Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Βλέπετε αυτό το φρεάτιο; Δύο άτομα κατέβηκαν κάτω και δεν φαντάζεστε τι βρήκαν.

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε γιατί είμαι έτοιμος να σας μεταφέρω σε ένα απίστευτο ταξίδι βαθιά κάτω από τους δρόμους του Παρισιού.

Ένα ταξίδι γεμάτο μυστήριο, ενθουσιασμό που συνοδεύεται ακόμη και με λίγο φόβο.

Μια ομάδα φίλων αποφάσισε να κάνει κάτι παράνομο αλλά σύντομα θα εθιστούν και δεν θα θέλουν να φύγουν από εκεί.

Δεν θα το μετανιώσουν ακόμα και αν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Δείτε λοιπόν τι ακριβώς έκαναν.

Το Παρίσι είναι μια πόλη γεμάτη πλούσια ιστορία και αρχαία αρχιτεκτονική.

Το Παρίσι είναι ένας όμορφος τουριστικός προορισμός που πολλοί θέλουν να τον επισκεφθούν.

Αν είστε λοιπόν λίγο τολμηροί όπως αυτοί οι νέοι θα σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε και νέα πράγματα από τους τυπικούς προορισμούς που επισκέπτονται όλοι.

Αυτό που έκαναν τα παιδιά λίγοι θα το επιχειρούσαν.

Πάμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας κάτω από τους δρόμους του Παρισιού στις εγκαταλειμμένες κατακόμβες.



Οι κατακόμβες κάτω από τους δρόμους του Παρισιού δεν είναι και πολύ ασφαλές. Όποιος προσπαθήσει να τις επισκεφθεί πρέπει να ξέρει ότι είναι ένας πραγματικός λαβύρινθος.



Όταν το πεδίο ήταν ελεύθερο η παρέα άνοιξε το φρεάτιο και χωρίς να τους δει κανείς έμπαιναν μέσα ένας ένας.

Η ανάβαση προς τα κάτω δεν ήταν εύκολη αλλά με την βοήθεια της μεγάλης δόσεις αδρεναλίνης τα κατάφεραν.

Ήξεραν ότι μόλις κατέβουν εκεί κάτω στο σκοτεινό σημείο θα είναι ασφαλής καθώς κανείς δεν θα τολμήσει να κατέβει σε αυτόν τον αρχαίο εγκαταλειμμένο λαβύρινθο.



Φόρεσαν σκληρές μπότες και ανθεκτικά ρούχα. Πάνω από όλα ήθελαν να διασφαλίσουν την ασφάλεια τους σε αυτήν την πρωτόγνωρη για αυτούς εμπειρία ζωής.



Μόλις κατέβηκαν κάτω είχαν το συναίσθημα της ανακούφισης και το συναίσθημα του φόβου.

Επιτέλους έφθασαν στο κατώτερο σημείο και μπορούσαν να σταθούν. Τους δημιουργήθηκε ένας νέος φόβος όχι από την αστυνομία αλλά ένας άλλος, αυτό το άγνωστο που κρύβεται κάτω από τον υπόκοσμο του Παρισιού.



Το πρώτο πράγμα που είδαν ήταν μεσαιωνικές επιγραφές και γράφιτι στους τοίχους.



Η παρέα εξερευνούσε κάθε γωνιά ώστε να μην χάσει τίποτα.





Κάτω από τους δρόμους του Παρισιού υπήρχαν μεγάλες υπόγειες σήραγγες μίλια μακριά. Είχαν μαζί τους λάμπες αερίου που τους βοηθούσαν να καθοδηγηθούν.

Δεν είχαν καμία ιδέα το τι θα μπορούσαν να συναντήσουν μπροστά τους.



Μερικές από τις σήραγγες είχαν και σήμανση για να τους βοηθήσουν. Αυτό ήταν ένα σπάνιο φαινόμενο που δεν το συναντούσαν συχνά κάτω από τις σκοτεινές αυτές σήραγγες.



Κάποια στιγμή όμως βρέθηκαν σε μια αδιέξοδο, ήταν ένα πέτρινο τοίχος με ένα μικρό άνοιγμα στο κέντρο του. Αποφάσισαν να περάσουν μέσα από αυτό…



Μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι η παρέα ήταν έτοιμη να γυρίσει πίσω , όταν ξαφνικά ένας από αυτούς επιχείρησε να μπει από την τρύπα και να εξαφανιστεί από αυτούς.



Γύρισαν και είδαν τρομοκρατημένοι ότι ένας από αυτούς κατάφερε να περάσει μέσα από αυτό το μικρό και στενό πέρασμα. Κάποιοι από αυτούς φοβήθηκαν να τον ακολουθήσουν. Αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή η θα τον ακολουθούσαν η θα γυρνούσαν πίσω.



Και έτσι όλοι ακολούθησαν περνώντας μέσα από αυτό το μικρό πέρασμα…









Αφού πέρασαν όλοι βρέθηκαν ξαφνικά σε ένα μέρος που έμοιαζε με σπήλαιο. Ήταν ένα τέλειο σκηνικό και αποφάσισαν να απολαύσουν ένα ελαφρύ δείπνο. Είχαν φέρει μαζί τους κόκκινο κρασί, ξερά σύκα και φυστικοβούτυρο.





Είχαν μαζί τους πολλά κεριά και δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα.







Μετά από ένα νόστιμο γεύμα ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν. Λίγα μέτρα αργότερα ήρθαν σε επαφή με ένα μέρος που έμοιαζε με καταφύγιο σε περίπτωση γιγάντιας επιδρομής αεροπλάνων.



Η περιοχή ήταν πολύ μεγάλη και καλυπτόταν με αρχαία γλυπτά και σύγχρονα γράφιτι. Πραγματικά ήταν ένα φανταστικό θέαμα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανάψουν τις δάδες για να έχουν καλύτερη οπτική εικόνα.





Οι σκάλες οδηγούν σε μια σφραγισμένη πόρτα κάτω από ένα ταχυδρομείο στο Παρίσι. Θα πρέπει να ήταν εντελώς εγκαταλελειμμένο καθώς δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάποιος πέρασε από εδώ τα τελευταία χρόνια.



Η έρευνα συνεχιστικέ και μια μέρα η ομάδα κάλεσε όλους τους φίλους για να πραγματοποιήσουν έναν μυστικό δείπνο κάτω στις κατακόμβες στον υπόκοσμο του Παρισιού.



Τράβηξαν μια φωτογραφία για να μην ξεχάσουν αυτή την αξέχαστη βραδιά.



Αυτό το μέρος σε κάνει να θες να ανακαλύψεις όλη την ιστορία του. Μπορεί να είναι ένα σκοτεινό και τρομακτικό μέρος αλλά η αδρεναλίνη σε ωθεί να ανακαλύψεις τα πάντα.



Πολλά όμορφα και εντυπωσιακά έργα τέχνης αποκαλύφθηκαν με το φώς τις δάδας.







Κάποια στιγμή μπήκαν και σε ένα δεύτερο δωμάτιο για να το εξερευνήσουν και το περιβάλλον του έμοιαζε βγαλμένο μέσα από ταινία τρόμου. Είχαν ενθουσιαστεί τόσο πολύ για το ταξίδι τους που δεν παρατήρησαν εξ αρχής ότι κάτι κινείται στους τοίχους.

Έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να μην ουρλιάξουν και να μην αρχίσουν να τρέχουν. Έμεινα ήρεμοι και αποφάσισαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους… Πήγαν πιο κοντά στον τοίχο…





Αυτά τα πλάσματα ήταν παντού και φάνηκε να προσελκύονται από τις δάδες.



Τα μικρά έντομα κινιόντουσαν πού γρήγορα και νόμιζαν ότι ήταν αράχνες, αλλά μετά κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με μεγάλα τριζόνια.



Η ομάδα των φίλων ήταν τόσο ενθουσιασμένη κάτω από τις υπόγειες κατακόμβες του Παρισιού που είχαν χάσει εντελώς την αίσθηση του χρόνου. Μόλις κοίταξαν τα ρολόγια τους συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονται στον υπόκοσμο του Παρισιού σχεδόν τέσσερις ώρες.

Πήραν τον δρόμο της επιστροφής και επέστρεψαν πίσω στον πολιτισμό.

Μόλις είχαν βιώσει μια απίστευτη εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Έκαναν κάτι παράνομο και πολύ επικίνδυνο. Εμπιστεύτηκαν ο ένας τον άλλον και ξεπέρασαν τα όρια τους. Η ανταμοιβή δεν είναι τίποτα μπροστά στα συναισθήματα που βίωσαν εκεί κάτω. Πήγαν σε ένα μέρος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τολμούσαν να το επιχειρήσουν.

Αν σας άρεσε η ιστορία που διαβάσατε μόλις τώρα μπορείτε να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.



Πηγή - See more at: http://www.xorisoria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters