Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ο άθεος και ανύπαντρος με τα αβάπτιστα παιδιά που επισκέπτεται το Άγιο Όρος! Γιατί άραγε;

Η είδηση της επισκέψεως του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος μόνο έκπληξη και θυμό μπορεί να προκαλέσει όχι μόνο στους Χριστιανούς αλλά και σε όλους του πολίτες της χώρας αυτής. Γιατί άραγε επισκέπτεται ο γνωστός για τις άθεες αντιλήψεις του, Αλέξης Τσίπρας, το περιβόλι της Παναγίας μας και μάλιστα την περίοδο αυτή;
Τι θέλει να κάνει ένας άθεος στο σπίτι του Θεού; Ένας αρνητής της πίστεως, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει πως δεν πιστεύει σε Θεό;
Η ίδια του η ζωή δηλώνει την αντίθεσή του στην Ορθόδοξη παράδοση μέσα από της πράξεις του, αφού ποτέ δεν έχει παντρευτεί τη σύζυγό του και χωρίς ίχνος ντροπής έχει αφήσει αβάπτιστα τα παιδιά του.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν προσκυνάει τον Τίμιο Σταυρό και Τον αποφεύγει όπως Τον αποφεύγουν όλοι ο πολέμιοι του Χριστού μας, που τρέμουν μπροστά στη θέα του.
Τι θέλει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να κάνει στη καρδιά της Ορθοδοξίας μας;
Μάλλον κάτι κρύβει αυτή η επίσκεψη, όσο αφελής και αν είναι κάποιος δεν μπορεί να μην το καταλάβει. Ο κ. Τσίπρας αναζητά τη ψήφο των Χριστιανών, με μια πονηρή και υποκριτική συμπεριφορά προσπαθεί να πλανήσει του πατέρες του Αγίου Όρους.
Άγιοι Καθηγούμενοι και πατέρες του Αγίου Όρους μη δεχθείτε τον άθεο αυτό άνθρωπο και υβριστή της πίστεώς μας!

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters