Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ένα ντοκιμαντέρ για τις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα

Η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι ο πιο ορατός και άμεσος κίνδυνος που διατρέχει τη ζωή και την ευημερία μας, ειδικά σε μια συγκυρία όπου όλα τα βασικά αγαθά μπαίνουν στο στόχαστρο της ιδιωτικής κερδοσκοπίας.
Η άμεση πώληση των πηγών και των δικτύων διαχείρισης νερού είναι η εμφανής ιδιωτικοποίηση, με συνέπειες που μπορεί κανείς ίσως να φανταστεί. Αυτό που είναι λιγότερο προφανές και λείπει από τη σχετική συζήτηση είναι η έμμεση ιδιωτικοποίηση των υδάτων. Πρόκειται για μια διαδικασία που περνά αθέατη σχεδόν από δίπλα μας εδώ και δεκαετίες, με συνέπειες τόσο ολέθριες για την υγεία που θίγουν και την ίδια την επιβίωσή μας. Αυτές, τις ορατές και μη πλευρές της ιδιωτικοποίησης του νερού, θα αναδείξουμε μέσα από το νέο μας ντοκιμαντέρ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του ντοκιμαντέρ. Ταξιδεύοντας σε πέντε περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αποπηγάδι Χανίων, ανατολική Χαλκιδική, Ασωπό και Βόλο) θα δούμε ότι ο πόλεμος του νερού δεν είναι ένα πιθανό σενάριο από το μακρινό μέλλον, αλλά μια πραγματικότητα που βιώνουν συμπολίτες μας εδώ και χρόνια και σήμερα χτυπά τις πόρτες όλων μας. Ο ίδιος ο τίτλος του ντοκιμαντέρ αναφέρεται ακριβώς στους αγώνες που γίνονται για τις σταγόνες της ζωής.


Σταγώνες - Αποπηγάδι Χανίων από stagones

Γι’ αυτούς και άλλους πολλούς λόγους, η Νέλλη Ψαρρού μαζί με νέους αλλά και παλιούς συνεργάτες από το πρώτο της ντοκιμαντέρ Golfland? επανέρχεται με σκοπό τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης έρευνας γύρω από αυτό που θεωρούν το σημαντικότερο όλων, το νερό.


Σταγώνες - Ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ από stagones

Η στήριξη και ενίσχυσή σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας καθώς η ομάδα δεν διαθέτει οικονομικούς πόρους μα ταυτόχρονα δεν επιθυμεί να απευθυνθεί σε έναν χρηματοδότη προκειμένου να διατηρήσει την ανεξαρτησία της. Γι’ αυτό, απευθύνεται σε άτομα, συλλογικότητες και κινήσεις που, με τη στήριξή τους, θα συνεισφέρουν στα έξοδα του ντοκιμαντέρ και στη διάδοση της πληροφορίας.

http://www.katohika.gr/2014/01/ntokimanter-gia-tis-peripeteies-tou-nerou-stin-ellada.html

Πως μπορείς να κάνεις τα τέσσερα ευρώ.. 39.045,00

Σε σχιζοφρενικές καταστάσεις οδηγεί ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών των τυχάρπαρτων πολιτικών που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου γεγονός που δείχνει ότι οι διατάξεις ετοιμάστηκαν στο πόδι και χωρίς να ληφθούν υπό όψιν πραγματικά δεδομένα....
Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πως μια απλή αμέλεια καταβολής 4 Ευρώ το μήνα από μια επιχείρηση μπορεί να οδηγήσει σε ένα χρόνο στην επιβολή προστίμων 39.000 Ευρώ.
Το παράδειγμα συνέταξε ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών του Νομού Μαγνησίας.
Έστω μια επιχείρηση έναν υπάλληλο με μηνιαία αμοιβή 700,00 ευρώ καθαρά το μήνα. Για το ποσό αυτό έπρεπε να παρακρατεί το ποσό των 4,00 ευρώ κάθε μήνα και να το καταβάλλει στο δημόσιο.
Θα πρέπει δηλαδή έως την 20η του επομένου μήνα ο επιχειρηματίας να αποστέλλει ηλεκτρονικά στο taxis δήλωση για τα 4,00 ευρώ, στη συνέχεια να εκτυπώνει τον κωδικό πληρωμής και να μεταβαίνει στην τράπεζα για την πληρωμή. Αυτό πρέπει να το κάνει 12 φορές το χρόνο.
Το συνολικό ποσό της οφειλής είναι 56,00 ευρώ για όλο το έτος.
Αν από λάθος δεν παρακρατήσει και δεν αποδώσει στο δημόσιο κάθε μήνα το ποσό των 4,00 ευρώ, αλλά αντιληφθεί το λάθος του στο τέλος της χρονιάς (όταν θα γίνει η συνολική ετήσια εκκαθάριση) τότε έχει τα παρακάτω πρόστιμα:
Για το μήνα Ιανουάριο του 2014
Πρόστιμο μη υποβολής άρθρου 54: 1.000,00 ευρώ
Πρόστιμο άρθρου 53 (τόκοι) (ενδεικτικά): 4,00 * 8,25% * 11/12 = 0,30 ευρώ
Πρόστιμο εκπρόθεσμου καταβολής άρθρου 57: 4,00*10%= 0,40 ευρώ
Πρόστιμο άρθρου 59; 4,00 ευρώ
Συνολικό Πρόστιμο μη έγκαιρης υποβολής δήλωσης για τον Ιανουάριο: 1.004,70 ευρώ
Επειδή όμως δεν είχε υποβάλει για κάθε μήνα δήλωση για τα 4,00 ευρώ, θεωρείται ότι έχει υποτροπή και κατ'επέκταση διπλασιασμό του προστίμου των 1.000,00 ευρώ για το μήνα Φεβρουάριο.
Οπότε, το συνολικό πρόστιμο για το Φεβρουάριο θα είναι: 2.004,67 ευρώ.
Στη συνέχεια: Η μη εμπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης των 4,00 ευρώ για το Μάρτιο, θεωρείται δεύτερη υποτροπή και έχουμε τετραπλασιασμό του προστίμου των 1.000,00 ευρώ. Οπότε, το συνολικό πρόστιμο για το Μάρτιο θα είναι: 4.004,64 ευρώ.
Τελικά, για όλους τους επόμενους μήνες θα για κάθε μήνα πρόστιμα περί των 4.004,00 ευρώ.
Συνολικά τα 56,00 ευρώ θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα 39.045,00 ευρώ.
fpress.gr

http://www.katohika.gr/2014/01/pos-mporeis-na-kaneis-ta-tessera-euro-39-xiliades.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… κι όμως ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 1947 !!!!

του Βλάση Γωγούση
Αρχές του 1947 η ΑΓΓΛΙΚΗ κυβέρνηση έχει ανακοινώσει στις ΗΠΑ πως αδυνατούσε πλέον να συνεχίσει την ενίσχυση της ελληνικής κυβέρνησης στον αγώνα της κατά της κομμουνιστικής.. επικράτησης στην Ελλάδα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν προκειμένου να έχει ιδία άποψη , στέλνει το 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής.
Μετά από έναν περίπου μήνα, ο Porter στέλνει επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφοντας μεταξύ των άλλων:
« Εδώ δεν υπάρχει κράτος !
Υπάρχει μόνο μία ιεραρχία πολιτικών, ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Μοναδική τους έννοια , η κατάκτηση της εξουσίας.
Σε ολόκληρη τη χώρα οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίες δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχες δεν αποθηκεύουν προμήθειες.
Και συνεχίζει:
Η δημόσια διοίκηση είναι υπερβολικά εκτεταμένη!!!
Οι χαμηλοί μισθοί προσαυξάνονται ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, (μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο από τον βασικό μισθό τους!).
Η δημόσια διοίκηση δεν είναι σε θέση να προβεί ούτε στην είσπραξη φόρων, ή την επισκευή δρόμων.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλη πολιτική εκτός από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ,απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος... !!!
Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια για τη διαιώνιση των προνομιών μιας μικρής κλίκας που έχει την έδρα της στην πλατεία Κολωνακίου !.
Υπογραφή :Paul A. Porter
απο εμαιλ

http://www.katohika.gr/2014/01/kai-omos-sintaxthike-to-1947.html

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ 100.000 ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ HAARP; ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες στο βόρειο ημισφαίριο μόλις άρχισαν να ξεπαγώνουν από τα πρωτοφανή ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών, από την άλλη πλευρά του κόσμου στο νότιο ημισφαίριο, η Αυστραλία βιώνει ενα εντελώς διαφορετικό πρόβλημα - ένα κύμα καύσωνα.
Η θερμοκρασία είναι τόσο σοβαρή ώστε έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο σε 100.000 νυχτερίδες, για τις οποίες φοβούνται οι αρχές ότι θα μολύνουν το έδαφος και προειδοποιούν τους ντόπιους να μην αγγίξουν τα ζώα για το φόβο της μόλυνσης.
Περισσότεροι μαζικοί θάνατοι ζώων, αυτή τη φορά, στην Αυστραλία.
Πιστεύω εδώ και πολύ καιρό τώρα ότι αυτό το συμβάν θα μπορούσε να έχει σχέση με το HAARP. Με τα πουλιά τις φάλαινες, κ.λπ.
Το HAARP θα μπορούσε να τις έχει ρίξει με το ραντάρ ή την αίσθηση της κατεύθυνσης τους. Στις νυχτερίδες, αυτό ονομάζεται ηχοεντοπισμός.
Ο ηχοεντοπισμός είναι η θέση των αντικειμένων της ανάκλασης του ήχου, η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται από τις νυχτερίδες, τα δελφίνια και τις φάλαινες. Το HAARP μπορεί να διαταράξει αυτή τη διαδικασία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει αυτά τα ζώα να πεθάνουν.
Οι αρχές μπορεί να λένε ότι ο μαζικός θάνατος των νυχτερίδων οφείλεται σε ένα κύμα καύσωνα που έπληξε τη χώρα. Δεν είμαι σίγουρος όμως γι αυτό.
Δείτε το βίντεο




http://www.katohika.gr/2014/01/oi-mystiriodeis-thanatoi-apo-100-xiliades-nyxterides-pou-epesan-nekras-apo-ton-ourano-stin-avstralia.html

Με εντολή Βενιζέλου Τουρκόγλου - Αντωνίου Σαμαρά, γίνεται συναυλία στην Άγκυρα!! για την ελληνική προεδρία της Ε.Ε.. Ερώτησις ... αδαούς: ΕΙΝΑΙ μέλος της Ε.Ε. η Τουρκία;

Mε συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει ο τενόρος, Μάριος Φραγκούλης και η σοπράνο Κα Τουρκόγλου, (Συγγενής του Ευάγγελου Βενιζέλου Τουρκόγλου; ή συνωνυμία;) υπό την διεύθυνση του κ. Λουκά Καρυτινού, θα εορτασθεί απόψε στην Άγκυρα η ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα. Τη συναυλία διοργανώνει η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα, σε συνεργασία με την Κρατική Όπερα και το Μπαλέτο της Άγκυρας.  Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα, Κυριάκος Λουκάκης, τόνισε τη ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο εορτάζεται η Ελληνική Προεδρία της ΕΕ, ενώ ο Διευθυντής της Κρατικής Όπερας και Μπαλέτου της Άγκυρας, κ. Αϊκούτ Τσινάρ, εξέφρασε την επιθυμία του η συναυλία αυτή να είναι η απαρχή για την έλευση και άλλων καλλιτεχνών στην Άγκυρα.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4878.html

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ Mε τρεις ΝΟΤΑΜ "κλείδωσε" η Άγκυρα το Αιγαίο από την Λαδόξερα μέχρι τη Μεγίστη


Λίγες ώρες μετά την καταγγελία του αξιωματικού του Λιμενικού και προέδρου της Ενωσης Λιμενικών Θράκης, Σάκη Ζησίδη περί εντολών "άνωθεν" να μην ενοχλούν τους Τούρκους στην περιοχή της ελληνικής βραχονησίδας Ζουράφας/Λαδόξερας, αλλά και δύο ημέρες μετά την
πρωτοφανή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για απλή "αναγνώριση" (!) και όχι αναχαίτιση του τουρκικού ελικοπτέρου που πέταξε επάνω από την Σάμο, γεγονότα που δημιουργούν ερωτήματα για το επίπεδο κυριαρχίας που έχει αποδεχθεί η Ελλάδα στο Αιγαίο, έρχεται και η πραγματική θύελλα:

Σύμφωνα με τρεις ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Αγκυρα από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου δεσμεύει τρεις περιοχές του Αιγαίου, δύο στο βόρειο και μία στο νοτιοανατολικό Αιγαίο (αποκλεισμός Μεγίστης) σε σειρά ασκήσεων ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, σημαντικότερη από τις οποίες είναι η «Akci Deniz» («Θαλάσσιος Πνεύμονας»).
Να σημειώσουμε ότι έχουν εκδόσει και Sub Note που σημαίνει έντονη δραστηριότητα εχθρικών υποβρυχίων στις περιοχές αυτές.
Το "πάρτι" ξεκινά την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου από το βόρειο Αιγαίο, δυτικά της Λέσβου και με την πάροδο της εβδομάδας συνεχίζονται δυτικά της Σάμου, ενώ το διήμερο Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου – Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου καταλήγουν σε περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, όπου θα έχουμε και "βεγγαλικά": Μπαράζ ναυτικού πυροβολικού σε μια κλασική επιχείρηση ναυτικού αποκλεισμού του συμπλέγματος της Μεγίστης (Μεγίστη, Ρω, Στρογγύλη) και Ρόδο.
Στις ασκήσεις θα χρησιμοποιηθούν όλες οι κύριες μονάδες του τουρκικού Ναυτικού, υποβρύχια, τορπιλάκατοι, όλα τα αεροσκάφη της ναυτικής Αεροπορίας, θα υπάρξει συνεργασία με την τουρκική Αεροπορία κλπ.
Φυσικά η ελληνική πλευρά είναι προετοιμασμένη για το πώς θα αντιμετωπίσει την άσκηση, αλλά μετά την υπόθεση της Λαδόξερας, το ερώτημα είναι τι είδους εντολές θα λάβουν: Μήπως να μην ενοχλήσουν τους Τούρκους;
 


defencenet.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/m.html

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Όταν η δικαιοσύνη φυγάδευε τον Προβόπουλο και έβλεπε κυριακίδηδες, σκούρες και λίβες να φτερουγίζουν σαν ελεύθερα πουλιά, ήταν “καλή και βολική”. Τόσο βολική που οι ίδιες πένες αποθέωναν ανακρίτριες που συγκάλυπταν, επιχειρούσαν να συγκαλυψουν (ακόμα και εθνικές προδοσίες όπως η ΕΛΣΤΑΤ), έκλειναν στην φυλακή ανήμπορους να διαφύγουν με την “ευχή” να αποθάνουν ώστε να τα φορτωθούν όλα.

Σήμερα που η δικαιοσύνη αγγίζει για πρώτη φορά την συμμορία Παπανδρέου – Προβόπουλου και προφυλακίζει τον μέγα ευεργέτη του ΠΑΣΟΚ Κοντομηνά, φίλο του Μαργέλλου, γίνεται “τρομοκράτης”. Βάλτε και λίγη σάλτσα από Ξηρό, για να δέσει το επικοινωνιακό αίσχος. Εδώ όμως αποκαλύπτεται η άλλη πολιτικοεπιχειρηματική συμμορία που προσπαθεί να ακυρώσει την δικαιοσύνη. (ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.)
Υπάρχει απόστημα στην δικαιοσύνη; Και βέβαια υπάρχει. Αλλά έχει ταυτότητα: “Η αυλή των νταβατζήδων”.
Οι επίορκοι εγκληματίες που κάνουν δημόσιες σχέσεις με τραπεζίτες και συγκροτήματα, εξασφαλίζοντας τους ατιμωρησία. Το ότι οι διαπλεκόμενοι εμφανίζονται πλέον έντρομοι κατά της δικαιοσύνης, σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα. Σημαίνει πως οι Πεπόνηδες δεν είναι εξαίρεση αλλά κανόνας. Σημαίνει πως νιώθουν ανίκανοι να ανακόψουν την ρομφαία που θα πέσει βαριά στα κεφάλια των εκλεκτών τους και τα δικά τους.
“Μην αποδώσετε δικαιοσύνη γιατί προέχει να βγει η χώρα από την κρίση”! Τραυλίζουν διότι βλέπουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών έχει αποφανθεί:
“Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελλάδα, είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη”.
Εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει: ΤΡΕΜΕΤΕ. Οι νέοι δικαστές, δεν βλέπουν Mega.
olympia.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4721.html

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα υπάρξει, όταν ο Προβόπουλος και τ΄ αφεντικά του σαπίσουν στη φυλακή….


—ΚΑΤΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ….

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣIΩNIΣΤΩN, ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
— ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΝΤΟΒΟΛΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (ή ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του) και ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ!!!!

— ΚΙ” ΟΜΩΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΞΕΡΕΙ ΑΠ΄ ΕΞΩ ΚΙ΄ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!!

— «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» : Έχω τρία ερωτήματα (που δεν αφορούν συγκεκριμένα τον Προβόπουλο):
— Που βρήκαν τα χρήματα αυτοί οι τύποι ….τα εισοδήματα τους δικαιολογούσαν αυτές τις αγορές;;;
— Μήπως έγιναν με μετοχοδάνεια;;; ….εξυπηρετούνται αυτά;;; ….μήπως κάποια έχουν διαγραφεί ή… «μεταφερθεί»;;;
— Τρίτον και χειρότερο ….μήπως οι κύριοι αυτοί που φαίνονται εδώ -και άλλοι που δεν φαίνονται- στην προσπάθειά τους να ρεφάρουν τις ζημιές από την απαξίωση των μετοχών τους -και να μην τους κατάσχουν τις περιουσίες- κρατάνε δέσμιες τις τράπεζες και πάνε την οικονομία σημειωτόν ….παίζοντας με τα warrants;;;
— Και μην ξεχνάς στιγμή ….οι τράπεζες είναι ανακεφαλαιοποιημένες με κρατικό χρήμα-χρέος και πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!!!!!!
— Μπαρμπανίκο ….χρειάζονται δέκα χιλιάδες δικαστές, ν” ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τις λαμογιές των Τραπεζών και των Ασφαλιστικών.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 


tsoutsouneros.arvanitis
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7208.html

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ<< ΑΓΙΟΙ>> ΠΑΤΕΡΕΣ;;; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ Κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ .


ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ <<ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ>> ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ [ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ]
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ
Ο ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ Κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ [βλεπετε το καρναβαλι που ακουει στο ονομα διαμαντοπουλος που ντυθηκε <ιερεας>]ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;;;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ !!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ......ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε χθες  με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους και συζήτησαν θέματα που ενδιαφέρουν την Αθωνική μοναστηριακή Πολιτεία. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, Γιάννης Αμμανατίδης, Δημήτρης Γελαλής και o συντονιστής της Θεματικής θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Λυκόπουλος.

Αίσθηση και έκπληξη προκαλεσε η  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
Βουλευτές και στελέχη του κόμματος, έχουν αναπτύξει και διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος και απλούς κληρικούς και ενημερώνονται διαρκώς για το πολύπλευρο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, με σκοπό την ανακούφιση χιλιάδων [ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ]  συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην Κουμουνδούρου μιλούν με θερμά λόγια για τις παρεμβάσεις των Μητροπολιτών που λειτουργούν ως ανάχωμα στην ακροδεξιά μισαλλοδοξία και την δράση της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο νέων του κόμματός του τον περασμένο Σεπτέμβριο αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο διαβάζοντας κομμάτια άρθρου του στο οποίο στηλίτευε τη δράση της Χρυσής Αυγής, μετά την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ιεράς Κοινότητας απηύθυναν πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί την Αθωνική Πολιτεία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝ
Πηγή email
 


attikanea.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1498.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 1996, οι Γερμανοί δανείζουν νύχτα τον Σημίτη και αυτός πάει σε εκλογές…


http://olympiada.files.wordpress.com/2014/01/deutsche-bank-cebfcebccebfcebbcebfceb3cebf-cf83ceb7cebcceb9cf84ceb7cf82-ceb9cebfcf85cebbceb9cebfcf82-1996.jpg

 
 Το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Ολυμπία, εκτός από άλλη μία απόδειξη του απεχθούς και επονείδιστου χρέους, αποκαλύπτει και μία βρώμικη πτυχή της πιο σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης. Την πρώτη εκλογική νίκη Σημίτη τον Σεπέμβρη του 1996.
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν υπάρχει πλέον ούτε όρεξη για να κρατούμε αποστάσεις και να επικαλούμαστε τον παράγοντα σύμπτωση.

18 Οκτωβρίου του 2012, ο Στουρνάρας στενός συνεργάτης του Σημιτη, πληρώνει άλλο ένα ομόλογο φάντασμα. (Πιέστε στην εικονα για μεγέθυνση). Σαν αυτό που αποκαλύψαμε εδώ: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα. που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η σκανδαλώδης σύμβαση της Siemens και οι μίζες υπουργών της συμμορίας Σημίτη.
Αυτό το ομόλογο όμως έχει μία ιδιαιτερότητα. Ήλθε αμέσως μετά την θεία επιφοίτηση για προωρες εκλογές, ενώ ο Σημίτης θεωρητικα βρισκόταν σε διακοπές. Λιγες ημέρες μετά προκηρύσσει εκλογές τις οποίες κερδίζει, αφού οι νταβατζήδες των ΜΜ”Ε’ μυστηριωδώς είχαν εγκαταλείψει τον Έβερτ και αποθέωναν τον πρωθυπουργό των Ιμίων. Τώρα ξέρετε γιατί.
Το ιστορικό: Στα τέλη Ιουλίου, ο Κώστας Σημίτης αφήνει τους πάντες σύξυλους και εξαφανίζεται για “διακοπές” στην Σίφνο. Αρχές Αυγούστου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τσουκάτος ανακοινώνει πως μίλησε με τον πρωθυπουργό και θα ύπάρξει έκτακτη σύγκλιση του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ. 22 Αυγούστου γίνεται η συνεδρίαση όπου ανακοινώνει την απόφαση του για τις πρόωρες εκλογές. Ακολουθεί πανζουρλισμος, με τα στελέχη να μην κρύβουν την δυσφορία τους, θεωρώντας την απόφαση “παρανοϊκή”. Πως ήταν δυνατόν μετά τα Ίμια και την σφαγή Ισαάκ – Σολωμού στην Κύπρο, αυτός ο ανθρωπάκος να έχει τέτοιο θράσος και τέτοια σιγουριά.
Χαρακτηριστική η δήλωση του Παγκάλου: “Εάν χάσουμε τις εκλογές, θα πρέπει να κρεμάσουμε τον Τσουκάτο στο Σύνταγμα”!!!
Πως ένα ομόλογο ξαναγράφει την ιστορία
Σήμερα λοιπόν, μαθαίνουμε για ένα ακόμα σκοτεινό ομόλογο που υπέγραψε η συμμορία Σημίτη. Πότε το υπέγραψε; Αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, με τον διορισμό της νέας κυβέρνησης. Υπουργός Οικονομικών: Γιάννος Παπαντωνιου. Υπουργός Άμυνας: Άκης Τσοχατζόπουλος.

deutsche bank ομολογο Σημιτης ιουλιος 1996 details
Την ημέρα που εκδόθηκε το ομόλογο (8 Νοεμβρίου 1996), οι τρείς κορυφαίοι πολιτικοί είχαν σύσκεψη για τον προϋπολογισμό της Εθνικής Άμυνας. Ο κύριος Στουρνάρας κουβαλούσε την τσάντα του μέντορα του κυρίου Παπαντωνίου. Σήμερα εγγυάται την τήρηση και την απόκρυψη αυτών των συμφωνιών.
Αυτό το ομόλογο λήγει το 2016. Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά την “χρυσή πενταετία”. Αυτό το χρέος άφησαν σ’ εμάς και στα παιδιά μας.
Η σιγουριά του Σημιτη στην προκήρυξη των εκλογών, συνδέεται άμεσα με την “ενίσχυση” που είχε από την μαμά πατρίδα του, ενίσχυση που πήρε σάρκα και οστά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επίορκων με τέτοια, κρυφά ομόλογα.
Ποιούς είδε ο Σημίτης στην Σίφνο; Ποιούς εκδότες; Ισως κάποτε ο Σταύρος Ψυχάρης γράψει ένα βιβλίο όπου θα εξηγεί πως μέσα σε μία νύχτα εγκατέλειψε τον Έβερτ. Μία ζεστή νύχτα του Αυγούστου.

olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/1996.html

«Ζούγκλα» πάλι το κέντρο της Αθήνας


«Ζούγκλα» πάλι το κέντρο της Αθήνας

 Επιστροφή στο 2010 όταν « βασίλευε» η ανομία , με το παραεμπόριο να καλύπτει κάθε σπιθαμή των πεζοδρομίων του , τα καφέ- μπαρ , να καταλαμβάνουν « ετσιθέλικα» δημόσιους χώρους και το παράνομο παρκάρισμα να έχει μετατρέψει ακόμη και την …Πανεπιστημίου , σε υπαίθριο πάρκιγκ , βιώνει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας , μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όσα είχε πετύχει η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Καμίνη , από το 2011 έως το καλοκαίρι του 2013, επιβάλλοντας το νόμο σ΄όλα αυτά , τείνουν να αποτελέσουν δυστυχώς …μακρινό παρελθόν.
Η κατάσταση  έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο .
Έπειτα από πιέσεις της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε  ευρεία σύσκεψη,στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, παρουσία  και του γενικού διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, υποστράτηγου, Κώστα Μιχαιρίνα.
Ο κ. Καμίνης, κατά την πρώτη συνάντηση που έγινε σε κλίμα συνεννόησης και διάθεσης συνεργασίας, έθεσε το ζήτημα της επιτακτικής ανάγκης για ευταξία στην πόλη της Αθήνας, με αιχμή την αντιμετώπιση της παράνομης και αντικοινωνικής στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και του ελέγχου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των κενών που άφησε πίσω της.
Συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας σε αρμοδιότητες που ασκούν παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία και ο δήμος Αθηναίων, και συμφωνήθηκε η ανάγκη δράσης τόσο στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης όσο στον περιορισμό του παράνομου εμπορίου, του ελέγχου στη λειτουργία των οίκων ανοχής, των λαϊκών αγορών, καθώς επίσης και της καταστρατήγησης των κανόνων κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά του δήμου Αθηναίων, ο γενικός γραμματέας, Θεόδωρος Λιβάνιος, καθώς  και υπηρεσιακοί παράγοντες και από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ταξίαρχος Γιώργος Αρκουμάνης, ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Πέτρος Κωνσταντής, ο προϊστάμενος του τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης, Νίκος Σωτηρόπουλος και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Γιώργος Διαμαντόπουλος.
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_804.html

Ο Ερωτας «μέθυσε» τον Αρη Πορτοσάλτε!!!…Μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες ένας συγκεκριμένος δημοσιογράφος, πήρε από τον ίδιο πολιτικό, 18 συνεντεύξεις!

ΑΔΩΝΙΣ -ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ -ΕΡΩΤΑΣ


  — «Εξομολόγηση ψυχής για τον πολιτικό άνδρα που άλλαξε τη ζωή του δημοσιογράφου κι έκανε πάλι την καρδιά του να σκιρτήσει από δημοσιογραφικό έρωτα. Η Εspresso έμαθε ποιος είναι ο γοητευτικός πολιτικός άνδρας – πρώην τηλεπωλητής – που έκανε τον Αρη Πορτοσάλτε να βγει από τη μονοτονία της πρωινής του ραδιοφωνικής εκπομπής στον Σκάι 100,3.
  — Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

  — Το ζευγάρι μάλιστα πέρασε μαζί τον χρόνο του στο στούντιο του σταθμού κάνοντας τους ακροατές να… ψάχνουν τις άλλες ειδήσεις. O δραστήριος στα ΜΜΕ νεαρός μπήκε στη ζωή του Αρη Πορτοσάλτε το καλοκαίρι, λίγο μετά την ανάληψη της θέσης του υπουργού Υγείας και έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη του.
  — Πρόκειται για τον Αδωνη Γεωργιάδη, τον Ελληνα που άφησε τις τηλεπωλήσεις βιβλίων για να αναζητήσει “ένα τοπίο πιο media-κό, μια χώρα πιο τηλεοπτική’. Ετσι τα βήματά του τον έφεραν στον Σκάι 100,3, στον ραδιοσταθμό στον οποίο επικεφαλής είναι ο Αρης Πορτοσάλτε».
  — To παραπάνω απόσπασμα προέρεχεται αυτούσιο από την «Εspresso». Απλώς, όπως καταλαβαίνετε κι εσείς, αλλάξαμε τα πρόσωπα και τις ιδιότητες. Γιατί κατά τ” άλλα η πολιτικο-δημοσιογραφική σχέση του Αρη Πορτοσάλτε με τον Αδωνη Γεωργιάδη είναι τόσο στενή που περνιέται και για… έρωτας ακόμα. Και ναι μεν ο Αδωνις έχει μια μανία με τα ΜΜΕ (γνωστό), αυτό όμως που γίνεται με τον Αρη δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Μόλις φέτος (ο Άρης) πρόλαβε και του πήρε ήδη δύο συνεντεύξεις στην πρωινή του εκπομπή στον «Σκάι 100,3», μία στις 8 και άλλη μία στις 3 Ιανουαρίου (για ποδαρικό;).
   — Και πηγαίνοντας στο 2013 σημειώστε συνεντεύξεις του Αδωνη στον Αρη, στο ραδιόφωνο, από το καλοκαίρι και μετά:
19 Δεκεμβρίου
6 Δεκεμβρίου
29 Νοεμβρίου
26 Νοεμβρίου
20 Νοεμβρίου
11 Νοεμβρίου (τέσσερις μέσα σε έναν μήνα μόνο!)
16 Οκτωβρίου
7 και 8 και 9 Οκτωβρίου (τριήμερο σερί!)
3 Οκτωβρίου
19 Σεπτεμβρίου
16 Σεπτεμβρίου
4 Σεπτεμβρίου
27 Αυγούστου
20 Αυγούστου
Τότε επέστρεψε από την καλοκαιρινή του άδεια ο κύριος Πορτοσάλτε αρχίζοντας το γαϊτανάκι των συνεντεύξεων. Και αυτές είναι μόνο οι συνεντεύξεις, μικρές ή μεγάλες, που σημειώσαμε μετά από ενδελεχή έρευνα – σκεφτείτε να μας ξέφυγαν και κάποιες (δεν νομίζω, αλλά μπορεί).
Μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες ένας συγκεκριμένος δημοσιογράφος, πήρε από τον ίδιο πολιτικό, 18 συνεντεύξεις!
Πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.
(Από το έντυπο τετΡΑΔΙΟ στην Εφημερίδα των Συντακτών)
Αναρτήθηκε στο tvxs.gr
tsoutsouneros.arvanitis.eu

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/18.html

Αντικατάσταση πληθυσμού ... είναι ολοφάνερο πλέον το πού αποσκοπεί η Νέα Τάξη.




''Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι πράξη επαναστατική'', Τζορτζ Όργουελ
Το 2013 έκλεισε με κάποιες ειδήσεις από Ευρώπη και Αμερική που κάνουν ολοφάνερο πλέον το πού αποσκοπεί η Νέα Τάξη.
Συγκεκριμένα: Στις ΗΠΑ ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου σύρθηκε στα δικαστήρια από ''ζευγάρι'' ομοφυλόφιλων επειδή αρνήθηκε (για λόγους θρησκευτικής πίστης) να πραγματοποιήσει την παραγγελία τούρτας γάμου!
Το δικαστήριο του επέβαλλε να εξυπηρετήσει το ομόφυλο ζευγάρι.
Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να κλείσει το κατάστημά του! Στην Αγγλία πολίτης έγραψε έξω από το σπίτι του, ως ευχή στον Αη Βασίλη, Αη Βασίλη θέλω την χώρα μας πίσω. Την επόμενη ημέρα η αντιτρομοκρατική χτυπούσε την πόρτα του...Στην Ιταλία η Κογκολέζικης καταγωγής υπουργός μετανάστευσης Σεσίλ Κίεντζ διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του νομοσχεδίου που θα παραχωρεί την ιθαγένεια αυτομάτως σε κάθε παιδί που θα γεννιέται σε Ιταλικό έδαφος, ανεξαρτήτως προελεύσεως. Τέλος, στην Γαλλία η κυβέρνηση του Ολαντ, μετά την θεσμοθέτηση του γάμου γι’ όλους, τώρα θέλει να περάσει με νόμο την απαγόρευση αναφοράς στην εθνικότητα του δράστη ενός εγκλήματος, από τα ΜΜΕ.
Σαν και αυτά τα μικρά παραδείγματα υπάρχουν εκατοντάδες που μας έρχονται καθημερινά μέσα από σαϊτ που ερευνούν την κατάσταση στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Μιλάμε για ένα ...νέο τύπο ολοκληρωτισμού. Κάποιοι υπό τον μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιχειρούν να επιβάλλουν μια ολοκληρωτική δικτατορία της σκέψης και της έκφρασης. Σ’ αυτή τη δικτατορία όποιος εναντιώνεται στις ευπαθείς μειοψηφίες θα θεωρείται ''φασίστας'' και θα διώκεται. Έτσι η δημοκρατία που είναι η κυριαρχία της πλειοψηφίας, θα μετατραπεί σε κυριαρχία δυναμικών μειοψηφιών. Αλλά και κάτι παραπάνω. Επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει στην ιδεοληψία τους. Στην προσπάθεια να παρακινήσουν ολόκληρους πληθυσμούς προς μετανάστευση στην Ευρώπη.
Σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον Λευκό πληθυσμό που είναι έτσι και αλλιώς, φύσει ρατσιστής, σύμφωνα με την ιδεολογία τους, με έναν πληθυσμό, επίμεικτο, χωρίς εθνική φυλετική και πολιτισμική ταυτότητα και γι’ αυτό, ευκόλως χειραγωγήσιμο. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η αργή γενοκτονία, χρειάζεται η τηλεόραση, για να προπαγανδίζει τις ''αξίες'' της ανοχής και της πολυπολιτισμικότητας και οι κατάλληλοι νόμοι που θα ποινικοποιήσουν κάθε μορφή αντίδρασης (βλ. αντιρατσιστικό). Τέλος χρειάζονται τα νέα όργανα αστυνόμευσης, τα οποία στην ολοκληρωτική δικτατορία της νέας τάξης, εκπροσωπούνται από τις ΜΚΟ και τις αριστερές οργανώσεις (οι χρήσιμοι ηλίθιοι).
Οι μάσκες έχουν πέσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι το κοινό σπίτι των Ευρωπαϊκών εθνών, αλλά ο μηχανισμός εκείνος που ανέλαβε το έργο να πολτοποιήσει τα έθνη της Ευρώπης, να ισοπεδώσει τις ξεχωριστές ταυτότητες και τις Εθνικές οικονομίες και να τα σύρει σιδηροδέσμια στην αιχμαλωσία των Παγκόσμιων επικυρίαρχων που κρύβονται πίσω από τις ''αγορές''. Η πολιτική των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, δεν έχει καμιά σχέση με τα συμφέροντα των Εθνών τους. Στις κυβερνήσεις των κρατών βρίσκονται άνθρωποι που συνειδητά υπηρετούν το σχέδιο της Νέας Τάξης για αντικατάσταση του Λευκού πληθυσμού της Ευρώπης με μετανάστες από Ασία και Αφρική.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κανένας πολιτισμός ποτέ δεν χάθηκε από οικονομική κρίση. Ακόμα και πολύ χειρότερη αν ήταν η οικονομική κρίση με χιλιάδες πεινασμένους στις ουρές, αυτό θα ήταν προτιμότερο από τον σημερινό ηθικό και βιολογικό εκφυλισμό της σημερινής Ευρώπης. Όλοι οι πολιτισμοί της αρχαιότητας χάθηκαν από νέο συνδυασμό παραγόντων που στην βάση του βρίσκονταν οι αιτίες της υπογεννητικότητας, της επιμειξίας και του ηθικού εκφυλισμού. Στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι παρούσες και οι τρεις αυτές αιτίες κατάρρευσης. Το παράδειγμα της πτώσης της Ρώμης θα έπρεπε να είναι αιώνιο μάθημα για κάθε εθνικιστή.
Η Ρώμη αρχικώς κατακτήθηκε ειρηνικά μέσω μιας σταδιακής εισβολής που δεχόταν από τα Γερμανικά φύλα. Οι ηθικώς εκφυλισμένοι πολιτικοί της Ρώμης προσπάθησαν να κατευνάσουν τους Βάρβαρους ,παραχωρώντας τους γη και προνόμια. Όπως ακριβώς κάνουν και οι δικοί μας εκφυλισμένοι πολιτικοί. Ύστερα όμως δεν ήταν αρκετά τα προνόμια, οι Βάρβαροι εκμεταλλευόμενοι την κατάρρευση των εκφυλισμένων Ρωμαίων, διεκδίκησαν και πήραν θέσεις στον Στρατό. Αργότερα έγιναν και διοικητές λεγεώνων μέχρι και αυτοκράτορες. Μετά η οριστική κατάλυση του Ρωμαϊκού κράτους ήταν τυπική υπόθεση. Όποιος δεν βρίσκει σ’ αυτή την ιστορία, καμιά αναλογία με το σήμερα, τότε εξυπηρετεί τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών.
Σήμερα η μόνη ελπίδα αντίστασης, στον διαφαινόμενο θάνατο της Ευρώπης, είναι τα Εθνικιστικά κινήματα. Δεξιά και αριστερά υπηρετούν τη Νέα Τάξη. Οι ίδιοι άνθρωποι που προωθούν τη παγκοσμιοποίηση είναι και αυτοί που χρηματοδοτούν τα κόμματα εξουσίας. Τα αριστερά και δεξιά κόμματα σ’ όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας, κοροϊδεύουν τον κόσμο. Υποδύονται πως διαφωνούν αλλά επί της ουσίας έχουν υποταχθεί στους παγκοσμιοποιητές και έχουν αποδεχτεί όλο το αξιακό σύστημα της παγκοσμιοποίησης.
Από το Βόρειο ακρωτήρι μέχρι το Ταίναρο και από τα Ουράλια μέχρι την Ισλανδία, ο Εθνικισμός είναι ο μόνος φόβος και η ανησυχία των παγκοσμιοποιητών. Τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης καλούνται να ξεπεράσουν κάποιες παιδικές αρρώστιες, που έχουν εμφανιστεί τελευταία. Μία από αυτές είναι και ο διαχωρισμός (σε βαθμό διχαστικό) μεταξύ Χριστιανών και Παγανιστών. Τέτοιες διχόνοιες σκοπίμως καλλιεργούνται από πράκτορες των παγκοσμιοποιητών για ευνόητους λόγους...
Πηγή
Πηγή
asimpiestos.blogspot.com

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2145.html

Χιλιάδες στους δρόμους της Άγκυρας κατά του Ερντογάν - Κλωτσιές και μπουνιές στη Βουλή της Τουρκίας - ΒΙΝΤΕΟ


Χιλιάδες στους δρόμους της Άγκυρας κατά του Ερντογάν
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στην Άγκυρα κατά της ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησης του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία συγκλονίζεται από ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο διαφθοράς.


Περίπου 20.000 άνθρωποι, σύμφωνα με φωτοειδησεογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, συγκεντρώθηκαν κατόπιν αιτήματος συνδικάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων σε πλατεία της Άγκυρας, φωνάζοντας συνθήματα όπως «η Επανάσταση θα καθαρίσει τη βρομιά αυτή» ή «είναι κλέφτες», τα οποία απευθύνονταν στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Οι διαδηλωτές κρατούσαν επίσης ψεύτικα δολάρια, τα οποία έφεραν το πρόσωπο του κ. Ερντογάν.
Η Τουρκία συγκλονίζεται εδώ και τρεις εβδομάδες από σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες πρόσωπα που πρόσκεινται στην ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση και το οποίο απειλεί άμεσα τη θέση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, τρεις μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές στη χώρα.
Ο κ. Ερντογάν κάνει λόγο για συνωμοσία και κατηγορεί την αστυνομία και τη δικαιοσύνη ότι επιδιώκουν να επιφέρουν πολιτικό χτύπημα στον ίδιο.
makeleio.gr

Κλωτσιές και μπουνιές στη Βουλή της Τουρκίας - ΒΙΝΤΕΟ

Επιθέσεις και άγριο ξύλο σημειώθηκαν στη συνέλευση της Τουρκικής Βολής, με αφορμή τη
συζήτηση για το ...
σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.

Τα έκτροπα εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Εθνοσυνέλευσης για το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για αλλαγές στα ανώτατα δικαστικά σώματα.
Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν εξοργισμένοι την παραβίαση του Συντάγματος που συντελείται με την προσπάθεια της κυβέρνησης να αναγκάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων να λογοδοτεί πλέον στον υπουργό Δικαιοσύνης.
Ειδικότερα, το σχέδιο προβλέπει τη διεύρυνση της σύνθεσης του Ανωτάτου Συμβουλίου, ενώ η τελευταία λέξη ως προς τους διορισμούς δικαστών σε δικαστικούς θεσμούς, όπως το Συνταγματικό Δικαστήριο, ανήκει στον υπουργό Δικαιοσύνης.
Λάδι στη φωτιά έριξε και η υπηρεσιακή υποβάθμιση του πανίσχυρου αντεισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης, Ζεκεριγιά Οζ και ο διορισμός του σε μία περιφερειακή εισαγγελία.
Η κυβέρνηση Ερντογάν θεωρεί τον Οζ ως τον άνθρωπο που έπαιξε νευραλγικό ρόλο στις αποκαλύψεις του σκανδάλου.
Στη δική του εκδοχή ότι η όλη κρίση είναι ένα "πραξικόπημα από φίλους" επιμένει ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν από τη Μαλαισία όπου βρίσκεται. Μάλιστα, ο κ. Ερντογάν έκανε εκ νέου άνοιγμα στο στρατόπεδο των κεμαλιστών που ζητούν την επανεκδίκαση των υποθέσεων "Εργκένεγκον" και "Βαριοπούλα" δηλώνοντας με νόημα πως "υπάρχουν πολλοί αθώοι στη φυλακή".
Δείτε το βίντεο...



nonews-news.blogspot.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_197.html

«Άγνωστοι» Έλληνες: Πομάκοι, περήφανοι ακρίτες της Ελλάδας

pomakoi4


Αναζητώντας εδώ και τόσον καιρό τα ίχνη των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο κλείνουμε ένα ακόμη από τα τόσα ταξίδια μας, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό στην περιοχή των Βαλκανίων.
Μιλήσαμε για τους Βλάχους, τους Αρβανίτες, τους Σαρακατσάνους, που εδώ και πολλά χρόνια, διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη, δεν παρασύρονται από τις εκάστοτε αντίξοες συνθήκες αλλά αντιθέτως διαφυλάττουν ως φυλαχτό την καταγωγή και την ιστορία τους, σημαδεύοντας ανεξίτηλα και τους ξένους πληθυσμούς που ζουν σε εκείνα τα μέρη…

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τους περίφημους Πομάκους. Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα αλλά Έλληνες στην καταγωγή ζουν εδώ και περίπου 4.000 χρόνια στο τμήμα εκείνο της Οροσειράς της Ροδόπης  που διασχίζει Βουλγαρία και Ελλάδα.
Σήμερα υπολογίζονται περί τους 135.000 και οι 35.000 από αυτούς ζουν στην Ξάνθη. Άνθρωποι ευγενικοί, φιλότιμοι, φιλήσυχοι, ιδιαιτέρως φιλόξενοι και εργατικοί, με το δικό τους σύστημα διοίκησης, τηρούν τον θεσμό της ενδογαμίας και γενικά δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους Ελλαδίτες παρά μόνον στα «έθιμα» που τους έχει περάσει το θρήσκευμά τους.
Για παράδειγμα, ο ρόλος της γυναίκας είναι περιορισμένος, όπως και γενικότερα στο Ισλάμ. Η Πομάκα, δηλαδή, κυκλοφορεί πάντα με ένα άσπρο μαντήλι στο κεφάλι, κάτω από το οποίο φοράει ένα ακόμα για να συγκρατεί τα μαλλιά της. Άλλες πάλι φορούν κόκκινο μαντήλι και μακριά μαύρα ράσα. Η μοναδική τους έξοδος είναι τα «μετζέ», ολονύχτια γλέντια που διεξάγονται στα χωριά τους.
Ένα σημαντικό, όμως πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι Πομάκοι, είναι το χαμηλό επίπεδο μόρφωσής τους, το οποίο εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι, προκειμένου να τους ελέγχουν μέσω του φόβου που τους καλλιεργούν. Κι εδώ έρχεται να προστεθεί το μεγαλύτερο, ίσως, πρόβλημα των Πομάκων, που δεν είναι άλλο από τον βίαιο και ασταμάτητο εκτουρκισμό που υφίστανται από την γείτονα χώρα. Δωρεάν παροχές τουρκικής τηλεόρασης, οικονομικά πριμ όταν φορούν μαντήλες και πολλά άλλα αθέμιτα μέσα (απειλές, ξυλοδαρμοί, κ.α) καθιστούν την ζωή των Πομάκων μία συνεχή κατάσταση τρόμου.
Ας μην ξεχνάμε την ατρόμητη δασκάλα του Δέρειου, κ. Χαρά Νικοπούλου, η οποία βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών, επειδή ώθησε τα Πομακόπουλα να ανακαλύψουν τις πραγματικές ρίζες τους. Πράγμα και που έκαναν κερδίζοντας έτσι βραβείο από την Unisef. Φυσικά, η «ανάγωγη» αυτή συμπεριφορά της δασκάλας τιμωρήθηκε τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από το τουρκικό. Αρχικά, ξυλοκοπήθηκε από Τούρκους της περιοχής μέσα στο ίδιο της το σπίτι και αφετέρου πληροφορήθηκε για μία «ωραιότατη» μετάθεση στην Αθήνα.
pomakoi1
Άραγε, αφού όπως πολλοί ισχυρίζονται πως οι Πομάκοι είναι Τουρκικής καταγωγής, γιατί ενοχλούνται από τις «ασυναρτησίες» μίας «τυχαίας» δασκάλας;
Για να δούμε λίγα πράγματα για την καταγωγή αυτών των ανθρώπων.
Η ονομασία τους, κατ’ αρχάς, προέρχεται κατά μία εκδοχή από τους «Ιππομάχους», όνομα που απέδιδε ο Μέγας Αλέξανδρος στους ιππείς του. Αυτοί μετά το πέρας της εκστρατείας εγκαταστάθηκαν στην Θράκη. Οι Βούλγαροι έχουν αντίθετη άποψη. Αποδίδουν το «πομάκος» στην βουλγαρική λέξη «pomagam» (=βοηθώ). Ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι ονόμαζαν τους Πομάκους «πομαγκάστ», που σημαίνει βοηθός.
Οι ίδιοι οι Πομάκοι αυτοαποκαλούνται «Αγμέν», ονομασία που προέρχεται από τον αρχαίο ελληνοθρακικό λαό των Αγριάνων, που κατοικούσε στην οροσειρά της Ροδόπης. Η εν λόγω ονομασία υπάρχει τουλάχιστον 2.500 χρόνια! Πριν από περίπου 1.000 χρόνια έκανε την εμφάνισή της η ονομασία «Αχριάνες», που ενδέχεται να αποτελεί εξέλιξη των Αγριάνων ή να προέρχεται από την λέξη «Αχριδώ», όπως αποκαλούσαν την Ροδόπη.
Πομάκος παίζει τον χαρακτηριστικό ελληνικό αυλό
Πομάκος παίζει τον χαρακτηριστικό ελληνικό αυλό
Ο Στράβων στα «Γεωγραφικά» του, γράφει ότι οι Αγριάνες ήταν Ελληνοθρακικό φύλο που κατοικούσε στο Νοτιοδυτικό μέρος της Ροδόπης δηλαδή στο Βόρειο τμήμα του νομού Ξάνθης, ονομαστοί για την τόλμη τους και τις πολεμικές τους αρετές.
Την μαχητικότητα των Αγριάνων θαύμασε ο Μέγας Αλέξανδρος και τους είχε στο πλευρό του στις πιο δύσκολες μάχες, όπως στον ποταμό Εριγώνα κα το Γρανικό: «Ο Αλεξανδρος επήγεν με τους τε Αγριάνας και τους τοξότας…» (Αρριανός, ΑV 17).
Όσον αφορά την καταγωγή τους, αυτή διεκδικείται από την Τουρκία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία. Οι τελευταίοι αγνοούν μάλλον αφενός τις ιστορικές συνθήκες, κατά τις οποίες οι Πομάκοι μάχονταν πάντα εναντίον τους (Ρωσοτουρκικός Πόλεμος) και αφετέρου την δήλωση Καθηγητή της Σόφιας που αναφερόταν στην παντελή έλλειψη βουλγαρικής συνείδησης των Πομάκων. Ανέκαθεν οι Πομάκοι, όταν μιλούσε η Ελλάδα μέσα τους, ξεσηκώνονταν και ξερνούσαν καθετί ξένο προσπαθούσε να προσκολληθεί πάνω τους.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου ο Αμερικανικός τύπος είχε γράψει: «Αναγγέλθηκε από την Ουάσινγκτον πως αντιπρόσωποι μίας φυλής, η οποία ιστορείται από την εποχή προ του μεγάλου Αλεξάνδρου, έφτασαν στην πρωτεύουσα για να επιδιώξουν την ελευθερία των Πομάκων, ενός λαού που από αιώνες κατοικείς την Ροδόπη, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βουλγαρία».
pomakoi3
Τσέχος Καθηγητής Πανεπιστημίου, ο οποίος διετέλεσε Υπουργός Παιδείας της Βουλγαρικής Ηγεμονίας το 1879, επικυρώνοντας τα παραπάνω, έγραψε τα εξής: «Στην Ροδόπη, εκτός των Ελλήνων της Στενημάχου, όπου βρίσκονται άλλα υπόλοιπα των βυζαντινών πληθυσμών, υπάρχουν πάνω στο βουνό μεταξύ των Μουσουλμάνων Βουλγάρων και μερικοί Μουσουλμάνοι Έλληνες (…)»

Η γλώσσα των Πομάκων, τα πομακικά, αποτελείται από ελληνικές, βουλγαρικές και τουρκικές λέξεις. Οι τουρκικές αφορούν κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου θέματα και ενσωματώθηκαν στην γλώσσα τους την περίοδο της Τουρκοκρατίας ενώ οι ελληνικές έχουν τις ρίζες τους στον Όμηρο και το Βυζάντιο.
«Όσοι λένε ότι για μας είναι πιο εύκολο να μάθουμε την τουρκική γλώσσα θα τους πω ότι κάνουν λάθος. Τα ελληνικά είναι πιο κοντά μας» δήλωσε η Πομάκα τραγουδίστρια Εμινέ Μπουρουτζή.
Οι Πομάκοι, και ιδίως οι πιο μορφωμένοι, μιας και ο απλός λαός βρίσκεται σε σύγχυση λόγω της συνεχούς πλύσης εγκεφάλου, που υφίσταται πανταχόθεν, φωνάζουν πως δεν είναι Τούρκοι, φωνάζουν πως είναι Έλληνες Θράκες! Ζητούν ελληνικά σχολεία!
«Αυτό που ζητήσαμε είναι, να γίνονται μερικά ακόμη μαθήματα στα ελληνικά, στα μειονοτικά σχολεία, γιατί μετά τα παιδιά μας πηγαίνουν σε ελληνικά γυμνάσια και δεν γνωρίζουν τα βασικά» λέει ο κ. Ιρφάν Μεχμεταλή, κάτοικος του χωριού Μάνταινα και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Μας το αρνήθηκαν χωρίς άλλη κουβέντα, λέγοντας μας πως αυτό αναφέρουν οι συμφωνίες με την Τουρκία. Και μέχρι πότε θα μας μαθαίνουν τούρκικα στα σχολεία μας; Δεν υπέγραψε η Ελλάδα στη Συνθήκη της Λωζάνης πως θα διδάσκει τη μητρική γλώσσα των παιδιών των μουσουλμάνων; Εμείς λέμε ότι αν δε θέλει να διδάσκει πομακικά στα παιδιά μας, ας διδάσκει ελληνικά.
Είναι τόσο φοβερό αυτό που ζητάμε;» διερωτάται ο κ. Μεχμεταλή, που ζητάει από το υπουργείο Παιδείας, να στρέψει το ενδιαφέρον του προς τους Πομάκους, που αρνούνται να προσχωρήσουν στην προπαγάνδα της Άγκυρας, που τους θέλει Τούρκους.
«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» για το ελληνικό κράτος τα λόγια αυτών των ανθρώπων, που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια, ώστε να αντέξουν την προπαγάνδα της Τουρκίας, που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πραγματικότητα αυτοί είναι πιο Έλληνες από τους Ελλαδίτες, αφού κόντρα στην προπαγάνδα και την σφοδρή πίεση που δέχονται καταφέρνουν να στέκονται όρθιοι και υπερήφανοι για την καταγωγή και την ιστορία τους μέχρι σήμερα…
ΠΥΓΜΗ.gr












http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3836.html

 
 

Οι δίδυμοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια…- Διευθυντής όρισε υποδιευθυντή τον αδελφό του με τον οποίο έμοιαζε σαν μια σταγόνα νερό!

diki
Σκηνές απείρου κάλους θα εκτυλιχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στις δικαστικές αίθουσες της Πάτρας, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει υψηλόβαθμος υπάλληλος πρώην καποδιστριακού Δήμου, όμορου προς το Δήμο Πατρέων – συνενώθηκε με την πρωτεύουσα της Αχαΐας με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Ο υπάλληλος που επί Καποδιστριακών ημερών στον όμορο Δήμο είχε διατελέσει διευθυντής σε …ίδρυμα, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ξάφρισε σχεδόν οτιδήποτε έμπαινε στα ταμεία του ιδρύματος από την καταβολή διδάκτρων.
Τα ωραιότερα ωστόσο αναμένεται να διαδραματιστούν μέσα στη δικαστική αίθουσα, καθώς εκεί αφενός θα αποκαλυφθούν απίστευτες καταστάσεις, δεδομένου ότι ο καλός υπάλληλος έκοβε τιμολόγια – αντί για αποδείξεις πληρωμής – στο όνομα της γυναίκας του και τα λεφτά αντί να τα βάζει στο ταμείο, τα έβαζε στην τσέπη του.
Αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η στιγμή όπου ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί και ο δίδυμος αδελφός του κατηγορουμένου, τον οποίο για να ξεχωρίσει κανείς από τον αδελφό «διευθυντή», πρέπει να έχει μαντικές ικανότητες.
Τον «δίδυμο| λοιπόν ο καλός αυτός υπάλληλος φρόντισε να το προσλάβει ως υποδιευθυντή στο Δημοτικό φορέα στον οποίο κατείχε θέση διευθυντή. δίνοντάς του μάλιστα μισθό 1000 ευρώ.
Φυσικά ο δίδυμος δεν εμφανιζόταν ποτέ στη δουλειά, καθώς ανάλογα με το ποιον από τους δυο ζητούσαν, ο διευθυντής μεταμορφωνόταν στο ανάλογο πρόσωπο και ελάμβανε το όνομα και τη θέση που έπρεπε.
 


patrastimes
makeleio.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4922.html

Ρώσικη μελέτη καταρρίπτει τον μύθο του “ινδογερμανισμού”. Η Ελληνική γλώσσα μήτρα της Δύσης.

η σχέση των ευρωπαικών γλωσσών μεταξύ τους



Αυτό το διάγραμμα δείχνει την λεξικογραφική απόσταση – δηλαδή , ο βαθμός συνολικής απόκλισης στο λεξιλόγιο – μεταξύ των μεγάλων γλωσσών της Ευρώπης .
Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Το μέγεθος του κάθε κύκλου αντιπροσωπεύει τον αριθμό των ομιλητών για τη κάθε γλώσσα.
Κύκλοι του ίδιου χρώματος ανήκουν στην ίδια ομάδα γλωσσών. Όλες οι ομάδες, εκτός από τα φιννοουγγρικά ( κίτρινο) είναι μέλη με τη σειρά τους της ινδοευρωπαϊκής οικογένειας γλωσσών.
Όπως βλέπετε από το διάγραμμα, στο κέντρο όλων των γλωσσών βρίσκονται τα Ελληνικά. Όλες οι γλώσσες της Ευρώπης έχουν άμεση σχέση με τα Ελληνικά. Τα Γερμανικά, τα Λατινικά και οι γλώσσες τις Βαλτικής συνδέονται σε ποσοστό πάνω από 71% με τα Ελληνικά και τα Αλβανικά συνδέονται σε ποσοστό πάνω από 50%. Χωρίς αμφιβολία τα Ελληνικά είναι η πιο σημαντική γλώσσα στην Ευρώπη αν όχι σε όλο τον δυτικό κόσμο.
Η ελληνική, μια από τις πέντε χιλιάδες περίπου γλώσσες που μιλιούνται σήμερα στον κόσμο, κατέχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Είναι η μόνη ζωντανή γλώσσα της οποίας μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την εξέλιξη επί τριανταεπτά αιώνες. Από την άποψη αυτή, η Ελληνική νικά την Αιγυπτιακή (η οποία γραπτώς μαρτυρείται για περισσότερο χρονικό διάστημα αλλά είναι γλωσσικά νεκρή) και την Κινεζική, που είναι και αυτή ζωντανή αλλά τα αρχαιότερά της κείμενα είναι κατά τι νεότερα από τον 16ο π.Χ. αιώνα.
Τα δεδομένα για την δημιουργία του διαγράμματος προέρχονται από την έρευνα του Κ. Tyshchenko, «Μεταθεωρία Γλωσσολογίας» ( 1999 ). (Δημοσιεύθηκε στα ρωσικά)
 


DoseNea.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_6295.html

Μια ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά και Ε/Π πάνω απο τη Σάμο …Τι άλλο να περιμένουμε;




Χθές ήταν 6 τα μαχητικά τα δύο οπλισμένα! Σήμερα ήταν 12 τα μαχητικά και 6 οπλισμένα ,ενώ το Επιθετικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από τη Σάμο και όχι από βραχονησίδα που κάποιοι στο ΥΠΕΞ λένε οτι (κατά λάθος) αλλά πάνω από το νησί που και αεροδρόμιο έχει και αντιαεροπορικά έχει!


Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε ακόμη; Μήπως να μας βομβαρδίσουν ή να στείλουν και άγημα για αερο-απόβαση;
Υπάρχουν και φωνές που συνιστούν ψυχραιμία και λένε οτι οι Τούρκοι ψάχνουν να εξάγουν την κρίση τους και βρήκαν τον αδύναμο κρίκο!
Αν όμως δεν αντιδράσουμε δυναμικά όπως πολλές φορές το έχουμε επισημάνει απο το τούτο το  μετερίζι ότι οι:
Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο την γλώσσα της Ψιλής Άμμου που το γεγονός έγινε στη Σάμο ..."άλλα χρόνια τότε και μερικοί από εμάς δεν καταλαβαίνανε τίποτα"
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :  2 (12 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :  1 (Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 13
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :  6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :  3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :  3
ΑΝΩΘΕΝ            : 1
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
 Το ανωτέρω ε/π (AS-532 Cougar) πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ΒΑ άκρου ν. Σάμου στις 14:35 και σε ύψος 10.000 ποδών.
 Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_6358.html

Στις τουρκικές φυλακές Μαλτεπέ ο Α. Φιλιππίδης (upd)

Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση στην Ελλάδα του Άγγελου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη.


Η εκτέλεση της απόφασης θα ολοκληρωθεί με την αποστολή, από το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης, των σχετικών εγγράφων.

Η διαδικασία αυτή, λένε οι προξενικές αρχές, μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 μέρες.

Στο ενδιάμεσο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης θα κρατείται, κατά πάσα πιθανότητα, στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι προς απέλαση ξένοι υπήκοοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Έλληνα πρώην ισχυρού άνδρα του ΤΤ, αναλύοντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού του τηλεφώνου.

Και αυτό, γιατί το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του έγινε διεθνές, ενώ οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν πως το κινητό του τηλέφωνο εκπέμπει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Τουρκία.

Έτσι, ενημέρωσαν την τουρκική αστυνομία, η οποία εντόπισε το ακριβές σημείο που βρισκόταν.

Μέχρι και τη σύλληψή του, ο Άγγελος Φιλιππίδης υποστήριζε πως βρίσκεται στις ΗΠΑ τον τελευταίο μήνα και θα επέστρεφε στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη και απιστία σε βαθμό κακουργήματος για δανειοδοτήσεις ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν από το ΤΤ προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, οι πιστώσεις εγκρίθηκαν χωρίς εγγυήσεις, και τα δάνεια δεν αποπληρώθηκαν. Αντίθετα, τα χρήματα κατέληξαν σε λογαριασμούς των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών.

Παράλληλα, σε λογαριασμούς του βρέθηκαν καταθέσεις συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων του για την περίοδο 2008-2012.

Σημειώνεται πως για το ζήτημα αυτό η κυρία Παπανδρέου τονίζει ότι απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση.

Οι φυλακές του Mαλτεπέ βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και είναι γνωστές για τις καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει για τις συνθήκες διαβίωσης σε αυτές.

Συνήθως στις φυλακές αυτές οδηγούνται οι προς απέλαση ξένοι υπήκοοι με τα μέλη της επιτροπής κατά των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης συμπεριφοράς (CPT) του Συμβουλίου της Ευρώπης να έχουν πραγματοποιήσεις ουκ ολίγες επισκέψεις στις φυλακές του Μαλταπέ.

Στο "σωφρονιστικό ίδρυμα" του Μαλτεπέ βρίσκονται μεταξύ των κρατουμένων και πολλοί Τούρκοι πολίτες και παιδιά κουρδικής καταγωγής,  οι οποίοι έχουν φυλακιστεί ως τρομοκράτες,

βάσει τους αντιτρομοκρατικού νόμου που ισχύει στην Τουρκία, με πολλές οργανώσεις να έχουν διαμαρτυρηθεί για βασανιστήρια σε βάρος των κρατουμένων από Τούρκους στρατιώτες.

Οι φυλακές έχουν γίνει γνωστές για τις νυχτερινές εφόδους των φυλάκων στα κελιά των κρατουμένων, οι οποίες, όπως καταγγέλλουν νεαροί Κούρδοι που φιλοξενούνται (ή φιλοξενήθηκαν) στις φυλακές επαναλαμβάνονται κατά συχνά χρονικά διαστήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/01/upd.html

Υποψηφια για τον... κορυδαλλο με τον συριζα κυβερνηση

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ Τ.Τ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ...
Στο στόχαστρο και σήμερα σχεδόν όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης η Σακελλαρίου του ΤΧΣ. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιέλθει πληροφορίες για τον βίο και την πολιτεία της 41χρονης διευθύνουσας...

συμβούλου του Ταμείου.
Γνωρίζουν για παράδειγμα ότι είχε μικρή σχέση με τα δάνεια κάτι που επιβεβαιώνεται από την πολύ στενή εμπειρία στα θέματα και του χαριστικού διορισμού της στην κορυφαία θέση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος με 280.000 ετησίως!
Στον ΣΥΡΙΖΑ επίσης είναι γνωστό ότι παντού που εργαζόταν κατείχε μεσαία θέση χωρίς σταθερή εργασία και ο βασικός άνθρωπος που την πρότεινε ήταν ο Τουρκολιάς! Το θέμα με την Σακελλαρίου είναι ότι μετά το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το κακούργημα της απιστίας για τις απάτες του Τ.Τ. αλλά και όλα τα άλλα που αφορούν ξεπούλημα τραπεζών, αποκρατικοποιήσεις, αναξιοκρατική επιλογή, απιστία στη διαχείριση κονδυλίων του ΤΧΣ κλπ.
Είναι άλλωστε γνωστό με ποιους διατηρούσε σχέση η Σακελλαρίου και ποιοι περιορισμένου βεληνεκούς επικοινωνιακοί σύμβουλοι την είχαν υπό την προστασία τους. Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν και οι ισχυρισμοί υπέρασπισής της που επιβεβαιώνουν την αναξιοκρατική επιλογή στη τοποθέτησή της από Επιτροπή που διόρισε ο Στουρνάρας.
Για να καταλάβετε ποιοι την διόρισαν, η συγκεκριμένη Επιτροπή αποτελείτο από τον Διευθυντή του Υπ. Οικονομικών Μασούρα, τον διευθυντή του Στουρνάρα Σκέρτσο, τον τέως πρόεδρο της Ιονικής Σταματόπουλο που κάποτε παραλίγο να λιντσάρουν οι εργαζόμενοι στην τότε τράπεζα.
Μιλάμε για πραγματική μπόχα και δυσωδία...

Πηγή: Fimotro
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/blog-post_467.html

Ο αρθρογράφος του κόσμου... Μαστούρωσέ τους όλους αγόρι μου, μπας και γλυτώσουμε.

Η κυρία Αριάνα Χάφινγκτον -Ελληνικής καταγωγής- έχει το site «Huffington Post» και έγινε πολύ πλούσια και γνωστή μέσω αυτού. Τώρα θέλει να φτιάξει το «World Post» το οποίο θα είναι πιο ελιτίστικο αλλά δε θα είναι μόνο για την Ελιτ. Από τους πρώτους ειδικούς αρθρογράφους και συνεργάτες θα είναι οι Μπιλ Γκέιτς, Τόνι Μπλερ και φυσικά ο δικός μας απίθανος και αξεπέραστος ΓΑΠ! Μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρει άδεια από τη Βουλή -ας πούμε- των Ελλήνων, για να πάει στο Νταβός που θα γίνει η παρουσίαση...
της ιστοσελίδας.
Εκτός από τις αρθρογραφίες όλων αυτών, θα έχουμε ακόμα βίντεο και συνεντεύξεις τους. Στο site της κας Θα γράφουν επίσης και άλλοι πολιτικοί και επιχειρηματίες ανά τον κόσμο.
Ο μικρός μας George, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, δεν θα παίρνει λεφτά και θα γράφει για να προωθήσει τις απόψεις του και τις θέσεις της Ελλάδας. Το μόνο πρόβλημα που έχει ο ΓΑΠ και τον έκανε κάπως διστακτικό, είναι αν θα βρει χρόνο κάνει ποδήλατο και κανό. Θα θυσιαστεί όμως για τη χώρα του, το έχει κάνει και στο παρελθόν…
Ώρες ώρες νιώθω ότι ζω κάπου αλλού, δε μπορεί να θέλει ο κόσμος να μάθει από τον ΓΑΠ περί «Πράσινης ανάπτυξης», «Θέματα για την ανεργία των νέων» και όλες τις άλλες σάχλες που μας έκαψαν. Τι συμβαίνει ρε παιδιά, τόσο πολύ έχει προχωρήσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη, που σου επιβάλει τους ηλίθιους δικούς της, τόσο φανερά;

Αν ο κόσμος θέλει να ακούει ή να διαβάζει τον μίστερ μπάφα, τι να πω…

Μαστούρωσέ τους όλους αγόρι μου, μπας και γλυτώσουμε.

Από Ούτε λόγος
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7162.html

ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(2) - ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΙΓΙΟ - ΠΙΕΡΙΑ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ)

δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI  - E.N.D
 
------------------------------------------
 ΓΕΡΑΚΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ EI-END - ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
------------------------------------------
ΑΙΓΙΟ
ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ EI END ΑΙΓΙΟΥ
------------------------------------------
------------------------------------------
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
------------------------------------------

ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΦΕ CONDROL ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 8:15μ.μ
ΘΕΜΑ: ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ,600 ΔΙΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙ ΕΝD!
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ.

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ END Ν. ΣΕΡΡΩΝ

------------------------------------------
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η ομάδα EI – E.N.D. Διδυμοτείχου σας καλεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 7:00 μμ., στο Ξενοδοχείο Πλωτίνη (στην αίθουσα συνεδριάσεων), στην ενημερωτική ομιλία με θέμα : τα 600 δις $ που είναι ήδη κατατεθειμένα στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον έλεγχο και την αποπληρωμή του χρέους, τις δραστηριότητες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΕΙ – E.N.D. καθώς και τη χρηματοδότηση των δήμων και την αποπληρωμή των δανείων πολιτών, επιχειρήσεων, δήμων.
Είσοδος Ελεύθερη
ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ E.N.D. ΕΒΡΟΥ
------------------------------------------
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ PARTIZAN BAR, ΟΔΟΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 29 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END! ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΑΓΩΝΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-Ε.Ν.D. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»! OΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ , ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΞΑΝΘΗ ΡΟΥΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΙΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI  - E.N.D
------------------------------------------
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/01/2.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters