Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Βασικές αστρολογικές όψεις για το 2014 (η μεταμόρφωση των κοινωνιών και η θεραπεία του τραύματος) μέρος 1°-2°-3°

Να είστε προετοιμασμένοι για την καταιγίδα - Μέρος 1

Γεφυρώνοντας Ουρανό και Γη - Μέρος 2

Άνοδος της Kundalini  - Μέρος 3
AnnaMerkaba , 04/16/2014
Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού
από SHANA , http://www.torindiegalaxien.de/
Θεωρώ ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες αυτή τη στιγμή και εξηγούν μεγάλο μέρος των ενεργειών που φτάνουν στον πλανήτη Γη...
ΜΕΡΟΣ 1
Να είστε προετοιμασμένοι για την καταιγίδα

Είναι χρήσιμο να ξέρουμε εκ των προτέρων πότε έρχεται καταιγίδα; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν ΝΑΙ για να μπορούν να κάνουν τις αναγκαίες ρυθμίσεις , αντί να βρεθούν προ εκπλήξεως.
Τον Απρίλιο του 2014 έχουμε ένα πολύ σημαντικό και ασυνήθιστο μοτίβο στον ουρανό που μπορεί να συγκριθεί ~  όχι κατ 'ανάγκην με μια θύελλα ~ αλλά με αιχμή από εντάσεις που αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε κάτι που θα εκδηλωθεί . Όλο το μήνα , και ιδιαίτερα κατά τις μέρες γύρω από την πανσέληνο στις 15 Απριλίου , θα ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιριών. Αν συγκεντρώσετε τις ενέργειες σας , ξεκαθαρίσετε την πρόθεσή σας και κινητοποιηθείτε με όλο σας το Είναι για την επίτευξη αυτού του στόχου ,  μπορεί να συμβεί ένα άλμα.
Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να απελευθερωθούμε από τις αλυσίδες ~ ψυχολογικά και όσον αφορά την εργασία  και τις σχέσεις μας . Μερικές αλυσίδες τις κουβαλάμε τόσο καιρό μαζί μας, που  μόνο σε ειδικές περιστάσεις ανακαλύπτουμε  ότι είναι εκεί .
Όπως θα διευκρινιστεί στη συνέχεια, θα δούμε τόσο τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να λύσουμε αυτές τις αλυσίδες , καθώς επίσης θα εντοπίσουμε τα απαραίτητα ενεργειακά αποθέματα που προσφέρονται για μας κατά τη διάρκεια του μηνός Απριλίου 2014. Αλλά πριν στρέψουμε την προσοχή μας στα χαρακτηριστικά του σημείου της έντασης και  ερμηνεύσουμε τι είναι αυτό που ίσως εκδηλώνεται , θα πρέπει να ζωγραφίσουμε το φόντο της σκηνής για να καταλάβουμε τι συμβαίνει , και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτήν την ενέργεια αντί να της εναντιωθούμε.
Στην περίπτωση αυτή , το φόντο είναι ένα στάδιο με μεγάλες τυμπανοκρουσίες . Στην κανονική καθημερινή αστρολογία κοιτάζουμε τον ήλιο , το φεγγάρι και τους ταχέως κινούμενους πλανήτες για να έχουμε πρόσβαση στο σχέδιο που ξεδιπλώνουν οι τρέχουσες ενέργειες . Μερικές φορές , κάποιος από τους εξωτερικούς πλανήτες ~ Ουρανός ,  Ποσειδώνας και  Πλούτωνας ~ αλλάζουν ζώδιο και αρχίζει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη συλλογική μας ζωή .
Τα Σταθερά Αστέρια (απλανείς αστέρες)~ όπως το αστέρι στο ηλιακό μας σύστημα , ο ήλιος ~ δεν φαίνεται να κινούνται , λαμβάνονται υπόψη μόνο αν έρθουν σε επαφή με ένα πλανήτη-σημείο στο ωροσκόπιο . Ωστόσο , οι απλανείς αστέρες, παρά το όνομα, κινούνται αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς , ενώ τα ταχέως κινούμενα σημεία στο ωροσκόπιο κινούνται μέσα σε ημέρες και μήνες, και οι εξωτερικοί πλανήτες σε χρόνια μετρήσεων. Ένα ταξίδι μέσα στο ζωδιακό κύκλο για ένα σταθερό αστέρι χρειάζεται περίπου 26.000 χρόνια ~ 2160 χρόνια σε κάθε ζώδιο . Όταν ένας ταχέως κινούμενος πλανήτης αλλάζει ζώδιο , είναι σαν να ανοίγει μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής. Όταν ένας εξωτερικός πλανήτης αλλάζει ζώδιο , είναι σαν ένα νέο κεφάλαιο της ζωής . Ενώ όταν ένα σταθερό αστέρι αλλάζει το χαρακτηριστικό ζώδιο , είναι σαν να ανοίγει  ένα εντελώς νέο βιβλίο ζωής .
Έτσι , δημιουργείται η εικόνα εκεί έξω στην κοινότητα των αστρολόγων , όπως συνέβη στις 29 Νοεμβρίου  2011. Ή μάλλον , λίγους μήνες αργότερα , όταν ο αντίκτυπος της εκδήλωσης εμβαπτίστηκε σε αυτό . Όχι μόνο ένα σταθερό αστέρι (απλανής αστέρας) άλλαξε τη στάση του ως προς ένα ζώδιο, μεταξύ των περίπου 50 απλανών αστέρων που λαμβάνει υπόψη η εσωτερική αστρολογία, αλλά τέσσερα από τα πιο σημαντικά, γνωστά ως Βασιλικοί Aστέρες της Περσίας ή οι τέσσερις φύλακες στον ουρανό :
Aldebaran,, Φύλακας της Ανατολής ( Γη -Ταύρος )
Regulus, , Φύλακας του Βορρά ( φωτιά - Λέων )
Antares,, Φύλακας της Δύσης ( νερό - Αετός )
Fomalhaut , Φύλακας του Νότου ( αήρ - Άγγελος )
Μεταξύ των αστρολόγων αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Όχι επειδή το απαιτεί κάποιος κώδικας δεοντολογίας  αστρολογικού εγχειριδίου  ( αν υπήρχε ένα τέτοιο βιβλίο ) , αλλά απλώς και μόνο επειδή αποκαλύπτουν τα μυστικά τους μόνο όταν προσεγγίζονται με αυτή τη στάση .
Με αυτά κατά νου , θα εξετάσουμε τη φύση του " Νέου Βιβλίου της Ζωής ", το οποίο άρχισε να ξετυλίγεται , όταν το αστέρι Βασιλίσκος (Regulus) , από την καρδιά του Λέοντα μετακόμισε στην Παρθένο, στις 29 του Νοέμβρη 2011. Η τελευταία φορά που έστρεψαν το βλέμμα τους οι αστρολόγοι προς τον Regulus ήταν το 157 π.Χ., όταν ο Βασιλίσκος άρχισε να εισέρχεται στον Λέων. Με αυτές τις αργές κινήσεις των σταθερών αστεριών , δεν αποτελεί έκπληξη ότι ένα ορισμένο ποσό σκόνης είχε συσσωρευτεί στα βλέφαρα των αστρολόγων και χρειάστηκαν λίγους μήνες για να την αποτινάξουν και να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί !
Ο Regulus είναι η δύναμη της ζωής στο βιβλίο της ζωής , και επί  δύο χιλιάδες χρόνια στο ζώδιο του Λέοντα είχε υποστηρίξει την άνοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με τις κεντρικές μορφές της, τα στοιχεία και την ιεραρχική μορφή οργάνωσης της. Μια δομή τύπου Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , η οποία εξακολουθεί να διαποτίζει τις δομές της σημερινής κοινωνίας μας, βασίζεται στην άγνοια και την υπακοή του λαού εντός της και την καταπίεση και την εκμετάλλευση των ανθρώπων έξω από αυτή. Ο φόβος είναι το καύσιμο που τρέχει τη μηχανή . Φόβος της απώλειας της θέσης εντός της ιεραρχίας και απόρριψη από τα όρια της « καλής κοινωνίας », στην οποία τα πάντα μοιάζουν με ελευθερία, αλλά γίνονται αισθητά σαν θάνατος .
Δύο εργαλεία απαιτούνται για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η μηχανή. Το ένα είναι μια σταθερή αύξηση του συνηθισμένου μοτίβου υπακοής και αντανακλαστικών αντιδράσεων απέναντι σε ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας ,  γνωστό ως "το εκπαιδευτικό μας σύστημα" . Αν αυτό το σύστημα έχει καταστείλει τον ισορροπημένο νου ΑΓΑΠΗΣ του παιδιού και έχει εγκαταστήσει ένα ανισόρροπο  μυαλό ΡΩΜΗΣ ,  υπάρχει διαθέσιμος άλλος ένας πράκτορας της αυτοκρατορίας, για να επιβάλει τους νόμους της .
Τα άλλα απαιτούμενα υλικά είναι: μια σημαντική διαφορά στις συνθήκες ζωής για εκείνους που ζουν έξω από τον εσωτερικό κύκλο, σε σύγκριση με εκείνους εντός. Οι τελευταίες οικονομικές εκθέσεις αναφέρουν πως 85 άνθρωποι έχουν πλέον την ίδια ποσότητα πόρων, που ανήκει στο ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού  ( 3 ½ δισεκατομμύρια άνθρωποι ). Αυτές οι ακρότητες δείχνουν ότι πρόκειται για μια αυτοκρατορία στα πρόθυρα της κατάρρευσης (και είναι έτοιμη και πρέπει να  καταρρεύσει~) .
Στην εσωτερική παράδοση η κοινωνική δομή της αυτοκρατορίας συγκρίνεται με το βαμπίρ... και πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια απλή μεταφορά . Οι άνθρωποι που πρόθυμα συμμετέχουν στη διατήρηση αυτής της δομής και επιτρέπουν να σταθεροποιούνται κανάλια Φόβου, στερούνται τη δύναμη της ζωής τους και αυτή κατευθύνεται στο κέντρο ιστού αράχνης, όπου καταναλώνεται από κάτι που πραγματικά είναι μαραμένο και θα έπρεπε να έχει προ πολλού πεθάνει . Αν αυτό ακούγεται σαν σενάριο από  βιβλίο του Harry Potter , ίσως είναι καιρός να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τους πόρους  εκπαίδευσης σας ~ Ο Χάρι Πότερ ή τα βιβλία του επίσημου συστήματος εκπαίδευσης;
Η αληθινή επίγνωση και εκπαίδευση προέρχονται φυσικά από τη δική σας καρδιά , και με την καρδιά του λιονταριού , βλέπουμε τώρα στην Παρθένο , ότι εμφανίζονται δομές , οι οποίες ελέγχονται πλέον από τη σοφία . Οι δομές υπόκεινται σε πολύ πιο μετριοπαθείς και ικανές μορφές ηγεσίας. Ικανές , επειδή ευθυγραμμίζονται με τη φυσική έκφραση του Regulus στην Παρθένο .
Ομοίως , οι παλιές δομές εξουσίας εμφανίζονται πλέον πιο απελπισμένες στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν την πηγή της δύναμης τους, μέχρι που αναπόφευκτα θα φύγουν και θα συναντήσουν το κάρμα που έχουν δημιουργήσει για χιλιετίες. Στην ατομική σας ψυχή θα το νιώσετε σαν παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής δομής της κοινωνίας, και την έλλειψη προθυμίας να απαλλαγείτε από αυτά. Τελικά , θα πρέπει να τα αφήσετε είτε με χάρη, είτε ως φυγάς .
Ενώ οι παλιές δομές εξουσίας καταρρέουν , δίνεται χώρος για το νέο . Από την πλευρά της Σκιάς δεν υπάρχουν πλέον "χειριστές-οδηγοί" που με αποσπασματικές συλλογικές υπο-προσωπικότητες να μπορούν να τροφοδοτούν θανάσιμα αμαρτήματα δημιουργώντας χάος. Όταν ο τελευταίος Πάπας άφησε ένα περιστέρι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ως  χειρονομία ειρήνης, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι το είδαν ως προφανή οιωνό για αυτές τις παρορμήσεις στη συλλογική μας ψυχή ~ στο περιστέρι επιτέθηκαν αμέσως  ένα κοράκι και ένας γλάρος . Θα το μάθουμε σύντομα τι είναι αυτό που έρχεται , αν τηρούμε τις ισορροπίες, την ήρεμη αποφασιστικότητα και  μια αρκετά γαλήνια βούληση σε συλλογικό επίπεδο.
Με τον Regulus στην Παρθένο , το επίκεντρο της ηγεσίας θα είναι είναι αυτό που στηρίζεται, και θα εστιάζει στο πώς μπορεί να υπηρετήσει . Αυτή η στάση διατήρησε τον παλιό ανταγωνιστικό δυϊσμό μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού. Στην ατομική ψυχή , μπορεί να βιωθεί ως μια βαθιά απόφαση του αρσενικού , να υπηρετήσει και να προστατεύσει το θηλυκό έως ότου αποδεσμευτεί από το μυαλό ΡΩΜΗΣ ή " λιώσει " στα εξ ων συνετέθη. Αυτό επιτρέπει στη θηλυκή ενέργεια  να χαλαρώσει και να παραμένει όλο και περισσότερο στη ροή της ζωής , και να εμπιστευθεί τη σύνδεση με την αρσενική ενέργεια .
Για αιώνες ο Ουράνιος Πατέρας και η Ουράνια Μητέρα είχαν γυρίσει τις πλάτες τους ο ένας στον άλλο. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσεουμε έναν κόσμο στον οποίο αυτές οι ενέργειες περιστράφηκαν, γύρισαν σε μια στάση," πρόσωπο με πρόσωπο "  όπως το περιγράφει η Καμπαλιστική παράδοση .
Στο μέρος 2 του παρόντος άρθρου θα εξετάσουμε πώς το αστέρι του Δαβίδ , που είδαμε να σχηματίζεται στις 29 του Ιούλη 2013 , χρησίμευσε για να ανοίξει ο δρόμος στη δυναμική που περιμέναμε στις 15 Απριλίου .

ΜΕΡΟΣ 2

Γεφυρώνοντας Ουρανό και  Γη
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Η Αστρολογία για τον Απρίλη του 2014  φαίνεται πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα .
Όπως περιγράφεται στο 1ο μέρος του άρθρου αυτού, το αστέρι Βασιλίσκος είναι τώρα στην Παρθένο ~ ήδη έχει και θα έχει ~ μεγάλη επιρροή στη συνείδηση ​​μας , η οποία θα οδηγήσει σε βαθιές αλλαγές στην κουλτούρα μας . Αυτό σηματοδοτεί μια αλλαγή από ένα αρσενικό, σε ένα πιο θηλυκό τρόπο διανομής  και παροχής της δύναμη της ζωής, εκφράζοντας την επίδραση του Βασιλίσκου.
Ένα ανδρικό "νύχι" στην κατανομή της ενέργειας της ζωής θα είναι πάντα ανισόρροπο και μπορεί να διατηρηθεί μόνο για όσο διάστημα διατηρείται ένας απατηλός " Νους Ρώμης ".  Ο νους Ρώμης είναι η νοοτροπία που απαιτεί υπακοή στις εξωτερικές αρχές ~ ντυμένες και ως δημόσιες υπηρεσίες. Αυτή η υπακοή και έλλειψη θέλησης χρησιμεύει για να « πλέει τη βάρκα »  ενώ η κρύα καρδιά της δομής παραμένει συχνά απαρατήρητη . Το τελευταίο πράγμα που ανακαλύπτει ένα περίεργο ψάρι , λέγεται πως είναι το νερό μέσα στο οποίο κολυμπά. Εμείς μπορούμε να ευχαριστήσουμε επιστήμονες όπως τον Roger Sperry και τον Stanley Milgram για τις ανακαλύψεις και τα πειράματά τους  ( « διάσπαση του εγκεφάλου » και « Οι κίνδυνοι της υπακοής » ) , που δείχνουν πόσο πρόθυμα το ανθρώπινο μυαλό ταυτίζεται με ένα ψέμα ή το διηγείται.
Ενώ η παροχή ενέργειας προς τη δομή αυτή μειώνεται και θα τελειώσει, με την έναρξη εισόδου του Regulus στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/11/2011, η βίαιη και απελπισμένη λαβή αυτού του παρασιτικού νου άρχισε να φαίνεται όλο και περισσότερο. Η αντανάκλαση της στην προσωπική μας ζωή είναι αυξημένο άγχος, άσκοπες δραστηριότητες και αντίσταση στη σιωπή. Όλοι έχουμε το μερίδιό μας ~ και επενδύουμε~ σε αυτό το μυαλό Ρώμης.
Με τον Regulus στην Παρθένο, η γυναικεία προσέγγιση για την κατανομή της ενέργειας της ζωής ( ο νους ΑΓΑΠΗΣ ) , σε όποια μορφή και αν έχει ασκηθεί , υποστηρίζεται τώρα και η μετατόπιση στη συνείδηση ​​μας και τις κοσμικές υποθέσεις μπορεί να έρθει ξαφνικά . Η Αστρολογία για τον Απρίλιο δείχνει ότι τα γεγονότα που προετοιμάζουν και υποστηρίζουν αυτή τη στροφή θα είναι ορατά.

Σε Experimentarium στην Κοπεγχάγη , ύψωσαν ένα μεγάλο κύλινδρο γεμάτο με νερό. Με την περιστροφή του τροχού, οι επισκέπτες μπορούν να δουν μια κυκλική κίνηση του νερού και τελικά , όταν η ταχύτητα φθάνει ένα όριο, ξεκινά από την επιφάνεια του νερού μία δίνη ή " Tornado" και χτυπά σαν «λάμψη » το έδαφος. Η αίσθηση ότι το νερό ξαφνικά " ενδίδει " και βρίσκει μια νέα ισορροπία είναι αρκετά εκπληκτική, ικανοποιητική ~ και πολύ όμορφη .

Κατά κάποιο τρόπο , αυτό το νερό που σιγά-σιγά αρχίζει να γυρίζει και ο άμεσος αντίκτυπος του, μοιάζει με την κίνηση η οποία ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου του περασμένου έτους . Αυτό που είδαμε ήταν δύο τέλεια τρίγωνα , το ένα στο ζώδιο της γης και το άλλο στο ζώδιο του νερού, ενώ μαζί σχηματίζουν το εξάκτινο αστέρι του Δαβίδ . Ο Ουρανός άρχισε την εν λόγω κυκλική κίνηση , η οποία επηρεάζει και συνίσταται στο να μας παραδώσει το αντίστοιχο τμήμα της ανθρώπινης συναισθηματικής φύσης μας που αγωνίζεται για υψηλότερες αξίες και ιδανικά. Και μετά από χιλιάδες χρόνια αιχμαλωσίας των ψυχών , αυτό αποτελεί και «λόγο» για να αρχίσει να μας συγκινεί , -επίσης  διατηρήθηκε κατά τους οκτώ τελευταίους  μήνες και συνοδεύτηκε από μια εννέα μηνών περίοδο  κύησης , ενώ το "μωρό"  αναμένεται τώρα στο τέλος Απριλίου 2014 , με ένα μεγάλο σταυρό ευθυγράμμισης των παρορμητικών ζωδίων .
Στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών, έχουν κληθεί οι μαίες σε αυτή την εκδήλωση ευθυγράμμισης που πρόκειται να συμβεί . Οι βασικές αποχρώσεις έφεραν ίαση στο εσωτερικό παιδί και την ενσωμάτωση όλων των υπο-προσωπικοτήτων που εξακολουθούσαν να " κάνουν τα δικά τους " . Επίσης συνέβη  μια απελευθέρωση από κάθε τι που δεν τρέφει την ψυχή. Ο καθαρισμός του σώματός και του μυαλού σας .
Αν νιώθεται πως τούτο συνηχεί μαζί σας, θα είστε πιθανών "μια από τις μαίες" που ανέλαβε ψυχική-υποχρέωση στο να υποστηρίξει αυτό που είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε .
Τα τρίγωνα στο στοιχείο της γης και του νερού, που χρησίμευσαν ως σκηνικό για την εμπειρία μας κατά τους τελευταίους 8 μήνες, είναι η αντίδραση «από τα κάτω» ~ ο τροχός που περιστρέφεται συνεχώς στο κάτω μέρος του κυλίνδρου με το νερό ~ και θα οδηγήσει τελικά σε μια αντίδραση "από τα πάνω " .
Με τη θέση των άστρων και των πλανητών  έτσι,  φαίνεται πως η απάντηση θα είναι η 15η Απρίλη 2014, όπου έλαβε χώρα μια πλήρη έκλειψη σελήνης .
Για να βρούμε το βασικό τόνο της εκδήλωσης, πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον Ποσειδώνα ~ για διάφορους λόγους .
Πρώτον, αυτός ο μεγάλος πλανήτης, που είναι επίσης γνωστός και ως "Ο Κοσμικός Χριστός" είναι σε τέλειο συνδυασμό κλίσης με την έκλειψη σελήνης ( δεν πρέπει να συγχέεται με το συνδυασμό μήκους ) . Αυτό σημαίνει πως είναι ακριβώς εκεί όπου θέλουμε να είναι o Ποσειδώνας ~ Ο Θεός των υδάτων~ κατά τη διάρκεια της κύησης. Ασφαλής στο δικό του ζώδιο των Ιχθυών.
Δεύτερον , ο Ποσειδώνας ήταν η κυρίαρχη επιρροή στην εξαγωνικό σχηματισμό αστέρων και εξασφάλισε ότι η σταθερή κίνηση "του νερού " έγινε με ειρηνικό και σταθερά κινούμενο τρόπο , έτσι ώστε η θεραπεία των θεμάτων της παιδικής ηλικίας και των θεμάτων προηγούμενων ζωών συνέβησαν σε ασφαλή απόσταση μακριά από όλα τα θαλάσσια τέρατα που κρύβονται "στα βάθη της λίμνης».
Τρίτον , κάθε φορά που ένα ζώδιο στο ωροσκόπιο βρίσκεται σε συνδυασμό με ένα σταθερό αστέρι (απλανή αστέρα), αξίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Στην περίπτωση αυτή , ο Ποσειδώνας και η Σελήνη βρίσκονται σε συνδυασμό με ένα απλανή αστέρα . Και ναι , μπορεί να έχετε ήδη μαντέψει ~ αυτοί οι δύο απλανείς αστέρες είναι από τους πιο ισχυρούς σε επιρροή από τα αστέρια που βλέπουμε στον ουρανό .
Ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε συνδυασμό με το βασιλικό αστέρι Φομαλχώ (Fomalhaut) , θεματοφύλακα του Νότου. Αν τα ιδανικά και οι προθέσεις σας είναι καθαρές και για το καλό όλων , κάθε ενέργεια που γίνεται υπό την επίδραση αυτών των άστρων, είναι ευλογημένη με επιτυχία και ευτυχία . Από την άλλη πλευρά, εάν τα ιδανικά σας είναι διεφθαρμένα, θα υπάρξει μεγάλη απώλεια και σύγχυση .
Το σύμβολο Sabian *  στην 6η μοίρα των Ιχθυών, όπου θα βρίσκεται ο Ποσειδώνας στις 15 Απριλίου, φωτίζεται από μια ακτίνα φωτός , βρίσκεται σε έναν μεγάλο σταυρό πάνω σε ένα βράχο που περιβάλλεται από θάλασσα . ( Σημείωση μας : * Το όνομα σύμβολο Sabian  χρονολογείται από την εποχή της Μεσοποταμίας ή τους πρώιμους αιγυπτιακoύς χρόνους και χρησιμοποιείται από το 1925. Περισσότερα σχετικά στο επόμενο μέρος.... )
Ο βασικό τόνος για το γεγονός, προς την κατεύθυνση του οποίου κινούμαστε, είναι κρυμμένος σε αυτό το σύμβολο . Τι ή μάλλον ποιος είναι ο Μεγάλος Σταυρός , που στέκει πάνω στα βράχια ;
Ξέρετε την ιστορία του Προμηθέα και του Χείρωνα ; Όπως ίσως γνωρίζετε , αυτοί οι παλιοί μεγάλοι μύθοι αντανακλούν κάτι που είναι πραγματικό και μερικές φορές χειροπιαστό.
Ο Προμηθέας αψήφησε τους θεούς και έδωσε το δώρο της φωτιάς στην ανθρωπότητα , η οποία αντιπροσωπεύει την αυγή της συνείδησης. Ως τιμωρία , ήταν αλυσοδεμένος σε ένα βράχο , όπου ένας αετός ερχόταν και έτρωγε το συκώτι του . Μέχρι το βράδυ , το συκώτι ξαναμεγάλωνε και το φοβερό σκηνικό επαναλαμβανόταν την επόμενη μέρα ~ στην αιωνιότητα , αφού ο Προμηθέας ήταν αθάνατος .
Μόνο ένα πράγμα μπορούσε να σώσει τον Προμηθέα από το μαρτύριο του ~ αν μια μέρα κάποιος έπαιρνε εθελοντικά τη θέση του, τότε αυτός θα ελευθερωνόταν.
Αυτός ο κάποιος ήταν ο Κένταυρος Χείρων , επίσης γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής. Γι αυτό το κατόρθωμα πέθανε και αναγεννήθηκε μετά από 9 ημέρες .
Ο Μεγάλος Σταυρός στο βράχο ( συνείδηση του Εγω ), που περιβάλλεται από θάλασσα ( συλλογικό ασυνείδητο ), δεν είναι άλλος από τον μεγάλο ήρωα Χείρων. Η ακτίνα φωτός , η οποία φωτίζει το σώμα του , είναι το φως του απελευθερωμένου Προμηθέα ( συνείδηση ​​) .
Αυτός είναι ο βασικός τόνος της έκλειψης της σελήνης που έγινε στις 15 Απρίλη του 2014 , 9:45 ώρα CET .
Καλούμαστε να συνηχήσουμε με το τμήμα εκείνο της ψυχής μας, που συνηχεί με το κατόρθωμα του Χείρωνα, που με αυταπάρνηση θυσιάστηκε προκειμένου να απαλύνει τον πόνο του άλλου .
Το να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο μπορεί να μας φαίνεται πάρα πολύ , μέχρι να ανακαλύψουμε τη διαθέσιμη βοήθεια . Σε τέλειο συνδυασμό με τη σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες του Ζυγού, βρίσκουμε  τον Αρκτούρο , " The One Who Comes" , το τέταρτο φωτεινότερο αστέρι στο σύνολό του ουρανό μας . Με την υποστήριξη αυτών των αστέρων ο Οδυσσέας βρήκε το δρόμο για το σπίτι του .
Ο Αρκτούρος είναι ο «φύλακας της αρκούδας » , η οποία αναφέρεται στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου με επτά αστέρια της . Αυτά τα επτά αστέρια που μεταδίδουν κάθε μία από τις επτά βασικές ενέργειες που υφαίνουν τόσο τον ορατό όσο και τον αόρατο κόσμο μας . Και ο βοσκός για τις επτά αυτές ενέργειες είναι ~ ο Αρκτούρος .
Με αυτό το ισχυρό αστέρι , σε συνδυασμό με μια σεληνιακή έκλειψη , κάτι μεγάλο θα συμβεί .
Στο 3ο μέρος  του παρόντος άρθρου θα εξετάσουμε τον μεγάλο Σταυρό που βρίσκουμε στο τέλος του Απριλίου στα σταθερά ζώδια, και επίσης το σύμβολο Sabian σε σχέση με το σημείο στο ζωδιακό κύκλο στον οποίο συμβαίνει (συνέβη) η έκλειψη ~ 25 μοίρες στο Ζυγό :
Ένας αετός και μια Μεγάλη λευκή περιστερά αλληλομεταμορφώνονται .
 
ΜΕΡΟΣ 3

Η άνοδος της kundalini
μετάφραση Βίκυ Χρυσού
Στην αστρολογική κοινότητα , ο Μεγάλος Σταυρός τον Απρίλιο του 2014 αναφέρεται ως « αλλαγή παιχνιδιού » ή « κβαντικό άλμα » . Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μια συλλογική αλλαγή στη συνείδησή μας
Όπως εξηγείται στα δύο προηγούμενα μέρη αυτού του άρθρου, κάτι  παρασκευαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα , και οι πλανήτες έχουν πλέον πάρει θέσεις και περιμένουν υπομονετικά σαν τοξότες έτοιμοι να ρίξουν τα βέλη τους με το που θα δοθεί το σήμα. Ο Ερμής βρίσκεται σε ακριβή συνδυασμό με τον Ουρανό στον ηγετικό βραχίωνα του σταυρού . Αυτό θα συμβεί (συνέβη) την Τρίτη 15 στις 9:45 ώρα CET όταν είχαμε την ολική έκλειψη Σελήνης στον ουρανό . Πριν ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά στα σημεία και τα σύμβολα Sabian , τα οποία συνδέονται με το Μεγάλο Σταυρό , θα εξετάσουμε εν συντομία τη φύση της συνείδησης .
Είμαστε εξοικειωμένοι με τα δύο επίπεδα της συνείδησής μας ~ τα όνειρα και την καθημερινή μας κατάσταση συνείδησης . Αν είμαστε σε ένα από αυτά τα επίπεδα , το άλλο πεδίο μοιάζει σαν μακρινό βασίλειο. Μερικές φορές, όταν είμαστε έτοιμοι να κοιμηθούμε , ή μόλις έχουμε ξυπνήσει , αισθανόμαστε τη φύση του φάσματος συνείδησης μέσα στο οποίο πρόκειται να κινηθούμε. Μέσα στο όνειρο αρχίζουν να εμφανίζονται ορισμένες δομές και αναμνήσεις από την κατάσταση εγρήγορσης μας , και η εγρήγορση μας πάει στο κόσμο του ονείρου , ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζουμε ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει .
Από αυτή τη «γη του πουθενά» μεταξύ των δύο πεδίων, μπορούμε να αισθανθούμε αυτό που έρχεται. Ωστόσο, για να είναι κανείς σε αυτή τη θέση μεταξύ των πεδίων,  απαιτείται ένα τεράστιο ποσό ενέργειας . Καθώς θα αποκοιμιέστε θα πρέπει να αντισταθείτε στην έλξη από το κέντρο βάρους του ονείρου και καθώς ξυπνάτε θα πρέπει να αντισταθείτε στην έλξη του άλλου κέντρου βάρους της συνείδησης, αυτό της εγρήγορσης. Με τον τρόπο αυτό ~ αφιερώνοντας όλη τη δύναμή σας~ μπορείτε αν θέλετε να παραμείνετε στο ενδιάμεσο πεδίο και να μην επιτρέψετε να σας "καταβρόχθισει" ούτε ο χώρος του ονείρου, ούτε η κατάσταση εγρήγορσης. Εκτός από την ενέργεια που απαιτείται , το να πάρετε αυτή τη θέση σας καθιστά σε αουτσάιντερ και στα δύο πεδία~ δεν μπορεί να βιωθεί ούτε  ως εξύμνηση, ούτε ως παρενόχληση (οι διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος ) . Ποιος λογικός άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο ;
Ευτυχώς , μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων είναι αφιερωμένη σε αυτό το δύσκολο έργο . Μερικοί από αυτούς είναι γνωστοί ως θεραπευτές , όπως οι σαμάνοι , ψυχολόγοι , αστρολόγοι και διορατικοί, αλλά οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε απλά την "παράσταση~show καταναλωτή" και το πως έχουμε παγιδευτεί στον "εφιαλτικό διάδρομο", που για κάποιο μυστηριώδη λόγο  ονομάζεται "ζωή" . Και ναι , έχουμε έρθει ειρηνικά και με καλά νέα ... και επίσης ερχόμαστε να σηκώσουμε και τις σκιές και να ασχοληθούμε με τις σκιές, τις οποίες ο περιβόητος ονειροπόλος ή ο επιχειρηματίας δεν μπορούν να σηκώσουν ή να αντιμετωπίσουν.
Αναλάβαμε αυτή την εργασία , γιατί γνωρίζουμε ότι η συνείδηση ​​δεν είναι ένα στατικό πράγμα . Όπως και κάθε άλλος οργανισμός, εξελίσσεται και μεταμορφώνεται σε ορισμένες χρονικές στιγμές .
Όταν συμβαίνει αυτό  είναι απαραίτητη η καθοδήγηση, διότι αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ή μια ψύχωση ή μια νευρωτική κατάσταση , ανάλογα με το από ποιά πλευρά θα κοιτάζουμε την κατάσταση.
Πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει προσωπικά ότι πρόκειται να βιώσουμε σε συλλογικό επίπεδο ~ την απόρριψη μιας παλιάς κατάστασης συνείδησης που δεν εξυπηρετεί πλέον τη ζωή και την εμβάθυνση σε μια νέα κατάσταση συνείδησης που πρόκειται να εκδηλωθεί .
Σύμφωνα με την εμπειρία μας , υπάρχει μια ξαφνική μετατόπιση της συνείδησης , που ακολουθείται από: 1ον μια φάση αυξημένης σύγχυσης, 2ον ενσωμάτωση και 3ον ανα-διοργάνωση σε μια ισόρροπη έκφραση ζωής , που θέλει να εκφραστεί .


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ας ρίξουμε μια ματιά στους τέσσερις βραχίονες του Μεγάλου Σταυρού ~ Πλούτωνα στον Αιγόκερω , Άρη στο Ζυγό , Δία στον Καρκίνο , και, τέλος, στο σήμα-βραχίονα~ ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό . Όλοι οι πλανήτες είναι στην 14η μοίρα.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω
Σε ένα συγκεκριμένο εύρος του Αιγόκερω δημιουργήθηκαν οι απαιτούμενες δομές για να διατηρηθεί ένα ιδιαίτερο κέντρο βάρους ~ τα έθιμα, οι παραδόσεις και οι κανόνες που έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου . Η ενέργεια του πλανήτη Πλούτωνα λειτουργεί ως ενέργεια ώθησης ( σπρώξιμο όχι έλξη) "μακριά από αυτό το στόχο". Ταρακουνά το σκάφος, παρά τη φρίκη εκείνων που θέλουν να διατηρήσουν το status quo , και αποτελεί μια πολύ ευπρόσδεκτη βοήθεια για εκείνους που θέλουν να αναλάβουν να εργαστούν για μια νέα δομή δύναμης . Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω, το 18ο αιώνα , ήταν όταν ιδρύθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες ~ ενάντια στη Βρετανική Αυτοκρατορία, και καθιερώθηκε ένα νέο σημείο εστίασης μεταξύ των εθνών.
Στη 14η μοίρα του Αιγόκερω , θα βρούμε αυτό το Σύμβολο Sabian :
Ένα αρχαίο ανάγλυφο χαραγμένο σε γρανίτη παραμένει μάρτυρας ενός από καιρό ξεχασμένου πολιτισμού .
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να εκληφθεί ή ως τάση προς μια στενόμυαλη στάση εργασιομανίας , ή αντίθετα ~  ως μια υποχώρηση πίσω στη φύση , μακριά από τον επιβαρυμένο πολιτισμό  με τάση να βγει κανείς «εκτός συστήματος » . Το σύμβολο Sabian παρέχει ένα άνοιγμα προς μια βαθύτερη δύναμη που μας συνδέει με τους πόρους και τις αναμνήσεις από περασμένους πολιτισμούς, και μπορεί να χαρίσει επαρκή αντοχή για να παραμείνει κανείς σε συντονισμό με όσα υπάρχουν και όσα είναι να έρθουν .
Ο Άρης στο Ζυγό
Ακριβώς όπως δεν υπάρχει επανάσταση χωρίς χορό , τίποτα δεν έρχεται χωρίς την αφοσιωμένη παρουσία και συμμετοχή του Άρη ~ ο πλανήτης πίσω από το τιμόνι . Στην ισορροπία, η ανεύθυνη και αντιδραστική πλευρά του Άρη μειώνεται , και επιτρέπεται έτσι στην ώριμη πλευρά  να εμφανιστεί. Είναι ο έμπειρος και ήρεμος οδηγός με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο λεβιέ ταχυτήτων, ενώ διαθέτει ικανότητα να ακούει και να συνεργάζεται . Το αυτοκόλλητο λέει : "Μέσω του Είναι πράττω και Είμαι κατά την πράξη". Αυτό σημαίνει πως αναμένοντας πίσω από το τιμόνι διατηρεί μια ισορροπημένη στάση , στους κραδασμούς και την ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητο , και όταν το σήμα δοθεί , όλες οι ενέργειες ενεργοποιούνται από μια κατάσταση συνείδησης ενότητας .

Το Σύμβολο Sabian στη 14η μοίρα του Ζυγού σημαίνει :
Στην κάψα του μεσημεριού, ένας άνδρας κάνει μια σιέστα .
Αυτό φέρνει στο φως το γεγονός ότι η ανδρική παρουσία στον κόσμο μας έχει κυριολεκτικά κοιμηθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ~ πιασμένη στις αυταπάτες ενός κόσμου ψευδαισθήσεων. Λόγω του βαθιά ριζωμένου τραύματος στη συλλογική συνείδηση, χρειάζεται πολύ κουράγιο ( επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος ) και ταπεινή στάση για να ξυπνήσετε από το όνειρο . Ταπεινά , επειδή το αρσενικό βρίσκεται σε αρμονία και ισορροπία μόνο όταν ακούει και υπηρετεί το υπερβατικό Θεϊκό Θηλυκό. Ακριβώς όπως το θηλυκό είναι ισορροπημένο μόνο αν ακούει και υπηρετεί το ενσωματωμένο Θείο Αρσενικό. Αυτή η αφύπνιση και ο νέος δρόμος για το αρσενικό παρουσιάζεται με εξαιρετικό τρόπο στην ταινία " Όπως στον Ουρανό" του 2004 .
Σε συνδυασμό με τον Άρη στο Ζυγό συναντάμε και το αστέρι Algorab στον αστερισμό Corvus ~ το κοράκι . Το κοράκι συμβολίζει την αλλαγή ή μετατροπή , η οποία είναι πραγματικά ο βασικός τόνος για ολόκληρο το σταυρό. Το κοράκι , με τις ικανότητες ενός απατεώνα, δρα ως αγγελιοφόρος μεταξύ των πεδίων.
Το θηλυκό περιστέρι και ο αρσενικός αετός, που χωρίστηκαν για τόσο πολύ καιρό , θα αρχίσουν να επικοινωνούν και θα ενωθούν μέσω του διαμεσολαβητικού έργου ενός "απατεώνα".

Ο Δίας στον Καρκίνο
Ενώ ο ρομαντισμός βρίσκεται στον αέρα στο ζώδιο του Ζυγού, κοιτάζουμε αυτό που κινείται μέσα στα νερά του ζωδίου του καρκίνου ~ τη μήτρα για να γεννηθεί το μωρό.
Εδώ βρίσκουμε τον Δία , τον πλανήτη της χαράς και της ευτυχίας . Είναι το μέρος της συνείδησής μας , που βρίσκεται σε κοινωνία με τον Θεό .
Όπου βρίσκεται ο πλανήτης Δίας στο ηλιακό μας σύστημα , αντιπροσωπεύει το Θεό , όπως και το αστέρι Σείριος, μεταξύ των σταθερών αστεριών, συνδέεται κυρίως με το Θεό . Σε αυτήν την περίοδο της αλλαγής ο Σείριος βρίσκεται στη 13η μοίρα του Καρκίνου μαζί με το Δία .
Γιατί είναι ο Σείριος , το λαμπρότερο από τα αστέρια στον ουρανό που συχνά αναφέρεται ως " το άστρο που λείπει »;
Μερικές φορές δεν μπορούμε να δούμε το δάσος από τα πολλά δέντρα . Η λογική φαίνεται να είναι ότι, αν κάτι είναι πανταχού παρόν , μπορεί και να το αγνοήσουμε . Ή , αν κάτι είναι πολύ οδυνηρό για να το δούμε, μπορεί να το αγνοήσουμε . Ή καλύτερα, αν κάτι είναι πολύ οδυνηρό για να το αντιμετωπίσουμε , το αγνοούμε. Αν αυτό που φοβόμαστε είναι το δικό μας μέγεθος , μια βαθύτερη ματιά στον καθρέφτη μπορεί να είναι τρομακτική .
Ο φακός έχει ρυθμιστεί , όπως λέμε , και θα είναι όλα πεντακάθαρα  , στις 22 και 23 Απριλίου , όταν δεν θα υπάρχει διαφυγή , και θα κληθούμε να κοιτάξουμε βαθιά μέσα στον καθρέφτη. Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε αν οι λέξεις που πριν από πολύ καιρό είχαν ειπωθεί είναι αλήθεια: ότι είμαστε στην πραγματικότητα θεοί που βυθιστήκαμε εδώ. 
Το σύμβολο Sabian εδώ σημαίνει :
Ένας πολύ γέρος άντρας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο σκοτεινό δωμάτιο στα βορειοανατολικά .
Στον Ινδουισμό και τον Βουδισμό , υπάρχει ένας θεματοφύλακας για κάθε μία από τις οκτώ κατευθύνσεις . Ο κηδεμόνας για τα Βορειοανατολικά είναι ο Shiva , και ο πλανήτης Δίας σχετίζεται με αυτόν . Το "πολύ γέρος" είναι το μέρος της συνείδησής μας που είναι σε κοινωνία με τον Θεό . Αυτό που γεννιέται από τη μήτρα του καρκίνου , είναι ο συν-δημιουργός σε κάθε ένα από εμάς .

Ουρανός στον Κριό
Το τέταρτο σκέλος του σταυρού , ο εμπνευστής και κήρυκας της χαρμόσυνης Είδησης είναι ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό . Οι τρεις ηγεμόνες του Κριού είναι ο Άρης , ο Ερμής και ο Ουρανός (με βάση τα εξωτερικά, εσωτερικά και ιεραρχικά επίπεδα) .
Όταν γίνετε κύριοι των ενεργειών του Άρη  γνωρίζεται πώς "να πράττεται με το να είστε και να είστε κατά την πράξη " και αυτό που ξεκινάτε στο ζώδιο του Κριού , θα είναι χωρίς κάρμα , και ό, τι αρχίζετε στο ζώδιο του Κριού , θα υπηρετήσει το συλλογικό καλό . Η δίνη στον κύλινδρο του νερού η οποία δημιουργεί χώρο, ως αναλογία , είναι η εστίασή σας στο χώρο , και ο χώρος εκδηλώνεται στη δίνη της δράσης ~ όχι ο συνηθισμένος αντιδραστικός και με γνώμονα την επιθυμία  τρόπος δράσης .
Αν έχετε εξοικειωθεί με τις ενέργειες του Ερμή , δεν θα σας άγουν οι σκέψεις ούτε θα σας τραβούν σαν  φτερό που πιάνεται σε θυελλώδη άνεμο. Αντ 'αυτού , θα αφήνεται τις σκέψεις να προκύψουν , εάν αυτές είναι αναγκαίες για να εξυπηρετήσουν τον ανώτερο σκοπό σας και τα ιδανικά σας , και θα μπορείτε μέσω αυτών να θέτετε σε κίνηση δραστηριότητες στο επίπεδο της διάνοιας .
Αν έχετε εξοικειωθεί με τις ενέργειες του Ουρανού ,θα έχετε θεραπεύσει την εδώ και αιώνες παλιά πληγή που προκλήθηκε στην ανθρώπινη συνείδηση ​​κατά τη στιγμή της εξατομίκευσης ~ αρχή της ατομικής συνείδησης . Έτσι, οι δημιουργικές σας ικανότητες στην ανώτερη κατανόηση δεν χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν μια απατηλή ιστορία για να απαλύνουν τον πόνο του τραύματος (και την αποφυγή της αντιμετώπισης του) , αλλά θα είναι σε συντονισμό με αυτήν και σε συνεργασία δημιουργώντας μια ιστορία που θεραπεύει αυτή την πληγή και φέρνει τον ουρανό στη γη , δημιουργείτε έναν ιερό χώρο , εντός του οποίου μπορεί να συναντηθεί το θηλυκό με το αρσενικό στοιχείο.
Το Σύμβολο Sabian στην 14η μοίρα του Κριού σημαίνει :
Ένα φίδι που τυλίγεται σφιχτά γύρω από έναν άνδρα και μια γυναίκα
Αυτό το φίδι ή δράκος που τυλίγεται στενά γύρω από τον άνδρα και τη γυναίκα έχει το πρόσωπο του διαβόλου , εάν το όχημά σας δεν είναι έτοιμο να αναγνωρίσει το θησαυρό που φυλάει . Γνωρίζοντας το διαμέτρημα και την ισχύ αυτού του θησαυρού ... ~ ο θησαυρός είναι η ενέργεια Kundalini .
Όταν το αρσενικό έχει βρει το σημείο γαλήνιας αποφασιστικότητας, αυτοπεποίθησης και ήρεμης βούλησης , και το θηλυκό βρίσκεται σε μια κατάσταση της ενιαίας, άνευ όρων αγάπης, αυτή η ενέργεια θα αυξηθεί και αποτελεί απερίγραπτο δώρο και ευλογία για το ευτυχισμένο ζευγάρι ~ στο αρσενικό καθώς υπηρετεί το υπερβατικό θηλυκό ( υπερβατικός Θεός ) και στο Θηλυκό, υπηρετώντας το εγγενές αρσενικό ( ο Θεός που κατοικεί εντός) .
Ο αγγελιοφόρος με αυτά τα καλά νέα είναι ο Ερμής , ο γοργοπόδαρος αγγελιοφόρος των θεών , που τη Δευτέρα 14, το μεσημέρι, θα συναντηθεί (συνέβη ήδη) με τον Ουρανό στις 13 μοίρες του Κριού και την επόμενη μέρα φεύγει και πάλι , έχοντας αρκετό χρόνο να δονήσει το κηρύκειο του Ερμή στο σύντομο χρονικό παράθυρο της πανσελήνου στις 15 Απριλίου στις 09:45 CET.
Μια σεληνιακή έκλειψη είναι σαν μια σύντομη στιγμή της σιωπής σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπους που επαναλαμβάνουν μανιωδώς ξανά και ξανά την ίδια ιστορία, και όπως όλοι γνωρίζουμε, θα πρέπει να έχετε την ταχύτητα του Ερμή για να έχετε λόγο σε τέτοιες συνθήκες .
Το σύμβολο Sabian για τον Ήλιο την Τρίτη 15 :
Ένας άντρας κατείχε περισσότερα δώρα από όσα μπορούσε να κρατήσει 
Αυτό χρησιμεύει ως μια υπόσχεση για τη χαρά που μας φέρνει αυτός ο Μεγάλος Σταυρός .
Το σύμβολο Sabian για τη σελήνη και τη γη είναι :
Ένας αετός και μια λευκή περιστερά αλληλομεταμορφώνονται .
Αυτό δείχνει ότι η ανθρωπότητα σε συλλογικό επίπεδο είναι έτοιμη να αναγνωρίσει το θησαυρό που μας δείχνει το φίδι Κουνταλίνι  . Το αρσενικό ( θέληση και κατανόηση ), έχει συνάψει μια αμοιβαία συμφωνία και χορεύει με το θηλυκό ( αγάπη και καρδιά ) .
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Εν ολίγοις , οι Μεγάλος Σταύρος εμπεριέχει 3 ευκαιρίες και προκλήσεις :
( 1 ) αναγνώριση της πραγματικής μας ταυτότητας

( 2 ) αποδοχή της συλλογικής μας πληγής και

( 3 ) Πράττοντας με το Είναι και παρουσία του Είναι στην πράξη.


* αναγνώριση της πραγματικής μας ταυτότητας
Ισορροπημένη έκφραση ~ ξεσπάσματα χαράς και γέλιου σε μια μακάρια κατάσταση συνείδησης ενότητας .
Ανισόρροπη έκφραση ~ ξεσπάσματα τρέλας
Κάθε φορά που υπακούτε σε μια εξωτερική φωνή που έρχεται από μια εικόνα κάποιας αρχής ή προτύπου , αγνοείτε τη δική σας εσωτερική φωνή και επιβεβαιώνεται την πίστη σε μια ψεύτικη ταυτότητα. Και μια ψεύτικη ταυτότητα δεν συμβαδίζει με την αύξηση της ενέργειας kundalini ~ για να το θέσω απλά . Από την άλλη πλευρά , κάθε φορά που ακούτε τη δική σας φωνή ~ τη φωνή της καρδιάς και όχι αυτή από το κεφάλι ~ επιβεβαιώνετε την ταύτιση σας με την αληθινή σας ουσία .
Μια παλιά παροιμία
"Μη συγκεντρώνεται για τον εαυτό σας θησαυρούς επί της γης , όπου ο σκόρος και η σκουριά τους αφανίζουν, και όπου οι κλέφτες μπορούν να μπουν και να τους κλέψουν, αλλά συγκεντρώσετε για τον εαυτό σας θησαυρούς στον ουρανό , όπου ούτε σκουλήκι ούτε σκουριά αφανίζει , και όπου οι κλέφτες δεν μπορούν να μπουν και να τους κλέψουν. Διότι όπου είναι ο θησαυρός σας , θα είναι επίσης και η καρδιά σας  . "
Με τι ταυτίζεστε; Με το μυαλό Ρώμης, με την εξωτερική κατάσταση και τα χρήματα , ή το μυαλό ΑΓΑΠΗΣ που υπηρετεί το γενικότερο καλό; Μπορούμε να αναμένουμε ότι το μυαλό Ρώμης~ με τις τρέχουσες αντιλήψεις μας για την πραγματικότητα ~ στις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα παίξει όλα τα χαρτιά του (είτε μέσω πολέμου , είτε μέσω φυσικών καταστροφών , πανικό μέσω εξωγήινων ή παγκόσμιο πανικό ) και θα προσπαθήσει να μας απομακρύνει από το δικό μας κέντρο-αρχή για να μας χειραγωγήσει με εξωτερικά φαινόμενα.
Αν βρείτε τον εαυτό σας να χάνεται σε ορισμένα ρεύματα σκέψης μέσα στο κεφάλι σας και να χάνετε τον έλεγχο , κάντε ένα διάλειμμα , αναπνεύστε , ξεκουραστείτε, κάντε μερικές ασκήσεις ή διαλογιστείτε στο κέντρο της καρδιάς σας .

* Αγκαλιάζοντας τη συλλογική μας πληγή
Ισορροπημένη έκφραση ~ δάκρυα , πόνος-στενοχώρια στην καρδιά, ( σχεδόν ) αφόρητα συναισθήματα
Ανισόρροπη έκφραση ~ Μακρυά από τα συναισθήματα με χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών για να μουδιάσει το μυαλό σας ( όπως και επαναλαμβανόμενες άνευ νοήματος δραστηριότητες )
Κάτω από την παρούσα  συλλογική ιστορία μας βρίσκεται ένα στρώμα φόβου που σχετίζεται με τα τραύματα, κάτω από τα οποία υπέφερε η συνείδησή μας εδώ και πολύ καιρό . Ο Μεγάλος Σταυρός θα εκθέσει την πληγή και θα προκαλέσει συναισθήματα τα οποία θελήσαμε να κρατήσουμε μακρυά μας . Εκτός από το φόβο αυτά τα συναισθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν βαθιά θλίψη , θυμό, μίσος , συμπόνια,  εκστατική χαρά και ούτω καθεξής .... Αντιμετωπίστε τα με ένα απρόσωπο τρόπο, δεδομένου ότι είναι πιο πιθανό να αποτελούν μέρος της συλλογικής ψυχής ( αν και κάποιες ξεχασμένες προσωπικές εμπειρίες με το συναίσθημα θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως «άνοιγμα πόρτας" ) . Αν το συναίσθημα μοιάζει αφόρητο ας γνωρίζεται ότι θα τελειώσει , και μοιραστείτε το μήνυμα ότι αυτό το μέρος του Μεγάλου Σταυρού περνά μέσα από μια συλλογική θεραπεία (επούλωση του τραύματος). Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα που συμμετέχει σε αυτή τη θεραπεία, τόσο πιο υποφερτή είναι. Μπορείτε επίσης να αναμένετε ότι ο Θεός επικοινωνεί μαζί σας και συμμετέχει στην επούλωση και βοηθά να αντέξετε και να αποδεχθείτε τα συναισθήματα .
Αν έχετε γεννηθεί κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 1964-Φεβρουάριος 1965 ή Ιούνιος 1974-Οκτώβριος 1974 , θα συμμετέχετε ειδικά σε αυτή τη διαδικασία επούλωσης , λόγω της κατάστασης του Χείρωνα που ταιριάζει στο γράφημα . Έτσι να μην εκπλαγείτε ούτε να ανησυχήσετε σχετικά με τους πόνους στην καρδιά - κατά τις προσεχείς εβδομάδες .

* Πράξε με το να είσαι και να είσαι καθώς πράττεις
Ισορροπημένη έκφραση ~ ήσυχα μάτια , νιώθεις ολόκληρο το σώμα σου, ενώ το μόνο που σκοπεύεις να κρατήσεις σε δόνηση/παλμό είναι η πρόθεση, συνδεμένη με δράσεις και επιθυμία, να υπηρετήσεις έναν ανώτερο σκοπό.
Ανισόρροπη έκφραση ~ Ανήσυχα μάτια , από επιθυμία , φόβο , ή θυμό υποκινούμενες (αντι-) δράσεις .
Οι δράσεις αυτή την περίοδο μπορούν να εκτιναχθούν σαν ένα ηφαίστειο, όταν είστε συνδεδεμένοι με το συναίσθημα , την καρδιά και την αληθινή ταυτότητά σας , πηγαίνετε με τη ροή και δράτε. Πάντα να παρακολουθείτε τα κίνητρά σας στο μυαλό σας και αν κινείστε με ιδιοτέλεια ή αλλιώς με ακάθαρτα κίνητρα, διατηρήστε την ειρήνη σας ( ή αλλιώς θα αισθάνεστε άμεσα τις επιπτώσεις του κάρμα ) .
Αν ο Άρης σας βρίσκεται κάπου κοντά στη 13η μοίρα σε ένα ζώδιο ( κυρίως Κριό ή Αιγόκερω ) , θα πρέπει να δώσετε μια ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε. Σκεφτείτε πάνω στη "μετριοπάθεια " μετά κρατήσετε αυτό στο νου σας και διαλογιστείτε .

Η υψηλότερη πτυχή της ύπαρξής σας πρόκειται να εμφανιστεί στο προσκήνιο!

Είσαι έτοιμος;

Εύχομαι πολλή χαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters