Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΩΔΩΝΗ 30/11/2898 απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ) ΜΕΡΟΣ 1ο,2ο,3ο,4ο

ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΩΔΩΝΗ 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΔΩΔΩΝΗ 30-11-14 )
1ο ΜΕΡΟΣ 
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Κατ΄αρχήν να πω άξιους όσους συνέλληνες σήμερα ορκίστηκαν και να θυμίσω ότι αυτή η εγγραφή σε όσους ορκίστηκαν γίνεται σε μια συμπαντική κυτταρική μνήμη και αυτό είναι που δένει τόσο πολύ, που ουσιαστικά γινόμαστε ομόνοοι.
Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικούς μήνες είχαμε ξεκινήσει μία προσπάθεια να εξηγήσουμε πως θα γίνει η περαιτέρω πορεία μας. Την στιγμή που είχαμε αρχίσει να φεύγουμε από τον ανταρτοπόλεμο που γινόταν από καφετέρια σε καφετέρια και από σπίτια και δεν είχαμε κάποια οργάνωση και όλοι θέλαμε να έχουμε οργάνωση για να ξέρουμε τι κάνουμε, να πηγαίνουμε συντεταγμένα, από όταν λοιπόν αναλύσαμε τι σημαίνει το «κρατείν του δήμου», τι σημαίνει δημοκρατία και ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από πυρήνες, ομάδες οι οποίες θα είναι μικρές τοπικές για να προχωρήσουμε να πάμε στην συνέλευσή μας, εκείνη ακριβώς την στιγμή που είχαμε μία πολύ μεγάλη δυναμική ήρθε η αποστασία. Η αποστασία πέρασε.
Σήμερα ο αρχηγός της αποστασίας ήτανε παρέα με τον Πάπα και τον Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη. Ο καθένας δείχνει ποιος είναι και ποιο σκοπό είχε. Αυτό λοιπόν που ξεκινήσαμε, οπωσδήποτε εξελίσσεται και συνεχίζεται. Φτάσαμε λοιπόν στο δια ταύτα. Έγινε ένας οργανισμός στον οποίο θα είναι μέλη όλοι οι Έλληνες οι οποίοι θέλουν να απελευθερώσουν την Ελλάδα. Θα είναι όλοι οι Έλληνες οι οποίοι έχουν προοπτική και όραμα όλη την Ελλάδα να την έχουνε και να την διαχειρίζονται Έλληνες και μόνο Έλληνες και όχι επικυρίαρχοι όπως γίνεται σήμερα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Αυτός λοιπόν ο οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε αυτόν τον μήνα έχει σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους Έλληνες, να οργανωθούμε με τέτοιον τρόπο διατεταγμένα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον σκοπό μας που είναι η Ελληνική Συνέλευση, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο τίτλος του είναι «Ε.ΣΥ.», η Ελληνική Συνέλευσις. Αυτό λοιπόν ο οργανισμός, η Μ.Κ.Ο., θα περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες και επειδή υπάρχει άμεση συνάφεια μεταξύ των ομάδων που έχει ο οργανισμός αυτός με τις ομάδες που ίδρυσε ο Αρτέμης Σώρρας με την Συνέλευση Ελλήνων Αρτέμης Σώρρας και δήμος συγκεκριμένος από τον Καποδιστριακό δήμο, σημαίνει ότι υπάρχει μία αμεσότητα μεταξύ των ομάδων του οργανισμού και των ομάδων που έχει το facebook. Όσο μπορούμε αυτό το διαδικτυακό μέσο να το εκμεταλλευτούμε θα το κάνουμε.
Σε αυτό τον οργανισμό θα μπορούνε να είναι μέλη τα ορκισμένα ενεργά μέλη, θα είναι μέλη τα ενεργά μέλη τα οποία δεν έχουν ορκιστεί και θα μπορούν ακόμη να είναι και φίλοι, φιλικά μέλη αλλά με διαφορετικές συνθήκες και υποχρεώσεις. Όλοι οι οποίοι θα εγγράφονται, και θα γραφτούμε όλοι μέσα σε αυτόν τον οργανισμό, θα υπογράφουν ένα μανιφέστο, έναν εσωτερικό κανονισμό ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ο μπούσουλας ο οποίος θα είναι και για την συμπεριφορά μας και για την προοπτική της δράσης μας συγκεκριμένος. Είναι βέβαια κατανοητό ότι από δω και πέρα μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά, έχουμε μία διατεταγμένη πορεία, άλλες υποχρεώσεις έχουνε οι ορκισμένοι ενεργοί συνέλληνες, άλλες έχουνε οι ενεργοί και άλλες αυτά που είναι απλά φιλικά μέλη. Όλοι όμως υπογράφουνε ένα μανιφέστο ανάλογα με την θέση που βρίσκονται μέσα στον οργανισμό. Επίσης όλοι θα πάρουμε και μια κάρτα μέλους του οργανισμού, για να γίνει πιο οργανωμένο, να είναι πιο τυπικό το θέμα αυτό. Είναι γεγονός ότι αυτή η οργάνωση είναι απαραίτητη για να πάμε στην δική μας την συνέλευση, στην Συνέλευση των Ελλήνων.
Είναι γεγονός ότι πρέπει να οργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται, να μπορέσουμε οι δράσεις μας να είναι όσο πιο δυνατές και αποτελεσματικές γίνεται για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρηγορότερα στον σκοπό μας. Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε διωγμό. Είμαστε υποχρεωμένοι γιατί θα καταλάβουμε πολύ εύκολα ότι αυτό που έχουμε να κάνουμε δεν αφορά μόνο την χώρα μας, δεν αφορά την ευρύτερη περιοχή μας, η ευθύνη μας είναι πλανητική γιατί ο πλανήτης ο πλανήτης αυτός που ζούμε πρέπει να μπει κάτω από μία σχετική από τους ανθρώπους συντήρηση της νομοτέλειας η οποία είναι το δεδομένο για την γη μας και η οποία έχει καταπατηθεί από τους επικυρίαρχους. Καλούμαστε λοιπόν εμείς να προσπαθήσουμε πρώτα για την χώρα μας και μετά θα γίνει αυτόματη η προσπάθεια η οποία θα επεκταθεί νομοτελειακά προς όλο τον πλανήτη. Είμαστε λοιπόν πολύ υπεύθυνοι και έχουμε μεγάλο καθήκον για να κάνουμε αυτό που κάνουμε όσο καλύτερα και όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.
Η κάθε ομάδα, την οποία θα την θέσουμε σαν δήμο Καποδιστριακό, θα είναι αυτοτελής. Η κάθε ομάδα θα ψηφίζει κάποιον αντιπρόσωπό της, ο οποίος αντιπρόσωπος θα έρχεται σε επαφή με τον κεντρικό οργανισμό για άμεση εκατέρωθεν πληροφόρηση. Θα ψηφίζεται επίσης από την κάθε ομάδα και κάποιος αναπληρωματικός, όταν κωλύεται ο αντιπρόσωπος να είναι αυτός στην θέση του. Λέμε αυτές οι αρχαιρεσίες να γίνονται κάθε τρίμηνο, που σημαίνει ότι κάθε τρίμηνο θα καλείται η ομάδα να βγάζει τον αντιπρόσωπό της. Ο αντιπρόσωπος μαζί με τους άλλους όμορους δήμους θα έχει την υποχρέωση να έρχεται σε επικοινωνία για να μπορούν να οργανώνονται δράσεις οι οποίες θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι οποιεσδήποτε ιδέες υπάρχουν, οποιεσδήποτε προοπτικές, οποιεσδήποτε σκέψεις για να προωθεί αυτό που κάνουμε είναι καλό να τίθενται στο τραπέζι και αν γίνει σε μία ομάδα να γίνει και στις άλλες ομάδες. Πρέπει να συνεργαστούμε γιατί ουσιαστικά έχουμε τον ίδιο σκοπό.
Είναι γεγονός ότι υπάρχουνε προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά τα κουβαλάμε όπως είπε ο Αρτέμης εκτός από την χάραξη που έχουμε για τον θάνατο, έχουμε και άλλες εγχαράξεις οι οποίες είναι χρόνιες κληρονομιές που έχουμε. Και επίσης δεν θα είναι μόνο αυτές οι εγχαράξεις να προσδιοριστούνε, αλλά ακόμη και σε αφύπνιση, όπως λέει ο Αριστοφάνης πρέπει να βγάλουμε τις τσίμπλες τις χρονικές τις Κρόνιες που έχουμε στα μάτια μας που σημαίνει ότι έχουμε πολύ μεγάλη επιρροή από το καθεστώς, από τον τρόπο του συστήματος σήμερα. Πρέπει σιγά-σιγά να φεύγουμε από αυτό και να μπαίνουμε στο Ελληνικό αξιακό, να καταλαβαίνουμε ποια είναι η νομοτέλεια που πρέπει να ακολουθούμε και μέσα από αυτή την νομοτέλεια οπωσδήποτε υπάρχει ο σεβασμός, υπάρχει το ηθικό, υπάρχει ο λόγος, όλα αυτά είναι όπλα τεράστια για να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας κάθε δυσκολία που έχουμε και να μην καταφεύγουμε σε πράγματα τα οποία δεν χαρακτηρίζουν νοήμονες Έλληνες.
Είναι γεγονός πάλι θα έλεγα, ότι το συναίσθημα είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ δυνατό. Θα σας έλεγα για τον Όμηρο που λέει ότι ο Οδυσσέας πήγε σε ένα νησί και εκεί αντιμετώπισε έναν κύκλωπα ο οποίος είχε και πολύ μεγάλη φήμη, ήτανε πολύφημος, ο οποίος είχε τεράστιες δυνάμεις. Ο Πολύφημος ήτανε γιος του Ποσειδώνα – ο Όμηρος όταν θέλει να μας δείξει ότι πρόκειται περί συναισθήματος λέει ότι ο πατέρας αυτού είναι ο Ποσειδώνας γιατί ο Ποσειδώνας είναι ο θεός της θαλάσσης του ύδατος. Αυτός λοιπόν ο Πολύφημος είχε τεράστια δύναμη, για να μπορέσει να ξεφύγει από το συναίσθημά του ο Οδυσσέας όταν επέστρεφε δεν μπορούσε να πάει αντίθετα, δεν μπορούσε να αντιπαρατεθεί, έπρεπε λοιπόν να βρει τεχνάσματα, έπρεπε να βρει τρόπους για να μπορέσει να ξεφύγει γιατί ήξερε ότι είναι πάρα πολύ δυνατός ο Πολύφημος, το συναίσθημα, και μπορεί να τον καταστρέψει να τον διαλύσει. Αυτό το συναίσθημα είναι και σε εμάς σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ενδεχομένως είναι τόσο δυνατό και πρέπει και εμείς με την νοητική λειτουργία μας να βρίσκουμε τεχνάσματα να ξεφεύγουμε από αυτό για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.
Αυτά τα αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι καθημερινά, ειδικά εμείς που έχουμε αυτό τον ηγετικό χαρακτήρα μέσα μας. Πρέπει όμως να ακούσουμε λίγο τα λόγια του Αριστοτέλη και θα καταλάβουμε ότι ουσιαστικά αυτό που κερδίζει στον πόλεμο δεν είναι το συναίσθημα αλλά είναι η νόηση, γι” αυτό λοιπόν δεν θέλουμε να πιστέψουμε γιατί πίστη σημαίνει εκδήλωση συναισθήματος, θέλουμε πάντα να καταλαβαίνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν ότι με την νόηση μπορούμε όλα αυτά τα προβλήματα, τα οποία τα θεωρούμε προβλήματα αλλά ουσιαστικά δεν είναι προβλήματα γιατί ο σκοπό μας, ο στόχος μας είναι τεράστιος, να ξεφύγουμε να επικεντρωθούμε στον στόχο μας που είναι κοινός σε όλους μας, για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρήγορα στην Συνέλευση των Ελλήνων.
Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες όλες οι ομάδες θα πάρουνε με e-mail, ή με κάποιον άλλον τρόπο, το μανιφέστο ουσιαστικά το οποίο θα ισχύει για τον οργανισμό. Ο κάθε Έλληνας θα διαβάζει και ανάλογα σε τι θέση είναι – αν είναι απλός ή ενεργός ή ορκισμένος πολίτης – θα υπογράφει τον εσωτερικό κανονισμό τον οποίο οφείλει να σέβεται και να υπακούει. Αυτό που είναι το πρώτιστο είναι η πιστοποίηση του αγώνα μας και η μεταξύ μας σχέση η οποία πρέπει να είναι άριστη. Για να μπορέσουμε να είμαστε και πρότυπο αλλά να είμαστε και παράδειγμα στους άλλους, πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που μας δένει είναι η ελευθερία της Ελλάδος, αλλά η ελευθερία της Ελλάδος μέσα σε ένα αξιακό σύστημα το οποίο ουσιαστικά αλλάζει τις εγχαράξεις που έχουμε, από Κρόνιες γίνονται σιγά-σιγά του Θείου φωτός. Για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση, που είναι το ζητούμενό μας, για να μπορέσουμε να φέρουμε το δικό μας αξιακό, για το αξιακό αυτό που μπορεί να φέρει τον πλανήτη γη σε μια κατάσταση ευδαιμονίας, για όλους που κατοικούνε σε αυτόν.
Ερώτηση συνέλληνα: Η συνέλευση και οι ομάδες θα είναι αυτές που γνωρίζουμε τώρα; Για παράδειγμα κάποιοι δραστηριοποιούνται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ η καταγωγή τους είναι από άλλον δήμο, δηλαδή αναφερόμαστε στους δήμους ή στις ομάδες που δρούμε, στον τόπο που δρούμε;
Βασίλης Θεδωρόπουλος: Αυτό που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας ήταν ότι ίδρυσε 910 νέες ομάδες οι οποίες ουσιαστικά απευθύνονται στους Καποδιστριακούς δήμους. Ο κάθε Καποδιστριακός δήμος θα έχει την δική του ομάδα.
Αρτέμης Σώρρας: Η αλήθεια είναι ότι έβαλα για ασφάλεια μέσα σε κάθε ομάδα δέκα διαχειριστές γιατί μπορεί αύριο το πρωί να μπλοκάρουν εμένα, μπορεί να μπλοκάρουν τους ανθρώπους μου, οπότε να υπάρχουνε δέκα, κάποιος θα μείνει ξεμπλοκάριστος για να λειτουργήσει ή να μας ξαναβάλει με καινούρια προφίλ. Ξέρετε ότι μας μπλοκάρουν συνέχεια, οπότε για ασφάλεια έδωσα εντολή να μπούνε δεκαπέντε διαχειριστές, τουλάχιστον οι ενεργοί και αυτοί που ασχολούνται με το διαδίκτυο και στην πορεία ο κάθε πυρήνας να μπει διαχειριστής να του παραδώσουμε δηλαδή την κάθε ομάδα, στον κάθε πυρήνα στους κατά τόπους παράγοντες που θα επιλεχθούν είτε από εμάς είτε από συμπολίτες τοπικούς. Δηλαδή από δω και πέρα προτείνεται επίσημα στις σελίδες διαχειριστών – άνοιξε και μια σελίδα διαχειριστών συνέλευσης Ελλήνων, έχω πει στα δικά μας παιδιά να ανοίξουνε και ένα blog που να μπούνε όλες οι ομάδες μέσα με όλους τους δήμους, να είναι ενήμερος ο καθένας που θέλει να περπατήσει, που να πάει, ή μπορεί να έχει γνωστούς από κάποιον δήμο και να ανοίξει εκεί να τους βάλει μέσα. Γίνεται δηλαδή μία μετατόπιση πληροφοριών στις ομάδες διαχειριστών και στις παλιές που πάλι δικές μας είναι, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί ήδη ξεκίνησε ένας δικαστικός αγώνας όσον αφορά την END και τον κύριο Λαμπράκη ο οποίος φέρεται εντελώς ανθελληνικά και προδοτικά και δη με αυτά που δηλώνει και κάνει. Υπάρχει μία μομφή στο πρόσωπό του, ενδεχομένως και δικαστήριο για να πεταχτεί από τον οργανισμό, η οποία έχει σταλεί με εξώδικο. Στις 5 του μήνα υπάρχει ειδική συνεδρίαση κατά την οποία θα φύγει κατά κόρον, δεν νοείται άνθρωπος να είναι σε έναν οργανισμό και να βρίζει ένα μέλος. Εδώ πάνε τρεις μήνες από όταν είπε θα πληρώσουμε τα κόκκινα δάνεια, θα πληρώσουμε ΔΕΗ, πετρέλαια… βγαίνει ο χειμώνας σε λίγο δηλαδή, έρχονται Χριστούγεννα… Δεν είναι τώρα πράγματα αυτά να αντιπροσωπεύουμε και δη να είμαι εγώ τώρα σε έναν τέτοιο οργανισμό και να βγαίνει ο κάθε ένας αυτόκλητος και να λέει ότι θέλει.
Εγώ είμαι πρόεδρος στην Συνέλευση Ελλήνων, προεδρεύω της συνέλευσης αυτής αλλά δεν μου δίνεται το δικαίωμα να λέω παραπάνω και λιγότερα από αυτά όχι μόνο που μου επιτρέπεται αλλά και από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Άρα δεν βγαίνουμε λοιπόν στον λαό και λέμε ό,τι να΄ναι, αυτό ας το μάθει ο λαός, ας εκπαιδευτεί γιατί μέχρι χθες αυτά έκανε ο καθένας, έκανε ό,τι ήθελε, υποσχόταν ό,τι ήθελε, άλλα αντί άλλων και τελικά έφτασε η χώρα μας εδώ που έφτασε.
Και εδώ μέσα δηλαδή, οποιοδήποτε παράδειγμα τέτοιο γίνει θα υπάρχει μία επιτροπή, όταν θα δείτε το καταστατικό υπάρχουν επιτροπές οι οποίες θα είναι από Έλληνες, η επιστημονική επιτροπή, η νομική επιτροπή, η επιτροπή διαφάνειας, έχουμε επιτροπή δεοντολογίας, έχουμε συστήσει σοβαρές επιτροπές για τις οποίες θα καλέσουμε Έλληνες δικούς μας που καταλαβαίνουν τον Ελληνισμό και την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε και αν κάποια στιγμή ένα μέλος, μπορεί ένα ορκισμένο μέλος, μπορεί ένα μη ορκισμένο μέλος, μπορεί οποιοδήποτε μέλος κάνει οτιδήποτε, θα έρθει σε ένα συμβούλιο μπροστά να απολογηθεί και αν τα στοιχεία – γιατί μιλάμε για στοιχεία τώρα, τέλος η φιλοσοφία, τέλος το κουτσομπολιό, τέλος οι διαδικασίες, στοιχεία κύριοι – όποιος έχει κάνει οτιδήποτε, πλέον του μανιφέστου, που αυτό κάνει κακό είτε στην κίνηση την Ελληνική είτε οπουδήποτε, εγώ με μεγάλη μου χαρά θα τον πετάξω έξω γιατί δεν μπορεί να συμβάλει άλλο με το σύνολο των Ελλήνων. Για αυτό μπορεί να φταίει ο χαρακτήρας του, μπορεί να φταίει η φιλοδοξία του, μπορεί να φταίνε και άλλα πράγματα, το αφήνω στην ευχέρεια όλων. Υπάρχουν επιτροπές σοβαρές από δω και πέρα δεν θα κινούμαστε σαν μπουλούκι ούτε ο καθένας θα βγαίνει και θα λέει ότι θέλει.
ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ …
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έχουμε πολύ σοβαρά πράγματα. Έχουμε τεράστιο υλικό που μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται όλοι, αλλά πραγματικά,  ανοίγονται τεράστια κεφάλαια, με αυτό που έχουμε κάνει. Όταν μιλάμε για «Παγκόσμια Ταμεία», δεν είναι απλά μια λέξη. Είναι κάτι νομοθετημένο, είναι με ΦΕΚ, είναι με αποδείξεις και υπογραφές κάθε χρόνο.
Υπάρχει πολύ υλικό για ανάλυση και θα χρειαστούν πολλοί Έλληνες να το αναλύσουν και μάλιστα, σωστά! Η πορεία θα μας δείξει και πόσο ώριμοι θα γίνουμε, γιατί τώρα, εκπαιδεύεστε για την αυριανή μέρα, από αυτό εδώ που γίνεται.
Σας λέω ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 15000 πολύ συγκεκριμένους αντιπροσώπους με καλά μυαλά. Πείτε μου πού θα τα βρω….τα αναζητάω μέσα από τον λαό.
Ανοίγουμε τις πόρτες σε μια Συνέλευση, να έρθει κόσμος που έχει καλή πένα, καλά μυαλά με καλές ψυχές κι όχι να βοηθήσουν, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΤΧΣ
Ο πόλεμος είναι διαφορετικός και τώρα, είναι πιο ισχυρός. Οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι τεράστιες, οι μετοχές της Ανατολής, τα 600 δις, το ΤΧΣ. Ξέρετε ότι παλεύουμε να στήσουμε την μήνυση έξι μήνες; Δεν είναι λίγο!
Το να στήσεις μια μήνυση και να πεις πέντε βλακείες, μπορεί να την φτιάξει ένας οποιοσδήποτε δικηγόρος, αλλά τώρα έπρεπε να στήσουμε όμως μια μήνυση που να έχει «σχετικά» -αυτά είναι ό,τι βάζουμε πίσω από την μήνυση- και να αποδεικνύουν τον δόλο, να αποδεικνύουν την γενοκτονία και να μπλοκάρουν μια ΤΡΟΙΚΑ, την οποία βάζουμε στο παιχνίδι, για πρώτη φορά και να μπορέσουμε να σταθούμε μπροστά στα δικαστήρια, ασχέτως τι θα κάνουν οι δικαστές κι αν θα φερθούν ελληνικά ή θεσμικά, όπως πρέπει να φερθούν.
Εμείς, όμως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με όλα τα οπλικά συστήματα, για να φανεί το δίκιο μας,  ακόμα και σε μια δίκη και να φανεί, πώς ακριβώς φέρεται και άγεται η δικαιοσύνη έναντι του λαού μου. Όλα αυτά τα στοιχεία δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα. Πιστεύω να ετοιμαστούν τα σχετικά, αυτή την βδομάδα. Υπάρχουν 68 ΦΕΚ που αλλοιώνουν συνεχώς το ΤΧΣ, το διορθώνουν και το κάνουν ό,τι γουστάρουν! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι! Δεν είναι καν άνθρωποι και δεν ξέρω, αν τους έχει γεννήσει μάνα!
Ο «ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ» Ε4 ΚΑΙ Η «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Έτσι θεωρώ ότι πρέπει να στηθούν τα πράγματα και να πειθαρχήσουμε στους εαυτούς μας. Υπάρχει κι ένα κείμενο που γράφτηκε από έναν σοφό φίλο μου, ο οποίος ανέλυσε λίγο το «Όπλο του Ηρακλή» κι έχει μεγάλη σημασία για να καταλάβουμε την Ελληνική ιστορία κι όχι την «αρχαία». Εμένα, δεν μου αρέσει η λέξη «αρχαία». Τα 2500 χρόνια δεν είναι πολλά, αν θέλετε να μιλάμε για διαστάσεις και χρόνια. Στο αστρικό ημερολόγιο, αυτά τα δισεκατομμύρια χρόνια που ζει η Γη, αντιστοιχούν μόνο σε 21 μέρες αναλογικά. Είναι παιδούλα ακόμα! Από εκεί και πέρα, δεν είναι αρχαία, η αρχαιότητα είναι σήμερα.
Είμαστε DNA και προέκταση των Ελλήνων που έζησαν 2500 χρόνια πριν. Κάπου εδώ μέσα υπάρχει ένας Αριστοτέλης, ένα καλό μυαλό, που δεν βγαίνει έξω, ντρέπεται και φοβάται με αυτούς τους δειλούς που κάθε μέρα καταδυναστεύουν και λένε ό,τι θέλουν, με αυτούς τους αυθάδεις που μιλούν για Δημοκρατία, ενώ είναι θρασύμια και αυθάδεις. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που σέβονται και τον εαυτό τους και την νόηση τους και δεν μιλάνε. Θεωρώ ότι πρέπει να φερθούμε πολύ ώριμα και βάλουμε πιο ψηλά τον πήχυ και να έρθουν κοντά μας άνθρωποι που θα μας δουν πραγματικά.
Άλλωστε, έχω φτιάξει ακόμα ένα «υπερόπλο», που έχει ήδη εγκαθιδρυθεί στην Ελληνική κοινωνία. Είναι ο Ε4 που είμαστε πάλι εμείς!
Αυτός θα τροποποιηθεί και αυτό το οπλικό σύστημα θα είναι η οπισθοφυλακή μας, δηλαδή θα είναι ο οργανισμός και τα άτομα που θα περικόβουν τους προδότες, τους ανθέλληνες, τους αντιρρησίες και τους «δήθεν δεν κατάλαβα». Τώρα δεν κατάλαβες; Τι θέλεις να καταλάβεις; Εδώ πεθαίνει ο κόσμος! Δεν κατάλαβες; Επίσης θα είναι για όσους δεν ξέρουν, για όσους δεν θέλουν να μάθουν. Έτσι λοιπόν έχουμε καταστρατηγήσει συγκεκριμένα πράγματα πια και έχουμε πάρει τις τελικές μας ευθείες.
Ευθυγραμμιζόμαστε προς την Εθνοσυνέλευση, η οποία όμως, για να γίνει, χρειαζόμαστε την τόσο οργανωμένη Συνέλευση των Ελλήνων σε 910 Δήμους. Δεν υπάρχει θέμα νόμου κι έτσι φτιάχνουμε ένα δικό μας σύστημα και πιάνουμε τους Καποδιστριακούς Δήμους, οι οποίοι είναι 910 σε όλη την Ελλάδα.
ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΟΥΜΕ … ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
Φανταστείτε να έχουμε 910 πυρήνες. Σε κάθε τόπο, οι άνθρωποι που μπορούν, πρέπει να ενημερώσουν όλους τους Συνέλληνες τους. Μην περιμένετε να ενημερωθείτε από την τηλεόραση ή από το διαδίκτυο. Οι πυρήνες θα κινηθούν μέσα στην δική τους περιοχή. Ουσιαστικά, χτυπάς την πόρτα του Συνέλληνα σου και του λες: «Συνέλληνα, κοίτα τι συμβαίνει! Θέλεις να έρθεις μαζί μας; Μπορούμε να σε ενημερώσουμε; Χθες δεν ήξερες! Σήμερα ξέρεις!».
Είναι τέτοιο το θέμα για την Ελλάδα και έτσι όπως έχει τοποθετηθεί από τους επικυρίαρχους που το πρώτιστο θέμα σε κάθε οικογένεια, είναι αυτό που κουβεντιάζουμε τώρα κι είναι αυτό που κάνουμε τώρα. Μην περιμένετε να έρθει μέσα από την Αμερική, ή μέσα από την Αθήνα το μήνυμα κι ο Συνέλληνας να το μάθει στον καναπέ του, ενώ ζείτε στην διπλανή πόρτα. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε τώρα; Να κοντύνουμε τις αποστάσεις. Κονταίνουμε τις αποστάσεις σε κάθε περιοχή με τους ενεργούς μας πυρήνες. Σε κάθε περιοχή υπάρχουν καφενεία που πεινάνε. Μπορείτε αύριο το πρωί, να πάτε σε κάποιο καφενείο στην περιοχή σας, που θα είναι το στέκι σας, το γραφείο σας. Τα μηνύματα μας είναι εκεί κι όλοι έχουν μια τηλεόραση. Τα CD μας είναι εκεί, έχουμε 2500 εκδηλώσεις. Και μην κοιτάτε εσείς που τα ξέρετε. Υπάρχουν οι άλλοι που δεν τα ξέρουν και δώστε τους χρόνο να μπουν στο παιχνίδι. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ! Αν δεν τους δείξετε, εσείς και εμείς ότι είμαστε εδώ, θα νομίζουν ότι είναι μόνοι τους. Όμως δεν είναι μόνοι! Είμαστε όλοι μαζί τώρα και αυτό το παιχνίδι παίζεται από όλους μας, γιατί όλοι έχουμε πρόβλημα και το δογματικό και το οικονομικό και της Ελλάδος. Άρα, κονταίνει η απόσταση.
Ο Νομός Κοζάνης έχει 12 Δήμους. Με 12 πυρήνες ενημερώνεις την περιοχή σου άκρη προς άκρη. Ενημερώνεις όλους σου τους συμπολίτες! Δεν πειράζει αυτός που θα σου πει: «δεν θέλω…». Μην θυμώσεις μαζί του! Δώσε του χρόνο! Δεν έχει πού να πάει! Μόνος του είναι! Μάθαμε να ζούμε μόνοι μας. Μάθαμε στην ίδια πολυκατοικία να μην ξέρουμε τον διπλανό μας και τους ανθρώπους που μένουμε μαζί. Αν τον συναντήσουμε στην είσοδο της πολυκατοικίας, δεν ξέρουμε καν το όνομα του. Για θυμηθείτε το αυτό! Δεν το ζείτε όλοι εσείς; Μόνο εγώ το ζω; Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τις ίδιες μας τις γειτονιές. Να πάρει τα χαρτιά στα χέρια του και να ξέρει τι του γίνεται. Ακούει στην τηλεόραση και σε όλα τα ραδιόφωνα, όλες τις παρλαπίπες…ακούει ό,τι φουσκωτή λέξη υπάρχει με τον κάθε κερατά, να του παίρνει το μυαλό. Τώρα, θα σταματήσουν αυτά! Να πάρει τις αποδείξεις στα χέρια του.
Υπάρχει η Εφημερίδα, η Συνέλευση των Ελλήνων, για την οποία θα σας μιλήσει ο Καλογερόπουλος και για τον Ε4. Σεβαστείτε το Ε4, γιατί μπορεί να είναι ένα πολεμικό μηχάνημα που το θέλουμε πίσω μας και μπροστά μας,  αλλά αυτό θα χρειαστεί και θα μπουν άνθρωποι οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα υπάρχει ασυδοσία και στο τι κάνουν και στο πώς στέκονται και φέρονται.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΑΣ… ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ….
Στην Συνέλευση Ελλήνων δεν θα βρίζει κανένας. Θα μιλάμε πάντα με επιχειρήματα και με μεγάλο σεβασμό και υπομονή. Αν κάποιος θέλει να πει κάτι, θα πυροβολήσει τον κάθε εγκάθετο από τον Ε4 κι όχι από την Συνέλευση Ελλήνων. Όλοι όσοι θα είναι  μέσα στην Συνέλευση Ελλήνων δεν ακουμπούν πουθενά. Θα είναι προσεκτικοί και θα λύνουν τις διαφορές τους μόνο με επιχειρήματα και εμείς έχουμε πάρα πολλά. Έχουμε τις αληθινές μας κινήσεις και δεν χρειάζεται να βρίσουμε. Και μην κοιτάτε….προσπάθησα από την αρχή, γιατί ξεκίνησα μια διαδικασία με πολύ λίγους πόρους για να σας δείξω την αγανάκτηση, όταν υβρίζω. Αλλά δεν βρίζεις, όταν πεις τον Εβραίο ζώο, αφού ζώο είναι, έτσι όπως φέρεται! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.
Πρέπει να την καταλάβεις την αγανάκτηση. Δεν γίνεται σήμερα να χάνεται όλο το Έθνος, δεν γίνεται να χάνεται η Γλώσσα, δεν γίνεται να χάνεται η Ιστορία, δεν γίνεται να μου πουλούν ακόμα και τους νεκρούς μου και να μην έχω δικαίωμα να τον θάψω και τελικά, να είναι όλοι οι ίδιοι στις τηλεοράσεις και να μιλάει ένας καθηγητής εγκάθετος και πληρωμένος και να συζητάει τόσο ήρεμα για 500 εκατομμύρια και να σου λέει: «Ναι, εντάξει, υπήρχαν κάτι κινήσεις που δεν ήταν καλές…. χάθηκαν 500 εκατομμύρια, τώρα θα υπάρχει ανάπτυξη…». Δεν γίνεται λοιπόν, να τον κοιτάτε απλά, ενώ αν σας πάρει κάποιος 200, 1000 ευρώ θα γίνει χαμός και θα τον κοιτάς να τον σφάξεις! Δηλαδή, τα 1000 είναι πολλά και τα 500 εκατομμύρια λίγα; Πρέπει να καταλάβετε τι έχει γίνει!
Γι’αυτό υπάρχουν κάτι άνθρωποι καθισμένοι στις τηλεοράσεις και περιμένουν τους άνωθεν. Δεν θα έρθουν ποτέ οι άνωθεν, ούτε οι κάτωθεν. Οι κερατάδες είναι πάντα εδώ και μας πίνουν το αίμα. Τώρα, εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι, πολύ συγκεκριμένα και πολύ συλλογικά και πολύ σταθερά.
Ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος θα εξηγήσει την εφημερίδα που βγαίνει με όλα τα στοιχεία και θα μεταδίδεται, άρα έχετε όπλο στα χέρια σας! Ζητώ από όλους σας να πάτε σε όλες τις γειτονιές και να ανοίξετε τους πυρήνες, να ενημερώσετε τους διπλανούς καταρχήν. Αν ο διπλανός σου είναι εγκάθετος, πήγαινε πιο πέρα, υπάρχουν κι άλλοι…διπλανοί! ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΕΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, γιατί…η Ελλάδα είναι δικιά «μου»; Όχι, είναι δικιά «σας», είναι και δικιά μου, αλλά εγώ την λέω «μου».
Τι σας ζητάω; Να οργανωθείτε και να ενημερώσετε τον Συνέλληνα σας. Δώστε του την ευκαιρία να καταλάβει. Δώστε του τα στοιχεία με υπομονή και θα δεις, την άλλη μέρα θα είναι δικό σου και αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει την άλλη βδομάδα.
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ…
Στην Σύρο δε, υπήρχε ένα παιδί που ορκίστηκε. Δεν θα πω ότι μου έκανε εντύπωση, αλλά πραγματικά, μου έχουν συμβεί τόσα πολλά μέσα στην Ελλάδα και πιστεύω και σε σας τους ίδιους δηλαδή σχετικά με τον τρόπο που έχετε ενωθεί. Όταν λοιπόν γνωρίσατε τα αδέρφια σας, στην Κοζάνη, ή στην Θεσσαλονίκη, παντού,  καταλάβατε ότι είναι ελληνικές ψυχές που νιώθουμε το ίδιο. Αυτό σημαίνει «αδέρφια» κι όχι να έχεις αδερφό από την ίδια μάνα, αλλά να μην σε καταλαβαίνει. Ή δεν σας έχει συμβεί; Μπορεί να μην σας καταλαβαίνει κι ο ίδιος σας ο πατέρας. Άρα, τα αδέρφια σας είναι αυτοί που σας καταλαβαίνουν και πηγαίνετε για τον ίδιο σκοπό.
Το παιδί αυτό λοιπόν,  δηλαδή ήταν 27-28 χρονών, ήρθε, ορκίστηκε. Το βράδυ είχαμε ομιλία και ήρθε με την μάνα του και τον πατέρα του, γιατί οι δικοί του νιώθουν ότι κάποιος το έχει αποπλανήσει και δεν ξέρουν τι είναι αυτό. Φυσικά, οι παπάδες «ρίχνουν» αλύπητα από πίσω, γιατί είναι δογματικοί και άλλωστε θα χάσουν το μαγαζί.
Όταν ήρθε η μάνα και ο πατέρας και με άκουσε στην συγκέντρωση, στο τέλος που ήρθε και μου μίλησε, μου είπε: «τώρα καταλαβαίνω, γιατί ο γιος μου σας ακολουθεί. Κι εγώ είμαι παρούσα!». Αυτή βέβαια δεν ορκίστηκε, γιατί είχαμε  την ορκομωσία το πρωί. Μαθαίνω λοιπόν, ότι Κυριακή πρωί στην Σύρο, είχε πάρει μια αγκαλιά ψηφίσματα και είχε πάει για να τα μοιράσει… εν τω μεταξύ ήταν καθολική, γιατί στην Σύρο είναι οι μισοί καθολικοί και οι άλλοι μισοί ορθόδοξοι.
ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ… ΟΤΑΝ ΛΕΩ «ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ»… ΤΟ ΕΝΝΟΩ!
Ορκίσαμε τον παπά Αλέξανδρο, δηλαδή τον Συνέλληνα που ορκίστηκε με την ψυχή του, ο άνθρωπος! Βέβαια, αν κάποιοι θέλετε να παρατήσει το ράσο και να ξυριστεί, αυτό δεν γίνεται. Είναι η ζωή του! Έχουμε κατανόηση στον Ελληνισμό μας! Εγώ, όταν λέω «χωρίς δόγμα, χρώμα, κόμμα» το εννοώ! Δηλαδή, ήρθε Συνέλληνας μουσουλμάνος και μου έφερε 800 ψηφίσματα και μου λέει: «Αγαπητέ Αρτέμη, εγώ είμαι μαζί σου και πάρε τα ψηφίσματα από την Ξάνθη, αλλά εγώ είμαι μουσουλμάνος….» και τι έγινε; Τελικά αγαπητοί μου ο Αλέξανδρος είναι 85 χρονών και μου λέει: «εγώ είμαι παπάς, αλλά πρώτα η Ελλάδα..». «Ναι» του λέω, «γιατί γεννήθηκες Έλληνας». Μπορώ να μην ορκίσω αυτόν τον άνθρωπο; Γνωρίζετε ότι το ράσο δεν κάνει τον παπά! Για εμένα, μετρούν οι ψυχές και δη, οι φωτεινές.
Στο καράβι, ήρθε ένας καθολικός παπάς και μου λέει: «Μπορώ να ορκιστώ κι εγώ, γιατί είμαι Έλληνας;». Δεν σας πιάνει ανατριχίλα; Δεν το καταλαβαίνετε έτσι παιδιά μου;
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…
Άρα, ας μάθουν όλοι ότι ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ξέρετε, οι Έλληνες υπήρχαν μόνο για τους νόμους τους, γιατί ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ. ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ και φυσικά, όχι οι νόμοι του Συντάγματος και του κάθε Εβραίου και του κάθε εγκάθετου.
Θυμηθείτε πώς ζούσαμε, αν και η δημοκρατία είναι παραποιημένη. Δεν έχω άγριες απόψεις, αλλά η Δημοκρατία στην Αθήνα, δεν υπήρξε ποτέ! Σε ποια δημοκρατία της Αθήνας; Όλοι μιλούν για «Χρυσό Αιώνα», αλλά γιατί κάθονται όλοι οι Εβραίοι και βγάζουν τα βιβλία;
Ποια δημοκρατία είχε η Αθήνα, όταν έδενε από τα νησιά τον κόσμο με αλυσίδες για να τον φέρει, επειδή δεν πλήρωνε φόρους; Αν θέλετε να θυμηθούμε η Ελληνική Δημοκρατία, ήταν της Σπάρτης κι όχι της Αθήνας. Η Αθήνα είχε «γυναικωνίτη». Η Αθήνα του «τότε», ξέρετε ποιος είναι σήμερα; Η Αμερική! Όπως λειτουργούσε τότε η Αθήνα, έτσι λειτουργεί η Αμερική σήμερα, χρεώνει φόρους σε όλον τον κόσμο και κάνει το κουμάντο. Έτσι ήταν η Αθήνα τότε! Αποικιοκρατική! Για θυμηθείτε το! Έχουμε σεβασμό στους Αθηναίους, ήταν όλοι μαζί με τους Σπαρτιάτες κι όλους τους Έλληνες στα δρώμενα, αλλά την Αθήνα την είχαν πάρει από τότε! Άλλωστε, έφτασαν να μιλήσουν για τυραννία στην Αθήνα. Ποιος λέκτορας καθηγητής έκατσε να μας εξηγήσει λίγο την Δημοκρατία της Αθήνας και για τον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους, που όλοι μιλούν και λένε στις τηλεοράσεις και μας έχουν σπάσει τα νεύρα; Ποιον «χρυσό αιώνα του Περικλέους»; Φορολόγησαν τα πάντα! Σε ποια δημοκρατία κρατούσαν παιδιά μέχρι 15 χρονών για να τα «σπάσουν», αν δεν πληρώναν φόρους; Για όσους ξέρουν, μπορούν να καταλάβουν τι λέω. Οι άλλοι, ας το αφήσουν για αργότερα. Αυτή την Δημοκρατία; Δεν είναι Δημοκρατία. Όμως εμείς την γεννήσαμε! Η Γέννηση της Δημοκρατίας δεν έγινε στην Αθήνα, αλλά στην Σπάρτη, αν θέλετε να μάθετε. Εκεί είναι η πραγματική Δημοκρατία. Η διαδικασία όμως είναι ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνες, άσχετα το πώς την έκαναν. Και η Δικαιοσύνη γεννήθηκε εδώ, οι άλλοι ήταν βάρβαροι όπως και την Γλώσσα μας επίσης και τα πάντα μας -θα πω την λέξη- τα «φέραμε» μαζί μας. Έτσι θα πω, γιατί αυτές οι αξίες ήταν πάντα μέσα μας.
Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου, Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη
ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΩΔΩΝΗ 

2ο ΜΕΡΟΣ ΔΩΔΩΝΗ 30/12/2014
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ή Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εντάξει, αλλά όλα αυτά τώρα σταματούν! Αυτά σβήνουν! Πραγματικά, η αποστολή μου είναι να κλειδώσουν όλα αυτά τα ξενόφερτα που ήρθαν και μπήκαν και που διέλυσαν τον κόσμο. Αν θυμάστε, έχουν γίνει φόνοι για αυτά! Το είχαν κάνει οι κομμουνιστές; Οι απελευθερωτές; Και που τελικά ήταν με τους κομμουνιστές; Τελικά, ποιος υποστηρίζει ποιον; Τελικά, είσαι με εκείνον; Γιατί εσείς είσαστε Σωρρικοί; Εσείς είσαστε Έλληνες, δεν είσαστε Σωρρικοί. Και εγώ είμαι Έλληνας με το ίδιο στόχο. Έτσι θα το καταλάβετε! Εγώ είμαι το θέμα ή η Ελλάδα είναι το θέμα;
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ… ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ…
Μπορούμε να το κάνουμε! Ακόμα και σήμερα, το 2014 ο πλανήτης περιμένει να δώσει κάποιος ένα στίγμα, γιατί όλα τα κόμματα, όλες οι ιδεολογίες στον πλανήτη, διαλύθηκαν και έσπασαν. Πού είναι ο μεγάλος κομμουνισμός; Πού είναι αυτό το μεγάλο αδηφάγο ζώο, ο καπιταλισμός; Τι έκανε; Τι πρόσφερε;
Όλα αυτά τελείωσαν αγαπητοί μου! ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Δεν θα πω «ό,τι έγινε, έγινε!». Θα διορθώσουμε τα λάθη, τώρα όμως είναι η ώρα να βάλουμε τις βάσεις. Από εμάς θα μάθουν και γι’αυτό πρέπει να δείξουμε μια τεράστια Ελληνική διαγωγή. Τεράστια! Γιατί εμείς και εσείς όχι μόνο θα μεταλαμπαδεύσουμε, αλλά θα μάθουν κι υπόλοιποι από το πώς θα άγεσθε και θα φέρεσθε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Αυτά είναι τελείως ζώα!
Μπορούμε λοιπόν αύριο να βγάλουμε τις επιτροπές μας σε κάθε Δήμο. Πόσο δύσκολο είναι αφού είναι για το ίδιο σκοπό; Τα νούμερα είναι καρφωμένα και δεν φεύγουν! Δεν μπορούν να φύγουν! Κι όχι μόνο αυτά, αλλά τρεις φορές, τρεις ειδικές διαδικασίες περιμένουν! Η παλιά, η φρέσκια και η καινούρια! Πάμε! Τα έχετε όλα! Τους Δήμους, τα δικαστήρια, τις πλατφόρμες, έτσι όπως τις έχω βάλει. Τι μένει μόνο; Μένει μόνο να ακουστεί η φωνή σας κι η φωνή σας θα ακουστεί είτε με την υπογραφή σας ή με την ίδια σας την φωνή, είτε με ένα εκατομμύριο αύριο στο Σύνταγμα, είτε με 4 εκατομμύρια υπογραφές! Μια χαρά! Γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω δεν πληρώνει κανείς τίποτα για αυτό! Τι θα δηλώσετε; Ότι θέλετε να ζήσετε με τα αδέρφια σας τους Έλληνες; Έτσι, θα εμφανιστούν και οι ανθέλληνες, γιατί αν υπογράψουν οι Έλληνες, κάποιοι δεν υπογράφουν! Άρα, δεν είσαι με εμάς! Θέλεις κάτι άλλο εκτός από εμάς; Μήπως δεν είσαι Έλληνας; Να μην το δούμε;
ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ…. «ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΕΒΡΑΙΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ….
Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κάνουμε βαθιές τομές. Εκεί που όλοι χάιδευαν τον κόσμο, εγώ καθιέρωσαν τον Όρκο. Ήταν ανάγκη να καθιερωθεί ο Όρκος κι είναι πολύ σημαντικός.
Θυμηθείτε και πείτε μου το αντίθετο: σε κανένα μέρος του πλανήτη δεν υπάρχει όρκος. Σε ποια υπηρεσία; Γιατί δεν ορκίζονται παιδιά μου; Δεν ορκίζονται, γιατί είπαμε ότι ο Όρκος έχει δύο μέρη: αυτό που ορκίζεσαι και αυτό που θα πάθεις, αν δεν το κάνεις! Τελικά, ορκίζεται, όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά όλος ο πλανήτης! Ορκίζονται όλοι όσοι παίρνουν πτυχείο, οι στοές,  οι βουλές, οι στρατοί, τα κογκρέσα, τι στο καλό ορκίζονται ότι θα πάθουν αν δεν γίνει; Μόνο στο φιλότιμο; Είδατε, γιατί έσπασαν τα πάντα;
Τώρα λοιπόν με τον καθιερωμένο όρκο, στην Συνειδητότητα κι όχι στον γάμο του καραγκιόζη, ούτε στο βιβλίο του Κυρίου, πάμε σε έναν Όρκο χωρίς θρησκεία για να το καταλάβουμε και μετά, έλα να κάνεις ό,τι θέλεις! Θυμηθείτε τι έχω πει: «Προκαλώ, όποιον ανθέλληνα, εβραίο κι αποστάτη θέλει, να έρθει να ορκιστεί κι ας με προδώσει». Γιατί δεν έχει έρθει κανένας; Γιατί φοβήθηκαν όλοι και σαμποτάρουν τον Όρκο; Τελικά, είναι Όρκος που αξίζει, έτσι; Είναι ο Όρκος που φοβάσαι, γιατί τελικά: «υπόσχομαι να κάνω εκείνο και το άλλο….» και αν δεν το κάνεις, τι γίνεται; Θα κάνεις αίτηση!
Ναι, αγαπητοί Συνέλληνες, τα βάζουμε όλα σε πλατφόρμες. Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μια διαδικασία να οργανωθούμε ελληνικότατα. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος παίρνει τον λόγο και αναλύει σχετικά με την εφημερίδα και τον Ε4.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ»
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας μιλήσω πρώτα για την εφημερίδα, από την οποία έχουμε το πρώτο υπόδειγμα, εδώ μαζί μας και προωθούμε να έχει τελειώσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή και να δοθεί. Θα έχει το μέγεθος που βλέπετε, θα είναι πιο μεγάλη από αυτή που κυκλοφόρησε. Θα έχει 4 σελίδες (φύλλα) και στην τελευταία σελίδα, θα υπάρχει και το Ψήφισμα.
Οπότε, θα έχουμε Εφημερίδα και Ψήφισμα μαζί. Ο καθένας θα μπορεί να το κόβει, να το συμπληρώνει και να το αποστέλλει στην διεύθυνση που αναγράφεται πάντα πάνω στο Ψήφισμα. Αυτό είναι το ένα.
Η ύλη της Εφημερίδας, δεν θα αναλωθεί σε φιλολογικές παρουσιάσεις, θα είναι καθαρά ενημερωτική με συγκεκριμένα στοιχεία κι έγγραφα. Μεγαλώνοντας το μέγεθος, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε τις απαντήσεις των Υπουργείων, τουλάχιστον, σε όσα θέματα σοβαρά θέλουμε,  ως αποδεικτικά στοιχεία, την επίσημη απάντηση των Υπουργείων της Ελληνικής Δημοκρατίας και να έχουμε την επίσημη ενημέρωση του ΤΧΣ και του Υπουργείου Οικονομικών, για να μην μπορεί κανένας να αμφισβητήσει, ο οποιοσδήποτε που έρχεται σε επαφή με τα στοιχεία, το τι πραγματικά έχει γίνει και ότι οι Θεσμοί είναι ενήμεροι και δεν παίρνουν θέση.
Όταν το ίδιο το Υπουργείο απαντάει για τον Αρτέμη τον Σώρρα, αυτομάτως ακυρώνει κάθε κακοήθεια και κάθε κακοηθέστατο δημοσίευμα που παρουσιάζουν τον Αρτέμη Σώρρα με τον τρόπο που θέλουν. Γιατί αν προσέξετε, όλες οι επιθέσεις που κάνουν, απευθύνονται στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα. Δεν έχουν γίνει προς άλλα πρόσωπα που ήταν ή παρουσιάζονταν μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα! Θα σας πω μόνο μια κουβέντα και μετά, μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιον με την ευκαιρία που τον έχετε εδώ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. Αν αυτό το καταλάβουμε, πόσο μεγάλο είναι, τότε θα συνειδητοποιήσουμε ποιον Συνέλληνα μας έχουμε ανάμεσα μας. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ και να του πει: «Γεια σας ήρθα!, Δώσε μου μια αίτηση για την Ελλάδα και σου υποβάλλω αναπτυξιακό σχέδιο με 2 τρις 300 δις δολλάρια» και θα την έπαιρνε, ή θα μπορούσε καν να μιλήσει, θα πρέπει ενδεχομένως να ΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ;
Άρα, για να ξεκαθαρίσουμε και τον ρόλο και την ιδιότητα του καθενός μας, χρειάζεται η πληροφορία να φτάσει σωστά, πρώτα σε εμάς, την οποία όμως ήδη την έχουμε, αλλά ενδεχομένως κάποιοι από εμάς, να μην την έχουμε επεξεργαστεί και αξιολογήσει, όσο πρέπει. Στην συνέχεια, θα πρέπει να την μεταφέρουμε σε κάθε Συνέλληνα, διότι τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα επί της Εθνικής μας Περιουσίας –και σε αυτή την έκδοση της Εφημερίδας υπάρχει ειδική μνεία σε αυτό, με σοβαρές πληροφορίες- αναλύονται και έρχεται σε εμάς ως Υποχρέωση. Δεν είναι, αν θέλουμε να τα ασκήσουμε. Αν θέλετε, γεννιόμαστε με την υποχρέωση και δεν έχουμε την διακριτική ευχέρεια να την αποποιηθούμε. Το έχω ξαναπεί, θα το ξαναπώ και το λέω συνέχεια: Ο  ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ και είναι το μόνο πράγμα που μας κλείνουν φυλακή, ενώ όταν χρωστάμε στην τράπεζα, μπορεί να μας πάρουν το σπίτι, αλλά δεν μας κλείνουν φυλακή, ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, οπότε ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Γι αυτό υποχρεωνόμαστε να συνεισφέρουμε με την μορφή φόρου.
Άρα, αν το κατανοήσουμε ότι γεννιόμαστε με την υποχρέωση, θα καταλάβουμε ότι έχουμε γεννηθεί και με την υποχρέωση για το Εθνικό Περιουσιακό Στοιχείο που κατατέθηκε σε εμάς κι είναι 600 δις δολλάρια, υπέρ των ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ
Ξαναδιαβάστε και την απόφαση του δικαστηρίου, τι λέει ο δικαστής, γιατί ο δικαστής έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην απόφαση του. Μιλάει ξεκάθαρα ότι τα 600 δις, ο Σώρρας, δεν τα κατέθεσε στον Υπουργό, ή στον Πρωθυπουργό. Τα κατέθεσε στον όνομα της Κυριάρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και σε λογαριασμό Καταπιστεύματος που σημαίνει εξ’αδιαιρέτου όλων μας, άρα είναι Εθνικό Περιουσιακό Στοιχείο των Κυρίαρχων Ιθαγενών Ελλήνων, όλων εμάς δηλαδή!
ΤΟ 1940 ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ….
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…
Έχουμε λοιπόν υποχρέωση κι όχι δικαίωμα να πάρουμε το οικονομικό εργαλείο, εθνικό περιουσιακό στοιχείο για να το χρησιμοποιήσουμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας, όπως θα κάναμε, αν κάποιος μας επιτεθεί με όπλα.
Το 1940 που μας επιτέθηκαν οι Γερμανοί και στην συνέχεια οι Ιταλοί, μας επιτέθηκαν με όπλα και πήγαμε με όπλα να τους αντιμετωπίσουμε. Σήμερα, μας έχουν επιτεθεί οικονομικά, άρα πρέπει να πάμε με οικονομικά εργαλεία να τους αντιμετωπίσουμε.
Άρα, η υποχρέωση μας είναι ακριβώς ίδια και μην θεωρήσετε, ότι επειδή δεν βλέπετε αίματα, δεν είμαστε σε ένα πόλεμο και δεν μας έχουν επιτεθεί και δεν μας έχουν ήδη καταλάβει οικονομικά. Άρα, αφού κατανοήσουμε αυτά τα κομμάτια που μας δημιουργείται ως υποχρέωση, πρέπει να τα μεταδώσουμε σωστά.
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ «ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ» Ε4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο λόγος που είμαστε και σήμερα εδώ, εκτός από το να ορκιστούν καινούριοι συνέλληνες και να ταχθούν στο σύνολο των Ελλήνων που πολεμάει ενεργά για την απελεύθερωση της Ελλάδος, είναι για να ενημερώσουμε ότι διευρύνουμε το «πολεμικό» κομμάτι, τον οργανισμό των Ελευθέρων, Ενεργών Ενωμένων Ελλήνων (Ε4), για να ενταχθούν μέλη από όλη την Ελλάδα και πρωτίστως και υποχρεωτικώς, να ενταχθούν όλοι οι ορκισμένοι σε όλη την επικράτεια, ακόμα κι αν είναι εκτός Ελλάδος, να μπουν κι άλλοι συνέλληνες, τους οποίους θα τους προτείνετε εσείς. Ο καθένας μπορεί να προτείνει και τον εαυτό του, ζητήσαμε όμως, τουλάχιστον, δύο ή τρεις συνέλληνες να συμφωνούν με το κάθε μέλος, επειδή δεν γνωριζόμαστε ολοκληρωτικά μεταξύ μας, ο καθένας για την δράση, ή ακόμα και για το όνομα τοο. Ακόμα και στο facebook πολλοί είναι με ψευδώνυμα.
Άρα, μπορεί η φυσική οντότητα να είναι ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος κι επειδή είχε ψευδώνυμο να μην ξέρουν κάποιοι άνθρωποι, ποιος είμαι! Άρα, για τον καθένα που θα προταθεί, θα πρέπει να τον αναγνωρίζουν ως οντότητα, άλλοι δύο Συνέλληνες. Δεν θα μπουν μόνο οι ορκισμένοι, αλλά θα ενταχθούν για όλο τον ελληνικό λαό και από αυτόν, όλοι όσοι είναι  οι πιο ένθερμοι που θέλουν να αγωνιστούν.
Άρα, ο Ε4 θα αναλάβει το πολεμικό κομμάτι. Δεν θα είναι μόνο η απάντηση στον κάθε κακοήθη, ή στον κάθε πλανευτή ή στον κάθε μασόνο και κάθε κομματάρχη, αλλά κατ’ ουσίαν, το έργο της Ε4 θα είναι πιο ολοκληρωμένο. Απαντάω και στον Πέτρο τον Ιακώβου (τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα), στην ερώτηση που μου έκανε, θα πρέπει να μπουν το λιγότερο 800 με 1500 μέλη σε όλη την Ελλάδα. Αυτό έχει πολλαπλούς σκοπούς. Για να έχουμε μια μέση αντιστοιχία, το λιγότερο δηλαδή 1 με 2 ανθρώπους μίνιμουμ στον κάθε καποδιστριακό Δήμο. Δηλαδή, όταν έχεις τουλάχιστον έναν από την κάθε περιοχή, αρχίζει και με την επικουρία των γειτονικών ομάδων σε κάθε μικρό διαμέρισμα του καποδιστριακού δήμου, να μπορέσει να δημιουργηθεί μια ομάδα-πυρήνας, ανεξάρτητα τι χρόνο θα πάρει σε κάθε περιοχή.
Υπάρχουν περιοχές που έχουμε αρκετό κόσμο και πολλούς αγωνιστές κι υπάρχουν περιοχές που δεν γνωρίζουμε ούτε έναν.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ… ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Μόλις διευρυνθεί η Ε4 στην κάθε περιοχή, από την μεγαλύτερη ομάδα του νομού και τις μικρότερες ομάδες που θα αντιστοιχούν στους καποδιστριακούς δήμους που προϋπήρχαν στον νομό, θα δοθούν από τα ψηφίσματα και από το αρχείο που είχαμε καταγράψει και καταγράφουμε αυτές τις ημέρες, στους υπεύθυνους που έχουν αναλάβει, τα ονόματα ανθρώπων που ήδη έχουν υπογράψει το ψήφισμα, όπως και τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις τους. Αυτό τι σημαίνει; Με κάλεσμα των τοπικών ανθρώπων του νομού, από τα ψηφίσματα, συν ακόμα όσους μπορούμε, θα καταφέρουμε σε ένα δίμηνο να στήσουμε τις ομάδες, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους, να δούμε ποιοι είναι οι πιο ένθερμοι και που θέλουν να πάρουν περισσότερο πρωτοβουλία, ή ευθύνη για τον σκοπό και να δημιουργούνται μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές οι γνωριμίες.
Οπότε, και τα κεντρικότερα μέλη της Ε4 συν οι ομάδες που θα δημιουργούνται και θα μεγαλώνουν σε κάθε καποδιστριακό δήμο να κάνουν την καταγραφή των Συνελλήνων που αγωνίζονται. Όταν θα φτάσουμε με αντιστοιχία τους 910 Καποδιστριακούς Δήμους να έχουμε μέσο όρο 100 μέλη ενεργά μέσα σε δίμηνο-τρίμηνο, σημαίνει αμέσως 100 χιλιάδες άνθρωποι και πήραμε την Ελλάδα για πλάκα.
ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ….
Όμως υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό και θα ήθελα να το σκεφτείτε καλά, αυτό που θα σας πω. Ο Αρτέμης Σώρρας, για λόγους στρατηγικής, ενώ τα λεφτά για τους Δήμους τα 2τρις 300 δις είναι μέσα στην Ελλάδα, δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην εκταμίευση του ποσού των δήμων που έχουν υπογράψει. Αυτό γίνεται για να δοθεί χρόνος και στους νέους δημάρχους που υπέγραψαν μετά την 1η Σεπτεμβρίου, να κάνουν τις επιτροπές και όποιος γνωρίζει από δημοτικές αρχές, καταλαβαίνει ότι χρειάζονται χρόνο. Έτσι τους δίνει τον χρόνο λοιπόν να έρθουν να υπογράψουν για να προχωρήσει κι η διαδικασία των δικών τους φακέλων. Με αυτό, ενδεχομένως, λέω εγώ ότι μπορεί να φτάσουμε μέχρι τον Γενάρη και μπορεί κι ο συναγωνιστής Αρτέμης να με διορθώσει.
TΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ «ΘΕΜΑ ΛΑΟΥ»
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η αλήθεια είναι, αγαπητοί Συνέλληνες, ότι όσο και να φαίνεται περίεργο, είναι απλά τα πράγματα. Από την στιγμή που έχει υπογράψει ο Δήμος, δηλαδή, τι υπέγραψε; Μου έδωσε το δικαίωμα να πάω  αντί αυτού, στα Παγκόσμια Ταμεία και σε όλη αυτή την διαδικασία και να παραλάβω τα χρήματα και να δομήσει Χρηματοδότηση σύμφωνα με τα έργα. Υπήρχε η δυνατότητα η Παγκόσμια Τράπεζα που έχω καταθέσει τα έργα να μου πει, αν δεν θέλει κάποιο έργο και τι να διορθώσω. Δεν μας έχει κάνει καμία παρατήρηση. Άρα, μετά από κάποιο σημείο συνέλληνες, η επιβεβαίωση είναι ανάποδη. Εφόσον, δεν σου απαντήσει και δεν έχει πρόβλημα, άρα συμφωνεί. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι όπως ειπώθηκαν.
Τα χρήματα, δεν είναι μόνο στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και στις ελληνικές τράπεζες, στην alpha, στην αγροτική που έκλεισαν, στην Εθνική…το ζήτημα είναι ότι κουμάντο σε αυτά τα ταμεία, κάνει η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον είναι συνδεδεμένη με το Παγκόσμιο Σύστημα. Είναι τόσο απλό! Το ζήτημα είναι να σου επιτρέψουν να μπεις στην τράπεζα. Δηλαδή, αν πάω αύριο, θα με δει ο security: “Tι θέλετε κύριε; Κλείστε ραντεβού!». Τι ραντεβού να κλείσω, αφού δεν θα με δει ποτέ!
Συγκεκριμένα χθες, έχω κάποιους ξένους από το εξωτερικό, που ήρθαν για υπηρεσιακούς λόγους για να υπογράψω κάποια συμβόλαια. Εχθές, τελείωσα. Την Πέμπτη είχε απεργία όλη η Ελλάδα. Δεν μπορούσα να υπογράψω, ούτε σε συμβολαιογράφο, ούτε σε δικηγόρο, ούτε σε ΚΕΠ. Αναγκάστηκα να κάνω μια «ειδική οδηγία» στην αστυνομία. Σε αυτά τα χαρτιά που πήγα στην αστυνομία, παρουσίαζαν τράπεζες, χρήματα και ειδικά εργαλεία που δεν έχουν καμία σχέση με τα 600δις. Αυτά τα έγγραφα πρέπει να γίνουν «apostil», δηλαδή να έχουν μια ειδική υπογραφή με την σφραγίδα της Χάγης, για να έχουν αξία στην Αμερική ή σε Ειδικές Υπηρεσίες ή Ειδικές Τράπεζες. Δηλαδή, είναι η επιβεβαίωση του Υπουργείου Εξωτερικών.
Αφού πήγα λοιπόν στους αστυνομικούς, αφού το διάβασαν –αν και κανονικά δεν θα έπρεπε- είμαι μια ώρα στο τμήμα και τελικά υποχρεώνεται να το υπογράψει ο διοικητής, γιατί θα γίνει apostil. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, θα έπρεπε κατόπιν να πάω στην ΓΑΔΑ, στην κεντρική διοίκηση της αστυνομίας, εκεί που με διώκουν και με ψάχνει το FBI  και η INTERPOL και έπρεπε να υπογράψει ο διευθυντής της ημέρας, ο οποίος είναι ταξίαρχος. Στέλνω τον Αλεξάντερ, αφού ουσιαστικά ο ταξίαρχος θα επιβεβαιώσει την υπογραφή του διοικητή του τμήματος Παγκρατίου και δεν χρειάζεται να πάω εγώ. Πήγε ο Αλεξάντερ και του είπαν να πάω ο ίδιος! Πήγα τελικά εκεί, είμαι δύο ώρες στην ΓΑΔΑ, έφεραν την ταυτότητα μου και το έγγραφο μου γύρω- γύρω σε όλα τα τμήματα. Ευτυχώς, που δεν πήγαμε στην αμερικάνικη και στην αγγλική πρεσβεία. Πήγαμε για να μην το διαβάσουν οι αμερικάνοι και το έμαθε όλη η ΓΑΔΑ που το έστειλαν παντού. Το έγγραφο πήγε παντού! Πιο παντού, δεν γίνεται! Και μετά από δύο ώρες το σφράγισαν! Και λέω: «Ρε παιδιά, είμαι δύο ώρες εδώ, για να επιβεβαιώσετε την υπογραφή του διοικητή της αστυνομίας του Παγκρατίου; Μα, πόσο γελοίο μπορεί να είναι;» «Τι να σας κάνουμε, έτσι μας είπαν από πάνω!». Φεύγω και την άλλη μέρα, στέλνω την δικηγόρο μου για να κάνει apostil, δηλαδή, αυτή την ειδική διαδικασία για να έχει ελεγχθεί η υπογραφή στο εξωτερικό. Τελικά, δεν μας το έκαναν! Έστειλα λοιπόν την δικηγόρο: «Γιατί δεν το κάνετε;». Απάντηση: «Δεν το κάνουμε, κάντε μας ό,τι θέλετε! Δεν γουστάρουμε, δεν το κάνουμε!»
Καταλαβαίνετε σε τι τεχνικές διαδικασίες μπήκα; Τελικά,το έγγραφο έγινε στην Ιταλία με έναν πρέσβη που πήραμε τηλέφωνο να το κάνει. Έπεσε λοιπόν τηλέφωνο «μην του κάνετε apostil», γιατί αν το έγγραφο μου δεν έχει apostil, δεν θα μπορεί να είναι σίγουρη η νομική διαδικασία της εκάστοτε χώρας ότι αυτή η υπογραφή είναι σίγουρα του αστυνομικού, ή του αξιωματούχου, ή του δημάρχου. Και οι δήμοι περνούν apostil και το κάνουμε στην Γενική Εισαγγελεία. Τι θέλω να πω; Ένα μικρό πράγμα, που γίνεται κάθε μέρα  και γίνονται εκατομμύρια apostil και πάντα στα ελληνικά και μετά τα κάνουν και στα αγγλικά, για να μου δώσουν την σφραγίδα της Χάγης, κόλλησαν μια απλή διαδικασία, για να κωλυσιεργήσουν τεχνκά με απύθμενο θράσος.
Τώρα, αν εγώ κάνω μια μήνυση στην υπάλληλο αυτή, θα μιλήσουμε σε έξι χρόνια κι εγώ δεν θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Δηλαδή, η μήνυση είναι άτοπη, αλλά αυτή είχε εντολή να κάνει αυτό.
Έτσι γίνεται και με την Τράπεζα της Ελλάδος, είναι τεχνικό το θέμα. Ένας φίλος μου που είχε χάσει το διαβατήριο του, έκαναν να του το δώσουν δύο χρόνια. Έλειπε ο ένας, είχε πεθάνει ο άλλος και διάφορα τέτοια, επίτηδες. Μπορούν δηλαδή, τεχνικά να σε ταλαιπωρήσουν, όσο θέλουν!
Η διαδικασία της Τράπεζας της Ελλάδος είναι πολύ συγκεκριμένη. Το δικαίωμα μου το έχει δώσει ο δήμαρχος κι ουσιαστικά τώρα, χρειάζομαι τον κόσμο από τους δήμους για να ασκήσω πίεση στο καθεστώς. Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Εγώ έχω πει ανοιχτά και σε άλλη εκδήλωση: «ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ». Τι πιο απλό; Να προστατεύσει το δικαίωμα μου για να κατεβάσω τα χρήματα. Γιατί δεν γίνεται αυτό; Είναι τόσο απλό! Πιστεύετε ότι είμαι κανένας παράνομος και με κυνηγάνε και να πηγαίνω στην Τράπεζα της Ελλάδος με εισαγγελέα, ή να πηγαίνω στην ΓΑΔΑ για να μου ξεψαχνίζουν την ταυτότητα;
Πήγα στον ναό τους και την έψαχναν δύο ώρες, για να μην έχω Interpol, ή FBI ή ό,τι άλλο! Το θέμα είναι λοιπόν τεχνικό, αλλά είναι θέμα λαού! Όταν θα φουντώνει πολύ ο λαός και αν θα μαζευτούμε και θα είμαστε πολλοί και θα ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε… και να ξέρετε, το δικαίωμα είναι πάντα εκεί και δεν το πήρα τώρα, το είχα πάντα- το θέμα είσαστε εσείς! Εμένα δεν θα με αφήσουν! Και ξέρετε και κάτι; Κανονικά, έτσι πρέπει να γίνει! Δεν πρέπει να με αφήσουν! Εγώ δεν έτρεφα ποτέ αυταπάτες, ότι είμαι ένα άτομο το οποίο ήρθα κι έκανα πειράματα στην Ελλάδα… με τι; Με την ζωή μου; Γιάννη, συνέχισε…
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ -ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ… 
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να τελειώσω και να καταλάβετε τι είναι αυτό που λέμε για τον Ε4 και για τις 910 ομάδες στους Δήμους.
Αφορά την γνωστοποίηση των οικονομικών εργαλείων και την επαφή με τους Συνέλληνες, αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν στον αγώνα και την οργάνωση της αγωνιστικής ομάδος που διαδίδει το θέμα στην κάθε τοπική διοικητική περιφέρεια δήμου του Καποδίστρια. Με αυτόν τον τρόπο, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΠΕΡΙ ΘΕΑΤΡΩΝ… ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ…ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
Θα σας δώσω και μια πληροφορία. Σήμερα η Ορκομωσία έγινε μέσα στο Θέατρο. Έχει επικρατήσει να μας δίνουν μια πληροφορία έντεχνα τα τελευταία χρόνια, ότι οι πρόγονοι μας έκαναν παραστάσεις για πλάκα κι έφτιαχναν όλα αυτά τα τεράστια έργα. Δεν έκαναν παραστάσεις. Αυτοί οι χώροι που σήμερα τους ονομάζουμε «θέατρα» ένας από τους λόγους που κατασκευάζονταν σε κάθε ελληνική πόλη ήταν για να μαζεύεται ο δήμος και να συναποφασίζουν το τι θα κάνουν και να εκλέγουν συνέχεια αυτούς που θα εκτελέσουν την εντολή του λαού.
Η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας που θα αποφασίσουν για εμάς. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. Άρα, μιλάμε για την εκτέλεση της εντολής-απόφασης του συνόλου του λαού κι όχι παραστάσεις με την σημερινή θεατρική έννοια.
Είναι τεράστιο θέμα και έχουμε παραπληροφορηθεί, αλλιώς θα είχαμε καταλάβει αυτό που ζούμε. Δεν υπάρχει Ελληνική πόλη που να μην έχει θέατρο και το τι ρόλο έπαιζαν τα θέατρα και για ποιο λόγο φτιάχτηκαν.
ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΩΜΩΔΙΑ… ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Οι παραστάσεις ήταν η ίδια η ζωή. Ποιο παιδί δεν θα δει αρχαία ελληνική παράσταση και δεν θα καταλάβει την τραγωδία, δεν θα δει τον πόνο, την λύπη, την χαρά και την ίδια την ζωή.
Σήμερα, τι μαθαίνουν τα παιδιά μας; Με ένα playstation, με μια μουσική που είναι gay, οι ταινίες είναι πάντα τρόμου και αν ο νέος δεν δει θρίλερ, δεν είναι κι άντρας! Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά! Πήγα σε ένα videoclub μια μέρα. Χιλιάδες κασέτες, πολεμικές, το ένα το άλλο, πήγα στις κωμωδίες κι έψαχνα…όλο το μαγαζί είχε 20 κωμωδίες όλες κι όλες που τελικά, δεν ήταν και κωμωδίες. Καλύτερα να έβαζα μια ελληνική ταινία για να γελούσα, παρά αυτές τις κωμωδίες.
Πραγματική κωμωδία δεν παίζει κανένας. Τελικά, χάθηκε η τέχνη του χιούμορ πια; Πείτε μου ένα θέατρο που παίζει κωμωδία σήμερα, ένα θέατρο που βγάζει γέλιο, έναν ηθοποιό…κανένας! Είδατε τι είναι η κωμωδία; Ψάξτε όπου θέλετε για κωμωδία, αν βρείτε κάτι να γελάσετε. Μπορεί να δείτε μια ταινία, να έχει κάποιες φάσεις που θα γελάσετε, οι οποίες θα είναι της καθημερινότητας, αλλά όλο το σκηνικό δεν θα βγάζει καμία τέχνη κωμωδίας. Πάμε λοιπόν στην αρχαιότητα να δούμε τις κωμωδίες μας, να δούμε την ζωή και τι έδιναν τα θέατρα μας.
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ουσία είναι η διεύρυνση της Ε4 και θα σας πει και ο Χρήστος Μπαλαντίνας πώς γίνεται η πρόταση των μελών για την Ε4. Έχω μαζί μου το καταστατικό, αλλά επειδή είναι 20 σελίδες, θα το αναρτήσουμε στο διαδίκτυο και ίσως έχουμε και μια σελίδα αποκλειστικά για την Ε4 για να υπάρχουν οι πληροφορίες, ή blog, θα το δούμε. Έχουμε αναρτήσει και e-mail, αποκλειστικά για την πρόταση των νέων μελών της Ε4.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ Ε4
-Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Με παίρνουν πολλοί Συνέλληνες και Συνελληνίδες τηλέφωνο ή μιλάμε μέσω μηνυμάτων και με ρωτούν για παράδειγμα, πώς θα γίνει να συμμετάσχουν στην μήνυση του ΤΧΣ ή σε άλλες μηνύσεις που θα κάνουμε μελλοντικά. Για αυτό θέλουμε στην Ε4 να εγγραφούν τα μέλη που επιθυμούν να είναι η μάχιμη ομάδα, να στείλουν τα στοιχεία τους στο ellase4ellas@gmail.com, που το έχουμε αναρτήσει στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να ξέρουμε σε κάθε πόλη, περιοχή, νομό, χωριό, ποια είναι τα μέλη μας επίσημα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να καθοδηγούμε όλο αυτόν τον κόσμο κατά τόπους, ο οποίος θα έρχεται για να μπει σε αυτή την συγκεκριμένη ομάδα, να δίνει τα στοιχεία του και να μπει και στην λίστα του ΤΧΣ που θα έρθει τις επόμενες ημέρες.
Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολο διαφορετικά να μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλη την Ελλάδα, ή να μαζέψουμε τα στοιχεία και τα ονόματα. Σαφώς και θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που έρχονται και θέλουν να μπουν σε αυτή την μήνυση, γιατί σίγουρα, αν μπούμε σε μια μήνυση 10 άτομα και οι 9 είναι αντίθετοι και πάμε να καταθέσουμε και καταθέσουν ό,τι θέλουν, λογικό είναι να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.
Άρα λοιπόν, όσοι επιθυμούν και όσοι περισσότεροι τόσο πιο εύκολο θα είναι το έργο, στέλνουν τα στοιχεία τους στην Ε4 κι εγγράφονται και αναλαμβάνουν το μάχιμο κομμάτι της περιοχής τους.
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα στοιχεία πρέπει να είναι πλήρη, γιατί θα πρέπει να περάσουν από το πρωτοδικείο, πρέπει να έχουμε αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ. Η συμμετοχή είναι κανονικά σε εταιρεία Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
WEB-TV «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 
-Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Θα γίνει επικοινωνία με αυτά τα άτομα ανά περιοχή. Ένα άλλο θέμα είναι ότι η Ελληνική Συνέλευση βγαίνει με Webtv.
Είναι μια δουλειά σε εξέλιξη, θα υπάρχει portal κανονικό, με πρόγραμμα, με ενημερώσεις και βίντεο, με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες εκπομπές.
Όλες οι ομάδες ανά την Ελλάδα, θα πρέπει να κάνουν ένα μικρό στούντιο σε ένα μικρό χώρο, να πάρουν έναν υπολογιστή με μια καλή κάμερα με καλή εικόνα γιατί πολύ σύντομα, θα κάνουμε ζωντανές εκπομπές από τα κεντρικά που έχει γίνει το στούντιο και θα μπορούμε να βγάζουμε ανά περιοχή, νομό, πόλη, τους Συνέλληνες από την εκεί τοπική Συνέλευση.
Άρα, είναι ακόμα ένα καλό εργαλείο να ενημερώνετε τους φίλους, τους συγγενείς σας, ότι «τάδε ώρα στο κανάλι της Ελληνικής Συνέλευσης, είμαστε καλεσμένοι διαδικτυακά εμείς, μπορείτε να έρθετε και στο χώρο που θα είμαστε, να θέσετε και ερωτήματα». Κάποια στιγμή θα ανοίγουμε και τηλεφωνικές γραμμές στον κόσμο και αυτό προχωράει.
-ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΠΟΝΖΟΥ: Είμαι από την Θέρμη και θέλω να κάνω μια ερώτηση για το ΤΧΣ. Επειδή μια μήνυση στοιχίζει σήμερα 100 ευρώ για να την καταθέσεις κι επειδή πολύς κόσμος ζορίζεται, τι λέμε σε αυτούς τώρα;
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν χρειάζεται να βρει το εκατοστάρικο, ο πολύς κόσμος. Είναι ένα 100αρικο! Μια κατάθεση γίνεται κι οι άλλοι συνυπογράφουν ως υποστηρικτές. Στην μήνυση του Αρτέμη Σώρρα για την εσχάτη προδοσία έχουν υπογράψει 1,5 εκατομμύριο υποστηρικτές. Πλήρωσαν κανένα κατοστάρικο; Το παράβολο πάντως είναι 280 ευρώ και όχι 100.  
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Θέλω να επισημάνω ένα γεγονός που έχει κάνει εντύπωση σε όλους και ειδικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχω πάει σε πολλές συγκεντρώσεις κι ορκομωσίες και βλέπουμε πάντα ένα πολύ ιδιαίτερο φαινόμενο. Το φαινόμενο είναι ότι πριν πάμε, βρέχει, είναι σκοτεινιά, καταχνιά και την στιγμή που γίνεται η Ορκομωσία, ανοίγει και βγαίνει ο ήλιος.
Αυτό συμβαίνει σήμερα με έναν ιδιαίτερο, εντυπωσιακό τρόπο. Ερχόμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλοί Συνέλληνες –είμαστε πάνω από 32 άτομα- μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι υπήρχε καταχνιά. Μόλις βγήκαμε από το τούνελ, στο μαντείο ακριβώς, ο ήλιος έλαμπε. Κι όταν τελείωσε η Ορκομωσία, παρατηρήσαμε ότι ο καιρός πάλι γύρισε και άρχισε να ψιλοβρέχει και να γίνεται μουντός.
Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και στην Καβάλα και το επιβεβαιώνει καιο συναγωνιστής δίπλα και όλοι μας και στην Λάρισα. Ο Αρτέμης είπε και  ότι έγινε και στην Σύρο. Θα ήθελα λίγο να το σχολιάσουμε, γιατί είναι εντυπωσιακό και βάζει τέλος και σε παραφιλολογίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, από κάποιους στρατηγούς που συνεργάζονται με μασόνους κτλ.
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να σας θυμίσω και να προσθέσω ότι και στην ομιλία για τις εκλογές στην Καβάλα, χαλούσε ο Θεός, τέτοια βροχή είχε! Κι όταν έφτασε στην πλατεία ο Σώρρας, νομίζω ότι είχε σταματήσει! Κάτι κουβαλάει μαζί του!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ θα σας καταθέσω και κάτι άλλο! Πριν τρία χρόνια είναι πάλι χριστούγεννα στην Αμερική. Την προηγούμενη χρονιά είχαν κλείσει τα αεροδρόμια από χιόνι. «Θα πέσει χιόνι, θα πέσει χιόνι…». Όσο είμαι στην Αμερική, δεν χιονίζει, ούτε κρύο πολύ έκανε, γιατί δεν είχα βαριά ρούχα.  Έκανε έναν καιρό Αθηναϊκό, αν και στην Αμερική ρίχνει πολύ χιόνι, ειδικά στην Νέα Υόρκη. Την στιγμή που φεύγω, έκλεισε το αεροδρόμιο. Από πίσω μου ερχόταν το χιόνι! Αυτό έγινε και πρόπερσι στο Καναδά. Πήγα με αυτοκίνητο από την Ν. Υόρκη –Καναδά στην τράπεζα της Montreal, γιατί είχα και τις δουλειές μου εκεί και δεν είχε χιονίσει στο Τορόντο, που στο Τορόντο κάνει κάτι θερμοκρασίες τραγικές! Πρωτοχρονιά, τότε που ο πλανήτης διαλυόταν και θα πεθαίναμε όλοι κι εγώ έφευγα κι από πίσω έπεφτε χιόνι. Δεν ξέρω ρε παιδιά! Δεν με πάει το χιόνι! Αν πάω στο Βόρειο Πόλο μπορεί να έχουμε λιακάδα!
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Μήπως σήμερα βοήθησε η προσευχή του Λαμπράκη με τον Πάπα και τον Βαρθολομαίο;
«ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΓΩΝΗ…»
-Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Όλα αυτά τα παιδιά που βγαίνουν και γράφουν…είναι λογικό να μην ασχολούμαστε μαζί τους. Δεν θα τους δώσουμε εμείς αξία, όσο και να την επιζητούν. Θεωρούν ότι πήραν αξία, γιατί πήραν αποστολή να μας λασπολογήσουν, είτε να βγουν να γράψουν εναντίον μας, ψάχνουν να βρουν πού είμαστε, πού δουλεύουμε, μήπως έχουμε κάποια εταιρεία, ενώ μας έχει ελέγξει το ΣΔΟΕ, η εφορία, η ΓΑΔΑ, οι μεγάλοι πράκτορες, έρχονται κι αυτά τα παιδιά, σαν τα ζαγάρια από πίσω για να πουν κι αυτοί κουβέντες. Πώς βγήκε, για παράδειγμα, ένας γιατρός από την Αγγλία στο Ράδιο Άρτα; Ξέρετε ότι αυτός ο γιατρός, πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Καρδίτσα και με βρήκε και έλεγε: «εγώ αδερφέ μαζί σας…», αλλά προτού βγει στο Ράδιο Άρτα με έβαζε να ορκιστώ ότι δεν το έχω βιντεοσκοπήσει, μην τυχόν και το βγάλω; Ξέρετε ότι εδώ και μια βδομάδα είναι εξαφανισμένος από το δίκτυο που είχαμε επικοινωνία κάθε μέρα; Ο Παγώνης, θα του βγάλω όλη την συνομιλία στο facebook, αν δεν εμφανιστεί για να απαντήσει σε αυτά που τον ρώτησα τελευταία. Θα του βγάλω όλη την συνομιλία για να δείτε ποιος είναι αυτός ο γιατρός και τι έχει δηλώσει που βγήκε και μίλησε στο Ράδιο Άρτα. Για να δουν και οι συγγενείς του οι Αρεοπαγίτες, τι λέει για τον Αρτέμη Σώρρα, γιατί αυτός βγήκε και είπε ότι είναι ψεύτης και απατεώνας.
Αγαπητέ Παγώνη, οι δύο οι συγγενείς σου οι Αρεοπαγίτες τι λένε; Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στο διαδίκτυο για αυτόν τον κύριο, ο οποίος έχει τον φόβο, μήπως τον έχω βιντεοσκοπήσει. Ήθελε να διασταυρώσει αυτό πρώτα και μετά να βγει στο ραδιόφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, υπάρχουν πάρα πολλοί, κάτι λαϊκατζήδες, κάτι κομπογιαννίτες. Βλέπετε που δεν μιλάμε; Δεν τους δίνουμε αξία.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ…
Το σημαντικό είναι ότι αυτό που λέγαμε εδώ και δύο χρόνια και θέλαμε να οργανωθούμε, ήρθε η ώρα να το κάνουμε! Τώρα, που πάρα πολλοί από αυτούς έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και χαρακτήρα και πού ανήκουν, βλέπετε πώς πολεμούν την Ορκομωσία και τι φόβο έχει προκαλέσει αυτός ο Όρκος.
Σίγουρα, υπάρχουν αδέρφια μας που θέλουν τον χρόνο τους και σαφώς και θα τον έχουν, γιατί είναι μαζί μας και ποτέ δεν θα πούμε κουβέντα για κάποιον, αν δεν βγει να δείξει ποιος είναι! Εμείς προχωράμε, σοβαρεύουμε την κατάσταση και με την Ε4 που πρέπει όλοι οι μάχιμοι να ενταχθούμε, αλλά και με το webtv την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ», θα μπορείτε σε ένα καφέ, να λέτε σε όλους αυτούς που σας προτείνουν την αντίρρηση τους, τις εξυπνάδες τους: «Την Κυριακή έχει «Ελληνική Συνέλευση» συνδεδεμένη το στούντιο της Αθήνας» Εκεί δεν ξέρουμε ποιος θα είναι! Μπορεί να είναι ο Γιάννης, ο Βασίλης, ο Αρτέμης…κάποιος θα είναι!
Εσείς από το δικό σας χώρο, θα τους καλείτε και θα είναι ζωντανά. Εκεί θα βλέπετε, πώς ο κόσμος θα έρχεται και θα σας αγκαλιάζει και θα αγκαλιάζει την όλη κίνηση, γιατί θα βλέπει πλέον ότι επικοινωνεί ζωντανά και μαζί σας και μαζί μας και μαζί με όλους τους υπόλοιπους.
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
-Θύμιος Καραχρήστος: Είμαι από την ομάδα της Άρτας και θέλω να κάνω μια τοποθέτηση για τις ομάδες. Η γνώμη μου είναι ότι στις ομάδες δεν ανήκουμε, ούτε μας ανήκουν. Από την ομάδα, δεν περιμένουμε να πάρουμε δύναμη, αλλά μόνο να δώσουμε.
Ό,τι δίνουμε κι ό,τι καταφέρει η ομάδα, δεν επιστρέφει ατομικά σε κανέναν, αλλά πηγαίνει στο σύνολο της ομάδας, του τόπου, του Ελληνισμού και σε αυτό που ορκιστήκαμε.
Αυτό σκεφτείτε το και αν είναι έτσι όπως τα λέω, πείτε το και στα αδέρφια μας, γιατί υπάρχουν προβλήματα σε ομάδες και να τελειώνει αυτό το θέμα. Δεν ανήκουμε, είμαστε! Συγκροτούμε και δεν μας ανήκει τίποτα! Δίνουμε δύναμη… σκεφτείτε το! Δεν παίρνουμε τίποτα! Δυναμώνουμε την ομάδα, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα!

Απομαγνητοφώνηση Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη
ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΩΔΩΝΗ 

3ο ΜΕΡΟΣ ΔΩΔΩΝΗ 30/12/2014
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ: «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…»
-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Καλησπέρα Συμπολεμιστές. Είμαι ο Στέφανος Βασιλείου από τα Τρίκαλα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που έπεσε στην αντίληψη μου τώρα τελευταία: «Τι απαντάμε σε αυτούς, στους μέχρι τώρα συναγωνιστές, που ζητούν τα ψηφίσματα πίσω, αμφισβητώντας την Ε4 και όλον αυτόν τον αγώνα που κάναμε;» Όπως είδα την ΖΩ ΡΑ από την Πάρο που έχει αναρτήσει σε ένα post, ότι έχει στείλει 400 ψηφίσματα και τα θέλει πίσω;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς, για να δώσουμε ψηφίσματα, πρέπει να πάρουμε! Ό,τι μας στέλνουν οι Συνέλληνες, για εμάς είναι!
Αν δείτε εδώ, το ψήφισμα είναι «προς τον Αρτέμη Σώρρα» και αν διαβάσετε εδώ, έχει παραλήπτη. Ο παραλήπτης είναι ο «Αρτέμης Σώρρας» και για λόγω ασφαλείας αποστέλλεται ταχυδρομικά: «Αρτέμης Σώρρας Οδός Κυπραίων 112 Ελευσίνα» και  έχουμε κι ένα φαξ και  ένα e-mail.
Άρα, το ψήφισμα είναι προς τον Αρτέμη τον Σώρρα, ούτε προς τον Λαμπράκη, ούτε προς τον Πέτρο, ούτε προς τον οποιοδήποτε άλλο. Και όσοι Συνέλληνες έχουν κάποια  ψηφίσματα, πρέπει να τα παραδώσουν πίσω! Αν έχετε πληροφορίες ότι κάποιος παρακρατάει ψηφίσματα, μου δίνετε το όνομα του αμέσως για να του κάνω μήνυση, που δεν έχω κάνει ούτε στους προδότες ακόμα, ας κάνω στον συνέλληνα, που δεν ξέρει τι θέλει!
Άρα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ.
Κάποτε ήρθαν πολλοί άνθρωποι δίπλα μου ως δικοί μου, που τελικά όμως δεν ήταν! Για ποιο λόγο δεν είναι, αποφάσισαν αυτοί κι όχι εγώ! Αυτές οι αποφάσεις της προδοσίας δεν είναι δικές μου και δεν μπορώ να τις προβλέψω, δεν είμαι μελλοντολόγος, για να ξέρω ποιος θα με προδώσει. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΚΑΝ.
ΠΕΡΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Υπάρχουν ψηφίσματα σε ανθρώπους που λέγονται «Λαμπρακικοί»Εγώ δεν ξέρω κανέναν Λαμπρακικό, ούτε Καλογεροπουλικό, ούτε καν Σωρρικό. Εγώ ξέρω μια Ελλάδα ολόκληρη που όλοι αγωνιζόμαστε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και το πιο μεγάλο το έχω εγώ, που θα φάω στο τέλος και το ξύλο και την φυλακή και τις σφαίρες. Όλα μαζεμένα μου τα έχουν!
Να ξέρουν λοιπόν οι Συνέλληνες, ότι απαγορεύεται να τα κρατούν.
Τα ψηφίσματα πρέπει να πάνε εκεί που εγώ έχω επιλέξει. Έχω επιλέξει να πάνε στην οδό Κυπραίων. Αν η έδρα του Ε4 είναι στην ίδια περιοχή, αλλά σε άλλο μέρος, αυτό είναι διαφορετικό!
Τα ψηφίσματα μαζεύονται για τον Αρτέμη Σώρρα, δεν τα μαζεύει ο Ε4. Ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος είναι Πρόεδρος της Ε4. Εκεί, όπου  μαζεύονται τα Ψηφίσματα, είναι μια έδρα που μου έχει παραχωρήσει ο Καλογερόπουλος, γιατί το ταχυδρομείο είναι μια γωνία πιο κάτω από εκεί και έχω υπογράψει εξουσιοδότηση στον Γιάννη για να μπορεί να πηγαίνει και να τα παίρνει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ “DEAL”… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…
Όπως  έχω υπογράψει «εξουσιοδότηση» σε πολλά άτομα, που αυτά θα υπογράψουν κάτι, όταν λείπω.
Ακόμα, υπάρχουν κάποιοι που διαχειρίζονται το προφίλ μου. Το έχω δώσει στους διαχειριστές. Έχω εμπιστευτεί τόσο κόσμο! Δηλαδή, σου έδωσα την εμπιστοσύνη μου, το σπίτι μου, το προφίλ μου… έχω άλλες δέκα σελίδες, έχω σελίδες στο εξωτερικό που δεν τις ξέρετε και τις διαχειρίζονται οι διαχειριστές…γιατί να με προδώσουν; Αφού εγώ τις έφτιαξα! Θέλεις κάτι δικό σου; Ωραία! Αν θέλεις, άφησε την διαχείριση και φύγε! Γιατί να θέλεις να με κλέψεις και να μου διαλύσεις την ομάδα;
Όλες αυτές τις ομάδες Ei-end Αρτέμης Σώρρας, εγώ τις άνοιξα. Τις ανοίξατε εσείς, αλλά εγώ σας έβαλα τον κόσμο μέσα.
Κάνε πλάκα αλλού, όχι στον δικό μας αγώνα. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.  Δεν είναι θέμα deal ( διαπραγμάτευσης-συμφωνίας ), γιατί αυτό ξέρω να το κάνω καλά. Δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα σε αυτό, να στριμώξω όλες τις κοινωνίες, τα παγκόσμια παιδιά, έτσι όπως τα στριμώχνω τώρα. Αν θέλω να τα αποσυμπιέσω, εγώ ξέρω καλύτερα.
Κανείς, δεν ξέρει καλύτερα από εμένα από το πώς θα αποσυμπιέσει την κατάσταση ή να κάνει ένα deal. Εδώ δεν γίνεται! Εδώ είναι κατάθεση ψυχής Ελληνισμού και το φωνάζω από την πρώτη μέρα και δεν έχω αλλάξει καθόλου, ούτε ένα χιλιοστό. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Από την πρώτη μέρα ρωτούν: «Κύριε Σώρρα, θα κάνετε κόμμα;». «Όχι, δεν υπάρχει κόμμα, εγώ ούτε στην πρόταση δεν βάζω κόμμα. Ναι, αλλά υπάρχει Συνέλευση». Δηλαδή, είναι θέμα φορέα μωρέ; Αφού το ένα καταστατικό που φτιάχθηκε για την μια ΜΚΟ, θα πάει και στην Βουλή. Θέλει πρωτοδικείο και Άρειο Πάγο για να γίνεις φορέας. Να γίνει φορέας ποιος; Ο κανένας; Σήμερα, κοιτάξτε πόσοι είσαστε! ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τα ζώα δεν θα ξέρουν τίποτα. Θα κάνουμε μια απόβαση που δεν θα την περιμένουν. Γιατί να μαθαίνουν τι κάνουμε και πώς κινούμαστε εκεί μέσα; Θα το κάνουμε, όποτε γουστάρουμε εμείς. Έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε! Τώρα παραδίδουμε μαθήματα, είπα!
Υπάρχει κανένας στην ελληνική ιστορία που να έχει τόσο κόσμο και να έχετε μαζευτεί κάτω από μια συγκεκριμένη -όχι Ιδέα- αλλά Πραγματικότητα, που να λέγεται Ελλάδα, με μια σημαία Ελληνική, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα. Τόσο πολύς κόσμος σε όλη  την Ελλάδα; Κοιτάξτε τώρα! Μια Κυριακή μαζευτήκαμε για έναν Όρκο και έχουμε μαζευτεί για πλάκα 400 άτομα. Βάλε τον Σύριζα να μιλήσει στην Αθήνα και δεν θα έχει 400. Ήρθε ο άλλος στην Σύρο να μιλήσει και είχε 40 άτομα. Εκείνο το «Ποτάμι» είναι ανύπαρκτο και μίλησε σε ένα καφενείο του Δημαρχείου. Αφού δεν λέει τίποτα, δεν το πειράζουν, γιατί δεν λέει τίποτα! Απλά υπάρχει!
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Και μέχρι και το όνομα «το ποτάμι» κλεμμένο είναι!
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΦΟΡΕΑΣ!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μου έκλεψαν την πρώτη ομάδα που έφτιαξα: «Το ποτάμι είσαστε εσείς». Άρα λοιπόν, είναι θέμα Φορέα τελικά; Ναι, είμαστε όλοι εμείς Φορέας. Αύριο το πρωί είμαστε «Φορέας», ενώ είμαστε ήδη….
Είναι σαν να έχεις μια κοπέλα, να ζεις μαζί της τρία χρόνια, να ζείτε στο ίδιο σπίτι τρία χρόνια, αλλά να μην την έχεις παντρευτεί. Δηλαδή, το στεφάνι θα σε κάνει να δεσμευτείς; Να σε ευλογήσει ο παπάς για να ζήσεις; Απλά, θα έρθει το κοινωνικό γεγονός με το γάμο.
Εμείς λοιπόν τώρα, μάθαμε να ζούμε μαζί. Μάθαμε να ζούμε σε αυτό τον πόλεμο. Δεν ξέρω, όταν τελειώσει τι θα κάνουμε! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν χρειαζόμαστε τον «φορέα» έτσι όπως τον εννοούν οι άλλοι! Οι άλλοι έχουν «φορείς» και δεν έχουν κόσμο, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν όπλα, δεν έχουν στήριγμα. Και να θυμάστε: Ακόμα δεν έχουμε πάει την επίθεση. Πλάκα γίνεται! Ακόμα είμαστε στην Αφύπνιση. Τώρα, αρχίζει να στέκεται λίγο! Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει σάρκα και οστά και ξέρετε πότε θα πάρει; Όταν μαζευτείτε όλοι μαζί και στήσετε πυρήνες και όλη η Ελλάδα θα φουντώσει. Όταν θα πέσει η «Απόβαση», θα θυμηθείτε το χρηματιστήριο του 1992. Θα ανεβαίνει το χρηματιστήριο 100% την ώρα! Δηλαδή, τα ποσοστά των Συνελλήνων που θα ακολουθούν, θα ανεβαίνουν 100% την ώρα. Την επόμενη μέρα, θα δείτε άλλα κόλπα.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ «ΝΑΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ!» ΚΑΙ ΜΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτή είναι μια στρατηγική καθαρά δική μου, την οποία, δεν βρίσκω τον λόγο να βγάλω προς τα έξω… αφού εσείς είσαστε ο φορέας! Θα φτάσει η στιγμή που θα πείτε όλοι μαζί: «Ναι, θέλουμε!» και μία που θα υπογράψετε και μία που θα πέσει η Ελλάδα.
Είναι μια στρατηγική που δεν θα τους κάνω την χάρη να την πάρουν ποτέ. Θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε με το τι θα κάνω την επόμενη μέρα. Αυτό κάνω τόσο καιρό. Ε, άσε τους εκεί να τηγανίζονται! Βλέπετε να κινδυνεύουμε από πουθενά; Από φορέα; Μην φύγουν τα δικαστήρια ή ο Άρειος Πάγος, ή να μην φύγουν 20 κιλά χαρτί διακήρυξης, ή για το καταστατικό λειτουργίας; Λέτε να μην ξέρουμε να λειτουργούμε; Ή έχω κάποια ιδιαίτερη κουλαμάρα να το γράψω; Δεν είναι έτσι! Εμείς θα το γράψουμε! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙ!. Πρώτα θα ξέρετε πώς λειτουργεί και μετά θα γραφεί σε χαρτί. Δεν το γράφεις πρώτα σε χαρτί και μετά το ακολουθείς! Δεν γίνεται! Πρώτα το κατανοείς και μετά κοιταζόμαστε και λέμε: «Έτοιμοι; Άντε πάμε να τελειώνουμε!».
Έτσι θα το κάνω, έτσι το σχεδιάζω, αλλά στο έχω πει από την πρώτη μέρα. Είσαι φορέας από την ώρα που υπάρχεις. Και μόνο που είσαι εδώ, είσαι Φορέας! Και φυσικά όχι του AIDS, αλλά της Αναβίωσης! Της Παλιγγενεσίας!.
ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, μένουμε σε αυτό που είπαμε πριν. Επιτακτική ανάγκη για να μεγαλώσει ο Ε4 και η οργάνωση να προχωρήσει σε όλη την Ελλάδα. Είναι πάρα πολύ σοβαρό! Έρχονται σοβαρά πράγματα που πρέπει να τα διαχειριστούμε! Πρέπει να ξεκινήσουμε να οργανωνόμαστε. Μιας και έχουμε πάλι δίπλα μας τον κύριο Σώρρα, πάλι θα ήθελα να του κάνω μια ερώτηση, γιατί άκουσα ότι είπε κάτι στην Καβάλα, δημόσια. Τον ακούσατε όλοι να λέει για το Ηλεκτρονικό χρήμα. Θέλουμε μια μικρή αναφορά, γιατί μας έχουν ρωτήσει πολλοί Συνέλληνες.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο Γιάννης άνοιξε ένα μεγάλο κεφάλαιο… γιατί βρε δεν με πήρες τηλέφωνο να με ρωτήσεις και με ρωτάς δημόσια; Δεν ξέρει μάλλον το νούμερο μου… εγώ είπα κάτι. Κάποιοι το καταλαβαίνουν, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν και περιμένουν να καταλάβουν.
Αυτό που είπα είναι πολύ σοβαρό. Είναι σοβαρό, γιατί όποιος ξέρει πώς βαδίζει η οικονομία μας, είναι ακριβώς αυτό! Προτάσεις που έχω κάνει στον ΟΗΕ για πολλές χώρες, ο τρόπος που δανειοδοτούμε χώρες με ξεχωριστά νομίσματα που δεν είναι στο δολλάριο ή στο ευρώ, είναι ότι τους δίνω τα ομόλογα ΑΑΑ ή δικά μου περιουσιακά στοιχεία που είναι πάλι ΑΑΑ, ή ομόλογα χρυσού κι αυτά κόβουν χρήματα. Κόβεις με αυτό τον τρόπο χρήματα γιατί έτσι είναι η οικονομία μας κι όχι γιατί ήρθε του Σώρρα! Δηλαδή, ένα αφρικάνικο κράτος έχει δανειστεί αμερικάνικα ομόλογα για να κόψει χρήμα. Για να κόψει βέβαια χρήμα, θα πρέπει να πει τι θα κάνει τα χρήματα. Δηλαδή, κόβει χρήμα, όταν θέλει ανάπτυξη, αεροδρόμια, λιμάνια, σχολεία και δρόμους και βρίσκει και πώς θα τα ξαναπάρει πίσω. Ο τρόπος χρηματοδότησης είναι αυτός.
ΒΙΤ-COIN : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Όμως, επειδή μας πιέζουν τα «μεγάλα παιδιά» και επειδή θέλω να τα κοπανίσω πάρα πολύ άσχημα, ….ξέρετε ποιο είναι το bitcoin; Το bitcoin είναι ένα παγκόσμιο νόμισμα των Ρόθτσαϊλντ. Η έδρα τους είναι στα (….) island. Διοικούν όλο το νησί! Τι έχουν βάλει μέσα κι έχουν βγάλει ηλεκτρονικό χρήμα; Το κάθε νόμισμα είναι γύρω στα 450 ευρώ αξίας σήμερα, το οποίο υπάρχει και σε χρυσό.  Δεν το πουλάνε όμως είναι ηλεκτρονικό.
Ουσιαστικά, είναι ήδη στην παγκόσμια αγορά ένα νόμισμα που τρέχει και στο χρηματιστήριο, αν το θέλετε! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! Με τον ίδιο τρόπο, μπορώ να κόψω ένα νόμισμα και να το βάλω στην Παγκόσμια αγορά. Εγώ όμως δεν ενδιαφέρομαι για την παγκόσμια αγορά, γιατί δεν μου ανήκει ακόμα κι έτσι μπορώ να το σαμποτάρω.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ…
Ο τρόπος για να κοπεί αυτό το νόμισμα είναι πολύ συγκεκριμένος. Ανοίγεις  ένα μεγάλο trust, ή  ένα μεγάλο marshal ή  μια εταιρεία εξωτερικού, για να μην έχεις εφορία στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα είναι η εφορία, γιατί αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να «καθίσουμε» το νόμισμα στην Ελλάδα. Για να «καθίσουμε» ένα τέτοιο νόμισμα, ενώ έχουμε να τροποποιήσουμε όλους τους νόμους και τους παγκόσμιους και τους εθνικούς, σύμφωνα με αυτό το ηλεκτρονικό νόμισμα, αυτό που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στην Ελληνική αγορά είναι η εφορία.
Δηλαδή, για να λειτουργήσει αυτό το νόμισμα, στην αρχή πρέπει να το χαρίσω. Δεν έχεις πρόβλημα να το χαρίσεις, γιατί θα πάρεις τα χρήματα από το άλλο που θα πουλήσεις! Έτσι λοιπόν, μπορούμε να βάλουμε σε ένα trust περιουσιακά στοιχεία. Το trust αποτελείται από ορκωτούς λογιστές, δικηγόρους που κάνουν το leader opinion και μπορούν να κάνουν όλη αυτή την τεχνοκρατική διαδικασία και κατόπιν, όχι να κόψουμε νόμισμα, αλλά «Μετοχομερίδιο» αξίας 10000 ευρώ ή 1000 ευρώ ή 500 ευρώ.
Αν αύριο χαρίσουμε σε 5 εκατομμύρια ανθρώπους εγγυημένη αξία, η οποία έχει περάσει και τους εθνικούς και διεθνείς νόμους, έχουμε ένα πρόβλημα ότι το 45% θα πρέπει να το πληρώσετε. Άρα, αν του κάνεις δωρεά του πολίτη, πληρώνει τα 45% ως φόρο δωρεάς! Εάν σας το πουλήσω, ακόμα κι αν δεν μου τα δώσετε τα χρήματα, εγώ θα φορολογηθώ από 15%-25% σαν trust και σαν χρηματιστηριακή εταιρεία, άρα δεν με βολεύει ούτε η μία εκδοχή, ούτε η άλλη.
ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ 45% ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 15%-25%
Υπάρχουν κάτι σχέδια που τα δουλεύουμε μέσω χρηματιστηρίου και αυτό έχει φοβίσει και την χρημαστηριακή κοινωνία και το κουβεντιάζουμε με αρκετές χρηματιστηριακές εταιρείες. Κοιτάμε το θέμα από πολύ κοντά το πώς θα το κάνουμε.
Αυτό που θέλω εγώ είναι να τους δώσω μια καλή μαχαιριά, γιατί μπορούμε να δώσουμε αρκετά χρήματα σε κάθε συνέλληνα, ο οποίος μπορεί να κάνει ηλεκτρονικές αγορές μέσω του συγκεκριμένου νομίσματος. Εγώ το λέω «νόμισμα», αλλά απαγορεύεται να είναι νόμισμα. Στην παγκόσμια ιστορία, αν το αφήσω πιο πάνω από την Ελλάδα, ναι, το κάνω νόμισμα αύριο το πρωί και το ονομάζω… «Αρτεμίσιο», στην παγκόσμια αγορά αν το αγοράσουν κι αν το πουλήσω. Αλλά για να «καθίσει» στην δική μας αγορά, στην ελληνική πλατφόρμα, υπάρχουν φόροι. Κοιτάμε με πολλούς μηχανισμούς πώς να αποφύγουμε τον φόρο δωρεάς και τον φόρο στην εταιρεία. Υπάρχουν κάποια σχήματα και τα κουβεντιάζω με μερικούς ανθρώπους. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ με μια marshal island  ή με μια long island, δεν έχει σημασία… έχω τους ορκωτούς, τους δικηγόρους και τους δικαστικούς για να βγάλω όλα τα opinion κι όλες τις διαπραγματεύσεις. Έχω όλα αυτά τα εργαλεία και δεν μου λείπουν.
Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να «καθίσω» αυτό το νόμισμα στην αγορά, γιατί αν «καθόταν» σε 5 εκατομμύρια ελληνικά ΑΦΜ, θα πάγωνε όλη η αγορά, θα πηγαίναμε σε μια συγκεκριμένη και εμπράγματη αξία, πιστοποιημένη με αποτέλεσμα να πάμε σε δικές σας αφορολόγητες συναλλαγές. Αυτό είναι ένα θέμα για το κράτος. Αν σε φορολογήσει, μετά έχεις πρόβλημα με το ΦΠΑ, άρα θα πρέπει να συναλλαχτείς με άλλα προϊόντα που θα κλείνεις μόνο σου τις συμφωνίες. Μπορεί να πας δηλαδή, να πεις σε κάποιον «πάρε 3000 ευρώ και 5000 Αρτεμίσιο. Τα δέχεσαι;» Αν δεν τα δέχεται, πηγαίνεις στον άλλον.
«ΚΟΙΤΑΞΤΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!»
Άρα λοιπόν θα κυκλοφορήσει σε ένα μαζικό κομμάτι της αγοράς σε 5 εκατομμύρια ΑΦΜ. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα στους επικυρίαρχους: «Κοιτάξτε, είμαστε και εμείς εδώ! Όπως το κάνετε εσείς, έτσι το κάνουμε κι εμείς»! Ενδεχομένως, εσείς να μην έχετε και πολύ καλά στοιχεία για να στηρίξετε το bitcoin, ενώ εμείς θα έχουμε και εμφανή την σελίδα ενημερώσεων αγοράς κτλ. Δεν κάνεις κάτι παράνομο. Ενημερώνεις την κεφαλαιοαγορά: «έχω βάλει αυτό, ελέγξτε με, εδώ είναι οι αποφάσεις μου και οι αποδείξεις μου, οι ορκωτοί μου, οι δικηγόροι μου κτλ». Κοιτάμε λοιπόν πώς θα ξεφύγουμε από το 45% φόρο της δωρεάς και το 15%-25% φόρο της εταιρείας. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ Μας ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ: Εγώ έχω δει το bitcoin εδώ και τέσσερα χρόνια στην ιστοσελίδα. Συναλλάσσονται με αυτό;
ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Κάνουν κι οικονομίες. Είναι παγκόσμιο και χρηματιστηριακό. Είναι καθαρά ηλεκτρονικό. Βάζεις για παράδειγμα 5 εκατομμύρια και παίρνεις το νόμισμα κανονικό, σαν τράπεζα… πιστώνεται ηλεκτρονικά ο λογαριασμός. Ουσιαστικά, όλα σου τα λεφτά είναι πίστωση. Κι όταν σου δίνει η τράπεζα 5-10 χιλιάδες, ή την κάρτα χρησιμοποιείς ή τα μετρητά. Πάλι τα δίνεις! Ουσιαστικά, τα πιο πολλά σου τα λεφτά μέσα είναι. Δηλαδή, αν έχεις 5 εκατομμύρια, δεν έχεις όλα τα χρήματα πάνω σου, έχεις όσα χρειάζεσαι την ημέρα. Το Bitcoin είναι παγκόσμιο νόμισμα, είναι των Ροθτσάιλντ και βολεύονται με αυτό λαθρέμποροι, πρεζέμποροι, πολιτικόπαιδα, κερατόπαιδα, εκκλησιαστικόπαιδα κι έχουν bitcoin! Ποιος θα τους μιλήσει; Εκεί δεν έχει «πόθεν έσχες»! Ούτε σε εμάς θα έχει! Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα! Εμείς λεφτά βρήκαμε και τα πήραμε! 
ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ! Αυτά, όσον αφορά αυτό το θέμα και κοιτάμε πώς μπορούμε να το κάνουμε και αν το καταφέρουμε τελικά, θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα.
Δημόσια ζητώ την βοήθεια οικονομολόγων και νομικών να στηρίξουν την προσπάθεια. Αν αύριο το πρωί ετοιμάσουμε μια τέτοια πλατφόρμα, μέσα στην ελληνική αγορά, θα χρειάζεται τουλάχιστον 300 άτομα για να εξυπηρετεί τις συναλλαγές. Οι συναλλαγές θα έχουν ένα κόστος γύρω το 1% σε κάθε συναλλαγή σου που εξυπηρετεί  το facility (διευκόλυνση) της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης. Άρα, θέλει πλατφόρμες για να πιστώνεται και οι λογαριασμοί να είναι αλληλόχρεοι, δηλαδή εσύ να δίνεις, να παίρνει ο άλλος, να βγει από την δική σου αποθήκη και να μπει στου άλλου.
Ουσιαστκά θα υπάρχει ένα e-banking που θα τρέχει με μια πολύ σοβαρή πλατφόρμα και φυσικά, στην αγορά θα το βάλουν οι ασφαλιστές, οι χρηματιστές, όλοι αυτοί που συνεργάζονται με τον κόσμο. Αυτοί θα κάνουν το plan-b. Τους δίνεις ένα καλό ποσοστό κι αρχίζουν και πωλούν χρήμα. Αλλά, αυτό δεν είναι ακόμα έτοιμο για να «καθίσει» σε αυτή την πλατφόρμα και για να τσακωθώ και με την παγκόσμια αγορά, γιατί σίγουρα θα μπούμε σε τεράστιες αντιπαλότητες. Δεν έχω λίγες, οι αντιπαλότητες είναι πάρα πολλές και για αυτό πρέπει να το ζυγίσουμε και ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ «ΚΑΘΙΣΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Γιατί με αυτό οι Έλληνες θα μπορούν να συνδιαλλαγούν παντού, όπως κάνει και το bitcoin. Δεν κάνει κάτι παραπάνω το bitcoin. Αυτοί έβαλαν μια εφημερίδα μέσα κι έκοψαν bitcoin.
Εγώ θα βάλω αξιόγραφο σοβαρό και χρεόγραφο δικό τους και θα κόψω το «Αρτεμίσιο». Κινούμαι με τους ίδιους νόμους και δεν είμαι παράνομος! Αυτά!
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Γνωρίζω ότι το ηλεκτρονικό χρήμα γίνεται για να παρακαμφθούν οι κεντρικές τράπεζες. Ισχύει αυτό;
ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ… ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι! Να συμπληρώσω: Αν μπει στην αγορά, όπως θέλουμε να μπούμε χωρίς φορολογία και χωρίς να πιέζεται ο Έλληνας, σε δύο-τρεις μήνες, αν τρέξει γρήγορα σε 5 εκατομμύρια ΑΦΜ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΡΧΙΚΑ, θα αρχίσετε να συνδιαλλέγεστε μεταξύ σας. Αν μπει και ξεπεράσει το 20% -30% της κίνησης, αυτόματα θα σε βάλουν στο σύστημα τους, γιατί θα διαλυθούν αλλιώς. Δηλαδή, θέλοντας και μη, θα καθιερωθείς χωρίς να το καταλάβεις! Οπότε, θα πεις: «Είμαστε και εμείς εδώ! Καθίστε να συζητήσουμε!». Άρα, έχεις μια δεύτερη… στην αγορά, νόμιμη με πραγματικές αξίες.
Τι αξίες έχουν οι τράπεζες σήμερα; Παίρνει το ακίνητο σου, σου λέει ότι η αντικειμενική αξία είναι 3-5 φορές πάνω από την αξία και χρηματοδοτεί πάνω σε αυτό. Άρα, έχεις συγκεκριμένο real estate και χρηματιστηριακό προϊόν σε φούσκες! Παίρνει μια εταιρεία που  φτιάχνει τσίγκο, έχει κάτι παλιομηχανήματα που δουλεύει και έχει μια πέτρα που την σπάει και βγάζει ασβέστη… και το βγάζει χρηματιστηριακό προϊόν! Ουσιαστικά αυτό δεν έχουν μέσα τα χρηματιστήρια; Άρα, εγώ τι έχω; ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΞΙΑ, ΕΧΩ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!  Άρα, άνετα θα με δεχτεί το χρηματιστήριο.
Αν αύριο μπορέσουμε να βρούμε την πλατφόρμα και βοηθήσουν οι Συνέλληνες, γιατί θα το χαρίσουμε στην αρχή για να λειτουργήσει όλος αυτός ο μηχανισμός ακόμα και για τις συναλλαγές, εγώ νομίζω ότι θα γίνει τζίρος πάνω από 20 φορές σε δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα εγκαθιδρυθεί μέσα στο σύστημα. Θέλει – δεν θέλει η τράπεζα, θα σε βάλει στο σύστημα της, γιατί αλλιώς θα πεθάνει!
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό συνδεσέ το με τους Δήμους, μήπως καταλάβουμε….
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Αυτό το έχουμε σκεφτεί και θέλουμε να το ρωτήσουμε. Είναι εδώ κι άλλοι συνέλληνες που το έχουμε σκεφτεί. Ο Αρτέμης όμως το είπε, δηλαδή θα το βοηθήσει αυτό για να λειτουργήσει. Αυτό το χρήμα θα συμπαρασύρει τα πάντα. Υπάρχουν σήμερα εταιρείες που πωλούν προϊόντα με Ηλεκτρονικό χρήμα. Φυσικά, δεν κόβουμε ασύδοτα, γιατί υπάρχει η βάση των αξιών από πίσω. Άρα, εδώ διαμορφώνεται μια πραγματική οικονομία. Φυσικά, το πρόβλημα των συνελλήνων είναι αυτό που είπε κι ο Αρτέμης πριν, αλλά είπε ότι αυτό θα το ενισχύσει. Αν ενισχυθεί αυτό, τότε τελειώνουμε… δεν ξέρω, βέβαια αν αυτό συνδεθεί και με τα 600 δις…
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Απολύτως καμία σχέση…
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Σχετικά με τους δημάρχους, δεν θα θέλουν να περάσουν αυτό το ηλεκτρονικό χρήμα μέσα από τις δικές τους υπηρεσίες προς τον κόσμο;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Στην αρχή, δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτούς, γιατί δεν θα θέλουν. Την ώρα που θα «καθίσει» στην αγορά, γιατί υπάρχει ο κόσμος που θα κάνει την συναλλαγή, θα το δεχτούν. Φαντάσου αύριο, να σας χαρίσει αυτή η εταιρεία 10000 αξία
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Μιλάω για την πρώτη παραχώρηση…
ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, μην μπερδεύεσαι! Έχει πολύ δουλειά… την ώρα που βγαίνεις στον κόσμο και χαρίζεις σε 5 εκατομμύρια ΑΦΜ από 10000 ευρώ, είναι 50 δις. Σωστά; Δεν το δανείζεις, το χαρίζεις! Άρα, όλοι θα έρθουν να πάρουν γιατί είναι χαρισμένο!
Αυτός που το παίρνει, υπογράφει ένα συμβόλαιο που εκεί, είναι θέμα ελληνισμού για να μην υπάρχει θέμα «φεύγω ή κάνω ή ράνω…».
Στην οικογένεια όμως εσύ δεν είσαι μόνος, έχεις άλλους 5, άρα είναι 60000. Υπογράφεις ένα συμβόλαιο ότι για να πάρεις άλλα 10000, θα φέρεις άλλους πέντε για να τους χαρίσουμε 10000.
Ο δανεισμός τελείωσε! Μέχρι τα 200δις αντέχει η αγορά! ΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ 200ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ!
Γιατί έχεις αξία! Θα σε ελέγχουν από όλες τις πάντες και θα βλέπουν ότι πραγματικά έχουν αξία. Το ότι κινήθηκε μέσα στην αγορά το χρήμα είναι θέμα Συνελλήνων.
Αν πηγαίνεις να αγοράσεις έπιπλα και σου λέει ο άλλος ότι κάνουν 4000 ευρώ με ΦΠΑ κτλ. Θα του πεις:«θέλεις 1500 και τα υπόλοιπα σε «Αρτεμίσιο»»;  «Ναι, θα σου πει», γιατί αυτοί θα μπορούν να αγοράσουν την ξυλεία τους πάλι με «Αρτεμίσιο».
Αυτή η κυκλοφορία θα γίνει θέλοντας και μη. Αν, αύριο 5.000.000 Έλληνες έχουν «Αρτεμίσιο», θα γίνει κόλαση, γιατί θα κοιτάξουμε να το προωθήσουμε, γιατί έχουμε.
ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ… ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ…
Αν δεν θέλουν εδώ, θα πάμε πιο πέρα και θα βγει και πιο έξω. Αυτό θα έχει επίπτωση στην Βουλγαρία, στην Αλβανία, στην Ιταλία.  Τρέχει και μετά αυτό δεν σταματάει, γιατί κάνεις συναλλαγή. Μας ενδιαφέρει αν είσαι συνδιαλλάξιμος!  Η εφορία πού να σε πιάσει; Στον αέρα;
Αλλά στο χάρισα! Αυτό μπορώ να το κάνω και πέντε φορές, για να δούμε πώς θα πάει. Άμα δούμε ότι όλοι παίρνουν, τότε θα το κόψουμε λίγο, για να μην πέσει πολύ. Αυτόματα αυτό θα μπει στο χρηματιστήριο.  Δεν γίνεται! Ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά, πρέπει να μπει στο χρηματιστήριο. Αυτό τους πονάει πάρα πολύ στην καρδιά!
Άρα, θα κάνουμε «έμφραγμα» στην κεφαλαιοαγορά… εγώ αυτά που θα σας χαρίσω, θα τα πάρω διπλάσια από εκείνα που θα πουλήσω στους άλλους, γιατί αυτό θα ανεβαίνει χρηματιστηριακά.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις! Στο χαρίζω και κινείται, γιατί την ώρα που κινείται στην αγορά, είσαι κυρίαρχος, αλλά μετά, δεν στο χαρίζω. Στο πουλάω. Εσένα το χάρισα, στους άλλους που θα έρθουν το πουλάω και θα το πουλήσω συν 10 και συν 10 και μετά, θα βγάλω τα λεφτά του χαρίσματος από την πώληση του αέρα.
-Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πω όμως κάτι εγώ… αυτά είναι σχέδια. Εδώ έχουμε τα άλλα όπλα που πολεμάμε. Είναι καλό να ακούσουμε αλλά μην απασχολούμε το μυαλό μας. ΌΤΑΝ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΜέχρι τότε λίγο υπομονή. Έχουμε τόσα πολλά όπλα…
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και κάποιοι Δήμοι σε αυτό, γι” αυτό λέω ότι αυτό μπορεί να συνάδει αύριο το πρωί με τους δήμους που θα αποπληρωθεί η πρώτη χρηματοδότηση. Γι” αυτό πρέπει να τελειώσουμε με το άνοιγμα της Ε4. Δεν είναι θέμα που μπορούμε να αφήσουμε 2-3 μήνες για να το δούμε….
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Δεν μπορούν μόνο 2000 άνθρωποι να τα κάνουν αυτά.
Απομαγνητοφώνηση Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη
ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΩΔΩΝΗ 
4ο ΜΕΡΟΣ
ΠΕΡΙ ΤΧΣ…
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα ακόμα θέμα που θέλω να θίξω τώρα που είμαστε όλοι μαζί, είναι το εξής: Όταν ανακοινώθηκε ότι κατατέθηκαν τα 600δις δολλάρια για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, έπεσε όλη αυτή η λάσπη, μπήκε και το FBI  και η CIA στο παιχνίδι, αλλά όλως περιέργως, την στιγμή που ο Αρτέμης επιλέγει να βγάλει δημόσια τα εξώδικα με τους κωδικούς των 100δις του ΤΧΣ, δεν έχει κανείς απολύτως μιλήσει από όλους αυτούς τους αγαπητικούς για αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία, για τους κωδικούς και το ομόλογο στο ΤΧΣ. Πες μας λίγο, Αρτέμη, δύο κουβέντες, γιατί επέλεξες την δημοσιότητα του συγκεκριμένου ομολόγου. Θεωρώ ότι είναι μια στρατηγική κίνηση κι όχι τυχαία.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Όλα έχουν σημασία. Ακόμα και σε ποιο σημείο θα χτυπήσεις. Η ώρα που χτυπήθηκε το TXΣ δεν ήταν τυχαία! Ήταν πολύ κομβική στιγμή.
Πούλησαν μετοχές με 37% έκπτωση με 1 ευρώ την μετοχή. Δηλαδή, τα 305 δις που χρωστούν οι τράπεζες, τα έκαναν 50 δις. Το χαρτί είναι εφημερίδα μέσα. Είδαμε την Εθνική Τράπεζα να πουλάει την «Παγγαία». Έδωσε δάνειο στον Εβραίο για να αγοράσει την Παγγαία. Τι λέτε ρε παιδιά; Τι κάνετε εδώ; Και τελικά, μετά από ένα μήνα αγόρασε κι ένα ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη που είναι σαν αυγό, για να κάνει bussiness.
Το Μάιο καταθέτουμε 1δις 200 εκατομμύρια για την ανακεφαλοποίηση της Εθνικής, αλλά η Εθνική δεν τα παίρνει. Τα βρήκε αμέσως τα λεφτά. Και με 1δις 200 κάνει επενδύσεις και δίνει 450 εκατομμύρια στον Εβραίο να αγοράσει την Παγγαία κι άλλα 300 εκατομμύρια για τον ουρανοξύστη 700 εκατομμύρια σύνολο! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ;
Δηλαδή, δεν σας δουλεύει; Δεν το βλέπετε αυτό; Τα 100 δις που έδωσα, είναι από το ίδιο συμβόλαιο και δεν έχουν διαφορά. Δεν μπορούσε τότε να απαντήσει ο Υπουργός Οικονομικών;  Ή αυτός έφυγε και έγινε τραπεζίτης και παραιτούνται 35 Αρεοπαγίτες; ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…
Έδωσα το ίδιο συμβόλαιο 100 δις στο ΤΧΣ. Δεν έχει διαφορά, έχει το ίδιο UCC. Από εκεί και πέρα, όλο κάτι δεν τους αρέσει. Και σιδερωμένα να πας τα λεφτά, κάτι δεν θα τους αρέσει! Θα σας πουν: «σιδέρωσε τα πάλι..δεν είναι καλά!». Σας είπα: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΥΣΙΑΣ!
Όταν λοιπόν πήγαν τα 100 δις στο ΤΧΣ, γιατί τους κατέθεσα το ίδιο το ομόλογο και με το ίδιο confirmation, δεν θα μπορούσε να μου πει: «Δεν είναι καλό, φύγε από εδώ…», παρά αλλάζουν όλοι οι εισαγγελείς, δεν απαντάει κανείς κι αλλάζει ο τραπεζίτης;
ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» … ΜΗΔΕΝΙΚΟ…
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ: Βγήκαν όμως κάποιοι πρώην δικοί μας να πουν για το 0 το παραπάνω…
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για το μηδενικό…σωστά είναι ένα μηδενικό παραπάνω. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ. Τα ομόλογα που αναφέρονται σε 11 εξώδικα, το ένα ξεκινάει το UCC που είναι με χρονολογία έκδοσης το 2012 και πέντε χρόνια για να λήξουν, πάει 2017. Ο Λαμπράκης κάποτε είπε μια κουταμάρα κι ο Αρτέμης επίτηδες το άφησε για να βλέπουν όλοι και να λένε αυτό που είπε ο Λαμπράκης ότι λήγουν τον Αύγουστο του 2014.
Αφού η σειρά έκδοσης των ομολόγων είναι το 2012, πώς η πενταετία κλείνει το 2014; Αυτό είναι εμφανές στο εξώδικο του ΤΧΣ. Υπάρχει κι ένας δεύτερος κωδικός δίπλα που δεν λέει 2004, αλλά 20004 και εκεί έτρεξαν πονηρά τα πρακτόρια για να πουν ότι είναι λάθος το μηδενικό, γιατί δεν έκαναν ούτε τον απαραίτητο συνδυασμό, τι λέει το εξώδικο που είναι δημόσια. Λέει «20004» και έτσι έπρεπε να γραφτεί. Αλλά και εσείς που το έχετε ακούσει, δεν κάθεστε να διαβάσετε τι λέει το εξώδικο.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Το θέμα είναι άλλο: Γιατί θα πρέπει να μιλάτε εσείς και δεν μιλάνε οι αρμόδιοι; Γιατί εγώ πρέπει να απαντάω στον κάθε κερατά; Κι άμα βλέπω τον αντίνοο, γιατί να μην τον αφήνω; Άσε να σου πάρει το μυαλό! Γιατί; Τι σου είπε; Εσύ τι έκανες; Δεν σκέφτεσαι λίγο παραπάνω; Τι είναι αυτός που το είπε; Ανώνυμος! Θεσμός δεν υπάρχει; FBI δεν υπάρχει; Καλά, αυτό δεν υπάρχει, γιατί είναι μέσα στην Αμερική και δεν μπορεί να βγει έξω… αλλά ο καθένας λέει την ιστορία του! Στην Καβάλα, με φιλοξένησαν σε ένα σπίτι, όπου απέξω έγραφε «FBI» κι ήταν η ασφάλεια του σπιτιού.
Λοιπόν αγαπητοί μου Συνέλληνες, υπάρχουν οι Αρχές για να μιλήσουν, για να σοβαρευόμαστε τώρα και δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει.
Άλλωστε τα πράγματα έγιναν νόμιμα και ενημερώσαμε και τον Άρειο Πάγο, τους πάντες….αυτά που έχεις τους δίνεις! Δεν δίνεις κάτι άλλο! Έχουν ενημερωθεί όλες οι κεφαλαιαγορές.
Ξέρετε τι σημαίνει «Κεφαλαιοαγορά»; Οι δικοί μου άνθρωποι, ακόμα κι ο τραπεζίτης ο οποίος είναι Διευθυντής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Τορόντο, πέρασε από την Κεφαλαιαγορά, 8 ώρες ανάκριση και τον ρωτούσαν και για κείνα που δεν έχει καταθέσει στον λογαριασμό, δηλαδή, για άλλα μου εργαλεία που δεν τα έχω καταθέσει. Ανάκριση πέρασαν όλοι! Βλέπετε να κουνήθηκε τίποτα; Υπάρχουν άνθρωποι που πάλεψαν.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ… ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ… ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
Υπάρχουν άνθρωποι που βγήκαν μπροστά για να μιλάνε και τους λέγαμε τι να λένε και μέχρι πού να λένε…κάποια στιγμή λοιπόν, ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε! Γιατί να σε κόψω; Αφού η πορεία σου είναι διαγεγραμμένη; Πού αλλού θα πας; Εκεί θα πας! Μαϊντανός θα γίνεις, θα λες ό,τι θέλεις, θα τα μπλέξεις όλα, θα λες αδέρφια τον Αβραάμ και τον Νώε, τον Νώε και τον Δευκαλίωνα… δηλαδή, τα έκανε τόσο σαλάτα, που δεν ήξερε τι έλεγε και παρανόησε. Κάποια στιγμή βγήκε τριάντα εκπομπές και με έβριζε. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί δεν συνέχισε. Γιατί θα μου έδινε πιο μεγάλη αξία και θα γινόταν πιο πολύ ξεφτίλα! Τώρα που σταμάτησε, κράτησε και λίγο τον…γιακά του! Αλλά, ας κάνουν κάτι οι αντίνοοι να ξεκινήσει πάλι ο Λαμπράκης, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω στην λάσπη και μου κάνει καλό…Άλλωστε εμάς, η λάσπη μας γέννησε. Βέβαια! Έκανε τριάντα εκπομπές για να αποδομήσει εμένα! Εμένα αποδομείς; Εσύ είσαι παιδί δικό μου, πώς θα το κάνεις; Εν πάσει περιπτώσει, υπάρχουν πολλά πράγματα που μας βολεύουν, αλλιώς θα τα κάναμε διαφορετικά. Τελικά, δεν έχει γίνει κάποιο λάθος! Για κοιτάτε τι έχει πει… σε λίγο θα χρειαστεί χάπια, γιατί δεν θα ξέρει ούτε αυτός ποιος είναι!
Σήμερα που μιλάμε, αν έρθει να κάνει μια εκδήλωση στην Ελλάδα, που θα είναι μαζεμένα ξαδέρφια και διάφορους, θα σκάσουμε κι εμείς εκεί και θα του κάνουμε 300 ερωτήσεις…και με πολλά κεσεδάκια με κόπρανα…όχι αυτά που έφαγε ο Γεωργιάδης. Γιατί, ναι, τους κορόιδεψες! Έβγαινες στα κανάλια και έλεγες βλακείες! Σε βάλαμε στα κανάλια, σε χειροκροτήσαμε, τώρα λοιπόν περιμένουμε πού θα κάνει εκδήλωση! Αν θα κάνει, οι «δικοί μου» θα πάνε εκεί! «Έλα να μας πεις ρε φίλε…γιατί προσβάλλεις αυτό κι αυτό; Γιατί τόσα χρόνια έλεγες αυτό και γιατί είπες εκείνο;» Τι θα κάνει λοιπόν; Έλα να κάνεις εκδήλωση!  Πού θα την κάνεις; Κρυφά, μέσα στα υπόγεια; Εκεί θα είσαι μόνος σου! Γιατί, ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ: Ακόμα και εγώ δηλαδή! «Έλα εδώ βρε γιατρέ….εσύ που έλεγες ….μην κοιτάς που ο κοντός το ήξερε και δεν μίλαγε!».
Δεν μιλούσα, βγήκε μόνο του! Και ας πούμε για τον αριθμό άδειας σου…δηλαδή, ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ; Και τι σημαίνει αυτό; Χρήματα! Όλοι οι μαύροι για να πάρουν την συνταγή αφήνουν 100 και 200 δολλάρια. Πρέπει και να έχει έναν άνθρωπο δικό του για να μαζεύει τα λεφτά, γιατί δεν μπορεί να τα ακουμπήσει αυτός. Ο γραμματέας μαζεύει τα λεφτά…η Βασιλική, η γυναίκα του Βαλσαμάκη, η φίλη του! Για να είσαι γραμματέας, περνάει λοιπόν ο Κολομβιανός, για να είναι καλά, του υπογράφεις για τρεις βδομάδες να πάρει, δηλαδή, 300, Η μια βδομάδα είναι 100.
Μια φορά λοιπόν, επειδή είχε πολλές ανάγκες, το ξεφτίλισε και έφτασε να κλέψει και το κουτί, γιατί οι συνταγές εκεί είναι σαν εισιτήρια, παίρνεις κωδικούς από το κράτος. Αυτός έκλεψε το κουτί και μου λέει: «Μου έκλεψαν το κουτί…»
-«Σώπα ρε» του λέω…
-«Ναι, μπήκαν μέσα και μου το πήραν….»
-« Δηλαδή, δεν είχε τίποτα άλλο, αλλά μόνο το κουτί πήραν;»
-«Ναι και την σφραγίδα…».
Αλλά, είχε κόψει πολλά και είπε ότι το έκλεψαν οι μαύροι. Είχε πολλά έξοδα φαίνεται. Τώρα περιμένω να κάνει μια εκδήλωση για να γίνει… κομπινεζόν!
ΠΕΡΙ ΓΙΑΤΡΩΝ… Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ Τις ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
-Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Καλά, είναι πολλοί γιατροί που πουλούν ναρκωτικά… υπάρχει άλλος γιατρός ο οποίος βγήκε απέναντι και οι πληροφορίες λένε ότι στους Ολυμπιακούς του 2004 χορηγούσε τις ντόπες στους αθλητές στην Ελλάδα. Τώρα θυμήθηκα πάλι αυτόν τον γιατρό που βγήκε στο Ράδιο Άρτα, τον Παγώνη. Αυτός, σε μια συνομιλία μας, μου έλεγε ότι υπάρχει μια τράπεζα στην Θεσσαλονίκη που σπάει μετοχές Ανατολής. Άρα, οι μετοχές της Ανατολής είναι σε ισχύ και εξαργυρώνονται, γιατρέ; Επίσης, ο ίδιος γιατρός, σε μια άλλη καταγεγραμμένη συνομιλία που θα την δει δημόσια, έλεγε να έχουμε κι έτοιμη πρόταση για τις μετοχές του Αρτέμη για να πάμε σε εκείνα τα παιδιά σε εκείνη την τράπεζα και να μας πουν εκείνοι σε τι ποσοστό θα μας σπάσουν τις μετοχές! Επειδή δεν τα είπα εγώ, τα είπε ο ίδιος, ας τον καλέσει το Ράδιο Άρτα να πει, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. Ας μας ενημερώσει και εμάς που δεν ξέρουμε! Αυτά, για τους γιατρούς!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ, ΟΥΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΕΛΩ….ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς Χρήστο, δεν παζαρεύουμε, ούτε έκπτωση θέλω, ούτε τίποτα. Εγώ ήρθα για να ζητήσω λεφτά από κανέναν;  Πήγα σε κανένα δικαστήριο για να ζητήσω λεφτά; Πήρα τις αποφάσεις μου, η βουλή μου έβγαλε πόσο κάνει η μετοχή…εγώ το είπα; Η Εφορία, το κεντρικό υπουργείο οικονομικών, δεν μου έβγαλε τον φόρο μου; Δεν χρωστάω στο ΑΦΜ 27δις; Τι πιο απλό δηλαδή; Θέλετε να πάω σε κανένα δικαστήριο για να του πω να μου δώσει λεφτά; Τι να σου δώσει ο δικαστής; Την ψυχή του; Δεν πας ποτέ στον δικαστή! Δεν χρειάζεται να πάω. Περιμένω, γιατί ο χρόνος είναι με μένα. Αυτοί δεν έχουν χρόνο! Εσείς δεν έχετε χρόνο, γιατί θα πρέπει να μαζευτείτε, αλλά, από την άλλη μεριά, οι άλλοι, δεν έχουν οι ίδιοι χρόνο! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ! Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ. Δεν θέλουμε να μας πληρώσουν! Ενώ, έχουμε τεράστιες διαπραγματεύσεις,  με είδατε να δώσω πουθενά και να πουλήσω;
Ήταν φίλος μου -γιατί τώρα τον έχασα για κάποιο λόγο….τους παίρνουν σιγά-σιγά, έναν-έναν- ο κεντρικός ταμίας της Ν. Δημοκρατίας. Έρχεται μια μέρα και μου λέει:
-«Ρε συ Σώρρα, τρεις μετοχές έχει κάνει η Ν. Δημοκρατία μέσω της Εθνικής».
-«Είναι στα κεντρικά τους ταμεία και τα έχουν περάσει; Βρες τα βιβλία τους!».
-«Θα στα δώσω τα στοιχεία», μου λέει. Τον έφερα από εδώ κι από εκεί, αλλά τον τσάκισαν τον Πέτρο, χάσαμε και τον Πέτρο, πάει ο Πέτρος μας τελείωσε! Αλλά, έχω μαγνητοφωνήσει με αυτά που μου είπε, γιατί ήταν ο κεντρικός ταμίας. Ήταν εποχή 1989-93, σας θυμίζει τίποτα; Ήταν που είχε να βρέξει 4 χρόνια στην Ελλάδα. Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός; Ο Μητσοτάκης! Έφυγε κι έβρεξε! Η Ν.Δ. ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ. Τώρα, το πόσο, δεν έχει σημασία… μπορεί αυτοί να μην είχαν την σωστή μετοχή. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗ…ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΑΑΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ….
Περιμένετε βρε Συνέλληνες! Υπομονή! Στις ημέρες των Ελλήνων, όλες αυτές θα είναι στο ταμείο της οικονομίας!
Αφού τελικά η οικονομία μας είναι η εξής: Η παγκόσμια οικονομία είναι μια τεράστια μηχανή, έτσι όπως την έχουν υπογράψει όλοι και με την συνθήκη του Bretton Woods και τις πρότερες συμφωνίες που είχαμε και από το 1921 και από πιο πριν ακόμα. Βάζεις λοιπόν σε αυτή την τεράστια μηχανή, καλό χαρτί ΑΑΑ και σου βγάζει χρήματα. Αυτή είναι διαδικασία.
Αν η Ελλάδα είχε κανονικά ομόλογα, ή αμερικάνικα ομόλογα, ή οποιασδήποτε άλλης χώρας, ουσιαστικά θα παρήγαμε χρήματα. Σωστά; Έχουμε δικαίωμα να τυπώσουμε ευρώ. Άσχετα, αν τα παλιόπαιδα δεν τυπώνουΝ και περιμένουν να τυπώσει η (…)bank, η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, του Ροθτσάιλντ. Από εκεί και ύστερα όμως, εμείς ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Φυλάξετε τα, έχουμε τα όπλα μας εμείς εδώ. Θα το δούμε πώς έχει γίνει! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ.
ΠΕΡΙ  ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗ….
Θυμάστε την Πυργιώτη όταν πήγε να μου επιτεθεί και της λέμε: «Φύγε γιατί θα σε σκίσει στον αέρα;». Δεν τα είδατε εσείς αυτά! Βγαίνει η Πυργιώτη λοιπόν την πρώτη φορά με το διαστημόπλοιο και της λέω: «Βρε παιδιά, εμείς το έχουμε κίτρινο, το έχουμε βάψει…», αλλά μετά μου επιτέθηκε, γιατί ήταν διευθύντρια στο ίδρυμα Καραμανλή. Τι δουλειά έχει ο Καραμανλής να έχει ίδρυμα, από πού; Από τον μισθό του; Έχει χρηματοδοτήσει τίποτα; Να έχει αυτός ο άνθρωπος ίδρυμα; Τι θα βάλει μέσα;
Να ξέρετε ότι υπάρχουν 20000 ιδρύματα στην Ελλάδα, που τα πληρώνουμε εμείς όλοι! Εμείς θα πληρώνουμε το ίδρυμα του Καραμανλή και του Σημίτη και του κάθε Εβραίου; Όλα μου τα Υπουργεία και όλοι οι μηχανισμοί πληρώνουν τα ιδρύματα αυτά, για να παράξουν το τίποτα.
Η κυρία αυτή λοιπόν είχε κάνει μετοχή Ανατολής το 2004 και την είχε εισπράξει. Τώρα, το πόσο είναι θέμα συμφωνίας. Όταν ήταν να βγεί στην δεύτερη εκπομπή, δεν βγήκε καθόλου, γιατί της είπαν: «Μην ακουμπήσεις, θα σε σκίσει!», γιατί οι πράκτορες μας ακούν και
για ό,τι λέμε κι για ό,τι κάνουμε! Βέβαια, εμείς δεν τα κάνουμε κρυφά. Ό,τι δεν θέλουμε να ακούσουν, δεν το ακούει κανένας! Τα ακούμε μόνο εμείς!
Η αλήθεια είναι ότι μετά, η Πυργιώτη παραιτήθηκε! Θυμηθείτε το! Την προκάλεσα από άλλη μεριά, γιατί εγώ όταν θέλω να στείλω το μήνυμα, το στέλνω. Δεν το στέλνω μέσα από την τηλεόραση, ούτε από το ραδιόφωνο. Σηκώνω το τηλέφωνο και λέω: «Θα την σκίσω αύριο…». Έφυγε το μήνυμα  και πάει εκεί που πρέπει.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ…
Όλοι έχουν κάνει αγαπητοί  μου! Θα έρθει η ώρα των Ελλήνων, θα δούμε τι έχει γίνει και θα κάνουμε τα δικά μας! Να τα κάνουμε τώρα; Με διοικητές αυτούς; Με αυτούς τους βουλευτές και με αυτούς τους τραπεζίτες; Δεν γίνεται κοπέλα μου! Για αυτό σας λέω: Πάμε να πάρουμε την Ελλάδα, όλα τα έχεις μάνα μου! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΧΩ «ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ…έχουν μιλήσει καθόλου για την Ανατολή; Πρώτα είναι, μετά δεν είναι….παιδιά, αποφασίστε: ή είναι ή δεν είναι! Έχουμε θέμα! Τελικά, δεν είναι ε; Για τα παγκόσμια ταμεία είπε κουβέντα κανένας; Επειδή τα 600δις είναι προσωπικό στοιχείο; Η Ανατολή δεν είναι; Σας έκαψε η Ανατολή ρουφιάνες ε; Και για τα 600 δις μετά από απόφαση δικαστηρίου, πάλι δεν μιλάτε;
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ… ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!  ΌΧΙ ΑΥΤΟΙ!
Για τα Παγκόσμια ταμεία τι έχετε να πείτε; Δηλαδή, είμαι τόσο απατεώνας που πήρα και πλαστογράφησα τις υπογραφές των αξιωματούχων και τις έβγαλα; Και τελικά, πλαστογράφησα και αριθμούς λογαριασμών και τελικά έφερα και αποτέλεσμα; Καλά, της Κύπρου; Και αυτό πλαστογράφημα; Καλά, ρε παιδιά, εδώ έχω βγάλει όλης της υφηλίου, όλους τους λογαριασμούς από όλες τις χώρες της Υφηλίου. Τόσο απατεώνας είμαι ρε παιδιά; Αν είμαι τόσο μεγάλος, τότε εγώ σας κάνω! Δεν σας κάνουν αυτοί!
ΠΕΡΙ ΓΡΙΦΟΥ….
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώτη φορά που χειροκροτάμε απατεώνα! Εγώ έχω μια συγκεκριμένη ερώτηση για την BIS το 1931 και σε σχέση με το 1933 που πτωχεύουμε και βρίσκουμε το 1942 3,5 δις για δάνειο προς την Γερμανία…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εκεί είναι ένας γρίφος που είπα: «λύστε τον γρίφο: Πώς πτωχεύουμε για 50 εκατομμύρια το 34 και δίνουμε το 42 στους Γερμανούς, 3,5 δις ευρώ;». πρέπει να μας τον λύσουν οι νεότεροι, οι παλιότεροι οικονομολόγοι και πολιτικοί. Πραγματικά, είναι ένας γρίφος! Ας το λύσουν!
ΠΕΡΙ… ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… 
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Γιάννη, είπες πριν ότι ο δικαστής το έκανε καλά για τα 600δις. Ο δικαστής το έκανε ή ο Αρτέμης;
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αρτέμης το έφτιαξε, αλλά είπα ότι επιβεβαίωσε ο δικαστής. Είπα, ότι ο δικαστής έχει κάνει τέλεια δουλειά στην απόφαση του δικαστηρίου, γιατί δίνει ακριβώς τις πληροφορίες και διευκρινίζει για τον απλό Κυρίαρχο Ελληνα πολίτη είναι….
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μην ξεχνάτε ότι ο λογαριασμός που έχω ανοίξει είναι: «SOVERING DEMOCRACY OF HELLAS», δηλαδή, «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Όχι μόνο Ελληνική Δημοκρατία, αλλά ΚΥΡΙΑΡΧΗ. Έχει σημασία για αυτό το θέσαμε έτσι! Ξέραμε πού θα πάει κι ο δικαστής το είπε έτσι ακριβώς όπως το είπα!
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και το Ψήφισμα αυτή την έννοια έχει. Είμαστε ο καθένας μας Κυρίαρχος, δεν μπορούμε να παραιτηθούμε της κυριαρχίας και στο Κυρίαρχο Εθνικό Περιουσιακό στοιχείο που το έχει απόλυτα διασφαλισμένο, πρέπει να λάβουμε θέση. Γι’αυτό κάνουμε  το Ψήφισμα. Ο δικαστής όμως λέει ξεκάθαρα κάτι: «τα 2, 8 τρις είναι υποχρέωση του Αμερικανικού δημοσίου, τα 600δις, είναι επιπλέον υποχρέωση του αμερικανικού ταμείου, δηλαδή της Federal, δηλαδή, τονίζει τον εγγυητή. Έχει σημασία και σε αυτό που συμπληρωματικά μας έδωσε ο Αρτέμης να καταλάβουμε ότι είναι στο payment office, έτοιμα προς πληρωμή. Δεν έχει να κάνει ούτε με την λήξει, ούτε με το πότε τοκίζονται. Είναι απευθείας μετρητά γιατί είναι αναρτημένα στο payment office της Federal κι όχι του Υπουργείου Οικονομικών και όλες αυτές τις βλακείες που μας λένε τα πρακτόρια. Τώρα, μας αναγκάσαν να γίνουμε κι εμείς οικονομολόγοι και να ξέρουμε τι εστί ομόλογο, πώς εκδίδεται, πώς εγγυοδοτείται…ο λόγος στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.
ΠΕΡΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝ….
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Να συμπληρώσω ότι τα ομόλογα αυτά ανήκουν σε μια ειδική υπηρεσία που λέγεται FMS και το έχω ξαναπεί. Όσοι ξέρουν βαθιά οικονομικά είναι μια υπηρεσία κρυφών κονδυλίων και πληρωμών του αμερικάνικου ταμείου. Είμαι σε ειδική διαδικασία. Δεν είναι στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά στο FMS που είναι τμήμα του Υπουργείου πολύ εξειδικευμένο. Δεν είναι: «πήγαινε στην ρεσεψιόν να ρωτήσεις, αν ξέρουν τον Σώρρα…». Είναι εκεί που πρέπει για αυτό δεν μιλάει κανένας! Υπάρχουν βαριά οπλικά συστήματα να μιλήσουν, αλλά τι να πουν; Δεν σου μίλησε κανένας! Σου μίλησε η πρεσβεία, σου μίλησαν οι Αμερικάνοι; Γιατί να σου μιλήσουν; Προσβάλλω καμιά χώρα; Τα λεφτά δεν θέλω; Δικά μου δεν είναι; Για να μου τα δώσουν, δεν θα πάω στο περίπτερο, πρέπει να μου τα δώσει μια κυρίαρχη τράπεζα.
Οι Αμερικάνοι αυτό έχουν παράπονο, γιατί έδωσα τα ομόλογα τους στην Ελλάδα και δεν έκατσε εκεί, γιατί μου έδωσαν πληρωμή. Έχω δύο συμβόλαια κι ένα που είναι για πιο πέρα. Μόλις τελείωσε κι αυτό, κατευθείαν έφυγα, είχα φτιάξει και τα χαρτιά για να καταθέσω στον ελληνικό λογαριασμό. Οι αμερικάνοι μου κακίζουν που φέρθηκα έτσι. Έδωσα 50 δις στην Κύπρο και 600δις στην Ελλάδα την ίδια μέρα. ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ήξερα από πληροφορίες ότι οι Αμερικάνοι δεν θα μου έδιναν αυτά που ήθελα εγώ. Να πληρώσουν ήθελαν! Μου λένε: «κάτσε εδώ, πάρε και την bank o America, παίξε, φάε, κάνε κέρδη, ηρέμησε! Πάρε ό,τι γουστάρεις! Στην Ελλάδα δεν ακουμπάς!». «Αντε γεια, κύριοι» τους λέω «θα το κανονίσω.».
Όταν είπα θα καταθέσω ομόλογα για τις χώρες, η κουβέντα των οικογενειών ήταν: «Ξεκινάς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο». Όλα αυτά είναι μαγνητοφωνημένα με μάρτυρες! Κι αυτοί μαγνητοφωνούσαν, όπως κι εγώ! Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ας τα βγάλουν! Αυτοί δεν τα βγάζουν! Εγώ δεν έχω υπογράψει ποτέ, αυτοί μου ζητούν να υπογράψω εμπιστευτικότητα. Τι εμπιστευτικότητα; Λέγε ό,τι θέλεις! Αυτοί θέλουν να υπογράφω πάντα εμπιστευτικότητες. Εγώ δεν έχω ζητήσει από κανέναν να υπογράψει εμπιστευτικότητα. Όταν είπαν για τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, τους απάντησα: «ΌΧΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΤΟΝ 3ο ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ 4ο, ΟΧΙ ΤΟΝ 3ο»!
ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 Δις ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…
-ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου, υπάρχει συνέλληνας στην Χαλκίδα που έχει συγγενή ο οποίος είναι συνταξιούχος εισαγγελέας. Όταν πήρε την απόφαση και την έδωσε στον εισαγγελέα, αυτός εξέτασε τι έγινε. Μετά από κανά δύο μήνες, όταν ο Συνέλληνας τον ξαναβρήκε, ως ορκισμένο ενεργό μέλος, τον ρώτησε τι γίνεται με την απόφαση κι αν την μελέτησε. Ο εισαγγελέας απάντησε ότι δεν μελέτησε τίποτα, πήγε και βρήκε την δικαστίνα, η οποία του είπε ότι τα ομόλογα είναι πέρα πάσης αμφιβολίας σωστά. Από την άλλη μεριά, η δικαστίνα είπε ότι οι όροι που βάζει ο Σώρρας είναι η αιτία που δεν προχωράει η ρευστοποίηση τους. Έχει ζητήσει τον λογιστικό έλεγχο του χρέους και την διαφάνεια της διαχείρισης αυτών που έχουμε δανειστεί. Ο εισαγγελέας πιστοποίησε ότι πραγματικά τα χρήματα υπάρχουν!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ «ΑΝΟΙΧΤΑ» ΤΑ 6ΟΟΔΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ στις ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Πείτε μου Συνέλληνες τώρα, ποιος από εδώ μέσα θα ήθελα να αφήσω «ανοιχτά» τα 600δις χωρίς να ελέγξουμε τι έχει γίνει στις συμβάσεις και ποιος φταίει για αυτή την κατάντια;
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Κανένας!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ… ΕΣΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Άρα βρε παιδιά, υπήρχε ποτέ περίπτωση να τα αφήσω «ανοιχτά»; Στο τέλος, είπα και σε μια εκπομπή που είχα και κάποια τηλέφωνα από αξιωματούχους: «Ωραία, δεν βάζω κανέναν όρο. Βάλτε τους όρους σας μόνο να είναι διαφανείς και δίκαιοι». Ποιος θα ακουμπήσει για να βάλει; Είναι σαν το ρητό που είπε ο αρμόδιος της IFC, το παρακλάδι της Παγκόσμιας τράπεζας δηλαδή που κάνει τον τελικό έλεγχο: «Ωραία, δεν υπάρχει λόγο να τσακωνόμαστε. Σε πληρώνουμε κανονικά. Έλα στο Λουξεμβούργο». Είχε κανονιστεί να με πληρώσουν για τα πάντα. Μου είπαν: «Όσα θέλεις! Δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων!» Αφού μπήκαμε σε μια συμφωνία μετά του λέω το «όχι»! Είναι σαν το γλυκό που βγάζουμε στο τέλος, αλλά το δικό μου είναι «γλυκό-σαρδέλα» πάντα! Μου λέει λοιπόν: «Το ζήτημα είναι πού θα χρησιμοποιήσεις τα χρήματα, γιατί υπάρχουν όροι δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις! Πες μας τι θα κάνεις!». Του λέω: «Εγώ αγαπητέ, θα τα κάνω όλα, εκτός από εκείνα που απαγορεύονται. Γράψε μου τι δεν πρέπει να κάνω» Κι όταν είπα: «Γράψε μου τι ΔΕΝ πρέπει να κάνω, δεν έγραψε τίποτα ο κεφάλας! «Γράψτε μου τι δεν πρέπει να κάνω».
Έχει μεγάλη σημασία να αντιστρέφεις την ερώτηση. Κανένας δεν ακουμπάει. «Θα τα κάνω όλα, εκτός από αυτά που δεν πρέπει να κάνω. Γράψτε μου αυτά που δεν πρέπει να κάνω!». Δεν θα σου πω τι θα τα κάνω, για να δούμε και τα status. Ποιος τα βάζει αυτά τα status; Και τελικά αν αυτά τα status υπάρχουν, γιατί ο πλανήτης είναι φτωχός; Ή ο πλανήτης βιάζεται; Τελικά, γιατί πουλούν ανθρώπους; Γιατί έχουμε σκλαβοπάζαρα, γιατί έχουμε βιασμούς παιδιών, γιατί έχουμε τα πάντα; Πείτε μου τι δεν πρέπει να κάνω λοιπόν! Αυτό όμως σήμερα, εσείς το λύνετε, αν ενωθείτε όλοι οι Έλληνες.
Με τα 600 δις έκανε τρία πράγματα: Να μην πτωχεύσει η χώρα, να έχει λεφτά η χώρα…
Και έχω αφήσει παρακαταθήκη, για να μην το πω «διαθήκη», σε δέκα έλληνες που δεν θα τους μάθετε ποτέ, τα δικαιώματα ακόμα κι αν δεν είμαι εδώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνει τίποτα στην τύχη.
Αύριο τα 600 δις, δεν τα ξαναπαίρνουμε. Τα ομόλογα που θα πάρουμε εγγύση για το κράτος θα μπουν σε ένα Ελληνικό ίδρυμα που θα το διαχειρίζονται πάντα Έλληνες και δεν θα πτωχεύσει ξανά η χώρα. Δηλαδή, δεν παίρνω τίποτα πίσω από τα 600 δις. Τα αφήνω και φεύγω. Ξεχάστηκαν αυτά! Πάνε για την Ελλάδα και τέλος! Άρα, τι δεν καταλαβαίνετε; Τόκος; Δεν υπάρχει, είναι λόγω του αγγλικού δικαίου. Άρα, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ… βγήκαν κάποιοι κι έλεγαν ότι «θα μας πάρει τα ομόλογα..». Καλά, άντε γεια! Αφού σκουπίδια είναι! Τα σκουπίδια θα είναι αύριο καλά, αφού θα έχετε πάρει τα 600 δις.
Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη
ΔΩΔΩΝΗ 30/11/2898 ( ΣΥΜΠΟΣΙΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ )

http://alfeiospotamos.gr/?p=11080

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters