμενη χρεοκοπία, αλλά ούτε και τη μετάδοση της κρίσης στα υπόλοιπα κράτη-μέλη. Επίσης, στο προσχέδιο ασκείται κριτική και στην Κομισιόν για το διπλό ρόλο που έχει τόσο ως μέλος της τρόικας όσο και ως θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο προσχέδιο της έκθεσης επισημαίνεται ακόμη ότι τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής θα πρέπει να βελτιωθούν όσον αφορά στις δομές λήψης αποφάσεων. Ακόμη, υπογραμμίζεται ότι πρέπει να αυξηθεί η συνοχή, η διαφάνεια και η λογοδοσία, λαμβανομένης υπόψη και της αναθεώρησης των δημοσιονομικών πολλαπλασιαστών, στους οποίους είχαν βασιστεί οι υποθέσεις που διατυπώνονταν.
Το προσχέδιο αυτό θα αποτελέσει τη βάση του πολιτικού έργου που θα αρχίσει τον Ιανουάριο, με ακροάσεις σημαντικών παραγόντων που καθόρισαν το περιεχόμενο των προγραμμάτων στήριξης και την αποστολή αντιπροσωπειών του ΕΚ στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία.
Το κείμενο που κατατέθηκε, σύμφωνα με την Επιτροπή, επισημαίνει πως χρειάζονται επίσης βελτιώσεις και σε εθνικό επίπεδο, όσον αφορά κυρίως το σε ποιον «ανήκει» η ευθύνη για τη διαδικασία εφαρμογής μεταρρυθμίσεων, καθώς, εάν δεν υπάρχει τέτοια απόδοση ευθυνών, η εφαρμογή είναι λιγότερο αποτελεσματική και οι επιπτώσεις των μεταρρυθμίσεων λιγότερο θετικές.
Σύμφωνα με το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα που παρατίθεται, αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών θα μεταβεί στη Λισαβόνα από την 6η ως την 7η Ιανουαρίου 2014, στην Αθήνα από την 8η ως την 9η Ιανουαρίου, στη Λευκωσία από την 10η ως την 11η Ιανουαρίου και στο Δουβλίνο την 16η ως την 17η Ιανουαρίου.
Ενώπιον της επιτροπής θα μιλήσουν παράλληλα ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για Οικονομικά και Νομισματικά Θέματα Όλι Ρεν (13η Ιανουαρίου), ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ (14η Ιανουαρίου) και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ (15η Ιανουαρίου).
Το σχέδιο της έκθεσης θα παρουσιαστεί και επίσημα στην Επιτροπή την 16η Ιανουαρίου στο Στρασβούργο. Προγραμματίζονται επίσης και άλλες επαφές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

http://www.protothema.gr/economy/article/338188/katapeltis-gia-tin-troika-to-eurokoinovoulio-kurioi-apotuhate/#.UrLBMDN7j2A.facebook
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/katapelths-gia-thn-troika-to-efrwkoinoboylio-kyrioi-apotyhate.html

ΕΙ E.N.D. Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ E.N.D. ΧΑΝΙΩΝ 18/12/2013




ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

END.jpg
ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ).

Δόκτωρ Λαμπράκης: Φτιάξανε μία επιτροπή από έναν εισαγγελέα, έναν δικηγόρο, έναν οικονομολόγο, έναν πολιτικό μηχανικό και έναν ηλεκτρονικό μηχανικό. Τους έδωσαν εντολή εντός 7 ημερών να εξετάσουν όλα τα έγγραφα τα οποία παραδίδει η ΕΙ-END στους Δήμους και συγκεκριμένα για τον Δήμο Ιεράπετρας και να βγάλουνε ένα πόρισμα. Το πόρισμα αυτό ανακοινώθηκε χθες. Είναι υπογεγραμμένο όπως σας είπα από έναν εισαγγελέα, δικηγόρο, οικονομολόγο, πολιτικό μηχανικό και ηλεκτρονικό μηχανικό. Σας διαβάζω τι ακριβώς λέει το πόρισμα, αυτή είναι η ανάλυση που συντάχθηκε από τον εισαγγελέα: 
Περίληψη των όρων του πληρεξουσίου που θα υπογράψει ο Δήμαρχος προς τον Αρτέμη Σώρρα.
Άρθρο 1ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στην απαραίτητη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων ανταποδοτικών και κοινωνικών. 
Άρθρο 2ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση διαφόρων έργων. 
Άρθρο 3ο Ο θεματοφύλακας μπορεί να θεσπίσει μία ή περισσότερες εταιρίες ειδικού σκοπού για να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις σε έργα πάσης φύσεως. Οι επενδύσεις θα είναι υπό τη διαχείριση του θεματοφύλακα έως την αποπληρωμή της επένδυσης και την εξ΄αυτού αποδέσμευσης της περιουσίας του. Ο θεματοφύλακας μπορεί να μεταβιβάσει μέρος ή το σύνολο των κεφαλαίων σε τρίτο μέρος που χαίρει της δικής του εμπιστοσύνης. Μόλις η επένδυση αποπληρωθεί, τότε το σύνολο του έργου μεταφέρεται στην ιδιοκτησία του Δήμου. 
Άρθρο 4ο Επενδυτικό σχέδιο. Ανθρωπιστική βοήθεια επείγουσα και μη. Υποδομές, τρόφιμα απαλλαγμένα από τοξίνες και φθόριο, γέφυρες, δρόμοι, δίκτυα άρδευσης καθαρού νερού, γεωργική και ζωική παραγωγή, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους Έλληνες και συνεχίζει κλπ. 
Άρθρο 5ο Αναφορά στα έργα, 31 ομάδες έργων προς όφελος των δημοτών και στο κόστος αυτών παράρτημα Α, σελίδα 7 έως 17, παράρτημα Β
Άρθρο 6ο Διοίκηση και διαχείριση των έργων από τον θεματοφύλακα. Αναφορά στον σχεδιασμό, την διάρθρωση της χρηματοδότησης και την πίστωση των κεφαλαίων. Δικαιώματα του θεματοφύλακα: Να αξιοποιήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης, να συμβουλεύεται οποιοδήποτε πρόσωπο ή τράπεζα προκειμένου να δομήσει την χρηματοδότηση που θα έχει συγκεκριμένο οικονομικό στόχο. Να συνάπτει συμφωνίες με κράτη, νόμιμες αρχές, οργανισμούς κλπ. Δεν εμπλέκεται ο Δήμος, ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όλες οι ενέργειες του θεματοφύλακα είναι για τους στόχους χρηματοδότησης του Δήμου. 
Καταλαβαίνετε τι εννοεί εδώ ο εισαγγελέας; Λέει ότι όλες οι ενέργειες που κάνει ο Σώρρας δεν ανακατεύουν τον Δήμο καθόλου. Είναι μία διμερής σχέση την οποία συνάπτει ο θεματοφύλακας με τρίτες οντότητες (Κράτη, Δημάρχους, Κυβερνήτες, Πρωθυπουργούς κτλ) με σκοπό να χρηματοδοτήσει τον Δήμο, χωρίς όμως να εμπλέκεται ούτε ο Δήμος, ούτε ο Δήμαρχος, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο.
Στο άρθρο 7 αναφέρεται η διαδικασία εκταμίευσης των κονδυλίων εκ των προτέρων. 
Άρθρο 8ο Ο θεματοφύλακας θα ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση στη διοίκηση και διαχείριση των κεφαλαίων, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Ο εντολέας (δηλαδή ο Δήμος) μπορεί να υποβάλει σχέδια του Δήμου για επιλογή και επιλογή και για χρηματοδότηση από τον θεματοφύλακα. Ο Δήμος παρέχει βοήθεια προς τον θεματοφύλακα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη έναντι των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων. 
Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα, όπως αναφέρει ο κύριος εισαγγελέας. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων. Το πληρεξούσιο διέπεται από τους ισχύοντες νόμους της χώρας. Ακούτε τι λέει. Για όσους από εσάς έχετε ακούσει τα πουλιά του Αμαζονίου, όπως τα ονομάζει ο Αντώνης, για όσους έχετε ακούσει ότι δεν είναι σύννομο το πληρεξούσιο, αυτή είναι η γνωμάτευση ενός εισαγγελέως, ενός δικηγόρου και ενός οικονομολόγου:
 «Το πληρεξούσιο διέπεται από τους ισχύοντες νόμους της χώρας». 
Η ανωτέρα βία μπορεί να καθυστερήσει τα έργα και ειδοποιείται ο εντολέας εντός 10 ημερών από τον θεματοφύλακα. 
Συμπέρασμα: Το πληρεξούσιο αυτό προς τον επενδυτή δεν ιδρύει καμία αστική ευθύνη ή ποινική σε βάρος του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά μόνον την απλή και αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων αυτών για την ηθική και μόνο υποστήριξη του επενδυτή κατά την υλοποίηση της επένδυσης. 
Επομένως, η υπογραφή του ανωτέρω πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη τα αποτελέσματα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄έπέκταση όλων των δημοτών. 
Αυτό είναι λοιπόν το πόρισμα, το οποίο η πενταμελής επιτροπή συνέταξε και το παρέπεμψε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας. Ήταν πολύ σοφή ενέργεια, για να μην φανεί όπως φαίνεται σε άλλους Δήμους το ότι ο Δήμαρχος δεσμεύεται από άλλες δυνάμεις, εντός εισαγωγικών, να μην προχωρήσει στο έργο. Ο Δήμος Ιεράπετρας αποφάσισε να ιδρύσει αυτή την ανεξάρτητη εντελώς επιτροπή η οποία εκ τω προτέρων να νομοδοτήσει για την νομιμότητα και με σαφήνεια να περιγράψει τι ακριβώς είναι αυτή η εξουσιοδότηση ή μάλλον το πληρεξούσιο το οποίο δίδεται από τον Δήμο Ιεράπετρας ή τον οποιονδήποτε Δήμο της Ελλάδας προς τον Αρτέμη Σώρρα και την ΕΙ-END. 

Αντ. Βαλσαμάκης:Πρόεδρε επέτρεψέ μου μία μικρή διακοπή λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητος, θέλω να διαβάσω την τελευταία παράγραφο μία ακόμη φορά και να πω τι κατάλαβα εγώ από αυτό που συνέταξε ο εισαγγελέας. Λέει λοιπόν η τελευταία παράγραφος «Επομένως η υπογραφή του ανωτέρου πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη - προσέξτε εδώ τι λέει ο εισαγγελέας - ενώ στην καλύτερη το αποτέλεσμα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄επέκταση των δημοτών του». «Στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων, ενώ στην καλύτερη το αποτέλεσμα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄επέκταση των δημοτών». Ερωτώ εγώ το διεστραμμένο μυαλό λοιπόν, μήπως κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάποιοι Δήμαρχοι δεν θέλουν την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου; Αυτό μου κάνει εντύπωση, αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΧΑΝΙΑ 11-12-13

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-END

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
Ei-End Μνημοσυνη


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/dhmarhoi-meta-kai-apo-ayto-to-porisma-pws-tha-arnhtheite-thn-efh.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: 600 ΔΙΣ - ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

kalogeropoylos.png

600 ΔΙΣ - ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ


ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 72 ΔΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Είναι δύο υποθέσεις μαζί. Η μία υπόθεση είναι τα 600 δις δολάρια που έχει καταθέσει σε λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Αρτέμης ο Σώρρας εδώ και 15 μήνες. Τα χρήματα αυτά είναι στην απόλυτη κυριότητα των Ελλήνων, δεν είναι στην κυριότητα του κυρίου Σώρρα, δηλαδή δεν προτίθεται να δώσει τα έχει ήδη δώσει και κάθε Έλληνας ως νόμιμος δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να υπογράψει για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και να δημιουργηθούν οι συνθήκες του «ξεχρεώματος» της πατρίδας μας με τους όρους που έχουν επιβληθεί μέσω του λογαριασμού, δηλαδή τι, τον λογιστικό έλεγχο της νομιμότητας του χρέους. Και στη συνέχεια τα χρήματα που θα περισσέψουν από τα 600 δις, γιατί είναι πάρα πολλά, να μας δώσουν τη δυνατότητα ανάπτυξης της Ελλάδος και με ταυτόχρονη αποφορολόγηση του Έλληνα. Διότι όταν ξεχρεώσουμε δεν θα πληρώνουμε 72 δις τον χρόνο μόνο τόκους, θα είναι πολύ ελάχιστα αυτά που θα χρειάζεται το κράτους για τις λειτουργίες του, όσο χρειάζεται, αλλά δεν θα έχει τη σκληρή φορολογία από τόκους από τους δανειστές μας. 

Δημοσιογράφος: Αναρωτιέται λοιπόν κάποιος που σας ακούει, τι είναι εκείνο που κάνει το Ελληνικό κράτος να αντιδράει σε αυτό και να μην προχωράει όλη η διαδικασία.


ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 

Γιάννης Καλογερόπουλος: 'Ολοι αυτοί που αντιδρούν, και δεν είναι ακριβώς το Ελληνικό κράτος είναι πρωτίστως αυτοί που θα εκτεθούν, είναι ο έλεγχος του πραγματικού χρέους της Ελλάδος. Δηλαδή ο λογιστικό έλεγχος που ζητείται. Διότι αυτό θα φανερώσει την απάτη που στήσανε και υπερχρεώσανε την Ελλάδα εικονικά μέσω υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, τεχνηέντως, οπότε τα Ελληνικά ομόλογα αγοραζόντουσαν σε εξευτελιστική χαμηλή τιμή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για κάθε εκατομμύριο που είσπραττε η Ελλάδα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της να δίνει 6, 7, 8 εκατομμύρια ομόλογα. 

Αυτό λοιπόν κάνοντας λογιστικό έλεγχο της νομιμότητας του χρέους η οποία ζητείται να την κάνει ο Άρειος Πάγος όχι όποιος και όποιος. Και ο Άρειος Πάγος με επιτροπή δικαστών κληρωμένων, όχι διορισμένων, να ορίσει οικονομολόγους διεθνούς αποδοχής που θα κάνουνε τον λογιστικό έλεγχο και θα βγάλουνε το πραγματικό αποτέλεσμα. Από εκεί πέρα εφόσον οι οικονομολόγοι θα δίνουν τα χαρτιά στους δικαστές, οι δικαστές θα κάνουν αυτό που επιβάλλει ο νόμος. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μόλις γίνει αυτό καταλαβαίνετε θα αποκαλυφθούν όλοι. 

Δημοσιογράφος: Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τους Δημάρχους που είπατε, επειδή αφορά αρκετό κόσμο, πως θα μπορούσαν να υπογράψουν προκειμένου να ξεκινήσουν να παίρνουν κάποια χρήματα.


ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ & ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Το να υπογράψουν απλά δεν είναι με την έννοια ότι υπογράφει κάτι ο Δήμαρχος, ο Δήμαρχος δίνει την εντολή-αίτημα σε έναν άνθρωπο, εδώ στην προκειμένη περίπτωση έχουμε φυσικό πρόσωπο δεν έχουμε εταιρία, ο οποίος χρίζεται καταπιστευματοδέκτης-θεματοφύλακας και τι κάνει, μεταφέρει το αίτημα χρηματοδότησης έργων ανθρωπιστικού χαρακτήρα και κοινωνικού και επενδυτικών έργων και κοινωφελών, όλα δηλαδή τα έργα υποδομών που χρειάζεται μια τοπική κοινωνία, αυτό το αίτημα χρηματοδότησης του Δημάρχου το μεταφέρει ο φορέας υλοποίησης, ο οποίος πηγαίνει με δικές του εγγυήσεις στο συγκεκριμένο Παγκόσμιο Ταμείο που είναι το Ταμείο Εμπιστοσύνης. 

Το Ταμείο Εμπιστοσύνης το ακούμε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτά τα χρήματα λοιπόν είναι από τα προγράμματα που έχουνε στηθεί παγκοσμίως από τη δομημένη κοινωνία των ανθρώπων με διεθνής συνθήκες. Δηλαδή δεν είναι κάτι που είναι και αποκλειστικό για την Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας και έργων υποδομών που έχει θεσπιστεί από την κοινωνία των ανθρώπων και υλοποιείται μέσα από χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς των ανθρώπων του κάθε κράτους και παραβρίσκονται αυτοί οι λογαριασμοί στο Ταμείο Εμπιστοσύνης ή Καταπιστεύματος. Αυτούς τους λογαριασμούς τους χρησιμοποιούνε πάρα πολλά κράτη. 

Για να αντλήσεις κεφάλαια χρειάζεσαι εγγυήσεις. Ο Δήμος δεν έχει εγγυήσεις. Έρχεται ο Αρτέμης ο Σώρρας και λέει, κύριοι αφού η Ελλάδα είναι στα χάλια αυτά που είναι με δικές μου εγγυήσεις θα σας φέρω εγώ χρήματα από το Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστεύματος να υλοποιήσουμε κοινωνικές παροχές, ανθρωπιστική βοήθεια και έργα υποδομών για να λύσουμε το πρόβλημα των Ελλήνων, αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αλλιώς. Τους έχω 600 δις εκεί, δεν τα παίρνουνε, θα πάμε σε ένα άλλο τώρα καινούριο προϊόν το οποίο είναι το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας με δικές μου εγγυήσεις. Έχω όλες τις ευθύνες, ότι και αν συμβεί, μόνο εγώ έχω να χάσω. Δεν ακουμπάει τον Δήμο ούτε νομικά, ούτε οικονομικά. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ
«DRTV GREECE» ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15-12-13

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
  




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/giannhs-kalogeropoylos-600-dis-antidroyn-aytoi-poy-tha-ektethoyn.html

ΕΙ E.N.D. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ -





http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

"ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ"



ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΧΑΝΙΑ 11-12-13
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-END


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ).


Δόκτωρ Λαμπράκης: Φτιάξανε μία επιτροπή από έναν εισαγγελέα, έναν δικηγόρο, έναν οικονομολόγο, έναν πολιτικό μηχανικό και έναν ηλεκτρονικό μηχανικό. Τους έδωσαν εντολή εντός 7 ημερών να εξετάσουν όλα τα έγγραφα τα οποία παραδίδει η ΕΙ-END στους Δήμους και συγκεκριμένα για τον Δήμο Ιεράπετρας και να βγάλουνε ένα πόρισμα. Το πόρισμα αυτό ανακοινώθηκε χθες. Είναι υπογεγραμμένο όπως σας είπα από έναν εισαγγελέα, δικηγόρο, οικονομολόγο, πολιτικό μηχανικό και ηλεκτρονικό μηχανικό. Σας διαβάζω τι ακριβώς λέει το πόρισμα, αυτή είναι η ανάλυση που συντάχθηκε από τον εισαγγελέα: 

Περίληψη των όρων του πληρεξουσίου που θα υπογράψει ο Δήμαρχος προς τον Αρτέμη Σώρρα.

Άρθρο 1ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στην απαραίτητη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων ανταποδοτικών και κοινωνικών. 

Άρθρο 2ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση διαφόρων έργων. 

Άρθρο 3ο Ο θεματοφύλακας μπορεί να θεσπίσει μία ή περισσότερες εταιρίες ειδικού σκοπού για να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις σε έργα πάσης φύσεως. Οι επενδύσεις θα είναι υπό τη διαχείριση του θεματοφύλακα έως την αποπληρωμή της επένδυσης και την εξ΄αυτού αποδέσμευσης της περιουσίας του. Ο θεματοφύλακας μπορεί να μεταβιβάσει μέρος ή το σύνολο των κεφαλαίων σε τρίτο μέρος που χαίρει της δικής του εμπιστοσύνης. Μόλις η επένδυση αποπληρωθεί, τότε το σύνολο του έργου μεταφέρεται στην ιδιοκτησία του Δήμου. 

Άρθρο 4ο Επενδυτικό σχέδιο. Ανθρωπιστική βοήθεια επείγουσα και μη. Υποδομές, τρόφιμα απαλλαγμένα από τοξίνες και φθόριο, γέφυρες, δρόμοι, δίκτυα άρδευσης καθαρού νερού, γεωργική και ζωική παραγωγή, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους Έλληνες και συνεχίζει κλπ. 

Άρθρο 5ο Αναφορά στα έργα, 31 ομάδες έργων προς όφελος των δημοτών και στο κόστος αυτών παράρτημα Α, σελίδα 7 έως 17, παράρτημα Β

Άρθρο 6ο Διοίκηση και διαχείριση των έργων από τον θεματοφύλακα. Αναφορά στον σχεδιασμό, την διάρθρωση της χρηματοδότησης και την πίστωση των κεφαλαίων. Δικαιώματα του θεματοφύλακα: Να αξιοποιήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης, να συμβουλεύεται οποιοδήποτε πρόσωπο ή τράπεζα προκειμένου να δομήσει την χρηματοδότηση που θα έχει συγκεκριμένο οικονομικό στόχο. Να συνάπτει συμφωνίες με κράτη, νόμιμες αρχές, οργανισμούς κλπ. Δεν εμπλέκεται ο Δήμος, ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όλες οι ενέργειες του θεματοφύλακα είναι για τους στόχους χρηματοδότησης του Δήμου. 

Καταλαβαίνετε τι εννοεί εδώ ο εισαγγελέας; Λέει ότι όλες οι ενέργειες που κάνει ο Σώρρας δεν ανακατεύουν τον Δήμο καθόλου. Είναι μία διμερής σχέση την οποία συνάπτει ο θεματοφύλακας με τρίτες οντότητες (Κράτη, Δημάρχους, Κυβερνήτες, Πρωθυπουργούς κτλ) με σκοπό να χρηματοδοτήσει τον Δήμο, χωρίς όμως να εμπλέκεται ούτε ο Δήμος, ούτε ο Δήμαρχος, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο.
Στο άρθρο 7 αναφέρεται η διαδικασία εκταμίευσης των κονδυλίων εκ των προτέρων. 

Άρθρο 8ο Ο θεματοφύλακας θα ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση στη διοίκηση και διαχείριση των κεφαλαίων, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Ο εντολέας (δηλαδή ο Δήμος) μπορεί να υποβάλει σχέδια του Δήμου για επιλογή και επιλογή και για χρηματοδότηση από τον θεματοφύλακα. Ο Δήμος παρέχει βοήθεια προς τον θεματοφύλακα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη έναντι των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων. 

Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα, όπως αναφέρει ο κύριος εισαγγελέας. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων. Το πληρεξούσιο διέπεται από τους ισχύοντες νόμους της χώρας. Ακούτε τι λέει. Για όσους από εσάς έχετε ακούσει τα πουλιά του Αμαζονίου, όπως τα ονομάζει ο Αντώνης, για όσους έχετε ακούσει ότι δεν είναι σύννομο το πληρεξούσιο, αυτή είναι η γνωμάτευση ενός εισαγγελέως, ενός δικηγόρου και ενός οικονομολόγου: «Το πληρεξούσιο διέπεται από τους ισχύοντες νόμους της χώρας»

Η ανωτέρα βία μπορεί να καθυστερήσει τα έργα και ειδοποιείται ο εντολέας εντός 10 ημερών από τον θεματοφύλακα. 

Συμπέρασμα: Το πληρεξούσιο αυτό προς τον επενδυτή δεν ιδρύει καμία αστική ευθύνη ή ποινική σε βάρος του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά μόνον την απλή και αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων αυτών για την ηθική και μόνο υποστήριξη του επενδυτή κατά την υλοποίηση της επένδυσης. 

Επομένως, η υπογραφή του ανωτέρω πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη τα αποτελέσματα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄έπέκταση όλων των δημοτών. 

Αυτό είναι λοιπόν το πόρισμα, το οποίο η πενταμελής επιτροπή συνέταξε και το παρέπεμψε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας. Ήταν πολύ σοφή ενέργεια, για να μην φανεί όπως φαίνεται σε άλλους Δήμους το ότι ο Δήμαρχος δεσμεύεται από άλλες δυνάμεις, εντός εισαγωγικών, να μην προχωρήσει στο έργο. 

Ο Δήμος Ιεράπετρας αποφάσισε να ιδρύσει αυτή την ανεξάρτητη εντελώς επιτροπή η οποία εκ τω προτέρων να νομοδοτήσει για την νομιμότητα και με σαφήνεια να περιγράψει τι ακριβώς είναι αυτή η εξουσιοδότηση ή μάλλον το πληρεξούσιο το οποίο δίδεται από τον Δήμο Ιεράπετρας ή τον οποιονδήποτε Δήμο της Ελλάδας προς τον Αρτέμη Σώρρα και την ΕΙ-END. 

Αντ. Βαλσαμάκης:Πρόεδρε επέτρεψέ μου μία μικρή διακοπή λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητος, θέλω να διαβάσω την τελευταία παράγραφο μία ακόμη φορά και να πω τι κατάλαβα εγώ από αυτό που συνέταξε ο εισαγγελέας. Λέει λοιπόν η τελευταία παράγραφος

 «Επομένως η υπογραφή του ανωτέρου πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη - προσέξτε εδώ τι λέει ο εισαγγελέας - ενώ στην καλύτερη το αποτέλεσμα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄επέκταση των δημοτών του». «Στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων, ενώ στην καλύτερη το αποτέλεσμα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄επέκταση των δημοτών». 

Ερωτώ εγώ το διεστραμμένο μυαλό λοιπόν, μήπως κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάποιοι Δήμαρχοι δεν θέλουν την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου; Αυτό μου κάνει εντύπωση, αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση.


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΧΑΝΙΑ 11-12-13
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-END


 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



 
 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/to-porisma-toy-dhmoy-ierapetras-gia-to-plhrexoysio-pros-ton-arte.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters