Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ - LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.....



Video streaming by Ustream



Live streaming video by Ustream


ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ «ΘΥΜΑ» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σύμφωνα με την καταγγελία που ερευνά το Μακελειό, όλα ξεκίνησαν το 2005 με τα προγράμματα επιδοτήσεων σε γυναίκες που θα ξεκίναγαν την δική τους επιχείρηση. Η κυρία Αργυρώ Μπίλλια ήταν μια από αυτές. Πράγματι άνοιξε ένα μίνι μάρκετ σε επαρχιακή περιοχή, (δεν την αναφέρουμε προς το παρών την περιοχή για ευνόητους λόγους, υπάρχει όμως στην διάθεση του Μακελειό, καθώς επίσης και όλα τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα) και περίμενε την επιδότηση την οποία τελικά δεν έλαβε ποτέ, όπως μας είπε....

Για να μην κλείσει λοιπόν την επιχείρησή της,  αποφάσισε να βγάλει ένα μπλοκ επιταγών. «Την πρώτη επιταγή αξίας 4.700 ευρώ την έκοψα σε ένα επιχειρηματία στην περιοχή που βρισκόταν το μαγαζί. Ο ίδιος μου είπε ότι σε δύο μέρες θα είχα τα χρήματα, τα οποία δεν είδα ποτέ»!
epitagi3
«Έπειτα εμφανίστηκε ο γιος του δημάρχου, ο οποίος μου είπε ότι γνώριζε τον επιχειρηματία και θα φρόντιζε να πάρω τα χρήματά μου. Για να με βοηθήσει μάλιστα παραπάνω μου είπε να του δώσω τρεις ακόμα επιταγές αξίας 20.000 και οι τρεις και με «εγγύηση» τον πατέρα του που θα κατέβαινε τότε υποψήφιος δήμαρχος με την Ν.Δ, και δεδομένου ότι είχα πολύ ανάγκη τα χρήματα, με έπεισε και τους τις έδωσα».
epitagi4
Έκτοτε αρχίζει ο Γολγοθάς της κ. Μπίλλιας, όπως αναφέρει η ίδια στο Μακελειό.  Αν και πήγε πολλές φορές στο γραφείο του Δημάρχου (σσ είχε βγει δήμαρχος ο κύριος μέχρι τότε), συνέχισε να την κοροϊδεύει λέγοντάς της ότι θα της δώσει τα χρήματα, τα οποία ωστόσο δεν είδε ποτέ, σύμφωνα με την καταγγελία της. Στο «κόλπο» εμπλέκεται και ένας δικηγόρος (στου οποίου τα χέρια έφτασε η πρώτη επιταγή που υπέγραψε η κυρία Μπίλλια), ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την εκβίαζε πως εάν δεν του δώσει τα χρήματα θα της πάρει το σπίτι του εγγυητή, που ήταν συγγενής της γυναίκας.
epitagi2
Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η κ. Μπίλλια να χάσει την δουλειά της, εφόσον δεν είχε λεφτά για την  της, να κλείσει την επιχείρηση και να έρθει στην Αθήνα, ακολουθώντας τον σύζυγό της ο οποίος ήταν ο μόνος που έφερνε μέχρι τότε εισόδημα στο σπίτι για να μεγαλώσουν το παιδί τους. Σήμερα είναι και αυτός άνεργος.
«Ο δήμαρχος όχι απλά δεν μου έδωσε τα χρήματά μου ποτέ, αλλά μου έκοψε μέχρι και επιταγή από κλεμμένο μπλοκ», ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. «Όταν είχα πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία που έγραφε η σφραγίδα, μου είπαν ότι το μπλοκ επιταγών τους τους το είχαν κλέψει πριν από λίγο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω»!
epitagi1
Η κυρία Μπίλλια είναι αποφασισμένη πλέον να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματά της και να σταματήσει να στερεί τα όνειρα του παιδιού της, αναφέρει. Όσο το γιατί δεν κινήθηκε ποτέ νομικά; Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο δικηγόρος της, την συμβούλεψε να μην κινηθεί μόνη της εναντίων αυτών των «ισχυρών» ανθρώπων. «Έχουν κάνει πολλά και τα έχουν κάνει και σε άλλους. Όμως ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Εγώ όχι πια»!
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα σκοπός του δημάρχου ήταν να μαζεύει χρήματα για να κάνει καλύτερες προεκλογικές εκστρατείες. Μάλιστα τώρα όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ετοιμάζεται να ξανά κατέβει υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται. «Θα έχει ξαμολήσει τον γιο του να «μαζέψει» πάλι χρήματα από αθώους πολίτες! Θα βρει πολλά κορόιδα. Εμένα δεν μπορούν να με εξαπατήσουν πλέον! Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν έχουν πια να μου πάρουν τίποτα! Τα έδωσα όλα»!
Για την ιστορία και όπως αναγράφει στο ίντερνετ σε τοπικές ιστοσελίδες, η Νέα Δημοκρατία το 2010 είχε εκφράσει επισήμως την στήριξή της στο πρόσωπο του εν λόγω Δημάρχου.
Ρεπορτάζ: Μ.Κ

Τα πιόνια της παγκόσμιας Ελίτ. Προς Γερμανούς κατακτητές:

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Αφού σας καλώς ορίσω σαν κατακτητές, στη φιλόξενη Ελλάδα μας, ευχόμενος το αρχαίο «Ως ευ παρέστητε», επιθυμώ να σας υπενθυμίσω ορισμένα τινά, που είναι ανοιχτές πληγές μεταξύ των δύο λαών μας.
Λέγω «κατακτητές», διότι κατόπιν προδοσίας των εδώ πολιτικών αχυρανθρώπων πρακτόρων σας, ηττηθήκαμε στον διεθνή, και Ευρωπαϊκό οικονομικό πόλεμο.

Προϋπόθεση είναι να καταλάβετε ότι και ...
εσείς είσθε απλοί υπάλληλοι-πιόνια, των ψυχικά πασχόντων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Κύριοι Γερμανοί, με βάση ορισμένες παραδοχές και προϋποθέσεις, όλα είναι έτοιμα για ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Σε αυτή τη περίπτωση, «Ά δε ητοίμασας τίνυ έστε»;;; λένε οι Γραφές.
Μόνο η κακία θα σας μείνει κύριοι βάρβαροι Ούννοι Γερμανοί.

Τα προβλήματα μεταξύ των λαών μας, που εσείς ανοίξατε, είναι,
  • 1.- Μας χρωστάτε τόσα, όσο είναι σήμερα το χρέος μας, που εσείς μας δημιουργήσατε. Mας χρεώσατε, και έρχεστε για να μας πάρετε τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά και τη πατρίδα μας. Όμως πρόλαβε, τα πήρε η παγκόσμια ελίτ των τρελών σιωνιστών δικτατόρων, που μας οδηγούν στο Γ! Π.Π.

  • 2.- Μας χρωστάτε το Πολεμικό δάνειο, με τους τόκους 70 ετών. Με διεθνή διπλωματία της παγκόσμιας ελίτ των ψυχασθενών Σιωνιστών δικτατόρων, προσπαθείτε να το αποφύγετε.
  • 3.- Μας χρωστάτε τις Πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, για τα θύματα που οι πατέρες σας δολοφόνησαν, και τις καταστροφές στις υποδομές της χώρας μας. Σήμερα εσείς κάνετε τη «πάπια». Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα από το απεχθές χρέος που μας φορτώσατε, τρείς λύσεις υπάρχουν. Να μας δώσετε τα κατοχικά χρέη που μας χρωστάτε, ή να διαγράψετε το επονείδιστο χρέος, ή να εφαρμόσετε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ, έναντι αυτών που μας χρωστάτε, ώστε να εξοφλήσετε, «να πατσίσουμε» λέει ο Λαός.

  • 4.- Μας χρωστάτε τις Αρχαιότητες, που οι πρόγονοί σας κλέψανε από την ιστορική πατρίδα μας, και τώρα κάνετε «τον Κινέζο». Μη προσθέτουμε άλλες ψευδαισθήσεις στους Έλληνες, αρκετά τους έχουμε φορτώσει, δήλωσε ο Stein Mayer Γερμανός ΥΠ.ΕΞ. κατά τη πρόσφατη εδώ επίσκεψή του, ο μόνος ειλικρινής από τους Γερμανούς.

  • 5.- Μας πνίξατε με τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, τους Εφαρμοστικούς νόμους, και τα προεδρικά διατάγματα, για λιτότητα, για τα δάνεια που εσείς μας «φεσώσατε». Όλα αυτά τα κάνετε για να μη χάσει τα τοκοχρεολύσια ο Μεγάλος Αδελφός, το Μεγάλο Αφεντικό σας, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του οποίου είσθε υπάλληλοι, ορντινάντσες, πιόνια, και μαριονέτες.

  • 6.-Μας επιβάλλατε επίπεδα ζωής Πακιστάν, μειώσατε μισθούς & συντάξεις σε επίπεδα Βουλγαρίας, με τα εδώ πιόνια σας, ενώ οι τιμές αγαθών, παρεχομένων υπηρεσιών, (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, κλπ) φόροι, τέλη, και χαράτσια, είναι στα ύψη, στα επίπεδα των κρατών Βορείου Ευρώπης.

  • 7.- Οι ορντινάντσες πολιτικοί κυβερνούν με φόρους, τέλη, & χαράτσια. Έτσι βάζοντας φόρους κυβερνάει και η Γιαγιά μου. Ο Άγγλος ευρωβουλευτής Nigel Farage έκανε τις κάτωθι δηλώσεις μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απευθυνόμενος στο Σαμαρά, με τις οποίες συμφωνούμε απόλυτα. «Δεν κυβερνάται εσείς την Ελλάδα. Η Τρόϊκα κυβερνά. Το κόμμα σας πρέπει να το ονομάσετε No Democracy, διότι η Ελλάδα ευρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!! Έχετε ανεργία που φτάνει στο 30%. Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε τη κυρίαρχη βούληση του Ελληνικού Λαού, ενώ δεν κάνετε εσείς κουμάντο στην Ελλάδα, έχετε χάσει τον έλεγχο, γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτή που η χώρα σας εφηύρε! Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ. Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες, και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Ξοφλήσατε και παραδοθήκατε. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές, θα καταρρίψουν το μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα». Ο άνθρωπος των Γερμανών Σαμαράς ισοπεδώθηκε μέσα στο Κοινοβούλιο. «Ρόμπα έγινε στην Ευρώπη ο Σαμαράς» γράφει ο τύπος. Ο Nigel Farage ήταν υπέροχος. Είπε όλα όσα εμείς φοβόμαστε να πούμε.

  • 8.- Καταντήσατε την Ε.Ε. ζώνη λιτότητας των λαών, διότι έτσι το θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, τα αφεντικά Σας. Καταντήσατε την Ε.Ε. εισπρακτική εταιρεία, όπου εισπράττετε φόρους για λογαριασμό της ελίτ της Ν.Τ.Π. & και των τραπεζών αυτής.

  • 9.- Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι εμείς οι φτωχοί νότιοι, και οι πλούσιοι βόρειοι, είμαστε όλοι δούλοι, πιόνια, και μαριονέτες, του ιδίου Μεγάλου Αδελφού, του Μεγάλου Αφεντικού. Τίποτε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς την έγκριση των ηγετών της Ν.Τ.Π. , και των δευτεροκλασάτων αυτών, σαν το ΣΟΡΟΣ . Οι δοσίλογοι πολιτικοί τo θεωρούν κατόρθωμα να είναι μαριονέτες των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π.

  • 10.- Ότι ώρα θέλει ο Μεγάλος Αδελφός, σας τραβάει το χαλί, και «πάει περίπατο» η Γερμανική οικονομία. «Απεδώ παν κι άλλοι» λέει ο Λαός. Σας αρέσει αυτό;;; Το ίδιο κάνετε εσείς σε μας. «Ό εσύ μισείς, εταίρο μη ποιήσεις» λέει ο νόμος του Θεού.

  • 11.- Τα Μνημόσυνα –Μνημόνια που επιβάλλατε στους Νοτίους, είναι λάθος συνταγή, ομολογεί το ΔΝΤ, και πρέπει να μας αποζημιώσετε. Χρειάζεται «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους. Εάν δεν το κάνετε εσείς ομαλά, θα το κάνουμε εμείς με πατριωτική κυβέρνηση, και θα σας στείλουμε «στον έξω από εδώ» λέει ο Λαός, κάνοντας χρήση άλλων συμμαχιών….

  • 12.- Στηρίζετε το Ευρώ με τη λιτότητα των άλλων Λαών της Ε.Ε. Καταστρέψατε την Ε.Ε. με τη λιτότητα, και γίνατε ο επιστάτης μέσα στην Ε.Ε. των τρελών ηγετών της Ν.Τ.Π.

  • 13.- Δεν επαιτούμε, απαιτούμε δικαιοσύνη για τους σήμερον πάσχοντες, και δικαιοσύνη για τους ηρωϊκούς νεκρούς, «πάλαι τε και νυν», τους οποίους οι δικοί Σας δολοφόνησαν.

  • 14.- Μας απειλείται ότι δεν θα μας δώσετε την εκάστοτε «δόση» των δανείων. Εάν δεν μας δώσετε τη δόση, τότε δεν θα πάρει και το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τη δόση του, και «ο Νοών Νοείτω»…Με κυβέρνηση εθνικής ενότητας, πατριωτική, θα εφαρμόσουμε τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ….και «Γαία πυρί μιχθήτω»……..Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, λέει ο λαός. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!!!

  • 15.-Το φυσικό αέριο & πετρέλαια πρόλαβε και τα «έφαγε» το Μεγάλο Αφεντικό σας. Δεν έμεινε τίποτε για εσάς. Επομένως άδικα μας ληστεύετε με τα εδώ πιόνια σας. Σήμερα ο Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια στον Ελληνικό χώρο. Οι δοσίλογοι πολιτικοί τα έδωσαν όλα στα μεγάλα αφεντικά!!! Τα ξεπούλησαν όλα, δεν άφησαν τίποτε για μας.

  • 16.- Η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. είναι όλοι τους ορντινάντσες, και υπάλληλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Καταντήσατε την Ε.Ε. σαν τα «μούτρα σας», λέει ο Λαός.

  • 17.-Για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων υπεύθυνοι είσθε εσείς οι Γερμανοί εκτελεστές. Η Ελλάδα έγινε πάλι Γερμανική επαρχία, και το επίπεδο ζωής είναι όπως ήταν στη κατοχή.

  • 18.- Το «πιόνι» σας, ο Ααρών Αβουρί, είναι άμεσα υπεύθυνος για τη καταστροφή της Ελλάδος. Η μαριονέτα Σας, είναι ο ολετήρας του Έθνους των Ελλήνων. Η ορντινάντσα σας είναι ο Αρχιραββίνος της διαφθοράς. Παραμένει ακόμη ελεύθερος!!!

  • 19.- Ο κύριος Σόϊμπλε επαναλαμβάνει από καιρού εις καιρόν ότι η Ελληνική πολιτική ελίτ είναι διεφθαρμένη, ανίκανη, κλπ. Εσείς με τις Γερμανικές εταιρείες τους διαφθείρατε.

  • 20.- Σήμερα η Καγκελάριος Μέρκελ είναι υπεύθυνη για τη γενοκτονία των Ελλήνων, και ως τοιαύτη θα χαρακτηρισθεί από την ιστορία, σαν τον Χίτλερ.

  • 21.- Σήμερα η Μέρκελ, χρησιμοποιεί το Σαμαρά, και τη παρέα του, σαν το παιδί για τα θελήματα, της ελίτ των τρελών και ψυχασθενών της Ν.Τ.Π.

  • 22.-Μεγάλο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε εγχώρια από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που δημιούργησαν Γερμανοί πράκτορες. (SIEMENS, Χριστοφοράκος, κ.λ.π.). Ο Σαμαράς δήλωσε η Ελλάδα δοκιμάστηκε αλλά άντεξε. Ο Σαμαράς ΄και η παρέα του άντεξαν, που έχουν γεμάτες τσέπες, ΟΧΙ ο Λαός !!!


  • 23.- Η Γερμανική κυβέρνηση ήταν αυτή που πίεσε για την εφαρμογή των προγραμμάτων λιτότητας, που κατέστρεψαν την κοινωνική ύπαρξη πολλών Ελληνικών οικογενειών.

  • 24.- Η Μέρκελ, ο θηλυκός Χίτλερ, είναι υπεύθυνη για τη τραγωδία του Ελληνικού Λαού, διότι πιέζει τα εδώ πιόνια της, για επιπλέον κοινωνικές περικοπές.

  • 25.- Στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν, επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακα, και ο Πόντιος Πιλάτος Ρωμαίος Χιλίαρχος Έπαρχος Ράϊχενμπαχ, δίνει συγχαρητήρια στον αρμόδιο υπουργό του θανάτου, όπως τον αποκαλεί ο Λαός.

  • 26.- Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα κυρίαρχο κράτος, αλλά βρίσκεται κάτω από τις επιταγές της Σιωνιστικής Τρόϊκα.

  • 27.-Όλα αυτά τα κάνατε για τα πετρέλαια και το Φ.Α. αλλά σας τα «έφαγαν» οι Παντοκράτορες. Δουλέψατε σαν κορόϊδα για την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Όπως παλιά δούλεψε και ο ΧΙΤΛΕΡ.

  • 28.- Εσείς οι Γερμανοί δεν αλλάζετε ανά τους αιώνες. Πάντα κάποιοι άλλοι θα σας πιάνουν κορόϊδα. Σήμερα γίνατε πιόνια των Σιωνιστών ψυχασθενών Παντοκρατόρων.

  • 29.-Σήμερα η ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των τρελών, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα, νερό, τρόφιμα, φάρμακα, είναι υπό τον έλεγχο των ψυχικά ανώμαλων της παγκόσμιας δικτατορικής Ελίτ. Μέσα από το πόσιμο νερό, τα φάρμακα, και τα τρόφιμα, προσπαθούν να μειώσουν το χρόνο της ζωής των κατοίκων του πλανήτη, μαζί και των Γερμανών. Άραγε οι Γερμανοί το έχουν πληροφορηθεί αυτό;;;; Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε περιέχει σκόπιμα χημικές ουσίες. Αυτό το επιτυγχάνουν με τους αεροψεκασμούς. Οι Γερμανοί πολίτες είναι απληροφόρητοι. Μόλις το πληροφορηθούν βρείτε τρύπα να κρυφθείτε. Αλίμονό σας, λέει ο Λαός.

  • 30.-Άραγε οι Γερμανοί πολίτες, σας έχουν πάρει χαμπάρι, τι τσιράκια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ είσθε;;;;;

  • 31.- Κατακλύσατε την Ελλάδα μας, με Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι γρήγορα αυτοί θα έλθουν στη χώρα Σας, και τότε οι Γερμανοί πολίτες θα σας τιμωρήσουν, για τα εγκλήματα που διαπράττετε κατά της ανθρωπότητας της Ευρώπης.

  • 32.- Σε λίγο χρόνο η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι υπερδύναμη, αλλά μας κυβερνούν προδότες, «τσιράκια» της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, υπάλληλοι των τρελών της παγκόσμιας δικτατορίας.

  • 33.- Σήμερα τα «τσιράκια» της Σιωνιστικής παγκόσμιας ελίτ, παραχωρούν τα πετρέλαια του Αιγαίου στους Τούρκους, και του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους στους ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, λέγε Δικτατορίας.

  • 34.-Κυρία Μέρκελ υπό την ηγεσία Σας, η Ε.Ε. έγινε «κώλος και βρακί»,- που λέει ο Λαός,- με τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, & Παγκοσμιοποίηση. Καταστρέψατε κατόπιν εντολών των τρελών της Σιωνιστικής ελίτ, την αρχική Ε.Ε. του Σουμάν, Ντε-Γκωλ, Έρχαντ, Αντενάουερ, Ζακ Ντελόρ, κ.λ.π.

  • 35.-Μας κλέψατε όλο το πλούτο μας, με διεθνή χρηματιστηριακά και τραπεζικά κόλπα, με SPREADS, CDS, SWAPS, BONDS, HEDGE FUNDS, Ελλ. ομόλογα, διάφορα FUNDS και αμοιβαία κεφάλαια, χρηματιστήρια, Τόκους, με εταιρείες τύπου SIEMENS, με πολιτικούς ορντινάντσες που εσείς διαφθείρατε, με μίζες, με τους εξοπλισμούς, με τη διάσωση τραπεζών, με Offshore εταιρείες, με Τραπεζικά σκάνδαλα, με την ισοτιμία ευρώ-δραχμής, με προδότες πολιτικούς, με το κρατικό μηχανισμό (ΕΛΣΤΑΤ), και άλλα κόλπα, «ων ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος». Η κλοπή πάει σύννεφο, και η καταστροφή συνετελέσθη!!!

  • 36.- Τρεις Πρωθυπουργοί, ορντινάντσες των ψυχασθενών της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ, μεταξύ αυτών και ο δικός σας Ααρών Αβουρί, οι λεγόμενοι από το Λαό «Γερμανοτσολιάδες», κατάστρεψαν την Ελλάδα, εκτελώντας εντολές των τρελών ηγετών της Παγκοσμιοποίησης. Δημιούργησαν υπερχρέωση της χώρας, και διόγκωση του δημόσιου χρέους, ώστε αυτό να είναι απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο για τον Ελληνικό Λαό. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία, και πρέπει η Δικαιοσύνη να αναλάβει δράση άμεσα, να συλλάβει τους επίορκους πολιτικούς.

  • 37.- Η ομάδα πολιτικών του ΑμερικανοΕβραίου Jeffrey ποντάρανε με CDS στη κατάρρευση της δυστυχισμένης αυτής χώρας. Οι αποκαλύψεις διακεκριμένων δημοσιογράφων στη T.V. είναι συγκλονιστικές περί τα Τραπεζικά, εξοπλιστικά σκάνδαλα, κλπ.

  • 38.-Τα εκατομμύρια που έμπαιναν στις τσέπες της παγκόσμιας ελίτ των Σιωνιστών παγκόσμιων ψυχοπαθών δικτατόρων, και των Γερμανικών τραπεζών, πληρώνουν σήμερα οι εξαθλιωμένοι Έλληνες.

  • 39.-Μας καταστρέψατε με δύο πολέμους, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και σήμερα με οικονομικό πόλεμο.

  • 40.- Ο Τοποτηρητής της κυρίας Μέρκελ στην Ελλάδα, κ.Σαμαράς, προεκλογικά μας είχε «φλομώσει» με αντι-μνημονιακό αγώνα, με την οριοθέτηση της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. και άλλα τινά, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, και μόλις πήρε την εξουσία τα ξέχασε όλα και έγινε βοηθός της Μέρκελ, και βοηθός του Πόντιου Πιλάτου Τοποτηρητού Ράϊχενμπαχ.

  • 41.-Με την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε., από τα παρασκήνια στη πραγματικότητα Πρόεδρος της Ε.Ε. θα είναι η Μέρκελ, και μέσω αυτής της κυρίας, οι ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.-Κοσμοκράτορες, και Σιωνιστές Παντοκράτορες.

  • 42.-Ενώ το «Αφγανιστάν» του Σαμαρά, (Γερμανικά ΜΜΕ), αναλαμβάνει τη προεδρία της Ε.Ε. συμβαίνει «εξαφάνιση» του θησαυρού των πετρελαίων & Φ.Α. στο Κρητικό Πέλαγος.

  • 43.- Όπως γράφει ο καθηγητής Ευριπίδης Μπίλλης, μια άλλη απάτη που διαπράξατε με το δικό σας Σημίτη, εις βάρος του Ελληνικού Λαού, είναι αυτή που κατάστρεψε τους Έλληνες και την Ελληνική οικονομία. Συγκεκριμένα ενώ η πραγματική ισοτιμία δραχμής-ευρώ ήταν 200 δρχ.=1 ευρώ, η Ελλάδα μπήκε στη ζώνη του ευρώ με ισοτιμία 1 ευρώ=340.75 δρχ. Έτσι από την αρχή αφαιρέθηκε και εκλάπη ο μισός πλούτος των Ελλήνων και η μισή αγοραστική αξία των Ελλήνων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αυξηθεί στο διπλάσιο η τιμή κάθε εισαγόμενου είδους με τιμές ευρώ στην Ελλάδα, και τα Ελληνικά προϊόντα να πάψουν να είναι ανταγωνιστικά, αφού διπλασιάστηκαν οι τιμές τους με το ευρώ.

  • 44.- Τώρα σαν «γενναίοι» που είσθε, με τη βοήθεια τοπικών οργάνων, διώκετε και φυλακίζετε τους Έλληνες Πατριώτες, διότι έτσι σας διέταξαν τα Μεγάλα Αφεντικά σας, ενώ οι κλέφτες και προδότες είναι έξω. Βρήκατε τα εδώ «τσιράκια» Σας, και εκτελείτε τις επιθυμίες του BIG BOSS. Φοβόσαστε μήποτε ερχόμενοι στην εξουσία οι Έλληνες Πατριώτες, διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, και έτσι χάσει το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τις δόσεις των τοκογλυφικών δανείων, και τη κατοχή της Ελλάδος. Πάνω από όλα ο BIG BROTHER.

  • 45.- Σήμερα τελούμε υπό Γερμανική κατοχή, και υπό Σιωνιστική οικονομική επιτήρηση. Όποιος αντιστέκεται στη Τρόϊκα συλλαμβάνεται!!!

  • 46.- Ο Όλι Ρεν δήλωσε, θυσιάσαμε τον Ελληνικό Λαό, για να σωθούμε εμείς!! Η Μέρκελ παραδέχτηκε ότι επιβλήθηκαν τα Μνημόνια, μέσω προδοτών Ελλήνων πολιτικών, για να σωθεί η ευρωζώνη. Μήπως οι δοσίλογοι πολιτικοί ξέρανε τι κάνανε;; ότι τους διέταζε η μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα κάνανε. Μη πάθουν ζημιά οι Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές τράπεζες. Δηλαδή θυσίασαν την Ελλάδα, για να σωθούν οι τράπεζες του ROTHSCHILD, του Μεγάλου Αφεντικού Σας.

  • 47.- Η χρεοκοπία της Ελλάδος ήταν προμελετημένη, και καλά σχεδιασμένη από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, και όλα τα διεθνή πιόνια Ε.Ε. & ΗΠΑ εκτέλεσαν την Ελλάδα. Ο ρόλος των οικονομικών δολοφόνων στη χρεοκοπία της Ελλάδος αναλύθηκε στην εκπομπή του διακεκριμένου δημοσιογράφου Γ.Τράγκα, με τους εκλεκτούς καλεσμένους στη τηλεόραση του «Ε» ώρα 23.00-02.00 της 14/01/14 όπου παρουσίασαν στοιχεία για την υποβοήθηση του τιτάνιου έργου της Δικαιοσύνης, και των οικονομικών εισαγγελέων, για κάθαρση.

  • 48.- Να πληρώσουν αυτοί που έκλεψαν, και όχι ο αθώος Λαός. Μας βάζετε όλους σε ένα καζάνι.

  • 49.- Ο Νόμος του Θεού λέει, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης». Αυτό το νόμο εσείς κυρία Μέρκελ και τα μεγάλα αφεντικά σας, δεν τον μάθατε, και τον καταπατάτε. Η Ελλάδα σήμερα κυβερνιέται από ξένους τοκογλύφους, και ντόπιους πολιτικούς δοσίλογους!!!

  • 50.- Περαίνων αναφωνώ, Κύριε Σόϊμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα.

Αυτό επιβάλλουν οι ηθικές Ευρωπαϊκές αξίες, αλλιώς δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από τους κοινούς ληστές και κλέφτες.
Εφαρμόζετε το νόμο της Ζούγκλας μέσα στην Ε.Ε.




Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
e-mail: ant.grypaios@gmail.com

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

 
Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης! Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!! 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...





http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_589.html#ixzz2qsqEc5rm

MEΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ/ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ …..ΤΡΕΛΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ… ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBTfoJ2C_iJs6ehy4bC4dfnLgiRh0YUsCWZtlJV_wk_-LNNhHV_0nbMdk5GZCTrzyZ5mnKaY6PeSaImIxSbDh4F7lWLGccxG49VWe_tmbJSQ8c8EcabohnK5IWrDwa8JWxYOWIdOe2OskD/s1600/%CE%94%CF%81.+%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%94%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%82+thrakilifenews.png
Δρα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε.ΔΡΟΥΓΟΥ 
Το παρακάτω κείμενο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει με την κατάλληλη διαμόρφωση – προσαρμογή και την υποστήριξη της χολιγουντιανής τεχνολογίας μια ταινία δράσης που ενδεχομένως να σημείωνε αρκετά μεγάλη επιτυχία. Αλήθεια πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από μια τέτοια εξέλιξη; Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, ο καθένας από τη σκοπιά του και ας υιοθετήσουμε το παρακάτω κείμενο είτε ως οιωνό μελλοντικών γεγονότων, είτε ως ένα ανάγνωσμα απογευματινής χαλάρωσης.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Α. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1. Στους πρώτους μήνες του 2014 η Ελλάδα βρίσκεται (παρά τις όποιες επίσημες δημόσιες τοποθετήσεις και δηλώσεις ) σε βαθιά ύφεση. Η οικονομία είναι σε κακά χάλια ενώ όλοι πλέον συμφωνούν ότι, χωρίς γενναίο κούρεμα (60% τουλάχιστον), σε συνδυασμό με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, το χρέος της χώρας δεν πρόκειται να καταστεί βιώσιμο.
2. Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Ελλήνων που παρά τα απανωτά χτυπήματα στα οικονομικά τους, εξακολουθούν να επιβιώνουν άλλοι με μικρή και άλλοι με μεγάλη πια δυσκολία. Η οικονομική κρίσει θερίζει και ισοπεδώνει αξίες και από αυτή τη λαίλαπα δεν ξεφεύγει κανείς, ακόμα και οι οικονομικοί μετανάστες (κυρίως Αλβανοί), ενώ εντοπίζονται και τα πρώτα πτώματα αστέγων λαθρομεταναστών, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων και πάρκα. Κυριότερη αιτία….η πείνα.
3. Με την τρόικα να σφυρίζει αδιάφορα και να απαιτεί ολοένα και νέα μέτρα και την χώρα διεθνώς στο περιθώριο, παρά την ελληνική προεδρία στην ΕΕ, δεν φαίνεται κάποια ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο. Αντιθέτως, ξένα κέντρα σπεύδουν να επωφεληθούν της συγκυρίας και να αποδομήσουν περισσότερο τη χώρα, αρπάζοντας τα όποια φιλέτα της έχουν απομείνει, έναντι πινακίου φακής. Για να το πετύχουν αυτό, πέραν των όποιων πιέσεων ασκούν ποικιλοτρόπως στην ελληνική κυβέρνηση, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο ανατροπής των δεδομένων με καθόλα νόμιμα μέσα.
4. Μέσα σ αυτό το κλίμα που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα φέρει η επόμενη μέρα, το θέατρο του παραλόγου αρχίζει να δείχνει τα πρώτα απτά δείγματα γραφής του. Ήδη εδώ και λίγα χρόνια εθνικιστικές τάσεις και κινήματα από τα βαλκάνια και συγκεκριμένα από την Αλβανία, που με το πρόσχημα της απελευθέρωσης Τσαμουριάς (Θεσπρωτία) και της επιστροφής σε αυτή των εκτοπισμένων νομίμων κατοίκων της ιδρύθηκε η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, με παρακλάδι και στον ελληνικό χώρο.
5. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Ο αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά. Η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους». 6. Σε ότι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψηφίους στις ελληνικές εκλογές και να αποτυπώσει τη δύναμη της «αλβανικής μειονότητας» στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση στα αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) «αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του κόμματος»! Η ανακοίνωση του κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναφέρει τα εξής: «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας τη δημιουργία παραρτήματος του κόμματος στην Τσαμουριά (σ.σ.: εννοεί τη Θεσπρωτία!) και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από 1.000.000 συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα, την Ελλάδα».
7. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, μετά την ίδρυση των πρώτων παραρτημάτων στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «για πρώτη φορά ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημά του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και τη φροντίδα του όχι μόνο στους Αλβανούς από την Τσαμουριά, αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας, αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι’ αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους».
8. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα της, προτίθεται να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500.000 Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση. Αυτό που κάποτε -και όχι πολύ παλιά, μόλις δύο δεκαετίες πριν- θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει μια εφιαλτική πραγματικότητα. Οι Αλβανοί μετανάστες, που κάποιοι φρόντισαν να τους αφήσουν να εισέλθουν στη χώρα κατά εκατοντάδες χιλιάδες, εκχωρώντας παράλληλα με συνοπτικές διαδικασίες την ελληνική υπηκοότητα σε πολλούς από αυτούς, θέλουν να ιδρύσουν και αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.
9. Το κόμμα, δεν θα είναι απλά το «κόμμα των Αλβανών» -παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι- αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Το εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «δικούς» τους βουλευτές στην ελληνική Βουλή. Αν προσθέσουμε σ’ αυτούς και τους 130.000 μουσουλμάνους της Θράκης (στους οποίους έχουν υπολογιστεί και οι έχοντες δικαίωμα ψήφου που ζουν στην Τουρκία και άλλες χώρες της Ευρώπης), το αποτέλεσμα προκαλεί πάταγο. Μια βάση ψηφοφόρων 700.000 περίπου, που μεταφράζεται περίπου στο 10% του εκλογικού σώματος και με αριθμό εδρών στις 25-30 περίπου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, μια νέα δύναμη εισέρχεται στο πολιτικό σκηνικό και οι συνέπειες δεν μπορούν να υπολογιστούν.
10. Η μετονομασία του αλβανικού κόμματος είναι πια επιτακτική ανάγκη μιας και η σκοπιμότητα της συνοχής και της δυναμικής ανόδου και εισόδου στη Βουλή είναι επιβεβλημένη από τους μέντορες του εξωτερικού. Ο σκοπός είναι προφανής. Μέσω του ενιαίου πολιτικού φορέα, θα επιχειρείται η άσκηση πολιτικής πίεσης και μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε η κυβέρνηση πιεζόμενη από 2 μέτωπα να υποχρεώνεται σε παροχή δικαιωμάτων και ευνοϊκών ρυθμίσεων προς τα μέλη των μειονοτήτων. Με ηγέτες σημαντικά πρόσωπα από τις επιμέρους μειονότητες, που έχουν διαπρέψει στο χώρο των επιστημών (γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, πρώην βουλευτές και πολιτευτές κλπ), ανάμεσά τους και οι Οδυσσέας Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι, αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στα Σκόπια, συνάντηση – συνέδριο για να διαπιστωθούν οι προοπτικές συνεργασίας ή ακόμη και σχηματισμού ενιαίου πολιτικού φορέα, με απώτερο σκοπό την κάθοδο στις εκλογές, την είσοδο στην βουλή και στην ανάληψη του ρόλου του πολιτικού – κοινοβουλευτικού ρυθμιστή στη χώρα, στα πρότυπα του μουσουλμανικού κόμματος της Βουλγαρίας.
11. Στο συνέδριο λαμβάνουν μέρος πέραν των ενδιαφερομένων πλευρών (Αλβανοί μετανάστες, μουσουλμάνοι της Θράκης και νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες) και εκπρόσωποι κομμάτων από τις γειτονικές όμορες χώρες, την Β/Ε, τις χώρες της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής, σύλλογοι και σωματεία του εξωτερικού. Αποφασίζεται η κοινή κάθοδος των τριών μερών σε ένα συνασπισμό κομμάτων (προκειμένου να διατηρηθεί η διαφορετικότητα της κάθε μιας πλευράς), με την ονομασία «Μουσουλμανική Συμμαχία για τα Μειονοτικά Δικαιώματα». Αποφασίζεται επίσης η άμεση ενεργοποίηση, με την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές. Το γεγονός μεταδίδεται ραγδαία σε όλα τα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ. Η ελληνική κυβέρνηση θορυβείται ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κόμματα, μιας και βλέπουν τις δεξαμενές των ψήφων τους να μειώνονται.
12. Με δεδομένη όχι μόνο την αμηχανία των ελληνικών κομμάτων και της κυβέρνησης ειδικότερα, αλλά και το θεσμικό δικαίωμά τους να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, ξεκινά η ενεργοποίηση των πυρήνων και των διεργασιών στο εσωτερικό των μουσουλμανικών κομμάτων τα κυριότερα εκ των οποίων είναι: α. Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης που αντιπροσωπεύει τους Μουσουλμάνους της Θράκης. β. Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, που αντιπροσωπεύει τους Αλβανούς και γ. Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος που αντιπροσωπεύει τους λοιπούς μετανάστες ανά την Ελλάδα.
13. Με σκιώδεις θεσμικούς και οικονομικούς χορηγούς και υποστηρικτές, τις διπλωματικές αποστολές αλλά και εντεταλμένα όργανα από τις συνήθης ύποπτες χώρες (Τουρκία, Αλβανία, ΠΓΔΜ αλλά και Σ. Αραβία, Κατάρ κλπ), ο συνασπισμός των μουσουλμανικών μειονοτικών κομμάτων ξεκινάει με μεγάλο ενθουσιασμό την προεκλογική του εκστρατεία. Το κόμμα των Αλβανών αναμένεται να υποστηριχθεί επίσης, από ορισμένους Αλβανούς δημοσιογράφους που έχουν διακριθεί μέσα από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Την προεκλογική τηλεοπτική καμπάνια στο εσωτερικό της Ελλάδας έχει αναλάβει η τουρκική κρατική τηλεόραση, η οποία μέσω των δορυφορικών της προγραμμάτων προβάλλει στα τουρκικά, αλβανικά και αραβικά τα διαφημιστικά σποτ των 3 κομμάτων.
14. Η αλβανική τηλεόραση ενημερώνει τις αλβανόφωνες κοινότητες των Βαλκανίων, με κυριότερους αποδέκτες το κοινό του Κοσσόβου και της Β. ΠΓΔΜ. Τα σποτ διαφέρουν στο εξωτερικό με τα αντίστοιχα του εσωτερικού, προκειμένου να μην προκληθούν εντάσεις και υπάρξουν ποινές και κυρώσεις ώστε να μην υπάρξει περίπτωση αποκλεισμού των μουσουλμανικών κομμάτων από τις επικείμενες εκλογές.
15. Στήνονται τα πρώτα εκλογικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή, από τα οποία απουσιάζει παντελώς η ελληνική γλώσσα. Δίπλα στις σημαίες των κομμάτων υπάρχουν και οι σημαίες της Τουρκίας, της Αλβανίας και άλλων χωρών της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής. Τα παραπάνω είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν το όλο κλίμα και να δώσουν τροφή σε ακραίες πτέρυγες ένθεν και ένθεν. Παρά τις εκατέρωθεν συστάσεις για ψυχραιμία δεν λείπουν περιορισμένης έκτασης αψιμαχίες στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες πόλεις.
16. Η πόλωση είναι πλέον γεγονός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την κατάσταση προβάλλοντας την ανάγκη συσπείρωσης των Ελλήνων απέναντι στην μουσουλμανική συμμαχία, επενδύοντας στα αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έτσι δημιουργούν αντίπαλα στρατόπεδα, χωρίς η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη. Για πρώτη φορά οι ενωμένοι πλέον μουσουλμάνοι νιώθουν την δύναμή τους. Αυτό φαίνεται από την άρνησή τους να κατέλθουν ως υποψήφιοι με κόμματα και συνδυασμούς που υποστηρίζονται από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το πρόβλημα για την κυβέρνηση και τα κόμματα διογκώνεται από τα πρώτα ευρήματα των γκάλοπ όπου δείχνουν ότι σημαντικός αριθμός δήμων αλλά και τουλάχιστον 3 έδρες της ευρωβουλής θα καταληφθούν από τον συνασπισμό «Μουσουλμανική Συμμαχία για τα Μειονοτικά Δικαιώματα». Το πρωτοφανές αυτό γεγονός δεν περνά απαρατήρητο και από τον υπόλοιπο κόσμο και δη τον ευρωπαϊκό. Ήδη στην γειτονική Βουλγαρία το μουσουλμανικό κόμμα σχεδιάζει να κατεβάσει και πάλι εκ νέου ανεξάρτητους υποψηφίους τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και τις ευρωεκλογές.
17. Με κύριο σύνθημα «η Ευρώπη μας ανήκει», οργανώνονται μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες όπου για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά βιώνεται η ανάσα του μουσουλμανικού όχλου. Μαζί με τις εθνικές σημαίες των χωρών όπου προέρχονται οι «μειονοτικοί», κυματίζουν και σημαίες πράσινου χρώματος (το χρώμα του Ισλάμ) όπου αναγράφονται επιγραφές στα αραβικά. Τα μέτρα τάξης πρωτοφανή για την αποτροπή επεισοδίων. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Κομοτηνή γίνονται τα επίκεντρα των μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων. Οι επικεφαλείς των συνδυασμών και οι υποψήφιοι των κομμάτων προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις ομιλίες τους αλλά δεν το κατορθώνουν.
18. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο σκοπός επιτυγχάνεται, με την πολυδιάσπαση του εκλογικού σώματος και με τα κόμματα να μην μπορούν να σχηματίσουν πλέον αυτοδύναμες κυβερνήσεις, ο νεοεμφανιζόμενος μουσουλμανικός συνασπισμός θα παίζει το ρόλο του ρυθμιστή. Η δυναμική αυτή αναμένεται να έχει αυξητικές τάσεις καθόσον θα ενσωματώνονται σ’ αυτόν όλο και περισσότερα άτομα ιδίως τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην χώρα και έχουν το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη.
19. Ποιοι οι στόχοι του εγχειρήματος; Μα πολύ απλά η άσκηση πίεσης σε πολιτικό επίπεδο τόσο προς την κυβέρνηση όσο και στο ευρωκοινοβούλιο για παροχές και μεταρρυθμίσεις στο μείζον θέμα που ακούει στο όνομα «μεταναστευτικό». Αναμένεται η καταγγελία των Δουβλίνο 1 και 2 και η απαίτηση για άρση των περιοριστικών όρων για τις μετακινήσεις προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τις αρχές της συνθήκης Σένγκεν. Η υποχρέωση της αναγνώρισης των θρησκευτικών ελευθεριών με την επίκληση του σχετικού άρθρου του συντάγματος περί ανεξιθρησκίας, με σκοπό την ανέγερση τεμενών στις περιοχές όπου διαβιούν μουσουλμανικοί πληθυσμοί, επικαλούμενοι σαν παράδειγμα τους μουσουλμάνους της Θράκης. Απώτερος σκοπός η επίτευξη πολιτικής υποστήριξης από την Ε.Ε. και η απαίτηση της τελευταίας προς την χώρα μας για την εξίσωση όλων των θρησκευτικών ομάδων όπως επιτάσσει το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
20. Όλα αυτά αποτελούν την απαρχή του ελέγχου του πολιτικού κόσμου της χώρας και όσο οι φωνές των ακραίων χώρων είτε θα εναντιώνονται είτε θα συμπαραστέκονται θα μεγεθύνεται το χάσμα στην κοινωνία, η οποία θα είναι και το θύμα της όλης υπόθεσης. Έχει θετικά στοιχεία αυτό το εγχείρημα; Ίσως ναι ίσως και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα οξυνθούν οι αντιθέσεις και ίσως και οι προκλήσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι η ελληνική κοινωνία έτοιμη για κάτι τέτοιο;…φυσικά όχι, γι αυτό και θα υπάρξουν εντάσεις.
21. Μέρα με τη μέρα και όσο πλησιάζει η πρώτη εκλογική αναμέτρηση, οι φωνές και οι εκκλήσεις συσπείρωσης ολοένα και δυναμώνουν απ’ όλες τις πλευρές. Παρατηρείται το παράδοξο, να προσχωρούν στον μουσουλμανικό συνασπισμό και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις. Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις αυξάνουν σε παλμό και δεν λείπουν οι αιχμές εκατέρωθεν. Τα νέα γκάλοπ καταγράφουν και επιβεβαιώνουν την δημιουργηθείσα πραγματικότητα. Τουλάχιστον 10-15 δήμοι θα περάσουν υπό μουσουλμανική διοίκηση, ενώ σε πολλούς άλλους θα υπάρχει είτε δυνατή αντιπολίτευση είτε σημαντικός αριθμός συμβούλων στα δημοτικά συμβούλια. Σε επίπεδο περιφερειών το εγχείρημα εστιάζεται στην διεκδίκηση των περιφερειών Αθηνών και Θεσσαλίας, ενώ στην Αν. Μακεδονία και Θράκη συνεργάζονται με έτερο συνδυασμό προκειμένου να βρεθούν με όσο περισσότερους συμβούλους.
22. Οι δε ευρωεκλογές σύμφωνα με τα γκάλοπ, δίνουν τη δυνατότητα σε 3 εκπροσώπους του μουσουλμανικού συνασπισμού να περάσουν το κατώφλι των Βρυξελλών. Η μεταξύ τους συμφωνία προβλέπει στις 3 πρώτες (και εκλόγιμες) θέσεις του ευρωψηφοδελτίου να είναι ένας εκπρόσωπος της μειονότητας της Θράκης, ένας της αλβανικής μειονότητας και ένας της μειονότητας των αράβων και αφρικανών, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των μειονοτήτων, την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την επίτευξη θέσπισης μέτρων προς όφελος τους
23. Η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι την ώρα που ανακοινώνονται τα exit poll. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα φέρνουν ενθουσιασμό στους μουσουλμάνους οι οποίοι προστρέχουν στα εκλογικά κέντρα για να πανηγυρίσουν. Η νίκη τους είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως αν κερδήθηκαν ή χάθηκαν δήμοι. Και στις 2 περιπτώσεις έχουν ισχυρή αυτοδιοικητική εκπροσώπηση, που τους δίνει πολλά δικαιώματα και πλεονεκτήματα και τους επιτρέπει είτε να απαιτούν και να ελέγχουν την δημοτική αρχή, είτε να αποφασίζουν προς όφελος τους και να διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα. Οργανώνονται πορείες στα οποίες συμμετέχουν αρκετές χιλιάδες στους δρόμους της πρωτεύουσας ενώ και σε άλλες πόλεις υπάρχουν ανάλογες εκδηλώσεις. Η κυκλοφορία παραλύει και η ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός για τον φόβο επεισοδίων.
24. Η ίδια εικόνα και μετά μια εβδομάδα στις ευρωεκλογές. Ο στόχος των 3 ευρωβουλευτών γίνεται πραγματικότητα ενώ με μικρή διαφορά χάνεται η περιφέρεια Θεσσαλίας, την οποία κερδίζει κοινός υποψήφιος που υποστηρίζεται από 4 κοινοβουλευτικά κόμματα. Οι σκηνές της πρώτης Κυριακής επαναλαμβάνονται. Πορείες, συγκεντρώσεις, ολονύκτιοι πανηγυρισμοί συμπληρώνουν την εικόνα. Την επομένη εκπρόσωποι των 3 κομμάτων που αποτελούν τον μουσουλμανικό συνασπισμό προβαίνουν σε δηλώσεις, όπου εμμέσως πλην σαφώς αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. «Όλα για τις μειονότητες» αναφωνεί ο εκπρόσωπος των Αλβανών και καταχειροκροτείται από το συγκεντρωμένο πλήθος.
26. 6 μήνες αργότερα κατά την ορκωμοσία των νέων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων επικρατεί βαρύ κλίμα ενώ μετά το καθιερωμένο τελετουργικό και κατά την πρώτη συνεδρίαση των συμβουλίων επικρατεί ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ των συμβούλων.
27. Τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια; Ας μην επεκταθούμε καλύτερα. Μπορεί και τίποτε μπορεί και πολλά. Ευχή πάντως είναι ανεξαρτήτως της έκβασης του αποτελέσματος να μην επαληθευτούν οι φόβοι που διατυπώθηκαν παραπάνω και αυτό γιατί θα υπάρξει και συνέχεια. Όσο η χώρα βάλλεται από τις μνημονιακές πολιτικές και όσο κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά παίζεται στο διεθνές περιβάλλον, δεν μπορεί να υπάρξει έστω και η αμυδρή πιθανότητα αποφυγής δυσάρεστων καταστάσεων και εντάσεων. Η δε πολιτική άλωση θα συντελεστεί με «δούρειο ίππο» την ελληνική νομοθεσία, πράγμα που μεταφράζεται στην καθομιλουμένη…βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας.
28. Ας προσέξουμε έστω και λίγο το βαθύτερο νόημα που κρύβουν όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (οικονομική, στρατιωτική, δημογραφική), η οποία θα επιδεινωθεί στα επόμενα χρόνια, οδηγούν σε μια νέα έμμεση πλην όμως νόμιμης αυτή τη φορά άλωσης της χώρας, χωρίς κανείς ακόμη -πλην ελαχίστων- να έχει αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε νησίδα σταθερότητας θα πρέπει να φροντίσουμε γι αυτό απαλείφοντας τους όποιους κινδύνους ελλοχεύουν και καραδοκούν ακριβώς εδώ που βρισκόμαστε.


ΠΗΓΗ

EKTAKTO TΩΡΑ Το Κίεβο φλέγεται: 200.000 διαδηλωτές πολιορκούν την ουκρανική Βουλή [εικόνες & VIDEO]

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Κίεβο, όπου από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, περίπου 200.000 διαδηλωτές και υποστηρικτές της αντιπολίτευσης συγκρούονται με την αστυνομία λίγο μόλις μέτρα από το Κοινοβούλιο της χώρας....


Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από έναν καινούριο νόμο που πέρασε η κυβέρνηση και περιορίζει αισθητά τις διαδηλώσεις, ενώ περιλαμβάνει αυστηρές κυρώσεις σε βάρος διαμαρτυρόμενων.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα επικρατεί χάος με μια μεγάλη μερίδα από τις χιλιάδες διαδηλωτές να συγκρούεται με την αστυνομία, ενώ κυριαρχούν τ χημικά και ο πετροπόλεμος.

Μια ομάδα διαδηλωτών στην προσπάθεια να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθεί προς το Κοινοβούλιο κατέλαβε και κλούβες της αστυνομίας.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές, σε θερμοκρασίες αρκετά κάτω από το μηδέν, είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Ανεξαρτησίας, που αποκαλείται επίσης Μεϊντάν και έχει καταληφθεί από φιλοευρωπαίους αντιπολιτευόμενους εδώ και σχεδόν δύο μήνες, μετά την άρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, προκρίνοντας αντ' αυτής την προσέγγιση με τη Ρωσία.

Δεκάδες άνθρωποι έφεραν στο κεφάλι τους κατσαρόλες, σουρωτήρια ή χάρτινα κουτιά ή είχαν φορέσει μάσκες του καρναβαλιού, περιγελώντας με τον τρόπο αυτό έναν από τους νέους νόμους, με τον οποίο επιβάλλονται κυρώσεις σε όσους διαδηλώνουν φορώντας μάσκα ή κράνος.

Ωστόσο, το κοινό αποδοκίμασε και αρκετά στελέχη της αντιπολίτευσης καθώς την κατηγορεί ότι δεν έχει σχέδιο δράσης ούτε έναν πραγματικό ηγέτη.

Φωτογραφίες από Reuters, eurokinissi, Twitter

 
 
 

Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!


Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.

Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!

Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!

Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!

Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!

πηγη...
 

20/1/2014 Ωρα:12.00 ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ EI END ΣΤΟ sorrasfm

1484273_657963567582861_433663889_n.jpg995793_1390723904516981_785694274_n.jpg

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος ο Αρτέμης Σώρρας 
εγκαινιάζει 'ζωντανά" το 

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο των ελεύθερων Ελλήνων.


Μαζί του ο πρόεδρος Dr Μανώλης Λαμπράκης και το Δ.Σ. του EI END...!!!

Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, απ όλο τον κόσμο στο www.sorrasfm.gr 
για μια Δυνατή Ανεξάρτητη Ελεύθερη Ελληνική φωνή !!


Συνδεθείτε όλοι μαζί μας !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ".ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; 
1525550_684030211619994_759444454_n2.jpg
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;;; 
1608715_10202084994519970_1929095235_n.jpg

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ: -Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως! Έτσι να πεις στον κηδεμόνα σου!


ΧΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:Σας πιάσαμε κύριε Σώρρα. ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΡΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ;


ΝΑΤΟΣ Ο..."ΤΖΗΜΕΡΙΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ" ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗΣ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!!

1528727_726465834037715_2090389302_n.jpg
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ";...

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ...

ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΧΙΟΣ;;;...

ΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟ makeleio.gr ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΕΣ; ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;


Το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ:Άρχισαν τα όργανα για τον Αρτέμη Σώρρα;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Αρτέμης Σώρρας,που υποστηρίζει ότι διαχειρίζεται "πακέτο" 600 δις δολαρίων που θα σώσει την χώρα μας από το δημόσιο χρέος, βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ.
Ο επικεφαλής της οργάνωσης End National Debt ,που στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον θα αποδειχθεί το αληθές της προσφοράς των 600 δις δολαρίων, για αρκετή ώρα επισκέφτηκε την ΓΑΔΑ.
Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ;...
Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ( ΣΚΟΥΠΙΔΙ ) ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΡΑΒΙΓΓΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΙ Ο ΧΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ... ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...
10753_659934100719141_142762375_n.jpg

WANTED Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡ.ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ


Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ "ΠΟΡΟΣ"




ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;


«Οι μέρες της τρόικας είναι μετρημένες» γράφει η "Sueddeutsche Zeitung"


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ


Success story!!... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !

1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ!
548378_10201371014229586_848710369_n.jpg




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/artemhs-swrras-oi-rotsilnt-apeilhsan-th-zwh-moy-katalabes-giati-.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters