Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ;Έ;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.Η
ΑΜΕΡΙΚΗ 'ΕΣΒΗΣΕ' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ 'ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ' ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ.ΗΔΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 'ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ'ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ Μ.ΡΟΥΤΕ.ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡΑΚΟ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΡΥΦΙΩΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΠ.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣΣΟΝΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΑΦΟΣ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΓΙΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Λ@ΣΒIA ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΕΙΝΑΙ 'ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ' ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ...

ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΔΩ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.

Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣΣΟΝΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ...

ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

Αναγνώστης

Τι σημαίνει ένας Αμερικάνος πρόεδρος να τελειώνει την ομιλία του και κανένας να μην χειροκροτεί;
 
 
http://www.triklopodia.gr/2014/03/blog-post_2895.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters