Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ..."


Artemis Sorras
ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ [ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ] ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
.............................................................................................

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

«Σκοτώστε τους όλους, ο Θεός θα αναγνωρίσει τους δικούς Του»


Η ξεχασμένη γενοκτονία χριστιανών από χριστιανούς 

Οι Καθαροί

Οι Καθαροί ήταν μια σέκτα του Μεσαίωνα που είχε ιδιοποιηθεί ορισμένες ιδέες του γνωστικισμού.
Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν πως οι ρίζες αυτής της κίνησης πρέπει να αναζητηθούν σε σλαβικούς πληθυσμούς της ευρύτερης Μακεδονίας, μέσω των οποίων οι ιδέες της διείσδυσαν στη νότια και τη δυτική Ευρώπη. Στη Θράκη δρούσε μια παρόμοια σέκτα, μέρος της οποίας μεταφέρθηκε εκεί από τη Μ. Ασία.
Στην αρχή οι οπαδοί της ήταν γνωστοί με το όνομα Παυλικιανοί (πίστευαν σε ένα κοσμολογικό δυϊστικό δόγμα, σύμφωνα με το οποίο υπήρχε ένας Θεός κακός δημιουργός του γήινου κόσμου και ένας Θεός καλός βασιλέας του μέλλοντος αιώνος), αλλά αργότερα μετεξελίχτηκαν στους Βογομίλους (οπαδούς ενός δυϊστικού δόγματος σύμφωνα με το οποίο γινόταν πόλεμος ανάμεσα στον καλό Θεό και τον κακό Σαταναήλ). Οι Βογομίλοι απέρριπταν τη λατρεία, την εκκλησιαστική ιεραρχία και την πολιτική ευταξία. Προκάλεσαν με τις θρησκευτικές αλλά και τις πολιτικές τους απόψεις τη σφοδρή αντιπαλότητα των Βυζαντινών (μάλιστα, ο αυτοκράτορας Αλέξιος Α΄ θανάτωσε αρκετούς, μεταξύ των οποίων και τον αρχηγό τους Βασίλειο). Στην Ιταλία η αίρεση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην περιοχή του Τορίνου γύρω στο 1035 και εξακολουθούσε να δρα τουλάχιστον μέχρι το 14ο αιώνα.
Οι οπαδοί της ήταν γνωστοί με διάφορα ονόματα, όπως Κονκορετσανοί, Αλμπανοί ή Πάταροι, από την οδό Pataria τουΜιλάνου, στην οποία πραγματοποιούσαν τις μυστικές συγκεντρώσεις τους ήδη από το 1058.
Οι Καθαροί όμως ήταν περισσότερο ισχυροί στη νότια Γαλλία, όπου έδρασαν υπό την ονομασία Αλβιγηνοί (Albigenses) απότην πόλη Αλμπί ή Poblicants, από παραφθορά του ονόματος Παυλικιανοί.
Μετά τον Αλβιγηνικό πόλεμο (1208-1244), στη διάρκεια του οποίου οι δυνάμεις του πάπα εισέβαλαν στην επαρχία της ΓαλλίαςΛάνγκντοκ, θανατώθηκaltαν χιλιάδες Καθαροί - όταν ο παπικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε από τους στρατιώτες πώς θα ξεχώριζαν τους Καθαρούς, αυτός απάντησε: «Σκοτώστε τους όλους, ο Θεός θα αναγνωρίσει τους δικούς Του». Τελικά η πρωτεύουσά τους, το φρούριοΜονσεγκίρ, καταλήφθηκε, η Ιερά Εξέταση τους καταδίωξε και ήδη από τις αρχές του 14ου αιώνα εξαφανίστηκαν. Το μόνο κείμενο των Καθαρών που διασώθηκε μέχρι τις μέρες μας είναι ένα τελετουργικό γραμμένο σε μια ρωμανική διάλεκτο του Troubadours.
Βάσιζαν τη διδασκαλία τους στην Καινή Διαθήκη και στο Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη, ενώ η θέαση του κόσμου ήταν κατεξοχήν μανιχαϊστική (οι Μανιχαίοι ήταν οπαδοί του αυτοαποκαλούμενου προφήτη Μάνη, ο οποίος πίστευε ότι το σύμπαν ελέγχεται από δύο ανταγωνιστικές δυνάμεις του Καλού και του Κακού).
Χωρίζονταν σε δύο ομάδες: τους Πιστούς, που αποτελούσαν και τη μεγάλη μάζα, και τους Τέλειους, τους ιερουργούς, οι οποίοι απείχαν, μεταξύ άλλων, και από τη συνουσία. Πίστευαν ότι η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος γινόταν μέσω των χεριών, με την επαφή.
Δεν παραδέχονταν τη θεϊκή υπόσταση του Ιησού, ενώ το σώμα του, όπως και αυτό της Παναγίας, ήταν για τους οπαδούς της αίρεσης ένα φάσμα. Πρέσβευαν ότι ο άνθρωπος, επειδή αποτελείται από ψυχή και σώμα, μετείχε και στις δύο αρχές, του Καλού και του Κακού. Επομένως, για να σωθεί έπρεπε να απελευθερωθεί από την επίδραση που ασκούσε το βάρος του υλικού μέρους του. Οι Καθαροί πρότειναν έναν αυστηρό ασκητισμό, ο οποίος μερικές φορές οδηγούσε σε θάνατο από πείνα, και πίστευαν ότι η σωτηρία από το κακό μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με την απομάκρυνση από τον υλικό κόσμο. Αποκήρυσσαν το γάμο και την ιδιοκτησία και ήταν οπαδοί της αυστηρής χορτοφαγίας.
Μετά τη βίαιη διάλυση των Καθαρών δεν ξανάγινε καμιά αναφορά σε αυτούς, παρά την κατά καιρούς εμφάνιση διαφόρων ομάδων που διεκδικούσαν την κληρονομιά της αίρεσης-σέκτας. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο τεκτονισμός, λόγω των αντιεξουσιαστικών του απόψεων και κυρίως λόγω της αρνητικής στάσης του απέναντι στην ιδιοκτησία, δεν παραδέχεται καμιά πνευματική ή άλλου είδους σχέση με τους Καθαρούς. Επιπλέον, ούτε σε σημαντικές εγκυκλοπαίδειες τουελευθεροτεκτονισμού γίνεται κάποια αναφορά σε αυτή την ξεχασμένη αίρεση, η οποία στην πραγματικότητα δεν εντάσσεται σε αυτό που ορίσαμε ως μυστική εταιρεία, αλλά μάλλον αποτελεί μια ιδιότυπη χριστιανική(Wink αίρεση.
Πηγή...:alt
Συνολικά δολοφονήθηκαν από χριστιανική αγάπη για τον Θεό τουλάχιστον
1.000.000 Καθαροί...

"Δύο ήλιοι στον ουρανό", "AGORA". Δυό ταινίες για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων





Μία ταινία τοῦ Γ.Σταμπουλόπουλου,παραγωγῆς 1991, πού ἐξιστορεῖ τήν ἐπικράτησι τοῦ ἀνθελληνικοῦ ἑβραιο-χριστιανισμοῦ κατά τόν 4ο αἰῶνα.
Παίζουν οἱ: Piotr Fronczewski, Benoit Roussel, Νικηφόρος Νανέρης, Κατ.Ραζέλου, Γ.Ἀρμένης, Κατ.Διδασκάλου, Γ.Κυρίτσης κ.ἄ.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ἔχει ἐνσωματωμένους ἀγγλικούς ὑπότιτλους .

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI-END ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ 1/2/2898 video


 

ΕΙ - Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης 21.2.2014 στο artFM Radio


Ο «Ανανιστής» Αναστασιάδης επιτίθεται κατά της Κύπρου


του Γιώργου Δελαστίκ
Οι Κύπριοι ήξεραν ποιόν ψήφιζαν όταν επέλεγαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον ορκισμένο «ανανιστή» Νίκο Αναστασιάδη.
Ο άνθρωπος αυτός ουδέποτε έκρυψε τις απόψεις του για το Κυπριακό, οι οποίες πάντα υπηρετούν τυφλά τη γραμμή των ΗΠΑ και της Βρετανίας, όπως φυσικά και εκείνου του τμήματος των Κυπρίων αστών που τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα αμερικανο-βρετανικά. Αν αυτά συνεπιφέρουν υπαγωγή και στην Τουρκία, τους είναι εντελώς αδιάφορο.
Τον Αναστασιάδη εξέλεξαν συνειδητά ως Πρόεδρο οι Κύπριοι και τώρα υφίστανται τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής τους, όπως είναι απολύτως φυσικό. Πέρα από μελοδραματικές κορόνες, κανένας δεν μπορεί πλέον ν βοηθήσει τους Κύπριους, αν δεν αλλάξουν οι ίδιοι πολιτική στάση και δεν συγκροτήσουν οι ίδιοι μέτωπο ανατροπής του Νίκου Αναστασιάδη, με πρώτιστο στόχο να μην του επιτρέψουν να υπογράψει καμία συμφωνία, απολύτως καμία, για το Κυπριακό!
Αν δεν ξεσηκωθούν οι ίδιοι οι Κύπριοι εναντίον της πολιτικής Αναστασιάδη, είναι εντελώς ανεδαφικό να συζητά κανείς γι αλληλεγγύη προς τον λαό της Κύπρου για να αποτραπεί ο επερχόμενος όλεθρος της δια της υπογραφής του Αναστασιάδη νομιμοποίησης των αποτελεσμάτων του «Αττίλα» και της τουρκικής εισβολής.
Ολέθριο ανακοινωθέν
Τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα επιχειρείται η συγκάλυψη του πολιτικού εγκλήματος που συντελείται μέσω του κοινού ανακοινωθέντος, το οποίο υπέγραψε ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου και το οποίο νομιμοποιεί θεμελιώδη τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής.
Η παράγραφος 4 του ανακοινωθέντος που υπέγραψαν Αναστασιάδης και Έρογλου δεν αφήνει καθένα περιθώριο παρερμηνείας: «Το Ομοσπονδιακό Σύνταγμα θα ορίζει ότι η ενωμένη Κύπρος θα συγκροτείται από δύο συνιστώντα κράτη ίσου στάτους», αναφέρει ρητά.
«Δύο συνιστώντα κράτη», όχι… συνιστώσες πολιτείες(!) όπως ανεπιτυχώς προσπάθησαν να λανσάρουν για να εξαπατήσουν τον κόσμο οι πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν την Κύπρο και οι εν Ελλάδα όμοιοί τους.
Καταλύεται δηλαδή το ένα και μοναδικό Κυπριακό κράτος, η Κυριακή Δημοκρατία, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και τελεί υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση, και αντικαθίσταται από ένα νέο κράτος. Μία Κύπρο που θα συγκροτείται από «δύο συνιστώντα κράτη ίσου στάτους», όπου πλέον νομικά εξισώνεται απολύτως το 82% των Ελληνοκυπρίων με το 18% των τουρκοκυπρίων, όπως ήταν η αναλογία των δύο κοινοτήτων πριν καταληφθεί από τους Τούρκους εισβολείς το μισό σχεδόν έδαφος της Κύπρου.
Μιλάμε δηλαδή για διπλωματικό… «θρίαμβο» του Αναστασιάδη!
Δύο χωριστά κράτη
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για το ότι τα «δύο συνιστώντα κράτη» της ενιαίας Κύπρου θα είναι στην πραγματικότητα δύο ανεξάρτητα, χωριστά κράτη, δεν έχει παρά να διαβάσει την παράγραφο 3 του κοινού ανακοινωθέντος Αναστασιάδη – Έρογλου, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Τα συνιστώντα κράτη θα ασκούν πλήρως και ανέκκλητα (σ.σ. χωρίς δηλαδή να υφίσταται εκ των υστέρων οποιαδήποτε δυνατότητα διόρθωσης ή ανάκλησης) όλες τις εξουσίες τους χωρίς καταπάτηση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Οι ομοσπονδιακοί νόμοι δεν θα καταπατούν τους νόμους των συνιστώντων κρατών εντός της περιοχής αρμοδιοτήτων των συνιστώντων κρατών… Καμία πλευρά δεν μπορεί να απαιτεί εξουσία ή δικαιοδοσία επί της άλλης», υπογραμμίζεται στο ανακοινωθέν Αναστασιάδη – Έρογλου.
Το 82% των Ελληνοκυπρίων δηλαδή «δεν μπορεί να απαιτεί δικαιοδοσία» επί του 18% των τουρκοκυπρίων! Έκτακτα! Τι είδους «ενιαία Κύπρος» είναι αυτή; Και επιπλέον, αν τα πράγματα έχουν έτσι, γιατί οι Ελληνοκύπριοι να αλλάξουν τη σημερινή κατάσταση με αυτό το κράτος που τους προτείνουν ο Αναστασιάδης και ο Έρογλου, νομιμοποιώντας τα αποτελέσματα της εισβολής του «Αττίλα»; Τι ακριβώς έχουν να κερδίσουν; Απολύτως τίποτα! Σαφώς χειρότερα από σήμερα θα ζουν στο νέο κράτος που περιγράφει το κοινό ανακοινωθέν.
Χωρίς φίλους
Ο Αναστασιάδης, προκειμένου να κάνει ευκολότερα αποδεκτές από τους Κύπριους της απαράδεκτες υποχωρήσεις του, έχει φροντίσει να αποδυναμώσει με αποτελεσματικό τρόπο την διεθνή θέση της Κύπρου.
Κλέβοντας πέρσι το Μάρτιο καταθέσεις δισεκατομμυρίων ευρώ, δεκάδων δισεκατομμυρίων, που αφελείς και άρπαγες ξένοι είχαν κάνει την ανοησία να καταθέσουν στις κυπριακές τράπεζες, η δεξιά κυπριακή κυβέρνηση του Αναστασιάδη αποξένωσε τους Ρώσους και τους κλεπτοκράτες ολιγάρχες των χωρών του αλήστου μνήμης «υπαρκτού σοσιαλισμού» αλλά και όσους Άραβες είχαν μεγάλες καταθέσεις μετρητών στην Κύπρο.
Άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια, δεκαετίες τώρα, η Κύπρος είναι τυφλό όργανο της πολιτικής του Ισραήλ, οπότε οι παλιοί δεσμοί της με τους Άραβες που συνέτειναν στη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας στα πολύ δύσκολα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή, έχουν διαρραγεί ανεπιστρεπτί.
Πέρα από τις λεπτομέρειες, η ουσία είναι πως αυτή τη στιγμή, η Κύπρος ως κράτος έχει μηδαμινό διεθνές κύρος. Έχει δικαίως διασυρθεί σε όλο τον κόσμο ως κράτος απατεώνων που κλέβουν τις καταθέσεις όποιου είναι τόσο ηλίθιος ώστε να τους εμπιστευτεί τα λεφτά του! Παράλληλα, καμία απολύτως χώρα δεν έχει κανένα λόγο να συμπαραστέκεται στην Κύπρο.
Ίσα – ίσα που τόσο οι Ευρωπαίοι όσο ακόμη και οι «φορολογικοί παράδεισοι» των ομοίων προς την Κύπρο αισθάνονται ευτυχείς που την συνθλίβουν και την εξαφανίζουν από τον χάρτη των διεθνών χρηματοπιστωτικών κέντρων!
Κανένας δεν πρόκειται να κλάψει για την Κύπρο αυτή τη φορά. Κανένας δεν θα απλώσει χείρα βοηθείας. Μόνοι τους πρέπει να ενωθούν οι Κύπριοι, αποκλειστικά με το δικό τους αγώνα.
Ούτε από την Ελλάδα βοήθεια
Ούτε από την Ελλάδα μπορούν να περιμένουν στήριξη αυτή τη φορά οι Κύπριοι. Στην Αθήνα υπάρχει μία γερμανόδουλη κυβέρνηση που καταρρέει και η οποία είναι διατεθειμένη από πολιτική σκοπιά να πουλήσει τα πάντα προκειμένου να διασώσει το «πολιτικό τομάρι» των ηγετών της. Σιγά μην τη νοιάζει για την Κύπρο!
Το χειρότερο είναι πως οι μέχρι τώρα αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι, ακόμη κι αν σύντομα αναλάβει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, τίποτε δεν προμηνύει για την ώρα ότι θα προτάξει τα στήθη του για να αποτρέψει την υλοποίηση των προβλέψεων του ανακοινωθέντος Αναστασιάδη – Έρογλου, το οποίο άλλωστε δεν έχει καν επικρίνει!
Έτσι κι αλλιώς, η Ελλάδα και ο λαός της είναι τόσο εξαθλιωμένοι οικονομικά και κοινωνικά και το διεθνές κύρος της χώρας μας τόσο καταρρακωμένο εξαιτίας των Μνημονίων της υποτέλειας, ώστε ελάχιστοι Έλληνες θα επικρίνουν μία μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν αυτή καταπιαστεί με την προσπάθεια επίλυσης άλλων προβλημάτων, που αφορούν σε ζωτικής σημασίας θέματα για τον Ελληνικό λαό, αδιαφορώντας για το μέλλον της Κύπρου.
Στα νύχια των ΗΠΑ
Δικαιολογημένη η απορία: Αφού η συγκυρία είναι τόσο αρνητική για την Κύπρο και την Ελλάδα, γιατί ο Αναστασιάδης προχώρησε στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό και δεν περίμενε ευνοϊκότερη πολιτική κατάσταση στο μέλλον; Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι ο Αναστασιάδης κινήθηκε συνειδητά επειδή πιστεύει ακράδαντα ότι η Κύπρος θα πρέπει να είναι εξάρτημα των ΗΠΑ, της ΕΕ και επομένως και της Τουρκίας, γιατί δεν τον σταμάτησαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;
Η απάντηση είναι απλή. Πρώτον, επειδή δεν έχουν καμία θεμελιώδη αντίρρηση προς την πολιτική του Αναστασιάδη. Δεύτερον, επειδή γνωρίζουν άριστα ότι ο Αναστασιάδης ενεργεί υλοποιώντας την αμερικανική πολιτική στο Κυπριακό! Καμία διάθεση δεν έχουν λοιπόν να συγκρουστούν με τις ΗΠΑ. Αντιθέτως, θυσιάζοντας αδίστακτα την Κύπρο τρέφουν κάποια ελπίδα μήπως οι αμερικανοί (έστω και την ύστατη ώρα πριν τον καταποντισμό της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) κάνουν κάποια κίνηση διάσωσης της «πρόθυμης» κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου! Μάταιες φυσικά οι προσδοκίες τους, αλλά όπως λέει και η λαϊκή παροιμία, «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».
Όσο ζουν πολιτικά, ως κυβέρνηση, το παλεύουν για να παραμείνουν στην εξουσία, πόσω μάλλον που δεν έχει εξαλειφθεί οριστικά ο κίνδυνος της φυλακής όταν πάψουν να κυβερνούν! Ιδίως αν η επόμενη κυβέρνηση χρειαστεί εντυπωσιακές κινήσεις αντιπερισπασμού, αν παραβιάσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στο λαό.

 

Eπίκαιρα
http://harryklynn.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6643.html

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους ( video )


Στο παρακάτω απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα θα ακούσετε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την καταγωγή του "ανατροπέα", όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του, Αλέξη Τσίπρα! ....

Μπορείτε στην συνέχεια της ανάρτησης να ακούσε ολόκληρη την εκπομπή του κ. Χατζάρα.

Αναρτούμε την συγκλονιστική εκπομπή του κ. Χατζάρα απο τις 21-2.. Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές λόγω του ότι γίνονται όλες μαζι. 
Μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.

Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:

Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων - Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.

Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin - Theodore Herzl

Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα "Axel"!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

Και άλλες φοβερές αποκαλύψεις για τους "περιούσιους" που ευθύνονται για την κατάντια μας επειδή άλλαξαν ονόματα και θρήσκευμα και μας κυβερνούν!δεν σου κανει εντυπωση οτι ολα αυτα που κανουν μονο για το καλο δεν ειναι??? Κοινοποιήστε το να μαθουν μερικοι μερικοι τι παιζεται  

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ; ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΔΙΚΤΥΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ; ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ), ΟΗΕ, ΔΝΤ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ''ΛΕΣΧΩΝ΄΄. ΚΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΜΑΣΗΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ..

άλλες που πρέπει να δείτε 
Τα παιδιά των αεροψεκασμών μας.κανείς να αναιρεί ότι λαμβάνουν χώρα και αεροψεκασμοί,και έχεις και τους κοιμισμένους!!.

Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε για να αφυπνιστείτε!!! video.
O νταβατζής του κόσμου η Αμερική ... από το 2007 είχαν σχεδιαστεί οι πόλεμοι σήμερα ,video.

Το φθόριο μειώνει την ευφυία των παιδιών κατ' εντολήν της νέας τάξης πραγμάτων.
.
κάντε share να ξυπνήσει ο κόσμος επιτελούς σας βλέπουν σαν μάζες όλοι αυτοί, δεν είδα να τα βάζουν αυτά και άλλα πολλά οι πουλημένες μεγαλοσελιδες γιατί άραγε?.
δέστε αυτό οπωσδήποτε την ρεμπουση ποσά άρπαξε κ πείτε που έχω άδικο μετά λένε για κρίση? στημένα όλα κλικ Ε μα πώς στο διάολο είναι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αφού όλες λαμβάνουν κονδύλια από τα υπουργεία;??? ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG 2013/03 ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ, ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ε??? ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ




mhnpetaslefta

ΠΗΓΗ


http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/video_22.html

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ..!!!

Tου Αθανασόπουλου Περικλή
Αυτό που γίνεται σε αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν έχει προηγούμενο αλλά υποτιμά τόσο πολύ τον...
Ελληνικό λαό που του κατεβάζει την νοημοσύνη του σε επίπεδα νηπιαγωγείου.

Η όλη η φιλοσοφία και το στήσιμο του σχεδίου, στηρίζεται στην ρήση του«σοφού» της εποχής μας «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ο οποίος καίτοι άριστος γνώστης της Ελληνικής νοοτροπίας, όταν για πρώτη φορά είχε τεθεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είχε δηλώσει ότι « Ο Έλληνας έχει το "προνόμιο" να ξεχνάει εύκολα»…!!!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα και μάλιστα μας το σερβίρουν κατάμουτρα έχοντας κρατώντας σε διαρκή σύγχυση και συνεχή απειλή τον Ελληνικό λαό.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, έχοντας ανασύρει στοιχεία τα οποία αφορούν όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά στελέχη της τελευταίας 15ετίας, είτε έχουν είτε δεν έχουν βάσει, στήνουν καταστάσεις για να μην τολμάει κανένας να σηκώσει κεφάλι.

Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι υποκαθιστώντας των Ελληνικό Λαό ως συνέννοχο, θεωρώντας ότι όλα αυτά έγιναν με την ανοχή του, εξ’ ού και το «όλοι μαζί τα φάγαμε», πέρασαν ένα Μνημόνιο το οποίο θα μας ακολουθεί για πολλά πολλά χρόνια χωρίς να διαφαίνεται φώς στο τούνελ.

Να δεχθούμε ότι το 2010 η χώρα χρειαζόταν μια τέτοια οικονομική πολιτική η οποία θα στηριζόταν κυρίως σε περικοπές σπαταλών του δημοσίου από την μια και σε πλήρη αναδιάρθρωση του κράτους από την άλλη, δηλαδή σε ένα ριζοσπαστικό νοικοκύρεμα της χώρας.

Αντί όμως να γίνεται αυτό, σήμερα βλέπουμε να διαλύεται πλήρως το κράτος, να 5πλασιάζονται η φόροι των Ελλήνων πολιτών, και όχι μόνο να μην γίνονται επενδύσεις αλλά από την μία να φεύγουν οι σημαντικότερες Ελληνικές από την χώρα ( ΦΑΓΕ-ΚΑΤΣΕΛΗΣ-ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ κλπ), ενώ από την άλλη, να εξαπλώνονται οι πολυεθνικές ανα την Ελλάδα, όπως( LIDL-COSCO-PRAGTIKER-AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ κλπ) .

Όλα αναχαιτίστηκαν για να τελειώνουμε άριστα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά μπήκε το πρόγραμμα σε πλήρη εφαρμογή.

Ολα ξεκίνησαν την περίοδο 2004-2008 όταν η Κυβέρνηση Καραμανλή –Ντόρας , με τον άριστο συνταγματολόγο Π. Παυλόπουλο , «φρόντισαν» για τρία πράγματα.
Ο Νόμος 164/2007 (Παυλόπουλου), φόρτωσε το ήδη προβληματικό δημόσιο με ακόμα αρκετές χιλιάδες υπαλλήλους.
Τον ίδο χρόνο η κυβέρνηση Καραμανλή με την τότε υπουργό εξωτερικών κ. Μπακογιάννη, «φρόντισαν» με τις υπογραφές των συνθηκών, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ και ΡΩΜΗΣ , χωρίς να προβάλουν καμία διαφοροποίηση, να δέσουν την Ελλάδα σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα.
Θεσμοθετήθηκε και ένας εκλογικός νόμος ο οποίος δίνει στο "κόμμα μπόνους" 50 έδρες δηλαδή ποσοστό 17%.
Ερχόμενος ο Γ. Παπανδρέου στα πράγματα το 2009-2010, έριξε λάδι στη φωτιά και ανέθεσε σε«κηπουρούς», (ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΜΟΣΙΑΛΟ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ κλπ) για να φέρουν την χώρα στον «ίσιο» δρόμο για τον οποίο έφταιγαν οι Έλληνες εργαζόμενοι και μόνο.

Τότε ακούγονταν κάποιες κορώνες του τύπου « ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Μπιρμπίλη), ΜΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (Μόσιαλος), ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ (Παπακωνσταντίνου), οι οποίες«ενέπνευσαν» τους φωστήρες ΛΟΒΕΡΔΟ και ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ και με τον νόμο 4046/2012 (περίπου 600 σελίδες), τον οποίο δεν πρόλαβαν τα στελέχη να τον διαβάσουν, στην ουσία ψήφισαν και εγκατέστησαν την Ελλάδα σε «Ομηρεία».

Όταν ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αργά πλέον, «κατάλαβε» τι επρόκειτο να γίνει, έριξε στο τραπέζι ζήτημα εκλογών για το μνημόνιο, και στις ΚΑΝΝΕΣ ο ΣΑΡΚΟΖΥ ανέβηκε στο τραπέζι για να τον «φάει», πράγμα που έγινε στις τρις επόμενες μέρες.

Παράλληλα είχε βρεθεί ο «κατάλληλος» ο οποίος ήταν κοινά αποδεκτός από τα διεθνή και ντόπια διατραπεζικά κέντρα τα οποία επεξαργόντουσαν σε γραφεία στο Λονδίνο τις επόμενες «Διατραπεζικές συνεργασίες» για το «σώσιμο» της Ελλάδας υπό την επίβλεψη του κοινά αποδεχτού Εθνοσωτήρα Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΑ και στη συνέχεια Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

Παράλληλα έχει δρομολογηθεί και η «διάλυση» του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, οποίος στηρίζει τον αντιμνημονιακό ΣΑΜΑΡΑ στην εφαρμογή και τήρηση κατά γράμμα του Μνημονίου σε μια πρωτοφανή συνύπαρξη ενός πολιτικού συστήματος που δεν έχει καμία λογική.

Ποιος φανταζόταν να συγκυβερνούν οι ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ - ΒΟΡΙΔΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ- ΓΕΩΡΙΑΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ- ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ κλπ. δίνοντας μια εικόνα εφαρμογής του «η ισχύ εν τη ενώσει».

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να δούμε με πολύ προσοχή ποιοι είναι αυτοί που στην ουσία στηρίζουν και εφαρμόζουν το μνημόνιο από την μία και από την άλλη ποιοι παρουσιάζονται σαν αντιμνημονιακή.

Το σχέδιο εξελίσσεται σε τέσσερις βασικούς τομείς:
Ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι διαλυμένο κυριολεκτικά , οι Νεοδημοκράτες από την μία o ΣΑΜΑΡΑΣ και η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ με τους «γόνους», (ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΒΑΡΒΗΤΣΙΩΤΗ-ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ- ΚΥΡΙΑΚΟ-ΜΥΤΑΡΑΚΗ-Ο. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ- κλπ) στηρίζουν μετά μανίας το μνημόνιο και μάλιστα δείχνουν να βιάζονται για την ολοκλήρωση των εργασιών, από την άλλη έχουν ακροβολιστεί σε όλα τα επίπεδα για να απορροφήσουν όλους τους κραδασμούς από την αγανάκτηση των Ελλήνων.
Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τα οποία έχουν στελεχωθεί με καραμπινάτους, οι οποίοι μάλιστα το δηλώνουν, δεξιούς, και άλλοι γόνοι οικογενειών, οι οποίες έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο σε κυβερνήσεις της συντηρητικής παράταξης από σύσταση του Ελληνικού κράτους, με σχεδόν ανύπαρκτη την παρουσία δημοσιογράφων που να προέρχονται από τον κεντροαριστερό χώρο.
Πολιτικά στελέχη προερχόμενα από την Ν.Δ., έχουν τρέξει να ιδρύσουν πολιτικά κόμματα για να συλλέξουν από οποιοδήποτε χώρο κάθε «μη σκεπτόμενο» Ελληνα πολίτη, και να τον παρασύρουν εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη οικονομική κρίση που τον έχουν φέρει, ενώ οι ΠΑΣΟΚΟΙ βολοδέρνουν «όμηροι» της «διαφθοράς».
Έχουν φροντίσει και για την δημιουργία «φόβητρου» το οποίο στην περίπτωση που σηκώνει κεφάλι κάθε άλλο αντιμνημονιακό σχήμα, χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση», με όλες τις συνέπειες, ακόμα και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο!!!

Δηλαδή με απλά λόγια, αυτοί που έστησαν το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 50 χρόνια, ενώ από την μία παρουσιάζονται σαν Αντιμνημονιακοί, είναι αυτοί που στηρίζουν μετά μανίας το Μνημόνιο.
thoureios.blogspot.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4092.html

Για γενοκτονία στην Ελλάδα μιλά ο Independent: “Συγκλονιστική βλάβη στην υγεία του πληθυσμού από την κυβερνητικη πολιτική”!


INDEPENDENT. Τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης άφηνουν 1 εκ ανθρώπους χωρίς περίθαλψη, αύξησαν παιδική θνησιμότητα, HIV, αυτοκτονίες. Το υπουργείο απέφυγε να σχολιάσει.


Η φωτογραφία – κόλαφος στον Independent για την μεταρρύθμιση των συγκυβερνώντων. Ασθενής μεγάλης ηλικίας περιπλανιέται σε ένα άδειο ιατρείο ΕΟΠΥΥ.

Στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, διαβάζουμε ότι «τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση από την οικονομική κρίση προκάλεσαν “συγκλονιστική” βλάβη στην υγεία του πληθυσμού, αφήνοντας....
.. περίπου ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Dr David Stuckler, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ότι “το κόστος της λιτότητας βαραίνει κυρίως τους απλούς Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν πληγεί από τις μεγαλύτερες περικοπές στον τομέα της υγείας που έχει παρατηρηθεί ποτέ σε όλη την Ευρώπη στη σύγχρονη εποχή”,

ενώ ο Αλέξανδρος Κεντικελένης, ερευνητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, δήλωσε ότι το ελληνικό κράτος πρόνοιας “απέτυχε να προστατεύσει τους ανθρώπους κατά την εποχή που χρειάζονταν περισσότερο την υποστήριξη αυτή”.

Δηλώσεις στον Independent έκανε και ο Martin McKee, καθηγητής ευρωπαϊκής δημόσιας υγείας στην Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνουμ σχετικά με την επανεμφάνιση στην Ελλάδα της ελονοσίας μετά από 40 χρόνια.

Όχι, ο υπουργός μας της Υγείας συνηθισμένος από τις εμφανίσεις του στο Blue Sky και στο Τηλεάστυ, απέφυγε να δώσει τα φώτα του στον βρετανικό Independent, αν και η εφημερίδα υπέβαλε σχετικό αίτημα.

A woman walks a closed branch Greek state health fund EOPYY in an Athens suburb.

Τα σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα αφήνουν σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, οδηγούν σε ραγδαία αύξηση της παιδικής θνησιμότητας, του HIV και των αυτοκτονιών.

Charlie Cooper
Ρεπόρτερ Υγείας

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση από την οικονομική κρίση προκάλεσαν “συγκλονιστική” βλάβη στην υγεία του πληθυσμού, αφήνοντας περίπου ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, δήλωσαν οι ειδικοί.

Σε μια καταδικαστική έκθεση σχετικά με το αντίκτυπο των περικοπών των δαπανών στο ελληνικό σύστημα υγείας, ακαδημαϊκοί, βρήκαν στοιχεία για άνοδο του ποσοστού βρεφικής θνησιμότητας, άνοδο των επιπέδων μόλυνσης από τον ιό HIV μεταξύ των χρηστών ναρκωτικών, επιστροφή της ελονοσίας, και μια μεγάλη άνοδο στην καταμέτρηση των αυτοκτονιών.

Ο προϋπολογισμός για τα Δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 25% μεταξύ 2009 και 2011 και οι δημόσιες δαπάνες για τα φαρμακευτικά προϊόντα έπεσαν κάτω του μισού, οδηγώντας σε κάποιο φάρμακο καθίσταται μερικά φάρμακα, αδύνατα να χορηγηθούν, δήλωσαν οι ειδικοί από την Οξφόρδη, το Κέιμπριτζ και το Οξφόρδης και του Κέμπριτζ, καθώς και της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου.

Η αύξηση της ανεργίας σε μια χώρα όπου η ασφάλιση υγείας συνδέεται με την εργασιακή κατάσταση έχει οδηγήσει περίπου 800.000 άτομα να στερούνται είτε κρατική πρόνοια είτε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και σε ορισμένες περιοχές, διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως οι Γιατροί του Κόσμου έχουν παρέμβει για να παράσχουν υγειονομική περίθαλψη και φάρμακα σε ευάλωτα άτομα.

Η έκθεση, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινότητα (η οποία απαίτησε δραστικές περικοπές ως προϋπόθεση για το bailout της ελληνικής οικονομίας κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους μεταξύ του 2010 και 2012), ότι βρίσκονται «σε κατάσταση άρνησης», για το μέγεθος της κακουχίας που προκλήθηκε στον ελληνικό λαό.

“Το κόστος της λιτότητας βαραίνει κυρίως τους απλούς Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν πληγεί από τις μεγαλύτερες περικοπές στον τομέα της υγείας που έχει παρατηρηθεί ποτέ σε όλη την Ευρώπη στη σύγχρονη εποχή», δήλωσε ο κύριος συντάκτης της έκθεσης Dr David Stuckler, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. «Ελπίζουμε ότι αυτή η έρευνα θα βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση να οργανώσει μια απάντηση, της οποίας η ανάγκη είναι επείγουσα, σε αυτή την κλιμακούμενη ανθρωπιστική κρίση».

Η Ελλάδα αναγκάστηκε να κάνει τεράστιες περικοπές για να πληρεί τους όρους των δίδυμων πακέτων bailout, ύψους € 240 δισεκατομμυρίων, που προσφέρονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που είναι γνωστές ως η Τρόικα. Οι δαπάνες για την υγεία προσαρμοσμόστηκαν στο 6% του ΑΕΠ.

Κρατικά προγράμματα πρόληψης νόσων, έχουν επίσης πάει πίσω, οδηγώντας σε αναβίωση και αναγέννηση κάποιων κάποτε σπάνιων μολυσματικών ασθενειών – όπως η ελονοσία, η οποία έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.

«Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από μολυσματικές ασθένειες που είχαν κρατηθεί σε απόσταση κατά τα τελευταία 50 ή 60 χρόνια, καθώς δυνάμωναν οι προσπάθειες της δημόσιας υγείας», δήλωσε στον Independent ο Martin McKee, καθηγητής ευρωπαϊκής δημόσιας υγείας στην Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου και ένας από τους συντάκτες της έκθεσης. «Αν χαλαρώσετε την επιφυλακή σας, όπως το ελληνικό παράδειγμα μας δείχνει, μπορούν πολύ εύκολα (οι ασθένειες αυτές) να εκμεταλλευτούν αυτές τις αλλαγές».

«Η εμπειρία της Ελλάδα καταδεικνύει την αναγκαιότητα της εκτίμησης των επιπτώσεων στην υγεία όλων των πολιτικών που πραγματοποιούνται από τις εθνικές κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Προγράμματα πρόληψης και θεραπείας για χρήστες ναρκωτικών αντιμετωπίζουν επίσης μεγάλες περικοπές, με το ένα τρίτο των προγραμμάτων εργασίας στον δρόμο, να έχει σταματήσει από το 2009-10, το πρώτο έτος της λιτότητας.

Οι μειώσεις του αριθμού των συρίγγων και των προφυλακτικών που χορηγούσαν σε χρήστες ναρκωτικών, οδήγησε άμεσα σε μια απότομη αύξηση του ποσοστού των μολύνσεων από τον HIV σε αυτή την κοινότητα, ανέφερε η έκθεση – από μόλις 15 που ήταν το 2009 σε 484 το 2012.

Μολονότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία του ευρύτερου πληθυσμού, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να βγούν, η ελληνική Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας ανέφερε μια αύξηση 21% σε θνησιγενείς γεννήσεις μεταξύ 2008 και 2011, η οποία αποδόθηκε σε μειωμένη πρόσβαση σε προγεννητικές υπηρεσίες, και η βρεφική θνησιμότητα αυξήθηκε επίσης κατά 43% μεταξύ 2008 και 2010.

Ο ρυθμός αυτοκτονιών έχει αυξηθεί από περίπου 400 το 2008 σε σχεδόν 500 το 2011.

Ο Αλέξανδρος Κεντικελένης, ερευνητής στην κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και επικεφαλής συντάκτης της έκθεσης, δήλωσε ότι το ελληνικό κράτος πρόνοιας “απέτυχε να προστατεύσει τους ανθρώπους κατά την εποχή που χρειάζονταν περισσότερο την υποστήριξη αυτή”.

“Αυτό που συμβαίνει σε ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα είναι αρκετά σοκαριστικό”, δήλωσε στον Independent. “Είναι αρκετά εύκολο να μετρήσεις τι έχει συμβεί, είναι πολύ πιο δύσκολο να ποσοτικοποιηθούν οι μακροπρόθεσμες συνέπειες για την υγεία σε μακροχρόνια άνεργους και ανασφάλιστους … Αφήνοντας τα προβλήματα υγείας να ξεφύγουν, καταλήγει να κοστίζει μια τέτοια κατάσταση πολύ περισσότερο, μακροπρόθεσμα. “

Το ελληνικό Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για σχολιασμό.

Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news Μέσω olympia

Tough austerity measures in Greece leave nearly a million people with no access to healthcare, leading to soaring infant mortality, HIV infection and suicide

www.independent.co.uk
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/independent.html

Βρέθηκε ελληνικό σχολείο του 300 μ.Χ. στην έρημο της Αιγύπτου



Μια συγκλονιστική αρχαιολογική ανακάλυψη στη θέση Αμέιντα, στη δυτική έρημο της Αιγύπτου, έφερε στο φως μια ελληνιστική πόλη της ρωμαϊκής περιόδου γνωστή με το όνομα Τρίμιθις.
Μεταξύ των άλλων ευρημάτων, η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στην επιφάνεια ένα κτίριο του 300 μ.Χ. που λειτουργούσε ως σχολείο.

Στους τοίχους βρέθηκαν επιγραφές αλλά και ένας μακρύς πάγκος, που σύμφωνα με τους αρχαιολόγους χρησίμευε για να κάθονται οι μαθητές ή για να πατούν επάνω για να γράφουν στον τοίχο – πίνακα.
Στον τοίχο είναι γραμμένα ποιήματα που απευθύνονται από τον δάσκαλο προς τους μαθητές του, τους οποίους και παρότρυνε να πιουν από την πηγή των Μουσών, να μιμηθούν τους άθλους του Ηρακλή και να ακολουθήσουν τον Ερμή, τον θεό της ρητορικής.
Άλλες επιγραφές που βρέθηκαν στους τοίχους του σχολείου, παραπέμπουν στην Οδύσσεια του Ομήρου και σε κείμενα του αρχιερέα των Δελφών, ιστορικού και φιλοσόφου, Πλούταρχου.
Η ανακάλυψη ότι σε αυτή την απομακρυσμένη πόλη, στη μέση της ερήμου, διδασκόταν η έμμετρη ρητορική σύνθεση, αποτελεί γεγονός εξαιρετικά μεγάλης σημασίας για την ιστορία της Ελληνικής Παιδείας.
Στους τοίχους της κατοικίας βρέθηκαν ακόμη πολύχρωμα έργα τέχνης με εικόνες των θεών του Ολύμπου, ευρήματα που μαρτυρούν ότι ακόμα και 300 χρόνια μετά την εμφάνιση του Χριστιανισμού, ο Ελληνισμός, η Ελληνική Παιδεία και η Ελληνική Θρησκεία ήταν ισχυρότατοι και κραταιοί θεσμοί.
tribune
ellinondiktyo
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το "χάραγμα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ντοκιμαντέρ είκοσι χρόνια πρίν!

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και παρακολουθείστε ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε τουλάχιστον 20 χρόνια πριν, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.
Ένα βίντεο που δείχνει όλα όσα συμβαίνουν, ή προσπαθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να συμβούν, στον κόσμο σήμερα.
Αν δεν βρέθηκαν κάποιοι να σας τα δείξουν τότε, σήμερα υπάρχουν, σας ενημερώνουν και...
σας πληροφορούν.

Ενημερωθείτε έστω και σήμερα, γιατί αύριο η άγνοια δεν θα αποτελεί πλέον δικαιολογία...



Πηγή
attikanea.blogspot.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9134.html

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ!...
ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΜΕ
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΗΝ" 
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ...ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ


 Αρτέμης Σώρρας

ΧΑΙΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ 
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΛΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 

ΕΧΟΥΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 

ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ 
ΤΑ ΖΩΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΥΛΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 

ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΙΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ 

ΑΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΣ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ 
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ 

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ Η ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ Η ΠΩΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ [ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ] 
Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΡΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΒΡΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 
ΕΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ [ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ / ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ / ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ/ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ] 
Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΗΓΕΤΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ [ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ] ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΕΟ ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΨΗΛΑ ΠΟΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 
ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΓΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ 90% ΨΕΜΑ 
ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ [ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; ΣΚΛΑΒΟΙ; ΥΛΙΣΤΕΣ; ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ; ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ; ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ; ΟΡΜΑΤΙΣΤΕΣ; ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΣΗ; ΥΨΗΛΗ ΗΘΙΚΗ; ] 
ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΝΙΚΑΜΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB:https://www.facebook.com/pages/Artemis-Sorras/461447663901526?ref=ts&fref=ts 
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! 

http://www.artemis-sorras.com/ 
ΠΡΟΦΙΛ FB:ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Έτσι έτρωγαν τα λεφτά τα «πράσινα τρωκτικά» του Γιώργου Παπανδρέου

“Προσωπικός μηχανισμός” του Γιώργου οι ΜΚΟ - μοιράστηκαν την εξαετία 1999 –2004, 68.971.978 ευρώ
Γράφει ο Αριστερός Ψάλτης
Έχουν ακουστεί και γραφτεί τόσα πολλά όλες αυτές τις ημέρες για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Παρά το γεγονός ότι οι ΜΚΟ δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, έγινε ωστόσο κλασικό ελληνικό παράδειγμα για το πώς ακόμη και το καλό στη χώρα μας μπορεί να γίνει η απόλυτη ρεμούλα.
Οι ΜΚΟ στην Ελλάδα στήθηκαν εδώ και πολλά χρόνια, όμως, το πάρτι ξεκίνησε γύρω στο 1996. Άλλη μια φορά δηλαδή η Σημιτική περίοδος γίνεται αντικείμενο έρευνας για πάρτι εκατομμυρίων του ελληνικού λαού.
Βασικός υπεύθυνος της απίστευτης ρεμούλας των ΜΚΟ είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Διότι αφενός έχει πολιτικές ευθύνες, αφού ενώ ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών οι ποντικοί έτρωγαν τα πάντα. Δεν ήξερε, δεν έβλεπε, δεν ήλεγχε αν ο ίδιος ήταν αθώος; Και πώς τολμά να λέει τώρα (σε χθεσινή ομιλία του στο Ζάππειο μάλιστα) ότι αυτός έφτιαξε μητρώο των ΜΚΟ και είχε κάθε χρόνο έλεγχο; Αν είναι έτσι, που πήγαν τα λεφτά;
Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί που έφτιαξαν τις περισσότερες «αμαρτωλές» ΜΚΟ ήταν άνθρωπο του Γ. Παπανδρέου. Άλλοι κολλητοί, άλλοι απλώς γνωστοί, άλλοι του συστήματος ΠΑΣΟΚ.
Και βεβαίως υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το χρήμα που δόθηκε στις ΜΚΟ για να αναρριχηθεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια να περάσει την πόρτα του Μαξίμου.
Βεβαίως, άμοιρη ευθυνών δεν είναι ούτε η Νέα Δημοκρατία μετά το 2004 καθώς άφησε ανεξέλεγκτες πολλές ΜΚΟ ενώ κάποιες ιδρύθηκαν και από «γαλάζια» στελέχη.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με μια ερώτηση. Αν ο κ. Παπανδρέου ισχυρίζεται ότι αυτός έβαλε έλεγχο στις ΜΚΟ την περίοδο 2000-2004, τότε πόσα κονδύλια δόθηκαν στην ΜΚΟ του αδερφού του Ανδρίκου, την I4cence για την πράσινη ανάπτυξη; Είναι η ίδια που εκτός από κονδύλια από την κυβέρνηση πήρε επίσης χορηγία από την γνωστή και μη εξαιρετέα Siemens. Θα θυμάστε επίσης ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία που διοργάνωνε χλιδάτα συνέδρια με διοργανωτή τον Κυριάκο Γριβέα ο οποίος περνά ζωή και κότα στο Λονδίνο με τα λεφτά του ΤΤ.
Πόσα κονδύλια δόθηκαν στην ΜΚΟ του αδερφού του Ανδρίκου, την I4cence για την πράσινη ανάπτυξη;
Θα πρέπει, ακόμη να μας εξηγήσει ο κ. Παπανδρέου, γιατί έπρεπε να επιχορηγείται η ΜΚΟ της μητέρας του Μαργαρίτας η ΚΕΔΕ – Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη.
Και πάμε στα άλλα «πράσινα» ονόματα, δηλαδή κολλητοί φίλοι του Προέδρου και της οικογένειας Παπανδρέου που έπαιρναν κονδύλια για τις ΜΚΟ τους αλλά χωρίς να ελέγχονται ποτέ. Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην Βουλή στο μεγάλο “πάρτι” που είχε στηθεί με τις “χρυσές” ΜΚΟ την εξαετία 1999 – 2004 μοιράστηκαν 68.971.978 ευρώ. Κάποιοι κάνουν λόγο για πάνω από 100 εκατ. ευρώ αλλά ποιος ξέρει τελικά πιο μπορεί να είναι το νούμερο.
Διαβάστε ορισμένες ΜΚΟ για να καταλάβετε που οδηγούσε το θέμα ο κ. Παπανδρέου και τα «πράσινα» τρωκτικά.
Το 1999 το υπουργείο του κ. Παπανδρέου μοίρασε συνολικά 4.404.713 ευρώ σε διάφορες Μ.Κ.Ο και ερευνητικά προγράμματα. Ξεκίνησε, από το “Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου” με 58.693 ευρώ και συνέχισε με το “Ίδρυμα Αγά Χάν “ ( 17.942 ευρώ). Παράλληλα ο “Κύκλος της Πάτμου” πήρε 376.228 ευρώ και η “ Πλατφόρμα ΜΚΟ” με επιχορήγηση 258.840 ευρώ ” .
Το 2000, το σύνολο των επιχορηγήσεων να φτάνει στα 11.358.840 ευρώ. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα “το ΚΕΣΣΑ Δήμητρα που έλαβε 1.217.726 ευρώ , το “ Ινστιτούτο αειφορικής ανάπτυξης” που έλαβε 893.198 ευρώ, το Ινστιτούτο Κυβέλη που επιχορηγήθηκε με 208.412 ευρώ και οι “ Πολίτες της Αθήνας “ με 210.392 ευρώ .
Το 2001 τα ποσά που μοιράστηκαν σε Μ.Κ.Ο έφτασαν τα 13.012.310 ευρώ. Το “Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης” επιχορηγήθηκε με 1.185.619 ευρώ, το “Ινστιτούτο αειφορικής ανάπτυξης” με 410.858 ευρώ, η οργάνωση “Ανθρώπινη Άμυνα” με 70.432 ευρώ, ο “Νέος Περίπλους” με 117.388 και η “ΚΕΣΣΑ Δήμητρα με 839.759 ευρώ.
Το 2002, τα κονδύλια στις Μ.Κ.Ο ανήλθαν στα 16.076.332 ευρώ. Έτσι η “ Ανθρωπιστική Άμυνα “ εισέπραξε 172.697 ευρώ , οι “Πολίτες σε Δράση” 125.000 ευρώ , ο “Νόμος και η Φύση” 57.500 ευρώ, η “Χάρτα του Ρήγα” 21.000 ευρώ.
το 2002 “εξακολουθεί η επιχορήγηση του ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου (155.000 ευρώ) και άλλων Μ.Κ.Ο που αποτελούσαν τους διαχρονικούς προνομιούχους των κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου”.
Το 2003 η χρηματοδότηση άγγιξε τα 24.120.083 ευρώ. Αυτή την χρονιά, το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης (η ΜΚΟ που άνοιξε το ασκό του Αιόλου) επιχορηγήθηκε σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση έφτασε τα 2.784.597 ευρώ και η δεύτερη δόση τα 1.660.620 ευρώ.
Σύμφωνα με έγραφα που αφορούν την περίοδο 1999 – 2003, η “ΚΕΣΣΑ Δήμητρα” έλαβε συνολικά 2.357. 486 ευρώ και το “Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης”, έλαβε 5.941.063 ευρώ.
Επικεφαλής της ΜΚΟ ο Κώστας Τζεβελέκος ο οποίος ήταν κάποτε συντάκτης στην Πασοκική Εξόρμηση και δήλωνε μέχρι που συνελήφθη «φίλος του Γιώργου Παπανδρέου».
[photo_2]
Στις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνταν με εντολή του ΓΑΠ υπάρχουν ονόματα όπως αυτό της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου, της συμβούλου του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Αντιγόνης Δημητριάδη, του πρώην συμβούλου του Γρηγόρη Βαλιανάτου, του Άλεξ Ρόντου, του Χάρη Παμπούκη, του φίλου του Χάρη Παμπούκη Σπύρου Φλογαίτη, του πρώην δημοσιογράφου της «Εξόρμησης»Κώστα Τζεβελέκου, του Γιάννη Μπουτάρη, της Μαρίας Δαμανάκη….και πολλών άλλων.
Ο Νίκος Ευθυμιάδης, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι βιομήχανος που η ΜΚΟ του έλαβε εκατομμύρια ευρώ (όπως φαίνεται στις λίστες του ΥΠΕΞ), στη Θεσσαλονίκη φημίζεται ως στενός φίλος αξιωματούχων της αμερικανικής διπλωματίας, όπως ο Νίκολας Μπερνς, ο Μάθιου Νίμιτς και ο Ρίτσαρντ Σίφτερ. Μήπως λοιπόν όλοι οι παραπάνω έστησαν έναν μηχανισμό στήριξης του Γ. Παπανδρέου και οι ΜΚΟ τους ήταν το πρόσχημα;
Να θυμίσουμε και δύο άλλες χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Η πρώτη του Βασίλη Τακτικού, εκπροσώπου της ΜΚΟ «Σύμπραξις» ο οποίος ήταν μέλος του τομέα εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ και πρώην αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Εξόρμηση». Όταν ρωτήθηκε σε επιτροπή της Βουλής για το θέμα ότι υπάρχει εμπλοκή και βουλευτών, σε ΜΚΟ φαντάσματα, χωρίς όμως να δώσει στοιχεία.
Κι επίσης, να θυμηθούμε τον βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, ο οποίος είχε εμπλοκή στην ΜΚΟ με επωνυμία «Κοινωνικό Δίκτυο Πολιτών». Όταν αποκαλύφθηκε ότι η έδρα της Οργάνωσης ήταν τα γραφεία του βουλευτή έγινε χαμός. Για να φανεί αργότερα ότι επρόκειτο για μια ΜΚΟ που διόριζε «πρασινοφρουρούς».
Υπάρχει και μια άλλη «περίεργη» ιστορία. Η Οικολογική Κίνηση Δράμας εφέρετο να έχει εισπράξει το ποσό των 532.500 ευρώ την χρονική περίοδο 2002-2003. Για καλή τύχη της Οικολογικής Κίνησης Δράμας υπήρχαν στα αρχεία της και οι δύο συμβάσεις χρηματοδότησης που είχε υπογράψει το 2002 και το 2003 με το Υπουργείο Εξωτερικών.
Από τις συμβάσεις αυτές προκύπτει ότι το συνολικό ποσό της χρηματοδότησης ήταν όχι 532.500 ευρώ, αλλά …. 105.000 ευρώ !
Η τελευταία δόση της χρηματοδότησης , μάλιστα, δεν εκταμιεύτηκε ποτέ.
Έτσι η Οικολογική Κίνηση Δράμας έλαβε , τελικά , από το Υπουργείο Εξωτερικών το ποσό των 84.000 ευρώ.
Και όμως ! Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Δρούτσας βεβαιώνει ότι από τα ταμεία του Υπουργείου του βγήκε το ποσό των 532.500 ευρώ.
Δηλαδή η διαφορά ( 448.500 ευρώ ) χάθηκε στον δρόμο.
Θέλετε κι άλλα ονόματα ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν το 2010; Διαβάστε.
-Οικουμενική: 328.895 ευρώ. Είναι η ΜΚΟ του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
-Οικολογική και Πολιτιστική Εταιρεία Μουσικών Συγγραφέων και Καλλιτεχνών Θράκης / Βόσπορος – Πολιτιστική Συνεργασία: 277.000 ευρώ.
-Ελληνοαλβανικός Σύνδεσμος Φιλίας «Σωκράτης»: 186.911 ευρώ. Ιδρύθηκε από Έλληνες εκπαιδευτικούς το 1991 με σκοπό να συνεισφέρει, μέσω της παιδείας και του πολιτισμού στην ανάπτυξη καλών σχέσεων γειτονίας μεταξύ των δύο λαών. Εκδίδει το ηλεκτρονικό περιοδικό diavatirio.net.
-Κέντρο Αναπτυξιακής Συνεργασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας: 156.485 ευρώ. Είναι η ΜΚΟ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εξαγωγέων.
-Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (ΔΙΔΗΝΕ): 144.000 ευρώ.
-Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: 139.694,77 ευρώ
-Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ανθρωπιστικής Ανάπτυξης (HUMANET): 108.320 ευρώ. Με έδρα τα Γιάννενα.
-Ιάσων – Εθελοντική Οργάνωση Αειφορίας Περιβάλλοντος: 99.941,50 ευρώ. Έδρα Αθήνα, πρόεδρος Γιάννης Λάτσιος.
-Νερό για τον άνθρωπο και την ειρήνη: 89.604,89 ευρώ. Δραστηριοποιείται κυρίως στη Συρία και το Ιράν, ενώ συμμετέχει σε γκαλά για τον Γκάντι. Έχει γραφεία στην Καλλιθέα.
-ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων: 70.000 ευρώ.
-Ανθρωπιστική και Ευρωπολιτιστική Ανάπτυξη και Συνεργασία: 51.183,71 ευρώ. Δραστηριοποιείται κυρίως στην Αίγυπτο.
-Μία Γη: 51.000 ευρώ. Με έδρα τον Βόλο παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στην υποσαχάρια Αφρική.
-Κέντρο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ευρωπαϊκή Προοπτική: 45.000 ευρώ.
-Δίκτυο Εμπειρογνωμόνων Αθήνας ANCE: 43,724,37 ευρώ. Προωθεί την δημοκρατία, την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού και των νέων, την ενσωμάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας κ.λπ. σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Λατινική Αμερική. Πρόεδρος ο καθηγητής Γιώργος Παυλίδης.
-Ακαδημία Τηλεπικοινωνιών Νοτιοανατολικής Ευρώπη «ΙΝΑ»: 37.087,05 ευρώ. Είναι πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας και συμμετέχουν οι εταιρείες: ΣΒΒΕ, ΟΤΕ, INFOQUEST, HELLASCOM, NOKIA, ALTEC, INTRACOM, VODAFONE, FORTHNET.
-Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής: 31.902,67 ευρώ. Προωθεί την διεθνή συνεργασία και εκπαίδευση για την προστασία του περιβάλλοντος με αντιπροσώπους σε 137 χώρες. Ιδρύθηκε από την Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη.
-Ινστιτούτο Αειφορικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων (ΙΝΦΥΠΟ): 30.000 ευρώ.
-Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΠΑΔ): 22.247,56 ευρώ.
-‘Ιδρυμα Ορμύλια «Παναγία η Φιλανθρωπινή»: 18.000 ευρώ. Υλοποιεί προγράμματα προληπτικής ιατρικής κατά του καρκίνου του μαστού και της μήτρας, ενώ, εκτός από το δημόσιο, το ίδρυμα Ορμύλια έχει χρηματοδοτηθεί και από την οικογένεια του εφοπλιστή Χατζηπατέρα. Το έχει επισκεφθεί η σύζυγος του Ρώσου προέδρου Μεντβέντεφ και έχει βραβευτεί από τον πρέσβη των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ.
-Έλληνες Εθελοντές: 15.000 ευρώ. Έγινε γνωστή από την παρουσία της δίπλα στην φυλή των Καλάσσα στο Πακιστάν που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των Μακεδόνων του Μέγα Αλέξανδρου.
-Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής: 11.107,21 ευρώ. Το 2008 διοργάνωνε 3ήμερες εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη και 7ήμερες στη Ρωσία, στην κοπή της πίτας πήγε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο τότε υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, επικέντρωσε διά αντιπροσώπου «τη συμβολή της αδελφότητας στην επίτευξη της κοινωνικής συνοχής, που τόσο έχουμε ανάγκη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».
Πάντως, όταν το 2011 ξανα… έσκασε το θέμα με τις ΜΚΟ, για να κάνει ρελάνς η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε στοιχεία για κάποιες ΜΚΟ που επί ΝΔ είχαν χρηματοδοτηθεί. Στην ουσία ήταν προγράμματα αντιμετώπισης της ανεργίας. Θέλετε ονόματα; Μεταξύ αυτών: η ΜΚΟ «Μάξιμος ο Γραικός» που χρηματοδοτήθηκε με 150.000 ευρώ, η «Ευρωπαϊκή Έκφραση Ανατολική Αττική» που ανήκει σε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κ. Νίκο Γιάννη με 150.000 ευρώ, το «Ψωμιάδειο» με 150.000 ευρώ, οι «Νηφάλιοι» με 150.000 ευρώ, η «ομάδα Ελληνικού Μουσικού θεάτρου «Σπείρα- Σπείρα» με 100.000 ευρώ, ο «Κορμοράνος» με 54.600 ευρώ, το «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας» με 50.000 ευρώ, η «Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα» με 30.000 ευρώ, οι «Φίλοι των Ελληνικών Μαριονεττών» με 50.000 ευρώ, ενώ με 25.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκαν οι ΜΚΟ «Προστατεύω τον εαυτό μου» «Χοροστάσι» , «Περιβόλι της γιαγιάς» , «Γηπαετός ο Πωγωνωφόρος» , «Πολυθέμα Κρόκο και Λίνο», «Τόποι, Μύθοι, Αθλοι Ηρακλή», «Ειδικός φορέας θερμοκηπιακής ντομάτας Σκάλας» κ.α.
Από τα παραπάνω προκύπτει το εξής αβίαστο συμπέρασμα: Ότι τα «πράσινα τρωκτικά» έκαναν πάρτι με εκατομμύρια ευρώ κι ότι είχαν στήσει ολόκληρο δίκτυο «κολλητών» του Γ. Παπανδρέου. Αν κάτσει και ψάξει η Δικαιοσύνη ίσως και να μη βρει τίποτε. Διότι οι φήμες λένε ότι στο υπουργείου Εξωτερικών επί ΓΑΠ και Ρόντου, ,τα λεφτά δίνονταν χέρι με χέρι και δεν υπάρχουν παραστατικά.
Κάτι ήξερε, λοιπόν, ο Γ. Παπανδρέου όταν έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά. Πριφανώς τα είχε μοιράσει ο ίδιος στους φίλους του.
www.antinews.gr
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5608.html

Ουκρανία: Αφαντος ο Γιανουκόβιτς! Εγκατέλειψε το Κίεβο;


Επειτα από μία εβδομάδα αιματηρών συγκρούσεων, που κόστισαν δεκάδες ζωές, ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς εγκατέλειψε το Κίεβο. Αυτό επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Βιτάλι Κλίτσκο, που ζήτησε από το Κοινοβούλιο να απαιτήσει την άμεση παραίτηση του Ουκρανού προέδρου.

Οι ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ μεταδίδουν πως οι διαδηλωτές πήραν τον πλήρη έλεγχο του Κιέβου, παρά την υπογραφή της συμφωνίας για «ανακωχή», ενώ αναφέρουν πληροφορίες πως ο Γιανουκόβιτς κατέφυγε στη φιλορωσική ανατολική Ουκρανία, αν και κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται. Σύμφωνα πάντως με την σύμβουλό του, Αννα Γκερμαν, ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι στο Χάρκοβο και θα βγάλει διάγγελμα τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, το προεδρικό Μέγαρο που βρίσκεται σε προάστιο του Κιέβου- όπου υπήρχε ισχυρή ασφάλεια- είναι πλέον αφύλαχτο, σύμφωνα με το BBC και οι δημοσιογράφοι μπήκαν σε αυτό, ενώ ο κόσμος παραμένει σε απόσταση 50 μ. γύρω από το κτίριο.

Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση ζητά να γίνουν εκλογές στις 25 Μαΐου και όχι στα τέλη Δεκεμβρίου όπως προβλέπει η συμφωνία που υπεγράφη την Παρασκευή. Παρά τη μεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την εκτόνωση της κρίσης, οι χιλιάδες διαδηλωτές παρέμειναν στους δρόμους της Ουκρανίας όλο το βράδυ.

«Θα καταθέσουμε το κείμενο της απόφασης με αίτημα την παραίτηση του Γιανουκόβιτς» δήλωσε η Οκσάνα Ζινοβίγεβα, εκπρόσωπος του κόμματος UDAR του Βιτάλι Κλίτσκο. «Η απόφαση αυτή θα επιτρέψει στο κοινοβούλιο να ορίσει ημερομηνία για τις πρόωρες εκλογές».

Ο Κλίτσο μιλώντας στους διαδηλωτές που παραμένουν στην πλατεία Ανεξαρτησίας δήλωσε ότι θα ζητήσει τη στήριξη των βουλευτών «για να απαλλαγούμε» από τον Γιανουκόβιτς. «Το κοινοβούλιο πρέπει να αναγκάσει τον Γιανουκόβιτς να παραιτηθεί», τόνισε.

Στο μεταξύ, ο Γιανουκόβιτς έχασε ακόμη ένα από τα στελέχη του. Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου και άμεσος συνεργάτης του προέδρου, Βολίντιμιρ Ρίμπακ, υπέβαλλε την παραίτησή του σύμφωνα με το Interfax, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Αποφυλακίζεται η Τιμοσένκο

Ο Αρσέν Αβάκοφ, βουλευτής της αντιπολίτευσης και στενός συνεργάτης της Γιούλια Τιμοσένκο, διορίστηκε στη θέση του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.

Την ίδια ώρα, το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας ενέκρινε ένα ψήφισμα που προβλέπει την «άμεση» αποφυλάκιση της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Γιούλιας Τιμοσένκο. Το σχέδιο του ψηφίσματος, που ενεκρίθη με 322 ψήφους υπέρ, προβλέπει την άμεση απελευθέρωση της Γιούλιας Τιμοσένκο βασιζόμενο σε μία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο βουλευτής Βίκτορ Τσβετς, δικηγόρος του κόμματος της Τιμοσένκο, «Πατρίδα».

Δημοσίευμα του hromadske.tv ανέφερε πως η Τιμοσένκο αφέθηκε ήδη ελεύθερη, αλλά εκπρόσωπός της το διέψευσε, δηλώνοντας πως αυτό δεν έχει γίνει ακόμη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters