Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Καταργούνται τα διόδια: Διαβάστε τι συνέβη με αφορμή τραγικό τροχαίο δυστύχημα…

Tην κατάργηση των διοδίων ζητούν φορείς της Θεσσαλίας…οι οποίοι μετείχαν σε σύσκεψη που συγκάλεσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δήμος Ρήγα Φεραίου και η συντονιστική Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων, στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου όπου τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους.

Μετά από πολύωρη σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και με την παρουσία βουλευτών από Λάρισα και Μαγνησία, δημάρχων, εκπροσώπων κομμάτων, φορέων και στη Αστυνομίας αποφασίστηκε: να ζητηθεί από την πολιτεία η κατάργηση των διοδίων να υπάρξει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους παραχωρισιούχους προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το θέμα.

Να υπάρξει εκχώρηση αρμοδιοτήτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (αίτημα που έχει ήδη προ πολλού υποβάλει), προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε βελτιωτικές παρεμβάσεις στην παλιά ΕΟ Λάρισας-Βόλου και, προκειμένου αυτό να είναι εφικτό να υπάρξει και η αντίστοιχη εκχώρηση πόρων. Το πόσο υπολογίζεται με «παλιές τιμές» στα 23 εκ ευρώ χωρίς τις απαλλοτριώσεις.

Όλα αυτά σε κλίμα ομόθυμης καταδίκης της πολιτικής που ακολουθείται στο θέμα των διοδίων με τις συμβάσεις να αποκαλούνται από όλους «ληστρικές» και «αποικιοκρατικές» αλλά και υπό την αίρεση, κατά πόσο η κατάργηση των διοδίων είναι ένα ρεαλιστικό αίτημα, λόγω της μορφής των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί.

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας, ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ώστε να διευκολυνθούν οι θεσσαλικοί νομοί στο θέμα τη τιμής και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση τόσο ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος όσο και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ Νασίκας «προειδοποίησαν» με δυναμικές κινητοποίησες και αποκλεισμούς εφόσον δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα….
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/08/blog-post_985.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters