Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τεράστια έκρηξη μετεωρίτη πάνω από την πρωτεύουσα της Νικαράγουα, Μανίγκουα..Μήπως μέρος του αστεροειδή 2014 RC προσέκρουσε στη Γη; (Βιντεο)


Μια φωτογραφία του εισερχόμενου θραύσματος από τον αστεροειδή / κομήτη πάνω από την Μανάγκουα, Νικαράγουα. 

Πως το είπε η NASA στη δήλωσή της για το χθεσινό «fly-by» του αστεροειδή 2014 RC;

 "... Δεν θα υπάρξει καμία πρόσκρουση."

 Προς τιμήν τους, είχαν υπολογίσει ότι θα περάσει αρκετά κοντά, μέσα στο γεωσύγχρονο δαχτυλίδι της Γης των επικοινωνιών και των μετεωρολογικών δορυφόρων, περίπου 36.000 χλμ από την επιφάνεια του πλανήτη. 


Αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι αστεροειδείς  κατακερματίζονται καθώς πλησιάζουν τη Γη, προκαλώντας αλλαγή πορείας σε κάποια θραύσματα... προς το μέρος μας. 

Η μαζική εναέρια έκρηξη του μετεωρίτη πάνω από τη Μανάγκουα, Νικαράγουα, στις 23:00 τοπική ώρα χθες, 7 Σεπτεμβρίου, φαίνεται σαν να είναι της ίδιας τάξης με την έκρηξη στο  Chelyabinsk, όσον αφορά το μέγεθος. 

 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τοπικές αρχές, δήλωσαν άμεσα ότι η τεράστια έκρηξη που συγκλόνισε την Μανάγκουα προέκυψε από έναν εισερχόμενο μετεωρίτη.

 Η Μανάγκουα είναι μια πόλη περίπου 1,2 εκατομμυρίων ανθρώπων, οπότε δεν υπήρχε μεγάλη πιθανότητα η φωτεινή βολίδα να είναι «λάθος» αντί για κάτι άλλο. Έλαμψε τόσο έντονα όταν εξερράγη που προκάλεσε ένα εκτυφλωτικό λευκό πάνω από την πόλη:


Ένα από τα κομμάτια δημιούργησε έναν κρατήρα δώδεκα μέτρων δίπλα στο αεροδρόμιο της πόλης:


Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι « αερομεταφερόμενο υγρό μαζί με σκόνη και άμμο, μύριζαν σαν κάτι που είχε καεί." Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι «υγρό και θραύσματα έπεσαν από τον ουρανό μετά από την έκρηξη." 


Οι Σεισμογράφοι κατέγραψαν έναν διπλό «σεισμό»: 
"Είμαστε πεπεισμένοι ότι  ήταν ένας μετεωρίτης. Είδαμε τον κρατήρα από την πρόσκρουση," δήλωσε ο Wilfredo Strauss του Σεισμικού Ινστιτούτου. 

"Μπορείτε να δείτε δύο κύματα: το πρώτο, ένα μικρό σεισμικό κύμα, όταν ο μετεωρίτης χτύπησε τη γη, και στη συνέχεια ένα άλλο ισχυρότερο, το οποίο είναι η επίδραση του ήχου», είπε. 

Δεν ξέρω για σας, αγαπητοί αναγνώστες, αλλά για μένα αυτό είναι ένα βήμα πάνω από την περσινή περίπτωση του Chelyabinsk , όπου το μεγαλύτερο κομμάτι συνετρίβη σε μια απομακρυσμένη παγωμένη λίμνη. Εδώ, μιλάμε για μία πρόσκρουση δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο. 

Η NASA ανέφερε ότι πέντε αστεροειδείς πέταξαν δίπλα από τη Γη στις 5 Σεπτεμβρίου, και περιμένουμε περισσότερα διαστημικά σκουπίδια πάνω από το κεφάλι μας μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες - 31 θα είναι στην γειτονιά μας από 8 έως 30 Σεπτεμβρίου. Είμαστε στα πρόθυρα της εισόδου ενός μεγάλου και πυκνού συμπλέγματος θραυσμάτων από κομήτες;



Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters